A Christmas Miracle- Onsdag 11.Desember

Rett før jeg skal til å si hade kjenner jeg et par lepper som raskt streifer kinnet mitt. "Hade Alice" Sier Justin før jeg hører bildøren åpne og lukke seg. Jeg får tatt av meg skjerfet tidsnok til å se Pattie smile til meg før hun kjører videre. Vel, dette var virkelig en innteresang dag!

________________________________________________________________________________________

Justin POV:

Det er bare litt over en uke igjen til eksamen og jeg er aldeles ikke klar. Vanligvis er jeg klar allerede første uken i desember men dette året er noe anerledes. Jeg klarer ikke å konsentrere meg, hodet mitt er alle andre plasser en det burde være. Hvert våkene øyeblikk tenker jeg på Alice. Jeg har ikke sett hvordan hun ser ut, men for meg betyr ikke det noe nå. Hadde jeg ikke vært blind hadde det kanskje vært anerledes. Jeg har møtt henne, og fått sett personligheten hennes og det er alt som teller. Personligheten betyr mer enn utseende.

Jeg er kommet hjem fra skolen og mamma jobber ettermiddag i dag så jeg har hele huset til meg selv i noen timer. I stuen har vi et gammelt flygel stående som mamma har arvet av tanten sin. Jeg elsker å spille på det når jeg har muligheten. Jeg har så mange følelser som har dukket opp den siste uken og å synge om de er den beste måten for meg å forstå de på.

Jeg seter meg ned ved flygelet og finner en fin melodi. Jeg har en båndopptaker som spiller inn det jeg synger sånn at jeg kan høre på det senere og eventuelt gjøre forandringer. Jeg lar tankene løpe fritt sånn at de danner setninger som kommer ut når jeg synger.

To timer senere har jeg et godt grunnlag for en god sang. Så lenge jeg kan huske har jeg elsket musikk. Jeg elsker å synge, spille på forskjellige instrumenter og skrive sanger. Den eneste som har lov til å høre meg synge er mamma, mest fordi jeg ikke vet om hun er i nærheten eller ikke. For alt jeg vet kan hun ha kommet hjem mens jeg har spilt, men fordi jeg lever meg sånn inn i det jeg gjør, merker jeg det ikke. Heldigvis har ikke mamma kommet hjem enda.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Etter jeg har fått varmet opp mat i mikroen sånn at jeg har litt mat i magen setter jeg i gang med å øve til eksamen. Jeg vil ha så bra karakterer som mulig for å komme inn på en bra skole når jeg er ferdig med videregående. Når jeg var mindre hadde ikke mamma så mye å rutte med. Jeg hadde ikke de beste klærne eller så mange leker, men mamma ga meg en god oppvekst på tross av det. Jeg vil gi noe tilbake til mamma, selvom det kan ta mange år. Jeg håper på å komme inn på en bra skole sånn at jeg om noen år kan få en god jobb og kjøpe et nytt hus til mamma som en liten takk for alt hun har gjort for meg i oppveksten. Hun ga ikke opp når hun fikk beskjeden om at den eneste sønnen hennes hadde blitt blind og det er jeg ekstremt takknemelig for. Det var mye hun plutselig måtte forandre på for at jeg skulle få det bra. Hun er så tapper og modig, noe jeg beundrer henne for.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg sitter ved kjøkkenbordet når jeg hører nøkkelen som vrir opp låsen og døren som åpner seg. "Justin?" Jeg legger fra meg boken jeg leser og går ut i gangen for å møte mamma. "Har det gått bra i dag?" Jeg nikker som svar. "Jeg har med meg noen som vil møte deg. Hvis du går i stuen å setter deg så kommer vi snart" Sier mamma og dytter meg forsiktig i retning av stuen. Jeg snur hodet mot mamma mens jeg hever et øyenbryn mot henne. "Gå Justin, du får snart svar!" når mamma har den tonen er det ikke noe å diskutere, det lærte jeg raskt i livet mitt. Jeg rister på hodet men gjør som mamma sier og setter meg ned i sofaen. Jeg hører godt etter hva som skjer i gangen.

Etter noen minutter kommer mamma inn først, jeg hører det på skrittene hennes, etterfulgt av en annen person. Mamma setter seg ned ved siden av meg mens den andre personen setter seg i lenestolen som står på andre siden av stuebordet. "Hei Justin, jeg heter Paul og er en øyelege" Jeg gir han et lite smil før jeg hilser tilbake. "Jeg og Paul har snakket sammen i noen uker nå og det kan hende du kan få synet tilbake" Sier mamma og legger en støttende hånd på skulderen min. Jeg nikker svakt. Kroppen min er i sjokk. Jeg kan få synet tilbake, men jeg har så mange spørsmål. Hva hvis jeg dør av nakrosen, det har hendt før med andre personer, og hva vil det koste; mamma kan umulig ha så mye penger og jeg vil ikke at hun skal ta opp noen flere lån.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Etter flere timer og mye informasjon ligger jeg i senga med hodet fult av tanker. Sjansen for at jeg kan få synet tilbake er veldig stor, men det kommer selvfølgelig med farer. Jeg kan for eksempel dø, sjansen er liten men den er der fremdeles, hvis inngrepet blir mislykket kan jeg aldri få synet tilbake igjen og vil leve resten av livet mitt som blind. Det er flere men den største bekymringen min er penger, det koster mye penger, mer penger enn hva mamma har. Det vil ta flere år å spare opp så mange penger. Jeg vet at mamma har spart opp penger helt fra jeg ble blind, men det er ikke nok til hva dette inngrepet vil koste. Med alle tankene svirrende i hodet får jeg en urolig natt med mange mareritt og flere timer uten søvn.

_______________________________________________________________________________________

Jeg vet at mange av dere sikkert er irriterte og sinte fordi jeg ikke har oppdatert på lenge, men her er hvertfall en del. Nå skal jeg starte med å pakke så får vi se om jeg får startet på neste del når jeg er ferdig med det.

-Rikke

 

 

 


Mer<333
17.12.2013, 20:23
Lise
❤️❤️ Du har avsluttet historien før uten den ble ferdig og denne gangen får ikke u lov
17.12.2013, 20:26
Meer:)
17.12.2013, 20:40
Omg.... han er så søt!!!
17.12.2013, 21:00
ina
endelig kom det ny del <3 det gjør ikke noe at de er forsinket, bare ikke gi opp historien igjen! <3 Det er serriøst den beste historien jeg har lest <3
17.12.2013, 21:34
karin
Åå du skriver så utrulig bra! Detta er virkelig blitt favoritt historien min. Gleder meg til neste del :-D
17.12.2013, 21:50
vis du har tid en dag, kan du plis ha en liten maraton? du skriver så utrolig bra!
17.12.2013, 23:32
Meer! Elsker historien din!!!❤️
17.12.2013, 23:54
når kommer neste del? :-D elsker historien
18.12.2013, 21:37
Eli-Marie
Gjør ingenting om det kommer ut deler etter datoen♥ Så lenge du ikke kutter ut historien helt♥ Det er greit med hektisk hverdag nå før jul♥ Bruk den tiden du trenger♥ Du må få lov til å være med venner og familie også♥
21.12.2013, 10:51
HVER SÅ SNILL MERE!!!! JEG ELSKER DENNE HISTORIEN OG DEN ER EN AV MINE FAV!!! MEREEE
19.01.2014, 15:58
Trenger flere deler av Christmas Miracle! Elsker den
19.01.2014, 18:51
H
MEREEE!! Kan det ikke begynne å skje noe mellom han og alice? itillegg, istedenfor liksom å ta operasjon kan det ikke skje en sånn magisk ting? fordi liksom, hvis han blir lykkelig, glad, og liksom stresset roer seg ned og han blir sånn lykkelig som han var nå, bare med alice? Fordi sånn har det skjedd på sånne tv filmer. HAHAHAH, jeg suger på å forklare! MEREE! Jeg elsker historien din så mye, den er helt klart en av mine favoritter!!!
20.01.2014, 15:26
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Håper du liker bloggen og historien som skrives her og er blitt skrevet :)

Design by

Photobucket

hits