Truble life! Del 18

Hei!

Her kommer en ny del til dere! Håper dere liker den!!

_________________________«Jeg vil tilbake igjen.» svarte du. Han sa «Husk det jeg sa til deg, du må kun stole på dem du kjenner. Husk at jeg elsker deg, og om noen gjør noe feil, ikke døm dem. Håper du får en fin tid, og vi snakkes snart.» Jeg nikket før noen tårer rant nedover kinnene mine.

Justin's synsvinkel:

Jeg kjente tårene presset på igjen, jeg klarte ikke å holde igjen. Jeg lå som fortapt i sykehussengen ved siden av Christine. Hvorfor dro vi hjem fra studioet når vi gjorde det? Hvorfor måtte vi kræsje med den andre bilden? Det er så mange spørsmål jeg kan stille meg selv, men aldri finne svaret på.

Jeg kjente den intense smerten i hodet, jeg hadde fått en hjernerystelse, i tillegg til et stort kutt i panna som de hadde sydd i. Jeg kjente at hodet mitt verket veldig mye. Stakkar Christine da, som ble hardest skadet. Hun hadde jo fått en mye større hjernerystelse enn det jeg hadde fått i tillegg så hadde hun brukket benet sitt på to steder i tillegg til at hun knuste den ene kneskålen. Og det verste er at hun er i koma, og det kan til og med hende at hun ikke våkner, og tenk, hun kan være død nå for alt jeg vet. Jeg gråt mere og mere av å tenke på
det. Jeg vil ha henne tilbake, like hel! Selv om jeg vet at jeg ikke kommer til å få det, så holder jeg på mottoet mitt «Never say never!». Kenny satt på gangen, og passet på døren inn til Christine og meg. Vi lå på samme rom, men Christine lå alene i en egen seng.

 


Christine's synsvinkel: 

Jeg hørte hulking rundt meg, før jeg gløttet litt på øynene. Etter noen korte sekunder hørte jeg en ekstrem pipelyd. Noen løp inn døren, og slang døren igjen før jeg hørte noen hulke enda høyere. Noen gikk ut døren. Og etter en stund stoppet pipingen, og jeg slappet av i kroppen. En dame med hvit frakk, ristet i meg og sa «Hallo? Kan du høre meg? Er du der?» Jeg åpnet øynene mine helt opp, og nikket. Hun ga meg et varmt smil før hun sa « Du har havnet i en bilulykke. Du har brukket et ben, og knust den ene kneskålen din, så vi har operert kneet ditt, for å sette inn et par skruer og en plate som skal fjernes så fort gipsen er av, og kneet har blitt bra igjen. I tillegg har du fått en kraftig hjernerystelse. Så hvis du har vondt i hodet, eller noen andre steder så er ikke det så rart, du er den som har blitt rammet hardest av alle i bilen. Er det noe du lurer på? Eller er du sulten?» Jeg ristet svakt på hodet, og kjente den intense smerten komme tilbake. Hun gikk ut av rommet, og jeg lukket igjen øynene mine svakt igjen.

Scooter's synsvinkel:

Telefonen min ringte. Jeg skulle akkurat til å putte pizzaen i ovnen, før jeg tokk telefonen. Jeg trykket på svar, og ble møtt av en gråtende Kenny. Han sa «Du må komme, vi kom i en bilulykke. Christine er på vei til sykehuset i ambulansen, det samme er Justin.» Hjertet mitt sank, jeg kjente at tårene mine rant nedover kinnene mine før jeg sa.

-Nicoline

Mere?

Hva tror dere at han sier?

 

 


mer
22.11.2013, 22:41
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Håper du liker bloggen og historien som skrives her og er blitt skrevet :)

Design by

Photobucket

hits