januar 2013

Snart på`n igjen -RikkeHei folkens, først av alt takk for at så mange av dere vil at jeg skal fortsette på A Christmas Miracle. Denne uken til og med Onsdag har jeg prøver hver dag så jeg får ikke så mye tid til å starte å skrive igjen, men Torsdag er jeg helt uten planer, og har leiligheten for meg selv så da håper jeg på å få lagt ut en del.

Hvis DU har noen ønsker som du vil skal skje så skriv det i kommentar feltet så skal jeg lese gjennom og se om jeg kan bruke det i historien (noe jeg som regel gjør når leserne har ønsker)

Ha en fortsatt god kveld alle sammen :)

-RikkeVD

Woops.... RikkeHei alle sammen. Som vanlig så sitter jeg her med dårlig samvittighet. Nå er det snart en månde siden jeg skrev forrige del av A Christmas Miracle. Grunnen til at det plutselig brått ble slutt på oppdateringene av historien er fordi det skjedde så mye plutselig å jeg fikk ikke tid til å oppdatere, så kom skolen og masse drit skjedde da.

Jeg har et spørsmål til dere:

Vil dere at jeg skal fortsette med historien selvom det strengt tatt ikke er jul lenger (det er snø her oppe i nord hvis det teller). Jeg har flere planer om denne historien som kommer inn når det er sommer/vår (i historien).

Så hvis noen fortsatt vil lese om Justin og Alice så kan jeg skrive ferdig den historien så lager jeg en oppfølger som ikke utspilles i Desember/juletider.

Hva syns dere?

Et lite kyss fra Justin som et plaster på såret ;)

-RikkeVD

I want to remember it - del 4En uke senere ( beklaaager for hoppinga, men det er nå det skjer ting):


''Kate, Kate, Kate, KATE!!'' Stemmen ble bare mere og mere irriterende og plutselig mye tydligere. ''KATE!'', personen ropte så høyt at det var like før jeg fikk hjerteinfarkt. Øynene mine spratt opp og jeg stirret sjokkert på Justin, som holdt på le seg ihjel. ''Faen, det skal du få igjen for! Jeg kunne ha dødd!'', ropte jeg og begynte å løpe mot han. I det siste hadde vi hengt en del sammen, like greit egentlig. Hadde ikke akkurat noen andre å være med, så hvorfor ikke? Vi hadde kanskje løpt rundt i huset i ti minutter, før vi begge lå utslitt på sengen. ''Lover deg, skal ta igjen en dag'', pustet og peste jeg. Justin lo en kort latter og så dumt mot meg. ''En dag, ja'', lo han. Den gutten altså. Man merket ikke at han var selve Justin Bieber - musikkstjernen, men Justin Bieber - en vanlig tennåring. 

''Nei, jeg må komme meg hjemmover. Være med deg i morgen også?'', han reiste seg og så mot meg. Jeg ga han det dumme blikket og han fniste. ''Jeg tar det som et ja'' Jeg smilte til han og reiste meg for å gi han en klem. Parfymen hans duftet en mild manneparfyme (lol) og jeg lover deg, den luktet godt! ''Hade, og Justin'' Han snudde seg og så på meg med et blikk jeg kunne smeltet av. ''Ikke vekk meg i morgen på samme måte!'', advarte jeg han og pekte på han. Han ristet på hodet og ga fra seg et lurt smil, før han gikk ut døra og ned trappen. Like etterpå hørte jeg en ytterdør ble smelt igjen. Jeg stønnet høyt og la meg langflat ned i sengen. Det var noe med Justin jeg ikke kunne sette fingeren på, jeg visste virkelig ikke hva det var. Det irriterte meg skikkelig at jeg ikke visste det, for jeg hadde tenkt den samme tanken i noen dager nå. 

