A Christmas Miracle- Søndag 1.Desember

Alice POV:

Søndag 1.Desember 2013. Hvor har alle årene gått? Jeg kan fortsatt huske når vi alle sammen bodde i Canada; før skilsmissen mellom mamma og pappa. Jeg var bare ti år når de skilte lag og valgte da å flytte til New York sammen med pappa. Det har vært fantastisk å bo i New York men jeg trengte å komme meg bort. I det siste har jeg og pappa kranget hver eneste dag så han foreslo at jeg skulle fullføre skoleåret hos mamma. Jeg ville egentlig starte på nyåret men vi snakket med skolen og de syns det var best at jeg startet første skoledag i Desember sånn at jeg får oppleve skolen i høytidsmodus. Personlig tror jeg det er på grunn av at de vil jeg skal ta eksamene mine her.

Det er ni år siden jeg bodde fast i Stratford så det vil bli rart å være her mer enn bare noen uker. Jeg har en lillesøster som heter Inez som er fem år. Mamma hadde en romanse som resulterte i at Inez kom til. Barnefaren vil ikke ha noe med Inez å gjøre så jeg har tatt på meg rollen som en ekstra forelder for henne. Inez er den lille prinsessen min og betyr alt for meg. Når jeg var mindre hadde ikke jeg og mamma det beste forholdet men etter at vi begge har blitt mer voksen har forholdet vårt blitt mye sterke. Vi brukte å snakke sammen nesten hver dag når jeg bodde hos pappa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Out in the snow

 

De siste timene hadde jeg tilbrakt sammen med Inez ute i snøen. Vi hadde laget en snøhest i hagen framfor huset og holdt nå på å omringe den med snølykter som vi skulle sette lys inni når de var ferdig. Mørket hadde lagt seg for lengst men det stoppet ikke oss.
-
"Gå inn å hent mamma" Jeg reiste meg opp og børstet av meg snøen som hadde satt seg fast på buksen min mens Inez løp inn for å hente mamma. Klokka var snart åtte og Inez skulle egentlig være i seng på denne tiden men jeg hadde klart å overtale mamma om å la henne få være litt lenger oppe i kveld. Mens Inez var inne å hentet mamma tok jeg fram telysene som lå under trappa sammen med en lighter. Snølyktene fikk jeg tent før mamma kom ut og det så riktig så koselig ut rundt hesten. "Mamma se, mamma seee!" Inez kom ut på trappen med mamma på slep. Mamma ristet oppgitt på hodet mens hun så på meg. "Det er dette som skjer når hun ikke er i seng på denne tiden av døgnet!" Jeg trakk på skuldrene og overså komentaren hennes. Inez satt seg ned ved siden av en av lyktene og så intenst på den. "Se så fint mamma. Jeg og søster har laget det helt selv" Mamma smilte mens hun holdt rundt seg selv for å holde varmen. "Det er flott vennen,  men nå må du til sengs om du skal klare å stå opp i morgen"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jeg gleder meg til i morgen, første skoledag på en helt ny skole. Jeg håper virkelig at skolen her i Stratford er bedre enn den jeg gikk på i New York. Jeg har aldri vært mobbet i New York, men jeg var vel aldri den mest populære på skolen heller. Jeg var liksom bare der, alle viste hvem jeg var og hilste på meg om de så meg i gangen, men ikke noe mer enn det. Jeg hadde en fast vennegjeng jeg var med på skolen og når jeg følte for det på fritiden.
-
Før jeg sovnet lå jeg lenge i sengen å så opp i taket mens tankene svirret rundt i hodet mitt. Hva om ingen liker meg? Jeg vet at noen av de jeg gikk på skole med før går på Stratford High, men det er ikke dermed sagt at jeg må være venner med de. Hvordan er skolesystemet? Er det en populær gjeng, og en nerde gjeng og kanskje cheerleadere? Jeg ristet alle tankene om morgendagen ut av hodet og håpet på det beste før jeg omsider fikk sove i noen timer før hverdagen startet igjen.
____________________________________________________________________________________________________
Første del er ganske kort og kjedelig,  men det er tross alt søndag og det er ikke så mye som skjer da. Justin kommer inn i historien i morgen.
"A Christmas Miracle" vil fungere som en julekaleder, med en del hver dag. For at dere skal få en del jeg ha det antallet kommentarer jeg har satt på forrige del før dere får "dagens del".
For at dere skal få en del i morgen skal jeg ha 3 kommentarer på denne delen!
-Rikke

meer
01.12.2013, 17:05
synes det var en bra start :) Mer
01.12.2013, 18:26
Meer
01.12.2013, 21:06
Mer
01.12.2013, 21:22
I love it!!
01.12.2013, 23:27
Meeer! <3
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Håper du liker bloggen og historien som skrives her og er blitt skrevet :)

Design by

Photobucket

hits