You Can`t Hide The Truth- RikkeVD

I want to remember it - del 4
En uke senere ( beklaaager for hoppinga, men det er nå det skjer ting):


''Kate, Kate, Kate, KATE!!'' Stemmen ble bare mere og mere irriterende og plutselig mye tydligere. ''KATE!'', personen ropte så høyt at det var like før jeg fikk hjerteinfarkt. Øynene mine spratt opp og jeg stirret sjokkert på Justin, som holdt på le seg ihjel. ''Faen, det skal du få igjen for! Jeg kunne ha dødd!'', ropte jeg og begynte å løpe mot han. I det siste hadde vi hengt en del sammen, like greit egentlig. Hadde ikke akkurat noen andre å være med, så hvorfor ikke? Vi hadde kanskje løpt rundt i huset i ti minutter, før vi begge lå utslitt på sengen. ''Lover deg, skal ta igjen en dag'', pustet og peste jeg. Justin lo en kort latter og så dumt mot meg. ''En dag, ja'', lo han. Den gutten altså. Man merket ikke at han var selve Justin Bieber - musikkstjernen, men Justin Bieber - en vanlig tennåring. 

''Nei, jeg må komme meg hjemmover. Være med deg i morgen også?'', han reiste seg og så mot meg. Jeg ga han det dumme blikket og han fniste. ''Jeg tar det som et ja'' Jeg smilte til han og reiste meg for å gi han en klem. Parfymen hans duftet en mild manneparfyme (lol) og jeg lover deg, den luktet godt! ''Hade, og Justin'' Han snudde seg og så på meg med et blikk jeg kunne smeltet av. ''Ikke vekk meg i morgen på samme måte!'', advarte jeg han og pekte på han. Han ristet på hodet og ga fra seg et lurt smil, før han gikk ut døra og ned trappen. Like etterpå hørte jeg en ytterdør ble smelt igjen. Jeg stønnet høyt og la meg langflat ned i sengen. Det var noe med Justin jeg ikke kunne sette fingeren på, jeg visste virkelig ikke hva det var. Det irriterte meg skikkelig at jeg ikke visste det, for jeg hadde tenkt den samme tanken i noen dager nå. 

2772813_jan13lb1_large

Kanskje jeg var forelsket i han? Bare en tanke. Jeg hadde bare kjent han i rundt en uke, og allerede begynt å likt han. Går det ann? Jeg satt og tenkte for meg selg en god stund. Jeg hadde lugge på rommet med dyner over meg, snop, chips og brus og bare lugget her og tenkt. Det var herlig å bare ta det helt med ro og ligge og tenke. Det var noe jeg elsket mest av alt, fred. Jeg skulle ihvertfall bruke sommeren til å lage minner jeg ville huske for resten av livet. Jeg ville huske denne sommeren. En sommer jeg var i Atlanta - og møtte Justin Bieber. I want to remember it.


denne delen ble skikkelig rar, kanskje vanskelig å lese også. Hadde skrevet en del, men begynte på nytt igjen. Har en presentasjon igjen, før jeg kan ta det helt med ro med skole igjen. Er såå deilig å tenke på at  om ikke lenge (bare noen få måneder), er det ferie igjen. 

-Hva syntes dere om at Justin og Kate har blitt venner?
-Noe jeg kunne ha endret på? 
KM 

yao guys!
Hello! Jeg er ikke helt sikker på om det kommer en del ut i dag, beklager! Har ikke vært hjemme siden i dag tidlig, før nå. Jeg har et prosjekt jeg må lage ferdig, lekser og pakke til i morgen. Om jeg klarer å lage prosjektet ferdig, skal jeg se om jeg kan skrive en liten del til dere!

I morgen skal jeg på et ball, på skolen, og er dermed ikke helt sikker på om det kommer noen deler da heller. Jeg beklager folkens! Lover å ta det igjen i helgen. Føler meg som en dum gjesteblogger nå, som liksom skal oppdatere så mye, men jeg er nødt til å 'fokusere' på det jeg gjør bak bloggen. Im sorraay.

Og over til noe annet, tusen takk for alle kommentarene på forrige del! Men. Om dere kunne skreve noe mer enn ''mer'', hele tiden? Er litt kjipt å bare lese slike kommentarer. Om dere kunne skrevet noe som kunne ha ''kritisert'' delen, eller noe annet? Haha, om dere skjønner? :)
269741_245146648828848_100000005452938_1065680_2154531_n_large
-KM 

 

I want to remember it - del 3
Han fikk meg til å le flere ganger og vi hadde det utrolig morsomt. Jeg så ikke han som Justin Bieber, verdenskjente sangeren fra Canada, men Justin Drew Bieber.  En helt vanlig tennåring. 

I Atlanta: ''Vell, vi ses!'', sa jeg idet jeg skulle gå ut av flyplassen. Vi hadde ankommet for ikke så lenge siden, og jeg kjente jeg var klar for å se mormoren min igjen. Faktisk. ''Ja, håper det!'', sa Justin og ga meg det fineste smilet jeg noen gang hadde sett. Rødfargen i kinnene mine begynte vell å vise, for han begynte straks og le. ''Ikke vær flau, du er en nydelig jente!'' Sa han nettopp at jeg var nydelig? Er ikke mange som får høre det av selveste Justin Bieber, eller. Nei, glem det. En liten latter kom ut av munnen min og mumlet et lite ''Takk''. ''Før du går, får jeg nummeret ditt?'', spurte han og ga meg det fine smilet sitt. Jeg fikk telefonen hans og tastet inn nummeret mitt, med navn ''Kate<3''. ''Snakkest!'', var det siste jeg sa til han før jeg gikk blid ut av flyplassen. Tenk, Justin Bieber har nummeret mitt!

''Kate!'' Stemmen var for godt til og kjenne igjen, og jeg snudde meg fort mot stemmen. ''Mormor!'' Jeg løp mot henne og omfavnet henne med en stor klem. Noen gang opplevd å ikke sett noen på lenge, og du bare gi dem den største klemmen? ''Jeg har savnet deg sånn'', mumlet mormor inn i nakken min og klemte meg enda hardere. Skvist jente her! ''Kom, bilen står rett utenfor!'' Vi tok all bagasjen og satte oss i bilen og kjørte til huset til mormor. Ahh! Egentlig, når jeg tenker meg godt om, har jeg savnet dette stedet. Alle menneskene, naturen, byen, husene og ikke minst mormor såklart. Bilturen tok ikke den lange tiden, og vi snakket og lo hele veien. Vi hadde et ganske så godt forhold til hverandre, noe jeg likte veldig veldig bra. Jeg kunne fortelle henne alt. Alt. Hun var som den bestevennen jeg aldri fikk. Ikke tenk stygt om meg nå, Jenn er verdens beste bestevenn, men jeg forteller ikke alt til henne. Noen hemmeligheter må man holde på. Ikke sant?

''Er du helt serr?'', jeg slapp baggen jeg hadde i hendene og måpte over huset. Hun er gammel, greit kanskje ikke så veldig gammel, men så har hun det fine huset? Hvor kommer alle pengene fra, sa du? ''Jeg tror det'', lo hun og gikk mot hovedinngangen. Altså døren, om dere skulle lure. ''Når ble du rik?'', spurte jeg henne fortsatt sjokkert over synet på huset. Kanskje dere vil se hvordan det ser ut? Slik at dere vet hvordan huset jeg skal bo i, i noen uker nå, ser ut? Great, leggo!
Forsiden Custom_home_design_1_large
Baksiden 
Tumblr_m8zlaazwa41r1z3tto1_500_large

 

Og det beste av alt. Wait for it, wait for it. wait for it. BEOM! Soverommet!N2z5tjm1b9g_large

.. okei, okei, bare ignorer spisebordet og tenk deg at det er et
walk in closet istedenfor, okei? Okei. 

En uke senere ( beklaaager for hoppinga, men det er nå det skjer ting):


Jeg er ikke hjemme nå, men jeg fikk låne en PC og skrive en del til dere! Er ikke jeg bare snill da? Fikk egentlig ikke tid til å
skrive idag, men jeg pirket ut lit tid. Så here you gooo! Vell, jeg tenkte å ha en marraton til helgen! Bare kanskje. Om jeg ikke skal noe på lørdag, får jeg muligens tid å ha en liten marraton. Hva sier dere til det? :)

-Hva syntes dere så langt?
 -KM

Kommer deler senere
Heihei! Som jeg skrev på slutten av del to i går, er jeg veldig opptatt siste delen av denne uken. Mye av tiden går til å øve på prøver, presentasjoner, skoleball osv. Jeg håper dere virkelig forstår at jeg må legge tid til skole også :) Nå skal jeg på besøk og kommer ikke hjem før i kveld. Kan være jeg lager en del imens jeg er på besøk :) 

3135711420_1_26_2t8fmlnr_large

-Km

I want to remember it - del 2
Mamma hadde kommet med en ide om å reise til Atlanta for å besøke mormor, men hva skulle jeg der? Jeg kjente ingen derfra, og det verste av alt: Hun ville ha meg der resten av ferien! Hva skulle jeg svare? Jeg hadde ikke noe annet å gjøre, Jenn dro til Hawaii med familen, heldig, og ellers hadde jeg ingen andre jeg kunne tenke meg å tilbringe ferien med. ''Mamma!'', ropte jeg etter å grublet på om jeg skulle reise, eller ikke. ''Hva er det, vennen?'', sa hun i det hun kom inn på rommet. Jeg satt og lekte med fingrene mine før jeg så opp på henne. ''Jeg tror jeg vil reise til Atlanta'', sa jeg og ga henne et halv-ekte smil.''Flott!''Vell, da ... får jeg tilbringe sommeferien min hos mormor, i Atlanta, uten noen venner. Hvordan skulle det gå? 


 

Jeg hadde sutte for meg selv på flyplassen i en god stund nå, og flyet skulle vell gå om ikke altfor lenge. Håpet jeg på. Jeg tittet på klokka enda en gang, og lurte på hvorfor dem ikke hadde ropt opp dem som skulle til Atlanta. Jeg gikk bort til en av informasjonsbodene, som stod ikke så langt unna. ''Hei, når går flyet til Atlanta?'', spurte jeg damen som satt bak disken. Hun ga meg et blikk før hun begynte å taste på datamaskinen. ''Flyet gikk for tre timer siden'', svarte hun og tastet noe videre på maskinen. ''Tuller du med meg?!'', ropte jeg irritert og slo opp armene. ''Hva faen skal jeg gjøre nå?'', sa jeg til meg selv og satte meg ned igjen.

Justins POV:

Jeg stod på flyplassen, trøtt og sliten, og var klar til å ta privatflyet mitt til Atlanta. Crewet hadde bestemt at vi skulle ha pause i hele sommer, og bare ta det helt med ro. Idet jeg skulle til å sette meg ned overhørte jeg en jentestemme, som snakket med en dame, som satt i informasjonsboden. ''Tuller du med meg?'', ropte hun ganske så irritert og slo opp armene. Jeg lo en kort latter, før øynene mine fulgte henne til en sofa hun satte seg ned i. ''Hva faen skal jeg gjøre nå?'', kunne jeg høre henne si til seg selv. ''Kanskje jeg skal gå bort til henne og se hva det er?'', tenkte jeg..

Ditt POV:

Jeg hadde hendene på hodet og prøvde å komme på med en løsning, da jeg merket noen satte seg ned vedsiden av meg. Sinne og irritasjonen hadde tatt over meg, så jeg gadd ikke å bry meg om hvem det var. ''Går det bra?'', sa en guttestemme etter en liten stund. ''Ser det sånn ut?'', glefset jeg og snudde meg mot han. Jeg angret med en gang jeg hadde glefset mot han. Var ikke han Justin Bieber? Åh... 
Han lo litt før han så ned i bakken med et smil. ''Egentlig, nei'', smilte han og så på meg.  Et irriterende sukk kom ut av meg og jeg himlet kort med øynene. ''Hey, hørte flyet ditt til Atlanta allerede har flydd? Vell, jeg skal dit nå. Du kan sikkert fly med oss, om du vil da?'' Hørte jeg rett? Fikk jeg sitte på med han til Atlanta? Hvem sier nei til noe slikt? Ikke jeg ihvertfall. ''Om jeg for lov'', svarte jeg han lit sjenert og reiste meg opp. Han nikket og førte meg bort til 'inngangen til flyet'. ''Ey, Scooter! Har vell ikke noe imot om ...'' ''-Kate'', svarte jeg fort. ''.. Kate tar samme fly som oss til Atlanta?''. Scooter, som han het, smilte litt og ga fra seg et lite nikk. 

Etter at vi hadde satte oss på flyet begynte vi å snakke om alt fra A til Å. ''Fortell meg litt om deg selv da!'', sa Justin og ga meg et lite smil. Jeg satte beina opp i setet og tenkte litt over hva jeg skulle si. Var det noe spesielt å si egentlig? ''Vell, jeg bor i LA sammen med moren min og har en bror, men jeg ser sjeldent til han'' Justin ga meg et skjevt smil. ''Jeg er 16 og har bursdag i slutten av sommeren'' avsluttet jeg. Vi snakket videre om alt og ingenting, og på slutten av flyturen  hadde vi allerede blitt gode venner. Jeg følte jeg hadde kjent han så lenge jeg kunne huske. Han fikk meg til å le flere ganger og vi hadde det utrolig morsomt. Jeg så ikke han som Justin Bieber, verdenskjente sangeren fra Canada, men Justin Drew Bieber.  En helt vanlig tennåring. 

I Atlanta:

427725_526993880666580_1797738184_n_large


Har ikke sett igjennom om det er skrivefeil, så beklager det.
Hva syntes dere om at de traff hverandre på den måten?
Hadde satt pris på om dere skrev noe annet en ''mer'', og heller skriver om hvordan historien er så langt/noe som kunne gjort bedre.

Skrev denne delen i skriveboka mi på skolen, imens resten av klassen så på film. Haha! Jeg har det egentlig supertravelt de neste dagene, men det kommer ut en del hver dag! Om jeg får tid kommer det flere :) Jeg går trossalt i tiende klasse, og det siste året er det året man må jobbe for å få de karrakterene man må ha for å komme seg videre her i livet. Håper dere forstår!
-Km 

 

I want to remember it - NY HISTORIE - del 1
Siden dette er min første historie her på bloggen, blir ikke historien et ''super wow''. Det er vell alltid slikt i begynnelsen, eller hva? Er vanskelig, spesielt for meg, å tenke ut hele historien med en gang, men jeg skal prøve mitt beste! Har forresten fått en liten inspirasjon av filmen High School Musical 2/3. Ikke spør meg hvorfor, jeg bare fikk det. Jeg satt her en dag og så på filmene sammen med søsteren min og fikk en ganske god ide om noe som skulle skje i historien. Husk at dere gjerne kan komme med noen ideer også!

I denne historien har jeg valgt å ikke la hovedpersonen hete ''dn'', men Kate. Syntes det blir enklere for meg å skrive og lettere og huske. Kate bor i LA sammen med moren og broren hennes, som hun sjeldent ser. Mer får dere vite om han senere i historien. Kate er forresten bare 16, men fyller 17 i slutten av sommeren. Dere kan tenke at Kate er en helt vanlig tennåring som henger med venner, fester noen ganger og er godt likt av de fleste. Skal vi begynne historien da?


 

''Kate, stå opp! Skole!''I dag var det den siste dagen på skolen, før sommerferie. Jeg gledet meg, eller alle gledet seg. Jeg spratt opp av sengen og gjorde meg klar til skolen. Å pynte meg for skolen var jeg ikke så veldig interessert i, men siden det var siste dagen på skolen gjorde det vell ikke noe. ''Skal du sitte på med Jenn?'', spurte mamma meg i det jeg kom ned trappen. Jeg svarte med et lite ''mhm'', før jeg forsvant ut døren og hoppet inn i bilen, hvor Jenn satt. ''Hey, girl! Snart klar for sommerferie?'', sa hun i det jeg satte meg inn i bilen. ''Gjett om'', svarte jeg før vi kjørte av gårde til skolen.

Bare noen minutter igjen, og det var sommerferie. Jeg startet å telle ned inni meg. ''7, 6, 5, 4''.  Bare noen sekunder igjen nå. ''3, 2, 1''. Jeg hørte plutselig alle begynne å juble og skoleklokken som ringte. Endelig var det sommerferie! Jeg hadde sett frem til dette i en god stund. ''La sommerferien starte'', tenkte jeg før jeg forsvant ut hovedøren.

Det hadde gått noen dager siden sommerferien startet, og jeg hadde ikke funnet ut hva jeg skulle gjøre denne sommeren. Mamma hadde kommet med en ide om å reise til Atlanta for å besøke mormor, men hva skulle jeg der? Jeg kjente ingen derfra, og det verste av alt: Hun ville ha meg der resten av ferien! Hva skulle jeg svare? Jeg hadde ikke noe annet å gjøre, Jenn dro til Hawaii med familen, heldig, og ellers hadde jeg ingen andre jeg kunne tenke meg å tilbringe ferien med. ''Mamma!'', ropte jeg etter å grublet på om jeg skulle reise, eller ikke. ''Hva er det, vennen?'', sa hun i det hun kom inn på rommet. Jeg satt og lekte med fingrene mine før jeg så opp på henne. ''Jeg tror jeg vil reise til Atlanta'', sa jeg og ga henne et halv-ekte smil.''Flott!''Vell, da ... får jeg tilbringe sommeferien min hos mormor, i Atlanta, uten noen venner. Hvordan skulle det gå? 

Jeg vet dette er en veldig kort del, men la meg komme meg inn i historien og delene blir lengre!

Kanskje ikke verdens beste start, men jeg lover dere at den blir bedre! Trust me! 
Så hva syntes dere så langt?
-Km 

 

Historien begynner i morgen!
Heihei! Ville bare påminne dere om at historien min begynner i morgen, og første del kommer ut rundt tre/fire tiden! Jeg har bestemt at historien skal hete ''I want to remember it''. Dere får vite hva historien skal handle om i morgen! Gleder meg til å begynne skikkelig med historien, har mange ideer! Gleder dere, dere også?

-km

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits