VIL DERE HA....?

Hei igjen!

Lenge siden sist nå, og JA, jeg vet at dere vil ha flere deler av "A Christmas Miracle". Jeg har prøvd flere ganger å kontakte Rikke som skriver historien over ett år, men hun har ikke svart på meldingene mine. Hun lovte å skrive ferdig historien, men det ser ikke særlig positivt ut. 

Derfor hvis noen faktisk leser denne bloggen ennå, vil dere ha en koselig julehistorie i år? Hvis ja, KOMMENTER SÅ FORT DERE SER DENNE! 

OG ja, en del for hver dag som går i desember, HVIS dere vil ha, og HVIS noen faktisk leser denne bloggen ennå. 

Peace out, merry christmas! 

- Hedda

Forresten jeg skriver fortsatt historier, bare på engelsk og på Wattpad. Helt fantastisk utvalg av bøker, men de fleste skriver jo på engelsk der. Jeg skriver en Jason McCann historie nå, som er i ferd med å bli ferdig så gjerne ta en titt hvis du er interessert! 

Trailer til boken og et bilde nedenfor en søt liten fransk jente laget til meg! Æ VIL HAAAAA
Æ VIL HA JULEISTORIE!!!!! :D HAR VENTET LENGE !!!!!! <3
02.12.2014, 20:48
Åå, kan ikke rikke komme tilbake og skrive ferdig historien? Den er så bra, leste den ca 100x ganger pga savn. Men ja, skriv du også! Jeg hadde lest
10.12.2014, 07:34
Åhh jaa,plis skriv en julehistorie!!:D
10.12.2014, 23:01
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Håper du liker bloggen og historien som skrives her og er blitt skrevet :)

Design by

Photobucket

hits