A Christmas Miracle- Intro

Rollene:

Justin Bieber som seg selv:

 

Miley Cyrus som Alicia Bell:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Før jeg begynner fra starten av dette fantastiske juleeventyret så må du vite noe. Dette er ikke noe vanlig hverdagslig kjærlighetshistorie mellom to tennåringer, denne kjærligheten som du skal få en innsyn i er spesiel, den er magisk og helt utenom det vanlige. Den omhandler to tennåringer som bor i den lille byen Stratford, Ontraio i Canada med knappe 32 tusen innbyggere. Justin Drew Bieber ser med første øyekast ut som en helt vanlig nitten år gammel gutt, bare ett problem, han er blind. Hvordan han endte opp blind er et mysterium for alle andre enn han selv og moren hans Pattie Mallette, og snart Alicia Bell. Alicia Bell, også kalt Alice, er en helt normal tennåring som sliter med helt normale tennårings problemer; helt til hun møter på Justin Bieber i en av gangene på den lokale videregående skolen i Stratford.

Mer komplisert enn det er det ikke. Sett deg godt tilbake og nyt historien om Alicia Bell og Justin Bieber og deres julemirakel!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

3 KOMMENTARER SÅ LEGGER JEG UT FØRSTE DAG AV HISTORIEN!

-Rikke


Gleder meg ! :))
01.12.2013, 15:40
gleder meg!!!
01.12.2013, 15:49
gleder meg allerede! woop woop! :D
01.12.2013, 15:50
Sykt interesant! Blind???
01.12.2013, 16:03
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Håper du liker bloggen og historien som skrives her og er blitt skrevet :)

Design by

Photobucket

hits