A Christmas Miracle- Mandag 9.Desember

"Hade A-Alice" Svarte han før jeg gikk ut døren og lot en rødmende Justin stå igjen fortumlet i gangen.

________________________________________________________________________________________

 Alice POV:

Hver morgen før jeg drar på skolen skjekker jeg alltid e-posten min i tilfelle jeg har fått noe fra skolen eller en av lærerene. I dag lønnet dette seg endelig. I løpet av natten hadde det bygd seg opp en stor snøstorm så veiene var stengte, og fordi veiene var stengte var skolen stengt. Mamma var sur fordi hun måtte jobbe hjemmefra mens Inez var glad for at hun kunne leke hjemme. Etter å ha lest e-posten fra skolen og sagt ifra til mamma gikk jeg for å legge meg. Skolen sliter meg virkelig ut.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg sitter på fanget til Justin med armene hans rundt meg. Hodet mitt er bøyd bak sånn at det hviler på skulderen hans mens Justins hake hviler på min skulder. Vi ser på en julefilm sammen med Inez, Jazzy og Jaxon. Pappaen til Justin, Jeremy, måtte jobbe ekstra og moren til småtrollingene var utenbys så da tilbydde Pattie seg å passe på de. Justins blikk er festet på tv-en mens han følger ivrig med på hva som skjer. Han ser ut som en liten unge, helt oppslukt i filmen.

Filmen nærmer seg slutten og Justin har totalt mistet interessen for filmen, interessen hans ligger nå på irritere meg så mye som mulig. Hendene hans kiler meg på sidene mine mens han blåser inn i øret mitt. Når jeg prøver å reise meg opp strammer han grepet rundt meg for at jeg ikke skal slippe unna. "Justin" hveser jeg irritert og snur hodet mot han. Han gliser mot meg og før jeg får for meg hva som skjer ligger Justins lepper på mine.

Jeg klarer ikke å motstå leppene hans så jeg beveger de i takt med hans. Det er som om jeg glemmer at vi sitter i et rom hvor småsøknene våre fort kan avbryte oss. Fortsatt med leppene våre mot hverandres snur jeg meg rundt sånn at jeg sitter mot han med et kne på hver side av han. Før vi får sjansen til å gå videre er det noen som rister meg hardt. "Alice!" Jeg åpner øynene og Justin forsvinner sakte framfor meg.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg sperrer opp øynene og blir møtt av mamma. Hun har hendene på hoftene med et forkle tred rundt halsen. "Klokken er tolv, du får ikke sove noe lengere i dag" Jeg stønner tungt og drar dyna lenger over meg. "Alice!" Mammas stemme skjerer gjennom meg som ti kniver. "Jada, jeg er våken" mumler jeg. Mamma forlater endelig rommet og etterlater meg alene. Jeg kan ikke tro jeg drømte det. Herregud, jeg så godt som klinte med Justin. Jeg drar dyna over hodet og slipper ut et lite hyl i frusterasjon. Ikke bare kunne han se i drømmen, men han var så selvsikker, og la meg ikke starte på hvor godt det føltes å kysse han.

Jeg drar dyna ned fra ansiktet mitt for å kunne puste samtidig som jeg fikler meg fram til mobilen som ligger under puta mi. Jeg har fått en ny melding, fra Justin.

Til Alice:

Jeg kjeder meg, men mamma lar meg ikke gå ut fordi hun tror jeg kommer til å dø fordi jeg ikke kan se hvor jeg går. Hun har virkelig ikke trua på meg.

Fra Justin

 

Til Justin:

Jeg holder med Pattie her, ville uansett ikke ha våget meg ut i dette været, med eller uten syn ;)

Fra Alice

Jeg løper en raskt tur på badet for å gjøre mitt fornødrende. Mens jeg var på badet har Justin svart meg.

Til Alice:

Det gjør meg vondt at du holder med mamma. Se hvor trist jeg er! mamma sa jeg så trist hun så hun stjal mobilen min og tok et bilde, sorry hvis jeg ser helt rar ut, men jeg er blind å vet ikke hvordan bildet ble ;)


Fra Justin

Selvfølgelig måtte han legge med et bilde hvor man tydelig kan se leppene hans. Det er som om universet erter meg. Jeg svarer han raskt før jeg løper ned i stuen.

Resten av dagen består av mye kjeding og teksting mellom meg og Justin. Vi har bestemt oss for å dra på en sledetur i morgen. Vi er begge lei av all lesingen og puggingen fram mot eksamen, så vi tar oss en velfortjent friettermiddag i morgen. Jeg kan nesten ikke vente!

___________________________________________________________________________

OMG! Jeg lover å bli bedre til å skrive lange deler og å få de ut før sånn fem på tolv.

-5 kommentarer før neste del legges ut i morgen!

-Rikke


Kristine
<3
10.12.2013, 01:16
Awww... sledetur... så søtt...
10.12.2013, 07:15
Meer! <3
10.12.2013, 07:39
Mer <3
10.12.2013, 07:49
mer
10.12.2013, 08:17
mer, elsker historien, den er så unik fra alle andre historier
10.12.2013, 13:05
Meer
10.12.2013, 16:06
Foresten hva står hokl for?
10.12.2013, 22:31
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Håper du liker bloggen og historien som skrives her og er blitt skrevet :)

Design by

Photobucket

hits