You Can`t Hide The Truth- RikkeVD

Historie del 70 - Like heaven SISTE DEL
Legger ut siste del nå så skal jeg starte på en ny historie med en gang! Skal på konsert i kveld så Beliebersdream skal poste noen innlegg for meg mens jeg er borte! :-) Kos dere med siste del! 

 

"WÆÆÆ, jeg er så glad på dine vegne og Justin, wow", sa Janne og smilte. "Ja", sa du og smilte. "Kom igjen, dette må vi ferie", sa Janne og dro deg og Justin med ut. 


Janne dro dere ut med på en resturang og dere koste dere der med å spise frokost. Du og Justin måtte fortelle om alle planene deres og det eneste dere tenkte på var et stort hus, 3 barn, og at dere begge skulle ha jobber dere trivdes med. 

 10 år senere...

Du og Justin hadde flyttet inn sammens og hadde giftet dere for lenge siden. Dere hadde fått 1 barn som het Alexander og du var nå gravid igjen. Dere bodde forsatt i Atlanta og du brukte å besøke Janne veldig ofte. Du hadde gode venner som du brukte å dra på besøk til en gang i uken i hvertfall. Justin hadde forsatt en karriere, men han spilte inn flere filmer denne gangen. Han sang forsatt også, men var oftere hjemme med deg og Alexander. Alexander var 3 år og hadde allerede fått vært med i en film. Du hadde synget og vært med på noen filmer selv også. "Mamma, jeg er sulten", klaget Alexander. "Jaja, jeg kan lage litt mat til deg da", sa du og bærte Alexander med inn på kjøkkenet hvor Justin sto. "Hei søta", sa Justin og kysset deg på munnen. "Hei kjekken", sa du og satt Alexander i stolen sin. "Forresten jeg har snakket med noen som vil lage film med deg", sa Justin og holdt rundt midjen din. "Jaha? Og hva sa de", spurte du og kysset han på kinnet. "Vel...De vil lage en film om meg og deg, og det skal handle om livet ditt", sa Justin glad. "Virkelig", spurte du mens du lagde en brødskrive. "Ja, virkelig og gjett hva den skal hete", sa Justin lurt. "Jeg aner ikke jeg. Livet med Dittnavn", spurte du og fniste litt. "Neinei", lo Justin den søte latteren sin. "Haha, nei vel. Er det noe med liv", spurte du og severte Alexander brødskriven sin. "Nei, er ikke det", sa Justin og kysset deg på kinnet. "Åhh, jeg gir opp da", sa du og satte deg ned på en stol. "Den skal hete Like heaven", sa Justin og smilte. "Hvorfor skal den hete Like heaven", spurte du og så på han. "Fordi de syns du har det perfekte liv, eller vi 2 da", sa Justin og smilte. "Ja, det er virkelig Like heaven", sa du og klemte Justin. 

THE END! 

Hva syns du om historien min? 

Gleder du deg til neste? 

HOKL 

 

 

 

Historie del 69 - Like heaven
"Ja, hva er det", spurte du og smilte. "Jeg lurte på om...", startet Justin. 


"Om du ville gifte deg med meg", spurte Justin og gikk ned på kneer. "Justin, jeg...", prøvde du men Justin avbrøt deg. "Jeg elsker deg så mye og vil aldri gi slipp på deg", sa Justin og tok frem en liten eske. Du var forsatt bare 16 år, men ville du tilbringe resten av livet ditt med Justin? Du hadde så vindt begynt livet ditt, hva skulle du si? "Og jeg klarer ikke en dag uten deg, jeg bryr meg ikke om hva fansene sier, jeg vil ha deg", sa Justin og åpnet esken. "Justin, jeg... Jeg vil gjerne, men jeg er 16", sa du og så ned. "Dittnavn, vær så snill. Da kan du være med på turne hver gang og vi kan få skole sammens også. Jeg kommer aldri til å gå fra deg. Jeg føler meg varm heletiden når du kysser meg eller klemmer meg. Jeg får sommerfugler i magen hver gang jeg ser deg", sa Justin og så på deg. "Akkurat som jeg gjør jo", sa du og fikk noen tårer i øynene. "Vær så snill, hva sier du", spurte Justin. "Ja", hulket du. "Wow", sa Justin og tok på deg ringen. Han klemte deg hardt og kysset deg på pannen. "Nå er du bare min", hvisket du og tørket bort tårene. "Ja, og du er bare min", sa Justin og kysset deg på kinnet. Du var nå forlovet og skulle gifte deg. "Wow", var det eneste du tenkte. Dere gikk tilbake og etter en koselig kveld med Justin kjørte han deg hjem igjen. "Vi sees i morgen, siste dag av sommerferien", sa Justin og ga deg et kyss. "Ja, vi sees kjekken", sa du og slengte igjen døren til bilen. Justin rullet ned vinduet og slengte deg et slengkyss. "Søta, du er fantastisk og nå kan jeg kalle deg for kona mi", ropte Justin og kjørte avgårde. Du fniste bare litt og låste døren opp til huset. Klokken var 1 om natten så Janne og Amanda hadde sikkert lagt seg. Du snekk deg stille ned og tok av deg kjolen og byttet til pysj. Du fjernet sminken og flettet håret ditt før du sovnet i sengen din...
"Dittnavn, våkne! Justin står i døren", hørte du Janne rope. Du reiste deg halveis opp i sengen og så på fingeren din. Det var ikke en drøm, du og Justin var faktsik blitt forlovet. "Ja, bare få han til å komme ned hit", ropte du tilbake. "OKEI, MEN...",  ropte Janne høyere men hun stoppet. "Hva", ropte du tilbake og gnidde deg i øynene. "Wæææ, virkelig", hørte du Janne rope. Du reiste deg helt opp og tok fort på deg en shorts og en topp. 

Du sprang opp og der sto Janne med tårer. "Hva skjedde", spurte du og så Justin stå i døren og smile. "Er du forlovet", spurte Janne deg. "Ehh, ja", sa du og så på Justin. "WÆÆÆ, jeg er så glad på dine vegne og Justin, wow", sa Janne og smilte. "Ja", sa du og smilte. "Kom igjen, dette må vi ferie", sa Janne og dro deg og Justin med ut. 
Mer? 

HOKLFOR Å LESE HELE!
Hei! En leser spurte om jeg kunne legge ut hele historien. Det tar litt tid, men så derfor kan du lese historien her. Du må trykke på hver del da, men jeg håper det går greit. 

http://hokl.blogg.no/historie__like_heaven.htmlHåper det går greit :-) 

HOKL

Historie del 68 - Like heaven
Janne hjalp deg også med sminken din og så hørte du det ringte på døren. Du sprang ned og åpnet døren og der sto Justin men han så ikke særlig glad ut. 


"Justin har det skjedd noe", spurte du han. "Vel, Ryan møtte på Shine og hun slo opp", sa Justin og så ned. "Hva, hvorfor", spurte du og gikk med Justin til bilen sin. "Hun klarte ikke å ha et forhold med noen som var langt borte fra henne", sa Justin og åpnet bilen. "Hva, serriøst", spurte du og satte deg inn. "Ja, visste du om dette", spurte han og satte seg inn han også. "Nei, jeg visste ingenting", svarte du han pent. "Åh, håper alt er bra mellom dem da...", sa Justin og startet bilen. "Ta på deg dette. Du skal ikke se hvor vi skal hen", sa Justin og tok et tørkle forran øynene dine. "Greit", sa du og smilte litt. Det var litt søtt at Justin skulle gjøre det så spennende og morsomt syns du og du gledet deg masse. Du kjente det ble flere humper på veien og masse svinger. "Snart der søta", hørte du Justin si. "Okei, gleder meg", svarte du. Du kjente at Justin stoppet bilen etter en liten stund. Du kjente plutselig noen myke lepper kysse deg. "Justin", sa du søtt når han trakk seg unna. Du hørte han gikk ut og så hjalp han deg ut av bilen. "Justin, dette her er farlig jo", lo du. "Nei da, kom igjen", sa Justin og hjalp deg. Du kjente dere gikk langt bortover og så  stoppet Justin. "Vi er her", sa Justin og tok av tørklet forran deg. Du så deg rundt og dere var ved en strand men ved en brygge. Det var dekket på til en middag for 2 personer og det var lys overalt. 


(Imagine) 

"Justin, det er perfekt", sa du når du satte deg ned. "Så bra. Alt for deg", sa Justin og smilte. Han lente seg over bordet og kysset deg lidenskapelig på leppene. Etter en stund trakk han seg tilbake og han gliste. "Dittnavn, det er noe jeg må spørre om når vi er ferdig å spise", sa Justin og smilte. "Ja, okei. Gleder meg til å høre det da", sa du. Dere fikk faktisk severt spagetti så klart og dere koste dere masse mens dere spiste. "Ferdig", spurte Justin når du akkurat hadde blitt ferdig med å spise. "Ja, det var godt", sa du og så på han. "Så bra", sa Justin og kelneren kom og tok fatene vekk. "Vi tar oss en tur", sa Justin og reiste seg opp. Han tok tak i hånden din og dere begge gikk litt lengere bort fra bryggen og det var nesten helt mørkt. Du følte bare noen varme lepper som var på dine. "Jeg må spørre deg om noe nå", sa Justin og tok tak i hendene dine. "Ja, hva er det", spurte du og smilte. "Jeg lurte på om...", startet Justin. 


Mer? 

Hva tror du Justin spør "deg" om? 

Histoiren slutter på del 70 :-) Så 2 deler til og så starter jeg på en ny historie i morgen tror jeg! 

HOKL 

 

 

Historie del 67 - Like heaven
"Hva er det", spurte du når du stoppet bilen. "Siden vi nettopp har ordnet opp så...", startet Justin og smilte lurt. 


"Jeg tar deg med på en date i kveld, greit", spurte Justin og smilte til deg. "Ja, selfølgelig", sa du. "Perfekt, jeg er så glad for å ha deg tilbake", sa Justin og kysset deg ømt på leppene. Du smilte tilbake når han trakk seg unna. "Justin, jeg er kjempe glad for å ha deg tilbake og lov meg å aldri vær utro igjen", sa du og klemte han. "Jeg lover", hvisket han søtt til deg. "Takk", sa du og trakk deg unna klemmen. Du startet bilen igjen og du kjørte Justin hjem før du kjørte hjem til deg selv. Du hoppet ut av bilen og sprang ned til rommet ditt. "Hva skal jeg ha på meg", ropte du og gikk inn i klesskapet ditt. "Dittnavn? Har noe skjedd", ropte Janne og kom springende ned til deg. "Nei", sukket du og satte deg ned på sengen. "Hvorfor ropte du da? Hva har jeg sagt om roping", spurte Janne deg strengt. "Ikke rop i huset hvis det er noe viktig", sa du og sukket igjen. "Ja, og slutt med sukkingen. Dette er mitt hus", sa Janne og skulle til å gå opp trappen. "Ja, men jeg har ingenting å ha på meg", sa du høyt og slengte deg helt ned i sengen. "Åhh, Dittnavn du er vanskelig", sa Janne og satte seg ned ved siden av deg. "Ja, men... Jeg er bare en ungdom", sa du og satte deg opp. "Ja, du skal få låne en kjole av meg hvis du vil, men hvor skal du", spurte Janne og dro deg med opp på rommet hennes. "På date med Justin", sa du drømmende. "Jaja, slutt med det der", sa Janne og tok frem en blå kjole. 


(Imagine) 

"Denne kan du ha på deg", sa Janne og ga deg kjolen. "Den var fin", sa du og så på den. "Prøv den nå, jeg står utenfor", sa Janne og gikk ut av rommet sitt. Du tok av deg klærene og tok på deg kjolen. Du stramet beltet og så deg selv i speilet. "Kom inn", ropte du til Janne. Janne kom inn og smilte stort når hun kom inn. "Du ser fantastisk ut", sa Janne og smilte. "Takk, vil du hjelpe meg med håret", spurte du og så på henne. "Ja, elsker deg", sa hun og hjalp deg med håret. Hun ordnet håret ditt med små krøller og hadde tatt deg opp på en spesiell måte. "Takk, du er jo super flink med hår", sa du og ga henne en klem. "Jepp", svarte Janne. Janne hjalp deg også med sminken din og så hørte du det ringte på døren. Du sprang ned og åpnet døren og der sto Justin men han så ikke særlig glad ut. 

 

Mere? 

Btw, jeg vurderer å starte på en ny historie eller slutte denne snart? Hva syns du? Burde jeg starte på en ny en? :-) 

http://aisuru96.blogg.no/ - Søt blogg! 

HOKL


 

 

Historie del 66 - Like heaven
"Hun er så snill", mumlet du før du satte deg i den. 


Du startet bilen og kjørte mot senteret. Du visste ikke veien helt, men fant frem. Du parkerte bilen fort og så kjappet du deg med å gå bort til senteret. Nå var det bare 2 minutter til Justin skulle komme og du så han ikke. Du satte deg ned på en benk og 2 minutter hadde gått. "Kommer han nå", tenkte du og så deg rundt. Du så forsatt ingen Justin og du satt forsatt på benken. Plutselig tok noen hendene sine forran øynene dine og du kunne ikke se noe. "Justin", spurte du og prøvde å ta bort hendene. "Hei shawty", hørte du han si og han tok hendene sine bort og gikk forran deg. "Klokken er forsatt 12", sa Justin og så på klokken sin. "Ja, den er det", sa du glad og klemte han hardt. "Glad for å ha deg tilbake", hvisket du stille til han. "Elsker deg så mye", hvisket Justin tilbake. Du trakk deg unna klemmen og så han dypt inn i øynene. "Wow, han har finere øyne enn Cody", tenkte du mens Justin lente seg fremover. Tilslutt var Justin sine lepper på dine og du hadde leppene på hannes. Dere sto der lenge og plutselig begynte dere å kline. Du trakk deg litt unna og smilte til han. "Betyr dette jeg kan få tilbake jenta mi", spurte Justin deg. "Mhm", sa du og nikket. Du så på Justin lenge og dere gikk begge bort til bilen din. "Nå Justin kan du lære meg litt om byen, så jeg vet hvor jeg skal kjøre", sa du og satte deg inn. "Yes sir", sa Justin og satte seg på andre siden. Du startet bilen din og så tråkket du på gassen. "Okei, til venstre der er McDonalds, sving inn dit", sa Justin og pekte mot venstre. Du gjorde som han sa og kjørte inn mot venstre. "Hvorfor skal vi inn til McDonalds", spurte du han da du kjørte inn i drive-inn- "Jeg er sulten", svarte Justin og smilte. "Åhh, Justin da", svarte du og fniste litt. Justin bestilte mat til begge dere to og så kjørte dere vidre. "Okei, så inn dit er det en gå gate", sa Justin og tok en slurk fra brusen sin. "Okei, men inn dit da", spurte du. Sånn gjorde dere mens dere spiste maten deres. "Se hit litt Dittnavn", sa Justin mens du kjørte hjemover. "Justin, jeg kjører", sa du og følgte med på veien. "Stopp bilen i et lite minutt da", sa Justin og tok rattet over. Han svingte inn til siden mens du tråkket på bremsen. "Hva er det", spurte du når du stoppet bilen. "Siden vi nettopp har ordnet opp så...", startet Justin og smilte lurt. Mer? 

P.S. Det blir kanskje ikke så masse histoire i dag siden pappan min har bursdag og nå må jeg hjelpe til å lage mat og litt sånn. Kan hende det kommer en liten del, men jeg kommer til å skrive den fort. Jeg skal spørre om noen kan gjesteblogge for meg imens, ha litt imagine og sånn mens jeg er borte :-) Håper dere syns at det går greit siden jeg må jo være litt med faren min når han har bursdag. Nå må jeg løpe men hvis jeg får tak i en gjesteblogger tar hun/han sikkert å skriver imaginer til dere! Kos dere med denne delen imens! 

HOKL

 

 

Historie del 65 - Like heaven
"Hallo Dittnavn", hørte du Justin si. "Justin, jeg...", startet du. 


Du tok et pust og så sa du "jeg vil virkelig gi deg en ny sjanse, møt meg ved senteret i morgen klokken 12 og ikke kom forsent. Hvis du kommer betyr det at du elsker meg og du må være der akkurat klokken 12, hvis du ikke kommer eller kommer 1 minutt senere enn 12 betyr det at du ikke elsker meg", sa du og la på. Du kjente en tåre dett ned på kinnet ditt men du tørket den fort bort. "Hva om han ikke kommer", mumlet du stille og reiste deg opp. Du gikk tilbake til huset ditt og satte deg ned i stuen. Janne sto og laget mat, men Amanda lekte på rommet sitt. Ulrik var borte siden han jobbet. Du slo på Ellen show, siden du elsket det. Plutselig kom Justin på, men dette hadde vært mens han var på turnen sin. Du hadde ikke sett det og satte deg godt til rette. "Hei Justin", sa Ellen til Justin og ga han en klem. "Hei Ellen, hvordan går det", spurte Justin henne og satte seg ned. "Supert, hva med deg? Etter Dittnavn slo opp", sa hun trist. "Vel, jeg klarer ikke å slutte å tenke på henne. Det jeg gjorde var galt", sa Justin. "Har du forsatt følelser for henne", spurte Ellen han. "Ja, så klart. Jeg mener.. Hun var den eneste jenta som forsto meg helt og den eneste jenta som betydde så mye for meg. Jeg elsker henne av hele mitt hjerte", sa Justin. Du tok fjernkontrollen og slo tven av fort. Du klarte ikke å se på det mer. "Åhh", ropte du ut høyt. "Hva har skjedd Dittnavn", ropte Janne og kom løpende til deg. "Nei, ingenting Janne. Alt er bare så komplisert", ropte du til henne da hun sto i stuen og så på deg. "Herregud, jeg trodde noe alvorlig skjedde. Aldri rop i huset her, untatt hvis du trenger meg", sa Janne og gikk tilbake. "Javel, da må jeg gå på rommet mitt og rope da", ropte du og gikk ned på rommet ditt. Du satte deg ned på sengen og så på bassenget rett forran deg. "Siste mann uti er en gammel torsk", smilte til deg selv og tok på deg en bikini og hoppet uti bassenget. Du svømte litt lengder og så gikk du opp og tørket deg. Du gikk opp og Janne hadde akkurat dekk på bordet. "Vil du hente Amanda for meg", spurte Janne deg søtt. "Ja, jeg kan hente henne nå", sa du og sprang opp på rommet hennes for å hente henne. "Amanda, du må komme og spise", ropte du inn til henne og åpnet døren hennes. Der sto Amanda med dukken sin og smilte søtt til deg. "Okei tante", sa hun og løp fort forbi deg og ned til kjøkkenet. "Aww, søta", ropte du etter henne og gikk ned igjen. Når du kom ned sto Janne der og så på deg. "Hva er det", spurte du og satte deg ned ved bordet. "Jeg sa ikke rop untatt når det er noe viktig", sa Janne og holdt en gaffel mot deg."Unnskyld, men denne var faktisk viktig. Amanda er søt", sa du og så på Amanda. "Aww, slutt med det", sa Janne og hentet maten. Hun hadde laget kjøtt til dere. "Det er super godt, bare smak. Mamma sin oppskrift", sa Janne og blunket mot deg. "Mhm, savnet den", sa du og forsynte deg. Etter maten sa du takk og gikk ned på rommet ditt igjen. Du tok en lang dusj og så tok du opp pcen din. Du logget på twitter med en gang og skrev: "Atlanta is amazing! My room is pretty awesome too", skrev du og postet det. Du tok også et lite bilde av rommet ditt og så logget du ut og la fra deg pcen. Du tok på deg pysj og tok av deg sminken. Så flettet du håret og la deg under dynen. "Godt. Jaja, god natt kjære rom", mumlet du og sovnet nesten med en gang etterpå. 


Du våknet av å høre vannet i bassenget. Bassenget renset seg selv og det var en forferdelig lyd fra det. "Urgh, stopp", mumlet du og reiste deg opp. Du gikk bort til klesskapet ditt og fant frem en fin topp og en buske. Så sminket du deg lett og tok håret ditt i en søt hestehale. (Imagine untatt treningskoene) 

Du gikk så opp og tok deg litt frokost før du hentet mobilen din. Klokken var kvart på 12 så du hadde bare 15 minutter igjen til du skulle møte Justin. "Janne, kan jeg låne bilen din", spurte du Janne som satt og så på tv. "Ja, forresten du har din fått din egen bil og den står i garasjen", sa Janne og ga deg noen nøkler. "Wow, tusen takk", sa du og ga henne en klem før du gikk avgårde til garasjen. Du åpnet garasje døren og ble kjempe glad når du så den. Det var faktisk en rosa bil (haha) til deg og hadde plass til 4 personer. "Hun er så snill", mumlet du før du satte deg i den. 


Mer? 

Sorry for super kjedelig del...

HOKL

Historie del 64 - Like heaven
Ble kanskje ikke så lang del, mem er litt trøtt.. :-)

Du så også på Cody og han så på Chaz. "Dittnavn, du burde snakke med Justin en gang til tror jeg..", sa Cody og så på deg serriøst. 


"Hva? Hvorfor? Jeg snakket nettopp med han", sa du og så på dem begge to. "Ja, men han elsker deg virkelig", sa Cody stille og så ned. "Åhh, dere skjønner ingenting dere", sa du og kastet posen på dem. "Dittnavn, du burde gi han en sjanse til, han slutter aldri å tenke på deg", sa Chaz og ga deg posen igjen. "Jeg klarer ikke å gi han en sjanse til, jeg klarer ikke", sa du og begynte å gråte. Tårene rant nedover og du fikk alle minnene tilbake av når du så at Justin var utro. "Dittnavn, unnskyld", sa Chaz og strøk deg på ryggen din. "Dere kan alle bare gå, ingen av dere skjønner meg, men tenker bare på Justin", sa du og gikk fra dem. Du visste ikke hvor du var eller hvor du skulle hen, men du gikk rett frem. "Vent 'a", hørte du Cody rope etter deg. "Jeg trenger ikke din hjelp", rope du og gikk fortere. Du gikk sikkert i feil retning, men du måtte få tak i Janne til å hente deg. "Gi han en sjanse til? Hva tenker de med? Ihvertfall ikke hjernene sine", mumlet du sint mens du gikk. Du så flere og flere paparazzier komme springende mot deg og du tørket tårene fort bort. "Dittnavn, har du tenkt å lage flere sanger? Hva gjør du her i Atlanta", spurte en ung dame. "Nei, har ikke tenkt så mye på det. Jeg har nettopp flyttet til stesøsteren min", sa du vennelig tilbake mens du gikk. "Har du hatt kontakt med Justin i det siste og er du sammen med Cody", spurte en mann. "Ja, har snakket litt med Justin nettopp isted. Nei, jeg er ikke sammen med Cody, vi er bare venner", svarte du og tok opp mobilen din. "Hvor bor du", sprute en ung liten dame. "Det kan jeg ikke si", sa du og blunket mot henne. Du tastet inn nummeret til Janne og paparazziene ble stille men følgte forsatt etter deg. Etter 4 pip tok Janne mobilen. "Hei Dittnavn", svarte hun glad. "Hei Janne. Kan du kommer og hente meg", spurte du. "Ehh, ja. Vent litt. AMANDA! Ikke rør. Ja, hvor er du", sa Janne med vanlig stemme. "Ehh, jeg vet ikke", sa du og så deg rundt. "Dittnavn, jeg kan ikke hente deg hvis du ikke vet hvor du er", sa Janne litt strengt og lo. "Jeg vet. Hvor er vi", spurte du paparazziene. "Venice street i byen", svarte en dame deg. "Takk. Venice street i byen", sa du til Janne og smilte til den damen som svarte deg. "Okei, jeg kommer med en gang, tar med meg Amanda", sa hun og la på. "Var det stesøsteren din Janne", spurte en mann deg når du la mobilen din vekk. "Ja, det var det", svarte du smilende. "Vet du hvor Justin er forresten", sa en dame og smilte. "Jaja, han er på senteret", svarte du og paprazziene sprang mot senteret. Du så på dem springe bortover og lo litt for deg selv. Det var alltid morsomt å se på paparazzier springe bortover i en klynge. Etter 10 minutter med venting så du Janne i en bil og gikk bort til den og satte deg inn. "Så hvor er Cody egentlig", spurte Janne når du satte deg inn. "Med Justin og vennene hans", sa du surt og tok på deg setebeltet ditt. "Hva skjedde og Justin Bieber", spurte Janne og så på deg. "Ja, Justin BEVER", sa du surt og krysset armene dine. "Heyhey, han heter Bieber", ropte Amanda fra baksetet av. "Jeg vet. Det var det jeg sa til han første gang", sa du og sukket. "Liker du han forsatt? Jeg ser det på deg", sa Janne mens hun kjørte. "Jeg vet ikke... Han er nesten perfekt", sa du og så ned. "Nesten", spurte Amanda. "Amanda, du er 5 år. Du forstår deg på kjæreste livet når du blir eldre", sa du og så på henne. "Amanda har rett. Nesten", spurte Janne deg. "Urgh, jeg vet ikke... Jeg tror jeg elsker han", sa du og sukket en gang til. "Elsker du han virkelig? Tenker du på han hele tiden da", spurte Janne deg. "Mye mas dette. Jeg har ikke gjort det siden du startet å nevne han", sa du og sukket for 3 gang. "Unnskyld", sa Janne og så på veien. "Det går greit, jeg er bare usikker nå", sa du og sukket for 4 gang på rad. "Jeg skjønner deg, prøv å tenk litt da før du velger", sa Janne. Janne kjørte deg hjem og du gikk deg en liten tur på stranden for å tenke. "Jeg vet ikke hva jeg skal velge", mumlet du mens du satte deg ned i sanden. Du tok opp mobilen din og bladde deg ned til Justin. "Justin, du er en super gutt men jeg vet ikke hva jeg skal velge...", mumlet du stille. Du så lenge på navnet Justin og så la du mobilen din rett ved siden av deg. Du tok den opp igjen og så trykket du på "ring" knappen til Justin. "Hallo Dittnavn", hørte du Justin si. "Justin, jeg...", startet du. 


Mer? 

Siste del for i dag :-) God natt! 

HOKL


 

 

 

 

Historie del 63 - Like heaven
"Så hva vil du si", sa du og så på Justin. "Jeg ville bare si...", startet Justin. 


"At jeg er kjempe lei meg for at jeg var utro, det var ikke meningen", sa Justin fort. "Nei, men du var utro", sa du og krysset armene dine. "Ja, og jeg er kjempe lei meg. Jeg tenker på deg hvert minutt og hvert sekund. Plis gi meg en sjanse til", sa Justin og tok tak i hånden din. "Som kjæreste", spurte du og så bort på Cody. "Ja, plis. Jeg elsker deg", sa Justin. "Nei, du sa sist at du elsket meg når jeg dro, men du var utro med en gang", sa du og tok hånden din bort. "Dittnavn, vær så snill", sa Justin. "Nei, hade Justin", sa du og gikk mot Cody igjen. Ryan, Chaz og Cody så ut til å ha god kontakt med hverandre mens du hadde snakket med Justin. "Så er hun en god kysser", hørte du Chaz si. "Ehh, ja. Jeg syns det", hørte du Cody si. Du stoppet opp og gikk en helt annen vei. Brukte han deg bare for å kysse med deg? Du hadde nettopp hørt det og gikk litt nærmere Chaz, Ryan og Cody. "Liker du henne eller", spurte Ryan han. "Ja, jeg mener hun er jo pen da", sa Cody. "Er du med henne bare pågrunn av at hun er pen", spute Ryan og så litt sjokkert ut. "Nei, hun er morsom, snill, og har en utrolig bra personlighet", sa Cody. Du smilte og så gikk du helt til dem. "Hei pusen", sa du og kysset Cody på munnen. "Hei søta", sa Cody. Du så bort på Justin og smilte. Han så bare ned i bakken og så helt deppa ut. Hva var det du gjorde? Hvorfor kalte du Cody for pusen? Dere var jo ikke sammen en gang! "Cody, jeg må gå nå. Vi snakkes", sa du og sprang avgårde. Hva hadde du gjort? Du hadde prøvd å gjøre Justin sjalu og kysset Cody. Du løp bare ut av senteret satte deg ned på en benk. "Hvorfor er livet så vanskelig", tenkte du mens du satt der. Du merket at noen andre satte seg ned ved siden av deg og det var Justin. "Hei", sa han fort og så på deg. "Hei", sa du og så på han. "Så du holder på med Cody eller", spurte han og så på deg. "Ja, eller nei eller jeg vet ikke", sa du forvirret. "Men du kysset han jo", sa Justin og så ned. "Ja, jeg vet. Jeg har følelser for han, men når jeg så deg nå så kom de gamle følelsene mine for deg tilbake...", sa du og så bort. "Virkelig? Jeg har hatt følelser for deg hele tiden, og når jeg kysset Jasmine tenkte jeg på deg", sa Justin og så ned. "Aww, men jeg er forsatt sur på deg", sa du og reiste deg. "Jeg vet, og unnskyld", sa Justin og reiste seg også. "Justin, bare slutt å tenke på meg", sa du og gikk bort fra han. Du visste ikke hvor du var, heller ikke hvilken vei du bodde. "Søren", mumlet du og tok opp mobilen. Du ringte til Janne, men ingen svarte. Du hadde jo tenkt å være med Cody hele dagen. Du bladde deg ned til Cody og ringte han. "Hei", sa den søte stemmen hannes etter 2 pip. "Hei du! Du jeg aner ikke hvor jeg er, men kan du komme å møte meg utenfor senteret", spurte du han. "Jaja, jeg kommer nå, men greit at Chaz er med", spurte Cody. "Jada, selfølgelig", sa du og smilte. Litt senere kom Chaz og Cody sammen og smilte stort til deg. "Hvor er Ryan da", spurte du Chaz når de kom. "Ehh, han er med Justin", sa Chaz fort og så på Cody. Du så også på Cody og han så på Chaz. "Dittnavn, du burde snakke med Justin en gang til tror jeg..", sa Cody og så på deg serriøst. 


Mer? 

Igjen sorry for kort del, skal skrive en lang del nå :-)

HOKL


 

 

 

Historie del 62- Like heaven
Tror jeg skal se en film nå så dere får kose dere med denne delen imens, det kommer mere etter filmen :-) 


Du sto forsatt lent inntil veggen og så kjente du noen som prikket deg på ryggen. Du snudde deg og der sto...


En liten jente. "Du står i veien", sa hun surt og prøve å komme seg forbi. "Unnskyld", sa du og flyttet på deg. Hun gikk rett forbi deg og sprang nedover bort til noen klær. "Hun var jo grei", mumlet du for deg selv. "Hvem var grei", spurte en stemme bak deg. Du snudde deg og der sto Chaz og smilte. "Åhh, hei. Du skremte meg", sa du og smilte til han. "Gjorde jeg? Unnskyld, men hvem snakket du med isted", spurte Chaz og så seg rundt. "Ehh, megselv", sa du og smilte søtt til han. "Ja...Det gjør jeg også noen ganger så det gjør ingenting", lo Chaz. Du bare lo med og smilte til han. "Åja, vent her", sa Chaz og løpte avgårde. Du bare nikket og lente deg inntil veggen igjen. "Unnskyld søta", sa Cody som kom ut av prøverommet. "Det går bra", sa du og smilte. Cody betalte for en buske og en hettegenser og så kom han bort til deg. "Så morsomt å stå alene her", spurte Cody og smilte lurt. "Nei, en liten jente bare "du står i veien" sa hun", sa du til Cody. Cody bare lo og tok tak i hånden din. "Skal vi kjøpe litt is eller", spurte han og smilte. "Ja, kan vi godt", sa du og smilte. Du så Chaz kom springende med Ryan og Justin bak seg. "Neineinei, ikke Justin", mumlet du. Cody så på deg og så på Justin. "Dittnavn, bra at du ikke gikk", sa Chaz når han kom frem til deg. "Mhm", mumlet du stille og så på Cody. Justin så på deg og smilte et lite skjevt smil. "Ehh, så skal dere snakke sammen eller ikke", spurte Ryan surt til deg og Justin. "Jo, Dittnavn kom hit så kan vi snakke", sa Justin og så på deg. "Jeg vil ikke snakke med deg", sa du surt og så bort. "Plis, bare lat meg forklare alt til deg", sa han. "Nei, jeg har det fint uten deg og du ødelegger alt for meg hele tiden", sa du og så på Cody. Det så ut til at Cody ikke visste hva han skulle gjøre og han sto der bare. "Plis Dittnavn. Bare sånn jeg ikke føler meg så teit, dum og alt det der", sa Justin og så ned. "Greit, men gjør det fort", sa du og gikk litt bort fra Cody, Ryan og Chaz. "Så hva vil du si", sa du og så på Justin. "Jeg ville bare si...", startet Justin. Sorry for kort del :-) 

Mer? 

HOKL

 

 

Historie del 61 - Like heaven
Dere får en del til nå siden jeg har vært litt dårlig til å blogge, så her er neste del :-) 


 Du trakk deg fort unna Cody og så deg rundt. Du så 2 gutter sto der og smilte litt men så litt sure ut også. Det var nemelig Ryan og Chaz som sto der.


"Hei dere", sa du litt sjenert og smilte til Cody. Han nikket sakte og smilte han også. "Hei", sa Chaz og gikk bort til deg og klemte deg. "Hei Dittnavn", sa Ryan og klemte deg også. "Hva gjør dere her", spurte du og så på dem. "Turnen ble ferdig litt tidligere enn vi trodde", sa Chaz og smilte. "Litt tidligere? 3 månder før", sa du sjokkert. "Ja, eller Justin klarte det ikke siden han er litt lei seg", sa Ryan og så på deg surt. "Har jeg gjort noe galt", spurte du og så på dem usikkert. "Ja, du slo opp med Justin", sa Ryan frekt. "Ryan, slutt da", sa Chaz fort. "Nei, hun har blitt sammen med Cody og glemmer Justin", sa Ryan surt. "Unnskyld meg? Han var utro og Cody er bedre enn Justin", sa du tilbake og tok tak i hånden til Cody. "Justin var aldri utro", sa Ryan og så stygt på deg. "Jo, han kysset Jasmine", sa du tilbake surt. "Nei, hun kysset han", sa Ryan. "Ja vel, men de KLINTE JO SAMMEN", sa du høyt. "Dittnavn", sa Cody og dro deg inntil seg. "Ja, men..", sa Ryan men stoppet. "Men hva", sa du og så ned. "Glem det", sa Ryan og så på Chaz. "Vi burde kanskje gå", hvisket Cody og pekte mot en butikk. Der sto Justin og så etter Ryan og Chaz. "God ide", hvisket du til Cody. "Vi snakkes, vi må vidre", sa du og begynte å gå med Cody. "Snakkes Dittnavn", ropte Chaz etter deg. Du gikk bare fortere med Cody og kjapet dere inn på en butikk. 

Justin sitt synspunkt:

"Snakkes Dittnavn", hørte jeg Chaz rope. Jeg sprang fort bort til dem og så på de. "Hvor er Dittnavn", spurte jeg og så meg rundt. Ryan så ned i bakken og det samme gjorde Chaz. "Dere, hvor er hun", spurte jeg en gang til. "Du burde ikke ta kontakt med henne. Hun vil ikke ha noe med deg å gjøre", sa Ryan og så på meg. "Hva? Møtte dere henne", spurte jeg og så meg rundt. "Ja, og hun var sammen med en annen gutt", sa Chaz og så ned. "Med hvem", spurte jeg med en klump i halsen. "Cody Simspon", sa Ryan og så forsatt på meg. "Jeg mente aldri å såre henne", sa jeg og satte meg ned på en benk. "Vi vet det", sa Chaz og satte seg ned ved siden av meg. "Hva skjedde egentlig den gangen når du klinte med Jasmine", spurte Ryan meg. "Jeg savnet å ha Dittnavn", sa jeg fort. "Ja, men hvorfor klinte du med Jasmine", spurte Ryan en gang til. "Jeg.. Jeg vet ikke. Hun sang Overboard med meg og jeg forestilte meg at det var Dittnavn", sa jeg kjapt. "Hvofor valgte du Jasmine og ikke Jarrel", spurte Chaz og fniste litt. "Godt spørsmål. Jarrel kunne ikke", sa jeg og sukket. "Men okei. Du klinte med henne siden du tenkte det var Dittnavn", sa Ryan og så på deg. "Ja, jeg bare savnet henne", sa jeg og sukket ennå en gang. "Dude, det hadde gått 2 dager", sa Chaz og så på meg rart. "Jeg vet, jeg ble så forelsket i henne", sa jeg og sukket for 3. gang. "Okei, vi må få deg til å slutte å tenke på henne da", sa Chaz og reiste seg. "Jeg klarer ikke og nå bor hun i Atlanta som som jeg", sa jeg og så på Chaz. "Kom igjen dude, da går vi og finner henne", sa Ryan og reiste seg han også. 

Tilbake til ditt synspunkt: 

"Du er en god kysser", sa Cody og smilte når dere gikk inn på en butikk. "Heh, takk", sa du og rødmet. "Du er så søt når du rødmer", sa Cody og ga deg et lite kyss på kinnet. "Takk", sa du og så på han. Cody bare smilte til deg og så på litt klær. "Så liker du forsatt Justin eller", spurte Cody deg plutselig. "Nei, han er en tosk jo", sa du og smilte litt skjevt til Cody. "Forsatt sur på han siden han var utro", spurte Cody deg. "Ja, jeg mener. En jente klarer aldri å tilgi en gutt som har vært utro mot henne eller", sa du og så på Cody. "Vel, hun kan kanskje tilgi han til slutt, men det bruker sikkert å ta opp til et år før hun tilgir han", sa han og så på deg. "Ja, sikkert", sa du og stilte deg inntil en vegg. "Kjedelig å se på meg shoppe", sa Cody og lo litt."Nja, litt, men det er sikkert kjedelig å se på meg shoppe også", lo du. "Ja, skal bare prøve denne", sa Cody og gikk inn i et prøverom. Du sto forsatt lent inntil veggen og så kjente du noen som prikket deg på ryggen. Du snudde deg og der sto...


Mer? 

Hvem tror du det er? 


HOKL

Historie del 60 - Like heaven LANG DEL
SORRY, INTERNETTET MITT KLIKKET! 


Du hadde fått en melding fra Shine. Du åpnet den og fikk sjokk når du leste hva som sto der. ?


Der sto det: "Herregud! Gjett hva? Justin kom nettopp til meg og spurte etter DEG! Jeg sa du hadde flyttet så han er snart i Atlanta også, er han ikke? :) Savner deg allerede btw, håper du svarer med engang<3". "NEI, NÅ HAR JEG SØREN MEG MØT CODY", mumlet du høyt og begynte å svare Shine. "Åhh, Justin kan pelle seg bort. Jeg vil ikke ha noe med han å gjøre siden sist. Ja, han kommer til jul tror jeg.. Savner deg også<3", svarte du og slengte mobilen på bordet ditt ved siden av deg. Du pakket deg inn i dynen og sovnet nesten med en gang og tenkte på Cody...

Du våknet nesten morgen av at du hørte noen plaske i bassenget. Du satt deg halveis opp i sengen og så lille Amanda dykke i bassenget. "Aww, søt hun er", tenkte du og reiste deg opp fra sengen. Du tok på deg en liten søtt kjole og lot håret ditt falle nedover fint og så gikk du opp for å spise frokost. 

Du tok deg frokostblanding og så på Janne fikse noe. "Janne, hva gjør du", spurte du henne og smilte. "Jeg fikser bare klar middagen til i dag", sa hun og smilte. "Åja, du vet jeg må få være litt "fri" også ja", spurte du henne og smilte litt stort. "Ja, jeg vet. Hvis du vil spise til en venn så kan du det", sa Janne og så på deg. "Jeg har jo ingen venner her, untatt Cody da", sa du drømmende. "Oooo, noen er forelsket. Så hvem er denne Cody", spurte Janne og satte seg ned ved siden av deg. "Eh.. Cody Simspon", sa du fort. "Cody hvem", spurte Janne deg for å være sikker at hun hørte rett. "Cody Simspon", sa du og så bort. "Den var god du! Cody Simspon du liksom. Du kjenner ikke han", sa Janne og lo. "Jeg mener det. Jeg ble jo med Justin Bieber på turne og så møtte jeg Cody der, og han har flyttet til Atlanta nå så jeg har en sjanse", sa du glad. "Jaja, ring han da", sa Janne og smilte. "Ja vel, få låne mobilen din da", sa du. Janne tok mobilen sin opp og ga den til den. Du tastet inn nummeret til Cody og så ringte det. Etter 3 pip tok han telefonen. "Hallo", spurte den søte stemmen hannes. "Hei Cody! Det er Dittnavn her", sa du og tok på høytaler. "Dittnavn! Hei, jeg har ventet på at du skulle ringe", sa han glad. "Ja, jeg lurte på om vi kunne møtes i dag siden jeg har jo nettopp flyttet hit", sa du og ventet på svar. "Jaja, så klart. Hvor bor du", spurte han deg. Du så på Janne og hun skrev fort ned adressen på en lapp til deg. "Ehh, Madison street 63.", sa du usikkert. "Helt sikker, siden jeg bor i Madison street også", sa Cody og lo litt. "Gjør du? Hvilket nummer", spurte du glad. "89", sa Cody fort. "Kult, kan ikke du komme over hit", spurte du raskt. "Ja, jeg kommer om 5min", hørte du Cody si og så la han på. Janne så på deg og så litt sjokkert ut. "Wæææææææ, Cody kommer hit om 5 min. Jeg må sminke meg litt", sa du og sprang ned på rommet ditt og tok på solpudder og maskara. "Sånn", mumlet du til deg selv og sprang opp igjen. "Dittnavn, forresten faren din ringte til meg og spurte hvor vi bodde så jeg sa adressen til han", ropte Janne til deg. "Okei, kommer pappa hit", ropte du tilbake. "Kanskje, han ville se huset", ropte Janne tilbake. "Okei, hvor er Ulrik", ropte du. "På jobb", ropte Janne tilbake. Du sto rett ved døren og ventet spent på at Cody skulle ringe på.

Etter 3 minutter med gåing frem og tilbake ringte det på døren. Du ordnet deg litt og så åpnet du døren. Utenfor sto Cody med noen blomstrer i hånden. "Hei Cody", sa du og smilte. "Hei, disse er til deg", sa han og rødmet. "Aww, takk", sa du og tok imot blomstrene. "Janne, kom hit", ropte du fort. Du smilte til Cody bare og så han inn i øynene. "Ja", ropte Janne tilbake og kom springende mot deg. "Wow, du køddet ikke jo", sa Janne når hun så Cody utenfor. "Nei, jeg kødder aldri. Cody er en kjempe god venn av meg", sa du og smilte til Cody. "Wow. Hvem er blomstrene fra", spurte Janne og tok imot blomstrene. "Cody", sa du og smilte. "Okei, jeg setter dem i vann jeg da", sa Janne og gikk. "Så hva vil du finne på", spurte du Cody og smilte. "Skal vi ta en tur i byen", spurte han. "Okei, det er greit. Skal bare hente mobilen og noen penger", sa du og sprang ned på rommet ditt og tok med mobilen og litt penger. Så sprang du opp igjen og sa ifra til Janne at du dro ut. Etter det sprang du til Cody og dere satte dere i bilen siden Cody hadde kjørt til deg. Dere kjørte til byen og parkerte bilen utenfor et stort kjøpesenter. "Kom igjen, så går vi inn", sa Cody og tok tak i hånden din. Dere gikk hånd i hånd inn til senteret og alle stoppet opp for å se på dere. Å se deg med Cody Simspon var sikkert litt stort for dem, siden de visste de hadde vært sammen med Justin Bieber. Alle tok opp mobilene sine og begynte å ta bilder av dere. "Dette er håpløs, de er overalt", sa Cody og holdt hånden din hardere. "Ja, jeg er enig", hvisket du til han. Dere gikk fort innpå en butikk og du så på klær. "Var denne søt", spurte du Cody og smilte. "Ja, super søt, men du er ennå søtere", sa Cody flørtende og smilte. Du rødmet og gikk inn for å prøve den. Det var en søt kjole som du ønsket deg. "Snart ferdig", hørte du Cody si. "Jaja, vil du se", sa du. "Ja", sa Cody og lo litt. Du åpnet gardinen og snurret rundt. "Wow, du var fin", sa Cody og smilte. "Takk", sa du og rødmet igjen. Du lukket igjen gardinen og skiftet fort tilbake. Du gikk ut av prøverommet og Cody ventet rett utenfor. "Vil du ha den", spurte Cody deg og smilte søtt. "Ja, men den koster veldig mye", sukket du. "Jeg kan kjøpe den for deg, en gave fra meg til deg", sa Cody og dro deg med til kassen. "Nei da Cody. Det går greit", sa du og skulle til å henge den på plass igjen. "Ikke tull, vennen min må ha søte kjoler", sa Cody bestemt. "Cody, det går bra", sa du og begynte å gå. Cody dro deg med tilbake og betalte fort for kjolen. "Sånn", sa han og smilte. "Jeg kan ikke tro at du kjøpte den", sa du når du fikk posen. "Jeg kan", lo Cody. "Takk. Du er en super venn", sa du og klemte han. Du kjente faktisk sommefulger i magen denne gangen og trakk deg fort unna. "Det var en liten klem", sa Cody og ga deg en stor bamseklem og et lite kyss på kinnet. Du kjente du ble varm som du gjorde med Justin før men nå med Cody. Du rødmet og smilte. "Du rødmer", sa Cody og smilte. "Nei", sa du og gjemte ansiktet ditt i hendene dine. "Jo", sa Cody og tok tak i hendene dine. Du bare smilte og merket at han nærmet seg leppene dine. "Går det greit", spurte Cody når han var 3 cm fra ansiktet ditt. Du nikket sjernert og så kjente du leppene hannes var plassert på dine. Du følte du ble varm inni deg. "DITTNAVN", hørte du noen rope. Du trakk deg fort unna Cody og så deg rundt. Du så 2 gutter sto der og smilte litt men så litt sure ut også. Det var nemelig Ryan og Chaz som sto der.


Mer? 

HOKL


 

 

 

 

Historie del 59 - Like heaven
"Ehh, har jeg ikke møt deg før", spurte du han og prøvde å se hvem det var. Gutten tok av seg hetten og capsen og der sto....


Cody Simpson. "Hei! Hmm, har jeg møt deg på turne eller", spurte han deg og smilte søtt. "Ja, møtte deg i Mexico for 2 månder siden kanskje", sa du og smilte. "Ja, du er Dittnavn", sa Cody. "Ja, og du er Cody Simpson", sa du og gliste. "Ja", lo Cody. "Vel, hvor skal du", spurte du han og smilte. "Jeg skal til Atlanta. Hvor skal du", spurte han deg tilbake. "Wow, jeg skal også dit", sa du og smilte. "Så bra da. Skal du ha sjokolade til flyturen du også eller", spurte han deg og lo. "Hehe, ja. Må jo ha sjokolade", sa du og fniste. Dere begge kjøpe sjokolade og så gikk dere på flyet sammen. "Hvilket sete har du", spurte Cody og så på biletten sin. "Sete 25C", sa du og smilte ."Jeg har 25B, og mamma har 25A", sa Cody og smilte ennå mer. "Så bra! Da sitter jeg med noen jeg kjenner", sa du og smilte. Dere satte dere ned i setene og du tok baggen din under setet. "Klar for avgang, nå lukkes dørene", var det en dame som sa i høytaleren i flyet. "Er du klar", spurte Cody og smilte. "Ja, jeg er klar", sa du og smilte tilbake. Cody tok tak i hånden din når flyet begynte å ta av fra bakken av. Han holdte den hardt og så litt redd ut. Du trakk ikke hånden din unna, du lot han holde den. "Unnskyld, jeg er redd for å fly. Ihvertfall når vi tar av og lander", sa Cody og smilte skjevt. "Det går bra, var redd for det når jeg var liten", sa du og trakk hånden din bort. Du og Cody snakket om alt mulig på flyet. Dere fikk god kontakt og du så han alltid inn i øynene. Det så ut som at du ble helt forelsket i han. Flyet skulle til å lande etter 2 timer og Cody tok tak i hånden din igjen. Han holdt den hardt når hulene gikk i bakken. "Takk for at jeg får holde hånden din", lo Cody når flyet hadde stoppet og dere tok av setebeltet. "Bare hyggelig", lo du og smilte. Dere begge gikk og hentet koffertene deres og Janne skulle hente deg på flyplassen. "Dittnavn, hvorfor skulle du til Atlanta egentlig", spurte Cody deg når du hadde fått kofferten din. "Jeg har nettopp flyttet hit", svarte du vennelig tilbake. "Wow, jeg også", sa Cody og smilte stort. "Wææ, så bra", sa du og klemte han. "Her er nummeret mitt. Bare ring når vi kan møtes igjen", sa Cody og klemte tilbake. Han ga deg en liten lapp med noen nummer på. "Takk, jeg kommer sikkert til å ringe deg i morgen", sa du smilende. Du kjente jo ingen i Atlanta og du skulle starte på skolen om 3 dager. "Ja, vi snakkes", sa Cody og ga deg et kyss på kinnet før han gikk avgårde med moren sin og noen vakter. "Helt skjønn", mumlet du og fikk øye på Janne. Du sprang opp til henne og klemte henne hardt. Det var veldig mange år siden dere møtes sist. "Klar for Atlanta", spurte hun deg. "Jajajaja! Gleder meg til å se huset deres! Er det stort", spurte du og smilte. "Ja, kjempe stort! Jeg går meg bort jeg", lo Janne. Dere gikk til bilen og satte dere inn i bilen. "Forresten Ulrik har blitt veldig kjent med å lage spill så han skal få besøk av en kjendis etter jul. De skal prøve et spill til han", sa Janne når dere kjørte bortover veiene i Atlanta. "Åja, så kult. Av hvem da", spurte du og smilte. "Ehh, jeg tror han heter Usher", sa Janne glad. "Usher? Åå, jeg vil møte han. Fikk aldri møte han når jeg var med...", startet du men du stoppet siden du hadde akkurat fått Justin inn i hodet ditt. "Med hvem", spurte Janne deg. "Ehh.. Bare med en venn av meg", sa du fort og så ut vinduet. "Okei, gled deg til huset siden her er vi", ropte Janne i bilen og stoppet utenfor et fantastisk stort hus. 


"Stranden er rett bakom og vi har basseng, og du har ditt egnet rom", sa Janne glad. "W-O-W", sa du og gikk ut av bilen. "Kan jeg se på huset nå, plis", sa du og lagde et hundeblikk. "Ja, jeg tar kofferten din da", sa Janne. Du gikk fort inn til huset og så deg rundt. 


Kjøkkenet                                                      Ene badet

Ene stua

"Janne, hvor er rommet mitt da", ropte du til henne når hun kom inn. "Åja, rommet ditt er veldig spesielt. Det er nede helt nederst og forresten du kan ta en vegg mellom bassenget", sa hun og blunket. "Bassenget", mumlet du spørrende og gikk ned trappen. Du åpnet en dør og fikk sjokk når du så hvor rommet ditt var. "JANNE, DET ER SUPERT", ropte du opp og så deg litt rundt. Bad hadde du rett ved siden av og du hadde et "walkinn" klesskap. Janne kom springende ned til deg og smilte. "Liker du det", spurte hun deg. "Ja, det er fantastisk, AWESOME", ropte du glad. "Du kan ta en vegg forran bassenget også, så da slipper du å høre når noen bader der eller så du slipper at rommet ditt skal bli vått", sa Janne og smilte. "Fantastisk snill stesøster du er", sa du og klemte henne. "Jaja, nå må du legge deg da. Klokken er 12 så Amanda ligger og sover", sa hun og gikk ut. Hun hadde tatt med kofferten din ned så du begynte å pakke ut. "Amazing room, amazing room, i love it, i love it, i love my life", sang du for deg selv, mens du pakket ut og tok av deg sminken din. Du tok på deg en pysj og la deg ned i sengen. "Like heaven", mumlet du mens du la der og hørte på vannet i bassenget. "Plingplingpling", sa mobilen din. Du hadde fått en melding fra Shine. Du åpnet den og fikk sjokk når du leste hva som sto der. 

--------------

Mer? 

Sorry for kjedelig del....

HOKL

 

 

Historie del 58 - Like heaven
Fargen svart gjorde deg trist for tiden. Plutselig ringer mobilen din og du tar den opp og ser det står "JUSTIN<3" i store bokstaver på skjermen.


Du så på mobilen hele tiden mens den ringte. Den stoppet etter noen sekunder og så startet den igjen. "Åhh, slutt Justin", mumlet du og trykket på den røde knappen. Mobilen startet og ringe igjen med en gang etterpå også. "Hva er søren meg galt med gutten", mumlet du og tok opp mobilen. Du trykket på den grønne knappen og du hørte Justin gråt i andre enden. "Hallo", sa du fort. "Dittnavn, endelig", sa Justin fort. Han hørtes stresset ut og lei seg ut. "Sorry Justin, jeg kan ikke snakke med deg nå. Forresten jeg slår opp", sa du fort og la på. "Vent, slo jeg opp", mumlet du litt sjokkert og reiste deg. Du gikk bort til vinduet og så på regndråpene renne nedover vinduet ditt. Du følgte nøye med en dråpe og så på den helt til den forsvant. Du snudde deg og så på gitaren din helt inntil hjørnet av rommet ditt. Det var lenge siden du hadde spilt og du hadde sluttet når moren din og faren din skilte seg. Du følte at det var riktig å slutte da. "Ta gitaren, skriv en sang", hørte du noe hviske i hodet ditt. "Bestemor", sa du ut høyt. "Ja vennen. Nå skriv en sang for hva du føler. Vær sterk", sa stemmen og så forsvant den. "Jeg må være gal", sa du høyt og tok gitaren opp. Hva følte du? Du ville snakke med Justin og høre hva han ville si. Du ville sjekke hvem som kysset først. Du startet med akorder og startet å synge. "I guess you really did it this time....Left yourself in the warpath. Lost your balance on a tightrope. Lost your mind trying to get it back....", sang du rolig med. Du sang sangen ferdig en gang så startet du på nytt. Den minnet deg om Justin, men det forklare hva du egentlig følte over han. 

 (Innocent - Taylor Swift) 

"Bank, bank", sa faren din på døren din og åpnet den. "Vennen, den var nydelig. Hva har skjedd", spurte han og satte seg ned ved siden av deg. "Justin", sa du stille og så ned. "Hva, hvem slo opp", spurte han og strøk deg på ryggen. "Jeg..", sa du og så på faren din. "Vennen min, hvorfor", spurte han og klemte deg. "Utro", sa du og tårer rant nedover. "Unnskyld vennen. Glem han nå, vi skal gjøre noe gøy", sa faren din glad. "Hva da", spurte du og la gitaren på sengen din. "Ehh, ring Shine, så kan vi dra på tivoli", sa faren din og reiste seg. "Takk pappa", sa du og tok opp mobilen. Du ringte til Shine og spurte hun ville være med på tivoli og så klart ville hun det. Du fortalte også du skulle flytte til Atlanta snart og du hørte hun ble lei seg. Men du sa til Shine hun kunne komme på besøk når som helst. En liten stund etterpå var Shine til deg og dere dro på tivoli med faren din. 

2 månder senere... (høst, skolestart) 

Du hadde ikke hatt kontakt med Justin i det heletatt. Du hadde hørt han hadde blitt en stor player siden du slo opp, men du hadde glemt han. Sangen din hadde du lagt ut på youtube og du hadde fått flere likes. Nå skulle du endelig flytte til Atlanta og du gledet deg kjempe masse. 

---------

"Dittnavn, kom igjen! Flyet ditt går om 2 timer", ropte faren din som sto ved bilen. "2 timer pappa. Jeg kan få 5 minutter med rommet mitt og vennen min Shine", ropte du tilbake. Du sto på rommet ditt med Shine. "Hadebra store myke seng", sa du og la deg i sengen. "Dittnavn, du er så rar", sa Shine og flirte. "Er jeg? Jeg er helt normal jeg", lo du og reiste deg opp. "Jeg kommer til å savne deg", sa Shine og klemte deg. "Jeg også, vi snakkes på skype, facebook og alt mulig sånn", sa du og klemte tilbake. "Ja, kom igjen. Nå må du dra", sa Shine og dere begge gikk ned ved bilen til faren din. "Kom igjen vennen. Si hade til California", sa faren din og tok kofferten din inn i bilen. "Ja... Hade California. Vi sees igjen", sa du og vinket ut i luften. "Ser du? R-A-R", stavet Shine og lo. "Jaja, det er sånn jeg er", sa du og smilte. Du ga Shine en siste klem og så satte du deg inn i bilen. Faren din staret bilen og dere kjørte avgårde til flyplassen. Du sjekket inn kofferten din og sa hade til faren din. "Halv time til flyet går", mumlet du og gikk inn på taxfreen. Du tok deg litt godteri og kjøpte en brus til å ha på flyet. Plutselig når du skal ta en sjokolade dulter du borti en gutt. "Unnskyld", sa du høyt og så på han. Han hadde caps, og hettegenser på seg. "Det går bra", svarte gutten tilbake. Det var noe kjent med han og du skjønte ikke hva. "Ehh, har jeg ikke møt deg før", spurte du han og prøvde å se hvem det var. Gutten tok av seg hetten og capsen og der sto....


Mer? 

Hvem tror du det er? 

HOKL

 

 

 

Historie del 57 - Like heaven
Du så flere fans hadde skrevet til han og du leste en av dem. Der sto det "@justinbieber how can u be so heartless? Y did u kiss Jasmine? U have now lost one belieber...". 


Du leste det om og om igjen. Du leste flere og mange av dem hadde skrevet det samme. "Nei", mumlet du og en tåre datt ned. Du slengte bare fra deg pcen og la deg ned i sengen. Du ville ikke høre på hva fansene hadde å si til han. Du måtte spørre Justin selv. Flere fans hadde skrevet det, men tenk om Jasmine kysset han istedenfor? Du pakket deg inn i dynen din og la deg godt ned. Skulle du slå opp med Justin nå? Skulle du vente og se hva som skjedde i Atlanta når du traff han der? Du visste rett og slett ikke hva du skulle gjøre akkurat nå. Du var i sjokk og lei deg. Du sovnet etter en stund med gråting på sengen din og drømte at du slo opp med Justin...

 

Neste morgen våknet du av du hørte pappan din nede som surret rundt. I dag var det bestemoren din sin begravelse som skulle være og du gledet deg ikke. Det var alltid trist på begravelser og dette var bestemoren din som gjorde det mere trist. Du satte deg opp i sengen og så ut av vinduet. Det regnet og det gjorde det tilogmed ennå tristere. Du reiste deg opp og tok på deg kjolen du hadde kjøpt. Du ordnet håret ditt og tok på deg vannfast maskara. Du gikk ned på kjøkkenet og tok deg frokostblanding mens du så på pappan din løpe rundt i svart dress og var stresset. "Dittnavn, vi må dra nå", ropte faren din plutselig og løp ut av døren. Du gikk fra frokostblandingen din og små løp til bilen også. Faren din satt i den og begynte å kjøre med en gang du kom inn. Han kjørte til kirken og så parkerte han utenfor. "Kom, vi må legge disse blomsterne ved kisten", sa pappan din trist og ga deg noen blomstrer. "Ja", sa du stille og tok imot blomstrene. Du gikk sakte inn i kirken og la blomstrene ned ved kisten til bestemoren din. Dere var de først som kom siden dere var i familie. "Skal du holde tale", spurte faren din og prøvde å smile. "Jeg har ikke skrevet noe, men jeg skal prøve å holde en", sa du stille. "Flott", sa faren din og satte seg ned. Du satte deg ned ved siden av faren din og så bare på kisten. Flere folk kom inn mens du bare satt der og så startet begravelsen. Du satt i dine egene tanker hele tiden. Du klarte aldri å høre på hva prestene sa. "Nå skal Dittnavn holde en tale for sin kjære bestemor", hørte du presten sa. Du reiste deg opp og gikk opp sånn at alle så deg. "Kjære bestemor... Du har alltid vært der for meg uansett hva. Du hjalp meg med skolen og andre problemer jeg hadde. Jeg dro alltid til deg først. Du kan aldri bli erstattet med noen andre, men du skal vite at jeg er så glad for at jeg hadde deg. Du er her forsatt for meg, og jeg tenker ofte på deg. Du er kanskje noe av det beste jeg hadde, og jeg savner deg. Vær sterk og husk jeg elsker deg", sa du sakte og rolig mens tårer datt nedover kinnet ditt. Du så at flere satt og med tårer nå, men du kunne ikke noe for det. Talen måtte være fin til bestemoren din. Begravelsen ble trist til slutt og du satt og gråt nesten nesten av tiden. Etter det dro du og faren din hjem. Du gikk opp på rommet ditt og tok av deg kjolen. Fargen svart gjorde deg trist for tiden. Plutselig ringer mobilen din og du tar den opp og ser det står "JUSTIN<3" i store bokstaver på skjermen. 


Mer? 

Siste innlegg for i dag. Sliten etter å ha skrevet en kort historie på Beliebersdream, så unnskyld igjen for lite blogging her i dag! :-) Håper dere ikke er sure for det. 

God natt og sov godt kjære lesere! <3

HOKL


 

 

 

Historie del 56 - Like heaven
SJEKK http://bieberl0ve.blogg.no/!! :-D Kjempe fin blogg! 


"Ehh, jeg vil spørre deg om noe, men mamma må også snakke med faren din da", sa hun. "Jaja, men hva er det", spurte du. "Jeg lurte på om...", staret hun og du ventet spent på svar. 


"Du ville flytte med oss", sa Janne. Du ble kjempe glad inni deg egentlig. Endelig skulle du og stesøsteren din få litt kontakt igjen og dere skulle flytte til Atlanta. Justin bodde der også, men hva med Shine? "Janne, det ville vært utrolig kult, men dere må snakke med pappa og jeg må bare snakke med bestevenninen min også", sa du glad. "Ja, supert! Du skal få ditt egent rom altså. Vi har fått oss et stort hus siden Ulrik er veldig rik nå siden han lager jo spill", sa Janne og lo litt. "Wow, gleder meg hvis jeg får lov", sa du glad. "Ja, supert", sa Janne og la på. Du smilte litt for deg selv, men du kom så klart til å savne California. Du ville sikkert vente litt før du flyttet til Atlanta også, kanskje i 6 månder? Du ante virkelig ikke hva du skulle si. "HUN SKAL HVA", hørte du faren din rope. "Ånei, ikke bli sur", tenkte du. "Dittnavn, kom ned hit", ropte faren din på deg. "Greit", ropte du tilbake og sprang ned til han. "Hva er det", spurte du og smilte søtt. "Vil du flytte med Janne", spurte faren din vennelig. "Ja, jeg har veldig lyst pappa, men jeg har lyst til å vente i kanskje 6 månder først", sa du og smilte skjevt til faren din. "Ja vel vennen. Vi får snakke om dette senere. Kanskje best å starte der til høsten nå uansett", sa faren din og smilte. "Hvorfor ikke etter jul", spurte du og så på han. "Da henger du ikke etter når du kommer til jul til dem", sa faren din. "Greit", sa du oppgitt og gikk opp på rommet ditt. Du tok opp mobilen din og tastet nummeret til Justin. "Hallo", hørte du stemmen til Justin si. "Justin", ropte du nesten inn i telefonen. "Søta", sa Justin. Når du hørte stemmen hans ble du helt varm og kjente at du virkelig likte Justin godt. "Jeg skal flytte til Atlanta snart", sa du glad til han. "Virkelig? Når da", spurte han glad han også. "Til høsten eller etter jul", sa du og smilte for deg selv. "Åhh, gleder meg søta, men jeg har konsert nå og Jasmine Villegas har tatt over for deg", sa han og du hørte folk rope i bakgrunnen. "Okei, vi snakkes da", sa du. "Ja, hade pena", sa Justin og la på. Du la fra deg mobilen din og la deg ned på sengen. "Gleder meg masse", mumlet du før du sovnet. 

Du våknet av deg selv og så at klokken var bare 10 om morningen. Du sto opp og dusjet deg så satte du deg på pcen din. "Twitter, twitter, twitter", sang du og smilte for deg selv. Du logget deg fort på twitter og så skrev du: "Home sweet home! #goodtobehome <3". Du postet den og gikk innpå Justin sin profil. Du så flere fans hadde skrevet til han og du leste en av dem. Der sto det "@justinbieber how can u be so heartless? Y did u kiss Jasmine? U have now lost one belieber...". 


Mer? 

HOKL


 

 

 

Historie del 55 - Like heaven
"Dittnavn, har du og Justin slått opp", var det en mann som spurte deg og tok et bilde av deg. "Hva? Hvem har sagt det", spurte du og stoppet opp. "Selena Gomez sin mamma", sa en dame fort og så på deg. 


"Vi har ikke slått opp og du kan be Selena sin mamma holde sine ting for seg selv", sa du og trampet avgårde mot butikken. Du var lei av drama og alt du tenket på var bestemoren din. Hun døde nettopp og du ville ikke skapet noe drama imens. Du ville egentlig bare hyle at hun løy og hun gjorde det for at Selena forsatt skulle være populær. Du kom til senteret og gikk rett inn i butikken hvor bestemoren din ville kjøpe en kjole for deg. Du fant den med engang i riktig størrelse og alt. Du betalte for den og gikk ut av butikken lykkelig. 


(Imagine) 

Du sprang litt fort tilbake med en gang hjem og la deg ned i sengen. "Endelig", mumlet du og slappet av. Du tok opp pcen din og logget fort inn på twitter. Mens du logget på twtter ringte mobilen din og du tok tak i den mens du skrev inn passordet ditt. "Hei vennen. det er mamma her", hørte du en stemme si. Du hadde ikke snakket med mamman din på flere år og hadde faktisk ikke tenkt så mye på å ta kontakt med henne. "Mamma", spurte du og satte deg opp i sengen. "Ja hei Dittnavn. Jeg hørte det om bestemor, så lei meg", hørte du hun si og snufset litt. "Mhm", var alt du klarte å si. "Men jenta mi, jeg har sett deg på tv. Så utrolig koselig", sa moren din. "Ja, hva syns du om kjæresten min da", spurte du og smilte for deg selv. "Han er jo nydelig, jeg må få møte han en dag", sa hun. "Ja, så klart, og jeg må få møte deg snart også mamma", sa du tilbake. "Ja, vennen. Det ville vært hyggelig, men søstreren din skal flytte til Atlanta som du kanskje vet og jeg skal bli med bare i 1 dag da", sa moren din lykkelig. "Så bra da, når flytter hun dit", spurte du og smilte litt. "Hun flytter dit om 3 uker nå, så hun vil også spørre deg om noe. Jeg må få snakke med pappan din om det først, men vil du snakke med henne? Hun er rett ved siden av meg med barnet sitt Amanda", sa moren din. "Jaja, bare få snakk med Janne nå da", sa du kjapt. Janne var stesøstren din og hun hadde en mann som heter Ulrik og en liten jente som heter Amanda. "Hallo", hørte du en lykkelig stemme si. "Hei Janne", svarte du lykkelig tilbake. "Dittnavn, så bra å snakke med deg. Amanda vil møte deg", sa Janne. Du smilte for deg selv. Amanda var bare 5 år og Janne fikk henne når hun var 22 år. "Ja, jeg vil gjerne møte henne også", sa du tilbake. "Ehh, jeg vil spørre deg om noe, men mamma må også snakke med faren din da", sa hun. "Jaja, men hva er det", spurte du. "Jeg lurte på om...", staret hun og du ventet spent på svar. 


Random...

Mer? 

Kommer sikkert litt lite historie fra meg i dag siden blogger også hos Beliebersdream i dag... :-) 

HOKL 

 

 

 

Historie del 54 - Like heaven
Hei dere! Siste innlegg for i dag av, og håper jeg blogger bra nok siden merker at leserne mine går nedover...? Jeg skjønner ikke hvorfor siden jeg har postet bra med historier av, men jaja :-) Bra med lesere jeg har fra får av, dere er super søte! I morgen skal jeg være gjesteblogger på Beliebersdream! Kjempe søt blogg som jeg bare elsker! Jeg tror jeg skal starte på en liten historie bare for en dag ellers blir det imagine til leserne på bloggen hennes :-) Jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal gjøre det, men så vi får se i morgen og håper jeg gjør en bra jobb da! Håper virkelig dere tar en tur innom og støtter meg litt mens jeg skriver der også, og jeg skal prøve å poste innlegg i morgen! 

 

"Elsker deg og vær sterk jentami", sto det. Du skrek bare ennå mere når du så den og sovnet i sengen din.  


Du våknet neste morgen av å høre noen kaste noe på vinduet. Du sto opp og gikk bort til vinduet. Der sto Shine og kastet små stein på vinduet ditt. Du åpnet vinduet og smilte litt til henne. "Oi, troll jo", ropte hun når du åpnet. "Hva", ropte du tilbake og så deg rundt. "Du har ikke tatt av sminken din, har du vært lei deg eller", ropte hun tilbake. "Oii, ja", sa du og så ned. "Hvorfor", ropte hun tilbake til deg. "Bestemor", sa du og kjente en tåre. "Unnskyld søta. Vi snakkes senere da kanskje", ropte hun til deg og smilte skjevt. "Ja, ringer deg", ropte du tilbake og smilte. Du lukket vinduet og så at Shine sprang avgårde bort. Du tok tak i pcen din og logget deg på twitter. Justin hadde skrevet om deg noe som var utrolig søtt! Justin hadde skrevet "@justinbieber missing my girl so much! Hope u r okey sweety". Du bare smilte til deg selv og skrev på twitter du også. Der skrev du "Missing u too hottie! Having a bad time here now, but it will get better. California - home sweet home", skrev du og postet det. "Dittnavn, kan du komme ned litt", hørte du faren din rope på deg. "Ja, kommer", sa du og tok på deg en morgenkåpe før du sprang ned. "Vi må snakke om bestemor sin begravelese nå og jeg vil ha den om 2 dager", sa pappan din sakte. "Ja, greit pappa. Har gått gjennom dette før", sa du og så ned. "Ja, jeg vet. Bare finn på noe gøy disse 2 dagene før da", sa han og smilte til deg. "Ja, jeg vil gjerne ha en kjole til begravelsen pappa", sa du og smilte litt. "Hvilken da", spurte pappan din. "En bestemor skulle kjøpe til meg men så gjorde hun ikke det alikavel", sa du og smilte litt. "Greit, hvor mye koster den da", spurte faren din mens han tok opp lommeboken sin. "200 dollar", sa du og så ned. "Her, og bestemor kommer sikkert til å smile oppifra når hun ser deg ha på deg den", sa han og smilte til deg. "Takk pappa. Jeg går nå og takk for alt", sa du og sprang opp. Du sminket deg, ordnet håret ditt og tok på deg dette: (Imagine) 

"Perfekt", mumlet du og smilte til deg selv. Du fikk toppen av bestemoren din og ville gjerne bruke den litt. Du gikk ned trappen og ut døren og gikk rett mot kjøpesenteret. Du tenkte litt på bestemoren din, men du skjønte at livet gikk vidre og du måtte spare på tårene til selve begravelsen. Da ville du sikkert gråte masse. Du tok opp mobilen din og ringte til Justin mens du var på vei. Han tok telefonen med en gang og hørtes litt lei seg ut. "Søta! Endelig", sa han. "Hei kjekken. Du bestemor...", sa du og så ned i bakken mens du gikk. "Ja, jeg vet. Ryan og Shine", sa han litt trist. "Så jeg kommer til å være litt hjemme nå", sa du til han. "Ja, jeg skjønner deg godt søta. Jeg er i bussen nå med Ryan og Chaz og vi savner deg allerede", sa han. "Hey, du savner henne mest", hørte du Chaz rope i bakgrunnen. "Jada, jeg savner deg aller mest", sa han og lo litt. "Heh, ja. Jeg savner deg også", sa du tilbake og så noen paparazzier kom springende mot deg. "Du Justin, jeg må legge på. Paparazzier på vei mot meg", sa du og skulle til å legge på. "Okei. Jeg må skaffe deg livvakter nå ja. Hade jentami", sa han og la på. Paparazziene nærmert seg deg men du gikk bare fortere og prøvde å gå i en annen retning. "Dittnavn, har du og Justin slått opp", var det en mann som spurte deg og tok et bilde av deg. "Hva? Hvem har sagt det", spurte du og stoppet opp. "Selena Gomez sin mamma", sa en dame fort og så på deg. 


Mer? 

Leser du Beliebersdream? 

Skal du ta deg en tur innom bloggen hennes? :-) 

Siste innlegg for i dag :-) 

HOKL


 

 

 

Historie del 53 - Like heaven
TRIST DEL, MEN HÅPER DERE LIKER DEN FORDET :-) 

 

"Øhm, ja", sa du og smilte. Sa Justin virkelig at han elsket deg?


Du satt bare i bilen og tenkte så mye på om Justin virkelig elsket deg eller ikke. Du så ut av vinduet og så bortover veien mens taxi sjåføren kjørte. "Da er vi her", sa taxi sjåføren plutselig. Du var helt i drømmeland og bare smilte til han. "Okei, takk", sa du og betalte. Taxi sjåføren hentet kofferten din og satte den utenfor flyplass døren. Du steg ut av taxien og tok tak i kofferten din. Du trillet den innover flyplassen og så på når flyene gikk. "Nei, flyet mitt går om 15 minutter", mumlet du og sprang for å kjøpe en billett. "Er det forsent å kjøpe en billett til California som går om 15 min", spurte du en mann som satt i kassen. "Nei, er ikke det", sa han rolig. "Åja, jeg tar en billett til California jeg da. Kjapp deg", sa du stresset. Mannen kjappet seg og ga deg en billett. Du betalte han og spang bortover for å sjekke inn kofferten din. Du fikk kofferten din inn og sprang vidre bort til boardingen. Du hadde gate 14 og det var litt langt borte. Du så på klokken og det var cirka 5 minutter til flyet ditt skulle gå. Du sprang fort nedover og så at folk hadde allerede bynt å gå på flyet. Du små sprang bort til boardingen og var sist i køen. Du kom deg innpå flyet og satte deg godt ned i setet ditt når du kom innpå, tok opp ipoden din og skrudde på Never Let You Go. Elsket Justin deg virkelig? Alt som var i tankene dine nå var Justin og bestemoren din. Flyturen gikk fort og du sprang nesten ut av flyet og fikk kofferten din fort. Du gikk mot en taxi og fikk den til å kjøre til sykehuset så fort den kunne. Du havnet utenfor sykehuset 10 minutter senere og gikk inn med kofferten din bak deg. Du gikk til kassen og ventet på at noen skulle komme. En liten blonde dame kom og så på deg. "Hei du! Vet du hvor *bestemorendinsittnavn* er", spurte du vennelig til damen. "Ja, hun er i rom 378. Er du i familie med henne", spurte damen. "Ja, det er jeg", sa du og gikk nedover gangen mot bestemoren din sitt rom. Du åpnet døren og så pappan din sitte ved siden av en tom seng. "Pappa, hvor er bestemor", sa du stille og gikk inn. "Hun fikk hjerteslag og de prøver å vekke henne igjen", sa faren din trist. Du satte deg ned ved siden av pappan din og fikk frem noen tårer. "Kom her vennen", sa pappan din og tok armen sin rundt din og strøk deg på ryggen. "Pappa, tror du hun klarer seg? Jeg mener husker du når det samme skjedde med bestefar", spurte du stille mens tårene trillet nedover. "Ja, jeg husker. Håper at bestemor klarer seg nå", sa pappan din og holdt deg hardere rundt. Du fikk bare flere og flere tårer som trillet nedover kinnene dine og du trakk deg nærmere pappan din. Etter 1 time ved å sitte der uten noe svar kom en mann inn. "Hei, jeg er Dr. Renson. Bestemoren deres er i live nå, men hun holder ikke ut lenge, så dere kan gå inn til henne og snakke med henne for siste gang", sa mannen og så ned i gulvet. Du så på han og kjente at tårene din kom ut nå. "Bestemor", ropte du og løpte inn til rommet hvor hun lå. "Vennen, du må vite jeg er glad i deg", sa bestemoren din når du kom inn. "Bestemor, jeg er super glad i deg. Ikke forlat meg nå", sa du trist. "Kjære deg, jeg er glad i deg også", sa hun og en tåre datt ned fra øynene hennes. Du gråt bare ennå mer siden du visste at dette var siste gang du ville få snakket med henne. "Mamma", sa pappan din og kom inn han også. "Gutten min", sa hun og tok tak i hånden din og pappan din sin. "Uansett hva som skjer med meg så skal dere leve normalt", sa hun og pustet tungere. "Bestemor", sa du på gråten. "Mamma, jeg...", sa pappan din også men han var også helt på gråten. "Jeg elsker dere", sa hun og pusten ble veldig tung nå. "Jeg elsker deg også bestemor", sa du og holdt hånden hennes hardere. "Vær sterk", sa hun og så stoppet pusten hennes. Hun ble bleik i hele ansiktet sitt og du bare satt der. Du kjente hånden hennes slapp nesten din og så pappan din på gråten han også. Flere leger kom inn til dere og så tok de tak i deg og førte deg ut. "Bestemor", skrek du og holdt for ansiktet ditt. "Bli her", sa en lege og gikk inn igjen. Du hadde nettopp mistet den du var kjempe glad i og nå visste du egentlig ikke hva du skulle gjøre. "Vær sterk", hvisket du stille og tok bort noen tårer men flere kom rennende ut. Faren din kom ut og var helt røde i øynene. "Vi må komme oss hjem", sa faren din og tok bort tårene sine og tok tak i kofferten din. "Ja", sa du stille og gikk bortover med faren din. Du hørte du fikk en melding og du så det var fra Justin, men du klarte bare ikke å se på den nå. Dere satte dere inn i bilen og kjørte avgårde hjemover. I bilen var det helt kleint, men hva skulle man si etter noen døde? Dere kom hjem og du gikk rett opp på rommet ditt og la deg i sengen med en gang. "Godt å være tilbake", sa du stille mens tårer forsatt rant nedover. "Dittnavn, jeg legger meg litt, god natt", hørte du faren din rope til deg. "Okei", ropte du tilbake. Du la hodet ditt på puten din mens tårer forsatt trillet nedover. Du tok opp mobilen din for nå ville du lese meldingen fra Justin. "Elsker deg og vær sterk jentami", sto det. Du skrek bare ennå mere når du så den og sovnet i sengen din. 


(Samme bilde som sist men følte for det) 

Mer? 

Trist del, unnskyld for det, men må være litt trist også...

HOKL


 

 

 

Historie del 52 - Like heaven LANG DEL
Nå kommer litt informasjon som var på starten av historien min, så nå kommer det masse informasjon til Justin som ikke vet så mye om "deg". 

 

"Hva har skjedd da pappa", spurte du han og så på Justin. "Det er...", startet han. 


"Pappa, si det", sa du med bekymret stemme. "Det er bestemor. Hun ligger på sykehuset", sa han fort til deg. "Hva...", spurte du med sjokkert stemme. "Jeg syns du burde komme hjem, men du bestemmer", sa han og la på. Du satte deg ned i sengen på kanten og Justin så på deg. "Hva er det jentami", spurte han og strøk deg i håret ditt. "Bestemor ligger på sykehuset", sa du sakte. Justin så ned i gulvet og han skjønte kanskje hva du ville. "Jeg vil hjem Justin", sa du og så på han. "Men...", startet han men du kysset han på leppene. Ømt og lenge. Du trakk deg unna og så på han. "Ingen men. Jeg drar i morgen når dere drar vidre med bussen", sa du og byttet til pysj. "Dittnavn, vi ble nettopp sammen og du må jo synge Overboard med meg. Jeg skjønner at du er redd for bestemoren din", sa han sakte. "Justin, vi snakker om bestemor. Jeg vil være med henne, hun betyr mye for meg", sa du og så på han. "Men hva med sangen og forholdet vårt", spurte han. "Justin, vi må ta det igjen senere. Unnskyld, men bestemor betyr mye", sa du mens du tok av sminken. "Ja, jeg skjønner", sa Justin og tok av seg klærene og var bare igjen i bokser. Du tok håret i en dott og la deg under dynen. Justin la seg også under dynen og tok tak rundt deg. "Justin, jeg er glad i deg", sa du og ga han et langt og vått kyss. "Jeg er glad i deg også", sa han når du trakk deg unna. "Hvor er mamman din egentlig", spurte Justin plutselig til deg. "Hun bor i Norge faktisk og det gjør stesøsteren min også som er 28 år", sa du og la deg tettere inntil Justin. "Har du stesøster", spurte han og så på deg. "Ja, hun er veldig grei altså. De bor ikke sammen, men stesøsteren min skal flytte til Atlanta snart da", sa du og smilte til han. "Da må jeg møte henne", sa han og ga deg et kjapt kyss før du sovnet i armene til Justin. 

 

Du våknet tidlig i dag siden du hadde hatt mareritt av bestemoren din som faktisk hadde døde mens du var på vei til henne. Du sto opp og gikk inn i dusjen med en gang. Justin lå forsatt og sov. Du kjappet deg med å dusje og så tørket du håret ditt. Du tok på deg dette: (Imagine) 

Du sminket deg og tok håret i en hestehale. Du pakket ned alle tingene dine og vekket du Justin. "Justin, våkne", sa du og kysset han på pannen. "Øhm.., hva", sa han med trøtt stemme. "Våkne, jeg skal dra nå", sa du. Justin åpnet øynene sine med en gang og tok tak i deg. Du landet ned i sengen og han holdt deg godt fast. "Ikke dra", sa han og kysset deg overalt. "Justin, slipp da", lo du. "Nei", sa han og så deg inn i øynene. "Du er kjekk", sa du og bet deg i leppen. "Du er super pen", sa han og kysset deg på leppene. Du trakk deg litt unna og reiste deg opp. "Jeg må dra nå, flyet går sikkert snart", sa du og smilte sjevt til Justin. "Greit, la meg bli med da", sa han og kledde på seg. "Ja, men dere skal jo dra nå", sa du og tok tak i kofferten din. "Ja, men må jo gå glipp av det når jentami skal dra", sa han smilende. Han ble ferdig påkledd og dere begge hadde pakket og dere gikk ut av døren. "Tenk, nå skal vi begge dra vår egen vei", sa du stille. "Ja, alt kommer til å gå bra", sa han mens han kysset deg mykt på kinnet. Du trykket på heisknappen og den kom med en gang. Dere gikk inn og Justin trykket på 1. etasje knappen. Heisdørene lukket seg og Justin så veldig lei seg ut. "Justin, alt kommer til å gå bra", sa du og ga han en klem. "Ja, håper det", sa han mens heisdørene åpnet seg og dere begge gikk ut. "Justin, kom igjen. Vi skal dra nå", ropte Pattie som sto ved bussen. "Ehh, ja", sa han fort. Han sjekket ut fra hotellet for dere og du hadde gått til bussen. "Kom igjen Dittnavn, vi må dra nå. Få med Justin hit", ropte Scooter. "Ja, men dere", sa du sakte. "Ja", spurte Scooter spørrende. "Jeg kan ikke være med på tournen lengere", sa du og så på Scooter. "Hva sa du", spurte Scooter og gikk nærmere deg. "Jeg kan ikke være med på tournen lenger", sa du igjen, litt høyere. Scooter så på deg og skulle til å si noe. Munnen hans åpnet seg men lukket seg igjen. "Hvorfor", hørte du Pattie si rett bak deg. "Bestemoren min ligger på sykehuset og jeg føler hun trenger meg nå", sa du og så ned. "Åh, kjære deg. Kom hit", sa Pattie og ga deg en klem. "Jeg skaffer en taxi til deg nå", sa Scooter og gikk på andre siden av bussen. "Håper jeg ser deg igjen. Du er en faktastisk jente", sa Pattie og smilte til deg. "Takk Pattie. Håper bare at bestemor blir bedre", sa du og smilte tilbake til henne. "Ja, du må hilse familien din", sa Pattie og ga deg en klem til. "Ja, skal det. Hade", sa du og trillet kofferten din på andre siden av bussen. Der sto Scooter med en taxi klar til deg. "Her, og håper jeg ser deg igjen", sa Scooter og klappet deg på skulderen. "Ja, vi sees sikkert igjen", sa du smilende til han. Justin kom springende mot deg og klemte deg hardt. Taxi sjåføren tok kofferten din og puttet den i bagasjerommet mens Justin klemte deg. "Justin, jeg kommer til å savne deg", sa du med en liten tåre trille nedover. "Jeg også", sa Justin og ga deg et langt kyss. "Kom igjen nå jente", ropte tax sjåføren til deg. "Kom igjen nå Justin", hørte du Pattie rope. "Vi må vel begge dra", sa du og sukket. "Ja, vær sterk", sa Justin og ga deg et kyss til. "Du også", sa du og gikk til bildøren. "Hade søta! Elsker deg", ropte han før han forsvant bak bussen. Du satte deg sakte inn i taxien og smilte. "Flyplassen ja", spurte taxi sjåføren deg. "Øhm, ja", sa du og smilte. Sa Justin virkelig at han elsket deg? 


Mer? 

HOKL


 

 

Historie del 51 - Like heaven
"Vent her, jeg kommer snart tilbake", sa Kenny og så sprang han tilbake. Du satt der alene og så bare utover vannet mens du tørket bort tårene. 


Du tørket bort sminken din også og prøvde å få bort tankene av Selena. Hun løy uansett eller gjorde hun? Noen minutter senere hørte du Kenny, Justin og Selena sin stemme. "Ånei, vil ikke ha Selena her", tenkte du mens du og opp et lite gresstrå. "Der er hun", hørte du Kenny si. Du snudde deg og der sto Justin, Selena og Kenny sammen alle 3. "Dittnavn, det er ikke sant", sa Justin og satt seg ned ved siden av deg. "Unnskyld Dittnavn, jeg er forsatt sjalu", sa Selena og satte seg ned ved siden av deg på den andre siden av deg. "Vi må finne en ny fyr til deg Selena", sa du og klemte Justin. "Ja, vil du hjelpe meg", spurte hun og smilte. "Meg? Etter alt vi har gått gjennom", spurte du litt sjokkert. "Ja, jeg vil starte på nytt. Jeg mente det ikke i det heletatt... Unnskyld", sa hun og ga deg en kjapp klem. "Det går bra Selena", sa du sakte og smilte til henne. "Takk", sa hun tilbake og så utover vannet hun også. "Jeg kan hjelpe deg, men hva med Chris Brown da", spurte du henne. "Nei, han var litt masete", sa hun og lo. "Haha, okei", lo du med henne og smilte. "Jenter, kom igjen", sa Justin og reiste seg opp. "Jeg må kanskje ta en telefon med pappa snart jeg", sa du og reiste deg opp du også. "Ja, bare gjør det", sa Justin og smilte til deg. Selena reiste seg opp hun også og dere gikk tilbake alle sammen. Dere satte dere inn i en bil og kjørte tilbake til hotellet fort. Selena skulle på sin egen tourne og hun ble kjørt til flyplassen. Dere skulle dra i morgen til neste sted. Du og Justin gikk hånd i hånd opp til rommet deres og Justin slengte seg ned på sengen med en gang dere kom inn. Du bare flirte litt og tok opp mobilen din. Du tastet faren din sitt nummer og trykket på ring. Det ringte ikke så mye og han tok telefonen nesten med en gang. Han hørtes ikke særlig glad ut. "Hei pappa", sa du til han. "Hei vennen. Hvordan går det", spurte han deg med trist stemme. "Det går supert her. Har fått meg kjæreste", sa du. "Ja, jeg vet. Ligger overalt på internett nå", sa han. "Åja, det visste jeg ikke", sa du tilbake. "Nei, men når kommer du hjem igjen", spurte han plutselig. "Vel... 6 månder", sa du stille. "Hva? 6 månder? Du burde komme hjem nå med en gang tror jeg", sa han litt surt. "Hva? Du sa jo jeg kunne bli med på hele greia her jo pappa", ropte du inn i telefonen til han. Justin kikket på deg med et litt trist blikk og så ned igjen. "Jeg vet... Unnskyld vennen", sa pappan din. "Hva har skjedd da pappa", spurte du han og så på Justin. "Det er...", startet han. 


aww :-) 

Mer? 

HOKL


 

 

 

Historie del 50 - Like heaven
"Glad i deg uansett", sa du og gikk bort til garderoben din. Du kom inn og der så du faktisk Selena sitte. 


"Selena", sa du med litt sjokkert stemme. "Hei Dittnavn", sa hun og reiste seg opp fra en stol hun satt på. "Ehh, skulle ikke du vært i fengsel da", spurte du og så på henne med et rart blikk. "Jeg ble frisatt siden jeg skadet deg ikke", sa hun og smilte. "Åja...", sa du usikkert. "Hei du, unnskyld for alt. Jeg bare var sjalu på alt, men du må bare vite jeg er gravid med Justin", sa hun og smilte. "Du lyver", sa du fort. "Nei, jeg mener det. See på bildene her. De er av barnet mitt som jeg har i magen nå", sa hun og tok på magen sin. "Du lyver! Du sier dette bare for å få Justin tilbake", sa du og gikk litt bakover. "Jeg mener det", sa hun og smilte til deg søtt. Justin kom inn døren og det var tydeligvis at han ble også sjokkert. "Selena", sa Justin litt sakte. "Hei Justin", sa Selena og smilte til han. Justin gikk mot deg og tok tak rundt deg. "Hva gjør du her", spurte Justin henne og holdt godt rundt deg. "Jeg må fortelle deg noe, og nå som Dittnavn vet det kan jo jeg si det rett her", sa Selena og smilte lurt. "Nei, slutt", sa du til Selena høyt. "Det er sant, se bildet", sa hun og tok frem et bilde av en ultralyd. "Hva snakker du om Selena", spurte Justin og slapp taket av deg. "Dette", sa hun og ga han bilde. Du rygget bakover og så åpnet døren. "Dittnavn, vent", sa Justin og så på bilde. "Det er ikke mitt", sa Justin fort. "Jo, husker du ikke", sa hun og smilte. Du ristet på hodet og så at Justin var i sjokk og du visste ikke hvem du skulle tro. "Flott Justin. Gå å bli far", sa du og løp ut av rommet. "Vent", hørte du Justin rope men du så ingen løpe etter deg. Du sprang faktisk rett ut på scenen og der sto flere fans og alle hylte når du kom ut på scenen. Du hadde fått tårer i øynene men holdt dem inne. Du sprang av scenen og presset deg gjennom fansene og ut. Du sprang rett frem, og stoppet ikke siden nå hørte du at Kenny var bak deg. "Dittnavn, vent", hørte du Kenny rope etter deg. Du presset deg gjennom flere fans og sprang rett bort til et vann rett ved siden av konserten. Du satte deg ned på gresset og så utover. "Hva om det er sant", mumlet du mens du kjente en tåre trille nedover. "Dittnavn", hørte du Kenny rope etter deg forsatt. Du bare satt der og så utover uten å svare. "Dittnavn", hørte du og at Kenny kom nærmere deg. "Dittnavn, der er du", sa Kenny og satte seg ned ved siden av deg. "Hei Kenny", sa du med trist stemme. "Hva har skjedd", spurte han og tok armen sin rundt deg. "Selena og Justin", sa du trist. "Hva med dem", spurte han. "Selena sier hun er gravid", sa du stille og stemmen din ble nesten borte når du sa det. "Selena og Justin hadde det", spurte Kenny litt sjokkert. "Ja", hvisket du stille. "Selena og Justin", sa Kenny og tenke seg om. "Ja", sa du og tårene trillet nedover. "Det er ikke sant", sa Kenny og reiste seg opp. "Selena har et bilde av en ultralyd..", sa du stille. "Du kødder", sa Kenny sint. "Nei", sa du og så ned. "Vent her, jeg kommer snart tilbake", sa Kenny og så sprang han tilbake. Du satt der alene og så bare utover vannet mens du tørket bort tårene. 


Mer? 

HOKL


 

 

Historie del 49 - Like heaven
Selena blir snill i historien her! Det er bare på starten nå og litt dumt at hun alltid er den slemme men det ble sånn i den her historien :-) 

 

Han snudde seg mot deg og smilte. "Dittnavn....", begynte Justin. 


Du nikket sakte og smilte litt nervøst. "Dittnavn, vil du bli sammen med meg", spurte Justin i mikrofonen forran alle sammen. Fansene hylte "si ja" veldig høyt. Du nikket og smilte. Du klarte ikke å få frem et ord siden du rødmet som en tomat også. Justin klemte deg hardt og ga deg et lite kyss på kinnet. Fansene hylte som ville dyr og du bare smilte. "Kyss, kyss, kyss", ropte fansene igjen og Justin kysset deg ømt på leppene. Du trakk deg unna og smilte bare. Det var rart å stå på scenen forran tusen av mennesker og at Justin hadde nettopp blitt kjæresten din. Du skulle til å gå av scenen med Justin trakk deg tilbake og begynte å synge på Never Let You Go. Første sangen Justin skrev til deg og den eneste. Du smilte bare og lat han ta tak i deg. Han holdt rundt midjen din og små danset med deg også. Alle fansene hylte og du trakk deg unna Justin og gikk helt ut på scenen. Du smilte til en liten jente med brunt hår som var kanskje 9 år. Du pekte på henne og smilte til livvakten også. Livvakten skjønte hva du mente og løftet opp den lille jenten opp til deg. Du tok tak i hånden hennes og førte henne til Justin. Justin bare lo og smilte til jenten. Han tok tak i henne og danset med henne også selv om hun var mye mindre i størrelsen. Du bare smilte til Justin og så utover pumblikum. Det var kjempe mange jenter der, og du så bare noen par gutter. Du tok tak i mikrofonen og sang litt med på det du kunne av sangen. Sangen ble ferdig og Justin skrev en autograf til henne og så sprang hun fort bort til deg. Hun ga deg pennen sin og du skrev autografen din også til henne og ga henne en klem. Du følgte henne av scenen og gikk tilbake til Justin. Du ga han en klem og så gikk du av scenen. "Dittnavn, ENDELIG", skrek Ryan når du kom av. "Hva", spurte du og flirte litt. "Dere er sammen vel", sa han spørrende og smilte. "Ja, det er vi", sa du og smilte stort. "Chaz får besøk av kjæresten sin snart også akkurat når Shine kommer", sa Ryan glad. "Kult! Da har vi alle kjærester nå", sa du og ga Ryan en klem. "Ja, gleder meg til Shine kommer ja", sa Ryan og ga deg et lite kyss på kinnet. "Hey, jeg har kjæreste", sa du og lo litt. "Jada, men bestevennen min og Chaz sin fordi", sa Ryan og trakk seg unna klemmen. "Glad i deg uansett", sa du og gikk bort til garderoben din. Du kom inn og der så du faktisk Selena sitte. 


Mer? 

HOKL


 

 

Historie del 48 - Like heaven
Det var mange folk der, så mange flere enn du hadde trodd. "Wow", tenkte du før melodien startet. 


Sangen startet og du sang svakt og fint inn i mikrofonen. "It feels like we been out at sea", sang du. Alle fansene hylte masse til deg og ropte navnet ditt ut. Justin kom inn på refrenget og fansene hylte ennå høyere. Du og Justin så hverandre inn i øynene nesten hele tiden og smilte stort til hverandre. Fansene sang med og hoppet opp og ned. Justin nærmert seg deg og tok tak rundt deg på slutten av sangen og holdt rundt midjen din. Du og Justin holdt den siste tonen lenge og så stoppet dere og så hverandre inn i øynene. "Kyss, kyss, kyss", hørte dere fansene rope til dere. Justin smilte og ga et lite nikk til deg. Du ga et lite nikk tilbake, og Justin bøyde seg mot deg. Han nærmert seg leppene dine og ga deg et lite kyss på leppene. "Awwww", hørte du fansen rope. Du trakk deg unna og smilte til han. Justin gikk av scenen og du hørte Skyscraper melodien kom på. Nå skulle du synge din første sang alene på scenen. 

(Skyscraper - Demi Lovato)

Du sang fint, og prøvde og huske på hele teksten noe som du klarte fint. Du sang med følelser siden du hadde hatt en kjæreste for lenge siden og tenkte bare på han når du sang sangen. Ikke tenk på han, tenkte du mens du sang. Fansene hylte kjempe høyt for deg og du så noen fikk tårer. "For fint", tenkte du og forsatte og synge. Sangen ble ferdig og du så mange av fansene hadde fått tårer. Du sang med innlevelse og gjorde ditt beste. "Tusen takk allesammen. Takk for alt", sa du og smilte stort til dem. 

Justin kom ut på scenen og klemte deg. "Nå kommer overrakselsen din", hvisket Justin til deg og smilte. "Ikke noe flaut", sa du tilbake og lo litt. "Neida", sa Justin og tok mikrofonen forran munnen sin. "Fans! Nå skal jeg gjøre noe veldig viktig for meg, og jeg håper dere reskepterer dette her", ropte Justin ut til fansene sine. Han snudde seg mot deg og smilte. "Dittnavn....", begynte Justin. Mer? 

Hva tror du Justin sier til "deg"? 

Legger meg nå, men kommer historie når jeg våkner i morgen :-) 

HOKL

 

 

Historie del 47 - Like heaven
 Plutselig hørte du noen banke på døren og så hørte du en stemme. "Justin? Dittnavn", hørte du noen rope. 


Dere snudde dere og der sto Ryan helt forvirret. "Hva skjer her egentlig", spurte Ryan skeptisk og så på deg og Justin. "Hva ser det ut som da", spurte du med litt nervøs stemme. "At dere er sammen", sa Ryan og satte seg ned ved siden av deg. "Nei, vi holder bare på", sa Justin og rakte tunge til Ryan. "Vel, dere er søte", sa Ryan og smilte til dere. "Takk, har du snakket med Shine i det siste? Det har ikke jeg, har dårlig samvitighet", sa du og så ned. "Ja, snakket med henne i går faktisk, og hun kommer hit snart", sa Ryan glad og små hoppet i sofaen. "Så bra! Gleder meg", sa du og begynte å små hoppe du også. "Okei, dere! Maten kommer", ropte Justin og sprang ut døren og kom fort inn igjen med maten. "MAAAAAAAAT", ropte du og tok tak i burgeren din. "Noen er sulten ser jeg", sa Ryan og lo.  "Ja, har ikke spist frokost en gang da", sa du og tok et bit fra burgeren din. Du og Justin spiste fort opp og var klar for konsert nå. "Jeg må hilse på Rihanna, Beyonce, og Taylor Swift nå", sa du glad og gikk ut av garderoben. "Ja, vent da", sa Justin og kom løpende etter deg. "Kos dere", ropte Ryan etter dere mens dere små sprang nedover korridoren. "Ta det litt med ro, de er bare kjendiser", sa Justin og flirte den søte latteren sin. "Bare kjendiser? De er ikke bare kjendiser", sa du og dultet litt borti han. Dere kom frem til bak scenen og der sto hele crewet, Taylor Swift, Rihanna, og Beyonce. "Hei Justin", rope Taylor Swift og ga han en klem. Rihanna og Beyonce gjorde det samme og tok deg i hånden for å hilse på deg. "Hyggelig", sa du tilbake til dem og smilte. Justin og crewet stilte seg i en ring og det samme gjorde du. "Vi skal bare be før konserten", sa Justin og smilte til deg. "Åja, greit", sa du og lukket øynene dine. Det var Pattie som ba og alle hadde lukket øynene sine. Det tok litt tid men så var Pattie ferdig. Alle sa "amen" og klappet i hendene. "Nå skal det bli et show her", ropte Justin og smilte. "Jaaa", ropte Rihanna og flirte. Justin sprang ut på scenen og startet med Love me som vanlig. "Så Dittnavn, jeg lurte på om du kunne synge denne sangen her", spurte Scooter deg plutselig. "Hvilken da", spurte du og tok imot et ark han holdt. "Den heter Skyscraper. Jeg kan lære den til deg nå. Kom igjen", sa Scooter og tok deg med på et lite rom. Han spilte av låten og du sang med. "Bra, en siste gang nå", sa Scooter etter 3 ganger med å synge den. Du sang den en gang til men kunne den ikke helt. "Kom igjen, nå skal Rihanna på scenen. Vi må se på", sa Scooter og tok deg med ut av rommet og gikk bak scenen for å se på Rihanna og Justin synge sammen. De skulle synge sammen Whats my name, og dette var faktisk første gang du skulle høre Justin rappe. 

 (Whats my name - Rihanna feat. Drake) (Imagine med Justin) 

De var faktisk ganske gode og fansene hylte som de aldri hadde gjort før. "Wow, drit bra", sa Taylor Swift og smilte til deg. "Enig, hva skal du synge", spurte du Taylor. "Jeg skal synge Baby med Justin. Haha, en liten remix da", sa Taylor og smilte. "Haha, kult. Gleder meg", sa du og så på teksten til Skyscraper. Du sang litt for deg selv imens du gikk rundt og øvde inn teksten. Rihanna og Justin ble ferdig og Rihanna takket for seg og gikk av scenen. "Du var super flink", sa du og smilte til henne. "Takk for det", sa hun smilende tilbake. Taylor Swift gikk ut på scenen og Justin og hun begynte å synge en remix av Baby. 

(Baby - Justin Bieber) (Tenk at Taylor Swift synger også med på den)

"Tusen takk", skrek Taylor i mikrofonen og nå var det Beyonce sin tur. Beyonce skulle synge alene siden hun ville det og da fikk hun lov til det. Hun skulle synge Single Ladies. Det var jo en favoritt sang til alle som var singel. Justin og Taylor Swift kom av scenen og Beyonce sprang ut på scenen og melodien startet. 

(Single Ladies - Beyonce) 

Beyonce tok en dans på slutten av sangen og ropte "tusen takk alle sammen", og så gikk hun av scenen. "De er helt gale jo", sa Beyonce når hun kom. "Enig der", sa Rihanna og smilte. "Kom igjen Dittnavn, vår tur", sa Justin og tok tak i hånden din. "Ja, jeg skal gå først eller", spurte du og tok et lite skritt. "Ja, du går først, så kommer jeg", sa Justin og smilte. "Greit", sa du og gikk ut på scenen. Det var mange folk der, så mange flere enn du hadde trodd. "Wow", tenkte du før melodien startet. Mer? 

Kjedelig del, unnskyld...

HOKL


Historie del 46 - Like heaven
"Okei, jeg skal gi deg et lite hint da", sa Justin og pustet. 


"Ja? Hva er det for noe, si det", sa du og smilte. "Hintet jeg gir deg er at det er noe mellom meg og deg jeg skal fortelle", sa han kjapt og så seg rundt. "Hva da? Vi holder jo bare på", sa du spørrende. "Ja, vi holder bare på", sa Justin lurt. "Greit, men ikke gjør meg flau for da lover jeg deg at du kommer til å få hevn tilbake fra meg", sa du smilende og lo litt. "Greit det", lo Justin mot deg. "Hvor mange minutter er det til konserten starter", spurte du han med helt vanlig stemme. "Om en halv time. Blir du med å spise bare litt før konserten eller", spurte han deg. "Ja, hva skal vi spise da", spurte du han. "Hva med en liten burger bare? Får Kenny til å kjøpe en nå kan jeg jo", sa Justin og smilte. "Ja, greit. En liten cheeseburger til meg", sa du og smilte. "Greit, kommer snart da. Skal bare si fra til Kenny", sa Justin og løp ut av rommet. Du gikk en liten tur på do og så tok du opp mobilen din. Du hadde en iPhone så du logget deg på internett med den og sjekket twitter. Der var det lagt ut en video av deg og Selena krangle og mange som hadde skrevet om dere to også. En gutt hadde skrevet: "WOW! Who do u guys believe? @Selenagomez or @Ditttwitternavn? I believe @Selenagomez...". Du ble egentlig bare litt trist når du så det men mange hadde skrevet at de trodde på deg også. Du lurte litt på hva som ville skje med Selena nå, men du var bare glad for at de trodde på deg. Du skrev på twitter: "Thank u all! Having a concert soon with Rihanna, Taylor Swift, Justin Bieber and Beyonce! Looking forward to it", skrev du og postet det. Justin kom inn når du satt og skrev det og smilte til deg. "Jeg bestilte brus også til oss jeg. Det kommer snart", sa han og smilte. "Flott, litt sulten ja", sa du og holdt deg på magen. Du la ned mobilen og bare smilte til Justin. "Du? Jeg...", startet Justin og så deg i øynene. Du bet deg selv i leppen og så på Justin. "Jeg gleder meg til konserten", sa Justin og bet seg selv i leppen også. "Jeg også.... Gleder meg til å høre Rihanna, Beyonce, og Taylor Swift synge med deg", sa du mens du smilte. "Ja, jeg også", sa Justin og bøyde seg mot deg sakte. Du bøyde deg sakte mot han også og leppene deres traff hverandre. Du følte sommefuglene i magen gå helt ville og du ble varm. Plutselig hørte du noen banke på døren og så hørte du en stemme. "Justin? Dittnavn", hørte du noen rope. 


Mer? 

Hvem tror du det er? 

HOKL


 

 

 

Historie del 45 - Like heaven
"Kom igjen, kjør til konserten nå. Jeg har også en overraskelse til deg", sa Justin og smilte stort mens dere kjørte bortover. 


Dere kom frem og Kenny førte deg og Justin trygt inn i konsert salen. "Wow, ennå større her enn i Mexico", sa du mens dere gikk back scenen. "Ja, så klart, dette er Washington", sa Justin og smilte. Du kom frem til garderoben din og der sto det Dittnavn i store bokstaver. "Ja, jeg heter ikke Selena Gomez lengere", sa du og lo. Justin bare flirte og gikk inn i sin egen garderobe. Du gikk i din også og der sto en søt dame med svart krøllete hår. "Hei, jeg er Loice. Du må være Dittnavn", spurte Loice. "Ja, det er jeg. Skal du sminke meg", spurte du og smilte til henne. "Ja, bare sett deg ned her, og så skal jeg hente noen kjoler til deg", sa Loice og gikk ut. Du kikket deg selv i speilet og smilte. Du tørket bort sminken din og satte deg ned. Etter noen minutter senere kom Loice inn med mange kjoler til deg. "Okei, så nå skal vi bestemme hvilken kjole du skal ha på deg. Hva med denne", sa Loice og holdt opp en kjole til deg. "Nei, jeg hadde på meg en svart kjole sist gang", sa du og smilte. "Okei, hva med denne", spurte Loice og holdt opp en rød kjole. "Nei, men hva med en lilla kjole, sånn jeg matcher Justin sa", spurte du Loice. "God ide! Denne her? Jeg elsker denne kjolen", sa Loice og holdt opp en fin lilla kjole. "Ja, den var super fin jo", sa du og tok tak i kjolen og gikk inn på badet for å skifte. 


(Imagine) 


Du gikk ut og der sto Loice med en børste i hånden sin. "Wow, perfekt", sa Loice og smilte. "Takk! Nå skal du sminke meg", spurte du henne. "Ja, bare sett deg her og så skal jeg sminke deg", sa hun. Du satte deg ned og hun begynte å sminke deg og ordnet håret ditt. 
(Imagine, sminken din og håret ditt) 

Loice ble ferdig og du bare smilte til henne. "Tusen takk, det ble kjempe fint", sa du og gikk ned fra stolen. Du ga henne en klem og snurret rundt med kjolen. "Bare hyggelig. Jeg og Emilie skal være de som sminker deg på hver konsert fra nå av", sa hun og smilte. "Så bra, dere er supre", sa du og satte deg ned i en sofa. "Justin kommer snart innhit så jeg bare går til hotellet", sa Loice og smilte til deg. "Ja, bra", sa du og vinket til henne mens hun gikk ut døren. Samtidlig som hun gikk ut kom Justin inn. "Hei søta", sa Justin og smilte til deg. "Hei du..", sa du usikkert til han. "Overraskelsen din kommer når vi er på scenen", sa Justin og smilte. "Hva? Jeg liker ikke å få den på scenen", sa du oppgitt. "Jeg lover, denne blir bra", sa Justin og ga deg et lite kyss på kinnet. "Sikkert", sa du og ga han et lite smil. "Okei, jeg skal gi deg et lite hint da", sa Justin og pustet. 

 

Mer? 

Skal i fakkeltog nå snart, så kommer ikke historie før i kveld.

Skal noen andre i fakkeltog også? :-) 

HOKL  

 

 

 

Historie del 44 - Like heaven
"Takk dere, betyr mye", sa du og smilte litt til dem men du holdt bare på å få tårer ut. "Hun er fake", hørte du noen sin stemme si og du snudde deg og så...


Selena så klart. "Selena, kan du ikke bare slutte? Kenny og Justin vet det var deg! Jeg har bevis", sa du til henne med helt vanlig stemme. Fansene til Justin bare følgte med på deg og Selena og paparazziene tok mange bilder. "Slutte, jeg? Det var du som kidnappet meg", sa hun. "Åhh, gi deg. Skal jeg spørre Kenny og Justin? Hvem var det som reddet meg, og hvorfor skulle jeg kidnappe deg Selena", spurte du henne og gikk nærmere. "Vel... Bare spørr Justin og Kenny og du kidnappet meg fordi du var sjalu", sa hun fort. Du kikket deg rundt og så på fansene til Justin som tok tommelene opp mot deg. "Vet du hva? Bare gjør livet mitt jævlig uansett hva. Du kidnappet meg, men jeg skal ikke gjøre noe stor sak ut av det her, så hade Selena", sa du og snudde deg for å gå. Du prøvde å gå fort bort fra henne og du ville også vente litt med å snakke med Justin. Du ville være alene og tenke. "Javel, men vi snakkes da", hørte du Selena rope og le etter deg. Du gikk for tbort mot en park som du så og satte deg ned på en disse og tenkte. "Hvorfor måtte Selena ødelegge alt", tenkte du mens du satt der. Du satt der lenge og skrudde på Overboard med telefonen din og skrudde på høy lyd. Du sang med og begynte faktisk å danse til den også. Du danset rundt hele parken og prøvde å smile, men nå ville du bare få bort Selena. "Urrrgh", ropte du høyt når du ble ferdig og så så du fansene til Justin igjen som sto der og smilte til deg. Du stoppet opp og så på dem. "Nesten alle tror på deg nå og Justin leter etter deg", sa en liten brunette. "Hvorfor tror alle på meg nå da", spurte du litt usikkert. "Kenny fortalte dem alt og Selena skal være borte i 4 uker i fengsel", sa en blond jente med krøllete hår. "Takk dere", sa du smilende og ga en stor gruppe klem til alle fansene. Du skrev også autografer til dem og bilde med dem, men nå skulle du ha konsert med Justin. "Skal dere på konserten", spurte du dem. "Nei", sa en blond jente med rett hår. "Kom igjen, dere skal få bli med", sa du og tok tak i dem. Det var bare 6 jenter der og de virket hyggelig. Du dro dem med tilbake og der sto Justin og Kenny smilende mot deg. "Vi fortalte dem alt! Kom her", ropte Kenny og ga deg en bamseklem. "Hvor er Selena igjen", spurte du og så deg rundt. Det var en politibil rett ved siden av deg og der satt Selena. "Drama jo", sa du og så på Selena. "Kom igjen, vi må til konserten nå", sa Justin stresset. "Ja, men Justin", spurte du og så på fansen hannes. "Ja, kom igjen", sa Justin og fikk Kenny til å hente bilen. "Ehh, ja, men fansene dine. De har ikke billetter", sa du fort og smilte til Justin. "Jaha, her har dere 6 billetter hver", sa Justin og ga dem billettene og smilte stort til dem. "Takk Justin BIEBER", skrek en av jentene. "TAKK", sa alle i kor etter henne. "Værse god, men vi må komme oss avgårde nå Dittnavn", sa Justin stresset. "Jaa, kom da. Kos dere på konserten", ropte du til jentene og satte deg fort inni bilen Kenny hadde hentet. "Kom igjen, kjør til konserten nå. Jeg har også en overraskelse til deg", sa Justin og smilte stort mens dere kjørte bortover. 


Mer? 

Random del, men jaja.. :-) 

HOKL


 

 

 

 

Historie del 43 - Like heaven
"Ehh..., faktisk så har ingen sagt det til oss, men takk", sa Justin og smilte. "Men du er jo sammen med Selena eller hva", spurte Hanna han. 


"Om jeg og Selena er sammen", spurte Justin henne usikkert en gang til. Du så på Justin fra lang avstand han ville si nei med en gang, men han måtte jo si ja pågrunn av Selena si karriere. "Nei, jeg slo nettopp opp med henne", sa Justin fort og så ned. "Hva? Slo du opp med Selena, hvordan", spurte Hanna han fort. "Jeg vil helst ikke snakke om det", sa Justin og så ned i gulvet. Nå var sikkert Selena, Pattie, Scooter rasende på Justin. "Men du kom jo inn med henne nå nettopp isted? Hun er jo her", sa Hanna og så seg litt rundt. "Hun er her, men bare som en venn nå", sa Justin og så serriøst på Hanna. "Ååå, hvem slo opp", spurte Hanna og så trist ut. "Jeg slo opp", sa Justin og smilte. Du var kjempe glad inni deg men måtte se litt lei deg ut. "Jaha, hva syns du om dette da Dittnavn", spurte Hanna og så på deg. "Vel, det er trist da, men jeg er litt glad også siden da har Justin mere tid til andre ting", sa du litt sakte. "Andre ting? Som hva da", sa Hanna. "Vel, andre ting som å gjøre hva han vil. Henge mere med vennene sine og litt sånn", sa du. "Åja, så du var sjalu på Selena og Justin da", spurte Hanna deg fort. Du så på henne med et irritert blikk og så på Justin. "Nei, jeg har aldri vært sjalu på Justin og Selena. Jeg og Selena kom bare ikke så godt overs", sa du, men du løy om at du var sjalu. Du hadde alltid vært sjalu på Selena og Justin, men etter det Selena hadde gjort mislikte du henne bare så høyt. "Hvorfor kom ikke dere godt overs da", sa Hanna. Du tenkte deg litt om før du svarte og smilte. "Hun var bare irriterende mot meg, hun trodde jeg var sjalu, men det var jeg aldri. Hun sank så langt ned og gjorde dumme ting om meg, så jeg misliker henne litt, men prøver å bli venn med henne", sa du fort og smilte. "Hva var de dumme tingene hun gjorde mot deg", spurte Hanna og nå var hun ivrig. "Ingen kommentar, vil helst ikke snakke om det", sa du og så på Hanna. "Det er greit... Så Justin vet du noe om dette her da", spurte Hanna han fort. "Ja, jeg vet nesten alt, men jeg vil heller ikke snakke om det siden jeg var på en måte med på det på slutten", sa han fort. "Hva mener du? Selena eller Dittnavn sitt lag. "Jeg hjalp Dittnavn, så hennes lag. Jeg gikk ikke bak Selenas rygg, hun gikk bak min", sa Justin og sank ned i settet sitt. "Hvordan gikk hun bak ryggen din da", spurte Hanna han. Justin så litt på deg og du nikket sakte. Nå skulle han fortelle om kidnappingen. "Okei...", sa Justin sakte og pustet dypt inn. Mens han pustet dypt inn hørte du noe som knuste bakom scenen og noen rope "Faen ta han", var det eneste. Du så Selena komme ut på scenen og sto der med et sint blikk mot Justin og et sint blikk mot deg. Hun var rasende på dere begge to nå. "Selena...Hei", sa du og prøvde å smile. "Hei BITCH", sa hun og hoppet nesten på deg. Du spratt opp av stolen din og så på henne. Hun begynte å gå mot deg og du begynte å springe ut til pumblikum. "Kom hit", ropte Selena og sprang etter deg. "Nei, du...", men du stoppet når du datt. Du datt rett ned og lå der bare. Justin hadde tilogmed reist seg opp og Hanna. Begge bare så på Selena mens hun kom mot deg. "HORE", ropte hun høyt og skulle til å sparke deg, men en liten jente kom rett forran henne og hun var kanskje 6 år. "Jeg er en stor fan, kan jeg ta et bilde med deg", spurte den lille søte jenta. "Ja, så klart", sa Selena og roet seg ned og ordnet seg på håret. "Idiot", sa du og reiste deg opp. Selena stoppet bare når en fan spurte om en autograf til henne eller et bilde. Du flirte litt av det og smilte egentlig bare at lille jenta hadde stoppet henne ved å sprake deg. Du bare gikk ned og holdt rundt armen din mens du ga en klem til Justin. "Sånn", sa Selena høyt og gikk ned til deg og Justin. Justin tok tak i hånden din og holdte den hardt. "Du og du er bare ikke til å tro", sa Selena høyt mens hun pekte på deg og Justin. "Selena, har de gjort noe mot deg", spurte Hanna og var forvirret. "Ja, de har gjort noe mot meg. De kidnappet meg", sa Selena og alle gispet. "Nei, du kidnappet meg og fikk 2 menner til å passe på meg mens du skulle få tilbake Justin", sa du høyt. "Nei! Beskylder du meg", ropte Selena. Selena ropte fordi hun hadde ikke noen mikrofon, men det hadde du. "Nei, jeg beskylder deg ikke! Jeg sier det er deg og det er sannheten", sa du tilbake og nå var du virkelig sint på henne. "Sannheten? Sannheten er at du og Justin kidnappet meg", ropte Selena høyt. Justin ristet på hodet bare og så ned. "Nei! Jeg lover", ropte du ut mot pumblikum som nå hadde startet å kaste ting på deg. Selena ga deg bare et bicthy blikk og smilte lurt. "Jeg hater deg virkelig nå Selena... Lyver for fansen din og hele verden, til Justin og til meg. Du er tragisk", sa du før du gikk av scenen og falt ned i tårer med en gang du hadde kommet av. Nå ville sikkert hele verden hate deg siden Selena hadde sagt det og hun hadde fans, mens du hadde ingen. Ryan, Cahz, Kenny hadde samlet seg rundt deg og trøstet deg men du ville bare være alene. Du dyttet dem forskitig bort, og gikk ut av bydningen. Utenfor sto det flere paparazzier og fans til Justin. Du gråt bare og små dyttet bort unna når de kom og spurte deg spørsmål. "Dittnavn, Dittnavn, Dittnavn", hørte du flere fans rope mens du dyttet unna paparazziene. Du gikk sakte bort til fansene til Justin og prøvde å smile til dem, men du fikk bare flere tårer. "Vi tror på deg, Selena har alltid vært falsk", sa en blond jente på alderen av 13. Du prøvde å smile men fikk bare tårer. "Unnskyld for at dere ser meg som dette, men takk for støtten", sa du og tok hendene dine i ansiktet ditt for å skjule alt som hadde runnet utover ansiktet ditt. "Du, ikke skjul det, du er vakker", sa en annen fan og smilte til deg. Paparazziene sto over dere og tok masse bilder men du bare smilte til henne. "Du også søta", sa du tilbake og tok bort tårene. "Vi stoler på deg", sa alle i kor og smilte. "Takk dere, betyr mye", sa du og smilte litt til dem men du holdt bare på å få tårer ut. "Hun er fake", hørte du noen sin stemme si og du snudde deg og så...Mer? 

HOKL

 

 

 

Historie del 42 - Like heaven
Håper ingenting flaut skjer tenkte du mens en mann ledet dere til scenen hvor intervjuet skulle være.


Mannen ledet dere rett til scenen og så gikk Justin på. Du bare sto der litt og ventet på ingenting. "Hei Justin! Hyggelig å ha deg her, men hvor er Dittnavn", spurte intervjueren. "Ehh, hun var rett bak meg", hørte du Justin si. Du tok et pust og så gikk du ut du også. "Hei! Unnskyld dere", sa du og gikk til Justin. "Hei Dittnavn, hyggelig", sa damen som var intervjueren og ga deg en klem. "Hei! I ligemåde", sa du og ga et lite smil til henne. Dere satte dere ned i noen stoler og kameraet begynte å gå. "Hei my peps! Dette er Hanna her med masse nyheter til dere og jeg har med meg Justin Bieber og Dittnavn&etternavn! Jeg skal spørre dem masse spørsmål og hvis dere har noen send dem inn på mail nå og kanskje de svarer på de", sa Hanna. Hun snudde seg mot meg og Justin og smilte. Du bare smilte tilbake. "Så Justin og Dittnavn, hvordan møttes dere? Jeg mener først så vi dere i en park sammen alene", sa Hanna og smilte. "Vel Hanna, vi møttes ved en isbod i California", begynte Justin. "Ja, og Justin sølte is på meg", la du til. Hanna begynte bare å le og smilte søtt til oss. "Ja, men det var jo ikke meningen", sa Justin og dultet borti meg. "Ja, men du gjorde det fordet", sa du og dultet han tilbake. "Åhh, dere flørter, så søtt", sa Hanna og smilte. "Nei, vi flørter ikke, jeg er bare irritert på Justin", sa du og smilte til Justin. "Ja, så hva skjedde etter du sølte is på henne, Justin", spurte Hanna. "Vel, hun ropte Justin Bever til meg og gikk bort til Ryan og Chaz", sa Justin usikkert. "Ja, og jeg visste ikke hvem Ryan og Chaz var", sa du og fniste. Hanna bare lo og nikket. "Og så møtte jeg bestevenninen til Dittnavn som var fan av meg, hun heter Shine", sa Justin og smilte. "Jaha? Mer Dittnavn", spurte Hanna og så på deg. "Ja, de gikk bort til oss siden jeg satt med ved siden av Ryan og Chaz og derfor så kom de bort og jeg tok Shine med og dro med en gang", sa du og smilte til Hanna. "Men da hadde dere ikke kontakt mere? Møttes dere bare sånn", sa Hanna og så usikkert på oss begge. "Hah, ja, jeg møtte Shine på butikken igjen rett etterpå og da var ikke Dittnavn med", sa Justin og så på meg. "Jeg var hjemme", la du til. "Åja, men så hva skjedde da", spurte Hanna. "Vel, Justin, Ryan, Chaz og Shine kom hjem til meg og vi så på film...", sa du sakte. "Jaha? Men du hatet jo han på starten, ikke sant", spurte Hanna. "Ja, jeg hatet han. Jeg var rett og slett lei av han, men han er egentlig en ganske grei fyr", sa du og smilte. "En ganske grei fyr", spurte Justin litt sånn på kødd. "Ja? En grei fyr", gjenntok du og smilte til han. "Jeg er jo mere enn en ganske grei fyr da", sa Justin og lo. "Nei, du er en ganske grei fyr, men en super bestevenn", sa du og smilte søtt til han. "Jaja, dere er faktisk et ganske så søtt par, har noen sagt det til dere", spurte Hanna mens hun ventet spent på svar. "Ehh..., faktisk så har ingen sagt det til oss, men takk", sa Justin og smilte. "Men du er jo sammen med Selena eller hva", spurte Hanna han. Mer? 

HOKL

 

Historie 41 - Like heaven
Kommer sikkert med litt lite innlegg i dag men er forsatt sjokkert over det som har skjedd. Familien min sitter nesten bare å ser på tv her, men her er historie til dere, og kommer sikkert masse i kveld :-) 

 

"Jeg skal ikke bli intervjuet da", sa du og lo. "Kanskje...Du vet etter sangen..", sa Justin og blunket til deg. 


 "Justin, du vet jeg ikke kommer til å bli intervjuet. Jeg vil heller ikke, trenger ikke å bli kjent", sa du og så på han med et dumt blikk. "Jo, så klart må du bli kjent...Eller ikke hvis vi blir sammen, siden da er det vanskelig å holde kontakten", sa Justin med et lite smil på munnen. "Ja", sa du bare og smilte til han. Heisen pep og dørene åpnet seg. Der sto alle sammen og ventet bare på dere 2. "Sorry folks, hun brukte lang tid på badet", sa Justin og lo. "Hey, det gjorde jeg ikke! Minst 10 min", sa du og dultet borti Justin. Ryan og Chaz sto der bare med et dumt blikk og sa begge to i kor "10 min? Vi bruker bare 2", sa de. Alle begynte å le og dere satte dere i en bil. "Så dere, kan jeg bli med på konserten i kveld", spurte Selena søtt til Pattie. "Vel, spørs hva Justin vil da", sa Pattie og smilte til Justin. "Eh, likte best når Dittnavn sang med med da..", sa Justin stille. Du bare satt og smilte til Selena lurt siden endelig skulle hun få slippe å tru hun "eide" Justin. "Men Dittnavn, skulle du ikke gjøre noe i kveld da", spurte Selena søtt til deg. Du ga henne et irritert blikk bare og himlet med øynene. "Nei, faktisk ikke. Jeg skulle ikke gjøre det alikavel", sa du og smilte falskt til henne. "Flott! Da kan jeg synge med deg", sa Justin glad. "Men Justin, husk... Vi skal være kjærester da", sa Selena oppgitt. "Ja, men jeg orker det ikke mere", sa Justin fort og så ut av vinduet. "Justin, vi hjelper venner", sa Pattie strengt til Justin. "Ja, men hun kan stikke", sa Justin fort igjen. "Justin, hvis du dumper henne mister du kanskje beliebers", sa Scooter som kom inn i samtalen deres. Chaz og Ryan satt og så på alle sammen og snudde på hodet nesten hvert sekund. "Jeg mister ikke beliebers, alle hater Selena", sa Justin og så irritert ut på Selena. "Justin..", sa Pattie strengt. "Kenny, forklar", ropte Justin fort mot Kenny. "Jeg forklarer dere alt senere, så vær stille", ropte Kenny ut i bilen. "Åhh", sa Selena svakt. "Forklar nå Kenny", sa Justin bestemt. "Nei, etterpå... Bare til Pattie og Scooter", sa Kenny. "Åhh, forklar Dittnavn", sa Justin og smilte søtt til deg for å få deg til å forklare det til dem alle. "Vi tar det senere Justin", sa du og så på Kenny som smilte til deg. Dere kom fort frem til der intervjuet skulle være og alle dere gikk fort ut av bilen og inn. Det sto mange paparazzier der og du holdt deg bare til Chaz og Ryan som du holdt armene rundt dem. 


(Imagine bare med Chaz og Ryan) 

Ryan og Chaz bare smilte og vinket mens du holdt rundt dem godt. Det blinket for mye lys på deg og du ble bare svimmel av å se på lysene. "Uff, gå bort", tenkte du mens dere gikk inn. Dere satte dere ned i en garderoben nesten alle sammen og Justin fisket håret sitt. "Dittnavn, skal jeg sminke deg litt også eller", spurte Emilie som sto der med en børste pekende mot deg. "Ehh, hvorfor", spurte du dumt og så på Justin. "Du skal jo også bli intervjuet", sa Emilie og dro deg med opp fra en stol du satt på. "Neineineinei, Justin", ropte du mens du satte deg ned på en stol og Emilie begynte å sminke deg. "Jaaa, søøø...", sa Justin men så stoppet han og rødmet. "Ja", sa Justin en gang til. "Du sa bare kanskje. Du visste jeg ville bli intervjuet du", ropte du til han. Egentlig var du litt glad siden det var første gangen du skulle bli intervjuet men han kunne jo ha sagt fra til deg, tenkte du mens du satt der og ble sminket. "Ja? Jeg ville bare ikke si det, OVERRASKELSE", ropte Justin og flirte. "Jaaaaa, overraskelse", sa du svakt og så på Chaz og Ryan som bare flirte. "Justin, du skal på scenen om 2 minutter og det skal Dittnavn også", sa en dame som banket på døren. "Ja, greit", ropte Justin til henne. "Jeg hater deg", sa du sarkastisk til Justin og smilte søtt til han. "Elsker deg også", sa Justin og lo. Emilie sminket deg ferdig og du hoppet av stolen og gikk ut døren med Justin. Håper ingenting flaut skjer tenkte du mens en mann ledet dere til scenen hvor intervjuet skulle være.

Historie del 40 - Like heaven
"Natta", sa du og kjente Justin sine armer rundt deg og du sovnet med en gang.


 Du våknet av du kjente noen som  kysset deg lett på kinnet ditt. Du åpnet øynene og så Justin. "Justin", sa du og smilte. "Endelig er du våken... Jeg har intervju snart, vil du bli med", spurte han og gikk mot badet. "Jadajada, bare jeg får sove litt til", sa du og pakket deg inn i dynen. "Nei, du må våkne nå og ta en dusj", sa han og lo. "En dusj? Lukter jeg så fælt", spurte du han og reiste deg halveis opp i sengen. "Ja, det lukter helt hit", sa han og lukke døren til badet. Du hørte at dusjen skrudde seg på og at Justin begynte å synge i dusjen. Du bare flirte og tok opp pcen din. Du gikk inn på twitter og skrev: "@dittnavn&etternavn: having so much fun at the tour with @justinbieber, @rbutler7, @chazsom3ers and the rest of the crew <3" og så postet du det. Du merket at tallet ditt av followers hadde økt masse i det siste, noen du egnetlig ikke tenkte så mye på. Du kikket litt på alle som hadde followet deg og followet noen tilbake. Justin kom ut noen minutter etterpå og du logget deg ut og gikk rett inn på badet og tok med deg en truse og en BH. Du fortet deg med å dusje og så tok du et håndkle rundt deg og begynte å tørke håret ditt med en hårføner. Etter deg tok du på deg trusen og BH-en, og åpnet døren sakte. Du gikk jo bare i truse og BH. Justin satt i sengen med pcen din og du små sprang bort til kofferten og fant et fint antrekk å ha på deg. "Sexy", sa Justin plutselig. Du snudde deg mot han og flirte bare. 

(Imagine)

Du tok på deg en gul sommerkjole og så krøllet du håret ditt. Du tok på bare litt mascara og så var du ferdig. "Du ble fin, klar til å dra", spurte Justin og tok tak i hånden din. "Ja, skal bare ha en matchene veske sånn at jeg kan mobilen min og penger der", sa du og tok bort hånden din fra Justin til å finne en veske som du fant med en gang. Du tok hånden hans igjen og smilte. "Da er jeg klar", sa du. "Jepp", sa Justin og åpnet døren og dere gikk hånd i hånd bort til heisen. "Du? Vi er jo ikke sammen Justin", sa du og trakk hånden bort fra hannes når dere ventet på heisen. "Nei... Det er vi ikke. Vi burde kanskje vente litt, få bort Selena først", sa Justin og lente seg frem for å få et siste kyss før dere startet dagen. Ingen visste at dere likte hverandre, og Justin måtte forsatt være "sammen" med Selena. Du ga et lite kyss til han og heisen pep og døren åpnet seg. Dere gikk inn og Justin bare smilte imot deg. "Det var et lite kyss da...", sa Justin og så skuffet ut. "Ja, du får mere i kveld", sa du og fniste. Du trykket på knappen og heisdørene lukket seg. "Så gleder du deg til intervjuet da", spurte du Justin. "Ja, gjør du", spurte han og smilte. "Jeg skal ikke bli intervjuet da", sa du og lo. "Kanskje...Du vet etter sangen..", sa Justin og blunket til deg. 


Mer? 

HOKL 

 

Historie del 39 - Like heaven
"Endelig", tenkte du og smilte stort og nå var dere bare 3 cm unna leppene til hverandre. 


Han nærmert seg leppene dine men når dere skulle akkurat til å møte leppene til hverandre åpnet heis døren seg. Der sto Chaz og Ryan og så på dere rart. Dere trakk dere fort unna hverandre og du rødmet mye. "Hva gjør dere da", spurte Ryan og flirte. "Ehh, ingenting vel? Pøhh", sa Justin og gikk ut av heisen til Chaz og Ryan. Du steg også ut av heisen og stilte deg ved siden av Chaz. "Hvor skal dere", spurte Justin dem. "Til butikken, vil dere bli med", spurte Chaz og smilte til deg. "Nei, jeg skal legge meg nå", sa du og gikk mot rommet ditt. "Jeg også gutter, er trøtt etter flyturen" sa Justin og startet å gå med deg også. Dere skulle jo dele rom og du var litt nervøs for det egentlig. Dere kom til døren og du åpnet den og gikk inn rett inn på badet og tok av deg sminken. Så tok du på deg pysj og gikk rett under dynen din. "Hvorfor fortet du deg så fort under dynen", spurte Justin og tok av seg skjorten. Han hadde en six-pack som bare lyste frem mot deg. "T..tttt....t...trøtt", sa du og rødmet. "Jeg vet du liker", sa Justin og flirte. Han tok av seg busken og la seg under dynen sin også. "Dette er rart", sa og og snudde deg mot han. "Nei da, vi er jo bare venner", sa han og smilte søtt. "Ja... Vi er bare venner", sa du og snudde deg tilbake igjen. Det var noen minutter stillhet før Justin sa sa noe. "Dittnavn? Hva syns du egentlig om meg? Helt ærlig", sa han og du hørte at han hadde snudd seg mot deg. Du snudde deg mot han og så litt på han før du svarte. "Helt ærlig", spurte du han og så han inn i øynene. "Ja, helt ærlig", sa han og smilte mot deg. "Sannheten er jeg hatet deg fra første stund men etterhvert har jeg fått følelser for deg", sa du og snudde deg tilbake igjen. Du rødmet som en tomat og visste egentlig ikke hvorfor du sa det. "Følelser", spurte Justin og du hørte han reiste seg halveis opp. "Ja, følelser", sa du kjapt og lukket øynene dine igjen. "Jeg også", sa Justin. Du snudde deg fort og så på han. "Har du fått følelser for meg også", spurte du og så på han. "Ja, jeg har nesten alltid hatt det siden du kysset meg", sa han og rødmet. Du kunne nesten ikke se at han rødmet men han bet seg i leppen og gjemte seg under dynen. "Justin, kom opp igjen", sa du og kilte han fra under dynen. "Jada, jeg kommer", sa Justin og poppet opp igjen. Du var rett ved siden av ansiktet hannes nå og han så på leppen din og så rett i øynene dine. "Du er nydelig", sa Justin og bet seg i leppen igjen. "Du er hot", sa du og fniste. Han nærmert seg leppene dine og var bare 1 cm unna deg. Du kunne føle pusten til Justin nå og smilte stort. "Jeg har gledet meg mye til denne dagen", sa Justin og kysset deg lidenskapelig på leppene dine. Kysset varte i over 3 minutter kanskje og dere satt der i sengen og bare kysset. Du trakk deg unna og smilte til han. "Det var godt", sa Justin og smilte til deg søtt. "Enig", sa du og smilte. "God natt", sa Justin og kysset deg lett på munnen "Natta", sa du og kjente Justin sine armer rundt deg og du sovnet med en gang.Mer?

Kommer et innlegg senere i dag om hvilke blogger det er med historier, fikk en mail av en søt leser som spurte om det <3 Takk :-) 

HOKL


 

 

 

 

Historie del 38 - Like heaven
"Okei, kommer ut nå", sa du og tok på det siste laget av maskara. Du åpnet døren og der sto Justin med Selena...


"Hei", sa Selena og klådde på Justin. "Hei", sa du surt tilbake. "Jeg må fortelle deg noe Dittnavn", sa Justin og så ned i bakken. "Hva er det", spurte du og kikket stygt på Selena. "Jeg og Selena må være sammen i kveld siden jeg skal redde karrieren hennes litt", sa Justin og så forsatt ned i bakken. "Hva? Ettter alt hun har gjort mot oss", spurte du sint. "Moren hennes ber meg om det Dittnavn", hvisket Justin til deg. "Du ødelegger alt for meg", sa du til Selena og så ned. "Er ikke min feil alt da", sa Selena surt. "Nei, men du ødelegger alt, og så kidnapper du meg, og så prøver du deg på Justin etter alt som har skjedd. Bare gå ut", sa du svakt og så ned. "Dittnavn..", sa Justin og så på deg. "Kom igjen Justin, vi må vise oss frem for paparazziene", sa Selena og smilte til Justin mens hun kysset han en gang på kinnet. "Men Dittnavn da...", sa Justin og så på deg. Glem henne nå da", sa Selena og dro han med ut. Du sto der og så bare ned i bakken. Hvordan kunne Justin lat henne gjøre noe sånt? Bare ta han tilbake igjen bare fordi moren hennes ba han om det. Du satte deg ned på sengen og kjente en tåre dette ned på kinnet ditt. "Livet er vanskelig", mumlet du før du gikk inn på badet og fjernet litt av sminken din før du tok på deg en shorts og en topp. Du gikk ned til lobbyen og satte deg der med en bok og ipoden din. Du satte deg ned og leste boken med musikk på. Du leste i kanskje 2 timer før du så Justin og Selena komme inn hånd i hånd og Justin så veldig skuffet ut. "Hei Dittnavn", sa Justin og slapp hånden med Selena med en gang og gikk mot deg. Han satte seg ned i sofaen med deg som du satte i. "Hei Justin", sa du og smilte et lite smil til han. "Så hva leser du", spurte han og smilte til deg forsatt. "En bok om ekte kjærlighet", sa du og reist deg opp. "Søtt, kan vi ikke finne på noe i morgen da", spurte han og smilte mot deg igjen. "Nei sorry, jeg skal ut med noen andre. Kos deg med Selena du", sa du og smilte mot han før du gikk bort til heisen. "Dittnavn, jeg mente ikke å avvise avtalen vår i dag", sa han trist. "Nei, jeg vet. Jeg har ikke tid i morgen uansett", sa du og trykket på heisknappen. Egentlig skulle du ikke gjøre noe, men du visste at Selena ville uansett spørre Justin om å være med ut i morgen også. "Hvem skal du med da", spurte han og kikket på deg. "Med noen venner", sa du og heisen åpnet seg. Du gikk sakte inn og smilte til Justin. "Kan jeg bli med dere da", spurte han igjen. "Du har konsert da", sa du og heisen lukket seg. Du lente deg inn til veggen i heisen og lat deg bare skli nedover. Du krøp deg sammen som en ball nesten og bare satt det. Døren åpnet seg og du var i din etasje, men du gikk ikke ut. Du hadde bare lyst til å rope ut av du elsket han av hele ditt hjerte, siden du trodde virkelig han var den rette etter du fikk sommerfugler i magen hele tiden og klemte han og ihvertfall første gangen du kysset han. Tenk at du hadde kysset Chaz og Justin, men var forsatt ikke sammen med noen av dem..? Du tenkte på alt dette mens du satt forsatt i heisen. Plutselig åpnet døren seg og der sto Selena og klinte med Justin i 1. etasjen. Justin prøvde å dytte henne unna, og Selena havnet litt bak. "Han er min", sa Selena surt og smilte til deg når hun så deg. "Ja, siden han ville kline med deg", sa du og trakk Justin med inn i heisen og trykket fort på knappen til etasjen din. "Takk", sa Justin og smilte til deg. "Bare hyggelig, hun er bare så falsk", sa du og smilte tilbake. "Ja", sa Justin og smilte imot deg og så deg rett inn i øynene. "Mhm", mumlet du og så han rett inn i øynene du også. Han nærmert seg deg leppene dine og smilte stort. "Endelig", tenkte du og smilte stort og nå var dere bare 3 cm unna leppene til hverandre. 


Mer? 

HOKL


 

 

 

 

Historie del 37 - Like heaven
Utrolig trist med det som skjedde i Oslo i dag ;( #prayfornorway #prayforoslo <3 Håper alle som var med blir friske igjen! 

 

Justin sto igjen og så stygt på Selena og gikk etter noen sekunder til dere. 


 Du og Justin fortalte alt til Ryan og Chaz om hva som hadde skjedd iløpet av natten. "Herregud, er hun så ondskapsfull", ropte Chaz sint. "Ja...", sa Justin skuffet. "Bare vent her", sa Chaz og gikk mot Selena. "Shit, hva skal han gjøre", spurte Ryan og så på deg og Justin. "Vet ikke", sa Justin og så på Chaz. Chaz gikk rett opp til Selena og kjeftet på henne. Vi hørte det ikke helt men så slo Chaz til Selena som hun datt på bakken. "Hva søren", ropte Selena høyt og blod kom ut nesen hennes. "Det er fordi du kidnappet Dittnavn", ropte Chaz og gikk tilbake til oss. "Hva var det for noe", sa Ryan sjokkert. "Må jo passe på bestevennen min", sa Chaz og klemte deg hardt. "Helvette, hun kommer nå", sa Ryan stille. Du snudde deg og der sto Selena. Hun slo til deg hardt i pannen så du datt ned. "Hva var det for da", ropte du og holdt deg for pannen. "Fordi du er en dust", ropte hun mot deg. "Hva har jeg gjort? Det var du kidnappet meg", ropte du tilbake sint. "Jenter slutt", ropte Justin sint og dyttet Selena unna deg. Du reiste deg sakte opp og holdt deg forsatt på pannen. Selv om Selena blødde forsatt neseblod men du brydde deg ikke i det heletatt. "Bare gå", sa Ryan sakte og prøvde og roet ned Selena og deg. "Greit, men Chaz, hevnen er søt", sa Selena og gikk. "Chaz, hva, hvorfor", sa du sint. "Jeg ville bare vise jeg brydde meg om det, unnskyld da", sa Chaz. "Det går fint, men nå burde vi komme oss avgårde til flyet siden det er boarding på gang nå", sa Justin og små sprang. "Bare lat meg betale", sa du og kjappet deg til kassen for å betale for sjokoladen du skulle kjøpe. Dere gikk fort innpå flyet og satte dere ned. Justin, du og Chaz satt sammen, mens Ryan, Selena og Pattie satt sammen. "Så dette blir bra", sa Justin og smilte til deg. "Så klart. Gleder meg til i kveld", sa du og blunket til Justin. "Skal vi..", spurte Justin før du avbrøtt han. "Ja, vi skal", sa du igjen og smilte til han. "Så hvor skal vi dra", spurte Justin og smilte. "Hvor skal dere hen", spurte Chaz fort. "Ut", sa du og smilte. "Kos dere masse da", sa Chaz og snakket med Ryan. "Jeg vet ikke", sa du og tok frem ipoden din. "Greit en overraskelse da", sa Justin og smilte lurt. "Greit det, men ikke skriv en sang til, selv om det var utrolig søtt av deg", sa du og smilte søtt til Justin. "Ja, takk", sa Justin og tok frem ipoden sin også. Du tok inn hørepluggene og satt på Love me av Justin Bieber. "Hører du på Love me", spurte Justin deg og smilte. "Ja, gjør det", sa du og smilte tilbake til han søtt. Nå skulle du virkelig vise Selena at hun ikke fikk alt hun pekte på. Du likte Justin godt, og fikk sommerfugler i magen hele tiden du klemte Justin og første gang du kysset han følte du deg oppi himmelen. "Jeg hører på meg og deg", sa Justin flørtende til deg. "Aww, så søtt", sa du og smilte. "Enig", sa Chaz og flirte. "Åhh, tosk Chaz", sa du og fniste. Flyturen gikk fort og dere kom endelig frem til Washington. Dere fant fort frem til koffertene deres og kjappet dere til en bil i fullfart. "Vi sjekker inn på et hotell og så om 2 dager drar vi på bussen", sa Pattie når alle hadde satt seg inn i bilen. "Ja, supert", sa Justin og smilte til Pattie. Dere kjørte fort til hotellet deres og du sprang nesten opp med en gang for å skifte til fin klær til daten til deg og Justin. Du og Justin skulle dele rom, men du gikk først inn på badet. "Okei, krøll håret ditt og ta på deg en fin kjole", mumlet du til deg selv og tok på deg parfume mens du tok på deg en kjole. "Dittnavn er du der? Jeg må fortelle deg noe før daten vår", ropte Justin inn til deg. "Okei, kommer ut nå", sa du og tok på det siste laget av maskara. Du åpnet døren og der sto Justin med Selena...


Mer? 

Sorry for at delen kom ut litt sent! Unnskyld, liggover over til en vennine og derfor kom det ut litt sent. 

HOKL


 

Historie del 36 - Like heaven LANG DEL
 "Stopp der", ropte en av mennene og nærmet seg deg. 


Du stoppet og så en bil komme rett bakom dem. Ut kom Kenny og Justin. "Stopp der", sa den ene mannen og trakk frem en pistol. "Legg den fra deg, hvis jeg, Justin eller Dittnavn blir skadet blir dere uansett sendt til fengsel", sa Kenny og gikk sakte nærmere dem. Mannen skjøt et skudd opp i luften og så redd ut. Justin sprang mot deg og klemte deg hardt. "Unnskyld, jeg skulle vist at Selena var sånn", sa Justin og trakk seg fra klemmen. "Det går greit, bare at vi kommer oss bort herfra nå", hvisket du i øret til Justin. Justin tok av båndene på armene dine og holdt hardt hånden din. Det så ut som at han var veldig redd over hva som egentlig skulle skje. "Vi legger den ikke ned", sa den andre mannen og trakk frem en pistol til. De siktet mot deg og Justin og du følte du skulle dø. "Ikke skyt", ropte Kenny. Justin holdt hånden din ennå hardere nå og så nervøs ut. "Hvis dere legger de ned og slipper Dittnavn så skal vi ikke anmelde dere, men Selena da", sa Kenny. Mennene hvisket sammen og nikket litt. De skjøt et skudd opp i luften til før de tok ned pistolene og så gikk inn i bilen og kjørte avgårde. "Takk og lov", sa Kenny og ga deg en stor bamseklem. "Takk Kenny, og Justin", sa du mens du smilte. "Det var Justin som fant ut av det", sa Kenny mens han åpnet bildøren for deg. "Takk", sa du og satte deg inn. "Er du sulten eller", spurte Justin. "Ja, du aner ikke hvor sulten jeg er", sa du og tok på setebeltet. "Da drar vi til BURGERKING", ropte Justin og smilte stort. "Burgerking ja", sa Kenny og lo. Du var skitten, sliten og sulten og endelig var du ferdig med å springe eller rømme fra mennene. Dere kjørte rett mot Burgerking i fullfart og satt dere inn der. "Jeg tar en cheeseburger meny, en stor en, og en Coca Cola light", sa du og smilte. "Ja, og jeg tar også det, bare en sprite", sa Justin og smilte til damen. "Ja, da tar jeg en Whopper meny, stor med en fanta", sa Kenny og tok frem lommeboken sin. "Det var alt", spurte damen som sto der i kassen. "Ja, det var alt", sa du og gikk for å sette deg ned. Kenny betalte og Justin satte seg ned ved siden av deg. "Bra at Burgerking har åpnet om natten", sa Justin og lo litt. "Ja, det er bra", sa du med sliten stemme. "Du er sliten, er du ikke", spurte Justin. "Ja, veldig", sa du mens du ordnet håret ditt litt. "Jeg ser jo ut som en klovn jo", sa du og fniste litt. "Neida", lo Justin og smilte. "Du vet hvem som gjorde dette ja", spurte du med helt serriøs stemme til Justin. "Ja... Selena", sa han skuffet. "Ja...", sa du og kikket på Kenny som kom gående mot dere med maten. "Mat", sa du og tok maten din med en gang. "Wow, du er sulten", lo Kenny og satte seg ned. "Ikke så rart, jeg har ikke spist siden konserten og nå er klokken sånn 3", sa du med mat i munnen. Justin og Kenny bare lo, og begynte å spise de også. "Jeg kan ikke tro at Selena gjorde dette", sa du med litt hes stemme. "Heller ikke jeg. Alle var redde for deg, og hun latet som hun ikke visste hvor du var", sa Justin med en skuffet stemme. "Det går bra, vi later som ingenting og venter på hva som skal skje vidre", sa du og smilte et fake smil. Egentlig ville du ikke late som ingenting hadde skjedd. Du ville bare slå henne ned med en gang du så Selena. Du var rasende på henne siden hun fikk deg til å gå gjennom alt dette du hadde gjort i kveld. Dere spiste opp og du var stappmet. "Kom igjen, nå drar vi tilbake", sa du og reiste deg opp. Justin og Kenny reiste seg opp også og kastet alt papiret. Dere satte dere inn i bilen og kjørte avgårde. "Da er vi her", sa Kenny mens han parkerte bilen. "Endelig", sa du og steg ut av bilen. "Kom igjen, nå får vi sove litt", sa Justin og tok tak i hånden din. Dere gikk hånd i hånd opp til rommet ditt og der stoppet Justin. "God natt Dittnavn", sa Justin og smilte. "Natta, takk for alt", sa du og åpnet døren. "Du? Jeg..", sa Justin og smilte. "Hva er det for noe", spurte du og holdt forsatt i døren. "Jeg lurte på bare om i morgen når vi kommer frem til Washington, at du ville være med ut på kvelden", spurte Justin nervøst. "Som en... date", spurte du og smilte. "Ja...Som en date", sa han. "Vi får se", sa du og gikk inn. Du var så glad for at Justin hadde spurt deg på date, men var så redd hvis Cody ville bli såret. Du gikk inn på badet og så deg i speilet. "Æsj, jeg ser jo fryktelig ut", mumlet du og tok av sminken din som var overalt i ansiktet ditt. Du tok og hoppet rett inn i dusjen og fikk av det skitten du hadde og tok håret i en dott, før du la deg i sengen din. Du sovnet nesten med en gang, men du tenkte bare på Selena...Du våknet av deg selv og kikket på klokken. Den var 3 om morningen og dere skulle dra klokken 5. "Ånei", mumlet du med trøtt stemme og kjappet deg med å kle på deg og pakke ned tingene dine som at du var klar til å reise til Washington. Du sminket deg og rettet håret ditt. Håret ditt var fuktig etter i går når du hadde dusjet. 

(Imagine) 

Du gjorde klar kofferten og tok den med ned til lobbyen. Der sto alle og ventet på deg og du skulle si hade til Chris og Cody. "Dere, det var hyggelig å bli kjent med dere", sa du og klemte begge to og fikk et kyss på kinnet fra Cody. "Vi kommer til å savne dere alle", sa Chirs og blunket til Selena. "Hade, håper vi møtes igjen", sa du og dere gikk alle inn i en bil og kjørte avgårde til flyplassen. Selena var forsatt med noe som irriterte deg siden hun satt og flørtet med Justin. "Hvem skal vi møte nå da", spurte du mens dere kjørte. "Rihanna og Beyonce og Taylor Swift", sa Justin mens han smilte til deg. "Gleder meg", sa du og smilte stort. Nå gledet du deg mye til å møte kjendisene som var kjent over hele verden. Takk Justin, tenkte du og så ut av vinduet. Dere kom frem til flyplassen og sjekket inn. Det var en halvtime igjen til flyet gikk så dere tok en tur innpå Taxfree. Du gikk med Selena og guttene gikk sammen. "Så hvordan var det i går da", spurte hun og smilte ondskapsfult. "Åå, helt fint. Satt jo i sengen på kvelden med macen min", sa du og smilte til henne. Du ville virkelig slå henne ned nå og hun visste hva du hadde gått gjennom. "Men..", startet hun med du avbrøtt henne. "Mennene var virkelig snille, de ga meg pizza og is. Så hyggelig de var", sa du og smilte. Du kunne se hun ble også rasende men du forsatte bare å gå og fant frem litt sjokolade. "Du skulle være i Mexico i SKOGEN", sa hun høyt."Unnskyld meg", spurte du og snudde deg mot henne. Nå hadde Chaz, Ryan og Justin kommet til dere siden de så at Selena kokte helt inni seg. "Justin er min og skal være MIN, DU ER EN DÅRLIG VENN", ropte hun utover hele Taxfreen. "Du...", sa du og smilte søtt til henne. "Ja, hva er det", spurte Selena og roet seg ned litt. "Kan du slutte med alt det dramaet", ropte du høyt og nå kokte det virkelig inni deg. "Er du litt sur i dag kanskje", sa Selena med barnestemme og så lei seg ut. "Ja, bare pågrunn av deg! Først kidnapper du meg med 2 menner og lat med sulte ihjel og springe i flere timer bort fra dem", ropte du og skulle til å slå henne, men Justin tok tak i armene dine og holdt deg tilbake. "Hun er ikke verdt det", hvisket han. "Jooo, hun fortjener å bli slått ned eller alt jeg har gått gjennom", sa du og roet deg ned litt du også. "Unnskyld", hvisket du til Justin og tok et steg tilbake fra Selena. "Pyse eller", sa Selena og smilte. "Du vinner ikke så lett", sa du og gikk til Chaz og Ryan som sto der sjokkert over å se deg sånn. "Sorry gutter, men jeg kan fortelle alt nå", sa du og dro dem med. Justin sto igjen og så stygt på Selena og gikk etter noen sekunder til dere. 


Mer? 

Historien er så random nå... :( 

 

HOKL
 

 

 

Historie del 35 - Like heaven
Du slengte deg ned på bakken fort, og begynte å løpe så fort du kunne. 


Du visste ikke hvor du var, men forsatte å løpe. Du kikket bak deg mange ganger og mannen var rett bak deg. Du kom til en skog så det så ut som at du var langt borte fra byen. "Hjelp", ropte du mens du forsatte å springe med mannen etter deg. "Bare vent", ropte mannen tilbake og forsatte å springe etter deg også. Du sprang så fort du kunne og løpte gjennom trær for å få han bort. Armene dine var forsatt bundet sammen og du visste ikke hva du skulle gjøre for å få han bort men du sprang. Dere hadde sprunget langt etter 2 minutter til og mannen bak deg så ut som at han ikke klarte mere og stoppet. Du forsatte å springe i 1 minutt til før du stoppet opp og så deg rundt omkring. Det var bare trær hele veien bortover og du var sulten og sliten. Du gikk bare rett fremover siden du visste du ville komme ut av skogen en gang. Du var egentlig kjempe sliten, men hvis du stoppet ville mennene sikkert ha tatt deg. Du hadde sikkert gått i over 2 timer nå og det var mørkt. Du hadde ikke mobilen din og gikk forsatt rundt i kjolen fra konserten. "Åhh, sliten", mumlet du og gikk litt til. Du kom til en vei, men det var ingen bilder eller lys på veien. "Da får jeg vel bare gå da", mumlet du og gikk bortover veien. Du visste at du ville komme frem til et sted hvis du fulgte veien, og du kunne ikke være så langt borte fra Mexico. Du bare gikk. 

Justin sitt synspunkt:

Jeg lå i sengen min og fikk ikke til å sove. Selena lå ved siden av meg også, men hun hadde sovnet for lenge siden. Det var litt rart siden hun hadde dratt tidligere fra konserten og det hadde Dittnavn også, men jeg fant ikke Dittnavn. Alle hadde sett etter henne, men ingen fant henne. Jeg lå bare å tenkte på henne og så hørte jeg mobilen til Selena ringte. Jeg reiste meg opp og gikk for å sjekke hvem det var. Det sto "Mann", bare. "Hmm, lurer på hvem det kan være", mumlet jeg og tok telefonen. Selena lå forsatt godt i sengen sin. "Hallo", sa jeg. "Hei Selena! Ehh.. Vi har mistet Dittnavn.. Hun sprang ut av vinduet og så inn i skogen og jeg sprang etter henne men mistet henne", sa mannen fort. Hadde Selena gjort det med Dittnavn? Det kunne ikke være sant. "Ehh, finn henne og få henne til hotellet her", sa jeg med lys stemme. "Ja, men kan ikke du komme hit litt", spurte mannen. "Ehh, ja, så klart. Hvor er dere igjen", spurte jeg med lys stemme igjen. "Drownsen street nr. 167. Den helt borte ved skogen, husker du", spurte mannen igjen. "Ååå, ja. Kommer nå", sa jeg og la fort på. Vi skulle dra i dag tidlig fra Mexico og jeg måtte finne Dittnavn før vi reiste. Jeg tok på meg klær og gikk ut og banket på døren til Scooter og Kenny. "Kenny, åpne", ropte jeg og banket på. Det tok 10 sekunder før døren ble åpnet og der sto en trøtt Kenny. "Hva", sa han med trøtt stemme. "Jeg vet hvor Dittnavn, så ta på deg klær så drar vi", sa jeg. Kenny gikk inn igjen og kom 30 sekunder ut etterpå fullt påkledd. Vi begge gikk ned og tok en bil og kjørte avgårde. "Okei, Kenny. Vi skal til Downsen street nr. 167", sa jeg mens Kenny kjørte. "Ok, jeg vet ikke hvor det er så ta opp kartet der", sa han og jeg fant frem et kart. Jeg fant stedet og Kenny kjørte dit. "Ehh, veien deler seg her", sa Kenny stresset og stoppet bilen. "Ojj, da må vi..Ja..", sa jeg og prøvde å tenke. Vi så en bil komme mot oss og den kjørte rett til den andre veien som delet seg og kjørte i fullfart bortover. "Shit, kanskje det er de som kidnappet henne", ropte jeg og fkk Kenny til å kjøre så fort han kunne etter dem. 

Ditt synspunkt: 

Du hadde kanskje gått i en time til og var kjempe sulten. Du visste ikke hva du skulle gjøre hvis mennene kom etter deg igjen, men hvis du kom på hotellet skulle du anmelde Selena så fort som mulig. Du så et billys komme mot deg i fullfart og du ble helt stum. Bilen stoppet og ut kom de 2 mennene. "Shit, hva skal jeg gjøre nå", tenkte du mens du sto der og skulle hoppe utenfor veien og ned en klippe på 3 meter. "Stopp der", ropte en av mennene og nærmet seg deg. Random historie nå...

Mer? 

HOKL

 

 

 

Historie del 34 - Like heaven
Var det alt tenkte du og gikk ut du også, men før du visste ordet av det ble alt svart. 


Justin sitt synspunkt:

Jeg ble ferdig med konserten min og sprang rett inn til Dittnavn sin garderobe. "Dittnavn? Hvor er du", ropte jeg og så meg rundt i rommet. Ingen var der. Kanskje hun var på do? Jeg stilte meg utenfor doen og ropte inn. "Dittnavn? Er du på do", ropte jeg flere ganger, men ingen svarte der heller. "Hvor kan hun være da", mumlet jeg mens jeg gikk mot Scooter. "Scooter, vet du hvor Dittnavn er", spurte jeg og så på han. "Nei? Er hun ikke i garderoben sin da", spurte han mens han også så seg rundt. "Nei, hun er ikke der og heller ikke på do. Hvor er hun", spurte jeg stresset. "Jeg vet ikke. Kenny, kom hit til", sa Scooter til Kenny og vinket han til meg. Kenny kom bort til meg og smilte. "Vet du hvor Dittnavn er", spurte jeg stresset igjen. "Nei, jeg har ikke sett henne etter hun sprang på do", sa han og kikket rundt. "Finn Dittnavn! Jeg drar til hotellet og sjekker der", sa jeg mens jeg løp ut og inn til bilen. Jeg måtte finne Dittnavn, hvor var hun? Jeg kjørte fort tilbake til hotellet og sprang ut og rett opp til døren til rommet hvor Dittnavn skulle være. "Dittnavn, åpne hvis du er der", ropte jeg og banket på døren. Ingen svarte der heller. Jeg tok opp mobilen min og ringte til Dittnavn. "Hallo", hørte jeg en mørk stemme si. "Hallo? Det er Justin her, kan jeg snakke med Dittnavn", spurte jeg usikkert. "Nei, dessverre", sa den mørke stemmen og jeg hørte masse lyder i bakgrunnen. "Hvorfor ikke? Jeg må vite hvor hun er", sa jeg stresset. "Du kan ikke få snakke med henne siden hun sover", sa stemmen og la på. "Dittnavn", ropte jeg inni telefonen og frika helt ut. Hvor var hun? 

Ditt synspunkt: 

Du følte noe hardt i hodet ditt, og kunne nesten ikke se noe som helst. Du rørte ikke på deg siden du visste ikke hvem som var rundt deg. Du hørte bare en mørk stemme snakke med noen i telefonen. "Du kan ikke få snakke med henne siden hun sover", hørte du en stemme si. Du kjente armene dine var bundet fast sammen og et bånd forran øynene dine. Mannen sin stemme sluttet og du hørte noen andre sin. "Hva skal du gjøre med henne", spurte en anne stemme si. "Nei, bare ha henne her hele tiden, okei", hørte du en jente stemme si. "Greit Selena men hvor lenge da", spurte noen andre. Selena Gomez, tenkte du og ble rasende inni deg. Du kjente du kokte samtidlig som du ville bare rope etter hjelp. "Helt til jeg ringer dere, og da kan dere latt henne gå", sa Selena og du hørte en dør slengte seg igjen. "Så hva skal vi gjøre med henne da", spurte en stemme. "Bare hold henne her, men jeg er sulten. Skal vi bestille pizza", hørte du den andre si. "Jaaaa! Til henne også da eller", spurte den andre. "Ja, sikkert. Bestiller 2 stykker da", sa en annen en og du hørte nok en gang at døren ble slengt igjen. "Så er du våken", hørte du en stemme si igjen. "Ja, jeg er våken og slipp meg løs", ropte du. "Sorry søta, kan nok ikke det", sa han. "Hvor er jeg da", spurte du han og håpet på et godt svar. "I et hus", sa han og tok av båndet forran øynene dine. Du så på mannen og skulle til å skrike. "Du får pizza snart da, håper du liker pizza", sa han og satte seg ned på en stol ved siden av deg. "Var dette Selena sin ide", spurte du han mens du prøvde å få opp båndet på armene dine. "Ja", sa han fort og tok opp mobilen sin. "Hvorfor gjør hun dette mot meg da", spurte du fort tilbake. "Hun vil ha Justin for seg selv, enkelt", sa mannen og tok opp en røyk. "Æsj, gå ut og røyk da", sa du og hostet. "Ja vel", sa han og gikk ut av døren. Du kjappet deg med å prøve å få opp båndet rundt armene dine, og reiste deg opp fra bakken. Egentlig kunne du bare snike deg ut av et vindu men problemet var at det var for høyt oppe. Du gikk mot det og kikket opp. Det var 2 meter opp fra bakken. "Dette klarer meg", mumlet du mens du stilte deg på en stol rett ved siden av vinduet. Du hoppet opp og fikk tak i vinduet meg begge henedene som var knyttet fast sammen forran. Du heiste deg opp og åpnet vinduet. Døren ble plutselig åpnet og han ene mannen så på deg med et forskrekket blikk. "Ta henne", sa mannen og løp fort ut. Du slengte deg ned på bakken fort, og begynte å løpe så fort du kunne. Mer? 

Hva tror du skjer? 

HOKL

 

 

 

Historie del 33 - Like heaven
"Ingenting, dette er en overraskelse", sa Justin og smilte stort. 


Du satt på stolen og smilte bare, men var så nervøs siden du visste ikke hva han skulle gjøre. Hjertet ditt dunket fort, og du følte svette renne nedover armen din. "Jeg ville bare si at jeg har en overraskelse til Dittnavn nå, siden hun har vært en så god venn for meg, og vi har blitt gode venner etter bare noen dager", ropte Justin inn i mikrofonen mot fansene sine. Fansene hylte høyt mens du smilte. "Jeg har skrevet en sang for Dittnavn siden hun er en så god venn, og jeg vil aldri gi slipp på henne", ropte Justin høyt og smilte til deg. Du fikk tårer i øynene siden han hadde laget en sang bare til deg. Melodien til sangen startet og Justin begynte å synge. "Baby, give me one last hug..", sang han og gikk rundt deg mens du satt på stolen. Han rakte hånden sin mot din og du tok den imot. Han dro deg inntil han og startet å danse med deg, men han sang. Du smilte stort med tårer i øynene. 

"It's like an angel came by and took me to heaven", sang Justin og snurret deg rundt. Du lente hodet ditt på skulderen hannes og hvisket "takk, du betyr mye for meg også", og trakk deg tilbake. "I'll never let you gooo..", sang Justin tilslutt og sangen ble ferdig. Fansene hylte så høyt og ropte "kyss, kyss, kyss". "Sorry dere, vi er bare venner", sa Justin og smilte mot deg. Du nikket og gikk av scenen. "Hvordan var det", spurte Chaz som spiste et kyllinglår når du kom bak scenen. "Bra, men jeg må spyyy", sa du og løp bort til doen. 

Justin sitt synspunkt: 

Jeg danset med Dittnavn og jeg følte med varm og trygg når hun sto på scenen med meg. Hun smilte bare så fint og jeg visste hun var den rette for meg mens jeg sto der og sang til henne. Sangen handlet om jeg skulle aldri gi slipp på henne, men jeg skrev den fordi hun var en så god venn, men likte jeg henne nå? Hun var så perfekt der hun sto på scenen og danset med meg. Fansene ropte "kyss, kyss, kyss", på slutten. "Sorry dere, vi er bare venner", sa jeg og smilte mot Dittnavn. Hun nikket og gikk fort av scenen mens jeg startet på min neste sang, One time. 

Tilbake til ditt synspunkt: 

Du satt over doen, men fikk ingenting ut. Du var kvalm og følte du måtte spy, men ingenting kom ut. "Jaja, da får jeg vel gå tilbake da", mumlet du og reiste deg opp fra gulvet. Jeg gikk ut av doen og vasket hendene dine. "Så Justin laget en sang til deg? Så fint", hørte du Selena sin stemme si og hun kom ut fra en annen do og vakset hendene sine. "Ja..", sa du lavt og tørket hendene dine. Du ville helst komme deg ut av doen så fort som mulig nå, siden Selena var i samme rom som deg alene. "Men du? Jeg har aldri opplevd at Justin har skrevet en sang til meg.. Hvorfor skrev han en til deg da", spurte hun og smilte søtt. "Jeg vet ikke jeg..", mumlet du og åpnet døren. "Vent litt da", sa Selena og smilte. "Hva er det", spurte du irritert. "Du var flink", sa hun og gikk ut. Var det alt tenkte du og gikk ut du også, men før du visste ordet av det ble alt svart. Mer? 

Hva tror du skjer? 

HOKL

 

Historie del 32 - Like heaven
Hei dere! I dag vet jeg ikke hvor mye blogging det blir fra meg siden i kveld så skal jeg bort med familien min. Jeg skal blogge så mye jeg kan og noen av bloggvurderingene kommer snart og det er bare å melde seg på forsatt! 

 

"Ja, spør i vei", sa du og smilte. "Jeg lurer på om...", startet han.


"Jeg lurte på om du er sammen med Cody", spurte Justin og så ned. "Nei, vi er bare venner, men han er jo kjekk da", sa du og smilte til Justin. "Ja, det er han sikkert", sa Justin og så ned i bakken. Du kikket på han og smilte. "Du er også det da", sa du. "Heh, ja, takk", svarte han og smilte. Det gikk noen minutter og Justin sprang ut på scenen for å starte med Love me. Du gikk bare rundt og tenkte og var veldig nervøs for dette var din første konsert forran flere mennesker. Chris skulle synge Next 2 you med Justin og Cody skulle synge en All day remix med Justin. Etter Love me kom Baby, og så dro Cody ut på scenen. 

(All day av Cody Simspon) 

Så dro Chris  ut på scenen etter Cody for å synge Next 2 you med Justin. Danserne var kjempe flinke og når Chris og Justin danset sammen hylte alle fansene. 

(Next to you feat. Justin Bieber)

Scooter kom til deg mens du sto og ventet på at det var din tur. "Er du klar", spurte Scooter og smilte. "Nei, jeg klarer det ikke. Jeg kommer til å dumme meg ut så mye", sa du og smilte skjevt. "Du klarer det, stol på meg", sa Scooter og klappet deg på ryggen. "Ja, får håpe det", sa du mens Chris takket for seg og gikk ut av scenen. "Justin skal si noen ord og du går på når sangen starter", sa Chris når han kom og sprang vidre bort til garderoben sin. Du sto og kikket på Justin mens du fikk en mikrofon. "Jeg ville bare si at Selena og jeg har slått opp og jeg har funnet en ny jente til å synge Overboard med meg. Hun er super flink og håper dere tar godt imot henne. Her er Dittnavn", ropte Justin og du gikk ut på scenen når sangen startet. Du sto der forran tusen mennesker og så utover.Du skulle starte å synge og du fikk det til fint. "It feels like we've been out at sea.. Woah.. So back and forth thats how it seems...Woah..", sang du fint. Du forsatte å synge og fansene hylte så høyt. Refrenget kom og da hylte fansene ennå høyere. Det var faktisk ganske morsomt, men du følte deg forsatt kvalm. Sangen sluttet og du takket fort for deg. "Dittnavn, du må være på scenen litt til", hvisket Justin til deg og smilte. "Jeg må spy", hvisket du tilbake. "Bare bli litt til", sa Justin og blunket imot deg. Du holdt igjen det du skulle få ut og smilte imot Justin. "Sett deg", sa Justin og smilte. "Hva må jeg gjøre", spurte du og smilte tilbake. "Ingenting, dette er en overraskelse", sa Justin og smilte stort. 

(Overboard feat. Jessica Jarrel) 

Mer? 

 HOKL

Historie del 31 - Like heaven
Du så at Justin gikk mot dere begge to og han så sint ut. Ånei, hva skulle han si nå? 


Han nærmet seg Selena og sto rett forran henne nå. "Hun tok meg ikke fra deg. Du løy", ropte han sint. "Nei, jeg gjorde...", startet hun men Christian kom inn i samtalen. "Jo, du løy. Jeg fortalte Justin hva jeg så på stranden mens han var borte. Ikke lyv nå heller", sa Christian og smilte ondskapsfult mot henne. "Jeg tror på bestevennene mine", sa Justin mens han gikk nærmere deg. "Vel, Dittnavn var også en av bestevennene dine, men du trodde ikke på henne så..", sa Selena mens hun også krysset armene. "Ja, men du var kjæresten min", sa Justin og prøvde å roe seg ned. "Dere, jeg stikker. Jeg orker ikke drama", sa du og snudde deg og gikk mot Cody. "Går deg bra", spurte Cody når du kom til han og klemte deg hardt. "Jada, jeg bryr meg ikke", sa du og dere gikk inn sammen med Chaz og Ryan. "Wow, så stort det er", sa du mens dere gikk rundt. "Ja, har du aldri vært på en konsert før eller", spurte Ryan mens han fniste. "Jo, Justin sin", sa du mens du så deg rundt. "Okei, kom her så skal vi vise hva du skal ha på deg", sa Chaz og dro deg med til et rom med et skilt der det sto Selena Gomez på. "Jeg heter jo ikke Selena Gomez", sa du og smilte usikkert. "Vi vet, men de har ikke skiftet ut skiltet ennå siden de fikk nettopp vite at du skulle synge", sa Ryan mens han lette i klesskapet. "Åja, da så", sa du mens du satte deg ned på en stol. "Her er en perfekt kjole! Selena brukte den aldri, men den er søt da", sa Ryan og tok frem en svart kjole til deg. 


(Imagine)

"Åhh, den var fin", sa du og tok imot kjolen fra Ryan. "Du blir kjempe fin i den", sa Cody og smilte. "Ta den på da", sa Chaz mens han spilte på mobilen sin. "Ja, men da må dere kanskje gå ut", sa du og fniste. "Ja vel da..", sa Ryan skuffet og de gikk ut. Du kledde av deg og tok på deg kjolen. Den passet deg kjempe fint og du snurret rundt med den. "Dere kan komme inn", ropte du og Cody åpnet døren med en gang. "Wow, lekker", sa Cody og gliste. "Hah, takker og bukker", sa du og smilte. "Konserten starter om en time og du må bli sminket", sa Ryan og så stresset ut. "Det er jeg som burde være stressa da", sa du og fniste. "Ja, men tenk! Det er din første konsert", sa Ryan og prøvde og roe seg ned. "Jada...", sa du og satte deg ned i en stol. "Jeg henter en dame som kan sminke deg jeg", sa Cha og gikk ut. "Gleder meg til å høre deg synge igjen, men jeg må også ordne meg", sa Cody og gikk han også. "Så snakket med Shine da", spurte du og smilte mot Ryan. "Ja, vi snakket for ikke så lenge siden. Hun har det bra, men savner meg og deg", sa Ryan mens han satte seg ned ved siden av deg. "Åhh, vi kan invitere henne en dag sikkert", sa du og klemte Ryan. "Ja, gleder meg", sa Ryan og reiste seg opp igjen. Det ble 1 minutt stilhet og inn kom Chaz med en dame bak seg. "Dette er Emilie, hun skal sminke deg gjennom turnen her", sa Chaz og smilte. "Hei, Emilie", sa hun og tok hånden din. "Hyggelig", sa du og smilte. "Gutter, dere kan gå ut mens jeg sminker Dittnavn. Det blir en overraskelse", sa Emilie og smilte til dem. "Okei Emilie. Smink henne fint da", sa Ryan før de gikk ut. "Så bare sett deg i stolen der borte og så skal jeg sminke deg", sa Emilie og pekte bort på en stol. "Åja, greit", sa du og satte deg i stolen. Emilie begynte å sminke deg med en gang. Håret ditt og ansiktet ditt. Etter 45 minutter var hun ferdig. "Du er perfekt", sa hun og så på deg. "Takk", sa du og så deg selv i speilet. 
(Imagine, sminken din og håret ditt) 

"Takk for alt Emilie", sa du og smilte til henne. "Bare hyggelig, konserten starter snart. Ta en titt selv", sa hun og gikk ut. Du reiste deg og gikk ut av garderoben din og mot scenen. Du kikket utover og det var flere hylene fans der som ropte "Justin Bieber, vi elsker deg". "Så er du klar for å gjøre dette" spurte en stemme. Du snudde deg og der sto Justin i konsert antrekket sitt. "Nei, ikke i det heletatt", sa du og følte deg kvalm. "Ta det med ro.. Pust", sa Justin og tok hånden din. Du følte sommefugler i magen og smilte imot han. Du pustet sakte og tok hånden din bort fra hannes. "Du er nydelig men, det er noe jeg må spørre om", sa Justin nervøs og smilte til deg. "Ja, spør i vei", sa du og smilte. "Jeg lurer på om...", startet han.


Mer? 

Skal legge meg snart, men kan hende jeg skriver en del til :-) 

 

HOKL

 

 

 

 

Historie del 30 - Like heaven
"Til studioet vel, vi skal høre deg synge", sa Justin og kjørte av gårde. 


De kjørte mens du bare satt der med munnen lukket og armene krysset. Du turte ikke å synge forran flere tusen av mennesker. "Dere, jeg synger ikke. Dere kan ikke tvinge meg", sa du mens du satt forsatt i bilen. "Åjoda, det kan vi vel", sa Christian og smilte lurt. "Dere er så teite", ropte du og flirte. "Ja, vi vet? Vi er gutter", sa Chaz og smilte. Alle sammen lo og du satt der og nikket. "Derfor ja, det hadde jeg aldri trodd", svarte du og fniste. Dere kom frem til studioet og Justin stoppet bilen. "Nå Dittnavn, kom igjen", sa Cody og dyttet deg ut av bilen. "Nei, jeg...", sa du men Cody fikk dyttet deg ut. "Tosk", sa du og dultet borti han når han kom ut. "Hey, ikke min feil du ikke bare gjør det da", sa han og smilte til deg. Cody hadde et fint smil og var veldig grei mot deg, og du syns jo han var kjekk også. "Kom igjen nå Dittnavn, nå skal vi synge", sa Justin og dro deg med. "Ja, greit, MEN du skal vite jeg synger ikke med deg å scenen forran tusen mennesker", sa du surt og følgte etter han. "Vis du er god nå, skal du synge på scenen også", sa Justin spent og åpnet en dør. Dere gikk inn alle sammen og der satt Scooter. "Kom igjen nå Dittnavn. Hvis du er god så slipper Justin å synge med Selena. Han nekter skjønner du", sa han mens han så skuffet ut på Justin. "Mhm, jeg skjønner. Men må jeg synge", spurte du mens Justin gikk inn i studioet. "Vil helst at du skal, men vi tvinger deg ikke", sa Scooter og smilte. "Neihei? Siden guttene her sa det", sa du og fniste. "Gutter da, dere kan ikke tvinge henne", sa Scooter mens han smilte imot deg. "Sorry da Scooter..", sa Christian og smilte. "Kom deg inn nå da Dittnavn", sa Scooter og pekte hvor Justin sto. "Åja", sa du og gikk inn og tok på deg store høretelefoner. Du kunne ikke teksten til Overboard men du skulle prøve. Teksten sto rett forran deg, og du hadde hørt den før. "Okei, jeg kan ikke teksten helt", sa du til Justin og smilte. "Går greit, bare prøv", sa han før sangen startet. Melodien startet og du startet å synge. "It feels like we been out at sea... Yeah..", sang du men Scooter stoppet sangen. "Scooter hvorfor stoppet du det var perfekt jo", sa Justin irritert på han. "Ja, jeg stoppet fordi stemmen hennes passer jo perfekt", sa Scooter og smilte stort. "Jeg sang bare en setning", sa du og fniste. "Ja okei, prøv ut hele sangen og jeg skal ikke stoppe", sa Scooter og skurdde på igjen. Du startet og synge igjen og Justin kom inn på refrenget. Du så han inn i øynene og kunne neste kjenne at du smeltet helt når han sang. Hvorfor likte du han ikke før, tenkte du mens du sto der og sang. Du merket mens du sang stirret Cody på deg og smilte veldig mye. Dere ble ferdige og synge og du greide deg gjennom hele sangen. "Det var SUPERT", ropte Scooter inn i mikrofonen når sangen var ferdig. "Ja, enig", ropte Cody og kom inn og klemte deg. "Takk", sa du og smilte. "Du blir med og synger ja", spurte Justin og smilte som en liten 5-åring. "Er det viktig for deg og fansene dine", spurte du. "Ja, det er super viktig, pliiiiiiiiiiiis", sa Justin mens han hoppet opp og ned med Christian, Ryan, Chaz og Cody. "Ja greit, men bare en gang", sa du mens du smilte. "Hvis du syns det er gøy denne gangen da, kan du gjøre det på resten av turnen", spurte Justin mens han smilte. "Kanskje det", svarte du mens du smilte imot Scooter. "Okei, dere må gå til konsert salen nå siden klokken er 4 nå og konserten starter 7. Ale sammen nå", sa Scooter mens han fikk oss alle ut. "Du er jo drit flink", sa Chaz når dere gikk inn i bilen for å kjøre til der konserten skulle være. "Joa, takk", sa du og smilte mens du så ut av vinduet. Dere kom frem og der så du Selena og Chris stå utenfor. De holde hender og du merket et stygt blikk fra henne når du gikk ut av bilen. "Dittnavn, jeg vi 2 snakke sammen nå", spurte Selena deg. "Ja, bare snakk du", sa du og smilte. "Under 4 øyne", sa hun. "Greit", sa du og gikk til Selena. Hun dro deg lengere bort fra Chris og nå var det bare deg og hun som sto der alene. "Hore", sa hun og kikket ned i bakken. "Unnskyld", spurte du og så på henne. "Du tok fra meg Justin", ropte hun nærmest og alle så på dere. Du så at Justin gikk mot dere begge to og han så sint ut. Ånei, hva skulle han si nå? 


Mer? 

25 kommentarer og neste del kommer :-) Tror jeg slutter maraton i neste innlegg..

HOKL 

 

 

Historie del 29 - Like heaven
Hadde han virkelig sagt det til deg eller trodde du at du hørte det? Justin syns at jeg er pen, tenkte du og smilte for deg selv. 


"Takk", sa du og smilte tilbake. "Værse god", sa han og himlet med øynene. "Hva", spurte du og lo. "Jenter", svarte Justin og logget inn på twitteren sin. "Du er mye på twitter ass", sa du med fjortis stemme og smilte. "Ja, må jo sjekke hva de skrev om Jelena slo opp", svarte han og bladde seg ned gjennom siden. "Wow, alle syns det er bra jeg slo opp jo og skriver...", sa han før han stoppet. "Hva", spurte du og gikk nærmere skjermen for å se. "De syns det er bra at jeg jeg slo opp og..", prøvde Justin men stoppet igjen. "Få se da", sa du og tok fra han skjermen. "Good that u broke up! What about the girl in the park u was with?" var den en jente som hadde skrevet. Du leste flere og mange av dem nevnte deg der. "Oija...", sa du og ga han skjermen igjen. "Ja..", sa han og logget ut. "Vi burde gå ned og spise. Kanskje jeg møter Cody igjen", sa du og smilte. "Ja, sikkert. Jeg skal ha konsert i kveld her, du blir med ja", spurte han og smilte. "Kan det, selv om jeg ikke er stor fan av deg", sa du og åpnet døren. Dere tok heisen ned og gikk til spisesalen for å spise. Du så Selena og Chris sitte på et bord sammen og kysse. "Er de sammen nå", spurte du og kikket på Justin. Han nikket sakte før han gikk mot Christian, Ryan og Chaz som satt på et bord. "Justin, dude", hørte du Chaz rope når Justin kom frem til bordet. Du sto der forsatt og kikket på Selena og Chris kysse hverandre. "Fake", mumlet du før du snudde deg og gikk mot Justin og de andre guttene. "Dittnavn, dere har ordnet opp. Det er bra", sa Christian når du satte deg ned. "Ja, er vel det", sa du og så på Justin. "Bip, bip, Cody alarm", sa Chaz og flirte. Du snudde deg og der sto Cody og smilte stort imot deg. "Hei Cody", sa du og smilte. "Hei Dittnavn, fin du var", sa han og blunket imot deg. "Takk, du har vel hilst på gutte vennene mine", spurte du og snudde deg mot dem igjen. "Ja, har det. Justin og jeg skal jo synge sammen i kveld", sa han og smilte. "Hva? Justin, hvorfor sa du ikke det", sa du og dultet han borti armen. "Jeg trodde du ikke trengte å vite det vel, sa han og smilte søtt. "Åhh, dust", sa du og fniste. "Så kan jeg sette meg her", spurte Cody og smilte. "Ja, så klart dude", sa Ryan og smilte imot han. "Så Selena skal egentlig synge Overboard med meg i kveld Dittnavn, og jeg lurte på kan du prøve deg", spurte Justin og ga deg et hundeblikk. Han var så søt med hundeblikk og du satt der og smilte bare men du var også sjokkert. "Jeg kan ikke synge Justin", sa du og krysset armene dine. "Plis da, hvis du synger bedre enn hun skal hun ut av turnen", sa Justin og smilte. Jeg smilte når han sa det. Tenk en turne uten Selena ville bli perfekt for deg, uten noe drama. "Jeg... Jeg kan ikke synge", sa du igjen og smilte. "Kom igjen, ikke vær feig", sa Chaz som drakk juice. "Jeg er ikke feig, jeg kan ikke synge", sa du en gang til. "La oss høre deg synge da så sier vi om du kan synge eller ikke", sa Cody og smilte imot deg. "Hva? Nei, jeg tørr ikke", sa du og krysset armene dine. Egentlig var du flink til å synge men det var ikke hobbien din heller. Du sang forran et publikum en gang og du spydde rett forran alle siden du var for nervøs og det ville du ikke nå. Alle lo av deg den gangen og dette var forran flere tusen av folk. "Jo, du tørr", sa Ryan og reiste seg. "Nei, kom igjen gutter. Nei", sa du en gang til. "Da må vi tvinge deg", sa Christian og tok tak i den ene armen din mens Ryan tok den andre. Justin og Chaz tok tak i føttene dine og bar deg ut ved hotellet. "Dere, slipp meg! Jeg kan ikke synge", ropte du høyere. "Du skal synge", sa Cody og åpnet en bildør før du ble kastet inni den. "Hvor skal vi", spurte du når de andre hadde satt seg inn i bilen. "Til studioet vel, vi skal høre deg synge", sa Justin og kjørte av gårde. 


Mer? 

20 kommentarer og neste del kommer ut :-) Takk for alle kommentarer! 

 

HOKL


 

 

 

Historie del 28 - Like heaven
Der sto Selena og Chris og klinte sammen. "Chris, Selena? Hvorfor", spurte jeg med tårer. 


Forsatt Justin sitt synspunkt: 

"Justin", sa Chris sakte og trakk seg unna Selena fort. "Justin, angrer du", spurte Selena og smilte. "Hva? Nei, du løy for meg", svarte jeg henne frekt. Jeg tørket bort tårene fort og så på Chris. "Sorry dude... Men hun er hot", sa Chris før han kysset Selena på leppene og gikk ut. "Selena, hva er det med deg", spurte jeg surt og la meg i sengen. "Vel, du slo opp og nå skal du angre", sa hun før hun gikk mot sengen og la seg ned. "Du vet at vi ikke kan dele rom nå ja", sa jeg og snudde meg mot henne. "Ja vet det, men nå gjør vi det og vi ligger i samme seng", sa hun lurt og nærmert seg leppene mine. "Nei. slutt", sa jeg og snudde meg. "Kjekken, bare en ting", hørte jeg Selena si. "Ja, hva er det", spurte jeg irritert. "Bare snu deg litt, det er noe jeg må fortelle deg om Dittnavn og Cody", sa hun fort. Jeg snudde meg sakte og så på hun. "Hva da", spurte jeg fort. "Vel.. De er sammen", sa hun og smilte. "Du lyver", sa jeg fort. "Nei, jeg gjør ikke det", sa hun og så opp i taket. "De var jo på date i dag", forsatte hun. "Jeg vet når vennen min er sammen med noen eller ikke", sa jeg surt tilbake og snudde meg igjen. "Greit, da blir det den vanskelige måten", hørte jeg Selena si og følte kroppsvekten hennes på meg. "Gå av søta", sa jeg flørtene og prøvde å få henne av. Det funket alltid når jeg sa det flørtende til henne. "Nei, kjekken", sa hun og nærmert seg leppene mine igjen. Før jeg visste det var hennes lepper på mine og hun begynte å råkline med meg. Jeg prøvde å vri meg unna, men hun satt der forsatt oppå meg. "Greit slutt", sa jeg når jeg fikk henne av meg. "Javel, du skal angre", sa hun før hun snudde seg. Jeg snudde meg andre veien og sovnet. 

 

Ditt synspunkt: 

Du våknet av at du hørte noen banke på døren. "Hvem er det", ropte du med trøtt stemme. "Justin, åpne", ropte han tilbake. Du reiste deg sakte og gikk mot døren for å åpne. Du åpnet og så Justin helt utslitt. "Hva skjedde med deg da", sa du og gikk tilbake i sengen. "Selena..", svarte han surt og satte seg ned på sengen ved siden av deg. "Så dere deler forsatt rom", spurte du irritert. "Ja, men jeg skal spørre om å bytte siden jeg har slått opp", svarte han fort. "Okei, jeg går og kler på meg jeg da", sa du og tok med noen klær og gikk innpå badet. Du ordnet håret ditt, sminket deg og tok på deg dette: Du gikk ut av badet og så at Justin satt på pcen din. "Hey, hvordan fikk du deg innpå pcen min", spurte du og satte deg ned ved siden av han. "Enkelt, passordet ditt var jo Shinebff", sa han og lo. "Ja, greit da", svarte du tilbake og fniste. "Jeg likte deg bedre uten sminke", sa Justin og lo. "Ja, sikkert, jeg er så pen uten sminke", sa du sarkastisk tilbake og fniste. "Du er jo det da", svarte Justin tilbake. Hadde han virkelig sagt det til deg eller trodde du at du hørte det? Justin syns at jeg er pen, tenkte du og smilte for deg selv. Mer? 

15 kommentarer og neste del kommer og sorry for at jeg er litt treg, skriver alle delene nå :-) 

 

HOKL


 

 

Historie del 27 - Like heaven
Wææ, jeg er treg til å skrive.. Unnskyld for at den kom ut litt sent :-) 

 

"Dittnavn, ikke gjør noe dumt", hørte du noen si. Du snudde deg fort og der sto...


Justin. "Hei Justin", sa du og smilte mot han. "Ikke gjør noe dumt nå, jeg valgte galt. Jeg slo opp med Selena, du er den jeg vil ha. Du er bestevennen man kan få", sa Justin og gikk nærmere deg. Vennen? Bestevennen? Du smilte imot han og så på Cody. "Er det noe jeg ikke vet om", spurte han og kikket ned i bakken. "Nei da, vi er bare gode venner", sa du og klemte Cody. "Jeg må snakke med deg", sa Justin og smilte. "Ja, greit. Vi snakkes, Cody", spurte du han og trakk deg unna klemmen. "Ja, selvføgelig. Du har nummeret mitt", blunket han og gikk. "Så hva er det Justin", spurte du han og gikk nærmere mot han. "Jeg slo opp med Selena siden Christian fortalte meg om hva som egentlig skjedde. Hvorfor fortalte du det ikke først bare", spurte han med trist stemme. "Jeg prøvde jo, men du ville ikke høre på meg", svarte du før du så ned. "Jeg bare.. Trodde på Selena siden hun var kjæresten min", svarte Justin og gikk nærmere deg. "Du jeg.. Unnskyld hvis jeg ble litt sur. Venner", spurte du og smilte. "Venner", svarte Justin raskt før han klemte deg. Du følte deg varm og fikk sommerfugler i magen, men han var bare vennen din. Dere gikk begge inn sammen og satte dere ned i en sofa i lobbyen. "Så du har slått opp med henne", spurte du Justin. "Japp, og hun ble veldig sur", sa Justin og så ned. "Men hvorfor? Bare etter det Christian sa til deg", spurte du. "Ja, og hun hadde vært utro for ikke så lenge siden", svarte Justin fort. "Åja.. Jeg kommer til å savne henne", sa du og lo. "Savne henne? Hun blir forsatt med på turnen", sa Justin. "Ååå, da mener jeg...Ehh..", sa du og tenkte. "Hey, det går greit", sa Justin og smilte mot deg før han tok tak i hånden din. Du trakk den unna sakte og smilte. "Jeg tror vi burde legge oss, klokken er snart 12", sa du og reiste deg opp. "Ja, enig", sa Justin før dere gikk og tok heisen. "God natt da", sa Justin før han gikk inn på rommet sitt. "Natta", sa du og gikk inn på ditt. Du tok av deg sminken, flettet håret ditt, og tok på deg en pysj. "Godt å være venn med han da", sukket du før du sovnet.

Justin sitt synspunkt:

Det var så godt å være venn med Dittnavn igjen. Hun var bare så herlig. Selena ble kjempe sur når jeg slo opp, men hun løy til meg flere ganger. "God natt da", sa jeg og smilte før jeg gikk inn på rommet mitt. "Natta", sa Dittnavn og gikk inn hun også. Jeg kom innpå rommet og fikk tårer når jeg så det jeg så. Der sto Selena og Chris og klinte sammen. "Chris, Selena? Hvorfor", spurte jeg med tårer. Mer? 

10 kommentarer og neste del kommer :-) 

Skriver alle delene nå så unnskyld hvis de kommer ut litt sent. 

 

HOKL

 

 

 

Historie del 26 - Like heaven
Det tordner her nå, så internettet kan klikke litt av og til, men nå starter historie maratonen :-) Jeg gjør akkurat det samme som sist, 5 kommentarer på første og så plusser jeg på 5  til hver del jeg skriver. 

 

Du rygget sakte unna bakover. "Aldri", svarte du og gikk.


 Du kom frem til hotellet og gikk rett inn på rommet ditt. "Alt er så vanskelig", mumlet du mens du slengte deg ned på sengen. Du lå der lenge før du reiste deg opp og tenkte på at du hadde en date. Du små løp fort til kofferten din og rev nesten ut alle klærene der. Du fant faktisk frem en ganske så fin kjole og tok alt det andre du hadde rotet utover og pakket det ned igjen. "Kjolen er perfekt", tenkte du mens du tok den på. Du fant frem øredobbler og en veske til ha med også. Svarte høyhelte sko tok du på deg og så deg i speilet. "Perfekt", mumlet du før du satte deg ned og sminket deg nøye. Du sukket tungt også, siden du var lei deg det med Justin, men du visste ikke hva du skulle gjøre. Du ville helst vente litt lengere før du tilgidde han. (Imagine)

Du krøllet håret ditt og satte deg ned på sengen når du var ferdig. Det var en time til du skulle møte Cody nå og du gledet deg mye, men fikk forsatt ikke Justin ut av hodet ditt. Du var bare vennen hannes, så hvorfor brydde du deg? "Jeg er en tosk", mumlet du og gikk ned. Det var 5 minutter igjen til at Cody skulle komme nå og du sto der og ventet på han. Inn dørene kom Ryan, Chaz, Christian og Justin sammen og lo høyt. De hadde det sikkert gøy uten deg, tenkte du mens du så ned i bakken. Det var du som skapte alt dramaet følte du. "Dittnavn, du er nydelig jo", sa Chaz og klemte deg. "Takk for det", smilte du tilbake. Justin sto der og kikket trist på deg men du bare smilte tilbake til han. Du skulle slutte å være sur på han, men du ville vente litt til. "Gleder du deg", spurte Justin plutselig deg. "Ja, kjempe mye", svarte du hyggelig tilbake. Guttene sto rundt deg og snakket med deg helt til du så Cody stå i et hjørne og vente på deg. "Vi sees", sa du til dem, og gikk mot Cody. Cody sto der i fin klær og så veldig kjekk ut fra der du sto. Du lurte på veldig om du faktisk kom til å like han eller forsatt like Justin. Du sukket og gikk mot han. "Hei Cody", sa du og smilte. "Wow, hei", sa han og ga deg en klem. Du ble varm akkurat som du gjorde når du klemte Christian men ingen sommerfugler. Du hadde jo nettopp møt han. "Kom igjen, bilen står utenfor", sa Cody og gikk mot en svart bil. Han åpnet døren til bilen og du smilte og satte deg inn. Han satte seg inn rett ved siden av deg, og bilen startet å kjøre. "Gleder du deg", spurte han mens han smilte til deg. "Ja, kjempe mye", sa du glad. "Du vet, du er veldig pen", sa Cody og rødmet. "Heh, takk", sa du og smilte til han. Dere kom frem til en resturang og du smilte ennå mere når du så hvilken resturang det var. "Mitsos, jeg elsker resturangen her", sa du mens dere gikk inn. "Virkelig? Jeg også", sa Cody. Dere fant frem til et bord og så på menyen over hva dere skulle ta. "Hmm, jeg vet hva jeg skal ha allerede", sa Cody og smilte. "Jeg også", sa du og la fra deg menyen. Du bruke alltid å ta kylling i curry saus. Det var det beste du visste om på resturangen. Dere bestilte akkurat det samme pluss en coca cola light til dere hver. "Så du er ikke sammen med noen i det heletatt", spurte Cody og tok en bit av kyllingen sin. "Nope, jeg har bare gode gutte venner jeg", svarte du mens du drakk litt fra colaen din. "Åja, så du kommer godt overs med gutter du da", spurte han og smilte. "Vel, noen", sa du fort. Han fortalte om sitt liv og hvordan han ble oppdaget. Det var veldig morsomt å høre på og Cody tok alltid en vits inn når det kom til kjedelige deler. Dere koste dere masse mens dere begge satt der og lo masse. Du glemte nesten Justin helt, men du følte du måtte si unnskyld til Justin uansett. Dere ble ferdige med maten og Cody betalte for alt, det var bare søtt tenkte du. Dere gikk tilbake til bilen og startet og kjøre. Cody hadde fått en sjåfør som at han kunne sitte ved siden av deg. Dere kom frem til hotellet og du gikk sakte ut av bilen. "Cody, det var kjempe hyggelig i kveld", sa du og smilte. "Ja, jeg er helt enig. Du er kjempe søt", sa han og smilte tilbake. "Dittnavn, ikke gjør noe dumt", hørte du noen si. Du snudde deg fort og der sto...Mer? 

Hvem tror du det er? 

 5 kommentarer og neste del kommer :-) 

HOKLHistorie del 25 - Like heaven
Skrev denne delen fort til dere siden jeg ble nettopp ferdig med å se på filmen sammen med broren min, thihi :-) Har et godt søskenforhold med han, men i hvertfall her er neste del til dere! 

 

Kanskje Selena faket faktisk? Hun er jo en sanger og en skuespiller...


Ditt synspunkt: 

"Så Dittnavn, hva skal du i kveld", spurte Ryan som spiste en brødskive. "Ingenting tror jeg", sa du og så på Ryan. "Vel, da kan du jo henge med oss", sa Chaz som drakk juice. "Ja, sikkert. Hva skal dere da", spurte du og smilte. "Vi skal i et studio! Det blir kjempe kult da", sa Ryan og smilte mot deg. "Ja, jeg kan sikkert bli med", svarte du og gikk for å¨hente deg litt mat. Du tok 2 brødskiver med ost på og hentet et glass med juice før du satt deg ned igjen. "Jeg må gå nå. Viktig ting med Justin jeg må gjøre", sa Selena og kikket stygt på deg. "Greit for meg", sa Christian og smilte mot henne. Selena reiste seg og gikk mot Justin som forsatt snakket med Chris. "Hun er bare så fake", sa Christian og smilte mot deg. "Ja, jeg blir gal", sa du og lo. Hun var grei noen ganger, men hun faket bare hele tiden. "Dittnavn, Cody Simspon er på vei hitover", hvisket Ryan. "Hva", sa du og snudde hodet ditt mot bordet han satt på isted. Han satt ikke der, så du snudde deg litt mere og du så at han var på vei til deg. "Shit, han er så kjekk", hvisket du og satte deg vanlig. "Ja, men hva med meg", spurte Chaz og fniste. Alle begynte å le og før du visste det sto Cody rett ved siden av deg. "Hei, Dittnavn", sa han og smilte. "Hei Cody", sa du og smilte tilbake. "Så du kjenner Justin eller", spurte han deg. "Ja, hvorfor lurte du", spurte du han tilbake. "Nei, han bare snakket litt om deg skjønner du", sa han og så på Ryan, Cahz og Christian. Snakket Justin om deg? Lurte på hva han snakket om, tenkte du. "Åja, hva snakket han om da", spurte du og så på Ryan og Chaz. De trakk på skuldrene sine og ristet på hodet som at de ikke visste hva. "Ehh, jeg kan ikke fortelle det", sa Cody og smilte mot de andre også. "Okei, men var det noe annet", spurte du og kikket ned i gulvet. Du var skuffet over at du ikke fikk vite det heller, men kom han bare over for å si det? "Ja, vil du gå ut på en date med meg", spurte han og gikk litt næremere. "I kveld", spurte du og smilte stort. "Ja, i kveld", sa Cody. "Gjerne", svarte du. "Henter deg i lobbyen klokken 8", sa han og gikk. "Du skal på date med CODY", sa Ryan glad og klappet i hendene sine. "Bra jobba", sa Christian og fniste. "Hey, han er jo kjekk da", sa du og gliste. "Men du skal ut med oss jo", sa Chaz skuffet. "Blir med neste gang lover", sa du og smilte. "Han er ikke så flink til å flørte da", svarte Chaz og tok armene i kryss. "Hva mener du med at han ikke er flink", spurte du og så irritert på han. "Ehh, hallo? Han sa "Vil du gå ut på en date med meg" og det var ALT", ropte Chaz og himlet med øynene. Alle begynte å le av at Chaz tenkte bare på det og alle dere gikk ut mot stranden. "Se! Der er Justin. Må bare snakke litt med han jeg", sa Christian og sprang mot han. Han sto der med Selena og klinte med henne. "Herregud, så fake hun er", mumlet du. "Hva sa du", spurte Chaz og fniste. "Ingenting.. Bare at hun er så fake", svarte du og himlet med øyene. Dere sto der en stund og snakket bare om vanlige ting om om Atlanta der guttene bodde. "Oii, jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg", ropte du nærmest og ble veldig stresset. "Vi kan hjelpe deg da", sa Ryan og smilte. "Ja, for du skal jo på DATE", ropte Chaz og danset rundt. Du merket at Justin og Christian snudde seg fort mot dere, mens du og Ryan bare lo av Chaz. "Chaz, slutt med dansingen din da", sa du og fniste. "Nei, jeg klarer ikke", sa han og forsatte og danset. Christian og Justin så du kom mot dere og du snudde deg sånn at du hadde ryggen mot dem. "Vet du hva du skal ha på deg Dittnavn", spurte Christian når de kom til dere. "Jeg har ikke peiling, og jeg gleder meg så mye. Han er virkelig så KJEKK", sa du og hoppet av glede. Nå skulle du gjøre Justin sjalu, tenkte du. Hele tiden når han sto og kysset med Selena, følte du deg stengt ut og du ble veldig sjalu selv, men viste det aldri til dem. "Bra at du syns han er kjekk da", sa Justin og smilte. Du snudde deg bare vekk i fra han og smilte mot Ryan og Chaz. "Dere, serriøst? Hva er greia med dere to", spurte plutselig Ryan og sto der med hendene sine i lommen. "Spør han dusten selv", svarte du og trampet av gårde mot hotellet. "Vent litt da Dittnavn", hørte du Justin rope og springe etter deg. Hva skulle han si nå? Du var ferdig med han, aldri mer skulle du få følelser for han igjen, tenkte du mens du forsatt gikk. "Dittnavn, vent", sa Justin som nå var rett bak deg. Du kjente dråper fra himmelen og kjente det skulle starte å regne. "Ja, forklar da Justin", ropte du sint mot han. Han så ned i bakken og hadde hendene i lommene. "Jeg mente det aldri..", sa han trist. "Vel du valgte henne! Ba jeg deg om å velge noen i det heletatt? Kan du ikke se at hun er fake, ropte du igjen. Alle snudde seg mot dere og stirret på deg mens du ropte de tingene mot Justin. "Nei, du ba meg ikke om å velge, ropte han sint tilbake til deg. "Hvorfor prøver du på dette? Du er også fake", ropte du surt. "Hva? Jeg er ikke fake! Jeg prøver å gjøre det riktige, men folk blir alltid såret, ropte han sint igjen. "Ja, så hvorfor valgte du Selena? Vent.. Ikke svar på det", ropte du og snudde deg for å gå. "Dittnavn", sa han og tok tak i armen din. "Du bare lyver for å komme deg unna ting, jeg likte deg, men du er bare fake, ropte du og fikk løs armen din. "Jeg mente..", startet han men stoppet siden nå hadde Selena kommet og sto forran Justin. "Justin la henne gå! Hun kaller deg fake", sa Selena og prøvde å stoppe han. "Nei! Hun er en god venn", sa han og dyttet Selena bort. "Dittnavn, vær så snill", sa han og snudde deg så du så han rett inn i øynene. "Justin, slipp", sa du og rygget unna. "Dittnavn, hør da", sa Justin trist. Du snudde deg mot han og gikk sakte bakover. Du åpnet munnen din for å si noe, men stoppet. "Tilgi meg, plis", sa han og gikk nærmere deg. Du rygget sakte unna bakover. "Aldri", svarte du og gikk. Mer? 

HOKL

 

 

Historie del 24 - Like heaven
Som sagt, unnskyld hvis dere ikke blir 100% fornøyd med historien min, men hvis dere vil ha noe så er det bare å kommentere :-) 


"Christian, hvorfor gjorde du det", spurte du igjen med litt irriterende stemme denne gangen. "Jeg...", startet han med sluttet. 


"Jeg hørte alt hva som skjedde og så det fra bilen jeg ble kjørt med", sa han og smilte litt. "Wow, du er fantastisk", sa du og klemte han. Du bel bare varm hver gang du klemte han, men følte ingen sommerfugler. Han var forsatt ikke den rette, tenkte du og smilte mot han. Dere gikk tilbake til hotellet, og stoppet i lobbyen når flere paparazzier nærmet seg dere. "Hva skjer", spurte Christian deg, og kikket på deg. "Ikke vet jeg, men jeg tror jeg går", sa du og begynte å gå mot heisen. "Dittnavn, dater du Christian Beadles", spurte en mann på alderen av 30. "Ehh, vel, kanskje", sa du og smilte lurt før du gikk inn i heisen. "Huff, det var forferdelig", mumlet du og sukket. Du gikk ut av heisen når det pep, og gikk fort innpå rommet ditt. Trudde virkelig folk at dere datet etter en vennskapelig kveld på minigolf? Du slente deg ned på sengen og tok av deg klærene og så en pysj. Du tok håret inn en dott og tok dynen over deg. "Jeg hater livet", sa du rett før du sovnet. 
Du våknet klokken 9 om morningen og gikk inn i dusjen med en gang. Du brukte bare 5 minutter og kjappet deg med og sminke deg og tok på deg dette: 


(Imagine) 
Det var varmt ute og du skulle ikke gjøre noe spesielt. Du ordnet håret ditt i en søtt liten hestehale og gikk ned for å spise frokost. Du kom inn og der så du Justin og Selena satt sammen med Chaz, Ryan og Christian og på et annet bord så du faktisk Chris Brown og Cody Simspon sitte sammen på. "Herregud, tenk at jeg skal møte dem", mumlet du glad og begynte å gå mot dem. Du gikk saktere og saktere jo nærmere du kom. Tenk om de trodde bare du var en gal fan? Du snudde deg fort tilbake igjen og skulle til å gå. "Hey du. Vil du ha autografen min", hørte du Chris sin stemme si. Du snudde deg og kikket på dem. "Ja du søta", sa Chris og smilte til deg flørtene. Du gikk mot dem og smilte. Han skrev autografen sin på et servett og ga den til deg. Der sto det "Hun er søt, sa Cody Simspon nettopp i sted og pekte på deg når du ikke så. Men det er sant, du er søt. Hilsen Chris Brown" med autografen på. "Takk", sa du og smilte imot dem begge. Du merket at Cody stirret på deg veldig mye men brydde deg ikke noe om det. "Hey, Chris", sa Justin som kom og klemte Chris fra ene siden av. Du merket et merkelig blikk fra Justin også, men kunne ikke bry deg. "Så hva heter du", spurte Cody som satt og stirret på deg. "Dittnavn", sa du og smilte. "Så fint. Du vet sikkert hvem jeg er, men Cody Simspon", sa han og rakk ut hånden sin. Du ristet den og smilte imot han. "Hey Dittnavn", ropte Christian på deg og vinket deg bort til bordet han satt på. "Kommer snart", ropte du tilbake. "Så ring meg", sa Cody og ga deg en hvit lapp. "Takk, kanskje", sa du flørtene tilbake og gikk til Christian og de andre. Du puttet lappen i den svarte vesken din og satte deg ned på en stol. "Så hva snakket dere om", spurte Chaz når du kom frem. "Hvem da", spurte du og gliste. "Du og Chris og du og Cody så klart", sa Ryan og smilte. "Det kan dere lure på ja", svarte du med et lurt blikk. "Nei, fortell da. Vi så at Chris og Cody gi deg et ark eller noe sånt", sa Selena og smilte lurt. "Ja, de gjorde det. De er søte begge to", sa du og smilte for deg selv mens du satt der. 
Justin sitt synspunkt: 
Hadde jeg valgt riktig? Jeg følte meg slem mot Dittnavn og når Christian sa at de var kjærester i går ble jeg nesten knust. Likte jeg Dittnavn? Var alt min egen feil nå og hadde jeg ødelagt alt mellom oss? Hun var så snill og støttet meg hele tiden. Kanskje Selena faket faktisk? Hun er jo en sanger og en skuespiller...


Mer? 
Hva vil du skal skje vidre? :-) 
HOKL

Historie del 23 - Like heaven
Grattis Anna, du fikk viljen din :-D Thihi <3 Men hva som helst kan skje så kanskje dette ikke er fyren "du" blir sammen med :-) 

 

"Hey, jeg mente det ikke sånn. Hva er det", spurte en stemme. Du tok opp hodet ditt og smilte litt når du så hvem som sto der. 


 "Christian Beadles", sa du sakte og smilte. "Hei du, hvem du nå er", sa han og lo. Du lo litt også og tørket bort tårene. Du merket hjertet ditt dunket fort når du så på han og smilte stort. "La meg ta bort det der", sa han og hjalp deg med sminken din. "Takk", sa du og rødmet. "Værse god, men vet du hvor Justin Bieber er? Ikke frik ut", sa han og fniste. "Hvorfor skulle jeg frike ut? Ja, han er med Selena på stranden", sa du trist og tenkte på det som nettopp skjedde. "Oi, sa jeg noe galt", spurte han og tok tak i armen din. "Neida, jeg bare må... tenke", sa du og så på han. "Tenke på hva? Skjedde det noe der", spurte han og smilte. "Nei, eller jo... Vil helst ikke snakke om det til noen jeg har nettopp møt", sa du og lo. "Jeg skjønner", sa han og blunket. "Takk for at du skjønner", sa du og smilte tilbake. "Ja, men kan jeg henge med deg imens jeg venter på Justin eller? Han er litt treg hvis han er med Selena vet du", sa han og fniste. "Ja, helt klart", sa du og tok tak i hånden hannes. Du kjente du ble helt varm inni deg når du tok tak i hånden hannes. Dere gikk ut av hotellet og mot en minigolf bane. "Jeg elsker minigolf", sa Christian og smilte mot deg. "Haha, så bra da", lo du. Dere betalte for å spille minigolf og tok tak i køller for å spille. "Jeg skal eie deg", ropte Christian og smilte. Du flirte siden nå stirret alle på dere. Christian skøyt og klarte det på 2 forsøk. Så var det din tur, du klarte det også på 2 forsøk. "La oss se hvem som vinner da vel Christian Beadles. Hvis jeg vinner, så skal.. Ehh.. Da må du gjøre noe for meg, greit", spurte du og lo ondskapsfult. "Ja, gjett om! Hvis jeg vinner, så skal du gjøre noe for meg, okei", sa han og smilte. "Greit loser", sa du og dere begynte begge og spille. Dere gjorde alle banene og du telte tilsammen poengene på slutten. "Nei", mumlet du og slo deg selv i hodet. "Hva, hvem vant", spurte Christian som satt ved siden av deg.  "Er ikke ferdig", løy du og latet som at du telte forsatt. Du telte alt på nytt igjen og sukket. "Du vant med ett poeng", ropte du surt og smilte. "HAH, jeg visste det! Jeg ville EIE deg", ropte Christian ut høyt. Du lo, og han klemte deg mykt. Du følte deg helt varm inni og klemte han tilbake. "Ta det med ro søta. Du skal ikke gjøre noe farlig for meg", sa Christian og kysset deg lett på kinnet. "Hva skjer her", hørte du Selena sin stemme si. Du kikket opp og der sto Selena og Justin sammen. "Hei mann", sa Christian og håndhilste på Justin. Han trakk seg unna Selena og smilte til henne. "Hva gjør dere da", spurte Justin og kikket på deg. Du kikket fort unna, og gliste. Nå kunne du endelig vise Justin at du ikke trengte han for å ha det morsomt. Du hadde hygget deg så mye med Christian i dag og følte deg i himmelen når du lo av vitsene hannes. "Spilt minigolf med min nye KJÆRESTE", ropte Christian og lo. Du kikket forskrekket på Christian og trakk på skuldrene dine. "Hva? Er dere sammen allerede etter en dag", spurte Justin sjokkert. "Japp, hun er pen, morsom, så søt, latteren hennes er også søt", sa Christian og smilte. Du smilte ved tanken på han sa det, men skjønte ingenting. "Åja", sa Justin skuffet og kikket på deg. "Grattis Dittnavn", sa Selena og klappet. "Slutt da", sa du surt og kikket på Christian. "Mhm, som om jeg gjør det vel", sa hun og smilte. "Tosk", sa du tilbake. "Du ja, snakkes dere", ropte Selena og dro med seg Justin vidre. Du reiste deg opp og kikket på Christian. "Hvorfor gjorde du det", spurte du sjokkert og så på han. Han svarte deg ikke, han bare så ned i bakken. "Christian, hvorfor gjorde du det", spurte du igjen med litt irriterende stemme denne gangen. "Jeg...", startet han med sluttet. Mer? 

Sorry for kort del, hvis dere er flinke til å kommentere kommer en ny del i kveld :-) 

 

HOKL

 

 

Historie del 22 - Like heaven
Hei :-) Her er neste del og håper dere liker den godt! Og hvis dere har noen ønsker om hva som skal skje så bare skriv det i kommentar feltet. Blir ikke alltid som dere ønsker da, men jeg prøver i hvertfall :-) 

 

"Hvordan kunne du? Jeg stolte på deg! Jeg trodde dere skulle bli gode venner jeg, men så dytter du henne", ropte han av sinne han også. Du snudde deg mot Selena og hun hadde et ondskapsfult blikk vendt mot deg. 


 Selena reiste seg opp og klemte Justin hardt mens hun latet som hun gråt. "Justin, du burde velge mellom meg og henne", sa Selena sakte og snufset. "Hva? Selena, jeg kan ikke", sa Justin og kysset henne på kinnet. Hjertet ditt stoppet i 2 sekunder akkurat der, og du visste ikke hva du skulle gjøre eller hvordan du skulle tenke. "Jeg vil at du skal velge mellom henne og meg", sa Selena en gang til og tørket bort tårene. Justin så forvirret bort på deg og så tilbake på Selena. "Jeg.. Jeg klarer ikke", sa han sakte. Du så at han var trist og du sto der helt forvirret selv også. 

Justin sitt synspunkt: 

Selena ba meg om å velge en av dem, men jeg klarte det ikke. Med Selena følte jeg meg innestengt men jeg elsket henne også, og med Dittnavn følte jeg meg så fri. Jeg kunne gjøre hva som helst med Dittnavn, men Selena passet på meg mere enn Dittnavn gjorde. Vi møttes for 3 dager siden og hun var en kjempe fin jente, men Selena hadde jeg kjent lengere. Hvorfor måtte de bli uvenner? Jeg ville heller ikke at ingen av dem skulle dra fra turneen min. Men jeg visste hvem jeg måtte velge.

Ditt synspunkt:

Du pustet inn sakte og så at Justin hadde tatt sitt valg. "Så hvem velger du kjekkas", spurte Selena og kysset han på kinnet. "Jeg velger...deg Selena", sa Justin og klemte Selena hardt. Du fikk et stikk i magen og en klump i halsen din. Du kjente du fikk tårer men prøvde å holde dem inne. "Jeg hater deg, jeg trodde vi var venner Justin", var alt du fikk ut. "Dittnavn, jeg...", prøvde Justin men han stoppet. Du kjente en større klump i halsen nå og fikk ikke til å holde tårene dine inne lengere. "Hvorfor velger du henne? Jeg ba deg aldri om å velge Justin, gjorde jeg? Gå til falske Selena", ropte du før du sprang tilbake til hotellet ditt. "Dittnavn, det er vanskelig for meg også, men ikke dra", hørte du Justin rope etter deg, men du brydde deg ikke. Du kom inn til lobbyen og kunne nesten ikke se noe, siden all sminken din hadde runnet nedover hele ansiktet ditt. Du gikk sakte bortover og så ingenting men du kjente du kom borti noen og hørte "Auu, se deg for da". "Unnskyld", sa du gråtene tilbake. "Hey, jeg mente det ikke sånn. Hva er det", spurte en stemme. Du tok opp hodet ditt og smilte litt når du så hvem som sto der. 

Mer? 

Hvem tror du det er? 

 

HOKL


 

 

 

Historie del 21 - Like heaven
 Etter 5 minutter til så du dem og du visste ikke hva du skulle si når du så Chaz kysse en annen jente. 


Du kjente et stikk i magen din og gikk mot dem. "Chaz", spurte du han når du hadde gått mot dem helt. "Oi, hei", sa han og dyttet vekk jenten som han kysset med. "Hva skjer egentlig her", spurte du og smilte. "Ja, jeg møtte henne i dag, hun kom nettopp fra Canada.., jeg var sammen med henne før", sa han og kikket ned i bakken. Jenten smilte og rakk ut hånden sin. "Hei, jeg er Mari", sa jenten og ristet hånden din. "Hyggelig", svarte du tilbake. "Mari er her forbi hun er model skjønner du", sa Chaz og smilte. "Så flott", sa du og smilte til Mari. Hun var veldig pen og var passe høy. "Mari, vi snakkes. Elsker deg", ropte han etter Mari som gikk ut av flyplassen. "Ja, nå liker han ikke meg mere", tenkte du og smilte litt. Dere gikk alle inn på flyet og du skulle sitte med Ryan. "Dittnavn, dette blir gøy", sa Ryan før dere tok av. Først skulle dere til Mexico, og der skulle dere møte Chris Brown og Cody Simpson. Du gledet deg kjempe mye til å møte dem begge to. Flyturen gikk fort med Ryan fordi han fikk deg til å le så mye. Justin snudde seg flere ganger til dere, og ba dere om å dempe dere, men det klarte du jo så klart ikke. Dere kom frem til Mexico og gikk av flyet. Dere hentet bagasjen deres og gikk ut mot en svart bil som skulle kjøre dere til et hotell. Dere satte dere inn og bilen kjørte av gårde. "Så hvem skal dele rom", spurte Scooter når dere kom frem. "Hva med jentene og guttene på et annet rom", spurte Kenny og smilte imot deg. Du kikket på Selena og sukket. Du ville ikke dele rom med henne, tenke du mens du så på Kenny. "Ja, men jeg vil gjerne være med Selena", sa Justin flørtene. "Greit, men ikke...", startet Pattie men Justin avbrøt henne. "Nei da mamma, jeg gjør ikke det før jeg har giftet meg", sa Justin surt og tok tak i hånden til Selena. "Flott, elsker deg", sa Selena og kysset han på kinnet. Dere fant ut at du skulle få et rom alene til å være i og Ryan og Chaz skulle dele, Scooter og Kenny, Selena og Justin og Pattie alene også. Dere gikk inn på rommet og du hadde rett ved siden av Justin og Selena. Stranden var rett ved siden av dere og du kunne bare slappe av imens Justin dro rundt og hadde konserter. "Digg at stranden er så nærme", mumlet du når du så ut av vinduet. Du la deg på sengen og så opp i taket. "Savner deg Shine", tenkte du mens du lå der. Det banket plutselig på døren så du åpnet og der sto Justin. "Hei, blir du med å gå en liten tur eller", spurte han mens han smilte stort. "Ja, greit det", sa du og låste døren. Dere gikk ned mot stranden og bortover. "Så gleder du deg til å være med på hele turnen her eller", spurte han mens dere gikk. "Ja, gleder meg kjempe masse jeg", sa du og smilte. Dere snakket om alt mulig mens dere gikk bortover stranden og flirte mye. Det var akkurat som om at dere hadde vært bestevenner i flere år. "Du vet du er ganske pen", sa Justin plutselig til deg. "Hehe, takk", svarte du og rødmet. Dere begynte å gå tilbake og snakket mere på veien tilbake om mere hemmelige ting en vanlig. Du kjente at du hadde vært venn med Justin i mange år. "Hvor er Selena egentlig", spurte du og smilte til han når dere var nærme hotellet igjen. "Hun skulle ut et sted", sa Justin og smilte tilbake. "Åja", svarte du fort og så utover havet. "Nydelig ja", spurte Justin deg. "Ja, veldig", svarte du og smilte. Du snudde deg og der så du Selena komme mot dere. "Hei Selena", sa du og smilte til hun. "Hei", sa hun kjapt og gikk mot Justin og kysset han på leppene lenge. Du kjente bare et stikk i magen din og så ned. Justin trakk seg unna etter en stund og smilte til Selena. "Jeg må bare hente noe", sa Justin og sprang mot hotellet. "Okei, pusen. Jeg venter her", ropte Selena etter han. Du snudde deg mot Selena og smilte skjevt til henne. "Så, stjeler du kjæresten min eller", spurte Selena deg stygt. "Hva? Nei? Vi er bare gode venner", svarte du vennelig tilbake. "Ja, bra for deg. Men si meg en ting, hvorfor går dere på stranden sammen da", spurte hun og nærmet seg ansiktet ditt. "Fordi han trengte noen å snakke med", sa du tilbake. "Sikker på det nå", sa hun og dyttet deg svakt. "Ja, slutt da", sa du og små dyttet henne tilbake. "Slutt å dytt da", sa Selena og dyttet deg hardere. "Du startet", sa du høyere og dyttet henne en gang til. Hun datt nesten og tok sikkelig hardt i. Hun dyttet deg så du landet på bakken. "Hva er galt med deg", spurte du når du reiste deg opp. "Ingenting vel? Du stjeler bare kjæresten min", sa Selena og små dyttet deg igjen. "Nei, vet du hva? Det gjør jeg ikke, så slutt å være så sjalu! Jeg trodde virkelig du var en snill jente men egentlig er du bare en fake", ropte du og dyttet Selena så hardt at hun datt selv på bakken. Selena begynte å koke av sinne og du så det på henne, men så begynte hun å gråte. "Selena, jeg..", startet du men du ble avbrutt at Justin. "Dittnavn, hvorfor gjorde du det", hørte du Justin rope. Du snudde deg mot Justin og så mot Selena igjen. "Jeg...", startet du, men ble avbrutt av Justin. "Hvordan kunne du? Jeg stolte på deg! Jeg trodde dere skulle bli gode venner jeg, men så dytter du henne", ropte han av sinne han også. Du snudde deg mot Selena og hun hadde et ondskapsfult blikk vendt mot deg. Mer? 

Jeg føler historien er veldig random.. Er den? 

http://www.facebook.com/pages/hoklbloggno/253207014705473?sk=wall

HOKL

 

 

Historie del 20 - Like heaven
Kommer ikke en del, før litt senere. Er fint vær her så jeg må være litt ute :-) Kos dere med denne delen her imens. 

 

Du sprang ennå fortere og tok av deg skoene. "Jeg hater deg", ropte du tilbake og løp vidre. 

 


Du visste ikke hva du nettopp hadde sagt men sprang forsatt vidre. Hvorfor skulle alt være så vanskelig når Selena kom inn i bildet? Hun kunne jo bare si det rett ut isteden for å være så falsk tenkte du og satte deg ned på gresset og pustet ut all luften. Du merket at du fikk en melding men orsket bare ikke å se på den nå. Du ville gjerne bli med og det skulle du selv om Selena sa ja eller nei, tenkte du og smilte. Du reiste deg opp og gikk sakte alene hjemover. "Shit, hva med bilen min", mumlet du for deg selv og snudde tilbake igjen. Du gikk fort tilbake igjen og til bilen din. Rett ved den sto Selena, Justin og Shine. "Søren heller", tenkte du før du begynte å gå saktere. "Dittnavn! Jeg visste du kom", sa Shine og kom springende mot deg. "Visste jeg ville komme? Jeg skulle bare hente bilen", sa du surt tilbake og gikk mot den. "Jeg sendte deg melding om det..", sa Shine og klemte den. "Jaja, nå hvorfor er hun her", spurte du surt og kikket på Selena. "Unnskyld Dittnavn, det var ikke meningen.. Jeg er bare litt sjalu", sa Selena og kikket ned i bakken. "Jah, du er så falsk, men jeg blir gjerne med Justin. Når går flyet", spurte du til Justin og smilte. "Ehh.. Det går i 10 tiden. Du må være på flyplassen klokken 9 i hvertfall, okei", spurte han litt nervøst. "Jada, jeg kommer", sa du og åpnet bilen. Shine gikk inn og satte seg på andre siden og smilte til Selena. "Første vi skal møte er Chris Brown og Cody Simspon og kanskje Christian Beadles kommer også", sa Justin og ga meg en klem før du satte deg inn. "Greit, vi snakkes", sa du og lukket igjen døren og startet bilen. Du kjørte hjem Shine og dere snakket ikke i det heletatt før slutten av bilturen. Så klart var du ikke sur på henne, men det var bare noe med hun og Selena men du visste ikke hva. Chaz hadde jo ikke planlagt noe for deg under konserten, men kanskje det var å bli OLLG? Du tenkte på det mens du kjørte hjem og parkerte bilen din fint. Du tok opp nøklene og åpnet døren. Tenk at faren din lat deg bli hjemme alene i en hel uke og nå skulle du ikke møte han før om 6 månder. Du ville gå glipp av litt skole, men hva så, tenkte du mens du tok av sminken din. Du tok på deg en pysj, stilite på vekkeklokken din og la deg ned i sengen. Du trakk dynen over deg og før du visste ordet av det hadde du sovnet. 

 

*BIP, BIP, BIP* Det var vekkeklokken din som ringte og klokken var 6 om morningen. Du sto opp og gikk rett inn i dusjen og når du kom ut igjen, surret du et håndkle rundt deg. Du tørket håret ditt og så sminket deg lett før du gikk inn i klesskapet ditt og tok på deg dette: 


(Imagine, uten vesken) 

Det var vamt ute og du tenkte bare å ha noe koselig å sitte på med flyet på også. Du fisket håret ditt i en hestehale og tok med kofferten ned og gikk for å spise frokost. Du spise kjapt og satt deg i bilen fort. Det var forsatt en time til klokken var 9 men du ville kjøpe mat du kunne ha med deg på flyet. Du kjappet deg med å kjøre til butikken og kjøpte en baguette og en liten iste du akkurat kunne ha med deg på flyet. Du satte deg inn i bilen igjen og kjørte av gårde til flyplassen. Du sjekket inn og ventet på Justin og dem. Hvorfor var ikke de her? Kom de kanskje klokken 9, tenkte du og satte deg ned på en benk. Etter en sund med venting var klokken ti over ni og ingen hadde kommet ennå. "Hvor er de", mumlet du for deg selv og kikket ned i bakken. Etter 5 minutter til så du dem og du visste ikke hva du skulle si når du så Chaz kysse en annen jente. 
Kjedelig del, men jaja :-) 

Mer? 

Sjekke dette innlegget for meg og kommentere? (A) http://hokl.blogg.no/1311071336_har_merket.html#comment

HOKL

 

 

Historie del 19 - Like heaven
Ånei, hva hadde de planlagt nå, tenkte du mens du gikk opp på rommet ditt igjen. 


Du satte deg ned på sengen og slapp bare av før du tok på deg kjolen, ordnet håret perfekt, og sminket deg litt mere enn du brukte til vanlig.  Du tok på deg noen høyhælte sko og så deg selv i speilet. "Fin", mumlet du for deg selv mens du sukket tungt. Du syns egentlig ikke at du var pen, men holdt hodet oppe for å tenke på du heller ikke var stygg. Chaz likte deg jo, så da kunne du jo ikke være stygg. Du smilte og tok en matchene veske og gikk ned så satte du deg inni bilen din. Du skulle hente Shine og dere skulle gå backstage sammen til konserten. Du startet bilen og kjørte av gårde til Shine. Du kom utenfor og tutet som at hun skulle kom ut til deg. Du så Shine komme ut døren pyntet og klar til konserten. Hun satte seg inn og smilte til deg. "Takk for du blir med bestevenn", sa hun og klemte deg. "Du er heldig ja", sa du før dere kjørte av gårde og parkerte bilen 100 meter fra konsert stedet. "Kom igjen", sa Shine og tok tak i hånden din. Du gledet deg egentlig kjempe mye til å dra på turne og fortelle dem det. Du gledet deg masse til konserten med Shine også siden dere hadde ikke vært så mye sammen på 2 dager. Dere sprang inn til inngangen og kom dere fort inn. Det var egentlig en time til det startet, men dere følte for å være der tidlig. Klokken var nå 6 og startet 7. Du og Shine sto og hylte som galinger selv om de ikke hadde startet ennå. Dere sto nesten helt forrest ved scenen. "Jeg gleder meg så sykt mye", hylte Shine og hoppet opp og ned. "Jeg også", sa du tilbake og hoppet med henne. Dere sto der og ventet i en time før Justin kom på scenen og alle begynte og hylte. "Han er så perfekt", mumlet du og hoppet med Shine. Justin startet med Love me, og forsatte med Baby etter det. Det var flere sanger og til slutt One Less Lonely Girl. "Jeg velger ikke jente, men Scooter kommer rundt og velger en nå", sa Justin mens han satt seg på stolen der jenten skulle sitte. Du så Scooter langt borte fra deg og tenkte så klart ikke du ville bli jenten på scenen, men litt etter på kjente du at Scooter priket deg på ryggen og smilte imot deg. "Jada, så klart", sa du og gikk med han. Aww, tenkte du og smilte for deg selv. Scooter tok deg med bak og sa hva du skulle gjøre. "Greit, har alt klart", sa du og rettet deg opp i ryggen din. Du var veldig nervøs siden du skulle stå forran mange beliebers og håpet de ikke ble sjalue. Scooter gjorde en håndebeveglse for et tegn at du skulle gå ut på scenen. Du gikk sakte men sikkert opp og satte deg på stolen. Justin startet og synge og kom nærmere deg. Han så at det var deg og smilte stort og ga deg blomster. 


(imagine deg der) 

Justin kikket deg inn i øynene og smilte stort imot deg. Var han glad over at du satt der, tenkte du og bare smilte utover salen. Sangen ble ferdig og Justin takket for konserten og tok deg med backstage. "Fin du var da", blunket han imot deg. "Joa, takk", sa du tilbake og smilte. "Wow, du var utrolig", sa Chaz som kom springende mot deg. "Takk, Justin som gjorde det meste men takk tror jeg", sa du og lo. "Hva med meg", spurte Justin og slo han i armen. "Jada, du også da kompis", sa Chaz og lo. "Men jeg må finne Shine, snakkes", sa du og vinket. "Jepp, snakkes", sa Justin og vinket til deg mens du gikk ut til salen. Shine sto der helt alene og forvirret. "Her er jeg", sa du til Shine når du kom frem til hun. "Endelig, skal vi gå backstage", spurte hun og gikk rett mot inngangen der du nettopp hadde kommet ut ifra. "Ja, greit", sa du og følgte etter hun. Dere kom dere inn og Shine møtte på Ryan. Så klart begynte de og klinte mens du sto der og så på dem. "Dere, slutt", sa du irritert og krysset armene dine. "Sorry snupps", sa Shine mens hun rødmet. Selena og Justin kom hånd i hånd til dere og Selena tok tak i Justin og startet å kline med han. Du kikket ned i gulvet og latet som ingenting. Justin dyttet hun bort etter en liten stund og smilte til deg. "Ja, jeg har noe og fortelle", sa du spent og smilte mot dem alle sammen. "Å? Hva da", spurte Chaz interssert. "Jeg har bestemt meg for å bli meg", sa du og smilte stort. "På hva", spurte Selena litt stygt tilbake med et stygt blikk på deg. Hva var det med henne? Først uvenner så venner og så er hun helt slem mot deg igjen? "Turnen vel", sa du og smilte større. "Ja, det med det", sa Selena og nærmet seg deg. "Du kan ikke bli med", hvisket hun til øret ditt og smilte. "Hvorfor ikke", spurte du høyt så alle hørte det. "Hva sa du Selena", spurte Justin og så på hun. "Ingenting vel? Bare at vi kommer til å bli bestevenner der", sa hun og klemte deg. Du trakk deg unna og fikk tårer i øynene. Hvordan kunne hun være så falsk tenkte du og sprang bort så fort du kunne. "Dittnavn, vent! Hva var det for noe", hørte du Justin rope etter deg og så til Selena. "Ingenting vel", hørte du hun si. Du sprang ennå fortere og tok av deg skoene. "Jeg hater deg", ropte du tilbake og løp vidre. Forklarer ting dårlig nå, men skrev denne midt på natten så var ganske trøtt :-) 

MER? 

Hva tror du skjer vidre? 

 

HOKLHistorie del 18 - Like heaven
"Hva er du så spent for? Chaz og Ryan kommer bare. Justin skal på date", sa Shine sakte og smilte. 


Du kjente et stikk i deg når hun sa han skulle på date. "Åja, med hvem", spurte du og prøvde å smile. "Selena vel? Hun sa det nettopp isted", sa Shine og gikk ut av butikken. "Åja.. Når kommer Chaz og Ryan da", spurte du og faket et smil. "Ehh, de kommer om 5 minutter tror jeg", sa Shine mens hun satte seg ned på en benk. Du satt deg ned på benken ved siden av henne og kikket fra side til side. "Ja, jeg må gå nå uansett", sa du etter 3 minutter med stillhet. "Nei, du kan ikke gå..", sa Shine og holdte deg fast. "Jeg vil ikke bli sammen med han, okei", sa du og klemte Shine før du løp ut av senteret og hele veien hjem. Du åpnet døren og slente fra deg skoene og posen og sprang opp for å pakke. "Jeg vil gjerne bli med Justin", mumlet du til deg selv mens du fant frem en koffert. Du fant frem en lilla koffert og stappet alt du kunne trenge for en 6 måneders tur på turne. Selfølgelig skulle du også kjøpe noe mens du var borte så du kom frem til at du trenge en stor koffert og en liten en pluss noen vesker. Du løp gjennom hele huset og tok med nødvendige ting du trengte, men mest klær. Du ble ferdig og falt ned på sengen. "Kommer til å savne sengen min jeg", mumlet du før du reiste deg opp igjen og gikk inn på badet. Du kikket deg i speilet og tok av sminken din. "Tenk at jeg skal på turne og møte tusen av kjendiser", mumlet du før du tok flettet håret ditt og la deg i sengen din. Du trakk dynen over deg og lette etter en god plass og ligge. Du sovnet raskt med en gang du fant den perfekte stillingen. 

 

Du våknet av du hørte fugler synge utenfor. "Hvorfor", mumlet du mens du kikket på klokken. Den var 8 om morningen. Du la deg tilbake igjen, men klarte bare ikke å sove. Du reiste deg opp og gikk inn i dusjen. Du tok ut flettene og skrudde på vannet. Du sto der lenge og lat vannet bare renne nedover på deg. Du gikk ut av dusjen etter 2 timer og tørket håret. Du sminket deg lett, og gikk inn i klesskapet ditt og la frem en kjole til i kveld. Du gikk ned og spiste frokost og så litt på tv. Du så på Ellen igjen og flirte nesten hele tiden denne gangen. Ellen skremte Taylor Swift og du flirte bare så høyt. 

Plutselig ringte deg på døren og tok fort å surret et teppe rundt deg siden du hadde bare en BH og en truse på. Du åpnet døren og der sto Chaz. "Hei Chaz", sa du og smilte mens du holdt teppe oppe. "Hei, jeg ville bare gi deg disse", sa han og ga deg blomster. "Oii, du trengte jo ikke det da", sa du mens du tok dem imot og luktet på de. "Joda, du kommer på konserten i kveld ja", spurte han og smilte. "Jada, jeg kommer", sa du mens du satt ned blomsterne på et lite bord. "Så bra, gleder meg masse", sa han og gikk. Hadde han planlagt noe for deg nå? Tankene gikk gjennom hodet ditt og du fikk en melding. Du lukket døren og åpnet meldingen fort. "Gled deg til i kveld, det gjør i hvertfall Chaz", sto det og det var fra Shine. Ånei, hva hadde de planlagt nå, tenkte du mens du gikk opp på rommet ditt igjen. Mer? 

30 kommentarer og neste del kommer ut :-) 

 

HOKL

Historie del 17 - Like heaven
Hva skulle du svare? Ja eller nei til en turne med Justin Bieber og Selena Gomez? 


"Kom igjen, vi blir kjempe gode venner", sa Selena og smilte mot deg. "Jeg har ikke bestemt meg helt", sa du og smilte til Shine og Selena. "Okei, men jeg spør deg på konserten også", sa Selena og ga deg en klem. "Kom igjen, nå går vi", sa Shine og gikk fast bestemt fort til senteret. "Er hun alltid sånn", spurte Selena og lo litt. "Nei da, hun vil bare imponere Ryan", sa du og blunket til Selena. "Jeg hører dere", ropte Shine irritert. "Vi vet! Derfor vi snakker om deg", ropte du tilbake og lo. Selena smilte til deg og dere gikk inn i en butikk, og Selena fant en nydelig kjole. "Hei, se her", ropte Selena og visste den frem. "Så fin", sa Shine og forsatte å lete etter en kjole. Selena gikk inn for å prøve den mens du lette etter noe fint, og heller ikke for fint til å ha på deg i morgen. "SE HER", ropte Shine og sprang inn til prøverommet. "Raring", ropte du etter og ristet på hodet. Selena var ganske snill mot deg og du hadde lyst til å bli med, men du ville også være hjemme i California. Han reiste jo tidlig om mornigen rett etter konserten så du hadde bare 2 dager på deg. Mens du tenkte kom Selena ut med kjolen sin og den var perfekt på henne. "Nydelig jo", sa du og smilte. "Enig, jeg kjøper den", sa Selena og gikk inn til prøverommet. Du ventet lenge på jentene før de begge fant 2 nydelige kjoler mens du kjøpte deg bare en buske og en fin topp. Du skulle ha på deg kjole i morgen, men fant ingen fine. "Vi går der da", sa Shine og trakk med seg Selena innpå butikken. Selena og Shine ble gode venner de også, men etter kvelden før var det bare noe som ikke stemte med det. Du satte deg på en benk og kjøpte deg en brus og ventet på dem begge 2. Du satt der lenge før du bestemte deg for å gå inn i butikken. "Kom igjen da Shine og Selena", sa du utover i butikken og surret rundt for å finne dem. "Vi er her. Selena møtte på Nick skjønner du", ropte Shine til deg. Du gikk lengere inn i butikken og så de stå der med en gutt. "Nick Jonas", spurte du og smilte. "Ja, det er meg", sa Nick og smilte imot deg. "Hei, jeg er Dittnavn", sa du og smilte. "Hyggelig å hilse på deg, men jeg må gå nå. Selena kan du bli med", spurte han og smilte mot henne. "Så klart. Vi snakkes jenter! Det var kjempe hyggelig og vi tar det igjen en dag senere", sa hun og gikk ut med Nick. Shine så etter dem og tok opp mobilen med en gang. "Hvem sender du melding til", spurte du og prøvde å se på skjermen hennes. "Bare Ryan, Chaz og Justin", sa hun og smilte. "Hvordan har du nummeret til dem, mens jeg ikke har det", spurte du og lo litt. "Fordi, du spørr aldri", sa Shine og la mobilen ned i vesken sin igjen. "Så kommer de hit", spurte du og smilte litt. Du gledet deg til å møte Justin. Skulle du få sommerfugler igjen? "Kom igjen, si det. Kommer de eller ikke", spurte du en gang til og hoppet litt opp og ned. "Hva er du så spent for? Chaz og Ryan kommer bare. Justin skal på date", sa Shine sakte og smilte. 

Mer? 

25 kommentarer og neste del kommer :-) 

Kjedelig del, men jaja..

 

HOKL


 

 

Historie del 16 - Like heaven
Awwi, dere er så søte! Takk for så mange søte kommentarer fra dere! Bra at dere liker historien min så langt! Og unnskyld for kort del nå... Jeg skriver for harde livet og dere kommenterer så fort så føler for å legge de ut fort også! 

 

"Ja men..", sa du og stoppet opp når du leste en meldig fra Chaz.


"Du må få hun til å like meg, plis. Hun betyr så mye for meg allerede", sto det på meldingen. "Shine, du skal vel ikke få meg til å like han", spurte du og kikket på henne med et trist blikk. "Ja... Nei.. Eller jo. Dere er søte sammen", sa hun og smilte. "Jeg vil ikke og jeg kommer aldri til å like han. Kom igjen", sa du og tok mobilen fra henne. "Hey, den er min", ropte hun etter deg og startet og springe etter deg. Du sprang fort ut av huset og nedover gaten med mobilen hennes i hånden din. "Nå har jeg den", ropte du mens du forsatte å springe. "Vent da Dittnavn", ropte hun etter deg mens hun sprang hun også. Du sprang litt saktere og stoppet i parken og tok mobilen opp og leste hva hun hadde skrevet til Chaz. "Ja, skal prøve, men lover ingenting", hadde Shine skrevet tilbake. Urgh, så klart kommer du ikke til å like Chaz men som en venn, tenkte du mens du satte deg ned på en benk for å hvile deg litt. Litt senere kom Shine og satte seg fort ned på benken og tok mobilen sin tilbake. "Takk da", sa hun og pustet tungt ut. "Hey, det vat bare en liten joggetur, du skal ikke bli så sliten av det", sa du og lo. "Jeg har dårlig kondis, men fikk litt bedre etter i går da", sa Shine og lo. "Jah, det gjorde du sikkert ja", sa du og flirte. Dere satt litt lenge på benken før dere reiste dere og skulle til å gå til senteret men så dukket Selena opp og sprang mot dere. "Herregud! Jeg skal synge med Justin i morgen", ropte hun glad. "Så fint for deg", sa du og faket et smil. "Så hva gjør dere da", spurte hun mens hun kikket i vesken sin etter mobilen. "Vi skal til byen og kjøpe klær til i morgen", sa Shine fort og smilte. "Så kult, kan jeg bli med", spurte hun og smilte mot deg. "Ja, sikkert", sa du fort og kikket på Shine. Shine nikket og smilte tilbake til Selena.  "Så bra, og du Dittnavn du må bli med på turnen, du kommer ja", spurte Selena deg og smilte stort. "Vel, jeg.. Ehh", var alt du fikk ut. "Jeg.., prøvde du igjen og tenke deg om. Hva skulle du svare? Ja eller nei til en turne med Justin Bieber og Selena Gomez? Mer? 

20 kommentarer og neste del kommer :-) 

 

HOKL

 

 

Historie del 15 - Like heaven
Jeg åpnet døren sakte og ble sjokkert over hva jeg egentlig så. 

 


Forsatt Justin sitt synspunkt: 

Der lå Shine og Ryan i sengen og hadde det. "ÆSJ", ropte jeg høyt og lo. Shine trakk fort til seg dynen og pakket seg inni den. "Dude, kom deg ut", ropte Ryan etter meg og kastet en pute på meg. "Jada, har du husket kondom nå", spurte jeg og lo ennå mere. Det var litt morsomt at jeg tok dem i sengen. Jeg bare lo av tanken på det og lukket døren igjen. Jeg gikk tilbake til Chaz sitt rom og smilte stort. "Går det bra mellom han og Shine eller", spurte Chaz når jeg kom inn. "HAH, gjett om", sa jeg og lo ennå mere. "Hva har skjedd? Det ser ut til at..", startet Chaz men begynte å le og slå i sengen. Vi satt der begge 2 og klappet hardt for å slutte men greide det ikke. "Sykt bra mann", sa Chaz og flirte ennå mer. "HAHAHA, JAAA", sa jeg med tårer i øynene. Jeg lo så hardt at jeg hadde fått tårer og klarte bare ikke å slutte. Ryan og Shine kom inn 5 minutter senere og vi lo begge forsatt. "Slutt da, det var ikke morsomt", sa Shine surt. "Nei da, Justin tok bare å fant bestevennen sin i sengen med deg", sa Chaz og lo mere. "Slutt da", sa Shine og flirte litt selv. "Må gå kjekkas, snakkes senere", sa Shine og kysset Ryan lenge på leppene. "Seff søta", sa Ryan og kysset henne ømt en gang til. Shine gikk ut av rommet mes Ryan smilte til oss. "Så du dumpet henne ikke, men hadde DET med henne", spurte Chaz og flirte. "Ja, hun er den rette alikavel. Det var bare en liten krangel først, men vi fisket det opp med en gang", sa Ryan og smilte. "Dude, du møtte henne for 2 dager siden", sa jeg og smilte. "Ja, men hun er DEN RETTE", ropte nærmest Ryan og smilte stort. "Så flott! Du har Shine, Justin har Selena og jeg har ingen", sa Chaz og sukket. "Du finner noen snart. Det vet jeg", sa Ryan og smilte til han. 

Ditt synspunkt: 

Du våknet av du hørte døren smelle igjen. "DITTNAVN, JEG HADDE DET", hørte du Shine sin stemme si. "Uhh, ikke nå", mumlet du og trakk dynen over deg. "Gjett hva", spurte Shine når hun kom opp og små hoppet i sengen din. "Nei, jeg vet ikke hva", svarte du surt. "Jeg og Ryan hadde det i går kveld", sa hun og smilte. "HVA? HAN SKULLE JO TIL Å..", ropte du men stoppet med en gang. "Han skulle jo til å gjøre hva", spurte Shine mens hun satt og gliste. "Han.. Skulle vente litt lengere og det med deg også kjære deg", sa du og smilte litt. Du kunne jo ikke si han skulle til å slå opp. Da ville hun bli knust, tenkte du og smilte et fake smil til henne. "Kle på deg nå, konserten er i morgen og jeg må finne noe å ha på meg", ropte hun og dro deg med ut av sengen. "Greit, greit", sa du og gikk rett inn til dusjen. Du kjappet deg med å kle på deg, og sminke deg. "Klar, skal bare ha litt mat først", sa du og tok et eple i hånden. "Ja greit", sa Shine mens hun trykket på mobilen sin. Du spiste opp eplet og kikket på Shine. "Klar, nå kan vi dra", sa du og prikket henne på skulderen. "Ja, men vent litt", sa hun og viffa med hånden sin. "Ja men..", sa du og stoppet opp når du leste en meldig fra Chaz.

Mer? 

15 kommentarer og neste del kommer :-) 


HOKL

 

Historie del 14 - Like heaven
Jeg ble glad og trist samtidlig siden jeg så Chaz ble utrolig sur og jeg tror jeg liker Dittnavn. Hva skulle jeg si til han nå? 


Ditt synspunkt:

Du hadde kysset Justin lengere enn Chaz, men du klarte bare ikke å trekke deg unna. Du hadde fått sommerfugler i magen for første gang med en gutt du kysset. Det var klein stemning der nå og du visste egentlig ikke hva du skulle si. "Så, dere. Det er Justin sin tur", sa du fort og smilte mot Chaz. "Ja, vi bare stopper her siden jeg må tilbake til hotellet nå", sa Chaz og reiste seg opp. "Ja, men snakkes i morgen", spurte du han fort. "Nja, kanskje", sa han før han hadde kommet ut i gangen og gått ut av døren. "Så du likte det", spurte Justin med en gang Chaz hadde dratt. Du snudde deg og kikket på han. "Nei? Så klart ikke Justin Bever", sa du og fniste litt. Du kunne ikke si at du hadde fått sommerfugler i magen til han. Han var jo sammen med Selena. "Helt sikker nå da", sa han og smilte. "Ja, jeg faller ikke for verdenskjente gutter", sa du og krysset armene dine. "Neivel, men jeg må også gå nå. Vi snakkes", sa han og ga deg en klem. Du kjente du ble varm igjen og trakk deg fort unna. Du kunne bare ikke falle for Justin, tenkte du og smilte et fake smil imot han. "Hade da", sa han og gikk ut av døren. "Hade", mumlet du og stilte deg inntil veggen. Du lot deg bare skli nedover veggen helt til du datt på guvlet. Du tok hendene dine opp til ansiktet og satt og tenkte. Skulle du bli med på turnen? Tenk hvis du falt for Justin helt? "Åhhhh, jeg har kjent han i 2 dager jo", mumlet du mens du reiste deg opp. Du gikk på kjøkkent og tok deg pizza restene som lå i kjøleskapet og varmet de opp. "Godt", sa du og smilte for deg selv. Du spiste pizzaen mens du så på tv. Ikke noe spesielt bare en film som handlet om noen som fant ekte kjærlighet. Du fikk tårer under filmen og satt og snufset for deg selv. "Søtt", mumlet du når filmen var ferdig. Du så på klokken og den var 12 på kvelden. Du ristet på hodet og tok av deg sminken, tok på deg pysj og la deg godt under dynen. "God natt pappa", mumlet du rett før du sovnet. 

Justin sitt synspunkt: 

Jeg kom frem til hotellet og gikk rett inntil Chaz sitt rom. Der satt Chaz i sengen alene. "Dude, hun liker deg", sa Chaz med en tåre på kinnet. "Nei, hun gjør ikke det. Jeg spurte selv", sa jeg og smilte. "Virkelig", spurte Chaz overrasket. "Ja, jeg spurte og hun sa nei", sa jeg og satte meg ned i sengen med Chaz. "Takk kompis", sa han og klemte meg. "Bare hyggelig! Du er min bestevenn. Husk på det", sa jeg og sto opp igjen. "Ja, men vet du hvordan det går med Ryan og Shine? Han visste ikke om hun var den rette", sa Chaz og kikket nervøst på meg. "Nei, jeg aner ikke.. Kan gå å snakke med han nå jeg", sa jeg og gikk ut og bort til Ryan sitt rom. Jeg åpnet døren sakte og ble sjokkert over hva jeg egentlig så. 

Mer? 

10 kommentarer og neste del kommer :-) 

Unnskyld hvis de kommer bitte litt sent, skriver for harde livet her! :-) 

HOKL
 

 

 

Historie del 13 - Like heaven
Nå starter historie maraton og jeg starter med 5 kommentarer og går oppover og plusser på med 5 for hver del. Delene kommer ut så fort jeg har skrevet dem ferdig eller når jeg ser at dere har kommentert så masse innlegget trenger for at det skal komme ut en ny en :-) Kos dere! 

 

"Ja, hva skal jeg gjøre", spurte du nervøst mens hjertet sitt dunket fort.


 "Hmm, du skal.." sa Chaz mens han kikket lurt på deg. "Ja, hva skal jeg gjøre da", spurte du igjen. "Du skal kysse Justin på munnen og meg", sa Chaz og flirte. Justin rødmet og så fort ned i guvlet. "Greit, vennskapelig kyss på munnen da", sa du og reiste deg fort opp. "Det må vare i 5 sekunder altså", sa Chaz før du satte deg og skulle kysse han. "Greit, tell høyt da Justin", sa du til han og smilte. "Greit", sa han og smilte lurt. Du lente deg fremover og leppene til deg og Chaz møttes. "1...2...3..", hørte du Justin si. "5", ropte Justin høyt. Du trakk deg tilbake og smilte. "Wow, du er god til å kysse", sa Chaz og smilte. "Takk", sa du og snudde deg mot Justin. "Min tur", sa Justin flørtene mot deg. "Teller du Chaz spurte du og blunket til han. "Jada", sa Chaz og smilte. Du lente deg fremover og kysset han ømt. "1...2..", hørte du Chaz si til deg. Sommerfugler i magen din kom frem og du kjente du ble varm inni deg. "5", ropte Chaz og du klarte ikke å trekke deg tilbake. "5", ropte Chaz en gang til. Du trakk deg fort unna denne gangen og kjente at du rødmet. "Sorry", sa du og satte deg ned i sofaen. Chaz tok armene i kryss og stirret rett forover. "Det går greit", sa Justin og smilte mot deg. 

Justin sitt synspunkt:

Dittnavn skulle kysse meg og Chaz i minst 5 sekunder. Først gjorde hun det på Chaz og jeg følte at jeg ble dratt ned i bakken. Kanskje jeg egentlig likte henne? Jeg telte til 5 og hun trakk seg sakte unna fra Chaz. Hun snudde seg og så på meg før hun lente seg over og kysset meg ømt. Jeg ble varm innvendig og fikk noen sommerfugler i magen og det var godt å få gjøre det, men hun er jo bare vennen min. Det føltes riktig og feil på samme tid. "5", sa Chaz. Hun trakk seg ikke unna og var der i minst 2 sekunder til før Chaz ropte "5" en gang til. Hun trakk seg fort unna og rødmet stort. Jeg ble glad og trist samtidlig siden jeg så Chaz ble utrolig sur og jeg tror jeg liker Dittnavn. Hva skulle jeg si til han nå? Mer? 

5 kommentarer og neste del kommer ut :-) 

Sorry at den kom ut litt sent men kom ikke hjem til akkurat 9, men nå har den startet! 

HOKL

KINO
Hei! Skal på kino så kommer mere historie senere når filmen er ferdig og jeg kommer hjem :-) Skal på kino med Amalie så starter en historie maraton i 9 tiden :-) Bare følg med når jeg starter! 


Gleder du deg? 

 

HOKL


Historie del 12 - Like heaven
Jeg vet mange vil ha histoire maraton, men jeg skal til byen med Amalie, men jeg skal skrive noen deler nå som jeg kanskje kan poste mens jeg er der, ellers så skriver jeg noen for dere :-) Det blir kanskje en liten historie maraton i kveld, så bare følg med! 

 

"Han...", prøvde Chaz før jeg gispet.


"Skal han slå opp", ropte du høyt. "Hun er kanskje ikke den rette for meg alikavel, jeg tror jeg må slå opp med Shine...", sto det. "HAN KAN IKKE", ropte du høyt og slo deg selv i hodet. "Slutt, slutt nå", sa Chaz og tok bort hånden din. "Jeg forstår ikke..", sa du trist og kikket på meldingen en gang til. "Han føler kanskje ikke noe", sa Chaz og tok fra deg mobilen. "Kom igjen, ikke tenk på det. Nå skal vi gjøre noe morsomt", sa Chaz og tok tak i deg og puttet deg over skulderen hannes. "Chaz, sliiiiiiiiipp meg", sa du og lo mens du slo han på ryggen. "NEI, ikke ennå", sa Chaz og begynte å springe. "Chaz", hylte du mens du lo. Chaz stoppet og dere hørte døren ble åpnet. "Chaz, Dittnavn", hørte du Justin sin stemme si. "Kom igjen", sa Chaz som bar deg forsatt over skulderen sin. "Hei dude", sa Chaz og smilte. "Hei Justin", sa du og lo. "Hei Dittnavn", sa Justin. Du kunne egentlig ikke se han siden du hang på skulderen til Chaz. "Så er dere sammen nå eller", spurte han og smilte et fake smil. "Nope", sa du mens Chaz slapp deg. "Hvorfor ikke", spurte han og kikket på Chaz. "Jeg liker ikke Chaz som kjæreste men som en god venn", sa du og klemte Chaz. "Åja, fett", sa Justin og slengte fra seg skoene. Dere gikk alle inn til stuen og satte dere ned i sofaen. "Har du COD", spurte Chaz og smilte. "Jaa, det er inni skapet der", sa du og lo sarkastisk. Chaz trodde på deg og gikk for å se inni skapet. "Jeg ser bare filmer jo", ropte Chaz til deg. "Smartass", sa Justin og lo. "Så skal vi gjøre noe annet da", spurte Chaz. "Ja, okei", sa du. "Hva skal vi gjøre da", spurte Chaz. "Noe morsomt", svarte Justin og blunket mot Chaz. "Ja, nsp", ropte Chaz og smilte stort."JAA", ropte Justin og flirte. "Dere altså", sa du og lo. Dere startet med nsp og spurte hverandre om nesten alt de tok sannhet. Plutselig sa Chaz "Nå tar vi en nøtt runde", og smilte. "Okei, da må du gå ut og hyle som en jente og si "æææææ, edderkopp, hjelp meg og når en en person kommer forbi må du klemte dem hardt og late som om du er redd", sa Justin og smilte. "Ja vel", sa Chaz og gikk ut. Han gjorde det faktisk og det var utrolig morsomt å se på. Han kom inn igjen og smilte. "Det var drit kult", sa han og flirte. Du og Justin flirte og smilte mot han. "Din tur nå Dittnavn", sa Chaz og smilte. "Ja, hva skal jeg gjøre", spurte du nervøst mens hjertet sitt dunket fort.

Skrev på ipoden siden er i byen nå og venter på Amalie :-)

Mer?

Hva skal "du" gjøre?

HOKL

Historie del 11 - Like heaven
Åhh, dere er så søte! Takk for mange fine kommentarer :-) 

 

 "Dude, hun sa nei til deg", sa Selena og lo. 


Ditt synspunkt:

Du sa kanskje jo. Du måtte tenkte deg om det var det du ville. Ville du bli med han på turne? Justin var en hyggelig fyr men du kjente ingen som helst untatt han og Selena der. Du gikk hjemover og prøvde og tenkte. Hva skulle du gjøre? Du tok opp mobilen og sendte en melding til Shine. "Hei <3 Kan du komme hit? Jeg trenger hjelp med å velge", skrev du og puttet mobilen i lommen. Du kom hjem, låste opp døren og slengte skoene fra deg. Det virbrete i lommen din og du tok den opp. Det var fra Shine og det sto "Sorry <3 Er med Ryan nå, og btw Chaz kommer over til deg snart :-)". Åhh, Chaz ja... Han likte deg jo forsatt, og ville bli sammen med deg. Du ante virkelig ikke hva du skulle gjøre og tok mobilen opp for å ringe til faren din. "Pip.....pip...". "Hallo", sa stemmen til faren din. "Pappa, du aner ikke hvor mye jeg savner deg", sa du og smilte for deg selv. "Vennen, jeg savner deg masse også. Har du funnet på noe nytt da", spurte han. Du tenkte deg om og lurte på om du virkelig skulle fortelle alt om Justin Bieber som sølte is på deg. Du lo av tanken på det også og kalte jo han Justin Bever. "Vel, masse, du vet Justin Bieber ja pappa", spurte du og satte deg ned på en stol i kjøkkenet. "Ja, alle vet jo om han", sa han og lo. "Vel...", sa du og fortalte alt om hva som hadde skjedd og hva han nettopp hadde spurt deg om. "Vennen, det er jo stort! Bli med han da vel", sa pappan din glad. "Ja, skal tenkte litt på det, og hvis du jeg skal det, kan jeg jo det", sa du og smilte litt. "Bra vennen, men jeg må gå, jobb greier. Hade", sa han og la på. Hmm, hadde pappan din rett? Skulle du dra? Du ville jo så klart møte mange forskjellige kjendiser, det ville vært gøy. Du hørte det ringte på døren mens du satt i dine egene tanker. Du gikk og åpnet og der sto Chaz på gråten. "Hva har skjedd", spurte du forskrekket. "Bestemor døde i dag", sa han og prøvde å tørke bort tårene. "Kom hit", sa du med åpne armer og klemte han hardt. Du strk han på ryggen og hvisket "Alt kommer til å gå bra". Du og Chaz gikk inn og satte dere ned i sofaen. "Jeg skjønner det bare ikke", sa Chaz og fikk tørket bort tårene. "Det skjer med alle...", sa du og kikket ned i gulvet. "Hvor er din bestemor", spurte Chaz deg plutselig. "Der oppe", sa du og pekte oppover. "I andre etasjen din", spurte han og fniste. "Tosk", sa du og dultet borti armen hannes. "Ja.. Det er meg", sa han og lo. Dere snakket litt og du merket at Chaz hadde nærmet seg deg mere og mere og nå satt dere tett inntil hverandre. "Justin spurte om jeg ville bli med på turnen hannes", sa du og smilte. "Oii, så bra! Det skal jeg også med Ryan", sa og smilte ennå mere. "Ja, men jeg vet ikke helt hva jeg skal svare", sa du fort. "Bli med da vel", sa Chaz og så deg rett inn i øynene. Han har fine øyne, tenkte du og smilte litt. Alt ble stille du du merket han nærmet seg leppene din. Skulle virkelig du og Chaz kysse nå? Før du visste ordet av det lå hans lepper på dine. Det var godt, men du kjente ingen sommerfugler. Du trakk deg litt sakte tilbake etter 5 sekunder. "Det blir litt feil", sa du og så ned. "Fikk du ikke sommerfugler", spurte han og så ned. "Nei... Jeg liker deg veldig godt som en venn Chaz. "Jeg skjønner, gode venner", spurte han og smilte. Du smilte og klemte han og kysset han lett på kinnet. "Takk", hvisket du og smilte forsatt. "Alt for deg uansett hva", sa han og smilte mens han tok opp mobilen. "Oi, en melding fra Ryan her...", sa Chaz og åpnet den. "Hva står det", spurte du og prøvde og kikke. "Han...", prøvde Chaz før jeg gispet. Mer? 

Hva tror du det står? 

Jeg har tenkt å ferie bursdagen som var med histoire maraton, vet ikke helt når men passer ikke i dag, men i morgen kanskje? :-) Hva vil du ha? 

 

HOKL

 

 

 

Historie del 10 - Like heaven
Er jeg sent oppe? NEIDA :-D Btw, hvordan skal jeg ordne bursdag til bloggen som har vært? :-) Kos dere med denne delen så lenge, mens jeg legger meg etterpå nå :-) 

 

"Så du...Dittnavn", hørte jeg Chaz si til Dittnavn. Jeg stoppet og kikket på Dittnavn. Hva skulle Chaz si nå, tenkte jeg og så på Dittnavn.


Ditt synspunkt:

"Vil du..Vil du bli kjæresten min", spurte Chaz deg. Hva skulle du si? Du likte ikke Chaz, du hadde nettopp møt han! Alle stirret på deg og smilte untatt Justin. Han så lei seg ut på en måte. "Jeg møtte deg i går.. Vi burde kanskje vente litt", sa du og smilte til Chaz. "Okei, men liker du meg", spurte han. "Kanskje", sa du flørtene og så ut av vinduet. "Kom igjen, kjør henne hjem", sa Selena og smilte til deg. "Takk", stavet du med leppene dine uten å lage lyd. Justin startet bilen og de kjørte deg hjem. Du tok av deg skoene og tok av all sminken som var smurt utover hele deg. Du tok av deg kjolen og gikk ned i dynen din sakte. Det var helt tomt uten pappan din her. Han kom alltid inn og kysset deg godt natt på pannen din. Du sank ned i sengen din og trakk dynen godt over deg. Hvorfor møtte du Justin? Hvorfor måtte han søle is på deg, tenkte du mens du sovnet sakte. 

Neste morgen våknet du sent. Klokken var 1 når du våknet. Du tok opp rullegardinen din og så ut gjennom vinduet. Hvorfor kan ikke bare pappa komme hjem, tenkte du mens du tok på deg morgenkåpen din. Du tok på deg tøffler og gikk sakte ned trappen. Du gikk til kjøkkenet og tok en bolle med frokost blanding i og slo på tven. Der satt du å så på Ellen show. Du flirte alltid av henne og likte henne kjempe godt. Du så på det til du var ferdig med å spise og slo av tven. Du gikk fort opp og tok på deg en shorts og en topp, sminket deg lett, fikset håret før du tok deg en tur ut. Du hadde med deg mobilen og litt penger og gikk innom butikken. Du kjøpte deg litt drikke og mat og gikk ut igjen til parken. "Godt å endelig være alene for tiden", mumlet du til deg selv og tok en matbit. Du så Justin og Selena holde hender i parken sammen og spyttet ut alt fort. "De ødelegger alt", mumlet du før du så de komme mot deg. "Hei Dittnavn", sa Justin og smilte når de kom frem. "Hei dere", sa du og smilte mot Selena. Selena smilte mot deg og kysset Justin på kinnet. "Vel, nå som dere begge er her, kan jeg spørre dere om noe", sa Justin lurt og smilte. "Hva er det", spurte Selena og smilte mot han. "Det ble endringer i planene og jeg reiser bort på turne så fort som mulig når jeg er ferdig med konserten min her om 2 dager, og da skal jeg på turne og møte Cody Simpson, Demi Lovato, Chris Brown, Akon, Jaden, Willow...", sa Justin mens han telte på fingrene. "Og..", sa du og lo litt. Du skjønte egentlig ikke hvorfor han fortalte deg dette og kikket smilende på han. "Det er flere, vent da", sa han og lo. "Uff, gutter", sa Selena og lo. "Jah", sa du og smilte tilbake. "Hehe, jeg forteller dere dette fordi jeg vil at dere begge skal være med", sa han og smilte stort til oss begge. "Hva? Jeg møtte deg nettopp etter du sølte is på meg og nå vil du jeg skal bli med på turne", spurte du sjokkert. "Ja, så klart. Og kjæresten min", sa Justin og kysset Selena på leppene. "Men, hvorfor meg", spurte du og kikket på Justin. "Du er en god venn. Når vi snakket i parken sammen, forsto du meg helt, så hva sier du", spurte Justin og smilte. Hva skulle du si? Du hadde sjansen til å si ja til å bli med verdens mest kjente gutt på turne, men hva ville faren din si om det? Han brydde seg sikkert ikke mye, men ville du bli med Justin og Selena på turne? Du hadde alltid likt Cody Simpson så da hadde du en sjanse til å møte han også.

Justin sitt synspunkt: 

Jeg spurte Selena og Dittnavn og de begge ville være meg med på turnen min. Det så ut til at Selena ble glad men mens Dittnavn så det ut som hun ikke visste hva hun skulle velge. Jeg stolte masse på henne etter kvelden og håpet stort på et ja. Hvorfor skulle hun si nei? Jeg lukket øynene i  5 sekunder og så henne smilte. Det var et vakkert syn, men så åpnet hun munnen sin. "Jeg må tenkte meg om", sa Dittnavn før hun reiste seg opp og gikk. "Dude, hun sa nei til deg", sa Selena og lo. Mer? 

Hva skal Dittnavn velge? Bli med på turnen eller ikke? :-) 

 

HOKL

 

Historie del 9 - Like heaven
TWITTER: http://twitter.com/#!/homkogl

Haha, bra at det ikke var en kjedelig del i sted, men følte at det ble det selv... :-D Men her er neste del, kos dere! OG tusen takk for at dere kommenterer med så mange søte kommentarer, jeg smiler hele tiden uansett! Jeg sa for en time siden det skulle komme en del snart, men jeg blir så lett distrahert.. Hehe. Snakker med Amalie (den nye gjestebloggeren) for at hun bor der jeg bor også så vi snakker så mye sammen!

 

Hun var ikke sånn til vanlig, men kanskje hun bare var sjalu over kvelden jeg var i parken med Dittnavn...


Ditt synspunkt: 

Du løp nedover gaten og stoppet ved en benk midt på veien nedover. Hvorfor kom ingen etter meg, tenkte du mens tårene rant. Du satt på benken lenge og tenkte sikkert at alle koste seg uten deg. Du hadde vært der i 2 timer før du reiste deg og skulle til å gå men så stoppet en bil rett ved siden av deg og ut kom Chaz. "Chaz", sa du og tørket bort sminken som var smurt utover. "Unnskyld", sa han og klemte deg hardt. "Det går fint. Det var ikke din feil", sa du og trakk deg unna. "Nei, bare teite Selena", sa han og smilte litt. "Liker du henne ikke", spurte du og så på han. "Nei, hun var utro mot Justin, men de ordnet opp igjen og ingen skader bestevennen min", sa Chaz og smilte. "Så bra", sa du og dere gikk inn i bilen. Der satt Justin, Selena, Ryan og Shine også. "Hei du", sa Shine og klemte deg når du kom inn. "Hei", sa du kjapt og klemte henne tilbake. Selena ga deg et stygt blikk og smilte falskt til deg. "Okei, hva er problemet ditt", sa du til Selena og kikket på henne. "Mitt? Hva er problemet ditt? Du klikker hele tiden", sa hun surt. "Jeg klikker ikke", sa du surt. "Nei vel? Det ser sånn ut", sa hun tilbake. "Du hvis du er sjalu så kan du slutte med det der", sa du tilbake og satt deg godt inntil Chaz. Det var Justin som kjørte bilen nå med Ryan i forsettet. "Sjalu, jeg? Huff..", sa hun og lo. Alle stirret på deg og Selena mens dere "kranglet". "Dere.. dere må bli venner, okei", sa Justin og snudde seg mot oss. "Nei, ikke tale om jeg blir venn med henne", sa du og pekte på Selena. "Hun er ganske hyggelig altså", sa Justin. "Ja, sikkert", sa du og krysset armene dine. "Jeg er det", sa hun og smilte. "Ja, greit", sa du irritert og så ut av vinduet. Dere kom frem til huset til Shine og slapp henne av. Ryan ga henne et kjapt kyss før vi dro vidre. "Så du.. Dittnavn", sa Chaz nervøst og så deg i øynene. 

 

Justin sitt synspunkt:

"Kan vi ikke kjøre og hente Dittnavn nå da", spurte Chaz etter 2 timer. "Ja, greit", sa jeg og satte meg inn i bilen. Ryan, Shine, Selena og Chaz kom gående etter mens jeg satte meg for å kjøre. "Hvorfor skal vi hente henne", spurte Selena og sukket. "Fordi, jeg liker henne og hvis du har et problem med det, kan du gå ut av bilen", sa Chaz og smilte. Selena trakk på skuldrene og smilte litt til meg. Vi kjørte nedover gaten og plutselig skrek Chaz, "Der er hun! Stopp, stopp, stopp". Jeg stoppet og han løp fort ut og klemte henne. Ingen av oss hørte hva han sa, men det så ut til at hun hadde blitt lei seg. "Hun er bare såååååå fake", hvisket Selena til meg og kysset meg på kinnet. Det gjorde vondt å se Dittnavn slik. Hun var en hyggelig jente og en veldig pen en. Hvorfor var jeg med Selena når hun var utro mot meg? Jeg slo meg selv i pannen og så Dittnavn og Chaz komme inn sammen i bilen. SÅ HAR SELENA OG DITT NAVN SAMTALEN OG VI SKIPPER HELT FREM TIL DER DEM SLIPPER AV SHINE! 

"Så du...Dittnavn", hørte jeg Chaz si til Dittnavn. Jeg stoppet og kikket på Dittnavn. Hva skulle Chaz si nå, tenkte jeg og så på Dittnavn. 


Mer?

Hva tror du Chaz spørr "deg" om? :-) 

Ble rart på slutten, men gjør det sånn så dere slipper å lese det på nytt igjen ;-) 

HOKL


 

Historie del 8 - Like heaven
FØLG MEG PÅ TWITTER? :-) Homkogl heter jeg! 

 

"Hva", spurte du og gikk mot skjermen. "Vel...", sa Shine og visste deg et bilde. 


Det var et bilde med deg og Justin i parken og under bilde sto det "Den nye jenta til Justin Bieber? Hva med Jelena?". Det var mange kommentarer nedover og du leste en. "YES, Jelena er ute! Endelig" sto det. "Oi, hva tror du Selena sier til dette", spurte du Shine og kikket nervøst i gulvet. "Eh, det står på twitter", sa Shine og kikket på deg. Der sto det "@Selenagomez - What did i do wrong? Who is that girl? </3 But going on a date with my dear Justin, I hope you tell med everything" sto det. "Hmm, hva tror du Justin sier", spurte jeg nervøst. "Vel, vi får vite det i dag når vi møter dem begge to", sa Shine og logget av twitter. Dere begge fant frem noen fine kjoler og tok de på dere. 


(Imagine: Hvit til Shine og rosa til deg)

"WOW, DU PASSET DEN", ropte Shine høyt og smilte. "Jah, håper bare at Chaz kan holde munnen igjen", sa du og lo. Shine lo også og tok på seg sminke. "Kom her, du må sminke deg mere", sa Shine mens hun tok pudder på deg. Dere sminket dere ferdig og det var 5 minutter igjen. "Sko", ropte Shine mens hun gravde seg gjennom klesskapet ditt. Hun kom frem til at dere begge skulle ha på dere svarte sko, helt likedan. "Greit for meg", sa du og flirte. 


(Imagine)

Dere tok en veske hver og puttet sminke oppi, og mobil, og andre ting dere trengte hvis noe skulle skje. Du tok med deg nøkklene og dere gikk ut og ventet utenfor huset ditt. "Så de kommer og henter oss i bil eller", spurte Shine og kikket rundt etter en bil. "De skulle ha vært her nå. Klokken er 7", sa du og kikket etter en bil også. Dere sto der lenge og ventet før de kom en time senere. "Hva faen? Vi har ventet i en time", sa Shine når vi satte oss inn i bilen. "Sorry jenta mi. Justin og Selena måtte bare snakke om noe", sa Ryan og kikket på Justin og Selena som satt og kysset hverandre. "Ååå, dere kunne ha sagt ifra da", sa jeg surt og tok armene i kryss. "Ta det med ro da jente", sa Selena og flirte. "Ja, fordi du ventet ikke i en time", sa du surt tilbake. "Chill da", sa Justin og kysset Selena en gang til. Var det sånn Justin egentlig var? Hvordan kunne han si det rett forran deg når han visste hun gjorde deg irritert etter å si det. "CHILL? Vet du hva, stikk", sa du og kikket stygt på Justin. "Dittnavn...", sa Shine og så på deg med et bekymret blikk. "Hva er galt Dittnavn", spurte Chaz og så på deg. "Vel først så skal Selena virke kul så prøver Justin på det også og de irriterer meg begge sykt mye bare fordi de hadde en krangel og vi sto der ute i en time og ble iskalde", sa jeg og kikket stygt på Selena. "Stopp bilen", sa du og kikket på Chaz som kjørte. "Hva", spurte han og stoppet. "Stopp, takk", sa du og åpnet bil døren. "Hvor skal du", spurte Justin og kikket på deg. "Bort fra dere", sa du og begynte å gå. "Vi skal jo på date, vent da", hørte du Justin rope etter deg. "Ikke tale om", sa du og tok av deg skoene og sprang. 

 

Justin sitt synspunkt: 

Vi satt i bilen og så at Dittnavn sprang nedover veien. "Justin, Selena, hvorfor måtte dere ødelegge", sa Chaz surt. "Unnskyld da, ikke min feil hun er en sånn kjerring", sa Selena surt tilbake. "Hei, ta det tilbake", ropte Shine tilbake. "Å? Hvorfor? Skal du komme å slå meg da", sa Selena og lo. "Selena, slutt", sa jeg og holdt rundt henne. "Vet dere hva? Jeg stikker jeg også. Gidder ikke å henge med Selena her som slenger dritt om venninen min", sa Shine og tok av setebeltet. "Shine, plis da. Bli", sa Ryan og holdt henne igjen. "Da får hun oppføre seg", sa Shine og pekte på Selena. "Jeg skal ikke bite", sa Selena og fniste. Shine tok på seg setebeltet igjen og vi kjørte vidre. "Jeg gidder ikke å bli med... Dittnavn er ikke her", sa Chaz skuffet og ga Selena et stygt blikk. "Chaz", sa jeg og dultet borti han. "Greit, men jeg blir ikke lenge", sa han og kikket på Ryan. Vi kom frem og parkerte bilen og gikk fort inn forbi paparazziene. Selena, var hun så slem mot Dittnavn? Hun var ikke sånn til vanlig, men kanskje hun bare var sjalu over kvelden jeg var i parken med Dittnavn...
Mer? 

Hva tror du skjer vidre? 

 

Sorry for kanskje en kjedelig del, men må komme meg inn i historien og det blir spennende etter hvert! De blir sammen, men det må være litt realistisk :-) 

HOKL


 

 

 

Historie del 7 - Like heaven
 Han var hyggelig, og søt, men likte du han? ?


Justin sitt synspunkt: 

Ryan, Cahz og jeg satte oss inni bilen, og Kenny smilte stort til oss. "Så hvordan er California", spurte Kenny oss fort. "SUPERT, jeg møtte jenta JEG elsker", sa Ryan og hoppet opp og ned. "Dude.. Du har møt henne en gang og dere klinte", sa Chaz og så litt skuffet ut. "Sorry da, men hun er bare så HOT og så snill. Hun forstår seg på meg og ler hele tiden", sa Ryan og smilte. "Det går greit dude. Håper bare at Dittnavn og jeg blir sammen snart", sa Chaz og blunket mot Ryan. "Jaa, hun var jo også HOT DA", ropte Ryan. "Ro ned nå gutter. Vi har møt dem en gang, vi vet ikke hvordan de egentlig er", sa jeg surt og kikket ut gjennom vinduet. Egentlig hadde jeg og Dittnavn snakket lenge i parken sammen og vi koste oss virkelig. Hun var som en kjempe god venn av meg som jeg hadde kjent i flere år, men jeg ble jo kjente med henne akkurat i sted? Vi kjørte bortover veien til hotellet og vi gikk ut av bilen. Papparazzier sto der og tok masse bilder. "Ikke nå", sa jeg og gikk kjapt inn. Likte jeg Dittnavn? Likte jeg forsatt Selena? Jeg ante virkelig ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg tok og la meg godt ned i sengen og sovnet raskt. 

Ditt synspunkt: 

Du våknet av mobilen din ringte. Det var Shine som ringte. Du tok den opp og la den inntil øret ditt. "Du vet jeg bruker å sove lenge", sa du og lo med trøtt stemme. "Ja, men klokken er 3", sa hun og lo. "Oii, 3? Heh, går og dusjer nå jeg da", sa du og satte deg opp. "Ja, da kommer jeg til deg om en time, så kan vi finne noe fint å ha på oss", sa Shine og la på. Du gikk inn i dusjen og lat vannet bare renne nedover kroppen din. Du gikk ut og tørket deg godt etter på og tok på deg en truse og BH. Så tok du bare en morgenkåpe og gikk ned for å få deg noe å spise. Du tok en pizza og puttet inn i ovnen. "Godt med pizza til frokost", mumlet du til deg selv. Du ventet i 10 minutter og tok den ut og begynte å spise den. Du spise halve og tok resten i kjøleskapet så du kunne varme det opp senere. Du gikk opp på rommet ditt og tok bare på et lett lag med maskara før du hørte det ringte på. Du sprang ned og åpnet og der sto Shine. "Hei, jeg tok med noen kjoler", sa hun mens hun klemte deg. "Så bra, jeg håper virkelig at Chaz ikke er så forelsket i meg", sa jeg og flirte. Shine flirte også før dere gikk opp på rommet og begynte og finne kjoler. "Kan jeg låne pcen din litt? Skal bare skrive noen på twitter", sa Shine og smilte. "Jaja, bare ta den", sa du og så på flere kjoler. Shine tok opp pcen din og logget inn på twitter mens du fant frem en fin kjole. "Oii, shit", sa Shine mens hun kikket nervøst på deg. "Hva", spurte du og gikk mot skjermen. "Vel...", sa Shine og visste deg et bilde.Sorry for kort del, men må ordne meg nå og så skal jeg spise før jeg drar på kino :-) 

Sjekke dette innlegget også: http://hokl.blogg.no/1310909254_vil_noen.html#comment

Mer? :-) 

Hva tror du det er bilde av? 

Twitternavn: homkogl 

HOKL

 

Historie del 6 - Like heaven
"Vel...", sa Justin og smilte lurt. 


"Vi var bare i parken", sa du kjapt og smilte. Justin slo deg mykt i armen og flirte. "Åja, da så", sa Chaz og satte seg ned igjen. Hvorfor kysset Chaz deg på kinnet egentlig, tenkte du og satte deg ned også. "Dere klokken er 2. Kanskje vi burde ringe til Kenny for å få han til å hente oss", spurte Justin og smilte mot deg. "Ja, greit", sa Ryan og sukket. Han satt der med Shine og kysset henne mykt på leppene. Justin tok tak i mobilen sin, gikk ut til kjøkkenet og ringte til Kenny. "Så hvem liker du", spurte Chaz deg. "Ehh, ingen", sa du og smilte. "Ååå...", sa han og kikket ned i gulvet. "Men du er ganske søt", sa du og blunket mot han. Du visste han likte deg, så du ville heller ikke gjøre han sjalu med at du og Justin var i parken sammen. "Kenny kommer nå, så vi skal bare gå til parken", sa Justin som kom inn igjen til stuen. "Så bra", sa Chaz og smilte. Shine kom bort til deg og smilte stort. "Hva", spurte du og smilte. "Justin liker deg og det gjør Chaz også", hvisket hun og smilte. "Særlig", sa du og tok på deg skoene. Du og Shine skulle følge guttene til parken for å sjekke at ingen gale fans kom mot dem. Egentlig var det rart at dere måtte følge dem, men det gikk jo helt greit for deg. Alle tok på seg skoene og gikk med dem. Ryan og Shine gikk hånd i hånd noe som var utrolig søtt, men Chaz stirret på deg hele tiden. "Dere, blir dere med på date alle sammen", spurte Chaz plutselig. "Hva mener du med date alle sammen", spurte du nervøst. Du likte egentlig ikke Chaz men du likte han som en venn. "Jeg mener, Ryan og Shine, Justin og Selena, og meg og deg", sa Chaz og blunket imot deg. "Greit for meg", ropte Shine, mens hun kysset Ryan. "Ehh, ja", sa du og kikket ned i bakken. "Greit, få Selena hit til i morgen kveld da Justin", sa Chaz oppspilt. "Ja, sender melding nå", sa Justin og trykket på mobilen sin. "Skal vi ha daten i morgen", spurte du og kikket på Shine. "Så klart. Vi har.. Eller Justin har konsert i over morgen så vi tar det i morgen.. eller i dag da", sa Chaz og smilte. "Ja okei", sa du og så på Chaz. "Resturang... Hvilken er best", spurte Chaz og smilte mot deg. "Jeg elsker Mitos", sa du og smilte. "Jepp, da drar vi dit. Vi henter dere til Dittnavn klokken 7, okei", sa Chaz. "Greit", sa Shine og smilte. Dere kom frem til parken og der sto en svart bil. "Der er Kenny", sa Justin og smilte. "Ja... Hade da", sa du og prøvde å unngå Chaz sitt blikk. "Ja, hadebra", sa Justin og ga deg en klem. Chaz ga deg en klem også og et lite kyss på kinnet. Ryan kysset Shine ømt og alle gikk til bilen. "Han er bare så perfekt", sa Shine mens hun smilte. "Endelig fikk du deg kjæreste", sa du og lo. "Hold kjæft du da", sa hun og lo også. Dere lo sammen og gikk tilbake. "Jeg går hjem igjen da", sa Shine og klemte deg. "Okei, snakkes i morgen før daten da", spurte du og smilte. "Jepp, hade søta", sa Shine og gikk. Du gikk tilbake til deg og la deg godt under dynen din. Chaz og deg? Det passet bare ikke, tenkte du. Justin og deg var et ganske søtt par, men han hadde jo Selena. Var du forelsket i Justin nå etter samtalen dere hadde i parken? Han var hyggelig, og søt, men likte du han? Mer? 

 

HOKL

Historie del 5 - Like heaven
Hei! I dag har broren min bursdag og blir 16 år men jeg skal prøve å blogge. Vi skal se den siste Harry Potter filmen i 6-tiden så vet ikke når jeg kommer hjem. Jeg skal skrive noen deler nå, så jeg kan spørre om noen av gjestebloggerene kan poste dem mens jeg er på kino, men tror de begge er borte (?). Den ene gjestebloggeren kommer hjem i kveld så kan spørre henne :-) Haha, sorry Shine hvis du er litt sånn "badass" men du skal ikke være det altså :-) 

Jeg prøver å lese alle historiene som folk spør meg om å lese så jeg skal ta meg en titt innom hvis du kommenterer din blogg med historie på :-) 

Jeg og Chaz gikk langt i bakveien og stoppet opp når jeg så noe som jeg aldri trodde ville skje i kveld...


Forsatt Justin sitt synspunkt:

Der sto Ryan og klinte med Shine. "Hva søren", hørte jeg Chaz si. Jeg nikket og gikk sakte mot huset. "Han kunne vente litt da", sa Chaz som kom på siden av meg. "Ja, enig", sa jeg surt og gikk helt ved huset. Døren ble åpnet og der sto Dittnavn og ble sikkert like sjokkert som oss. 

Nå har Justin og Dittnavn nesten like synspunkt :-) 

Ditt synspunkt:

Der sto den ene gutten som satt på benken i dag tidlig og klinte med Shine. Justin og Chaz sto der bakkom og smilte litt. De så skuffet ut. "Hva faen", sa jeg surt og kikket på Shine. "Oi, hei", sa hun og rødmet fra topp til tå. "Ehh, hei", sa Chaz og kikket på meg. "Hei, hvem er det", sa jeg og pekte på gutten som hadde klint med Shine. "Det er Ryan så klart", sa Shine og smilte stort. "Jaha... Kom inn", sa du skeptisk og kikket på Justin. Du merket at han så på deg masse, men du brydde deg ikke siden du likte han ikke i det heletatt. Du satte deg ned i sofaen mens Shine, Ryan, Chaz og Justin sto i gangen. "Bare kom inn", ropte du mens du hørte de le. "Ja, kommer", ropte Chaz tilbake. Alle kom og satte seg ned i sofaen og du satt ved siden av Chaz og Justin, mens Shine og Ryan satt og flørtet sammen i en annen sofa. "Sååå..", sa du for å få bort den kleine stemmningen. "Sååå...", sa Chaz tilbake igjen. "Ehh, skal vi se en film", spurte du og smilte litt. "Jaaaa, SKREKFILM", ropte Chaz og gikk mot der alle filmene var. "Nei, Chaz! Ikke skrekfilm", skrek Shine. "Joooo, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis", sa Chaz og lagde hundeblikk. "Nei, ikke tale om", sa Shine og sto opp. "Ryan kan jo passe på deg", sa Chaz surt og tok frem en skrekfilm. Shine rødmet og satte seg ned igjen. Chaz slo på filmen og skrudde av alle lysene og satt seg ved siden av deg igjen. Du likte ikke skrekfilm i det heletatt så du satt med en pute forran deg, klemt inntil deg. "Popkorn", skrek Chaz på starten av filmen og satte på pause. "Kan jeg lage", sa Chaz med et hundeblikk mot deg. "Ja vel", sa du og flirte. Chaz gikk for å lage popkorn mens Justin stirret på deg. "Hva er det", spurte du og smilte litt. Det var ganske så skummelt at han gjorde det, men du måtte jo spørre. "Ingenting vel", sa han og kikket bort. Chaz kom tilbake igjen og hoppet i sofaen og så satte han seg ned og spise litt popkorn. Han startet filmen og jeg tok puten fort opp igjen. "ÆÆÆÆ", hylte du når en ekkel og skummel scene kom i filmen. "Jeg skal passe på deg", hørte du Justin hviske til deg og tok tak i hånden din. Hvorfor var han så snill og grei mot deg? Han hadde jo kjæreste eller? Chaz satt der med øynene åpne og kunne ikke bry seg om du syntes om den var skummel eller ikke. "Hva sa du", hvisket du til Justin og smilte litt. Du hadde en varm følelse inni deg når han tok tak i hånden din men du hatet han jo. "Ta det med ro, jeg skal passe på deg", sa han tilbake igjen og tok armen sin rundt deg. Gjør han dette med alle jenter, tenkte du og reiste deg. "Jeg må bare på do", sa du og sprang fort opp på rommet ditt. Du la deg ned i sengen og hørte at Shine hylte og lo der nede. Hun likte å være med dem, men hva med deg? Likte du det? Du gikk ned igjen og mot gangen. "Jeg går ut en tur", ropte du og gikk ut. Du gikk mot veien og bortover mot parkendu var i dag tidlig. Du hørte skritt bak deg og der sto Justin. "Hei du", sa han og gikk ved siden av deg. "Hei", sa du kjapt og smilte. "Sorry hvis jeg gjorde noe galt, men du ble jo så redd", sa han og smilte. "Ja... Det er meg", sa du og smilte igjen. Dere gikk mot parken og satte dere ned der og snakket om alt dere kunne snakke om. Dere snakket om hverandres liv. Du ble litt sjokkert over hvor snill Justin egentlig kunne være og smilte imot han hele tiden. "Har du sett Never say never", spurte han og smilte. "Jaaa, bare 1593 ganger", sa du sarkastisk og lo. Du hadde sett det tusen ganger med Shine, men du følgte aldri med. Justin lo også og kikket på mobilen sin. "Oii, klokken er 2 om natten", sa han og lo igjen. "Wow, aldri snakket så lenge med en gutt", sa du og smilte. "Hehe, nei..", sa han og smilte mot deg. Du var aldri så mye med gutter men prøvde. De på skolen greide du så vidt å ha en samtale med før de ble opptatt med å snakke om spill. "Så skal vi gå tilbake", spurte Justin og reiste seg opp fra benken dere satt på. Han bet seg i leppen og smilte til deg. "Ja, greit", sa du og dere gikk tilbake sammen til huset ditt. Dere åpnet døren og så Ryan, Chaz og Shine. Alle de hoppet opp og ned i sofaen din og køddet bare rundt. "Hvor har dere vært", spurte Chaz som kom springende mot dere og kysset deg på kinnet. "Vel...", sa Justin og smilte lurt. 


Aww :-) 

Mer? 

Unnskyld for litt kjedelig del :-) 

 

HOKL


Historie del 4 - Like heaven
JEG TAR MEST MED DITT SYNSPUNKT MED JUSTIN SITT KOMMER INNIMELLOM! :-D 

---

"Tja, kanskje", sa du og gikk fortere.


Shine løpte litt ved siden av deg siden du gikk så fort. "Hva mener du med tja? Du blir med ja", spurte hun og stoppet deg. "Ja, kanskje", sa du irritert og begynte å gå igjen. "Ja, lover du", spurte hun med litt trist stemme. "At jeg blir med", spurte du forskrekket å så på henne. "Ja, så klart. Lover du", spurte hun en gang til. Tenk om du møtte på Justin igjen? Tenk om du møtte de 2 andre fyrene. "Vi får se", sa du og smilte. Shine sukket og gikk etter deg. Hun gikk hjem til seg og du gikk hjem til deg selv. Du satt deg bare ned og så på tv før du sovnet raskt på sofaen. Du drømte om Shine og Justin. De ble sammen og Shine ble en stjerne som ikke hadde tid til deg lenger. "Uff", hylte du og våknet. Klokken var nå 8 og du ville så klart ikke få til å sove, tenkte du og gikk inn på kjøkkenet for å finne noe å spise. Faren din var borte i en uke så du hadde huset for deg selv. Du fant litt potetgull og satte deg ned i sofaen igjen. "Hei, kan du komme over? <3", skrev du på en melding og sendte den til Shine. Du fikk svar fort og sjekket den. "Hei, sorry! Var på butikken og møtte Justin der igjen! Aww, lykkelig", hadde hun skrevet. Du sukket og slang fra deg mobilen. Møtte på Justin igjen, tenkte du og ristet på hodet. Hvorfor spurte hun ikke meg om å være med i butikken, tenkte du og tok en håndfull av chips i håndflaten. Du så litt på tv før mobilen din ringte. "Hallo", sa du og tok den inntil øret. "Heeeei søta! Kan jeg møte deg", spurte en ukjent stemme. "Hvem er dette", spurte du usikkert og kikket på navnet. "SHINE <3" sto det. "Det er han gutten du møtte ved benken i dag, Chaz", sa han. Du ble rett og slett sjokkert og lurte på om Shine egnetlig ville lånt bort mobilen sin til dem. "Ehh, kan jeg snakke med Shine", spurte du. "Jaja, her er hun", sa Chaz og du hørte latter i bakgrunnen. "Slutt da. Nei, jeg kan ikke snakke med henne nå", hørte du og du ble lei deg når du hørte at Shine sa det. "Ehh, hun kan ikke...", prøvde Chaz. "La meg snakke med henne nå", ropte du nermest inn i telefonen. "Ja... Her", sa Chaz sjokkert og ga mobilen til Shine. "Hallo, det er Shine og shiner ting opp her og der", sa hun og fikk latterkrampe. "Shine? Det er meg", sa du sakte. "Oi, hei. Det var kødd. Jeg tenkte ikke at Chaz skulle ringe til deg", sa hun og lo litt. "Hehe, nei, men kan du komme over hit nå", spurte du. "Ja, kommer nå", sa hun og la på. 3 minutter etterpå ringte det på døren og du gikk for å åpne. Du ble sjokkert over hvem som faktisk sto der sammen...

 

Justin sitt synspunkt: 

"Wow...", var alt Ryan sa. "Du trenger hjelp mann", sa Chaz med en tullete stemme. Jeg lo litt og tenkte på Selena. Jeg måtte møte henne og finne ut hva jeg faktisk følte for henne. "Kom igjen, jeg vil ha godteri", ropte Chaz og sprang litt rundt. "Jaja, kom igjen", sa Ryan og lo. Dere gikk mot en butikk og Chaz sprang rundt og lo masse. Han tullet bare og smilte imot de som jobbet der. "Jeg vil ha denne, denne, denne, denne, denne", sa Chaz mens han tok ting opp og puttet det neddi en liten kurv. Ryan og jeg bare lo og tok oss en brus. "Hei, hva med...", sa Ryan før han lå på bakken. "Oii, whops", sa en jente. Hun lignet veldig mye på Shine tenke jeg og smilte. "Ryan", sa hun forskrekket og hjalp han opp. "Ehh? Ja", sa han og smilte. "Hei Shine", sa jeg og smilte til henne. "Hei Justin, Chaz og Ryan", sa hun og rødmet. "Oija! Shine. Hyggelig", sa Chaz og tok tak i hånden hennes. Hun ble med dere mens Chaz fant godteri. Det så ut som at Ryan likte henne og flørtet så mye med henne. Hun lo hele tiden av han. "Shine, hvor er venninen din", spute Chaz plutselig. "Hun er hjemme", sa Shine og lo ennå mer av Ryan. "Kan jeg ringe henne", spurte Chaz og rødmet. "Jaja", sa Shine og ga han mobilen sin. Chaz fniste litt og gikk litt bort så jeg hørte ikke hva han sa til henne. "Kom igjen da Justin", sa Shine og dro meg med på en dans som Ryan gjorde. Chaz snakket og så ga han mobilen til Shine. "Hallo, det er Shine og shiner ting opp her og der", sa hun og fikk latterkrampe. Ryan lo litt og snudde seg imot meg. "Jeg liker henne", mimet han med leppene sine. Jeg tok opp tommelene og smilte. "Kom igjen, vi skal til Dittnavn nå", sa Shine og dro oss med. Ryan og Shine flørtet hele veien på vei mot Dittnavn. "Her er vi", sa Shine og pekte på et fint hvit hus. Det var stort med et basseng. "Kom igjen", sa Shine og dro med Ryan. Jeg og Chaz gikk langt i bakveien og stoppet opp når jeg så noe som jeg aldri trodde ville skje i kveld...

Hvem tror du det er? 

Mer? 

Er super trøtt! Natta kjære lesere! 

 

HOKLHistorie del 3 - Like heaven
Flyey ble forsinket med 1 time så var det jo bare 4 timer på fly så tilsammen tol det fra 10 om morningen til nå for å komme hjem... Jeg skal bort på bursdag til mamma sin vennine så denne delen skrev jeg mens jeg var på flyet :-) Jeg håper det går greit og det kommer lengere deler senere, men når jeg sitter på ipoden er det vanskelig.. Kommer masse i kveld hvis dere er flinke til å kommentere!

Det så ut til at jenten ble ganske sur når jeg kom gående og jeg åpnet munnen min for å si noe...
---

Justin sitt synspunkt:
Men jeg stoppet. Jeg merket at Chaz hadde startet å flørte med henne. "Så hva heter du", spurte han og smilte til henne. "Dittnavn", svarte hun raskt og smilte. "Så fint navn", sa Chaz og smilte tilbake til henne. "Skal vi komme oss agårde Shine", spurte Dittnavn og reiste seg opp. "Ja, men...", sa Shine spørrende på meg. "Her og ta med venninen din", sa jeg og ga henne 2 billetter til konserten min og backstagepass. "Takk", sa hun overasket og smilte. Shine ga meg en klem mens Dittnavn sto der og så ned i bakken. "Hade da", sa Dittnavn mot Chaz og smilte. "Hadebra, håper vi sees igjen", ropte Chaz etter henne. De gikk hånd i hånd fnistene bort. "Hvorfor flørtet du med henne", spurte jeg Chaz surt. "Hun var jo bare så HOT", sa Chaz og fniste. Ryan nikket enig og smilte stort. "Jeg tar Dittnavn, Ryan du får Shine mens Justin du har jo Selena", sa Chaz og smilte. "Joa, men...", sa jeg og så ned. Selena hadde nettopp vært utro men vi var forsatt sammen siden ellers ville alle kalle oss playere. Selena var hyggelig og grei, og sa hun elsket meg når jeg så henne kysse en annen gutt. "Men, hva da", spurte Ryan og så på meg. Jeg satte meg ned og fortalte alt. Jeg likte Selena godt, men det var noe spesielt med Dittnavn...

Ditt synspunkt:
Du så at Justin stirret på deg og den ene gutten med svart hår spurte deh om hva du het. Du svarte fint og smilte. Du så at blikket til Justin ble borte og han kikket ned i bakken. Lilte han deg etter det du sa til han? "Skal vi komme oss agårde Shine", spurte jeg og smilte til henne. Ja, men...", sa Shine spørrende på Justin.. "Her og ta med venninen din", sa han og ga henne 2 billetter til konserten hans og backstagepass. "Takk", sa hun overasket og smilte. Shine ga Justin en klem mens jeg sto der og så ned i bakken. "Hade da", sa jeg mot Chaz og smilte. Han virket som en hyggelig fyr så jeg snudde meg mot han. "Hadebra, håper vi sees igjen", ropte han etter deg. Du og Shine gikk hånd i hånd bortover hjem og Shine var hwt starstruked. "Tenk, JEG møtte Justin Bieber", sa hun høyt. Hun var super glad så jeg måtte støtte henne. "Ja, tenk på det du...", sa jeg og smilte. "Er du ikke glad", spurte Shine og kikket på deg. "Joda, men han sølte is på meg", sa du irritert og prøvde å gnikke bort is merke du hadde på kjolen. "Ja, men plis vær med på konserten hannes da", ropte Shine glad. "Tja, kanskje", sa du og gikk fortere.

Takk for søte kommentarer! Jeg lover, jeg skal lese alle de som spørr meg om å gjøre det, men syns dere jeg burde forsette med Justin sitt synspunkt? :-)
Mer?

HOKL

Historie del 2 - Like heaven
Skriver på ipoden så det blir sikkert litt skrivefeil :-)

----

Ditt synspunkt:
"Hva i helvette", ropte du ut høyt. "Unnskyld, det var ikke meningen..", sa gutten. Det var Justin Bieber som hadde sølt all isen utover på deg. "Ja, siden du er sikkert kjempe lei deg, Justin BEVER", sa du og ropte ut Justin Bever ut høyt. Shine kom springene mot deg og ble super glad når hun så hvem du hadde møt. "Justin!! Jeg elsker deg", ropte hub og små dyttet deg bort. Hun visste at du hatet han og du gikk sakte bortover til benken, men du så 2 kjekke gutter på en benk. De lignet noen du hadde sett før men skjønte ikle hvor. "Hei, kom hit litt", sa han ene gutten med svart hår. Du gikk sakte bort til dem og satte deg ned på benken. "Så liker du ikke Justin Bieber", spurte han andre gutten. "Nei, se på han da", sa du surt og krysset armene dine. "Han er veldig grei altså", sa han med svart hår igjen. Du kikket bort på Shine og Justin og merket at blikket hannes følgte etter deg. Shine sto der helt oppspilt mot han mens han kjøpte is en gang til til seg selv og Shine. De kom gående mot deg og fikk helt panikk. Skulle han si noe tilbake etter du ropte det til han?

Justin sitt synspunkt:
"Hva i helvette", ropte jenten ut høyt. Det så ut som hun ble veldig sur men det var jo ikke meningen? "Unnskyld det var ikke meningen", sa jeg uskyldig og stirret på henne. Hun var pen og så ut som en fin jente, men jeg var sammen med Selena... "Ja, siden du er sikkert kjempe lei deg, Justin BEVER", ropte hun høyt og gikk litt til siden. En jente kom springene og dyttet hun vekk litt og bablet i vei om at hun elsket alt jeg gjorde men jeg hadde øynene mine klisstret til henne. "Ehh, takk. Vil du ha en is", spute jeg jenten og smilte. "Ja, gjerne", sa jenten høfelig og smilte. Jeg kjøpte is og når jeg snudde meg satt hun ved siden av Ryan og Chaz. Liker hun dem, tenkte jeg og smilte til jenten som het Shine. Hun fortalte mye til meg om henne og vi gikk mot chaz, Ryan og jenten som satt på benken. Det så ut til at jenten ble ganske sur når jeg kom gående og jeg åpnet munnen mim for å si noe...

// blir ingen bilde siden sitter på ipoden..

Jeg starter fra i morgen av med bare DN sitt synspunkt. Jeg syns det ble dårlig og for mye med Justin sitt synspunkt også. Det kommer sånne korte deler av Justin sitt synspunkt istedenfor :-) Btw; kommer ikke en ny del før imorgen kveld.. Flyet mitt går i ett tiden men kommer ikke hjem før 6 og så må jeg spise så kommer med mere historie del rundt 7-8 tiden :-)

Hva syns dere så langt?
Mer? :-)

HOKL

Historie del 1 - Like heaven
Nå kommer historien! Skrev den fort men håper dere liker den! :-) Nettopp startet så den er kanskje kjedelig men den må være realistisk også! 

-----

Du bor i California, og bestevenninen din heter Shine. Du er 16 år gammel og har en halv søster på alder av 28. Moren og faren din er skilt og du bor med pappan din. Du hater Justin Bieber, men venninen din elsker han bare helt og faren hennes eier et plate selskap som heter "Bang". (Random) 

Ditt synspunkt: 

Du våknet tidlig av alarmen din ringe. Du trykket på knappen og kikket på mobilen din. Der var det en melding fra bestevenninen din Shine. "Hei, blir du med og kjøper is ved parken rett borte ved oss? <3". Du svarte med en gang, "Ja, så klart! Gleder meg til å se deg igjen <3". Dere hadde ikke sett hverandre på flere uker! Hun hadde vært borte i Atlanta for å synge inn en sang der. Hun var ikke kjent men hun gjorde det fordi faren hennes eide lokalet og ville prøve ut henne til å synge en sang. Egentlig så var hun ikke kjempe flink, men det ble jo fint. Du tok på deg litt sminke og en lett sommerkjole. Det var varmt ute og det var sommerferie. Du sprang ned trappen og tok et elpe på veien ut og små sprang til parken. Der sto Shine og ventet på deg og hadde armene i kryss. "Hei, unnskyld jeg er sen", sa du og ga henne en klem. Hun så surt på deg, men så tok hun armene rundt deg og klemte deg hardt. "Jeg har savnet deg så mye, du aner ikke", ropte hun nesten og smilte stort til deg. Du smålo litt og dere satte dere ned på en benk. "Wow, se han der da", sa Shine og glodde etter en gutt på alderen deres. "Han var kjekk ja", sa du og lo. Dere satt alltid og glodde på gutter eller snakke om gutter. "Jeg går og kjøper litt is jeg", sa du og gikk mot isboden. "Ja, greit *Dittnavn*, men vær kjapp! Jeg vil ha vanilje is", ropte Shine etter deg. Du bare himlet med øynene og gikk til isboden. Det sto en gutt rett forran deg og du lurte egentlig på om han var på alderen din men du kunne ikke se ansiktet hannes. Han snudde seg fort med en gang han fikk isen og fikk alt på deg. Du hadde is over hele deg og du ble kjempe sur og ennå surere når du så hvem det var...

Justin sitt synspunkt: 

"Justin kom igjen! Flyet går om en time", ropte Scooter som sto ved siden av sengen min på hotellet i New York. "Jadajada, hvor skulle vi igjen", spurte jeg og smilte til han. "California, nå kom igjen", sa han og tok tak i kofferten min. Jeg, Scooter, Chaz, Ryan, Kenny og moren min satte oss inn i en bil og kjørte av gårde til flyplassen. Vi sjekket fort inn og sprang mot flyet. Vi hadde privatfly men Scooter hadde en date i California så han ville rekke den. Vi satt oss på flyet og det tok 1 time for å komme frem. "Jeg har lyst på is", klaget Chaz og smilte når vi satte oss inn i bilen. "Ja, jeg også", ropte Ryan. Så klart bestevennene mine ble med på en konsert som jeg skulle ha i California. Jeg skulle være der i 4 uker før jeg dro hjem og deretter rett på turne i 6 månder. "Ja vel... Vi stopper på parken rett der borte", sa Scooter og smilte vennelig til dem. "JAA, elsker deg Scooter, ropte Chaz og klemte han. Ryan og jeg lo litt av Chaz siden Chaz var uansett alltid morsom. Vi kom frem og Chaz sprang ut av bilen så fort han kunne. "Vent da", ropte Ryan etter han og løpte mot han. Jeg gikk sakte ut av bilen og gikk med hendene i lommen mot dem. De kjøpte seg is og satte seg ned på en benk like ved mens jeg måtte også kjøpte en is selv. Jeg sto i kø og bestilte en sjokolade og vanlije is til meg selv. "Kjøp en is til", ropte Chaz og flirte. "Ja vel", ropte jeg tilbake og bestilte en jordbær is til han. Mannnen ga meg isen og jeg smilte stort imot han. "Takk", sa jeg og nikket.  Idet jeg snudde meg mistet jeg all isen utover en jente på min egen alder. "Whooooops", sa jeg idet jeg mistet den...

//Blir ingen bilde, unnskyld.. :-) 

 

Det blir ikke sånn som dette hele veien, med Justin sitt synspunkt og ditt, det kan hende jeg skifter over til bare ditt synspunkt :-) 

 

Hva syns dere? 

Hva tror dere skjer? 

P.S. Jeg skal bruker flere navn av dem dere foresto til meg, og unnskyld hvis det ble en kjedelig del, men må komme meg inn i historien først. Kan hende det kommer en del i kveld også, men ikke forvent noe som helst :-) 

 

HOKL

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits