A Christmas Miracle- Lørdag 7.Desember

Jeg rister på hodet av alt skoletullet og sovner endelig etter enda en våkentime. Heldigvis får jeg sove lenge i morgen!

___________________________________________________________________________________________

Alice POV:

Jeg som trodde jeg kom til å få sove lenge i dag. Den planen gikk rett i dass når Inez kom inn på rommet mitt og bestemte seg for å hoppe opp i sengen hvor jeg lå så trygt å sov. Etter en halv time fikk jeg somlet meg ut av senga og gikk ned til kjøkkenet i halvsvime.

Det var stille rundt kjøkkenbordet. Inez satt å tegnet noen krusseduller mens jeg og mamma spiste frokosten vår i fred og ro; det varte selvfølgelig helt til mamma ville starte en samtale med meg. "Hvilke planer har du i dag da Alice?" Jeg trakk uinteressert på skuldrene og fotsatte å tygge mens jeg bladde i et gammelt sladrebla. "Du da Inez?" Hun ristet på hodet som svar. Mamma pustet fortvilet ut før hun reiste seg fra stolen og startet å rydde av bordet. "Det er jo så fint vær ute, kan dere ikke gå ut å finne på noe?" Jeg så oppgitt opp på mamma og gikk tilbake til å lese om Lady Gaga`s siste klespåfunn. "Alice, kan ikke du ta med deg Inez i parken en tur?" Alt mamma fikk som svar fra meg var enda ett oppgitt blikk samt et rull med øynene. Dessverre syntes Inez dette var en super ide.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

fun day out in the snow!

 

Jeg fikk Inez inn i utekærne sine etter mye tull og fikk raskt på meg mine egene. I parken er det en stor akebakke som jeg brukte å ake i når jeg var mindre. Inez har bare vært der noen få ganger, så derfor tok jeg med meg det gamle akebrettet mitt som jeg ikke hadde brukt på år og dag. "Jeg vil sitte påååå!" Etter mye mas fra Inez fikk hun endelig sitte på akebrettet mens jeg dro henne de få minuttene som gjensto.
-
Når vi kom til den snødekte, overfylte parken fikk jeg Inez til å gå av brettet og sammen satt vi kursen opp bakken. Siden det var så fint vær var det mange som hadde tenkt som mamma: send barna ut. Nå er ikke jeg et barn men Inez er det, og mamma er ikke så glad i å la Inez være ute alene med mindre hun er rundt huset å leker.
-
Opp på bakketoppen kom vi og der ble vi stående en stund før det var vår tur. Jeg satt meg ned først med Inez mellom bena mine og med armene godt rundt henne rutsjet vi ned bakken med mye hyl. Jeg hadde glemt hvor morsomt det faktisk er å ake. Sånn fortsatte vi en stund til jeg ble lei og lot Inez ake alene noen ganger. Bare man hadde energien til en femåring.
-
Etter en halvtime hadde Inez fått nok og ville hjem. Jeg kunne ikke sagt meg mer enig så vi satt kursen hjemover. På vei hjem passerte vi Justins hus. Jeg tok tak i Inez sin hånd for å stoppe henne. Rett utenfor døren sto Justin sammen med to små unger og han hadde et lite smil rundt leppene sine mens han hørte på hva de hadde å si. "Se Alice, det er Jazzy" Jeg så fra Inez og til en liten jente som Inez pekte på. "Hvordan kjenner du henne?" Spurte jeg etter en stund. "Vi gikk i samme barnehage, og det er Jaxon, lillebroren hennes. Også er det broren deres Justin, han er blind" Jeg ble stående og nikke en stund. "Vil du gå å hilse på de?" Inez nikket fort og før jeg fikk med meg hva som skjedde hadde hun sluppet hånden min og sprang mot de. "INEZ VÆR FORSIKTIG!" Ropte jeg og løp etter henne. Justins hode snudde seg i retning av stemmen min. Han tok et skritt bak sånn at Jazzy og Jaxon sto framfor han.
-
Justin POV:
I dag hadde småsøknene mine kommet på besøk, Jazzy som er fem og Jaxon som nettopp er blitt fire år. Klokka var rundt to når vi hadde bestemt oss for å gå inn etter flere timer ute i snøen. Vi sto på trappen når jeg plutselig hørte Alice sin stemme rope like i nærheten. "INEZ VÆR FORSIKTIG!" Automatisk vendte jeg hodet i retning av stemmen hennes. Ørene mine plukket opp løpende skritt som kom i retning av hvor vi sto, så for å beskytte meg selv tok jeg et skritt bak sånn at Jazzy og Jaxon sto framfor meg. "INEZ, DU KAN IKKE BARE LØPE AVGÅDE SÅNN!" Denne gangen var Alice sin stemme mye nærmere hvor jeg sto. Jeg hørte snøen knitre under føttene som bevegde seg. "Hei Inez" Sa Jazzy og Jaxon i kor. "Hei" Svarte Inez. De tre småtassene startet en samtale om snø som jeg ikke kunne ha vært mindre interessert i. "Hei Justin, jeg viste ikke at du hadde søsken" Alice sto nå helt ved siden av meg, så nære at jeg kunne kjenne armen hennes ved min. "De kommer hit a-av og til" svarte jeg. Vi ble stående å prate en stund til jeg kom på at vi egentlig skulle inn så jeg spurte om Alice og Inez ville bli med.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jeg hadde satt på en film som de tre små kunne se på mens jeg og Alice gikk inn på rommet mitt. Jeg satt i sengen med Alice ved siden av meg. "M-mamma lurte på om d-dere ville komme å bake p-pepperkaker hos oss i m-morgen" Jeg slutte med den hersens stammingen. "Jeg kan spørre mamma når jeg kommer hjem. Foresten hvor er Pattie, jeg har ikke sett henne?" Jeg trakk på skuldrene. Hun hadde sakt at hun skulle ut en tur, og det var for tre timer siden. Hun fortlot en blind gutt sammen med to småunger, smart trekk mamma.
-
Etter en lang dag ute ble jeg helt utslitt så jeg la meg bak i sengen, vi gjorde uanset ikke noe annet en å snakke sammen. "Sliten?" Jeg nikket som svar med øynene lukket. "Hvorfor tar du ikke av deg brillene når du er inne?" Jeg pustet tungt ut før jeg svarte. "Fordi øynene mine er s-så ekle å se p-på" Svarte jeg og la den ene armen min over øynene mine. "Jeg vedder på at øynene dine er fine" Alice byttet plass i sengen sånn at hun satt med det ene kneet nær ribbenet mitt. Jeg ristet på hodet til det hun sa. "Jo, la meg få se" Denne gangen riset jeg vilt på hodet, men til ingen nytte. Alice hadde allerede tatt bort armen som lå over øynene mine og holdt på å ta av solbrillene mine. For at jeg ikke skulle kunne gjøre noe motstand holdt hun begge hendene mine fast. Jeg kunne selvfølgelig ha kjempet imot, jeg vet at jeg er sterkere enn henne, men jeg var altfor utslitt til å orke. Jeg hadde uansett øynene lukket igjen. Hun tok av meg brillene og etter lyden å dømme la hun dem på nattbordet mitt. "Åpne øynene dine da Justin" Jeg ristet sta på hodet og knep dem igjen. "Kom igjen, bare et lite sekund" Igjen ristet jeg på hodet. "Greit, da får vi gjøre det på min måte."
-
Alice POV:
Siden Justin nektet å åpne øynene skiftet jeg plass. Jeg satt meg på magen hans med et ben på hver side. Justin sperret opp øynene sine av sjokk. "Der ja, ikke våg å lukk de igjen" Øynene hans var rettet mot taket sånn at jeg ikke skulle kunne se de så lett. Jeg lente meg framover samtidig som jeg holdt hodet hans i ro med hendene mine. Jeg ble sittende sånn en stund å se på øynene hans. "Du har fine øyne Justin, du burde ikke skule de" sa jeg mens jeg strøk kinnet hans, rett under det ene øyet hans. "De er stygge!" Svarte han bestemt og lukket de igjen. Jeg rettet blikket mot t-skjorten hans mens jeg tenkte over det han sa. Stakkars gutt tror at han har stygge øyne bare fordi han er blind. Sanheten er at han har noen av de nydeligste brune øynene jeg noen gang har sett.
-
Med et sukk rullet jeg av han og la meg ned ved siden av han med lukkede øyne. "Greit om vi bare slapper av litt?" Spurte jeg og åpnet det ene øyet på gløtt. Justin nikket som svar. Jeg lente meg forsiktig over han og slo av lyset som sto på nattbordet. Før jeg la meg tilbake plasserte jeg et lite kyss på kinnet hans. Jeg frykter at jeg starter å få følelser for denne gutten, og jeg har ikke kjent han i en uke engang. Justin dro teppet over oss, og i all varmen sluknet jeg helt av.
________________________________________________________________________
Sorry for supersen del, men har vært opptatt i hele dag så har ikke fått så mye tid til å skrive.

-7 kommentarer før neste del legges ut i morgen!

-Rikke


Mer ❤️
07.12.2013, 22:57
Elsker denne historien!! MER ❤️
07.12.2013, 23:04
ine
Meer! Dette må være den beste historien jeg noen gang har lest! <3
07.12.2013, 23:19
OMG... så sjønt... skulle ønske denne historien varte forever and beyond... LOVE U
07.12.2013, 23:38
Meeer❤️❤️
08.12.2013, 00:29
Jbmystory
Meer! :)
08.12.2013, 01:09
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
Meer!!
08.12.2013, 11:34
meeer! <3
08.12.2013, 12:05
sara
Mer!♥ omg så nydelig♥♥
08.12.2013, 23:51
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Håper du liker bloggen og historien som skrives her og er blitt skrevet :)

Design by

Photobucket

hits