2772813_jan13lb1_large

Kanskje jeg var forelsket i han? Bare en tanke. Jeg hadde bare kjent han i rundt en uke, og allerede begynt å likt han. Går det ann? Jeg satt og tenkte for meg selg en god stund. Jeg hadde lugge på rommet med dyner over meg, snop, chips og brus og bare lugget her og tenkt. Det var herlig å bare ta det helt med ro og ligge og tenke. Det var noe jeg elsket mest av alt, fred. Jeg skulle ihvertfall bruke sommeren til å lage minner jeg ville huske for resten av livet. Jeg ville huske denne sommeren. En sommer jeg var i Atlanta - og møtte Justin Bieber. I want to remember it.


denne delen ble skikkelig rar, kanskje vanskelig å lese også. Hadde skrevet en del, men begynte på nytt igjen. Har en presentasjon igjen, før jeg kan ta det helt med ro med skole igjen. Er såå deilig å tenke på at  om ikke lenge (bare noen få måneder), er det ferie igjen. 

-Hva syntes dere om at Justin og Kate har blitt venner?
-Noe jeg kunne ha endret på? 
KM 

svar på kommentarerHeii! Tenkte jeg kunne svare på to kommentarer jeg fikk for noen dager siden.

 
Kommentar 1: Jada, jeg kan! Men mormoren kan du også se for deg, var liksom det som var meningen. Men jeg skal se om jeg gjør det :)

Kommentar 2: Jeg er fult klar over hva du 'kritiserte' meg for, men jeg er ikke kommet halvparten inn i historien engang. Om du skønner? Jeg er klaaaaar over at jeg ikke har beskrevet steder, tider, personer osv. men jeg må komme meg inn i historien for å 'beskrive' mer. if ya know what i mean.


Ellers, tilbake til infao om historien: Har vært dårlig oppdatering av historien i det siste, men jeg har forskjellige grunner til det. Kanskje jeg ikke var den beste på å bli gjesteblogger, men 2013 har startet med et pangstart. Skjer alffor mye i det siste. De som går i tiende skjønner vell presset? Great,

Kommer kanskje en del i morgen btw. Jeg lese til to prøver jeg skal ha til mandag, stress!
-KM 

yao guys!Hello! Jeg er ikke helt sikker på om det kommer en del ut i dag, beklager! Har ikke vært hjemme siden i dag tidlig, før nå. Jeg har et prosjekt jeg må lage ferdig, lekser og pakke til i morgen. Om jeg klarer å lage prosjektet ferdig, skal jeg se om jeg kan skrive en liten del til dere!

I morgen skal jeg på et ball, på skolen, og er dermed ikke helt sikker på om det kommer noen deler da heller. Jeg beklager folkens! Lover å ta det igjen i helgen. Føler meg som en dum gjesteblogger nå, som liksom skal oppdatere så mye, men jeg er nødt til å 'fokusere' på det jeg gjør bak bloggen. Im sorraay.

Og over til noe annet, tusen takk for alle kommentarene på forrige del! Men. Om dere kunne skreve noe mer enn ''mer'', hele tiden? Er litt kjipt å bare lese slike kommentarer. Om dere kunne skrevet noe som kunne ha ''kritisert'' delen, eller noe annet? Haha, om dere skjønner? :)
269741_245146648828848_100000005452938_1065680_2154531_n_large
-KM 

 

I want to remember it - del 3Han fikk meg til å le flere ganger og vi hadde det utrolig morsomt. Jeg så ikke han som Justin Bieber, verdenskjente sangeren fra Canada, men Justin Drew Bieber.  En helt vanlig tennåring. 

I Atlanta: ''Vell, vi ses!'', sa jeg idet jeg skulle gå ut av flyplassen. Vi hadde ankommet for ikke så lenge siden, og jeg kjente jeg var klar for å se mormoren min igjen. Faktisk. ''Ja, håper det!'', sa Justin og ga meg det fineste smilet jeg noen gang hadde sett. Rødfargen i kinnene mine begynte vell å vise, for han begynte straks og le. ''Ikke vær flau, du er en nydelig jente!'' Sa han nettopp at jeg var nydelig? Er ikke mange som får høre det av selveste Justin Bieber, eller. Nei, glem det. En liten latter kom ut av munnen min og mumlet et lite ''Takk''. ''Før du går, får jeg nummeret ditt?'', spurte han og ga meg det fine smilet sitt. Jeg fikk telefonen hans og tastet inn nummeret mitt, med navn ''Kate<3''. ''Snakkest!'', var det siste jeg sa til han før jeg gikk blid ut av flyplassen. Tenk, Justin Bieber har nummeret mitt!

