A Christmas Miracle- Fredag 6.Desember

Før vi viste ordet av det var klokka blitt ti på kvelden og Justin og Pattie satt kursen hjemover. Jeg hadde håpet at vi fikk gjort noe annet enn bare å pugge, lese og øve til dumme eksamener, men vi har jo flere dager å gjøre det på.

__________________________________________________________________________________________

Skoledagen hadde dratt seg sakte av gårde, men gikk endelig mot slutten. Bare fem minutter igjen, fem minutter hvor jeg prøver å ikke sovne. Læreren babler ivei om alt mulig rart, jeg kunne ærlig talt ikke brydd meg mindre.

Klokka ringer og jeg er rask med å komme meg ut av klasserommet og inn i de overfylte koriderene. Dagen i dag har gått ganske bra, jeg har blitt kjent med flere folk. Jeg skal faktisk bli med ut å spise sammen med noen andre jenter jeg har noen fag sammen med. Jeg skynder meg til skapet og legger bort bøkene jeg ikke trenger i kveld før jeg slamrer igjen skapdøren og setter kursen mot skoledøren. På vei ut passerer jeg Justin, Ryan og Chaz som jeg raskt hilser på før jeg møter jentene. Sammen setter vi kursen mot en cafè som ikke ligger langt fra skolen.

Justin POV:

Jeg sitter på rommet og leser til eksamen som er om litt over to uker når mobilen min gir lyd fra seg. Jeg får åpnet medlingen og robotstemmen leser opp hva som står på den.

Fra Alice :)

Skulle vi øve sammen i dag?

Jeg svarer at hun kan komme hit før jeg legger sammen bøkene og tar en rask dusj. Mamma er på jobb i enda noen timer så vi har huset for oss selv. Middag har jeg enda ikke spist, fordi jeg ikke stoler på meg selv når de kommer til kjøkkenet så vi får bestille noe take-out. I fjor holdt jeg på å brenne ned huset når jeg skulle koke nudler. Mamma var ikke så blid så vi fikk en ny regel: 'Justin får ikke bruke kjøkkenet med mindre han er under oppsyn av noen andre'. Jeg føler meg som et barn, men det er ikke noe jeg kan gjøre med det.

Etter en rask dusj drar jeg på meg en joggebukse og trer en singlet over hodet. Jeg har nettopp fått på meg sokker og solbrillene når det ringer på døra. Når jeg er hjemme slipper jeg å gå med stokken eller føle meg fram. Mamma har plassert ting sånn at de ikke står i veien for meg. Jeg vet hvor alt er og er noe der det ikke skal være så finner jeg det fort ut; jeg havner ofte på gulvet når det skjer.

Jeg åpner døra for Alice og lukker den igjen når jeg hører at hun har kommet seg inn. Det eneste positive med å være blind er at resten av sansene mine blir høynet. Ta hørselen min for eksempel, jeg hører bedre enn de fleste. Jeg blir stående å vente på at Alice skal få av seg ytterklærne.

"Er ikke Pattie hjemme?" Jeg rister på hodet som svar og går inn på kjøkkenet hvor jeg setter meg ned ved kjøkkenbordet. Jeg hører skrittene til Alice følge etter meg etterfulgt av en av stolene som skraper mot gulvet. "Er du s-sulten?" Jeg legger hodet litt på skakke mens jeg venter på svar. "Litt kanskje, hvordan det?" Jeg smiler smått og drar opp mobilen fra bukselomma. "Take o-out. Hva vil d-du h-ha?" Jeg lukker øynene i noen sekunder og kniper de sammen mens jeg gir megselv en mental bitch-slap. Jeg slutte å stamme når Alice er i nærheten, det er så sykt flaut.

"Pizza høres godt ut" svarer Alice og jeg sier meg enig. Jeg ringer etter en pizza og får sagt hva vi vil ha på den. "Den er h-her om cirka en h-halv time" Alice svarer meg ikke, hun er faktisk helt stille. Jeg venter noen minutter før jeg prøver igjen. "A-Alice?" Fortsatt ikke noe svar.

"Jeg viste ikke at du hadde tatoveringer". Kroppen min blir helt stiv, ikke en enste muskel rører på seg. Shit, jeg skulle ha tatt på en genser. Vi blir sittende i stillhet en stund før jeg endelig svarer. "Jo, j-ja" Atter en gang må jeg gå inn i meg selv å få slutt på det tullet jeg holder på med. Hvorfor klarer jeg ikke å oppføre meg normalt når hun er rundt meg, det er så flaut.

Før jeg får samlet meg er det noe, noen, som berører armen min. Igjen stivner kroppen min og jeg blir sittende helt stille. Det er så vidt jeg kjenner at hun er der. Alice stryker hånden sin svakt over armen hvor de fleste tatoveringene mine er. "Wow" hvisker hun svakt. Jeg tar et dypt åndedrag, hun er så nær, pusten hennes treffer øret mitt og hjertet går i høygir. Jeg blir sittende helt stille mens fingeren hennes følger de forskjellige mønsterene som er på armen min. Helt fra håndledet og opp til skulderen min. Forsiktig løfter hun opp armen min og studerer de som er der. "Wow" gjentar hun før hun slipper ned armen min. "Har du flere?" Jeg nikket så vidt, fortsatt i sjokk etter berøringen hennes. Hånden og fingrene hennes er så myke, som silke eller fjær, en blanding mellom de to. "Hvor?" Med skjelvende hånd peker jeg på den andre armen hvor jeg har en liten tatovering. Hun stryker forsiktig over den.

Til min lettelse ringer det på døren før jeg får vist henne resten. Jeg trekker forsiktig til meg armen før jeg reiser meg opp, tar med meg noen penger og går for å åpne døren. Jeg hører Alice sine skritt bak meg hele tiden. Før jeg får rukket å åpne døren gjør Alice det for meg. "En stor pizza?" Jeg nikket som svar og rekker ut hånden hvor pengene ligger. Pizzafyren tar pengene og noen sekunder senere får jeg tilbake vekslepengene. "Kos dere" sier han før Alice lukker igjen døren og drar meg med inn i stuen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 Alice POV:

Jeg klarer ikke stoppe å se på tatoveringene hans. Hele den venstre armen hans er dekket av de. Jeg har lagt merke til at han har noen på ryggen, rundt skulderområdet, samt under hvert krageben.

Justin er opptatt med å lese i en bok, men jeg klarer bare ikke å konsentrere meg. Jeg er altfor nyskjerring på hvorfor han har de, han er blind, så han kan jo ikke se tatoveringene. "Justin, kan jeg spøre deg om noe?" Han løfter hodet mot meg og nikker. "Hvorfor har du egentlig tatoveringer, du er jo blind?" Etter jeg har sagt det hører jeg hvor frekk den setingen faktisk høres ut. Justin trekker på skuldrene. "Jeg liker å v-vite at jeg har de d-der, selvom ikke jeg kan s-se de så kan a-andre se de. Hver tatovering symobiserer n-noe om meg" Svarer han. Jeg er helt målløs, det er det meste Justin har sagt til meg i ett. Jeg liker det! Det virker som om han løsner litt opp, han er ikke så stille nå. "Kult, jeg liker det. De kler deg" Svarer jeg. Justin gir meg et lite smil før han går tilbake til lesingen.

Mens han leser tenker jeg over det han sa. Hver tatovering symboliserer noe om han, det er mange tatoveringer, og hver og en av de symboliserer noe helt unikt om han. Med et lite smil setter jeg igang lesingen og fyller hodet med informasjon jeg kan glemme så fort jeg er ferdig med eksamen om 2 uker.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vel hjemme noen timer etter tatoveringsoppdagelsen ligger jeg i senga å ser opp i taket uten mål og mening. Klokka er nesten tre på natta og jeg skulle ha sovnet for lengst selvom det er Lørdag i morgen. Jeg har så mange tanker som svirrer rundt i hodet mitt; Justin, tatoveringer, skolen, eksamen, familie, hva skal jeg gjøre i helga? På toppen av det hele kommer dagens samtale på cafeèn. Det viser seg faktisk at det er mange jenter som liker Justin, sånn liker-liker på grunn av utseende hans. Mange av de tør ikke å snakke med han fordi de er redd for at sportsfolka skal begynne å mobbe dem også for å snakke med Justin. Jeg rister på hodet av alt skoletullet og sovner endelig etter enda en våkentime. Heldigvis får jeg sove lenge i morgen!

____________________________________________________________________________________

Takk for alle fine tilbakemeldinger, dere gjør meg så glad når dere vil ha mer og liker historien :)

-7 kommentarer før neste del legges ut i morgen!

-RikkeVD


Meer!!
06.12.2013, 14:36
Mer ❤️❤️
06.12.2013, 15:09
Awwww... de hadde passet så bra sammen
06.12.2013, 15:19
Jbmystory
meeer!
06.12.2013, 18:02
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
Lise
Elsker den!
06.12.2013, 18:47
mer !
07.12.2013, 11:07
Mer <333 du er sykt flink til å skrive!
07.12.2013, 12:06
Christine
Ææææ, mer! Elsker historien! <33
07.12.2013, 14:37
Meer
07.12.2013, 21:55
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Håper du liker bloggen og historien som skrives her og er blitt skrevet :)

Design by

Photobucket

hits