A Christmas Miracle- Tirsdag 10.Desember

Vi har bestemt oss for å dra på en sledetur i morgen. Vi er begge lei av all lesingen og puggingen fram mot eksamen, så vi tar oss en velfortjent friettermiddag i morgen. Jeg kan nesten ikke vente!

_________________________________________________________________________________

Alice POV:

Endelig lunsj. Dagen i dag har gått så tregt, heldigvis har jeg bare to timer etter lunsj så skal jeg hjem en tur så skal jeg ut med Justin. Før jeg møter guttene går jeg til skapet for å legge fra meg bøkene og hente de jeg trenger for resten av dagen. Jeg åpner skapet og ut faller det en konvolutt. Jeg legger bøkene i skapet, bøyer meg ned og åpner konvolutten.

Hei Alice. Jeg er dratt hjem allerede så fikk ikke gitt dette til deg før jeg dro.

Ha dette framfor øynene når vi drar ut i kveld, jeg vil at du skal oppleve verden fra mitt synspunkt ;)

-Justin

(Skrevet av den fantastiske Ryan)

Helt nederst i konvolutten ligger det et skjerf som jeg har sett Justin gå med før. Dette kan bli spennende. Jeg lukker igjen skapet og går til kantinen for å få meg litt mat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Untitled #90

 

Med varme klær trasker jeg avgårde i snøværet. Jeg er på vei til Justin med skjerfet godt pakket ned i lomma. Etter snøstormen som var i går har det kommet enda mer snø. Det er kanskje slemt av meg, men jeg ønsker meg litt mildvær eller regn sånn at litt av snøen smelter bort. Noen ganger kan det bli for mye av det gode.

Når jeg kommer til Justins hus står han allerede ved bilen til Pattie å venter på meg. Pattie sitter bak rattet og ser ut til å være klar for å kjøre oss. Mamma har en venn som eier en stall ikke så langt herfra, og det var hun som foreslo av jeg kunne komme på besøk og kanskje ta med en venn eller to. Justin var veldig glad når jeg spurte han i går om han ville være med og her er vi, på tur til en stall for å dra på en sledetur.

Justin har hørt meg komme og går i møte med meg. "Kom" før jeg får gjort noe annet har Justin funnet hånden min og går mot bilen. Han føler seg fram etter håndtaket og åpner døren for meg. Jeg setter meg inn og like etter meg kommer Justin. Han lukker igjen døren etter seg og tar på seg setebeltet. Mens jeg får festet meg starter Pattie å kjøre. "Du fikk b-brevet mitt?" Spør Justin med en gang han hører klikkelyden fra setebeltet mitt. "Ja" svarer jeg og tar opp skjerfet fra lomma. Jeg legger det i fanget til Justin som tar det opp. "Snu hodet b-bort fra meg, og hvis du har på deg lue, ta d-den av" Jeg gjør som han sier. "Sånn" sier jeg. Justin finner seg fram til hodet mitt og legger skjerfet over øynene mine. Han har brettet det i to på langs for at det skal bli mørkere. Justin strammer godt før han knyter en knute bak hodet mitt. "Ser du noe n-nå?" Siden Justin fortsatt har hendene bak hodet mitt rister jeg på hodet som svar. "Flott!" Sier han og setter seg tilbake. Jeg føler meg fram til luen min og setter den på hodet. Det er bra luen min er litt stor fordi da er den akkurat passe når den trees over knuten.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Etter en stund som føltes som en evighet stopper endelig bilen og Pattie sier at vi er fremme. Jeg hører at Justin åpner døren på sin side og går ut. Jeg føler meg fram til dørhåndtaket og åpner døren. Forsiktig setter jeg en fot utenfor bilen, så den andre. Jeg reiser meg opp, tar et skritt bort fra bilen og lukker igjen døren. Jeg hører skritt rundt meg og føler en hånd som tar tak i min. "Her er en av d-de gammle stokkene mine. P-prøv deg frem med den og si ifra o-om du trenger hjelp" Justin finner den andre hånden min som han ikke holder i og legger noe som kjennes ut som en pinne i hånden min. "Dra den u-ut, sånn at den blir lengere" Jeg gjør som han sier og når jeg har gjort det peker jeg stokken ned sånn at den treffer bakken.

"Kos dere da, også henter jeg dere om ca to timer" Sier Pattie før hun lukker bildøren og kjører avgåde. "Følg etter meg!" Sier Justin. Skrittene hans blir lenger og lenger borte før jeg endelig får startet å gå. "Dette er skummelt" hvisker jeg til meg selv mens jeg forsiktig svinger stokken framfor meg sånn som jeg har sett blinde folk gjøre på tv. Jeg hører etter skrittene så godt jeg kan og har faktisk klart det ganske så bra fordi plutselig dulter jeg i Justin. "Supert, du har jo t-teken på dette" Jeg ruller med øynene bak skjerfet selvom ingen kan se det. Resten av kvelden blir nok gøy som blind, merk ironien.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vanligvis bruker det å være spesielle tider når folk kan komme for å dra på en liten sledetur, men siden mamma kjenner eierne slipper vi det. Justin og jeg sitter godt pakket inn i pledd helt bakerst på sleden. Framfor sleden høres det hover som treffer den snødekte bakken og bjeller som klirrer i takt med hestens bevegelser. Mari, eieren av stallen, sitter fremst for å styre hesten.

Jeg må innrømme at jeg savner å se snøen rundt oss, men det er en god erfaring for meg å vite litt mer om hvordan Justin opplever verden når han ikke kan se. Vi sitter tett i tett mens vi holder hverandres hender. Av og til kan Justin finne på å skremme meg fordi han vet jeg ikke kan se han. Noen ganger har han faktisk forsikret seg om at jeg ikke kan se noe fordi han tar av seg vottene og kjenner på ansiktet mitt for å kjenne skjerfet over øynene mine.

Mot slutten av turen har det begynt å snø. Det er en helt annen opplevelse å bare kjenne snøen mot huden istedet for å se den i tilegg.

Justin har lagt armen sin rundt skuldrene mine sånn at vi kan sitte tettere sammen, og jeg klager definitivt ikke. Justin er en helt spesiell person som jeg har blitt veldig glad i bare på litt over en uke. Om det skulle skje noe med han så vet jeg ikke hva jeg skulle ha gjort. Jeg vet at jeg begynner å få følelser for han, sterke følelser som kanskje ikke skulle ha vært der med tanke på at vi ikke har kjent hverandre så lenge, men hva så?  Jeg har virkelig sansen for denne gutten og om det eventuelt blir noe mellom oss, så sier ikke jeg nei til det!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pattie har hentet oss og slipper meg av utenfor huset mitt. Jeg har fortsatt skjerfet over øynene, etter streng beskjed fra Justin. Justin går ut av bilen og hjelper meg ut før han lukker døren. "Takk for at du var villig t-til å prøve m-mitt liv for en liten stund" Sier Justin mens han fortsatt holder hånden min etter å ha hjulpet meg ut av bilen. "Det var en innteresang opplevelse" Svarer jeg. Justin er stille en stund. Rett før jeg skal til å si hade kjenner jeg et par lepper som raskt streifer kinnet mitt. "Hade Alice" Sier Justin før jeg hører bildøren åpne og lukke seg. Jeg får tatt av meg skjerfet tidsnok til å se Pattie smile til meg før hun kjører videre. Vel, dette var virkelig en innteresang dag!

_______________________________________________________________________

Der ser dere, endelig var del 10 ute. Håper på å få skrevet del 11 i kveld å få lagt den ut, men kan ikke love noe.

-Rikke


Mer!!
12.12.2013, 19:17
Jbmystory
meer!

Jeg absolutt elsker denne historien. Den er så annerledes enn andre historier :)
12.12.2013, 19:19
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
Awww... det er bare så sjønt
12.12.2013, 21:04
ina
ÅÅ <3 Denne historien er bare best! klarer nesten ikke å vente på ny del! <3
12.12.2013, 21:27
MEEEER!!
13.12.2013, 19:06
mer!!
14.12.2013, 10:22
Når kommer neste del ut? Du ligger ganske mange deler bak nå..
14.12.2013, 20:03
Historien er utrolig bra! Mer:)
14.12.2013, 23:26
hvor ble av delene vi skulle få?

elsker historien !
15.12.2013, 23:40
Christine
Ææææ, mer! Når kommer det mer??????
16.12.2013, 20:39
Seriøst? Når kommer neste del?
17.12.2013, 16:27
karin
meer!
17.12.2013, 19:30
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Håper du liker bloggen og historien som skrives her og er blitt skrevet :)

Design by

Photobucket

hits