''Kate!'' Stemmen var for godt til og kjenne igjen, og jeg snudde meg fort mot stemmen. ''Mormor!'' Jeg løp mot henne og omfavnet henne med en stor klem. Noen gang opplevd å ikke sett noen på lenge, og du bare gi dem den største klemmen? ''Jeg har savnet deg sånn'', mumlet mormor inn i nakken min og klemte meg enda hardere. Skvist jente her! ''Kom, bilen står rett utenfor!'' Vi tok all bagasjen og satte oss i bilen og kjørte til huset til mormor. Ahh! Egentlig, når jeg tenker meg godt om, har jeg savnet dette stedet. Alle menneskene, naturen, byen, husene og ikke minst mormor såklart. Bilturen tok ikke den lange tiden, og vi snakket og lo hele veien. Vi hadde et ganske så godt forhold til hverandre, noe jeg likte veldig veldig bra. Jeg kunne fortelle henne alt. Alt. Hun var som den bestevennen jeg aldri fikk. Ikke tenk stygt om meg nå, Jenn er verdens beste bestevenn, men jeg forteller ikke alt til henne. Noen hemmeligheter må man holde på. Ikke sant?

''Er du helt serr?'', jeg slapp baggen jeg hadde i hendene og måpte over huset. Hun er gammel, greit kanskje ikke så veldig gammel, men så har hun det fine huset? Hvor kommer alle pengene fra, sa du? ''Jeg tror det'', lo hun og gikk mot hovedinngangen. Altså døren, om dere skulle lure. ''Når ble du rik?'', spurte jeg henne fortsatt sjokkert over synet på huset. Kanskje dere vil se hvordan det ser ut? Slik at dere vet hvordan huset jeg skal bo i, i noen uker nå, ser ut? Great, leggo!
Forsiden Custom_home_design_1_large
Baksiden 
Tumblr_m8zlaazwa41r1z3tto1_500_large

 

Og det beste av alt. Wait for it, wait for it. wait for it. BEOM! Soverommet!N2z5tjm1b9g_large

.. okei, okei, bare ignorer spisebordet og tenk deg at det er et
walk in closet istedenfor, okei? Okei. 

En uke senere ( beklaaager for hoppinga, men det er nå det skjer ting):


Jeg er ikke hjemme nå, men jeg fikk låne en PC og skrive en del til dere! Er ikke jeg bare snill da? Fikk egentlig ikke tid til å
skrive idag, men jeg pirket ut lit tid. Så here you gooo! Vell, jeg tenkte å ha en marraton til helgen! Bare kanskje. Om jeg ikke skal noe på lørdag, får jeg muligens tid å ha en liten marraton. Hva sier dere til det? :)

-Hva syntes dere så langt?
 -KM

Anbefales!Hei! Kanskje ingen av dere gidder å lese dette, men dere burde! Forresten det kommer en del fra KM senere i dag.

Så selv om Rikke ennå ikke har lagt ut en del av historien sin kommer hun til å gjøre det snart. Hah, har en masete eier av bloggen her... Uansett ser at KM har startet på historien sin og håpet på at flere folk kunne støtte henne! Selv om hun har nettopp startet, lover jeg at dere kommer til å like historien. Jeg vet kanskje dere er irritert over at Rikke ikke har lagt ut noen deler ennå, men det kommer! 

Forresten hvis dere ikke har så mye å gjøre for tiden burde dere ta en titt innom Wattpad hvis dere liker å lese historierer. Selvfølgelig er det kanskje noen på norsk, men de fleste er på engelsk. Du kan finne alt mulig av One Direction, Justin Bieber til vampyr historier der. Lover dere at det er verdt å lese historier der! 

Jeg har blitt hektet å lest mange historier der. Sjekk disse ut hvis du elsker å lese historier! Ja, de er på engelsk, men utrolig bra!  Jeg anbefaler disse:

http://www.wattpad.com/story/851449-my-bestfriend-is-a-jerk - Ble hektet med en gang! Elsket den! Utrolig søt historie, samtidig som du blir sur, lei deg hvis du blir revet inn av historien. Ferdig skrevet historie. 

http://www.wattpad.com/story/3707809-upside-down-teen-fiction - Nettopp startet, men det virker som hun oppdaterer en del hver dag. De er lange, og du blir revet med (håper jeg på) etter hvert. Uferdig skrevet historie. 

http://www.wattpad.com/story/1685843-mr-popular-and-i - ELSK! Det er alt jeg kan si. Uferdig skrevet historie. 

http://www.wattpad.com/story/3594846-dark - Harry Styles historie, du blir fort hektet. Ferdig skrevet historie. 

http://www.wattpad.com/story/1906321-and-then-i-met-you - Har ikke oppdatert på lenge, men de første fem delene er utrolig bra! Uferdig skrevet historie. 

 

Gjerne kommenter om du sjekker de ut eller hva du synes hvis du har lest/skal lese de. ANBEFALES ALTSÅ! 

HOKL

Kommer deler senereHeihei! Som jeg skrev på slutten av del to i går, er jeg veldig opptatt siste delen av denne uken. Mye av tiden går til å øve på prøver, presentasjoner, skoleball osv. Jeg håper dere virkelig forstår at jeg må legge tid til skole også :) Nå skal jeg på besøk og kommer ikke hjem før i kveld. Kan være jeg lager en del imens jeg er på besøk :) 

3135711420_1_26_2t8fmlnr_large

-Km

I want to remember it - del 2Mamma hadde kommet med en ide om å reise til Atlanta for å besøke mormor, men hva skulle jeg der? Jeg kjente ingen derfra, og det verste av alt: Hun ville ha meg der resten av ferien! Hva skulle jeg svare? Jeg hadde ikke noe annet å gjøre, Jenn dro til Hawaii med familen, heldig, og ellers hadde jeg ingen andre jeg kunne tenke meg å tilbringe ferien med. ''Mamma!'', ropte jeg etter å grublet på om jeg skulle reise, eller ikke. ''Hva er det, vennen?'', sa hun i det hun kom inn på rommet. Jeg satt og lekte med fingrene mine før jeg så opp på henne. ''Jeg tror jeg vil reise til Atlanta'', sa jeg og ga henne et halv-ekte smil.''Flott!''Vell, da ... får jeg tilbringe sommeferien min hos mormor, i Atlanta, uten noen venner. Hvordan skulle det gå? 


 

Jeg hadde sutte for meg selv på flyplassen i en god stund nå, og flyet skulle vell gå om ikke altfor lenge. Håpet jeg på. Jeg tittet på klokka enda en gang, og lurte på hvorfor dem ikke hadde ropt opp dem som skulle til Atlanta. Jeg gikk bort til en av informasjonsbodene, som stod ikke så langt unna. ''Hei, når går flyet til Atlanta?'', spurte jeg damen som satt bak disken. Hun ga meg et blikk før hun begynte å taste på datamaskinen. ''Flyet gikk for tre timer siden'', svarte hun og tastet noe videre på maskinen. ''Tuller du med meg?!'', ropte jeg irritert og slo opp armene. ''Hva faen skal jeg gjøre nå?'', sa jeg til meg selv og satte meg ned igjen.

Justins POV:

Jeg stod på flyplassen, trøtt og sliten, og var klar til å ta privatflyet mitt til Atlanta. Crewet hadde bestemt at vi skulle ha pause i hele sommer, og bare ta det helt med ro. Idet jeg skulle til å sette meg ned overhørte jeg en jentestemme, som snakket med en dame, som satt i informasjonsboden. ''Tuller du med meg?'', ropte hun ganske så irritert og slo opp armene. Jeg lo en kort latter, før øynene mine fulgte henne til en sofa hun satte seg ned i. ''Hva faen skal jeg gjøre nå?'', kunne jeg høre henne si til seg selv. ''Kanskje jeg skal gå bort til henne og se hva det er?'', tenkte jeg..

