A Christmas Miracle- Torsdag 5.Desember

Pattie lukket igjen døren og gikk glad ut i stuen hvor hun hadde besøk av noen som kunne gjøre både hennes liv og sønnen hennes sitt liv så mye enklere.

____________________________________________________________________________

Alice POV:

Etter en hyggelig kveld i går hadde jeg fått to nye venner som holdt meg med selskap i timene på skolen. Ryan hadde allerede dratt til Justins klasserom, mens jeg og Chaz gikk til kantina for å kjøpe oss noe mat vi alle sammen kunne spise. Det var litt akward stemning mellom oss mens vi sto i køen. "Såå....." Jeg snudde så vidt hodet bak mot Chaz som sto å vippet på hælene mens han så spørrende på meg. Jeg hevet et øyenbryn mot han før jeg snudde hodet tilbake og lot blikket vandre over de forskjellige varm og kaldrettene vi kunne velge mellom. "Du og Justin, ehh?" Jeg himlet med øynene og ristet på  hodet som svar. Chaz kunne umulig se at jeg himlet med øynene så han ga seg ikke så fort. "Liker du han`a?" Med et dypt pust snudde jeg meg rundt og så rett på han. "Nei, jeg møtte han for sånn 3 dager siden!". Med det snudde jeg meg rundt igjen og startet jakten på noe å spise.

Omsider kjøpte vi en stor pizza på deling som vi tok med oss tilbake til rom 1075. Ryan og Justin satt i et hjørne for seg selv mens de snakket lavt. Ryan satt med ryggen til oss så ingen av de to tennåringsguttene kunne se oss komme. Chaz rakte meg pizzaen mens han signaliserte at jeg skulle være stille. Jeg stoppet opp og ble stående å se på at Chaz skremte livet ut av Ryan som faktisk hylte som en jente. Jeg vedder på at han hvertfall hoppet en halv meter opp fra stolen han satt på før han landet med et dunk og stolen falt bak sammen med Ryan. De av oss som så hva som skjedde braste ut i latter. Jeg måtte faktisk sette fra meg pizzaen for å ikke slippe den ned på gulvet i all latteren som slapp ut av meg.

Når vi endelig hadde fått roet oss ned og forklart Justin hva som hadde hendt snakket vi om alt mulig mens vi gomlet i oss pizza. "Femten dager til eksamen folkens" Mumlet jeg etter å ha sett på timeplanen som jeg hadde lagret på mobilen. Den lille gruppa vår stønnet i kor av alt arbeidet som lå framfor oss. "Du har eksamen samme dag som vi har ikke sant Justin?" Han nikket til svar mens munnen hans var stappfull av pizza. "Hvorfor kan ikke vi alle sammen samles i kveld eller noe sånt også starter vi å lese allered nå?" Chaz og Ryan utvekslet noen blikk før de så på Justin. "Vi har noe i kveld, men dere to kan sikkert bare starte på øvingen uten oss" Svarte Chaz. Jeg nikket sakte som svar. "Ja det kan vi sikkert, hvis det er greit for deg Justin?" Justin nikket som svar fortsatt med munnen full av mat.

Det varte ikke så lenge før klokken ringte og signaliserte at lunsjpausen var over. Jeg himlet med øynene til den irriterende klokken før jeg reiste meg opp. "Greit, sees i morgen gutter. Jeg tekster deg senere Justin også avtaler vi" Justin viste tommel opp mens han smilte mot meg. "Den er grei Alice." Med et siste blikk på de tre guttene satt jeg kursen mot neste time; matte. Bare drep meg allerede!

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Untitled #86

 

Jeg lå godt under dyna mens jeg ventet på at Justin skulle komme. Jeg hadde sagt at jeg kunne komme å hente han men Pattie ville møte mamma; med andre ord så slapp jeg å gå ut i kulden. I det sekundet jeg hadde kommet hjem hadde jeg hoppet inn i dusjen for så å ta på meg koseklær. Alle bøkene mine som jeg måtte lese i lå allerede strødd utover skrivebordet. Hjernen min hadde sagt at jeg burde starte å lese før Justin kommer, men hjertet mitt sa at jeg bare skulle legge meg under dyna til han kom. Det sies jo at du skal lytte til hjertet ditt, så hvorfor ikke gjøre det i dette tilfellet?

Mens jeg ventet spilte jeg forksjellige kjedespill på mobilen.  Etter at alle livene på Candy Crush var brukt opp og jeg var gått lei av alle andre spill ringte det endelig på døren. Jeg hev av meg dyna og jogget ned trappen før jeg åpnet døren hvor Justin og Pattie sto. "Hei folkens, kom inn!" De var ikke sene med å komme inn i varmen. Bare noen sekunder etter de begge to var inne lukket jeg fort døren for å ikke få inn noe av kulden. "Bare ta av dere ytterklærne så skal jeg ta de" Jeg følte meg egentlig som en butler i en hollywood film der jeg sto og ventet på å ta imot klær som jeg kunne legge bort.

Justin og Pattie fikk fort av seg jakker og luer og alt annet man må ha på seg i kulden. Jeg la de på en stol som sto i yttergangen før jeg ledet de inn i stuen hvor mamma lå å sov på sofaen. "Bare vent litt." Jeg ristet forsiktig borti mamma til hun våknet. "Pattie er her, jeg tar med Justin opp" Mamma nikket, fortsatt litt omtåket. Jeg smilte til Pattie før jeg dro med meg Justin opp på rommet mitt hvor jeg plasserte han i sofaen som sto ved vinduet.

 

bedroom

Vi jobbet intenst i en god del timer, selvfølgelig med litt prat her og der. Snøen fortsatte å dale ned utenfor vinduet. Ute var det minst en meter snø, og i det tempoet som det snør er det vel ikke lenge til den når enda en meter.

Før vi viste ordet av det var klokka blitt ti på kvelden og Justin og Pattie satt kursen hjemover. Jeg hadde håpet at vi fikk gjort noe annet enn bare å pugge, lese og øve til dumme eksamener, men vi har jo flere dager å gjøre det på.

_________________________________________________________

Håper det ikke ble altfor kjedelig å lese denne delen. Sorry for at den ble så kort, men er ikke så mye som skjer alle dagene ;)

-7 kommentarer før neste del legges ut i morgen!

-Rikke


Lise
Love it ❤️
05.12.2013, 15:49
awwww... de er så søte sammen
05.12.2013, 16:23
Meer!!
05.12.2013, 16:44
Mer! Digger virkelig historien! ❤️
05.12.2013, 16:55
Awww :) love it <3
05.12.2013, 19:39
Meeeer❤️ Elsker virkelig denne historien!!
05.12.2013, 20:22
Mer
05.12.2013, 23:43
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Håper du liker bloggen og historien som skrives her og er blitt skrevet :)

Design by

Photobucket

hits