You Can`t Hide The Truth- RikkeVD

Historie del 100 - Normal Girl SISTE DEL
Forresten har merket en annen historie blogg har "tatt" det samme navnet som jeg brukte før, det skal vel være lov eller ikke? Blir bare litt små irritert. Folk burde finne på sine egene navn her om dagen.... lol, føler meg snill.

Sorry :-D

 OG jeg ville bare si for at jeg har vært litt opptatt i det siste er fordi jeg har startet med å skrive en engelsk historie men den handler ikke om Justin. Jeg vurderer å skrive den engelsk historien min og gjøre det til en bok faktisk. Vil dere ha en liten sneakpeak av den? Legger ikke ut hele historien her da, bare sånn lite prosjekt. Dere kan jo få se starten hvis dere vil. Vil dere det? 

Plis svar på det :-) 

"Bare fordi jeg er Justin sin kjæreste", sa du og så ned. "Ja, men vent å se til senere da", sa han og klappet deg på skulderen. 


 1 år senere.... (Sorry for masse hopping nå osv men på slutten av historien). 

Det var siste dagen med spilling inn av filmen og det var tøft for det med Thea, Cole og i hvertfall Selena rundt, men du hadde blitt gode venner med de. Alt som hadde skjedd før hadde du lagt bak deg og gikk vidre. Du kunne ikke tenke tilbake på noe som var over flere år siden. Thea hadde blitt snillere, samme med Selena også. Thea datet en fyr hun ble kjent med og Selena datet Nick. Rebecca og Dylan datet forsatt sammen de også, og Amalie datet han samme fyren forsatt. Du var forsatt sammen med Justin og var veldig lykkelig nå. 

"Hedda, siste opptak nå", ropte James som var i super form. "Jepp, var det brullupet", ropte du og tok en slurk fra vannflasken din. "Ja, eller når Justin spørr deg da", ropte han og smilte til Justin. "Jaja, jeg kommer nå", ropte du og kastet fra deg flasken og sprang mot de. "I denne scenen skal du og Justin sitte på stranden og han frir til deg, okei", sa James og smilte lurt. "Ehh... hva det i manuset", spurte du men Justin dro deg med og dere gikk hånd i hånd bortover. "Justin, det er ikke i manuset", hvisket du og så på han. "Bare ta det med ro", sa han og dere satte dere ned i sanden. Justin snudde ansiktet sitt mot ditt og gliste. Du tittet rundt deg og det var bare en kameramann etter dere. "Justin....", sa du og så på han ta frem noe fra lommen. "Kjære Hedda...", sa han nervøst og åpnet en liten boks. Det lå en fantastisk ring der og du begynte å få gledestårer. 


(Syns den var fin jeg, lol) 

"Kjære Hedda, vil du gifte deg med meg", spurte han nervøst og så på deg i øynene. "Så klart", svarte du og ga han en klem. "Jeg elsker deg", hvisket han søtt. "Elsker deg også", hvisket du tilbake og rettet deg opp. "Ta på ringen, da er du bare min", sa han og gliste. Du smilte og Justin tok ringen på deg. Den skinte og du så på Justin. "Justin...", sa du med gledestårer. Du elsket han virkelig. Verden var perfekt med han og han var bare en normal gutt. "Vet du hva", spurte han og strøk deg i håret. "Nei", sa du litt spørrende og så på han. "Your my normal girl and I love you", sa han søtt og kysset deg lidenskapelig. 

 

FERDIG! 

Hva syns dere? 

Noen ideer til neste historie? 

HOKL, Hedda

Historie del 99 - Normal Girl
Føler historien ble veldig dramatisk men jeg skal slutte på del 100. Så jeg lurer på, vil dere ha sesong 2? 

 

"Så søt han er", tenkte du smilende og tenkte på hvordan musikkvidioen skulle bli. Du gledet deg nå og ville bare ut av sykehuset.


 2 uker senere...

Du hadde kommet ut av sykehuset og Justin hadde vært på besøk hver dag. Ingen visste hvem personen var, men du hadde en tanke om hvem det var men orket ikke å tenke på det. Du ordnet deg klar til å bli med på musikkvideoen nå og du gledet deg masse. "Er du klar", sa Justin som sto og kikket på deg mens du ble sminket. "Ja, jeg er klar. Er du", spurte du og gikk ned fra stolen du satt på. "Flott, jeg også", sa Justin og tok hånden din. Dere gikk begge bort til settet mens Justin hvisket søte ting til deg. Du hadde hørt sangen og Justin sa den handlet om deg. Du bare smilte til han og kysset han. Han var så søt i hvertfall når han brydde seg mere om deg enn noe annet. "Er dere klare", spurte en mann som var kledd i en hvit t-skjorte. "Jepp, det er vi", sa Justin smilende. Dere ble ført bort til et lite sted og dere satte dere ned på bakken. "Ok, så Justin gir deg et smykke og tar det på deg. Dere har vel lest hva dere skal si", spurte mannen og smilte. "Ja, det har vi James", sa Justin og himlet med øynene. "Flott", sa han og satte seg på en stol. "Rull kamera", ropte han og dere startet. Etter en halv time ble dere endelig ferdig med å spille inn den scenen. "Flott, da prøver vi med å starte med sangen og får inn Chris Brown", ropte James og smilte til dere. I den siste scenen skulle du kysse Justin. Du smilte til han og ga han et lett kyss på munnen.

"FLOTT", ropte James og klappet. "FERDIG", ropte Justin og klemte deg. Du bare lo og smilte.  En hel dag med innspilling av filmen ble du kjent med mange andre folk også. Det var super gøy å spille inn en musikkvideo."Denne filmen her blir perfekt! Justin, Hedda, Chris, kom innom en uke til meg og dere får se musikkvideoen", sa James og nikket. "Ja, greit det James", sa Justin og holdte rundt deg. "Justin, du har en super kjæreste og jeg vil gjerne snakke med deg Hedda, alene", sa han og smilte. "Okei...", sa du usikkert mens Justin nikket og blunket til deg. Du gikk med James et stykke unna og han smilte til deg. "Jeg vil gjerne du skal bli med på noe fantastisk", sa han og smilte. "Å? Hva da", spurte du og så på han. "Jeg vil gjerne lage en film med deg, siden du bodde i Norge ikke sant", spurte han smilende. "Ja, jeg gjorde det", sa du og så på han. "Vel, jeg vil gjerne lage en film om livet ditt. Når du møtte Justin, med alt dramaet, med alt som skjedde", sa han og så på deg. "Vet du om alt", spurte du og så på han sjokkert. "Ja, Justin har fortalt meg alt og det ville bli en bra film tenkte han", sa han og så bort på Justin. "Vel, skal jeg spille hovedrollen", spurte du og gliste. "Ja, jeg vil ha Rebecca, Dylan, Cole, Justin, Amalie, Thea, og alle de der med på filmen", sa han og så på deg. "Hva skal den hete...", spurte du og smilte litt skjevt. "Den skal hete Normal Girl tenkte jeg", sa han smilende. "Å? Hvorfor det", spurte du litt nyskerrig. "Fordi du var en helt vanlig jente før... Nå er du kjent", sa han smilende. "Bare fordi jeg er Justin sin kjæreste", sa du og så ned. "Ja, men vent å se til senere da", sa han og klappet deg på skulderen. 

 

Mer? 

Slutter på del 100!! Noen forslag til neste historie? 

HOKL, Hedda

Historie del 98 - Normal Girl
"Rebecca, Dylan", ropte jeg og de kom løpende opp. Når Rebecca og Dylan begge så Hedda falt de begge til gråt.
--------------------------------------------------
Ditt synspunkt:
Du hørte Justin sin stemme rope på Rebecca pg Dylan. Kanskje det var dem. Du følte deg livredd og du jadde nesten ingen krefter igjen. Det føltes ut som du skulle dø. "Hun...Hun hae mistet masse blod", hørte du Rebecca sin stemme si samtidlig som hun hulket. "Ja.... Vi må få henne på sykehuset. Jeg vil ikke miste henne", sa Justin sin stemme. Du hørte skritt og så tok noen av båndet. Du holdt deg helt rolig fordi du trodde det var de. Båndet kom av og der sto Justin, Dylan og Rebecca. De hadde tårer alle sammen. Du kikket rundt deg og det la bare blod på bakken til deg. Du prøvde å smile men så ble alt svart.

"Hvor lenge har hun vært i koma", spurte en stemme som du hørte men litt pipelyder (sånn lyder fra maskiner). "6 dager og du har jo vært her hele tiden Herr Bieber", sa sikkert en lege. "Ja, jeg... Elsker henne, det er derfor", hørte du han si. Du kunne bare høre stemmer men våknet liksom ikke av det. Pipelydene ble høyere og høyere. "Hun lever", hørte du en dame rope og så sprang hun ut. Med nesten en gang hørte du mange andre personer komme inn også etter damen. "Hun lever. Herr Bieber, hun kommer til å klare seg. Hun våkner snart og vær rolig med henne", sa en manne stemme og så hørte du bare skritt. "Jeg er her", hvisket Justin sin stemme og han tok hånden din. Du følte du smile så åpnet du øynene. "Hedda..", sa Justin rolig med tårer. Gledestårer. "Hei", sa du rolig og hostet litt. "Du lever", sa han smilende. "Ja, jeg går aldri ifra deg", sa du rolig. "Ntåå, jentami", sa han og kysset deg lidenskapelig. Du smilte og så deg rundt. Du lå så klart i en seng på sykehuset med masse ledninger koblet til deg. Du merket sår og litt bandasje rundt armen din. "Ja, legen sa du kan la det av om en uke når du kommer ut av sykehuset", sa Justin smilende. "Åå, en uke", sa du litt sjokkert. "Ja, men jeg skal komme på besøk hver dag nå som jeg vet du er trygg", sa han rolig. "Skal du noe spesielt", spurte du og så på han. "Jeg skal skrive inn en sang med Chris Brown", sa han og kysset deg på kinnet. "Åh, hva heter den", sa du smilende. "Next to you", sa han mens han tok på seg jakken og kysset deg. "Gleder meg til å høre den", sa du glad. "Mhm, vi er ikke helt ferdig ennå, men snart og musikkvidioen skal spilles inn snart. Vil du være med på den", spurte han og smilte. "Gjerne", sa du ennå gladere. "Supert søta, jeg må kanskje løpe bort til studioet en tur. Kommer snart", sa han og kysset deg før han løp ut. "Så søt han er", tenkte du smilende og tenkte på hvordan musikkvidioen skulle bli. Du gledet deg nå og ville bare ut av sykehuset.

/skrev alt på ipoden såunnskyld for skrivefeil og heller ingen bilde.

Mer?
HOKL, Hedda

Historie del 97 - Normal Girl
Den var låst. "Søren", sa Dylan og virket litt redd. Plutselig åpnet døren seg og der sto....


(Forsatt Justin sitt synspunkt)

 Rebecca og hulket. Hun hulket ikke noe høyt, hun hulket lydløs. Hun hadde et lite sår i pannen sin og det var inntørket blod på pannen nedover. "Hva har skjedd med deg", skrek nesten Dylan høyt. Jeg hørte masse skriking og så sluttet det. Noen begynte å rope på hjelp. Jeg løp opp trappen og hørte lyder fra Hedda sitt rom. Jeg hørte bare noen skrike forferdelig mye. 

Ditt synspunkt: (Tilbake 1 time når Rebecca slo seg, sånn cirka) 

Du satt på bakken og kjente blod rennende nedover ansiktet ditt. Du følte deg dårlig og hørte bare noen snakke i en telefon. Du bare følte for å gråte så noen tårer rant nedover. Du kunne ikke se noe, det var et bånd forran øynene dine. "Ja, greit. Hade", sa en lys stemme. Du kjente den ikke igjen.Du bare kjente noen harde spark i magen og noen begynte å slå deg.  Du begynte å hyl skrike og hulket høyt. Etter litt stoppet det og noen minutter senere startet det igjen. "Hva har skjedd med deg", hørte du noen plutselig rope nede. Personen stoppet og du begynte å rope etter hjelp. Du hørte bare noen åpnet vinduet og et trekk inn til deg. Du skrek bare mer siden du trodde du skulle dø. Du hørte døren ble åpnet og inn kom noen. 

Justin sitt synspunkt: 

Jeg gikk inn på rommet til Hedda og så henne sitte der gråtende med et bånd forran øynene og var bundet fast til sengen sin. Hun satt på bakken med masse blod over henne. Det var ingen andre i rommet, bare henne der men vinduet var åpnet. Jeg gikk bort til Hedda og åpnet båndet forran øynene. Hun var livredd. "Ikke rør meg", ropte hun når jeg prøvde å ta det av. "Det er meg Justin", sa jeg og prøvde å ta tak i båndet. "NEEEI", ropte hun og vridde seg unna. Jeg så på henne og stakkars liten. Hun hadde vært her mer enn en time, tenkte jeg og gikk og lukket vinduet. "Rebecca, Dylan", ropte jeg og de kom løpende opp. Når Rebecca og Dylan begge så Hedda falt de begge til gråt. 


Har brukt bilde masse, men passer så godt! 

Mer? 

Unnskyld igjen, jeg har bare dårlig tid nå og veldig opptatt hele tiden nesten. Rekker jo nesten ikke å lese eller kommentere alle blogger jeg vil lese jo :-( Men sånn er livet! 

HOKL, Hedda

 

 

 

Historie del 96 - Normal Girl
Jeg var livredd nå. Aldri i hele mitt liv hadde jeg vært så redd. Det føltes ut som jeg var i en skrekkfilm.....


Forsatt Rebecca sitt synspunkt: 

Jeg satte meg intill veggen og hørte skriking, hyling, og slåing. Jeg skrek og kjente mange tårer trille nedover. Jeg skjalv og tok mobilen opp. Jeg tastet Dylan sitt nummer men ingen svarte. Jeg prøvde flere ganger men ingen svarte. Jeg hulket bare mere og hørte på skrikingen oppefra. 

Justin sitt synspunkt: 

Jeg våknet av å høre en mobil ringe flere ganger. Det var ikke min. Jeg kikket på klokken og den var 2 om natten. "Hvem ville ringe klokken 2 om natten", tenkte jeg og så på Dylan. En mobil lå rett ved siden av Dylan og den lyste opp. Tydeligvis den som ringte. Jeg reiste meg opp og så det sto "REBECCA PENA<3" på skjermen. Jeg fniste litt og skulle til å ta den men så sluttet hun å ringe. Jeg tok opp mobilen og prøvde å ringe men hun trykket sikkert på opptatt hver gang? Var noe galt? Jeg prøvde å vekke Dylan men han bare vridde på seg og klasket til meg. "Auuu", sa jeg og klasket han tilbake. "Auuu", sa han og våknet. "Rebecca ringer til deg", sa jeg og kastet mobilen til Dylan. "Ja, hva er klokka", spurte Dylan og reiste seg opp. "2 om natten", svarte jeg og gnidde meg i øynene. "Hvorfor skal hun ringe nå", spurte Dylan sjokkert. "Jeg vet ikke, det er din kjæreste", sa jeg og smilte. "Jeg skal prøve å ringe henne da", sa Dylan og tastet inn nummeret hennes men så ringte telefonen min. Det var Rebecca som ringe. "Hallo", sa jeg og tok den opp. Jeg hørte bare skriking og hyling. "Hjelp meg", sa hun og la på. "Vi må til Hedda og Rebecca nå", ropte jeg og dro med meg Dylan. "Hva sa hun", spurte Dylan sjokkert siden jeg stresset sånn. "Hun sa hjelp meg", sa jeg og forklarte også om hylingen. Vi satte oss i bilen mens Dylan hadde tårer. "Hva skjer egentlig", spurte Dylan så på meg. "Jeg vet ikke Dylan, men Rebecca er i fare og det er sikkert Hedda også", sa jeg og så litt ned mens jeg kjørte. Å tenkte på at Hedda og Rebecca, de 2 beste jentene var i fare gjorde meg trist. Vi kom frem til huset og vi hørte hyling med en gang vi gikk ut fra bilen. "Shit", sa Dylan sjokkert og vi sprang mot døren begge to. Vi så på hverandre før vi prøvde å åpne døren. Den var låst. "Søren", sa Dylan og virket litt redd. Plutselig åpnet døren seg og der sto....


Ahh, så kjekk! 

Sorry for ingen deler kom før nå. Jeg har jobbet i 8 timer i dag og er super sliten! Skal prøve å skrive en til...

Mer? 

HOKL, Hedda

 

 

 

Historie del 95 - Normal Girl
For å gjøre det mer spennende får dere ikke vite hva som skjedde med deg ennå eller Hedda xD Noen spurte om Justin sitt synspunkt og jaaa jeg kan ta med det :-D Blir litt fra alle sitt synspunkt i denne tror jeg og skal gjøre dette så spennende som MULIG! MUHAHAHAHHA :-D Jeg føler meg litt rar nå men det er sånn jeg er! Helt random jente! 

 

Lyset slo seg på og så av igjen. "Jeg mener det", ropte du og noen kom frem i mørket og alt ble svart til deg. 


 Justin sitt synspunkt: 

Jeg kysset Hedda godnatt og kjørte avgårde med Dylan. Dylan skulle liggeover til meg siden vi skulle planlegge noe til jentene. Dylan bare smilte hele veien hjem mens jeg fniste litt. Han hadde endelig fått tilbake Rebecca. Vi kjørte hjem til meg og jeg parkerte bilen og låste den. Jeg låste opp døren til huset og jeg og Dylan gikk sakte inn og slengte oss på sofaen. "Natta", mumlet Dylan i halvsøvne. "Natta", fniste jeg og så sovnet vi begge på sofaen. 

Rebecca sitt synspunkt:

Jeg så en mann kom rundt hjørnet og dro Hedda med seg. Jeg klarte ikke å tenke før jeg snudde meg og skulle til å løpe men jeg datt og alt ble svart til meg. 

Thea sitt synspunkt: 

Jeg så på min fremtidige mann og Hedda gå ut sammen (lol fikk lyst til å skrive det.) Han skulle bli min. Jeg kom bare til Atalanta for å få han. Hva var visten med å komme hit da? Jeg snakket med Ryan og Chaz litt til og de ville følge meg til hotellet. Jeg sa ja til det og håpet at jeg kunne møte dem og Justin sånn jeg fikk meg nærmere han. Jeg gikk sammen med Ryan og Chaz og de var ganske kjekke også. Lurte på om Justin ville bli sjalu hvis jeg ble sammen med noen av de? Jeg gikk med de og flørtet mye med de. Jeg prøvde å få de til å like meg og det så ut som Chaz likte meg godt. "Jeg bor her", sa jeg og pekte på hotellet hvor jeg bodde. "Hade da Thea", sa Ryan og så bort. "Takk for alt", sa jeg og klemte dem begge. Chaz ga meg et lite kyss på kinnet og vi sa hade til hverandre. Vi planla å møtes om 2 dager så jeg kunne også snakke med Hedda. Jeg ville jo ikke møte henne, jeg ville være med Justin. Jeg gikk og la meg innpå sengen på hotellrommet. "Hva ville skjer hvis noe skjedde med Hedda", tenkte jeg rett før jeg sovnet. 

Rebecca sitt synspunkt: 

Jeg våknet av å kjenne en fryktelig smerte i hodet. Jeg kunne nesten ikke se men jeg lå forsatt hvor jeg datt sist. Jeg prøvde å reise meg men jeg datt sammen ned igjen med en gang. Jeg skjønte ingenting. Jeg prøvde igjen, tenk om Hedda var borte...? Tenk om det hadde skjedd noe alvorling med henne. Jeg prøvde litt før jeg hørte et hyl oppe. "Shit, er det Hedda", tenkte jeg og krøllet meg sammen som en ball. Jeg var livredd nå. Aldri i hele mitt liv hadde jeg vært så redd. Det føltes ut som jeg var i en skrekkfilm.....


Han er bare så kjekk! Bilde passet ikke men bare måtte ha et bilde av han, lol :-) 

Mer? 

Haha, helt random del<3

HOKL, Hedda

 

 

Historie del 94 - Normal Girl
SORRY! Noen gjorde meg litt distrahert og så mistet jeg alt sammen en gang og så husket jeg ikke hva jeg skrev.... Flinka ja... Så unnskyld men her er en del da! Jippi!!!

 

"Urgh, nå skal hun få høre det", tenkte du surt og reiste deg opp. Du gikk fort bort til de andre og så på Thea. "Jeg har noe viktig å si", sa du og så lurt på Thea.


 Du kikket på Justin og han skjønte hva du ville si. Han ristet på hodet og reiste seg opp. "Vi går ut en tur og bare glem det hun skulle si", sa Justin og tok tak i hånden din. Dere gikk ut og du merket blikket til Thea i nakken din. "Du kan ikke kjefte på henne her", sa Justin og så deg i øynene. "Unnskyld men hun plager meg hele tiden. Jeg vil ikke miste deg", sa du og klemte han. "Jeg vet, og du mister meg ikke til noen som hun", sa han og kysset deg fort på kinnet. Dere gikk inn igjen og satte dere ned. Thea satt og flørtet med Ryan nå og slo han på armen flørtende mens hun lo. "Ikke forelsk deg i henne Ryan", tenkte du og ga han et lite blikk mens du og Justin satte dere ned. "Hvor er Rebecca og Dylan", spurte du og så deg rundt. "De står og snakker der borte", sa Chaz og pekte litt bort. "Åjaa", sa du og så hvor Chaz pekte hen. Rebecca og Dylan sto og klemte hverandre og tok hverandre i hånden og kom mot dere. "YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES", var alt du tenkte og du smilte stort. Rebecca smilte til deg og du nikket og smilte tilbake. "Jeg tror vi skal dra nå", sa Dylan da de kom til dere. "Ja, vi også kanskje", sa du og så på Justin. Han nikket og dere reiste dere. "Okei, jeg drar også jeg da...", sa Thea og så på deg litt surt. Du bare ignorerte det og tok Justin sin hånd. "Hade da", sa du og ga en klem til Chaz og Ryan før dere gikk ut. "Hade bestis", hørte du Ryan ropte. Du bare smilte og satte deg inn i bilen med Justin, Dylan og Rebecca. "Hun så på deg, gjorde hun ikke", spurte Rebecca da Justin lukket døren. "Jepp, hun er en plage", sa du og så fort på Dylan. Dere kjørte hjem og Justin og Dylan slapp dere av. Du ga et god natt kyss til Justin og Rebecca gjorde det samme. Hun var helt i 100. Endelig hadde de blitt sammen igjen og ingen av de var lei seg lengere. "Hade kjekken", sa du og slengte døren igjen til bilen. "Hade søta", ropte Justin ut av vinduet. Dere gikk opp til huset og låste dere inn. "Takk gud for jeg har Dylan", sa Rebecca men når hun sa det slo lyset på seg automatisk. "Shit, hva var det", spurte Rebecca og så på deg. Lyset slo seg av og på og så sluttet det etter en liten stund. "Du skremmer ikke meg", sa du med skjelven stemme. Egentlig var du kjempe skremt men nå visste du ikke hva du skulle gjøre. Rebecca sto bak deg og så på deg. "Hvem der spørr jeg igjen", ropte du med skjelven stemme igjen. Lyset slo seg på og så av igjen. "Jeg mener det", ropte du og noen kom frem i mørket og alt ble svart til deg. 


Mer? 

HOKL, Hedda

 

Historie del 93 - Normal Girl
SKREV ALT PÅ IPOD, SÅ UNNSKYLD HVIS DET ER SKRIVEFEIL.


Thea bare så på deg med et stygt blikk. "Denne kvelden blir lang", tenkte du og sukket.

----------

Du så på Thea og Chaz som satt og koste seg veldig. Justin flørtet med deg imens og Dylan satt og så bort på Ryan og Rebecca. "Stakkars", tenkte du å så på Dylan. Han savnet sikkert henne mye og det skjønte du. Du ville også ha savnet Justin hvis noe skjedde mellom dere. Du tittet bort på Rebecca og ga henne et lite tegn men hun så det ikke. "Ehh.. Jeg skal bare si noe til Rebecca", sa du og reiste deg opp sakte. Justin nikket mens Dylan så på deg sjokkert. Thea stirret bort på Rebecca og så så hun på deg. Chaz bare smilte og du begynte å gå bort til Ryan og Rebecca. De var et søtt par men Dylan passet bedre med Rebecca. Du gikk helt bort til dem mens du kjente et kaldt blikk i nakken din. Du snudde deg og merket at Thea hadde startet å flørte med Justin mens hun så på deg. Du kjente et stikk i magen og så ned. "Så tragisk hun er", tenkte du og snudde deg tilbake til Rebecca og Ryan. Du smilte til dem og trakk en stol til ved siden av dem. Rebecca så på deg rart og ga deg et "gå bort" blikk. Du bare smilte til henne og så på Ryan. Han nikket og reiste seg opp og gikk mot Justin. "Hedda, vi er på en date", hvisket Rebecca til deg. "Ja, men du burde slutte å gjøre Dylan sjalu. Jeg vet du vil ha han", sa du og så på Rebecca. Dylan visste ikke noe om planen. Han trodde alt var ekte. "Greit, jeg savner han mye", sa Rebecca og så ned i bakken. "Skjønte det", sa du og så forsatt på Rebecca. "Men alt gjørde vondt når han kysset Selena. Det føltes ut som hele verden gikk under", sa Rebecca og så trist på deg. "Vel, Selena kysset han", sa du fort og ga Rebecca en kjapp klem. "100% sikker", spurte hun og så på deg. "Ja, helt sikker", sa du og smilte til henne. "Da går jeg og snakker med Dylan nå", sa Rebecca og gikk mot Dylan. Du bare satt og så på henne gå bort til han smilende. Thea satte seg litt unna Chaz for å komme nærmere Justin. "Urgh, nå skal hun få høre det", tenkte du surt og reiste deg opp. Du gikk fort bort til de andre og så på Thea. "Jeg har noe viktig å si", sa du og så lurt på Thea.


Mer?
HOKL, Hedda

 

Historie del 92 - Normal Girl
 Thea er her? Og så gikk hun? Du åpnet døren fra badet og dro Rebecca inn igjen. "Her, på resturangen her", spurte du og så på henne med store øyne. 


 "Ja...", sa Rebecca nervøst. Du så på henne og holdt på å klikke litt (haha). Du ville ikke ha Thea her i det heletatt og hun ville sikkert bare ha Justin. "Søren da", sa du og så ned. "Det går bra, men hun har sett deg", sa Rebecca og ga deg en klem før hun gikk ut. Du så deg i et minutt i speilet og så gikk du ut. Du så etter Thea litt men så henne ikke. Du begynte å gå sakte og kjente noen dro deg inn til badet igjen. Du så noen sitt svarte hår og så ble alt svart. Du kjente bare noen forran øynene dine. "Guess who", sa en lys stemme og båndet ble tatt av. Der sto Thea forran deg. "Hva var greia med båndet", spurte du og lo litt. "Vet ikke jeg", sa hun og smilte. "Så blond hun er", tenkte du og fniste litt for deg selv. "Hva gjør du her", spurte du og så på henne serriøst. "Jeg ville bare treffe deg, så jeg lurte på om jeg kunne spise med deg og de andre guttene", spurte Thea og ga deg et søtt smil. "Nei", sa du fort og begynte å gå. "Plis, jeg lover. Det som skjedde sist skal ikke skje igjen", sa Thea fort og så på deg. "Greit", sa du surt og gikk ut av badet med Thea bak deg. Du gikk til bordet og smilte til guttene. "Gutter, greit om vi får plass til en til", spurte du og ga Justin et "si nei" blikket. "Ja, så klart", sa Chaz og laget plass til Thea. Du, Justin og Dylan skulle til å si nei, men det var forseint. Thea satte seg ned ved siden av Chaz og smilte søtt til Justin. Justin bare så på deg og begynte å fotflørte med deg. Du smilte flørtende til Justin og Justin ga deg et fort kyss på munnen. "Så dere er forsatt sammen ja", spurte Thea og så på deg med et fake søtt blikk. "Jepp, elsker han over alt på jord", sa du og så på Justin. Justin smilte stort og så på Thea med et lurt blikk. "Elsker deg også", sa Justin og ga deg et langt kyss på munnen mens de andre så på. Justin smilte til deg når han trakk seg unna og så på de andre og rødmet litt. Thea bare så på deg med et stygt blikk. "Denne kvelden blir lang", tenkte du og sukket. 


ELSKER SMILET HANNES!!

Mer? 

Sorry for så lite deler, for mye lekser -.-

HOKL, Hedda

 

Historie del 91 - Normal Girl
"Ja, du også", sa du og gikk ut døren med Justin. Justin tok tak i hånden din og du kjente du ble varm. Endelig hadde du fått Justin tilbake til å gå på date med og kose deg med. 


 Dere satte dere i bilen og så Dylan og Chaz som satt i skjul i bilen. "Er Chaz også med", spurte du litt sjokkert. Han hatet jo å gå på date eller ute å spise. "Jepp", sa Chaz smilende. "Okei, dette blir gøy da", sa du og så på Justin. Justin bare smilte og så begynte dere kjøre. "Så hvor skal vi eller de også da", spurte du og smilte spent. "Vi skal på den beste resturangen her. Dylan valgte den og vi må vente til Rebecca og han går inn først da", sa Justin og smilte til deg. "Jepp", sa du og så ut vinduet. Dere kjørte litt og endelig var dere fremme. Dere gikk og satte dere på en benk ikke så langt unna og ventet på Rebecca og Ryan. Dere ventet i 20 minutter og endelig gikk Rebecca og Ryan inn. "Endelig, hvor treg har de vært", spurte Chaz som var sikkelig sulten. "20 minutter minst", sa Justin og tok tak i hånden din. Dere gikk alle sammen inn til resturangen og ble vist frem til bordet deres. Det så ut som Rebecca hadde sett dere og kastet et blikk over deg som sa "hva gjør du her med alle de". Du bare smilte og bestilte en liten nachos til deg og brus. "Så har hun sett oss", spurte Dylan og så på deg. "Jepp, hun har det og nå kommer hun hit", sa du smilende. "Virkelig", spurte Dylan og snudde seg fort. "Nei", sa Chaz og begynte å le. "Det var ikke morsomt dere", sa Dylan når han snudde seg tilbake. "Du er virkelig gal etter henne, men vi gjør det jo på den vanskelige måten", sa du og så ned i bordet. "Ja, jeg vet...", sa Dylan trist. "Vel, nå kommer maten i hvertfall", sa Justin og smilte. Maten kom på bordet og dere begynte å spise. "Shit, nå kommer Rebecca hit", sa Chaz og så bort til Rebecca som hadde reist seg opp. "Jeg går ikke på den igjen", sa Dylan og kikket på Chaz. Du bare begynte å le og så hadde Rebecca kommet mot dere. "Hei dere! Skulle ikke bare du og Justin på date da", spurte Rebecca og så på deg. "Ehh... Vel... Dylan og Chaz ville bli med", sa du og så på dem. De nikket og smilte. "Åja, vil du bli med meg på do", spurte Rebecca og så på deg litt surt. "Do...? Jeg må ikke på do", sa du fort. "Plis", sa Rebecca og smilte. Du ble litt skremt nå siden du tenkte hun ville være sur men hun er jo bestevennen din. "Greit. Kommer snart gutter", sa du og kysset Justin på kinnet og følgte etter Rebecca. Dere kom inn på badet og Rebecca så på deg litt nervøst. "Thea er her", var alt hun sa før hun gikk ut. Thea er her? Og så gikk hun? Du åpnet døren fra badet og dro Rebecca inn igjen. "Her, på resturangen her", spurte du og så på henne med store øyne. 


Kjedelig del, men ja.. Ble sånn. Skal gjøre litt lekser nå for jeg har så mye lekser til neste uke og gjør det på en lørdag jo... STOLT, haha :-) 

HOKL, Hedda

 

 

 

 

Historie del 90 - Normal Girl
Du ventet i 10 minutter og så kom Ryan med Justin, Dylan og Chaz bak seg. "Nå går planen i dass", tenkte du og smilte skjevt til dem. 


"Så hva var det", spurte Ryan og så på deg mens Justin kom og kysset deg mykt. Du fikk sommerfugler i magen og bare smilte som en stor idiot (haha). "Vel, jeg måtte bare ha deg til noe da...", sa du og så på Ryan. "Åhh.. Unnskyld Hedda", sa Ryan og så på de andre. "Kom hit", sa du og dro Ryan bort med til kjøkkenet. "Jeg vil at du og Rebecca skal ut på "date" og så går jeg med Dylan og Justin får å vise Dylan er forsatt den samme og han ikke kysset Selena", sa du og så på han. "Ja, greit. Kle på deg noe fint så henter de deg snart. Jeg ringer og spør Rebecca og tar på meg noe fint også da", sa Ryan smilende til deg. "Greit, og takk Ryan", sa du og klemte han. "Værse god", sa han og dere gikk til de andre. Ryan hvisket noe til dem og de nikket. "Sees senere da hottie", sa Justin og blunket. Du bare fniste og kysset Justin på kinnet før de gikk ut og kjørte avgårde. Du sprang opp på rommet og fant frem en fin kjole og noen sko, så gikk du inn på badet og krøllet håret ditt og sminket deg litt mere enn vanlig. Du hadde ikke vært på en date med Justin for flere år siden føltes det ut som. Du gledet deg så masse siden endelig så dere hverandre igjen, men du håpet at planen funket. "Rebecca", ropte du men du hørte at hun snakket med noen i telefonen. "Ryan", tenkte du og tok på deg kjolen. 


(Imagine, håret alt sånn med vesken også, thihi) 

Rebecca kom springende inn etter du hadde ordnet deg helt og hun hadde på seg en kjole men hadde ikke sminket seg. "Hvordan ser jeg ut", sa hun og gliste. "Ehh, hvor skal du", spurte du og så på henne rart. "Deg da", spurte hun og så på deg. "Ut med Justin", sa du fort og så på henne. "Ryan her", sa hun og smilte. "Åja, hvorfor sa du ja", spurte du og så på henne. "Vel... Jeg må komme meg litt ut for å glemme Dylan da...", sa hun og så ned i gulvet. "Kom igjen da. Du kommer sikkert til å glemme han", sa du og smilte skjevt. Du visst jo hu ville møte han i dag siden dere skulle på samme sted. "Dingdong", hørte dere begge fra døren. "Det er Justin", ropte du og begynte å springe ned døren med høyhelte sko. "Nei, det er Ryan", ropte Rebecca og skulle presse seg nedover. Dere så sikkert ut som 6-åringer som prøvde å komme først i mål (lol). "Du har ikke sminke på deg", ropte du og presset deg nedover. "Shit, det har jeg ikke", ropte Rebecca og sprang opp igjen. "Herregud", sa du og fikk døren opp. Der sto Justin som du tenkte med blomstrer. "Jeg hadde riktig, det var Justin", ropte du og gliste. Han kysset deg på leppene og tok rundt deg. Han hadde på seg dress og så utrolig kjekk ut. "Åhh", hørte du Rebecca sukket. Du så på Justin og han ristet på hodet. "Vi må få dem sammen", hvisket du og ga han et lite kyss på kinnet. "Ja, enig", sa Justin og smilte. "Jeg og Justin drar nå", ropte du og så oppover trappen. "Ja, greit. Kos dere", ropte Rebecca sikkelig høyt. "Ja, du også", sa du og gikk ut døren med Justin. Justin tok tak i hånden din og du kjente du ble varm. Endelig hadde du fått Justin tilbake til å gå på date med og kose deg med. 

 

Mer? 

Sorry dere, men kommer en del til hvis jeg får det til :-) 

HOKL, Hedda

 

 

 

Historie del 89 - Normal Girl
Du gikk så ned og så Rebecca sitte i sofaen og gråte. "Rebecca, hva er det", spurte du og gikk bort til henne. "Selena ringte....", sa hun og så på deg med tårer i øynene. 


Du satte deg ned og lente hodet ditt på skulderen hennes. "Hva sa hun? Er det så ille", spurte du og tittet på Rebecca. "Hun kommer for å ta meg og deg, Hedda", sa Rebecca og bråst ned i flere tårer. Hun gråt og hun virket redd. "Rebecca, hun kommer ikke til å ta oss. Hun er ikke så slem. Hva mener hun med det", spurte du og reiste deg sakte opp. "Hun kommer til å ødelegge livene våre, Hedda. Hun har jo nesten gjort det med meg. Jeg har mistet Dylan og du er sikkert neste", sa Rebecca mens hun så på deg og tørket tårene. "Rebecca, du har ikke mistet Dylan", sa du fort. "Jo, han kysset henne tilbake", sa Rebecca mens flere tårer rant. "Nei, han gj...", kom du til før Rebecca sprang ut av stuen. "Rebecca", ropte du og løp bort til trappen hvor du så Rebecca springe opp. "Han er en idiot", ropte hun og slengte døren. Det ristet i huset når hun slengte igjen døren og du bare kikket ned. "Hun måtte bli sammen med han igjen", tenkte du og gikk litt frem og tilbake. Du skjønte ikke hvorfor Rebecca ble så lei seg når du nevnte han. Han hadde jo bare kysset Selena eller hun hadde kysset han men samma det. Selena kysset han (lol, ble det for mye?). Du gikk rundt i rommet frem og tilbake. "Hva skal jeg gjøre", tenkte du. Du ville jo få det sammen igjen, så du måtte finne ut en måte. Plutselig fant du på noe og sprang for å hente mobilen din. Du tastet inn nummeret til Ryan og så trykket du på ring knappen. 1 pip....2 pip....3 pip.."Hallo", sa Ryan glad. "Hei Ryan. Kan du komme hit litt", spurte du glad tilbake for å skjule at du var litt trist. "Ja, kommer om 10 minutter. Snakkes bestie", sa Ryan og la på. "Bestie", tenkte du og lo litt for deg selv. Du ventet i 10 minutter og så kom Ryan med Justin, Dylan og Chaz bak seg. "Nå går planen i dass", tenkte du og smilte skjevt til dem. 


SORRY DERE! Jeg har vært veldig opptatt i dag og har lekser og sånt også! Unnskyld! Lover, blir maraton snart :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 88 - Normal Girl
"Jeg går på do jeg", sa du og tok mobilen din med og gikk på badet. Rebecca og Amalie nikket og følgte nøye med på filmen. Du kikket på mobilen din og det var en melding fra Thea....


"Hei søtis! Kan jeg komme i morgen tror du? Jeg er i 3 tiden cirka tror jeg. Vet hvor du bor og sånt så kommer da <3 xoxo Thea", sto det. "For en stalker", tenkte du og fikset deg litt i speilet (stalker faktisk xD ). Du gikk ut av badet og Rebecca og Amalie satt helt inntil tv skjermen. Du satte deg ned på den ene madrassen og bare så på filmen helt til den var slutt. "Herregud, den er litt trist, men så fin også", sa Amalie og smilte søtt. "Mhm, enig", sa Rebecca og så på deg. "Jaja, den var fin", sa du og smilte skjevt. "Nå, la oss snakke som vi gjorde før da", sa Amalie og satte seg til rette. Dere brukte alltid å ha en runde å fortelle hemmelighetene deres. Dere startet med det første gang alle dere hadde overnattet til hverandre og dere gjorde det forsatt. "Så Hedda, fortell om Justin", sa Amalie spent. "Hva mener du? Fortelle om han", spurte du og så litt rart på henne. "Ja, er han romantisk, snill, tar vare på deg, og hjelper deg når du trenger det liksom", spurte Amalie. "Ehh, ja", sa du spørrende og så på de. Justin hjalp jo deg med å sjekke huset ditt og han var romantisk. Han passet på deg siden han sendte Christian og han var alltid snill. "Du stammet", sa Amalie fort. "Nei, Justin er perfekt", sa du fort. "Det er noe som ikke kan være perfekt med han da, kom igjen", sa Rebecca støttende med Amalie. "Dere, slutt. Jeg tror jeg går opp", sa du og reiste deg. "Han kan jo ikke være så perfekt", sa Rebecca og så på deg. "For meg er han perfekt", sa du og smilte litt. Du snudde deg og gikk opp på rommet ditt. Du tok av sminken og tok pysjen din på. "Du er perfekt for meg", mumlet du mens du satt håret ditt oppe i en dott. Du la deg under dynen din og pustet ut. "Alt ville vært supert hvis Rebecca ikke kranglet med Dylan", tenkte du før du sovnet. 

 

"Hedda serriøst. VÅKNE", ropte noen i øret ditt. "Faen da, ikke rop i øret mitt", ropte du og kastet en pute hvor lyden kom fra. "Auu", hørte du personen sa. Du reiste deg opp og der sto Amalie og tok på hodet sitt. "Du traff meg i hodet jo", sa hun og smilte skjevt. "Unnskyld, aldri rop i øret mitt", sa du og gikk inn på badet. "Vent'a. Jeg skal dra nå", sa Amalie og holdt døren åpen til badet. "Åhh... Jeg kommer til å savne deg", sa du og ga henne en klem. "Jeg også, jeg ringer deg", sa Amalie og sprang ut. "Var det alt", tenkte du og gikk inn på badet igjen. Du låste døren og gikk inn i dusjen. Du sto der lenge og lot vanne falle på deg. Etter en liten halv time gikk du ut og tørket håret mens du hørte på musikk. Du sminket deg og så tok du på deg en søt kjole/skjørt og en topp (Haha, det ser ut som en kjole). 


(Imagine) 

Du gikk så ned og så Rebecca sitte i sofaen og gråte. "Rebecca, hva er det", spurte du og gikk bort til henne. "Selena ringte....", sa hun og så på deg med tårer i øynene. 

 

Mer? 

Skoledag og får lekser i morgen jo -.- 

HOKL

Historie del 87 - Normal Girl
http://itsjdb.blogg.no/ har konkurrase på bloggen sin! Sjekke den? Du kan vinne en Justin Bieber poster som det står Never Say Never på! Thihi<3 Meld dere på? 

 

"Hvem er det som står utenfor der", spurte Ryan og pekte på en person som sto ved døren. "Jeg aner ikke", mumlet du og stirret på personen. 


Dere gikk ut av bilen og mot personen. Hun hadde brunt hår og en caps på. "Shit, Amalie", ropte du og sprang mot personen. "Hedda", ropte hun og snudde seg. Du hoppet nesten opp i armene hennes og klemte henne hardt. "Hvorfor er du her", spurte du og så på henne. "Vel, jeg var med kjæresten min i New York og han har familien sin her, men vi drar i morgen da", sa hun og så ned. "Men du er her nå da! Kom igjen la oss kose oss", sa du og dro henne med inn. Ryan og Dylan bare sto der og du smilte til dem. De nikket også gikk de. "Søte gutter", tenkte du før du og Amalie satte dere ned i sofaen. "Rebecca, pell deg ned hit", ropte du og fniste litt. "Pell deg ned hit", spurte Amalie og så på deg. "Har aldri sagt det", lo du og smilte til henne. Amalie bare lo og Rebecca kom sprinende ned trappene. "Hvis det er Dylan så stikker jeg opp igjen", ropte Rebecca mens hun sprang ned. "Det er ikke han", sa du fort. Amalie så rart på deg og du ga henne et "jeg forklarer senere blikk". Hun nikket og så på Rebecca som kom inn i stuen. "Amalie", ropte Rebecca glad og løp bort til henne for å gi henne en klem. "Hei Becca", sa Amalie og klemte tilbake. "Så hvorfor er du her", spurte Rebecca og så på Amalie mens hun satte seg ned i sofaen. "Nei, kjæresten min har familie her, men vi reiser i morgen da", sa hun og smilte til deg. "Så bra. Skal vi se på en film og så snakke som vi gjorde før", spurte Rebecca og gliste. "Jaaa", ropte Amalie. "Jeg henter pcen", sa du og sprang opp og hentet macen din. Amalie likte å sitte på pcen mens dere snakket også men hun følgte alltid med. Du tok macen din og skulle til å gå ned. Du følte noe var galt. At noen hadde blitt skadet eller noe når du kom inn på rommet. Du fikk bare en grusom følelse i magen og så gikk du ned. Rebecca og Amalie hadde funnet frem en søt film som het Dear John. Amalie elsket den filmen. Du så på de og de bare smilte. Dere la madrasser utover gulvet og hentet puter og dyner og litt godteri som dere skulle kose dere med. Når alt var på plass lå dere dere ned ogs skrudde på filmen. "Dere, føler dere noe er galt", spurte du og så på de. "Nei? Hva snakker du om", spurte Rebecca og så på deg rart. "Jeg vet ikke, kanskje det bare er meg", sa du og ristet på hodet imens. Dere så på filmen men du hadde dårlig magefølelse gjennom hele filmen. "Jeg går på do jeg", sa du og tok mobilen din med og gikk på badet. Rebecca og Amalie nikket og følgte nøye med på filmen. Du kikket på mobilen din og det var en melding fra Thea....


Mer? 

Jeg har ikke lyst til å starte på skolen, redd meg!!! 

HOKL

 

 

Historie del 86 - Normal Girl
"Hallo, det er Hedda", svarte du hyggelig. "Hei Hedda! Det er....", startet personen. 


"Hei Hedda! Det er Thea her", sa en jente med lys stemme. "Thea hvem", spurte du usikkert. "Fra Norge. Fra skolen, husker du meg ikke", spurte hun. "Ehh... Thea fra engelsk skolen", spurte du og så deg litt rundt. "Ja, Thea Hansen", sa hun søtt. "Ååå...Når kom du", spurte du stille. Du husker hva hun gjorde mot deg når du og Justin var sammen eller nesten sammen. "I går, jeg er i Atlanta nå og du bor jo der ikke sant", spurte hun sukker søtt. "Ja...", sa du usikkert. "Så bra, jeg lurte på om jeg kunne møte deg i dag", spurte hun. "Ehh, nå", spurte du litt nervøst. Det hadde gått 2 år men du var forsatt usikker på henne. "Ja, nå", sa hun fort og litt irritert. "Ehh, jeg kan ikke, men en annen dag", spurte du kjapt. "Ja, jeg ringer deg", sa hun og la på. "Forsatt teit", mumlet du og la fra deg mobilen. "Hvem var det", spurte Ryan og så på deg. "Gammel fiende", sa du fort og så bort. "Hva ville hun", spurte Dylan og så på deg. "Ville møtes", sa du fort og så på guttene. "Åhh...", sa Ryan og smilte skjevt. "Nettopp, men hun vil sikkert bare ha Justin", sa du og så ned. "Ta det med ro, Justin vil bare ha deg", sa Ryan og tok deg på skulderen. "Ja..", mumlet du og smilte skjevt. Du, Dylan og Ryan bestemte dere for å gå ut. Dere gikk ikke opp til Rebecca siden du skjønte hun ikke ville være med hvis Dylan var der. Dere gikk på shopping selv om guttene hatet det. Du fikk dem bare til å bære posene dine. Haha, det var morsomt å se på de når de bare så litt stygt på deg og du bare smilte tilbake søtt. "Hei, du Hedda? Jeg er lei", sa Ryan og satte seg ned på en benk. "Åhh", sa du og satte deg ned ved siden av han. "Jeg også... Jeg kjøper et smykke til Rebecca jeg", sa Dylan og løpte bort til en smykke butikk. "Okei", ropte du etter han og smilte til Ryan. "Så du tror ikke Rebecca blir min", spurte Ryan deg plutselig etter 2 minutters stillhet. "Jeg tror ikke det", sa du fort. "Nei... Jeg møtte en søt jente i går da", sa Ryan og så på deg. "Hva heter hun", spurte du søtt. "T...", kom Ryan til før Dylan kom tilbake og avbrøt dere. Det kunne ikke være Thea... Det måtte ikke, og det kunne ikke. "Hei dere! Se hva det står", ropte Dylan og smilte stort. "Forever us two, love Dylan", sto det. "Awww, så søtt", sa du og smilte. "Jeg vet", sa han og smilte. "Kom igjen vi drar", sa Ryan og tok posene dine. "Ja", sa Dylan og dere gikk tilbake til bilen. "Så hva heter hun", spurte du fort. "Åå, hun heter Tracy, veldig søt", sa Ryan og tok setebeltet på. "Åja", sa du fort og begynte å kjøre. Dere lo masse på veien hjem og dere kom utafor huset ditt. "Hvem er det som står utenfor der", spurte Ryan og pekte på en person som sto ved døren. "Jeg aner ikke", mumlet du og stirret på personen. 


EURO SPAR<333 Haha, beste bilde jo...

Mer? 

Siste del :-) 

HOKL

Historie del 85 - Normal Girl
SØKER HJELPEBLOGGER KOMMENTER HER: http://hokl.blogg.no/1313829719_sker_gjestebloggere.html#comment

 

Du åpnet den sakte siden du så på Rebecca. Du skulle akkurat til å gå ut når du dultet borti noen. Du kikket på personen og der sto....


Dylan med triste øyner. "Hei", sa han fort og kikket litt inn. Du så at Rebecca bare sprang opp og så hørte du hulking fra henne. Ryan reiste seg opp og gikk mot døren. "Så du fikk ikke noen merker fra i går", spurte Ryan litt tøft mot Dylan. "...Jeg..", startet Dylan. "Gutter, dere kjemper om en jente jo. Slutt plis. Ryan du får henne ikke, Dylan skal få henne tilbake", sa du og så på dem begge. "Ja...Unnskyld", sa Ryan og så på Dylan. "Det gåt bra mann", sa Dylan og gjorde en slags håndbeveglse med Ryan. Du bare kikket rart på dem og de lo. "Hva skjedde med deg i går egentlig", spurte Ryan og lente seg inntil veggen. "Selena slo meg", sa du fort og så litt på Dylan. Dylan fikk et litt sint ansikt og smilte skjevt. "Å.. Jeg spilte COD imens jeg sjø", sa Ryan og smilte. "Ja, det gjorde du sikkert", sa du og så på Ryan. "Jepp, jeg eide alle sammen", lo Ryan og smilte. "Ja...", sa du og Dylan i kor. Ryan bare lo og dere kikket dumt på hverandre. "Jaja, kom igjen nå. Dere må ordne opp", sa Ryan som smilte. "Jepp", sa Dylan og begynte å gå oppover. "Bare si at du elsker henne", ropte Ryan og smilte til deg. "Det er jo ikke bare å si det da", sa du og smilte skjevt. "Nei, jeg vet", sukket Ryan. Dere hørte litt roping så ble alt stille. "De kliner sikkert", sa Ryan og hoppet litt rundt. "Hvorfor er du så glad da", spurte du han men du så på han. "Fordi jeg har blitt lagkaptein på fotball laget hjemme", sa Ryan glad. "Åhh, så bra", sa du og smilte. "Jeg vet", sa Ryan og bare smilte til deg. "Jaja", sa du og mobilen din begynte å ringe. Du så på deg og kjente ikke igjen nummeret. "Hallo, det er Hedda", svarte du hyggelig. "Hei Hedda! Det er....", startet personen. 


Mer? 

HOKL

 

Historie del 84 - Normal Girl
SØKER HJELPEBLOGGER KOMMENTER HER: http://hokl.blogg.no/1313829719_sker_gjestebloggere.html#comment

 

 "Nei vel", sa du surt og begynte å gå oppover. "Tror på deg men ikke Dyaln, det blir jo det samme jo", ropte du ned og slengte døren hardt igjen. 


Rebecca sitt synspunkt: 

Jeg sukket og satte meg ned i sofaen med Ryan. Ryan fikk meg faktisk ut av rommet når han sa han hadde slått til Dylan. "Hva er det", spurte Ryan. "Vel, Hedda er bare vanskelig", sukket jeg. "Det går bra, skal vi se en film", spurte Ryan og tok frem 2 weeks notice. "Ja, greit", sa jeg mens Ryan satte på filmen. "Hun kommer til å skjønne det senere", sa Ryan og blunket til meg. "Ja, håper det", sa jeg og tok et teppe over meg. "Sorry at jeg slo til Dylan, men jeg ble litt sur", sa Ryan og smilte skjevt. "Det går bra. Han fortjener det", sa jeg og følgte med på filmen som hadde startet. 

Ditt synspunkt: 

Du la deg ned på sengen og sukket høyt. "Åhhhhh, for en idiot", mumlet du og så deg rundt i rommet. Du var små sur på Rebecca nå og skjønte ikke hvorfor hun ikke trodde på deg mens sa hun ikke trodde på Dylan heller. Det betyr hun ikke tror på bestevenninen sin. Du hadde jo hørt Selena og Dylan sin side av historien. "Hvorfor tror du ikke på meg", mumlet du og sovnet stille på sengen din. 

Du våknet av å høre noen utenfor døren din. Du orket virkelig ikke å stå opp. Du trakk dynen godt over deg og snudde litt på deg. "Hedda, unnksyld. Kan vi ordne opp", hørte du Rebecca sin stemme si. Du ignorete det og gikk rett inn på badet. Du tok deg en lang dusj og så tok du body loction på. Etter det sminket du deg lett og tørket håret før du tok på deg dette: 


(Imagine) 

Du lot håret henge løst og så gikk du ut av badet. Du tok mobilen din og kortet ditt med. Du ville ikke spise frokost hjemme i dag. Du var lei og sliten av Rebecca bare etter en dag med krangling. Du gikk ut av rommet ditt og ned trappen. Rebecca sto rett forran døren og så på deg. Ryan satt på sofaen. "Han hadde sikkert vært her hele natten", tenkte du og himlet med øynene.  "Unnskyld", sa hun men du bare så bort. "Tror du på meg eller "Dylan", sa du litt surt. "Du må skjønne dette er vanskelig for meg", sa Rebecca litt irritert. "Jaja, jeg skjønner", sa du og gikk for å åpne døren. Du åpnet den sakte siden du så på Rebecca. Du skulle akkurat til å gå ut når du dultet borti noen. Du kikket på personen og der sto....

 

Mer? 

HOKL

Historie del 83 - Normal Girl
SØKER HJELPEBLOGGER KOMMENTER HER: http://hokl.blogg.no/1313829719_sker_gjestebloggere.html#comment

 

"Hva i svarte", skrek du og merket du også begynte å blø neseblod. "Hvorfor er du så slem", ropte du før du sprangned trappene og ut av hotellet. 


Du tørket vekk blodet mens du sprang nedover. Det svei og du hadde vondt. Blodet bare rant nedover og du satte deg ned på en benk litt lengere borte fra hotellet. Du satt der lenge før du egentlig gjorde noe. Det svei forsatt på kinnet ditt og du brydde deg ikke om blodet som hadde stivnet. Mobilen virbrete flere ganger men du orsket ikke å ta den eller se på den. Du satt der lengere og tenkte på hva Selena og Dylan hadde sagt. "Hvorfor måtte alt være så vanskelig", tenkte du og så ned i bakken. Det ble mørkt og endelig reiste du deg opp og du gikk hjemover. Det så ut som du hadde vært i slåsskamp eller noe etter du hadde blød neseblod. Du kom hjem og Rebecca satt i sofaen med Ryan. "Herregud, hva har skjedd med deg", ropte Rebecca når du kom inn. Det så ut som Rebecca var litt bedre. Hun hadde jo kommet seg ut av rommet sitt. "Ingenting", sukket du og slengte fra deg skoene dine. "Ingenting? Det ser jo ut som du har vært i slåsskamp med noen", sa Rebecca og hentet en klut til deg. "På en måte", sa du og tok kluten på det blodet som hadde stivnet. Du tørket det av mens du så på Rebecca. "Da skal du fortelle hva som skjedde mellom deg og Dylan", sa du fort. Ved å nevne navnet hannes begynte Rebecca å få tårer. "Han kysset Selena", hvisket hun nærmest. "Nei, hun kysset han", sa du og så på henne mens du tørket alt blodet vekk. "Det vet du ingenting om", sa Rebecca surt. "Jo, jeg har snakket med Dylan og Selena", sa du og la fra deg kluten på en komode. "Ja, sikkert", sa hun sarkastisk. "Derfor jeg blødde, Selena slo meg", sa du og så serriøst på Rebecca. "Hva? Hvorfor", spurte Rebecca nervøst. Du fortalte henne alt men Rebecca ristet på hodet hele tiden. "Ikke sant det med Dylan, kanskje sant det med Selena", sa Rebecca og nikket. "Tror du ikke på din bestevenn", spurte du og så på henne rart. "Joa, men Dylan kysset henne", sa Rebecca fort. "Rebecca tro på meg", sa du litt irritert. "Jo, men tror ikke på Dylan sa jeg", sa hun tydelig. "Nei vel", sa du surt og begynte å gå oppover. "Tror på deg men ikke Dyaln, det blir jo det samme jo", ropte du ned og slengte døren hardt igjen. 


Mer? 

HOKL

 

Historie del 82 - Normal Girl
ENDELIG FERDIG! Brukte jo hele dagen... er så sliten nå, så skal skrive noen deler til i morgen som noen kan poste mens jeg er i byen. Totheloo.. 

 

Ingen skader Rebecca", sa Ryan og gikk til bilen sin. Du og Chaz så spørrende på hverandre. Mente Ryan det virkelig?


Dere så på Ryan bare kjørte avgårde i fullfart. "Shit, han skal banke Dylan", sa Chaz urolig. "Dra til Dylan med en gang plis, jeg snakker med Selena", sa du og Chaz bare nikket. Chaz fikk låne bilen din og kjørte avgårde. "På tide med hevn Selena", mumlet du og smilte lurt. Du gikk opp på rommet ditt og fant litt penger. Du skulle ta bussen til hotellet til Selena. Du fant litt små penger og gikk ut. Du gikk mot busstoppet og stilte deg der og ventet på bussen. Bussen kom 10 minutter senere og du betalte og gikk inn. Du satte deg i midten av bussen og hørte på musikk imens du ventet på å komme frem. Du trykket på stopp knappen når du var nærme. Bussen stoppet og du gikk ut. Du gikk rett mot hotellet og rett opp hvor Selena hadde hatt rommet sitt før. Du banket på 3 slag og etter en stund kom en blid Selena og åpnet. "Hedda, hyggelig", sa hun smilende. "Ikke spill dum Selena. Jeg vet hva du prøver på", sa du og krysset armene dine. "Hva mener du", spurte hun sukker søt. "Dylan, Rebecca, jeg er ikke dum", sa du og så på henne surt. "Greit. Kanskje du vet det, men Rebecca kommer ikke til å tro på deg uansett hva du sier at jeg kysset han. Han kysset tilbake", sa hun stolt. "Nei, han gjorde ikke det", sa du fort. "Du var der ikke en gang, så du vet ikke det", sa hun og ga deg et stygt blikk. "Nei vel... Men hold deg unna Rebecca også", sa du og pekte på henne. "Forsent", sa hun og lukket døren igjen. Du banket på 5 ganger og hun kom og åpnet døren igjen. "Hva er det", spurte hun men irritert denne gangen. "B-I-T-C-H", sa du og klasket til henne. Du smilte til henne og gikk. Du klasket henne ikke så hardt men gjorde det som hun skulle få vondt. "Hva var det for", skrek Selena og gikk etter deg. "Siden du er bare sånn at folk vil klaske deg til", sa du og gikk rett frem uten å se på henne. "Det er jeg ikke", ropte hun og stilte seg forran deg så du ikke kunne gå vidre. "Vær så snill, flytt deg", sa du søtt. "Nei", sa Selena og krysset armene. "Flytt deg", sa du litt surt. "Ikke før du sier unnskyld", sa hun fort. "Ååå? Så nå skal jeg si unnskyld", sa du surt og så på henne. "Ja", sa hun og smilte lurt. "Nei, glem det", sa du og dyttet henne til siden. Hun tok tak i armen din og smilte. "Hore selv", sa hun og klasket til deg hardt. Det gjorde kjempe vondt, det svei. "Hva i svarte", skrek du og merket du også begynte å blø neseblod. "Hvorfor er du så slem", ropte du før du sprang ned trappene og ut av hotellet. 


Fant ikke et annet bilde...

Mer? 

HOKL

 

 

 

Historie del 81 - Normal Girl
Rebecca ville bli lei seg og når hun er lei seg så henger hun hele tiden med meg", tenkte du og så ned. "Jeg vet hvorfor", sa du sakte og så på Dylan serriøst. 


"Hun vil gjøre Justin sjalu, vil hun ikke", spurte Dylan og så ned. "Ja.... Så du kysset henne ikke tilbake", spurte du fort. "Nei, jeg kysset henne ikke tilbake, men trakk meg ikke tilbake før 3 sekunder etterpå", svarte Dylan og så forsatt ned. "Det kommer til å gå bra. Jeg skal snakke med Rebecca jeg", sa du og ga han en klem. "Du er en super venn", sa Dylan og klemte tilbake. "Ja, takk", sa du og sprang ned trappene. Du gikk inn i bilen og suste hjemover igjen. Du kom inn hjemme og det var en lapp fra Justin på bordet. "Snakkes i morgen sikkert søta. Jeg ordner noe for oss nå, håper alt ordner seg mellom dem og Rebecca gråter veldig mye, trøst henne jentami <3 xoxo Justin", sto det. "Du er fantastisk", mumlet du og gikk opp trappene. Du hørte Rebecca gråte når du sto utenfor døren. "Hadde hun virkelig blitt så lei seg", tenkte du og banket på. "Gå bort. Jeg vil ikke snakke med noen", sa hun mens hun hulket. "Rebecca, bare la meg forklare hva Dylan sa da", sa du fort. "Neeeei", hulket hun. "Rebecca, slipp meg inn", sa du surt og prøvde å åpne. Døren var låst så du kom deg ikke inn. "Neste gang tar jeg nøkkelen fra deg, nå kom ut", ropte du mens du sto der med krysset armer. Rebecca hadde det alltid vanskelig med å komme seg over gutter. "Neeeeeei", ropte hun surt og så falt hun ned i gråt igjen. "Vet du hva? Jeg henter Dylan nå", sa du surt. "Neeei", hulket hun ennå mere. "Greit", mumlet du surt og gikk ned. Plutselig ringte det på døren og der sto en trist Ryan og Chaz. "Har Dylan kysset Selena", spurte Chaz. "Vel, jaaaaa eller nei", sa du men Ryan avbrøt deg. "Jeg skal banke han opp altså, stikker nå. Ingen skader Rebecca", sa Ryan og gikk til bilen sin. Du og Chaz så spørrende på hverandre. Mente Ryan det virkelig?

 
Mer? 

SORRY, kort del igjen. Jeg jobber forsatt så unnskyld men må gjøre dette her ferdig! 

HOKL

 

 

Historie del 80 - Normal Girl
Sorry dere! Jeg maler igjen... Så kjedelig, men mamma dro ut så satte meg ned og skrev en del fort til dere :-) Unnskyld hvis det er skrivefeil inni her! 

 

"Ja, det er greit", sa du og begynte å gå mot døren. Plutselig ble døren slengt opp og inn kom en gråtende Rebecca. 


"Rebecca, hva har skjedd", spurte du og så på henne forskrekket. Hun hadde sminke over at i ansiktet og det ene kinnet hennes var kjempe rød. Hun bare løp opp på rommet og du kikket på Justin. "Justin.. Jeg må..", startet du men Justin avbrøt deg. "Bare løp du", sa han fort og dyttet deg oppover trappen. Du sprang opp og banket på døren til Rebecca. "La meg være alene", ropte hun surt. "Rebecca, fortell meg hva som har skjedd da", sa du rolig. "Nei, da får du spørre Dylan", ropte hun surt og du hørte hun kastet noe i bakken. Du gikk ned igjen og så på Justin. "Justin, vi må ta det en annen dag... Jeg må snakke med Dylan", sa du og så ned. Du hadde en dårlig samvitighet siden du og Justin hadde ikke vært sammen på 4 dager og hatt en koselig date. "Det går bra, bare hjelp henne så skal jeg i studioet imens", sa Justin og blunket mot deg. "Ja, jeg kjører til han nå", sa du og tok bil nøklene. "Kos deg da", sa Justin og du ga han et fort kyss på leppene. "Du også, jeg skal tenke på deg", ropte du og sprang ut. Du satte deg i bilen og startet motoren. Du kjørte avgårde bortover veien og nærmet deg til hvor Dylan bodde. Han hadde bare en liten leilighet. Du parkerte bilen og sprang opp til leiligheten hans og ringte på. Dylan kom og åpnet døren og var helt rød i øynene. "Dylan, hva har skjedd", spurte du og så på han. Du fikk en trist følelse av å se han og Rebecca sånn. De passet så godt sammen. "Selena kysset meg", sa Dylan fort og så bort. "Trakk du deg ikke unna", spurte jeg sjokkert. "Vel, ikke med en gang og Rebecca så det. Selena og jeg har snakket sammen litt mens dere har vært borte", sa han og så ned. "Du har hva? Har du vært utro? Jeg hater når gutter er utro", ropte du og så på han surt. "Nei, jeg trodde vi var bare venner men Selena likte meg mer som en venn. Du fikk et lite flashback og så på han. 

 "Jeg er lei meg. Jeg skal ikke plage dere", sa Selena og smilte skjevt. Du så på henne at hun virkelig mente det hun sa og smilte. "Det går bra, nå bare la MEG være i fred", sa du og smilte skjevt du og la trykk på meg. "Ja, så klart", sa hun og så fort på Rebecca før hun gikk tilbake.

 

"All den tiden hadde Selena bare vært ute etter Rebecca jo", tenkte du og svelget tungt. "Hun liker deg ikke Dylan", sa du sakte. Du fikk en dårlig magefølelse og begynte å få noen tårer men holdt dem inne. "Hva mener du? Hun kysset meg...", sa Dylan og så på deg. "Hun bruker deg bare for å få Rebecca til å være lei seg så...", sa du og prøvde å tenke deg om. "Hvorfor ville Selena ha Dylan nå? Rebecca ville bli lei seg og når hun er lei seg så henger hun hele tiden med meg", tenkte du og så ned. "Jeg vet hvorfor", sa du sakte og så på Dylan serriøst. 


Mer? 

Ta det med ro, Selena skal ikke være den "onde" hele historien her, det bare passet litt :-) 

HOKL 

 

 

 

Historie del 79 - Normal Girl
Han tok rundt deg og du la deg i armkroken hannes. "I morgen skal vi kose oss masse", sa Justin flørtende. "Mhm", mumlet du før du sovnet. 


"Hedda, du må stå opp", hørte du Justin sin stemme si. "Umm, ikke ennå da...", mumlet du i halvsøvne. "Jo, jeg skal ta deg med på en liten tur", sa Justin glad og dro fra deg dynen. "Kaldt...", mumlet du og krøllet deg samme som en liten ball. "Jentami", sa Justin og la seg ved siden av deg med dynen igjen. Han strøk deg på kinnet mens du prøvde å våkne. Du gnidde deg i øynene og så rett inni Justin sine når du åpnet øynene dine. "For en herlig følelser å våkne sånn", tenkte du og stirret inn i dem. "Du har nydelige øyner", mumlet Justin søtt. "Du også. Dine er brune og så fine", mumlet du tilbake. "Mhm...", mumlet Justin og lente seg fremover for å kysse deg. Dere kysset lidenskapelig og bare koste dere. Det gikk en halv time med bare kosing og kyssing i sengen. Endelig stod du opp og gikk inn i dusjen. Du tørket håret ditt fort etter det og tok på deg en buske og en topp med en jakke over. "Snart ferdig", ropte Justin når du sminket deg. "Ja, skal bare ta på maskara", sa du mens du tok et lag på. "Greit, du bruker sykt lang tid", sa Justin og du tok på deg det siste laget. "Ja, jeg vet. Kommer nå", sa du og festet håret i en hestehale fort. Du gikk så ut av badet og fikk et fort kyss fra Justin på kinnet. "Hva er klokken", spurte du og smilte. "Den er halv 2", sa Justin og smilte skjevt. "Ohhhh, Rebecca skulle jo komme hjem nå", sa du og hoppet nærmest nedover trappene. "Jaja, vi må bare spise frokost da", sa Justin og dyttet deg inn på kjøkkenet. Dere spiste frokost blanding og så drakk juice til. "Jaja, la oss dra da", sa Justin når han ble ferdig. "Ja, det er greit", sa du og begynte å gå mot døren. Plutselig ble døren slengt opp og inn kom en gråtende Rebecca. 


Mer? 

Jeg våknet litt tidlig... 

HOKL  

 

 

Historie del 78 - Normal Girl
Du åpnet den lille boksen og ble litt sjokkert. "Shit, hadde mamma dette her hele tiden", spurte Thomas sjokkert. "Er ikke det en ekte....", startet Justin. 


 "Diamat", fulførte Thomas. "Wow", sa du og så på den. Den var helt nydelig, men hvorfor var den så viktig? Den var kanskje verd opptil flere millioner av kroner, men var det bare for penger han ville han den? "Den var fin", mumlet Justin. Det så ut som han var i en transe. Du lukket boksen og så på de andre. "Nå ringer du mamma og sier ifra", sa du til Thomas. Han nikket og tok mobilen sin ut. Han ringte til moren din og gikk frem og tilbake mens han snakket. "Hedda, så bra at du er trygg nå", sa Justin og tok rundt midjen din. "Ja, du også", sa du og så på han. "Jeg elsker deg", hvisket Justin og kysset deg på leppene. "Elsker deg også", sa du når Justin trakk seg unna. "Ja, jeg vet", lo Justin med den søte latteren sin. Dere så på politi menn som gikk rundt i huset ditt for å sjekke om alt var klart. Etter 1 time med venting og kosing med Justin på gresset var de endelig ferdig. "Det er trygt, bare gå inn", sa en politi mann som smilte mot deg. "Okei, tusen takk", sa du og gikk hånd i hånd med Justin inn. Thomas skulle dra tilbake til Norge med en gang, og Rebecca skulle liggeover til Dylan for å være sikker på hun var trygg. Dere gikk opp og Justin skulle få liggeover til deg. Du tok av deg klærene og tok på pysj og la deg ned i sengen. Justin kom og la seg under dynen i bare bokser. Han tok rundt deg og du la deg i armkroken hannes. "I morgen skal vi kose oss masse", sa Justin flørtende. "Mhm", mumlet du før du sovnet. 

UNNSKYLD, super kort del, men føler ikke for å skrive nå... Så masse som skjer akkurat nå.

Mer?

HOKL

Historie del 77 - Normal Girl
Dere lurer sikkert på hva som er inni pakken. Vel, dere får vite det snart! :-)

 

"Det er over", sa du fort. "Nei, det er det ikke", sa han og laddet pistolen sin opp. Han pekte den forsatt mot Rebecca og smilte. "Si hade til venninen din", sa han lurt og så på Rebecca. 


Du så på Rebecca og ga henne et lite tegn. Hun nikket fort og du gikk litt bakover.  "Nei, nå altså", sa du og tok en vase opp. Du skulle til å kaste den mot han men Rebecca hoppet opp på ryggen hannes (lol). Mannen prøvde å dytte ned Rebecca men hun holdt seg godt fast. "Slipp pistolen", ropte du og sprang mot han. Du prøvde å ta den ifra han mens han hadde Rebecca på ryggen. "Stopp, slipp meg", ropte mannen mens dere holdt på. Rebecca fikk mannen til å falle ned på bakken og du klarte å få tak i pistolen. Du pekte den mot han og så på han surt. "Møkkamann", sa du og så på Rebecca også. Kenny, Justin, Chaz. Ryan, Dylan og Thomas kom springende inn og så på deg forvirret. "Hva skjedde", spurte Thomas og så på mannen. "Jeg angrep han", sa Rebecca stolt. "Bra jentami", sa Dylan og kysset henne. Du pekte forsatt pistolen på mannen. "Du tørr ikke å skyte meg", ropte han sint. "Nei, men Kenny kan", sa du og så fort på Kenny. Han nikket og tok frem pistolen sin og håndjern. Mannen reiste seg opp og tok hendene sine på hodet. Kenny tok håndjern på og følgte han ut til politiet. "Hedda, jeg var så redd for deg når han sprang etter deg", sa Thomas og klemte deg. "Jeg også, jeg trodde jeg skulle dø", sa du og så på Justin og var forsatt i sjokk. Du gikk bort til han og klemte han. "Godt å ha deg her", hvisket han og kysset deg på kinnet. "Ja, godt å ha deg her", hvisket du. "Hedda, så du hva som var i pakken", spurte Thomas og så på deg og Justin som klemte hverandre. "Nei", sa du og trakk deg unna. "Kanskje vi burde sjekke siden han ville ha den så mye", sa Thomas og så på deg usikkert. "Ja, vi burde det", sa du og smilte litt skjevt. Det så ut som alle var forsatt i sjokk. "La oss sjekke da. Ta pakken opp", sa Thomas og så på deg. "Ja, følg etter meg", sa du og tok tak i hånden til Justin. Dere gikk hånd i hånd bortover til busken med Thomas bak dere. Du bøyde deg ned og fant pakken. "Åpne den du", sa Thomas skremt. "Greit...", sa du og begynte å åpne den. Du fikk papiret opp og der var det en liten boks igjen. "Åpne", sa Thomas og så veldig nervøs ut. Du åpnet den lille boksen og ble litt sjokkert. "Shit, hadde mamma dette her hele tiden", spurte Thomas sjokkert. "Er ikke det en ekte....", startet Justin. 


Mer? 

Hva tror du det er? 

HOKL

Historie del 76 - Normal Girl
"Jeg går tilbake", sa du bestemt og reiste deg opp. "HVA", skrek Ryan og Chaz. 


 "Neineineinei, ikke uten noen andre", skrek Chaz høyt. "Men....", startet du. "Ikke noe men frøken", sa Ryan fort. "MEN...", prøvde du igjen. "IKKE NOE MEN, vi blir med", sa Ryan fort. "Ja vel....", sa du uten å tenke deg om. Kenny ble ferdig i telefonen og smilte stort. "Politiet skal komme og vi skal redde de", sa Kenny glad. "Hvordan skal vi redde dem? Han har en pistol jo", sa du redd. "Ta det med ro, det har jeg også og han vil jo ha deg? Ikke sant", spurte Kenny."Ehh, bare fordi jeg har "pakken", sa du fort. "Okei, så kom igjen", sa Kenny og begynte å gå. Du, Chaz og Ryan bare følgte etter han. Dere kom frem til huset igjen og det var forsatt lys i husene. "Han er der inne", sa du stille. Kenny begynte å gå mot døren sakte og banket på. Du sto 15 meter unna for å passe på om han tok Kenny inn også. Ryan og Chaz sto rett ved siden av deg også. Kenny var jo sterk, men denne mannen trodde du var litt sterkere. Døren ble åpnet og han tok tak i Kenny men fikk ikke til å dra han inn. Kenny tok opp pistolen sin også og pekte den mot mannen. Mannen slapp Kenny og pekte pistolen på Kenny også. Kenny slengte seg fremover og dyttet han til siden så sprang han inn. "Shit", mumlet Ryan som så veldig redd ut. Kenny kom løpende ut med alle etter seg. Mannen lå nå på bakken men tok tak i Rebecca siden hun var sist og dro henne med inn. "Rebecca", ropte du og sprang mot huset. Justin tok tak i deg med begge armene. "Ikke gå inn dit", sa Justin helt serriøs. "Jeg vil ikke at bestevenninen min skal dø", ropte du og tok tak i døren. Du slengte døren opp og kikket deg rundt. Du gikk inn på stuen hvor Rebecca satt på knær og mannen pekte pistolen mot henne. "Ikke kom nærmere hvis ikke skyter jeg henne", sa han helt serriøs og smilte lurt. "Greit...", sa du redd og stoppet. Han pekte forsatt pistolen med Rebecca og smilte bare lurt. "Hva vil du ha for at jeg skal få Rebecca og du kommer aldri tilbake", spurte du fort. Du var redd og skjelven i stemmen. "Pakken", sa han fort. "Jeg har den ikke", sa du fort og du var ennå mer skjelven i stemmen nå. "Jo, du har den. Moren din sa hvor den var til deg", sa han fort. "Nei, hun gjorde ikke det", sa du bestemt. Rebecca så på deg og så veldig redd ut. Hun hadde tårer i øynene. Plutselig hører du politi biler utenfor og så bare smiler du. "Det er over", sa du fort. "Nei, det er det ikke", sa han og laddet pistolen sin opp. Han pekte den forsatt mot Rebecca og smilte. "Si hade til venninen din", sa han lurt og så på Rebecca. 


(Imagine, sorry for det i midten fant ikke noen andre bilder...) 

Mer? 

HOKL


 

Historie del 75 - Normal Girl
"Tror forsatt ikke på deg", sa han og tok opp et bilde av deg, Thomas, moren og faren din for et halvt år siden og pekte pistolen mot deg. "Faen, nå sitter du fast....", tenkte du mens du sto der og så på han. 


 "Hedda, jeg vet du har pakken, nå gi den til meg", sa han og så på deg lurt. Du kikket deg rundt og så på Justin. "NEI", ropte du og slengte deg til siden. Du tok mobilen din opp og sprang fort ut av huset mens mannen sprang etter deg. Du tastet inn nummeret til Ryan så fort du kunne og du tok telefonen med en gang. Mannen begynte å fyre av skudd etter deg mens du sprang nedover gaten for harde livet. "Hallo", hørte du Ryan sin stemme si. "Ryan, helvette! En mann skytter etter meg og har Justin og noen andre fanget hjemme hos meg", sa du andpusten mens du løp. Mannen sprang ikke etter deg, heldigvis. "Du kødder ikke med meg nå", spurte Ryan litt stresset. "Nei, jeg mener det Ryan. Vær så snill. Han har Thomas, Justin, Christian, Caitlin, Dylan og Rebecca", sa du og hulket litt. "Hvor er du", spurte Ryan. "Jeg springer til butikken Hours nå", sa du mens du tørket tårene bort og sprang. "Jeg, Chaz og Kenny kommer nå", sa Ryan og la på. Du kom frem til butikken og satte deg utenfor på en benk. Etter 3 minutter kom Ryan, Chaz og Kenny springende ut fra en bil. "Hedda, fortell alt", sa Ryan stresset og så litt redd ut. Du begynte å forklare dem alt, moren din, og hva Thomas hadde sagt i telefonen den dagen. "Shit..... Vi må redde Justin", sa Kenny med en gang og tok mobilen sin opp. Du skjønte ikke hvorfor moren din hadde bare sagt fra til politiet først men nå kunne Justin dø, broren din dø, Rebecca kunne dø også. De var nærme til å dø og du satt på en benk bare for å passe på en liten pakke. "Jeg går tilbake", sa du bestemt og reiste deg opp. "HVA", skrek Ryan og Chaz. 


Mer? 

Sorry, var til Rebecca... 

HOKL


 

 

Historie del 74 - Normal Girl
Haha, litt morsomt jeg skremmer dere.... Neida, det skal ikke bli så creepy bare litt kanskje :-) Må jo ha historien spennede. Forresten TAKK for så søte kommentarer fra dere hele tiden. OG JEG HAR FIKSET PCEN MIN!!!!!!!!!!!! Nå kan jeg endelig skrive om kvelden uten å lage lyder, YEY :-) 

 

"Nei, Rebecca", hvisket du og prøvde å dra henne tilbake med Rebecca hadde kommet frem allerede. Mannen dro også Rebecca inn og du satt alene igjen i mørket. 


 "Herregud, hva skal jeg gjøre", mumlet du. Du var i sjokk og visste ikke hva du skulle gjøre. "Herregud, Justin, Rebecca, Thomas, Dylan, Christian og Caitlin er der inne", sa du rolig. Du prøvde å roe deg ned men du visste ikke hva du skulle gjøre. En helt fremmed mann var der inne med vennene dine, kjæresten din og broren din. Du satte deg ned på gresset og tenkte litt. "Hvordan skal jeg redde dem", tenkte du mens du satt der. Du satt der i 10 minutter før du bestemte deg for å reiste deg opp og gå selv til døren. Du gjemte den lille pakken i buskene og gikk sakte mot døren. Du sto rett utenfor nå og skulle til å banke på men du klarte det ikke. "Ikke skyt meg! Jeg har ikke den tingen", hørte du Thomas sin stemme rope. "Shit, Thomas er i fare", tenkte du. Du åpnet døren raskt og sprang inn på stuen. Der satt alle sammen i sofaen og en mann sto der og så på deg. Han trakk frem en pistol mot deg og så på deg lurt. "Er du Hedda? Datteren til *navnet til moren din*", spurte mannen. Han hadde en mørk stemme, var høyt og litt tjukk. "Nei, jeg er.... Kaaaaaaaaaaaarina. Kjæresten til Thomas", sa du usikket. Thomas var jo 2 år eldre enn deg, men det kunne gå. "Sett deg da. Vi venter på Hedda. Ring henne Justin", sa mannen og snudde seg mot Justin. "Ehh... Du har mobilen min", sa Justin spørrende mot han. "Ja....", sa mannen og tok mobilen til Justin opp. "Hvorfor har du dem her? Hva er greia", spurte du og så på han. "Jeg skal ha noe som moren til Hedda og Thomas har", sa han raskt. "Vel.... Hun er ikke her", sa du og så rart på han. "Du virker ikke som du er Hedda... Helt sikker på det", spurte mannen og gikk nærmere deg. "Eh, ja. Kjæresten min sitter jo der", sa du og pekte på Thomas. "Ja vel, bevis det", sa mannen. "Okei", sa du og gikk bort til Thomas. Du så på han og han lukket på en måte munnen hannes. Det skulle se ut som dere kysset. Du lente deg ned til han og tok leppene dine innover så det så ut som dere kysset men dere gjorde det ikke. Du kysset han fort og så så du på mannen, "Tror forsatt ikke på deg", sa han og tok opp et bilde av deg, Thomas, moren og faren din for et halvt år siden og pekte pistolen mot deg. "Faen, nå sitter du fast....", tenkte du mens du sto der og så på han. 


Mer? 

HOKL


 

 

Historie del 73 - Normal Girl
 "Ring moren din", sa Rebecca smilende. Du gjorde som hun sa og fant det ut. Moren din sa faktisk at du ikke skulle dra hjem, betydde det at Justin var i fare? 


"Rebecca, vi drar til flyplassen nå med en gang", ropte du stresset og tok kofferten din. "Men flyet går om  3 timer jo", sa Rebecca usikkert. "Ja, men Justin kan være i fare", sa du og åpnet døren. "Okei, kommer", sa Rebecca og tok kofferten sin også. Dere begge gikk ned til lobbyen og sjekket fort ut og fikk tak i en taxi. Det tok en halv time med å komme seg til flyplassen. Du hadde prøvd å ringe til Justin flere ganger men ingen svar. "Rebecca, skal du ha noe på taxfreen", spurte du stresset. "Ja, jeg trenger POCKY", ropte Rebecca og sprang inn til taxfreen. Du sto der og prøvde og ringe til Christian også. Ingen av de tok telefonen. "Rebecca", ropte du og sprang til henne. "Jaaa", svarte hun smilende med pocky i hånden. "Justin eller Christian tar ikke telefonen", sa du stresset. "Ta det med ro, vi er snart hjemme", sa Rebecca og betalte for det. "Ja... Greit", sa du og prøvde å roe deg ned. "Kom igjen, vi setter oss ned og venter", sa Rebecca. Dere satte dere ned og bare ventet i flere timer på flyet og endelig kom dere på flyet og var på vei hjem. Du skrudde på musikk på ipoden din og sovnet på flyet hjemover. "Hedda, våkne, vi lander om 10 minutter", sa Rebecca. "Ja...Jeg skal våkne", mumlet du og gnidde deg i øynene. Flyet landet og dere nærmest sprang så fort dere kunne av og fikk koffertene deres fort. Dere fikk tak i en taxi og dro rett hjem til deg. Det var lys i huset og det så ut som noen var der. "Rebecca, noen er der", sa du redd. "Ja...Jeg ringer Dylan", sa Rebecca og tok mobilen sin opp. Rebecca begynte å snakke med Dylan og plutselig sto Dylan ved siden av dere. "Her er den greia til moren din. Gjem den godt", sa Dylan og ga deg en liten pakke. "Takk Dylan", sa du og ga han en klem. "Noen er i huset", sa Rebecca. Du så en skygge i det ene vinduet. "Herregud, Justin er sikkert der og Thomas", sa du redd. "Ta det med ro...Noen må sjekke", sa Dylan modig. "Okei, ikke meg", sa du fort. "Greit, ikke meg heller", sa Rebecca og så på Dylan. "Greit, jeg går inn", sa Dylan modig igjen og gikk mot huset ditt. Dere gjemte dere i en busk ved siden av og så på Dylan gå mot døren. En mann du aldri hadde sett før åpnet døren og dro inn Dylan. "Dylan", ropte Rebecca og sprang frem. "Nei, Rebecca", hvisket du og prøvde å dra henne tilbake med Rebecca hadde kommet frem allerede. Mannen dro også Rebecca inn og du satt alene igjen i mørket. 


Mer? 

Er til Rebecca, men skriver fordet :-) 

HOKL


 

Historie del 72 - Normal Girl
"Hedda, du må fortelle meg alt. Jeg er borte fordi noen følger etter meg", sa moren din fort. Hjertet ditt begynte å banke fort. "HVA", skrek du. 


"Jentami, jeg må gå. De vil ha tak i ideene mine og noe veldig verdifult, finn Thomas. Hade", sa hun og la på. "Helvette", sa du og begynte å få panikk. "Hedda, her", sa Rebecca som kom tilbake. "Takk, vi må pakke og ordne litt tinger", sa du og tok koppen din og dro Rebecca med tilbake til hotellet. "Så hva er det som skjer? Hvorfor følger noen etter henne", spurte Rebecca etter du hadde fortalt henne alt. "Vel... De vil ha noe veldig verdifult sa mamma og nå har Thomas trøbbel", sa du og sukket. "Wow, hva skal du gjøre? Jeg mener Justin, Thomas og moren din og meg", sa Rebecca og så på deg. "Shit, Justin kan også være i fare jo", sa du og fikk panikk igjen. "Ta det med ro, vi pakker og så fikser vi det", sa Rebecca rolig. "Ja, okei. Pust", sa du til deg selv. Dere begynte å pakke og diskurterte hva dere skulle finne på for å finne Thomas. Du gikk inn på badet imens Rebecca pakket ferdig. Du måtte tenke. Hvor ville Thomas være? Kanskje de var hjemme eller på jobben? Du begynte å tenke hva som ville skje når du dro hjem. Kanskje du skulle ringe noen for å sjekke om det var noen til deg? Du hoppet ut av dusjen og tok et håndkle rundt deg. Herregud hvorfor tenkte du sånn? Hva ville de med deg? Du tok mobilen din opp og ringte til Justin. Du hørte den søte latteren hannes og så sa han hei. "Hei kjekken, kan du gjøre meg en tjeneste", spurte du søtt. "Ja, så klart jenta mi, hva er det", spurte Justin spent. Du begynte å fortelle han om Thomas og moren din og så avsluttet du med å spørre om han kunne dra hjem til deg og sjekke. "Ja, jeg kan det. Tar med meg Christian og Caitlin da", sa Justin glad. "Pass deg da, og ring om noe skjer", sa du fort. "Jaja, søta. Ta det med ro, jeg kan banke dem opp vettu", sa Justin og lo. "Justin, jeg er serriøs her", sa du raskt. "Unnskyld...Jeg skal det jenta mi, og ta det med ro. Hvordan går det", spurte Justin spent. Du begynte å fortelle om hele konserten og hva du hadde shoppet. Du fortalte også om Cole og hvor morsomt det var å ha med Christian. "God tur hjem da jenta mi", sa Justin søtt. "Takk, møtes snart", sa du og smilte for deg selv. "Ja, savner deg", sa Justin litt trist. "Savner deg også", sa du litt trist du også. "Jeg lover, jeg sjekker hjem til deg. Skal hente Christian nå så vi sjekker på veien hjem", sa Justin fort. "Ja takk Justin", sa du og smilte. "Elsker deg Hedda", sa han søtt. "Elsker deg også", sa du fort. "Må gå nå, hade søta", sa Justin og la på. Du tørket håret ditt og satte det opp i en dott. Du tok på deg klærne du skulle ha på i flyet og gikk ut til Rebecca. "Jeg har en plan. Dylan skal hjelpe", gliste Rebecca til deg. "Å? Hva da", spurte du glad og satte deg ned i sengen med Rebecca. "Vel, Dylan drar til jobben og Justin hjem til deg, ikke sant", spurte Rebecca glad. "Ja", sa du spørrende. "Vel, Dylan skal få tak i det verdifulle og gi det til deg", sa Rebecca glad. "Men jeg vet ikke hvor det er", sa du og så rart på henne. "Ring moren din", sa Rebecca smilende. Du gjorde som hun sa og fant det ut. Moren din sa faktisk at du ikke skulle dra hjem, betydde det at Justin var i fare? 


Mer? 
Siste del for i dag...

HOKL

Historie del 71 - Normal Girl
Nawww, takk for søte kommentarer :-) Dere er så søte og takk for dere venter for meg når jeg er treg til å legge ut eller er borte. Skal skrive noen deler nå som jeg legger ut gjennom kvelden. 

 

Du hørte bare at han hulket og en annen mann sin stemme. "Nå legg fra deg telefonen unge mann", sa en mørk stemme og så ble samtalen avsluttet. 


"Thomas", ropte du inn i mobilen. "Hva skjer", spurte Rebecca bekymret. "Thomas, en mann, og..", startet du. Du var i sjokk. "Hedda, snakk", sa Rebecca bekymret. "Vi må hjem nå", sa du og begynte å gå til rommet. "Ja men flyet vårt går ikke før i kveld, det vet du", sa Rebecca og så på deg. "Men Thomas", sa du trist. "Vi shopper, så spiser vi og før du vet det er vi på vei hjem", sa Rebecca og dro deg med ned. Dere shoppet og du prøvde å kose deg men du kunne ikke slutte å tenke på Thomas. "Hedda, starbucks! Pliiiiiiiiiiiiiiis", sa Rebecca smilende. "Ja vel, bestiller du til meg", spurte du og smilte skjevt. "Jepp, det samme som i går", spurte hun. "Ja...", sa du og ventet utenfor mens Rebecca gikk inn. Du satte deg ned i en stol imens du ventet og prøvde å ringe til Thomas igjen. Mobilen var slått av. "Faen da", mumlet du og prøvde å ringe til moren din. "Hei vennen", sa moren din glad. "Hei mamma", sa du litt trist. "Vennen, hva har skjedd", spurte hun. "Thomas..", sa du og fikk noen tårer i øynene. "Hva med Thomas", spurte moren din fort. "Han.. Jeg vet ikke", sa du bekymret. "Hedda, du må fortelle meg alt. Jeg er borte fordi noen følger etter meg", sa moren din fort. Hjertet ditt begynte å banke fort. "HVA", skrek du. 

 

Mer? 

SORRY KORT DEL! Skal skrive en lang en etterpå nå. 

HOKL

 

 

 

Historie del 70 - Normal Girl
"Hedda, stopp", sa Rebecca og så på deg. "Hva" spurte du og forsatte å gå. "Cole", sa Rebecca og pekte mot døren deres. 


"Faen, jeg skal banke han nå altså", sa du og begynte å gå. "Hva skjer", hørte du Christian spørre Rebecca. Rebecca begynte å hviske til han mens du gikk rett mot Cole. Cole snudde seg og så på deg. "Hey babe", sa han flørtende og gikk mot deg. "Hold deg unna meg din gris. Nå gå", sa du surt og krysset armene dine. "Hva sa du babe", sa Cole og kom nærmere. "Serriøst! Gå for helvette", ropte du. Du var virkelig sur på Cole og etter som han hadde funnet deg nå så visste du egentlig ikke hva du skulle gjøre enn å kjefte på han. "Hedda, hold deg unna Cole", sa Christian om plutselig kom springende mot deg. "Hold deg unna meg, Rebecca og Justin, forstått", sa du surt. "Ja vel søta, men jeg kommer tilbake", sa Cole og begynte å gå. Cole ga Christian et lite dytt og så gikk vidre. "Hedda, du kunne skade deg jo", sa Christian stresset. "Nei, han er bare en sikkelig player og hvis man kjefter på de, slutter de", sa du og låste opp døren. "Ring Justin og fortell det", sa Christian truende. "Nei Christian, jeg forteller det når jeg kommer hjem ellers blir Justin urolig", sa du og slang deg på sengen. Rebecca kom inn også og bare smilte skjevt til Christian. "Rebecca, hjelp meg", sa Christian. "Christian, Hedda har rett", sa hun mens hun gikk inn på badet og tok sminken av. "Da ringer jeg Justin da", sa Christian og tok mobilen sin opp. "Christian plis", sa du og så på han med hundeblikket ditt. "Greit, men når du kommer hjem skal du fortelle det", sa Christian truende. "Jadajada, nå vil jeg sove", sa du og gikk inn på badet til Rebecca. Dere skiftet og gjorde dere klar til sengen. Dere la dere begge ned i sengen mens Christian lå seg på sofaen. "Natta jenter", mulet Christian. "God natt", sa du og du sovnet etter en super dag i New York. 

"Hedda, du må våkne...", mumlet Rebecca som sto over deg. "Mhm... Jeg skal det", gjespet du tilbake. Du reiste deg opp, tok med deg klær innpå badet. Du kledde på deg, sminket deg og fikset håret ditt. Du tok på deg en søt kjole og så gikk ut fra badet. (Imagine) 

Det var sol ute og Christian og Rebecca sto klare når du kom ut. "Jeg skal ta et fly som går om 2 timer, så må gå jenter", sa Christian. "Det var hyggelig å ha deg her da Christian", sa du smilende. "Ja, sees i Atlanta", sa han og ga en klem til deg og Rebecca. "Hade da", sa du og Rebecca i kor og vinket når han gikk ut. "Hade jenter", sa han og lukket døren. "Nå skal vi shoppe mere", sa Rebecca og gliste. "Greit, men ikke kjøp pocky", lo du og dere fant frem vesker. "Ja, men...", startet Rebecca. "Ikke noe men. Jeg vil ikke ha deg hyper", lo du. "Ja vel.... Men bare kjøpe ikke spise", spurte Rebecca og gliste. "Ja vel, husk vi skal ta et fly klokken 2 om natten", sa du og tok mobilen din. "Ja, jeg vet", sa Rebecca mens dere gikk ut døren. Mobilen din begynte å vibrere og du tok den opp. "Thomas", sto det på skjermen. "Thomas ringer", sa du og tok mobilen opp til øret ditt. "Hedda, er det deg", spurte Thomas stresset. "Ja, har det skjedd noe", spurte du. "Ja! Du må komme hjem med en gang", ropte nærmest Thomas i telefonen. "Thomas ta det med ro, hva har skjedd", spurte du. Du hørte bare at han hulket og en annen mann sin stemme. "Nå legg fra deg telefonen unge mann", sa en mørk stemme og så ble samtalen avsluttet. 

 

Mer? 

Skrev denne raskt, siden skal en liten tur ut. Blir borte i 30 minutter :-) 

HOKL

 

 

 

 

Historie del 69 - Normal Girl
"Ja, han sa det", sa du mens du tok mobilen neddi vesken. "Håper Cole ikke er her nå", mumlet Rebecca og åpnet døren. Der sto....?


En smilende Christian. "Hei jenter, dere var fine", sa han med et stort glis. "Takk", sa Rebecca smilende tilbake. Du ble veldig lettet når dere gikk nedover gangen. Cole hadde gått og ikke lagt igjen noe etter seg. Dere begynte å snakke om livet til Christian når dere tok heisen ned. Dere snakket om youtube kannalen hannes og hvorfor han startet. Dere gikk bortover konserten og var ute en time tidligere. Dere kom helt fremst så dere kunne se scenen godt. Dere snakket masse og tiden gikk fort når Christian fikk deg og Rebecca til å le. Dere snakket om alt mulig mens dere sto og ventet på det skulle starte og endelig var det på tide at den skulle starte. "Shit, det starter endelig", ropte Rebecca da det kom lys på scenen og så hoppet The Click Five frem. "Drit bra start jo", sa Christian spent. De startet med "Just That Girl" og du digget sangen. 

(The Click Five - Just That Girl) 

Dere sang med og hopppet opp og ned. Det var fantastisk. Du elsket alle sangene og noen av dem var jo kjekke men de var for gammel for deg (haha, random). Du hadde Justin og han var jo en fantastisk kjæreste som sendte vennen sin for å passe på deg. Etter Just That Girl kom Catch Your Wave. Det var yngligs sangen til deg og Rebecca. "WÆÆÆ", ropte Rebecca og dere sang høyt og danset til rytmen. 

(The Click Five - Catch Your Wave, anbefaler hvis du har musikk smak som meg) 

Konserten var kjempe bra. Alle sangene var med og du sang med på alle. Stemmen din ville sikkert svikte deg neste morgen. Den siste sangen var Good day, en sang som du elsket. 

(The Click Five - Good Day) 

Konserten var ferdig og alle begynte å bevege seg utover. Dere også begynte å gå og dere gikk helt frem til hotellet. "Dere, kan jeg ligge på sofaen til dere? Justin betalte bare for en natt til meg på hotellet mitt", sa Christian når dere kom frem. "Ja, men ingen snorking", lo Rebecca. "Kan ikke love", sa Christian smilende. "Greit", sa du og smilte skjevt. "Takk dere", sa Christian og ble med dere opp. Dere tok heisen og dørene åonet seg i 6. etasje. "Her skal vi ut", sa Rebecca til Christian. Dere gikk ut av heisen og begynte å gå mot rommet deres. "Hedda, stopp", sa Rebecca og så på deg. "Hva" spurte du og forsatte å gå. "Cole", sa Rebecca og pekte mot døren deres. 

 

Mer? 

Jeg skal jobbe nå så kommer ikke en del før i 5-6 tiden tror jeg. Jeg skriver en med en gang jeg kommer hjem :-) 

HOKL

Historie del 68 - Normal Girl
SVAR AMALIE: Hei, ja det kunne jeg, men må ha mailen din da, haha :-) Du kan også bare lese det på bloggen her på disse linkene her: http://hokl.blogg.no/historie__like_heaven.html

                                http://hokl.blogg.no/historie_problemer.html

Haha, jeg trodde jeg bare hadde skrevet en historie, men jeg er jo på min 3. :p Jeg er så smart, og forresten om dere har noen spørsmål eller noe annet å spørre om send mail på hednod.birr@gmail.com eller bare kommenter :-) 

 

Dere hadde shoppet veldig mye og du hadde kanskje brukt over 3000 kroner. Dere tok heisen opp og begynte å gå mot rommet deres. "Stopp", sa Rebecca plutselig og ble helt bleik i ansiktet. 


Du snudde deg mot døren til rommet deres og der så du Cole stå. Cole Spourse. "Faen", sa du og dro Rebecca til siden og gjemte deg. "Hva gjør han her", spurte Rebecca irritert og surt. "Ikke spørr meg", hvisket du. "Rebecca og Dylan kom frem, jeg vet dere er der inne", hørte dere Cole rope. "Shit, Dylan er jo ikke her", hvisket Rebecca og tok mobilen sin opp. "Nei, vent ikke ring", hvisket du tilbake. Dere tittet hodene deres litt frem og så at Cole var på vei til heisen. "Shit, hva skal vi gjøre", spurte Rebecca stresset. "Kom", sa du og dro henne med rundt en sving. "Dylan", hørte du Cole sin stemme si som nærmet seg dere. "Spring for svarte", hvisket Rebecca og dere begynte å små springe bort. "Rebecca", ropte Cole og begynte å springe etter dere. "Faen, spring for livet", sa du og dere sprang bortover korridoren. "Rebecca, kom hit", ropte Cole etter. "Gå bort", ropte Rebecca og dere forsatte å springe. "Ehh, Rebecca", sa du og stoppet. "Ja", spurte hun og stoppet hun også. "Vi er død", sa du siden dere hadde kommet til en blindvei. "Shit, det er vi", mumlet redd og tok mobilen sin opp. Hun tastet nummeret til Dylan og det begynte å ringe. "Rebecca... Og Hedda", sa Cole når han så dere ved blindveien. "Hei", sa du surt. "Hedda", sa han flørtende. "Hold deg unna meg din gris", sa du surt. "Hmm... Kanskje. Rebecca legg mobilen din vekk, jeg skal ikke skade dere", sa Cole og gikk nærmere. "Gå din gris, du har skadet meg og Justin så hold deg unna meg og Rebecca", sa du høyt. "Javel", sa Cole og smilte lurt. "Ikke rør Justin heller", sa du og tok Rebecca i hånden. du dro henne med og skulle til å gå forbi han, men Cole tok armen din. "Slipp din jævla gris", sa du modig og trakk deg unna. "Du har blitt litt sterkere jo", sa Cole overasket. "Gå", sa du og dro Rebecca med deg vidre. Dere kom rundt et hjørne og begynte å springe til rommet og låste dere inn der. "Faen, for en gris", sa Rebecca og gikk til kofferten sin. "Enig", sa du og fant frem busken ditt og toppen din til i kveld. "Ja, men vi må skifte nå", sa Rebecca stresset. "Ja, håper Cole ikke kommer tilbake", sa du nervøst. "Han gjør ikke det, vi ringer til Christian da", sa Rebecca og dro deg med innpå badet. Du var redd for Cole egentlig etter det han gjorde med Justin og deg. Du hadde forsatt et lite merke etter det og hatet han bare helt. Dere skiftet og pyntet dere fort før dere tok tak i en liten veske og la billettene neddi. Rebecca hadde på seg en dongri buske og en t-skjorte hvor det sto "I LOVE THE CLICK FIVE" på. Du hadde ikke noe t-skjorte men det gikk greit for deg. 


(Rebecca sin t-skjorte) 

"Klar", spurte Rebecca og smilte til deg. "Ja, jeg er klar", sa du og smilte. "Flott, Christian skulle møte oss utenfor ja", spurte Rebecca og gikk for å åpne døren. "Ja, han sa det", sa du mens du tok mobilen neddi vesken. "Håper Cole ikke er her nå", mumlet Rebecca og åpnet døren. Der sto....

 

Mer? 

Hvem tror du det er? 

Siste del for i dag, mamma hører når jeg taster på pcen her... Hater broren min sin pc! 

HOKL

Historie del 67 - Normal Girl
Du tok telefonen din opp og pustet. "Hallo, hvem snakker jeg med", spurte du. "Du snakker med....".


"Du snakker med Amalie, snakker jeg med Hedda nå", spurte hun usikkert. "Amalie! Jeg har savnet å snakke med deg", ropte du glad inn i mobilen. "Jeg også, vi må møtes", sa hun glad. "Ja, jeg vet. Jeg har møt Justin igjen og hvor er du", spurte du glad. "Nei, serr? Jeg er i Paris med den nye kjæresten min", sa hun glad. "Wow, Paris, heldig", sa du glad. "Hehe, ja", sa hun. "Så fortell meg om kjæresten din da", sa du spent. "Vel, han ligner Justin sykt mye og er så romantisk. Han er så kjekk", sa Amalie fort. Amalie hadde alltid likt Justin, hvertfall for 2 år siden. "Virkelig? Jeg må møte han", sa du og smilte. "Ja, selfølgelig må du det! Blir så bra", sa hun glad. "Jepp", sa du smilende. "Men fortell alt hvordan du og Justin ble et par igen da", sa hun mens hun ventet spent på svar. Rebecca kom springede ut fra badet og hentet noen klær og så sprang hun inn igjen. "Det hele startet med ballet..", startet du og fortalte henne alt sammen. "Wow, og han sendte Christian til å passe på deg", spurte hun. "Ja, han er bare så skjønn", sa du drømmende. "Så bra, men jeg må gå. Vi snakkes søta", sa hun og la på. "Hade", ropte du inn akkurat. Rebecca kom ut av badet med en veske i hånden og så klart en pocky pakke. "Rebecca, nå må du slutte", lo du og tok en veske selv. "Ja meeen de er så gode", sa hun og begynte å spise på en. "Uff, jeg vet", lo du og dere gikk ut av rommet. Dere tok heisen ned og begynte å gå i gatene i New York. Selve sentrum var ikke langt unna hvor dere bodde. Dere gikk i lenke med hverandre og shoppet masse ting og etter en lang shoppingtur gikk dere til Starbucks. Du elsket bare frappe med karamell så du bestilte en mens Rebecca bestilte en frappe sjokolade. 
(Imagine når dere shopper sammen) 

Dere satt og koste dere masse mens dere snakket mye om konserten. Det var bare 3 timer igjen til. "Vi burde dra tilbake og ordne oss etterpå nå", sa Rebecca og tok en slurk fra drikken sin. "Ja, vi burde det", sukket du. Du koste deg sikkelig mye med Rebecca bare på shopping. Dere fant alltid på noe gøy. Dere ble ferdige å drikke så gikk dere tilbake. Dere hadde shoppet veldig mye og du hadde kanskje brukt over 3000 kroner. Dere tok heisen opp og begynte å gå mot rommet deres. "Stopp", sa Rebecca plutselig og ble helt bleik i ansiktet. 

 

Mer? 

HOKL

 

 

 

 

 

 

Historie del 66 - Normal Girl
SORRY, jeg er litt treg til å skrive deler... hehe :-) Men her er den da, så skal sette meg ned og skrive neste nå! 

 

Du tok den inntil øret ditt og trykket på den grønne knappen. "Hallo", spurte du usikkert. "Heeeeeeeei", sa en kjent stemme. 


"Å, Justin", sa du glad. "Ehh.. Du møtte ikke på noen på flyet nei", spurte Justin usikkert. "Jeg vet at Christian skal "passe" på meg", lo du. "Åhh, han er dårlig på sånt", lo Justin. Det var godt å høre han le og i hvertfall godt å høre stemmen hannes. "Glad at du er så snill da Justin og sender noen som "passer", på meg", lo du og tenkte på Christian. Han var en morsom fyr, men så ikke serriøs ut. "Alt for å passe på jentami", sa Justin søtt. "Aww", sa du og smilte mens du rødmet. "Justin, kom hit da! Må vise deg noe", hørte du i bakgrunnen. "Må stikke søta. Caitlin og jeg skal gå på bowling. Hade", sa han og la på. "Hade da", mumlet du og så på mobilen. "Hvem var det", spurte Rebecca som sto på badet og tok av sminken hennes. "Justin bare", sa du og satte deg ned i sengen din. "Åja", sa Rebecca og tok håret i en hestehale. "Skal vi legge oss nå", spurte du mens du så på klokken. Den var 11 om kvelden og dere ville se New York så dere burde ha lagt dere tidlig. "Ja, vil jo se litt av New York før konserten", sa Rebecca smilende. "Ja, greit", sa du og begynte å finne frem pysjen din. Rebecca la seg ned i sengen så gikk du innpå badet. Du fjernet sminken og tok håret i en lav hestehale. "Håper det ikke skjer noe imellom Caitlin og Justin", mumlet du da du pusset tennene dine. Du ble ferdig og la deg ned i sengen. "Natta Becca", sa du og slo lyset av. Hun mumlet noe og du sovnet fort. 

"Heddapuuuuuuuuuus", hørte du Rebecca sin stemme si. "Heddapus", spurte du spørrende og gnidde deg i øynene før du lukket dem opp. "Ja, du er min lille pus", sa Rebecca glad. "Er du litt hyper eller? Hva har du spist", spurte du henne og så deg rundt. "Ehh, ingenting", sa hun uskylding og smilte stort. Du så på sengen hennes og der lå en pakke med pocky (Pocky er sånn kjekse stenger med sjokolade rundt, haha). Rebecca elsket pocky. "Hva er det da", spurte du henne og pekte mot pakken. "Pocky", smilte hun uskyldig. 

"Dust", lo du og reiste deg opp. "Jeg er helt vanlig da", ropte hun. "Du er hyper", mumlet du før du lukket døra til badet. Du sminket deg lett og tok håret ditt i en høy hestehale. "Perfekt", mumlet du og gikk for å finne noe til å ha å deg. Det var sol ut og solen stekte i New York. "Hedda, det er noen som vil snakke med deg", ropte Rebecca som så ut vinduet og hadde mobilen din i hånden. "Hvem er det", spurte du og så på Rebecca. "Vet ikke", sa hun og gikk inn på badet. Du tok telefonen din opp og pustet lett. "Hallo, hvem snakker jeg med", spurte du. "Du snakker med....".

 

Mer? 

Hvem tror du det er? 

HOKL

Historie del 65 - Normal Girl
 "Wæææ, ja", ropte en annen jente og mange begynte å komme mot dere. "Nei, faen", mumlet Christian til deg. 


Flere mennesker strømmet på og spurte han om autografen og et bilde. Christian bare gjorde det og ble ferdig fort. "Urgh, fans", mumlet Christian lavt til deg. Du bare flirte og så sto en jente forran deg og Christian. "Du er Hedda? Er du ikke", spurte hun. "Ja", svarte du vennelig til henne. "Kan jeg få et bilde med deg? Du er virkelig pen", sa jenten. "Takk og så klart", sa du og tok et bilde med henne og ga henne autoggrafen din siden hun ville det. "Du er sikkelig snill", sa Christian og smilte. "Du også", fniste du. Du og Christian snakket sammen mens Rebecca sov. Christian var virkelig morsom og fikk deg til å le hele tiden. Dere kom frem etter 4 timer og du vekket Rebecca og dere gikk av flyet. "Så du skal bli med på konserten", spurte Rebecca Christian etter å høre hvorfor han var her. "Ja, kan jeg dra med dere? Siden jeg skal liksom "passe" på Hedda", sa Christian og smilte søtt. "Ja, hvorfor ikke", sa du og så på Rebecca. "Men.. Dette skulle blir vår tur sammen Hedda", sukket Rebecca. "Å.. Jeg skal bare være med på konserten", sa Christian smilende. "Takk Christian", smilte Rebecca til han. "Men lov meg, ikke date andre gutter", lo Chiristian. "Chiristian, vi skal være her i 2 dager", sa du og lo litt. "Ja, men uansett. Ikke se på gutter engang", sa Christian alvorlig. "Christian", sa Rebecca og fniste. Dere sa hade til Christian og tok en taxi mot hotellet deres. "Wow, New York er så stort", sa du mens du stirret ut av vinduet. "Ja", sa Rebecca og gliste. Dere kom frem og sjekket inn. "Så Christian", sa Rebecca mens dere gikk inn i heisen. "Ja, og telefonen min ringer", sa du og tok frem mobilen din. På skjermen sto det skjult-id. Du tok den inntil øret ditt og trykket på den grønne knappen. "Hallo", spurte du usikkert. "Heeeeeeeei", sa en kjent stemme. 

Sorry ikke noe bilde og unnskyld for kort del, ekkelt å skrive på pcen her....

Mer? 

HOKL

 

 

 

Historie del 64 - Normal Girl
 "Ja, kommer nå", ropte han tilbake og kom springende mot dere. Alle dere satte dere inn i bilen og kjørte i full fart mot flyplassen....


Dere kom frem og Thomas hjalp dere med å sjekke inn. "Jeg må på jobb nå, hade søs. Kos deg", sa Thomas og ga deg en klem. "Hade da", ropte du. "Hade Becca", ropte han til Rebecca. "Hade Thomas", ropte hun. "Kom igjen, vi må kjøpe litt ting på taxfreen", sa du og dro Rebecca med deg inn. Dere kjøpte dere noe godt og du kjøpte bare et lite sladderblad siden 4 timer med fly var ikke gøy. Dere betalte og flyet hadde akkurat startet med bording. "Perfekt", sa du til Rebecca og dere satte dere ned i setene deres. "Jeg sitter ved vinduet", ropte Rebecca og presset seg innerst. "Nei jeg", sa du og dere begynte å krangle litt men Rebecca fikk viljen sin. Hun rakte tunge til deg og du bare himlet med øynene. "Nå ber jeg alle sammen ta på¨setebeltene, vi skal til New York", sa en usynelig stemme. "Woooho", sa du til Rebecca og hun bare flirte. "Hei", sa en gutt med solbriller og caps på og satte seg ned ved siden av deg. "Hei", sa du og smilte. "Jeg er....Chri....Kevin", sa han og rakte ut hånden sin. "Hei Kevin", sa du usikkert. Han bare smilte mens du rakte hånden din også. "Jeg skal egentlig ikke til New York, men vennen min sa jeg skulle det", sa Kevin mens han smilte. "Å? Vennen din sa du skulle det", spurte du og så litt rart på han. "Ja, han ville bare jeg skulle hente noe for han og så dra tilbake", sa Kevin og smilte. Du kikket rart på han og bare nikket. Han hadde forsatt solbriller og caps på seg. "Hvorfor har du solbriller og caps på deg", spurte du Kevin og så på han. "Vel... Jeg liker å ha det på", sa han og smilte. "Inne på et fly", spurte du og så deg rundt. "Ja, det er meg", sa han og smilte. En flyvertinne kom bort til han og smilte. "Unnskyld gutt, men du må nokk ta av deg solbrillene", sa hun og smilte vennelig. "Ja vel", sa Kevin og tok dem av. Flyvertinnen gikk og flyet begynte å ta av. Kevin så hele tiden bort fra deg og ville ikke få øyekontakt med deg. Rebecca satte på ipoden sin og sovnet søtt der mens du begynte å lese bladet. Du kom til en side om Justin Bieber og begynte å lese. Du måtte jo kunne litt om han siden han var kjæresten din. "Det der er bestevennen min, jeg skulle egentlig møøøøøøøøøø......", startet Kevin og pekte på Justin. "Du skulle egenltig mø", spurte du og så på han. "Møtte han i dag", sa han og smilte. "Er det vennen din som sa du skulle "hente" noe til han", sa du ladge sånne kanintegn (aner ikke hva det heter, haha). "Ehh, jeg skulle hente noe til han og gjøre noe for han også", sa han og smilte. "Åja, kan du ta av deg capsen, den plager meg", sa du og så på den. "Men...", startet og du tok han fort av capsen. "Christian, hva gjør du her", spurte du han mens du gispet når du tok av capsen. "Ehh, hei Hedda. Er det deg", sa Christian og prøvde å komme seg unna. "Christian, hva gjør du", spurte du. Du hadde aldri møt han men visste godt om han. "Vel...Justin..", startet han men du avbrøt han. "Justin ville du skulle passe på meg", spurte du fort. "Ja...", sa Christian og smilte. "Så det betyr du skal bli med på konserten", sa du og ga han et litt rart utrykk. "SEFF", ropte Christian ut høyt. Alle snudde seg og stirret på dere. "Shit, er det Christian Beadles", ropte en jente på kanskje 11 år med blondt hår. "Wæææ, ja", ropte en annen jente og mange begynte å komme mot dere. "Nei, faen", mumlet Christian til deg. 


Han er H-O-T! 

Mer? 

HOKL


 

 

Historie del 63 - Normal Girl
Dere kom helt frem til heisen da dere merket Selena kom springende etter dere og ropte på deg. "Hva vil hun nå da", mumlet du til Rebecca og snudde deg mot Selena. "Hedda... Jeg..", startet Selena.


 "Jeg er lei meg. Jeg skal ikke plage dere", sa hun og smilte skjevt. Du så på henne at hun virkelig mente det hun sa og smilte. "Det går bra, nå bare la MEG være i fred", sa du og smilte skjevt du og la trykk på meg. "Ja, så klart", sa hun og så fort på Rebecca før hun gikk tilbake. "Hva var det for noe", spurte Rebecca og så på deg mens heisen kom. "Nei, jeg så hun mente det", sa du og gikk inn i heisen. Rebecca gikk også inn og trykket på 1. etasje. "Så vi skal ikke bruke opptaket", spurte Rebecca usikkert. "Nei", sa du og tok mobilen din opp. Du slettet opptaket og heisen plinget og dere var nede i 1. etasje. Dere gikk til bilen og satte dere inn. Denne gangen kjørte du. "Tror du virkelig på Selena", spurte Rebecca og så på deg. "Ja, hun gjør meg ikke noe lengere", sa du smilende. "Sikker", spurte Rebecca. "Ja, Becca. Jeg tror på henne", sa du mens du kjørte bortover. "Okei, men hvis hun gjør noe mot deg skal jeg banke henne gul og blå", sa Rebecca smilende. "Åh, du må være litt grei da", fniste du. "Jada", sukket Rebecca. Dere kom frem og dere slengte dere rett inn på sofaen. Paparazziene hadde gått og dere var hjemme alene. "Godt, og bare 3 dager til", mumlet du og holdt på å sovne. Du hadde jo våknet klokken 8 så du var litt sliten. "Skal vi bare se på en koselig film", spurte Rebecca og holdte opp Never Say Never filmen. "Hah, greit", sa du og smilte litt. Rebecca ordnet alt og du fant frem et koselig teppe til å ha rundt dere og noen puter. Dere koste dere sikkelig mye og hadde det gøy mens dere så på filmen. Rebecca snakket alltid om hvis du var med i filmen og hun også. Du bare flirte til det og sa "ja, særlig". Midt inni filmen ringte det på døren. Rebecca gikk for å åpne og inn kom Justin, Ryan, Chaz og Dylan. "Hei jenter", sa Chaz og smilte. "Hei dere", sa du og smilte tilbake. Justin kom og kysset deg mykt på munnen og du merket du hadde savnet han. "Hva ser dere på'a", spurte Chaz mens han tok en håndfull med potetgull. "Never say never", fniste Rebecca. "Awww, du liker å se på meg jo", sa Justin og kysset deg på kinnet. "Ja, du er jo min", sa du flørtende. "Og du er min", sa Justin. Dere satte dere ned og så resten av filmen mens dere koste dere masse. Etterpå gikk de og dere la dere for å sove. 

2 dager senere....

"Hedda, har du sett den rosa toppen", ropte Rebecca stresset. "Ja, den ligger på badet mitt", ropte du som sto i gangen. Du sjekket alt om du hadde alt med deg, og smilte til deg selv. Endelig skulle dere på konserten og du gledet deg masse. "Klar", ropte Rebecca som kom gående ned trappen med en stappfull koffert. "Ehh? Hvor lenge har du tenkt å bli der", fniste du. "Jeg er sånn jo", sa Rebecca smilende. "Jah, du er det", lo du og dere satte inn koffertene deres. "Thomas, kjører du oss", ropte du inn mens du lukket bagasje rommet. "Ja, kommer nå", ropte han tilbake og kom springende mot dere. Alle dere satte dere inn i bilen og kjørte i full fart mot flyplassen....


(Imagine at du og Thomas sitter fremme og kjører til flyplassen) 

Mer? 

Sorry, men jeg var til Rebecca og derfor kom det litt sent :-) 

HOKL


 

 

 

Historie del 62 - Normal Girl
 "Du må spørre når jeg har Justin ved siden av meg", blunket du og satte deg inn i bilen med Rebecca. "Hvordan gikk det", spurte Rebecca og startet bilen. "Bra, tror jeg", svarte du fort mens paparzziene tok flere bilder av deg. 


Dere kjappet dere og kjørte avgårde. Dere skulle til Selena sitt hotell for å snakke med henne om det. Dere kom frem og du visste det siden Justin fortalte deg hotellet til deg når dere satt på stranden. Dere parkerte bilen og gikk inn til lobbyen. "Unnskyld meg, hvor er Selena Gomez sitt rom", spurte du en dame som sto bak en pult. "Fan eller god venn", spurte hun og så på deg. "Bare se i avisen, passe venn", sa du og smilte. "Åja, du er Hedda", sa hun og smilte. "Ja", sa du fort. "Rom 356", sa hun og smilte. "Takk", sa du og Rebecca og gikk mot heisen. Dere trykket på knappen og heisen kom med en gang. Dere gikk inn og trykket på 3 etasje. Dørene lukket seg og du smilte lurt. "Jeg tar opptak på mobilen så hvis hun sier noe om hun løy så tror folk på meg", sa du og tok mobilen din frem. "Ja, men bruk det bare hvis ingen tror på deg", sa Rebecca og smilte. "Jada", sa du og smilte. Dere kom til 3 etasje og gikk mot rom 356. Dere kom frem og du banket på 3 ganger på rad. Selena kom og åpnet døren med en gang smilende, men når hun så deg forsvant smilet hennes. "Hva gjør du her", sa hun og så på deg. "Ville bare snakke", sa du mens du startet opptaket. "Okei, ta å si det fort, bare kom inn", sa Selena og gikk innover i hotell rommet sitt. Dere gikk også inn og du så på Selena som ordnet neglene hennes. "Selena, hvorfor sier du jeg bruker Justin? Jeg gjør ikke det", sa du og svelget tungt. "Jo, det gjør du det", sa hun fort uten å se på deg. "Selena, du bruker han for å gjøre karrieren din mere poplulær jo", sa du fort. "Det gjør jeg ikke... Eller jo kanskje, men Justin sa han kunne hjelpe", sa Selena og så serriøst på deg. "Ja, men ikke nå lenger", sa du og tok armene i kryss. Selena reiste seg opp og gikk mot deg. "Jeg kan ikke tro at du nettopp sa det til meg", sa Selena mens hun gikk nærmere deg. "Hva da? Ikke nå lengere", spurte du forvirret. "Åhh, tosk", sa hun surt. "Hva har jeg gjort mot deg", spurte du irritert. "Ingenting, bare tatt Justin", sa hun fort. "Selena, du er så vanskelig jo", sa du oppgitt. "Ja, kanskje jeg er det", sa hun fort. "Bare ikke bland meg inn i dramaet dit, okei", sa du og så på henne. "Kan ikke love noe", sa Selena. "Fake jente", sa du og dere gikk ut. Du tok opp mobilen din og stoppet opptaket. "Så hva skal vi gjøre", spurte Rebecca mens dere var på vei til heisen igjen. "Late som ingenting", sa du fort. Dere kom helt frem til heisen da dere merket Selena kom springende etter dere og ropte på deg. "Hva vil hun nå da", mumlet du til Rebecca og snudde deg mot Selena. "Hedda,,, Jeg..", startet Selena.


Mer? 

HOKL


Historie del 61 - Normal Girl
"Selena, hvorfor ble du så sur på Hedda?", var et spørsmål. Du leste svaret hennes og du ble litt sjokkert over hva hun hadde svart. 


"Nei, hun tok Justin og bare bruker Justin for at han er berømt. Hun virker som hun er super forelsket i han og jeg vil ikke at Justin skal bli såret", sto det. "Bitch", mumlet du mens du bladde vidre (hehe, sorry for ordbruket bare følte for at det passet, haha). Du hadde aldri tenkt Selena skulle gå så langt, men du ville i hvertfall ikke møte henne nå. Du gikk opp på rommet ditt etter du hadde spist og tok på deg noen søte klær. 


(Imagine... Muahahha Rebecca, haha, en ting vi driver på meg nå. Bare kødd.) 


Du gikk så innpå rommet til Rebecca og hun sov så søtt. "Rebecca, våkne", hvisket du. Du begynte å flire litt og tok tak i dynen hennes. "Rebecca, våkne", ropte du og trakk dynen av henne. "Umm, hva? Jeg er våken", sa Rebecca som spratt opp. "Ja, du er våken", lo du. "Ja, dust", sa hun og kastet puten sin på deg. "Jeg prøve bare å hjelpe deg siden Dylan kommer om 5 min", løy du bare for å få henne opp."Dylan", sa hun og sprang innpå badet. "Tosk", lo du og satte deg ned på sengen. "Hva sa du", ropte Rebecca. "Jeg køddet med deg. Han kommer ikke", lo du mens du fiklet med en lampe som sto på nattbordet. Rebecca kom ut av badet og så på deg. "Idiot", sa hun og gikk inn igjen. "Jeg vet du elsker meg", ropte du og smilte. "Særlig", ropte Rebecca tilbake. "Jeg bare pakker litt", ropte du mens du hørte Rebecca skrudde på dusjen. "Greit", ropte hun tilbake og du gikk inn på rommet ditt og begynte å pakke litt. Du tok med deg nødvendige ting og pakket ned klær også. Det ringte plutselig på døren og du sprang ned for å åpne. Med en gang du åpnet kom masse lys mot deg og du måtte bare lukke døren. "Papparazzier", tenkte du og sukket. De banket på døren og ville ikke gå. Rebecca kom springende ned trappen med vått hår. "Hvem er det", spurte hun og skulle til å åpne. "Nei, ikke. Paparazzier. Les avisen", sa du fort. Rebecca gikk inn på kjøkkent og du hørte et stort gisp etter 5 minutter. "Kom, jeg skal ordne meg først bare, smink deg du ser teit ut", lo Rebecca. "Umm... Ja vel.. Takk", lo du også. Dere begge sminket dere og så tok dere mobilene med. "Klar", spurte Rebecca når dere sto forran døren. "Ja, klar", sa du og smilte skjevt. Rebecca tok tak i dørhåndtaket og åpnet døren sakte. Blitsene blinket mot dere og du tok fort på solbriller. Dere gikk ut og låste døren. "Hedda, er det sant det Selena sier? Bruker du Justin", spurte en mann. Du snudde deg mot han og tok av deg solbrillene. "Bruker Justin? Jeg elsker han, han lette etter meg i 2 år og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker han", sa du og smilte til mannen. "Men hvorfor sa Selena du brukte han da", spurte mannen og følgte etter deg mens du gikk. "Hun sa jeg stjal Justin fra henne og så sa hun det for at jeg skulle få folk imot meg, som jeg tydeligvis har", sa du og så på paparazziene. "Ehh.. Ja, men hvordan møtes du og Justin for 2 år siden da", spurte mannen. "Du må spørre når jeg har Justin ved siden av meg", blunket du og satte deg inn i bilen med Rebecca. "Hvordan gikk det", spurte Rebecca og startet bilen. "Bra, tror jeg", svarte du fort mens paparzziene tok flere bilder av deg. 

 

Mer?

HOKL

 

 

 

Historie del 60 - Normal Girl
SORRY DERE FOR KORT DEL, MEN JEG HADDE SKREVET EN LANG DEL MEN SÅ MISTET JEG ALT OG VISSTE DET IKKE FØR JEG SKULLE DRA. JEG HÅPER DET GÅR GREIT :-) Føler jeg roper, hehe, men det kommer lengere deler da, har skrevet 3 stykker, så legger ut mens jeg er i byen. 

 

Du tok håret i en lav hestehale og la deg ned i sengen. "Håper Justin ikke finner på noe galt med henne", mumlet du rett før du sovnet. 


Du våknet av en høy lyd og så hørte du noen rope "faen". Du reiste deg halveis opp i sengen og gnidde deg i øynene. Døren din ble sakte åpnet og inn kom Thomas, storebroren din. "Thomas? Hva gjør du her", spurte du sjokkert men glad. "Ja, mamma sa jeg skulle komme hit for å hjelpe henne med jobben bare mens hun var borte", sa Thomas glad. "Savnet deg jeg", smilte du til han. Han satte seg ned i sengen og klemte deg. "Savnet deg også", hvisket han. "Vel, om 3 dager drar jeg til New York", sa du og smilte. "Å? Wow, hvorfor", spurte han glad. "Husker du bandet til meg og Rebecca", spurte du han og gliste. "Ja, The Click Five", sa Thomas usikkert. "Ja, vi skal på konsert til dem", sa du og smilte. "Wow, heldig jo", gliste Thomas tilbake. Dere hadde et godt søsken forhold selv om han var 2 år eldre enn deg. "Ja, gleder meg så mye", sa du og gliste ennå mer. "Skjønner deg søs", sa Thomas og klemte deg en gang til. "Ja, det gjør du alltid", sa du og blunket til han. "Ja, men jeg må gå, skal hjelpe mamma", sa Thomas og begynte å gå. "Okei, snakkes brore", sa du og vinket. "Hade søs", sa Thomas og gikk ut. Du så på klokken og den var bare 8. "Åhh, så tidlig", mumlet du og prøvde å sove men du fikk det ikke til. Du gikk inn på badet og ville bade. Du fylte på badekaret og satte deg neddi. Du badet lenge før du sto opp og gikk ned for å ta deg frokost. Du tok på deg en morgenkåpe og tok deg frokostblanding. Imens bladde du i avisen mens du spiste. Du kom frem til den side hvor det sto om Selena og Justin sin kveld på den nye resturangen. Det sto tilogmed om deg og Ryan. Det sto et intervju med Selena lenger ned. Du begynte å lese. "Selena, hvorfor helte du vann på Hedda", var et spørsmål. "Fordi jeg gjorde det bare", svarte Selena.  "Men hvorfor ble du så sur på Hedda?", var et annet spørsmål. Du leste svaret hennes og du ble litt sjokkert over hva hun hadde svart. Mer? 

HOKL

 

 

 

 

Historie del 59 - Normal Girl
"Ehh... Ja, helt sikker", sa han og tok tak i kurven. "Holdt han noe hemmelig? Han stammet jo litt der", tenkte du mens dere gikk tilbake til bilen. 


Dere satte dere inn og du bare så ut av vinduet. "Hedda, er det noe", spurte Justin midt under bilturen tilbake. "Neida", sa du litt surt. "Jentami, noe er galt er det ikke", spurte Justin litt lei seg. "Nei", sa du uten å se på han. "Jentami, se på meg da", sa Justin og tok tak i hånden din. Du snudde deg og så på han mens han kjørte. "Si det", sa Justin og så på deg i 2 sekunder. "Ja, det er noe galt", sa du fort. "Ja, hva da", spurte Justin. "Det er bare du stammet når du sa hvem du snakket med", sa du og så litt ned. "Så du stoler ikke på meg", spurte Justin. "Jo, men du stammet", sa du og så på han. "Her, se på mobilen min da", sa Justin og ga deg mobilen sin. Du tok mobilen hannes og så på de siste han hadde snakket med. "Scooter, Kenny, Scooter, Cailtlin, Selena...", sa du. "Vent Cailtlin", spurte du Justin og så på han. "Ehh.. Ja, hun og Christian kommer hit snart", sa Justin og smilte skjevt. "Når da", spurte du og så på han. "Om 4 dager", sa Justin. Da skulle du til New York for å høre på Click Five også (cirka, haha). "Jeg er ikke her da", sa du litt trist. "Å? Hvor skal du hen jentami", spurte Justin og så på de gi 3 sekunder. "Jeg skal til New York på konsert", sa du fort. "Til hvem sin konsert", spurte Justin. "Vel, til The Click Five", sa du og så ut vinduet. "Ååå, jeg kommer til å savne deg da. Hvor lenge skal du være", spurte Justin fort. "2 dager", sa du og smilte skjevt. "Cailtlin og Christian skal være her i 2 uker, så du kommer til å få møte dem", sa Justin og smilte. "Ja...", sa du og smilte et fake smil. Dere kom frem og Justin kysset hade til deg før du gikk inn. Klokken var 5 og du var sulten igjen. Rebecca var borte så hun var sikkert borte med Dylan. Du satte inn en pizza og hentet en brus flaske. Du hentet litt godteri til deg selv og fant frem en film. Pizzan ble ferdig og du tok den ut. Du ordnet alt til og satte på filmen mens du spiste pizza. Filmen ble ferdig og klokken var halv 8. Du satte på en ny film og den ble ferdig klokken 10. "På tide å legge seg kanskje", mumlet du. Det var sommer, men siden dere skulle til New York på konsert om 4 dager ville du være opplagt til da. Du tok av sminken din og tok på pysj. Du tok håret i en lav hestehale og la deg ned i sengen. "Håper Justin ikke finner på noe galt med henne", mumlet du rett før du sovnet. 


Mer? 

Sorry, daffe dag i dag! 

HOKL


 

 

 

Historie del 58 - Normal Girl
"One less lonely girl, one less lonely girl, theres gonna be one less lonely girl, one less lonely girl", hørte du noen synge. Du åpnet øyene dine og der satt Justin og smilte. "Kle på deg, jeg har en overaskelse til deg", sa Justin og bet seg i leppa.


 "Okei", sa du og gikk inn på badet. Du sminket deg, ordnet håret og kledde på deg en shorts og en topp. Du gikk ut og Justin satt på sengen din og smilte til deg når du kom ut. "Du var fin", sa han og reiste seg. "Takk", sa du og smilte. Justin tok tak i hånden din og dere gikk ned. "Vent, jeg har jo ikke spist frokost", sa du nå dere holdt på å gå ut døren. "Ta det med ro, jeg kan kjøpe noe til deg", sa han og blunket. "Ja okei, hade Rebecca", ropte du. "Hade", hørte du hun svare. Dere gikk ut døren og satte dere i bilen til Justin. "Gled deg", sa Justin og startet bilen. Du bare smilte og så ut av vinduet. Du merket Justin tok tak i den ene hånden sin med høyre hånde og hadde venstre hånde på rattet. Du bare smilte og så på Justin. Dere kom frem til en liten strand og Justin stoppet. "Vi er fremme", sa Justin lurt. "Men jeg har ikke spist frokost jo", sa du og så på han. "Ta det med ro", lo han og gikk ut av bilen. Han åpnet bagasje rommet og tok ut en kurv, så åpnet han døren for deg og du gikk ut. Dere gikk hånd i hånd bortover stranden og Justin stoppet og la kurven ned. "Vi skal ha piknik her", sa han og smilte. "Aww, Justin", sa du og klemte han. Justin tok ut et teppe og litt mat. Han hadde også tatt med seg bade klær til dere begge. "Gå å skift rett der borte så ordner jeg noe først", sa Justin og slente deg en bikini. "Ja, greit", sa du og gikk bort til et prøverom (sånne som er på strender). Du skiftet fort og gikk ut. Justin hadde satt opp lys hvor dere skulle sitte og der var kjempe fint. "Wow, Justin", sa du når du helt til hvor han satt. "Bare for deg", sa han mens han åpnet armene sine for at du skulle gi han en klem. Du satte deg ned i armene hannes og dere begynte å spise. "Mett nå", spurte Justin og ga deg en jordbær. "Ja, det var kjempe godt. Beste frokosten EVER", lo du. "Helt enig", lo Justin og tok tak i hånden din. "Jeg skal bare bytte jeg også", sa Justin og gikk til prøverommet han også. "Okei", ropte du tilbake. Du tok mobilen din oppe og sendte melding til Rebecca. "Justin er så søt! Han laget en piknik på en strand for bare meg og han<3 Hva gjør du og Dylan nå? :) ", sendte du til henne. Hun svarte med en gang og sa Dylan skulle ta henne med et sted også. "Aww, kjærester er så søte noen ganger", tenkte du mens du tegnet et hjerte i sanden. Justin kom tilbake og plutselig bærte deg opp. "Justin slipp", ropte du og lo. "Nei søta", sa han og gikk ut i vannet. "Justin", sa du og sprelte. "Hedda..", sa han og flirte. "Slipp", sa du og smilte. "Ja vel", sa Justin og slapp deg rett under vannet. Du kom under og fikk plutselig minnet når Cole sparket deg. Du fikk på en måte et lite stikk i magen av det. Du kom deg opp og spruttet vann på Justin. "Justin, jeg fikk minnet av når Cole sparket meg", sa du og spruttet mere vann på han. "Åhh, unnskyld jentami", sa Justin og ga deg en klem. "Jeg føler meg trygg når du er her da", sa du til Justin. "Jeg skal aldri forlate deg Hedda, uansett hva", sa Justin og smilte. Han kysset deg lidenskapelig på munnen. Gikk det for fort igjen? Du trakk deg sakte unna og smilte litt. "For fort", spurte Justin. "Vi er sammen, så nei", sa du og ga han et lite kyss på munnen. "Du er best", sa Justin og spruttet vann på deg. "Hey, den var frekk", ropte du og begynte å sprutte vann på han også. Dere holdt på lenge og tilslutt gikk dere opp. "Kan jeg sole meg litt", spurte du og gliste. "Jada, bare sol deg", sa Justin mens han lå seg ned. Du fikk låne Justin sin ipod og begynte å sole deg. Du lå der kanskje i 2 timer før du merket at Justin kysset deg på nakken. "Justin da", fniste du. "Du er jo umotstålig", fniste han og forsatte og kysse. "Kanskje vi burde komme oss avgårde", spurte du og reiste deg opp. "Ja, enig", sa Justin. Telefonen til Justin ringte plutselig og han smilte skjevt og gikk litt unna for å ta den. Du pakket sammen imens og etter en liten stund kom Justin tilbake. "Hvem var det", spurte du og smilte. "Nei... Umm.. Bare Scooter", sa Justin fort. "Helt sikker", spurte du og så på han. "Ehh... Ja, helt sikker", sa han og tok tak i kurven. "Holdt han noe hemmelig? Han stammet jo litt der", tenkte du mens dere gikk tilbake til bilen. 


Mer? 

Sorry, jeg var treg på å skrive denne delen...

HOKL 


 

 

Historie del 57 - Normal Girl
 "Urgh, jeg forteller det sånn alt skjedde", tenkte du men ombestemte deg. "Ja", spurte Rebecca spørrende. "Okei det startet med....", startet du og prøvde å tenke. 


"Ehh....Ryan tok med meg til den nyeste resturangen", sa du og satte deg ned. "Og...", spurte Rebecca spørrende. "Okei, dette skjedde da", sa du og begynte å fortelle alt om at Justin og Selena kom og alt det andre (orker ikke å forklare alt på nytt igjen). "Shit, og du og Justin er sammen", spurte Rebecca glad. "Nei, bare venner nå... Eller... Jeg vet ikke", sa du og pustet. "Hmm, ring han", ropte Rebecca og dyttet deg ut av sofaen (lol). "Oww", sa du og så stygt på Rebecca. "Sorry, mente det ikke", sa hun og fniste. Dylan fniste også og smilte til deg. "Dere er så slemme", sa du og reiste deg opp. "Takk, det er du også", ropte Rebecca til deg mens du gikk opp trappen. Du satte deg ned i sengen og tok frem mobilen. Du hadde allerede fått en melding fra Justin. Du åpnet den og der sto det: "Hei, jeg lurte bare på en ting. Er vi venner nå eller mer enn venner? <3 sov godt søta". Du tenkte deg om før du skrev og begynte å taste. "Hei! Jeg vet ikke, hva tror du? Jeg vil ta det sakte hvis vi er sammen :) Natta", skrev du og sendte det. Du fikk fort svar og åpnet den. "Da er vi mer en bare venner <3 natta jentami", hadde han skrevet. Du la fra deg mobilen og tok av deg den våte kjolen og sminken. Du byttet på pysj og la deg ned i sengen din. "Endelig", mumlet du og sovent med en gang. 

"One less lonely girl, one less lonely girl, theres gonna be one less lonely girl, one less lonely girl", hørte du noen synge. Du åpnet øyene dine og der satt Justin og smilte. "Kle på deg, jeg har en overaskelse til deg", sa Justin og bet seg i leppa.


Mer? 

Siste del for i dag! Woho, føler for blogging igjen etter søte kommentarer, TUSEN TAKK! 

HOKL

Historie del 56 - Normal Girl
Nå skal jeg hjelpe søsteren min med å farge øyenvippene eller hva den nå enn er. Hun skal ihvertfall det så nå slutter jeg maratonen her! Håper dere likte det selv om det ikke ble så veldig maraton, men jaja. Jeg skal skrive en del til som kommer senere i kveld, kanskje sånn 2 timer senere. Jeg vet ikke, men legger den sikkert ut når jeg er ferdig! Snakkes snart så kos dere med denne delen imens! SORRY AT DENNE IKKE BLE SÅ SPENNENDE SOM JEG SA! Prøvde men det funket ikke.... Hehe... Men håper dere liker den usanett da. PEACE!

 

Alle så på dere nå og du trakk deg unna. "Mhm, jeg forstår godt at Justin bare ser på meg heletiden men bruker deg for å gjøre meg sjalu. Det skjønner jeg godt", ropte du og løp ut av resturangen. Du merket Justin reiste seg, men du bare sprang. 


Du kom ut av restuangen og satte deg bare ned på en benk. Noen kom og satte seg ved siden av deg og det var Ryan. "Du trengte ikke å springe ut hit da", sa Ryan og ga deg en klem. "Mhm... Jeg vet", sukket du. "Selena er irriterende, jeg er enig", sa Ryan mens han så på deg. Du merket at Ryan snudde seg mot deg og lente seg fremover. "Du jeg er ikke klar ennå, i morgen", lo du. "Nei, i dag", lo Ryan og satte seg litt tettere inntil deg. "Hmm, ja vel da", sa du og lente deg mot han også. Dere var 5 cm unna hverandre nå og du kjente plutselig noen tømme vann over deg igjen. Du reiste deg fort opp og Selena sto forran deg igjen. "Du fikk tilbake", sa hun surt. "Okei", sa du spørrende. Du orket ikke å lage drama med henne nå og hun var bare barnslig. "Ja", sa hun og smilte. Justin kom også springende ut og så stygt på Selena. "Selena, hva er galt med deg", sa han og tok glasset fra henne. "Jeg måtte bare la henne få straffen sin for å være sammen med deg", sa hun og gikk til Justin og klemte han. Justin dyttet henne fort unna og så stygt på henne. "Jeg hjelper deg ikke mere med karrieren din", sa Justin fort. "Men Justin", sa Selena men Justin avbrøt henne. "Jeg vil ikke høre det. Bare gå", sa han og så ned. Selena ga det et "du er dø" blikk og gikk sin vei. "Hedda, unnskyld for alt. Kan du tilgi meg", spurte Justin med tårer. Du så på Ryan og han nikket og gikk inn til resturangen igjen. "Justin jeg...", startet du. "Hedda, jeg gjør alt jeg kan for å få deg tilbake. Bare si hva det er så skal jeg gjøre det. Jeg elsker deg, og jeg mente aldri å gjøre det mot det", sa Justin fort. Du bare nikket og følgte nøye med på Justin. "Jeg... tilgir deg", sa du og ga han en klem. Endelig kom sommerfuglene dine tilbake og du kunne bare klemme han i evigheter. "Takk Hedda", sa Justin og så deg dypt i øynene. "Men denne gangen tar vi det rolig", sa du og smilte litt. "Så klart", sa Justin og klemte deg igjen. Du gikk in og hentet Ryan og han kjørte deg hjem. Du hadde sagt hade til Justin og trengte heller ikke å se Selena mere. Dere kom frem og Ryan ga deg en klem og et kyss på kinnet før du gikk inn. Du låste opp døren og gikk inn. Der satt Dylan og Rebecca og så på film sammens. "Aww, så søtt", tenkte du mens du snikte deg opp til rommet ditt. "Hedda? Er du hjemme", ropte Rebecca. "Søren", mumlet du. "Ja, jeg er hjemme", ropte du tilbake. "Kom hit fortell meg alt", ropte Rebecca. "Neineinei", mumlet du mens du gikk til stuen hvor Rebecca og Dylan satt. Du ville egentlig ikke fortelle hvor fæl daten hadde vært når Selena kom. Du tenkte bare å fortelle den delen dere lo veldig mye, men du ville fortelle henne alt også. "Urgh, jeg forteller det sånn alt skjedde", tenkte du men ombestemte deg. "Ja", spurte Rebecca spørrende. "Okei det startet med....", startet du og prøvde å tenke. 


Laget bilde selv, haha :-) Tok jo bare 2 minutter! 

Mer? 

Hvis dere har noen ideer til historien er det bare å komme med det. Sitter litt fast nå så trenger virkelig hjelp! 

HOKL

Historie del 55 - Normal Girl
SORRY, jeg skrev denne delen mens dere kommentere så unnskyld for at den kom sent ut! 

 

Du merket at Justin sitt blikk ble større og han ble veldig nervøs. "Aww, takk. Du vet alltid hva du skal si til en jente", sa du og latet som du rødmet litt også. 


Du følte deg litt slem når du brukte Ryan til å få Justin sjalu, men Ryan var jo en fin fyr også. Maten deres kom og dere begynte å spise. "Så hvordan går det med deg og Rebecca da", spurte Ryan mens han tok en slurk av drikken sin. Dere koste dere masse og Ryan fikk deg til å le kjempe mye. Han var en morsom fyr som alltid hadde noe gøy å si. "Nå har jeg ikke noen gode vitser", sukket Ryan. "Nei bra det, siden jeg har vondt i magen", lo du. "Unnskyld", sa Ryan og begynte å le selv. "Okei, nå må jeg roe meg ned", sa du og pustet ut. Ryan pustet også ut, men så begynte dere å hyl flire igjen. Servitøren kom mot dere og smilte litt. Ryan bare begynte å bable til han og fortalte han en vits. Han begynte også å le, mens du bare smilte til Ryan. Du hadde helt glemt at Justin satt rett ved siden av deg (nesten), men du brydde deg ikke om hvor rar du så ut. Ryan var en herlig fyr, men du ville forsatt bare være venner med han. Selena reiste seg plutselgig og gikk mot deg. "Hei Hedda", sa hun og dyttet hånden sin mot glasset ditt så det datt ned, og all drikken din havnet på deg. "Hva søren", sa du og reiste deg fort opp. "Unnskyld, det var ikke meningen, men du var bare så irriterende", sa hun og så stygt på deg. "Unnskyld? Du trengte ikke å bekke et glass på meg da", sa du surt. "Oi, det var bare fordi jeg ikke kunne si det, men Justin ble også irritert", sa hun fort og vinket til Justin. Justin bare satt der og så på deg. Du kikket fort på Justin og så tilbake til Selena. "Vel, da så", sa du og tok glasset til Ryan. Du kastet drikken som var oppi på Selena og smilte. "Whops! Det va ikke med vilje", sa du søtt og ga et fake smil. "Det gjorde du med vilje", ropte Selena og tok glasset sitt. Hun kastet vannet sitt på deg og du ville bare slå henne ned. "Jenter stopp", ropte Ryan og kom imellom dere. "Selena, flott at du er sjalu da", sa du surt mot henne. "Jeg er ikke SJALU, Justin hører hjemme til meg og bare meg ikke deg forstår du det", sa hun høyt. Alle så på dere nå og du trakk deg unna. "Mhm, jeg forstår godt at Justin bare ser på meg heletiden men bruker deg for å gjøre meg sjalu. Det skjønner jeg godt", ropte du og løp ut av resturangen. Du merket Justin reiste seg, men du bare sprang. 


Mer? 

MYE DRAMA MEN NESTE DEL BLIR VELDIG SPENNENDE TROR JEG.... eller jeg vet ikke, skal skrive den nå... hahah :-) 

Tror jeg slutter historie maratonen i neste del :-) 

HOKL

 

 

Historie del 54 - Normal Girl
"Kos deg da", ropte hun før du lukket døren. "Klar", spurte han og tok tak i hånden din. "Klar...", sa du og pustet ut. 


Ryan åpnet døren for deg og dere satte dere inn. Ryan startet bilen og begynte å kjøre. "Hvor skal vi", spurte du han og smilte skjevt. "Vi skal spise et sted", smilte Ryan lurt. "Og hvor er et sted", lo du. "Nei, bare på en resturang", sa Ryan og smilte. Dere kom frem til en stor resturang hvor man kunne sitte oppå taket. "Dette er den nyeste resturangen i byen", sa Ryan og dere begge gikk ut av bilen. Ryan tok tak i hånden din og smilte. "Går det greit", spurte han mens dere gikk inn. "Ja", hvisket du til han. Dere kom inn helt på toppen og Ryan og du sto og ventet på noen skulle komme og vise dere til bordet. "Jeg har bestilt, men skjønner ikke hvorfor de ikke kommer hit", sa Ryan irritert. "Det går bra, bare ta det med ro", sa du og kysset han på kinnet for å roe seg ned. "Takk, den trengte jeg", sa han flørtende. Du bare lo og plutselig kom noen mot dere. "Butler", sa Ryan og smilte til han. "Ja, dere har fått bord rett ved siden av noen nyforelsket kjendiser som kommer senere i aften klokken halv 8, greit", sa en mann og smilte. "Ehh, hvem er det", spurte du. "Det kan jeg ikke si desverre, men greit", spurte mannen igjen. Ryan klemte hånden din hardere og du bare nikket. Dere ble følgt til bordet og det var nydelig utsikt fra hvor dere satt. "Wow", sa du og så utover. "Mhm", mumlet Ryan mens han trakk frem stolen for deg. "Takk", sa du og satte deg ned. "Værse god", sa Ryan og satte seg ned på andre siden. Dere fikk menyene deres og bladde i dem imens dere snakket litt. Servitøren kom og dere bestilte noe snadder til dere hver og drikke. "Shit, nå vet jeg hvem kjendis paret er", sa Ryan plutselig og så ved inngangen. Der igjen sto Justin og Selena. "Hva? Følger de etter oss eller", sukket du. "Virker som", sa Ryan surt. "Ta det med ro, jeg er over han", sa du og smilte. Ryan smilte sikkelig og prøvde å late som han ikke så dem. De merket dere tydeligvis siden Justin var på vei mot bordet deres. "Hei Ryan og Hedda", sa han og smilte til dere begge. "Hei dude", sa Ryan fort og smilte til deg. "Så dere er på date", spurte Justin og så litt trist ut. "Kanskje", svarte du fort. "Vi er bare venner da", blunket Ryan  til han. "Åå, kos dere", sa han og satte seg ned på bordet sitt så han kunne se på deg. De satt ikke så langt unna så de kunne akkuarat høre hva dere sa. "På tide å gjøre Justin sjalu og føle det jeg føler", tenkte du og smilte lurt. "Ryan, du er sikkelig romantisk", sa du og smilte til Ryan. Du merket et blikk fra Justin men så bare på Ryan. "Hehe, jeg er vel det", sa Ryan og rødmet. "Takk for at du tar meg med da", sa du og smilte. "Ja, du er jo pen og virkelig hyggelig", sa Ryan. Du merket at Justin sitt blikk ble større og han ble veldig nervøs. "Aww, takk. Du vet alltid hva du skal si til en jente", sa du og latet som du rødmet litt også. 


Mer? 

Sorry denne delen kom litt sent, men jeg spiste og snakket med noen venner som har det litt ille for tiden. 

Bare kommenter så mye dere vil. Skal prøve ihvertfall og få neste del ut så fort det er 15 kommentarer ellers så kommer en del ut bare om 1-2 timer. 

HOKL


 

 

Historie del 53 - Normal Girl
"Hva er det dere hvisker om", spurte Ryan og så på de. "Dylan pekte bort mot inngangen og der sto så klart Justin og Selena hånd i hånd. 


"Ehh.. Jeg må på do", sa du og reiste deg opp. Du små sprang inn på badet og satte deg bare ned for å tenke. "Justin burde ikke stoppe meg for å ha det gøy", tenkte du og reiste deg etter noen minutter. Du gikk ut igjen og merket Justin sto der og snakket med Ryan. "Jeg skal bare sette meg ned uten å se på han", tenkte du og gikk mot bordet. Du satte deg ned uten å si hei til Justin eller å se på han. "Hei på deg også", sa Justin spørrende. "Hei", sa du fort uten å se på han. "Okei... Vi snakkes da Ryan", sa Justin og satte seg på et bord like ved dere. "Det går bra", hvisket Ryan i øret ditt. "Ja, men jeg klarer det bare ikke. Jeg må få litt tid til å tenke noen ganger", hvisket du tilbake. "Ja, bare ikke prøv deg på noen andre imens da", hvisket han. "Som hvem da", hvisket du tilbake til han. "Meg", sa han og begynte å le. "Dust jo", fniste du og dultet borti han. Rebecca og Dylan bare smilte og begynte å små kysse. "Du er jo pen, snill, søt, og har en fin personlighet", hvisket Ryan inn til deg. "Aww, takk", sa du og klemte han. Du merket blikk fra Rebecca og Justin. Du bare smilte til Rebecca og ga henne "ta det med ro blikket" deres. Rebecca nikket og du begynte å spise igjen. "Så hva sier du til en date, bare meg og deg i kveld", hvisket Ryan deg flørtende. "Ryan, vi kommer bare til å være venner men jeg sier ja til det", sa du og smilte. "Ja, så bra da", sa Ryan og smilte. Rebecca og Dylan flørtet så de merket ingenting hva dere sa. "Henter deg klokken 7", sa han og blunket. "Greit", sa du og smilte. "Ha på deg noe fint da", sa Ryan og smilte. "Ja, skal det", lo du mens du tok en bit av kyllingsalaten din. Dere ble ferdige og du merket flere blikk fra Justin men du ignorerte det mens dere gikk ut. Dere satte dere inn i bilen og guttene kjørte tilbake. "Sees i kveld da", ropte Ryan til deg. "Ja, vi sees", ropte du og du og Rebecca låste opp og gikk inn. "Skal du på date med Ryan", spurte Rebecca glad. "Ja, men bare som venner", sa du og smilte. "Jeg hjelper til", sa Rebecca og dere begge gikk inn på rommet ditt. Rebecca sminket deg fint og fant frem en søt kjole. 


(Imagine) 


"Du ble kjempe fin jo", sa Rebecca og gliste. "Takk", sa du og snurret rundt. "Han kommer om 5 minutter, så jeg henter en veske", sa Rebecca og sprang innpå rommet sitt. Hun kom tilbake med en virkelig søt veske som matchet kjolen din. "Takk", sa du og smilte. "Hør godt etter nå, Ryan liker dyr, elsker bare hunder. Han er veldig hjelpsom...", startet Rebecca. "Rebecca... Jeg skal ikke bli sammen med han", sa du sakte du du så Rebecca bare rødmet litt og smilte. "Sminke, lipgloss, mobil, litt penger, spenner..", sa du mens du tok noen ting i vesken din. Det ringte på og Rebecca hoppet av glede. "Endelig kan du komme deg over Justin", sa hun og sprang ned. Du bare lo og gikk ned. Du åpnet døren sakte og der sto Ryan i dress og smilte. "WOW...", sa det eneste han sa og rødmet. "Hei, jeg er klar", sa du og vinket hade til Rebecca. "Kos deg da", ropte hun før du lukket døren. "Klar", spurte han og tok tak i hånden din. "Klar...", sa du og pustet ut. 

 

Mer? 

Bare kommenter så mye dere vil, presser ikke, haha :-) 

HOKL

 

 

 

Historie del 52 - Normal Girl
Ny blogg som ikke startet for så lenge siden: http://writingstories.blogg.no/ - Skriver Justin Bieber historie! 

Meg: Ja, vi skal gjøre det eller prøve! Haha, vi har vært veldig opptatt i den siste uken, og det har faktisk skjedd så til at jeg har mistet flere lesere, men skal ta en snakk med Belibersdream om det! :-) 

 

"Hedda, kom hit", ropte Rebecca til deg. Du snudde deg og gikk tilbake. Du så på tvskjermen og mistet glasset ditt rett ned i gulvet. 


Selena og Justin kysset. Rebecca så på deg sjokkert og det samme gjorde Ryan. "Hedda...", prøvde Ryan men du sprang bare rett opp. Du satte deg ned i sengen og slengte puten din på gulvet. "Late kjærester du liksom", mumlet du la deg ned i sengen og så rett opp i taket. Du hørte lyder fra Rebecca og Ryan rope og tørket vekk glasset du mistet. Det ringte på døren og du hørte Dylan komme inn. "Jeg skal hente Hedda jeg", hørte du Rebecca sa. Du reiste deg opp og gikk mot døren. Du åpnet og Rebecca sto der smilende. "Ryan kan bli med og være "daten" din", sa hun og smilte litt skjevt. "Ja, du har ikke noe imot det nei", spurte du og dere begynte å gå nedover trappen. "Nei, bare venner vi", sa Rebecca og blunket til deg. "Bra", sa du og smilte tilbake. "Klar", spurte Dylan og tok tak i hånden til Rebecca. "Ja, klar", sa Rebecca og smilte til deg og Ryan. Ryan tok tak i hånden din også og dere gikk ut til bilen. "Unnskyld, men jeg føler for det", hvisket Ryan til deg. "Det går bra", sa du og smilte. Dere satte dere inn og kjørte avgårde. Dere kom frem til resturangen og dere gikk alle ut hånd i hånd og inn til resturangen. "Bord til Spourse", sa Dylan og smitle. "Ja, følg meg", sa en høy mann med svart hår. Dere følgte etter han og fikk et fint bord helt i hjørnet. Det var der kjendiser brukte å sitte. "Så dere hva vil dere ha", spurte Ryan mens han så på menyen. "Hmm, jeg tar bare en kyllingsalat", sa du og smilte til han. "Ja, hva med dere", spurte Ryan mens han så på Rebecca og Dylan. "Samme", sa Rebecca og smilte til deg. "Og jeg tar en sånn kjøtt greier", sa Dylan. "Kjøtt greier", sa du og lo. "Ja, sånn der", sa Dylan og pekte på noe. "Åja, du kunne bare sagt hva det heter da", lo du. De andre lo også og dere bestilte alle sammen. Dere koste dere imens dere ventet på maten og du fikk tankene vekk fra Justin og Selena. Du lo hele tiden av det Ryan sa og merket blikk fra Rebecca. Du likte ikke Ryan, bare som en venn. Maten kom endelig og dere begynte å spise. "Ånei...", hørte du Dyaln mumlet til Rebecca. "Hva", hvisket Rebecca tilbake. "Hva er det dere hvisker om", spurte Ryan og så på de. "Dylan pekte bort mot inngangen og der sto så klart Justin og Selena hånd i hånd. 


Mer? 

Bare kommenter så mye dere vil, skal ikke presse dere lengere! :-) 

HOKL

Historie del 51 - Normal Girl
Klokken var 1 og Dylan skulle ikke komme før 2. "Hmm, lurer på hvem det kan være", mumlet du og åpnet døren. Der sto....


Ryan. "Hei Ryan", sa du og smilte. "Hei, er Rebecca her", spurte han og smilte søtt. "Ja, hun er oppe. Ehh.. Du.. Du kan jo bare gå opp til henne", stammet du litt. "Ja, takk", sa Ryan og gikk opp trappen. "Aww, han er så søt", tenkte du mens han gikk oppover trappen. Du satte deg bare ned i sofaen og trykket på fjernkontrollen. Det var ingenting å se på. Du sappet frem og tilbake og endelig startet Ellen show. "Yes", mumlet du og hentet deg et glass brus. Du satte deg ned og følgte nøye med imens. 

Rebecca sitt synspunkt: 

Jeg hadde akkurat blitt ferdig med å sminke meg når jeg hørte noen banket på døren. "Bare kom inn din dust", lo jeg siden jeg trodde det var Hedda. Personen åpnet døren og der sto Ryan. "Dust", spurte han usikkert. "Åå.. Jeg trodde det var Hedda", lo jeg og rødmet litt. "Å, så bra. Trodde du mente meg jeg", lo Ryan. Jeg bare smilte og tok tak i en veske som jeg tok mobilen min og litt penger oppi. "Vel.. Jeg måtte bare spørre deg om noe", sa Ryan og smilte skjevt. "Jaha? Bare spørr", sa jeg og smilte til han. Han så nervøs ut og fiklet masse med fingrene hannes. "Er du sammen med Dylan nå", spurte han fort. "Ja... Jeg er det...", svarte jeg stille. "Åhh...Vel, venner da", spurte han og ga et fake smil. "Ryan, vi var sammen for 2 år siden. Livet går vidre", sa jeg mens jeg tok vesken over skulderen min. "Ja.. Jeg vet", sa han svakt. "Og vi har alltid vært venner", sa jeg og dro han med ned til Hedda. "Mhm", hørte jeg han mumlet mens vi gikk ned trappen. 

Ditt synspunkt: 

Jeg følgte nøye med på Ellen og merket Rebecca og Ryan kom ned trappen. "Hei dere! Ser på Ellen jeg", ropte du og tok en slurk av brusen din. "Ja, kan vi joine", spurte Ryan og slengte seg ned med deg. "Eh.. Joda", sa du usikkert og kikket på Rebecca også. Hun bare nikket og satte seg ned ved siden av deg igjen. Dere alle følgte nøye med på imens. "Da har vi 2 gjester til og ingen vet de skulle komme i dag men de ville gjerne det. Ta godt imot Justin Bieber og Selena Gomez", ropte Ellen. "Oi, visste ikke det jeg", sa Ryan mens han satte seg til rette i sofaen. "Hei Justin og Selena", sa Ellen og klemte begge to. "Hei", sa Justin og klemte tilbake. Selena gjorde det samme og de satt seg ned. "Så hva skjer mellom dere nå", spurte Ellen nyserig til dem og smilte. "Vel... Sannheten er vi dater", sa Selena og smilte. "Wow, igjen ja? Hva skjedde med hun andre da Justin", spurte Ellen og snudde seg mot Justin. "Vel... Ehh.. Jeg...", sa han og du tok fjernkontrollen og slo av tven fort. "Hvorfor slo du av", ropte Ryan og prøvde å få tak i fjernkontrollen. "Jeg vil ikke høre det, han lyver bare til henne uansett", sa du og reiste deg opp. Du tok glasset ditt og begynte å gå mot kjøkkenet. Du hørte Ryan skrudde på tven igjen og han slrudde lyden opp. "Hedda var en fantastisk jente og jeg savner henne mye", hørte du han si. Du stoppet opp og hørte på det. "Hedda, kom hit", ropte Rebecca til deg. Du snudde deg og gikk tilbake. Du så på tvskjermen og mistet glasset ditt rett ned i gulvet. 


Mer? 

Dere gjetter sikkert hva de gjorde nå, men hva tror du skjer? 

10 kommentarer og neste del kommer :-) 

FORRESTEN DELER KAN KOMME UT LITT FORSEINT SÅ BARE TA DET MED RO! :-) Skriver alle delene nå! 

HOKL

Historie del 50 - Normal Girl
HAHA, jeg elsker når dere gjetter riktig! Dere skjønner jo hvordan jeg tenker, haha :-) Historie maratonen starter nå! 

 

"Hei Rebecca", hørte du en kjent stemme si. Du reiste deg med en gang og sprang bort til døren. "ENDELIG", ropte du og ga en klem til personen i døren. 


 "Hei vennen", sa moren din og klemte tilbake. "Savnet deg, har jo aldri sett deg", sa du og trakk deg tilbake. "Jeg vet, jobbet fra klokken 6 til 12 om kvelden og noen dager lå jeg over på kontoret", sa moren din og smilte litt. "Åja, det går bra mamma", sa du og smilte. "Hva gjør dere da", spurte hun og kom inn i gangen. "Vi ser film men Hedda er litt syk", sa Rebecca mens du bare smilte. "Så koselig, og håper du blir bedre vennen", sa moren din og kysset deg på kinnet. "Ja, vil du bli med å se film mamma", spurte du henne. "Hvis jeg får lov", lo hun. "Ja mamma. Du er jo moren min", lo du og alle dere gikk inn i stuen. Dere satte dere ned og koste dere med filmen. Det var alltid koselig når moren din var hjemme. Dere knasket på potetgull og følgte med på filmen nøye. Filmen ble ferdig og moren din ryddet av bordet. "Hedda, i morgen skal jeg reise til Texas så dere blir hjemme i en uke", sa moren din mens hun bærte ting ut. "Åå... Ja mamma. Vi skal på The Click Five konsert om en 1 uke også", sa du og smilte. "Så bra, når drar dere", spurte hun og smilte. "Vi drar på mandagen og kommer hjem torsdag", sa Rebecca og smilte. "Hvor er det da", spurte moren din og satte seg ned i sofaen med deg. "Det er i New York", sa du og gliste. "Dere skal få lov til det, men ikke gjør noe dumt", sa moren din og klemte deg. "Nei da mamma", sa du og klemte tilbake. "Jeg må pakke og legge meg nå, hade vennen og hade Rebecca", sa moren din og gikk opp. "Moren din er så utrolig snill hver gang", sa Rebecca smilende. "Ja, hun har jo mye og jobbe med også så jeg skjønner ikke hvordan hun får alt til", sa du mens du reiste deg opp. "Skal vi legge oss kanskje", spurte Rebecca og reiste seg opp også. "Ja", sa du og du slukket av lysene og dere gikk opp begge to. "Natta snuppa", sa du til Rebecca. "Natta søta", sa Rebecca og dere begge gikk inn på hvert deres rom. Du gikk inn på badet, pusset tenner og tok på deg pysj. Du la deg ned i sengen og sovnet raskt etter en ekkel dag med å kaste opp. 

 

"Hade vennen", hørte du moren din sin stemme si og hun kysset deg på kinnet. "Hade mamma", mumlet du trøtt. "Jeg drar nå og dere burde stå opp, klokken er 11", sa hun. "Ja, skal det", sa du. "Hade da Hedda", sa hun og du hørte hun gikk ut av rommet. "Hade mamma", ropte du etter og trakk dynen din over deg. Du reiste deg opp og dusjet raskt, kledde på deg, og sminket deg. Du tok bare håret i en søt dott og gikk ut av badet. Du gikk ned og spiste frokost og Rebecca var allerede våken som alltid. "Hvorfor sover jeg lengst", spurte du mens du tok deg et glass juice. "Fordi du er den som elsker å sove", lo Rebecca og tok en bit av brødskriven hennes. "Ja, greit da", fniste du og satte deg ned ved siden av henne. Dere spiste frokost og bestemte dere for å gå på en koselig resturang å spise lunsj. "Går det greit at Dylan blir med", spurte Rebecca deg. "Men da blir det en date til dere bare med meg", sa du mens du ryddet av etter deg. "Nei da, vær så snill", sa Rebecca og bærte av hun også. "Ja vel, men ikke steng meg ute da", fniste du og tok fatet ditt i vaskemaskinen. "Nei da", fniste Rebecca. Rebecca kledde på seg og det ringte på døren. Klokken var 1 og Dylan skulle ikke komme før 2. "Hmm, lurer på hvem det kan være", mumlet du og åpnet døren. Der sto....

 
Random bilde, men den lille jenten var så søt! 


Mer? 

5 kommentarer og neste del kommer :-) 

HOKL

 

 

Historie del 49 - Normal Girl
Rebecca gikk for å hente en bøtte mens jeg tok dynen over henne. Jeg satte meg ned ved siden av henne og kysset henne på kinnet. Skulle ønske hun var min....


Rebecca sitt synspunkt: 

Jeg fant en bøtte nede ved kjøkkenet og tok den. Jeg gikk fort opp igjen og når jeg kom opp så jeg Justin kysse henne på kinnet og bare så på henne. Jeg gikk forsiktig inn og la bøtten ned ved siden av Hedda. "Tror du alt kommer til å gå bra", spurte Justin mens han strøk Hedda over kinnet. "Ja, hun trenger å hvile, men jeg vet ikke hva som er feil", sa jeg og så på Hedda. Hun var forsatt litt grønn i ansiktet. Hva hadde egentlig skjedd? Hadde hun spist noe eller drukket noe ekkelt? "Hun er jo kvalm, men vet du noe hvorfor", spurte Justin og smilte litt til meg. "Nei, det vet jeg ikke", sa jeg litt trist og så forsatt på Hedda. "Hmm, jeg må egentlig komme meg avgårde", sa Justin trist. "Hvor skal du", spurte jeg. "Ehh.. Bare til Ryan og Chaz", sa han og la til et falsk smil. "Ehh? Nei? Du skal møte noen andre du", sa jeg og tok armene i kryss. "Hvordan klarer du å se jeg lyver", sa Justin oppgitt. "Vel, du smilte falsk. Jeg vet alt om det etter Thea fra ungdomskolen og litt sånn", sa jeg og smilte. "Greit, jeg skal møte Selena", sa han fort og snudde seg. "Selena? Hvorfor", spurte jeg han litt surt. "Ehh.. Vel, vi må late som vi er kjærester bare for at Selena sin karriere skal gå litt oppover", sa han raskt. "Hva", spurte jeg litt sjokkert. "Shit, sa jeg det", spurte Justin irritert. "Ja", sa jeg fort og så surt på han. "Det er bare fordi det.... Ikke si det til noen plis, og si til Hedda jeg elsker henne", sa Justin og sprang ut av rommet. "Hva skjedde nå", tenkte jeg mens jeg satt meg ned ved siden av Hedda. Jeg satt der i 1 time før jeg gikk ned og begynte å se litt på tv. 

Ditt synspunkt: 

Du våknet sakte og spydde rett i en bøtte ved siden av deg. Du ble ferdig og satte deg opp. "Hva gjør jeg her", tenkte du. Det eneste du husket var Justin og Rebecca komme og Justin begynte å bære deg. Resten husket du ikke i det heletatt. Du så deg litt rundt og merket du lå i sengen din. "Bære han meg helt hit", tenkte du mens du skulle til å reise deg opp. Du satte deg ned igjen med en gang siden du ble svimmel når du reiste deg, så du la deg ned igjen. "Rebecca", ropte du svakt. Ingen svarte men du hørte lyder fra tven. "Rebecca", ropte du litt høyere. "Ja, kommer", hørte du hun rope tilbake. Rebecca kom springende opp trappen og rommet ditt. Hun smilte til deg når hun så du var våken. "Hvem fikk meg hit", spurte du svakt. "Justin hjalp meg", sa hun og satte seg ned på sengen. "Ååå...", mumlet du og tok dynen rundt deg. "Han sa han elsket deg", sa Rebecca fort. "Mhm", mumlet du og så ut av vinduet ditt. Du kunne se så langt og du klarte ikke å slutte å tenke på han etter det Rebecca sa. "Vel, Selena og han er ikke sammen på ekte, det er bare til karrieren hennes", sa Rebecca usikket. "Sikker", spurte du og så på henne. "Ja, helt sikker", sa hun og smilte. Rebecca og du snakket om masse og hun passet på deg. Hun ga deg vann og mat. Du følte deg bare svimmel og ville også at moren din skulle være hjemme fra jobb. "Okei, hør nå da. Det var to tomater som skulle gå over veien da, og så kom det en politibil og kjørte over den ene tomaten, og da sa den andre tomaten "kom ann ketchup", fniste Rebecca. "Den er så gammel jo", lo du. "Ja, men den er bra fordet", sa Rebecca og lo hun også. Dere lo masse og koset dere. Rebecca og du gikk faktisk ned og satte på en film og koste dere som i gamle dager. "Dette er så koselig", sa du mens du stirret på filmen. "Helt enig", sa Rebecca og følgte med på filmen hun også. Plutselig banket det på døren og du satte på pause på filmen. Rebecca reiste seg for å åpne. Hun gikk bort til døren og du hørte hun åpnet den. "Hei Rebecca", hørte du en kjent stemme si. Du reiste deg med en gang og sprang bort til døren. "ENDELIG", ropte du og ga en klem til personen i døren. 


Mer? 

Hvem tror du det er? 

HOKL

Historie del 48 - Normal Girl
 "Her, ta den. Du får åpne den når du vil, men ikke kast den", sa Rebecca og stappet den ned i vesken din. "Rebecca", sa du oppgitt og merket den samme gutten sto rett forran deg med tårer. 


 "Hedda, hva.. Hvorfor... Hva skjer", spurte gutten og du merket at det var faktisk Justin. "Justin jeg...", startet du men fikk et stikk i magen av å se han slik. Du begynte å skjelve og du tok hånden din på magen din. "Eh.. jeg..", startet du igjen men kjente noe var på vei opp fra magen din. Du løp din vei og fant et do akkurat i tide til du kastet opp i doen. "Faen, hva skjedde nå", tenkte du mens du spydde. Du satt der i 5 minutter før du gikk ut og tørket deg rundt munnen. Du hadde fått tårer etter du spydde siden det ble for mye for deg hver gang. Du tok en tyggis og gikk ut fra badet. Utenfor sto Rebecca og løpte bort til deg når du kom ut. "Hva skjedde", spurte hun bekymret. "Jeg kastet opp... Kan vi dra hjem nå", spurte du henne. "Ja, men vi må gå i 10 minutter", sa Rebecca. "Ja, jeg vet", sa du og gulpet nesten. "Jeg må få noen til å kjøre deg hjem jo, du er nesten helt grønn", sa Rebecca sjokkert. "Mhm", var det eneste du fikk ut. "Sett deg ned på den benken så kommer jeg snart", sa Rebecca og løp bort. Du satte deg ned på benken og ventet og ventet på Rebecca. 10 minutter hadde gått, så 15, og så ble det til 20. "Hvor er hun", tenkte du mens du holdt forsatt gulpet ditt nede. 

 Rebecca sitt synspunkt: 

 Jeg løp etter hvor Justin hadde gått for ikke så lenge siden. Han var den eneste med bil på senteret som jeg visste om ellers måtte jeg avbryte Dylan i et møte som jeg ikke ville. Jeg så Justin holde på å gå ut av senteret og jeg fikk akkurat til å ta han igjen når han gikk ut døren av senteret. "Justin, vent litt", ropte jeg og tok tak i armen hannes. "Hva er det", sa han trist men surt også. "Kan du være så snill og hjelpe meg nå", spurte jeg desperat. "Nei", sa han fort og forsatte å gå. "Justin, plis det er...", startet jeg men Justin avbrøt meg. "Hun sårer meg hver gang, den jævla leken hennes orker jeg ikke mere", ropte Justin sint. "Justin, hun leker ikke", fikk jeg presset ut. "Jo, hun gjør det. Hun bruker meg bare jo", sa han og gikk fortere. Nå små sprang jeg ved siden av han. "Justin, hun kastet nettopp opp", ropte jeg og stoppet. "Fint for henne", sa Justin og gikk ennå fortere. "Hvis du virkelig bryr deg om henne kommer du hit med en gang eller roper jeg navnet ditt", ropte du høyt ut. Justin snudde seg og gikk mot deg igjen. Det var mange mennesker der, men ingen tenkte på at det var Justin. "Ikke rop noe ut da, lover", sa Justin og pekte pektefingeren sin mot meg. "Ja, kom nå", sa jeg og begynte å dra han med som jeg ofte gjorde på Hedda. Justin gikk sakte med meg opp og der satt Hedda helt grønn. "Stakkars", mumlet jeg. Jeg merket at Justin så på meg fort og så på Hedda. "Hun ser ille ut ja", sa Justin og sukket. "Hedda...Justin kan hjelpe", sa jeg smilende. Hedda nikket fort og man kunne se på henne at hun var i en dårlig form. "Kom her", sa Justin og hjalp henne opp. Hedda tok armene rundt nakken til Justin og han begynte å bære henne bortover til bilen sin. "Takk Justin", sa jeg og smilte. Han smilte og låste opp bilen sin mens han holdt Hedda. "Legg henne bakom, men noen må passe på henne", sa Justin og så på meg. "Jeg kan kjøre", sa jeg og så på bilen hannes. "Okei", sa han og hev nøklene til meg. Han gikk inn bakom og la Hedda ned med hodet på fanget hans. Jeg satte meg inn i bilen forran og begynte å kjøre så fort jeg kunne hjemover. Jeg merket at Justin strøk Hedda over håret hennes og smilte ned til henne. Han hvisket noe som jeg ikke hørte og kysset henne på pannen. Jeg bare smilte og kjørte hjem. "Fremme", ropte jeg når jeg parkerte utenfor. "Flott", sa Justin og åpnet døren. Han tok Hedda forsiktig ut og bærte henne opp til trappen. Jeg gikk ut av bilen og låste den. Jeg tok frem ekstra nøklene Hedda hadde lagt frem til meg og åpnet døren. Justin gikk opp trappen og jeg følgte etter. Han la henne forsiktig ned på sengen og tok av henne skoene. "Jeg henter en bøtte jeg", sa jeg og gikk ut av rommet. 

Justin sitt synspunkt: 

Jeg la henne ned på sengen og tok av henne skoene. Hun så virkelig ut som en engel for meg. Rebecca gikk for å hente en bøtte mens jeg tok dynen over henne. Jeg satte meg ned ved siden av henne og kysset henne på kinnet. Skulle ønske hun var min....


Mer? 

Siste del for i dag :-) 

HOKL


 

 

Historie del 47 - Normal Girl
Til dere som ikke vet hvem The Click Five er så kan dere høre denne sangen her: 

Jeg sprang ned og Rebecca sto der og gliste. "Hva er det for noe", spurte jeg og Rebecca tok opp 2 billetter og gliste ennå mer. 


"Er det billetter til det jeg tror det er", gliste du også. "JAAAAA", ropte Rebecca høyt og klemte deg. "CLICK FIVE, HERE WE COME", ropte du høyt og klemte henne også. "Det er i New York om 1 uke", hylte Rebecca glad. "Jaaa, og vi har billetter til flyet også", spurte du og så på henne glad. "Ja, mamma og pappa betalte alt", sa hun glad. "IIIIPPPPPPPPPPP", ropte du og dere begge begynte å danse rundt sammen i stuen. Dere danset lenge med musikk på til det Click Five og hoppet rundt overalt. Etter en stund ble dere slitene så dere satte dere ned i sofaen. Dere likte dette bandet godt, men det var mange år siden dere hadde hørt noe av dem. "Gjett hva da", sa Rebecca andpusten. "Hva", spurte du og så på henne. "De tar opp noen på scenen", sa Rebecca glad. "ÆHHHH, jeg gleder meg", ropte du i godt humør. "Ja, men kom igjen nå, vi skal shoppe", ropte Rebecca og dro deg med ut. Dere gikk bort til et lite senter og kjøpte dere masse klær. Dere trengte jo noe fint til konserten og dere gledet dere masse til den allerede. Rebecca hadde allerede fått deg i godt humør og du tenkte ikke på Justin i det heletatt. "Kom igjen, må bare kjøpe noe til Dylan", sa Rebecca og dro deg med inn på en butikk. "Ja vel, men her er sånne swag klær for gutter jo", mumlet du mens du kikket deg rundt. "Ja, og Dylan trenger noen swag klær", fniste Rebecca. "Ja vel", mumlet du mens du tok opp en genser og kikket på den. "Hmm, denne ville kanskje Jake like", tenkte du mens du smilte. Du la den fra deg og gikk mot Rebecca som kikket på en caps. "Hva vil han ha da", spurte du mens du så på capsene. "Ehh... Jeg vet ikke. Han sa jeg ikke trengte å kjøpe noe til han, men...", sa Rebecca og tok frem noen sko. "DISSE", sa hun og gliste. "Ja okei", lo du mens Rebecca gikk og betalte. "Sjekke om det er riktig størrelse", ropte du etter henne og så på en caps. Du så litt på flere capser helt til en fyr dultet borti deg. Han hadde en stor genser på seg og en mørk bukse. Han hadde også caps på seg så du så ikke ansiktet. "Unnskyld", sa han med veldig mørk stemme. "Ehh... Det går bra", sa du usikkert. Han hadde så liten kropp for så veldig mørk stemme. Du snudde deg bare og la fra deg capsen. "Ehh, her. Det er fra noen som er deg veldig nær", sa gutten og gikk. Du gikk en liten boks og du merket det var den Justin hadde prøvd å gi deg i går. "Åhh", sa du og kastet boksen ned i bakken. Rebecca kom tilbake og plukket den opp. "Hvem er denne fra", spurte hun og åpnet. "Nei, ikke", sa du og så bort. "Awww, det er fra Justin. Så søtt", sa hun og prøvde å vise deg hva som var inni. "Nei, jeg vil ikke se", sa du og dyttet boksen ut av hendene på Rebecca. "Hedda, nå mistet jeg det. Plukk det opp", sa Rebecca irritert. "Nei, Justin kan prøve hva som helst men nei takk", sa du og tok armene i kryss. Rebecca bøyde seg ned og plukket det opp. Du hadde forsatt ikke sett hva det var. "Kom nå da", sa Rebecca og dro deg med. Dere gikk ut av butikken og du merket at Rebecca hadde lukket boksen. "Her, ta den. Du får åpne den når du vil, men ikke kast den", sa Rebecca og stappet den ned i vesken din. "Rebecca", sa du oppgitt og merket den samme gutten sto rett forran deg med tårer. 


(Haha, vet jeg har brukt dette bilde masse, men syns det er så uffatelig søtt bilde av han og det passer!) 

Mer?

Btw The Click Five har faktisk vært favoritt bandet til meg og Rebecca. Sangene demmers gir meg "old times" sangene tilbake. 

HOKL


 

Historie del 46 - Normal Girl
ANONYM: Ja, jeg kan gjerne linke noen blogger. Kan gjøre det på et lite egent innlegg ellers blir det her på slutten av historie deler. 

 

"Hva", spurte du og så på henne. Hun pekte rett frem og der sto Justin med blomstrer og en liten boks i hånden sin. 


 "Ehh, lås opp", sa du fort til Rebecca. Rebecca fiklet med nøklene og fikk døren opp. Du gikk fort inn, men Rebecca tok tak i deg og dro deg ut igjen. "Snakk med han", sa Rebecca svakt. "Nei", sa du og begynte å gå inn. "Hedda", ropte han. Du stoppet og så på han. "Gå bort, la meg være", sa du og så på Rebecca. Rebecca nikket og gikk inn. "Hedda, bare la meg...", startet Justin. "Justin, jeg trenger deg ikke. Gå til kjæresten din nå, alt med oss er over", sa du stille. "Jeg har ikke noen kjæreste", sa han og så på deg med tårer. "Selena", hvisket du med en klump i halsen. Justin hadde nå kommet helt opp til deg med blomstrene og den lille boksen. "Venn", sa Justin og så på deg. "Hva med vi? Jeg kan jo ikke stole på deg heller Justin", sa du og tok blomstrene hannes og kastet ned i bakken. "Hedda", sa han stille. "Jeg orker det ikke, du fortalte meg ikke om den teite premieren her og du gikk med Selena. Jeg visste dette ville skje", sa du surt. "Hedda, jeg måtte", sa han fort. "Nei, Justin! Bare glem det. Jeg har Jake nå", løy du. "Du lyver", sa Justin og gikk nærmere. "Nei", sa du fort. "Jo, et kyss på kinnet og etter en dag, jeg mener du hadde jo følelser for meg", sa Justin og var nå 7cm unna ansiktet ditt. "Justin, jeg...", startet du men leppene hannes var allerede på munnen din. Du dyttet han vekk og så bort. "Justin, ikke tro du får alle jenter i hele verden", sa du og kjente noen tårer komme. "Nei, jeg vil bare ha deg uansett", sa han fort. "Bare gå til Selena og bare gå", sa du mens en tåre rant nedover kinnet ditt. "Jeg vil ikke ha Selena, jeg vil ha deg", sa han mens noen tårer rant til han også. "Justin, jeg klarer ikke å ha noen som ikke stoler på meg, hade", sa du og gikk inn. Med en gang du kom inn sklei du nedover døren og bråste ut i tårer. Du satt der lenge og merket Rebecca hadde lagt seg men du orket ikke å røre på deg en gang. Du elsket Justin, du gjorde virkelig det, men nå kunne du ikke klare å se på han i et minutt en gang. Du satt der og fikk alle tårene dine ut og du så sikkert helt forferdelig ut. "Justin...", mumlet du rett før du sovnet der. 

"Hedda, det er deg ja", hørte du Rebecca fniste. "Mhm", mumlet du og gnidde deg i øynene. Rebecca sto der med morenkåpe og så trist på deg. "Hva skjedde", spurte hun mens hun hjalp deg opp og bort til sofaen. "Jeg husker ikke", hulket du. "Åå, jeg skal finne te til deg jeg", sa Rebecca og gikk til kjøkkenet. "Takk bestis", sa du mens du hulket mere. Du husket alt men det var for tungt til å si alt nå. Du måtte fortelle henne det. Rebecca kom tilbake med te til deg og du begynte å fortelle alt til henne mens du hulket. "Åå, det går bra. Vi kan gå ut sammen i dag og finne på noe gøy", sa Rebecca mens hun trøstet deg. "Jeg vet ikke, kanskje jeg burde snakke med mamma om det. Har jo ikke møt på henne på flere dager", mumlet du mens du tørket vekk tårene. "Ja...", sa Rebecca stille. "Jeg kan bli med en liten tur, går bare å dusjer", sa du og drakk litt fra teen din. "Okei, ikke dett i dusjen da", fniste Rebecca. Rebecca tok alltid inn en liten vits noen ganger når du var lei deg. "Jada Becca", ropte du og sprang opp. Becca var kallenavnet til Rebecca men du brukte Rebecca mest. Du gikk inn i dusjen og lot vannet falle på deg. "Jeg hater gutter", mumlet du og tenkte på Jake og Justin. Du sto lenge i dusjen og endelig følte du deg ren. Du tørket håret og tok på deg en søt kjole.

 
Du sminket deg lett og tok håret i en hestehale. "Ferdig", rope du og hentet en vekse og tok masse penger, lipgloss og mobilen din oppi. Du merket du hadde fått mange meldinger fra Justin men orket ikke å svare. "Okei, da drar vi", ropte Rebecca. Jeg sprang ned og Rebecca gliste. "Hva er det for noe", spurte jeg og Rebecca tok opp 2 billetter og gliste ennå mer. 

 

Mer? 

HOKL

 

Historie del 45 - Normal Girl
Fikk tid til å skrive en del før jeg dro så her er en liten del til dere! 

 

Vitsene var kjempe morsomme og du var den eneste som lo i hele salen. Justin snudde seg og så på deg lenge. Han åpnet munnen sin og sa....


"Unnskyld, kan du være litt stille", sa han surt. "Unnskyld Justin", sa Jake fort og flirte. Du bare ristet på hodet og så litt surt på han. Du skjønte ikke hvorfor Justin gikk med Selena og han sa han elsket deg. En stor løgner var han tenkte du mens du satt der. Lysene slukknet og filmen skulle til å starte. Du klarte ikke å konsentrere deg om filmen siden du merket Justin tok armen sin over Selena. "Åhh, hva er galt med han", tenkte du. Rebecca sa han ikke skulle gi opp så fort, men nå trodde du ikke noe på det. Filmen ble endelig ferdig og du hadde ikke følgt med i det heletatt. Jake reiste seg og smilte til deg. "Hva syns du", spurte han glad. "Joa, den var ikke super bra", sa du rett ut. Du merket et blikk fra Selena men kunne ikke bry deg mere om det. "Dylan ga meg et smykke under filmen", hvisket Rebecca glad til deg. "Awwww, så søtt", sa du litt høyt ut. Du følte deg sjalu, men du hadde slått opp med han. "Kom igjen dere, vi drar", sa Dylan. "Ja", sa du fort og dere begynte å bevege dere ut. Dere kom dere fort ut og satte dere fort inn i bilen. "Endelig", sa du og tok setebeltet på deg. "Endelig", spurte Jake spørrende. "Ja, Rebecca du sa at jeg ikke ville se han", sa du litt surt. "Unnskyld da, jeg visste ikke han skulle sitte forran oss", sa hun og så på Dylan. "Unnskyld, jeg vil at dere skal ordne opp", sa Dylan fort. "Takk Dylan, men kan vi kjøre", spurte du siden dere sto helt stille. "Ja, Dave, kjør da", ropte Dylan fremover. Bilen begynte å bevege seg men stoppet raskt. "Dave, kjør", sa Dylan irritert. Døren ble åpnet og inn kom Justin og satte seg. "Dylan dude", sa han og tok en håndbevegelse med han. Justin hadde deg i øyekroken men du ignorerte det. "Så dere kan jeg sitte på", spurte han glad. "Jaja, bare sitt på her dude", svarte Dylan og så litt på deg. Du himlet med øynene og så bare ut av vinduet. Ingen sa noe i bilen, alt var helt stille. Dere kom frem og Rebecca og du gikk ut. "Takk for en fin kveld", sa du mot Dylan og klemte han. "Bare hyggelig", sa han og gikk til Rebecca og kysset henne mykt. Jake kom også ut og smilte imot deg. "Takk for en fin kveld med drømmejenta mi", sa Jake og kysset deg på kinnet. Du smilte og nikket. "Hade da Hedda. Kommer til å tenke på deg", sa Jake og gikk inn i bilen igjen. Etter det sa Dylan hade og gikk inn også. Du og Rebecca sto bare å så på bilen til den skulle kjøre men ingenting skjedde. "Skal de ikke kjøre", spurte Rebecca og så på. "Ehh, joa sikkert", sa du usikkert og begynte å fikle med nøklene. Du begynte å låse opp døren da Rebecca prikket deg på ryggen. "Hva", spurte du og så på henne. Hun pekte rett frem og der sto Justin med blomstrer og en liten boks i hånden sin. 


Mer? 

HOKL


 

 

Historie del 44 - Normal Girl + en ting til
"Så bra, han sitter i bilen", sa Dylan og pekte mot en limo. Du og Rebecca smilte stort og satte dere inn. "Hei, jeg er... Hedda", spurte gutten og du kikket på han og der satt....


 Jake. Jake, ex-kjæresten av alle guttene du kunne få i verden. "Hei", sa du og ga han en klem. "Hvordan går det med deg og Justin da", spurte Jake og smilte et falskt smil. "Nei, det går ikke særlig bra", sa du mens du tok setebeltet på. "Å, hva har skjedd", spurte Jake og satte seg til rette. "Hun slo opp med han i går", sa Rebecca fort. "Hvorfor", spurte Jake litt glad. "Vel... Vent hvordan vet du at vi er sammen", spurte du og så på han. "Alle vet det og jeg har slått opp meg Tiff", sa Jake og så på deg. "Åja", sa du og begynte å snakke om andre ting enn Tiff. Dere fikk veldig god kontakt igjen, men bestemte dere for å bare legge alt bak dere og være venner. Dere snakket alle sammen og koste dere masse på veien til. Dere kom frem og utenfor sto det mange paparazzier og så var det en rødløper. "Shit, dette klarer jeg ikke", sa Rebecca og satte seg nærmere Dylan. "Joda, dette klarer du", sa Dylan og åpnet døren. Dylan og Rebecca gikk først ut så gikk du og Jake sammen ut. Han holdt armen sin rundt deg, og du brydde deg ikke. "Hedda!! Har du og Justin slått opp", var det noen som spurte. Du gikk rett forbi dem og inn til hvor filmen skulle være. "Jeg gleder meg", hvisket Jake i øret ditt. "Jeg også", sa du og dere fant frem til settet deres. Du lurte litt på hvorfor Justin ikke hadde fortalt dette til deg og du syntes det var veldig rart. Dere fikk popkorn og litt brus og du satt ved Jake og Rebecca på hver sin side. Plutselig kommer Justin gående hånd i hånd med Selena og setter seg rett forran deg. Han latet som han ikke så deg og satte seg ned. Han kikket mange ganger bak men du bare snakket med Jake. "Okei, hør nå", sa Jake og begynte å fortelle vitser. Vitsene var kjempe morsomme og du var den eneste som lo i hele salen. Justin snudde seg og så på deg lenge. Han åpnet munnen sin og sa....


Mer? 

Siste del for i kveld OG i morgen kan det blir lite blogging også. Skal til tannlegen så møte venninen min som jeg ikke har møtt på 3 månder! Gleder meg mye og ta en titt innom denne bloggen her? http://jusbi.blogg.no/ - SØT BIEBER BLOGG!!! :-)  

Historie del 43 - Normal Girl
 Du bare snudde deg og slengte igjen døren. "Gir ikke opp, hva mener hun", tenkte du og så plutselig Justin, Chaz og Ryan stå utenfor vinduet ditt. 


Chaz og Ryan sto og vinket med en plakat i hånden. "Hvordan kom de dit så fort", tenkte du mens du leste det som sto. "Jeg elsker deg virkelig, unnskyld, jeg skal stole på deg fra nå av", sto det. "Åhhhh", ropte du og trakk for gardinene. Du gikk inn på badet og tok vekk sminken din. Du så forferdelig ut. All sminken hadde kommet i hele ansiktet ditt og du så ut som en heks. "Faen da", mumlet du om og om igjen. Du var sur fordi Justin ikke trodde på deg først og at du hadde slått opp. Du la deg ned på sengen og sovnet med tårer rennende nedover kinnet ditt. 

 

"Hedda, våkne!!! Gjett hva", hørte du Rebecca sin stemme rope og du hørte hun kikket i klesskapet ditt. "Hvaaaa", mumlet du og tok puten din over hodet ditt. "Jeg må ha klær til i kveld. Dylan tar meg med på en premiere til Monte Carlo, Selena sin film", sa Rebecca spent. "Når spurte han deg", spurte du og gnidde deg i øynene. "I går, vil du bli med? Du fikk lov", sa Rebecca smilende mot deg. "Nei, Justin skal dit sikkert", sa du og fikk et sug i magen når du sa Justin. "Jeg lover, du kommer ikke til å møte han", sa Rebecca og fant frem en kjole. "Hvorfor ikke", spurte du mens du satt deg halveis opp i sengen. "Det er mange folk der så du møter han sikkert ikke", sa hun og så seg seg i speilet. "Lover du", spurte du og reiste deg opp. "Ja, jeg lover", sa hun mens du gikk inn på badet. "Du burde snakke sant", ropte du og smelte igjen døren. "Klokken er 5 så du burde kjappe deg hvis du skal ordne deg", ropte Rebecca. "Har jeg sovet så lenge", ropte du. "Ja, nå kjapp deg", ropte hun tilbake. "Ja vel", ropte du og hoppet inn i dusjen. Du dusjet i 15 minutter og så snurret du et håndkle rundt deg. Imens tørket du håret ditt og sminket deg fint. Etter håret ditt hadde tørket krøllet du håret ditt og fant frem en kjole. 


(Imagine, sorry bildene ikke ble like store) 

"Wow, så fin du er", sa Rebecca når hun kom inn. "Du også", sa du smilende til henne. Rebecca hadde på seg en lilla kjole og den passet perfekt til henne. "Kom igjen, Dylan kommer om 2 minutter", sa Rebecca. "Ja, skal bare ha noen sko og en veske", sa du og fant frem noen som matchet til kjolen din. Det ringte på døren og dere begge gikk ned for å åpne. "Hei! Hedda jeg tok med en date til deg, håper det går bra", sa Dylan og så på deg. "Jada", sa du fort. Du ville egentlig ikke ha en date i det heletatt men brydde deg ikke så mye. Kanskje du ville få bort tankene dine fra Justin. "Så bra, han sitter i bilen", sa Dylan og pekte mot en limo. Du og Rebecca smilte stort og satte dere inn. "Hei, jeg er... Hedda", spurte gutten og du kikket på han og der satt.....

 

Mer? 

Kommer mere i kveld, lover! 

HOKL

 

 

 

Historie del 42 - Normal Girl
Du lukket døren igjen og skeli ned veggen. "Åhh, hvorfor skjønner ikke Justin det", tenkte du mens du satt med hendene på hodet ditt. 


Du satt der lenge og bare tenkte. Ingen kom opp etter deg. Du ville si det til Justin, men du kunne ikke. Selena ville bli rasende på deg og tenk om Justin ikke trodde på deg. Du hørte dem snakke om deg nede, men du orket ikke å gå ned. Plutselig banket det på døren og du hørte Justin sin stemme. Du hadde låst døren men orket ikke å lukke opp. "Hedda, unnskyld", hørte du Justin sin stemme si. "Bare gå, du skjønner ingenting", ropte du surt. Det var helt sant også. Han forsto det ikke, og brydde seg forsatt om Selena like mye som han brydde seg om deg. "Unnskyld Hedda, men Selena betyr mye også og jeg vil ikke du skal gå bak ryggen min uten jeg vet noe som dere holder hemmelig", sa han sakte. "Justin, du får ikke vite det", sa du og pustet tungt ut. "Hedda, bare si det", sa han og prøvde å få opp døren. "Dette er sykt", mumlet du til deg selv. Dere skulle krangle bare fordi du ikke sa at Selena hadde snakket med deg om han. Du reiste deg sakte opp og låste opp døren. "Greit, jeg skal si det", sa du fort og pekte bort mot sengen din. Justin gikk og satte seg ned i sengen din og kikket på deg.  "Vel...", sa han spørrende. "Hmm", mumlet du og begynte å fortelle alt fra da Selena tok deg med fra rommer (orker ikke å skrive alt på nytt igjen, haha). "Jeg tror ikke på deg", sa Justin fort når du var ferdig. "Tror du jeg ville lyge om det Justin", spurte du han litt sjokkert. "Ja, du hater sikkert Selena du", sa han fort og så bort. "Justin, serriøst. Tror du ikke på kjæresten din", spurte du han oppgitt. "Jo, men Selena er en god venn. Hun ville ikke gjort noe sånt", sa Justin og reiste seg. "Justin, nå er du bare dum", sa du og så litt stygt på han. "Hun ville ikke gjort noe sånt, okei", ropte Justin surt. "Nei vel, så tro på vennen din og ikke kjæresten din da", ropte du tilbake. "Ja", ropte Justin. "Det er over Justin, gå ut", sa du og kjente noen tårer kom. "Hva", spurte han sjokkert. "Du tror ikke på kjæresten din, nå gå. Det er over", sa du og dyttet han ut. Du låste døren og slengte deg selv ned i sengen. "Faen da, nå som alt var så bra", mumlet du mens du skrek. Du kunne ikke skjønne hvorfor Justin ikke trodde på deg. Alt gikk så fint mellom dere, og du hadde nettopp slått opp. "Hvorfor slo jeg opp", mumlet du mens du tørket bort tårene. Du kunne egentlig ikke tro at du gjorde det, men du ville ha en kjæreste som støttet deg og trodde på deg uansett hva du sa. Etter en stund gikk du ned til de andre og Justin satt der med hendene på hodet sitt i sofaen. "Hedda, går det bra", spurte Rebecca litt usikkert. "Ja, alt er bra", løy du men du visste Justin hadde fortalt alt. Du var sur og lei deg og alt var helt forferdelig nå som Justin ikke trodde på deg. "Sikker", spurte hun deg igjen. "Ja...", løy du en gang til mens du holdt tårene inne. Justin reiste seg og så på deg men du snudde deg bare vekk. "Hedda, unnskyld...", startet Justin men du avbrøt han. "Justin, du er en dritt", sa du fort. "Hva", spurte han og så på deg med hovne øyner. Han hadde sikkert gråt mye, men du klarte ikke å ha en som ikke stolte på deg som kjæreste. "Du hørte meg, nå gå", sa du og merket en tåre renne nedover kinnet ditt. "Hedda, jeg...", startet han men stoppet. "La henne være Justin", sa Dylan og ga deg en klem. "Men...", startet Justin. "Du har ikke noe å gjøre her Justin. Jeg kan ikke ha noen som ikke stoler på meg. Gå nå vær så snill", sa du mens du klemte Dylan. Du merket Justin, Ryan og Chaz gikk ut og Rebecca ga deg en klem også. "Hedda, hva skjedde", spurte Rebecca deg trist. "Han trodde ikke på meg", sa du trist og så ned. "Var det derfor du slo opp", spurte hun deg med et rart blikk. "Ja.... Jeg klarer ikke å ha noen som ikke stoler på meg", sa du fort. "Jeg fortalte han alt, og tror nå på deg", sa Rebecca og trakk seg unna klemmen. "Samma det vel. Jeg går på rommet mitt", sa du og snudde deg for å gå mot trappen. "Hedda", sa Rebecca spørrende. "Ja", sa du og snudde deg og så på henne. "Han gir ikke opp", sa hun sakte. Du bare snudde deg og slengte igjen døren. "Gir ikke opp, hva mener hun", tenkte du og så plutselig Justin, Chaz og Ryan stå utenfor vinduet ditt. 


(Imagine Justin, fant ikke noen bilder av han med hendene på hodet, haha) 

Mer? 

Hva tror du skjer? 

HOKL 

 

 

 

Historie del 41
 "Jeg sjekker da", sa Rebecca og åpnet døren. "Neeei", ropte du nærmest men Rebecca hadde allerede fått døren opp. 


"Hva gjør han med henne", kom det ut av Rebecca sint. "De... De snakker jo bare sammen da", sa du fort. "Men hva gjør Selena her", spurte Rebecca sint. "Ro ned, og jeg vet ikke", sa du fort. "Dylan", ropte Rebecca og sprang mot han. Dylan kysset henne på munnen og holdt Rebecca i hånden. "Aww, så søte de er", sa du og smilte. "Ja, det er vi også", sa Justin og holdt rundt deg. "Nei, æsj", lo du. "Tulling", sa Justin og kysset det mykt på leppene. "Du også", sa du og smilte til han. "Elsker deg", hvisket han inn i øret ditt. "Elsker deg også", hvisket du tilbake. Du, Justin, Ryan og Chaz satte dere bare ned i sofaen og ventet på Rebecca og Dylan. Justin satt og flørtet med deg mens Ryan og Chaz spilte et spill på xboxen din. Etter kanskje 1 time kom Rebecca inn med Dylan. "Endelig, hva brukte dere så lang tid på", spurte du de når de kom inn. "Vel... Vi snakket bare med Selena. Hun er kjempe grei da", sa Rebecca og så på deg. Du ga henne "du vet hva hun har gjort med meg blikket" og sukket. "Unnskyld Hedda, men hun er det", sa Rebecca og smilte. "Hva har skjedd mellom deg og Selena da", spurte Chaz som spilte. "Ingenting", sa du fort og så bort. "Jo, jentami. Hva er det som har skjedd", spurte Justin deg og satt seg nærmere deg."Ingenting, hun bare snakket om noe", sa du og så forsatt bort. Du ville ikke fortelle det, tenk om du ville få mere trøbbel da. "Fortell meg Hedda", sa Justin litt irritert. "Det er noe mellom meg og Selena, okei", sa du også litt irritert tilbake. "Nei, det er ikke okei. Har hun gjort deg noe", spurte Justin mere irritert denne gangen."Nei, hun har ikke det", svarte du litt surt. Nå var du irritert over at Justin prøvde å finne det ut. "Jo, hun har det", sa Justin irritert og surt. "Justin, slutt", sa du og reiste deg. "Hva", spurte han surt. "Bare slutt", ropte du og sprang opp på rommet diit. "Hva gjorde jeg nå da", hørte du Justi rope. "Dude, du vet godt hva du gjorde", hørte du Chaz sin stemme si. Du lukket døren igjen og skeli ned veggen. "Åhh, hvorfor skjønner ikke Justin det", tenkte du mens du satt med hendene på hodet ditt. 


Mer? 

Siste del for i dag :-) 

HOKL


 

 

 

Historie del 40 - Normal Girl
Det ringte på døren akkurat og du sprang for å åpne. Du åpnet døren sakte og hoppet frem og ropte Justin (lol), men det var ikke Justin som sto der.


Der sto Ryan og Chaz smilende til deg. "Chaz, Ryan", ropte du og klemte de. De bare lo og smilte. "Trodde du vi var Justin", spurte Chaz og lo ennå mere. "Eheh, ja", sa du og rødmet litt. "Du er så søt", lo Ryan. "Takk, men hva gjør dere her", spurte du dem og inviterete dem inn. "Vel, Justin sa han hadde funnet deg etter 2 år så vi måtte jo se deg og Rebecca", sa Ryan og rødmet. "Liker du henne forsatt", spurte du litt sjokkert. Hun var jo sikkert sammen med Dylan nå, og Ryan likte henne, det ville ikke gå bra. "Ja...", mumlet Ryan. "Ååå... Rebecca", ropte du høyt. "Jaaaa? Hva er det", ropte hun tilbake. "Det er noen her som vil møte deg", ropte du. "Er det Dylan", ropte hun tilbake. Du så fort på Ryan og smilte litt skjevt. "Nei, noen andre", ropte du. "Okei, kommer snart", ropte hun. Du bare smilte mot Ryan og Chaz som så litt rart på deg. "Hvem er Dylan", spurte Ryan og så litt trist ut. "Ehh.... Ingen...", sa du usikkert. "Jo, hvem er det", spurte Ryan deg litt irritert. "Ryan, snakk med Rebecca selv om det", sa du fort. "Ja...", mumlet Ryan. "Bare sett dere ned, føl dere som hjemme", sa du og tok frem en brusboks. "Ja, potetgull", spurte Chaz og smilte. "Haha, ja", sa du og hentet potetgull til Chaz. Du ga Chaz potetgullet og han begynte å knaske på det. Rebecca kom ned etter 5 minutter og kom inn til dere. "Ryan", sa hun litt sjokkert. "Hallo, jeg er her også da", sa Chaz og vinket til henne. "Ja, hei", sa Rebecca litt lavt. Det ringte på døren så du gikk for å åpne etter en klein stemmning. Du åpnet døren og der sto Justin. "Endelig kom du", sa du og klemte han. "Ja", sa han smilende. "Du har ikke bandasje på foten lengere jo, hvorfor ikke", spurte du litt glad. "Det var bare den hadde vridd seg", sa han og smilte. "Bra at du ikke brakk den", sa du og fikk Justin med inn. "Justin", ropte Chaz og ga han en bamseklem. "Hei dude", sa han tilbake. "Hvordan går det med deg", spurte Ryan som kom gående mot han. "Supert, så lenge Hedda er her", sa han og smilte til deg. "Aww, han er så søte", tenkte du og rødmet. "Ja...", mumlet Chaz og ga deg et rart utrykk. "Jeg kødder bare", ropte han og smilte. "Haha, så bra", fniste du. Du gikk bort til Rebecca og smilte. "Rebecca, når kommer Dylan", spurte du henne. "Ehh, snart nå", sa hun smilende. "Åja, kanskje vi skulle dratt sammen", spurte du og satte deg ned ved henne. "Ja, men Ryan..", sa hun usikkert. "Glem han nå, dere er bare venner", sa du dultet litt borti henne. "Ja..", sa hun og smilte. "Kom igjen, vi bare går utenfor huset", sa du og dro Rebecca med. "Okei", sa hun fort. "Dere, vi går bare utenfor huset litt vi", sa du og smilte. "Vi blir med", sa Justin og fikk med seg Ryan og Chaz. Dere kom ut av døren og du stoppet dem alle. "Gå inn igjen", sa du fort og fikk dem inn igjen. "Hvorfor", spurte Rebecca og så rart på deg. "Ehh, bier", sa du og smilte skjevt. "Det var ingen bier der", sa Justin og så rart på deg også. "Jeg sjekker da", sa Rebecca og åpnet døren. "Neeei", ropte du nærmest men Rebecca hadde allerede fått døren opp. 


Mer? 

HOKL


 

 

Historie del 39 - Normal Girl
Det var ikke så langt men du fikk litt vondt i magen av å gå også. Plutselig mens du går åpner noen viduet og der sitter....?


Rebecca og Dylan. "Hei, hvordan går det med Justin nå", spurte Rebecca litt bekymret. "Vel, han har våknet", sa du og så på dem begge. "Vil du sitte på hjem", spurte Dylan smilende. "Ja, gjerne", sa du og satte deg inn. "Så hvor er han nå", spurte Rebecca og så på deg. "Han ligger forsatt på sykehuset. Han måtte hville", sa du og så ut av vinduet. "Ååå, det var jo dumt", hørte du Rebecca si. Du klarte bare ikke slutte å tenke på Justin og Selena. Hva ville Selena gjøre hvis du var sammen med Justin forsatt? Du sa ingenting på veien hjem, du klarte ikke å slutte å tenke på Justin og Selena. Hva Selena hadde sagt måtte du ikke tenke på. Dere kom frem og du takket Dylan og gikk rett inn. Rebecca kom etter deg smilende. "Urgh, jeg hater Selena", mumlet du og slengte deg i sofaen. "Hvorfor det", spurte Rebecca og satte seg ned. "Hun sa det kunne bli bråk hvis jeg ikke slår opp med Justin", sukket du. "Hvordan bråk da? Hun er like gammel som oss", lo Rebecca. "Jeg aner ikke, men jeg skal ikke slå opp med Justin", sa du smilende. "Han kom på sykehuset fordi han skulle til å slå til Cole, men Cole slo han først", sa Rebecca og så på deg. "Så du det", spurte du henne. "Ja, jeg så alt", sa Rebecca og begynte å fortelle hva som skjedde fra av når du dro. "Åå, virkelig? Visste ikke Cole kunne gjøre noe sånt", sa du skuffet. "Jeg vet...", sa Rebecca og så på deg. "Men jeg går og legger meg. Trøtt forsatt", sa du og gikk mot rommet ditt. "Okei", hørte du Rebecca rope. Etter alt som hadde skjedd var du bare sliten, forvirret og trøtt. Du la deg ned på sengen og sovent med en gang. 

 

"Hedda? Klokken er 3, våkne", hørte du Rebecca sin stemme si. "Urgh, hva", spurte du og trakk dynen lengere over deg. "Justin kommer om sånn 5 minutter", fniste hun. "Justin", ropte du og sprang inn på badet. Du tok en kjap dusj og så tørket du håret fort. 2 minutter igjen til han kom. Du sminket deg og tok på deg noen søte klær.


(Imagine) 

Du gikk ned og tok deg frokost blanding og ventet på Justin. Det var nå han skulle være til deg. "Hedda, kan jeg låne en kjole? Jeg og Dylan skal på date", ropte hun. "Jada, bare ta en", ropte du tilbake. "Takk bestis", ropte hun. Du smilte og så tok en skje til med frokost blanding. Det ringte på døren akkurat og du sprang for å åpne. Du åpnet døren sakte og hoppet frem og ropte Justin (lol), men det var ikke Justin som sto der.

 

Mer? 

HOKL


 

 

 

 

Historie del 38 - Normal Girl
"Javel, den også", lo du og kysset han lenge på munnen. Dere satt der lenge og hadde helt glemt helt til Selena kom rasende inn mot deg og Justin. 


"Hedda? Kan jeg snakke med deg litt", spurte hun litt sint. "Ehh..", sa du og så på Justin. Justin så litt redd ut men nikket forsiktig. "Ja, greit", sa du og reiste deg opp. "Alene", spurte hun med sur stemme. "Okei, jeg kommer", sa du litt irritert og følgte henne ut og inn på et annet rom. "Okei..", sa hun mens hun lukket døren. "Okei hva da", spurte du og tok armene i kryss. "Jeg og Justin kysset for 2 dager siden og så nå har han funnet seg en ny dame", spurte hun surt mot deg. "Ja...", sa du litt redd. Du hadde jo forsatt vondt i magen etter sprakene som Cole gjorde mot deg og nå var du redd Selena skulle slå deg eller noe. "Hvorfor valgte han deg og ikke meg? Vi har holdt på et år", sa hun surt. "Je.. jeg... vet ikke", stammet du redd. "Du vet han og jeg ikke har slått opp ennå", sa hun surt. "N...Ne.. Nei", stammet du. "Du bør holde deg unna han", sa hun og så på deg med et drepende blikk. "Men..", startet du men Selena avbrøt deg. "Jeg vet dere er sammen, slå opp med han nå, ellers blir det bråk", sa hun og gikk ut. Skulle du virkelig slå opp med han bare fordi Selena sa det? Skulle du gjøre det uten å komme i bråk med henne eller skulle du det? Du gikk sakte ut av rommet og mot Justin sitt. Der satt Selena og snakket med han om forholdet demmers. "Hei", sa du og gikk til Justin. "Hey babe", sa Justin flørtende. Du fniste og smilte til han. Du merket Selena så forsatt på deg med et drepende blikk men du brydde deg ikke. Du ville ikke slå opp med Justin bare fordi Selena sa det. "Så dere, takk for dere er her", sa Justin og smilte. "Alt for deg", svarte Selena fort. "Mhm", mumlet du stille. "Dere er de beste man kan få", sa Justin og så på deg. "Ja, vi er her alltid for deg", sa Selena fort og la et sleip smil til deg. "Du er den beste Justin", svarte du og kysset han på kinnet. "Du er det", svarte han flørtende. En liten dame med svart hår kom inn denne gangen og smilte til dere alle sammen. "Dere må lat Bieber hvile seg så dere må desverre gå hjem", sa damen. "Kan ikke kjæresten min være her", spurte Justin litt trist. "Du burde helst være alene", svarte hun og så på Selena. "Unnskyld fru Gomez, men Justin burde hvile", sa hun imot Selena. "Det går greit, sees senere skatten", sa Selena og smilte til Justin. "Ehh..", sa Justin men Selena avbrøt han. "Ja okei, hade vennen", sa hun og lukket døren etter seg. "Du også", spurte damen og så på deg. "Ja, hade da Justin", sa du og gikk mot døren. "Hade babe", hørte du han rope. Du smilte litt for deg selv og gikk ut av sykehuset. Du hadde jo ikke noen bil så du måtte gå hjem. Det var ikke så langt men du fikk litt vondt i magen av å gå også. Plutselig mens du går åpner noen viduet og der sitter....Mer? 

Hvem tror du sitter der? 

Siste del for i dag... Ble lite i dag så unnskyld for det. Vet, dårlig blogging men føler egentlig ikke for å blogge, men prøver så godt jeg kan! Hadde det travelt med å male i hele dag....

HOKL


 

 

 

Historie del 37 - Normal Girl
Du kjappet deg og gikk innpå rommet, men der satt to stykker. Det var nemmelig.....


Selena Gomez og Kenny. "Hei Hedda", sa Kenny når du kom inn. "Hei", svarte du og så på Justin som lå i sengen. Selena satt over Justin og holdte i hånden hennes hardt. "Hvor er Pattie", spurte du når du satte deg ned. "Hun er i New York og gjør noe der", svarte Kenny og så på Justin. Justin så veldig sliten ut og så på deg og smilte. "Jeg har savnet deg", hvisket du stille inn i øret til Justin og smilte. "Jeg også", sa Justin smilende. Selena så på deg litt surt men prøvde bare å smile til Justin. "Takk for at du reddet meg Justin, du er helten min", sa du og ga han et kyss på kinnet. "Alt for deg", sa han og smilte. "Du kunne jo ha død bare for meg", sa du og så litt trist på han. "Jenta mi, jeg kunne det", sa han og så på deg. "Justin da", sa du og ga han en klem. "Okei, dette begynner å bli litt rart", sa Kenny og så rart på dere. "Ja, enig", sa Selena surt. "Kan dere gå ut litt da", spurte Justin og så på dem. "Ja vel", sa Kenny og smilte før han reiste seg opp. Selena så surt på deg før de begge gikk ut. "Jenta mi, du må aldri snakke med Cole igjen", sa Justin trist. "Jeg lover. Du er verdens beste kjæreste", sa du og tok hånden til Justin. "Du også", sa han og smilte. "Ja... Hvorfor er Selena her", spurte du og så ut døren hvor hun sto og kikket innover. "Hun kom når hun hørte jeg var i koma", sa han og smilte litt skjevt. "Åja..", mumlet du stille. "Hva er det søta", spurte han og så på deg. "Jeg... Hun.. Hun ser stygt på meg hele tiden", sukket du. "Ikke tenk på det. Hun er veldig grei", sa Justin. "Jaja, det virker som", sa du og så på Justin. "Når jeg kommer ut skal vi gjøre noe koselig", sa Justin flørtende. "Mhm, det vil jeg gjerne", sa du og smilte. "Kom her da", sa Justin og tok ut armen sin som sa kom og legg deg her i arm kroken min. Du satte deg i sengen med Justin og satte deg godt inni arm kroken hannes. "Perfekt", sa Justin. "Hva er perfekt", spurte du og smilte. "Du passer perfekt i armkroken min", sa han flørtende. "Ja, det gjør jeg", lo du og kysset han på kinnet. "Hva med munnen min da", spurte han og pekte på den. "Javel, den også", lo du og kysset han lenge på munnen. Dere satt der lenge og hadde helt glemt helt til Selena kom rasende inn mot deg og Justin. Mer? 

Kort del igjen, men lager mat :-) Haha

HOKL

 

 

 

Historie del 36 - Normal Girl
"Du må ut desverre, nå", sa en lege og fikk deg ut. "Hvorfor, hva skjer", ropte du når han slengte døren i ansiktet på deg. 


Du satte deg ned på en stol og ventet. Klokken var over 12 men du ville vente på Justin. "Du må desverre gå", sa en blond dame som smilte skjevt imot meg. "Men det er kjæresten min", sa du trist. "Åja..", sa hun trist og satte seg ned ved siden av deg. "Moren hans kommer snart ja", spurte hun og så på deg. "Jeg vet ikke, tror hun er borte eller noe", sa du og så på henne. "Det er søtt du venter på kjæresten din, så skal lat deg være her", smilte hun imot deg. "Takk, han betyr veldig mye for meg", sa du og smilte. "Aww, håper han blir bedre han. Er jo Justin Bieber da", sa hun smilende. "Ja...., hva er galt egenltig", spurte du litt trist. "Han har kommet i koma...", sa hun og så ned. "Hvorfor? Hva skjedde", spurte du forvirret. "Han ble slått og så kom han under vann tror jeg. Jeg er ikke helt sikker", sa hun og stilte seg bak en pult. "Ååå, håper han våkner snart", mumlet du trist. "Ja, det håper jeg også", sa hun litt trist også. Du satt der lenge og klokken var nå 3. Du satt i en ekkel stol og du ville sove, men tenkte bare på Justin. "Vil du ligge her i natt", spurte damen som hadde snakket med deg i nesten 3 timer. "Ja, gjerne", sa du og smilte skjevt. "Gå innpå rom 234, rett der borte", sa hun og smilte. "Takk", sa du og gikk bort til rom 234. Du lå deg bare oppå sengen og sovnet raskt der. 

 

"Du? Hallo...", hørte du en stemme si. Du åpnet øynene dine og der sto damen fra natten du hadde snakket med. "Hei", sa du trøtt og reiste deg opp fra sengen. "Justin våknet for 5 minutter siden", sa hun glad. "Virkelig? Hvor er han", spurte du med glad stemme. "Rom 236", sa hun. Du kjappet deg og gikk innpå rommet, men der satt to stykker. Det var nemmelig.....


Mer? 

Siste del for i dag :-) 

HOKL


 

 

Historie del 35 - Normal Girl
"Hun puster forsatt", sa Rebecca og lå henne ned. Jeg gikk mot Cole, men før jeg fikk sagt noe ble alt svart til meg også...


Ditt synspunkt: 

Du våket av du hørte noe pipe høyt. Du lå i en myk seng, og Justin la rett ved siden av deg med et blått øye. Du så deg litt rundt og merket du lå på sykehuset. En brunette kom inn og smilte til deg. "Bra du er våken. Det er ingenting galt med deg bare du har noen blåmerker på magen", sa hun smilende. "Åå..", mumlet du og så på magen din. Den var full av blåmerker etter Cole hadde sparket deg. "Men Justin tror jeg skal være her hvis han ikke våkner", sa damen og forsvant ut. Du så litt på Justin og reiste deg opp fra sengen. Du gikk bort til sengen hannes og strrøk han over kinnet. "Du er en helt uansett hva du gjorde", mumlet du mens du strøk han. Plutselig føk døren opp og inn kom Rebecca og Dylan. "Går det bra Hedda", skrek Rebecca til deg urolig. "Ja, bare litt vondt i magen", sa du og smilte skjevt. "Hva med Justin", spurte Dylan. "Jeg vet ikke", sa du trist. "Unnskyld at broren min er sånn. Sendte han hjem nå", sa Dylan og smilte litt. "Det går bra tror jeg... Bare det aldri skjer igjen", sa du og smilte. Dylan ga deg en klem og smilte. "Tror du han våkner", spurte Rebecca og så på Justin. "Jeg vet ikke, men du kan bare dra hjem til meg. Jeg blir her", sa du og smilte. "Ja.. Jeg har bilnøklene", sa Rebecca og tok tak i hånden til Dylan. "Okei, vi snakkes", sa du og så på dem gå ut. "Ja, hade", hørte du Rebecca rope og så ble døren lukket. Du satte deg ved siden av Justin. "Justin ble jo bare slått i øyet, ble han ikke", tenkte du mens du satt der. Du så litt på han og så merket du han hadde bandasje på foten også. Du ristet på hodet og så på Justin. Han lå der så fredfult. Du lurte på hva han tenkte og ga han et lite kyss på munnen. Han pustet tungt og så begynte maskiner å pipe. Du så deg rundt og inn kom leger. "Du må ut desverre, nå", sa en lege og fikk deg ut. "Hvorfor, hva skjer", ropte du når han slengte døren i ansiktet på deg. 


Randomt bilde..

Mer? 

Sorry kort del, men har det litt travelt :-) 

HOKL


 

 

 

Historie del 34 - Normal Girl
Du kjente et hardt spark i magen og alt ble utydelig for deg. Du kjente et spark til og så ble alt svart. 


Justins synspunkt: 

"Hvor tror du hun drar hen", spurte jeg nervøst. Jeg var redd det ville skje henne noe. "Til Cole og Dylan", hulket Rebecca. "Såså, fortell", sa jeg og trøstet Rebecca. "Well... Jeg og Dylan var sammen og så kom Cole", hulket Rebecca. "Jaha...", sa jeg og hentet litt papir for å tørke tårene. "Og Cole han...", hulket Rebecca mere. "Du trenger ikke å si det, han har gjort det mange ganger", sukket jeg. "Å? Men jeg er sammen med Dylan", sa hun og tørket noen tårer bort. "Mhm", mumlet jeg og tørket vekk tårene hennes med papiret. "Han kysset meg mens Dylan så på og så ble Dyaln sur fordi han trodde jeg kysset han", hulket hun. "Åhh, la oss gå nå", sa jeg og tok Rebecca sin hånd. "Hvor skal vi", spurte hun trist. "Vi skal til Hedda", sa jeg og dro henne med ut. "Hvor er hun tror du", spurte jeg når vi satte oss inn i bilen. "Jeg kan vise veien", sa Rebecca og tørket resten av tårene og prøvde å smile. "Bra, da starter jeg", sa jeg og startet bilen. Jeg begynte å kjøre og Rebecca viste veien. Vi stoppet ved en slags hule og på andre siden så jeg vann. "Hun er der, bilen hennes er her", sa Rebecca og pekte på bilen til Hedda. "La oss gå", sa jeg og gikk ut av bilen. Vi sprang gjennom og så Cole stå i vannet og Dylan sto der å så på. "Hvor er Hedda", ropte jeg og sprang mot dem. "Slutt Cole, du skader henne", skrek Dylan. "Hvor er Hedda", ropte jeg høyere denne gangen og surere. "Der", sa Dylan og pekte i vannet. Rebecca sprang ut i vannet og tok Hedda opp som hadde besvimt. "Hva har du gjort", ropte jeg surt til Cole. Å se Hedda være besvimt gjorde meg urolig og redd. "Spraket henne", sa Cole litt lurt. "Du kunne drept henne", ropte jeg og så på Hedda. "Hun puster forsatt", sa Rebecca og lå henne ned. Jeg gikk mot Cole, men før jeg fikk sagt noe ble alt svart til meg også...


Mer? 

Så randomme deler nå, men har ingen ide.. 

HOKL


 

 

Historie del 33 - Normal Girl
"Jeg liker deg", ville du at han skulle si høyt ut og bare kysse deg. "Hedda....", started Justin og så nervøst på deg. ?


"Jeg har alltid følt meg så alene mens du var borte og nå er du her. Jeg liker deg virkelig godt, og kan du gi men en sjanse til å være kjæresten din", spurte han og pustet lett ut. "Virkelig", spurte du litt nervøst også. "Ja, jeg vil ha deg med på turne og alt. Jeg vil være med deg nesten hele tiden", sa Justin og tok tak i hånden din. "Naww, Justin. Så klart vil jeg det", svarte du og klemte han. "Ehh, du bommet, leppene dine skal være her", sa Justin og pekte på sine lepper. "Raring", lo du og kysset han mykt på munnen. "Du er virkelig spesiell", sa Justin og smilte søtt. "Du også", smilte du tilbake. Dere gikk hånd i hånd tilbake og Justin smilte til deg hele tiden og flørtet. Dere kom hjem til deg og Justin satt seg i sofaen og klappet på fanget hannes. "Sett deg", smilte Justin. "Ja", sa du og tok av deg skoene. Du gikk til sofaen og satte deg i fanget i Justin og smilte. "Søt du er", sa han litt flørtende til deg. "Kjekk du er", sa du flørtende tilbake. Justin dyttet deg ned i sofaen og smilte stort. Han la seg over deg og begynte å kysse deg. Du bare smilte og lot han gjøre det. Dere lå lenge i sofaen og koste dere helt til døren gikk opp og der sto en gråtende Rebecca. Du reiste deg fort opp og gikk til henne. "Rebecca, hva skjedde", spurte du og trøstet henne. "...Cole..", mumlet hun før hun klemte deg. "Hva med Cole", spurte Justin og kom til dere også. "Cole....Han...", startet Rebecca men gråt bare mere. "Justin, pass på Rebecca. Jeg skal finne Cole", sa du og sprang ut. Du satt deg fort inni bilen og kjørte av sted hvor dere hadde hatt date dagen før. Du kom fort frem og hoppet ut av bilen og sprang inn gjennom hullet. Der sto Cole og Dylan og så på vannet. Du gikk fort bort til dem og så på Cole stygt. "Hva har du gjort med Rebecca", spurte du og krysset armene dine. Øynene til Dylan var hovne og røde. "Ingenting", sa Cole spørrende. "Si det dust", sa du surt. "Babe, ta det med ro. Nå kyss meg", sa han og smilte. "Nei? Hva har du gjort? Si det", sa du og gikk litt bakover. Cole nærmert seg deg mens du gikk bakover. Du gikk mot vannet og plutselig sto du i vannet. "Babe, jeg kan redde deg", sa Cole og tok tak i deg og bærte deg. "Cole, slipp meg", ropte du. Dylan bare sto der og så på. Han visste ikke hva han skulle gjøre. "Babe, du elsker meg ikke sant", spurte Cole og gikk lengere uti vannet. "COLE, IKKE GÅ LENGERE", ropte du og begynte å slå han. "Cole, kom opp", ropte Dylan på gråten. "Nei, jenta mi og jeg skal kose", sa han og smilte lurt. "COLE! SLIPP MEG! Jeg er ikke jenta di", ropte du og slo han hardere. "Nei vel", sa Cole og slapp deg som at du kom under vann. Du kjente et hardt spark i magen og alt ble utydelig for deg. Du kjente et spark til og så ble alt svart. 


Mer? 

Sorry dere for lite blogging, har veldig mye å gjøre nå :-) Skal ha en historie maraton når jeg får tid og det blir snart! 

HOKL


 

 

Historie del 32 - Normal Girl
"Ikke vær så sur på han da, han er broren min", sa Dylan og la mobilen ned igjen. "Nei vel", sa du og smilte til Dylan. 


Ditt synspunkt: 

Etter en liten stund med venting kom Rebecca glad inn. "Hei, hva skjedde etter jeg dro", spurte du og smilte litt. "Jeg ble sur på Cole og så kjørte Dylan meg hjem", sa hun og satte seg ned i sofaen også. "Åå", mumlet du. "Hvordan kom du deg hjem så raskt da", spurte Rebecca og så litt usikkert på deg. "Vel...", startet du og fortalte henne alt hva som hadde skjedd. "Åhh, så bra. Jeg er trøtt", gjespet Rebecca. "Jeg også", mumlet du. "Jeg legger meg", sa Rebecca og gikk opp trappen. "Greit", ropte du tilbake. Du satt der en liten stund før du gikk også opp. Du tok sminken av deg og tok på deg en pysj. Rebecca lå på et gjesterom alene, så du hadde din egen seng forsatt. Du la deg under dynen og søvnet søtt. 

 

Du våknet av å høre Rebecca rope noe veldig høyt. "Rebecca" ropte du men ingen svar før du hørte en dør slenge seg hardt igjen. Du sto opp fra sengen og tok på deg en morgenkåpe. Du åpnet døren din og der heng det en lapp. "Er ute med Dylan, ville ikke vekke deg<3", sto det. Du gikk ned og spiste frokost før du kledde på deg trenigstøy. Nå hadde du bestemt deg for å jogge en liten tur siden du var helt alene. Du tok med en vannflaske, ipoden din og begynte å jogge. Du sprang fort og holdt tempoet oppe. Du merket nesten ingen forskjell så det var jo bra. Du jogget langt før du snudde tilbake og kom deg inn og dusjet. Du kledde på deg noen fine klær og satte deg ned i sofaen. 


(Imagine) 

Plutselig ringte det på døren og du sprang for å åpne. Der sto Justin smilende til deg. "Hei", sa du og smilte. "Hei du", svarte Justin og tok hendene i lommen sin. Du lente deg mot døren og smilte. "Vil du bli med en tur i parken", spurte Justin og så rett bort på en park like ved. "Ja, så klart", sa du og tok mobilen din med og ble Justin med over til parken. Dere kom til parken og satte dere ned på en benk. "Så er det noe spesielt eller", spurte du og smilte til han. "Ja..., det er det og det er viktig også. Du må være helt ærlig", sa Justin og så seriøst på deg. "Ja, greit. Jeg lover", sa du og så spent på han. Det var nå eller aldri. Kunne han ikke bare si 3 ord. "Jeg liker deg", ville du at han skulle si høyt ut og bare kysse deg. "Hedda....", started Justin og så nervøst på deg. 

 

Mer? 

HOKL

 

 

 

Historie del 31 - Normal Girl
"Det visste jo ikke jeg", sa du uskyldig. "Kom inn, jeg kjører deg hjem", sa Justin og smilte søtt. 


"Ja, greit", svarte du og satte deg inn på andre siden av han. "Håper du finner en rett fyr snart da", sa Justin mens han startet bilen. "Jeg er bare 18... Finner han om noen år sikkert", sukket du. "Ja, jeg har funnet min jente, men har henne ikke da", sukket Justin. "Å? Hvem da", spurte du og smilte. "Var sammen med henne når jeg var 13", sa Justin og smilte. "Hun Cait...", startet du. "Ja, hun, men hun har en kjæreste", sa Justin mens han kjørte. "Åå", mumlet du. Du tenkte Justin ville si deg, men nå visste du han ikke likte deg. "Men jeg har funnet en annen jente også", sa Justin smilende. "Virkelig? Hvem", spurte du glad. "Nja.. Det er jo en jente da", fniste Justin. "Hmm, la meg gjette da", sa du og smilte. "Ja vel, en gang", sa Justin smilende. "Okei, da tipper jeg Selena", sa du fort. "Selena Gomez det", spurte han. "Ja, hun", sa du raskt. "Nope, ikke hun", svarte han raskt. "Åå", mumlet du og satte deg godt ned i setet. "Hun er spesiell og veldig pen", sa Justin og blunket til deg. "Okei, Jasmine", spurte du og smilte. "Nei, jeg svarer ikke på noe mere. Du fikk gjette en gang", sa Justin smilende. "Men..", startet du mens Justin bare lo. "Bare en gang", lo Justin. "Ja vel", sukket du. Du og Justin snakket om mye hva som hadde skjedd de siste 2 årene på bilturen hjemover. Du savnet å snakke med han om alt mulig. Han var den eneste gutten du faktisk kunne snakke med om hva som helst. Dere kom frem til huset ditt og du smilte til Justin. "Takk Justin", sa du og ga han en klem. "Bare hyggelig", svarte han og klemte tilbake. "Hade", sa du og gikk ut av bilen. "Hade da VENN", sa Justin og kjørte avgårde. "Venn", tenkte du før du låste opp døren og satt deg ned i sofaen for å vente på Rebecca. 

Rebecca sitt synspunkt: 

"Vi går en liten tur bort dit", sa Dylan og kikket på meg. "Ja", sa jeg og reiste meg. Jeg og Dylan gikk hånd i hånd bortover den lille stranden og han var så romantisk. Han kommenterte hele tiden hvor søt eller pen jeg var. "Aww, du er også søt", sa jeg og smilte søtt til han. "Du virker sjenert først og så slår du til", hørte jeg Hedda si til Cole. "Kanskje vi burde sjekke", spurte jeg Dylan. Han nikket og vi begge sprang bort til Hedda og Cole. "Nei", sa Cole og gikk nærmere mot Hedda. "Hva skjer her", ropte jeg og sprang nærmere mot Hedda. "Han er en player", svarte Hedda og begynte å gå bakover. "Nei, jeg er ikke det, Dylan", sa Cole og så på Dylan. "Ehh.. Du kan være det", sa han skeptisk. "Jeg drar", sa Hedda og begynte å gå. "Men Hedda", ropte Cole etter henne. "Jeg er ferdig med deg", ropte hun og sprang ut. "Flott Cole, nå dro bestevenninen min", sa jeg surt. "Sorry da, ikke min feil hun er så sta", sa Cole surt. "Sta? Du prøvde å kysse henne på første date! Det er feil og det burde alle vite", sa jeg og krysset armene mine. "Ja, men hun er jo så pen", sa Cole og sukket. "Ta det med ro da Rebecca, han er en player", sukket Dylan. "Ja, og ikke våg deg å gå nære Hedda igjen", sa jeg truende til Cole. "Nei vel, hun var teit uansett", sa Cole surt og begynte å pakke sammen. "Teit? Du er teit", sa jeg surt. "Rebecca", sa Dylan og tok rundt meg. "Broren din er teit, sorry for å si det", sa jeg og smilte litt til Cole. "Jeg er ikke teit", sa Cole. "Jo, player", sa jeg og smilte. "Rebecca", sa Dylan og prøvde å roe meg ned litt. "JEG ER IKKE...", ropte Cole men stoppet. "Jo, du er en player", sa jeg og begynte å gå mot "utgangen". "Rebecca, vent", ropte Dylan og sprang til meg. "Jeg må jo kjøre deg hjem", sa Dylan og tok armen sin rundt meg. "Aww, takk Dylan", sa jeg og kysset han fort på kinnet. Han smilte til meg og vi satte oss inn i bilen. "Jeg får en taxi for å komme og hente Cole jeg", sa Dylan mens han tok mobilen sin opp. "Bra. Jeg vil heller ikke se han", sa jeg og så ut vinduet. "Ikke vær så sur på han da, han er broren min", sa Dylan og la mobilen ned igjen. "Nei vel", sa du og smilte til Dylan. 


Mer? 

HOKL


 

 

Historie del 30 - Normal Girl
"Så hvor skal vi", spurte Rebecca og gliste. "Til favoritt plassen min", svarte Dylan romantisk. "Okei", fniste Rebecca nervøst. 


Dere kjørte en lang vei bortover før dere kom frem til et lite sted med masse steiner og et hull midt i. "Hvor er vi", spurte du usikkert. Du hadde aldri sett dette stedet før og var veldig forvirret. "Vi er i drømmeland", sa Dylan og gikk ut av bilen. Du gikk også ut av bilen og de andre også. "Kom igjen, vi går gjennom sammen", sa Dylan til Rebecca og tok tak i hånden hennes. Dylan og Rebecca gikk inn i hullet og Cole smilte til deg. "Skal vi", sa han smilende. "Jepp", sa du og Cole tok tak i hånden din. Dere gikk inn og kom frem på en liten søt strand med steiner rundt. "Aww, så romantisk", sa Rebecca. På bakken var det piknikk greier som var der, og de hadde lagt roser rundt. Dere satte dere ned og Cole begynte å ta opp mat og drikke til dere. "Dette var så søtt", sa Rebecca smilende. "Enig", sa du nervøst. Du ville heller ikke gi Cole feil tegn men nå var dere på date og du var super redd for at han ville prøve å kysse deg gjennom kvelden. Dere koste dere egenltig masse, men det var Dylan som var morsomt utav Cole og han. "Vi går en liten tur bort dit", sa Dylan og så på Rebecca. "Ja", sa Rebecca og reiste seg også. De gikk bortover og holdt hender sammen. "Aww, så søte de er", sa du smilende til Cole. "Men du er søtere", sa Cole. "Haha, ja", lo du. "Du vet du er veldig pen", sa Cole og nærmet seg deg. "Nei...", sa du usikkert. "Men du er det", sa Cole og var 2 cm unna deg nå. "Ehh..", startet du men Cole sine lepper var plassert på dine. Du dyttet han litt unna fort og så på han uskyldig. "Unnskyld, det går litt fort.. Har nettopp slått opp med noen", sa du og så ned. "Men..", started Cole og nærmet seg igjen. Han traff leppene dine og nå dyttet du han hardt unna. "Jeg sa det går litt for fort", sa du litt surt. "Men du er så pen", sa han og nærmet seg igjen. "Nei", sa du og reiste deg. "Er du en player", spurte du han og krysset armene dine. "Nei", sa han og reiste seg han også. "Du virker sjenert først og så slår du til", spurte du surt. "Nei", sa han og gikk mot deg. "Hva skjer her", ropte Rebecca og hadd kommet springe med Dylan til dere. "Han er en player", sa du og gikk bakover. "Nei, jeg er ikke det, Dylan", sa Cole og så på Dylan. "Ehh.. Du kan være det", sa han skeptisk. "Jeg drar", sa du og begynte å gå. "Men Hedda", hørte du Cole rope. "Jeg er ferdig med deg", ropte du og sprang ut fra den lille stranden. Du gikk nedover veien og bestemte deg bare for å gå hjemover. Det var en bra trim til deg som ikke hadde jogget så mye siden du hadde hatt så masse å gjøre når du hadde hatt skole. Du gikk litt fort nedover og var kommet ganske langt når du merket en bil rett ved siden av deg som kjørte like fort som du gikk. "Hvem er det", tenkte du mens noen rullet ned viduet. Der satt Justin og smilte til deg. "Hei Justin", sa du og stoppet. Han stoppet bilen også og smilte bare. "Hei, hvorfor går du her helt alene", spurte han og så på deg. "Nei, jeg gikk fra daten min", sa du og smilte. "Hvorfor det", spurte han og så fortvilet ut. Du gikk helt opp til vinduet og smilte. "Han kysset meg 2 ganger og jeg dyttet han unna. Jeg sa det gikk for fort, og fant ut at han var en player", sa du fort. "Hvem var det? Jeg kan banke han ned for deg", sa Justin og visste neven sin til deg. "Nei da, det går greit", lo du. "Hvem var det da", spurte Justin og smilte. "Cole Sprouse", svarte du. "Hva? Han er jo en sikkelig player", sa Justin sjokkert. "Det visste jo ikke jeg", sa du uskyldig. "Kom inn, jeg kjører deg hjem", sa Justin og smilte søtt. 


Mer? 

Sorry, men ligger over til Rebecca, så blir lite blogging...

HOKL


 

 

 

Historie del 29 - Normal Girl
Skrev denne delen på ipoden min mens jeg satt på bussen, så sorry for kort del.


"Åå? Hvem da", spurte Rebecca og smilte lurt. "Hmm, du vet nokk hvem", svarte du og kjørte bortover veien hjem. "Ja, Justin", svarte Rebecca smilende. "Mhm", mumlet du. Dere kom hjem til deg og slengte dere ned i sofaen. "Dylan er så søt", fniste Rebecca. "Mhm, hva skjedde med Ryan egentlig", spurte du smilende. "Jeg slo opp siden vi møttes jo aldri igjen", sukket hun. "Ja..., hater avstandsforhold", svarte du og tok frem noen filmer. "Jeg også", svarte Rebecca. "Så hvilken film skal vi se", spurte du og ga Rebecca noen dvder. "Hmm", sa Rebecca og bladde gjennom filmene. "Hva er dette", spurtr Rebecca sjokkert og reiste seg opp. "Hva da", sa du usikkert. "Denne her vel", sa Rebecca pg pekte på en dvd som hun holdt oppe. Du så at det var Never Say Never filmen og den hadde kommet ut for 1 år siden. "Ehh, Never Say Never filmen", svarte du uskyldig. "Fortell, hvorfor kjøpte du den", spurte hun. "Jeg.. Ehh.. Kjøpte den fordi..." startet du men sukket. "Jeg vet hvorfor, du var forsatt forelsket i han men brukte Jake for å komme deg over han", sa Rebecca litt strengt men så smilte hun søtt. "Ja, greit. Jeg var forsatt forelsket i han, men Jake var jeg nesten forelsket i også", sa du og smilte søtt. "Naaww, dette er så søtt", sa Rebecca og klemte deg. "Nei, det er ikke søtt at jeg har prøvd å glemme gutten jeg liker i 2 år og nå har han dukket opp igken og henger med Selena", sukket du. "Det kommer til å gå bra, men nå må vi ordne oss for daten med Dylan og Cole", sa Rebecca og reiste seg opp. "Ja vel, men jeg skal ikke kysse Cole", svarte du mens dere gikk opp på rommet ditt. Dere fant frem noen fine kjoler og krøllet håret. Dere sminket dere lett og fant noen sko som passet til kjolene deres. Klokken var akkurat 7 når dere ble ferdige og det ringte på døren akkurat da. "Wææ, de er her", ropte Rebecca glad og sprang ned trappene. "Ta det med ro, det er bare 2 gutter", ropte du og fniste. Du gikk ned trappen og der sto Dylan og Cole klar i døren. "Wow, du var fin", sa Cole og smilte. "Takk", svarte du og låste døren. Dere alle gikk ut og satte dere i en bil. Rebecca og Dylan satt forran mens du og Cole satt bak. "Så hvor skal vi", spurte Rebecca og gliste. "Til favoritt plassen min", svarte Dylan romantisk. "Okei", fniste Rebecca nervøst.

Blir ikke bilde siden er på ipoden :-)
Mer?
HOKL

Historie del 28 - Normal Girl
Jeg skal liggeover til Rebecca i dag, men det skal bli historie fordet :-) Vi skal også på kino og se Harry Potter 7 del 2 selv om jeg har sett den før da. Nå skal jeg pakke så kos dere med denne delen imens :-) 

 

Du så at Justin var på vei mot deg og vinket. Du vinket tilbake og Justin kom til dere. "Skulle ikke du møte venniner da", spurte Justin forvirret. 


"Jo, Rebecca er her, men jeg møtte på Cole og hun møtte på Dylan", sa du og smilte. "Jaha", sa Justin og så litt stygt på Cole. Han så på pannen din og du hadde fått et lite merke av døren. "Herregud, hva har skjedd med deg", skrek nesten Justin. "Ehh... Cole slengte en dør på meg", lo du. Justin begynte å le litt også mens Cole bare smilte. "Var det sånn dere møttes", lo Justin. "Ja? Syns det var romantisk jeg", sa Cole og smilte til deg. "Romantisk? Det syns ikke jeg. Jeg skadet meg", sa du og fniste. "Delen der du skadet deg var ikke romantisk da", lo Cole. "Aww, dere er søte", sa Justin og smilte et fake smil. "Takk", sa Cole. Du så Rebecca og Dylan komme mot dere og de flørtet veldig mye. "Aww, så søte de er", tenkte du og smilte. "Hei Hedda, Cole og... Justin", sa Rebecca og smilte litt skjevt mot deg. "Hei", sa Justin smilende. "Rebecca og Dylan, hvor var dere", spurte Cole. "Vi var på lekeplassen rett over der", lo Dylan og Rebecca begynte å fnise. Du ga Rebecca "har dere kysset" blikket med hun ristet på hodet. "Jeg og Hedda skal ut i kveld tenkte vi, skal dere også det", spurte Cole og smilte. "Ehh? Hvor lenge har dere kjent hverandre", spute Justin litt surt. "2 timer, 6 minutter og 34 sekunder", svarte Cole og smilte. "Wow, teller du", spurte du og lo litt. "Nei, ser det på klokken min", sa Cole drømmende. "Aw, han er søt", sa Rebecca og smilte til deg. "Mhm", mumlet du og så litt på Justin. "Jeg må gå nå, skal møte Selena", sa Justin og vinket. "Hade", ropte du etter han. "Så jeg henter deg...", sa Cole usikkert. "Ja, klokken", spurte du og skrev ned adressen din. "7", spurte han og smilte. "Okei, gruppedate", spurte du og så på Dylan og Rebecca. "Mhm", sa Dylan og smilte. "Okei, sa sees vi", sa Rebecca og ga dem begge klem. Du gjorde det samme og så dro dere begge tilbake til bilen. "Aww, gud. Han er så søt", sa Rebecca når dere satte dere inn. "Mhm..", mumlet du. Du tenkte på Justin. Det så ut som han ble sur og så nevner han Selena? "Hva syns du om Cole da? Han er også søt, men de er jo tvillinger", lo Rebecca. "Joa, grei han, men ikke min type helt", sa du og smilte skjevt. "Åhh, men Dylan er perfekt for meg. Han får meg til å le hele tiden", sa Rebecca mens hun tok setebeltet på. "Ja..., jeg vet noen som er det for meg også", mumlet du og startet bilen. 


Mer? 

HOKL


Historie del 27 - Normal Girl
"Bare hyggelig", svarte du og smilte stort. "Du må kjøre meg til senteret da, har hørt at....", startet Rebecca og smilte stort imens hun sa det. 


 "Dylan og Cole Spourse", ropte Rebecca glad. "Så kult, de er jo passe kjekke", sa du glad. "Ja, nå kom", sa Rebecca og dro deg med ut til bilen. Du bare lo med og begynte å kjøre bort til senteret. Dere parkerte bilen og Rebecca gikk ut av bilen super glad. "En til meg og en til deg", lo Rebecca mens hun dro deg med i butikker for å lete etter dem. "Ta det meeee...", sa du men stoppet siden en dør føk rett mot deg. Den traff deg i hodet og alt ble svart. "Iiip, du e Dylan og du er Cole jo", hørte du noen si. "Ja, men vennen din, jeg traff henne", hørte du en annen stemme si. "Ja... Håper hun er okei", hørte du noen andre si. Du åpnet øynene og så 2 kjekke gutter og Rebecca stå over deg. "Rebecca", mumlet du og fikk hjelp av den ene kjekken gutten til å reise deg opp. "Hei! Detter er Dylan og Cole", sa Rebecca glad. "Hei", sa du og smilte litt. "Rebecca, kan jeg vise deg noe", spurte Dylan henne om. "Ja, så klart", sa hun. "Snakkes da dere", sa Dylan og dro Rebecca med som var oppe i himmelen. "Unnskyld for at jeg traff deg med døren der", mumlet Cole sjenert. "Det går bra", sa du og tok litt på hodet ditt. "Jeg mente det ikke", sa han og smilte. "Nei, det går bra", lo du søtt. "Du har jo søt latter", sa han og smilte. "Takk", smilte du. Dere tok dere en tur og spiste is og koset dere. Cole hadde forsatt dårlig samvitighet for å slå deg ned med en dør. "Du Hedda, blir du med ut en kveld", spurte han sjenert. "Virkelig", spurte du og smilte. "Ja, så klart", sa Cole. Du tenkte deg litt om før du svarte og smilte. "Ja, så klart blir jeg med", sa du. "Flott", sa Cole og så plutselig dukket Justin opp like ved i en butikk. "Du må ikke være så sjenert", lo du. "Nei, men jeg blir sjenert når jeg er med en jente som jeg liker", sa Cole og rødmet ennå mer. "Aww, du er søt", sa du og smilte. Du så at Justin var på vei mot deg og vinket. Du vinket tilbake og Justin kom til dere. "Skulle ikke du møte venniner da", spurte Justin forvirret. 


Mer? 

HOKL


 

 

Historie del 26 - Normal Girl
 Takk for at dere skjønner meg, men jeg tror det skal gå greit nå. Vi snakket om det og hun sa hun smilte av historien min så da måtte jeg bare sette meg ned og skrive... Haha, og takk for støtten til henne! Dere er verdens beste lesere! <3

 

Du tenkte på alt som hadde hendt i dag og pustet rolig ut. "Han liker meg forsatt jo", mumlet du og sovnet...


Du våknet og endelig var dagen kommet hvor Amalie og Rebecca skulle komme til deg. Du hylte av glede med en gang du våknet. Du tok deg en dusj og så tørket du håret ditt. Du sprang ned å spiste frokost og så kledde du på deg og sminket deg. Du krøllet håret ditt og gikk ned og ordnet det siste før Rebecca og Amalie skulle komme. 


(Imagine) 

Du satte frem gaveposene og ordnet det veldig koselig imens du hadde 2 timer på deg. Du hentet mobilen og så du hadde fått en melding. Den var fra Amalie. "Hei! Jeg skulle egentlig komme, men jeg har blitt syk, så jeg kan ikke... Kommer om jeg blir frisk<3 Rebecca er på vei nå. Savner deg masse! :) ", sto det. "Nei Amalie, bli frisk", mumlet du litt surt. Du ble utrolig skuffet når ene bestevenninen din ikke kunne komme, men Rebecca skulle komme fordet. Du hentet vesken din og satte deg inn i bilen din for å hente Rebecca på flyplassen. Det tok 30 minutter å kjøre dit og det var cirka en halv time til flyet landet også. Du kom frem til flyplassen og parkerte bilen. Du sprang inn på flyplassen og der sto en forvirret Rebecca. "Rebecca", ropte du sånn at alle stirret på deg. Du brydde deg ikke og løp bort til henne. "Hedda", ropte hun like høyt og klemte deg. "Har savnet deg", sa du og klemte henne hardt. "Jeg også", sa hun og smilte. Du trakk deg unna og dere begge begynte å snakke mens dere gikk bort til bilen din. "Gjett hva", sa du og smilte til Rebecca. "Du har slått opp med Jake", spurte hun og så på deg. "Jaja, og jeg klasket til han", lo du. "HAHA, så bra. Han fortjente det", sa Rebecca og satte seg inn i bilen. "Ja, enig", sa du og satte deg inn også. "Men det var ikke det jeg skulle si da", sa du og startet bilen. "Å? Hva var det da", spurte Rebecca og tok setebeltet på. "Justin", sa du og svingte ut fra flyplassen. "Hva med Justin og hvem Justin", spurte Rebecca. "Justin Bieber, jeg har møt han og vi har fikset det", sa du og fortalte henne alt mens dere kjørte hjemover til deg. "Shit, dette må jeg twittre om", sa Rebecca og tok mobilen sin opp. "At jeg har ordnet opp med Justin", spurte du usikkert og så rart på henne. "Nei, at du har møtt han etter 2 år, D-AAAH", lo Rebecca. "Åhh, dust", lo du og dultet borti henne. Dere kom frem til deg og gikk ut av bilen. Dere gikk rett inn og du ga gaveposen til Rebecca med en gang også. "Ntååå, takk bestis", sa hun og klemte deg. "Bare hyggelig", svarte du og smilte stort. "Du må kjøre meg til senteret da, har hørt at....", startet Rebecca og smilte stort imens hun sa det. 


Mer? 

HOKL 

Historie del 25 - Normal Girl
Vennina mi sin kjæreste har vært utro mot henne så jeg kommer nok ikke til å komme til å skrive så mye. Jeg er veldig sjokkert og føler jeg må støtte henne nå. Kommer sikkert en del til i kveld når jeg har fått tankene bort fra det. 

Du kom helt opp til trappen og Justin tittet på deg. "Hedda", sa han og smilte et skjevt smil. 


"Justin", sa du stille og låste opp døren. "Kan jeg snakke med deg", spurte han rolig. "Ja vel, etter 2 år", sa du litt frekt. "Jeg prøvde når du jogget og jeg har sendt deg flere mail", sa Justin litt trist. "Jeg fikk bare en og jeg slettet den siden jeg orket ikke å se på den", sukket du og åpnet døren. "Hørte du ikke alt jeg sa i går i bilen? Du er jo Melen", sa han. "Jo, jeg trenger bare tid", sukket du. "2 år..", sa han og så på deg. "Ja, men jeg har aldri tenkt på det før nå, vi møttes ikke før nå", sa du og satte deg ned på trappen med han. "Nei...", sukket Justin. "Justin, hva om vi glemmer alt som hende mellom oss da", spurte du og smilte skjevt. "Ja, deal", sa Justin og tok deg i hånden. "Venner", spurte du og smilte. Justin sine øyne ble småe og så ned. "Venner", sa han. "Men jeg må ordne til venninene mine kommer i morgen", sa du og reiste deg. "Okei..., kan vi møtes snart da", spurte han og smilte litt. Du følte dette var veldig kleint men dere hadde jo ikke snakket sammen på 2 år. "Ja, det kan vi", smilte du for å få bort den kleine stemmningen. "Flott. Her er nummeret mitt", sa Justin og ga deg en lapp med nummer på. "Takk", sa du smilende. "Bare hyggelig, men jeg må dra og vi snakkes senere", sa han og begynte å gå. "Ja, hade Justin", ropte du og vinket etter han. Du gikk inn og slengte fra deg skoene før du gikk på rommet ditt og startet og lage gaveposer. Du smilte hele tiden men skjønte ikke hvorfor. Etter en liten stund la du deg ned i sengen din. Du tenkte på alt som hadde hendt i dag og pustet rolig ut. "Han liker meg forsatt jo", mumlet du og sovnet...


SORRY KORT DEL! 

Mer? 

HOKL


 

 

 

 

Historie del 24 - Normal Girl
Jeg skal på bursdag til gudmoren min i kveld nå så dere får kose dere med del 24 mens jeg er borte. Skrev denne fort så den ble kanskje litt kort, men håper dere liker den! Kommer hjem i 10 tiden tror jeg :-) 

 

Han merket deg ikke siden du var på andre siden med bilen din. "Søren, har han sagt noe", mumlet du mens du forsatte å kjøre. 


Du merket igjen at i bakspeilet Justin sprang tilbake til bilen og de begynte å kjøre i fullfart etter deg. "Nei, Kenny hvorfor sa du det", tenkte du og gasset litt mere på. Du kjørte til senteret og merket du hadde blitt kvitt dem på slutten når du parkerte. Du gikk ut av bilen, låste den og gikk inn. Du tok rulletrappene opp for å komme deg til din favoritt butikk, Jokil. Du fant frem noe søte ting for å ha i en gavepose til Amalie og Rebecca og så fant du deg noen klær også. Du betalte for det og så satte du deg ned på McDonalds for å kjøpe en is. Du køpte en Mcflurry og så satte du deg ned ved et vindu. Du tittet litt ut og så på menneskene som gikk rundt bare mens du spiste. Etter en liten stund blir du ferdig og reiste deg opp og gikk ut av McDonalds. Du gikk til matbutikken for å kjøpe noe godt dere kunne kose dere med. Du kjappet deg inn, men så når du kommer rundt en sving til godteri butikken ser du Justin og Kenny står der. Du stoppet opp, og gjemte deg bak en hylle. "Er du helt sikker på at det var hun", hørte du Justin spørre Kenny om. "Ja, hun fortalte det, og hun sa hun het Hedda", hørte du Kenny si. "Helt sikker? Det var jo ingen hjemme jo og hun som kjørte avgårde lignet litt på hun", hørte du Justin si. "Du kjente jo henne ikke igjen i går, og hun sa hun het Melen", lo Kenny. "Det var mørkt, okei", hørte du Justin sa litt surt. "Jaja, hva vil du gjøre da", hørte du Kenny si. "Vente utenfor huset", hørte du Justin si og så hørte du ikke mere. Du tittet litt frem og de sto der ikke lengere. De hadde gått til kassen. Du gikk bort til hyllen med godteri og tok favoritt godteriet ditt, Rebecca sitt og Amalie sitt så hentet du brus. Du gikk til kassen og betalte og så gikk du til bilen. Du slengte alt inn i setet ved deg og startet bilen. Du ville egentlig ikke dra til huset ditt nå siden du visste at Justin ville vente utenfor, men du måtte jo hjem. Du kjørte nedover gaten litt sakte for å få mere tid til å tenke på hva du skulle si. Du ville ikke ha kontakt med han igjen etter han ikke ville ha kontakt med deg lengere. Det hadde gått 2 år... Du kom ned til gaten din og så Justin sitte utenfor trappen din. Du parkerte bilen et stykke unna og bestemte deg for å gå opp sånn han ikke så bilen din. Du stoppet, tok tingene dine og gikk ut av bilen. Du låste den og begynte å gå oppover. "Hva skal jeg si? Hei Justin? Skal jeg ignorere han", tenkte du mens du gikk. "Skulle jeg forsatt være sur på han", tenkte du når du kom litt nærmere. "Jeg må snu", tenkte du men du var for nærme huset til å snu denne gangen. Du gikk rett mot huset og Justin hadde hendene sine i anisktet så han så deg ikke. Du begynte å gå opp mot trappen på huset hvor Justin satt og du bestemte deg for å forsatt være sur på han. Du kom helt opp til trappen og Justin tittet på deg. "Hedda", sa han og smilte et skjevt smil. 


(Imagine han sitter på trappa) 


Mer? 

HOKL

 

 

 

 

Historie del 23 - Normal Girl
"Jeg bare... Du er anderledes jo, du er ikke en gal fan", sa han og smilte. "Nei, jeg er ikke det", sa du fort. "Vel...", startet han. 


"Derfor jeg ville gi deg en autograf hvis du ville ha en uansett", sa Justin og ga deg et ark med et bilde av han på. "Takk Justin", sa du smilende. "Jeg må komme meg avgårde, hyggelig å prate med deg Melen", sa Justin før han sprang bort til bilen og de kjørte av sted. "Hvorfor sa jeg navnet mitt var Melen", tenkte du mens du gikk inn og slo deg litt i hodet. Du gikk opp på rommet ditt og fjernet all sminken din. Du tok bildet med Justin og autografen på og puttet den neddi en skuffe og så tok du på deg pysj. "Han husker meg, men ikke ansiktet mitt", tenkte du mens du la deg ned under dynen din. Du sovnet ikke med engang, du klarte ikke å få Justin ut av hodet ditt nå og heller ikke Jake. Du så på klokken etter noen timer med prøving av soving og den var 04:57. "Åhhh", mumlet du og snudde litt på deg. Etter en liten stund med vriing fikk du endelig til å sovne.

 

"Hedda, er du våken vennen", hørte du moren din sin stemme si og stryke deg på kinnet. Du gnidde deg i øynene og åpnet dem sakte. "Umm, hei mamma", sa du og gnidde deg i øynene igjen. "Du må stå opp nå tror jeg. Klokken er 2 og jeg tar meg en liten tur på jobb", sa hun og smilte. "Ja, greit det mamma", sa du og reiste deg opp. "Hade da vennen", sa hun og gikk ut av rommet ditt. "Hade mamma", ropte du etter henne og gikk inn på badet. Endelig hadde du sommerferie nå og du gledet deg kjempe masse. Amalie og Rebecca skulle komme til deg i 1 måned for å være med deg og dere skulle bare kose dere masse. De kom i morgen og du gledet deg kjempe masse. Du tok på deg noen søte sommer klær og bestemte deg for å dra på senteret for å kjøpe en liten gavepose til dem hver og litt godteri som dere kunne kose dere med. Du sminket deg lett og tok håret ditt i en søt hestehale. 


(Imagine) 

Du gikk ut døren og satte deg i bilen din. Bilen din brukte å så på andre siden av huset ditt siden moren din brukte garasjen. Du hadde fått din egen bil av moren din fordi hun var alltid opptatt og kunne nesten aldri kjøre deg noen steder. Når du skulle starte bilen så du plutselig at en svart bil stoppet hos deg og ut sprang Justin. "Kenny har vel ikke sagt noe", tenkte du og startet motoren. Justin sprang opp til huset ditt og begynte å banke på og rope noe. Han merket deg ikke siden du var på andre siden med bilen din. "Søren, han har sagt noe", mumlet du mens du forsatte å kjøre. 

 

Mer? 

HOKL


 

Historie del 22 - Normal Girl
"Kenny, hva sa han", spurte du han. "Jeg sier det senere", sa Kenny mens Justin var allrede på vei til bilen. 


"Ikke si noe som helst", sa du litt truende til Kenny. "Nei vel", sa Kenny og smilte. Du satt bak i bilen mens Kenny satt forran og kjørte. Justin åpnet døren og satte seg inn forran med Kenny. Justin åpnet døren og satte seg inn. Det var veldig mørkt så du kunne nesten ikke se noe. "Hei Kenny", sa Justin og gjorde et lite håndtrykk med Kenny. "Hei, jeg skal bare kjøre denne jenten hjem først", sa Kenny og pekte bak til deg. Justin snudde seg og så på deg. "Hei, hva heter du", spurte han med et smil. Han kjente deg tydeligvis ikke igjen. "Ehh... Meeee", sa du og prøvde å tenke deg om. "Heter du Meeeeeeee", spurte Justin og fniste litt. "Nei, Melen", sa du og smilte litt. Du holdt på å flire litt siden du sa du het Melen men håpet at han ikke brydde seg. "Melen? Aldri hørt det før, men fint navn", sa Justin og snudde seg til Kenny. Det så ut til at Kenny holdt på å flire seg ihjel når du sa Melen, men det var jo litt fint da. "Hvorfor flirer du Kenny", spurte Justin og lo litt selv. "Ehh, jeg bare tenkte på noe morsomt", sa Kenny fort. "Ok...", sa Justin usikkert. "Men Justin, du husker hun Hedda", spurte Kenny litt usikkert og blunket til deg i speilet. "Ja, Hedda...", sa Justin litt drømmende. "Har du hatt kontakt med henne i det siste", spurte Kenny. "Nei, jeg har ikke hatt det siden 2 år Kenny. Jeg har prøvd å sende mange meldinger men får ikke noe svar", sukket Justin. Du hadde bare fått 1 fra han, men kanskje du hadde blokket han? Du husket aldri at du hadde gjort det og du hadde aldri lest meldingen fra Justin heller siden du slettet den med en gang. "Hmm, bor hun forsatt i Trondheim", spurte Kenny Justin og smilte litt til deg i speilet. "Ryan og Chaz sa hun hadde flyttet til Atlanta for nesten 1 år siden, husker du ikke det", spurte Justin usikkert. "Åjo, nå husker jeg det. Du lette etter henne overalt men fant henne ikke", fniste Kenny. "Det er ikke morsomt. Hun var kjempe hyggelig, søt, sjarmerende, pen, snill, omtenksom, hmm.. hadde en perfekt personlighet. fin kropp..", startet Justin. "Okey, jeg vil ikke høre mer", sa Kenny og flirte ennå mere. "Sorry da.. Hun var jo perfekt", sa Justin. Du begynte å få noen tårer når Justin sa det og du følte at du ble varm. "Melen, sorry for du hører om min håpløse forelskelse", sa Justin og snudde seg mot deg. "N...Nei, går fint", sa du og prøvde å virke normal. "Er det noe eller", spurte Justin og snudde seg mere. "Nei da, jeg fikk bare noe i øye", sa du og tørket tårene fort bort. "Aww, du syns det var søtt", sa Kenny og smilte. "Jo, det var det", sa du og så ut av vinduet. "Ja...", sa Justin og snudde seg tilbake frem mot Kenny. Dere kom frem til huset ditt og Kenny stoppet. "Du bor her ja", spurte Kenny smilende. "Ja, tusen takk Kenny og Justin", sa du og åpnet bildøren. "Bare hyggelig", sa Justin og smilte. "Og takk for det tidligere i dag Kenny. Du er super", sa du og slengte igjen bildøren. Du gikk mot døren til huset ditt og tok frem nøkkelen til huset. Du skulle akkurat til å låse opp i det du hørte Justin rope på deg. "Melen, vent litt", hørte du Justin rope og gå ut av bilen. Du snudde deg sakte mot han og smilte. "Hva", sa du og så litt bort for å ikke bli forelsket i han igjen. "Jeg bare... Du er anderledes jo, du er ikke en gal fan", sa han og smilte. "Nei, jeg er ikke det", sa du fort. "Vel...", startet han. 


Mer? 

HOKL


 

 

 

Historie del 21 - Normal Girl
Sjekk: http://biieberninja.blogg.no/ - Historie blogg som nettopp har startet :-)

 

"Hjelp", ropte du og så merket du at mannen slapp. Du snudde deg og der sto den randomme mannen og.....


Kenny. Livvakten til Justin. "Kenny", spurte du og så på han. "Ja? Jeg heter Kenny", lo han. Du hadde faktisk aldri snakket med Kenny når du og Justin holdt på. "Ja, Kenny", sa du og smilte litt skjevt. "Hva gjør en ung jente som deg ute her midt på natten", spurte han og fikk den randomme mannen bort. "Jeg var på et ball, og så begynte alle og drikke så jeg dro derfra og jeg har ingen penger eller mobil med meg", sa du og så ned. "Kom igjen, jeg kan kjøre deg hjem", sa han og smilte. "Takk, men du trenger det ikke", sa du litt sjenert. "Joda, men går det greit om vi bare henter noen andre først også", spurte han og begynte å gå litt. Du følgte etter han til en svart bil. "Joda, men hvem da", spurte du imens Kenny åpnet bilen. "Ikke frik ut, men Justin Bieber", sa han og satte seg inn. Du stoppet opp når du hørte navnet Justin Bieber. "Ehh, nei takk da", sa du og begynte å gå. "Hva? Vent da", ropte Kenny og du stoppet. "Hvorfor ikke", spurte han og tok tak i armen din. "Fordi...", sa du og smilte litt. "Greit, jeg slipper av deg først da", sa Kenny og gikk tilbake til bilen. "Ja, bra", sa du og satte deg inn i bilen med Kenny. Kenny startet bilen og begynte å kjøre. "Så hvor bor du", spurte han mens han kjørte bortover. "Marleen kihnton 6", sa du og tok setebeltet på deg. "Ok", sa Kenny men han kjørte i feil retning. "Du vet du kjører i feil retning", sa du og så på han. "Jeg vet. Skal hente Justin først uansett", lo Kenny. "Men Kenny! Jeg..", sa du men stoppet. "Fortell da. Hva skjedde mellom dere to eller hvorfor liker du han ikke", spurte han og så litt på deg og så på veien igjen. "2 år siden, Norge, Trondheim, Hedda", sa du raskt. "Hva? Er du Hedda fra Norge", spurte Kenny litt sjokkert. "Det fins flere med navn Hedda da men en av dem ja", sa du usikkert. "Hedda fra Trondheim", spurte Kenny deg. Du syns det startet å bli litt irriterende at han spurte så mange ganger men du svarte pent. "Ja, en av dem som heter Hedda som bodde i Trondheim", sa du og så ut vinduet. "Hedda fra engelsk skolen? Holdte du på med Justin i en dag, var du ikke", spurte han fort. "Ja, greit. Jeg er hun Hedda", sa du raskt. "Virkelig? Endelig", sa Kenny og pustet ut. "Hva mener du med endelig", spurte du litt usikkert. "Justin har hatt dårlig samvitighet i hele 2 år", sa Kenny rolig. "Virkelig, hvorfor", spurte du han. "Han sa at han hadde forlatt..", startet Kenny men stoppet. Dere kom frem til et hus med masse lys og der sto Justin på siden ved huset. "Kenny hva sa han", spurte du han. "Jeg sier det senere", sa Kenny mens Justin var allrede på vei til bilen. 


Mer? 

HOKL


 

 

 

 

Historie del 20 - Normal Girl
"Der er Jake jo, og han kliner med Tiff", sa Kate sjokkert. "Nå skal han virkelig få høre det", sa du og gikk bort til Jake


"Jake, hva er galt med deg", sa du og dyttet han til litt. "Hedda", sa han litt sjokkert og så på Tiffany. "Jeg slår opp og jeg har visst dette lenge men du sa ingenting! Derfor har jeg ikke kysset deg på flere uker", sa du og dyttet han til igjen. "Men..", startet Jake. "Glem det, du er en dust alikavel. JEG SLÅR OPP", sa du litt høyere og klasket han hardt i ansiktet. Du snudde deg fort og gikk bort til Kate og Ashley. "Shit, klasket du han hardt", spurte Kate og så litt på Jake osm holdte seg på kinnet hvor du hadde slått han. "Ja, jeg tror det siden jeg har vondt", lo du litt og smilte. Du hadde nettopp slått opp med Jake og klasket han til hardt. Du var faktisk fornøyd med at du gjorde det. Du danset masse bare med Kate og Ashley. De hadde også kjærester så de danset litt med dem også mens du satte deg ned imens. Kvelden var lang og mange hadde også tatt med seg alkahol. Folk begynte å bli fulle og du følte deg veldig ukomfortabel hvor du satt hen. Du løp bort til Kate og Ashley og sa du gikk men du merket de hadde også drukket seg fulle. "Kate, hallo", sa du og vinket forran ansiktet hennes. "Hei Hedda, tar du en dans med meg, dirty en", spurte hun og datt sammen på gulvet. "Nick, hjelp meg", sa du til Nick (kjæresten til Kate). "Shit, er hun full", spurte Nick og hjalp deg. "Ja, nesten alle er det jo", sa du og førte Kate bort til en stol. "Jeg går jeg Nick", sa du og ga han en klem. "Greit, ikke rot deg borti noe. Klokken er 1", sa han og så på deg alvorlig. "Nei da", sa du og gikk ut. Du gikk nedover gaten med kjolen din og tok av deg skoene dine. Du var sliten også og visste ikke hvordan du skulle komme deg hjem siden du satt på med vennene dine. Du gikk nedover og du måtte gå gjennom byen for å komme hjem. Du hadde ikke penger heller så du visste ikke hva du skulle gjøre. Du små sprang for at ingen skulle komme bak deg og ta deg. Du var litt små redd og derfor sprang du litt. Du tok på deg skoene igjen og gikk bare fort denne gangen. Du kom deg ned til byen og det var masse folk der, men du merket at mange av dem var fulle. Du hadde heller ikke mobil med og nå ble du sikkelig redd. Du merket at noen kom bak deg og snudde seg mot deg. "Hey babe", sa en helt random mann. "Æsj, hold deg unna meg", ropte du og prøvde å dytte han bort. "Babe, ikke gjør sånt da", sa han og trakk seg nærmere deg. "Hjelp", ropte du og så merket du at mannen slapp. Du snudde deg og der sto den randomme mannen og.....


Mer? 

Urealistisk del, unnskyld for det..

Da sier jeg god natt for i dag! Blir kanskje ikke så mange deler imorgen men skal skrive noen nå som at noen kan poste dem for meg mens jeg er borte :-) 

HOKL
 

 

Historie del 19 - Normal Girl
Hva skulle du gjøre? Skulle du jogge forbi eller jogge bak dem hele veien? 


Du bestemte deg for å jobbe forbi dem og bare ignorere dem. Han ville sikkert ikke kjenne deg igjen hvis du jobbet fort forbi og kjappet deg å spring rundt et hjørne. Du jogget litt fortere og sprang forbi dem fort. "Var ikke det Hedda", hørte du Chaz si. Du forsatte bare og snudde deg ikke. "Hedda? Stopp", hørte du Justin rope men du forsatte. "HEDDA! Jeg må snakke med deg", hørte du Justin rope igjen. "Hva hadde han å si? Han ville ikke se meg mer", tenkte du og sprang ennå fortere. Du hørte noen sprang etter deg så du holdt tempoet oppe. "Vent Hedda", ropte Ryan sin stemme plutselig. Du stoppet og der sto en utslitt Ryan. "Hedda..Ju..", startet Ryan men måtte puste. "Bare ta den tiden du trenger", sa du og smilte litt. Du hadde bra kondis og brukte å jogge mye når du sto opp tidlig. "Justin må snakke med deg", sa Ryan og pustet tungt. "Så dumt. Jeg vil ikke snakke med han", sa du og begynte å springe igjen. Du sprang fort tilbake hjem og lukket døren etter deg når du kom inn. "Hater han", mumlet du og tok deg en dusj. Du tørket håret ditt og byttet til en shorts og en søt topp. Du gikk så ned og laget deg en liten pizza bare til deg. Du varmet den opp i ovenen og så satte du deg ned forran tven å spiste pizzanen din der. Du tenkte litt på moren din og faren din egentlig. Faren din så du nesten aldri siden han dro før du våknet og kom hjem når du hadde lagt deg. Moren din reiste jo mye rundt så du ville egentlig hun skulle komme tilbake og slutte på jobben sin. Etter du hadde spist opp pizzan din gikk du opp på rommet og fant frem pcen din. Du logget inn på twitter og så du hadde fått en melding fra Justin der. Du orsket ikke å se på den så du slettet den med en gang. Du la fra deg pcen og sovnet med en gang på sengen din...

2 år senere....

Du hadde flyttet til Atlanta med moren din. Alt dramaet med Thea for 2 år siden hadde hun glemt av når Justin dro. Moren din hadde endelig fått seg jobb hvor hun var et sted hele tiden og du bodde med henne. Dere hadde et stort hus, og du hadde forsatt kontakt med Rebecca og Amalie hver uke gjennom skype eller facebook. "Mamma, vet du hvor kjolen min er? Den lilla? Jeg skal på ball på skolen i dag", ropte du til henne. "Ja, den henger på rommet mitt", ropte moren din tilbake. På skolen var ball for siste året der. Du hadde fått deg mange venner og nå var det siste gang dere skulle ha et ball sammen. Dette skulle bli et ekte ball og du gledet deg masse. Du gikk inn på rommet til moren din og fant kjolen. Du tok den på deg og sminket deg fint. Du ordnet håret ditt opp i en stor fin dott. 


(Imagine) 

Du hadde glemt Justin helt og var sammen med noen som het Jake. Dere hadde et supert forhold men du hadde nettopp funnet ut at han hadde vært utro så i dag skulle du slå opp med han. "Gutter, hvorfor blir jeg sammen med de", tenkte du og gikk ut. Du ble hentet av noen venner og dere kjørte til ballet. "Jeg gleder meg så mye", sa Ashley, en god vennine av deg. "Jeg også", sa du glad og så tenkte du på Jake. "Er du og Jake forsatt sammen", spurte Kate med lys blondt hår. "Ja, jeg slår opp i kveld med han", mumlet du. "Bra, han er ikke god for deg", sa Kate og smilte litt. Dere kom frem og alle dere gikk ut og rommet var super fint. Det minnet deg om et ekte ball og alle hadde super fine kjoler. "Der er Jake jo, og han kliner med Tiff", sa Kate sjokkert. "Nå skal han virkelig få høre det", sa du og gikk bort til Jake. 

 

Sorry, men det skjer ingenting i historien mellom de 2 årene. Så sorry for jeg hoppet litt fort! 

Mer? 

Videoen kommer når jeg er ferdig med den :-) 

HOKL
 

 

 

 

Historie del 18 - Normal Girl
Det føltes ut som det tok en evighet med bussen for å komme hjem. "Hjem", mumlet du med masse tårer i øynene. 


 Du slengte deg ned på sofaen og slo på tven. Nå orsket du ikke mere gutter på lenge. Du hadde endelig blitt forelsket i en gutt og så ødelegger han alt med at han er kjendis. "Uff", mumlet du før du satte på TV2 kanalen. Du så at du filmet rett utenfor konserten hvor Justin skulle ha den. "Der er Rebecca og Amalie", tenkte du før du slo den av igjen. Du orket ikke å følge med på det i det heletatt. Å se Justin ville bare gjøre deg knust. Du tok frem et lite teppe, litt ogdteri og fant frem en koselig film. Du satte den på og så på hele filmen mens du koset deg veldig mye. Etter filmen slo du tven av og gikk opp på rommet ditt. Du ville egentlig bare gråte men du holdt alt inne. Du tok på deg en pysj og fjernet sminken din før du la den ned i sengen. "Jeg hater gutter", mumlet du før du sovnet. 

 

Du våknet av å høre broren din slenge igjen døren og løpe ut av huset. Du bestemte deg bare for å stå opp og satt deg og gjorde litt ekstra lekser som dere ville få i sommeren. Du satt der lenge og ble ferdig med ganske masse før du kledde på deg treiningstøy og tok en vannflaske med deg. Du ville jogge litt for å få bort tankene bort fra Justin. Du løpte ganske langt og hadde løpt helt opp til skogen. Du kom frem og tok den en liten pause før du begynte å jogge tilbake. Plutselig ser du Justin, Ryan og Chaz gå forran deg med Kenny bak seg. "Søren, skulle de ikke dra i dag da", tenkte du og begynte å jogge litt saktere.  De var forran deg men du ville heller ikke jogge forbi dem, men det ville se ut som du stallket dem hvis du jogget rett bak dem. Hva skulle du gjøre? Skulle du jogge forbi eller jogge bak dem hele veien? 


Mer? 

Videoen kommer så snart vi har redigert den, det er fint vær ute nå så vi skal bare ta en tur ut først! :-) 

HOKL 
 

 

 

 

 

Historie del 17 - Normal Girl
Skrev denne delen mens vi lagde videoen :-) Bare kommenter om dere har flere ideer! 

 

De så rett og slett fulle ut. "Dere slutt", sa du og så forsatt ut. "Javel, kan slutte nå for nå kommer de mot oss", sa Amalie og fniste litt. 


"Hei", sa Justin søtt og smilte. "Hei Justin", sa du og la et søtt smil på. "Rebecca", sa Ryan flørtende og satte seg ned ved siden av henne. "Hei du", sa Rebecca flørtende tilbake. "Du Hedda, kan du bli med ut litt", spurte Justin og smilte litt skjevt. "Ja, så klart", sa du og reiste deg opp. Du følgte med Justin ut og dere satte dere ned på en benk. "Så hva var det", spurte du og smilte. "Jeg tror ikke forholdet vårt kommer til å funke", sukket han. "Vi er ikke i noe forhold", sa du og så rart på han. "Ja, men vi holder på, gjør vi ikke", spurte Justin og så på deg. "Jeg tror det", sa du usikkert. "Vel, jeg tror ikke det kommer til å funke", sa han trist og gikk. Gikk han nettopp fra deg? Mente han det? Hvordan kunne han? Du så på han gå tilbake igjen mens du satt igjen der og så på han gå. Du så at Ryan kysset Rebecca og at Chaz kysset Amalie før de gikk ut. Justin ga deg ingen øyekontakt og de var borte av syne. "Hvordan kunne han", tenkte du mens du satt der. "Ingen kjendiser på meg", mumlet du og gikk tilbake. Du hadde ikke blitt såret så mye, men nå fikk du han ikke ut fra hodet ditt. Du satte deg ned ved siden av Amalie og smilte litt skjevt. "Ryan og Chaz de skal dra etter konserten men de vil gjerne ha kontakt med oss", mumlet Amalie trist. "Ja...", sukket du. "Hva snakket du og Justin om da", spurte Rebecca og så på deg. "Vel, han vil ikke ha noe forhold med meg uansett", sa du trist. "Hvorfor ikke", spurte Amalie sjokkert. "Han sier at det ikke kommer til å fungere", sa du og kjente en liten tåre. "Åhh, søta, unnskyld", sa Rebecca og klemte deg. "Det går bra, han er uansett en dust", sa du og sukket. "Skal vi gjøre noe morsomt i kveld for å få tankene bort fra han", spurte Amalie og smilte litt. "Nei, skal ikke du på konsert da", spurte du Amalie. "Joa, men jeg kan droppe den for deg", sa hun smilende. "Takk Amalie, men det trenger du ikke. Bare gå dere to, selg billetten min", sa du og smilte. "Ja, greit. Men ikke sitt alene i stuen og spise så mye is du klarer da", lo Rebecca. "Nei da, jeg skal... Ehh", sa du mens du flirte litt. "Du er så søt", sa Amalie og lo litt. "Ja, jeg er det", sa du ironisk og lo. "Du er jo det", sa Amalie og smilte. "Ja, men jeg tar bussen hjem jeg", sa du og reiste deg opp. "Ja vel, ringer deg senere",  ropte Rebecca mens du gikk ut. Du sprang til bussen og satte deg på den. Det føltes ut som det tok en evighet med bussen for å komme hjem. "Hjem", mumlet du med masse tårer i øynene. 


Mer? 

HOKL


 

 

 

Historie del 16 - Normal Girl
"Gjør du", spurte du og så søtt på han. "Ja, jeg mener det. Du er den eneste jenta jeg vil ha i hele verden nå", sa Justin og klemte deg. 


 "Mhm", mumlet du. Dere snakket litt etterpå og Justin kjørte deg hjem. Du skulle møte Rebecca og Amalie i morgen for å høre hvordan det gikk. Du sa hade til Justin og slengte deg ned på sengen med en gang du kom inn på rommet ditt. Du fjernet sminken og tok på deg pysj. Du flettet håret som det skulle bli bølger i håret til i morgen når du våknet. Du satte deg ned i sengen med pcen og sjekket twitter. Justin, Ryan og Chaz hadde followet deg så du følgte dem tilbake. Du la fra deg pcen igjen og la deg godt ned i sengen. Du sovnet nesten med en gang og drømte faktisk om Justin. 

Du våknet av at du kjente noen riste i deg. Du åpnet øyene dine og så Thomas rett forran deg. "Skal du ikke på skolen", ropte han litt stresset. "Nei, vi har fri resten av uken", sa du og trakk dynen over deg. "Åja... Sorry at jeg våknet deg klokken 8. Husk mamma kommer i dag da", sa Thomas og slengte døren din igjen. "Urgh", mumlet du og sovnet igjen. Denne gangen våknet du at du hørte noen komme inn døren. "Mamma", mumlet du og tok på deg morgenkåpen og sprang ned trappen. Der sto moren din og smilte stort til deg. "Heddapia", ropte hun og klemte deg. "Mamma", sa du og klemte tilbake. "Hvorfor er ikke du på skolen", spurte hun og så på deg litt serriøst. "Åja, jeg har fri resten av uken", sa du og smilte. "Åja, jeg skal ha med meg noen andre klær så må jeg dra om en time jeg solstråle", sa mamman din og gikk inn på rommet sitt. "Men mamma, du kom jo nettopp", sa du skuffet. "Ja vet det vennen, men jeg har fått en stor jobb i Atlanta nå og flyet går om en time", sa moren din og pakket nye klær. "Men mamma", startet du men hun avbrøt deg. "Jeg har kjøpt noe til deg. Det ligger i baggen min så sjekk det. Kjøpt masse nye klær til deg", sa hun glad. "Takk mamma", sa du og prøvde å smile. Hun var alltid opptatt og hadde nesten aldri tid til deg lengere. "Jeg ringer deg, hade vennen", sa moren din etter en stund og gikk ut døren. "Ja, hade", mumlet du og satte deg ned og spiste frokost. Du tok deg frokost blanding og satte deg ned for å se på tv imens. Imens du satt der ringte du Rebecca. 1 pip...2 pip... "Hallo", sa stemmen til Rebecca. "Hei, hvordan gikk det i går til deg", spurte du og fniste litt. "Jeg og Ryan kysset, og han er bare så morsom", hørte du Rebecca si glad. "Så bra, så deg kysse han ja", flirte du. "Sikkert ja", sa Rebecca ironisk. "Det er sant. I en park rett ved siden av", lo du. "Spion jo", lo Rebecca også. "Jaja, men snakkes om 30 min", spurte du. "Ja, skal sminke meg og så kommer jeg", sa Rebecca og la på. Du sprang opp på rommet og sminket deg, ordnet håret ditt og tok på deg dette:


(Imagine) 

Det var litt kaldt ute og det regnet. Du gikk ned igjen og fant frem litt penger og en veske. Du tok alt oppi veksen din og ventet på at Rebecca skulle komme. Etter 20 minutter ned venting kom Rebecca smilende inn. "Ryan er jo perfekt jo", sa Rebecca når hun kom inn. "Så bra. Jeg vil vite alt", sa du og dro Rebecca med ned i sofaen. Dere begge snakket om kvelden dere og nå skulle dere møte Amalie på torget. "Vi burde dra nå, vi må ta bussen", sa du og reiste deg fra sofaen. "Ja, la oss dra med en gang", sa Rebecca og dere begge gikk ut døren. Dere sprang til bussen og rakk den akkurat. Dere satte dere helt bakerst og det tok 15 minutter før bussen var kommet til byen. Dere sprang rett til en benk hvor Amalie satt. "Amalie", ropte du og alle stirret på deg. Hun skulket skolen bare for å møte dere noe som var litt bra, men dumt også. "Hei", ropte hun og klemte deg og Rebecca. "Hvordan gikk det? Fortell", sa du spent. Amalie fortalte at Chaz og hun hadde også kysset og alle guttene hadde danset med dere alle. "Det var romantisk", sa Amalie drømmende. "Ja...", sa du og tenkte på Justin. Dere gikk etterpå og shoppet litt og koste dere masse. Tilslutt satte dere ned på McDonalds og kjøpte is. "Sliten", klaget du og satte deg ned med isen din. "Jeg også", klaget Amalie. "Litt her", sa Rebecca smilende. "Du er så rar", lo du mens du tok en skje med is. "Det er meg", sa Rebecca og smilte. "Jaja, alle er rar på sin egen måte", sa Amalie og lo. "Ja, man er jo det", lo du med. Dere satt der lenge og bare snakket før dere merket at Ryan, Chaz, Justin og Kenny kom inn på McDonalds. "Shit, hva gjør de her", hvisket du og prøvde å gjemme ansiktet ditt. "Skal kjøpe mat sikkert. Ikke gjem deg da", sa Rebecca og flirte. "Jo, men Justin er... Nei.. Han er perfekt", sa du og smilte. Du så at han smilte og lo og var lykkelig. "Tror du de ser oss", spurte Amalie og prøvde å få kontakt. "Håper det", sa Rebecca og prøvde å få kontakt også. "Dere, dette er flaut", sa du og så ut. "Neida", sa Rebecca og forsatte. Alle stirret på dere siden Rebecca og Amalie sto og vinket som noen galinger. De så rett og slett fulle ut. "Dere slutt", sa du og så forsatt ut. "Javel, kan slutte nå for nå kommer de mot oss", sa Amalie og fniste litt. 


Mer? :-)

Kommenter her hvis du har noen ide til må gjøre video - http://hokl.blogg.no/1312150044_m_gjre_video.html#comment

Kjedelig del, sorry! 

HOKL 

 

 

 

 

Historie del 15 - Normal Girl
"Du er nydelig", la han til før han kysset deg en gang til. "Hedda", hørte du noen rope. Du trakk deg unna Justin og der sto...


Lukas. Av alle guttene på jorden sto Lukas. Han så veldig lei seg ut og det så ut som han gråt. "Lukas", spurte du og reiste deg opp. "Er du sammen med han nå", sa Lukas trist. Du så på Justin og så på Lukas igjen. "Nei, jeg er ikke det", sa du og smilte litt skjevt. "Vil du gå ut med meg i morgen da", spurte Lukas deg plutselig. "Lukas, jeg skulle gjerne men..", startet du men Lukas avbrøt deg. "Men hva? Skal du ut med Justin igjen", spurte han med tårer. "Nei Lukas", sa du og gikk nærmere han. Du ga han et lite kyss på kinnet og smilte. "Jeg vil bare ikke gi folk kjærlighetsorg", sa du og så på Justin. "Du har nettopp gjort det til meg", sa Lukas litt trist. "Lukas, du kommer til å finne en jente som liker deg for den du er, og jeg er ikke den jenta", sa du og så på han. "Du har kanskje rett. Takk Hedda, du er god til å få folk til å komme seg over folk", sa Lukas og smilte mot deg og ga deg en klem. "Takk, du er en kjempe god venn", sa du og klemte han litt hardere. Du trakk deg unna og smilte og så på Lukas gå bortover og så kjente du noen hender ta rundt midjen din. "Du er flink", sa Justin og ga deg et kyss på kinnet. "Ja, håper han finner noen og han fortjener det", sa du litt trist. "Hvor lenge har han likt deg", spurte Justin deg og gikk forran deg. "Siden 7. klasse", sa du og så bort. "Hva? Og du har ikke vært sammen med han, stakkars", sa Justin og så på Lukas mens han gikk. "Jeg likte han ikke og det gjør jeg forsatt ikke", sa du og så på Justin. "Åå..liker du meg", spurte Justin deg plutselig. "Hmm, litt", sa du og så bort. "Hva? Gjør du", spurte Justin glad. "Litt", sa du og smilte. "Hva liker du ved meg da? Er jeg kjekk, kjekk, og kjekk", spurte Justin og smilte. "HA-HA, ikke vær så sjølgod", sa du og lo. "Er jeg", lo Justin. "Ja", sa du og dultet litt borti han. "Okei, men hva liker du ved meg da", spurte Justin søtt. "Hmm, du er morsom, jeg kan snakke med deg om alt nesten, du forstår meg, ehh... Jeg får sommerfulger i magen av deg", sa du fort og så litt bort. "Sommerfugler i magen? Gjør du? Jeg mener jeg også", sa Justin og smilte. Du snudde deg mot han og smilte. "Gjør du", spurte du og så søtt på han. "Ja, jeg mener det. Du er den eneste jenta jeg vil ha i hele verden nå", sa Justin og klemte deg. 


Mer? 

Legger meg nå, god natt! 

http://hokl.blogg.no/1312150044_m_gjre_video.html#comment - Kommenter hvis du har en ide :-) 

HOKL


 

 

 

Historie del 14 - Normal Girl
TUSEN TAKK FOR MANGE SØTE KOMMENTARER, DERE ER BEST! OG MELD DEG PÅ JUSTIN TIL NORGE VIDEO! 

 

Du kjente du rødmet og Justin tok tak i haken din. "Du også", sa han og han var bare 3 cm unna munnen din. 


"Justin, det går for fort", mumlet du og så ned. "Ja, kanskje. Skal vi sette oss igjen da", spurte Justin og trakk seg unna deg. Du nikket og dere begge satte dere ned igjen. Maten deres kom rett etterpå og dere begynte å snakke helt normalt. Justin fortalte om livet sitt men du kunne ikke ta øynene dine fra øynene hans eller smilet hans. Du hadde forelsket deg helt. Du følgte nesten ikke hva Justin sa og bare nikket. "Så fortell om ditt liv", sa plutselig Justin. "Ehh.. Mamma designer klær og er i New York. Pappa er journalist og jeg har en bror som heter Thomas på 18 år", sa du og smilte. "Mer", spurte Justin og lo søtt. "Det er ikke så mye og fortelle, men..", startet du og begynte å si masse om deg selv. Du nevnte alt til Justin siden du følte du kunne stole på han. "Wow, du har jo faktisk et litt koselig liv da", sa Justin og smilte. "Joda, men stresser med skole", sukket du. "Hva har du tenkt å bli", spurte Justin. "Jeg vil bli noe folk setter pris på, og noe man tjener godt på", sa du og tenkte litt. "Jeg tjener godt og noen setter pris på meg", sa Justin og du kjente han startet å fotflørte med deg. Du lot han bare forsette siden du syns det var utrolig søtt. "Noen bare", lo du. "Ja, eller mange da", lo Justin tilbake. "Han har så søt latter", tenkte du mens du bare lo. Dere ble ferdige å spise og dere betalte og gikk ut av resturangen. Dere gikk en tur ved en park like ved og satte dere ned på en benk. "Så du Chaz, og Ryan", spurte Justin når dere satte dere. "Nei, gjorde du", spurte du. "Nope", sa Justin smilende. Du begynte å fryse litt siden det var forsatt kaldt i Norge. "Fryser du", spurte Justin og tok av seg jakken sin. "Nei da", sa du og smilte litt. "Jo, jeg ser du fryser", sa han og la jakken sin over deg og tok armen rundt. "Takk", smilte du og la hodet ditt på skulderen hans. "Du er virkelig som en drømme jente du", sa Justin og lo litt. "Hva mener du", spurte du og så litt på han. "Du tar ting rolig og har søt latter, er pen og alt jeg vil ha. Jeg vil ha deg", sa Justin og smilte til deg søtt. "Ntåå, Justin jeg..", startet du men Justin kysset deg mykt på leppene. Du kjente flere sommefulger i magen din og du ble glovarm. Du trakk deg ikke unna og satt der og nøyt det. Du likte det og du følte Justin var den rette. Justin trakk seg unna og smilte. "Du er verdens beste kysser", sa han og smilte. Du rødmet og smilte tilbake. "Du også", sa du og lente hodet ditt på skulderen hannes igjen. Plutselig hører dere stemmer og dere ser Ryan og Rebecca kysse. "Søtt", hvisket du til Justin. "Ja, enig", hvisket Justin tilbake og tok rundt deg. "Lurer på om Amalie og Chaz har kysset også", sa du og så på Justin. "Jeg også", sa Justin og smilte. "Du er nydelig", la han til før han kysset deg en gang til. "Hedda", hørte du noen rope. Du trakk deg unna Justin og der sto...Mer? 

Tror dette blir siste del for i dag... 

HOKL

 

 

 

Historie del 13 - Normal Girl
Klokken var akkurat 7. Det ringte akkurat på døren og dere alle gikk for å åpne. Der sto Ryan, Chaz og Justin i dress og de alle så veldig kjekke ut. 


Justin sitt synspunkt:

De åpnet døren og alle så nydelige ut, men Hedda var finest. Hun hadde så fine øyne og jeg hadde forelsket meg helt i henne. Hun var veldig anderledes og var så pen der hun sto. "Skal vi gå", spurte Ryan og tok tak i Rebecca. "Ja", fniste Rebecca og rødmet. Vi alle satte oss inn i en limo som jeg hadde lånt. "Du ser virkelig fin ut", sa jeg til Hedda når vi satte oss inn. "Takk, du også", sa hun og smilte. Vi skulle kjøre på en resturang som hadde 5 stjerner og vi hadde bestilt bord for oss alle alene så ingen satt sammen, bare med parene sine. Da kunne jeg kanskje finne ut mer om livet til Hedda. Vi kom frem og vi guttene førte jentene ut og inn til resturangen. Vi skulle ikke spise sammen siden vi hadde bestilt bord hver for oss. "Hei, Bulter, Somers og Bieber", sa jeg og smilte til en mann som sto og førte oss til bordet vårt. Hedda vinket til Amalie og Rebecca og så dro vi hver vår vei. Jeg og Hedda hadde fått bord ute alene. Helt alene og det var lys overalt. Jeg tok tak i hånden til Hedda og fikk sommerfulger og følte meg varm når vi gikk bort til bordet vårt. 

Ditt synspunkt:

Justin tok ut stolen for deg og du satte deg ned. Justin satte seg på andre siden og smilte. "Dette var kjempefint", sa du og så deg litt rundt. "Syns jeg også", sa Justin søtt. Keleren kom litt senere og han snakket på engelsk så at Justin skulle skjønne det. "Jeg vil ha en spagetti bolonese og en sprite", sa du og smilte. Du sa det på norsk til han og Justin så bare rart på deg men bestilte det samme. "Så hva gjør du på fritiden", spurte Justin og smilte nervøst til deg. "Jeg danser litt og er med venner. Ikke så mye akkurat", sa du og smilte. "Nei, morsomt å danse", spurte Justin nervøst. "Ja, kjempe", sa du og prøvde å gjøre han mindre nervøs. "Du var virkelig nydelig i kveld", sa Justin søtt. "Takk", sa du og rødmet. Du rødmet jo hele tiden han sa noe til deg. Hva var galt med deg? Du likte han ikke, du ville ikke like han heller. "Skal vi danse", spurte plutselig Justin og reiste seg opp. "Hva? Danse", spurte du og så på han. "Ja", sa han og tok ut hånden sin. Du reiste deg opp og tok imot hånden hans. Dere gikk litt bort fra bordet og Justin begynte å danse sakte med deg. "Vi har jo ikke noe musikk", fniste du. "Jeg kan synge", sa Justin og blunket. "I always knew you were the best, the coolest girl i know", sang Justin og smilte til deg imens. Du bare flirte og rødmet litt. Du kjente Justin dyttet deg litt nærmere han og nå så du rett inn i de brune øynene hans. "Wow, du har fine øyne", sa du plutselig. Du kjente du rødmet og Justin tok tak i haken din. "Du også", sa han og han var bare 3 cm unna munnen din. 


Mer? 

HOKL


 

 

Historie del 12 - Normal Girl
Det gjorde ikke så vondt men litt. "HVis du skal på date med Justin i dag så får du gå med et blått øye", ropte Thea høyt og alt ble svart. 


"Hva skjedde", mumlet du og prøvde å se deg rundt. Rebecca sto over deg med Thea ved siden av seg. "Går det bra", spurte Rebecca deg og du så 3 stykker av henne. Du var tydeligvis svimmel etter alt hadde blitt svart. "Joda, men jeg ser 3 stykker av deg", lo du. Rebecca lo også og hjalp deg opp. "Har jeg et blått øye nå eller", freste du mot Thea. "Nei, Rebecca kom inn før jeg fikk det til", sa Thea surt og så bort. "Hva skjedde da", spurte du og så deg rundt. "Du tåler jo ikke stress eller press", sa Rebecca og smilte skjevt. "Åja, det er sant", sa du og smilte litt. "Neste gang Thea så gå og bruk tiden din på noen som faktisk vil bruke tiden sin på deg også", sa Rebecca og dere begge gikk. "Jeg er forsatt litt svimmel", sa du mens dere gikk. "Jeg ser det. Det ser ut som du er full", lo Rebecca. "Takk for den", sa du og lente deg på Rebecca mens dere gikk hjemover. Dere kom frem til huset ditt og Rebecca slapp. "Så ringte du til Amalie", spurte hun og så på deg. "Nei, jeg fikk ikke tid siden Thea kom", sa du litt surt. "Skjønner. Jeg ringer henne jeg og kommer til deg om 10 minutter", sa Rebecca og smilte. "Ja, greit", sa du og låste opp døren. "Kan jeg låne kjole fra deg forresten", spurte Rebecca og smilte søtt. "Javel bestis", sa du og åpnet døren. "Takk, vi snakkes", ropte Rebecca og gikk. Du slengte fra deg sekken med engang du kom inn og tok deg et glass vann. Du drakk ferdig glasset og gikk opp på rommet ditt og la frem litt sminke og noen kjoler som du syns var fine. Du hadde aldri brukt noen av dem. 10 minutter senere var Rebecca til deg og dere gikk opp på rommet og valgte kjole med en gang. "Kommer Amalie", spurte du mens dere satt og så på tv. "Ja, hun kommer om 1 time nesten", sa Rebecca og klokken var bare 2. "Okei, men jeg dusjer bare", sa du og reiste deg opp. "Ja, greit", sa Rebecca og så på tv. Du sprang opp og tok deg en kjapp dusj. Du tørket håret ditt og tok på deg en kosedress og gikk ned igjen. Dere så på tv helt frem til Amalie ringte på døren. Du gikk og åpnet og der sto hun og smilte stort. "Hei", sa du og klemte henne. "Hei søta. Er det sant eller tuller dere med meg", spurte hun og kom inn i gangen. "Det er sant", sa du og smilte. "Kom igjen, vi må ordne oss jo", ropte Amalie og dere sprang opp på rommet ditt. "Okei, jeg gleder meg så mye", ropte Amalie mens hun så etter kjole. "Jeg også egentlig", sa Rebecca og begge så på deg. "Nja, litt da", fniste du. "Ryan ga meg nummeret sitt, skal vi ringe dem", spurte Rebecca og fniste litt. "Ja, vi må det", ropte Amalie med full energi. "Nei, vi ringer dem når vi er ferdig med å ordne oss", sa du og smilte. "Javel", sa Rebecca og fant frem en kjole. Dere alle fant frem kjoler og sminket dere fint. 


(Imagine, rosa til Rebecca, blomstrete kjolen til Amalei og du har den blåe) 

Dere sminket dere og ordnet håret deres fint også. Dere så helt nydelige ut når dere så dere selv i speilet. "Wow, vi er sikkelig babes nå", sa Rebecca og fniste. "Ja, enig", sa du og dere gikk ned. Klokken var akkurat 7. Det ringte akkurat på døren og dere alle gikk for å åpne. Der sto Ryan, Chaz og Justin i dress og de alle så veldig kjekke ut. 

 

Mer? 

Takk til Beliebersdream for en nydelig header! Tusen takk! <3 Hva syns du om headeren? 

Sorry kjedelig del nå, men blir bedre! 

HOKL

 

 

 

Historie del 11 - Normal Girl
Han lente seg mot deg og var 5 cm unna deg. "Vil du", spurte han og tok tak rundt midjen din. 


 "J...ja", sa du usikkert. Justin forsatte å lente seg mot deg og var nå 2 cm unna. "Nei", ropte du ut og reiste du opp fort. "Hva er det? Jeg trodde du ville", sa Justin forvirret. "Jeg kysser ikke gutter jeg har kjent i en dag", sa du og krysset armene dine. "Men du sa du ville", sa Justin og reiste seg opp. "Åhh, du er en player jo", sa du surt. "Nei, jeg er ikke det", sa Justin og prøvde å se deg dypt inn i øynene. "Justin, slutt! Jeg vil ikke på date med deg alikavel", sa du og sprang ut døren. Chaz, Rya og Rebecca sto rett utenfor og de hadde sikkert hørt alt. "Han er en player", sa du før du løpte vidre. Du løp ut i skolegården og fant "det hemmelige stedet" til deg og Rebecca. Ingen andre visste om det bare du og hun. Du satte deg ned og lat kroppen din skli nedover veggen. Du satte deg ned på bakken og smilte litt skjevt. "Hva har jeg rotet meg oppi", mumlet du før du hørte skritt. Det satt deg lengere inntil men så merket du at det var Rebecca. Hun satte seg ned ved siden av deg og du lente hodet ditt på skulderen hennes. "Er han en player", spurte Rebecca og smilte litt skjevt. "Han prøvde å kysse meg etter en dag jo", sukket du. "Kom igjen, skoledagen er faktisk over nå og vi får fri resten av uken her", sa Rebecca glad. "Virkelig", spurte du litt sjokkert. "Ja, vi har ingenting å gjøre, men de vil ha oss her den siste uken da", sa Rebecca og reiste seg. "Okei, flott! Da kan vi jo være sammen masse", sa du og reiste deg opp du også. "Ja, og Ryan ba meg med ut på date", sa hun og fniste. "Virkelig? Så bra da", sa du og dere begynte å gå. "Forresten du burde prøve å gå på date med Justin", sa Rebecca mens dere gikk. "Nei? Hvorfor", spurte du surt. "Amalie", sa hun fort. "Åå...Du har rett. Jeg må", sukket du og dere gikk mot skolen for å hente sekkene deres. "Kanskje vi burde gå på date alle sammen? Gruppedate", spurte Rebecca og smilte stort. "Ja, med Amalie og Chaz også", sa du og smilte. "Ja! I kveld da", spurte hun og smilte. "Jaja, så klart", sa du og flirte. "Jeg sier ifra jeg da, henter du sekken min også", spurte Rebecca deg. "Jaja, jeg henter den mens du kan si ifra og be dem komme til meg eller deg så kan vi alle 3 ordne oss sammen", sa du og klemte Rebecca. "Ja, sir du ifra til Amalie da", spurte hun. "Jada, jeg ringer nå", sa du og gikk inn til klasserommet. Du gikk og hentet sekkene og så merket du at Thea kom ut fra badet. "Hevn", freste Thea mot deg. "Kom igjen", sa du og så stygt på henne. "Ja, greit", sa Thea og slo deg til i magen. Du datt ned på bakken og holdt deg på magen. Det gjorde ikke så vondt men litt. "HVis du skal på date med Justin i dag så får du gå med et blått øye", ropte Thea høyt og alt ble svart. 


Mer? 

Sorry kort del sikkert... Sikkert litt kjedelig også.. 

HOKL


 

 

 

Historie del 10 - Normal Girl
http://mybeliebers.blogg.no/ - Sjekk den nye historien Love me! Skrevet av meg og Belieberdreams! 

 

"Ikke noe kyss, ikke noen date med venninen din", sa Chaz og smilte. "Jeg...", startet du og så usikkert på Rebecca.


"Nei, jeg gjør det ikke", sa du og krysset armene dine. "Neivel, ingen date", sa Chaz og smilte lurt. "Men Chaz, plis", sa du og smilte søtt igjen. "Da må du kysse Justin", sa Ryan bestemt. "Ja men han er jo så ekkel", sa du og lagde en grimase. "WHATAWHA? Ekkel", spurte Chaz og så på deg. "Ja, ekkel. Eller han er pervers", sa du og reiste deg opp. "Kanskje litt..", fniste Ryan. "Ja, greit. Litt da, men bare kyss han i 3 sekunder minst så går jeg på date med venninen din", sa Chaz og smilte. "Greit, men da lover meg at du går på date med henne", sa du litt truende. "Ja, greit. Skal dere på date i kveld eller", spurte Chaz. "Ja, men vent. Jeg burde ikke kysse han, Selena", sa du og smilte litt. "Justin og Selena har et åpet forhold, Selena dater Nick for tiden", sa Ryan og smilte litt. "Nick hvem", spurte Rebecca. "Nick Jonas", svarte Chaz og tok opp mobilen sin. "Greit", sukket du. "Hva er nummeret til venninen din da", spurte Chaz og så på deg. "Hun heter Amalie og gi meg telefonen så taster jeg det inn", sa du og smilte. "Ja, greit", sa Chaz og ga deg mobilen sin. Du tastet inn nummeret til Amalie med et lite hjerte bak. "Skal jeg ringe henne nå", spurte Chaz usikkert. "Ja, ring nå du", sa du spent. "Greit", sa Chaz og tok mobilen inntil øret sitt. "Hallo? Snakker jeg med Amalie", sa Chaz og begynte å gå rundt i rommet. "Ja, jeg er Chaz. Bestevennen til Justin. Hedda ba meg ringe", hørte du han sa. "Ja, og jeg lurte på om du ville gå på date med meg i morgen kveld", sa Chaz inn i telefonen. "Ja, jeg kan komme og hente deg. Får Hedda til å si hvor du bor. Supert", sa Chaz og la på. "Hvordan gikk det", spurte du med en gang han la på. "Jeg skal hente henne i morgen klokken 7 til henne", sa Chaz og smilte litt. "Hvorfor smiler du", spurte Rebecca og så på Chaz. "Fordi hun hadde søt stemme", sa Chaz og satte seg ned ved siden av deg. "Ja...", sa du usikkert og flirte litt. Etter en liten stund satt dere bare å snakket mens du hørte at Justin hadde konsert. Du orket ikke å se på han holde konsert siden det var mye morsommere å snakke med Ryan og Chaz med Rebecca. Noen minutter senere kom Justin inn svett og smilte til dere. "De er jo helt gale, jeg mener bare en liten engelsk skole", sa Justin og satte seg ned ved siden av Ryan. "Ja, de som er i klassen under oss er gale", sa Rebecca og lo. Du lo også med men guttene kikket bare rart på dere så dere stoppet. "Unnskyld", sa du og så ned. Nå begynte guttene og le og du og Rebecca så rart på hverandre. "Dere er rare", sa Rebecca og smilte litt. "Ja, vi vet", sa Ryan og ordnet håret sitt litt. "Gleder du deg til i kveld", spurte Justin og så på deg. "Nei, gruer meg", sa du og så på Ryan og Chaz. "Hva har de gjort nå", spurte Justin og så på dem. "Ingenting vel? Vi gjør ikke noe hver gang skjønner du", sa Ryan og reiste seg opp. "Jeg er sulten", klaget Chaz og reiste seg opp. "Jeg også", sa Ryan og så på Justin. "Greit, vi kan dra på McDonalds men jeg må dusje først", sa Justin og gikk inn på badet sitt. "Javel, men kjapp deg da", ropte Chaz og smilte søtt til dere. Noen minutter kom Justin ut fra badet og han hadde bare så seg bokser så six-packen hans vistes. "Wow", mumlet Rebecca. Du stirret på den og prøvde å se bort. Han så veldig kjekk ut der han sto. "Hedda? Stirrer du på noe du liker", lo Justin. "Hva? Nei", lo du tilbake og så ned. Du rødmet litt og merket at Ryan og Chaz bare lo. "Så Hedda", sa Justin og satte seg ned ved siden av deg. "H-hhei", sa du og så forsatt ned. "Jeg har noe til deg forresten", sa Justin og smilte mot Ryan og Chaz. De nikket og begge gikk ut. "Ooo, jeg vil også ha", sa Rebecca og tok opp hånden. "Haha, morsomt du", sa du til Rebecca og snudde deg mot Justin. "Vel, det er hemmelig så Rebecca må også gå ut", sa Justin og så på Rebecca. "Greit, men bestevenniner forteller alt til hverandre uansett", ropte Rebecca og slengte døren igjen. "Hva var det da", spurte du Justin og så på han. "Okei, ene er at jeg har en kjole til deg som du må bare bruke i kveld og...", sa Justin og så deg inn i øynene. "Og...", sa du litt drømmende. Du så han rett inn i øynene du også og forelsket deg helt nesten. Han lente seg mot deg og var 5 cm unna deg. "Vil du", spurte han og tok tak rundt midjen din. 


Mer? 

Burde jeg ha historie maraton snart? Jeg kan ikke ha det denne uken, men neste? :-) 

HOKL

 

 

Historie del 9 - Normal Girl
Rebecca gikk inn en dør og lukket den etter seg. "Så Hedda...", startet Justin mens dere sto der alene. 
"Hva er det", spurte du litt surt. "Jeg vet du ikke liker meg, men kan du ikke gi meg en sjanse", spurte han. "Ja greit", sa du og så bort. "Flott, vil du gå ut med meg", spurte han og smilte. "Hva? Nei? Er du ikke sammen med Selena", spurte du og så på han. "Vi har et åpent forhold", sa Justin og blunket. "Åja, men nei takk. Jeg går ut med folk jeg faktisk liker jeg", sa du og så bort igjen. "Men da kan jeg vise hvordan jeg egentlig er jo", smilte Justin. "Men jeg bryr meg ikke om hvordan du er. Jeg er ikke en belieber", sa du fort. "Er du ikke? Men du hadde det jo gøy med meg isted", sa Justin og så forvirret ut. "Javel, jeg kan gå ut med deg. Bare en date og hvis jeg syns det gikk greit kan vi gå ut en gang til sammen", sa du og så på han. "Ja, takk. Jeg vil bli bedre kjent med deg", sa Justin og ga deg en klem. "Ja, greit", sa du og smilte litt. "Bra, men konserten starter nå så vi snakkes", sa Justin og løpte ut på scenen. "Danserne da", tenkte du og åpnet døren hvor Rebecca hadde gått inn til. Der satt hun og snakket med Ryan og Chaz. Bestevennene til Justin. "Hvor er danserne", spurte du dem og så deg rundt. "Åå, Justin tullet bare. Rebecca skal ikke være OLLG, men noen andre skal det", svarte Ryan deg. "Åja, og dere er", spurte du for å være sikker på¨at det var dem. "Vet du ikke det", spurte Rebecca og så på deg. Du ga Rebecca et lite utrykk og hun nikket. "Joa, men må jo være sikker", sa du og satte deg ned ved dem. "Ryan her og Chaz der", sa Ryan og smilte til deg. "Hei på dere", sa du og smilte. "Og du er Hedda, ikke sant", spurte Chaz. "Ja, bestevenninen til Rebecca", svarte du og så på Rebecca. "Ja, vi vet", svarte Chaz og smilte til deg. "Forresten Chaz..", startet du men du stoppet. Amalie likte Chaz godt og du måtte bare få dem på date sammen tenkte du. "Ja, hva er det", spurte Chaz og smilte litt. "Ehh, kan du gjøre meg en tjeneste", spurte du og la til et søtt smil. "Spørs hva det er", sa Chaz usikkert. "Plis gå på date med venninen min bare en gang", sa du og smilte søtt. "Okei... Hvis du kysser Justin på daten deres", sa han og smilte. "What? Hvordan vet dere han fikk meg med på en date", spurte du forvirret. "Vi vet alt. Vi er bestevennene hannes", sa Ryan og lo. "Ja..., jeg kan ikke love", sa du usikkert. "Ikke noe kyss, ikke noen date med venninen din", sa Chaz og smilte. "Jeg...", startet du og så usikkert på Rebecca. 


Mer? 

BTW er gjesteblogger på http://mybeliebers.blogg.no/ med beliebersdream og kusinen til hun som skriver bloggen. Sjekk ut historien til meg og beliebersdream der? :-) 

HOKL
Historie del 8 - Normal Girl
"Ja, hva skal du gjøre", spurte Rebecca når du og hun hadde kommet dere litt bort fra Thea. "Jeg venter, det er bare 2 uker igjen", sa du og smilte lett. 


"Ja, men vær forsiktig. Du vet jo hva Thea kan finne på", sa Rebecca urolig. "Ja, men jeg skal jo ikke gjøre henne noe", sa du og så på Thea og forsatt faket. "Uansett vær forsiktig", sa Rebecca og så på Justin som hadde fått kontakt med guttene. "Jaja, jeg skal gi henne hevn snart hvis hun gjør noe mot meg", sa du og smilte. "Da alle sammen, Justin skal holde en lite mini konsert for hele skolen", ropte læreren ut i klasserommet. "Ja, kan jeg være OLLG", spurte Thea og smilte søtt til Justin. "Jeg velger ikke hvem det skal være", sa Justin surt og så bort. "Hvem da", spurte Thea ut høyt. "Scooter", svarte Justin fort. Justin var tydeligvis sur for at Thea hadde dyttet deg. "Kom igjen, vi må til gymsalen mens Justin du går bak veien", ropte læreren ut. "Ja, kan jeg ta med meg noen", spurte Justin og smilte. "Ja, hvem da", spurte Thea og fikset litt på seg. "Hedda og Rebecca", sa Justin og smilte. "Søren", tenkte du. Du ville ikke bli med Justin. "Si nei", mumlet du lavt. "Jada, bare ta de med", sa læreren din og smilte til deg og Rebecca. "Svarte da", tenkte du og sukket litt. Selv om Justin var morsom og litt kjekk så ville du ikke bli med han.Du ville ikke ha kontakt med han i det heletatt. "Kom igjen da", sa Rebecca og smilte til deg. "Javel, men ikke noe kontakt med han etterpå", svarte du og gikk ved siden av Rebecca mens du, Justin og hun gikk mot gymsalen. "Vil en av dere være OLLG", spurte Justin plutselig."Jeg trodde du ikke valgte jeg", sa du og så på Justin. "Jo, jeg kan hvis jeg liker noen", sa han og rødmet. "Hva? Vi har kjent hverandre i mindre enn en time", sa du og gikk litt fortere. "Justin, ingen av oss liker deg", sa Rebecca og fikk tatt deg igjen. "Men kan ikke en av dere være OLLG da", spurte Justin søtt. "Nei", sa du og så ned. "Du kan velge en av oss, men ikke si hvem det skal være", sa Rebecca og blunket. "Rebecca", sa du oppgitt. "Stakkars da", sa Rebecca. "Javel, en av oss, men velg hun", sa du og dere kom inn til gymsalen. "Lover ingenting", sa Justin og blunket mot deg. "Hmm", mumlet du og dere ble med bakom scenen. "Dette er danserne mine", sa Justin og pekte på en gruppe gutter. "Oooo", sa du og smilte til dem. Du begynte å små gå litt mot dem men Rebecca trakk deg tilbake som at du ikke skulle gå til dem. Du sukket bare og forsatte og følge etter Justin og Rebecca. "Dette er garderoben min så jeg skal bytte nå", sa Justin og snudde seg mot dere. "Okei, hade", sa du uinterssert. "Vi snakkes", sa Rebecca. "Jepp", sa Justin og ga Rebecca en klem og så en til deg. Du følte deg varm når han klemte deg. Trygg for alt. "Jeg vet du liker meg", hvisket han inn i øret ditt. "Særlig", hvisket du tilbake og trakk deg unna klemmen fort siden du kjente du rødmet. Justin gikk inn og du og Rebecca ventet bare på han skulle bli ferdig. Døren åpnet seg litt senere og Justin kom ut med blomstrer. "Hva er de til", spurte du og smilte litt til han. "Til OLLG", sa han og smilte han også. "Åja, kult", sa du og så bort. "Jeg har valgt en nå", sa Justin lurt. "Åja, ikke si det", sa Rebecca og fniste. "Neivel, men hun må trene med danserne litt da", sa Justin og smilte. "Jeg kan være OLLG da", sa du raskt og smilte. "Nei, jeg valgte Rebecca da", sa Justin og så på deg søtt. "Åja"; sa du litt skuffet. "Ja, skal jeg gå inn til dem", spurte Rebecca og pekte mot en dør. "Ja, bare gå inn", sa Justin. Rebecca gikk inn en dør og lukket den etter seg. "Så Hedda...", startet Justin mens dere sto der alene. 

 
Mer? 

Blir kanskje ikke så mye blogging i dag siden det er sol ute her! Men bare kos dere med denne delen imens :-) 

HOKL


 

 

Historie del 7 - Normal Girl
SORRY KORT DEL, skrev denne i 3 tiden om natten...

 

"Hvorfor sa du det? Nå får du bare at hun er jævelig mot deg jo", sa Rebecca og så på deg. "Ja, men hvis hun gjør noe jævelig mot meg, så skal jeg gjøre noe mot henne igjen", sa du og smilte lurt. 


"Ikke skad henne da", sa Justin og smilte skjevt. "Nei da", svarte du og kikket på Rebecca. "Er med, D-AHH", sa Rebecca og klemte deg. Du bare lo litt siden Rebecca kastet alltid noe morsomt inn når det var noe alvorlig. Du og Rebecca forsto hverandre veldig godt og hun støttet deg hele tiden. "Kom igjen, vi går inn", sa du og startet å gå. "Mhm", mumlet Justin etter og dere gikk inn i klassrommet igjen. Der satt Thea med resten av gjengen sin og alle så stygt på deg når du kom inn. "Hvorfor dyttet du Thea", spurte Sofie når du kom inn. "Unnskyld meg", spurte du og så på Thea. "Thea har fotalt oss alt. Hvordan kan du være sånn? Jeg trodde aldri du kunne gjøre noe sånt mot Thea", sa Michelle og klappet Thea på ryggen mens hun latet som hun gråt. "Hva? Hva i huleste har du sagt", freste du mot Thea. "Der gjør hun det igjen", skrek Thea. "Såså", sa Sofie og trøstet henne. "Thea, hva har du sagt? Jeg har ikke dyttet deg, du dyttet meg", sa du forvirret. "Jeg sa bare at du dyttet meg og det gjorde du", skrek Thea ennå høyere. Nå hadde læreren kommet bort til dere for å se hva som skjedde. "Hva skjer her", spurte læreren deres. "Hedda dyttet meg", sa Thea trist. "Hva? Jeg gjorde ikke det", sa du mot læreren din. "Hvorfor skriker hun da", spurte læreren din. "Hun faker", sa Rebecca surt. "Jeg faker ikke", sa Thea surt. "Du faker jo", sa Rebecca midt opp i ansiktet på Thea. "Jeg faker ikke", ropte Thea surt. "Dere, slutt! Må vi snakke om dette bare jeg, Hedda og deg Thea", spurte læreren Thea. "Nei", sa Thea lavt. "Flott", sa læreren og gikk. "Hevnen er søt", sa Thea og smilte. "Ja, hevnen er søt. Bare lyg mere til vennene dine du", sa du og snudde deg som at Thea fikk håret ditt i ansiktet (Om du har langt hår). "Ja, hva skal du gjøre", spurte Rebecca når du og hun hadde kommet dere litt bort fra Thea. "Jeg venter, det er bare 2 uker igjen", sa du og smilte lett. 


Mer? 

Sorry igjen... God natt! 

HOKL


 

 

Historie del 6 - Normal Girl
Du åpnet munnen din for å si noe, men noen avbrøt deg. "Jaaa, du har det", hørte du plutselig Thea rope og kom springende mot dere. 


"Ehh", sa du og så på Thea. "Du har ødelagt alt jo", freste Thea mot deg. "Har jeg? Hva har jeg gjort", spurte du og reiste deg. "Justin er forelsket i deg og alt er bare din feil! Han er ikke forelsket i meg", freste Thea mot deg. "Unnskyld? Jeg kan ikke noe for det", sa du og så på Justin. Du merket at han rødmet og smilte litt imot deg. "Jo, du kan gå bort", ropte Thea. "Hvor da? Jeg går på denne skolen jeg også", sa du og lo litt. Noen ganger trengte hun for mye oppmerktsomhet og hun likte drama. "Hva feiler det deg", spurte du henne rett opp i ansiktet. "Meg? Hva feiler det deg", ropte Thea og dyttet deg ned på bakken. "Hva søren", ropte Rebecca og gikk forran Thea. "Flytt deg", freste Thea mot Rebecca. "Ingen skader bestevenninen min uansett hva", ropte Rebecca og hun var sur. "Nei vel", sa Thea og dyttet Rebecca til siden og kom mot deg. "Nei, slutt", ropte Justin og tok tak i Thea. "Hva? Kyss meg om du ikke vil at hun skal bli sparket", ropte Thea mot han. "NEI? HVA ER GALT MED DEG", ropte Justin og dyttet Thea til siden også. Rebecca hjalp deg opp og dere bare kikket på Justin og Thea. "Thea, bare slutt med dramaet", sa du stille. "Hva", spurte Thea surt. "Bare slutt med det. Det er ikke kult å lage drama", sa du stille igjen. "Nei vel, hevnen er søt", sa hun før hun løp tilbake til klasserommet igjen. "Hvorfor sa du det? Nå får du bare at hun er jævelig mot deg jo", sa Rebecca og så på deg. "Ja, men hvis hun gjør noe jævelig mot meg, så skal jeg gjøre noe mot henne igjen", sa du og smilte lurt. 


Sorry kort del, men skal starte på en ny historie med Beliebersdream som vi skal skrive mens vi gjesteblogger til http://mybeliebers.blogg.no/ imens :-) 

Mer? 

HOKL


 

 

 

Historie del 5 - Normal Girl
Du reiste deg opp og gikk til Rebecca som sto ved Justin og Thea. "Slutt", ropte plutselig Justin høyt. 


Du så rart på Justin og han smilte bare søtt til deg. "Hva skjer", spurte du og så på Thea. "Hun er drit irritenede", sa Justin rett ut. "Unnskyld meg", spurte Thea og tok armene i kryss. "Du henger over meg hele tiden. Jeg er en vanlig gutt bare med et talent", sa Justin og så på deg. "Tard", sa Thea og gikk. Så klart ville hun ikke gi slipp på han, men nå ville hun bare være kostbar. "Endelig", hvisket Justin stille. Du og Rebecca begynte bare å le høyt. Han var faktisk litt søt og morsom samtidlig men du likte jo han ikke. "Du er morsom du", sa du og dultet borti han. "Jah, jeg er det", sa han kjekt og smilte. "Du er ikke kjekk altså", sa du og lo litt. "Jo, jeg er kjekk så klart", sa han og smilte kjekt engang til. "Nei, du er ikke det", sa du og ristet på hodet. Rebecca bare lo siden dere hadde så klart få til å starte å flørte. "Jeg går", sa du og til skapet ditt. Du låste opp og tok jakken din og på deg skoene. Dere gjorde ingenting nå siden Justin var der. Du gikk ut og satte deg ned på en benk. Du sukket og tok opp mobilen din. Du måtte kanskje ringte til din andre bestevennine Amalie og si at Justin var på skolen din. Hun var en stor fan av han, men du likte henne godt. Det ringte og hun tok den nesten opp med en gang. 

- Hallo? 

- Hei Amalie, det er Hedda, sa du og smilte litt for deg selv. 

- Hei Hedda! Jeg savner deg og Justin Bieber er i Trondheim! Tenk på det, hylte hun. 

- Ja, jeg vet. Han er på skolen min nå.

- Wææ! Nå tuller du med meg. 

- Nei, jeg mener det, vi snakket sammen i sted.

- Jaja, ta en video så tror jeg deg, og den må være av når han synger! Må gå, læreren kommer, hade søta, sa hun og la på. 

Hun tror ikke på meg jo, tenkte du mens du la mobilen din ned i lommen igjen. "Hei", hørte du Rebecca sin stemme si. "Hei", sa du og så opp. Det var ikke bare Rebecca som kom men også Justin. "Hei", sa Justin smilende. "Heihei", sa du og begge satte seg ned ved siden av deg. "Jeg snakket med Amalie, hun tror meg ikke", sa du til Rebecca. "HA-HA", sa Rebecca og pekte på Justin. "Hva? Har jeg gjort noe", spurte Justin forvirret. Du åpnet munnen din for å si noe, men noen avbrøt deg. "Jaaa, du har det", hørte du plutselig Thea rope og kom springende mot dere. 


Mere? 

En del til i kveld eller i morgen når jeg våkner? :-) 

HOKL


 

 

 

Historie del 4 - Normal Girl
STOR TAKK TIL Beliebersdream, tusen takk for imagine og det lille imagine! Takk for at du holder bloggen min oppe mens jeg er borte! :-) <3 Tusen takk! 

 

Du reiste deg fort opp og skulle til å gå til Rebecca men du snublet over stolen og datt ned på bakken. "Så flaut", tenkte du og merket at alle sprang mot deg. 


 "Går det bra", ropte Rebecca nærmest til deg. "Jaja", sa du og satte deg halveis opp. "Skal jeg hjelpe deg", spurte Justin deg. "Nei, det går fint", sa du surt til han og reiste deg opp. Du merket at du fikk et stygt blikk fra Thea denne gangen også. Hun ville sikkert ha Justin for seg selv, og det kunne hun jo få, tenkte du mens du smilte et lite smil til Justin bare for å gjøre henne sjalu. "Sikker på at deg går bra", spurte Justin deg og holdt armen din litt. "Jaja, det går bra", sa du med et smil. Du gikk litt rart først men så gikk det greit og du satte deg ned på en stol mens jentene sto forsatt rundt Justin. Rebecca kom mot deg og smilte. "Hva smiler du for", spurte du og så på at Rebecca satte seg ned ved siden av deg. "Merket du ikke at Justin brydde seg mere om deg når du datt enn når Thea datt", spurte hun og så på deg. "Nei", sa du spørrende. "Det er sant da. Se han stirrer på deg forsatt", sa Rebecca og så på han. Du snudde deg mot han og merket at han stirret på deg veldig mye. "Herregud, du har rett jo", sa du og snudde deg mot Rebecca igjen. "I know everything about love", smilte Rebecca. "HA-HA, han er ikke forelsket i meg", sa du og rødmet litt. "Jo, han ser på deg på en spesiell måte og se hvor mye Thea flørter men han bryr seg ikke", sa Rebecca stolt. "Du har så rett", sa du og nikket. "Og nå kommer han hit snart", sa Rebecca og stirret på Thea. "Hva? Det tror jeg ikke", sa du og så på Justin, men der tok du feil. Du merket at Justin vridde seg unna Thea og kom mot deg. "Shit", hvisket du og så på Rebecca. "I know everything", mimte Rebecca med leppene sine. "Hei, du er...", spurte Justin og smilte søtt. "Hedda", sa du smilende. "Hei Hedda, Justin jeg", sa han og tok deg i hånden. "Nei, sier du det", sa du sarkastisk. Rebecca dultet borti deg og du så ned i bakken. "Vel... Hvorfor er ikke du som de andre jentene", spurte han og ventet spent på svar. Du så litt på guttene og smilte. "Fordi jeg er ikke som som de. Jeg er mer som en guttejente jeg", svarte du og reiste deg opp. "Men..", startet Justin. "Talk to the hand", sa du og gikk til guttene. 

Justin sitt synspunkt:

Jeg merket at Hedda var det noe med. Hun var ikke som som alle de andre jentene og heller ikke venninen hennes. De begge var det noe med men jeg kunne ikke si hva. Venninen hennes het Rebecca og hadde et søtt smil. Når jeg så på Hedda følte jeg meg utrolig varm. De andre jentene var helt okei, men Thea merket jeg var en bitchy jente (haha, sorry for det ordet). "Justin", ropte Thea. "Ja", sa jeg og himlet med øynene mot Rebecca. Hun bare fniste litt og smilte. 

Tilbake til ditt: 

Jeg snakket med guttene og de kunne ikke tro at jeg sa "talk to the hand" til Justin. De flirte virkelig mye når de så jeg gjorde det. "Hedda, du er ikke litt slem mot han? Det ser ut som han liker deg", sa Henrik, en av de flinkeste guttene i klassen. "Jo, kanskje jeg er det", sa du usikkert og så på Rebecca som smilte til deg og tok tommelen opp. Hva betyr det, tenkte du og så rart på henne mens du ristet på hodet. Du reiste deg opp og gikk til Rebecca som sto ved Justin og Thea. "Slutt", ropte plutselig Justin høyt. 


Mer? 

Hva syns du om historien så langt? 

Sorry den kom litt sent, kom nesten nettopp hjem! 

HOKL


 

Historie del 3 - Normal Girl
Du fant frem en søt sommerkjole og la den frem. "I morgen blir det mye drama", mumlet du før du la deg i sengen og sovnet. 


Du våknet av alarmen din pipe og så sto du opp. Du gikk inn på badet og sminket deg og ordnet håret ditt. Du tok på den søte kjolen din og så gikk du ned for å spise frokost. 


(Imagine) 

Du spiste fort og så tok du sekken din. Du tok bøkene dine oppi og så gikk du ut av huset og ventet på Rebecca. Rebecca kom gående og så veldig pyntet ut. "Har du pyntet deg eller", sa du og lo litt. "Litt", fniste hun og dere begynte å gå. "Hvorfor? Justin", sa du og lo litt. "Ja, litt for han. Må jo gjøre et godt inntrykk", sa hun og lo. Du skjønte henne godt at hun ville gjøre et godt inntrykk, men du ville ikke ha noe med Justin å gjøre i det heletatt. Dere kom frem til skolen og du slengte som vanlig fra deg jakken din og skoene dine. "Gleder meg litt jeg", sa Rebecca spent. "Ikke jeg", sa du og satte deg ned på stolen din. "Hei dere", sa Michelle og satte seg ned ved siden av deg. "Hei du", sa du og ga henne en klem. "Gleder meg så mye til Justin kommer", sa hun og smilte. Du merket at hun hadde også pyntet seg litt ekstra for Justin og du sukket bare. Timen startet og du så på alle jentene. Alle hadde pyntet seg veldig mye men ikke du. Du så helt vanlig ut. "Herregud, pynter dere dere for Justin eller", spurte Jens og lo litt så hele klassen hørte det. "Ja, er det noe galt", sa Thea surt tilbake. "Nei, men dere kunne ha gjort som Hedda og ikke pyntet dere så mye", sa Lukas og så på deg. Du bare smilte og følgte med på læreren. "Wow, alle jentene har pyntet seg untatt Hedda jo", var det første læreren sa når hun kom inn. "Ja", fniste Thea og så stygt på deg. "Har jeg gjort noe", tenkte du og så ned i pulten. Læreren snakket lenge og så nevnte hun Justin. Hun sa at alle skulle holde seg rolig og være forsiktige. "Ja, særlig som om jentene gjør det", hørte du Fredrik si. Du smilte litt for du var jo den som ikke hadde pyntet deg så mye og så på Rebecca. Hun fniste bare og rødmet. "Så dere jeg henter Justin og ikke bråk mens jeg er borte", sa læreren din og gikk ut av klasserommet. Alle begynte å snakke med en gang og bråkte veldig mye. Etter noen minutter kom læreren din inn igjen og smilte. Hun hadde Justin med rett bak seg. Læreren ga dere et tegn til at dere skulle reise dere så dere gjorde det og du merket at alle jentene smilte stort untatt deg og Rebecca. "Jeg blir gal", hvisket du til Rebecca. "Jeg også", hvisket Rebecca og fniste. "Klasse. Dette er Justin Bieber", startet læreren men jentene begynte å hyle. De sprang opp til han og sto rundt han. Guttene kom mot deg og satte seg ned ved deg. "Du er jo helt vanlig rundt han jo", sa Fredrik og så på deg. "Ja? Han er ikke drømmen min altså", sa du og så på Rebecca. Hun ville hilse på han uansett. "Åja, men hvem er drømmen din da", spurte Lukas og så på deg. "Vet ikke, men ikke han", sa du og krysset armene dine. Du merket at Justin så litt på deg og guttene og bare smilte søtt. Du snudde deg fort og smilte til guttene som satt rundt deg. Du så på Thea fra øyekanten av og så at hun "datt". Hun gjorde det så klart med vilje. "Auuu! Foten min", skrek hun og så på Justin. "Går det bra med deg eller", spurte Justin og hjalp henne opp. "Ja, nå ja", sa hun flørtende. "Bra", sa Justin og slapp henne og snudde seg mot guttene og deg. Du reiste deg fort opp og skulle til å gå til Rebecca men du snublet over stolen og datt ned på bakken. "Så flaut", tenkte du og merket at alle sprang mot deg. Mer? 

Siste del før jeg drar nå, kommer sikkert mere i kveld :-) I 12 tiden tror jeg. 

HOKL 

 

Historie del 2 - Normal Girl
Tenk på det da", sa Thea spent. "Ja, tenk på det", mumlet du og så på Rebecca. 


Rebecca så på deg og nikket bare. Hun forsto hva du tenkte. Du ville ikke møte Justin i det heletatt og nå skulle han komme til skolen din. Frimenuttet ble over og alle dere gikk inn igjen. Du satte deg ned ved siden av Rebecca og Sofie denne gangen. Dere kunne sitte hvor dere ville når dere hadde time. Det var veldig bra, men dere var jo bare 15 stykker i klassen din. 8 gutter og 7 jenter var dere. "Jeg gleder meg til han kommer jeg", sa Sofie når læreren din kom inn. "Ja, ikke jeg", sukket du. "Hvorfor ikke", spurte Sofie og reiste seg opp. Dere måtte alltid stå når læreren deres kom inn. "Fordi han er en player", svarte du og reiste deg opp også. "Nei, han er jo ikke det", sa Sofie og smilte. "Neida", sa du og satte deg ned igjen. "Vi kommer sikkert ikke til å snakke med han da", sa Rebecca støttende til deg. "Nei, du har jo rett. Thea kommer til å henge over han hele tiden", hvisket du tilbake. "Haha, yea", svarte Rebecca og fniste litt. Resten av dagen gikk fort og det var ingenting som skjedde. Alle snakket bare om Justin Bieber. 

 

"Åhh, jeg er så lei av at alle snakker om Justin Bieber", sa du når du og Rebecca var på vei hjem sammen. "Ja, jeg også egentlig", sukket hun. Du og Rebecca var nesten naboer og bodde bare 3 hus unna hverandre. Dere brukte alltid å gjøre lekser sammen eller være sammen etter skolen. Faren din jobbet i avisen og det gjorde faktisk faren til Rebecca også. Moren din jobbet ofte i utlandet og var opptatt masse der. "Skal vi være sammen i dag også eller", spurte Rebecca mens dere gikk. "Ja, det kan vi. Vi har jo ingen lekser nå heller", sa du og smilte. "Vet, det er så godt! Heller ingen prøver", sa Rebecca glad. "Det er så bra! Jeg er virkelig glad for at det er sommerferie nå", sa du og smilte. "Jeg også. Hva tror du at du får i snitt? Vi begge har jo bare fått 5'ere og 6'ere", sa Rebecca glad. "Jeg vet. Vi har gjort det så bra i år og vi burde virkelig få et bra snitt", sa du. "Ja, enig", sa Rebecca og dere kom frem til huset ditt. "Kan jeg legge fra sekken min så kommer jeg til deg om 5 min", spurte Rebecca når du låste opp døren. "Ja, greit søta", sa du og åpnet døren. "Snakkes", ropte Rebecca og gikk vidre bortover. Du var hjemme alene som du brukte nesten alltid å være, men du likte det også. Du slengte fra deg sekken og tok deg et glass vann. "Godt", mumlet du og satte deg ned i sofaen. Du slo på tven og så på Friends. Du likte serien godt og flirte masse av det. Etter 5 minutter ringte det på døren og Rebecca kom inn. Dere brukte aldri å åpne for hverandre siden dere visste hvem det var. "Hei", ropte du til Rebecca og skrudde av tven. "Hei du! Mamma snakket om Justin Bieber til meg", sukket Rebecca og satte seg ned ved siden av deg. "Å? Hva sa hun", spurte du og snudde deg mot Rebecca. "Hun sa bare at han skulle komme til Trondheim i morgen og at jeg ville sikkert møte han. Hun tror jeg liker han", sa Rebecca og himlet med øynene. "Haha, det tror broren min også", lo du. Dere så litt på tv og så gikk dere ut og koste dere med is. Etter det var klokken 9 så dere begge dro hjem. "Sulten, Thomas", ropte du for å høre om broren min var hjemme. "Ja? Jeg er her med kjæresten min", ropte han tilbake. "Javel, kos dere", ropte du tilbake og satte en pizza inn i ovnen. Etter 10 minutter var pizzaen ferdig og du tok med deg pizzaen opp til rommet ditt. Du tok et pizza stykke i hånden mens du kikket etter noe til å ha på deg til i morgen. Du fant frem en søt sommerkjole og la den frem. "I morgen blir det mye drama", mumlet du før du la deg i sengen og sovnet. Mer? 

Sorry, kjedelig del... Kommer drama senere :-) Men jeg får besøk så kommer mere når jeg kommer hjem fra konserten! Imens skal Beliebersdream skirve imagine til dere :-) 

HOKL

 

 

 

 

Historie del 1 - Normal Girl
2. gang jeg skriver dette... Ble ferdig med hele første gangen men så var jeg så flink jeg lukket hele.. -.- Men her er 1. del! 


Du er 16 år og går faktisk på en engelsk skole. Du bor i Norge, Trondheim og trives kjempe godt. Du har gode venner og er passe populær. Du er også pen og er glad i å danse og  Det er bare 15 stykker på hele trinnet ditt så dere er bare en klasse. Du er gode venner med alle, tilogmed guttene. Du har ikke kjæreste, og hadde hatt 1 kjæreste som heter Jens. Du bor med faren og moren din og har en storebror som er 18. 

------

Du sprang nedover gaten som vei til skolen. Det var bare 2 uker igjen og så var det endelig sommerferie. Du var ikke forsent ute, men du ville ikke kommer sent siden det var bare 2 uker igjen. Du sprang inn til skolen og åpnet skapet ditt. Du slente bare inn jakken din og skoene dine før du gikk inn til klasserommet. "Hei", sa du til Rebecca bestevenninen din og satte deg ned ved siden av hun. "Heia", sa hun og tok penaltet sitt opp. Læreren startet med å undervise og det var spansk time. "Har du hørt det", hvisket Rebecca mens dere skrev spansk ord ned. "Nei? Hva da", spurte du og så på læreren imens. "Justin Bieber er i Norge nå og kommer til Trondheim i morgen", hvisket Rebecca til deg. Du og Rebecca var ikke særlig fans av Justin Bieber men det var resten av jentene i klassen din.  "Hva? Alle jentene kommer til å gå helt ville", hvisket du tilbake og så på henne. "Jeg vet", ropte Rebecca ut i klasserommet. "Rebecca, Hedda, er noe galt", spurte læreren dere. "Ehh, nei. Så klart ikke", svarte du fort og fniste litt. Alle i klassen stirret på dere og så på læreren også. "Ja, okei. Slutt å snakk med hverandre nå", sa læreren og snudde seg. "Det var nære på", sa Rebecca og lukket igjen boken sin. Du nikket og smilte. 

 

Det ble frimenutt etter noen timer med spansk og engelsk og norsk. Du og Rebecca satte dere ned på en benk og resten av jentene kom til dere også. "Har dere hørt det", spurte Thea en av jentene som ville ha mest oppmerksomhet og virket "blond" rundt folk for å få det. "Hva da? Justin Bieber", spurte du og så på henne. "Ja, han kommer hit", ropte hun og smilte stort. "Til Trondheim ja", svarte Rebecca og så på deg. "Jaja, samma det vel. Jeg skal møte han", sa Thea. "Jaha? Hvordan skal du møte han da", spurte du og så på henne. "Jeg skal "falle" når han er i nærheten og da kommer jo han sikkert til å komme og hjelpe meg", sa hun og smilte. "Ja, så du skal bare falle når han er like ved deg", spurte du. Resten av jentene begynte å le siden det hørtes så rart ut at hun skulle bare falle. "Ja, herregud. Dere forstår det ikke jo", sa Thea og krysset armene sine. "Vi forstår, men det høres så rart ut", sa du og fniste. "Ja, okei", sa Thea surt. "Jeg går bare til guttene litt jeg", sa du og reiste deg. "Okei", sa Helene en av den søte i klassen. Du gikk bort til guttene som spilte fotball og begynte å spille litt med dem. "Så har dere hørt det", spurte du dem. "Hva da", spurte Jens en av guttene som var gal etter fotball og x'en din. "Justin Bieber kommer til Trondheim i morgen vel", svarte du og sparket ballen inn i mål. "Jaja, jeg hørte det fra Thea", sa Lukas en som hadde vært forelsket i deg siden 7. klasse. "Bare jeg ikke ser han så går det bra", sa Fredrik og hentet ballen. "Justin Bever er jo homo da", svarte Jens og lo. Resten av guttene lo untatt Lukas. "Tosk jo, han er jo ikke homo", svarte du og dultet borti Jens. "Jo, det er han det", sa Jens og så rart på deg. "Han har hatt kjæreste og det var en jente", svarte du og himlet med øynene. "Ja, who cares", sa Jens og begynte å sentre fotball i en ring igjen. "Mhm", mumlet du og gikk tilbake til jentene. Du satte deg ned på benken og Thea, Sofie, Michelle, og Helene smilte stort. Du så på Rebecca og hun bare satt der helt vanlig. "Hva har skjedd? Dere smiler jo som hester", sa du og lo litt. "Herregud, jeg klarer ikke å si det. Si det du Sofie", sa Thea og dultet borti Sofie. "Nei, fortell du Michelle", sa Sofie og smilte. "Okei, Justin Bieber skal komme til skolen vårres i morgen", ropte Michelle og smilte. "HVA", ropte du og dunket hodet ditt i hånden din. "Læreren sa det i sted. Tenk på det da", sa Thea spent. "Ja, tenk på det", mumlet du og så på Rebecca. 


Mer? 

Hva syns du om historien så langt? 

Sorry hvis denne ble litt kjedelig...

HOKL


hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits