Blogg

VIL DERE HA....?
Hei igjen!

Lenge siden sist nå, og JA, jeg vet at dere vil ha flere deler av "A Christmas Miracle". Jeg har prøvd flere ganger å kontakte Rikke som skriver historien over ett år, men hun har ikke svart på meldingene mine. Hun lovte å skrive ferdig historien, men det ser ikke særlig positivt ut. 

Derfor hvis noen faktisk leser denne bloggen ennå, vil dere ha en koselig julehistorie i år? Hvis ja, KOMMENTER SÅ FORT DERE SER DENNE! 

OG ja, en del for hver dag som går i desember, HVIS dere vil ha, og HVIS noen faktisk leser denne bloggen ennå. 

Peace out, merry christmas! 

- Hedda

Forresten jeg skriver fortsatt historier, bare på engelsk og på Wattpad. Helt fantastisk utvalg av bøker, men de fleste skriver jo på engelsk der. Jeg skriver en Jason McCann historie nå, som er i ferd med å bli ferdig så gjerne ta en titt hvis du er interessert! 

Trailer til boken og et bilde nedenfor en søt liten fransk jente laget til meg! 


Back at it!
Sorry for null oppdatering de siste ukene i fjor, men plutselig kom julen og nyttårsaften og da var det så og si null tid til data. Nå er jeg tilbake på skolen og skal SELVFØLGELIG fullføre historien. Del 12 kommer iløpet av denne uken folkens.

Takk for at dere fortsatt skjekker bloggen for nye oppdateringer :)

 

-Rikke

Info
Rikke her. Jeg SKAL fullføre A Christmas Miracle, det tar bare litt tid. Plutselig fikk jeg så mye å gjøre og de siste dagene har jeg brukt under 1 time på dataen hver dag på grunn av hektisk hverdag. Selvom delene ikke kom ut på den datoen de skulle så får dere de forhåpentligvis før 2014.

-Rikke

Forsinket med delene
På grunn av hektisk hverdag har jeg ikke fått tid til å skrive noen deler enda, MEN: selvom dagene på delene ikke kommer til å stemme på datoen så blir alt fikset innen Lørdag. Jeg beklager virkelig dette på det sterkeste.

Fikk et spørsmål om hva HOKL står for og her er svaret : Historier Om Kjærlighet og Livet

Igjen, beklager virkelig, men på lørdag er alt som det skal være igjen :)

-Rikke

Del 10 og 11 i kommer i morgen
Hei folkens. Det kommer ikke noe del i dag på grunn av at jeg har enorme ryggsmerter og klarer derfor ikke å sitte framfor pc-en å skrive dagens del. Håper på at det meste av smertene har gitt seg til i morgen sånn at dere får delen for i dag og i morgen.

Beklager virkelig dette altså.

-Rikke

A Christmas Miracle is up and running again!
Hei igjen folkens. Da har jeg bestemt meg for å fullføre "A Christmas Miracle" Jeg har brukt dagen til å lese gjennom de delene jeg skrev i fjor og å skrive litt videre og forandre på noen deler av teksten. Jeg merker at jeg faktisk selv vil se hvilken vei historien mellom Alice og Justin tar. Nå forstår jeg hvorfor mange ville at jeg skulle fortsette. Delene kommer til å bli lengere og de kommer til å gå i takt med dagene i Desember fram til julaften, kanskje nyttårsaften hvis jeg føler for det :)

Håper dere er fornøyd med det for jeg merker selv at jeg gleder meg til å skrive videre på historien.

I løpet av morgendagen kommer jeg til å ta bort de delene som ligger ute på bloggen fra i fjor for å forandre på de og for å bygge opp stemningen til jeg begynner igjen 1.Desember.

Jeg håper dere er like spente som meg på å se hvordan historien utfolder seg.

Hvis det er noen spørsmål angående historen så er det bare å spørre :)

-RikkeVD

Julehistorie i år? -Rikke
Hei alle sammen. Jeg heter Rikke og har skrevet historie på HOKL før, deriblandt min siste (og uferdige) historie "A Christmas Miracle". Du kan finne den HER. Kom til å tenke på det i går også fikk jeg en melding på facebook fra Hedda om at jeg kanskje kunne fortsette på den i år.

Hvis det er noen som er interessert i det kan jeg selvfølgelig gjøre det. I år har jeg mye mer fritid siden jeg bor en annen plass og går på en skole som gir meg mye mer fritid enn videregående gjør.

Jeg tenker å lese gjennom det jeg skrev i fjor og kanskje gjøre noen endringer. I fjor hadde jeg planer om å gjøre historien om til en julekalender med en del hver dag (kanskje fler hvis jeg får tid).

Noen som er interesserte i at jeg skal fullføre den?

Believe Movie Poster!

-RikkeVD

Ny gjesteblogger!
Hei!

Som dere sikkert har lest på siste innlegg så kom det en ny gjesteblogger, og det ble meg!

Kan vel fortelle litt om meg! Jeg heter Nicoline, er 13 år, og ble det 7. juli:) Jeg bor i Vestfold, og har vært belieber siden 2010. Jeg har en egen blogg som heter Fashionforloving.blogg.no. Jeg skal lage en egen historie som skal hete"Truble life"  Det kommer til å komme mellom 1-2 deler hver dag!

Her er litt om historien:

Du heter Christine, du er 16 år, moren din er død, hun døde i en bilulykke når du var 2år. Faren din tokk det veldig tungt og begynte å mishandle deg, voldta deg, drikke, ta narkotika og andre stoffer. Du blir mobbet på skolen, og i et år har du kuttet deg og du sliter med spiseforstyrrelser. Du er heller ikke den som snakker mest. Du er veldig stille av deg, og liker og bare sitte og se ut av vinduet.

 

Vil dere ha første del i morgen??

 

-Nicoline

Viktig info til alle søte lesere!
Hei på dere alle sammen! 

Må bare si at man merker at mange besøker bloggen fortsatt og vil gjerne at bloggen skal holdes, være en historieblogg som før. Alle de historiene man brukte lang tid på for å gjøre andre folk glade, få søte kommentarer tilbake og bare kjenne den gleden av å ha noe å gjøre dagen lang. Skriving var noe jeg elsket, fortsatt elsker. Jeg skriver masse når jeg har tiden og ideer strømmer til hodet mitt. Musikk, hverdagslivet og filmer er en stor del til skrivingen. 

Det kommer ei jente snart som starter å blogge her med en historie og jeg leter etter en person som kan oversette en historie jeg har skrevet på engelsk så langt. Jeg tror bloggen holder seg mer oppdaterert på denne måten og dette er bare hvis folk vil det! Det er en Jason McCann historie, så hvis dere er interesserte så rop ut! 

Dere må ville kunne dette og gjerne meld deg som oversetter! Fra engelsk til norsk altså. 

Send meg en mail hvis du vil oversette historien jeg holder på å skrive på engelsk. homkogl@gmail.com

Navn:

Alder:

Engelsk og norsk karakter:

Hvor du bor: 

Fritid? Har du mye tid til å oversette? 

Tror du at du klarer det? 

Tilslutt oversett dette:

Jessica is a popular girl who lives in Los Angeles. She is making the plans for the prom, only one week before the big prom is when something terrible happens to her.  She has never smoked, never been drinking, never does ANYTHING wrong, except going to parties sometimes. She always keeps on rambling a lot which makes it kind of funny to see every reaction to every single person around her. She always humiliate herself which she doesn't think is funny, but everyone else loves her. 

Jason who is working as a kidnapper, murderer and making bombs ends up kidnapping Jessica for his boss Fernando who he wants in two weeks. Jason is a boy who has no feelings after his parents died while someone killed them. He is bipolar and very dangerous. Towards his co-workers he is trying to be nice, but when Jessica comes in the picture, Jason is beginning to act different. He falls in love with her and accepts someone to feel his heart, but the boss, Fernando wants Jessica himself.

But the question is did Jessica fall for Jason and why? What made him so special? Does Fernando keep on going after Jessica if he knows Jason has fallen for her?

 

Read the story to find it out?.

Kom igjen! Gjerne meld deg! :-) 

Frist: En uke, 10 september. 

 

HOKL

Lenge siden sist eller hva? -Rikke!?
Kan godt si at hokl har gått i glemmeboken hos meg, altså Rikke (hvis det er noen som leser denne bloggen som vet hvem jeg er) Hvis du ikke vet hvem jeg er skal du få en liten oppfrisker;

Jeg har lenge vært en fast gjesteblogger men rundt høsten i fjor (hvis jeg ikke husker helt feil) startet jeg å skrive mindre og mindre. Jeg startet på en julehistorie som jeg ærlig talt kan si at gikk rett ned i sluken. Jeg glemte den rett og slett av etter hvert og nå husker jeg knapt hva den var om.

Jeg beklager selvfølgelig på det sterkeste for de som faktisk fulgte med på den historien. Jeg vet hvordan det er å lese en historie som blir påbegynt men som plutselig stopper opp uten forsvarsel. Jeg har lest gjennom kommentarene både i det siste innlegget jeg la ut av historien og i chat boksen på siden her og forstår at dere er irritert og skuffet. Det hadde jeg også vært. Jeg har vært det selv når det kommer til engelske historier jeg følger med på på nettet. Jeg kan virkelig ikke gjøre noe annet enn å beklage, men dette året (så å si hele skoleåret) har vært mye tull og ball med som jeg ikke orker å gå inn på, men på grunn av dette og mangel på motivasjon til å skrive videre har jeg bare lagt historien i en skuffe bortest på rommet og latt den ligge der inntil jeg fikk en meldig på facebook fra Hedda nå nettopp.

Hvis du leser innlegget under så leter Hedda etter en som kan overta bloggen og ta godt vare på den (noe jeg har vært sløv til). Ta en titt om du er innteresert.

Når det kommer til fortsettelsen på historien så vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal gjøre i og med at jeg har vært så sløv på skrivingen min og på hokl. Hvis dere absolutt MÅ ha en endelse på historien så kan jeg sikkert flette sammen en del eller noe sånt hvor jeg får avsluttet den. Isåfla kommer det til å ta tid for først må jeg lese gjennom det jeg har skrevet for å vite hva som har skjedd så må jeg få satt meg ned for å skrive litt når jeg har tid. Er på ferie nå så har ikke så mye tid for meg selv eller framfor pc-en.

Dere får ha en forstatt fin sommer også snakkes vi kanskje, hvis ikke så må jeg si at jeg har trivdes den stunden jeg var aktiv her og vil takke Hedda for sjansen hun ga meg selvom hun sikker kunne ha funnet noen som ville ha tatt bedre vare på bloggen. Beklager Hedda, virkelig!

-RikkeVD (rart å skrive det igjen)

MAKE A CHANGE!
HEI DERE NYDELIG LESERE! 

Lurer fortsatt på om noen henger med denne bloggen siden Rikke & jeg har ikke skrevet så mye i det siste... Altså jeg får ikke tak i Rikke over noe som helst og jeg har bare vært en kjip jente som ikke orker å skrive på blogg lenger. Nei, jeg har ikke sluttet for godt, MEN jeg leter etter NOEN som vil ta over bloggen og behandle denne med respekt. Ettersom det bare har vært mye tull vil jeg gjerne at en skal blogge nesten daglig på denne bloggen og behandle den som JEG gjorde de første ukene jeg hadde denne bloggen for første gangen. 

Ville satt pris på dette og hvis du er interessert i å over bloggen send en mail til: homkogl@gmail.com.

Du vil få svar innen 10. august og gjerne kom med et lite utslag sånn at JEG kan sjekke hvor flink du er til å skrive. Gjerne tenk fremover på historie og planlegg dette nøye. Ikke rot alt dette opp. 

Mer informasjon kommer på mail til deg! (Jeg er borte i noen dager uten nett nå, så det ville vært fint med mail før neste lørdag). 

 

STAY BEAUTIFUL EVERYONE! MAKE A CHANGE! 

HOKL, Hedda~

Dette funker ikke
Ååhh.. det blir bare lenger og lenger tid mellom hver del.. jeg har ikke kommet til del 30 og det har gåttt over flere månder...
Dette funker ikke lenger, jeg har ikke noe skrivelyst på historien i det hele tatt... Hva skal jeg gjøre? Starte en ny Jb historie eller bare slutte, fordi jeg har ikke noe god tid nå som vi er oppe i eksamen tidebene... Noen forslag?

DERE ER BEST
halla!
Ville bare si tusen takk for fine tilbakemeldinger på forrige innleg og beklage for null deler. Men fikk ikke skrivelyst etter jeg fikk den kommentaren slengt i trynet på meg, men sånn må jeg tåle og gjør dere andre glad :)
Jeg skulle egentlig komme med en del til dere i dag men var stuck med lekser :( så beklager såååå mye!!!
Men på torsdag of fredag har vi fri fra skolen så da kommer det deler, men selfølgelig kommer det deler før de dagene :) stay tuned.

Tr.heim
Hei dere! Ville bare takke så utrolig mye for fine kommentarer!! Blir så glad når jeg leser dem!
Men jeg skulle egentlig skrive en del til dere i dag, men fikk andre planer. Skal sove over hos ei venninne og så skal vi til tr.heim fra 2-1 om natten så kommer ingen deler før fredag :( da lover jeg det kommer!!!
Loveyoou, håper det er greit :( får så dårlig samvittighet

Sorry
Hei dere ! Jeg beklager for mitt fravær men har vært syk og har hatt så utrooolig mye lekser og jeg har egen hest jeg må til hver dag. Men saken er at jeg tror jeg kommer til å skrive del ikveld er ikke sikker fordi at jeg er i stallen nå og har time kl .7. Grunnen til at jeg er her så tidlig er fordi st jeg hjelper til litt. Sånn er det på tirsdager og onsdager :) beklager for at jeg er en dårlig gjesteblogger Meb husk jeg gjør mitt beste! <3

Har bestemt meg
Jeg tror det beste for meg og dere er at jeg starter helt på nytt igjen. Denne historien ble ikke som jeg hadde tenkt meg..

Jeg kommer til å skrive en JM (Jason) historie, men vill bare si til dere som ikke leser de: GI DEM EN SJANSE. Jeg elsker de og har så utrolig mye mer fantasi og inspo om Jason istede for Justin. For når jeg skriver en vanlig Justin historie så må jeg tenke meg om for hvert avsnitt jeg skriver mens på Jason så bare skriver jeg og skriver, og nå kommer delene til å bli lengre og! 

Håper jeg får flere tilbakemeldinger og at dere gir den en sjanse! Og historien heter: I'm not afraid

Håper på å starte så fort som mulig!

Hva syntes dere om valget mitt? 

Har bestemt historie
Hei dere! :) 

Jeg har bestemt at det blir en Justin Bieber historie, mest fordi de fleste ville det. Og jeg har en skrevet JB historie som ikke er postet ut, men den er ikke ferdig ennå og har heller ikke skrevet så mye på den. Men det er den jeg har mest motivasjon til. Så del 1 kommer ut i kveld, og mest sannsynelig flere deler og, om dere er flinke til å kommentere :) hehe, følg med!

Spørsmål til dere
Hei, gjestebloggeren her! 

Jeg lurte bare på om hvilken historie dere vill jeg skal skrive til dere? Justin Bieber eller Jason McCann? For meg kommer det helt på samme. Jeg har en Jason McCann historie halvskrevet på ark, og er veldig fornøyd med den og vill at den skal postes ut, men som sagt dere bestemmer! 

Så, hvilken historie? Håper på tilbake meldinger. 

PS: 

Jeg har fått meg en egen hest så blir borte hver dag men skal komme med deler fordi, og har god tid! Men tirsdag og onsdag blir litt travelt igjen da, men da lover jeg dere å komme med esktra lange deler eller flere deler på en dag!

Gjerne kom med forslag og :)

 
Den nye gjestebloggeren!
Hei alle sammen! Som dere kanskje har fått med dere så har den nye gjestebloggeren blitt valgt ut, og jeg ble den heldige! Utrolig morsomt. Før jeg begynner å skrive historie til dere så skal dere få vite litt om meg, så here we go. 

Jeg er en jente på 15 år, blir 16 den 28. april. Jeg driver med hest og stor trives med det. Veldig mye drama i livet mitt, haha, men det kommer IKKE til å gå utover bloggingen. Jeg elsker å skrive historie! Jeg kan skrive flere historier på en dag, gjør heller det enn lekser, hehe. Jeg vill helst være anonym, og håper dere respekterer det!

Det er ganske mye som skjer i livet mitt fortiden, men skal være så effektiv som mulig. I vinterferien. (Neste uke) så skal jeg passe på TRE hester, og det er ganske mye skal jeg love dere, men har en plan for det der, så bare følg med på bloggen for plutselig ligger det en del ute av en helt ny historie! 

 

Dette blir artig!! :D 

- Gjestebloggeren.

Okei... truth time!
Greit folkens. Angående A Christmas Miracle så får jeg ikke så mye tid til å skrive på den som jeg først trodde MEN, det betyr IKKE at jeg ikke kommer til å oppdatere den. Jeg får ikke lagt ut fler enn 2-3 deler i uka (kommer ann på hvor mye skolearbeid jeg har). Når jeg får lagt ut neste del vet jeg ikke, men sjekk bloggen gjevnlig, hvem vet; plutselig så ligger det en ny del der ;)

Ville bare få oppklart det sånn at dere er klar over det :)

Noen som ville ha alle delene til You Can`t Hide The Truth, de finner du her ------> http://hokl.blogg.no/you_cant_hide_the_thruth_rikke.html  Jeg fant ut at del 36 ikke ligger der eller i arkivet og jeg har ikke lagret den på pc`n, dette beklager jeg virkelig men jeg håper det ikke var en viktig del ;)

PS: sjekk innlegget under, ang. gjesteblogger!

-RikkeVD

Unknown questions - Les!
Hei hei dere! 

Som dere kanskje har sett har ikke gjestebloggeren postet noe på ganske lenge, men GRUNNEN er fordi hun ble forferdelig syk så hun kunne ikke bruke pcen eller mobilen så mye. Altså hun har på en måte sluttet. Det tok utrolig lang tid for meg for å skrive dette, men jeg har ikke hatt tid til å si ifra. Jeg skjønner dere er kanskje sur for det og beklager så utrolig mye! Jeg har bare aldri fått den tiden til å sette meg ned og skrive et kort innlegg. Føler meg så dum for det. Beklager. 

Derfor til DERE som sendte inn en mail før når vi sist søkte en gjesteblogger, sjekk mailen din! 

Gled dere! Bloggen skal bli tatt med til et helt nytt nivå. Forresten hvis noen har en header/design gjerne si ifra eller send inn. Vi tar også i mot fanmail (haha). Awesome! 

Tumblr_mi3yfaqdxh1rj72p9o1_500_large

Nothing can ever replace our readers!

HOKL

Kommer senere!
Hei folkens, fikk ikke tid til å starte å skrive igjen på historien på torsdag eller i går men skal få ut en del i dag/kveld. Nå har jeg lest gjennom kommentarene deres og har fått litt mer ideèr. Takk <3

Kan ta litt tid før jeg får den ut men skjekk innom bloggen ut mot midnatt (vanligvis da jeg legger ut deler for da har jeg hatt ca hele dagen på å skrive). Kanskje den kommer ut før, hvem vet?

Flere av dere har spurt om hva som skjedde med gjestebloggeren og ærlig talt vet jeg ikke. Det var Hedda som bestemte det denne gangen, så jeg vet ikke helt hva som skjedde.

 

-RikkeVD

Snart på`n igjen -Rikke
Hei folkens, først av alt takk for at så mange av dere vil at jeg skal fortsette på A Christmas Miracle. Denne uken til og med Onsdag har jeg prøver hver dag så jeg får ikke så mye tid til å starte å skrive igjen, men Torsdag er jeg helt uten planer, og har leiligheten for meg selv så da håper jeg på å få lagt ut en del.

Hvis DU har noen ønsker som du vil skal skje så skriv det i kommentar feltet så skal jeg lese gjennom og se om jeg kan bruke det i historien (noe jeg som regel gjør når leserne har ønsker)

Ha en fortsatt god kveld alle sammen :)

-RikkeVD

Woops.... Rikke
Hei alle sammen. Som vanlig så sitter jeg her med dårlig samvittighet. Nå er det snart en månde siden jeg skrev forrige del av A Christmas Miracle. Grunnen til at det plutselig brått ble slutt på oppdateringene av historien er fordi det skjedde så mye plutselig å jeg fikk ikke tid til å oppdatere, så kom skolen og masse drit skjedde da.

Jeg har et spørsmål til dere:

Vil dere at jeg skal fortsette med historien selvom det strengt tatt ikke er jul lenger (det er snø her oppe i nord hvis det teller). Jeg har flere planer om denne historien som kommer inn når det er sommer/vår (i historien).

Så hvis noen fortsatt vil lese om Justin og Alice så kan jeg skrive ferdig den historien så lager jeg en oppfølger som ikke utspilles i Desember/juletider.

Hva syns dere?

Et lite kyss fra Justin som et plaster på såret ;)

-RikkeVD

svar på kommentarer
Heii! Tenkte jeg kunne svare på to kommentarer jeg fikk for noen dager siden.

 
Kommentar 1: Jada, jeg kan! Men mormoren kan du også se for deg, var liksom det som var meningen. Men jeg skal se om jeg gjør det :)

Kommentar 2: Jeg er fult klar over hva du 'kritiserte' meg for, men jeg er ikke kommet halvparten inn i historien engang. Om du skønner? Jeg er klaaaaar over at jeg ikke har beskrevet steder, tider, personer osv. men jeg må komme meg inn i historien for å 'beskrive' mer. if ya know what i mean.


Ellers, tilbake til infao om historien: Har vært dårlig oppdatering av historien i det siste, men jeg har forskjellige grunner til det. Kanskje jeg ikke var den beste på å bli gjesteblogger, men 2013 har startet med et pangstart. Skjer alffor mye i det siste. De som går i tiende skjønner vell presset? Great,

Kommer kanskje en del i morgen btw. Jeg lese til to prøver jeg skal ha til mandag, stress!
-KM 

Anbefales!
Hei! Kanskje ingen av dere gidder å lese dette, men dere burde! Forresten det kommer en del fra KM senere i dag.

Så selv om Rikke ennå ikke har lagt ut en del av historien sin kommer hun til å gjøre det snart. Hah, har en masete eier av bloggen her... Uansett ser at KM har startet på historien sin og håpet på at flere folk kunne støtte henne! Selv om hun har nettopp startet, lover jeg at dere kommer til å like historien. Jeg vet kanskje dere er irritert over at Rikke ikke har lagt ut noen deler ennå, men det kommer! 

Forresten hvis dere ikke har så mye å gjøre for tiden burde dere ta en titt innom Wattpad hvis dere liker å lese historierer. Selvfølgelig er det kanskje noen på norsk, men de fleste er på engelsk. Du kan finne alt mulig av One Direction, Justin Bieber til vampyr historier der. Lover dere at det er verdt å lese historier der! 

Jeg har blitt hektet å lest mange historier der. Sjekk disse ut hvis du elsker å lese historier! Ja, de er på engelsk, men utrolig bra!  Jeg anbefaler disse:

http://www.wattpad.com/story/851449-my-bestfriend-is-a-jerk - Ble hektet med en gang! Elsket den! Utrolig søt historie, samtidig som du blir sur, lei deg hvis du blir revet inn av historien. Ferdig skrevet historie. 

http://www.wattpad.com/story/3707809-upside-down-teen-fiction - Nettopp startet, men det virker som hun oppdaterer en del hver dag. De er lange, og du blir revet med (håper jeg på) etter hvert. Uferdig skrevet historie. 

http://www.wattpad.com/story/1685843-mr-popular-and-i - ELSK! Det er alt jeg kan si. Uferdig skrevet historie. 

http://www.wattpad.com/story/3594846-dark - Harry Styles historie, du blir fort hektet. Ferdig skrevet historie. 

http://www.wattpad.com/story/1906321-and-then-i-met-you - Har ikke oppdatert på lenge, men de første fem delene er utrolig bra! Uferdig skrevet historie. 

 

Gjerne kommenter om du sjekker de ut eller hva du synes hvis du har lest/skal lese de. ANBEFALES ALTSÅ! 

HOKL

Ny gjesteblogger!
Heihei! Jeg har vært så heldig og blitt den nye gjestebloggen på hokl! Syntes det blir utrolig spennende å få lov til å blogge på en ganske så populær historieblogg. Jeg har valgt å være anonym, av forskjellige grunner, men kan fortsatt fortelle litt om meg selv. Jeg er en 15 år gammel jente fra bergen, som liker å være med venner, ta bilder og lese. I år er det siste året mitt på ungdomsskolen, men jeg tror jeg klarer å dele ett par innlegg for dere om dagen. Har ikke så mye å gjøre på fritiden, enn lekser :)

Jeg har valgt å ikke begynne på historien min før mandag, mest fordi jeg skal på juletrefest i morgen og har tenkt til å planlegge historien min. Hadde vært veldig fint om dere kunne komme med noen ideer! Tar i mot alle! Da snakkest vi på mandag med en ny historie :)

Justin-bieber-rollingstone-photoshoot-magazine-2012-justin-bieber-31624092-2000-2160_large

- KM

 

Gjesteblogger valgt ut!
Hei dere! 

Håper dere har en god helg så langt og jeg har lest gjennom søknadene til gjestebloggerne. Jeg valgte å ta noen som IKKE hadde blogg. Grunnen til det er at da slipper de og få ekstra mye stress i livet sitt, og håper kanskje de skjønner det. Det sto mellom to søte jenter, men den nye gjestebloggeren får mail så snart som mulig om informasjon så håper jeg hun kan starte så fort som mulig :-) Alle som sendte inn søknad kan sjekke mailen sin! 

Tusen takk for alle søknadene! Jeg håper dere kommer til å like den nye gjestebloggeren og håper hun gjør en god jobb med bloggen! 

HOKL

Sorry, sorry, sorry!!!
Hei folkens. Rikke her. Sorry for mitt lange fravær men det er stressfulle førjulstider hvor alt går i ett og bloggen blir så godt som avglemt.

Jeg skal virkelig prøve å få ut en del i kveld fordi i morgen er det husvask og romrydding, så om jeg får tid da tviler jeg på, men aldri si aldri ;)

Slenger med et altfor sexy bilde av Justin som en liten unskyldning ;)

 

-RikkeVD

Ang. helgen- Rikke
Hei folkens, sorry for at det ikke er kommet noen deler de siste dagene men har vært veldig opptatt. I helgen kommer alt til å gå i ett men skal se om jeg kan klare å komme ut med en del. Siden det snart er juleferie (!!!) så tenkte jeg å ha et lite maraton siden det er så mange som vil ha det. Vi får se hva jeg får tid (og energi) til ;)

-Vil DU ha maraton i juleferien??

-RikkeVD

Praktisk info- Rikke
Okei, jeg må bare få gjort en ting klart. Siden jeg får så dårlig samvittighet når jeg ikke legger ut deler uten at dere vet grunnen så lager jeg heller dette innlegget. Det kommer ikke til å komme deler hver dag. Noen dager har jeg det mer travelt enn andre dager med henhold til skolearbeid og ellers private ting. Så kommer det ikke en del ut en dag så er det bare at jeg rett og slett ikke har tid til å få skrevet. Om det kommer noen del i dag er jeg ikke sikker på men i morgen får dere en del ;)

Legg til HOKL på facebook for oppdateringer om det kommer deler eller ikke ;)

Takk for alle flotte kommentarer folkens. Dere gjør virkelig dagen min

 

-RikkeVD

Guess who`s back?
Heisan :)

Rikke her (medeier av bloggen). Jeg har vært borte fra bloggen en god stund men nå fram til nyttår er jeg tilbake, kanskje etter også? Hvem vet? For noen dager siden fikk jeg denne brilliante ideen til en julehistorie, først var det tenkt som en julekalender aktig greie,  men så var jeg for sen til å kunne legge ut en del i går så derfor blir det en helt "vanlig" julehistorie.

Jeg håper på å få lagt ut første del idag nå som skriveånden er tilbake, sammen med juleånden. De skal sammarbeide om å lage denne spesielle julehistorien om et fantastisk julemirakel, og der har du navnet på historien A Christmas Miracle.

Tror ikke jeg skal si noe stort mer enn at denne historien blir noe helt annet en noe jeg har skrevet før. (Har du ikke lest de andre historiene jeg har skrevet så ta en titt i Historier av Rikke som er linket på headeren. Da har du noe å lese på mens jeg setter meg ned og starter å skrive ;)

Dette gifet sier noe om historien ;)

Flere enn meg som gleder seg til denne historien?

Hva tror du historien kommer til å handle om etter det lille bilde-hintet jeg har gitt?

-RikkeVD

Aktivitet? Lite, men....
Heihei! Merket at det ikke har vært noe aktivitet her på noen dager så kommer så hvis noen av dere husker Hopeless så skal det komme litt mer av den! Dere kan lese litt av den HER hvis dere vil lese litt av den. Poster alt jeg har skrevet frem til nå senere i kveld, og håper dere gleder dere! Dette er bare noe som får bloggen til å være i aktivitet så den ikke dør helt ut heller!

Gleder dere til mere av Hopeless?

HOKL, Hedda

Come on people!
HEISANN! Da siden ingen har opprettet noe på bloggen på noen dager nå, så må man jo trå til litt selv også! Jeg håper virkelig dere ikke bare glemmer hele bloggen her heller. Jeg elsker virkelig å skrive for dere, å få tilbake gode varme kommentarer som bare får meg til å skrive ennå mere. HVIS dere ennå ikke har lest "Hopeless mini utdrag" så burde dere ta en titt det, bare bla litt lengre ned på bloggen så finner du den. Siden det er nesten ingen aktivitet på bloggen nå skal jeg prøve å skrive opptil 1-2 imagines for dere i dag, så bare kom med forslag eller andre ideer dere har for noe, så håper jeg dere alle vil ha. Vis dere vil ha kommenter gjerne det, og et forslag også. Love you all!

PEACE OUT!

Hedda, HOKL ;*

Info om blogging
Hei :)

Jeg har et imagine på noen få deler som jeg tenkte å legge ut nå mens jeg sliter med hodepine så bloggen ikke blir helt tom. Så jeg legger ut en del i kveld, noen i morgen og noen på søndag så skal jeg prøve å begynne med bedre blogging fra mandagen. Sorry, men jeg klarer ikke sitte på pcen i flere timer så det må dessverre bare bli sånn.

EDIT: Det er 5 deler og jeg legger ut en i kveld da jeg får bildeopplasteren til å virke også to på lørdag og to på søndag :)

- Andrine

Tilbake!
Hei, da er jeg tilbake fra turen min til maldivene. Jeg vet ikke om jeg skal vente med å fortsette med historien, eller om jeg bare skal fortsette med en gang! Hvis dere vil kan jeg legge ut bilder fra turen min, men si meg hva dere vil angående fortsettelse av historien, "You are my everything", så skriver jeg en del så fort som mulig hvis dere vil det! :)

- Heidi (gjesteblogger)

infoo
Hei

Jeg er ikke sikker på om det kommer noen deler i dag heller siden jeg er hjemme fra skolen siden jeg har ganske vondt i hodet og litt svimmel. Jeg skal prøve å skrive en kort del, men hvis jeg får for vondt i hodet så blir det ikke noe.

- Andrine

Info
Hei :)
Jeg har ganske vondt i hodet akkurat nå, bruker å ha det så jeg vet ikke når/om det kommer ny del idag. Håper ikke dere hater meg, men er dessverre ikke noe jeg kan gjøre med det.

- Andrine

Gjestebloggeren
Hei :)

Meg
Jeg er den nye gjestebloggeren. Jeg heter Andrine, er 14 år og kommer fra Troms kommune. På fritiden henger jeg med venner og slapper av hjemme. Jeg holder ikke på med noen fritidsaktiviteter og vi har nesten aldri lekser så jeg tror jeg skal klare å holde bloggen ganske oppdatert. Jeg har en egen historieblogg og har gjesteblogget på flere andre før. Jeg blogger ikke på min egen for øyeblikket.

Historien
Jeg har begynt på en historie som heter "Beforie I die" og en Jason McCann historie. Jeg kommer til å legge ut Before I die her også hvis jeg blir fort ferdig med den så blir jeg å legge ut Jason McCann historien her også. 

Beforie I die handler om ei jente som har vært i ei bilulykke, den begynner da hun våkner fra koma. Foreldrene hennes døde i bilulykken så hun er alene. Hun kjøper seg en leilighet litt mer inni byen og selger huset hun bodde i sammen med foreldrene. Hun ordner seg en Before I die liste med 10 ting hun vil gjøre før hun dør. Justin kommer ikke inn i historien med en gang. 

Jeg håper dere blir å like historien min og kommenterer hva som er bra og dårlig. Jeg vil ha litt kritikk også siden da får jeg vite hva jeg må gjøre bedre.

- Andrine

NY GJESTEBLOGGER VALGT!
Hei folkens, beklager for at det ikke har vært noen oppdateringer i det siste men har hadt mer enn nok å gjøre med skolen og sykdom. Noe jeg fikk gjort når det kom til bloggen var å finne en ny gjesteblogger: Andrine! Hun har blogget på flere historieblogger før og tror hun kommer til å ta godt vare på bloggen til jeg får skrevet ferdig min historie. Regner med at det kommer et innlegg i morgen når hun får svart på mailen min. Håper dere tar godt i mot henne. Kanskje det kommer noen imaginer fra meg innimellom fram til jeg starter for fult igjen :)

-RikkeVD

Søker gjesteblogger (atter en gang)
Okei, Rikke her, ikke gjestebloggeren!

Jeg vet at dere ikke har hørt noe fra meg på en god stund nå. Grunnen til at jeg skriver nå er (som du sikkert ser) vi søker en ny gjesteblogger (igjen). Heidi skal bort, og blir borte i tre uker, og vi kan ikke la bloggen stå i tre uker uten nesten noe aktivitet, så derfor søker jeg og Hedda etter en TROFAST gjesteblogger. Kravene er skyhøye fordi vi trenger en som virkelig kan gi mye til denne bloggen. Fram til jeg har skrevet ferdig min neste historie, og er klar til å publisere den på bloggen, trenger vi en gjesteblogger som kan legge ut MINST en del om dagen, flere hadde vært super. Anbefaler å ha en ferdigskrevet historie.

Kravene for å bli gjesteblogger:

-Fylt 14 år!

-4-6 i norsk-karakter!

-Tar seg god tid til bloggen!

-Legger ut MINST en del om dagen!

-God retskriving, nesten ingen feil!

-At du er Belieber! Historien skal handle hovedsakelig om Justin og en jente. Kjendis eller ikke bestemmer du selv!

-Anbefaler at du ikke går på videregeående, med mindre du VET 100% at du får mye tid til bloggen!

-Skriver bokmål!

-Viktigst av alt: er til å stole på og er trofast!

Skriv navn, og alder og få med ALLE punktene over. Er et pluss om du legger med en liten imagine som du har skrevet og er fornøyd med (gjerne noe du kunne tenkte deg at andre skal lese). Husk at det å være historieblogger ikke bare er et stort ansvar ovenfor leserne dine, men at det også tar utrolig mye tid! Jeg startet som gjesteblogger her i Februar/mars, noe der, og fram til sommerferien 2012, og det  var ikke bare lett. Det å ballansere skolearbeid og bloggen er hardt arbeid om du ikke vet hvordan du skal gjøre det.

Tenk nøye gjennom det jeg har skrevet over om du VIRKELIG vil være gjesteblogger. Det er morsomt, men også tidkrevende og stressende til tider!

Hvis DU vil bli gjesteblogger send inn søknaden din til rikke-vd@hotmail.no   Kommer til å videresende den til Hedda sånn at hun også får lese søknaden. Lykke til alle sammen :)

Frist til Søndag 16.september kl 23:55!

@justinbieber: Scarybiebs 

-RikkeVD

VIKTIG BESKJED!
Jeg hadde på en måte håpet på at jeg skulle bli ferdig med historien min før jeg reiste, men det ble jeg ikke. Denne viktige beskjeden er altså at jeg reiser til Maldivene imorgen, og blir borte i 3 uker.. Skal ikke ha med meg pcen min, for det er ikke nett der nede. Så det jeg må gjøre da er å sette historien på pause så lenge, også fortsetter jeg når jeg kommer tilbake! Med mindre Rikke og Hedda ikke vil ha meg her lenger. Men da vet dere hvertfall det, at siste del for 3 uker, kommer senere idag! Beklager så mye! Skal gjøre det godt igjen når jeg kommer hjem derfra! 

- Heidi (gjesteblogger)

Gjesteblogger
Heisann!

Jeg heter då Rikke(ikkje eieren) og jeg skal gjesteblogge her ein stond. Skal begynne med imagine i starten og kanskje begynne på ei historie senere.

Men vil dokke at jeg skal skrive historie og heller skrive deler litt inn i mellom eller skal jeg bare skrive imagine til jeg har sikkelig tid til å starte en historie?

Jeg seiler , danser, driller og spiller handball så håper dokke skjønner hvor lite tid jeg har på hverdagene når jeg skal gjøre lekser og. Men har veldig lyst å blogge her så jeg skal klare det.

Jeg trenger noen ideer på hva første imagine skal handle om så komenter visst du har et spesielt ønske. Gi gjerne respons om det e noe du ikke liker å lese om.

(bilde av meg)

Håper dere liker det jeg skriver, har aldri skrevet sikkelig historie før, men skal gjøre so godt jeg kan. Sorry for sein oppdatering fra min side.

-Rikke (gjesteblogger) <3

Forandring i planene! Gjesteblogger valgt!
Hei folkens. Rikke her. Skulle bare si at jeg har valgt gjesteblogger. Valget havnet til slutt på Heidi. Grunnen til dette er at jeg har faktisk ikke råd til å la bloggen stå tom over lengere tid, og Heidi har allerede en historie som er kommet ganske så langt på. Jeg kommer til å skrive på historien min så regner med at når Heidi er ferdig med sin historie så har jeg skrevet ferdig min historie. Sender mail til Heidi snart. Dere andre som søkte: Jeg kommer til å huske på dere hvis jeg/vi får behov for gjesteblogger i nærmeste framtid. Har dere i en egen mappe på mailen min sånn at jeg ikke glemmer dere av ;)

Litt om Heidi sin historie:

Historien til Heidi handler om et tvillingpar som nettopp har flyttet til Atlanta, også blir de kjent med Justin Bieber på skolen, og Chaz og Ryan også.

Mer enn dette vet jeg ikke selv... haha, men tror hun kommer til å bli en bra gjesteblogger ;)-RikkeVD

Gjesteblogger søkes!
Hei alle sammen. Jeg (Rikke) kommer IKKE til å starte med min historie enda, rett og slett fordi det blir for mye styr for meg med skole. Jeg har nettopp begynt på videregående og MÅ fokusere på skolen. Derfor trenger jeg en gjesteblogger som kan blogge historie mens jeg skriver på min historie når jeg får tid. Jeg slutter ikke, jeg bare trenger mer tid til å skrive historien før jeg legger den ut.

Kopierte det som jeg måtte fylle ut når jeg skulle søke om å blogge her. Det er et pluss å ta med en liten imagine eller en smakebit på historien. Jeg kommer til å legge ut forskellige imaginer iløpet av uka før jeg har en gjesteblogger på plass!

Navn:

Alder:

HAR DU HATT HISTORIE BLOGG FØR (hvis du har hvilken?):

SKREVET HISTORIE FØR?: 

KARAKTER I NORSK SKRIFTLIG: 

Du kan ta med på søknaden hvis du vil:

NOEN IDEER TIL HVA DU SKAL/VIL SKRIVE OM? Justin Bieber historie så klart! :-) 

+++ Noe annet du synes er viktig å ha med :-) 

Vil helst ha en gjesteblogger over 14 år. Greit om man er 13 og blir 14 også i løpet av året ;-) 

Mail: rikke-vd@hotmail.no

Gjerne kommenter hvis du har sendt mail, og hvis du ikke vil sende mail kan du også bare kommentere her, men synes det er bedre med en mail for da kan ikke andre kopiere det du har skrevet ;)

FRIST: FREDAG 24. AUGUST kl 23:59!-RikkeVD

Kommer!
Unnskyld for en travel dag til meg, men det kommer en LANG del til dere i kveld nå. Har forsatt gjester på besøk, men det kommer når de har dratt. Gled dere! Wiiihu :-)

HOKL, Hedda

Ettermiddag eller kveldsgodis
Hei!
Jeg skal skrive en lang del til dere i dag senere. Er forsatt litt dårlig og i dag får vi middagsbesøk så derfor må jeg hjelpe mamma med å lage mat osvosv. Bare gled dere til delen som kommer enten i ettermiddag eller på kvelden. Spørs når jeg får tid til å skrive den ferdig :-) Gjerne kom med ideer hva du vil skje videre med Juliet, Jason, og Justin! Takk på forhånd <3

HOKL, Hedda

Snart ferdig
Hallo folkens. Jeg vet at dere sikkert er psst på meg, og det har dere god grunn til. Først av alt, jeg bruker lang tid på de siste delene fordi jeg vil at de skal bli bra. Det er ikke så lenge igjen til historien blir ferdig. Jeg skal prøve å lage de siste delene lang, men da blir det bare en del hver dag. Den blir mest sansynlig ferdig i løpet av helgen. Hedda kommer hjem i morgen kveld så vet ikke når hun starter på sin historie, men jeg er ferdig før hun starter på sin. Tenkte bare at dere skulle få vite det. Delen kommer i kveld, skal sitte resten av dagen å skrive på den sånn at den blir bra.

Takk for tålmodigheten deres, tro meg, det er verdt det når dere får lese delen ;)

-RikkeVD

MÅ LESES!!!
Hei folkens, Rikke her. Jeg føler meg som ei total bitch! I går la jeg ikke ut noen deler pg.a dagen i går, som sikkert mange forsår. Var ikke helt på topp og valgte derfor å holde meg unna alt av tv og data det meste av dagen. I dag har vi hatt besøk så jeg har ikke fått lagt ut noe særlig med del i dag heller. I tilegg klarer jeg ikke så skrive så mye på delen, men det må til for å få historien sånn som den skal være. Siden jeg ikke får lagt ut noe i dag heller så tenkte jeg at kanskje noen av dere lesere har et skjult skrivetalent. Hvis du vil så kan du sende inn en imagine til rikke-vd@hotmail.no så kan jeg legge den ut på bloggen. Jeg skal skrive litt på delen nå før jeg legger meg også håper jeg indelig at den kommer ut i morgen. Skal stå litt tidligere opp for å skrive enn jeg vanligvis gjør så håper vi den kommer ut før middagstider ;)

Stolt over gutten vår! 4 av 8 priser er ikke værst det ;)

-RikkeVD

Sorry folkz.....
Rikke her. Jeg får ikke lagt ut enda en del i dag fordi jeg har sterk hodepine nå og skal legge meg, men legger ut en del før jeg drar til byen i morgen hvis det er 10 kommentarer på delen innen da ;) Så vet dere det;)


Gleder meg til å lese den<3

-RikkeVD

ourbelieberworld-konkurranse
NY DEL ER PÅ VEI! SNART FERDIG!!!

__________________

Hei folkens! Jeg er med i en konkurranse på www.ourbelieberworld.blogg.no hvor du kan vinne blandt annet Bieber hoodie, Girlfriend parfymen og Bieber armbånd. Link---> http://ourbelieberworld.blogg.no/1342470365_konkurranse__bli_klar.html-RikkeVD

LYKKERUS!!!
Gjett hva??? Fikk billett til den 16.!!! Mamma holdt på å drepe meg men det  var sååå verdt det. Siden jeg er så glad så skal jeg starte på en del og legge den ut før jeg legger meg litt^^ Late dager når man har fått JB billett!! Flere som skal den 16.? Fikk rett før det ble utsolgt så står på tribunen men samma det! Nå får jeg se han LIVE!!

Ja... starter å skrive NÅ!

-RikkeVD

LES!!!!
Hei foklens, Rikke her. Siden Pernille enda ikke har lagt ut noen deler av sin historie, vil dere ha litt flere deler av She don`t like the lights selvom historien egentlig er ferdig, eller vil dere ha små imaginer? Vær så snill å kommenter sånn at jeg får lagt ut noe før jeg legger meg. Jeg er veldig trøtt å skal opp tidlig i morgen for å sikre meg en billett til Justins konserter!!!

Skriv om du vil ha mer av historien eller imagine!! Så vet jeg hva dere vil!
-RikkeVD

Billetter KUN på billettservice!
Heisann, dette er den tiligere gjestebloggeren Liv Marit.. Jeg vil bare fortelle dere om en smell jeg gikk på for rundt 24 timer siden,
fordi jeg fikk inn på det nettstede kaldt ''viagogo'' å så at de solgte billetter til Justin Bieber konserten (16.april.2013) 
.... nå for rundt 10min siden fikk jeg vite at alt jeg hadde bestilt der, gikk på svartebørsen! Altså vi tapte nærmest 8000kr på 3 billetter.. 
Å vi kommer ikke til å få billettene heller, og får å være ærlig er dette helt for jævlig! Dette er en av mine største drømmer..
å om jeg ikke får meg billetter på billettservice i morgen, vet jeg ikke hva jeg gjør! 

Men jeg sier dette til dere fordi dere skal holde dere unna alle andre nettsteder hvor dem selger billetter til konserten til Justin! 
Bruk billettservice! .. ikke tenk sånn som meg '' billettene på billettservice kommer til å bli utsolgt, før jeg får muligheten''.. 
Uansett, BILLETTSERVICE er stede for det er trygt å handle å i tillegg så får alle en sjans til å få tak i billetter 

Salget begynner klokkan 09:00 på billettservice.no i morgen! , lykke til ♥ Belieber help beliebers! 

- Liv Marit
 

Mini-Historie?
Hei alle sammen. Rikke her. Pernille får ikke lagt ut noen deler før neste uke så hva sier dere til en liten minihistorie? Tenker en historie på 5-10 deler altså en lang imagine på en måte? Så opprettholder vi aktiviteten på bloggen. For øyeblikket er jeg i Narvik hvor jeg er hos familie. Har ikke så mye tid men skal nok få presset inn litt tid mellom familiebesøk. Sååå.... vil dere ha en liten mini historie? Har noen historier jeg har startet litt på så finner ut hvilken jeg legger ut ;)Q: Vil DU ha en mini-historie?

Husk å KOMMENTER HVIS DU VIL HA EN MINI-HISTORIE!!!!

-RikkeVD

Heyhey!
Ayyy!

Hedda her! Klokken sju skal jeg ta toget hjemover og kommer kanskje hjem i 10-11 tiden. Lurte på bare om dere vil ha et imagine eller starten på historien min som jeg ikke har lagt ut? Bare kommenter for hva dere vil ha.
Del 1 på historien er ganske så lang, og på et imagine så må jeg finne på noe for å skrive det så vet ikke hvor lang den blir. Hva vil dere ha? :-)

Mer enn 5 kommentarer så blir det ;-)

Kommer enten i kveld eller i morgen.
HOKL, Hedda

Spørsmålsrunde - Pernille
Hei. Pernille her. Overskriften sier vel alt. Tenkte å ha en spørsmåls runde så dere kan bli bedre kjent med meg:) Så bare kom med spørsmål, så får jeg se når jeg svarer på de.

Important people! Please read.
Heeei! 

Fant ikke en passende overskrift men det får sikkert gjøre susen! Altså jeg skal egentlig veldig mye borte i sommer, siden om akkurat 20 dager er jeg i London og der skal jeg være i 3 uker. Unnskyld så masse for dette, og det her betyr det ikke kommer noe historie fra meg i sommeren. Kanskje på slutten, men ja...

MEEEN god nyhet! Siden jeg ikke kan har jeg skaffet en gjesteblogger til bloggen i mens. Rikke skal få lov til å ta seg en velfortjent liten pause. Synes hun er en super bra blogger og elsker historiene hennes selv! Rikke skal jo forsette siden hun er ikke gjesteblogger, men en FAST blogger. 

Den nye gjestebloggeren heter Pernille og jeg håper dere tar godt i mot henne. Hun virker utrolig snill, og søt. Har lest et lite imagine fra henne og her er det:

Du var på vei ned trappa da du så guttene sitte i sofaen i bare boxser foran tven. Du tok deg selv i å stirre på magen til Justin, men den var kjempe fin da. «Noen liker magen min ser jeg» sier Justin flørtene og blunker til deg. Du merket rød fargen i kinnene dine, så du snurr deg vekk. Du går inn på kjøkkenet men merker fort det kommer noen etter deg. En hånd legger seg på rompen din mens du går. Du gidder ikke gjøre noe med det for du vet det er Justin, og dere pleier alltid å flørte kjempe mye. Du kommer deg inn på kjøkkenet, med Justin etter deg som fortsatt har hånda på rompen din.  Du ser inn i kjøleskapet for å finne noe du kunne spise. Du bøyer deg ned og strekker etter pizza fra i går. Du merket en hånd som slo deg hardt på rompa. « Auu, Justin Drew Bieber, hva er det du driver med?» spurte du med en fake streng stemme.  Han lo den søte latteren sin. «Du sto så fint til, og rompen din var så tiltrekkende pluss når du går i det så måtte jeg bare» svarte han og blunket til deg. Du så ned på hva du hadde på deg og så sjokket opp på Justin igjen. Du sto der bare i truse og bh.

Du løp ut i stuen og fant en t-skjorte, og du brydde deg ikke om hvem den var sin. «Det der er min t-skjorte. Hvem sa du kunne bruke den?» sa Justin. «Ingen, sa det men tenkte det var greit» svarte du. «Men du ser fin ut da. Det må jeg innrømme» sa han flørtene og gikk imot meg. Han tok hendene dine opp til nakken hans og la de rundt der, mens han la armene sine rundt midjen din. Han presset deg mot han mens han stirret deg inn i øynene dine. Dere var kun noen centimeter fra hverandre, da han begynte å lene seg mot deg, og kysset deg mykt på leppene. Noen plystret bak dere men akkurat nå kunne du ikke ha brydd deg mindre om. Han kysset deg. Du var så glad nå. Etter en stund trakk dere dere fram hverandre, men han slapp deg ikke. Han så inn i øynene dine og smilte, men det varte ikke lenge før han trakk deg helt inntil seg så dere sto å klemte. Du hadde hodet ditt på bryste hans, og armene dine rundt midjen hans, og han hadde hodet sitt over ditt. Dere bare sto der i stillhet. Du hørte en stemme bak deg som sa, «endelig dette har jeg ventet lenge på. Flere år». Det var Tobias (broren din) sin stemme og du smilte svakt. Etter noen sekunder slapp han deg, men veldig sakte. Han smilte stor til meg og kysset deg på kinnet følsomt. Han tok hånden din og tok med deg inn i stuen, mens han satt seg ned dro han deg med seg også så du satt på fanget hans. «Kan vi ikke se på en film?» spurte du som et forslag. «Ja, god ide. Bare gå å finn en du» svarte Justin deg. Du gikk opp på rommet ditt og tok fram , Never Say Never, ikke overraskende. Du tok også med dynen din, og gikk ned. Du overhørte at guttene snakket om deg. «Hun er bare så søt, og endelig turte jeg å kysse henne, men det beste var at hun kysset tilbake. Skal ta med henne ut på i dag» hørte du Justin sa. «Vet det er bra. Endelig skjer det noe mer mellom dere. Du har jo likt henne i flere år. Men ikke sår henne, da får du med meg å gjøre» sa Tobias. «Aww, så søt du er Justin. Jeg vil gjerne bli med ut» lo du da du kom ned trappen. «Da slapp jeg å spørre for jeg ble litt nervøs. Sett på filmen nå» sa han og smilte stort til deg. Du satte på filmen og satte la deg på magen på gulvet. «Hei, du skal liksom sitte med meg da» sa Justin litt surt og dro deg opp. Han satt seg ned på gulvet så han hadde sofa kanten i ryggen, men han satt en pute der så han ikke skulle få vondt i ryggen. Han satt deg mellom beina sine, og du trakk dyna over dere. Justin tok den ene hånden sin på mage din, og da andre i hånden din. Fingrene hans strøk over hånden din, og den andre over magen din. Du ble utrolig var når han gjorde det. Du snudde deg mot han og kysset han på munnen, og smilte til han. Han ga den et søt smil tilbake. Akkurat nå kunne du ikke bli mer glad.

 

FINITO! Jeg håper dere tar godt i mot henne og hun starter når Rikke er ferdig med sin historie. Håper dere gleder dere og kanskje dere får litt imaginen eller "mini historier" fra meg før jeg drar til London.  

Love you all sweet readers! Jeg blir så glad når jeg ser hvor mye dere setter pris på Rikke. Vær så snill, selv om Rikke ikke har postet så mye akkurat i denne tiden er det fordi eksamen står på spill. Dere vil skjønne mye mer hvis dere har vært gjennom det, er gjennom det eller kommer gjennom det senere. Det er mye stress i 10 ende vil jeg bare si. 

Takk for at dere leste alt! 

Gleder dere til at Pernille begynner? 

Vil dere at jeg skal komme med noen imagines eller mini historier før jeg drar til London? 

HOKL, Hedda

 

Angående maraton!
Okey... ser nå at mange har spurt etter maraton. Må desverre si at det kommer ikke til å skje, ikke på denne historien. Jeg har skrivesperre på My Loving Brother og som mange av dere vet så er den snart ferdig. Altså rundt Fredag-Lørdag. Så det blir ikke noe maraton før jeg starter opp igjen enten i sommerferien eller etter. Jeg vet ikke helt enda.  Jeg drar på 10. klassetur på Søndag så derfor må jeg avlsutte historien før da. Så sorry folkens men det blir ikke noe maraton på denne historien. Jeg har muntligeksamen på Fredag så.... Som sagt. Skrivesperre så jeg ikke hvor historien tar veien XD

NY DEL LENGER NED!!!

-RikkeVD

Lengere historie!!
Hei folkens Rikke her XD Har snakket litt med Hedda og hun tenker å starte etter muntlig eksamen altså om ca 1 uke. Passer godt for da drar jeg på skoletur rett etter eksamen. Så det ser ut som om historien blir lenger enn plalagt. Det blir mye drama framover og kan ikke love at delene blir så lange, hvis ikke blir historien alt for lang og kjedelig. Neste uke startet vi med muntlig eksamen så da blir det bare 1 del pr dag. I helgen er jeg hjemme så skal prøve på flere deler om dagen ;)

 

Yey! Historien blir lengere :) Kanskje det ikke blir så trist slutt sånn som de fleste tror ;)

Kommer en del når jeg har fått spist og skrevet den ferdig. Mye drama framover mellom Justin og Gabby ;)

Noen som har forlsag til bra barnenavn? Gutt og jente ;)

-RikkeVD

Info og svar på kommentar!
Fikk nettopp inn denne kommentaren så svarer på den her så alle får det med seg:

 det er litt dårlig at du forventer så mange kommentarer når du aldri legge ut deler nesten , no hate :) justin saying

Grunnen er den at nå som jeg har prøve eksamen så får jeg ikke så god tid til å blogge. Hvis jeg skriver 10+ kommentarer så kommer det fort og da forventer kanskje noen at det kommer en ny del med en gang, men sånn er det ikke. Jeg har som sagt muntlig prøveeksamen i matte på Fredag så derfor skrev jeg 18+ kommentarer. Grunnen er fordi at jeg vet at innen kvelden så har dere klart det og da får dere en del. Som sagt, hadde jeg skrevet 10+ så hadde dere forventet en ny del nå og det hadde dere ikke fått før i kveld uansett. Det er rundt 200 som leser her vanlig så derfor forventer jeg at hvertfal 15-18 kommenterer. Der har du svaret ditt. Jeg leser selv blogger og da forventet jeg før at når de hadde fått så så mange kommentarer så kom det en ny del, men den gang ei!

Også fikk jeg et annet spørsmål om jeg kom til å starte på en ny historie etter My Loving Brother. Svaret er nei! Grunnen? Hedda som opprinelg har denne bloggen skal starte med sin historie, jeg vet ikke når jeg kommer tilbake, kanskje i sommerferien. Etter helgen så tar jeg meg en pause fra bloggen, men skriver fortsatt på historier som skal ut på bloggen senere når jeg er tilbake. Har startet på tre historier som dere skal få velge mellom når jeg kommer tilbake.

Hvis dere ikke fikk det med dere så blir altså historien avsluttet de nærmeste dagene, mest sansynelig Lørdag eller Søndag. Skal egentlig overnatte hos en vennine hele helgen, men ser ikke sånn ut siden Bodø flyplass blir stengt for passasjerer som skal reise fra Bodø. Derfor slipper jeg å stresse med å få historien ferdig.

Kommer en del i kveld. Tilbake til skrivebordet hvor matten venter :(

-Rikke

WATTPAD
Heisann! 

Unnskyld masse, men både jeg og Rikke er ganske så opptatt for tiden! Hvis dere vil lese en engelsk historie om Janoskians (en gruppe jeg bare elsker som gjør random shit) så kan dere gjerne ta en titt innom? <3 Ville betydd mye!

http://www.wattpad.com/story/1425187-one-month-in-melbourne-chapter-one

Har skrevet 2 deler så langt! 


JANOSKIANS ALL THE WAY <3

HOKL, Hedda

Kommer ikke mere i kveld...
Hei!

Unnskyld så utrolig masse! Jeg sa kanskje jeg ble litt opptatt i dag og håper dere skjønner det. Nå skal jeg desverre bare pakke så skal jeg liggeover til jente gjengen så håper dere forstår det. Sikkert mange av dere som ser på MGP også nå. Det skal vi! Har tatt opp alt på opptak så skal kose oss masse i kveld! Håper dere koser dere i kveld også! Ha en super dag vidre og det skal komme noen deler i morgen. Skal bli ferdig med denne til mandag tror jeg, eller tirsdag. 

Så unnskyld igjen! 

Skal/ser dere på MGP? 

HOKL, Hedda

Mini historie?
Hei!
Altså Rikke har eksamen i morgen og på torsdag så det blir litt travelt for henne, men jeg lurte på siden jeg har fri i morgen og på torsdag vil dere ha en liten mini historie? 5 deler kanskje? Er ikke sikker ennå, men dere kan bare komme med ideer til historien. Skal prøve å få med noe av idene deres! Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal skrive om men hvis dere vil ha en mini historie så KOMMENTER!

Dette er også pga av at bloggen sine lesere ikke skal gå ned så mye. Håper dere vil ha. Jeg starter å skrive med en gang jeg våkner i morgen. Skal prøve på litt lange deler også. HVIS det er mer enn 3-5 kommentarer på dette innlegget, så blir det mini-historie i morgen.

Vil du ha en mini historie?
Noen ideer for den?
HOKL, Hedda

Ny historie - My Loving Brother

Jaja... da er You Can`t Hide The Truth ferdig. Jeg har allerede startet på en ny historie, denne gangen får ikke dere velge hvilken historie jeg skal skrive fordi jeg allerede har så mye inspirasjon til den. Historien heter My Loving Brother. Har ikke lest noen historier som har den vrien på en historie så håper dere kommer til å like den. Her får dere en liten bit av My Loving Brother.

2004:

Jeg brøt ut i høy latter og flere fulgte etter. "Nå er det nok. Ta med broren din på rektors kontor med en gang frøken Bieber!" Jeg røyste meg fornøyd opp og tok med meg sekken. "Med glede Mrs. Putlocker!" Jeg gikk fornøyd ut av klasserommet og fant Justin. Han ga meg en high five og vi gikk til leende til bestemor og bestefar. Hvem gidder vel å dra på rektors kontor? Ikke vi!

"Neimen.... er dere hjemme alerede?" Vi nikket og smilte lurt til hverandre. Bestefar kom i gangen med bilnøklene i hånden. "Det er de ikke. Kom igjen. Jeg fikk en telefon fra rektor. Dere er i stor trøbbel" Jeg sukket og snudde på hælen mot bestefars bil. "Gøy så lenge det varte" Lo Justin bak meg mens vi satt oss inn i bilen til bestefar. "You bet bro" Lo jeg og ga han en high five. Bestefar så surt på oss mens vi satt og lo i baksetet. "Bare vent til moren deres får høre om dette" Vi ble begge stille og alvoret sank inn hos begge to. "Shit...." mumlet Justin. Jeg kunne ikke sagt meg mer enig.

2012:

"Herregud! Jeg skal møte Justin Bieber! Jeg kan ikke tro det!" Jeg la hodet ned på bordet for tusenede gang. "Igjen... han er en helt vanlig person!" Lucy dro opp hodet mitt og så på meg. "Lett for deg å si men for meg...." Hun sukket og så drømende ut i lufta. Hvorfor må jeg ha en bestevenn som er besatt av Justin Bieber? Argh.... jeg hater det noen ganger. "-For meg er han en Gud!" Jeg lukket øynene og ønsket at for en gangs skyld var hun ikke hodetstups forelsket i broren min. Ok, så er han ikke broren min, men vi har vokst opp sammen. Når jeg ble født var mamma og pappa veldig fattig så de sendte meg til et vennepar i Canda. Jeg vet, helt fra Norge til Canada. Stor forandring. Jeg var ett år og hadde så vidt lært meg norsk når jeg ble flydd over havet til Canada hvor jeg måtte lære meg et nytt språk. Hver sommer har jeg vært i Norge hos mine virkelige foreldre, men Pattie og Jeremy vil alltid være de som oppdro meg, sammen med Bruce og Diane da. Sist gang jeg så Justin var vel i.... 2010 tror jeg. Faktisk så husker jeg ikke så godt. Jeg er fan av han ja, belieber faktisk men ikke sånn 'herregud jeg vil gife meg med han'. Neitakk. Når du har vokst opp sammen med han og ser på han som en bror så funker ikke det. Han er kjekk, det skal jeg innrømme men noe mer enn det.... nope!

Ja, som dere ser så blir den litt anderledes. Skrivemåten min tror jeg også blir anderledes enn de andre to historiene. Denne historien blir ikke like lang som Superstar og You Can`t Hide The Truth, fordi Hedda skal mest sansynlig begynne på sin historie om ca 1 månde. Legger ut første del i morgen med minde mange vil ha første del allerede i kveld.

Også må jeg takke for alle de flotte tilbakemeldingene fra dere. Varmer virkelig.

PS: Ta en titt innom disse to bloggene. Begge fortjener en linking så sykt mye: http://jdrewbhistorie.blogg.no/ http://itsbeliebersforever.blogg.no/

Siste del av You Can`t Hide The Truth ligger lenger ned ;)

Noen som gleder seg til ny historie?

-RikkeVD

Svar på spørsmålsrunden!
Hei! 

Da kommer svarene vi har fått fra dere :-) 


Fra Vanessa/Jdrewbhistorie.blogg.no

Til begge;

-hvordan ser dere på Justin? (bror, fremtidige mann xP)

Rikke: Tror egentlig ikke jeg ville ha datet han. Så kanskje bror eller bestevenn. Spørs hvordan personligheten hans er... hvem vet... kanskje han er min framtidige ektemann?

Hedda: Haha, ser på han som en god venn kanskje? Bror ville også vært kult da, og kanskje fremtidige mann, så kjekk da! Thihi

-spiller dere noe sport?

Rikke: Nope. Men har gått på drilling (altså i korps), svømming og riding. Rir ikke lenger pga skolen. Har faktisk ikke tid lengere.

Hedda: Nei, gjorde det før, men har bestemt meg for å fokusere på skolen. Har spilt håndball og fotball før. 


-Topp 10 sanger på din mobil/mp3 akkurat nå?

Rikke: Boyfriend, Ai Se Eu Te Pego, Call Me Maybe, Down To Earth, Hurt, Mirror, My Love Is Like A Star, Part Of Me, Somebody That I Used To Know, Taken Haha... masse randomt

Hedda: Boyfriend, Stronger, I forgive you, Average girl, Angel, Radio, Give your heart a break, Chasing cars, Up all night, og Impossible, i think... hører på masse egentlig. 

-beste dere vet om å gjøre får å få dere i bedre humør?

Rikke: Være på dataen.... kommer ikke på noe annet. Eller bare la meg være alene uten å snakke med meg. Hvis du snakker med meg blir jeg bare mer sur/trist you name it!

Hedda: Spiller gitar for å gjøre meg i bedre humør, sånn seriøst hvis jeg ikke får lov blir jeg ennå surere. 

-hva er det værste noen kan si til deg om Justin?

Rikke: At jeg aldri får møte han, han vet ikke at jeg fins og at musikken hans suger eller han bare skriver/synger om jenter.

Hedda: Har hørt masse stygge ting som blir sagt på skolen, men jeg klikker ikke totalt for det. Liker bare ikke å se Justin såret egentlig. 

-kjekkeste person dere vet om? (untatt Justin sefølgeli)

Rikke: Woho... det var ikke lett... hmm.... Ian Somerhalder, selvom han er over 30 ^^

Hedda: Ehhh... vanskelig spørsmål, men må nokk si han her kanskje?  Haha...

Lame spørsmål i know men jaja ^^ 

Neida ^^ Ikke i det hele tatt <3 

 

Fra itsbeliebersforever.blogg.no

- bieberhistorier dere anbefaler å lese?

Rikke: Take a look here -----> http://hokl.blogg.no/1335896098_historieblogger_jeg_l.html

Hedda: Beliebersdream.blogg.no, lovejustinstories.blogg.no, jdrembhistorie.blogg.no, loveyourlifedonthateit.blogg.no, og DIN så klart. Det er egentlig alle er leser og liker dem godt ^.^

- daglig statistikk og sidevisninger?

Rundt 500-600 visninger på en vanlig dag kanskje, og 150-250 lesere. Går oppover i hvertfall :-) Liker bare at folk liker historien og kommer med tilbake meldinger om at de liker den. Hvis de er fornøyd, blir vi også det. 

- hvor gamle er dere?

Rikke: Ble nettopp 16 i april ^^

Hedda: 15, blir 16 i desember... 

- yndlingsfilm?

Rikke: Titanic uten å tenke meg om to ganger, også har vi NSN

Hedda: One day <3 ahh, utrolig søt og trist film! + NSN. 

- Hva er deres forhold til Justin?

Rikke: Han har hjulpet meg gjennom en tung stund i sommer (det vet han faktisk) :o Og han har lært meg å ha tro på meg selv

Hedda: Jeg elsker sangene hannes og han er en STOR inspirasjon til meg. 


- Hvordan hadde dere reagert om dere hadde møtt Justin?

Rikke: Jeg hadde vel stått og sett på han og ikke turt å snakke med han med den crappy engelsken min. Hadde fangirlet inni meg men sett ut som et spøkelse på utsiden (No joke)

Hedda: Først ville jeg ha freaket litt ut, og sikkert tenkt at det ikke var sant, men etterhvert som jeg ville snakke med han oppføre meg helt vanlig. 

- skal dere reise dit justin skal på promotering i Norge?

Rikke: Får ikke lov siden jeg bor i Bodø, men skal når han skal ha konsert etter sommeren (hvis han kommer til Norge da)

Hedda: Jeg skal prøve, håper bare at eksamen ikke kommer i veien og heller ikke midt i helgen jeg drar på klassetur. Der var svarene. Historie kommer senere. Nå skal jeg se på TVD så starter jeg å skrive når jeg er ferdig med å se på den.

HOKL, Rikke & Hedda

Historieblogger jeg leser -Rikke
Fikk et spørsmål om hvilke historier/historieblogger jeg leser. Jeg er ganske så kresen på hva jeg leser så derfor er det ikke så mange, pluss jeg har ikke så mye tid:

http://beliebersdream.blogg.no/ -Begge historiene som foregår nå.

http://justindrewbieberstory.blogg.no/ -Har lest alle. Nå er det en Engelsk historie som foregår.

http://jdrewbhistorie.blogg.no/ -Har lest alle og hun er en fantastisk jente som fortjener leserne sine og mange nye ;)

http://jbdream.blogg.no/ - Har lest alle historiene og hun har nettopp startet på en ny.

http://lovejustinstories.blogg.no/ - Dritbra Jason McCann historier som jeg anbefaler å lese. Hun holder på en JB historie nå som jeg mildt sagt er hekta på.

http://itsbeliebersforever.blogg.no/ - Jason McCann historie som er sykt bra

http://storiesaboutjb.blogg.no/ - Cecilie som blogget på Bibses en stund er tilbake så sin blogg med ny historie. Hun er på del 2

http://hokl.blogg.no/ - Også kan dere lese alle de andre historiene som er på denne bloggen. Alle historiene som Hedda har skrevet, Superstar som jeg har skrevet og andre historier som gjestebloggere og andre folk har skrevet.

Disse er da de jeg leser for tiden, håper dere finner noe dere blir å like.Vi har spørsmålsrunde på bloggen så spør i vei ========> http://hokl.blogg.no/1335892181_sprsmlsrunde.html

-RikkeVD

 

Spørsmålsrunde!
Hei! 

Velført maraton eller? Syns det gikk fint, og dere er noen supre lesere! 

Siden bloggen går oppover tenkte vi å ha en liten spørsmålsrunde. Dere kan spørre begge to om hva som helst, men noen ting er det kanskje vi ikke svarer på. Altså hvis det blir for personlig. Hvis dere vil bare spørre en person skriv "Til Rikke/Hedda" eller hvis det er til begge "Til begge". Skjønner? Ja, vi sier det! Håper dere kommer med noen spørsmål og vi får se når vi svarer på de! Kanskje i morgen, torsdag, eller i kveld en gang. Får se på hvor mange spørsmål det blir. 
Håper dere kommer med noe dere lurer på! 

Lenger ned ny del av You Can't Hide The Truth. 

HOKL, Rikke & Hedda

 

Få med når nye deler er ute!
Heeeeeey! 

På toppen av bloggen ligger det lenker til både Facebook og Twitter. På disse to ved å enten legge oss til som venn eller følge oss på twitter får dere informasjon når en ny del er ute :-) Håper dere legger oss til som venn eller følger oss, og vi følger tilbake på de fleste som følger oss! Vi skal prøve å gjøre vårt beste når det gjelder med å skrive når nye deler er ute og følge folk tilbake! 

For å gjøre det enkelt: https://twitter.com/#!/hokll    -    Twitter

                                        http://www.facebook.com/homkogl    -    Facebook

Istedenfor å sjekke bloggen hele tiden får du vite det gjennom twitter eller facebook da! Dette er valgfritt, men anbefaler noe av disse to! Nettopp startet på twitter igjen, så har akkurat startet med det. Husk også maraton i morgen klokken 14:00! 

Litt lenger ned finner dere en ny del av You Can't Hide The Truth. 

HOKL

Maraton i morgen
Ja som jeg har skrevet i noen andre innlegg så blir det maraton i morgen. Jeg starter klokken 2 og fortsetter utover så lenge jeg har deler som skal ut. Blir middag i 4 tiden sikkert så tar en pause mens jeg spiser middag. Kommentarene kommer til å stige med 2 eller 3 for hvert innlegg.Syns kommentarene går nedover og jeg prøver mitt beste på å få ut så mange deler jeg klarer om dagene, så jeg gjør så godt jeg kan. Håper dere kommenterer  mye i morgen så får dere jo flere deler ut. Hvis det kommer over 10 kommentarer på den delen som ligger under dette innlgett kommer det ut en ekstra del i dag.

PS: ta en titt innom denne bloggen. Hun skriver fantastisk og er suuuper kul. Takk henne for at dere får en til del idag for hun får opp motivasjonen min så mye : http://jdrewbhistorie.blogg.no/

-RikkeVD

Utdrag fra historien: A Twin?
HEI! Her er et lite utdrag fra historien min som jeg har startet på. Håper dere liker og forresten jeg tok en blanding av disse to ideene :-)

Hovedpersonen er kjent og dermed treffer hun Justin på Ellen, eller en konsert som hun skal ha med han. 

 Justin har en tvillingbror som heter Jason Mccan (Justin spilte han i CSI, han er "badboy" altså, nesten lik som i CSI), og hovedperson treffer Justin først så treffer hun Jason Mccan og Jason later som om han er Justin. Dette fører så klart til mye drama... 


Jeg kikket på de vakre øynene hannes og smilte idet han kom ut. Han hadde Kenny rett bak seg og så på meg med store øyne. "Bor du der", spurte han fort samtidlig som han var forskrekket. Jeg smilte lurt og nikket. "Kan jeg komme til deg etterpå? Skal på butikken først", sa han og gliste. "Hvis du kjøper noe til meg", sa jeg smilende mot han. "Deal", nikket Justin mot meg. Kenny smilte lurt til meg og de gikk nedover gangen. Jeg fniste litt og lukket døren igjen. På tide med pizza! 

Gegen die Welt

Justin og jeg satt plassert i sengen min med godteri, og brus. Justin hadde jo kjøpt godteri til meg da. Vi så på en film og jeg satt nesten inni armkroken til Justin. "Du kan få legge deg her altså", lo Justin på pekte ved brystet og armen hans. Jeg nikket ivrig og Justin bare lo av meg. Jeg lå meg tett inntill Justin og tok den ene armen min over magen hannes. Jeg vet ikke hvorfor jeg gjorde det, men jeg fikk utrolig lyst til det. Kriblinger i magen min var der hver gang jeg rørte Justin eller så på ham. Jeg så Justin smile mens jeg lå der og følgte med på filmen. Han virket nervøs, men hvorfor skulle han det? Jeg kjente øyelokkene min holdte på å lukke seg når filmen ble ferdig. Jeg merket også at Justin stirret på meg men jeg latet som jeg sov. "Goodnight beautiful", hørte jeg Justin si og han kysset meg på pannen. Åh, guuuud! Jeg ble varm og smilte automatisk når han gjorde og sa det. Jeg kjente at jeg ble trøtt og sovnet i armene på Justin. 

i'm small, world is big.

//Nesten som det, bare at de sitter og Juliet har armen sin over Justin sin mage, hehe...

"Juliet? Våken", spurte en hes sexy stemme. Jeg gnidde jeg i øynene og så litt opp. Jeg lå forsatt i Justin sine armer og jeg måtte si at det var den beste natten i mitt liv. Jeg sov så godt! "Hei", sa jeg med hes stemme tilbake. Justin flirte litt og studerte meg. "Sminken din har gått av", sa han søtt. Åh, jeg ser sikkert ut som et monster nå. Jeg gravde hodet mitt ned i fanget til Justin og han bare lo. "Juliet, se på meg da. Du er utrolig vakker uten sminke", sa Justin søtt. Jeg kikket fort opp på han og han rødmet som bare det. "Tomat much", lo jeg. "Ikke mobb", mumlet Justin og han begravde hodet sitt ned i fanget mitt. Jeg tok hodet opp i Justin og bare smilte til han. Jeg ble nesten hyponytisert av å se i øynene hannes. Han så på meg og litt ned på leppene mine. Jeg smilte og så ned i sengen. Han tok tak i haken min og smilte søtt. Jeg så rett inn i øynene hans. Hva skulle egentlig skje nå? 

 

Hva syns dere? :-) Likte dere den? 

Let me know! 

Litt lenger ned er ny del av You can't hide the truth forresten ^^ 

HOKL, Hedda

Utdrag?
Heihåå! 

Siden Rikke ikke har fått postet en del ennå, vil dere ha et lite utdrag fra historien jeg har startet på? :-) Føler at bloggen må prøve å være litt aktiv og har ikke så mye å gjøre, så hva vil dere? 

Bare kommenter hvis dere vil ha et utdrag fra den! 


Hva synes du om den nye headeren og designet? 

Bla litt lenger ned og svar på hvilken dag dere vil ha maraton fra Rikke på! 

HOKL, Hedda


 

Maraton?
I forrige innlegg spurte jeg om dere ville ha maraton i morgen eller Tirsdag. Tenkte å få litt fart i historien så jeg kan smått begynne å avslutte den. Jeg kommer til å fortsette å blogge med mine historier fram til starten av Juni mest sansynlig, Jeg slutter ikke, tar bare en pause hvor Hedda starter på sin historie.

Så når passer det best for deg at jeg har marton? Jeg vet ikke om alle i landet har fri i morgen men vi har hvertfall det der jeg bor. Det passer best for meg på Tirsdag for da får jeg 2 dager på å skrive deler til dere. Forrige maraton gikk ikke så bra, så jeg håper dette går bedre med maaaaange spenende deler og drama før alt ender ;)BTW, legg oss til som venn på facebook Ho Kl

-RikkeVD

Nytt design på vei!
Hei dere! 

Som dere kanskje merker er bloggen litt i forandring og det kommer headere senere til dette designet, så akkurat nå for tiden kommer den til å forandre seg litt. Håper dere liker det! 

HOKL

Dagene som kommer!
Rikke her. Beklager for dårlig blogging fra min side, men jeg har vært så opptatt i det siste. Tenkte at dere skulle få vite at det ikke er sikkert det kommer ut deler i morgen eller Fredag. I morgen skal jeg på noe som heter Film Fest Salten. Hørt om det? Så jeg drar i rundt 4-5 og blir der resten av kvelden. Rød løper og konsert og greier. Kult hva?

På Fredag skal jeg i bursdag til ei veninne som hadde bursdag i går. Kanskje jeg får presset inn 1-2 deler på Fredag før jeg drar, og kanskje når jeg kommer hjem. Tar under 1 minutt å gå så det skal nok gå bra.

Beklager igjen, men jeg har et liv utenom bloggen også. Kommer ingen deler i kveld for jeg må opp tidlig i morgen. Sykehus... suger! Kanskje jeg får skrevet litt når jeg er på sykehuset siden pappa jobber der så får jeg sikkert låne en data.-RikkeVD

PAUSE - Liv Marit
Heisann og beklager igjen for at jeg ikke har blogget på lenge, men det er fordi jeg usikker på hva jeg skal gjøre. Å det er så sinnsykt mye som skjer i livet mitt akkurat nå. Så jeg bestemmte meg for å ta ei pause nå fremover, for jeg vurderer også å slutte som gjesteblogger, men jeg elsker jo egentlig å skrive historie det er bare at jeg rekker ikke å skrive så mye i løpet av en dag... Men nå tar jeg i allefall offesiel pause, fremover ei stund.. Men er det noe dere vil spørre om eller tips til historien fremover så er det bare å kontakte meg på facebook. (Jeg vil virkelig få tips til hvordan jeg skal fortsette historien min, where are you going) 
¤ Facebook  
- trykk på ¤facebook for å komme inn på profilen min, det er ikke vits å legge meg til som venn.. om du ikke har sendt meld til meg sånn at jeg ''vet hvem du er ''. 

 

- Synes du jeg skal fortsette som gjesteblogger? 

HOKL, gjesteblogger- Liv Marit B.  

Norway Needs Bieber TRENDER!


YEY! Håper Justin ser det, eller noen fra crewet!

-RikkeVD

STEM STEM STEM!
Noen av dere har sikkert stemt på teen.com om den beste fanbasen. Vel nå står det mellom Beliebers og Directoners. Altså Justin Bieber og One Direction. Stem på Beliebers. One Direction haler innpå!

http://www.teen.com/2012/04/19/celebrities/most-popular-teen-celebrity-one-direction-justin-bieber/#.T5QG1dCqkU0.twitter

-RikkeVD

Sorry!
Jeg beklager så sykt mye for at det ikke kom en del til idag, men jeg dro ut med venner og dro ikke hjem før kl 23. Jeg skrev på facebook at jeg dro ut og ikke viste når jeg kom hjem. Jeg har sagt at det kan være lurt å legge oss til på face for der skriver jeg hvorfor det ikke kommer deler. Holder på med en del nå som dere skal få. Jeg har et liv utenom bloggingen som jeg gjærne vil bruke når det er fint vær og jeg ikke har skole/lekser!

Men det kommer snart en del. Stay tuned!-RikkeVD

Just wait for it!
Rikke her. Skriver delen nå. Takk for alle kommentarene. Kommer ut av dusjen og finner 12 kommentarer på under 20 minutt. Dere er fantastiske. Men ja, kommer en del til om ca 15-30 minutter ;) Har skrevet litt på den før jeg skrev dette innlegget. Men igjen! JEG ELSKER DERE SERIØST!

Legg oss til som venn på facebook for oppdateringer om når det kommer ut deler. facebooken er: HO KL-RikkeVD

Gratulerer med dagen Linda, beliebersdream!
Hei! Måtte bare ha et lite innlegg om at Linda (bloggen beliebersdream) har bursdag i dag! Hun har hjulpet meg gjennom mye av blogg ting så hun fortjener det også!

HA EN SUPER DAG LINDA! KOS DEG MASSE! <3 Grattis! 16 år og du kan få starte med scooter! Wiiiii!

HOKL, Hedda

- gledes til mere av historien din også, Linda ;-D

Where are you going - DEL 50
 Justin bare kysset deg enda en gang , en gang til og enda en gang. Så stoppet han plutselig å sa ''Skal vi si det til foreldrene våre?''. Du bare ristet på hode å sa ''nei, vi kan ikke det enda.. vi må da vente noen dager da for jeg må vite selv at ungen vokser''. Så smilte du litt lurt. Justin så litt usikkert på deg å sa '' jamen, det er vell best om vi venter litt da som du sa''.Så tok han hånden din å fulte deg ned i stuen, hvor Kenny og faren din satt å så på TV. Så spurte Justin '' Kenny? , kan vi låne bilen i noen timer eller?''. Så tittet Kenny rart bort på Justin å sa ''dont't text and drive!'' så kastet han nøkklene bort til Justin.

___________________________________________________________________________

 

#på sykehuset

''*Dittnavn Etternavn* ropte legen ut, så tok du hånden til Justin så sa du ''bli med meg!''. Han bare smilte å reiste seg opp å holdt hånden din.Du var skikkelig nærvøs for hva legen skulle gjøre med magen din.. Legen og Justin så det så legen sa ''*Dittnavn* dette er ikke noe noe farlig, jeg skal bare se om barne ditt har det ok og om din mage generelt har det bra og jeg ser jo også at du har med deg kjæresten din med deg. Justin kremtet '' samboeren'' så smilte han bare lurt bort til deg og legen. Legen fulte dere inn på kontore hennes.
Så ba hun dere om å sette dere ned, så gikk hun ut for å hente noe. Så dere satte dere ned, så tittet du bort på Justin med et nærvøs blikk. Så sa du '' vi lar henne ikke fjerne han\henne nei?!''. Justin fikke et blikk som sa direkte NEI! så klemte han hånden din å sa '' det er ikke det vi skal, vi skal skjekke om du du har det bra og om ungen vår  har det bra''.

Du bare smilte lurt til Justin å sa '' ungen vår''. Så kysset du han, så kom legen inn døren å sa '' *Dittnavn* du kan legge deg ned der..'' så pekte hun på sengen som var der. Du kjente du ble litt bekymret så du sa '' du skal ikke skade han\henne vell?''. Legen så forsiktig på deg å sa '' jeg har ikke lov til det, med mindre du ønsker det. Men det ser jeg på blikket ditt at det kommer ikke til å skje.. fordi du har forelsket deg i den magen'' Så smilte hun å tok hånden din og du slapp hånden til Justin. Så sa du til Justin'' jeg liker denne legen'' og Justin lo bare svakt å sa '' skal vi ta henne med til Norge kanskje?''. Du bare nikket lurt, og legen så på deg med et spørrende blikk å sa '' mener du det?''. Du gav henne et seriøst smil å sa '' ja, jeg mener det.. fordi du virker som en person som virkelig ønsker å hjelpe''. Legen bare smiltei de hun begynte å kjenne på magen din. Hun begynnte plutselig å le så sa hun '' beklager at jeg ler men, du minner meg bare så sykt mye om meg selv... for jeg ble også gravid på din alder og jeg var også veldig nærvøs over legene som ble valgt ut til meg''. Du ble helt serriøs så sa du ''Justin?, er det noen mulighet for at vi kan få henne med oss til Norge i den tiden jeg skal føde da?''. Justin smilte til deg å sa '' jeg skal se hva jeg kan ordne, om det er greit for deg da doktor?''. Dere så bare at smile hennes gikk høyt op i været så sa hun 'kall meg Helene, og ja jeg det er ikke noe mer jeg kunne ønsket enn å hjelpe deg  *dittnavn*''.Så sa skrev Justin nummret sitt på en lapp som lå på benken hennes. Så tok Helene på gele på magen din, hun skulle vist ta ultalyd. ''Vil du se barne ditt?, vi får ikke vite hva det er enda da om det er jente eller gutt..Men du kan få se hvordan det ser ut når det er så ungt''.Du bare nikket ,og kjente det banket hardere og hardere i hjerte ditt.. helt til det kom opp et lite bilde på den skjermen. Der var ungen deres!

''Tusen takk Helene for at du er så rolig med meg!'' sa du helt alvorlig og smilte av det skjønne lille frøet som var på skjermen. Justin satte seg intill deg så tok han hånden din så tittet han bort på Helene å sa '' Hva er risikoen for at hun mister barnet?''.

- Mer?
HOKL, gjesteblogger - LivMarit B.  
( blir nok siste del for idag, for som sagt jeg skal i en bursdag. Men skal prøve se hva jeg rekker i natt\kveld når jeg kommer hjem)  

BIEBERFACT + dagens bilde! 14.04.12
1.Justin sier, for å få hans oppmersomhet må du være den som roper høyest
2.Justin bruker Dolce & Gabbana parfyme
3.
En gang sende Justin en fan for å kjøpe en Big Mac til han. Moren hans lot han ikke spise den.
4.Justin ble født på en Tirsdag
5. 
Justin liker mango smoothies
6. 
Justin favoritt fast food resturant er Subway
7. 
Justins favoritt sang fra My World 2.0 er Up
8. 
Justin liker å lese fansens tweeter. Han syntes det er underholdne.¨
9.
Moren til Justin gråter ofte på offentlige hendelser, hun er redd Justin skal bli angrepet
10.Første tweeten Justin skrev var 
  
Dagens bilde! :  
383479_3713685807487_1435924443_33493035_1427387554_n_large

- Viste du alt som sto på fakta? 

HOKL, gjesteblogger - LivMarit B.  

DAGEN ER MIN! ,så vidt jeg vet ...
Da er det jeg igjen , Liv Marit som har kommet inn hit og idag er det bare min blogg dag ♥ tror jeg.. Fordi Rikke skulle vist på besøk eller noe sånt. 
Så jeg sa at hun kunne ta seg fri, men sånn som jeg ser det så greier ikke hun å holde seg unna skrivinge så lenge! , men i så fall så er det helt sikkert at dere får 2 kanskje 3 deler idag så blir det noen bieberfacts osv. Jeg skal prøve å blogge så jevnt som mulig, men jeg skal ut og treffe noen venner fra 12- 13 så etter det vet jeg ikke hva jeg skal utenom at jeg skal i bursdagen til bestemoren min klokken 18. Så dette skal bli en spennende dag, kanskje jeg får flere lesere på historien min også? Det er virkelig det jeg ønsker meg mest ut av dette  :)  

Jeg føler historien min blir litt rar, for liksom *Dittnavn* ble jo i historien gravid dagen før..., men likevell så kommer hun til lege osv, men jeg kommer nok til å hoppe langt frem i tid senere, så jeg håper dette går bra:)  

Tumblr_m1lt1xsi3l1rsxikto1_500_large

- gleder du deg til flere deler av Where are you going?

HOKL, gjesteblogger - Liv Marit B. 

Wiiii!

Tok en tur innom mest aktive listen, og gjett hvem som sto der? 

HOKL 

Trekt navn og noe dere vil ha med?
HEI IGJEN! 

Siste innlegget for meg på leeeenge nå og Rikke håper jeg blogger i en lang stund før jeg kommer brasende inn på bloggen igjen. 

Jeg trakk 2 navn til historien min, og det kan hende flere blir med. Jeg trakk de på random.org og de som ble med var Hanna og Juliet! Hanna blir bestevennen og Juliet blir hovedpersonen :-) Blir sikkert med flere navn senere også som jeg trekker tilfeldig ut. 

Hvis noen av dere har noen ide til historien er det bare å komme med dem/den! Blir takknemelig for alt og skal prøve å få det med også :-) 

Husk det ble ide nr 5. Justin har en tvillingbror som heter Jason Mccan (Justin spilte han i CSI, han er "badboy" altså, nesten lik som i CSI), og hovedperson treffer Justin først så treffer hun Jason Mccan og Jason later som om han er Justin. Dette fører så klart til mye drama... 

Kos dere masse vidre med historien til Rikke! Dere er noen herlige lesere som er så utrolig snille mot henne! Nå ettersom hun har blitt en fast blogger her er jeg super glad for det! Tregner virkelig det :-) 

P.S. Svar på innlegget til Rikke om nr 1 eller 2. Det kommer til å hjelpe henne mye! http://hokl.blogg.no/1334249142_deres_valg.html

Tumblr_m2do49yvxe1rrft6so1_500_large

HOKL, Hedda 

Deres valg
Greit, da har jeg tatt en litt uventet vending i historien. Mange av dere er utrolig engasjerte, og det elsker jeg dere for. Så mange av dere har kommet med forslag til hva som kan skje videre. Om hun drar tilbake til Justin eller blir hos Sophie. Her er valgene dere kan velge mellom. Jeg trenger svar fort, så dere har til rundt 21 i kveld med å stemme på hvordan idè jeg skal bruke videre i historien.

1. Kate drar for å overraske Justin i LA

2. Kate farger håret og lever livet sitt i LA/Atlanta/New York og møter tilfeldig på Justin. Følelser oppstår og Justin mistenker noe. Han er fortsatt knust etter Kate 'døde'.

Selv lliker jeg idè to best. Da får jeg mer å skrive ut av. Det var flere flotte Ideèr, men disse to kan jeg skrive mer ut av. Tror jeg kommer til å ha en sesong 2 av denne historien istedet for å starte på en ny før Hedda begynner igjen.

Og TUSEN MILLIONER TAKK for alle kommentarene. Jeg kom liksom hjem fra byen også ligger det 14 kommentarer når jeg kommer på. Jeg var i sjokk. Dere er virkelig helt fantastisk.


Ahh... sånne får jeg enten i posten i morgen eller Lørdag. Gleder meg. Lilla beats <3

-RikkeVD

Lots of love!
Hei!

TUSEN TAKK for alle tilbakemeldingene om hvordan dere ville ha historien. Det ble nr. 5. som ble hovedinnholdet i historien jeg kommer med senere. 

Ide nr 5 var: Justin har en tvillingbror som heter Jason Mccan (Justin spilte han i CSI, han er "badboy" altså, nesten lik som i CSI), og hovedperson treffer Justin først så treffer hun Jason Mccan og Jason later som om han er Justin. Dette fører så klart til mye drama... 

Det med *DN* eller bestemt navn blir til et bestemt navn. Selv om flest ville ha *DN* så blir det enklere for meg å skrive et bestemt navn, så bare kom med forslag til navn! Enten ditt egent eller et helt randomt navn. Hovedpersonen kommer til å bo i Atlanta og her er et lite utdrag fra historien: 

Mens vi sto i kassen kom plutselig gutten bort til meg og smilte stort. "Hva glor du på", sa jeg irritert til han, men samtidlig som jeg holdte på å flire meg ihjel. "Ikke deg i hvertfall", svarte han overlegent til meg. Elisabeth sto og så på oss før hun dyttet litt i meg. "Hallo, ser du ikke hvem det er", spurte hun. "Nei? Skulle jeg det? Kjenner jeg han fra før av", sa jeg flaut og Elisabeth fikk en latterkrampe. What? Nå skjønte jeg ingenting her. Gutten som sto der fniste litt for seg selv, mens han mannen Kenny smilte lurt. "FORTELL DA", brølte jeg nesten mot Elisabeth. "Det er Justin Bieber din drittsekk", sa hun mens hun fikk totalt latterkrampe. 

-proud-belieber-justin-bieber-23477878-500-354_large

Whatca think so far? :-) Gjerne kom med forslag til navn!

HOKL, Hedda

Hola mi amigos!
Heisann! Da skriver jeg (Hedda) dette innlegget bare for å gjøre meg klar til bloggstart som er leeeeenge til. Med bloggstart mener jeg å skrive en historie, og jeg tenkte å begynne å skrive den så jeg er litt sikker på hva den handler om osv. Ville vært utrolig godt med tilbakemeldinger fra dere! Siden dere er lesere så skal jeg prøve å gjøre det så godt som mulig, men ikke alle blir fornøyd, men håper det går bra da :-) 


Hva vil du skal være med? 

Norsk eller engelsk? (Vet jeg spurte om dette før, men tar det en gang til). 

Justin: "goodboy" eller "badboy"? 

Hovedperson: *DN* eller et fast bestemt navn? 

Handling - Velg en av disse. 

1. Justin og hovedpersonen har vært gode venner fra før av men mister kontakten når Justin blir kjent. Justin glemmer henne helt, og hovedpersonen prøver alt å gjøre for å få Justin til å huske henne. 

2. Hovedpersonen og Justin treffes ved at en vennine til hovedpersonen kjenner Justin fra før av. 

3. Hovedpersonen er kjent og dermed treffer hun Justin på Ellen, eller en konsert som hun skal ha med han. 

4. Hovedpersonen er belieber og Justin kommer til Norge. De møtes ved en "tilfeldighet". Hovedpersonen planlegger det så klart siden hun er belieber. 

5. Justin har en tvillingbror som heter Jason Mccan (Justin spilte han i CSI, han er "badboy" altså, nesten lik som i CSI), og hovedperson treffer Justin først så treffer hun Jason Mccan og Jason later som om han er Justin. Dette fører så klart til mye drama... 

6. Hovedpersonen jobber som agent i CSI, FBI eller noe sånt, og så møtes hun Justin ved at hun skal passe på han. 

Daaaa fant jeg bare på noe i farten og håper dere svarer :-) Så klart kan dere komme med flere forslag om historien hvordan du vil den skal være. Tar imot alle tilbudene og skal prøve å få alle med! Bestemmer altså dette i kveld og starter da, så vær kjapp, hehe :-) 

Tumblr_m2a7xnfogy1r9oyivo1_500_large

HOKL, Hedda

Big News, kinda
Hei, Rikke her. Okey, vet liksom ikke hvordan jeg skal skrive dette liksom. Nå har jeg nettopp snakket med Hedda (eieren av bloggen) og vi har kommet fram til at jeg skal bli fast på bloggen. Altså det blir slutt på -Gjesteblogger RikkeVD på slutten av innleggene. Huff, føler dette innlegget ble litt teit, men samma det. Så hvis jeg ikke skrev det tydelig nok så kommer jeg til å blogge fast her fra nå av. Jeg kommer altså IKKE til å slutte når You Can`t Hide The Truth er ferdig. Da kommer Hedda til å starte på sin historie sikkert, vet ikke helt enda. Men uansett, jeg er kommet for å bli en god stund.

.

Ja, så da vet dere det. Og jeg VET at jeg er treg til å oppdtere historien, men det kommer en del snart. Skal bare skrive ferdig så er den ute.

-RikkeVD

(haha, rart å bare skrive det og ikke gjesteblogger framfor)

LIVE MY LIFE


- Hva synes du om den? 

< Liv Marit B. 

Gratulerer med dagen, Rikke!
Som i overskriften sa, GRATULERER MED DAGEN RIKKE! Du har gjort en fantastisk jobb med bloggen mens jeg har hatt "fri". Utrolig flink du har vært og jeg ville bare takke for at du stilte opp som gjesteblogger :-) Håper du får en SUPER dag med masse gaver, kake, og sikkert masse overraskelser! Du er utrolig flink til å skrive historier og jeg har blitt hektet på din ja, haha. Så igjen, gratulerer med dagen! 

Må bare si jeg er utrolig glad i begge mine 2 gjestebloggere og en stor takk til dem! Elsker de for at de søkte og at de blogger her nå. Jeg har nesten aldri tid til å sitte på pcen lengre, siden jeg har for MYE skole ting å gjøre. TAKK! 

 

Forresten HVIS eller NÅR Rikke slutter så vil jeg gjerne ha en som kan blogge her til vanlig. Altså at det blir din blogg også og ikke bare jeg som har den. Håper noen melder seg :-) Send mail til homkogl@gmail.com hvis du vil det :-) 

HOKL, Hedda

Sammendrag1 - where are you going?
Tenkte det at siden jeg ikke har så mange lesere at jeg skulle skrive et kort sammendrag av historien min til nå. Det hele begynte med at
Du og Silje var bestevenner og dere bodde i Norge, du bodde der sammen med faren din. Moren din var død. Du var ikke en belieber, men det var Silje.
Hun elsket han, og så fikk hun høre at han skulle komme til Norge. Så hun skjekket om det var flere biletter igjen.
Men det var det ikke, men så gikk du inn på en nettiside og fant frem til en konkurranse som var. Du tenkte at sjansen for å få de to billettene var små, men det var vært risken. Du fortalte ingenting til Silje, helt inntil du fikk bilettene. Når du fikk vite at du fikk billettene , dro du og Silje på shopping. Dere stor koste dere, så gikk dere inn på en rondom kafê hvor dere møtte to kjekke gutter, de snakket ikke Norsk og de het tilfeldigvis Ryan og Chaz. Begge var ganske kjekke men Chaz var en merkelig fyr.. Dere ble kjent, men så måtte dere gå vidre på shopping turen deres, men når den var over møtte dere dem igjen å derfor kjørte Ryan og Chaz dere hjem igjen, det skjedde masse rart under den bil turen... Men så gikk Silje av bilen, men du skulle litt lengre bort. Så dem kjørte deg dit, i det lille stykke fikk du med deg at det satt noen forran på den andre siden av fører sete. Du greide å mase det ut av Chaz og Ryan hvem det var som satt forran, det var Justin Bieber. Du hadde aldri greid og kunne tenke deg det. Men fra der av gledet du og Silje dere til at dere skulle på konserten, men du fortalte aldri Silje at du hadde sett Justin inne i den bilen. Noen dager senere dro du og Silje på konseten, Silje håpet virkelig på å bli ollg, men så kom Ryan og Chaz på konserten også (merkelig nok, tenkte Silje.. men du viste jo hvorfor). Så Silje ble mer opptatt av Ryan enn hun ble av konserten og deg. Du ble veldig såret, du ble så såret at du gikk så langt som at du ble ollg istede for henne. Siden det kom en dame bort til deg å spurte o du ville være det, Du ble lykkelig, selv om du ikke var en belieber. Justin fikk deg til å føle deg spessiel, Etter den konserten, gikk du og Justin sammen ute, hvor Ryan og Silje også var. Du lurte Silje å sa at du og Justin var sammen noe dere ikke var.
Noen dager senere ,møttes du og Justin igjen. Dere hadde det veldig morsomt sammen, til den dagen du og Justin skulle krysse veien. Det var en lastebil sjåfør som kjørte på deg. Du endte opp på sykehuset å risikoen var der for at du skulle dø, men så møtte du moren din der inne... hun fortalte deg at du og Justin kom til å leve lykkelig sammen om du bare voknet. Du og Slje kom også til å bli venner igjen,moren din fortalte at hun også var der. Så noen uker senere voknet du av deg selv fra et sterkt koma,

- Har du lest Where are you going?
HOKL. - gjesteblogger-   Liv Marit B.

beliebers help beliebers!
Det er meg Liv Marit her, jeg er veldig takknemlig for at Christine-Marie bloggeren www.justindbiebshistorier.blogg.no hjap meg med den perverse delen for where are you going. Jeg hadde aldri i verden klart det selv, i allefall ikke så bra. Jeg hadde håpet på flere kommentarer på den delen, men jeg kan vell egentlig takke meg selv for det. For jeg har jo ikke vært så flink til å blogge heller. Tilbake til det at Christine-Marie hjalp meg. jeg hadde aldri greid å blitt ferdig med historien om hun ikke hadde hjulpet meg. Så Christine-Marie... jeg er så tusen tusen takk for at du hjalp meg, og håper du kan hjelpe meg en annen gang også. For du er kjempe flink til å skrive.Men som sagt kunne jeg ønske jeg fikk flere kommentarer på akkurat den delen fordi du skriver kjempe bra og folk burde se det! :)
- Kommer nok 1 eller 2 deler av where are you going senere nå, skal begynne på en del nå. Skal skrive dem litt lengre idag enn det jeg pleier!

STIKK INNOM BLOGGEN HENNES! - www.justindbiebshistorier.blogg.no

- Leser du bloggen hennes?
- Hva synes du om delen hun skrev til where are you going?

<Liv Marit B.

Maraton
Rikke her, ser ut til at jeg ikke får ha maraton kl 2. Mamma og pappa drar meg med på butikken snart og da blir vi borte en stund. Jeg satser på å få startet kl 3, men hvis det ikke kommer noen deler da så vet dere hvorfor. Jeg er sykt irritert på de nå, så jeg må bare beklage for at det kommer 1 time senere. Men hvis jeg kommer hjem før 2 så starter det kl 2, men jeg vet ikke enda. Jeg baklager så sykt mye igjen, men jeg kan virkelig ikke gjøre noe med det. Men dere kan få en liten smakebit av neste del. Justins pov BTW:

Kate pustet lettet ut og gikk ut av badekartet kliss våt. Jeg sto målløs og så på henne. Faen hun er sexy. "Ser du noe du liker Bieber?" Spurte Kate flørtende og kom mot meg. Jeg blunket et par ganger og smilte større når hun bare var noen centimeter fra meg. Hun smilte flørtende til meg før hun strøk meg over magen og gikk forbi meg. Jeg ble stående lamslått igjen. Faen at hun vet hvordan makt hun har over meg. Det er vel egentlig min egen feil, men jeg klager ikke så mye.

Så fort jeg kommer hjem kommer det en del ut.
-Gjesteblogger RikkeVD

Maraton i påsken?
Siden så mange av dere ville at jeg skulle ha maraton i påsken og jeg er hjemme så kan jeg vel ha et maraton en av dagene? For meg passer det nok best på Onsdag denne uken. Det kan komme planer siden mamma og pappa gjærne vil at vi skal gå turer og sånt når det er så fint vær, men på Onsdag har det ikke meldt så fint vær i Bodø. Så jeg håper Onsdag passer for dere.

Ny del kommer snart sånn BTW ;)


Gratulerer med dagen Pattie <3

-Gjesteblogger RikkeVD

Jeg er ikke så flink på dette...
Ja , det er Liv Marit her... og jeg la av denne kvelden for å skrive noen deler på where are you going, men så fikk jeg et problem... Jeg må vist skrive en virkelig pervers del, og for å si det sånn.. er ikke så flink til sånt. Eller er flink til å snakke sånn i virkeligheten ,men når det kommer til å skrive det ned... Da strever jeg ,så nå har jeg fått ei av venninene mine til å se over saken, men hun kunne ikke love at hun kunne hjelpe meg da. Så det er vell bare å vente å se om hun kan hjelpe meg, men det er faktisk bare å glede seg til de neste delene fordi... 
En fremmed person kommer inn i denne historien, og er ikke helt velkommen... Til og med jeg gleder meg til å fortsette nå , eller jeg har bestandig likt å skrive deler osv ,men det er ikke alltid jeg har tid...

 

- Gleder du deg til den perverse delen? 

< Liv Marit B. 

Historieblogger
Hei, Rikke her. Jeg trenger nye historier å lese. Kommer til å kjede meg i hjel i påsken, så da vil jeg gjerne ha nye historier å lese. Så det hadde vært flott om du kunne linket til din JB historieblogg eller en du syns er bra. De jeg leser på for øyeblikket er:

http://jdbnorway.blogg.no/

http://bibses.blogg.no/

http://beliebersdream.blogg.no/

http://jdbswag.blogg.no/

http://storiesaboutjb.blogg.no/

http://justindrewbieberstory.blogg.no/

http://jdrewbhistorie.blogg.no/

http://biebstory.blogg.no/

http://dreamstory.blogg.no/

http://jbdream.blogg.no/

Alle historiene er sick bra, men jeg vil gjerne ha flere så please kommenter hvis du vet om en bra JB historieblogg!!


Flotte gutten vår <3

-Gjesteblogger RikkeVD

Dagens bilde - 25.03.12

 


Gleder du til boyfriend kommer ut i morgen? 

< Liv Marit  

Sorry folkz
Rikke her. Er utrolig trøtt og sliten så kommer ikke noen deler i dag. Morgendagen er veldig usikker for jeg MÅ virkelig gjøre en norskoppgave. Gjør jeg ikke den står jeg sterkt i fare for å stryke i norsk muntlig. Såå.... kan desverre ikke love noen ting. Jeg er utmattet, tom for all slags energi og syk. Er ikke sånn være-hjemme-fra-skole syk, men syk. Liksom man kan ikke se det, men det er kanskje noe i hjernen min. Går ikke inn på det. Uansett sorry sorry sorry for dårlig bloggings i det siste.

Er litt støkk i historien så gi meg ideèr til hva som kan skje videre. Hadde satt stor pris på det, og hvis jeg har ideèr så kommer det flere deler, for da skriver jeg gjerne i flere timer ;)

Så si meg hva som skal skje videre. Har selvfølgelig en liten anelse,hvis jeg kan si det sånn, på hva som skal skje. Men hvis jeg får flere ideèr så mixer jeg sammen og fletter de inn med hverandre.


-Gjesteblogger RikkeVD

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Håper du liker bloggen og historien som skrives her og er blitt skrevet :)

Design by

Photobucket

hits