Truble life! Del 20 + litt informasjon!

Hei!

Her kommer en ny del av Truble life! Men jeg lurte på, hva syntes dere egentlig om historien?? Er veldig usikker om jeg har lyst, eller om jeg har noe mere inspirasjon til historien. Har heller ikke så mye tid til historien, så tror jeg avslutter historien i denne delen, så får dere heller få en åpen slutt.

 

 

Justins synsvinkel:

 

Jeg kjente hodet dunke, og kvalmen begynte å komme oppover halsen. Jeg hadde fått vite at det var normalt fordi jeg hadde fått en hjernerystelse. Kuttet i panna svei, og de korte pipelydene fra sengen til Christine, gikk i takt med pusten hennes. Eller var det pusten hennes? Hun ligger jo i koma.

 

Det banket på døren, og inn kom legen. Det var en mann i rundt 40 åra, han hadde hvit frakk på seg, mørkt, krøllete hår og grønne øyne. Han sa "Hei igjen Justin, har du veldig vondt i hodet?" Jeg svarte med et svakt, og hest "ja". Derek, som legen het svarte meg da med "Du skal få litt smertestillende, så ville jeg bare gi beskjed om at Christine burde våkne om noen timer i følge testene vi har tatt. Så da kommer jeg tilbake strax, jeg skal bare hent litt smertestillende til deg. Noe mere du lurte på??" Jeg ristet svakt på hodet før jeg lukket øynene og kjente tårene presset på igjen, det er vell ikke mulig å gråte så mye som jeg har gjort i dag.

 

Scooter's synsvinkel:

 

Jeg hadde endelig kommet meg inn døren til sykehuset med Carin, vi gikk mot rommet som Kenny hadde sagt at Justin og Christine lå på. Legen sto utenfor rommet, og snakket med Kenny. Jeg gikk bort til dem, og legen strak en hånd mot meg, jeg tok tak i hånden og hilste pent før legen sa "Hei, mitt navn er Derek, du må være Scooter. Kenny har fortalt at du skulle komme. Og du bak der må være Carin." før han hilste på Carin også. Han ga oss noen beskjeder om hvordan Justin, og Christine hadde det.

 

Det skar i hjertet når han fortalte at Christine var hardest skadet. Jenten min, som akkurat hadde kommet til oss, jenten som hadde hvert igjennom så mye. Jenten som hadde hatt det så tøft, og akkurat kommet til trygghet. Jenten som betydde så mye for meg, selv om jeg bare hadde kjent henne i noen dager. Legen ga beskjed om at hun burde våkne om noen timer.

 

Justin hadde slippet unna med bare en hjernerystelse. Han som skulle på tour om bare noen dager, nå må vi flytte den. Men det er ikke det vi skal fokusere på nå, nå må vi fokusere på at både Christine og Justin får det bra.

 

Jeg gikk sakte inn i rommet til Justin og Christine imens Carin sto ute og snakket med Kenny. Der lå Justin og Christine i hver sin seng, Jeg gikk mot Justin, og satt meg på sengen hans, og så opp mot han før han så opp på meg med hans rødsprengte øyne.

 

Plutselig hørte vi en lang pipelyd, og Derek kom løpende inn i rommet og sa «Scooter du må dessverre ut nå!» Jeg gikk ut som Derek sa før han trakk for en gardin som fjernet synet til Justin. Det løp mange leger inn i rommet. Det tok lang tid, men plutselig kom Derek ut igjen, han sa «Christine er våken, hun orker nok ikke noe besøk nå, men dere kan gå inn etterpå.»

 

Jeg pustet lettet ut, før jeg så mot Christine og smilte?

 

______________________________________________

 

-Nicoline

 

 

 


Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Håper du liker bloggen og historien som skrives her og er blitt skrevet :)

Design by

Photobucket

hits