Ditt POV:

Jeg hadde hendene på hodet og prøvde å komme på med en løsning, da jeg merket noen satte seg ned vedsiden av meg. Sinne og irritasjonen hadde tatt over meg, så jeg gadd ikke å bry meg om hvem det var. ''Går det bra?'', sa en guttestemme etter en liten stund. ''Ser det sånn ut?'', glefset jeg og snudde meg mot han. Jeg angret med en gang jeg hadde glefset mot han. Var ikke han Justin Bieber? Åh... 
Han lo litt før han så ned i bakken med et smil. ''Egentlig, nei'', smilte han og så på meg.  Et irriterende sukk kom ut av meg og jeg himlet kort med øynene. ''Hey, hørte flyet ditt til Atlanta allerede har flydd? Vell, jeg skal dit nå. Du kan sikkert fly med oss, om du vil da?'' Hørte jeg rett? Fikk jeg sitte på med han til Atlanta? Hvem sier nei til noe slikt? Ikke jeg ihvertfall. ''Om jeg for lov'', svarte jeg han lit sjenert og reiste meg opp. Han nikket og førte meg bort til 'inngangen til flyet'. ''Ey, Scooter! Har vell ikke noe imot om ...'' ''-Kate'', svarte jeg fort. ''.. Kate tar samme fly som oss til Atlanta?''. Scooter, som han het, smilte litt og ga fra seg et lite nikk. 

Etter at vi hadde satte oss på flyet begynte vi å snakke om alt fra A til Å. ''Fortell meg litt om deg selv da!'', sa Justin og ga meg et lite smil. Jeg satte beina opp i setet og tenkte litt over hva jeg skulle si. Var det noe spesielt å si egentlig? ''Vell, jeg bor i LA sammen med moren min og har en bror, men jeg ser sjeldent til han'' Justin ga meg et skjevt smil. ''Jeg er 16 og har bursdag i slutten av sommeren'' avsluttet jeg. Vi snakket videre om alt og ingenting, og på slutten av flyturen  hadde vi allerede blitt gode venner. Jeg følte jeg hadde kjent han så lenge jeg kunne huske. Han fikk meg til å le flere ganger og vi hadde det utrolig morsomt. Jeg så ikke han som Justin Bieber, verdenskjente sangeren fra Canada, men Justin Drew Bieber.  En helt vanlig tennåring. 

I Atlanta:

427725_526993880666580_1797738184_n_large


Har ikke sett igjennom om det er skrivefeil, så beklager det.
Hva syntes dere om at de traff hverandre på den måten?
Hadde satt pris på om dere skrev noe annet en ''mer'', og heller skriver om hvordan historien er så langt/noe som kunne gjort bedre.

Skrev denne delen i skriveboka mi på skolen, imens resten av klassen så på film. Haha! Jeg har det egentlig supertravelt de neste dagene, men det kommer ut en del hver dag! Om jeg får tid kommer det flere :) Jeg går trossalt i tiende klasse, og det siste året er det året man må jobbe for å få de karrakterene man må ha for å komme seg videre her i livet. Håper dere forstår!
-Km 

 

I want to remember it - NY HISTORIE - del 1Siden dette er min første historie her på bloggen, blir ikke historien et ''super wow''. Det er vell alltid slikt i begynnelsen, eller hva? Er vanskelig, spesielt for meg, å tenke ut hele historien med en gang, men jeg skal prøve mitt beste! Har forresten fått en liten inspirasjon av filmen High School Musical 2/3. Ikke spør meg hvorfor, jeg bare fikk det. Jeg satt her en dag og så på filmene sammen med søsteren min og fikk en ganske god ide om noe som skulle skje i historien. Husk at dere gjerne kan komme med noen ideer også!

I denne historien har jeg valgt å ikke la hovedpersonen hete ''dn'', men Kate. Syntes det blir enklere for meg å skrive og lettere og huske. Kate bor i LA sammen med moren og broren hennes, som hun sjeldent ser. Mer får dere vite om han senere i historien. Kate er forresten bare 16, men fyller 17 i slutten av sommeren. Dere kan tenke at Kate er en helt vanlig tennåring som henger med venner, fester noen ganger og er godt likt av de fleste. Skal vi begynne historien da?


 

''Kate, stå opp! Skole!''I dag var det den siste dagen på skolen, før sommerferie. Jeg gledet meg, eller alle gledet seg. Jeg spratt opp av sengen og gjorde meg klar til skolen. Å pynte meg for skolen var jeg ikke så veldig interessert i, men siden det var siste dagen på skolen gjorde det vell ikke noe. ''Skal du sitte på med Jenn?'', spurte mamma meg i det jeg kom ned trappen. Jeg svarte med et lite ''mhm'', før jeg forsvant ut døren og hoppet inn i bilen, hvor Jenn satt. ''Hey, girl! Snart klar for sommerferie?'', sa hun i det jeg satte meg inn i bilen. ''Gjett om'', svarte jeg før vi kjørte av gårde til skolen.

Bare noen minutter igjen, og det var sommerferie. Jeg startet å telle ned inni meg. ''7, 6, 5, 4''.  Bare noen sekunder igjen nå. ''3, 2, 1''. Jeg hørte plutselig alle begynne å juble og skoleklokken som ringte. Endelig var det sommerferie! Jeg hadde sett frem til dette i en god stund. ''La sommerferien starte'', tenkte jeg før jeg forsvant ut hovedøren.

Det hadde gått noen dager siden sommerferien startet, og jeg hadde ikke funnet ut hva jeg skulle gjøre denne sommeren. Mamma hadde kommet med en ide om å reise til Atlanta for å besøke mormor, men hva skulle jeg der? Jeg kjente ingen derfra, og det verste av alt: Hun ville ha meg der resten av ferien! Hva skulle jeg svare? Jeg hadde ikke noe annet å gjøre, Jenn dro til Hawaii med familen, heldig, og ellers hadde jeg ingen andre jeg kunne tenke meg å tilbringe ferien med. ''Mamma!'', ropte jeg etter å grublet på om jeg skulle reise, eller ikke. ''Hva er det, vennen?'', sa hun i det hun kom inn på rommet. Jeg satt og lekte med fingrene mine før jeg så opp på henne. ''Jeg tror jeg vil reise til Atlanta'', sa jeg og ga henne et halv-ekte smil.''Flott!''Vell, da ... får jeg tilbringe sommeferien min hos mormor, i Atlanta, uten noen venner. Hvordan skulle det gå? 

Jeg vet dette er en veldig kort del, men la meg komme meg inn i historien og delene blir lengre!

Kanskje ikke verdens beste start, men jeg lover dere at den blir bedre! Trust me! 
Så hva syntes dere så langt?
-Km 

 

Historien begynner i morgen!Heihei! Ville bare påminne dere om at historien min begynner i morgen, og første del kommer ut rundt tre/fire tiden! Jeg har bestemt at historien skal hete ''I want to remember it''. Dere får vite hva historien skal handle om i morgen! Gleder meg til å begynne skikkelig med historien, har mange ideer! Gleder dere, dere også?

-km

Ny gjesteblogger!Heihei! Jeg har vært så heldig og blitt den nye gjestebloggen på hokl! Syntes det blir utrolig spennende å få lov til å blogge på en ganske så populær historieblogg. Jeg har valgt å være anonym, av forskjellige grunner, men kan fortsatt fortelle litt om meg selv. Jeg er en 15 år gammel jente fra bergen, som liker å være med venner, ta bilder og lese. I år er det siste året mitt på ungdomsskolen, men jeg tror jeg klarer å dele ett par innlegg for dere om dagen. Har ikke så mye å gjøre på fritiden, enn lekser :)

Jeg har valgt å ikke begynne på historien min før mandag, mest fordi jeg skal på juletrefest i morgen og har tenkt til å planlegge historien min. Hadde vært veldig fint om dere kunne komme med noen ideer! Tar i mot alle! Da snakkest vi på mandag med en ny historie :)

Justin-bieber-rollingstone-photoshoot-magazine-2012-justin-bieber-31624092-2000-2160_large

- KM

 

Gjesteblogger valgt ut!Hei dere! 

Håper dere har en god helg så langt og jeg har lest gjennom søknadene til gjestebloggerne. Jeg valgte å ta noen som IKKE hadde blogg. Grunnen til det er at da slipper de og få ekstra mye stress i livet sitt, og håper kanskje de skjønner det. Det sto mellom to søte jenter, men den nye gjestebloggeren får mail så snart som mulig om informasjon så håper jeg hun kan starte så fort som mulig :-) Alle som sendte inn søknad kan sjekke mailen sin! 

Tusen takk for alle søknadene! Jeg håper dere kommer til å like den nye gjestebloggeren og håper hun gjør en god jobb med bloggen! 

HOKL

Superlady - Imagine + søking av gjestebloggerHei dere! Tusen takk for kommentarene på den siste imagine jeg skrev. Rikke kommer til å skrive snart, håper jeg og jeg SØKER også gjesteblogger her. Det står mer informasjon om det på slutten av innlegget :-)


"Nei, seriøst", spurte jeg oppgitt mot kameramannen og han nikket stort. "Ja, bare noen par bilder til frøken DE (Ditt etternavn)", sa Oliver som han het. Jeg smilte og gjorde de siste stilligene før jeg endelig var ferdig med å ta bilder til et magasin. "Flott DN, nå rekker du og gjøre ferdig intervjuet med magasinet også", sa manageren min Frederica. "Jepp, den er grei", sa jeg med et skjevt smil. Jeg var virkelig lei av jobben noen ganger. Det var alltid det samme, men jeg elsket og møte på fansen min. Det var det beste ved hele jobben min. Jeg var en sanger, og brukte sanger til å uttrykke følelser og komme meg bort fra virkeligheten i bare noen få minutter. Jeg elsket virkelig å synge og hadde kommet utrolig langt! Det eneste jeg manglet var en søt og herlig kjæreste. Jeg ønsket meg en kjæreste utrolig mye, siden noen ganger trengte jeg å ha noen som skjønte meg helt. Gjennom all haten jeg fikk og gjennom all kjærligheten jeg fikk fra fansen. Jeg trengte bare noen som støttet meg hele tiden.

Heart Me

Intervjuet gikk utrolig flott og jeg hadde endelig fri resten av dagen. "Vi sees i morgen", sa jeg med et smil mens jeg vinket til Frederica og Ken (Livvakten min). "Hade DN", sa Frederica og Ken i kor etter meg. Jeg trengte ikke en livvakt overalt hvor jeg gikk. Jeg gikk ut av byggningen og kikket rundt omkring til den nærmeste resturangen. Jeg var utrolig sulten og måtte bare ha noen timer alene med spising rundt omkring med helt anonyme personer. Jeg så Vapiano (En utrolig bra resturang) på et hjørne og gliste stort. Jeg ble utrolig ivirg og kjente magen min rumle. Jeg holdt øye med skiltet til resturangen mens jeg gikk og plutselig kjente jeg et hard slag i skulderen. Jeg hylte smått og landet på bakken med rompen først. "Auu", mumlet jeg forsiktig og ristet på hodet før jeg så opp. "Jeg er så utrolig lei meg!". Jeg kjente igjen ansiktet og smilte. "Fin hilsning Bieber", sa jeg og smilte skjevt. "DN? HA-HA", sa han ironisk. Justin tok hånden sin frem og jeg tok gladelig imot. "Unnskyld for det", sa han mens han hjalp meg med å reise meg opp. "Det går fint, fikk bare litt vondt i skulderen", sa jeg forsiktig. "Jeg beklager... Jeg mistet bare Scooter av syne og nå ser jeg ham ikke i det hele tatt", sa Justin og klødde seg bak hodet. "Åja... Jobber du nå?". Justin smilte og ristet på hodet. "Lyst til å ta en matbit", spurte Justin søtt. "Ja! Gjerne", sa jeg glad. Jeg fikk med Justin på Piano og vi hadde satt oss ned ved et bord i et hjørne hvor nesten igjen kunne se oss. Jeg hadde bestilt en pizza og Justin hadde bestilt sushi som vi begge hadde fått servert. De hadde jo alt mulig på Vapiano.

Twitter

"Så hvordan går det med deg egentlig", spurte jeg Justin. Smilet hannes forsvant og han så ned i bordet. "Jeg og Selena slo opp for en måned siden", mumlet han. "Hva? Nei! Dere var jo så søte sammen", sa jeg og prøvde å få øyekontakt med Justin. "Ja, men pressen vet det jo ikke ennå heller", mumlet han. Det søteste parret i USA hadde nettopp slått opp og jeg ristet forsiktig på hodet. "Jeg er så lei meg, Justin". Han så opp og smilte skjevt. "Det gjør ingenting, det var jeg som slo opp", sa han lavt. Hvorfor slo Justin opp med Selena? Jeg trodde Justin virkelig likte Selena ganske så godt. "Men hvorfor", mumlet jeg frem. Justin så bort fra meg inntil veggen. "Jeg liker noen andre", sa han med en lav og forsiktig stemme. Tankene fløy gjennom hodet mitt og Justin så tilbake på meg igjen. "Vil du fortelle meg om henne", spurte jeg med et lite smil. Jeg og Justin hadde blitt gode venner ettersom vi hadde hatt noen konserter sammen. "Jeg tror ikke du vil vite det", sa Justin og tok en bit av sushien sin. "Men vi forteller jo alt sånn til hverandre... Nesten", sa jeg og Justin lo litt. Jeg tok en slurk av brusen min og følgte nøye med på Justin sine bevegelser. Jeg kan si jeg hadde alltid hatt en liten crush på Justin siden han var nesten som en perfekt kjæreste, i hvert fall fra mitt syn. "Dette her er anderledes, trust me" sa Justin. Jeg tok en bit av pizza stykket mitt og all forhåpningen i meg sank ned. "Så har jeg møtt henne da?". Jeg måtte jo få vite det. Jeg visste alt om Justin og Selena siden Justin stolte så utrolig mye på meg. "Kanskje", sa han med et blunk. "Åh, idiot", lo jeg og Justin slapp ut et lite fnis. Jeg bestemte meg for og glemme om denne "Superlady" som jeg kalte henne og startet på ett nytt tema med Justin.

Jeg hadde kommet meg hjem og Justin satt nå i sofaen med meg mens vi så på One Day. Det var en film som handlet om to bestevenner som hadde følelser for hverandre mens innså ikke det før senere i livet. Det var så utrolig trist slutt og jeg satt der med tårer. "DN da... Hysj, livet ditt blir ikke slik som det der", hvisket Justin i øret mitt. "Håper ikke det", snufset jeg. Justin lo og strøk meg forsiktig over armen mens jeg satt der og tørket tårene vekk. "Det er fordi din store kjærlighet kommer til å si det mye tidigere fordi han ikke klarer å holde seg lengere", sa Justin søtt. Jeg snudde hodet mitt mot Justin og smilte. "Tror du jeg har noen", spurte jeg dumt. Selvfølgelig hadde jeg mange guttefans som var gal etter meg, men jeg taklet ikke det som min store kjærlighet akkurat. Justin tok tak i haken min og nikket. "Selvfølgelig har du noen som er helt gal etter deg", sa Justin seriøst. "Minus mine guttefans", sa jeg og lo litt. Justin fniste og ristet på hodet. "Ikke dem jeg snakker om", sa Justin. Prøvde Justin og hinte til noe eller er det bare jeg som er helt fjern? Jeg merket Justin sitt blikk gikk ned på leppene mine, og jeg kjente bare den varme bølgen gå gjennom kroppen min. Det var ikke jeg som var Superlady? Hadde Justin også en crush på meg? Nei, det hadde bare gått en måned siden Justin og Selena slo opp, jeg kunne ikke gjøre noe slik som dette. Justin sitt ansikt kom nærmere mitt og vi var bare noen få millimeter fra hverandre. "Er det jeg som e...". Jeg kom ikke lengere før Justin sine lepper var plantet på mine. Jeg kjente kroppen min boble, og jeg ble helt avslappet. Hele verden var stengt ut. Justin trakk seg fra meg forsiktig og smilte. "Ja, du er min Superlady".

Hva synes dere? :-)


GJESTEBLOGGER SØKES

Navn:

Alder:

Bosted:

Hobbiter:

Andre ting du liker å gjøre på fritiden:

Norsk karakter skriftlig:

Hvor mye tid vil du ta av til å blogge?:

Hvor mange innlegg får du til å skrive hver dag?:

Skriv en kort tekst om hva som helst (10+ setninger kanskje. Som at jeg får se ordspråket ditt):

Vi prøver å finne en gjesteblogger som kan poste ett innlegg ut minst hver eneste dag! Send mail til homkogl@gmail.com hvis du vil blogge på hokl.blogg.no! Vi tar deg godt imot her på hokl :-) Fristen går ut Fredagen/Lørdagen.

 

HOKL, Hedda

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits