februar 2013

I'm not afraid - Del 2"d-du er J-jaso-on" stammet hun redd frem. Åja så hun vet hvem jeg er, joda da må jeg ta med meg henne da. "Ja, nå var du flink, kom bli med meg nå" sa jeg. "H-hva?! Neei! Jeg kan ikke, jeg vill ikke dø" ropte hun hysterisk ut, og noen tårer samlet seg i øynene hennes.


 

JASON'S SYNSPUNKT!

Jeg sukket for meg selv og himlet med øynene. "Nei, du skal ikke dø, med mindre du kommer med meg NÅ" jeg la ordentlig trykk på nå. Hun reagerte kjapt og tok med seg vesken og gikk ut sammen med meg. Vi kom til bilen da hu plutselig stoppet. "Jeg må bare låse butikken" mumlet hun svakt for seg selv. Jeg lo, høyt, men ikke for høyt. Var hun virkelig så dum? Hun snudde seg og så rart på meg. "Hva?! Jeg vill ikke få sparken heller da" sa hun litt mer irritert. "Det er ikke sikkert du kommer tilbake vetdu vesla" sa jeg og lo hånlig av henne. Hun gikk fra ett sint til ett sjokkert uttrykk. "Hva hadde du forventet?" spurte jeg og gikk mot bilen igjen. "KOM DA!!!" ropte jeg når jeg så eller hørte at hun ikke gikk. Jeg kunne høre hun sprang og satte seg i bilen. Jeg gasset på med en gang hun fikk lukket døren. Hun falt litt tilbake, men like i care? END. 

 

Herregud, tenk da. For noen minutter siden var jeg i butikken og hadde tanker om Jason, og skulle holde meg unna han og følte meg trygg siden har var langt i fra der jeg bode, men så sitter jeg i bilen hans og han har truet meg. Har han liksom kidnappet meg nå da? Han sa jo at jeg mest sannsynelig ikke kommer hjem igjen? Jeg så ut av vinduet og selfølgelig hadde det startet å regne. Jeg begynte å tenke på mamma og pappa, mine kjære foreldre som venter på at jeg skal komme hjem fra jobb denne fredagen slik at vi skulle ha en filmkveld med taco og kaker etter på. Og selfølgelig min aller bestevennine, Kate. Hvordan skal jeg klare meg uten henne, vi bruker liksom å møtes hver eneste dag og nå ser jeg for meg at jeg ikke kommer til å få til å se henne på en stund. Jeg kjente tårene renne og jeg tørket de fort vekk, men det kom bare fler, så det var ikke vits i å tørke dem vekk. Jeg kunne så vidt se i sidesynet at Jason så på meg, men kunne ikke brydd meg mindre, han har jo faen ikke følelser! Mamma, pappa, kjære storebror og Kate, jeg kommer til å savne dere, jeg elsker dere. 

Tumblr_mfwrm2t7fb1rgyrzzo1_500_large

 

"Våkne, vi er fremme" hørte jeg stemmen til Jason skjære gjennom ørene mine. Jeg sukket høyt. Jeg som hadde håpet på at det her var en drøm og at jeg bare hadde sovnet bak disken på bensinstasjonen. Faen heller, dette er virkeligheten, vi er nødt til å våkne, våkne opp og møte den farlige verden vi lever i, for det er den jeg er på tur mot. Be prepard sier jeg bare til meg selv. Jeg gikk ut av bilen og slengte den hardt igjen. "Hey! Pass på! Den bilen var faen ikke billig" ropte han mot meg. "Jah, sikkert at du har betalt den da" mumlet jeg frekt tilbake. "Hva sa du?" hørt jeg han si med en veeldig irriterende tone. Whoops. "Ingenting" svarte jeg raskt. Men før jeg visste ordet av det ble jeg dyttet mot den harde garasjeveggen. Jeg stønnet pga hvor vondt jeg fikk, han bare smilte ekkelt til meg. "DU SIER IKKE TIL MEG AT JEG ER EN TYV, ELLER NOE ANNET OM MEG!! DU SVARER FAEN IKKE FREKT TILBAKE TIL MEG!!" han tok en liten pause, slik at han skulle få pusten tilbake. Jeg så bare ned, turde ikke å se på han. "ER DET FORSTÅTT?!" og i det han sa det puffet han meg med skuldrene utrolig hardt i veggen. "Auu, jaa" ropte jeg i smerte. Han lo og smilte. "Flink jente, kom nå. Og det er noen gutter i stuen, men ikke bry deg en jævla drit om det de sier og deg eller meg" sa han og så serriøst på meg, jeg nikket raskt. Han tok tak i armen min og førte meg inn mot huset. 

Vi kom inn og lukten av røyk og alkohol slo meg med en gang. Jeg rynket brynene, fyfaen så sykt det skulle stinke da. "Sorry, guttene kom hjem i dag og de feirer og noe" sa han og blunket. Hva var det de feiret egentlig? Jason førte meg inn i stuen og der satt det fire store gutter, med noen alt for kjente fjes, jeg som syntes Jason var nokk. Jeg kjente igjen alle, kan navnene på bare en men kjenner igjen fjesene. Alex vet jeg hvem er, broren til Jason. Alex McCann. "Neimenn, tok du med deg en liten leke? utrolig hot må jeg si" sa han ene. Jeg så raskt bort på han og fikk ett ekkelt smil mot meg. Jeg vendte blikket mitt ned og turde ikke å se på noen akuratt nå. "Skjerp deg, Joe, du er høy, hun er min og ingen annen sin, ok? Kom nå drar vi vesla" sa han frekt og dro med meg opp en trapp. Jeg kunne høre de andre guttene le. "Kos deg da, ikke vær for voldelig denne gangen da Jason okei?" hørte jeg en le, og etterfulgt av alle andre. Jeg fikk frysninger i det Jason snudde seg mot meg og ga meg et ekkelt flørtende glis. Oh noo.. 


mer? hva tror dere skjer videre?

I'm not afraid - Del 1 PREMIEREOkei, da dere! Da starter vi :-D Håper dere liker den, for jeg har veldig skrivelyst på denne og har mange ideer! Dere som ikke liker Jason historier, beklager! Men plis gi den en sjangse. Bare tenk at det er Justin som i en badboy, for det er jo det :p Men DA starter vi :D

og btw, jason kommer inn med en gang..her er det ikke noe venting :D


Hei, mitt navn er Kelsey Jones, og er 17 år. Jeg bor i California et veldig fint og i det siste har det blitt et "farlig" land. Har hørt at det er mye kriminalitet i det siste, men heldigvis ikke noe i nærheten der jeg bor. Jeg har bare hørt om navnet Jason McCann, og den gutten skal jeg passe meg for. Men det at jeg er i samme land som en som voldtar, dreper, bomber og stjeler går meg helt på nervene! Jeg har blitt så sykt paranoid i det siste at jeg for det meste holder meg hjemme og for meg selv.

Nå sitter jeg og venter på at klokken skal bli elleve, for da er jeg ferdig med drittjobben min, på bensinstasjonen. Det er den eneste plassen jeg faktisk fikk jobb, sikkert fordi jeg er så ung, men hallo hva gjør man ikke for penger? Siden det ikke er noen kunder her nå så går jeg og henter et sladderblad så jeg kan lese litt om de tåpelige kjendisene som har rotet seg helt bort i livet sitt. Uff, de har det så rotete og alt for stressende. Herregud, det må jo bare være helt forferdelig å være kjendis, tenk deg da: Sjukt av papparazzier som blender deg med blitz når det er sol ute og spør deg om ting som er helt på tryne. Og pluss om noen fans møter på dem blir jo de nesten voldtatt og kidnappet. Herregud. Det siste jeg vill er å bli kjendis, alt for mye styr. Jeg hørte en bil utenfor og ut kom det en gutt, han fylte på bensin. Jeg regnet med han skulle komme inn og betale siden kort tingen ikke fungerer, og det står det en lapp på. Og jepp jeg hadde rett, gutten kom inn til stasjonen. Dørene åpnet seg og han kom inn. Jeg kunne ikke se fjeset hans, siden han hadde på seg hette, svart bokse, svarte sko og svart hettegenser. Okeei, emo much da eller? Pluss svart skinnjakke, egentlig så så det ganske bra ut. Han gikk litt rundt og så i butikken, jeg kunne høre han banne lett for seg selv. Jeg smilte litt. "Kan jeg hjelpe deg med noe?" spurte jeg han i det han kom mot meg. Han så opp på meg og fyfaen for noen øyner, så nydelige øyne har jeg ikke sett før! Han bare stirret på meg, før han smilte ekkelt mot meg. Han tok den ene hånden bak under skinnjakken og dro opp noe, jeg så det ikke ordentlig. Han dro av seg hetten, og fuck der stod han. Jason McCann. Hva i helvette gjør han her? Og hvorfor i helvette er jeg på jobb nå?! Helvette. Jeg vedder på at øynene mine er like stor som noen tennisballer nå. Han tok hånden sin frem og der holdt han tid en pistol. HVAFAENIHELVETTE?!?

Jeg fikk ikke frem ett eneste ord. Hadde en stor knute i magen og var helt kvalm og trangen på å kaste opp kom flere ganger. Jeg svelget og stirret sjokkert på ham. "Ja, det er en ting" sa han ekkelt og smilte litt større. "Gi meg pengene" sa han med en kald, mørk og rusten stemme. Fyfaen. "H-hva?" stammet jeg frem, og jeg kan godt si at stemmen min skalv som en idiot. "Du hørte godt hva jeg sa vesla!" spyttet han ut, eller nærmest ropte ut. Han var veldig irritert i stemmen og bare stirret på meg og blåholdt i pistolen han siktet mot meg. Han hadde rett, jeg hørte hva han sa, og skjønte jeg måtte være rask så han ikke skulle få drepe meg. Jeg gikk raskt bort til kassen og la alle pengene der og derretter gikk jeg bort til safen og la alle pengene vi hadde der på bordet. Han tok alle pengene i en koffert og smilte fornøyd. Tro meg, jeg stresset noe sykt. Håper bare jeg overlever det her!

JASON'S SYNSPUNKT!

Jenta stresset noe så jævlig, blir irritert av å se på henne! "Men for faen da! Slutt å stress, jeg har det faen ikke travelt!" ropte jeg ut. Jenta så opp på meg i noen sekunder før hun tok ut de siste pengene og la de på disken, med skjelvende hender. "D-d-du er J-jaso-on" stammet hun redd frem. Åja så hun vet hvem jeg er, joda da må jeg ta med meg henne da. "Ja, nå var du flink, kom bli med meg nå" sa jeg. "H-hva?! Neei! Jeg kan ikke, jeg vill ikke dø" ropte hun hysterisk ut, og noen tårer samlet seg i øynene hennes.


Mer? hva syntes dere om første del? er dette en historie dere vill fortsette å lese? Hva tror dere skjer videre?

PS: bruker ikke å lese gjennom så beklager for skrivefeil ;p


SorryHei dere ! Jeg beklager for mitt fravær men har vært syk og har hatt så utrooolig mye lekser og jeg har egen hest jeg må til hver dag. Men saken er at jeg tror jeg kommer til å skrive del ikveld er ikke sikker fordi at jeg er i stallen nå og har time kl .7. Grunnen til at jeg er her så tidlig er fordi st jeg hjelper til litt. Sånn er det på tirsdager og onsdager :) beklager for at jeg er en dårlig gjesteblogger Meb husk jeg gjør mitt beste! <3

Har bestemt megJeg tror det beste for meg og dere er at jeg starter helt på nytt igjen. Denne historien ble ikke som jeg hadde tenkt meg..

Jeg kommer til å skrive en JM (Jason) historie, men vill bare si til dere som ikke leser de: GI DEM EN SJANSE. Jeg elsker de og har så utrolig mye mer fantasi og inspo om Jason istede for Justin. For når jeg skriver en vanlig Justin historie så må jeg tenke meg om for hvert avsnitt jeg skriver mens på Jason så bare skriver jeg og skriver, og nå kommer delene til å bli lengre og! 

Håper jeg får flere tilbakemeldinger og at dere gir den en sjanse! Og historien heter: I'm not afraid

Håper på å starte så fort som mulig!

Hva syntes dere om valget mitt? 

Syk!!Hei dere! Beklager for mitt fravær, men jeg har vært syk i tre dager nå og har rett og slett bare sovet og ikke giddet å gjort en jævla drit. Har heller ikke gjort noe av leksa mi så jeg får høre det imorge.. ehe. Men nå vet dere det!

Jeg ligger i senga og skal sove så jeg er litt våken til skolen imorgen så det blir ingen deler i kveld. BEKLAGER FOR DET!

Men jeg må bare spørre! Er historien dålig? Jeg er skikkelig missfornøyd med den!  Jeg har rett og slett ikke motivasjon til å fortsette på den, og det er ikke så lett når jeg bare har fått 3 kommentarer på TO DAGER. Jeg har jo sett at hun som eier bloggen har fått flere, så da er spørsmålet: Suger jeg så mye? Skal jeg starte på nytt? Tror det blir best for alle egentlig. MEN DA KOMMER JEG TIL Å SKRIVE JASON MCCANN, FOR DET ER DEN JEG HAR MEST INSP. FOR. OG DEN BLIR IKKE BARE VOLDTEKK ( IKKE NOE ) OG IKKE SÅ MYE KRIMINELLE TING, BARE EN GUTT SOM ER KRIMINELL OSV. Svar svar svar :D

-Gjestebloggeren <3

The boy who changed my life - Del 8 Lang del!"Du er jenta fra festen, la meg presentere meg ordentlig" han tok en liten pause. "Hei, jeg heter Justin, hva heter du?" spurte han og smilte stort og rakte meg hånden. HVAA?!?! VAR JUSTIN BIEBER PÅ FESTEN I GÅR?? VAR DET HAN JEG STOD OG FLØRTERT MED OG IKKE MINST DANSET?!?


Jeg kjente jeg ble utrolig nervøs og super glad på samme tid. Gutten som har hjulpet meg gjennom min fars død står rett forran meg og smiler, og han vet ikke at han har reddet livet mitt flere ganger. "Uhm..eh.. Elena" sa jeg sjenert og så ned i bakken. Herreguud, kan dette bli mer tragisk?! Jeg så opp på han og han bare stod der og smilte. Flaks for meg at jeg tok på meg ekstra sminke, sa jo det var lurt!! Tenk på det neste gang, du drar usminket på butikken og møter på Justin Bieber, haha. "Så du skulle ha kaffe?" spurte han og lo. Jeg nikket. "Hvilken?" spurte han. "Øh.. jeg vet ikke, hvem er god?" spurte jeg. Han bare lo. "Denne" sa han og tok ned en pakke til meg. "Takk" sa jeg og så opp på han og smilte. "Bare hyggelig" sa han og lo. "Men du?" spurte jeg. Han nikket. "Hvorfor var DU på den lille festen? Jeg mener du er Justin Bieber og det var fest til Damon og Stefan, og du kjenner jo ikke dem?" spurte jeg. Kanskje ganske random, men da slipper jeg å angre for at jeg ikke spurte, for jeg lurte virkelig på hvorfor han var der. Han lo. "Jo, jeg kjenner Damom hvertfall, vi har vært barndomssvenner" sa han og smilte. Whaat?! Jeg er ganske sikker på at øynene mine så ut som noen tennisballer akuratt nå. "Men.. hvorfor har han ikke sagt noe til meg?" spurte jeg. "Du er Elena, som i Gilbert?" spurte han og så litt spørrende på meg. Jeg gapte..kan han etternavnet mitt?! Hvordan?! "Men..hvordan viste du det?" spurte jeg sjokkert. "Damon, du er jo kjæresten hans, og vi er barndomssvenner, og la meg si han har snakket en del om deg og visst meg bilder. Og jeg beklager det med faren din" sa han. Wow.. what?! Det her var jo bare helt sykt. Hvordan? "Uhmm.. vi er ikke sammen nå" sa jeg og himlet med øynene. "Åh..beklager" sa han og så litt ned. "Det går bra, han var utro, han skal bli far nå" sa jeg og lo av tanken. Han og den største bitchen på hele jorden. "Jaa.. han fortalte meg det der" sa han og lo litt selv. Jeg bare nikket. "Men jeg må nesten gå jeg, har ikke låst døren, ehe." sa han og smilte smått til meg. Jeg nikket. "Greit det" sa jeg. Okei, det her var bare sykt kleint. "Vi snakkes sikkert, forrsten hva er nummeret ditt? Kanskje vi kan finne på noe en gang?" spurte han og smilte stort. Jeg smilte automatisk tilbake. "Ja, så klart, det er randomnummer" sa jeg og smilte stort. Tenk at Justin vill ha nummeret mitt og at vi skal finne på noe. "Snakkes" sa han og blunket, mens han slikket seg på leppa. OKei, der døde jeg. Serriøst.

JUSTIN'S SYNSPUNKT!

Jeg kom meg rakst hjem og sprang inn døren. "Hallo?" ropte jeg. Fikk ikke svar, fjooh. Ingen hadde kommet seg inn. Veldig paranoid, men tenk da. Hva om det kommer en morder og dreper meg bare fordi jeg hadde glemt å låse døren når jeg skulle på butikken? Det hadde vært synd det. Jeg satte varene i kjøleskapet og litt i skapene. Jeg hadde forresten snakket med Scooter, og han hadde gitt meg fri i 2-3 månder, siden har har sett hvor sliten jeg er for tiden, så jeg slapp å spørre, er ikke det greit da? Jo, det er det!

Jeg hadde laget mat og satt nå på rommet og surfet litt på macen min. Det hadde allerede kommet opp nye bilder av meg i dag på butikken..sammen med hun jenta, Elena. Jeg smilte for meg selv. Bra timing Justin, hvis jeg ikke hadde vært sulten hadde jeg ikke møtt på hun. Det er noe med henne som får meg så glad etter bruddet med Selena. Hun er jeg over, det føles godt å endelig si det og innrømme det for meg selv.

ELENA'S/DEG SYNSPUNKT!

Ahh, endelig hjemme. "Mamma!" ropte jeg meg fikk ikke noe svar tilbake. Jeg sukket og gikk med varene til kjøkkenet der jeg så en lapp henge på kjøleskapet. "Hei vennen, ble tillkalt på jobb, kommer ikke hjem før sent på natten, dine kjære søskne er borte på overnattingsbesøk, eller Jermeny er dratt på en liten ferie, skulle hilse han og si hade bra og en klem. - Mamma. " Jeg sukket. Så utrolig typisk. I det siste har mamma alltid vært så opptat med jobben og Jermeny har hele tiden dratt på en liten ferie uten så si hade til meg. Og med liten ferie, mener vi med sånn 2 månder. Helt sykt. Men det er ganske godt å være hjemme alene da! Jeg kan jo vise deg huset vårt nå!!

Okei vi starter med utsiden. Kan virkelig ikke klage. Du skjønner fort av vi ikke er fattige for å si det slik.

Tumblr_mfwvsx9sqg1rh2gweo1_400_large

Og da går vi inn til stuen da. //GLem utsikten, dette her ikke new york haha.

837880947d5d1648a3fbcf0998e0279d_large

Veldig lyst og åpent right? Vell, mamma liker det sånn. Da går vi til kjøkkenet da.

3750275263_e20d4e2d71_z_large

Vi har liksom utsikten til hagen vår fra kjøkkenet. Veldig fint egentlig. Skal vi gå til det som er mitt da? Som er mitt eget rom, eget bad og eget kleskap? Haha lol, alle har jo eget kleskap. Dumma. Jeg har og noe annet å vise dere som jeg ikke har sagt enda.. Dere kommer til å bli veedlig overrasket.

. Modern-art-painting-elegant-bedroom-interior-610x406_large.

Tumblr_mhw5ajxmvv1rlpxuio1_400_large

Her inne er det klær, sko og masse annet. veksker osv. Og om dere ser så er badet satt sammen med walk-in-closet. Utrolig digg.

 

Tumblr_mgejhuzdyn1ruyqu2o1_1280_large

Jeg har en dusj på siden av, bare så det er sagt. Fint hus ikke sant? Men nå skal jeg vise dere den EKTE meg.

5c851640a7b7_large//IKKE UNDERTØYSMODELL, BARE HELT VANELIG, FANT IKKE NOE ANNET BILDE.

 

Jeg er en modell. Ikke noe stor eller kjent men en liten mini modell. Haha. Ble dere sjokka nå?


mer? hva syntes dere om denne delen? Brukte 2 timen på den hahah omg :p syntes ikke delene mine blir så bra..eller hva syntes dere?føler jeg suger til å skrive.

The boy who changed my life - Del 7. "haha, sorry for det" lo jeg. "Du husker ingenting?" spurte hun etter en liten stund. "Nei, bare at jeg møtte på en gutt, men husker ikke navnet. Jeg var mye med han" sa jeg og tenkte, men alt stod helt stille. 


Senere på dagen dro jeg hjem siden Bonnie skulle på noe dritt som jeg ikke husker, kunne ikke brydd meg heller. Hennes liv, ikke mit. Okei, nå hørtes jeg bitch ut, men det er jo sant da? Jeg satt hjemme i sengen og så på en film, husker ikke hva den heter og gidder ikke å se etter. Hehe, jeg er snill. "Elena?" hørte jeg mamma rope til meg. Jeg sukket og tok på pause. Jeg gikk ned og så mamma satt i sofaen. "Hva er det?" spurte jeg. "Kan ikke du dra på butikken og handle litt?" spurte hun og smilte søtt og hadde en smiskende stemme. Jeg himlet med øynene og tok imot bankkortet som hun rakte mot meg. Jeg sprang opp på badet og tok på litt ekstra pudder og mascara og sprayet på litt parfyme. Jeg er ikke en sånn sminkedokke men hallo jeg skal ut på en offentlig plass og vill ikke skremme kundene vekk. Bare tenk deg da - jeg drar usminket på butikken, ser ut som ett monster og alle kundene får sjokk og løper ut og kommer aldri tilbake og butikken går konkurs. Det er ett lurt tips å ta med seg videre, justin saying. 
JUSTINS SYNSPUNKT!
Jeg sukket over tanken av at jeg skulle i studio imorgen, jeg er bare så lei. Kan jeg ikke få fri? Og etter Believe albumet har kommet ut så må jeg på Believe tour, men ingen av fansen min vet det enda så jeg kan jo smiske og spørre om 2-3 månders fri? Ahh, det hadde tatt kaken. Bare nyte singel livet og sjekke opp andre jenter uten at Selena skal mase om hvem den jenta var, som jeg var sammen med. Bare hun så ett bilde av meg og en jente klikket hun. Til og med når jeg kysset en fan på kinnet. Hallo? Går det virkelig an å være så dum? Greit hun er vakker, nydelig og utrolig pen så kunne hun oppføre seg litt bedre. 
Jeg sukket for meg selv av tanken på Selena, og bestemte meg for å gå ned og spise. Men i det jeg åpnet kjøleskapdøren så jeg absolutt ingenting. "Er det mulig?!?" ropte jeg frustrert ut og slo ut armene. Jaja, då må jeg på butikken da. Jeg tok tak i bilnøkklene og sprang ut i bilen slik at ingen skulle legge merke til meg. Jeg kjørte i noen minutter før jeg svingte inn på den første butikken jeg så. Jeg sikret meg med å ta på solbriller, men jeg blir jo sikkert merket til uansett. Bare å holde lav profil det, dette fikser jeg. 
TILBAKE TIL ELENA/DEG
Jeg hadde hentet litt forskjellig varer, mamma hadde skrevet en handleliste til meg så jeg ikke skulle glemme, ganske smart egentlig. Jeg så ned på listen, kaffe, flott hvor finner jeg det da? Og hvilken kaffe liker mamma? Jaja, får bare ta det som ser godt ut. Jeg drikker ikke kaffe så det er helt greit. Jeg gikk nermest rundt hele butikken men fant ikke kaffe. Hvor i helvette finner jeg kaffen da??? Jeg så en gutt som hadde på seg solbriller og caps, jeg gikk bort til han. Kanskje han kan hjelpe meg? Vi sataser på det vi. Jeg kremtet. Han snudde seg fort. "Ehh.heii, kan du hjelpe meg med noe?" spurte jeg litt flaut og klødde meg i nakken. "Klart det" smilte han. "Øhh, ja, jeg skal handle kaffe til mamma, ikke meg fordi jeg hater det mens mamma elsker det og ehh.. jeg finner det liksom ikke..kan du hjelpe meg?" spurte jeg fort. Åhh.. hvorfor Elena?? Dummet meg fullstendig ut, han bare stod der og smilte og lo smått av meg. Åhh , det smile og den latteren, det var noe kjente med det. Men jeg klarer ikke å sette fingern på det.. "Ja, kom her" lo han. Jeg smilte skjevt og fulgte etter han mens jeg så ned. Plutselig stoppet han og jeg kræsjet inn i han. Han reagerte kjapt og tok i mot meg. "Går det bra?" lo han. Jeg lo av meg selv og nikket. Han tok av seg solbrillene. Oh fuckk, der er han ja.. Og jeg har klart å dumme meg fulstendig ut. Jeg hadde sikkert de tennisøyene. "Du er jenta fra festen, la meg presentere meg ordentlig" han tok en liten pause. "Hei, jeg heter Justin, hva heter du?" spurte han og smilte stort og rakte meg hånden. HVAA?!?! VAR JUSTIN BIEBER PÅ FESTEN I GÅR?? VAR DET HAN JEG STOD OG FLØRTERT MED OG IKKE MINST DANSET?!? 
392157_321991401153182_204104419608548_1285497_10810357_n_large

The boy who changed my life - Del 6 "Vell vell, jeg må gå hade da Bieber" sa hun og klappet meg på brystkassen. Ehh. okei? Hade ja? Jeg klødde på på hodet og så meg forirret rundt. Jeg var så lost nå. Men jeg måtte smile litt av tanken på henne, hun var så nydelig.


BONNIES SYNSPUNKT!

Jeg og Elena hadde kommet oss trygt hjem, hun var jo så fuckings driting og drakk så sykt mye, redd for at hun skulle overdrikke igjen så derfor dro vi litt tidlig. Hun ble ikke akkuratt glad i meg da, men hun kommer til å takke meg i morgen, promise! "Jeg går på do" hørte jeg Elena rope på meg. "Okei" ropte jeg tilbake. Hun må sikkert spy, men det er ett godt tegn, da er hun vertfall seg selv snart igjen. Jeg tok av meg klærne og tok på meg mer chille klær, kosebukse og en hvit genser. Det var godt skal jeg si deg. "FAEN I HELVETTE" hørte jeg Elena skrike høyt. Jeg skvatt til og løp ned, siden jeg var i overetasjen. "Elena?" sa jeg litt forsiktig så hun ikke skulle klikke på meg. Hun svarte ikke, men jeg hørte ett lite fnis. Hva holder hun egentlig på med? Jeg gikk til stuen, men der var hun ikke, jeg gikk til kjøkkenet og har du sett der var hun. Men hun lurte meg trill irundt, hun skulle ikke på do, men hun fant frem drikke og moret seg. "Heeei, skal du ha?" lo hun og rakte meg en vodkaflaske. Jeg sukket og himlet med øynene. 

ELENAS SYNSPUNKT!

Haha, jeg lurte henne, jeg skulle ikke på do, lol. Jeg skal finne drikke, jeg vet de har. Jeg lo og sprang bort til kjøkkenet og ransaket hele jævla huset før jeg fant en vodkaflaske. Ohh, yeah come to mama. Haha, taper hun da som tror jeg skal på do. Jeg måtte stå på tå for å få tak i flasken og når jeg skulle ta tak i den mistet jeg balansen og datt rett på gulvet med ett høyt dunk. Jeg bannet høyt og jeg kunne høre Bonnie komme ned. Jeg reagerte raskt og tok tak i vodkaflasken og drakk som en gal. Oh dear god, sterkt. "Elena?" spurte hun og så oppgitt på meg. Jeg himlet med øynene og gikk til sofaen og satt meg der og drakk. Men kom ikke så langt når hun røsket den ut av hendene mine. Bitch.

 Tumblr_mhll20geko1ryyiodo1_500_large

NESTE MORGEN/ ELENA!

Jeg våknet av at solen lyste inn gjennom vinduene, hadde ikke Bonnie lært seg at hun ikke må ha hvite gjennomsiktige gardiner når solen kommer opp klokken fem om morningen. Jeg så på klokken og den var ikke mer en halv elleve. Kødder du med meg?! Jeg skulle til å reise meg opp når jeg kjente en kraftig hodepine og jeg la meg ned i sengen med en gang. Fyfaen, hva skjedde egentlig i går kveld? Og hvor mye drakk jeg? Det kunne ikke vært mye siden jeg havnet tross alt ikke på sykehuset. Haha, stakkar Bonnie som måtte ta av meg når vi skulle gå hjem, jeg kan bare ikke forestille meg det. Hun var sikkert helt pissed på meg. Håper hun ikke er det i dag. 

Etter en stund, en time eller noe fikk jeg meg opp av sengen og tok på meg en stor t-skjorte av broren hennes. Går sikkert greit, er ingen hjemme uansett. Jeg gikk ned og på kjøkkenet og det luktet alkohol på lang avstand. Holy shit, hva skjedde egentlig? Jeg tok meg to hodepine tabletter og vann. "Neimenn, se hvem som er våken" sa Bonnie og lo. Jeg snudde meg og så Bonnie stå der og smile til meg. "Heei, vill natt?" spurte jeg og lo. "Du kan si det sånn, du ville absolutt ikke hjem, du slo meg nesten ned og prøvde å springe tilbake til festen men du trynet" lo hun og himlet lett med øynene, ikke på en frekk måte, men liksom på en måte som viser hvor dum jeg var, på en måte, skjønner? Nei? Ikke? okei. "haha, sorry for det" lo jeg. "Du husker ingenting?" spurte hun etter en liten stund. "Nei, bare at jeg møtte på en gutt, men husker ikke navnet. Jeg var mye med han" sa jeg og tenkte, men alt stod helt stille. 


mer? beklager for dårlig del :p om dere er aktive å kommentere får dere enda en del i kveld :D starter å skrive en del nå, og i den delen kommer Justin inn, ,just saying ;D

The boy who changed my life - Del 5Først må jeg takke for alle de fine kommentarene jeg har fått, dere er så søte :-) Dere gir meg motivasjon til å skrive til dere. Jeg beklager for så sen del men har vært i stallen siden 10-tiden i mårrest og kom hjem først nå, så det sier litt hvor mye jobb det der, og dette med bare EN hest :p Det kommer til å komme en sen del i morgen og men bare vær aktive med å kommentere på denne delen så skal dere få en lang del :D


"Faktisk så er jeg Justin Bieber" sa han og lo. Og der stivnet jeg på flekken, bare stod der og sa ikke noe, så rett frem og hørte stemmen om og om igjen. "Faktisk så er jeg Justin Bieber, Faktisk så er jeg Justin Bieber"


"Ja, og jeg er Beyonce" sa jeg og lo. Jeg hørte han le. Jeg gadd ikke å bry meg mer. Hvem som helst kan jo komme bort til en dritings jente og si "Jeg er Justin Bieber, skal vi gå og pule nå eller?" hahah kiss my ass. Jeg så Bonnie stå og snakke med Stefan så da gikk jeg og bort, lenge siden jeg hadde sett han. "Heei" sa jeg glad og smilte så søtt jeg kunne, men jeg fikk ikke akkuratt så mye respons tilbake, de bare stod der og så rart på meg. "Døøh, er faktisk pent å svare" sa jeg og vugget litt frem og tilbake, kan ikke si jeg har den beste balansen når jeg er drita. "Noen har fått nokk drikke" sa Stefan og lo, jeg så bare dumt på han. "Du har sikkert ikke drukket noe, pyse" sa jeg og gikk bort fra de og inn i dansemengden.

JUSTIN'S SYNSPUNKT

Siden hun jenta ikke trodde jeg var Justin Bieber skulle jeg bare la henne tro det så ikke hele folkene her skulle legge merke til meg. Jeg stod og snakket med Damon og han har blitt utrolig annerledes og det er noe med han som ikke stemmer. "Du, hva feiler deg da?" spurte jeg, ble så lei av at skulle bare stå og stirre på noen, fikk ikke helt til å se hvem han stirret på. Han våknet til live og så uforstående på meg. "Hva er det?" spurte jeg atter en gang. "Øhh.. eksen er her" sa han og klødde seg i bakhodet. Åja, det forklarer litt. "Sorry man! Kjipt" sa jeg og klappet han på skuldra. "Det går bra, jeg var en dust, utro" sa han og gikk. Say whaat?! jahaja, okei.

Jeg fikk øye på hun jenta igjen på dansegulvet der hun stod mellom to gutter og danset. Hell no, hun er min for resten av kvelden. Jeg mener, se på henne da! Hun har jo DEN kroppen. Jeg gikk mot de og nermest dyttet de unna, de ga meg fingern og jeg gikk bak jenta og tok henne rundt midjene og la hodet mitt på skulderen og hvisket: "Damn it girl, ta det med ro ellers blir du med meg hjem" selfølgelig mente jeg det ikke, men jeg bare elsker å kødde med folk som er helt drita. Jeg hørte henne fnise og snudde hodet sitt mot mitt. "Neitakk, Bieber, jeg klarer meg" hvisket hun sexy. Frysninger. Alt jeg kan si. Jeg fikk frysninger av hun der. Plutselig snudde hun seg og tok hendene sine rundt nakken min og så søtt på meg, mens hu bet seg i leppa. "Kan du ikke ta av deg solbrillene?" spurte hun mens hun la hodet på skakke. Jeg bare lo av henne. "Nei, for da ser alle at jeg er Justin som i Bieber." sa jeg og håpet på at hun fortsatt ikke trodde meg. Hun sa ikke noe bare stirret på meg. Kinda creepy. "Vell vell, jeg må gå hade da Bieber" sa hun og klappet meg på brystkassen. Ehh. okei? Hade ja? Jeg klødde på på hodet og så meg forirret rundt. Jeg var så lost nå. Men jeg måtte smile litt av tanken på henne, hun var så nydelig.

Tumblr_m61irf8fpl1rw5ku8o1_500_large'


BEKLAGER FOR KORT OG KJEDELIG DEL MEN JEG ER SÅ SLITEN ETTER EN LANG DAG I STALLEN OG ETTER SPRANG TRENINGA IDAG.. håper det går greit! Men og dere er flinke til å kommentere til i morgen skal dere få en lengre del, lover!

Mer? hva tror du skjer videre med Justin og Elena? Noen forslag?The boy who changed my life - Del 4 Jeg brukte ca en halv time på alt sammen og ble rimelig fornøyd. Vi hadde dekt forran speilene på badet med plastikk så ingen av oss skulle få se hvordan vi så ut til vi ble helt ferdige begge to. 


 

JUSTIN'S SYNSPUNKT! 

Jeg hadde vært i studio i flere timer nå og jeg må ærlig si jeg er lei. Ikke det at jeg ikke liker å jobbe i studio, for det elsker jeg. Men når jeg må synge en sang om og om igjen, blir jeg ganske lei til slutt. "Justin kom igjen! En gang til på yellow raincoat så kan du får dra hjem" maste Scooter på meg, og produsenten nikket seg enig. "Kom igje da! Det er lørdag og jeg er bedd på fest som starter..." jeg så fort på klokka og fikk store øyne når jeg så hva den var.  "OM ETT KVARTET, FAEN DA!" ropte jeg irritert og stresset til Scooter. Han sukket og himlet med øynene. "Greit, men da er du tilbake i studio på mandag klokken 14.00 okei?" spurte han meg. Jeg nikket, og smilte stort. Jeg hadde liksom blitt invitert på fest til en gammel kompis av meg som bor her i California, og når jeg først er her må jeg jo kunne komme? Pluss at det sikkert er noen hotte og fine jenter her? If you know what i mean?

Jeg kom meg "hjem" og gikk rett i dusjen, siden jeg er gutt så gikk det fort. Jeg gikk ut av dusjen og tørket meg og fant noen kule klær å ha på, pluss en capas. Men først måtte jeg fikse håret. Jeg fønet det i ca fem minutter før jeg tok oppi voks og gjorde meg sexy, som belieberne mine sier jeg er. Jeg må jo høre på de, ikke sant? De har sikkert rett uansett. Jeg må ikke glemme solbrillene og smykket da, det tar kaken. 

//Alt det han hadde på seg, bare glem selena :p hehe

 

ELENA'S SYNSPUNKT!

Vi hadde ankommet for en liten stund siden, og man kan ikke klage. Siden vi er i huset til Damon, som er min eks og Stefan så kommer jeg nokk til å få øye på han, men jeg er ganske flink til å ignorere, så det skal ikke være noe problem. Jeg og Bonnie gikk ut i dansemengden og danset med mange forskjellige og randomme gutter. Må bare si det men Stefan og Damon har utrolig kjekke venner. Just sayin. Jeg gikk til baren, jepp de har en bar i huset sitt. Men hadde lyst til å snu med en gang når jeg så hvem som var der. Jeg sukket og himlet med øynene, jeg kan jo ikke unngå han for alltid? Men han var utro, faen same shit. "Neimenn har du ikke sett, Elena jo" sa han ekkelt og smilte til meg. "Spar meg, og fiks noe å drikke" sa jeg helt care og satte meg ned på en av bar krakkene. Han så rart på meg, men gjorde som jeg sa og fikset noe til meg. Etter noen sekunder fikk jeg drikken. Jeg tok den med meg og gikk uten å si noe. "HVA FAEN FEILER DEG JENTE?" ropte han etter meg. Jeg rakte opp hånden og visste fingern og vrikket litt ekstra på rumpa når jeg gikk bort fra Damon. Han synes sikkert det er rart at jeg bare er så frekk mot han når jeg faktisk har gått utenfor huset og møtt han siden pappa døde, men han får tenke seg om. 

Etter tiden hadde gått hadde jeg blitt mer og mer dritings. Men jeg har kontroll da, og akuratt i det jeg sa det gikk jeg inn gjerdet på trappa og lo for meg selv. "Dumma" sa jeg og slo meg selv i panna og lo atter en gang. "Går det bra eller?" hørte jeg plutselig en gutte stemme si til meg. Jeg så opp og rakte opp hånden jeg hadde drikken i og sa: "Jepp, alt under kontroll *hikk*" Han lo og ristet på hodet. "Jeg tror ikke du burde drikke mer" sa han og prøvde å ta ifra meg glasset, men jeg var rask med å ta til hånden min. "Hvem faen tror du at du er? Moren min?" sa jeg irritert og gikk. "Faktisk så er jeg Justin Bieber" sa han og lo. Og der stivnet jeg på flekken, bare stod der og sa ikke noe, så rett frem og hørte stemmen om og om igjen. "Faktisk så er jeg Justin Bieber, Faktisk så er jeg Justin Bieber" 


mer? og plis vær litt mer aktive med å kommentere, det blir så mye morsommere å skrive til dere da! Jeg bruker ikke å lese gjennom delene jeg skriver så det er sikkert skrivefeil, men dere dør ikke :p

The boy who changed my life - Del 3 

 

 "Hun er gravid" sa hun og prøvde å holde inn latteren. Say whaat??! "Med hvem?" spurte jeg sjokkert. "Ehh. det er akkuratt det..du kommer ikke til å bli glad" sa hun og så veldig trist ut igjen. Hva nå da?!

 


 

 

Jeg så spørrende på henne. "Men så si det da" sa jeg utolmodig. "Ehh..du skjønner det at Damon trodde du var over han siden du bare stengte han ute og derfor dro han på fest for noen uker siden og han hadde sex med Megan, jeg beklager så mye" sa hun og så trist på meg.  Jeg ble helt sjokkert. "Men var han utro da eller? Hadde han sex med henne mens vi var sammen?" spurte jeg fort. Nå var jeg både sint, såret og ikke minst sjokkert. "Ja" sa hun fort og dro meg inn i en ny klem. Jeg kunne ikke tro det. Tårene rant og jeg hulket som en liten unge som hadde mistet balongen sin på tivoli. "Jeg kan ikke tro det! Hvorfor meg?" hulket jeg. "Shh, jeg vet ikke, kanskje du burde snakke med han?" spurte hun og trakk seg unna meg mens hun holdt meg på skuldrene. Jeg nikket og tørket tårene. "Hvorfor gråter jeg? Han er jo ikke verdt tårene mine" sa jeg og smålo. Men så var det jeg og Damon som hadde det så fint sammen, med ingen problemer..eller jo.. det ble det etter ulykken.

//Utroolig stort bilde.. ååhh

Caroline kunne ikke komme fordi hun var på familie selskap. Det er kjedelig det, stakkar. Jeg og Bonnie satt bare og kjedet oss i hjel. "Serriøst, vi kan ikke bare sitte her og ikke gjøre en drit! Det er lørdag, vi burde dra ut. Vet du om noen plasser?" spurte jeg glad. Tro meg hun er ikke den personen som bare sitter inne og gjør lekser, hun her er en party løve skal jeg love deg! "Jaa, hvorfor ikke? Tror Stefan skulle ha en fest, og jeg er jo hjemme alene i hele uken her" sa hun gira og sprang bort til walk-in-closet sitt. Jeg og har det. Når jeg tenker meg om har jeg ikke visst frem huset mitt eller rommet eller foreldrene mine, søstra og broren. Det tar jeg når jeg er alene hjemme. 

Bonnie hadde ringt Stefan og festen starter om en time så vi har god tid. Vi hadde funnet oss klær så nå var det bare sminke som manglet. Vi bruker hele tiden å sminke hverandre så det blir litt finere. Jeg startet med håret hennes, siden hun nesten hele tiden har krøller bestemte jeg meg for å rette det. Hun blir så nydelig da. Jeg brukte ca en halv time på alt sammen og ble rimelig fornøyd. Vi hadde dekt forran speilene på badet med plastikk så ingen av oss skulle få se hvordan vi så ut til vi ble helt ferdige begge to. 

//

//Bonnie alt!

//"Deg"/Elena, bare glem han i gutten. Det er en svart mini kjole. 


Beklager for kort del men men..hva tror dere skjer på festen? tror dere elena/du kommer til å overdrikke og havne på sykehus?  og plis kommenter bare mer enn "meer"

Litt av hvertHei dere:) 

Jeg skal skrive en ny del til dere nå, men jeg hadde satt veldig stor pris på om dere hadde kommentert mer enn bare meeer for da får jeg så mye mere lyst til å skrive til dere, og kanskje kommet med flere tilbakemeldinger? Det er mange som leser men ikke gidder å kommentere, det tar bare 1 minutt. 

Så jeg poster ut ny del når det mins har kommet 5+ kommentarer :)

The boy who changed my life - Del 2 "Heei, Elena!" sa hun glad og jeg kunne nesten høresmilet hennes, og det var smittsomt. Jeg hadde savnet den stemmen, jeg fikk ett stort smil om munnen.


"Heii" sa jeg like glad tilbake og smilte stort. "Du aner ikke hvor mye jeg har savnet å høre stemmen din! Endelig" jeg måtte le av henne. "Du, jeg lurte på om en ting" sa jeg og bet meg i underleppa. "Sure, hva er det?" "Greit jeg kommer over i dag?" jeg knep sammen øynene og holdt pusten mens jeg ventet på svar, uansett så visste jeg hva hun ville svare. "Jaaa, herreguud!! Aner du hvor lenge jeg har ventet på det spørsmålet? Bare kom nåå, gleder meg. Shit må gjøre meg klar" sa hun stresset og det ble stilt i den andre enden. Jeg lo smått for meg selv og la på. 

Jeg gikk ned til stuen der jeg så mamma satt og strikket i god stolen sin. Typisk henne. "Mamma du vet Grey's starter om fem ja?"spurte jeg henne og lo svakt. Hun nermest spratt opp fra stolen og slo på tv'en skiftet kanal til Bliss og satte seg til rette. "Jeg stikker til Bonnie" sa jeg og smilte. Mamma snudde seg raskt og smilte stort, men sa ingenting. "Du har rett mamma, jeg kan ikke sitte inne og syns synd på meg selv, og stenge ut vennene mine på den måten, jeg savner dem. Takk" sa jeg og gikk og ga mamma en god og varm klem. Hun strøk meg på ryggen."Så bra! Dere har sikkert mye å snakke om" sa hun og lo. Jeg smilte tilbake og gikk til gangen. Jeg gikk til min kjære babe, ja bilen min altså. Og kjørte avgårde til Bonnie. Endelig. 

Det tok meg ca tyve minutter før jeg kom frem. Jeg parkerte bilen og gikk ut. Jeg stod utenfor huset hennes og pustet inn og ut. Det er akkuratt  dette jeg trenger! Å snakke ut med bestevenninen min, bare at Caroline mangler. Men hun kan jo komme over og? Ja, det var en fin plan. Jeg gikk til døren og ringte på. Jeg hørte noen som sprang i trappene, og jeg gjetter det er Bonnie. Døren ble slengt opp og før jeg rakk å reagere kjente jeg to armer rundt meg og duften av Bonnie. Gud som jeg har savnet henne!

Vi gikk inn på stuen og satte oss ned i sofaen, det var helt stille. Ingen sa noe. "Bonnie, jeg beklager så mye! Det var ikke meningen å stenge både deg og Caroline ute på den måten, som du kanskje vet så har jeg ikke tatt det så bra og jeg bare klarte det ikke. Jeg måtte ut og prøve å ta bort smerten, glemme han, men jeg får det ikke til, jeg lurer meg selv bare. Jeg beklager så mye, jeg håper du kan tilgi meg, for jeg tror ikke jeg kan tilgi meg selv for det jeg har gjort ovenfor deg og Caroline." tårene rant og rant, samme med Bonnie. Hun sa ikke noe, bare dro ,meg inn i en klem. 

"Det går bra, jeg er bare glad du er i live og prøver å komme deg videre" hvisket hun inn i nakken på meg."Jeg elsker deg, Bonnie"  "Jeg elsker deg og" sa hun og vi ble stående sånn en stund før vi bestemte oss for å snakke om det som hadde skjedd på skolen og livet hennes.Vi satt i sofaen og snakket mest om skolen og om rykter blant kjendisene. "Du vet Megan ja?" spurte hun og satte jeg ordentlig opp i sofaen med føttene i kryss.Nå var jeg spent. Megan er den størstre bitchen på skolen og om hun har gjort noe med Bonnie eller Caroline så får hun noe med meg å gjøre, jeg er ikke redd for henne som de fleste er. "Selfølgelig, hun er jo skolens bitch"  sa jeg og lo smått. "Hun er gravid" sa hun og prøvde å holde inn latteren. Say whaat??! "Med hvem?" spurte jeg sjokkert. "Ehh. det er akkuratt det..du kommer ikke til å bli glad" sa hun og så veldig trist ut igjen. Hva nå da?!


hva kan det være? hva tror du det er? hva syntes dere om historien så langt? plis kom med tilbakemeldinger. 

Jeg drar til stallen ganske snart, og det kommer en del til i kveld, og kanskje to ikveld hvis dere er flinke til å kommentere! <3 

The boy who changed my life PREMIEREOkei, da startet vi med historien! Håper dere blir fornøyde og ingen første del er bra! Men setter STOR pris på tilbake meldinger :D Glemte å si hva historien skulle hete i forrige innlegg, hehe^^ Og historien starter rett på så ikke bli helt overrasket eller sjokke, eller noe haha :p Og jeg elsker vampire diaries så hehe, kanskje noen av navnene er like og dere kan kjenne dere igjen men bare forestill at det er deg fordi :) det blir mye letter synes jeg da :)


Hei, mitt navn er Elena Gilbert og er 16 år, men blir 17 ganske så snart. Jeg er en veldig sporty jente kan du si. Jeg driver på med cheerleading nesten hver dag, men har droppet ut litt i det siste, men det trenger vi ikke å ta nå med en gang. Jeg har langt brunt hår og brune sjokolade øyner. Jeg har, eller hadde en kjæreste med det ble slutt for noen uker siden, like så greit det. Han var en tosk, vi ble aldri engige, kranglet hele tiden. 

Jeg bor i California sammen med mamma, lillesøstra og storebroren, og selfølgelig pappa, men han er ikke her lenger, men det tar vi senere. Lillesøstra mi er en fjortiss og player som heter Kathrine og elsker Justin Bieber, blod fan kan jeg love deg! Greit han er kjekk og han har veldig talent, for å si det sånn så har han hjulpet meg gjennom den fæle tiden jeg har hatt, føles rart å si det, men det er sant! Storebroren min er 18 år, og bor fortsatt sammen med oss. Klarer seg ikke uten mamma, han er en stor mamma dalt, det har han hele tiden vært! Han heter Jermeny forresten. Også har jeg bestevennina mi Bonnie og Caroline, de betyr alt for meg! Har forresten ett bilde av oss alle tre. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hele familien satt samlet rundt frokost bordet, eller det var en person som manglet. Pappa. MIn kjære pappa. Livet er rett og slett ikke rettferdig. Han kunne sittet her sammen med oss nå denne morgenen og spist en utrolig god frokost, og sagt utrolig teite vitser som ikke har mening, men blir automatisk morsomme. Men neida, det jævla flyet måtte absolutt styrte den dagen han fikk fri fra jobben sin og komme hjem, noe som ikke var ofte. 

Man kan ikke akuratt si at jeg har tatt dette så fint, jeg har havnet alt for ofte på sykehus pga av festing og overdrikking for å prøve å "glemm, og at bort smerten" Men hvem er det jeg lurer? Jeg kommer aldri til å glemme faren min. Han var ikke bare som en far for meg, men og som en bestevenn. Alt det rare og morsomme vi fant på som fikk mamma til å klikke i vinkler. Alle minnene. Alt. Og når er alt borte. Glade meg er borte, den glade meg dro sammen med pappa opp til himmelen, og kommer til å være der. Alt ble borte når min far ble borte. Det var som om jeg satt ombord i det flyet og døde sammen med han. Jeg overhørte en mamma en gang for en stund siden der hun sa: "Jeg vill ikke snakke om hvordan Elena har det, det er som å snakke om ett dødt barn" Det var da jeg bestemte meg for å gå ut og drikke og alt det der. 

Tankene ble skjøvet bort når den irriterende stemmen til mamma gnagde inn i hodet mitt. "Vennen, jeg vet det bare en noen månder siden det som skjedde, men kan du ikke i det minste slutte å stenge meg ute? Jeg har prøvd å snakke med deg i flere minutter nå" sa hun og sukket oppgitt. Hehe, upsi min feil. Jeg så opp på hun og smilte skjevt. "Ehh, unnskyld" mumlet jeg. Hun trøk meg på kinnet. "Kan du ikke prøve å gå på skolen? Møte vennene dine igjen" sa hun og så trist på meg mens hu strøk meg varsomt på kinnet. Jeg sukket tungt og høyt bare slik at mamma skulle forstå at jeg ikke hadde lyst. "Hvor mange ganger må jeg fortelle deg at jeg ikke klarer å dra på skolen? Folk kommer bare bort til meg og spør om det går bra og plutselig har jeg hundre nye bestevenner sånn at jeg skal sette pris på dem, og det gidder jeg ikke!" sa jeg høyt og knep sammen øynene og slang med ned i senga igjen. "Elena! Du kan ikke sitte her og syns synd på deg selv! Du har en yngre søster som ser opp til deg. Du vill vell ikke at de skal bli som deg?" Mamma hadde ett irritert tonefall. "Haha, Kathrine er bare en fjortiss som ikke skjønner seg på livet, tenker bare på rumpe, pupper, sminke og gutter! Jeg lurer på om hun faktisk tenker på faren sin!" ropte jeg. "ELENA GILBERT!!! Hvordan kan du si noen sånn der om din egen lillesøster?! Så klart tenker hun på faren sin bare at hun drar på skolen og fester ikke! Hun har kommet seg videre i livet, noe jeg syntes du burde gjøre!" skrek hun og gikk ut av rommet og slamret igjen døren. Ups, jeg har gjort henne veldig irritert. Heldigvis går det fort over, fordi hun får så dårlig sammvittighet. Hehe. 

Jeg stod i dusjen og tenkte over det mamma hadde sagt. Kanskje jeg skal gå på skolen igjen og møte vennene mine? Det er kanskje ikke en dårlig ide, men det betyr ikke at jeg ikke skal på fest fordi. Hehe. Jeg gikk etterhvert ut av dusjen og ringte på Bonnie, det ringte i noen sekunder før hun svarte. "Heei, Elena!" sa hun glad og jeg kunne nesten høre smilet hennes, og det var smittsomt. Jeg hadde savnet den stemmen, jeg fikk ett stort smil om munnen.

HAR IKKE LEST GJENNOM SÅ DET ER SIKKERT SKRIVEFEIL! KOM MED TILBAKEMELDINGER! <3 DA HADDE JEG BLITT GLAD. 

Hva syntes dere om første del? kommer dere til å fortsette å lese?

Har bestemt historieHei dere! :) 

Jeg har bestemt at det blir en Justin Bieber historie, mest fordi de fleste ville det. Og jeg har en skrevet JB historie som ikke er postet ut, men den er ikke ferdig ennå og har heller ikke skrevet så mye på den. Men det er den jeg har mest motivasjon til. Så del 1 kommer ut i kveld, og mest sannsynelig flere deler og, om dere er flinke til å kommentere :) hehe, følg med!

Spørsmål til dereHei, gjestebloggeren her! 

Jeg lurte bare på om hvilken historie dere vill jeg skal skrive til dere? Justin Bieber eller Jason McCann? For meg kommer det helt på samme. Jeg har en Jason McCann historie halvskrevet på ark, og er veldig fornøyd med den og vill at den skal postes ut, men som sagt dere bestemmer! 

Så, hvilken historie? Håper på tilbake meldinger. 

PS: 

Jeg har fått meg en egen hest så blir borte hver dag men skal komme med deler fordi, og har god tid! Men tirsdag og onsdag blir litt travelt igjen da, men da lover jeg dere å komme med esktra lange deler eller flere deler på en dag!

Gjerne kom med forslag og :)

 
Den nye gjestebloggeren!Hei alle sammen! Som dere kanskje har fått med dere så har den nye gjestebloggeren blitt valgt ut, og jeg ble den heldige! Utrolig morsomt. Før jeg begynner å skrive historie til dere så skal dere få vite litt om meg, så here we go. 

Jeg er en jente på 15 år, blir 16 den 28. april. Jeg driver med hest og stor trives med det. Veldig mye drama i livet mitt, haha, men det kommer IKKE til å gå utover bloggingen. Jeg elsker å skrive historie! Jeg kan skrive flere historier på en dag, gjør heller det enn lekser, hehe. Jeg vill helst være anonym, og håper dere respekterer det!

Det er ganske mye som skjer i livet mitt fortiden, men skal være så effektiv som mulig. I vinterferien. (Neste uke) så skal jeg passe på TRE hester, og det er ganske mye skal jeg love dere, men har en plan for det der, så bare følg med på bloggen for plutselig ligger det en del ute av en helt ny historie! 

 

Dette blir artig!! :D 

- Gjestebloggeren.

Okei... truth time!Greit folkens. Angående A Christmas Miracle så får jeg ikke så mye tid til å skrive på den som jeg først trodde MEN, det betyr IKKE at jeg ikke kommer til å oppdatere den. Jeg får ikke lagt ut fler enn 2-3 deler i uka (kommer ann på hvor mye skolearbeid jeg har). Når jeg får lagt ut neste del vet jeg ikke, men sjekk bloggen gjevnlig, hvem vet; plutselig så ligger det en ny del der ;)

Ville bare få oppklart det sånn at dere er klar over det :)

Noen som ville ha alle delene til You Can`t Hide The Truth, de finner du her ------> http://hokl.blogg.no/you_cant_hide_the_thruth_rikke.html  Jeg fant ut at del 36 ikke ligger der eller i arkivet og jeg har ikke lagret den på pc`n, dette beklager jeg virkelig men jeg håper det ikke var en viktig del ;)

PS: sjekk innlegget under, ang. gjesteblogger!

-RikkeVD

Unknown questions - Les!Hei hei dere! 

Som dere kanskje har sett har ikke gjestebloggeren postet noe på ganske lenge, men GRUNNEN er fordi hun ble forferdelig syk så hun kunne ikke bruke pcen eller mobilen så mye. Altså hun har på en måte sluttet. Det tok utrolig lang tid for meg for å skrive dette, men jeg har ikke hatt tid til å si ifra. Jeg skjønner dere er kanskje sur for det og beklager så utrolig mye! Jeg har bare aldri fått den tiden til å sette meg ned og skrive et kort innlegg. Føler meg så dum for det. Beklager. 

Derfor til DERE som sendte inn en mail før når vi sist søkte en gjesteblogger, sjekk mailen din! 

Gled dere! Bloggen skal bli tatt med til et helt nytt nivå. Forresten hvis noen har en header/design gjerne si ifra eller send inn. Vi tar også i mot fanmail (haha). Awesome! 

Tumblr_mi3yfaqdxh1rj72p9o1_500_large

Nothing can ever replace our readers!

HOKL

Kommer senere!Hei folkens, fikk ikke tid til å starte å skrive igjen på historien på torsdag eller i går men skal få ut en del i dag/kveld. Nå har jeg lest gjennom kommentarene deres og har fått litt mer ideèr. Takk <3

Kan ta litt tid før jeg får den ut men skjekk innom bloggen ut mot midnatt (vanligvis da jeg legger ut deler for da har jeg hatt ca hele dagen på å skrive). Kanskje den kommer ut før, hvem vet?

Flere av dere har spurt om hva som skjedde med gjestebloggeren og ærlig talt vet jeg ikke. Det var Hedda som bestemte det denne gangen, så jeg vet ikke helt hva som skjedde.

 

-RikkeVD

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits