A Christmas Miracle- Søndag 8.Desember

Jeg lente meg forsiktig over han og slo av lyset som sto på nattbordet. Før jeg la meg tilbake plasserte jeg et lite kyss på kinnet hans. Jeg frykter at jeg starter å få følelser for denne gutten, og jeg har ikke kjent han i en uke engang. Justin dro teppet over oss, og i all varmen sluknet jeg helt av.

_____________________________________________________________________________

Alice POV:

I går sovnet faktisk jeg og Justin av, vi sov i flere timer helt til Pattie kom å vekte oss, da var klokken litt over åtte på kvelden. Jeg  måtte skynte meg hjem med Inez på slep. Mamma var ikke så blid når jeg kom løpende inn døren. Etter hun hadde fått Inez i seng fikk jeg en preken om ansvaret ved å ta vare på å et lite barn.

Senere i dag skal vi ta turen over til Justin og Pattie for å bake pepperkaker. Jeg elsker pepperkaker. Jeg ha pepperkaker, hvis ikke blir det ikke jul.

Tv-en surrer i bakgrunnen mens jeg ligger slengt utover sofaen med mobilen i hånden. Det er ikke noe som skjer i verden lenger. Facebook er dødt, twitter, instagram, you name it! Alt er dødt. "Mamma!" Jeg legger hodet bak på armlenet mens jeg venter på svar. "Ja?" Roper mamma fra kjøkkenet hvor hun hjelper Inez med noen oppgaver hun skal ha ferdig til skolen i morgen. "Når skal vi dra? Jeg kjeder meg!" Mamma kommer ut i stua og ser ned på meg. "Når Inez er ferdig med leksene" Jeg himler med øynene og huffer meg på grunn av all kjedsomheten. Jeg bestemer meg for å tekste Justin for å få tiden til å gå.

Til Justin

Jeg kjeeeeeder meg, hva kan jeg gjøre????

Fra Alice

Jeg får raskt svar tilbake.

Til Alice

Kom hit da, er ikke stort mer å gjøre her men da slipper du hvertfall å kjede deg alene ;)

Fra Justin

Jeg hiver meg opp fra sofaen løper opp på rommet for å få på meg noen andre klær og går så ned på kjøkkenet. "Kan jeg bare gå i forveien?" Mamma ser skeptisk på meg men bestemer seg for at det er best om jeg bare får dra. Hvis ikke kommer jeg bare til å mase sier hun, og der tar hun faktisk helt rett. Mamma skal bruke bilen så jeg må gå bortover, heldigvis har det ikke snødd siden Torsdag så gangstien går bra å gå på.

I den bitende kulden kommer jeg meg endelig fram og banker på døren. Justin åpner og lar meg komme inn før han lukker igjen døren. Jeg legger merke til at han ikke har på seg solbrillene, en god forandring. Jeg håper selvfølgelig det har noe med samtalen vår i går å gjøre. Jeg henger fra meg jakken og følger etter han inn i huset. På kjøkkenet holder Pattie på å ordne klart til baking. Jeg hilser raskt på henne før Justin tar tak i hånden min og drar meg med seg inn på rommet hans hvor han lukker døren etter oss.

Vi setter oss ned på sengen før Justin starter å prate. "Mamma var så s-sur i går etter dere hadde d-dratt, men det er d-det hun får når hun forlater o-oss alene i flere timer" Ler Justin og legger seg i bak i sengen med øynene lukket. "Vel, mamma var heller ikke så blid når jeg kom hjem så sent med Inez. Du skulle ha hørt hva hun sa til meg når Inez hadde lagt seg" Jeg snur meg rundt sånn at jeg kan se på Justin. "Når kommer Cecilia og Inez?" Spør Justin helt avslappet. Jeg blir sittende å se på han en stund av stolthet. Jeg vet, det er ganske så teit å være stolt bare fordi han ikke stammer, men han starter å bli mer avslappet rundt meg. "Alice?" Spør Justin og heiser opp overkroppen sånn at han støtter seg på armene sine. "Når Inez er ferdig med noe skolearbeid" Svarer jeg og får et nikk som svar.

Vi sitter i en behagelig stilhet en stund. "Jeg fikk aldri et s-svar på hvordan New York ser u-ut" Jeg ser forvirret på han en stund. "Du vet, i skogen" Jeg lager en sånn aha lyd for å fortelle han at jeg forstår hva han mener. "Vel, det er mye biler der, og masse folk. Nesten stikk motsatt av Stratford" Starter jeg. "Jeg bodde ikke i selve New York City, men i Brooklyn sammen med pappa. Fra leiligheten vår kunne du se rett over til Manhattan på alle skyskraperne. Det var så magisk på natten når det var mørkt og du kunne se alle lysene" Jeg sukker og merker at jeg lengter litt tilbake til New York. Det er så stille her, og jeg vet at det vil ta sin tid for meg å venne meg til stilheten. "Hvorhen du går så møter du på folk, alt slags folk. Mine favoritt plasser på Manhattan er Central Park og Time Square" Justin nikker for å vise meg at han lytter. "Time Square på nyttårsaften er det beste, så mange folk, og så god stemning. Raketter, og ballen som ramler ned ved midnatt. Jeg får ikke feire nyttår i New York i år fordi mamma synes jeg skal være her. Det blir rart, men sånn er det bare" Det blir stille når jeg har snakket ferdig. Justin ligger helt stille, med øynene lukket og hendene formet som knyttnever på brystet hans.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg får ikke sjansen til å spørre Justin hvorfor han ble så stille etter jeg hadde snakket. Pattie hadde banket på døren for å fortelle at vi måtte komme på kjøkkenet for nå var mamma og Inez kommet. Resten av dagen hadde Justin vært ganske stille, det virket som om han var i sine egene tanker. Pattie så ofte over på han med bekymrede øyne, hun hadde spurt meg om jeg viste hva som var galt men der kunne jeg desverre ikke svare henne.

Det viser seg faktisk at mamma og Pattie gikk på skole sammen og brukte å henge de samme plassene når de var på min alder. De hadde blitt gravid cirka samtidig, men på grunn av at de kom fra familier med forskjellige synspunkt mistet de kontakten fram til nå.

Kvelden steg på å det var på tide å komme seg hjem etter flere timer med julemusikk og skøy. Vi sto i yttergangen med en sovende Inez i armene til mamma. "Jeg går bare ut i bilen med henne. Takk for en hyggelig dag Pattie" Sa mamma før hun gikk ut døren med Inez. Pattie gikk inn i stuen sånn at jeg og Justin kunne få litt tid for oss selv. Justin hadde hodet bøyd ned mot bakken mens han fiklet med fingrene sine. Jeg himlet med øynene av oppførselen hans, så for å gjøre han mer glad omfavnet jeg han i en liten klem. "Sees i morgen Justin" Før jeg slapp taket på han kysset jeg kinnet hans. Jeg trakk meg tilbake fra klemmen mens Justin ble rød i kinnene og så bort fra meg med et falut smil rundt munnen. "Hade A-Alice" Svarte han før jeg gikk ut døren og lot en rødmende Justin stå igjen fortumlet i gangen.

________________________________________________________________________________________

Håper det siste som skjedde i delen gjorde litt igjen for en så sen del. Men den kom ut 8.Desember ;)

-5 kommentarer før neste del legges ut i morgen!

-RikkeIne
Meer!!! Beste historien!! ❤️
09.12.2013, 00:26
Elsker historien! Har aldrig lest noe lignende noen gang ❤️
09.12.2013, 01:02
Jbmystory
meer!
09.12.2013, 12:29
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
meeer <333
09.12.2013, 14:17
Meer!!!
09.12.2013, 14:44
Mer ❤️❤️
09.12.2013, 15:08
meer! <3
09.12.2013, 15:19
Mere!!! <3
09.12.2013, 19:15
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Håper du liker bloggen og historien som skrives her og er blitt skrevet :)

Design by

Photobucket

hits