Truble life! Del 16! SISTE DEL AV MARATONET!

Hei!

Her kommer siste del av maratonet! Denne er litt lengre enn de andre fordi det er den siste!

_____________________

Jeg våknet med et rykk. Og så Justin stå bekymret over meg. Noen tårer rant nedover øyekroken min. Litt etterpå startet jeg å hulke. Justin trakk meg nærmere han, før han begynte å stryke meg langs ryggen.

_________________

Justin?s synsvinkel:

Jeg gikk ut av boksen i det jeg hørte et skrik. Når jeg gikk ut, ble jeg møtt av den nydelige kroppen til Christine som var sammenkrøpet i sofaen, og sovende. Jeg gikk mot henne, og rykket litt til henne. Hun gløttet på øynene, og jeg ga henne et bekymret blikk. Hun svarte med et smil som jeg lett kunne se at var fake. Jeg trakk henne mot meg i en stor klem. Før jeg begynte å stryke henne oppover ryggen. Jeg kjente at hun begynte å hulke smått. Og jeg følte at jeg ble våt på skuldra.

Jeg trakk henne enda bedre inn i klemmen. Før jeg slapp henne. Jeg så mot henne. De vakre øynene hennes var helt blanke. Mascaraen hennes hadde rent, så hun var helt sotete under øynene. Jeg ga henne et smil som fortalte at alt kommer til å gå bra. Jeg trakk henne mot meg, før jeg satte meg ned i sofaen. Jeg trakk henne mot meg i armkroken, jeg begynte å synge «Be alright».

Når jeg var ferdig med å synge, sa jeg «Vil du fortelle hva det var?» Hun ristet på hodet, og sa «Det var bare et flashback» Jeg så bekymret på henne. Men hun prøvde å unngå øynene mine. Jeg tok tak i haken hennes, så hun så på meg før jeg sa «Du vet at uansett hva det er så kan du snakke med meg om det! Så vil du snakke om det?» Hun ristet på hodet, og noen nye tårer rant ned i øyekroken hennes. Jeg sa «Jeg ringer Scooter og Kenny, jeg tror vi drar hjem. Du må nok slappe av litt. Så kan vi se en film eller noe!» Hun nikket. Før jeg fortsatte med og si «Det er mange paparazzier der ute, kom så går vi inn på badet så kan du sminke deg på nytt. Jeg har litt sminke og sminke fjerner der. Mamma har jo vært her mange ganger.»  Vi gikk inn på badet og jeg viste henne hvor det lå før jeg sa « Jeg går ut og ringer jeg!»

Jeg gikk ut av badet før jeg tokk opp iPhonen min, og ringte Kenny først, så Scooter. Vi ble enige om at Kenny skulle komme og hente oss. Så skulle Scooter bestille pizza.

Etter noen minutter, kom Kenny inn døren. Samtidig kom Christine kom ut av badet, ny sminket. Og du kunne ikke lenger se at hun hadde grått hvis du ikke stirret inn i øynene hennes. De var fortsatt rødsprengte. Men det går over etter litt. Kenny sa «Hei! Dere må komme nå. Det er mange der ute. Både beliebers og paparazzier. Så vi må gå ut med en gang før det kommer flere! Og du Christine. Bare hold deg så nærme oss som mulig. Hold Justin i hånden og ikke slipp den! Er det greit?» Begge nikket, og ga han et smil.

Vi gikk ut og ble møtt av mange skrikende fans av Justin. Og mange paparazzier. Vi gikk inn i bilen, og begynte og kjøre. Etter en liten stund hørte jeg et høyt dunk. Jeg ble svimmel, og etter litt ble alt svart. Jeg følte en intens smerte. Men hvor?
_______________

-Nicoline

Mere?

Hva tror dere har skjedd?

Hva tror dere skjer vidre?

 


mer
26.10.2013, 17:13
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits