You Can`t Hide The Truth- RikkeVD

Historie del 70 - 3 Words... (SISTE DEL)
Du kjente magen din vrei seg litt på en god og en litt dårlig følelse. "H-hvem er egentlig du", stammet du frem etter han trakk seg fra klemmen. "Justin, kjæresten din", sa han og blunket. Du så på han og deretter på Becca. "Virkelig", spurte du og så tilbake på han. Han nikket litt, mens du kunne se Becca slå seg selv i pannen. "H-hva gjør du", stammet du frem mot Becca og så på henne sjokkert. "Facepalm vel", svarte hun og kikket på gutten som het Justin. "Justin altså.... Er du kjæresten min", spurte du en gang til og smilte litt. 


Du kunne sverge på at du ville kjent igjen kjæresten din hvis du husket noe som helst, men du følte at noe var galt. "Mhm", sa han litt usikkert og smilte. Du så på han og trakk på skuldrene. Han kom nærmere og plantet et kyss på leppene dine. Du ble utrolig varm og rødmet når han trakk seg tilbake. Becca satt og fniste, men du smilte bare litt sjenert. Plutselig begynte minner fra Justin å størme på. Han hadde vært kjæresten din før, men du ble sur på han så ble han plutselig sammen med Selena. Du trakk hånden din fort unna når du husket på det. "Du er ikke kjæresten min", mumlet du til han og så forbauset på han. Han så litt usikkert på deg. "Du er sammen med hun... Selena", hvisket du stille. Han ristet på hodet. "Jeg slo opp med henne. Det er bare deg jeg vil ha", sa han og smilte litt. Becca og Gerran reiste seg og gikk ut fra rommet. "M-men..", startet du men Justin avbrøt deg. "Jeg trenger bare å si 3 ord til deg og du kommer til å skjønne alt. Just 3 words", sa han og en tåre trillet nedover kinnet hannes. Du så på han lenge og han satt der og smilte skjevt. "3 words", gjentok han. Du ristet sakte på hodet og en tåre datt ned fra kinnet ditt også. "Tell me", sa du og smilte litt av glede. "Jeg... elsker deg. Av hele mitt hjerte, jeg kommer aldri til å tro at forholdet vårt ikke er serriøst nokk, jeg elsker deg virkelig", sa han og en tåre til datt ned fra kinnet hannes. Du tok bort tåren hans med tommelen din og smilte litt. "Jeg elsker deg også", sa du med et lite glis. Du så at han smilte både på innsiden og på utsiden. 2 Uker senere...

Du hadde kommet deg ut av sykehuset og du hadde fått tilbake hukommelsen din. Du husket Gerran og Becca og de hadde nettopp dratt på en liten tur. Du og Justin hadde blitt sammen og glemt alt fra London. Justin hadde tatt en liten pause og vært med deg i hele de 2 ukene i Norge. Han hadde tilogmed hatt en liten konsert for Oslo. "Hedda, hvor er du jenta mi", ropte Justin neden ifra. "Oppe på rommet", ropte du tilbake og fniste litt for deg selv. Du sto akkurat for å pakke til en liten tur du og Justin skulle på de 3 siste ukene før sommerferien var ferdig. Justin kom springende opp og løftet deg opp med en gang han kom inn. "Jenta mi", sa Justin flørtende og snurret deg rundt. "Justin", hylte du og lo. Han kastet deg i sengen og slengte seg på siden av deg. "Du er så søt når du hyler", lo han og ga deg et kyss på munnen. "Du også", lo du og dultet borti han på armen. "Men jeg hyler da ikke", sa han og så rart på deg. "Du gjør det når jeg kiler deg", sa du og begynte å kile han. Han begynte å hyle og prøvde å få deg til å stoppe. "Slutt", hylte han. "Neeeei", sa du ertende og Justin kysset deg på leppene igjen. "Må jeg kline med deg for at du skal slutte", spurte han og lo litt. "Njaaa", sa du og stoppet. Han kysset deg og så gikk det over til klining. Du dultet litt borti han etter noen minutter og reiste deg opp. "Når går flyet vårt til Kreta", spurte du og pakket ned litt flere klær. "Om 4 timer", svarte han og ordnet håret sitt. "Åja, privat fly", spurte du og så på han. Han nikket og så opp i taket. "Tenker du på noe spesielt eller", spurte etter noen minutter med stillhet. "Tenker bare på første gang vi møttes. Du som sa jeg uhyggelig", sa han og fniste litt. "Mhm", sa du og lo. Du pakket resten av hva du skulle ha med deg og dere gjorde dere klar for å kjøre mot flyplassen. Huset ditt hadde blitt omringet av paparazzier og alle andre på skolen i det siste, men egentlig brydde du og Justin dere ikke. "Kom ann, la oss dra", ropte Justin og tok kofferten din inn i en bil som Kenny hadde lånt. "Kommer", ropte du og sprang ut av døren. Du klemte moren din og ga henne et kyss på kinnet før du løp avgårde. Du satte deg inn i bilen med Justin og holdte hånden hans. Kenny begynte å kjøre og du lente hodet ditt på Justin sin skulder. "3 Words", mumlet han og kysset deg på hodet. "Just 3 words", sa du og gliste. 

 

HVA SYNS DERE? 

Noen ideer til neste historie? Skal skrive en liten liste om noe dere kan bestemme etterpå altså :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 69 - 3 Words...
http://jdbimaginenorway.blogg.no/ - Søt blogg! Nettopp startet på en historie der! Hun hadde en blogg før, men har nå startet på denne nye bloggen! 

Selv om dere ikke klarte 10 kommentarer legger jeg den ut uansett! Sov godt da :-) 

---------

"Tror du hun klarer seg", spurte Becca og så på meg. Hun holdt hånden til Gerran og hadde flere tårer i øynene. "Jeg håper det", svarte jeg og tok hendene på hodet. Jeg var trist, forvirret, og sliten. Jeg ville ikke miste Hedda uten å si at hun alltid ville ha vært den rette for meg. Etter noen timer kom en lege ut med et blikk jeg ikke kunne si noe om. Jeg visste ikke om hun ville overleve eller ikke. "Så..", sa jeg med en gang. Legen så på meg og nikket litt. "Dårlige eller gode nyheter først", spurte han på engelsk som at jeg skjønte han. "Gode", svarte Becca fort. "Jeg vet ikke om det er noen gode nyheter akkurat...", sa han og tok brillene av seg. Han pustet ut og så på Becca. "Men...", forsatte han. 


 "Men jeg må bare si at Hedda overlever. Hun våkner kanskje om 1-2 timer", sa han og smilte litt. "ÆÆÆHHHH", hylte Becca og hoppet av glede. "Hva er den dårlige", spurte jeg fort. "Den dårlige er at hun kan ha litt dårlig hukommelse, hun slo seg hardt i hodet når taxien kjørte over veien og ble påkjørt. Det kan bare KANSKJE hende at hun ikke husker alt som har hendt i det siste, men altså hun husker alt igjen når hun ser noen hun vet om eller moren hennes viser henne rundt omkring i hjembyen hennes", sa han og tok på brillene sine igjen. "Takk Gud for at hun overlever", mumlet jeg og smilte. Becca sto og kysset Gerran og hoppet opp og ned. Hun var i hvertfall glad. Jeg tok mobilen opp med en gang og ringte til Taylor først så moren til Hedda. Begge ble glade for å høre nyheten. "Ju.. Uff. Justin", ropte noen med hes stemme. Jeg snudde meg og der sto Kenny som kom sakte løpende mot meg. "Kenny, my man", sa jeg og blunket. "Hva skjer egentlig? Hvorfor brukte du flere timer på å komme hit", spurte jeg og så på han når han kom helt frem til meg. "Bare glem det, hvordan går det", spurte han andpusten. "Hedda overlever", sa jeg og gliste. Jeg var nesten i himmelen. Bare å høre at hun ville overleve var noe fantastisk å høre. "Så bra", sa Kenny og smilte. Han satte seg ned og pustet tungt ut. "Gjort noe virkelig slitsomt du", spurte jeg og lo litt. "Mhm", sa han og lente seg tilbake. Etter noen minutter hadde han allerede sovnet. 

2,5 timer senere...

Ditt synspunkt:

Du følte at hjertet ditt dunket. Du kunne kjenne at du pustet. Du prøvde å åpne øynene, men et lys traff deg midt på. "Urgh", mumlet du og prøvde å sette deg litt opp. "Hvor er jeg", mumlet du en gang til og du kjente en hånd som holdte hånden din. Du dro den fort vekk og åpnet øynene helt. Det satt en helt fremmed gutt og en jente der som du aldri hadde sett før. "Du er", spurte du og pekte på gutten. "Gerran Howel", svarte han og klødde seg i hodet. "Og du", spurte du og så på jenten. "Becca, bestevenninen din", sa hun og smilte litt skjevt. Du så på de lenge men klarte i hvertfall ikke å plassere gutte Gerran. Du kikket på Becca en gang til og minner begynte å strøme på. Du satt lenge og tenkte deg om. "Becca, jeg husker deg", sa du etter en stund og smilte. Du kikket dermed bort på Gerran og ristet litt på hodet. "Husker desverre ikke deg", sa du og så på han. Han smilte litt og nikket. Du skjønte deg egentlig ikke hvorfor han var her, du husket han jo heller ikke helt. Plutselig kom en annen gutt inn med en stor mann bak seg. Han var utrolig kjekk, men du bare satt der og så på han. "Hedda, endelig våknet du", sa han og klemte deg. Du kjente magen din vrei seg litt på en god og en litt dårlig følelse. "H-hvem er egentlig du", stammet du frem etter han trakk seg fra klemmen. "Justin, kjæresten din", sa han og blunket. Du så på han og deretter på Becca. "Virkelig", spurte du og så tilbake på han. Han nikket litt, mens du kunne se Becca slå seg selv i pannen. "H-hva gjør du", stammet du frem mot Becca og så på henne sjokkert. "Facepalm vel", svarte hun og kikket på gutten som het Justin. "Justin altså.... Er du kjæresten min", spurte du en gang til og smilte litt. Mer? 

Haha, utrolig rar del syns jeg, men håper dere likte den! :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 68 - 3 Words...
Slutter historien min snart, og gjerne gi forslag til Liv Marit hva hun kan skrive om :-) 

 

DITT synspunkt: 

Du hørte piping. Du kjente ikke at hjertet ditt bevegde seg heller. Du så et helt hvit lys men ingenting annet. "Hallo", ropte du og en helt hvit person dukket opp. "Du er i himmelen nå", sa en dame og smilte. "Huh? Er jeg dø", spurte du sjokkert og så på henne med et serriøst blikk. 


Du gnidde deg i øynene. Du var ikke en i drøm, men dette kunne ikke være ekte? Du så deg rundt men så ingen dame. "Hvor er du? Er jeg virkelig dæ", spurte jeg og så rundt. Alt var helt hvit. Jeg hørte masse stemmer og så minner fra London turen med Becca. Justin var også med. Taylor, mamma, Ian, Cody, Selena, Kenny og Teresa. "Du holder på å dø, men nå er du i hvilemodus i himmelen. Hvis du dør kommer til til himmelen også", sa dame stemmen igjen. Du fikk store øyne og ble sikkelig svimmel. "Hvis livet stoppet, ville du savne meg Justin", mumlet du og alt ble svart igjen. 

Justin sitt synspunkt: 

Jeg og Kenny hadde tatt et fly helt til Norge og var på vei i en taxi til sykehuset. Ingen av fansene mine visste jeg var her ennå. "Er vi snart fremme", klagde jeg og sukket. Jeg så ut vinduet mens vi kjørte i taxien. Det var sommer i Norge også, ikke altfor varmt men akkurat passe. "Umm", nøylte Kenny og så seg omkring. Taxien stoppet og vi var rett utenfor et sykehus. "Hedda", ropte jeg og spurtet ut av taixen. Jeg sprang rett inn og kikket etter en avdeling hvor hun kunne ligge. Det sto heldigvis på norsk først, så på engelsk etteroå. "Koma, koma, koma", tenkte jeg og fant en passende avdeling hun kunne ligge i. "Unnskyld, er Hedda *dittetternavn her", spurte jeg på engelsk. Damen som satt bak kassen kikket opp på meg og smilte stort. "ÆHHH, Justin Bieber", hylte hun. Jeg så på henne og prøvde å roe henne ned. "Hvor er Hedda *dittetternavn*", spurte jeg en gang til. "Rom 113", sa hun og smilte. "Takk", ropte jeg og sprang nedover gangen. Jeg fant rommet og banket forsiktig på. Jeg hørte gråting. "Becca", tenkte jeg og åpnet døren. "Justin", sa hun med en gang og slengte armene sine rundt meg. Becca så helt forferdelig ut. Hun var helt rød i øynene og hadde bustet hår. "Hvor lenge har du vært her", tenkte jeg og kikket på Gerran satt i en stol og sov. "Hei du. Hvordan går det med henne", spurte jeg og slapp klemmen. "Det ser dårlig ut", sa Becca og pekte mot Hedda. Hun lå der helt stille. Ingen bevegelser. Jeg gikk nærmere sengen hennes og satte meg ned rett ved siden av henne. "Ikke gå fra meg", mumlet jeg og tok tak i hånden hennes. Jeg kysset den forsiktig og smilte et skjevt smil. Jeg hadde tårer i øynene men holdt de inne. Selv om jeg ikke kjente Hedda veldig godt, følte jeg at jeg hadde kjent henne hele livet mitt. 

Plutselig begynte maskinen som var festet til henne å pipe. Mange leger kom inn og sa noe på norsk. "Vi må ut", sa Becca og dro meg med. "Men...", sa jeg men jeg var dratt ut av rommet. Becca vekket Gerran også og vi satt alle ute på gangen etter 30 sekunder. "Tror du hun klarer seg", spurte Becca og så på meg. Hun holdt hånden til Gerran og hadde flere tårer i øynene. "Jeg håper det", svarte jeg og tok hendene på hodet. Jeg var trist, forvirret, og sliten. Jeg ville ikke miste Hedda uten å si at hun alltid ville ha vært den rette for meg. Etter noen timer kom en lege ut med et blikk jeg ikke kunne si noe om. Jeg visste ikke om hun ville overleve eller ikke. "Så..", sa jeg med en gang. Legen så på meg og nikket litt. "Dårlige eller gode nyheter først", spurte han på engelsk som at jeg skjønte han. "Gode", svarte Becca fort. "Jeg vet ikke om det er noen gode nyheter akkurat...", sa han og tok brillene av seg. Han pustet ut og så på Becca. "Men...", forsatte han. 

10 KOMMENTARER SÅ KOMMER NESTE DEL I KVELD! 

Mer? 

Tror du at Hedda overlever? 

HOKL, Hedda

Historie del 67 - 3 Words...
"Du ser litt ulykkelig ut", hvisket jeg til henne når Selena følgte med på filmen igjen. "Det er ingenting", hvisket hun tilbake og sukket. "Jo, hva er det", spurte jeg og så på henne. Hun så utrolig trist ut, hva var det egentlig med henne? "Ingenting", mumlet hun. "En gutt", spurte jeg og blunket litt. "Nei, Justin. Det her er faktisk mye mer alvorlig, men du trenger ikke å vite det siden du bryr det sikkert ikke om det", mumlet hun og krysset armene sine. Hva var det egentlig som hadde skjedd? 


Forsatt Justin sitt synspunkt: 

Jeg pustet inn og ut. Nå ville jeg vite hvorfor Taylor var så ulykkelig. "Ok, nå forteller du meg det! Jeg holder ikke ut lengre", ropte jeg og sto opp. Selena kikket forbauset på meg og Taylor så litt sjokkert ut. "Hvis jeg sier det handler om Hedda, bryr du deg forsatt", spurte Taylor og så på meg serriøst. Jeg satte meg fort ned i kikket i gulvet. Jeg brydde meg om Hedda, men var det virkelig så serriøst at Taylor var lei seg for det? Jeg hadde hendene på hodet og så på Taylor. "Ja", svarte jeg tydelig. Selena dultet litt borti meg og kikket bare rart på meg. Taylor pustet inn dypt og så på meg og Selena. "Hedda ligger i koma", sa hun og en tåre datt ned kinnet hennes. Akkurat når hun sa det, føltes det ut som at hele verden skulle bare forsvinne. Jeg brydde meg ikke hva Selena ville tro. Jeg elsket Hedda, men jeg brukte bare Selena for å få henne tilbake. Det funket ved at hun laget en sang om det, men jeg hadde mistet henne nå. Jeg reiste meg opp fra sofaen igjen og stormet ut av rommet. Nå måtte jeg komme meg til Norge. Jeg ville bare se Hedda i hvertfall en siste gang før hun kanskje var borte. 

Taylor sitt synspunkt: 

Med en gang jeg sa det, føltes det ut som at hjertet til Justin knustest. Jeg kunne se på Selena at hun var skuffet når Justin stormet ut av rommet. "Han elsker henne, ikke sant", spurte Selena og så på meg. "Pfft", sa jeg og latet som jeg var skuffet. Selena lo litt og tok tak i skulderen min. "Hedda blir sikkert en my bedre kjæreste enn meg. Jeg mener jeg MÅ være med Justin hver gang han er med en jente", sa Selena litt sakte. "Det betyr jo at du bryr det", sa jeg og smilte. 

Justin sitt synspunkt: 

Jeg fikk bestille et privatfly til Norge med en gang og jeg avlyste de siste konsertene i London. Jeg skulle ta dem igjen etter jeg kom tilbake fra Norge og når Hedda hadde våknet. Jeg ville ikke miste henne en gang til. Det hadde jeg allerede gjort og jeg kunne ikke la henne gå ifra meg nå. Jeg måtte slå opp med Selena, men kanskje hun skjønte det? Jeg mente ikke å knuse hjertet hennes. Jeg hadde allerede fått Kenny til å bestille en taxi og jeg gikk opp og pakket igjen. Taylor og Selena satt forsatt på samme sted og snakket sammen. "Selena.... Jeg..", sa jeg med en gang jeg kom inn. "Du slår opp? Jeg vet. Gå og hent drømmedama di Justin", sa hun og fniste litt. "Takk! Du er verdensbeste", ropte jeg og klemte henne og plantet et kyss på kinnet hennes. "Hent drømmedama di du nå", fniste Taylor og jeg nikket. Jeg tok alle klærene mine og kastet de oppi kofferten min. Jeg tok med meg alt og ropte hade til Taylor og Selena før jeg sprang ut av rommet. Jeg kastet meg inn i heisen. Jeg hatet heis egentlig, men nå hastet det. Jeg trykket på første etasje og heisen bevegde seg fort. Dørene åpnet seg og jeg kastet meg nærmest ut av heisen. Kenny sto rett utenfor og flirte. "Fant ut at din livskjærlighet er i Norge nå", spurte han og lo litt. "Daaaa-h, ja", sa jeg og takte tunge til han. Han flirte og jeg så på han. "Kom deg inn i taxien da tjukking", sa jeg på tull og begynte å gå mot utgangen. "Tjukking? Neh, jeg spiser akkurat for mye fastfood til at jeg holder meg tynn", gliste han. Jeg bare lo og vi satt oss inn i taxien og kjørte avgårde til flyplassen. 

DITT synspunkt: 

Du hørte piping. Du kjente ikke at hjertet ditt bevegde seg heller. Du så et helt hvit lys men ingenting annet. "Hallo", ropte du og en helt hvit person dukket opp. "Du er i himmelen nå", sa en dame og smilte. "Huh? Er jeg dø", spurte du sjokkert og så på henne med et serriøst blikk. 

Mer? 

Siste del for i dag :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 66 - 3 Words...
Jeg ble jo helt sjokkert på hvor mange som liker historien! :-D Tusen takk! Skal prøve å skrive en del til i dag etter denne, men har litt lekser som jeg må gjøre også :-/ Blir forresten mange forskjellige sitt synspunkt på disse delene her. 

 

Jeg banket på hotellrommet til Hedda sin mamma. Jeg brukte alltid å kalle henne Style. "Style", ropte jeg mens jeg banket på. Jeg hørte gråting på andre siden. Jeg banket på igjen og åpnet døren på vidt gap. Hun satt i en stol og var så helt fryktelig ut. "Style", ropte jeg og sprang bort til henne. Jeg klemte henne og prøvde å trøste henne. "Hva er galt", spurte jeg og tørket tårene. "Hedda... Hun ligger på sykehuset og er i k-k-kooo-koma", sa hun og hulket mere. Jeg fikk noen tårer og ristet på hodet. "Hun kan ikke", tenkte jeg og klemte moren til Hedda ennå mer.


Forsatt Taylor sitt synspunkt: 

Jeg satt med moren til Hedda forsatt og klemte henne hardt. Jeg kunne ikke tro at dette skjedde på samme dag som hun dro hjem. Stakkars liten. Jeg tørket vekk tårene mine og moren til Hedda sine tårer. "Jeg håper hun våkner snart", sa jeg og smilte et skjevt smil. "Får håpe på det", svarte hun med et lite smil. Et helt fake smil. Jeg smilte litt tilbake men det var ikke fake. Jeg gikk sakte ut av rommet for å la henne være litt alene. Skulle jeg ringe Justin nå? Skulle jeg fortelle han at Hedda var kommet i en bilulykke? Jeg tok ut mobilen fra lommen og så på den. "Han bryr seg sikkert ikke", tenkte jeg og puttet den ned i lommen igjen. 

Becca sitt synspunkt: 

Jeg satt ved siden av Hedda sin seng og kikket på henne. Hun så utrolig skadet ut. "Ikke dø", mumlet jeg mens tårene rant. Gerran hadde sovnet i en stol. Jeg kunne ikke miste bestevenninen min nå. Hun var utrolig viktig for meg og det var jo Gerran også. Jeg holdt hånden til Hedda og vunget sakte frem og tilbake. "Ikke gå fra meg", hulket jeg litt. Jeg kunne ikke miste henne og hvis jeg hadde gjort det ville jeg aldri ha tilgitt meg selv for å gå fra henne i taxien. Gerran begynte å snorke litt og jeg bare satt der uten noe å tenke på. Alt jeg hadde i hodet var at jeg ønsket at Hedda bare våknet snart. 

Justin sitt synspunkt: 

Jeg og Selena satt i sengen og så på en film. Vi var slitne etter i går og Selena hadde overnattet til meg. Vi hadde ikke gjort det ennå, jeg var faktisk usikker på om hun var den rette. Kanskje Hedda alltid hadde vært den rette? Hun hadde dratt tilbake til lille Norge nå. Jeg hadde vært utrolig frekk som bare gikk, men jeg mener... Selena hadde jo ropt på meg. Er det bra eller dårlig? Jeg satt og tenkte for meg selv mens Selena følgte nøye med på filmen. Vi så på The Notebook som jeg hadde sett tusen ganger før. Jeg følte bare at noe var galt. Plutselig banket det på døren. Selena reiste seg opp og åpnet. Taylor sto utenfor og smilte et lite fake smil. Du kunne se at hun var trist bak smilet. "Hei Taylor", sa Selena og ga henne en klem. "Hei du", sa Taylor og klemte tilbake. "Sup girl", spurte jeg og smilte litt. "Ingenting", mumlet hun og Selena ba henne om å komme inn. Taylor satte seg i sofaen ved siden av meg og Selena satte seg tett inntil meg. "Du ser litt ulykkelig ut", hvisket jeg til henne når Selena følgte med på filmen igjen. "Det er ingenting", hvisket hun tilbake og sukket. "Jo, hva er det", spurte jeg og så på henne. Hun så utrolig trist ut, hva var det egentlig med henne? "Ingenting", mumlet hun. "En gutt", spurte jeg og blunket litt. "Nei, Justin. Det her er faktisk mye mer alvorlig, men du trenger ikke å vite det siden du bryr det sikkert ikke om det", mumlet hun og krysset armene sine. Hva var det egentlig som hadde skjedd? 


(Skulle egentlig få denne til header av en jente som heter Ragnhild som lager det, men den vil ikke laste seg opp :-//// ) 

Mer? 

Tror du Taylor sier det til Justin? 

Vil du at Hedda skal overleve? Ja eller nei? :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 65 - 3 Words... (kort del)
Skriver på ipoden og blir mere når jeg kommer hjem fra fiolin :-)

Becca sitt synspunkt:
Jeg og Gerran satt i sofaen og så på "One Day". En romantisk film. Vi koste oss med godteri og rommet mitt var fullt av popkorn strødd over hele gulvet. Plutselig ringte mobilen min og det var moren til Hedda. "Rart..", tenkte jeg og plukket den opp. "Hallo", sa jeg vennelig. "Becca, Hedda har krasjet i en bilulykke, hun ligger på sykehuset i koma nå. Kan du vær så snill å ta deg en tur ned dit", spurte hun fort. Hun var helt fortvilet. "HVA?!? Herregud, jeg drar nå med en gang", ropte jeg pg kastet fra meg mobilen. Jeg slo filmen av og Gerran kikket forbauset på meg. "Hedda ligger på sykehuset" ropte jeg og dro han med opp fra sofaen. Jeg fikk moren min til å kjøre oss til sykehuset. Vi stormet inn alle sammen en etter en. "Hvor ligger Hedda", spurte jeg damen i disken og så på henne. "Hedda hvem...", spurte hun og kikket litt usikkert på meg. "Hedda som nettopp kom inn! Hedda *dittetternavn*, ropte jeg halveis. "Rom 113, men hun er i koma" sa hun. "Takk", sa jeg og småløp nedover gangen med Gerran rett bak meg. Vi stoppet rett utenfor rommet og keg banket på forsiktig. Selv om hun var i koma måtte jeg jo banke på. Jeg åpnet døren sakte og steg inn i rommet. "Hedda", sa jeg lavt og kjente tårer trille nedover kinnet mitt. Hun hadde bandasje rundt hodet og lå i koma. Gerran klemte meg hardt mens jeg hulket. "Ikke gå vekk fra meg", hulket jeg mens jeg så på Hedda.

Taylor sitt synspunkt:
Jeg banket på hotellrommet til Hedda sin mamma. Jeg brukte alltid å kalle henne Style. "Style", ropte jeg mens jeg banket på. Jeg hørte gråting på andre siden. Jeg banket på igjen og åpnet døren på vidt gap. Hun satt i en stol og var så helt fryktelig ut. "Style", ropte jeg og sprang bort til henne. Jeg klemte henne og prøvde å trøste henne. "Hva er galt", spurte jeg og tørket tårene. "Hedda... Hun ligger på sykehuset og er i k-k-kooo-koma", sa hun og hulket mere. Jeg fikk noen tårer og ristet på hodet. "Hun kan ikke", tenkte jeg og klemte moren til Hedda ennå mer.

Mer?
HOKL, Hedda

Historie del 64 - 3 Words...
Kort del, men legger meg nå :-) La den ut selv om det ikke ble 10 kommentarer. Dere er flinke søte lesere! :-) 

 

Du sto der og bare sang ut. Du følte at du ble sjalu når du så Justin og Selena sammen, men du ville heller ikke miste han som en venn. Du hadde ropt og kalt han en tufs, men dere hadde heller ikke snakket på lenge sammen. Du ble ferdig med sangen og fansene hylte som gale. "Tusen takk", sa du med en liten tåre og så løp du av scenen. Taylor sto rett bak om og smilte stort. "Du var fantastisk", sa hun og klemte deg fort og løp ut på scenen. Justin sto litt lengre bort og holdte Selena sin hånd. Han slapp hånden hennes fort og ga deg et lite smil og mumlet takk. Du smilte tilbake og så ned i bakken. Han slapp jo faktisk hånden til Selena. Kanskje han skjønte det? Han begynte sakte å gå mot deg men Selena tok tak i armen hans. Han vrei seg unna og løp bort til deg. "Jeg har savnet deg", mumlet han og klemte deg hardt. 


Du kjente plutselig han ble dratt vekk. Selena sto der og så sikkelig sur ut mens hun hvisket noe til Justin. Justin så på Selena og etterpå på deg. "Unnskyld", mumlet han og de gikk sin vei bort. Du hadde blitt lurt av kjærligheten igjen. "Jeg elsker deg virkelig Justin", mumlet du og sto der med et trist blikk mens du så på de gå sin vei. Du nynnet til Unbroken og tenkte på at du hadde bestemt deg for å gi slipp på Justin. Nå visste du ikke hva du skulle gjøre. 

Neste dag~

"Becca, har du pakket alt", ropte du til Becca som sto inne på badet. "Jada, jeg trenger bare å ta ned i toalettvesken min", ropte hun tilbake inne fra badet. Du pakket de siste tingene dine ned i kofferten din og gjorde deg klar. Flyet deres gikk om 2 timer og dere brukte cirka en halvtime på å komme til flyplassen. Becca kom ut og smilte. Hun pakket resten av tingene sine ned og dere gikk ut av rommet. Dere tok heisen ned og leverte fra dere nøkkelen. Moren din skulle ta et fly som gikk om 2 dager mens du og Becca dro nå. Dere tok en taxi til flyplassen og betalte. Dere sjekket inn kofferten deres og gikk til gaten. Du hadde allerede sagt hade til Taylor, men du hadde ikke snakket med Justin siden i går kveld. Gerran skulle bli med en liten tur til Norge før han og Becca dro på en liten reise sammen. Med en gang dere kom til gaten sto Gerran der og gliste når Becca kom. Becca sprang mot han og de kysset, etterhvert som gikk til klining. Du kremtet til og de brydde seg egenltig ikke. "Åhh, jeg kjøper meg en latte på starbucks eller noe", sukket du og gikk fra dem. Du gikk rett innpå starbucks og bare satte deg ned. Egentlig ville du ikke ha noe å drikke, men du ville heller ikke se på at Becca og Gerran klinte. 

Etter fire timer med en flytur tilbake til Norge gikk du ut av flyet og strakk litt på beina dine. Du hadde sovnet mens Becca og Gerran hadde snakket om turen sin. Dere hentet bagasjen deres og satte dere inn i en taxi. Becca og Gerran skulle av først så skulle du forsette vidre hjemover alene. Gerran og Becca satt bakom mens du satt forran. Du hadde savnet Norge egentlig fryktelig mye. Taxi sjåføren slapp av Becca og Gerran og forsatte å kjøre mot huset ditt. Det ble rødt med taxi sjåføren gasset på. "Nei, vent til det blir grøøø..", hylte du men en bil krasjet hardt mot dere og du kjente blod renne nedover ansiktet ditt. Øynene dine glapp sakte ned og så ble alt svart. 

 

Mer? 

Siste del for i dag :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 63 - 3 Words...
Anonym: Tusen takk! :-D 

Bare så dere vet det har jeg begynte å faktisk lese alle kommentarene mine og prøve å kommentere litt tilbake :-) Takk for at dere alltid støtter meg! 

 

 "Jo, jeg stoler 100% på Justin", sa hun og smilte et skjevt smil. "Mhm, kos dere vidre", sa jeg med et smil og sprang avgårde. Hun gikk sikkert inn i garderoben min. Jeg sprang bort dit og åpnet døren. Der satt hun og ble sminket av moren sin. "Går det bra, Hedda", spuret jeg og satte meg ned i en stol ved siden av henne. "Mhm, men det går vondt", sa hun og holdt tårene inne. Jeg ga henne en fort klem og så på moren hennes. "Vil du fikse meg etter Hedda", spurte jeg vennelig. "Så klart Taylor", svarte hun og gjorde ferdig Hedda med sminken. 


Ditt synspunkt: 

Moren din sminket deg ferdig og begynte og sminke Taylor. Taylor hadde fått håret sitt fikset så var deg bare sminken og hvilken kjole hun skulle ha på seg til neste sang etter de 3 første. Du sto der og smilte litt mens du så på de. Taylor ble sminket ferdig og det var bare en halv time til konserten skulle starte. Justin skulle gå på scenen om 20 minutter for å få stemning opp til Taylor. "Så klar for å komme ut på scenen om 1 time cirka og synge Unbroken og Summer Girl", spurte hun og gliste litt. "Nei, egentlig ikke, jeg har en litt bedre ide", mumlet du og fant frem et ark og en gitar. Du skrev ned masse ord og spilte litt på gitaren etter du hadde skrevet noen setninger ned. "Skal du lage en sang på under en time", spurte Taylor og så forbauset på deg. "Mhm", sa du og gliste. Hun bare så på deg og satte seg ned ved siden av deg. "Jeg skal vise Justin hva jeg føler når han er sammen med Selena", sa du og skrev ned noen setninger til. "Den blir jo faktisk bra, utrolig stolt av deg jeg", sa Taylor mens du spilte av 2 vers til henne med refrenget etter 20 minutter. Justin sto på scenen allerede og sang 4 sanger. Taylor måtte gå etter 20 minutter og sprang ut på scenen. Du var nesten ferdig med sangen nå. Du hadde aldri trudd noen kunne skrive en sang på under en time, men når man var sur og lei seg kunne man få til hva som helst. Du tok arket ditt og la fra gitaren etter du ble ferdig. Du gikk backstage og så på Taylor som sang. 

"Nå vil jeg at dere skal ta godt imot Hedda! Hun er en utrolig god person og jeg ønsker at dere tar godt imot henne", ropte Taylor og sprang av scenen. Hun smilte til deg og ga deg en klem rett før. Du følte at du ble nervøs akkurat når du skulle gå ut på scenen. Du gikk bort til mikrofonen med arket i hånden. "J-jeg.. Jeg har akkurat skrevet en ny sang", stammet du frem forran alle fansene. Du så utover og smilte litt. "Den heter Jealous og jeg skrev den på under en time", ropte du ut og fikk en gitar fra en i bandet til Taylor. Du begynte sakte å spille og bandet ble med. Du sang ut og gliste stort når du sang den. Det hjalp utrolig mye med å ikke tenke på Justin. 

(Vet det ikke er akkurat gitar med på denne sangen, men bare tenk det akkurat nå) 

Du sto der og bare sang ut. Du følte at du ble sjalu når du så Justin og Selena sammen, men du ville heller ikke miste han som en venn. Du hadde ropt og kalt han en tufs, men dere hadde heller ikke snakket på lenge sammen. Du ble ferdig med sangen og fansene hylte som gale. "Tusen takk", sa du med en liten tåre og så løp du av scenen. Taylor sto rett bak om og smilte stort. "Du var fantastisk", sa hun og klemte deg fort og løp ut på scenen. Justin sto litt lengre bort og holdte Selena sin hånd. Han slapp hånden hennes fort og ga deg et lite smil og mumlet takk. Du smilte tilbake og så ned i bakken. Han slapp jo faktisk hånden til Selena. Kanskje han skjønte det? Han begynte sakte å gå mot deg men Selena tok tak i armen hans. Han vrei seg unna og løp bort til deg. "Jeg har savnet deg", mumlet han og klemte deg hardt. Mer? 

Tror du at noe endrer seg? 

Kommer en del til i kveld hvis dere klarer 10 kommentarer! :-D 

HOKL, Hedda

Historie del 62 - 3 Words...
Patricia Narh: Ja, det kan jeg prøve å ta med, skal prøve å gjøre det i denne delen eller neste :-) Takk for forslaget! 

 

"Jeg skulle ønske alt var som før", tenkte jeg og så bort på hvor Hedda sto og danset for seg selv igjen. Jeg flirte litt og smilte bare ved tanken på henne. 


Ditt synspunkt:

Justin gikk litt vekk og du begynte og danse igjen for deg selv. Du så på Taylor mens hun svingte seg frem og tilbake og sang. Du ville egentlig være akkurat som Taylor. Hun var jo så utrolig flink til å synge. Du bare forsatte å danse og mimte at du sang akkurat som henne. Plutselig etter en stund merket du at Selena kom rett bak Justin og hoppet opp på ryggen hans. Hun hvisket noe til han og smilte flørtende. Justin nikket og slapp henne av. De kysset lidenskapelig mens du sto der og så bare på de. Du kjente bare et stikk i hjertet ditt. Du klarte bare ikke å se på det. Du tenkte egentlig på hvorfor du egentlig tenkte på det og brydde deg om det. men du kjente at hjertet ditt bare dunket saktere når du så de sammen. 

(My head says, "Who cares?" But then my heart whispers, "You do, stupid...")

Du snudde deg tilbake igjen og så på Taylor som forsatt sang. Du kjente bare en storm av sjalusi og tårer som kom. Du holdte igjen tårere og begynte og springe mot en garderobe. Du sprang rett forbi Justin og det så ikke ut som han brydde seg en gang. Han hadde jo forandret seg. "Jeg savner deg din lille tufs", tenkte du og sprang rett inn på Taylor sin garderobe. "Vennen, hva har skjedd", spurte mamman din som sto der og så forbauset på deg. "Justin...", mumlet du og moren din kom og ga deg en stor klem. Hun størk deg i håret og lot deg gråte. "Det gjør så vondt å se han sammen med Selena", hulket du frem. "Jeg vet jenta mi. Sett deg ned så får vi ordnet deg igjen", sa moren din og satte deg ned i en stol. Hun tørket vekk tårene dine og begynte å sminke deg på nytt. 

Taylor sitt synspunkt: 

Jeg så Hedda springe bort med tårer gjemt i øynene sine. "Ånei", tenkte jeg og slapp mikrofonen. Jeg gikk bak scenen og fikk øye på Selena med Justin. "Hva gjør hun her? Hun skulle jo på tour selv", tenkte jeg og gikk bort til dem med et fake smil. "Hei dere", sa jeg og smilte. "Hei Taylor", sa Selena og ga meg en klem. "Skulle ikke du på tour da", spurte jeg og så på Selena. "Jo, men tok meg en liten tur til London for å passe på Justin fra hun ex'en hannes", sa hun med et smil. "Unnskyld? Er du så redd for kjæresten din? Stoler du ikke på han", spurte jeg og så på Justin som så ned i bakken. "Jo, jeg stoler 100% på Justin", sa hun og smilte et skjevt smil. "Mhm, kos dere vidre", sa jeg med et smil og sprang avgårde. Hun gikk sikkert inn i garderoben min. Jeg sprang bort dit og åpnet døren. Der satt hun og ble sminket av moren sin. "Går det bra, Hedda", spuret jeg og satte meg ned i en stol ved siden av henne. "Mhm, men det går vondt", sa hun og holdt tårene inne. Jeg ga henne en fort klem og så på moren hennes. "Vil du fikse meg etter Hedda", spurte jeg vennelig. "Så klart Taylor", svarte hun og gjorde ferdig Hedda med sminken. 

 

Mer? 

Skal ta en tur i dusjen nå, så skriver sikkert en del til etterpå :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 61 - 3 Words...
Nettopp startet, bra historie så langt! - http://mysmallwords.blogg.no/

 

"Før brydde du deg faktisk når folk snakket med deg, nå er du bare en tufs", sa du og begynte å gå mot døren. "Unnskyld da", svarte han frekt tilbake. Du stoppet opp og snudde deg rundt så at du så på Justin. "Hvem er du", spurte du og så på han skuffet. "Jeg har alltid vært sånn", svarte han imot. "Nei, hvor har du gjort av den ekte Justin Drew Bieber? Du er ikke han", sa du og åpnet døren. "Jeg er jo meg", svarte han frekt igjen. Du ristet på hodet og kjente en tåre trille nedover kinnet. "Han har forandret seg", tenkte du og lukket igjen døren. Du tok mobilen din opp og fant frem et bilde av deg og Justin første dagen dere var sammen i byen i London. "Jeg savner den gamle Justin", tenkte du og så på bildet. 


 Du sto der i noen minutter og så kom Taylor og Becca tilbake. "Hvordan gikk det", spurte Becca glad. "Gå inn og spør selv", mumlet du og begynte å gå mot garderoben til hvor Pattie var. Becca og Taylor kikket sjokkert på deg og sprang rett inn på garderoben hvor Justin var. Du smilte litt for deg selv og gikk rett inn til Pattie. Hun kikket litt sjokkert på deg når du kom inn. "Du hadde rett", mumlet du og hun kom og ga deg en varm stor bamseklem. Hun vugget deg frem og tilbake sakte. "Hvorfor måtte han akkurat bli så frekk", spurte du trist. Du likte den gamle Justin mye bedre. "Alle forandrer seg i ungdomstiden da", sa Pattie og snufset litt. "Pattie, det går bra. Ikke tenk på at han kommer til å ha Selena for evig og alltid", svarte du henne med et lite smil og tørket vekk en tåre som trillet nedover kinnet hennes. "Skulle bare ønske han forsatt hadde deg", sa hun med et lite smil. Du smilte tilbake og så litt ned i gulvet. "Unnskyld, sa jeg noe feil", spurte Pattie og så litt nervøst på deg. "Nei, bare at jeg savner han faktisk litt", mumlet du og holdt igjen tårene. Du ville egentlig ikke tenke på hva Justin gjorde eller sa fordi da begynte du bare å gråte. "Du virker som en herlig jente", smilte Pattie til deg. Du bare nikket og satte deg ned. Taylor kom inn til deg noen minutter senere og ba deg bli med på oppvarmning hennes før konserten skulle starte. Du bare takket ja og ble med henne. Becca satt tydeligvis på telefonen og snakket med Gerran. Han hadde dratt på en liten reise til Oxford for 5 dager. Taylor sto på scenen og sang "Mary's song (My, my, my)". Du likte den sangen utrolig mye egentlig. Du sto og danset litt til sangen mens Taylor sang på den. Moren din sto i garderoben til Taylor og skulle fikse sminken hennes mere når hun var ferdig med oppvarmning. Plutselig dukket Justin opp bak deg og løftet deg opp. "Æhhh", hylte du og lo litt. "Hei du", sa Justin smilende og slapp deg ned. Du kikket litt på han og ga han et lite smil. "Unnskyld for det isted altså, men jeg har jo ikke forandret meg", sa han litt frekt. "Hvorfor skal du være så frekk i kjeften da", spurte du og tok armene i kryss. Han så på deg og ristet bare på hodet. "Jeg vet ikke", sa han lydløst nesten. 

Justin sitt synspunkt:

Jeg var sikkelig frekk mot Hedda, noe som jeg ikke aner hvorfor. Kanskje fordi jeg ble bare veldig knust av henne? Hun sa jeg hadde forandret meg og det var kanskje sant. Hun ble sikkelig sur når jeg var frekk mot henne også. Kanskje hun savnet meg? Jeg prøvde å være snill og ikke si noe frekt, men jeg fikk bare en sur og gretten stemme ut. Jeg hadde kanskje forandret meg litt etter jeg ble sammen med Selena. Jeg hadde nesten ikke vært sammen med moren min heller, og heller ikke Kenny. Med Hedda gikk alt så perfekt. Jeg fikk tid til alt, men nå holdte jeg på med Selena hele tiden. "Jeg vet ikke", sa jeg lydløst nesten. Alt hun sa var så riktig. Jeg visste bare ikke hvorfor. Jeg begynte sakte å gå og tenkte på hva Hedda hadde sagt i garderoben til Taylor. 

"Før brydde du deg faktisk når folk snakket med deg, nå er du bare en tufs", sa Hedda og begynte å gå mot døren. "Unnskyld da", svarte jeg frekt tilbake. Hun stoppet opp og snudde seg rundt så at hun så på meg. "Hvem er du", spurte Hedda og så skuffet på meg. "Jeg har alltid vært sånn", svarte jeg imot.

Alt var så perfekt med Hedda. Nå hadde jeg forandret meg bare pågrunn av Selena. Jeg husker tilogmed første dag jeg møtte Hedda. 

"Du trenger ikke briller nå da", fniste hun litt. "Mhm...", mumlet jeg og så bort. "Jeg prøver bare å være hyggelig altså", sa hun tilbake og så seg rundt. "Så bra for deg...", mumlet jeg. Hun kikket på meg og reiste seg fort opp av sofaen. "Hyggelig kalles det, noe som du ikke er", sa hun og gikk. Hun holdte på å gå bort til en vennine, men jeg reiste meg opp fra sofaen og dro henne i skulderen. "Kom hit", hvisket jeg og dro henne med meg til heisen. Jeg slapp henne og smilte litt. Hun var utrolig pen der hun sto. "Unnskyld det er bare fordi jeg er.... Justin Bieber", sa jeg fort og pustet ut. 

"Jeg skulle ønske alt var som før", tenkte jeg og så bort på hvor Hedda sto og danset for seg selv igjen. Jeg flirte litt og smilte bare ved tanken på henne. Mer? 

HOKL, Hedda

 


 

Historie del 60 - 3 Words...
Dere gikk ut og sprang mot backstagen. Dere kom frem og vaktene slapp dere fort forbi. Dere var allerede 2 timer tildigere så dere hadde egentlig god tid. Dere dro rett til gaderoben til Taylor og banket på. "Kom inn", ropte hun høyt. Dere åpnet døren og du smilte med en gang du så Taylor. Hun hadde også kjole på seg og så fantastisk ut. "Wow, dere er utrolig fin", smilte Taylor til deg og Becca. "Takk du", sa dere begge i kor. "Forresten Justin kommer snart", hvisket nesten Taylor. Taylor hadde fått vite om det med deg og Justin, så hun ville egentlig ikke du skulle like han mere. Hun syns Justin var en fantastisk gutt, bare at du ikke var sammen med han. "Når da", spurte du og det banket på døren. "Nå", hvisket Taylor og åpnet døren sakte. 


 Det var ikke Justin som sto der. Det var moren til Justin, Pattie. Hun smilte et skjevt smil og stirret på deg. "Hei dere, Hedda kan jeg snakke litt med deg", spurte hun med en varm og hyggelig stemme. Du nikket litt usikkert og gikk ut av rommet med Pattie som følgte etter. "Justin har endret seg", mumlet hun stille. "Hva mener du", spurte du og så nervøst på henne. "Justin har endret seg etter han ble sammen med Selena igjen. Han er ikke seg selv", mumlet hun og en tåre trillet nedover kinnet hennes. Du så litt trist på henne, men du hadde ikke noe med det å gjøre. "Jeg har desverre ingenting med det å gjøre", mumlet du og så på henne. "Jeg vet. Kan du ikke snakke med Justin litt? Han er blitt så frekk mot meg og er ikke så mye med meg lengere", sa hun stille. Hun hvisket det nesten, redd for å merke at noen hørte på dere. "Jeg kan prøve", sa du med et smil. "Takk, betyr mye og han savner deg", sa hun og smilte tilbake. Du nikket og Pattie gikk sakte vekk. Du nikket bare sakte og tenkte litt på det før du gikk inn igjen. "Hva sa hun", spurte Taylor med en gang du kom inn. Becca sto og stirret på deg smilende. "Hun ville jeg skulle snakke med Justin", sa du og ga et smil. "Herregud! Hun vil at du skal bli sammen med Justin igjen jo", hylte Becca og Taylor samtidlig. "Nei, ro ned. Hun sa bare at Justin har endret seg mye ettersom han har vært så mye med Selena", sa du rolig. Han ville vel ikke bli sammen med deg igjen? Han likte deg ikke? Du tenkte deg nøye om ettersom du så på Becca og Taylor bable ivei om at Pattie ville at du skulle være sammen med han istedenfor Selena. "Selena er jo en snill jente dere! Ro ned", sa du og satte deg ned i en stol som sto i et hjørne. Det banket på døren og inn kom Justin smilende. "Hei Taylor, Becca..... Hedda", sa han ettersom han så seg rundt i rommet. Han gikk og klemte Taylor og Becca, men ikke deg. "Hei du", svarte Taylor smilende. Hun kikket litt på deg og så på Justin igjen. "Hvilken sang skulle jeg synge først egentlig", spurte Justin og satte seg ned i en sofa på andre siden av rommet der du satt. "U smile", svarte Taylor blunket. "Åja, det var det ja", sa Justin og tok mobilen sin opp. Han begynte å tekste med noen og bare satt der. "Jeg og Becca må bare fikse noe vi", sa Taylor og dro med seg Becca ut av rommet så du satt der igjen med Justin alene. Det gikk noen sekunder og Justin så opp på deg. Du smilte og bare ga et lite nikk. "Hvordan går det med deg", spurte du og fiklet litt med hendene dine. Justin ignorerte deg og begynte å tekste igjen. "Justin? Jeg spurte deg om noe", sa du igjen. Egentlig ville du bare gå bort til Justin og kysse han. Du hadde faktisk savnet han. Han ignorerte deg forsatt og bare tastet vidre på mobilen sin. "Urgh, idiot", mumlet du stille. Han kikket opp og ga et skjevt smil før han kikket ned igjen. "Hva er galt med deg da? Drittunge", sa du høyt og reiste deg opp. Han ikket opp sjokkert på deg. Hva holdte du egentlig på med? "Før brydde du deg faktisk når folk snakket med deg, nå er du bare en tufs", sa du og begynte å gå mot døren. "Unnskyld da", svarte han frekt tilbake. Du stoppet opp og snudde deg rundt så at du så på Justin. "Hvem er du", spurte du og så på han skuffet. "Jeg har alltid vært sånn", svarte han imot. "Nei, hvor har du gjort av den ekte Justin Drew Bieber? Du er ikke han", sa du og åpnet døren. "Jeg er jo meg", svarte han frekt igjen. Du ristet på hodet og kjente en tåre trille nedover kinnet. "Han har forandret seg", tenkte du og lukket igjen døren. Du tok mobilen din opp og fant frem et bilde av deg og Justin første dagen dere var sammen i byen i London. "Jeg savner den gamle Justin", tenkte du og så på bildet. 

Mer? 

Har jobbet med et norsk prosjekt i hele dag så unnskyld. 

HOKL, Hedda

Historie del 59 - 3 Words...
Du nikket og så skrev du autografen din. Han bare så på deg mens du skrev det ned og blunket til deg. "Takk søta", sa han og bare sto der. "Hedda? Virkelig? Sjekker du ut gutter allerede", sa en stemme. Du så opp og der sto Justin uten Selena. Selena satt på et bord litt lengre bort. "Hvem er det som allerede er sammen med noen da? Jeg er faktisk single", freste du tilbake. Han så bare ned så gikk han bort. "Er du ok eller", spurte gutten og så litt på deg. "Ja, bare eksen min", svarte du rolig til han og smilte før du gikk og satte deg ned ved siden av Becca og moren din. 


"Du var kjempeflink jenta mi", sa moren din og ga deg en klem. "Takk mamma", smilte du til henne. "Sa jo det gikk bra", sa Becca og ga deg et kjempe søtt smil. "Ikke tro at du kommer unna med dette", sa du truende og fniste litt. Becca bare fniste også og dere begynte å spise. Du merket at Justin stirret litt på deg mens du satt og spiste, men du brydde deg egentlig ikke. Du skulle komme deg vidre uansett hva som skulle skje. 

Konsertdagen til Taylor... (Sorry for hopping, men skjer egentlig ingenting spennende imellom). 

Du sto og ordnet deg med Becca på hotellrommet til den store konserten Taylor skulle ha. Dere sto og pyntet dere litt og du skulle faktisk synge Summer Girl og den nye sangen "Unbroken". De hadde blitt store og du var litt kjent allerede. Du ville jo egentlig ikke ha noe berømmelse, men det var jo ikke noe farlig med det heller. "Heddaaaaaa? Har du sett den lilla kjolen min", ropte Becca fra badet av. "Ligger den ikke i kofferten din da", ropte du tilbake. Becca kom springende inn og fant kjolen sin med en gang i kofferten. Hun så opp og gliste når hun så deg. "Wow, du er utrolig vakker", sa hun og smilte. "Takk du", fniste du og tok tak i maskaraen din. 


(Kjolen din <3 Har utrolig lyst på en sånn kjole!) 

Becca kom og hjalp deg med håret og resten av sminken. Hun hadde også tatt på seg sin kjole og hun så utrolig pen ut. Dere hadde sminket dere ferdig og tok tak i de småe veskene deres. "Siste dag i London da", mumlet Becca. "Ja... Vi reiser jo i morgen tidlig tilbake til Norge", svarte du og åpnet døren. "Mhm, Norge", mumlet Becca og dere begge gikk ut døren og mot heisen. Dere skulle møte moren din ved scenen. Dere hadde allerede fått backstage pass så dere skulle komme dere til konserten selv. 

"Vi tar en taxi da", ropte Becca når dere kom ut og fant en ledig taxi. "Okiiii", svarte du og dere satte dere inn. Det tok ikke så mange minutter å komme seg dit, men det var utrolig masse kø frem. "Takk", sa du til taxisjåføren og betalte han. Dere gikk ut og sprang mot backstagen. Dere kom frem og vaktene slapp dere fort forbi. Dere var allerede 2 timer tildigere så dere hadde egentlig god tid. Dere dro rett til gaderoben til Taylor og banket på. "Kom inn", ropte hun høyt. Dere åpnet døren og du smilte med en gang du så Taylor. Hun hadde også kjole på seg og så fantastisk ut. "Wow, dere er utrolig fin", smilte Taylor til deg og Becca. "Takk du", sa dere begge i kor. "Forresten Justin kommer snart", hvisket nesten Taylor. Taylor hadde fått vite om det med deg og Justin, så hun ville egentlig ikke du skulle like han mere. Hun syns Justin var en fantastisk gutt, bare at du ikke var sammen med han. "Når da", spurte du og det banket på døren. "Nå", hvisket Taylor og åpnet døren sakte. 

 

Mer? 

Har fiolin konsert i kveld så vet ikke hvor mange deler det blir i dag. 

HOKL, Hedda

Historie del 58 - 3 Words...
http://bieberstories96.blogg.no/ - nettopp startet å blogge! Historien virker bra allerede :-) 

 

"Kos deg da", mumlet Hedda lydløst nesten. "Takk, snakkes", sa jeg kjapt, ga henne en klem og sprang ut døren. "Hvorfor er jeg så utrolig dum", tenkte jeg mens jeg gikk ut døren og satte meg inn i bilen med Kenny. Jeg likte Hedda godt, jeg ville bare ha Selena som en venn, men når hun hørte vi hadde slått opp (på en måte) ringte hun meg med en gang. Tiden hadde gått alt for fort også. Jeg trengte også mere tid akkurat som Hedda trengte, men jeg kunne ikke bli sammen med Selena. Jeg hadde sagt "nja" til henne i telefonen og nå sa jeg til Hedda at vi var sammen. Jeg kunne egentlig ikke tro mine egne ører.


 Ditt synspunkt: 

Du og Becca hadde gått inn på en resturang og satt og ventet på moren din. Dere var jo penkledd og var inne på en fem-stjernes resturang. "Når kommer moren din tror du", spurte Becca og så på deg. "Om 2 minutter", svarte du henne. Dere satt og ventet i 2 minutter til og moren din kom springes inn med en lang rød kjole. "Wow, du er jo utrolig vakker mamma", sa du og smilte til henne. "Takk", fniste moren din og satte seg ned ved siden av dere. Dere bestilte mat og så ventet dere på drikken. "Det er jo karaoke kveld her da", sa Becca og dultet litt borti deg. "Ikke tenk på det", sa du truende. Moren din lo og begynte å spørre om hvordan det gikk med sangen du spilte inn. "Hedda kan jo synge den nye sangen sin også da", sa Becca og gliste midt inni samtalen. "Ja, gjerne", sa moren din og ga deg et "gjør det" blikk. "Aldri", nektet du og satte armene i kryss. "Jo, nå. De guttene har jo sett på oss hele tiden nå får du jammen meg gjøre noe med det", sa Becca og reiste seg opp.

Hun gikk mot kelneren og spurte han om noe. Han bare nikket så så han rett på deg. Han km bort til deg og smilte. "Vil du virkelig synge for oss? Vi kan sette opp mikrofonen på scenen med en gang", sa han og smilte. "Ehh", var alt du fikk sagt men kelneren tok det som et ja og gikk avgårde. Becca kom smilende tilbake og smilte søtt. "I know you love me", sa hun med litt barnslig stemme. "I don't", svarte du kald, men du braste ut i latter samtidlig som Becca. Kelneren kom tilbake og ga deg et lite hint om at du kunne gå opp på scenen. "Jeg kan ikke gjøre det", sa du og så litt uskyldig på han. "Kom igjen. Du har allerede spilt inn en sang", sa han og smilte. "Så han vet om det ja", tenkte du og bare smilte litt til han. Du reiste deg sakte opp og begynte å gå mot scenen. Du skulle virkelig drepe Becca etter du var ferdig. Du gikk opp på scenen og sto der bare. En mann kom opp og smilte litt til deg og tok tak i mikrofonen. "Nå skal vi få litt underholdning her! Vi skal nemlig få Hedda som nettopp har spilt inn en sang få synge for oss", ropte mannen inn i mikrofonen. Han ga mikrofonen til deg og gikk av scenen. 

"Hei ja", sa du inn i mikrofonen og alle svarte med et hei tilbake. "Jeg har aldri gjort noe live forran et helt publikum, men jeg kan jo prøve", sa du og svelgte. Du fikk en stol og en gitar på scenen og så satte du mikrofonen i en sånn holder og satte deg ned med gitaren. Du tok stativet med mikrofonen inntil deg og smilte litt. "Jeg spilte nettopp inn sangen Summer Girl, men jeg tenkte jeg kunne synge en sang til dere som jeg nettopp har skrevet selv", sa du og smilte litt lurt. Alle begynte og klappe og hyle etter du skulle synge den nye sangen. "Da prøver vi", sa du og så begynte du å synge. 

(Samme sangen som isted. Forresten heter Unbroken - Demi Lovato).

På slutten av sangen merket du at Justin og Selena kom inn hånd i hånd. Du stivnet nesten helt og ble kjapp ferdig. "Tusen takk for meg! Den er selv skrevet av meg og den er på en måte en helt sann historie", sa du og smilte. Alle begynte å klappe og du merket at Justin stirret på deg. Du gikk av scenen og mot Becca og moren din igjen, men en gutt stoppet deg på veien. "Kan jeg få autografen din", spurte han og smilte et sjarmerende blikk til deg. Du nikket og så skrev du autografen din. Han bare så på deg mens du skrev det ned og blunket til deg. "Takk søta", sa han og bare sto der. "Hedda? Virkelig? Sjekker du ut gutter allerede", sa en stemme. Du så opp og der sto Justin uten Selena. Selena satt på et bord litt lengre bort. "Hvem er det som allerede er sammen med noen da? Jeg er faktisk single", freste du tilbake. Han så bare ned så gikk han bort. "Er du ok eller", spurte gutten og så litt på deg. "Ja, bare eksen min", svarte du rolig til han og smilte før du gikk og satte deg ned ved siden av Becca og moren din. 

Mer? 

Siste del for i dag! Har jo skrevet 3 deler i dag :-) *Stolt* 

HOKL, Hedda

Historie del 57 - 3 Words...
Ntaaaw, takk for at dere liker historien min så godt! Jeg prøver å lage litt drama i det, men bare ta det med ro :-) Alt ordner seg til slutt... kanskje ;-) 

Du hadde aldri fått så vondt i hjertet ditt som du akkurat fikk da. "Ja", svarte Justin kjapt uten å se på deg. Du sto der med nesten tårer i øynene. "Kos deg da", mumlet du stille. "Takk, snakkes", sa han og ga deg en liten klem før han sprang avgårde. "Jeg hater gutter", tenkte du med noen tårer som trillet nedover ansiktet ditt. Du gikk mot heisen og prøvde å trykke på men du kunne nermest ikke se noe som helst. Øynene dine var fullt av tårer og du følte deg som du bare var blitt brukt. "Går han tilbake til Selena? Virkelig", tenkte du og prøvde å forstå hvorfor. "Hater livet mitt", tenkte du og begynte å gå opp trappene istedenfor.


 Du hadde kommet deg innpå rommet og begravd deg selv ned i sengen. Sminken din var sikkert helt ødelagt, men du brydde deg ikke. Alt du brydde deg om var Justin akkurat nå. Du hulket og prøvde bare å glemme alt, men flere tårer bare strømmet på. Du tok faktisk opp arket ditt av sangen og stirret lenge på deg. Nå passet egentlig teksten mere til hele situsasjonen din. Du tok den opp og tørket vekk tårene dine mens du begynte å synge litt på den. Stemmen din var utrolig hes etter all skrikingen i går kveld, men det gikk helt fint.

Becca hadde kommet inn mens du sang på den og sto der og kikket på deg. "Gikk han tilbake til Selena", mumlet hun etter du ble ferdig. Du kjente tårene komme på og la deg ned i sengen. "Jeg er her for deg", sa Becca vennelig og satte seg på enden av sengen. "Jeg kommer til å glemme han", svarte du lydløst nesten. "Vi tar oss en tur på en returang med moren din eller noe sånt", sa Becca plutselig og reiste seg opp. "Greit...", mumlet du lavt og reiste deg opp. Du gikk inn til badet og vasket av deg sminken og tok ny sminke på deg igjen. "Ferdig", ropte du til Becca og gikk ut badet. Becca sto der med en kjole og smilte lurt. "Ta på deg denne og ordne håret ditt", sa hun glad. "Men...", begynte du. "Ikke noe men, ta den på deg", sa Becca lykkelig og begynte å sminke seg litt mere. Du bare nikket litt usikkert og så byttet du til en kjole som gikk ned til knærene dine. Den var sølv med litt gull på seg. "Utrolig fin", mumlet du til deg selv og krøllet håret ditt. Du gikk så ut til Becca og hun sto der med en gull kjole bare med litt sølv på. "Matchene kjoler", lo Becca. Becca visste du hatet å ha nesten samme kjoler som andre folk. "Dust", mumlet du og lo litt også. "Takk", fniste Becca og ga deg en gull veske mens hun tok en sølv veske. "Ta med deg mobil, penger oooooog lipgloss", sa hun glad. Du bare nikket og fant frem mobilen din, kreditkortet ditt og lipglossen din. "Da er vi klar", sa Becca helt i hundre. Du bare nikket og Becca og du gikk kryss med armene sammens til heisen.

Justin sitt synspunkt:

"Kos deg da", mumlet Hedda lydløst nesten. "Takk, snakkes", sa jeg kjapt, ga henne en klem og sprang ut døren. "Hvorfor er jeg så utrolig dum", tenkte jeg mens jeg gikk ut døren og satte meg inn i bilen med Kenny. Jeg likte Hedda godt, jeg ville bare ha Selena som en venn, men når hun hørte vi hadde slått opp (på en måte) ringte hun meg med en gang. Tiden hadde gått alt for fort også. Jeg trengte også mere tid akkurat som Hedda trengte, men jeg kunne ikke bli sammen med Selena. Jeg hadde sagt "nja" til henne i telefonen og nå sa jeg til Hedda at vi var sammen. Jeg kunne egentlig ikke tro mine egne ører.


Mer?

HOKL, Hedda

Historie del 56 - 3 Words...
Kommer 1-2 deler mer i dag. Drama etter skolen helt til 6-7 tiden så innleggene kommer sikkert mellom der :-)

"Fy søren da! Hvor er den? ARGH", hørte du noen rope stressfullt. "Hysj da", var alt du fikk ut men hes stemme. Du hadde brukt gårs kvelden til å hyle hele tiden. Du syns faktisk den var super skummel mens Becca bare satt og flirte. "Sorry, men jeg finner ikke lommeboken min", sa Becca litt lavt. "Urgh", mumlet du bare og dro over dynen deg. "Jeg går bare jeg da", ropte Becca så hørte du at døren ble slengt. Du dro dynen av deg og subbet deg inn på badet for å ta en dusj. Rett før du gikk inn i dusjen ringte mobilen din. Du sprang for å hente den og tok den opp. "Virkelig", tenkte du før du tok mobilen din inntil øret ditt. 


"Hei Taylor", sa du glad. "Hei du! Du vet Summer Girl ja", spurte hun glad tilbake. "Ja, hva med den", spurte du lit nervøst og gikk tilbake inn på badet. "VEEEEEEEEL, du skal spille inn en musikkvideo i morgen til den", sa hun super glad. "Vent, hva? Jeg mener..", startet du. "Bare møt meg i morgen utenfor hotellet ditt i 10-tiden", sa hun og la på. "Ja, hade til deg også", mumlet du og gikk inn i dusjen. Du lot varmt vann renne over deg mens du tok sjampoo i håret og balsam. Det var utrolig godt å kunne stå der i flere minutter. Etter det gikk du ut av dusjen mens du tørket deg. Du tok på deg klær og tørket forsatt håret mens du sto og sminket deg. Du ble ferdig og håret ditt hadde nesten tørket seg. Du tok deg kjapt opp i en hestehale og gikk ut døren av rommet. Du hadde tatt med deg vesken din og skulle faktisk gå å snakke med Justin. "Håper alt blir bra igjen", tenkte du og trykket på heisknappen. Heisen kom med en gang og du stilte deg inni. Du trykket så på knappen og dørene lukket seg mens den begynte å dra nedover. Du kom ut av heisen og gikk rett mot den lille "stuen" i lobbyen. "Der er Justin jo", tenkte du mens du smilte litt. Du var jo forelsket i han, så hvorfor ikke prøve en gang til?

"Hei du", sa du og satte deg ned ved siden av han i sofaen. "Hei", sa han kjapt uten å gi noe øyekontakt. "Jeg ville snakke med deg", sa du og pustet litt tungt inn. "Jeg lytter", sa han og skrev noe på mobilen. "Justin, jeg er lei meg at jeg reagerte sånn. Bare at jeg ville aldri bruke deg og du trodde at det var serriøst engang", sa du og så ned i bakken. "Jeg mente aldri på den måten, jeg er bare redd for at noen skal bruke meg", svarte han deg med et lite uskyldig blikk. Du nikket bare og så på han. "Men jeg må komme meg avgårde. Skal møte Selena", sa han og smilte. "Unnskyld", spurte du og så på han. "Selena og jeg har ordnet opp igjen", svarte han så ned. "Åja, så vi bare slo opp...", spurte du han. Du hadde aldri fått så vondt i hjertet ditt som du akkurat fikk da. "Ja", svarte Justin kjapt uten å se på deg. Du sto der med nesten tårer i øynene. "Kos deg da", mumlet du stille. "Takk, snakkes", sa han og ga deg en liten klem før han sprang avgårde. "Jeg hater gutter", tenkte du med noen tårer som trillet nedover ansiktet ditt. Du gikk mot heisen og prøvde å trykke på men du kunne nermest ikke se noe som helst. Øynene dine var fullt av tårer og du følte deg som du bare var blitt brukt. "Går han tilbake til Selena? Virkelig", tenkte du og prøvde å forstå hvorfor. "Hater livet mitt", tenkte du og begynte å gå opp trappene istedenfor.

 

Mer?

Ingen bilder, men fikser det senere! Skriver nemlig deler til dere nå siden jeg har drama etter skolen i hele dag til 6-8 tiden så blir lang dag på skolen i dag. Vi øver inn for å forbrede oss til juleballet som er om 2 uker cirka. 12 desember!

HOKL, Hedda

Historie del 55 - 3 Words...
Elise: Hei og tusen takk! Jeg vet det og har prøvd å fikse det, men da må noen lage et fint design eller noe. Jeg kan prøve å fikse på det, men jeg er ikke noe god i det for å være ærlig ;-) Har lagt ut bilde av meg selv før men kan jo sikkert gjøre det igjen. Jeg skal få et nytt design som du ikke trenger å klikke inn og ut. Skjønner det er utrolig plagsomt! :-) 

 

"ÆÆÆÆH", hylte du og Becca samtidlig. "For skummlet", mumlet du stille mens du hadde hodet ditt bak en pute. "ENIG", skrek Becca og dere hylte engang til. Plutselig ble døren slått opp og der sto Gerran og Justin. "GÅ UT", freste Becca høyt og satte filmen på pause. "Vi hørte et skrik jo...", mumlet Justin og så på deg.


 Du så ned i bakken mens Becca mumlet noe til deg, men du hørte det ikke. "Kan dere bare gå ut? Vi vil ikke se noen av dere", freste Becca engang til. Gerran så på Becca og prøvde å skulle si noe, men Justin stoppet han. Justin ristet bare på hodet mens han stirret på deg. Du så på Becca og prøvde å roe henne ned. Du reiste deg opp og gikk mot begge guttene. "La henne få litt tid. Du kunne i hvertfall trekke deg unna", sa du med rolig stemme. Gerran så veldig trist ut mens han stirret på Becca i bakgrunnen. "Kan dere ikke bare la oss få litt tid til å tenke", sa du rolig og merket Justin så på deg med et trist blikk. "Mhm...", mumlet Justin og dro Gerran med seg ut døren. "Sees", sa Gerran og smilte et skjevt smil før de lukket døren etter seg. "Han er sikkelig lei seg", mumlet Becca og så på deg. "Mhm", mumlet du og satte deg ned igjen. "Jeg må snakke med han nå", sa Becca og løp ut døren. "Så jeg skal sitte her alene og vente på deg", ropte du etter henne men hun hørte deg sikkert ikke. Du sukket tungt og tok litt godteri mens du satt og ventet. Du hadde ventet i en liten stund så tok du arket opp med sangen du hadde begynt å skrive på og du skrev mere. Alle tankene dine gikk bare gjennom hodet og ut til hånden din (lol). Ordene raste frem og så hadde du faktisk skrevet kjempe mye. Du begynte å nynne sangen litt for deg selv imens du ventet. 

 

"Heddaaaaaaaa", hørte du Becca si litt lavt mens hun ristet på deg. "Mhmmmm", mumlet du i kanskje halvsøvne. "Du sovnet jo", sa Becca litt høyere. "Jaja, jeg er klar nå", gjespet du. Du åpnet øynene på gløtt og der sto Gerran med Becca. "Har dere ordnet opp igjen", spurte du og så på Becca. "Jaaaa", svarte Gerran super glad. Du så at han klemte hånden til Becca hardere og smilte til henne. "Bra, men skal vi forsatt se på den skumle filmen", spurte du og så på Becca. "Ja, så klart", sa hun og slengte seg ned i sengen. Gerran satte seg ned helt inntil Becca og holdte rundt henne. "Hvorfor har ikke jeg Justin akkurat nå", tenkte du når du så på Gerran og Becca. De så utrolig søte ut akkurat der de satt. Becca startet filmen igjen og du begynte å hyle høyt med en gang. 

 

"Fy søren da! Hvor er den? ARGH", hørte du noen rope stressfullt. "Hysj da", var alt du fikk ut men hes stemme. Du hadde brukt gårs kvelden til å hyle hele tiden. Du syns faktisk den var super skummel mens Becca bare satt og flirte. "Sorry, men jeg finner ikke lommeboken min", sa Becca litt lavt. "Urgh", mumlet du bare og dro over dynen deg. "Jeg går bare jeg da", ropte Becca så hørte du at døren ble slengt. Du dro dynen av deg og subbet deg inn på badet for å ta en dusj. Rett før du gikk inn i dusjen ringte mobilen din. Du sprang for å hente den og tok den opp. "Virkelig", tenkte du før du tok mobilen din inntil øret ditt. 


Mer? 


Et lite bilde av meg da, håper det hjalp deg litt, Elise! :-) 

HOKL, Hedda

 

Historie del 54 - 3 Words...
Det var det du fikk til å skrive. Du satt og nynnet det om og om igjen. Den kunne faktisk bli bra. Du satt der på sengen og skrev litt til før Becca kom rasende inn. "HERREGUD", ropte hun høyt og slengte seg ned i sengen.


"Unnskyld? Hva har skjedd", spurte du litt nervøst og så på henne. "Gerran... En helt fremmed eller jeg trodde det var en fremmed person som kom plutselig og kysset Gerran, MEN NEIDA", freste hun høyt. "Hva mener du? En fremmed person kom og kysset Gerran", spurte du og bare stirret på henne. "Det var ex'en til Gerran som plutselig kom mot oss så tok hun tak i Gerran og kysset han på leppene. Gerran trakk seg ikke unna engang", mumlet Becca stille. Hun var sint og skuffet og trist samtidlig. "Åhh...", var alt du fikk ut. Hun stirret på deg og tårer begynte å trille. "Ikke gråt Becca", sa du trist og reiste deg opp. "Jeg kan ikke noe for det", hulket hun. Du satte deg ned i sengen ved siden av henne og strøk i håret hennes. "Ta det med ro, vi ordner dette", mumlet du og begynte å nynne på sangen du hadde begynte å skrive på. Dere satt der lenge og Becca fikk deg til å skrive ned hele sangen. "Den minner jo om Gerran og Justin", sa Becca med et trist blikk festet mot deg. "Mhm", mumlet du og smilte et skjevt smil.

Du og Becca hadde satt dere ned i sengen med godteri, potetgull og brus for å glemme alt som hadde skjedd. Becca ville jo snakke med Gerran om det, men orket det ikke akkurat nå. "Kan vi ikke se en skrekfilm", spurte Becca med et lite glis. "Du vet jeg hater skrekfilmer, men greit", mumlet du. "Takk", smilte Becca og fant frem en skrekfilm "The roomate". "Den er ikke så skummel vel", spurte du med et nervøst blikk mens du tok dynen rundt deg. "Har ikke sett den jeg", mumlet Becca og drakk litt brus før filmen begynte.

"ÆÆÆÆH", hylte du og Becca samtidlig. "For skummlet", mumlet du stille mens du hadde hodet ditt bak en pute. "ENIG", skrek Becca og dere hylte engang til. Plutselig ble døren slått opp og der sto Gerran og Justin. "GÅ UT", freste Becca høyt og satte filmen på pause. "Vi hørte et skrik jo...", mumlet Justin og så på deg.

 

MER?

HOKL, Hedda

Historie del 53 - 3 Words...
"Åja, men det går greit", sa du og ga et lite smil. "Men du er jo hun Hedda som har nettopp kommet ut med sangen Summer Girl. Den var jo kjempe bra", sa han og gliste. "Takk", sa du og smilte vennelig. Du snudde deg og akkurat når du snudde deg så du Justin stå rett forran deg. "Dust", var alt du tenkte men han tok tak i armen din og dro deg med seg.


"Hedda, bare hør på meg", sa han mens han dro deg med inn i heisen. Dørene lukket seg og du sto helt inntil veggen. "Jeg har hørt nokk Justin. Du er akkurat som en stor diva", sa du men egentlig så var ikke det sant i det heletatt. "Diva? V-virkelig", spurte han og bare så på deg med et sjokkert blikk. Du bare så ned i bakken og ristet på hodet. Du trykket på knappen til etasjen din mens du så ned i bakken. "H-hedda...", sa Justin og tok opp haken din. "Unnskyld", mumlet du lavt og heisdørene åpnet seg. Du gikk sakte ut av heisen og snudde deg mot Justin når du kom ut. "Jeg vil bare glemme deg", mumlet du lavt og så gikk du. 

Justin sitt synspunkt:

"Jeg vil bare glemme deg", mumlet Hedda lavt og så gikk hun bort. Jeg sto igjen med et sjokkert, og trist uttrykk. Jeg likte henne kjempe godt, men jeg ødelagte alt bare av å si jeg ikke trodde det var serriøst. "Jeg må aldri si sånt til jenter igjen", tenkte jeg hardt og heisdørene lukket seg.

Ditt synspunkt:

Du kom innpå rommet og Becca og Gerran var der ikke lengere. "Alene... Igjen", tenkte du og tok tak i vesken din før du la deg ned. Du tok opp arket fra tidligere i dag som var sangen du hadde startet på. Du leste gjennom det om og om igjen så tok du en blyant opp.

Terrified, until i stared into your eyes,

Made me start to realize,

The possibilities. So, so

I'm gonna love you like i've never been broken,

I'm gonna say it like it's never been spoken.

Tonight, tonight, I'm letting go, go, gooooo.

Det var det du fikk til å skrive. Du satt og nynnet det om og om igjen. Den kunne faktisk bli bra. Du satt der på sengen og skrev litt til før Becca kom rasende inn. "HERREGUD", ropte hun høyt og slengte seg ned i sengen.

 

Mer?

Drar ut en liten tur med søsteren min :-)

HOKL, Hedda

Historie del 52 - 3 Words...
Du og Taylor dro på en søt liten cafe og koste dere masse! Selv om Taylor var kjendis var hun utrolig hjerte-varmende. Dere skiltes lag etter noen timer og du dro tilbake til hotellet. Det var allerede mørkt ute og klokken var ni. Du gikk rett opp og slengte deg ned i sengen uten å se hvem som var i rommet. "Hedda", sa en mørk stemme. "Ånei", var alt du tenkte og så reiste du deg sakte opp. 


"Gerran", spurte du og så på han. "Sorry hvis jeg bare kom snikende inn", sa han og smilte uskyldig. "Går fint, men hva gjør du her", spurte du og så etter Becca. "Jeg venter på Becca", sa han og nikket mot sengen til Becca. Du hadde ikke lagt merke til det, men på sengen til Becca lå det en rød pakke. "Hva er det inni der", spurte du og så på pakken. "Bare noe til reisen vår etter sommerferien", sa han og smilte. "Åh, okei", sa du og slengte deg ned tilbake i sengen. "Burde jeg putte roseblader på sengen også", spurte han og smilte mens du lå der. "Det er jo så romantisk", sa du og ga et stort smil. "Mhm", sa han med et glis. Han holdte på å putte roseblader på sengen til Becca mens du lå der og hørte på radioen. "Og nå til en ny sang som akkurat kom ut, postet av Taylor Swift til denne radiostasjonen. Summer Girl med Hedda *resten av navnet også* (skriver ikke hele navnet mitt)", sa en mann høyt i radioen og sangen din startet å spille. "Visste ikke at du skrev låter", sa Gerran og så på deg. "Ehh..", var alt du klarte å si før døren spratt opp og inn kom Becca. "Hedda, Gerran", ropte hun og slengte seg i armene på Gerran. De kysset mens du bare lå der. "Halloen? Skaff dere et rom hvis noen andre er her også", sa du og viftet med hånden. De brydde seg ikke og bare forsatte. "Urgh, jeg går ut og dreper meg selv", sa du ironisk og reiste deg opp. "Hva? NEI", ropte Becca strengt. "Nå reagerer du ja", mumlet du og smilte litt. "Sorry, kjæresten min", sa Becca og pekte på han. "Sorry, bestevenninen din", sa du og pekte på deg selv. Becca lo og klemte deg hardt. "Syns jeg er like viktig som kjæresten din altså", sa du og klemte tilbake. "Ja, unnskyld snuppa", sa hun og trakk seg unna. "Jeg går ned bare en liten tur da", sa du og gikk ut døren. De brydde seg kanskje ikke akkurat, men du måtte jo si ifra. Du gikk ned trappene og gikk ut i lobbyen. "Nå kan jeg jo spørre om en 10 minutters spa da", tenkte du for deg selv og gikk til kassen. "Unnskyld, men kan jeg få sånn 10 minutters spa", spurte du vennelig og smilte. "Det er desverre fullt", sa han og så litt trist ut. "Åja, men det går greit", sa du og ga et lite smil. "Men du er jo hun Hedda som har nettopp kommet ut med sangen Summer Girl. Den var jo kjempe bra", sa han og gliste. "Takk", sa du og smilte vennelig. Du snudde deg og akkurat når du snudde deg så du Justin stå rett forran deg. "Dust", var alt du tenkte men han tok tak i armen din og dro deg med seg. 


Mer? 

Kommer ikke mere i kveld siden skal pakke ferdig før jeg drar til Stockholm i morgen :-) Kommer flere deler i morgen når jeg har kommet frem til Stockholm og har internett da! 

HOKL, Hedda

Historie del 51 - 3 Words...
Taylor så på deg søtt mens du satt der og spilte sangen. Du satt faktisk inni et studio-rom hvor Taylor sto på andre siden av glassvinduet og så på deg. Du ble ferdig og smilte til Taylor. Hun kom inn og så på deg. "Fantastisk, jeg spilte inn sangen for deg også", sa hun og gliste. "Du hva", spurte du sjokkert. 


"Jeg spilte inn sangen mens du sang", sa hun og nikket. "Du skal ikke legge den ut nei", spurte du og ga henne et "ikke gjør det"- blikk. "Hmm.. Kanskje", sa hun lurt og gliste ennå mer. Du ristet bare på hodet og la ned gitaren. "Har du skrevet mere i det siste da", spurte hun og smilte. "Nei, egentlig ikke", sa du og gikk ned fra stolen. "Du skriver utrolig bra da", sa hun støttende. "Jeg skrev den når jeg var 10, det er altså 6 år siden", sa du og bare kikket på henne. "Åh... Men kan du ikke prøve da? PLLLLIS", sa hun med 5-åring stemme. Du bare lo og nikket rolig. "YEEEEES", ropte hun ut og begynte å små danse. Du bare lo og begynte å danse også. Du begynte å skrive på en sang mens Taylor spilte inn sangen sin. Du tenkte bare på Justin når du skulle skrive og du fant nesten ikke på noe som helst. Du begynte sakte å skrive noe som du faktisk kom på. 

Locked up tight, 

Like i would never feel again. 

Stuck in some kind of love prison, 

And threw away the key. 

Det var alt du fikk til å skrive ned. Du klarte bare egentlig ikke å skrive noe, du følte jo deg låst inn. "Hedda, kommet litt langt eller", spurte Taylor som løpende mot deg. "Nei... To setninger", sa du og viste henne arket. "Dette høres jo bra ut! Har du funnet frem melodi også", spurte hun og så på deg. "Litt ja, men jeg klarer bare ikke å skrive noe mer akkurat nå", sa du og ga et lite smil til henne. "Det går greit. Skjønner deg. Er jo vanskelig å finne på noe å skrive", sa hun og smilte. "Ikke sant? I hvertfall når du ikke får han ut av hodet", mumlet du lavt. "Hva heter han da", spurte Taylor og satte seg ned ved siden av deg. "Du kjenner han godt", sa du lavt. "Kjendis", spurte hun. "Mhm", mumlet du. "Justin", sa Taylor. "Mhm", mumlet du igjen. "Det kommer til å gå bra, men han er ganske ærlig", sa hun og smilte. "Ja, sikkert", mumlet du og reiste deg. "Skal vi gjøre noe koselig sammen? Spise på cafe", spurte Taylor og smilte. "Ja, gjerne", sa du og fikk et lite smil frem. 

Du og Taylor dro på en søt liten cafe og koste dere masse! Selv om Taylor var kjendis var hun utrolig hjerte-varmende. Dere skiltes lag etter noen timer og du dro tilbake til hotellet. Det var allerede mørkt ute og klokken var ni. Du gikk rett opp og slengte deg ned i sengen uten å se hvem som var i rommet. "Hedda", sa en mørk stemme. "Ånei", var alt du tenkte og så reiste du deg sakte opp. 

Mer? 

Unnskyld for at jeg ikke har skrevet på flere dager, men tentamen er litt viktigere når man går i 10 ende. 

HOKL, Hedda

 

 

Historie del 50 - 3 Words...
"Det var ikke fordi jeg ikke stolte på deg.... Eller kanskje", sa han og skulle forsette men du gikk rett forbi han. "Kos deg alene Justin", sa du og gikk ut av butikken. "Herregud så teit", tenkte du mens du satte deg ned på en benk og ventet på Becca. 


Becca kom ut etter noen minutter med Justin bak seg. "Uff", tenkte du og reiste deg opp. Du begynte å gå fort bort fra dem og merket at de kom etter deg. Du snudde deg og begynte å gå bakover mens du så på de. "Hedda, bare hør hva han har å si", sa Becca og så på deg. "Det har jeg allerede", sa du strengt tilbake. Nå orket du egentlig ikke å høre mer på hva han hadde å si til deg. Du ville egentlig bare glemme alt selv om du var kjempe forelsket i han. Becca pustet tungt ut og så på Justin. "Unnskyld Justin, men dette klarer jeg ikke", sa du og snudde deg igjen. Du gikk fort rundt et hjørne og falt ned i tårer. Du klarte ikke å være med Justin akkurat nå. Du måtte få tid til å tenke om han var verd det eller ikke. Du gikk fort mot hotellet og gikk rett opp på rommet til moren din. "Mamma", ropte du når du kom inn. "Hei vennen, jeg er bare på badet", hørte du moren din rope tilbake. "Ok, jeg setter meg bare ned da", sa du og satte deg ned på en stol ved tven som sto på en benk. "Jaja", ropte moren din. Du så deg rundt i rommet og merket at mobilen til moren din virbrete. Du kikket på skjermen og det sto "Justin Bieber" der. "Dust", sa du og trykket avslå og kastet mobilen på sengen til moren din. Moren din kom ut og så på deg strengt. "Hvorfor tok du den ikke", spurte hun og hentet mobilen hennes som lå på sengen. "Hedda, det var Justin. Uff, jeg ringer tilbake", sa hun og tastet inn noe. "Nei mamma. Jeg dater ikke Justin lengere", sa du og så på hun. Hun så på deg lenge med et sjokkert blikk. "Men.... Hva? Og Justin ringer fordi jeg planlegger det med Taylor", sa moren din og så forsatt på deg. "Ååå... Men hade, snakkes", sa du og løp ut døren. Du ville bare ikke snakke med det med moren din ennå. Du gikk rett opp på rommet og la deg ned i sengen. "For en dag", mumlet du for deg selv. Klokken var bare 5 så du hadde god tid til å finne på noe å gjøre. Du tok opp dagboken din og bladde i den. Du kom tilbake til sangen din "Summer Girl". "Den er fin jo", tenkte du og puttet dagboken din i vesken din. Du reiste deg opp og gikk ut døren før du hoppet inn i en taxi. "Ehh...", sa du og så på taxisjåføren. "Må bare ringe noen først og spørre hvor hun bor", sa du og smilte et skjevt smil. Du ringte til Taylor og det var for du ville synge sangen til henne. Du hadde synget den til henne før, men du hadde aldri skrevet den ferdig. Taylor spilte inn en sang så du fikk taxisjåføren til å kjøre deg dit. "Tusen takk", sa du og betalte han før du gikk ut. Taylor sto og ventet på deg utenfor. Hun smilte og vinket til deg. "Taylor", ropte du og løp mot henne. Du slang armene rundt henne og klemte henne hardt. "Har savnet deg jeg", hvisket Taylor til deg og gliste. "Savnet deg også", sa du og smilte tilbake. 

 

Taylor viste deg inn til et rom og tok opp en gitar. "Spill den sangen der, vær så snill", sa hun og satt der som en liten unge som gledet seg til julaften. "Jaja", sa du og tok opp boken din. Du bladde deg frem til sangen og begynte å spille den. 

Taylor så på deg søtt mens du satt der og spilte sangen. Du satt faktisk inni et studio-rom hvor Taylor sto på andre siden av glassvinduet og så på deg. Du ble ferdig og smilte til Taylor. Hun kom inn og så på deg. "Fantastisk, jeg spilte inn sangen for deg også", sa hun og gliste. "Du hva", spurte du sjokkert. 

 

Mer? 

Skal bli mye drama ut av dette, men håper dere syns det er spennende da! :-D 

HOKL, Hedda

Historie del 49 - 3 Words...
Du prøvde begge 2 plaggene og likte dem godt. De passet sikkelig godt til deg. Du ordnet deg litt på håret så åpnet du gardinen. Plutselig kysset noen deg hardt på leppene og små dyttet deg inn igjen til prøverommet. Du fikk sommerfugler og trakk deg unna. Der sto Justin rett forran deg. 


"Justin", mumlet du og så på han. "Hedda", sa han og ga deg et lite smil. Han pustet dypt inn og så begynte han å bable i vei om at det var et serriøst forhold alikavel. "Justin, Justin", sa du og knipset forran øynene hans. "Sorry", sa han og så uskyldig ut. "Jeg mente det egentlig ikke Hedda, men jeg ville se hvordan du reagerte siden noen ganger bare bruker folk meg pågrunn av penger og berømmelse", sa Justin mens han så på deg. "T-t-tror du jeg ville gjort noe sånt", spurte du og så på han sjokkert. Han pustet ut, men du avbrøt han. "Jeg trodde du stolte på meg", sa du mens du dyttet Justin unna og gikk ut av prøverommet. Du gikk rett mot kassa og betalte. Justin kom rett kom deg og tok hånden din. "Det var ikke fordi jeg ikke stolte på deg.... Eller kanskje", sa han og skulle forsette men du gikk rett forbi han. "Kos deg alene Justin", sa du og gikk ut av butikken. "Herregud så teit", tenkte du mens du satte deg ned på en benk og ventet på Becca. 

Mer? 

Unnskyld masse for en kort del, men er utrolig vondt å skrive med en dårlig tommel. 

HOKL, Hedda

 

 

 

Historie del 48 - 3 Words...
SISTE DEL NÅ FØR JEG DRAR PÅ LEIR :-) Noen bra musikktips forresten? 

 

Du tok også en liten skinnjakke, og hentet vesken din igjen. Du tok noen små høyhælte sko og så kom Becca ut. Hun hadde på seg en kjole og noen høyhælte sko også. "Super fin", sa du glad og smilte imot henne. "Du også! Kom igjen", sa hun og dere begge gikk ut døren. Dere tok heisen ned og med en gang dere gikk ut av heisdøren så du plutselig mamman din, Justin og Kenny gå inn dørene. "Ikke nå", tenkte du og så fort på Becca. 


 Becca så fort på deg også og begynte å bli stresset. "Bakdøren", hvisket du til henne og pekte mot hvor den var. Becca nikket og dere begge begynte å gå fort mot den. Dere kom frem til bakdøren og Becca åpnet den. "Sol og varme", mumlet hun smilende og gikk ut. Du skulle akkurat til å gå ut og du snudde deg for å se bak deg. Der kom Justin gående mot deg fort. "Neineinei", tenkte du fort og spurtet ut av døren. Du tok tak i Becca og begynte å springe. "Justin", sa du til henne mens dere sprang. Hun nikket og dere gikk rett inn på en butikk ikke så langt unna. "Links jo", skrek Becca av glede og gikk i dogt humør mot butikken (Links er en type smykke butikk tror jeg. Har aldri vært der, men venninen min har det). "Jaja, er det ikke klær der også", spurte du og gikk etter henne. "Jo, rett der borte tror jeg", sa Becca og pekte mot et hjørne i butikken. "Ok", svarte du og begynte å gå mot hjørne. I hjørne var det masse klær av forskjellige typer. "Åh, så fin", sa du mens du kikket på noen klær. Du tok med deg 2 plagg og gikk inn i prøverommet. 

Justin sitt synspunkt: 

Jeg kom akkurat inn til lobbyen til hotellet når jeg så Becca og Hedda gå fort en annen vei. "Nei, hvor skal hun", tenkte jeg og så på Kenny. "Straks tilbake", sa jeg og blunket mot Kenny og moren til Hedda. Jeg løp bort hvor de gikk akkurat så stoppet jeg. Der var Hedda og skulle akkurat til å gå ut døren. Hun så på meg og så kjappet hun seg ut. "NEI", tenkte jeg og gikk fort mot døren. Jeg begynte å springe etterhvert og så åpnet jeg døren men de var borte. Jeg så Kenny sto litt bort fra meg og kikket på meg. "Jeg må finne henne", sa jeg og sprang ut døren. Selv om det kunne være farlig uten livvakt måtte jeg bare få snakke med Hedda. Det var et serriøst forhold ellers ville hun ikke blitt sur nå. "Jeg liker deg for godt", tenkte jeg mens jeg gikk inn på en butikk. Jeg var kommet inn på Links og jeg så Becca stå og se på smykker. "Becca", ropte jeg og gikk mot henne. Hun så på meg og dukket. "Jeg ser deg forsatt", sa jeg og flirte litt. "Heh, ja...", sa hun og ga meg et smil. "Hvor er Hedda? Jeg må snakke med henne", sa jeg og ga Becca et skjevt smil. Hun så på meg med et usikkert blikk så pekte hun bort på prøverommene. "Hun gikk nettopp inn for å prøve noe", sa hun og smilte et usikkert blikk. "Tusen takk", sa jeg og småløp bort til prøverommene. Det var bare et prøverom som var opptatt og der var sikkert Hedda som var inni. Jeg lente meg bare inntil kanten og ventet på hun skulle bli ferdig. 

Ditt synspunkt: 

Du prøvde begge 2 plaggene og likte dem godt. De passet sikkelig godt til deg. Du ordnet deg litt på håret så åpnet du gardinen. Plutselig kysset noen deg hardt på leppene og små dyttet deg inn igjen til prøverommet. Du fikk sommerfugler og trakk deg unna. Der sto Justin rett forran deg. 


Så søtt :-) Thihi

Mer? 

Kos dere mens jeg er borte da og noen bra musikktips? :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 47 - 3 Words...
Ditt synspunkt: 

"Hedda, du vet at Gerran skal ta meg med på tur til Hawaii for å spille inn serien sin der", spurte Becca midt i filmen. "Hva? Serriøst? Når da", spurte du og smilte stort. "Når sommerferien er slutt", mumlet hun stille. "Men da må jeg overleve skolen uten deg....", sa du stille. "Bare for 3-4 månder da", sa hun og smilte skjevt. "3-4 månder? Det greier jeg ikke", sa du og så på henne. Du hadde et sjokkert blikk festet mot henne. "Unnskyld...", hvisket hun stille. "Men...", startet du. Du reiste deg opp og hadde et bekymret blikk. "Men urgh", mumlet du og åpnet døren. Du gikk ut i gangen og hadde hendene dine på hodet. "Hvorfor er alt blitt så komplisert for tiden", tenkte du og merket at Becca sto i gangen rett ved siden av deg og ga deg et lite smil. 


 "Unnskyld Becca, men det blir for mye for meg for tiden. Du må storkose deg i Hawaii", sa du mens du snudde deg mot Becca. "Takk bestie", sa Becca og klemte deg. Hun trakk seg unna og pekte på deg. "Jeg skal kjøpe gave til deg", sa hun og smilte. "Ring meg hver uke i hvertfall da", sa du og ga et lite smil. "Lover", sa hun og dere klemte en gang til. Dere gikk inn igjen og så resten av filmen. Du ville jo ikke stoppe bestevennen din heller for å dra på tur med kjæresten sin. "Den var jo bra", mumlet Becca når den var ferdig. "Ja, den var det", svarte du og slo av tv'en. "Så hva skal vi gjøre nå da", spurte Becca og ga deg et smil. "Jeg er ganske sulten, kan vi ikke gå ut og spise", spurte du mens du holdt på magen din. "Ja, enig", fniste Becca og reiste seg. Du reiste deg også og tok en liten veske. Becca så på deg og smilte. "Ta på den en søt kjole da! Jeg gjør også det", sa hun og sprang rett inn på badet. Du himlet med øyene og sprang for å finne en søt kjole. Du tok den på og tok håret i en høyhestehale. 


(Imagine) 

Du tok også en liten skinnjakke, og hentet vesken din igjen. Du tok noen små høyhælte sko og så kom Becca ut. Hun hadde på seg en kjole og noen høyhælte sko også. "Super fin", sa du glad og smilte imot henne. "Du også! Kom igjen", sa hun og dere begge gikk ut døren. Dere tok heisen ned og med en gang dere gikk ut av heisdøren så du plutselig mamman din, Justin og Kenny gå inn dørene. "Ikke nå", tenkte du og så fort på Becca. 

 

Mer? 

Siste del for i dag og det blir desverre ikke noen i morgen og helt til søndag. Blir borte så håper Liv Marit gjør en super god jobb på bloggen imens :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 46 - 3 Words...
"HEDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA", ropte hun inn i telefonen. "Hei Becca", sa du rolig. "HVOR HAR DU VÆRT? OG HVA SKJEDDE", skrek hun inn i telefonen. "Uff...., ro ned og kom til hotellet så forteller jeg deg alt, men ikke si til NOEN at jeg er her", sa du fort. "Lover, kommer nå med en gang", sa hun og la på. 


Du ventet i noen minutter og plutselig kom Becca rasende inn gjennom døren. Hun gikk fort mot deg og klemte deg hardt. "Ikke skrem meg sånn igjen", sa hun og klemte deg hardere. "Jeg skal ikke det", sa du og klemte tilbake. Å ha en bestevenn som brydde seg så mye var utrolig godt å ha. "Lover du", spurte hun og trakk seg unna deg. Hun pekte på deg og var sikkelig serriøs. "Ja, jeg lover", sa du tilbake å begynte å le litt. Becca begynte å le litt også. Dere klarte aldri å holde dere serriøse. "Jeg klarer meg ikke uten deg altså så hvis noe skjedde med deg, vet jeg ikke hva jeg skulle gjort", sa hun og satte seg ned i sengen. "Det skjer da ingenting med meg", svarte du med et smil rundt munnen. Du satte deg ned ved siden av Becca og begynte å fortelle alt hva som hadde skjedd etter du la på. "Urgh! Serriøs forhold, som jeg og Gerran? Vi har jo vært sammen i uker føles det som", sa hun og drømte seg bort etter du hadde fortalt alt. "JA, men halloooo", sa du og viftet hånden din forran ansiktet til Becca. "Oi, sorry, men Gerran er bare SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ utrolig kjekk", sa hun og nikket. "Jajaja", sa du og viftet med hånden. "Men hva skjer mellom deg og Justin nå da", spurte Becca og så på deg intenst. "Jeg vet ikke, men jeg vil ikke snakke med han ennå", sa du og trakk på skuldrene dine. "Skal du vente til han faktisk tar det første skrittet", spurte Becca og ga deg et spørrende blikk. "Ja, hvis han vil faktisk ha meg så får han komme etter meg", sa du bestemt. "Men...", startet Becca. "Jeg vil ha han, jeg liker han kjempe godt, Becca. Men hvis forholdet vårt ikke er "serriøst nokk" så skal han få sin egen medisin", sa du lurt. Becca nikket ivrig etter og smilte. Du tenkte deg litt om og hva skulle egentlig skje med deg og Justin? Alt var så inviklet og dramatisk! Du og Becca satte dere godt ned i sengen og du frem godteri fra i går du og Justin ikke spiste. Dere slo på en koselig film og koset dere med den imens. Justin sitt synspunkt: 

Moren til Hedda sin mobil ringte. Hun tok den fort opp og gikk et lite stykke unna fra meg og Kenny. Vi sto rett utenfor en resturang hvor vi skulle møte Taylor. Jeg skulle nemelig synge på starten av konserten hennes. Taylor var jo kjempe flink og jeg var en liten fan selv. "Tror du det er Hedda", spurte Kenny meg plutselig. "Hva? Hæ", sa jeg og ristet litt på hodet. "Hedda? Tror du det er henne", spurte Kenny en gang til. "Da ville hun ha ringt meg", sa jeg fort og kikket ned på mobilen min. Ingen varsler eller meldinger. Moren kom tilbake og så på meg og Kenny. "Hedda er ihvertfall trygg", sa hun og ga et smil til meg. Kenny nikket og jeg ga et skjevt smil. "Hvorfor har hun ikke ringt meg", tenkte jeg og grumblet på deg mens vi gikk inn døren til resturangen. Der satt Taylor med livvaktene sine rundt seg. "Hei", sa hun med et stort smil når hun så oss komme mot henne. "Hei Taylor", sa moren til Hedda og klemte Taylor. "Hvor er søte Hedda da", spurte hun og så på moren til Hedda. "Åh, hun kommer desverre ikke Taylor. "Nei? Jeg trenger hjelp med en sang, jeg har bare melodi til den", sa hun og ga et lite glis til meg. "Er Hedda flink til å skrive da", spurte moren litt sjokkert. "Ja, hun har skrevet en sang som heter for Summer Girl. Ingen vet om den, men den er fantastisk", sa Taylor og gliste stort. "Jeg må få høre den. Visste ikke at Hedda skrev sanger jeg", sa moren og ga et smil til Taylor. "Heh, jeg var visst den eneste, men hun er flink", skrøt Taylor og smilte. Moren til Hedda bare nikket og vi satte oss ned på stolene. "Så Justin, fortell meg hvordan det går", spurte Taylor og ga meg et smil. 

Ditt synspunkt: 

"Hedda, du vet at Gerran skal ta meg med på tur til Hawaii for å spille inn serien sin der", spurte Becca midt i filmen. "Hva? Serriøst? Når da", spurte du og smilte stort. "Når sommerferien er slutt", mumlet hun stille. "Men da må jeg overleve skolen uten deg....", sa du stille. "Bare for 3-4 månder da", sa hun og smilte skjevt. "3-4 månder? Det greier jeg ikke", sa du og så på henne. Du hadde et sjokkert blikk festet mot henne. "Unnskyld...", hvisket hun stille. "Men...", startet du. Du reiste deg opp og hadde et bekymret blikk. "Men urgh", mumlet du og åpnet døren. Du gikk ut i gangen og hadde hendene dine på hodet. "Hvorfor er alt blitt så komplisert for tiden", tenkte du og merket at Becca sto i gangen rett ved siden av deg og ga deg et lite smil. 

 

Mer? 

Blir siste del i dag, så unnskyld for at det også ble bare en del også :-/ I morgen blir jeg super opptatt men skal prøve! Skal på bursdag til bestevenninen min som har bursdag og gleder meg utrolig mye! :-D Kos dere i kveld da, god natt søte lesere! 

HOKL, Hedda

Historie del 45 - 3 Words...
"Hvorfor skriker jeg", tenkte du mens du bare sto der. Det var utrolig teit alt sammen, men tankene som gikk gjennom hodet ditt var at Justin ikke syntes at dere hadde et serriøst nokk forhold til hverandre. "Jeg skjønte jeg ikke burda ha en kjæreste", hulket du stille. Du satte deg ned på benken igjen og angret på det meste egentlig. Det var sommeferie og du skulle bare til London for å ha det gøy ikke for å skrike over en gutt som du nettopp hadde kranglet med! 


Du la deg faktisk ned etterhvert og sovnet stille på benken. Klokken var kanskje rundt 12 når du sovnet. Du hadde ikke med deg telefon, penger, eller noe annet. Du hadde bare jakken du tok med deg og skoene, nøkkel til rommet og en onepiece på deg. 

 Du våknet av at du kjente noen sto rett over deg. Du åpnet øynene og der sto en liten jente på 6 år kanskje. "Hei du", sa hun søtt mens du reiste deg opp. "Hei", sa du vennelig tilbake til henne. "Du vet at du har sminke over hele ansiktet ditt og du er klissvåt", sa hun og så på deg fra topp til tå. "Ja, jeg vet", sa du og så på henne. "Går det bra med deg eller", spurte hun igjen og gikk litt med deg bortover ut av parken. "Nei, kjæresteproblemer...", sa du stille. Du hvisket det nesten fordi en liten jente spurte deg nettopp om du hadde det bra. Selvfølgelig gjorde det ikke det. "Ikke få deg en kjæreste som ikke syns dere har et serriøst forhold", sa du til henne og ga henne en klem. Selv om du var klissvåt så det ikke ut til at den lille jenten ikke brydde seg. "Takk, skal huske på det", sa hun og smilte. "Vi ses sikkert", sa du og begynte å løpe avgårde mot hotellet. Du var våt og kald. Du ville bare gå i dusjen og få varmt vann på deg så sove i sengen på hotellet. "Tosk altså", tenkte du når du husket hva som skjedde mellom deg og Justin. Du kom frem til hotellet og gikk bakveien igjen. Du gikk opp trappene og tørket av deg sminken imens. Du kom opp og tok nøkkelen til rommet ditt frem. Du åpnet døren stille og listet deg inn. Ingen var der. Du var helt alene. Du klarte heller ikke å slutte å tenke på Justin. 


Du hadde dusjet og fått på deg tørre klær. Du gikk ut av badet og mot mobilen din som la på sengen din fra i går av. Flere hadde ringt deg. Becca hadde prøvd å ringe deg 22 ganger, moren din 12 og Justin 37 ganger. "Uff", var alt du tenkte før du la deg midt på sengen din. Du orket egentlig ikke å ringe dem tilbake nå, men de hadde visst vært innpå rommet her tidligere i dag. Klokken var bare 11. Du lå der lenge, kanskje i 2 timer. Klokken var altså 1 når du sto opp og bestemte deg for å ringe moren din, og Becca. Du ringte til moren din først. "Hallo", spurte moren din fort. Hun var altså i sjokk og trist. "Hei mamma", sa du rolig. "Ågud, hvor er du hen?!??! Hvor har du vært og hvordan går det", spurte hun i fullfart. "Mamma, jeg er helt fin. Jeg er ikke skadet så ro ned og jeg var bare ute en liten tur", svarte du henne med rolig stemme. "Hvor er du nå hen da? Er du på rommet", spurte hun forsatt i fullfart. "Nei, jeg er ikke på rommet", løy du. Du ville ikke snakke med moren din om det akkurat nå. "Ok, men jeg er på hotellet i 8-tiden. Traff nettopp Taylor med Justin og Kenny så kom til meg på rommet mitt da", sa hun litt gladere og saktere. "Ja, skal det", svarte du henne. "Sees skatten", sa hun og la på. Du smilte litt og så ringe du til Becca. "HEDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA", ropte hun inn i telefonen. "Hei Becca", sa du rolig. "HVOR HAR DU VÆRT? OG HVA SKJEDDE", skrek hun inn i telefonen. "Uff...., ro ned og kom til hotellet så forteller jeg deg alt, men ikke si til NOEN at jeg er her", sa du fort. "Lover, kommer nå med en gang", sa hun og la på. 

 

Mer? 

HOKL, Hedda

Historie del 44 - 3 Words...
"Hva handlet det om", spurte Justin og så på deg siden du hadde blitt litt sjokkert over at Becca skulle prøve det ut. "Vel...", startet du og fortalte alt. "Wow...", sa Justin og så på deg. "Mhm", sa du og tenkte deg litt om. Det ble taushet mellom dere noen minutter og så pustet Justin ut. "Hedda", sa han og satte seg ned i sengen. "Ja", spurte du og så på han. "Hvorfor har ikke vi det sånn", spurte han og så ned. "Mener du som Becca og Gerran", spurte du og så på han lenge. Han svarte ikke, det var taushet. 


Ingen av dere sa noe som helst. Justin så bare ned i bakken mens du satt der og fiklet med fingrene. "Justin...", sa du etter noen minutter. "Hmm", mumlet han. "Jeg er bare ikke klar for sånt og ja...", sa du sakte. "Hedda, jeg mente det ikke på den måten akkurat, men jeg vil gjerne at vi skal få mere tid sammen. Becca og Gerran er jo sammen hver dag nå. Har vi gjort det", spurte han og så på deg. "Nei, ikke hver dag", sa du stille.  "Jeg mener jeg vil at dette forholdet skal være serriøst", sa Justin og forsatte å så på deg. "Ja, jeg også", mumlet du. Trodde han ikke forholdet var serriøst nokk fra før av? "Men...", startet Justin og så på deg. Du avbrøt han. "Mener du ikke at forholdet vårt er serriøst nokk fra før av? Justin, jeg har holdt ut med fansene, paparazziene dine i 2 dager nå kanskje", sa du og så på han. Han så bare ned. "Vi har bare vært sammen i kanskje 2 eller 3 dager, tenk på det", sa du og gikk mot døren. Du ville egentlig bare gå ut av rommet og slenge døren igjen, men du gikk i onepiece. Du tok bare tak i en jakke og noen sko. "Hvor skal du", spurte Justin og reiste seg opp. "Ut", mumlet du. Du åpnet døren og slengte den etter deg da du gikk ut. "Min først krangel med Justin over en utrolig teit ting", tenkte du og sprang til trappen. Du sprang bare nedover trappen. Du orket egentlig ikke å snakke med Justin om akkurat det. Dere hadde jo bare vært sammen i noen dager! Du kom til første etasjen og så sprang du ut bakdøren. "Urgh", ropte du plutselig ut. Du stoppet og bestemte deg for å gå en liten tur imens. Det var allerede blitt mørkt og gaten var full med trafikk. Du gikk egentlig bare rundt med en jakke og onepiece. Du synes du så utrolig teit ut, men du kom til en park og satte deg ned. Du fikk faktisk noen tårer, men hva var vitsen med å skrike for det? Du kjente at det begynte å regne. Det pissregnet faktisk. Du reiste deg opp fra benken og sto bare i regnet mens tårer trillet nedover. 


(Imagine) 

"Hvorfor skriker jeg", tenkte du mens du bare sto der. Det var utrolig teit alt sammen, men tankene som gikk gjennom hodet ditt var at Justin ikke syntes at dere hadde et serriøst nokk forhold til hverandre. "Jeg skjønte jeg ikke burda ha en kjæreste", hulket du stille. Du satte deg ned på benken igjen og angret på det meste egentlig. Det var sommeferie og du skulle bare til London for å ha det gøy ikke for å skrike over en gutt som du nettopp hadde kranglet med! 

 

Mer? 

Liv Marit har skrevet en del lenger ned også! 

Setter meg ned og skriver en del med en gang nå :-) Er i skrivemodus akkurat nå! 

HOKL, Hedda

Historie del 43 - 3 Words...
Trine: Du finner historiene til Liv Marit HER! 

 

Du fortalte moren din egentlig alt hva som hadde skjedd med Justin. Du kunne alltid være åpen med moren din. Hun skjønte deg hver gang. Plutselig etter du hadde fortalt moren din alt, banket det på døren. Du gikk mot døren og åpnet sakte. Du trodde det var Justin, men det var faktisk ikke han som sto der. 


Becca sitt synspunkt: 

Jeg tok heisen ned og med en gang jeg kom ut sto mange paparazzier der forsatt. "Uff, hvorfor vet de hvor Justin bor daaa", tenkte jeg irritert. Jeg gikk bort til disken og ba dem om å få bort alle de irriterende paparazziene. Mannen bak ba om unnskylding og sa politiet var på vei. "Yes", var alt jeg tenkte. Jeg snudde meg og fikk plutselig øye på moren til Hedda. "Hei Becca", ropte hun og vinket til meg. Jeg gikk bort til henne og ga henne en stor klem. "Hei". sa jeg vennelig tilbake. "Hvordan går det", spurte hun mens hun fiklet med kofferten sin. "Bra, helt fint. Hedda er på rommet", sa jeg og smilte. "Ja, jeg skal bare sjekke inn her med kofferten så går jeg opp til henne", sa hun og nikket. "Ja, jeg skal besøke kjæresten min såå...", sa jeg litt sjenert. "Han Gerran? Det sto om i avisen skjønner du", sa hun og smilte. "Åja... Jaja, jeg må komme meg avgårde", sa jeg og pekte mot utgangen. "Ja, vi ses", ropte hun etter meg og gikk til disken. Jeg gikk ut og bestilte en taxi mot huset til Gerran. Taxi-turen tok ikke så lang tid. bare 10 minutter så var jeg der. "Takk", sa jeg mens jeg lukket døren til taxien og begynte å gå mot huset. Jeg ringte på døren og så litt på mobilen min. "Skal jeg ringe Hedda nå eller litt etterpå", tenkte jeg og plutselig gikk døren opp. "Hei søta", sa Gerran og smilte stort. "Hei kjekken", sa jeg og fniste. Han kysset meg på munnen og dro meg med inn. "Jeg skal bare ta meg litt vann, vil du ha", spurte han vennelig og pekte mot kjøkkenet. "Ja, gjerne", svarte jeg. Vi gikk til kjøkkenet og tok oss 2 glass med vann. "Du? Det jeg spurte om forleden....", sa Gerran og ble litt flau (Det om de skulle gjøre det). "Ja? Du vet jeg har kanskje litt lyst", sa jeg og ble utrolig rød i kinnene mine. "Har du? Jeg elsker deg utrolig masse og vil at du skal bli min første og den eneste", sa han og ga meg et lidenskapelig kyss på leppene. "Awww", sa jeg når han trakk seg unna. "Jeg skal aldri forlate deg", sa han og han virket veldig serriøs. Jeg så på han lenge og bestemte meg for jeg ville. Det var jo han jeg elsket. "Jeg går opp på rommet jeg", sa han kjapt og sprang opp. "Hmm, skal jeg ringe Hedda nå", tenkte jeg og så på mobilen. Jeg bestemte meg for å ringe henne. Jeg tastet inn nummeret og det ringte. "Hallo", sa den søte stemmen hennes. "Herregud, jeg skal gjøre det", sa jeg og smilte litt. "Hva? Virkelig", spurte hun litt sjokkert som hun hadde gjort før. "Ja, han gikk nettopp opp på rommet", sa jeg og la fra meg glasset mitt. "Oii, kos deg da", fniste hun. "Slutt da", sa jeg og fniste litt også. "Men bare var helt sikker på det først da", sa hun med bestemt stemme. "Jaja, skal det. Hade da snuppa", sa jeg. "Hadebra", sa hun og la på. Jeg kikket opp trappen og begynte å gå oppover. Jeg sto rett utenfor døren. "Nå skjer det", tenkte jeg og åpnet døren.Ditt synspunkt:

Det var Kenny som sto rett utenfor. Han kikket på meg og smilte. "Hei Kenny", sa du vennelig til han og smilte tilbake. "Heisann! Justin han kommer snart ned altså, men jeg hørte moren din var kommet på besøk", sa han og kikket litt inn i rommet. "Ja, bare kom inn", sa du og åpnet døren mere for han. Han gikk inn og moren din reiste seg opp. "Hei, jeg er Kenny. Justin sin livvakt", sa han og håndhilste på moren min. "Hei, *morendinsittnavn*, sa hun vennelig tilbake. "Hvorfor er du her i London da? Jeg trodde Hedda var på tur med bestevenninen sin bare jeg", sa han og ga meg et lite smil. "Ja, men jeg jobber for Taylor Swift og hun skal jo ha konsert her snart, så jeg skal møte henne i morgen", sa moren din og ga et smil til Kenny. "Oi, så jeg jobber for Justin og du for Taylor", sa han og smilte. Det banket på døren og du gikk for å åpne. Der sto Justin. "Endelig", sa du og slang armene dine rundt han. "Unnskyld for jeg ble litt treg", sa han og kysset deg på kinnet. Du tok han med inn og moren din smilte utrolig stort til deg. "Hei, jeg er moren til Hedda, *morendinsittnavn*, sa hun og smilte til Justin. "Hei! Jeg er Justin", sa han og håndhilste på henne. "Kan ikke du og Kenny ta dere en tur ut? Jeg og Justin skal kose oss med en film", sa du og smilte. "Ja, jeg kan vise moren din litt rundt da", sa Kenny og ga et smil til moren din. "Ja, kos dere", sa moren min og de gikk ut døren. "Moren din er jo grei", sa Justin og smilte til deg. "Mhm", sa du og så ringte mobilen din. Du tok den opp og så at Becca ringte. "Det er Becca", sa du og tok telefonen. "Hallo", sa du søtt. 

Samtalen forsetter (orker ikke å skrive på nytt), så legger du på. 

"Hva handlet det om", spurte Justin og så på deg siden du hadde blitt litt sjokkert over at Becca skulle prøve det ut. "Vel...", startet du og fortalte alt. "Wow...", sa Justin og så på deg. "Mhm", sa du og tenkte deg litt om. Det ble taushet mellom dere noen minutter og så pustet Justin ut. "Hedda", sa han og satte seg ned i sengen. "Ja", spurte du og så på han. "Hvorfor har ikke vi det sånn", spurte han og så ned. "Mener du som Becca og Gerran", spurte du og så på han lenge. Han svarte ikke, det var taushet. 

MER? 

HOKL, Hedda

Historie del 42 - 3 Words...
Jeg kom hjem litt sent, men håper dere koser dere mens dere leser denne delen :-) 

 

Det banket på døren etter noen minutter og du spratt opp av sengen og løp bort til døren. Med en gang du åpnet kom en fortvilet Becca inn. "Ågud, ågud, ågud", sa hun mens hun gikk frem og tilbake. "Hva er det", sa du usikkert og bare så på henne. "Jeg må snakke med deg om Gerran", sa hun og ble helt serriøst. 


"Hva har skjedd da", spurte du nysgerrig og så på henne. "Vel, dette er serriøst altså", sa hun og så litt usikkert på deg. "Ja, men bare si det da", sa du fort og dro i henne. Du dro i genseren hennes og du så bare ut som en villkatt. "Jajaja", sa Becca og ordnet på seg mens hun satte seg ned. "Si det daaaa", klagde du. "Ok, Gerran spurte om vi kunne gjøre det i kveld", sa Becca mens hun så på deg usikkert. "Hææ? Gjøre det.....? Sengen liksom", spurte du litt sjokkert. Det hadde jo bare gått noen par dager. "Jah... Akkurat", sa hun og så litt sjenert ned. "Vil du gjøre det", spurte du henne plutselig etter noen minutter taushet. "Jeg vet ikke, jeg mener.... Gerran kan være den rette", sa hun og så på deg igjen. "Helt sikker? Jeg mener du er 16 år....", sa du og så på henne litt serriøst. "Jeg vet, men bare tenk på det da", sa Becca og reiste seg før hun gikk mot døren. "Jeg ringer deg", sa hun og gikk ut døren. Hun smelte den igjen etter seg. "Oija....", mumlet du og satte deg ned hvor Becca satt tidligere. Du fikset litt flere puter i sengen og gjorde det utrolig koselig med godteri til dere begge. Du tok også å ryddet litt før han kom så alt ville se normalt ut. Plutselig banket det på døren og du gikk mot den for å åpne. Du åpnet døren fort, men der sto ikke Justin. 

"Mamma", ropte du glad og slengte armene dine rundt den smilende mamman din. "Hei skatten min", sa hun med en varm stemme. Moren din skulle ikke bo på samme rom som deg, men i 2. etajse. Hun slengte armene sin rundt deg og ga deg en stor bjørne klem. "Har savnet deg, mamma", sa du og smilte vennelig til henne. "Har savnet deg også, men fortell alt om denne Justin", sa hun og kom inn. Hun tok av seg jakken og skoene. Hun gikk rett inn og satte seg i en sofa bestemt. "Ok mamma", lo du mens du gikk og satte deg ved siden av henne. Moren din og du hadde et faktisk veldig godt forhold. Du fortalte det meste til henne. Hun var nesten som en bestevenn for deg og var alltid der for deg. Du elsket bare moren din. 

Du fortalte moren din egentlig alt hva som hadde skjedd med Justin. Du kunne alltid være åpen med moren din. Hun skjønte deg hver gang. Plutselig etter du hadde fortalt moren din alt, banket det på døren. Du gikk mot døren og åpnet sakte. Du trodde det var Justin, men det var faktisk ikke han som sto der. 

 

Mer? 

Håper Liv Marit kommer med sin neste del snart <3 Likte den jeg :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 41 - 3 Words...
Dere gikk tilbake mot hotellet og Justin stoppet litt og så på deg. "Jeg tror det er paparazzier der forsatt", mumlet Justin stille. Du så på Justin og dro han med litt nærmere til hotellet. "Uff, du har rett", mumlet du og så på en hel gjeng av paparazzier og beliebere utenfor. "Hvordan skal vi komme oss inn", spurte Justin og så deg i øynene. "Ring Kenny", sa du mens du kikket usikkert mot folkene som sto utenfor. 


 "Vi går rundt", sa Justin mens han tok hånden din og begynte å gå mot bakveien. "Ja, god ide", sa du og følgte etter. "Hva skjer egentlig med alle disse belieberene og paparazziene", tenkte du mens dere kjappet dere mot bakveien inn til hotellet. Kenny sto heldigvis utenfor og vinket til dere når dere kom. "Så bra at dere skjønte at dere skulle komme hit", sa Kenny og ga et lite smil til dere. "Ja, husker at du sa det sist gang", sa Justin og gikk inn døren. Du gikk etter Justin med Kenny rett bak deg. "Ta trappen opp dere, det er tryggest", sa Kenny og åpnet en liten dør med masse trapper. "Jeg bor i 7'ende etasje altså Kenny", mumlet Justin irriteret. "Hva sa du", sa Kenny og latet som han ikke hørte han. "Idiot", sa Justin litt høyere og Kenny bare lo. Du smilte litt og Justin virket irritert. "La oss plis ta heisen da", sa Justin beende. "Vil du ta trappen eller heisen", spurte Kenny deg plutselig om. Han ignorete bare Justin. "Umm... Trappen", sa du lurt og så på Justin. "Du bor i 5. jo", sa Justin og himlet med øynene. "Kom igjen", sa du og dro med deg Justin. Egentlig ville du ta heisen, men nå var det bare for å irritere Justin ennå mere. "Du er så.... Urgh", mumlet Justin på vei oppover. "Små sur", sa du søtt til han og smilte. "Jaaaaa", ropte nesten Justin. Uff, han var utrolig sur. Dere kom til 5. etasje og du stoppet og så på Justin. "Kommer du ned om en liten stund og ser film med meg da", spurte du og ga han et kyss på kinnet. "Mhm, jeg kommer snart søta, og unnskyld hvis jeg er så irritert", sa han og løp resten opp av trappene. Du ristet bare på hodet og gikk mot rommet ditt. Du låste opp og gikk inn. Ingen var kommet ennå, du var den eneste der, men Becca hadde vært borte hele dag nesten. Du slengte deg ned i sengen med vesken og alt før du tok på deg noe mer behagelig. Du tok en norsk one piece du hadde med deg og satte håret ditt opp i en dott. 

Det banket på døren etter noen minutter og du spratt opp av sengen og løp bort til døren. Med en gang du åpnet kom en fortvilet Becca inn. "Ågud, ågud, ågud", sa hun mens hun gikk frem og tilbake. "Hva er det", sa du usikkert og bare så på henne. "Jeg må snakke med deg om Gerran", sa hun og ble helt serriøst. 

 

MER? 

I morgen skal jeg til byen rett etter skolen, men når jeg kommer hjem fra byen skal jeg skrive en del til dere.

SOV GODT ALLE SAMMEN :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 40 - 3 Words...
Du så han rett inn i øynene og bare smilte til han når dere hadde kysset ferdig. "Herlig", hvisket Justin søtt. "Mhm", mumlet du mens du holdte på å drømme deg bort i øynene til Justin. "Der er han", hørte du plutselig noen ropte og hylene fans løpte rett mot dere. 


"Løp", ropte Justin og dro deg ut av hjørnet og bortover gatene i London. "Unnskyld, unnskyld, unnskyld", sa Justin mens dere fartet bortover. "Det går bra", pustet du tungt ut. Etter å springe så masse fra fans, paparazzier og helt vanlige folk, ble du sliten etter hvert. Dere sprang rett inn på en resturang, og inn på toalettet. "Sorry, sorry, sorry", sa Justin andpusten når dere kom inn. "Det går bra Justin. Jeg vet livet ditt er komplisert", sa du og så søtt på han. "Takk jentami", sa Justin og ga deg et kyss på kinnet. Dere satt der inne litt lenge og så bestemte dere for å gå ut. "Ingen er der, takk og lov", sa Justin og pustet ut lett. "Helt enig", sa du og dere tok hverandre i hånden. "Nå skal vi få litt alene tid", sa Justin og smilte flørtende. "Mhm", svarte du og smilte tilbake. Dere gikk mot en annen fin og god resturang som Justin ville så gjerne på. Dere satte dere ned og bestilte litt lunch før dere skulle ta dere en tur tilbake til hotellet og kose dere med film og middag der så dere kunne kose dere helt til moren din kom. "Hvordan går det egentlig med Becca", spurte Justin plutselig mens dere spiste. "Bra tror jeg. Gerran og hun har et veldig godt forhold", sa du og tok en bit av kyllingen din. "Bra, akkurat som oss", spurte Justin og så på deg søtt. "Mhm, men vi har jo forsatt litt å bygge på da", sa du og ga et lite smil. Justin nikket og dere spiste opp resten av maten mens dere snakket om masse forskjellige ting. "Kom igjen, la meg betale", sa du når regningen kom. "Nei, la meg betale", sa Justin og tok ut lommeboken sin. "Jeg betaler", sa du og tok din lommebok opp også. Servitøren sto der forvirret og kikket frem og tilbake å dere. "Nei, jeg", sa Justin og tok ut bankkoret sitt. Du tok bankkoret ditt ut og ga deg til servitøren raskt. Du smilte søtt til Justin og du tastet inn koden din til bankkoretet ditt fort. "Du altså", sa Justin og reiste seg opp. Han tok jakken sin på seg og gikk mot deg. Du reiste deg fort opp, fikk bankkortet og tok på deg jakken også. "Luring", sa Justin og begynte å kille deg. "Nei, slutt", flirte du og prøvde å rive deg løs fra han. Han kilte deg mere og så stoppet han etter en stund. "Takk", pustet du lettet ut og dere gikk fornøyd ut av resturangen. 


(Imagine at dere går sånn) 

Dere gikk tilbake mot hotellet og Justin stoppet litt og så på deg. "Jeg tror det er paparazzier der forsatt", mumlet Justin stille. Du så på Justin og dro han med litt nærmere til hotellet. "Uff, du har rett", mumlet du og så på en hel gjeng av paparazzier og beliebere utenfor. "Hvordan skal vi komme oss inn", spurte Justin og så deg i øynene. "Ring Kenny", sa du mens du kikket usikkert mot folkene som sto utenfor. 

 

Mer? 

Konfirmasjonsleir er 10-14 november. Håper Liv Marit er flinke med dere den tiden jeg blir borte, men det er litt mindre enn 2 uker til! Er ikke konfirmant, men er leder og har dans der. Kan egentlig ikke danse i det heletatt, men jeg håper det går bra. Noen forslag til sang for en kristelig konfirmant leir? Kan være morderne musikk også og hvis noen har forslag til noen trinn eller noe tar jeg gjerne imot xD Ble ganske langt dette, men jaja :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 39 - 3 Words...
 Du gikk ut av badet og du hadde faktisk lommer på kjolen denne gangen. Du tok mobilen din og kortet ditt før du lukket igjen døren bak deg og ventet på Justin ved heisen. Heisen peip og i heisen sto Justin med Kenny smilende. "Så fin du var", sa Justin flørtende og blunket. "Du også", sa du flørtende tilbake og gikk inn i heisen. Justin tok tak i hånden din mens heisen dro nedover. Dørene ble åpnet og rett utenfor hotellet sto en flokk med paparazzier og en haug med beliebere. "Oi", sa Justin og så på deg nervøst. "Ikke igjen", tenkte du og så usikkert ut mot alle som ventet på dere. 


"Det går bra", hvisket Justin stille til deg og klemte hånden din hardere. Dere gikk mot utgangen med Kenny rett forran dere først. "Vent", sa plutselig Justin og så på Kenny som skulle til å åpne dørene. "Hva", spurte Kenny litt usikkert og så på deg og Justin. "Ikke la noen komme i nærheten av Hedda", sa Justin før han begynte å små gå litt. Kenny nikket ivrig og åpnet dørene. Det virket som en flom av mennesker bare kremte dere innover når dere kom ut gjennom dørene. "Jeg er glad i han, men så mye stress i livet han har", tenkte du og prøvde å dytte deg gjennom. Kenny fikk heldigvis alle bort og bærte deg plutselig opp. "Go, go, go", ropte Justin og Kenny begynte å løpe med deg i armene sine. Justin løp også med en flokk bak seg med beliebere. "Løp for livet", ropte Kenny og han stoppet og slapp deg ned. Han snudde seg mot flokken som var på vei og bare virket veldig nervøs. Justin tok hånden din og dere løp bortover veien. "Så dramatisk", tenkte du mens dere løp. Justin dro deg plutselig med inn i et lite hjørne og kysset deg lidenskapelig på leppene. 

Du så han rett inn i øynene og bare smilte til han når dere hadde kysset ferdig. "Herlig", hvisket Justin søtt. "Mhm", mumlet du mens du holdte på å drømme deg bort i øynene til Justin. "Der er han", hørte du plutselig noen ropte og hylene fans løpte rett mot dere. 

 

Mer? 

Unnskyld, kort del men dere fikk jo en ihvertfall :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 38 - 3 Words...
Unnskyld for at en del kom nå, men det startet å brenne på skolen vår i dag så jeg har nesten hatt sjokk i hele dag. Noen på trinnet vårt har tent på selve doen ned i en garderobe så vi fikk dra tidlig hjem i dag, men har bare hatt vondt i hodet etter lukten på skolen og vært kvalm. Det kom en slags farlig gass inn i 10. område så derfor fikk vi dra hjem og det stinket jo i hele område til 10. Tilogmed brannvesnet (så klart) og politiet kom siden noen på trinnet har gjort det, og det er jo utrolig farlig hvis de samme kan gjøre det igjen! 

 

"Nei", sa han mens han skvatt litt. "Urgh", ropte jeg ut. "Du vet... Kan vi ikke ta det i morgen", spurte Justin og gjespet. "Nei, dette handler om kjæresten din jo", sa jeg strengt før jeg dro han med ut av rommet, mens han sto bare i bokser. 


Ditt synspunkt: 

Du satt i sengen og tørket vekk tårene dine før du la deg ned igjen. "Mange jenter får hat som dette, hvorfor er jeg så pysat", tenkte du og trakk dynen godt over deg. Plustelig gikk døren opp og inn kom Becca med Justin på slep. "Se hva du har gjort med henne", skrek neste Becca. "Jepp, hun var forsatt sint", tenkte du og himlet med øynene. Justin gikk bort til deg og kysset deg på pannen. "Ta det med ro, jeg skrev allerede noe på twitter så de skulle slutte", sa Justin og holdt rundt deg. "Takk", hvisket du til han og smilte et skjevt smil. Du var egentlig bare trøtt nå og ville sove. Justin la seg under dynen med deg og holdt rundt deg mens Becca la seg i sengen sin. Hun roet seg ned etterhvert. Du sovnet etterhvert med Justin holde rundt deg i sengen. 

 

"Heddasøta, jeg må gå opp og kle på meg så kommer jeg ned igjen til deg og henter deg. Vi tar oss en koselig tur i byen sammens", hvisket Justin inn i øret ditt. "Mhm", mumlet du i halvsøvne. "Og ta det med ro, Kenny beskytter oss begge", sa han søtt og så lukket døren seg. Du gnidde deg sakte i øynene og reiste deg halveis opp. "I dag kommer mamma", tenkte du mens du slang dynen av deg og tok med noen klær innpå badet. Du orket ikke å dusje i dag, siden du hadde dusjet hver dag de siste dagene her. Du tok på deg klærene dine og sminket deg bare med maskara og litt foundation. 


(Som sagt "du" elsker kjoler!) 

 Du gikk ut av badet og du hadde faktisk lommer på kjolen denne gangen. Du tok mobilen din og kortet ditt før du lukket igjen døren bak deg og ventet på Justin ved heisen. Heisen peip og i heisen sto Justin med Kenny smilende. "Så fin du var", sa Justin flørtende og blunket. "Du også", sa du flørtende tilbake og gikk inn i heisen. Justin tok tak i hånden din mens heisen dro nedover. Dørene ble åpnet og rett utenfor hotellet sto en flokk med paparazzier og en haug med beliebere. "Oi", sa Justin og så på deg nervøst. "Ikke igjen", tenkte du og så usikkert ut mot alle som ventet på dere. 

 

Mer? 

HOKL, Hedda

 

Historie del 37 - 3 Words...
Ilovekidrauhl: Jepp, skal ta meg en tur innom og lese historiene dine :-D 

 

Jeg hørte snufsing og litt hulking. "Var det Hedda", tenkte jeg og skrudde på lyset igjen. Jeg hadde rett, det var Hedda. Hun lå der med flere tårer i øynene og så på meg med et redd blikk. "Hva har skjedd", ropte jeg nesten før jeg slengte armene mine rundt henne. 


 Ditt synspunkt: 

"Hva har skjedd", ropte neste Becca og slengte armene sine rundt deg. Du satt der og bare hulket. "Hvorfor blandet jeg meg inn", mumlet du til henne. "Hva mener du", spurte hun forvirret. Du pekte bort på pcen og la deg mere under dynen. Becca tok den opp og logget seg innpå. "Hva skal jeg gå innpå", spurte hun og så på deg. "Facebook", hulket du frem. Becca klikket seg innpå og kikket på deg igjen. "På profilen din", spurte hun litt usikkert. Du ristet på hodet og la et lite smil frem men så kom tårene igjen. Hun satt der og leste gjennom og plutselig smelte hun igjen skjermen. Du så på henne og hun virket ildsint. "Hva søren", ropte hun høyt. Det var tydelig at hun var kjempe sur. "Ro ned", sa du og tørket tårene dine. "Nei, jeg kan ikke! Urgh", ropte hun før hun åpnet døren og spurtet ut av den. "Hva søren skal hun", tenkte du og satt forsatt i sengen. 

Becca sitt synspunkt: 

Jeg var virkelig ildsint når jeg leste ordene som rant ut fra bare sjalusi fra jentene og noen gutter. "Hvordan kunne de virkelig gjøre noe sånt", tenkte jeg mens jeg trampet opp på vei mot rommet til Justin. Jeg banket på og en trøtt Justin kom ut og smilte halveis til meg. "Vet du hva du har fått Hedda til å gjøre mens jeg var borte", skrek jeg nesten til han. "Nei", sa han mens han skvatt litt. "Urgh", ropte jeg ut. "Du vet... Kan vi ikke ta det i morgen", spurte Justin og gjespet. "Nei, dette handler om kjæresten din jo", sa jeg strengt før jeg dro han med ut av rommet, mens han sto bare i bokser. 


NAM <3 xD

MER? 

Unnskyld så masse for at jeg ble litt treg med delen i dag, men bare borte i hele dag nesten... :-/

HOKL, Hedda

Historie del 36 - 3 Words...
"Å nei", tenkte du mens flere tanker gikk gjennom hodet ditt. "Justin har jo sagt vi var sammen til pressen", mumlet du mens du klikket på varslene dine. Du hadde faktisk rett. Over 30 av de hadde skrevet på veggen din. Du kjente bare en dårlig følelse som gikk gjennom kroppen din.
-----------------------------
Du klikket inn på profilen din og merket mange var glade over det, men noen virket utrolige sure på deg. "Hvorfor er du sammen med Justin Bieber?!?! Han er ikke bra for deg", sto det fra noen som gikk i klassen din. Hun var selvfølgelig en stor belieber selv. Du leste gjennom flere og de fleste var positiv men det var noen negative der også. En liten tåre trillet nedover kinnet ditt mens du leste de negative. "Hvordan kan de skrive noe sånt", tenkte du mens flere tårer begynte å trille. Du satt der med hendene på hodet og snufset stille for deg selv. "At de faktisk gjør noe sånt", tenkte du og lukket igjen pcen din før du la deg under den varme dynen din. Du kikket rett opp i taket og kjente bare tårene strømte på.

Justin sitt synspunkt:

Jeg kom frem til rommet mitt med Scooter og slengte meg ned i sengen med en gang. "Hvordan syns du kvelden gikk da", spurte Scooter mens han tok macen min opp. "Den var jo perfekt", sa jeg og gliste ved tanken på Hedda. "Supert. Jeg logger meg innpå twitter", sa Scooter og trykket på macen. Jeg nikket og så rett opp i taket. Jeg hadde rom alene, men Scooter var her alltid på kveldene til meg for å fortelle meg hva jeg skulle gjøre neste dag. Scooter hadde bare rom 3 dører fra meg. Scooter gispet plutselig og virket mere stresset."Hva er det", spurte jeg og så på han. "Du burde sjekke twitteren din", sa han og ga meg macen min. Jeg så på han og nikket litt før jeg logget meg inn. "Jeg går og legger meg så for du være i fred", sa Scooter og gikk ut døren. "Hva skjer egentlig", tenkte jeg og kikket innpå profilen min. Flere tusner av beliebers hadde skrevet om Hedda. Det såret meg faktisk av å bare se på den første. "Hun er ikke feit", freste jeg imot skjermen. Jeg bladde meg opp igjen og begynte å skrive en status. "If you hurt my girlfriend, you hurt me too. I'm dissapointed now, really dissapointed", skrev jeg og postet det ut. Jeg lukket igjen macen og kledde av meg før jeg pustet tennene mine. Jeg la meg under dynen og så på klokken. "02:36", mumlet jeg og merket jeg ble stadig trøttere.

Becca sitt synspunkt:

"Kanskje vi burde komme oss hjem, Gerran", spurte jeg imot han og så på klokken. Den var 2 om natten. "Ja, det er greit", sa han og reiste seg opp. Gerran hadde funnet et romantisk sted i parken til oss og vi hadde sett på stjernene. "Kom da", sa han til meg og smilte. Jeg reiste meg opp og tok tak i hånden til Gerran. Han gjorde meg alltid varm i kroppen når jeg holdte hånden hannes. Vi satte oss inni bilen til Gerran og kjørte avgårde mot hotellet. "Takk for en super kveld", sa jeg imot Gerran og kysset han på munnen når vi var ved hotellet. "Bare hyggelig søta", sa han og ga meg et kyss tilbake på munnen igjen. "Jeg burde komme meg avgårde, Hedda venter sikkert på meg", sa jeg til Gerran og åpnet bildøren. "Ja, vi sees. Sov godt prinsessa mi", sa han og smilte. "Mhm, sov godt gutten min", sa jeg og lukket igjen bildøren. Gerran kjørte avgårde og jeg sprang inn til hotellet og sprang også opp trappene. "Stakkars Hedda hvis hun har ventet så lenge", tenkte jeg og endelig var jeg fremme i etasjen. Jeg gikk mot døren og åpnet den. Lyset var fremdeles på og Hedda lå krøllet sammen i sengen. Jeg slengte fra meg vesken og skoene før jeg gikk mot Hedda. "Hedda...", spurte jeg stille og satt meg ved sengekanten. Hun svarte ikke. Kanskje hun hadde sovnet? Jeg kledde av meg kjolen og tok på meg en pysj, så tok jeg av sminken min. Jeg pusset tennene, slo av lyset og så la jeg meg i sengen ved siden av Hedda. Jeg hørte snufsing og litt hulking. "Var det Hedda", tenkte jeg og skrudde på lyset igjen. Jeg hadde rett, det var Hedda. Hun lå der med flere tårer i øynene og så på meg med et redd blikk. "Hva har skjedd", ropte jeg nesten før jeg slengte armene mine rundt henne.

MER?
Er syk, så jeg ligger i sengen min og skrev en del på ipoden :-)

HOKL, Hedda

Historie del 35 - 3 Words...
"Vær normal", tenkte du for hvert skritt. Du merket et søtt blikk fra Pattie som smilte imot deg og da begynte hjertet ditt å slå fortere. "Ikke gjør noe galt", tenkte du mens du smilte tilbake. 


Justin trekte ut stolen til deg og ga deg et tegn for å sette deg. "Takk Justin", sa du vennelig og satte deg ned. Justin satt seg rett ved siden av deg og du satt ved Pattie også. "Hei Hedda, takk for sist", sa Pattie hyggelig mot deg. "Hallo, ja i ligemåde", sa du vennelig og ga henne et smil. "Så du heter Hedda ja", spurte plutselig en helt random mann som satt ved bordet. "Ja", sa du og smilte litt. "Jeg er Michael, danser til Justin", sa han og blunket mot deg. "Hyggelig", sa du og rakte han hånden. Du fikk hilse på resten av crewet til Justin og alle var kjempe hyggelige. Du hadde faktisk ikke så ille og Pattie virket til å like deg veldig godt. "Mmm", kremtet Justin til på slutten når dere hadde spist opp og skulle snart betale. Han reiste seg opp og resten av crewet ble still, det ble du også. "Jeg har noe viktig å si, men mange av dere vet hva jeg skal til å si", sa Justin rolig og ga et lite blunk til deg. Du smilte for deg selv og forsatte å se på Justin. "Jeg vet at jeg ikke har kjent Hedda så lenge, men i dag har vi faktisk blitt sammen. Jeg føler meg helt spesiell rundt henne og vil gjerne at alle dere skal behandle henne godt", sa Justin og ga et smil til crewet sitt. De alle nikket og ga et smil til deg. Du kjente en stor mengde av rødme komme på, mens du kikket opp i de brune øynene til Justin. Han ga deg et varmt men rolig smil. "Takk", mimte du med leppene dine. Justin nikket og forsatte og snakke. "Derfor vil jeg bare si at siden Hedda har kommet inn i mitt liv, må jeg bare si at hun er den perfekte normale jenten man kan få", sa Justin smilende. Du kjente du ble varm og ennå mere rød enn du var isted. "Wooho! Go Justin, hun er jo kjempe pen", ropte Michael plutselig. Alle begynte å le litt og klappet mens de smilte varmt til deg. "Takk allesammen for dere er så støttende", sa Justin og satte seg ned. Han bøyde seg mot deg og plantet et varmt, lideskapelig og lett kyss på leppene dine. "Han er så skjønn", tenkte du mens du satt der og kysset han. Du trakk deg unna og smilte til han. "Takk Justin", sa du mens du smilte. Kvelden hadde gått super, og du hadde fått støtte av crewet også. Du hadde nettopp kommet hjem fra kvelden og satt i sengen med pysj og musefletter i håret. Pcen sto rett forran deg og du satt innpå facebook bare for å sjekke hva som hadde skjedd i Norge mens du hadde vært borte. Du logget deg innpå og merket at du hadde fått over 50 varsler. "Å nei", tenkte du mens flere tanker gikk gjennom hodet ditt. "Justin har jo sagt vi var sammen til pressen", mumlet du mens du klikket på varslene dine. Du hadde faktisk rett. Over 30 av de hadde skrevet på veggen din. Du kjente bare en dårlig følelse som gikk gjennom kroppen din. 

 

MER? 

Unnskyld for ikke noe i går, men internettet mitt fungerte ikke! 

HOKL, Hedda

Historie del 34 - 3 Words...
 Justin nærmet seg leppene dine og kysset deg mykt og lenge på munnen. Du ble utrolig varm, og sommerfuglene ble helt ville i magen din. Det kriblet masse inni deg og du kysset jo tilbake. Justin trakk seg unna når heisen stoppet og så på deg. "Klar", spurte han mens dørene var på vei opp. Du nikket og klemte hånden til Justin hardere. 


Heisdørene åpnet seg helt og rett utenfor heisen sto mange paparazzier. De tok bilder og du fikk med deg bare at det blikkende lys til deg. Du kunne nesten ikke se noe som helst. "Kom igjen", hørte du Justin si. Han førte deg bortover mengden, mens folk forsatt tok bilder. "Justin Bieber, er hun kjæresten din", ropte en mann ut. Det var sikkert samme mannen som spurte deg. "Ja", svarte Justin fort og gikk ennå fortere. Du kjente kulden når dere kom ut og det var forsatt blinkende lys rundt dere. "Justin, hun heter Hedda, ikke sant", ropte noen andre. "Kanskje", sa Justin fort. Han åpnet en bildør og du ble satt inni. Du hørte døren lukket seg så åpnet du øynene. "Går det bra", spurte Justin som satt rett ved siden av deg. Du satt i bilen og Kenny kjørte. Du nikket sakte men sikkert. "Bra, og unnskyld for det. Du burde kanskje bli vant med det", sa Justin og viftet med hånden. "Mhm, jeg skal prøve da", sa du og så rett frem. "Takk søta", sa han og ga deg et varmt og vått kyss på kinnet. 

 

Bilturen tok ikke så lang tid. Dere var kanskje fremme etter 10 minutter. "Resturangen heter Grenge", sa Justin og smilte til deg når bilen stoppet. "Åja, men er ikke det et 5' stjerne resturang da", spurte du og så på Justin litt sjokkert. "Jo, derfor vi drar hit. Crewet sitter der allerede, kom da", sa Justin og tok hånden din. Han dro deg med ut fra bilen og kysset deg lett på munnen. "Er det ikke litt dyrt", spurte du usikkert. "Jo, men jeg er jo Justin Bieber", sa han og lo litt. "Joa, men ikke bruk masse penger på meg, lover", spurte du mens du så han rett inn i øynene. "Kan ikke love noe som helst", sa han søtt og dere begynte å gå inn mot resturangen. "Justin, tenk om de ikke liker meg for den jeg er", spurte du plutselig og stoppet. "Det går bra, Hedda. Jeg lover", sa Justin og smilte til deg. "Men bare tenk på det da", sa du. Du var veldig usikker på akkurat dette. Ikke at du var redd eller noe, men det virket bare som at du ikke passet inn i den "gruppen". "Det går fint, det skal gå bra", sa Justin og tok hånden din igjen. "Greit", sa du og pustet ut. Du klemte hånden til Justin og dere gikk mot bordet hvor resten av crewet og moren til Justin satt. "Vær normal", tenkte du for hvert skritt. Du merket et søtt blikk fra Pattie som smilte imot deg og da begynte hjertet ditt å slå fortere. "Ikke gjør noe galt", tenkte du mens du smilte tilbake. 


(Imagine) 

Mer? 

Jeg var på kino og det var derfor det ikke kom noe, så unnskyld >.<

Legger meg for å søve nå, så god natt kjære søte lesere! :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 33 - 3 Words...
 "Takk", nikket du imot han og gikk mot sofaene. Det hang en gitar på veggen. Du tok den ned og stemte den før du skulle prøve å spille sangen din. Du åpnet boken på siden og skulle akkurat til å spille når en haug med paparazzier kom springende rett mot deg. 

 


 "Er du Hedda", spurte en mørk høy mann med mikrofon rett forran deg. "Ja...", sa du usikkert og bare så på de. "Du kjenner Justin Biber, ikke sant", sa han samme mannen. "Ja", sa du fort. Du lukket igjen boken og tok gitaren på plass igjen. "Hvor godt kjenner du han og hvor er du fra", spurte han igjen. "Ingen kommentar", sa du høyt og tok vesken din. Du så på de og de bare sto og tok bilder av deg mens du gikk bort mot heisen. Du tok den opp og gikk rett innpå rommet ditt. "Urgh", sa du høyt når du kom inn og slengte deg ned. Du tok boken ut og så på teksten igjen før du begynte å småsynge litt. 

Dette startet du å synge:

I drive an army jeep
My bumper sticker reads
Drink 'til he's cute
That's what I'm gonna do
Ain't got no serious thing
Don't wear no diamond ring
I've got a new tattoo
I think you'll like the view

In my mind
The sun shines
All the time

'Cause I'm just a summer girl
I wear my flip flops
And when I let my hair down
That's when the party starts
And who needs a boyfriend
I've got my girlfriends
And when we get together
The summer never ends......

-------------------------------------------------------

Du sang og plutselig hørte du noen banket på døren. Du lukket igjen boken fort og gikk mot døren. Du lukket opp og der sto Justin i dress smilende mot deg. Smilet hannes var utrolig fint. Du smilte tilbake og så forsatt på Justin sitt smil. "Wow, så fin du er", sa han og kysset deg på kinnet. Du ble varm og rødmet. "Hvorfor måtte han få deg til å rødme", tenkte du. Det var jo utrolig søtt at du rødmet av han og du følte noe helt spesielt mellom Justin.  "Takk, du også", sa du og smilte til han. Han blunket imot deg og du tok vesken din. Du lukket igjen døren og du og Justin gikk til heisen. "Så Hedda, jeg må spørre deg om noe", sa Justin og så på deg usikkert. "Mhm, hva da", sa du mens du trykket på knappen. "Vel, vi har jo et ganske så god kontakt nå, så jeg lurte på om du ville bli sammen med meg", sa han mens han smilte litt skjevt mot deg. Du så på han litt før du svarte. Hadde han virkelig så mye lyst på deg? "Gjerne Justin", svarte du og ga han et kyss på kinnet. "Supert", sa han og gliste stort. Det så ut som han ble utrolig glad når du sa det. Nå hadde du også kjæreste som Becca jo. "Han er så søt", tenkte du mens du sto og så på han. Han tok tak i hånden din og smilte stort imot deg. Heisen kom og dere gikk inn. "Forresten så er det masse paparazzier der nede, men håper det går greit", sa Justin mens han klemte hånden din hardere. "Ja, men skal du si det", spurte du litt nervøst. "Hvis du vil", sa han mens han snudde seg imot deg. Du nikket nervøst og ga et lite smil til han. Justin nærmet seg leppene dine og kysset deg mykt og lenge på munnen. Du ble utrolig varm, og sommerfuglene ble helt ville i magen din. Det kriblet masse inni deg og du kysset jo tilbake. Justin trakk seg unna når heisen stoppet og så på deg. "Klar", spurte han mens dørene var på vei opp. Du nikket og klemte hånden til Justin hardere. 

Mer? 

Aner ikke hvorfor skriften min ble så rar, men det ble bare sånn :-/

HOKL, Hedda

Historie del 32 - 3 Words... + gjesteblogger
Har en gjesteblogger som starter her snart og hun heter Liv Marit. Hun virker kjempe grei, og jeg håper dere tar henne godt imot når hun starter :-) 

 

Du stoppet midt i slottet og fikk øye på noen som du kjente. "Hva gjør han her", tenkte du og gjemte deg litt. Du så på personen og følgte med hvor han gikk. "Hva søren", tenkte du og gikk etter han. 


Det var Cody Simpson som du så. "Han skulle jo ikke ha vært her", tenkte du. Egentlig skulle Cody på det samme intervjuet som Justin var på, men hvorfor er han her? Du gikk bort til dem og smilte til Cody. "Hedda", spurte han og så på deg. Han kastet seg over deg med en klem og klemte hardt. "Hei Cody", fniste du mens han klemte deg. "Hvordan går det", spurte han og trakk seg unna. "Bra, enn med deg", spurte du tilbake. "Supert, er her med crewet og lærer om The Tower of London, siden jeg skal skrive om det til skolen.... Yes da...", sa Cody ironisk. Du bare lo og smilte. "Vil du gå med oss eller", spurte Cody. "Ja, gjerne det", smilte du til Cody. Du, Cody og vrewet hannes gikk sammen gjennom Tower of London og så på alt det historiske det hadde i seg. Du hadde det egentlig kjempe gøy. Cody var jo en kjempe god venn allerede.

 

"Takk for turen Cody", ropte du og gikk ut etter dere var ferdig. Du hadde brukt over 3 timer med dem inne der. Det var jo ganske koselig også da. Du var på tur hjem med bussen for å gjøre deg klar til kvelden med Justin og resten av crewet. "Kanskje jeg også skulle blitt sanger", tenkte du mens du satt på bussen. Du likte å synge og du brukte å danse rundt omkring når ingen så på deg. Du elsket det egentlig bare. Du hadde alltid hatt en stor drøm om å bli kjent når du var rundt 12 år. Det hadde sikkert mange når de var på din alder. Du hadde faktisk skrevet noen sanger når du var 12 år, og de var faktisk ganske bra. Du hadde alt skrevet ned i dagboken din som du hadde med i baggen din. Du var endelig tilbake i hotellet etter noen minutter med bussen og du gikk rett opp på rommet. Klokken var 5 og det var 2 timer til Justin skulle komme. Du var alene i rommet, og Gerran og Becca hadde faktisk ryddet opp. "Takk", tenkte du før du fant frem en kjole. Du ville krølle håret ditt og ta på deg en søt rosa kjole. 


(Imagine med krøllet hår, har lyst på sånn kjole jeg!! <3 )

Du hadde ordnet deg klar med smykker, ringer, litt mere sminke og håret ditt var bare nydelig å se på. Du hadde aldri sett deg sånn før. "Wow", mumlet du mens du så på deg i speilet. Du fikk et lite glis på munnen din mens du så på deg selv. Det var bare en halv time til Justin skulle komme og du kjente at du gruet deg. Du hadde jo god tid til å se gjennom sangene dine du skrev når du var 12. Du hadde faktisk skrevet sanger på engelsk som faktisk ble veldig gode. Du tok opp dagboken din og så gjennom boken. "Summer Girl", leste du fra boken. Det var en sang du skrev når det var sommer og du hadde det super koselig. Du hadde en utrolig koselig sommer da og derfor skrev du den. Du hadde skrevet en country sang akkurat av Summer Girl. Du tok med boken din og gikk ned til lobbyen. Du hadde så klart med vesken din, med mobil, penger og litt sminke oppi. Boken passet også til å putte i vesken. "Hei du, har dere bare en gitar jeg kan låne", spurte du til en mann bak disken. "Det er en gitar i lobbyen her ved sofaene der borte. Den kan du låne hvis du vil", sa han som han ikke brydde seg. Han bare viftet med hånden og pekte mot sofaene. "Takk", nikket du imot han og gikk mot sofaene. Det hang en gitar på veggen. Du tok den ned og stemte den før du skulle prøve å spille sangen din. Du åpnet boken på siden og skulle akkurat til å spille når en haug med paparazzier kom springende rett mot deg. 

 

Mer? 

Unnskyld, men har vært på bursdag :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 31 - 3 Words...
"Ja, de sa du så veldig hyggelig ut og de skjønner hvorfor jeg liker deg", sa Justin og gliste. "Burde jeg eller ikke", tenkte du mens du satt og så på Justin smile. "Tenk om de egentlig ikke liker meg da", tenkte du for deg selv. 


"Vil du eller ikke", spurte Justin engang til til deg smilende. Du nikket rolig og fikk et lite smil på munnen. Du burde jo kanskje dra når de inviterer deg. "Flott, i kveld klokken sju", spurte Justin og virket veldig ivrig. "Mhm", sa du og tok en skje til av frokost blandingen din. "Uansett jeg må på et intervju, henter deg klokken sju, Shawty", sa Justin før han gikk med et smil rundt munnen sin ut av resturangen. Du spiste opp før du tok vesken din og gikk ut i gatene i London. "Jeg elsker London", mumlet du for deg selv mens du gikk langsomt gjennom gatene. Det var bare en dag igjen til moren din skulle komme og da skulle du få møte Taylor. Du elsket virkelig musikken hennes og du var kjempe god venn med henne også. Du ville gjerne egentlig ha et liv som Taylor, alt virket så enkelt til henne. "Jaja", tenkte du bare mens du åpnet dørene inn til Starbucks. Du ville bare ha en Frappucino (?) for å holde deg litt mere våken når du skulle ta en buss til Tower of London. Tower of London var altså et gammelt slott før og nå var det et museum der. Du var interssert i litt sånne historiske ting og det var jo litt morsomt også. Du fikk kjøpt det du skulle og hoppet på bussen med engang. Du satte deg overest på dekket og drakk mens du så på vakre London når du kjørte gjennom. Det var MYE større enn Oslo. Det tok sin tid før du endelig kom frem til The Tower of London. 


(Tower of London) 

Du fikk kjøpt en billett og så gikk du inn for å se på slottet. Det var gammelt og det så helt sikkert ut som det gjorde for 300 år siden (sikkert mindre eller mere men gjetter bare nå). Du stoppet midt i slottet og fikk øye på noen som du kjente. "Hva gjør han her", tenkte du og gjemte deg litt. Du så på personen og følgte med hvor han gikk. "Hva søren", tenkte du og gikk etter han. 

 

Mer? 

Skal prøve å komme med en del litt senere, skal bare se et program på tv :-) 

HOKL, Hedda

 

 

Historie del 30 - 3 Words...
Selena Gomez blogg trenger en hjelpe blogger :-) Vil du hjelpe til? http://supportselena.blogg.no/1310989773_noen_som_vill_blogge_.html

Prøvde på en lang del, så håper dere liker den! :-) 

-------------------------------

Du kunne ha drømt deg bort av å se på de. "J-jeg tror jeg liker deg", sa du. "Hvorfor sa jeg det", tenkte du med engang.Hjertet ditt gikk fortere og du så at Justin sitt glis forsvant og han så på deg serriøst.


"Du kødder ikke med meg nå", spurte Justin og ga deg et lite smil. "Hvorfor skulla jeg kødde med deg? Jeg mener jeg blir varm, det kribler inni meg, jeg kjenner sommerfulger...", skravlet du i vei. Du la ikke merke til at Justin nærmet seg deg også plantet han et kyss på leppene dine. Det kribelt ennå mere enn første gangen. Justin trakk seg unna etter litt og smilte. "Du bablet for mye", lo han. Du fniste og så på han. "Unnskyld" sa du søtt. "Syns det var søtt da", sa Justin smilende. Du bare så ned og smilte stort. Du hadde virkelig følelser for Justin. Han fikk deg til å smile, og du ble jo varm. "Kom hit da", sa Justin og ga deg en stor bamseklem. "Veldig random...", sa du og klemte tilbake. "Jaja, men det ble klein stemning", lo Justin. "Joa", sa du mens du klemte på Justin og du smilte stort. Heisdørene åpnet seg plutselig og det var i din etasje. "Jeg må komme meg innpå rommet", sa du og ga et smil til Justin mens du trakk deg unna klemmen. "Ja, men en ting til...", sa Justin. Han bøyde seg fremover og kysset deg mykt på leppene. Alt var helt magisk. "Takk", sa du sjenert og truslet ut av heisen. Du gikk mot rommet ditt sakte. Du var helt i drømmeland. "Takk for alt", mumlet du mens du åpnet døren mot rommet. Du kom inn og fikk øye på Rebecca og Gerran som satt i sengen og koste seg. "Hei Hedda", sa Gerran og smilte til deg. "Hei Heddis", sa Becca med et smil. "Hei dere", sa du. Du så ned i bakken med et smil rundt munnen. Alt var bare helt magisk for deg. Du hadde aldri trodd at noen som Justin Bieber kunne like deg....

 

Du våknet av deg selv fra å høre Becca og Gerran snakke sammen. "Hadde han vært her hele natten", tenkte du mens du gnidde deg forsiktig i øynene. Du hadde sovnet av mens du, Becca og Gerran hadde sett en film og tydeligvis hadde Becca og Gerran rotet mye. Du kikket rundt i rommet og masse popkorn, godteri og tomme brusflasker var slengt omkring i rommet. "Hva har dere gjort", sa du i halvsøvne og satte deg halveis opp i sengen. "Ingenting, bare litt popkorn krig og..... sånt", sa Gerran mens han så rundt i rommet. Han hadde tydeligvis blitt sjokkert over hvor rotete det faktisk var. "Rotete", spurte du med et lite smil. "Ja...", mumlet Gerran. Becca så på rommet og hadde munnen halvåpen. Hun så mere sjokkert enn det Gerran gjorde. "Dere får rydde opp", sa du og tok med deg noen klær før du gikk innpå badet. Du fant frem et håndkle før du gikk inn i dusjen og lot vannet trille nedover kroppen din. Det føltes deilig ut. Du hadde hatt for mye å tenke på i det siste og endelig hadde du begynte å like Justin veldig mye. Det gikk kanskje for fort og det var veldig usannsynlig. Du kunne egentlig ikke bare tro det. Du sto i dusjen veldig lenge før du skrudde av kranen og surret et håndkle rundt kroppen din og hodet ditt. Du tok på deg undertøy og tørket av deg godt før du tok tak i en sommerkjole som du tok på deg. Du elsket serriøst å gå i kjole! 


(Imagine) 

Du sminket deg litt mere enn vanlig siden du gledet deg masse til å møte Justin selv om dere ikke hadde planlagt noe som helst. Du tok en søt lyse rosa veske og håret ditt hadde du løst. Du puttet mobilen din, litt penger og perfume oppi vesken din før du marsjerte ut uten å si hade til Becca og Gerran. Du gikk rett ned til resturangen og tok deg frokost. Du satte deg ned med maten forran deg og skulle akkurat til å spise når du så Justin komme inn døren. Mange små jenter samlet seg rundt han for å ta bilde med han og få autografen. "Søtt", tenkte du og tok en skje med frokost blandingen din. Du tok noen skjeer med frokost blanding før Justin ble ferdig. "Kom hit, kom hit", tenkte du og tok ennå en skje. Justin snudde retning mot deg og gliste stort. "Yes", tenkte du og Justin sto rett forran deg. "Hei Justin", sa du med et smil rundt munnen. "Hei Hedda! Kan jeg sette meg", spurte Justin og så på den tømme stolen ved siden av deg. "Så klart", sa du og nikket. Justin satte seg ned og bare så på deg mens du spiste. "Du vet... I går var en fantastisk dag", sa Justin helt plutselig og smilte. "Virkelig? Du syns også det", glapp det ut av deg. Han smilte og nikket. Du ga deg selv et positivt smil og tok en skje til. "Så jeg lurte på om du ville bli med ut i kveld med resten av crewet da... De ville bli bedre kjent med deg", sa Justin og så på deg. "Bli bedre kjent med meg? Nevnte de noe om meg når jeg dro", spurte du og så på han usikkert. "Ja, de sa du så veldig hyggelig ut og de skjønner hvorfor jeg liker deg", sa Justin og gliste. "Burde jeg eller ikke", tenkte du mens du satt og så på Justin smile. "Tenk om de egentlig ikke liker meg da", tenkte du for deg selv. 

 

Mer? 

Skal prøve å skrive en del til, men lesker kommer først selv om jeg skrev en lang del nå da :-)

HOKL, Hedda

Historie del 29 - 3 Words...
"Ikke i drivt", sto det på et skilt. "Søren heller", tenkte du og begynte å gå. Du ante egentlig ikke hvor du var, men du bare gikk. Plutselig stoppet en bil rett ved siden av deg og vinduet rullet nedover..... 


"Ian", spurte du og lagde en liten grimase til han. "Hei! Hvorfor går du alenei mørket", spurte Ian og så på deg. "Vel, jeg var på en cafe med en vennine og t-banen er ikke i drift så... ja..", sa du litt sjenert. "Vil du sitte på da", spurte han og smilte til deg. "Gjerne, hvis det ikke er noe stress for deg da", sa du mens du åpnet bildøren. "Så klart ikke", sa Ian og du lukket igjen døren. "Så du bor....", startet Ian og så på deg mens han begynte å kjøre sakte. "Jeg bor på et hotell, Strand Grand Palace", sa du og smilte vennelig. "Åja, jeg vet hvor det er", sa Ian og begynte å kjøre fortere. Dere snakket mye i bilen og endelig var du fremme til hotellet. "Takk Ian", sa du og smilte til han. "Bare hyggelig, og vi snakkes senere", spurte han og blunket. "Ja, sikkert", sa du og åpnet døren. "Flott, hade Hedda", sa Ian. "Hade da", sa du og gikk ut av bilen og lukket igjen døren. Ian kjørte avgårde og du gikk inn til hotellet. Du kom rett inn til lobbyen og så mange paparazzier stå rundt noen. Du presset deg bare frem mot heisen og trykket på knappen. "Sikkert Justin", tenkte du og kikket på alle blinkende lysene. Heisdørene åpnet seg og du gikk inn. Du trykket på knappen og bare ventet til heisdørene skulle lukke seg. "Vent da Hedda", ropte Justin sin stemme plutselig og en hånd kom mellom dørene. Inn kom Justin smilende. Det var ikke han de hadde stått rundt, det var Selena de sto rundt. "Hei Justin", sa du og ga han et vennelig nikk. "Hei", sa han mens dørene lukket seg på nytt. "Så Selena er her", sa du og smilte skjevt. "Ja, igjen", sa Justin og så ned i gulvet. "Vil du ikke ha henne her", spurte du mens du bare så på han. "Nei, jeg ville kanskje tenke meg å være litt med deg", sa Justin. Han ble helt rød og bet seg selv i leppen. "J-jeg skal ikke dra altså", fikk du frem. Du stammet, du følte deg helt magisk inni deg. At Justin bare sa det gjorde deg varm. "YES, skal du ikke? Takk Gud", sa Justin og gliste. Han så veldig glad ut. Smilet hannes var jo perfekt! Kanskje du var forelsket i Justin? Det hadde gått litt fort, men han gjorde deg varm. "Du Justin", startet du og kikket på han. "Ja du", spurte han og så på deg. Han hadde brune fine øyne. Du kunne ha drømt deg bort av å se på de. "J-jeg tror jeg liker deg", sa du. "Hvorfor sa jeg det", tenkte du med engang. Hjertet ditt gikk fortere og du så at Justin sitt glis forsvant og han så på deg serriøst.


Mer? 

Unnskyld for lite oppdateringer her, men på mandager og tirsdager er jeg veldig opptatt. Noen ganger onsdager også men ellers har jeg god tid til blogging :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 28 - 3 Words...
anine: Dette er kanskje andre gangen du spør, men nei jeg gjør ikke det. Jeg har blitt spurt om det før og jeg leser ikke jdbnorway sin blogg. Jeg leser bare Justin Bieber bloggene som poster bare historie av Justin. Det blir for mye med masse nyheter og sånn på bloggen syns jeg da. Jeg leser for tiden bare Beliebersdream sin blogg. Så svaret mitt er nei, det gjør jeg ikke :-) 

------------------------------------------------------------

Kanskje du faktisk likte Justin såppas godt? Du sa jo til Becca du ville bli igjen for å kjenne Justin mere. "Liker jeg virkelig Justin", tenkte du mens du gikk innpå en cafe.


Du satte deg ned på en stol og bestilte bare en kopp te og et lite kake stykke. Du plugget inn noen høretelefoner og hørte på musikk mens du satt og koste deg og tenkte deg godt om. Plutselig kom sangen I Love You av Avril Lavegine på. Musikken hørtes ut som den minnet deg om Justin. Du bare nynnet med og spiste opp kaken din. Du hadde tenkt mye på Justin, kanskje du faktisk var forelsket? "Hei du, Hedda ikke sant", sa plutselig en stemme. Du kikket opp og forran deg sto Teresa. "Teresa", sa du smilende. "Hedda, hvordan går det", spurte Teresa og satte seg ned. "Det går bra, jeg tenker veldig mye", sa du og tok ut høretelefonene. "Tenker på hva da", spurte Teresa og satte seg til rette. "Justin", sa du og så ned. "Hva har skjedd da", spurte hun og bare følgte med på deg. "Justin liker meg virkelig, men jeg vet ikke om jeg liker han. Jeg får jo sommerfugler og sånt...", sa du stille. "Sommerfugler? Du liker han da. Noe mer", sa Teresa spent. "Vel, det kribler inni meg også", sa du og bare så ned. "Ntaww, fortell mer", sa Teresa og smilte stort. Du satt og fortalte Teresa om alt som hadde skjedd. Du følte du kunne stole på henne og hun var kjempe hyggelig. Dere satt der i flere timer og snakket om livet deres. Det var egentlig utrolig koselig og Teresa hadde masse problemer selv. "Wow...", sa du når Teresa hadde blitt ferdig med problemene sine. "Så han John er han søt, snill, romantisk", spurte du mens du så på Teresa. "Alt sammen, men han kan være sikkelig rar noen ganger, men alltid søt", sa Teresa drømmende. "Det er jo bra", sa du og smilte vennelig mot henne. "Mhm, men jeg må sikkert komme meg avgårde, du også eller", spurte Teresa og så ut. Det var kjeme mørkt ute og dere var de eneste på cafen igjen. "Ja, god ide", fniste du. Dere reiste dere opp og gikk ut døren. Teresa ga deg nummere hennes og du ga ditt til hun. "Hade Hedda, utrolig koselig og gleder meg til neste gang", sa hun og ga deg en klem. "Hade Teresa", sa du og dere gikk hver deres vei. Du gikk mot t-banen men så stoppet du. "Ikke i drivt", sto det på et skilt. "Søren heller", tenkte du og begynte å gå. Du ante egentlig ikke hvor du var, men du bare gikk. Plutselig stoppet en bil rett ved siden av deg og vinduet rullet nedover..... 


(Imagine at noen ruller ned vinduet, lol) 

MER? 

Siste del for i dag siden må gjøre meg klar til skolen og legge meg tidlig -.- Yey, skole <3 

HOKL, Hedda

Historie del 27 - 3 Words...
Heh, kom ut en del til :-) Føler meg som en dårlig blogger så ja.... 

 

Du klemte Becca hardt og nikket mot Justin. Han nikket tilbake og satte seg ned på en stol. "Det går bra", hvisket du til Becca. "Jeg må dra hjem", mumlet Becca og trakk seg unna deg før hun så på deg. 


 "Hva? Becca, du...", startet du men du stoppet. Du skjønte hvor hardt det kunne være, men moren ville jo sikkert klare seg, tenkte du mens du sto der og så på henne. Becca så på deg med tårer. "Jeg skjønner, vi bestiler billetter med en gang", sa du og nikket til henne. Justin sitt ansikt ble bleikt når du sa det. Du sa på han og dro Becca med deg. "Hade Pattie, og resten av gjengen. Hade Justin", sa du før du dro Becca med og dere sprang. Becca hadde forsatt tårer men dere sprang. Du følte bare smerte mens dere sprang. Ansiktet på Justin gjorde deg nærmest sjokkert. Dere kom frem til hotellet og Becca hadde allerede satt seg ned for å bestile billetter. "Becca", mumlet du og satte deg ned ved siden av henne. "Ja", sa Becca med sminke over hele ansiktet. "Jeg tror ikke jeg kan bli med hjemover", sa du mens du så på skjermen. "Men...", sa Becca stille og så på deg. "Jeg mener jeg tror jeg burde bli kjent med Justin litt", sa du og så på Becca. "Hva sa Pattie", spurte Becca og la fra seg pcen. "Hun spurte om jeg følte noe for Justin", svarte du og bare smilte skjevt. "Og....", sa Becca. "Og jeg tror jeg gjør det", svarte du og ga henne et lite smil. Becca smilte og klemte deg. "Det er bra", sa hun og mobilen hennes begynte å ringe. Hun smilte når hun så navnet. "Det er mamma", sa Becca glisende før hun tok den og gikk inn på badet. Du pustet ut tungt og ga et lite smil. "Kanskje Becca ikke trenger å dra nå", tenkte du og bare nynnet på One Less Loney Girl. Becca kom ut av badet med et glis. "Mamma våknet nettopp", sa Becca smilende. "Så bra, skal du forsatt dra", spurte du og så på pcen. "Jeg vet ikke ennå, Hedda", sa Becca mens smilet hennes forsvant. "Det går bra, men jeg tar meg en tur på en cafe jeg", sa du og tok et søtt skjørt og en topp ut av kofferten din. "Okei, jeg blir bare her jeg og kanskje jeg ringer Gerran", sa Becca og smilte skjevt. "Det er greit. Må kose meg i London mens jeg kan", sa du og gikk inn på badet. Du skiftet til et skjørt og en topp, tok en veske før du gikk ut av badet og ned til lobbyen. 


(Imagine) 

Du sprang bort til t-banen og tok den et godt stykke før du gikk av. Du ville bare komme deg bort og tenke litt for deg selv. Kanskje du faktisk likte Justin såppas godt? Du sa jo til Becca du ville bli igjen for å kjenne Justin mere. "Liker jeg virkelig Justin", tenkte du mens du gikk innpå en cafe. 

 

MER? 

Må bare ta meg en liten pause nå, siden mamma kjefter på at jeg sitter for mye på pcen noe jeg IKKE gjør :p Kanskje litt da, men....

HOKL, Hedda

 

Historie del 26 - 3 Words...
"Hei Pattie", sa Becca og smilte mens hun rakk ut hånden til henne. Pattie rakte hånden hennes også og de hilste. Du gjorde det samme. "Så jeg vil gjerne ta en prat med deg, Hedda. Under fire øyne, hvis det går greit", spurte hun og så på deg. 


 Du nikket nervøst og ble med Pattie til en lite rom. Hun lukket igjen døren etter dere og du satte deg ned i en sofa mens du fiklet nervøst med fingrene dine. "Det er ikke noe å være nervøst for", sa Pattie mens hun så ned på fingrene dine som fiklet rundt. "Jeg vet", sa du stille og så opp på Pattie. Hun satte seg ned ved siden av deg og smilte vennelig. "Liker du Justin", spurte hun mens hun så på deg. "J-jeg...", startet du men du så bare ned. Du ventet litt og Pattie bare satt der og så på deg. "Jeg vet ikke.... Jeg får sommerfugler av han, men dette er bare utrolig å tro", sa du og så på Pattie som satt der med et lite smil. "Jeg mener, han er kjent og forhold funker ikke når jeg bor på et helt annet sted", sa du mens Pattie satt og nikket. "Jeg skjønner deg, men du burde forsatt prøve å finne ut om du liker han", sa Pattie mens hun strøk deg nedover ryggen. "Ja, takk Pattie", sa du og smilte til henne. "Værse god. Du virker jo kjempe snill du", sa Pattie trygt. "Takk Pattie, og du er en kjempe snill mor til Justin", sa du mens du så på henne. Hun smilte et varmt smil til deg før hun reiste seg opp. 

 

"Hedda", skrek Becca når du kom tilbake til henne og de andre med Pattie. "Hva er det", spurte du stresset. Becca hadde tårer nedover ansiktet sitt og sminken hennes var helt ødelagt. "Mamma...", mumlet hun mens tårer datt nedover. "Hva har skjedd med henne", spurte du mens du klemte Becca hardt. "Hun havnet på sykehuset", sa Becca og du tørket vekk tårene hennes. "Hva skjedde", spurte du og bare så på Becca som så helt knust ut. "Hun havnet i en bilulykke og mamman din er på sykehuset med henne også", sa Becca og bare så ned mens tårer rant nedover. "Hun klarer seg, gjør hun ikke", spurte du tørket forsatt vekk tårene til Becca. "Jeg vet ikke, hun ligger i koma", mumlet Becca stille og flere tårer kom. Plutselig kom Justin inn og han ble helt sjokkert når han så Becca i tårer og helt knust. Du klemte Becca hardt og nikket mot Justin. Han nikket tilbake og satte seg ned på en stol. "Det går bra", hvisket du til Becca. "Jeg må dra hjem", mumlet Becca og trakk seg unna deg før hun så på deg. 


5+ kommentarer (går bare opp til 5 altså, men morsomt med kommentarer) :-) 

Mer? 

Forresten har noen ideer til hva dere vil ha med i historien? :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 25 - 3 Words...
Mange personer hadde samlet seg rundt en park med en scene rundt. "Justin har altså konsert her", tenkte du og bare så ned på parken med mange fans som sto der og ventet på Justin. 


 Dere ble ferdige etter cirka en time i London Eye. "Han holder forsatt på, la oss se på", sa Becca når dere kom av og dro deg med til parken. "Der er han jo", skrek Becca og pekte mot Justin når han fremførte One Less Lonely Girl. "Ja", sa du og prøvde å følge med hvilken jente som satt på stolen. Det var en brun, tynn jente rundt alderen av 16. "Hvem er hun", sa du stille og så på jenten som Justin ga blomster til. "One Less Loney Girl jente vel", svarte Becca og dere gikk lengere inn til scenen. "Denne sangen er så søt", sa Becca mens dere gikk bortover. Dere kom frem til scenen og Justin stoppet og synge når han så deg. Du bare så på han og smilte. Han gikk nærmere bort til deg og smilte stort. Alt var så rart mellom deg og Justin. Først så ville han ha deg, så ville han ikke, så ville han og igjen så ville han ikke. Hva ville han egentlig nå? Han sto rett over deg nå og bare smilte imot deg. Alle jentene rundt deg begynte å stirre på deg, og kastet seg over deg for å få Justin sin oppmerksomhet. Du bare gikk lengere unna dem og så på Becca som pekte mot Kenny som vinket til dere. Dere gikk mot han og han smilte stort. "Hedda og Becca", sa han vennelig. "Hei Kenny", svarte du og smilte. "Hvordan går det med dere", spurte han og ga dere backstage pass. "Bra, Becca har jo fått seg kjæreste", sa du og så på Becca som fniste. "Ja, det har jeg", svarte hun vennelig mens hun fniste. "Vel, det er bra", lo Kenny med sin trygge latter. "Ja, enn med deg", spurte du hyggelig tilbake. "Går vel bra med meg, men med Justin... Han er veldig forvirret", sa Kenny og så bort på Justin som forsatte med sangen sin. "Hvorfor? Det er ikke meg igjen", spør du litt nervøst. "Jo, på en måte, men bare glem det nå", sier Kenny og vifter med hånden sin. "Javel", sa du mens du nikket. "Bare gå bakom dere, Pattie ville gjerne treffe dere", sa Kenny og blunket. Du så på han nervøst og nikket før du og Becca gikk bakom scenen. Der satt Pattie, Scooter, Carin og noen andre fra crewet samlet rundt et koselig lite bord og snakket. "T-tror du hun...", startet du. "Ta det med ro", sa Becca og dyttet deg lengere frem mot Pattie og de andre. Pattie kikket bak til dere og så reiste hun seg opp. "Beliebere", spurte hun vennelig. "Ehh...", startet du. "Vi er venner av Justin. Jeg er Becca og dette er Hedda", sa hun og pekte på deg. "Hei", sa du og smilte skjevt. Du var utrolig nervøs og følte bare at du ble varmere for hvert sekund. "Hei Hedda og Becca", sa hun vennelig mot dere. "Hei Pattie", sa Becca og smilte mens hun rakk ut hånden til henne. Pattie rakte hånden hennes også og de hilste. Du gjorde det samme. "Så jeg vil gjerne ta en prat med deg, Hedda. Under fire øyne, hvis det går greit", spurte hun og så på deg. 


Ntaaaaaw :-) 

Mer? 

3+ kommentarer så kommer mere :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 24 - 3 Words...
"Heddis, Heddasnuppa, Heddasøta", hørte du Becca sin stemme si. "Jaaa", mumlet du. "Du må våkne da, mamman din kommer on 2 dager", sa Becca mens hun ristet i deg. "Jada", mumlet du og trakk dynen over deg. "Våkne nå da plis, så kan vi to dra i London Eye eller noe", fniste Becca. "Ja men...", startet du. "Ikke noe men da, Justin skal ha sånn liten konsert der", sa Becca mens hun gliste mot deg. 


"Jajajajaja", var alt du mumlet før du reiste deg opp av sengen. Du hørte ikke på Becca hva hun sa. Du bare tenkte på London Eye. Du tok med noen klær og gikk inn på badet. Du dusjet så fikk du tørket håret ditt og tatt på deg klærene dine. Du sminket deg bare lett og lot håret falle ned som du ahdde krøllet. 


(Imagine) 

Det var sol ute og varmt. "Endelig en sikkelig god sommer dag", smilte du vennelig mot Becca når du kom ut. "Helt enig, og dette kommer til å bli helt supert", sa Becca glisende mot deg. "Ja, du har jo fått deg kjæreste, jeg er bare single forsatt", fniste du imot henne. "Ja, Gerran er jo helt skjønn", fniste Becca før hun grabbet en veske. Du tok tak i en liten veske også før dere gikk ut døren. 

 

"Se der er jo London Eye", sa Becca og pekte mot den. "Morsomt pariserhjul", fniste du. Becca lo og dere begynte å gå mot den. Imens dere gikk møtte dere masse sånne folk som hadde kledd seg ut for å få penger. Du og Becca ga litt penger til noen og forsatte å gå vidre. "De var jo dritbrae da", kommenterte Becca etter dere hadde gitt litt penger til noen. "Joa", fniste du. "Kom igjen, vi kjøper billetter til London Eye og stiller oss i kø", sa Becca og dere sprang mot kassen (egentlig er det en butikk du må inni, men skriver bare kassen xD ). "2 billetter til London Eye greiene", sa Becca. "Greiene", spurte du og så rart på henne. "Ja, hva ellers skal jeg si da", spurte hun og bare så på deg. "2 billetter til London Eye, det er alt du behøver å si", fniste du. "Jajaja", sa Becca og viftet med hånden. Dere gikk billettene og stilte dere i kø. "Det var ikke så mange her i dag", sa Becca og så seg rundt. "Nei, det var flere personer borti der", sa du og pekte mot hvor dere kom fra. "Kanskje det er der Justin skal ha konserten sin", sa Becca glisende. "H-hæ", stammet du frem. "Justin skal jo ha konsert her i dag, jeg sa jo det i dag tidlig", sa Becca og så på deg. "Neei, du gjorde du ikke, pfft", sa du og viftet med hånden. Dere kom dere endelig opp i London Eye og det var kjempe fint derfra. Mange personer hadde samlet seg rundt en park med en scene rundt. "Justin har altså konsert her", tenkte du og bare så ned på parken med mange fans som sto der og ventet på Justin. 


MER? 

HOKL, Hedda

Historie del 23 - 3 Words...
 "Hedda", spurte han og så på deg. "Hei du", svarte du og smilte. Han bet seg i leppene og gliste til deg, men så ble ansiktsutrykket hans litt mer alvorlig. 


Han tok tak i armen din og presset deg inntil han. Nå var du en smule redd. "Har du sagt til noen at vi kysset", spurte han alvorlig. Du så på han og pustet ut. "Ja.. Bare Becca", svarte du. "Du vet noen tok bilde av oss", sa han fort mens øynene hannes så sikkelig triste ut. "Ja, jeg fikk vite det i dag...", sa du stille. "J-jeg liker deg sikkelig godt Hedda, men jeg vil ikke at verden skal vite om deg ennå", sa han. "Vi er jo ikke sammen", sa du til han og dyttet han litt unna deg. "Jeg vet, men for det... Jeg vil ikke at verden skal vite jeg slo opp med Selena fordi jeg liker noen andre", hvisket nesten Justin. "Justin, bare ta det med ro. Jeg kommer ikke til å være i veien for deg", sa du og heisdørene åpnet seg før du raste ut i fullfart. "At han vil ha meg", tenkte du mens du sprang inn til spaet. Du fikk timen din og ble helt avslappet når de masjerte (?) deg. "Hvorfor vil han ha meg? Hva er så spesielt med meg? Hvorfor akkurat meg", tenkte du mens du lå der. Alle tankane fløy gjennom hodet ditt og du visste ikke hva du skulle tro. Han var kjent og det var bare helt magisk at alt det skulle skje med deg. Etter noen timer på spaet ble du ferdig og det var sent. Du hadde en time på 3 timer i spaet og du hadde jo koset deg men fikk ikke Justin ut av hodet. Du gikk rett innpå hotell rommet ditt og la deg ned i sengen før du sovnet.

 

"Heddis, Heddasnuppa, Heddasøta", hørte du Becca sin stemme si. "Jaaa", mumlet du. "Du må våkne da, mamman din kommer on 2 dager", sa Becca mens hun ristet i deg. "Jada", mumlet du og trakk dynen over deg. "Våkne nå da plis, så kan vi to dra i London Eye eller noe", fniste Becca. "Ja men...", startet du. "Ikke noe men da, Justin skal ha sånn liten konsert der", sa Becca mens hun gliste mot deg. 


Mer? 

HOKL, Hedda

Historie del 22 - 3 Words...
"Nå skal jeg av", tenkte du og reiste deg. Dørene ble åpnet og du gikk av og opp mot resturangen. Du kom opp og kikket inn gjennom vinduet. "Der sitter han jo", tenkte du og bare gliste stort. 


 Du så på han et lite øyeblikk, og ventet på Becca og Gerran. Det ville være en smule rart at du bare kom inn og satte deg ned ved siden av han. Becca og Gerran kom 10 minutter senere og vinket til deg. "Hei, han sitter der allerede", sa du og bare så på de. "Vel, la oss gå inn da", sa Gerran glad. Dere gikk rett mot han og Gerran og Ian gjorde en håndbeveglese (handshake). "Hei, hvordan går det", spurte Ian og så på Gerran. "Supert, har fått meg kjæreste", sa Gerran og pekte på Becca. Becca fniste og hilste på Ian. "Og det er bestevenninen hennes", sa Gerran og pekte på deg. "H-hei", fikk Ian stammet frem. "Hei du, jeg heter Hedda", sa du og hilste på han. "Fint navn", sa Ian mens han bare så på deg. "Takk", smilte du imot han før du satt deg ned ved siden ab Becca. Du og Becca satt på samme side og Ian og Gerran satt på den andre siden. Dere snakket om veldig mye mens dere satt der. Ian var kjempe hyggelig og dere hadde det supert mens dere satt og spiste mat der. "Vel, jeg må komme meg avgårde. Skal ta sånne bilder med folkene fra serien", sa Ian og reiste seg opp. "Ja, vi snakkes senere da bro", sa Gerran. "Ja, det gjør vi. Sender deg melding", sa Ian før han ga deg og Becca en klem. "Hade da", sa du og vinket til han da han gikk ut døren. "Han er jo kjekk daaa", sa Becca glisende. "Hva med meg da", utbrøt Gerran. "Du er ennå kjekkere sjø", fniste Becca. "Takk søta", sa Gerran og smilte. "Jaja, dere... Det var jo koselig da", sa du mens du tok på deg jakken. "Jepp, veldig", svarte Becca og reiste seg opp og begynte å ta på jakken sin også. "Jeg betaler jeg", sa Gerran og fikk regningen før han betalte. "Takk Gerran", sa du og ga han en klem. "Bare hyggelig. Jeg er jo en ekte gentleman", lo han. Du og Becca bare lo før dere gikk ut av resturangen. "Becca, vil du bli med på en innspilling med meg om 30 minutter", spurte Gerran plutselig. Becca kikket på deg og du nikket. "Ja, gjerne", svarte Becca. "Hedda, vil du bli kjørt til hotellet eller tar du t-banen", spurte Gerran smilende mot deg. "Jeg kan ta t-banen jeg", blunket du imot han. "Greit", sa han og ga deg en klem. Becca ga deg også en klem og du sa hade til dem før du gikk ned til t-banen og satte deg på. Du plugget inn høre telefoner og hørte på musikk hele veien til du kom frem til hotellet. 

 

"Endelig", mumlet du når du kom inn hotell døren og slengte deg ned i sengen og posene dine. Du var sliten og du kjente det på kroppen din. "Spa ville jo vært godt for resten av dagen", tenkte du og reiste deg opp før du tok med deg noen tinger for spa og gikk ned til lobbyen. "Hei, jeg ville gjerne bestille en time for spa", sa du til en ung mann. "Ja, la meg se...", sa han og begynte å trykke på dataen. "Vi har en time klar om 15 minutter", sa han og smilte. "Ja, den kan jeg ta", svarte du. "Du kan egentlig bare gå inn til spaet og gjøre deg klar", sa han mens han pekte mot en dør. "Ja, greit", svarte du. "Forresten du må gå inn døren og så er det en heis der", ropte han etter deg. "Greit", svarte du og gikk inn døren. Det var en lang gang med mange dører og masse skilt til spa. "Opp en heis", tenkte du og fant heisen. Du trykket på knappen og så åpnet dørene seg. "Vent", ropte noen når du gikk inn. Du stoppet heisdørene med føttene dine og plutselig kom Justin inn. "Hedda", spurte han og så på deg. "Hei du", svarte du og smilte. Han bet seg i leppene og gliste til deg, men så ble ansiktsutrykket hans litt mer alvorlig. 


MER? 

HOKL, Hedda

 

 

Historie del 21 - 3 Words...
Takk Rikke <3 Haha, jeg er ikke god på sånne kjendiser altså :-) Kos dere med en del til, så skal jeg en liten tur ut og det kommer mer i kveld :-D 

 

"Unnskyld meg, men dater du Justin Bieber", sa en dame plutselig og holdte et blad forran deg. Det var et bilde med deg og Justin som kysset i dag tidlig. "Det var jo ingen der når han kysset meg", tenkte du og så på bildet i bladet mens hjertet ditt slo hardere. 


 "Umm.. Nei? Han er jo sammen med Selena, og det er ikke meg", mumlet du stille for deg selv og håpet de ikke visste om Jelena bruddet. "Selena og Justin slo jo opp i dag tidlig", sa damen imot deg og bare så på deg mens hun studerte bildet. "Har de? Stakkars...", sa du og prøvde å virke lei deg selv om du visste det fra før av. "Men det er deg, jeg ser det", mumlet hun stille mens hun studerte bildet. "Neineinei, jeg kjenner ikke Justin engang... Okei, kanskje jeg kjenner han, men...", sa du og bare så på damen som smilte imot deg. "Det er deg", sa hun smilende. "Ja, greit", sa du og pustet ut. Hjertet ditt banket forsatt fort og pulsen din var på topp. Hun satte seg ned ved siden av deg og så på deg. "Du, det går bra. Ingen kommer til å hate på deg selv om dere kysser ogsånn", sa hun trygt imot deg. "Vi holder jo ikke på. Han hjalp meg fra en heis og han kysset meg. Han slo opp med Selena bare pågrunn av MEG", sa du mens du pekte på deg selv og en liten tåre trillet nedover. "Du har ikke gjort noe galt", sa damen som satt ved siden av deg og strøk deg nedover ryggen. "Nei, men hvorfor føler jeg meg så dårlig da? Jeg mener, Justin er sikkert en snill gutt, men stresset med kjendiser tror jeg at jeg ikke klarer", mumlet du stille. Følelsen du hadde akkurat der og snakket med en fremmed dame var trygg. Det føltes ut som du kunne stole på den damen på 20-årene. "Det går så bra, du liker han kanskje ikke og det betyr jo ikke du trenger å bli sammen med han", sa hun trygt til deg. "Takk", sa du og ga henne en klem. "Bare hyggelig", lo hun varmt. "Hva heter du forresten", spurte du og så på henne. "Teresa", svarte hun vennelig. "Har du barn", spurte du mens du bare smilte mot henne. "Nei, jeg studerer forsatt jeg, er bare 22 år", svarte hun. "Du er virkelig hyggelig", svarte du henne. Hun bare lo og smilte. "Det er du også, lykke til med Justin", sa hun og reiste seg. "Takk Teresa, jeg ser deg sikkert snart igjen", sa du hyggelig til henne. "Ja, det gjør vi....", startet hun. Hun kikket ned på bildet og så på deg. "Hedda heter jeg", sa du og blunket imot henne. "Da sees vi sikkert snart igjen ja, Hedda", sa hun og gikk av t-banenvognen. "Wow, så hyggelig hun var", tenkte du og bare så rett frem. "Oxford Street", sa plutselig en usynnelig stemme. "Nå skal jeg av", tenkte du og reiste deg. Dørene ble åpnet og du gikk av og opp mot resturangen. Du kom opp og kikket inn gjennom vinduet. "Der sitter han jo", tenkte du og bare gliste stort. 

(Imagine, bare at Ian Sommerhalder sitter der, thihi <3 ) 

Har mistet VELDIG mange lesere i det siste, men skjønner hvorfor. Takk til dere som forsatt følger med på bloggen min <3 Dere er kjempe søte! 

HOKL, Hedda

Historie del 20 - 3 Words...
Noen spurte meg for litt lenge siden om jeg kunne ta med noen i historien og denne personen kommer nå! :-D

 

"Joa...", mumlet du. "Jeg har nettopp kysset Justin og så liker Cody meg? Dette kommer til å gå galt", tenkte du mens Gerran og Becca bare klemte og kysset hverandre.


"Jeg går meg en liten tur innpå butikkene jeg", sa du og sprang fort avgårde og innpå Victoria Secret (håper dere vet hvilken butikk det er :-) Finnes ihvertfall i London). Du bare så på litt vesker mens du var der. Hvis Cody likte deg måtte du jo ihvertfall gjøre noe med det. Du likte kanskje ikke han eller Justin, men du kunne jo si bare sannheten at du ikke likte han, men dere kunne være venner. "God ide", tenkte du mens du fant en søt veske. Du betalte for vesken før du gikk ut av butikken og kjøpte deg en liten is. "Mmm, godt", tenkte du mens du slikket på isen din. "Hedda, hei", hørte du noen si. Du så opp og forran deg sto Cody. "Hei Cody", sa du og smilte. "Hei du", sa han og gikk frem og tilbake på hælene (håper dere skjønte det?). "Hvordan går det med deg og hvorfor har ingen jenter lagt merke til deg", sa du mens du små flirte. "Aner ikke", lo han mens han så på seg selv. Han hadde på seg nerde briller, caps, og en hettegenser. "Vel, du ser jo stillig ut", lo du og tok en bit av isen din. "Takk du", sa han smilende. "Jeg må komme meg avgårde Cody, jeg skal møte Becca igjen", sa du etter en stund. "Ja, greit det", blunket han mot deg. "Vi snakkes sikkert", sa du og klemte han før du løp avgårde mot Becca og Gerran.

"Hei Hedda! Gjett hvem Gerran snakket med for ikke så lenge siden", spurte Becca glisende mens hun ga deg en klem. "Jeg vet ikke", sa du spørrende og klemte tilbake. "IAN SOMMERHALDER", sa Becca glad. "WÆÆÆ, han er så kjekk da", ropte du høyt og hoppet. Du stoppet og så bare folk se rart på deg. "Unnskyld, super glad jente her", ropte du ut. Becca bare lo og det samme gjorde Gerran. "Vi skal møte han på en resturang om 20 minutter", sa Gerran og så på deg. "IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP", var alt du fikk ut. "Resturangen heter Vapiano, og jeg håper dere kan komme dere frem dit selv. Ligger i Oxford Street", sa Gerran og så på dere. "Men hva med deg", spurte du og så på han. "Jeg kommer, men jeg skal bare ta noen bilder. Becca kan bli med hvis du vil", sa han og så på Becca. "Ja, greit. Vi snakkes på resturangen søta", sa Becca og ga deg en klem. "Greit, håper jeg kommer meg frem da, ellers ring me", sa du og vinket til dem. "Jepp, hade", ropte de og gikk. "Hade", ropte du og begynte å gå ut av kjøpesenteret. Du gikk mot t-banen og kjøpte deg en billett. Du gikk så ned trulletrappen og sto og kikket på et kart over hvor t-banevognen førte deg hen. "Der ja", tenkte du mens du pekte på Oxford Street. Du så t-banevognen komme og hoppet på deg og satte deg ned. Du merket bare flere og flere folk stirre på deg mens du satt der. "Hvorfor stirrer de på meg", tenkte du og du følte hjerte ditt slå hardere. "Unnskyld meg, men dater du Justin Bieber", sa en dame plutselig og holdte et blad forran deg. Det var et bilde med deg og Justin som kysset i dag tidlig. "Det var jo ingen der når han kysset meg", tenkte du og så på bildet i bladet mens hjertet ditt slo hardere. 


Ian Sommerhalder :-) Han er jo kjekk da, haha <3

MER? 

Jeg skal jobbe snart, men skal prøve å skrive en del til før jeg drar :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 19 - 3 Words...
Tusen takk for alltid søte kommentarer og dere er så tålmodige med å vente, men nå er jeg endelig hjemme og skal prøve å være en super blogger i uken som kommer, men i morgen skal jeg jobbe i noen timer men ellers går det bra :-) 

 

"Uhm.. Ja", svarte du. Du gikk inntil døren og så plutselig kom en hånd stikkende inn. "ÆÆÆH", ropte du og du ble dratt ut og presset inntil noen sine lepper.


Du kjente sommerfugler i magen og det kriblet inni deg. Du trakk deg unna og forran deg sto Justin. "Justin", sa du sjokkert og hentet vesken som sto igjen i heisen og dro den ut. "Hei du", sa han og smilte skjevt. "Hvordan, hvorfor og hvordan", spurte du han mens du slang vesken din på skulderen din. "Jeg fikk åpnet heisen, fordi du var der og Becca fortalte meg det", sa han og så på Kenny som sto noen meter unna glisende mot deg. "Takk", sa du og ga han en klem. "Bare hyggelig", blunket han mot deg. "Jeg må vel komme meg avgårde", sa du mens du så på han. "Ja, det burde du kanskje", mumlet han trist. "Becca og jeg skulle kose oss i dag sammen, men jeg kan jo ta meg en tur til deg i kveld hvis det er noe spesielt du ville snakke om", sa du og bare så på han. Det var litt utrolig at du snakket med Justin Bieber og han nettopp hadde kysset deg. Hvorfor akkurat deg? Det var jo nesten ingenting spesielt med deg, untatt at du og Becca kunne være veldig rare til spesielle tider, men du var jo bare sånn. "Ja, jeg bor i 12 etasje, rom 2118", nikket han imot deg. "Supert, snakkes senere", sa du mens du åpnet døren til trappene og sprang nedover. "Hade Hedda", hørte du han rope etter deg. "Så utrolig rart", tenkte du mens du sprang nedover. Du kom til lobbyen og så Becca sitte i en sofa og bare så på menn fikse heisen. "Hei", sa du glisende mot henne. "Hei! Vent... Hedda", ropte hun glad og slang seg rundt deg. "Hei du", fniste du. "De tror du er forsatt inni der da men...", sa Becca mens hun pekte på noen menn. "Jaja, samma det. La oss komme oss avgårde", sa du mens du viftet med hånden. Becca nikket og dere gikk ut av hotellet og nedover gaten. "Så hvordan kom du deg ut..? Jeg mener hvem fikk deg ut", spurte hun og bare stirret på deg. "Uff, gjett", sa du og så på henne. "Jeg vet ikke jeg", sa hun og tenkte seg om. "Justin, og hab dro meg ut av heisen og kysset meg", sa du og begynte å fortellr henne alt som skjedde. "Etter en time altså og du tok armhevinger", lo hun. "Åh, hold kjeft du", fniste du og dultet borti henne. "Jaja", mumlet hun og dere gikk inn på et kjøpesenter. "Shit, se der!! Gerran er her", sa Becca glisende mot deg. "Wow ja", sa du ironisk og bare så på Becca. "Hallo, vi kysset jo og vi har ikke snakket siden", sa Becca. "Var det ikke i går kveld det skjedde da", lo du. "Jo", sa Becca mens hub stirret på han. "Akkurat, du er så guttegal", lo du mot henne. "Er jeg ikke", sa hun imot deg. "Jo, du er det", sa du. "Hold kjeft du", sa hun og dultet borti deg. "Jeg lover ingenting", sa du til henne og Becca begynte å gå mot Gerran. Du småløp etter henne og så sto hun og smilte til Gerran når hun var nærme han. "Becca", rope han og kysset Becca på kinnet. "Hei du", sa Becca smilende mot han. "Har savnet deg", blunket han mot henne. "Savnet deg også", sa hun og bare klemte han hardt. "Åh, nå vil jeg også ha en søt gutt", tenkte du mens du så på dem. "Forresten dette er bestevenninen min, Hedda", sa Becca og pekte på deg. "Hei, har hørt mye om deg", sa Gerran og hilste på deg. "Har hørt mye om deg også", blunket du imot han og du så Becca rødmet. "Snakker du så mye om meg", lo Gerran. "Litt ja", mumlet Becca og bare fniste. "Søtt", sa han og plantet et kyss på leppene til Becca. "Awwww", sa du mens du gliste. Becca snudde seg mot deg og bare så på deg. "Sorry da, men det var jo søtt", fniste du. "Jajajaja", fniste Becca. "Vel, Hedda jeg har hørt du kjenner Cody Simpson", sa Gerran til deg. "Ja, på en måte", sa du og nikket. "Han er her", gliste Gerran stort. "Ååå..", sa du mens du så deg rundt. "Jeg tror han liker deg sikkelig godt", sa Gerran mens han gliste forsatt. "Joa...", mumlet du. "Jeg har nettopp kysset Justin og så liker Cody meg? Dette kommer til å gå galt", tenkte du mens Gerran og Becca bare klemte og kysset hverandre.


MER?
Spennende deler kommer snart altså, har ikke skrevet meg inn så mye i historien så dere har masse å glede dere til!

HOKL, Hedda

Historie del 18 - 3 Words...
Hun fikk øye på deg og gikk rett mot deg. Hun kom til bordet og tok armene i kryss mens hun bare stirret på deg surt.


 "H-heei", fikk du stammet ut mot henne. "Hei", sa hun fort og surt. "H-hvorfor sitter du, Selena Gomez rett ved siden av meg", stammet du igjen. "Justin slo opp med meg for noen andre", sa hun fort og stirret på deg. Hun var jo pen, og hvorfor slo Justin opp med henne? Selv om han likte deg så han kunne ikke bare det. "Men... Hvorfor sitter du med meg da", spurte du mens du bare så ned. "Fordi han liker tydeligvis deg", sa hun og så stygt på deg. "J-jeg kan desverre ikke gjøre noe med det", sa du fort. "Jo, du kan ikke like han tilbake", sa hun og tok armene i kryss mens hun så bare på deg ondskapsfullt. "Hør Selena, jeg vil ikke ha noe med dette å gjøre", sa du og tok vesken din mens du reiste deg. "Jeg liker ikke kjendiser som du gjør. Jeg vil ha vanlige gutter", sa du og gikk i full fart ut av resturangen. Selena var jo pen og sikkert snill, bare i en sur stemmning nå siden Justin hadde slått opp. "Jeg vil ikke være med på det", tenkte du mens du trykket på heisknappen. Heisdørene åpnet seg for deg og du gikk inn sakte, mens du så bak deg om Selena kom etter, men det gjorde hun ikke. "Bare at hun ikke blir sur på meg", tenkte du og trykket på knappen til etasjen din. Heisendørene lukket seg og begynte å bevege seg oppover. Plustelig så stoppet heisen og dørene lukket seg ikke opp og du var midt mellom 5-6 etasje. "Neineinei", tenkte du mens panikken din kom strømmende på. Du så deg rundt og trykket på nødstopp-knappen (?) og holdt den inne i 5 sekunder. En usynelig stemme kom opp mens den sa "hold deg rolig, hjelp kommer om 2 timer". "TO TIMER", ropte du og begynte å banke på dørene.  Ingen hørte deg, selv om du banket og skrek. Du satte ned og tok mobilen opp og tastet inn nummeret til Becca. "Hallo, det er Becca", svarte hun etter 3 pip. "Hei Becca. Jeg sitter fast i heisen", sa du rolig og prøvde å ikke få panikk. "Derfor jeg måtte gå ned trappen jo", lo Becca. "Dette er ikke morsomt altså", sa du litt surt. "Neida, men de holder på å fikse det nå tror jeg", svarte hun rolig. "Men de sa det tok 2 timer", svarte du tilbake til henne. "Ja, det gjør det", fniste Becca. "Urgh, ja vel, snakkes om 2 timer da", mumlet du. "Ja, eller tidligere hvis de får deg ut fortere", sa Becca glad. "Ja, hade da", sa du og la på. Du så bare på veggene og tok opp en tyggis. Du tok den i munnen din og begynte å tygge fort. "Dette kommer jo til å ta evigheter", mumlet du mens du slang hodet ditt i veggen.

ETTER 1 TIME...

"1 time, ennå en igjen", tenkte du mens du tok noen armhevinger. Du hadde jo god tid så hvorfor ikke bli sterkere. "Hallo der", hørte du noen på andre enden si. "Hallo", ropte du tilbake og reiste deg. "Er det deg, Hedda", ropte stemmen. "Uhm.. Ja", svarte du. Du gikk inntil døren og så plutselig kom en hånd stikkende inn. "ÆÆÆH", ropte du og du ble dratt ut og presset inntil noen sine lepper.

/satt på søsteren min sin pc på en cafe så får ikke noen bilde..

MER?

Storkoser meg i Stockholm, fikk gå alene en liten tur i byen og shoppet litt, thihi :-) Drar jo hjem i morgen da, men skulle ønske jeg faktisk bodde i en litt større by en det jeg gjør! Har tenkt å flytte til en storby ja!

HOKL, Hedda

 

Historie del 17 - 3 Words...
"BIP, BIP, BIP". Du hørte telefonen din ringe. Du åpnet øynene og merket Becca sov på sengen ved siden av. Du plukket opp mobilen din og gikk på badet. "Hallo", sa du og tørket av sminken imens. Du hadde fått sminken utover hele ansiktet ditt. "Hei vennen min", hørte du mamman din sin stemme si. "Hei mamma", sa du og smilte litt. "Jeg har noe å fortelle deg", sa hun lurt. "Virkelig? Hva da", spurte du mens du satte deg ned på gulvet. "Jeg har.....".
----------
"Jeg har nettopp fått høre at Taylor kommer til London snart om 3 dager så da kommer jeg også. Hun skal ha flere konserter så dere kunne bli med på alle", sa moren din glad. "Wow, det er supert", svarte du og gliste. Du hadde jo vært på konserter til Taylor før men dette skulle bli den største konserten hennes noen gang. "Jeg vet, men når jeg kommer fikser jeg håret ditt, siden det var veldig slitt når du dro", sa moren din. Du fniste litt og nikket bare. "Javel", svarte du. Moren din var jo sminkedesigner (?) men hun var flink på hår også. Du elsket at moren din sminket deg siden hun hadde faktisk veldig bra stil til å være 38 år. "da snakkes vi jenta mi, og jeg har kjøpt litt sminke til deg og Taylor. Kos deg vidre", sa moren din glad. "Takk mamma, det skal jeg. Hade", sa du og gliste. "Hadebra vennen", sa hun og la på. Du elsket serriøs moren din noen ganger. Hun hadde stil, var super snill, og hun forsto seg på ungdommer. Du reiste deg opp og gikk inn i dusjen. Det var så deilig å bare stå der. Du ble ferdig og snurret et håndkle rundt deg før du tok et annet håndkle og snurret det til en turban rundt hodet ditt. Du gikk ut for å finne klær når du så Becca smile til deg. "Sorry for det i går...", mumlet du selv om du ikke hadde gjort noe. "Samme. Unnskyld, det var ikke meningen", sa Becca og tok håret i en hestehale. "Det går bra", svarte du og begynte å lete i kofferten etter klær. Du fant noen klær og så på Becca. "Hvordan gikk det da", spurte du og smilte litt. Becca begynte å fnise og rødmet. "Kysset dere", spurte du sjokkert og så på henne. "Mhm", mumlet Becca før hun rødmet ennå mere. "Fortell om alt", sa du mrns du satte deg ned ved siden av henne med klærene i hånden din. Hun begynte å fortelle at han var romantisk og de hadde det super gøy. Han fikk henne til å le. "Så bra", sa du på slutten og gliste. Becca bare fniste. "Gerran og Becca sitter i et tre, og de kysser se på det", sang du mens du gikk bort mot badet. "Slutt da", fniste Becca. "Javel da", sa du og sukket litt. Becca bare fniste ennå mere. "Jeg kler på meg og går ned og spiser jeg, tullepia", sa du mot Becca og gikk inn på badet og låste døren. "Greit det", hørte du henne rope. Du tok av håndklene og tok på deg klærene mens du tørket håret ditt. Du kammet håret og sminket deg lett og tok det i en hestehale. Du ble ferdig og gikk ut av badet og tok med deg en veske ned for å spise. Du kom til spisesalen på hotellet og begynte å forsyne deg med godsaker som egg, bacon, frokost blanding og litt mere. Du satte deg ned på et bord og begynte å spise mens du så på folk bare sitte å snakke. Plustelig noen minutter etterpå kom Selena inn og hun så veldig sur ut. Hun fikk øye på deg og gikk rett mot deg. Hun kom til bordet og tok armene i kryss mens hun bare stirret på deg surt.

//ipod, så ingen bilde.

Mer?
HOKL, Hedda

Historie del 16 - 3 Words...
Du tok håret i en hestehale og tok en veske. "La oss shoppe litt", gliste du og dro Becca med deg. "Jamen", var alt Becca klarte å si før dere var ute av rommet og i heisen. 


 Du klarte sto der og gliste til henne mens heisen gikk nedover. Hun bare så på deg rart på ristet på hodet. "Hva er det", spurte du og så på henne mens smilet ditt sluknet litt. "Nei, bare at jeg har funnet en kjole", sa Becca mens hun så ned. "Hva? Virkelig", spurte du og så litt ned du også. Du hadde gledet deg til å finne en kjole til Becca til hennes allar første date med en gutt. Du og Becca hadde nemelig aldri vært på date alene med en gutt (lol). "Ja...", sa hun litt sjenert og så forsatt ned. "Åja, men vi kan forsatt shoppe da", smilte du tilbake og heisen åpnet seg og du dro Becca med ut. Dere gikk i flere gater og fant masse fint. Du var jo veldig rik siden moren din jobbet for Taylor Swift. Var litt rart siden dere bodde i Norge, men moren din hadde bodd i USA før du var født og var sminke/designer der. Du og Becca koste dere masse og endelig dro dere hjem og du hjalp Becca med å ordne seg til daten. "Jeg ser teit ut", mumlet Becca mens hun så seg i speilet når du var ferdig. "Takk da, syns det var fint jeg", kommenterte du tilbake mens du så på henne. "Men håret mitt passet ikke sånn", sa hun og så på deg. Du tok armene i kryss og så teit på henne. "Syns du er perfekt og hvis du ikke vil ha min hjelp så får du ordne deg selv", sa du tilbake og satte deg ned i sengen. "Unnskyld da, men mitt liv", sa hun mens hun ordnet håret. Du så forskrekket på henne. "Jeg vet det", sa du spørrende. "Ja, derfor bestemmer jeg selv hva jeg har på meg og hvordan jeg ser ut", sa hun får hun tok håret i en hestehale. Du bare så på henne. Hadde hun nettopp sagt det til deg? "Jeg vet det", sa du tilbake. "Ja, kos deg alene da", sa hun får hun tok en vekse og gikk ut av rommet. Hva skjedde nå, tenkte du før du la deg ned på sengen. Du så opp i taket og bare stirret. Du hadde akkurat startet en krangel med venninen din fordi du bare hjalp henne. Utrolig teit, du ville jo det beste for henne. Du måtte bare ordne det opp igjen. 

 

"BIP, BIP, BIP". Du hørte telefonen din ringe. Du åpnet øynene og merket Becca sov på sengen ved siden av. Du plukket opp mobilen din og gikk på badet. "Hallo", sa du og tørket av sminken imens. Du hadde fått sminken utover hele ansiktet ditt. "Hei vennen min", hørte du mamman din sin stemme si. "Hei mamma", sa du og smilte litt. "Jeg har noe å fortelle deg", sa hun lurt. "Virkelig? Hva da", spurte du mens du satte deg ned på gulvet. "Jeg har.....". 

 

Sorry dere! Masse prøver og endelig er jeg ferdig med dem, untatt kommer noen i neste uke. 

Mer? 

HOKL, Heddda

 

 

Historie del 15 - 3 Words...
"Hvorfor", tenkte du mens du satt der. Leket han med følelsene dine? Skulle du bare latt han gjorde det? Plutselig banket det på døren. Du reiste deg opp og åpnet og der sto.....


Cody smilende. "Hei du", sa du og smilte litt mens du fniste. Litt morsomt å se Cody stå rett forran hotell døren din når dere ikke hadde snakket om hvor dere bodde eller noe. "Hei, kanskje rart at jeg plutselig kommer men møtte Becca og hun fortalte meg hvor du bodde så tenkte jeg kunne ta en tur innom", sa han og smilte søtt. "Ja, supert", sa du og smilte tilbake. Akkurat i det Cody skulle til å si noe kom Justin springende ut av heisen mot deg. "Hedda", ropte han høyt og små dyttet Cody litt unna. "Justin....", sa du og så på Cody. "Sorry for det isted...", sa han og så ned i bakken. "Det går bra...", sa du rolig mens du ga Cody et "bare venner-blikk". Han nikket og så på Justin. "Så jeg må gå og Hedda jeg venter på deg", sa Justin og blunket før han gikk. Du så på Justin gå mot heisen forvirret, så kikket du på Cody. Han smilte skjevt mot deg. "Jeg må gå jeg", sa han og så fort på deg før han begynte sakte å gå. "Nei, du kom jo nettopp", sa du mot han og tok tak i armen hans. "Ja, men jeg må stikke. Skal møte fans og søsteren min", sa han og dro armen sin unna. "Cody, vent litt", sa du og han snudde seg. "Hva", spurte han og så på deg. Du gikk nærmere han og smilte. "Vi snakkes senere", sa du og ga han en klem. "Jepp", sa han og klemte tilbake før han sprang bort til heisen. Du sukket og gikk inn igjen til hotell rommet. Du dusjet før du la deg ned i sengen og sovnet. 

 

"Hedda, våkne. Klokken er 11 jo", hvisket Becca sin stemme. "Hva", spurte du med den trøtte stemmen din. "Jeg møtte Gerran, ikke sant", sa Becca spent. "Jaaa", sa du og gnidde deg i øynene. "OGGGG vi skal på date i kveld", ropte hun glad. "Så bra", mumlet du og reiste deg opp. "Jeg vet", sa hun og hoppet danset. "Haha, så bra", lo du mens du kledde på deg og sminket deg fort. 


(Imagine)

Du tok håret i en hestehale og tok en veske. "La oss shoppe litt", gliste du og dro Becca med deg. "Jamen", var alt Becca klarte å si før dere var ute av rommet og i heisen. 

 

Mer? 

Sorry, jeg var opptatt i hele dag :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 14 - 3 Words...
 Du bare latet som ingenting og forsette å så på filmen. Du merket plutselig en varm pust mot kinnet ditt. Du snudde deg mot Justin og leppene hannes var plantet på dine lepper....


Du kjente sommerfulger, og du ble glo varm følte du. Du trakk deg fort unna og så ned i bakken. Det kunne ikke gå så fort. "Umm.. Unnskyld", hvisket han mens han så ned i bakken. "Det går bra", hvisket du stille tilbake mens du tenke på alt dere hadde gjort i dag. Han fikk deg til å le, føle deg spesiell, smile, og du klarte å være deg selv rundt han. Han måtte bety noe for deg, tenkte du mens du satt der. Filmen ble ferdig og du og Justin måtte snike dere fort ut gjennom bakdøren. "Så det går helt bra", spurte Justin og smilte skjevt til deg. "Jada, det går helt fint", sa du mens du kjente forsatt smaken av Justin sine lepper. "Helt sikker", spurte han og så ned. "Ja, jeg er helt sikker", svarte du fort og dere gikk tilbake til hotellet. Dere sa nesten ingenting på veien hjem til hverandre. Alt var plutselig helt rart mellom dere. En svart bil sto utenfor hotellet når dere kom dit og ut fra bilen kom Selena Gomez. Du kjente et stikk i magen din med en gang, siden du visst Justin hadde vært sammen med henne før, eller var de forsatt sammen? Du så at Justin smilte og gikk bort til henne og klemte henne hardt. Gjorde han dette mot deg siden du trakk deg unna? Du sto der og bare stirret på de. Skulle han prøve å gjøre deg sjalu? Du trampet innover mot heisen og trykket på knappen. "Dritt", mumlet du og heis dørene åpnet seg. Akkurat når den skulle til å lukke seg kom Selena og Justin inn i den samme heisen som deg. Justin kastet et lite blikk på deg før han snudde seg mot Selena. "Såå, jeg har savnet deg", sa Selena flørtende mot han. "Savnet deg også", sa han og de holdte hender. Heisen kom til etasjen din og du dyttet Justin til siden før du sprang vidre inn til hotell rommet ditt. Du satte deg inntil veggen som en str klump. "Hvorfor", tenkte du mens du satt der. Leket han med følelsene dine? Skulle du bare latt han gjorde det? Plutselig banket det på døren. Du reiste deg opp og åpnet og der sto.....

Mer? 

Kort del, men måtte kjappe meg. Skal på butikken nå, så kommer mere senere! 

HOKL, Hedda

Historie del 13 - 3 Words...
"Hallo, det er Hedda, bestevenninen til Becca her", sa du. "Hei, det er Gerran Howell her", sa stemmen og du gliste av glede. 


 "Wææ, vent litt så skal du få snakke med Becca", sa du og små løp bort til Becca før du kastet mobilen hennes til henne. Hun så rart på deg og tok tak i telefonen. "Hallo, det er Becca", sa hun og reiste seg. Du gikk nærmere og satte deg ned ved siden av Justin igjen. "Heeei, har ventet på å høre fra deg", sa Becca og gikk ut. "Såå...", sa du og så på Justin. "Såå...", sa han og ga deg et lite smil. "Hva skal du gjøre i London helt frem til Taylor sin konsert", spurte du mens du satt knærene dine i kryss. "Jeg skal jo ha noen konserter her imens og møte noen venner", sa han mens han stirret på deg. "Åja, så kult", sa du og smilte. "Ja, kanskje vi burde dra ut på kino en gang sammen eller", spurte Justin deg plutselig. "Ja, det ville vært gøy det", svarte du med et lite smil på munnen. Dere reiste dere opp og gikk mot utgangen. Dere sto selvfølgelig og ventet på Becca. Etter noen minutter kom Becca glisende til dere. "Sorry dere, jeg skal møte Gerran nå, men kos dere", sa hun og klemte deg før hun sprang avgårde. "Ja, hun ser jo glad ut", sa Justin mens han lo litt. "Helt enig", lo du også og dere gikk bortover gaten. "Skal vi gå på kino i dag eller", spurte Justin deg og tok tak i hånden din. Du følte det kilte i magen din og så kjente du at du ble varm. Du tok ikke hånden din bort heller. "Kan vi godt", sa du mens dere gikk nedover. Du følte det bare kilte i magen og du følte deg veldig flau. Du gikk jo hånd i hånd med Justin Bieber nedover gaten. Dere kom frem til kinoen og Justin hadde bestilt men dere måtte gå inn bakom når filmen hadde startet så dere sto og ventet på bakrommet nå. "Går det greit eller", spurte han mens han sto og klemte hånden din hardt. "Ja, det gjør det, bare veldig rart", svarte du mens du så på han. Du hadde jo nesten forelsket deg i han med en gang, men du ville ikke bare ha ne liten sommerflørt med han. "Filmen starter nå, dere kan gå inn", kom en liten dame og sa mens hun så flørtende på Justin. "Takk", sa Justin og dere gikk inn og satte dere bakerest med popkorn, brus og smågodt. Dere delte faktisk brus men hadde vært sitt sugerør. Midt i filmen merket du Justin tok armen sin rundt deg. Du bare latet som ingenting og forsette å så på filmen. Du merket plutselig en varm pust mot kinnet ditt. Du snudde deg mot Justin og leppene hannes var plantet på dine lepper....


Mer? 

Noen ideer om hva som skjer vidre? 

HOKL, Hedda

 

Historie del 12 - 3 Words...
Du satte deg ned på gresset og tenkte på hva som skjedde nå. Skulle du bare snakke med han om det eller holde deg unna det? Du sukket og så følte du en hånd på skulderen din. 


Du snudde hodet ditt og der sto Justin men en liten tåre trille nedover. Likte han deg så godt? Du smilte et skjevt smil til han og snudde deg tilbake. "Sorry Justin, men jeg kjenner deg ikke så godt", sa du mens du så rett frem. "Jeg vet, unnskyld for det", sa han mens han satte seg ned ved siden av deg. "Det går jo bra, vi må bare bli litt bedre kjent kanskje", sa du og dultet borti han. "Enig", sa han mens han nikket og så på deg. Dere bestemte dere for å gå en tur i byen mens Becca ble med dere. Dere gikk nedover gaten sammen og ingen "slengte" seg over Justin. "Så Gerran Howell, han må ringe snart da", klaget Becca og så ned på mobilen. "Ta det med ro", fniste du mens Justin fniste også. "Jaaa men hallo. Det er Gerran Howell", sa Becca og plutselig ringte telefonen hennes. "Hallo", sa hun med en gang og plukket mobilen opp. Hun gikk litt lengere unna mens du så på Justin. "Tenk at han liker meg", tenkte du og så på han. Han så kjekk ut og han var jo utrolig grei, søt og morsom. "Skal vi sette oss innpå en cafe mens Becca snakker og kanskje spise noe", spurte han og pekte mot en cafe ikke så langt unna. "Ja, klart", sa du og dere gikk mot den og fikk et bord. Dere bestilte noe hver og Justin fikk deg til å le veldig masse mens han fortalte historien om hvordan han ble kjent. Du kunne ikke tro at du satt der med Justin akkurat nå. Etter en stund så du Becca gå mot dere. Hun kom inn og hun så ikke veldig glad ut. "Hei", sa hun og satte seg ned med dere. "Hei, skjedde det noe eller", spurte du og så bekymret på henne. "Det var ikke Gerran Howell, men sykehuset ringte fra Norge og mamma ligger på sykehuset. Hun kom nettopp i en bilulykke", sa Becca og så ned. "Åh, snuppa", sa du og ga henne en klem. "Det går bra", sa hun og tørket en liten tåre bort. "Helt sikker", spurte Justin og ga henne en klem han også. "Ja, helt sikker", sa hun mens hun så seg rundt. Mobilen til Becca begynte å ringe igjen og hun ga deg et lite tegn på at du skulle ta den. Du reiste deg opp og tok tak i telefonen. Du gikk litt bort fra bordet og svarte. "Hallo, det er Hedda, bestevenninen til Becca her", sa du. "Hei, det er Gerran Howell her", sa stemmen og du gliste av glede. 

Mer? 

Veldig sånn kjedelig del og rar, men kjappet meg med å skrive den! 

HOKL, Hedda

Historie del 11 - 3 Words...
"Nei, det er noe mer", sa han og så ned. "Å? Hva da", spurte du og så på han. "Vel, lappen var fra meg", sa han og så på deg. 


Du stirret på han. Han hadde jo bare møt deg noen ganger. Tredje gang kanskje? Du kjente det kriblet i magen din og du følte du ble flau. Hvorfor? Det visste du ikke. "H-hvorfor", stammet du frem og så på han. Han så bare ned mens han så veldig nervøs ut. "Det er sannheten", sa han fort og du så at han rødmet. "Aww, Justin", sa du og fikk frem et lite smil. "Hvem trodde du det var", spurte han og så på deg dypt inn i øynene. "Jeg vet ikke, Becca tenkte det var Cody Simpson", svarte du og så på han. "Cody Simpson? Har du møt han også", spurte Justin og så litt trist ut. "Ja, men jeg har ingen planer med han altså", sa du og ga et lite smil til Justin. "Ikke", spurte han litt sjokkert. Du ristet på hodet mens du smilte. "Jeg er ikke sånn jente som du tror Justin", sa du og trykket på første etasje. Heisen gikk mens Justin nærmet seg deg. "Jeg vet, du er spesiell", sa han og så på deg mens han løftet opp haken din. 


(Nesten da... Fant ingen bilder med det som skulle skje, menmen :-) ) 

"Jeg liker deg veldig mye, selv om jeg ikke kjenner deg så godt", sa Justin og så deg rett inn i øynene dine. "Justin...", var alt du fikk til å si før heisdørene åpnet seg og Justin gikk bort fra deg. Du så på han og så gikk du ut av heisen mot Becca med en gang. Du klarte ikke å snu deg, klarte ikke å se på Justin. "Hvordan gikk det", spurte Becca men du tok tak i armen hennes og dro henne med. Becca trakk seg unna og løp bort til Justin. Du ville ikke snu deg, men du skjønte noe var galt. Hadde du vært for hard mot han? Du ville ikke bli forelsket i en gutt som sikkert ville glemme deg etter en stund. Dere bodde jo ikke på samme sted heller. Du bestemte deg for å gå og du sprang ut av hotellet rett bort til en park like ved. Hvorfor måtte han like deg? Du satte deg ned på gresset og tenkte på hva som skjedde nå. Skulle du bare snakke med han om det eller holde deg unna det? Du sukket og så følte du en hånd på skulderen din. 

 

Mer? 

Holder på å komme meg inn mot kjærlighets delene nå :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 10 - 3 Words...
"Hvor skal vi", spurte du og sjekket om du hadde med deg alt i vesken. "Ut i London", sa Becca og dro deg med ut. 


Hun tok deg med til heisen og trykket på flere ganger. "Ikke drep den da", sa du og tok hånden hennes bort fra knappen. "En knapp kan ikke dø, Hedda", sa hun og himlet med øynene. "Nei, men den kan bli ødelagt", sa du og blunket til henne. "Jaja, whatever", sa Becca og dere ventet til heisen kom og dere gikk inn. Du trykket på første etasje og heisen gikk oppover og ikke nedover. "Skal noen andre bli med også", spurte Becca og så på deg. "Tydeligvis", sa du og stilte deg inntil den ene veggen i heisen. "Håper det er Cody da", sa Becca og gliste. "Han bor jo ikke her", fniste du og så på henne. "Nei, men uansett", sa hun og smilte. "Vent, du tror Cody sendte hjertelappen du, ikke sant", spurte du og tok armene dine i kryss. "Jaaaa", sa Becca søtt og lagde engle ansikt (hundeblikk på en måte). "Huff, du er rar", sa du og rakte tunge til henne. "Jepp, det er du også", sa Becca mens hun fniste. "Ja, vi begge er", sa du mens du fniste du også og heisen kom frem til første etasje. Dørene åpnet seg og du skulle akkurat til å gå ut når en person kom inn. Du så opp og forran deg sto Justin. "Hedda", sa han og bet seg i leppene. "Hei", sa du og smilte. "Kan jeg snakke med deg", spurte han og smilte skjevt. "Ja, så klart", sa du mens du så på Becca som nikket. Hun gikk ut av heisen og du ble stående igjen med Justin mens dørene lukket seg igjen. "Så...", sa du og lente deg inntil veggen. "Så jeg ville bare si at jeg skal ha sånn oppvarmings konsert for Taylor Swift her om noen uker, og ja... Har du billett til konserten hennes", spurte han nervøst. "Faktisk har jeg det. Mamma jobber for henne", sa du og blunket til han. "Virkelig? Så du skal være backstage", spurte han og gliste. "Ja, tror jeg skal hjelpe mamma litt også", svarte du og smilte vennelig imot han. "Så bra", sa han og bet seg i leppene en gang til. "Var det alt", spurte du og så på han. "Nei, det er noe mer", sa han og så ned. "Å? Hva da", spurte du og så på han. "Vel, lappen var fra meg", sa han og så på deg. 


Kort del men jaja...

Mer? 

HOKL, Hedda

Historie del 9 - 3 Words...
 Noen sekunder senere inn kom Becca inn døren og hun hadde en lapp i hånden. "Hedda, se her! Herregud, det er til deg", ropte hun glad og sprang mot deg. 


Du så på henne spent og hun holdt en lapp forran deg. "Se heeeeeeer", sa hun ertende og viste bare en skrift hvor det sto "Til pene Hedda", på den ene siden. "Gi meg den", ropte du og begynte å løpe etter Becca rundt i rommet. "Du får den ikke", ropte Becca ertende tilbake og forsatte å springe. Du løpte etter henne og fikk henne slengt ned i sengen. "Gi meg den", sa du og prøvde å få tak i den. "Neeei", ropte Becca ertende og slengte seg ned på bakken. Du begynte å flire høyt og så tok du lappen fra henne. "Taper", lo du og rekte runge til Becca. Du så på den og lappen var hjerteformet. Du gliste og så leste du "Til pene Hedda", igjen på den ene siden. Du snudde arket og smilte stort. "Søtt ikke sant", spurte Becca og gliste. "Ja, men hvem er det fra", spurte du og så på henne. "Jeg vet ikke, det står ikke noe navn", sa Becca og så på deg. "Jeg går opp på taket jeg", sa du og gikk ut døren. Du gikk opp trappene på vei mot opp på taket. På taket var det nemmelig noen stoler som sto der så man kunne se på utsikten utover London. Du kom opp og gapte når du kom opp. Det var jo nydelig. Du satte deg ned på en stol og holdt lappen forran deg. "Hvem ville sende meg en sånn lapp", tenkte du og så på skriften og tenkte deg om. Du visste jo bare om 2 gutter. Justin og Cody. Du holdte den forran deg med solen i bakgrunnen. 


(Imagine) 

Det var jo utrolig søtt at noen hadde skrevet "you make me smile", på lappen til deg. Du smilte av det selv og tenkte litt før du gikk ned til Becca igjen. "Så hvem tror du det er", spurte Becca med en gang du kom inn. "Jeg vet ikke", sa du fort og så ned på lappen igjen. "Jeg tror jeg vet hvem det er", sa Becca og gliste. "Hvem da", spurte du og så på henne. "Bli med meg", sa hun og tok med seg vesken sin og ga deg vesken din også. "Hvor skal vi", spurte du og sjekket om du hadde med deg alt i vesken. "Ut i London", sa Becca og dro deg med ut. 

 

Mer? 

HOKL, Hedda

Historie del 8 - 3 Words...
"H-h-he-heeei", fikk du frem. Becca slo seg selv i hodet (facepalm) og du ble sikkelig flau. 


 Der sto Cody Simpson og smilte sjarmerende til deg. "Hei du", sa han flørtende og så på deg. "Hei", sa Becca fort for å bli med i samtalen. "Hei", sa han smilende tilbake. Becca så på han og så på deg, frem og tilbake så smilte hun søtt. "Så du er hun som fikk autografen på skoen sin, ikke sant", spurte han og kikket forsatt på deg. "Ehh, ja", sa du og så ned i bordet. "Bra, for jeg har tenkt på deg", sa han fort. Du kikket opp og smilte litt. "Virkelig", spurte du og så på Becca som holdte på å hyle. "Ja, virkelig. Siden du var anderledes bare", sa han smilende. "Heh, ja", sa du og smilte tilbake. "Cody, kom hit da", ropte en jente som sto ved siden av en høy dame. "Ja, kommer søster", ropte han tilbake. "Jeg må gå nå, men du har forsatt nummeret mitt", spurte han og blunket til deg. "Ja", sa du fort. "Bra, kan jeg få ditt", spurte han og la frem et lite stykke ark forran deg. "Ja det kan du", sa du og fikk en penn av han også. Du skrev det ned og ga det til han. "Takk søta", sa han og gikk. "Kalte nettopp Cody Simpson deg søta", hvisket nesten Becca mens hun gliste. "Ja... sannsynligvis", sa du og så på han gå. "Herregud, så søtt", sa Becca og drømte seg bort. Etter en stund med spising, snakking, kosing, og bare latter var dere ferdige. Dere betalte og så gikk dere ut. "Jeg håper han ringer deg snart jeg", sa Becca mens dere gikk. "Hvorfor? Hva er gærlig med Justin", spurte du mens du fniste litt. "Ingenting? Men Cody er så søt for deg da. Dere passer sammen jo", sa hun og du bare fniste. Dere kom hjem og la dere med en gang. Dere hadde jo hatt en slittsom dag, og det var andre dagen deres i London. 

 

"Hedda, stå opp. Jeg løper og kjøper mat, men du ordner deg", sa Becca og så hørte du en dør lukke seg. Du gnidde deg i øynene og dro deg selv med inn på badet og tok en dusj. Etter det tørket du det og sminket deg mens du fant frem noen fine klær. 


(Imagine)

Du hentet en veske og lot håret ditt bare falle nedover. Det var litt bølger i det siden du nettopp hadde dusjet. Du tok mobilen din og litt penger stappet det oppi en veske. Noen sekunder senere inn kom Becca inn døren og hun hadde en lapp i hånden. "Hedda, se her! Herregud, det er til deg", ropte hun glad og sprang mot deg. 

 

Mer? 

HOKL, Hedda

Historie del 7 - 3 Words...
 Dere tok heisen ned og når dere kom ut møte dere begge masse blinkende lys rett forran dere. "Paparazzier..", tenkte du og Becca klemte deg. 


 "Hvem er du? Vi har sett deg med tidligere Cody Simpson og Justin Bieber. Kjenner du de", spurte en høy mann med svart hår. "Nei, litt", svarte du og prøvde å komme deg forbi med Becca. Du fikk det bare ikke til. Paparazziene samlet seg rundt dere i flere folker og bare sto der og tok bilder av deg og Becca. "Fjern dere, vær så snill. Jeg har ikke noe kontakt med enten Justin Bieber eller Cody Simpson", svarte du og prøvde en gang til å skvise deg igjennom folken. Du dro med deg Becca og dere sprang ut av hotellet i fullfart. "Herregud, hva skjedde nettopp", spurte Becca mens dere småløp i høyhelte sko nedover gaten i London. "Jeg aner ikke", sa du og dere kom frem til en resturang. Nå ville dere bare slappe av uten noen blinkende lys. Det var irriterende og stakkars kjendiser, tenkte du mens dere satte dere ned. "Herregud, jeg ble sjokkert jeg", sa Becca mens dere ventet på maten. "Ja, jeg også", sa du og tok en slurk av fantan din som du hadde bestilt. "Jeg burde holde meg unna kjendiser", sukket Becca. "Nei da, Gerran Howell er jo en fin fyr og han er ikke så kjent", sa du mens du så på Becca. "Nei du har rett", sa hun og maten deres kom. Du hadde bestilt pasta og Becca hadde bestilt sushi for seg selv. De hadde alt på resturangen. "Du må smake på sushi en gang til. Jeg vet du hater det, men prøv", sa Becca og så på maten sin. "Nei takk, husker du ikke den gangen jeg bestilte det på resturangen med deg og ex-kjæresten min", spurte du og så på henne med et serriøst blikk. "HAH, det husker jeg. Det var så bra", fniste Becca. "Nei, ikke i det heletatt", svarte du mens du tok en bit av pastaen din. "Jo, og jeg husker første gang han kysset deg på bussen", lo Becca. "Ha-ha, veldig morsomt", sa du fort. "Det var det, i hvertfall når du så så ukomfortable ut", sa hun og fniste mere. "Ikke så rart når første kysset var på bussen og alle stirret", sa du fort og sukket. "Ja, jeg vet, men utrolig morsomt", lo Becca og gliste. Hun stoppet å le og fiklet med gaffelen hennes. "Hva er det", spurte du og kikket deg litt rundt. "Ehh..", sa hun og svelget. "Hva", spurte du litt nervøst. Becca pekte mot døren og der sto mange paparazzier rundt noen. "Hvem er det", spurte du og så på Becca igjen. "En du har møt", sa hun fort. "Justin eller Cody", spurte du og så litt på henne. "Du mener Cody Simpson ja", spurte Becca litt høyt så flere stirret på dere. "Ja", sa du nervøst og svelget. "Awesome", sa Becca med rar stemme. "Men hvem er det da", spurte du og snudde deg. Mens du snudde deg var det en person på vei til deg og du skvatt litt siden nå sto personen helt inntil deg og kikket på deg. "H-h-he-heeei", fikk du frem. Becca slo seg selv i hodet (facepalm) og du ble sikkelig flau. 


FACEPALM!

Mer? 

HOKL, Hedda

Historie del 6 - 3 Words...
Du gikk litt lengere bort så så du Becca stå og snakke med en fyr du kjente igjen. Du gikk litt nærmere og hoppet av glede når du så hvem det var. 


 Gerran Howell sto der og snakket med henne med masse folk rundt seg. Du bare gliste og så på dem. Gerran ga Becca en liten lapp og klemte henne før han gikk. Du sprang bort til Becca med en gang og gliste stort. "DU MØTTE GERRAN HOWELL JO", ropte du av glede. Alle stirret bare rart på deg og du så ned. "JEG VET", ropte Becca tilbake og dere begynte å hoppe/danse sammen. "OOOOOOOOOOOOOOOOOG jeg fikk nummeret hannes", sa Becca glad og gliste stort. "Jeg er så glad for dine vegne", sa du og dere begynte å hoppe bortover gatene mens dere shoppet litt. "Hva er klokken", spurte du etter en lang tur med shopping på vei hjem til hotellet. "Klokken er snart 5", svarte Becca og smilte skjevt. "Åh, bra for jeg er sulten. Kan vi ikke pynte oss litt og ta oss en tur på en fin resturang da", spurte du og smilte. "Ja, så klart", svarte Becca og dere kom frem til hotellet og tok heisen opp. Dere gikk inn på rommet deres og slang bare fra dere posene med masse klær og sko oppi. 

"Hedda, vi må overraske hverandre da. Jeg ser ikke hva du har på deg før du er klar og du ser heller ikke hva jeg har på meg før jeg er klar", sa Becca og gliste. "Det er greit", fniste du og dere gikk på hvert deres rom (Det har 2 bad, 2 soverom og en stue, så luksus rom altså siden moren din jobber for Taylor Swift). Du gikk til klesskapet ditt og fant en super fin kjole og gikk inn på badet. Du skiftet og begynte å rette håret. Du sminket deg pent og var klar til å dra. 


(Kjole og hår) 

Du gikk ut av badet og fant frem en veske. "Becca, ferdig", ropte du og tok på høyhælte sko. "Ja, kommer", sa Becca og kom ut av det andre badet. "Wow, fin", sa du og ga henne en klem. "Hva med deg? Helt måløs jeg", sa hun og klemte tilbake. Du fniste så gikk dere ut begge to. Dere tok heisen ned og når dere kom ut møte dere begge masse blinkende lys rett forran dere. "Paparazzier..", tenkte du og Becca klemte deg. 

Mer? 

HOKL, Hedda

 

Historie del 5 - 3 Words...
Den var veldig fin og du hadde aldri hørt den heller. Du gikk og nynnet på den og plutselig hørte du en stemme. "Hva nynner du på? Er det.....".


"Er det min sang", spurte en stemme. Du snudde deg og forran deg sto Cody Simpson. "Ehh... ja", sa du fort og så ned. Det var litt flaut at nettopp en kjendis hadde spurt deg om du sang sangen hannes. "Hmm... Syng den, hørte ikke helt hvilken det var", sa han og klappet i hendene. "Umm... Jeg er ikke flink så nei", sa du smilende og gikk fra han. Du merket bare et blikk men du ville ikke blande deg inn i kjendislivet. Du bare orket det ikke. "Hei vent da", ropte han etter deg. Du stoppet opp og bare smilte litt. Kanskje du skulle bare få autografen hannes? "Ja..", sa du litt spent mot han. "Kan du ikke synge da", spurte han med et lite glis på munnen. "Ja vel...", sa du fort og sang et lite stykke på Just The Way You Are. "Wow, du er flink", sa han smilende. "Takk", sa du fort siden du syns det var litt flaut. "Vel jeg ser deg senere håper jeg", sa han og ga deg en klem før han begynte å gå. "Forresten, kan jeg få en autograf", spurte du fort og smilte søtt. "Ja, så klart", sa han fort og tok frem en penn. Han så ned på skoen din og smilte litt. "På s-s-skoen", stammet du og så sjokkert ut. "Hvis du vil", sa han og gliste. Du ga han skoen din og bare så på mens han skrev under.


(Imagine) 

Han ga deg skoen igjen og du tok den på. "Takk", sa du og smilte. "Værse god, og vi snakkes sikkert", sa han og løp avgårde. Du gikk litt lengere bort så så du Becca stå og snakke med en fyr du kjente igjen. Du gikk litt nærmere og hoppet av glede når du så hvem det var. 

 

Mer? 

Skal i bursdag nå, kommer hjem om 1-2 timer, så kommer mere da! :-)

HOKL, Hedda

 

Historie del 4 - 3 Words...
Han hadde sikkert mange andre jenter han syns var penere enn deg. Du tenkte på alle de andre fjortiss jentene fra skolen og så sukket du. "Trist eller", spurte en stemme. Du snudde deg og der sto.....


Så klart Justin. "Nei da", svarte du og tok en slurk fra drikken din. "Vel Linda, var det ikke det", spurte han søtt og satte seg ned ved siden av deg. Du tenkte deg litt om og kanskje du burde fortelle han det virkelige navnet ditt? "Nei.... Jeg heter ikke Linda. Jeg sa det fordi jeg bare ja.... Jeg heter Hedda", sa du og smilte vennelig mot han. "Åja, fint navn. Og skjønner hvis jeg har vært litt sånn stalker altså", sa han og smilte skjevt. "Joda, det går sikkert greit, bare slutt med det plis", sa du og så på han. Du så rett inn i øynene. "Så fine øyne han har", sa du og kjappet deg med å se bort. "Men....", startet han. "Justin, det er creeeeeeeeeepy", sa du og så på han serriøst. "Ok, jeg skjønner det kanskje da, men vi snakkes", spurte han og reiste seg opp. "Umm... tror ikke det", sa du fort. "Hva? Hva mener du", spurte han og så på deg litt trist. "Jeg bor ikke her i London", sa du fort. "Vel, heller ikke jeg", sa han og fniste litt. "Jeg vet det", fniste du tilbake. "Hvorfor sa du det da", spurte han og fniste litt mer. "Fordi jeg trodde at du trodde det", sa du og begynte bare å le. "Vel, jeg skjønner det når du bor på et hotell midt på starten av sommeren da", sa han og lo. "Jah... ikke mobb", sa du og tok ennå en slurk fra drikken din. "Nei da, du er så søt", sa han og gikk ut. Du sukket og drakk opp før du gikk ut og kjøpte deg bare en liten baguett. Du spiste den på vei tilbake til hotellet og gikk opp til rommet. "Becca, er du her", ropte du når du kom inn. Det lå en liten lapp på sengekanten din og du plukket den opp og leste. "Er ute for å shoppe litt ogsånt alene, siden du kom aldri jo! Kos deg og vi snakkes senere snuppis", sto det. Du satte deg på sengen og tenkte litt før du tok med litt mere penger og gikk ut. Kanskje du skulle gå lengere inn mot sentrum? Du gikk et lite stykke før du hørte noen synge mens noen andre hylet. Du gikk litt fortere mot det og når du kom dit sto Cody Simspon der og sang for bare noen jenter som hylte. Du lukket øynene og bare hørte på at han sang. Han hadde veldig fin stemme. Du gikk vidre og begynte å nynne på sangen hannes. Den var veldig fin og du hadde aldri hørt den heller. Du gikk og nynnet på den og plutselig hørte du en stemme. "Hva nynner du på? Er det.....".


Mer? 

Skal jobbe litt så kommer kanskje en del til i kveld! Skal prøve på det :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 3 - 3 Words...
YEY 3 del allerede! WOOHO!

 

"Hvorfor sa du at du het LINDA", fniste Becca høyt. "Jeg liker ikke å gi bort navnet mitt til en frekk fyr", sa du fort og dere gikk inn på rommet deres.


Dere la dere bare ned i sengen med en gang og snakket om Justin, London, Gerran Howell. Dere koste dere masse før dere sovnet stille. 

"Hedda, get up from your bed", var det noen som ropte. Becca sto over deg og gliste. "Uff, hva er klokka", spurte du med gretten stemme. "Halv 6.....", mumlet Becca stille. "Hva? Hvorfor vekket du meg", sa du og kastet en pute på henne. "Jeg hørte noen synge utenfor døren din men det er stille nå da", sa hun lavt. "Bare gå og sjekke da", sa du og la puten din over hodet ditt (hvis dere skjønte det). Du hørte lyder av at Becca gikk mot døren og åpnet. "Wow..", mumlet hun og plukket opp noe. "Hva", mumlet du og reiste deg opp fra sengen. "Det er blomstrer og de er til.... LINDA", ropte Becca og flirte. "Kanskje dårlig ide å si Linda...", mumlet du og tok imot de fra Becca. "Kjære Linda. Møt meg utenfor hotellet i dag klokken 11? Justin Bieber <3 ", sto det. Du bare kastet blomstrene i sengen til Becca og la deg ned for å sove igjen. "Du må møte han da", sa Becca og tok blomstrene opp fra sengen sin. "Nei, jeg er ikke interssert i han så det", sa du og sovnet med en gang. Du våknet litt senere og klokken var bare ti. Du gikk innpå badet og dusjet før du tok på deg noen søte klær. 

Du sminket deg og bare hadde håret løst. Du gikk så ut av badet og hentet en veske. "Jeg går ned og spiser", sa du til henne. "Ja vel", mumlet hun ifra sengen sin. Du tok nøkkelkortet og gikk ut av rommet. Du hadde vesken din med siden du ville bare ha en kaffe eller noe godt. Du tenkte å gå på starbucks bare for å prøve det etter ett år. Du tok heisen ned og gikk ut i gatene for å finne starbucks. Det var en deilig følelse av å bare gå i gatene til London. Du følte deg mere voksen og du hadde det litt gøy med å se på alle som gikk forbi. Du fant starbucks litt lengere unna hotellet og kjøpte en frappucunio (skrives det sånn? nærme da sier vi... haha). Du satte deg ned i caffen og drakk der imens. Imens du drakk så du plutselig Justin utenfor vinduet. "Har han følgt etter deg", tenkte du mens du ristet på hodet. Han var sikkert en hyggelig fyr men du ville ikke ha et avstandsforhold men noen og han var jo kjent. Han hadde sikkert mange andre jenter han syns var penere enn deg. Du tenkte på alle de andre fjortiss jentene fra skolen og så sukket du. "Trist eller", spurte en stemme. Du snudde deg og der sto.....

 

TAKK FOR AT MANGE AV DERE LIKER HISTORIEN :-) Fornøyd med den selv så supert at dere liker den. Dere skal få lov til å bestemme litt selv i denne her også så bare kom med ideer også. 

Hvem skal det være? Justin, Becca, noen andre? 

Mer? 

HOKL, Hedda

Historie del 2 - 3 Words...
"Kom hit", hvisket stemmen og dro deg med til heisen. Personen slapp deg og det var gutten med brillene og capsen på. "Unnskyld det er bare fordi jeg er.... Justin Bieber", sa han fort og pustet ut. 


Du kikket på han mens han trykket på heisknapper som at døren lukket seg så tok han av seg brillene og capsen sin. Der sto Justin Bieber rett forran deg. Du bare så ned og lente deg inntil veggen. "Unnskyld hvis jeg var.... eh... frekk i sted", sa han og så på deg. "Det går bra altså", sa du fort og ventet på at heisen skulle komme tilbake til første etasje. "Og du bryr deg ikke", spurte han raskt. "Nope", svarte du og smilte litt. Du brydde deg ikke om Justin men han trodde så klart det, derfor sto du der bare å smilte. "Ok.....", sa han sakte og så litt trist ut. "Ikke alle bryr seg om deg vettu", sa du og blunket imot han. Han smilte skjevt og så ned. Du sto og ventet på at heisen skulle åpne seg når dere var i første. Døren åpnet seg men Justin dyttet deg til siden og gikk fort bort fra deg. Han tok ikke på seg capsen eller brillene. Du gikk mot Becca som sto forsatt og snakket med noen av de ansatte på hotellet. Du smilte til henne og hun kom mot deg. "Klar til å dra", spurte hun og så seg rundt. "Jepp", sa du og kikket etter Justin men du så han ikke. Du skulle jo fortelle henne det men hun ville sikkert ikke tro på deg. Dere gikk ut i gatene og mens dere gikk begynte du å fortelle henne det. Hun bare lo og klappet deg på skulderen. Du sukket og dere gikk innpå noen butikker og shoppet litt. "Denne er såååååååååååå søt", ropte Becca over hele butikken men ingen skjønte henne siden hun snakket norsk. Du bare fniste og så på den. "Den var det", sa du og kikket litt vidre etter noen klær. Du fant noen søte klær og bestemte deg for å kjøpe de. 

Becca kjøpte også noen klær og dere gikk ut av butikken. Du merket noen stirret på deg og snudde deg litt rundt. Du så at Justin sto der med capsen sin og brillene sine på nå og følgte med på deg. "Hva er greia med Justin? Han følger etter meg", hvisket du til Becca. Becca snudde seg så klart med en gang og ropte "HVOR ER HAN" høyt. Du så på henne og husjet på henne. "BECCA", sa du sint men svakt. Du dro henne med fra deg men merket forsatt at Justin følgte etter dere. "Ikke snakk til han eller noe, virk normal", hvisket du og dere gikk tilbake til hotellet så fort som mulig. Han var forsatt etter dere og dere gikk inn i heisen men han kom plutselig inn også med Kenny bak seg. "Så... Hva heter du da", spurte Justin og bet seg i tungen. "Jeg", spurte Becca fort. "Ehh... Ja dere begge da", sa Justin og smilte vennelig. "Jeg heter Becca og dette er...", startet Becca. "Jeg heter Linda", sa du fort og smilte. "Åja, koselig og jeg er Justin", sa han og rakk hånden sin frem. "Hei", sa du og tok tak i hånden og det samme gjorde Becca. Heisen kom til deres etasje og dere gikk ut. "Så vi sees sikkert", sa han og dørene ble lukket. "Hvorfor sa du at du het LINDA", fniste Becca høyt. "Jeg liker ikke å gi bort navnet mitt til en frekk fyr", sa du fort og dere gikk inn på rommet deres. 


Hva syns dere om del 2? 

Mer? 

 HOKL, Hedda

Historie del 1 - 3 Words...
Du er 16 år og bor i kjedelige Norge. Du bor i Oslo sammen med moren din og bestevennen din Becca. Faren din døde for noen år siden i en bilulykke men det var koselig med moren din også. Du og moren din bodde bare i en liten stor leilighet (lol, passe altså). Moren din var sminker for Taylor Swift så hun reiste mye. Du hadde møtt Taylor når hun var i Oslo og vært på konserten hennes. Du elsker sangene hennes og dere hadde blitt gode venner. Når det kom til Justin Bieber så hatet du han ikke, og du elsket han heller ikke. Du hadde ingenting imot han og Becca syns han var hot men hun var ikke en fan. Hun likte en som het Gerran Howell som bodde i London. Nå skulle du og Becca på tur til London og dere gledet dere masse. Oxford street med masse shopping og dere skulle på konsert til Taylor. Hun hadde lovt dere at dere fikk være med backstage. (Bruker forsatt Hedda, det er så enkelt). 

 

--------

"Hedda, husket klær", ropte moren din. "Jada", ropte du tilbake og puttet ipoden din og telefonen din neddi en liten veske. "Tannbørsten", ropte moren din igjen. "Ja", ropte du. "Undertøy", ropte hun. "Ja, herregud mamma jeg er 16", ropte du irritert tilbake og himlet med øynene mens du tok tak i kofferten din og den lille vesken din og gikk ned trappen. "Unnskyld vennen, jeg er bare nødt til å spørre", sa moren din og smilte skjevt. "Ja mamma", sa du og tok kofferten din ut til bilen til moren din. "Vi henter Becca da", sa hun og satte seg inn i bilen. "Jepp", sa du og satte deg inn du også. Du sjekket du hadde med alt før du dro og tok beltet ditt på. Dere snakket litt om London mens dere kjørte og hentet Becca. Dere kom frem til huset hennes og hun smilte og vinket når hun satte seg inn. "Hei bestie", sa du og smilte til henne. "Heia", sa hun og tok beltet sitt på. "Endelig, LONDON", ropte hun og gliste. "Jaja, dere gleder dere sikkert masse jenter", sa mamma og kjørte til flyplassen. Dere kom frem og gikk til innsjekking med moren din. "Hade mamma", sa du og klemte henne. "Kos dere da, 4 uker alene uten meg", sa hun og så på deg. "Mamma, vi klarer oss", sa du og smilte. "Ja, jeg vet. Jeg kommer når Taylor skal starte på turneen på slutten av uken før dere drar", sa moren din og klemte deg tilbake. Dere gikk mot gaten og gikk på flyet. "LONDON", skrek Becca over hele flyet. Alle stirret på henne mens du bare lo og dere satte dere ned. "Tenk da, 4 uker", sa Becca og gliste stort. "Ja, gleder meg", sa du og så på Becca. "Endelig", sa hun og tok flybeltet på. Du gjorde det samme og flyet tok av fra bakken 2 minutter senere. Du sovnet stille mens du hørte Becca snakke med en fremmed person.

"Hedda, våkne", sa Becca sin stemme og ristet i deg også. "Jaja, jeg er våken", sa du og viftet med hånden i luften for å få henne bort. "Kom igjen nå", sa hun og tok tak i deg og begynte å kile deg. "Jeg er våken", små hylte du. "Takk", sa Becca og så på deg. "Du trenger ikke å vekke meg sånn", sa du og så på henne. Hun bare smilte og så fremover i flyet. Du tittet litt på den fremmede personen Becca snakket med når du sovnet. Du kjente han ikke igjen. Bare en gutt med svart hår. "Uff, Becca faller alltid for gutter med svart hår", tenkte du og tok på musikk på ipoden din mens flyet begynte å gå nedover. 

(Flyet lander og dere henter bagasjen osv..) 

"Vi må ta tog eller taxi, hva er best", spurte Becca og så på deg. "Tog er billigere og mamma sa at vi burde ta toget", sa du og gikk mot togene var. "Ok", sa Becca og gikk etter deg. Dere kom dere på et tog og når dere gikk av toget fant dere hotellet med en gang. "Wow, London Eye og alt det der", mumlet Becca. "Alt det der", sa du og fniste. "Ja... Husker ikke hva alt heter jeg", sa hun og viftet med hånden. "Jaja, la oss pakke ut da", sa du og åpnet kofferten din. Dere begynte å pakke ut klærene deres og ordne litt til på hotell rommet deres. "Kan vi gå ned og se litt i gatene bare nærme oss", spurte Becca og gikk mot døren. "Greit", sa du og løp etter henne. Dere tok heisen ned og gikk ut i lobbyen. "Jeg skal bare spørre dem om noe jeg", sa Becca og pekte på en som jobbet på hotellet. "Greit", sa du og skulle gå bort til en sofa. Du gikk mot den men så så du en gutt sitte der med capsen langt ned og hette over seg ed briller på. Du fniste litt og satte deg ved siden av. "Du trenger ikke briller nå da", sa du og fniste ennå mer. "Mhm...", mumlet han og så bort. "Jeg prøver bare å være hyggelig altså", sa du tilbake og så deg rundt. "Så bra for deg...", mumlet han. Du kikket på han og reiste deg fort opp av sofaen. "Hyggelig kalles det, noe som du ikke er", sa du og gikk. Du skulle til å gå bort til Becca men noen tok tak i deg i skulderen. "Kom hit", hvisket stemmen og dro deg med til heisen. Personen slapp deg og det var gutten med brillene og capsen på. "Unnskyld det er bare fordi jeg er.... Justin Bieber", sa han fort og pustet ut. 

 

------------------

ELISE:  Det var en bra ide, skal prøve å ta med det! :-) 

Nå skal jeg på søndagstur med familien, WOOHO! Jeg skal kjappe meg å skrive en del når jeg har kommet hjem, men vi skal på besøk til noen gamle venner og sånt også så vet ikke hvor lang tid det tar. 

Hva syns dere så langt? 

Mer? 

HOKL, Hedda


 

 

SNEAKPEAK! 3 WORDS!
3 WORDS HETER HISTORIEN! Dette er sneakpeak bare på en liten del! 

 

Du er 16 år og bor i kjedelige Norge. Du bor i Oslo sammen med moren din og bestevennen din Becca. Faren din døde for noen år siden i en bilulykke men det var koselig med moren din også. Du og moren din bodde bare i en liten stor leilighet (lol, passe altså). Moren din var sminker for Taylor Swift så hun reiste mye. Du hadde møtt Taylor når hun var i Oslo og vært på konserten hennes. Du elsker sangene hennes og dere hadde blitt gode venner. Når det kom til Justin Bieber så hatet du han ikke, og du elsket han heller ikke. Du hadde ingenting imot han og Becca syns han var hot men hun var ikke en fan. Hun likte en som het Gerran Howell som bodde i London. Nå skulle du og Becca på tur til London og dere gledet dere masse. Oxford street med masse shopping og dere skulle på konsert til Taylor. Hun hadde lovt dere at dere fikk være med backstage. (Bruker forsatt Hedda, det er så enkelt). 

--

"Hedda, husket klær", ropte moren din. "Jada", ropte du tilbake og puttet ipoden din og telefonen din neddi en liten veske. "Tannbørsten", ropte moren din igjen. "Ja", ropte du. "Undertøy", ropte hun. "Ja, herregud mamma jeg er 16", ropte du irritert tilbake og himlet med øynene mens du tok tak i kofferten din og den lille vesken din og gikk ned trappen. "Unnskyld vennen, jeg er bare nødt til å spørre", sa moren din og smilte skjevt. "Ja mamma", sa du og tok kofferten din ut til bilen til moren din. "Vi henter Becca da", sa hun og satte seg inn i bilen.

 

ER EGENTLIG FERDIG MED DEL 1 NÅ! VIL DERE HA DEN NÅ? :D

HOKL, Hedda

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits