april 2013

I'm not afraid - Del 20 Det var en gutt, det kunne jeg se godt. De klemte og gutten snudde seg. Helvette heller, hvorfor stod Kelsey og snakket med "tvillingbroren" min Justin Bieber? 


DITT SYNSPUNKT! 

Det var helt forferdelig å gå fra Jason, men jeg måtte, jeg klarte ikke mer. Men jeg vet at e dag ordner vi opp. Det er ikke sikkert vi blir kjærester, men vertfall venner. Slik at Aria skal få kunne vite hvem faren hennes er. Jeg klarer ikke å la min egen vokse opp uten en far i livet sitt. Hun kommer til å merke det når hun starter i barnehage, skole etc. Og hun kommer til å spørre meg om hun  har en far, siden alle andre har, hva skal jeg si da? Nei, du skjønner, faren din og moren din er kriminell så du kan dø. 

Jeg gikk rundt en sving og ble nesten sprunget ned av gale Beliebers, jeg måtte bare le av dem. Jeg husker før nå jeg var en Belieber, eller jeg er jo det enda. Sånn som de sier: Once a belieber, always a belieber. Om jeg ikke hadde vært kriminell nå eller hatt Aria med meg hadde jeg hengt meg på og løpt sammen med de jentene, de var ca på min alder. Minnene strømmet på etter min første konsert, helt fremst, OLLG til og med. Det var tider det. Jeg lo av tanken, men ble fort avbrutt av at noen som snakket til meg. Jeg så opp og møtte en politi, nervøsiteten kom med en gang, bare han ikke gjenkjenner meg. "Ja?" spurte jeg og endret stemmen min litt. "Beklager, var ikke meningen å skremme deg" lo han, jeg lo svakt med. "Ville bare si til deg at du må være forsiktig her du går men ungen. Justin Bieber er jo i byen pluss at det er e del kriminelle her som vi er på jakt etter. SI ifra om du ser noe uvangli" smilte han, jeg smilte tilbake. "Jepp, det skal jeg gjøre. Og takk for påminellsen, vill ikke at min lille engel skal bli sprunget ned" lo jeg, han lo med men så litt skeptisk på meg. "Hun er datteren min, du vet, dumme ungdumer for tiden, ung og dum" lo jeg. Han lo med. "Haha, ja! Bra du sier det selv" lo han. Jeg lo svakt og så ned i bakken. "Greit, jeg må gå videre, hade, og vær forsiktig" han gikk bortover og jeg smilte for meg selv. If u only knew. Faen så dum han er. 

Jeg gikk og satte meg på en benk med Aria i hendene mine, og bare snakket litt med henne. Når hun var i armene mine var alle problemene mine borte. Det var bare meg og henne. Meg og Aria. Kelsey og Aria. Jeg kom til livet når en fotball traff benken, jeg så fort opp og ble møtt noen brune og kjente øyne. "Beklager, det var ikke meningen!" sa han febrilsk og stresset når Aria startert å skrike. "Neida, det går fint det" smilte jeg. Han ble automatisk roet ned og satte seg ned på benke sammen med meg. "Så, du er Justin Bieber" lo jeg. "Ja, sist jeg sjekket er jeg det" lo han tilbake. "Du virker veldig rolig til at jeg satt med sammen med deg" sa han og blikket hans var festet på Aria. Jeg lo og la hodet litt på siden og hevet opp øyenbrynene, opp og ned. "Vell, jeg har vært en Belieber, men har liksom ikke hatt tid til å følge mer med på deg" sa jeg og hintet til Aria. "Jeg skjønner" sa han forståelsesfullt. 

"Hva heter hun?" spurte Justin plutselig og hadde blikket festet på min nydelige datter. "Aria" smilte jeg. "Aria,  nydelig. Like nydelig som moren" flørtet han og blunket til meg. Jeg så fort opp på han og smilte når jeg så det herlige smilet hans, men merket fort rødfargen i kinnene og så ned igjen på Aria som lå og sov søtt i vognen sin. "Kan jeg spørre hvem faren er?" spurte han og bøyde seg ned mot Aria og strøk henne lett over kinnet. "Uhm..en som heter Jason" mumlet jeg, og merket jeg ble nervøs. Han var fort med å reise seg fra Aria og så på meg. "Hva mer enn Jason?" spurte han febrilsk. Faen, hva skulle jeg si nå da?!? Pliis noen redd meg nå da! Faen nå sitter jeg i det. Jeg så ned i bakke og..AHA!! JEG FAKER!! Jeg presset frem tårene og når de kom så jeg opp på Justin som med en gang dro meg inn i en klem. "Beklager, glem at jeg spurte, det var galt av meg" sa han fort og jeg kunne høre i stemmen at han angret. jess, det funket! "Neida, det går bra, men jeg må dra nå jeg. Hade" sa jeg fort og gikk ut av grepet til Justin. Han smilte til jeg og blunket flørtende. "Hade beautiful" 

JUSTIN SITT SYNSPUNKT!

Trodde hun virkelig at jeg ikke kjente henne igjen? Hun jeg nettopp snakket med, Kelsey, var jo hun kriminelle jenta. Det skjønte jeg med en gang hun nevnte at faren til Aria heter Jason, som er min tvillingbror. 

Man skulle ikke trodd det, men jeg og Jason har faktisk litt kontakt ikke noe mye fordi jeg kan få et dårlig rykte i og med at Jason er kriminell, pluss at jeg kan få min egen bror i fengsel, noe som ikke er så kult. Jason hadde sagt at han hadde fått ei jente på tjukken, men hun fortalte meg aldri hvem bare navnet, Kelsey. Så det måtte være henne. Men hva hadde egentlig skjedd mellom de to? Hadde Jason forlatt henne eller omvendt? I og med at hun startet å gråte når jeg spurte hva mer Jason het, men det gjorde jeg KUN for å være HELT sikker på at det var denne Kelsey. Nå må jeg bare følge litt med på henne og gjøre det Jason hadde bedd meg om, ellers sliter både jeg og karrieren min. Noen ganger hater jeg at broren min er kriminell, men samtidlig er det litt spennende og risikofullt, noe som jeg elsker.  


ENDELIG NY DEL!! HVA TROR DERE SKJER VIDERE? OG HVA SYNTES DERE OM DENNE DELEN??<33

Tr.heimHei dere! Ville bare takke så utrolig mye for fine kommentarer!! Blir så glad når jeg leser dem!
Men jeg skulle egentlig skrive en del til dere i dag, men fikk andre planer. Skal sove over hos ei venninne og så skal vi til tr.heim fra 2-1 om natten så kommer ingen deler før fredag :( da lover jeg det kommer!!!
Loveyoou, håper det er greit :( får så dårlig samvittighet

hvorfor?hei dere! Jeg har kjempe lyst til å skrive til dere, men lysten er ikke der nå dere ikke gidder å kommentere! Hallo, jeg har bare fått to kommentarer!! Og dette er for akk. en uke siden. Plis! Det er nokk med 5+ kommentarer om de er gode, og jeg blir glade av å lese de! Det er dere som får meg til å ville skrive, men gidder ikke når dere ikke orker å kommentere..Jeg vet ærlig om jeg ikke klarer å fortsette å skrive til dere når dere ikke gir noe tilbake..beklager men jeg sier bare det jeg mener. 

SÅ for ny del er dere nødt til å kommentere!

I'm not afraid - Del 19 + INFO ØVERSTHei dere! :-) Det kom ingen deler i går pga av bursdagsfeiring og puggin til prøve. Men i dag er den siste delen dere får før fredag pga av at jeg drar til Oslo imorgen og kommer ikke hjem før på torsdagen, så jeg har rett og slett ikke tid til å skrive til dere. Noen andre som skal til Oslo og på konsert? Jeg gleder meg å utrolig mye! Men dere må være forsiktige og holde sammen!! Treneren nekter meg egentlig på å dra i og med at jeg kan skade meg skikkelig og ikke kan ri etterpå haha lol. Men hold sammen og få i dere nokk mat og drikke og IKKE PRESS I KØEN ELLER INNE I ARENAEN, FOR DA FÅR DE SOM ER FREMST VONDT I RIBBEINENE OG KA MEST SANNSYNELIG BREKKE DEM. 

Vis hensyn!


 Jeg sudde meg raskt rundt og fikk øye på den personen jeg minst ville møte å. Jason. 


Jason var her. Jeg så han rett inn i øynene og jeg kunne ikke se om han var glad eller lei seg, eller sint. Men spørsmålet var: Er jeg glad for å se Jason igjen, eller sur på han enda? Og Aria er her, jeg som bestemte for meg selv at han ikke skulle få møte henne, vell den planen snur visst vei. "Jason" mumlet jeg og så ned i bakken og opp på han igjen. "Savnet meg?" gliste han. Jeg ga han et stykt blikk og snudde meg og tok tak i Aria og la henne ned i vognen og gikk ut igjen. "Iis, mamma iis" ropte hun og begynte å gråte. "Faen" mumlet jeg. "Alex?" ropte jeg og han kom raskt ut, sammen med Jason. "Kan jeg få isen jeg bestilte?" sa jeg care og tok opp lommeboken. "Så klart" sa han og gav meg den. "Takk" mumlet jeg og jeg merket blikket fra Jason på meg. "Kels-" hørte jeg stemmen hans si men jeg snudde meg fort rundt og avbrøt han. "Hva er det du vill Jason? Be meg om å tilgi deg og bli sammen med deg igjen og så merker du at det blir for mye stress med Aria så du kaster meg ut igjen" snerret jeg og så kaldt på han. "Jeg går inn igjen jeg" mumlet Alex kleint og klødde seg i bakhodet. "Nei, Kelsey hør på meg" han så på meg med beende øyne. "Nei, jeg gidder ikke Jaon" sa jeg care og skulle til å gå igjen men Jason tok tak i armen min og snudde meg rundt. Jeg røsket til meg armen og rettet på klærne mine. "Kan vi ikke snakke om det? Jeg vil bare forklare meg, du trenger ikke å tilgi meg!" sa han og jeg kunne se øynene hans fylle seg opp med tårer, men jeg vet ikke hva jeg skal tro eller gjøre. Jeg sukket og så ned i bakken. "Jason, det er ingenting å forklare. Du ville ha meg ut av livet og da skal du få det og" sa jeg trist og så opp på han igjen. Flere tårer rant nedover kinnene hans. Det knuste meg så se han så trist, men nå må jeg ikke glemme hvem som knuste hvem her. "Nei, Jason. Ikke nå, kanskje senere" sa jeg og gikk. Denne gangen lot han meg faktisk gå. Han var dum, for nå går jeg faktisk. Det jeg mente var at han skulle springe etter meg og gå ned på kne og bee for meg om å få en forklaring. Mest av alt ville jeg snu og springe mot han og klemme og kysse på han helt til verden går under-Men nei, det kan jeg ikke. Det går bare ikke. Faen. Fuck life. 

Tumblr_lx9tedkeuf1qfdwsio1_500_large

JASON'S SYNSPUNK!

HVorfor lot jeg Kelsey gå nå da? Om jeg kjente henne rett ville hun tilgi meg og høre på "unnksyldningen" min, men det er faen ikke så enkelt. Jeg fulgte med på Kelsey mens hun gikk bortover gaten med barnevognene. Tenk at der ligger min datter, min nydelige datter. Hvordan jeg vet hun er nydelig? Jo, fordi Alex sa hun lignet veldig mye på Kelsey i ansiktet men hadde mine øyne, derfor. Og Kelsey er jo nydelig så da sier det vell seg selv? Kelsey gikk rundt en sving, og der var hun borte. Jeg bannet for meg selv og tok opp en røyk. Ikke hvilken som helst røyk men ja, dere skjønner. Jeg satt i mine egne tanker på en benk midt i sentrum og ble "Vekt" av en alt for høy støy, flere jenter som skrek ett eller annet. Plutselig sprang det ca fem jenter forbi meg, men stoppet fort når de så meg. Jeg  stumpet røyken kjapt og smilte skjevt til dem. "OMG DU ER JUSTIN BIEBER" hylte de og kom mot meg. Jeg reiste meg raskt og ble omfavnet av noen fjortis jenter. "RO NED DA FOR FAEN!" ropte jeg ut og de rygget kjapt tilbake og stirret sjokkert bort på meg. "Hør er, jeg er ikke Bieber, men McCann, hold dere unna" glefset jeg. De nikket febrilsk med hodene og sprang unna. "Dritt unger" mumlet jeg for meg selv og gikk litt bortover men stoppet raskt når jeg hørte den alt for nydelige latteren som tilhørte ingen andre enn Kelsey, min Kelsey. Jeg gjemte meg bak et tre og fulgte på hvem hun snakket men. Det var en gutt, det kunne jeg se godt. De klemte og gutten snudde seg. Helvette heller, hvorfor stod Kelsey og snakket med "tvillingbroren" min Justin Bieber? 


ooouuhh!!!! mer? hva tror dere skjer? nå må dere vente lenge i spenning på neste del! der et det MYE som skjer såå gled dere :D så snakkes vi på fredag" <3

I'm not afraid - Del 18 "Tusen takk, jeg elsker deg" mumlet hun. "Det er greit det, jeg elsker deg og vet du" smilte jeg og vi gikk opp og la oss. 


 

Neste morgen våknet jeg av at Aria skrek som bare det. Jeg sukket og sobbet meg bort til barnesenga, der jeg fant hun stå på kne og rakte armene mot meg. "Hei vennen" mumlet jeg og løftet henne opp. Jeg så på klokken og så at den ikke var mer enn bare kvart på sju. Jeg sukket og gikk ned på kjøkkenet og fant litt barnemat jeg varmet opp i mikrobølge ovenen. Jeg satt Aria i barnestolen og hun var blid med en gang. "Du er så søt" lo jeg i det hun stappet skjeen sin i munnen, men jeg var rask med å ta den ut av munnen så hun ikke skulle kveles eller noe. Det pep i mikrobølgeovene og jeg tok ut barnematen og mate hun. 

"Skal vi gå ut en tur, Aria?" spurte jeg glad. Hun hylte og smilte mens hun slo rundt om kring med armene sine. Jeg lo over hvor søt hun var. "Mamma skal bare opp og skifte, skal du bli med?" spurte jeg og løftet henne opp. Alison hadde gått for lenge siden og siden det var så fint vær ute kunne jeg like så greit gjøre noe fornuftig. Jeg byttet om til en shorts og en fin topp. Sminket meg litt og flettet e fiskebenflette og la den på siden så den gikk ned mot den bare magen min og tok på meg solbrillene. Vi gikk ned i gangen igjen, tok på meg de hvite, men litt skittene conversene og la Aria ned i barnevognen og gikk ut. 

Tumblr_m63umnxvd71qf9r4to1_1280_large

"Iiis" ropte Aria ut når hun så vi gikk forbi isboden. "Har du lyst på is?" spurte jeg og hun lo og pekte bort på isboden, og så andre barn hadde fått. "Okei, greit" lo jeg og gikk mot boden. "Hei, vi skal ha en vanilje is i beger" sa jeg og lette etter pengboka mi i veska. "Kelsey?" hørte jeg en kjent stemme si. Jeg stivnet til og så raskt opp. "Alex?" spurte jeg sjokkert. Hva i helvette gjorde han i en isbod? "Hva gjør du her?" spurte vi i kor. "Wow" sa han og lo kleint. "Ja, si det" sa jeg og tok av meg solbrillene. "Looking good" sa han og studerte meg. "ehe, takk" mumlet jeg. Aria ble utolmodig og begynte å gråte. "Nei, nei nei, shhh" mumlet jeg og tok henne opp. "E-er det?" sa han sjokkert og blikket han var på Aria. Jeg nikket og smilte. "Så det ble en jente" smilte han. "Jepp, Aria" sa jeg stolt. Aria lo og rakte hendene mot Alex. "Vill du til onkel Alex?" lo jeg og hun nikket. Alex så plutselig veldig stresset ut men samtidlig sjokkert. "F-Får jeg?" sa han fort og tok imot Aria i det jeg rakte henne han. "Tror hun liker deg allerede" lo jeg i det hun kysset han på kinnet og lekte med smykkene han hadde på seg. Han lo. Jeg så meg rundt og håpet på at Jason ikke var her, noe jeg tror Alex skjønte. "Kom, bli med inn" sa han og hintet til døren som var på siden. Jeg nikket og tok meg vognen inn så den ikke skulle bli stjelt. Vi satte oss ned i en slags stue, det var faktisk TV og soffa her, med masse mat og godteri. "Jason er ikke her" sa han plutselig. "Hva mener du?" spurte jeg. "Han er hjemme, han har ikke vært ute helt siden du dro, han har bare sittet inne og ikke våget seg ut og holdt seg una alt det kriminelle. Jeg fikk store øyne. "Hva?! Hvordan?? Det er ikke mulig, nei! Det tror jeg ikke på" sa jeg sjokkert men  samtidlig ble jeg så utrolig lettet.. For jeg visste virkelig ikke om han var død eller noe. "Det er sant" sa en alt for kjent stemme. Jeg sudde meg raskt rundt og fikk øye på den personen jeg minst ville møte å. Jason. 


ojojoj hva tror dere skjer nå, de har ikke møtt hverandre på over 2 år og plutselig møtes. 

Null nettFaaenn altså.. jeg får ikke pcen min til å Funke.. har ikke nett men på mobilen har jeg, men kommer ikke til å skrive fra mobilen :((( beklager så utrolig mye!! Håper mamma får fikset det til imorgen. Jeg som hadde store planer for neste del :(( helvette heller... Håper dere kan tilgi meg og ikke tro dette er en enda unnskyldning for det er det ikke!! Jeg elsker å skrive for dere men bli vanskelig når jeg ikke har nett :(

BEKLAGER!!!herregud nå har jeg dårlig sammvittighet :(( skulle egentlig komme en del i dag men har øvd og øvd til prøver vi har neste uke, og de er store!! Og nettet var borte i hele går så derfor fikk jeg ikke noen del til dere da. Vi hadde fått langhelg i dag så kjæresten kommer å sover over så det kommer ikke deler i dag, og det beklager jeg utrolig mye!!!  Men LOVER imorgen kommer det del! LOVER LOVER LOVER!! OG tusen takk for så søte kommentarerer, herregud dere er så søte jeg blir så glad i dere <33

I'm not afraid - Del 172 ÅR SENERE!!!!!


"Igjen, tusen takk for at du tar deg tid til å passe henne" smilte jeg til Alison. "Det er helt greit det, mye bedre å jobbe som din barnevakt enn stripper" lo hun og jeg lo med. "Vell, hadet da" sa jeg og kysset min nydelige lille datter på et år. Alison tok tak i den lille hånden til Aria og vinket, mens hun lo. "Og du?" hørte jeg Alison rope etter meg. Jeg snudde meg og så spørrende på hun. "Vær forsiktig" sa hun serriøst. Jeg sukket og smilte falskt og skjevt til henne. "Så klart" sa jeg og gikk ut av huset. Dere lurer nokk på hva som har skjedd i de to årene som har gått? Vell, planen var jo å bli kriminell og jeg er vertfall godt i gang. Har kommet ganske langt, og Maria trener meg enda. Jeg har ikke gjort noe veldig alvorlig enda, men kan si jeg har skaffet litt weed til Maria og de og ranet banker, men ikke drept eller bombet noe enda, har ikke hatt noe behov for det. Alison er barnevakten min for Aria, datteren min, når jeg er ute på oppdrag eller skal gjøre noe i det kriminelle livet, og jeg vill helst holde Aria ute av denne verden, men jeg vet det ikke kommer til å bli så lett som jeg skal ha det til. Jeg har heller ikke hatt noe som helst kontakt med Jaon eller Alex noe som er litt synd og bra. Eller jeg har hatt litt kontakt med Alex da, men det er ikke noe mye. Han har en liten mistanke om at Maria trener meg opp i skjul, men bare en misstanke. Han har i det siste prøvd å fått meg til å innrømme det men da kommer jeg bare med unnskyldingen at jeg har en unge å ta meg av. 

Jeg parkerte bilen litt i skjul, tok på meg solbrillene og gikk ut. Jeg gikk bak et hjørne og kunne se en mann, med lang frakk, hatt og solbriller. "Kom du alene?" spurte han mørkt. "Som du ba meg om" sa jeg kaldt og grøsset over denne mannen. "Fint, få pengene" kommanderte han. Ikke faen. "Hva?! Nei, dette var faen ikke en del av avtalen" sa jeg irritert og tok av meg brillene, det samme gjorde han. "Har ikke den hemmelige treneren lært deg at du ikke skal stole på noen i dette miljøet?" gliste han. Jeg så skeptisk på han. "Gi deg! Jeg er ikke redd vet du" mumlet jeg. "Ånei? Vet du hvem du har blandet deg opp i?" gliste han nokk en gang. "Vell, ja. Fienden til McCann brødrene og gjengen?" nå var det jeg som gliste og han ble fort alvorlig. "Hva? Vet du av dem?!" halv ropte han. "Åjada, jeg hadde nokk aldri blitt kriminell om det ikke var for at Jason kidnappet meg" sa jeg irritert. Mannen så overrasket på meg og det så ikke ut som han visste hvor han skulle gjøre av seg, noe jeg skjønte veldig godt. "Men det endrer ingenting verdens ting, vesla! FÅ PENGENE" ropte han. "Nei, for helvette" snerret jeg tilbake. Men i det jeg sa det kjente jeg en knyttneve mitt på kinnet. Jeg bet sammen tennene og sparket han hardt i privat-området. "DU SKAL FAEN MEG FÅ SVI DIN JÆVEL!!" ropte han og tok opp en pistol "Oh hell no" snerret jeg mot han, og før han fikk til å reagere skjøt jeg han i skulderen så han mistet taket på pistolen. Han hadde såppas smerte slik at han falt ned på bakken og vred seg. "God natt" smilte jeg mot han, mens han så på meg med beende øyne. "Du kødder ikke med McCann brødrene, og vertfall ikke med eks-kjæresten til Jason" blunket jeg og hele han ble sjokkert og helt stvi i det jeg sa det, og BAM. Han er borte. Okei, kanskje jeg løy til dere når jeg sa at jeg ikke hadde drept noe for sannheten var at jeg har drept utrolig mange som ikke holder avtaler. Jeg gikk bort til mannen og sjekket om han hadde noe puls igjen, men det hadde han ikke. Jeg tok tak i det jeg trengte og gikk tilbake til bilen igjen. Sånnt skjer når gode snille flinke jenter forelsker seg i McCann. 

563208_413487525402988_1865608509_n_large

 

Jeg kom meg trygt hjem igjen og det var vell utrolig sent så jeg tipper Alison hadde lagt Aria. Jeg gikk inn i huset mitt og fikk øye på Alison som lå og sov på sofaen, hun hadde sovnet av TV'en, hun er så søt hun. Ja, Alison vet at jeg er kriminell og egentlig alt som hadde skjedd, og hun var vell den beste vennen jeg kunne få, bortsett ifra Maria da, men hun var mer villig til å trene meg enn å høre på problemene mine, så det er nokk derfor jeg har blitt så godt kjent og så glad i Alison. "Hei, Alison" hvisket jeg og tok svakt i henne. Hun skvatt og satte seg opp i sofaen. "Oh, beklager" lo jeg, og hun lo med. "Du er tilbake ja" smilte hun, men ble fort serriøs når hun så blåmerke jeg hadde fått etter slaget. "Åherregud, går det bra med deg?" spurte hun hysterisk og begynte å lete etter førstehjelpsskrinet. "Jaja, ta det med ro" lo jeg. Hun stoppet og smilte til meg. "Jeg får vell dra da" sukket hun og så trist ned. Hore jobben.."Nei vet du hva Alison, sov her hos meg i natt, du fortjener det" sa jeg og hun smilte skjevt til meg. "Takk Kelsey, du aner ikke hvor mye jeg setter pris på det" sa hun og klemte meg. "Det er det minste jeg kunne gjort for deg, du har vært der for meg så mange ganger, nå er det min tur for å være der for deg. Når som helst, når du føler for det, kom innom til meg og snakk ut om det, bare sov her så lenge du vill, ikke gå tilbake til de grisene der ute" sa jeg og strøk henne varsomt over hånden. "Tusen takk, jeg elsker deg" mumlet hun. "Det er greit det, jeg elsker deg og vet du" smilte jeg og vi gikk opp og la oss. 


mer? hva tror dere skjer videre? 

I'm not afraid - Del 16 Jeg så bak skulderen og guttene bare hevet på skuldrene og så unnskyldende på meg, jeg bare lo. 


Vi gikk inn i et rom, og det så ut til å være hennes. Det var stort og veldig ryddig. Hun hadde en stor dobbelseng, stort kleskap, kommode, sminkebord med stort speil og ja egentlig alt en jente har lyst på for å få drømmerommet alle vil ha. "Så hvordan kom du inn hit i dette miljøet? Du ser ikke så kriminell ut" lo hun. Jeg lo med. "Neei, haha! Jason fant meg og tok meg med fra jobben min, og plutselig falt vi for hverandre og det skar seg når jeg ble gravid" sa jeg trist men samtidlig litt sjenert. "Hva?! Kødder du? Er du gravid?" spurte hun sjokkert. Jeg nikket på hodet. "Oh" sa hun, og det ble stilt i noen minutter. "Så hva skjedde når du fortalte han? Jeg skjønner ikke helt" sa hun forvirret. Jeg så opp på henne og hun så veldig medfølende ut, som om hun har opplevd der her selv. "Vell, han sa jeg skulle ta abort ellers så kom han til å forlate meg, jeg sa nei og ville beholde ungen, og han hev meg ut, til dere" sa jeg og tårene rant nedover kinnene mine. "Åh, herregud! Det er ikke den Jason jeg kjenner" sa hun raskt og dro meg inn i en klem. Akuratt, det her trengte jeg! En venn som er her for meg når jeg trenger det! Men jeg savner min aller beste venn som sikkert er helt fra seg. Hun jeg kan fortelle alt, uten at hun sier det til en eneste sjel! Åhh, jeg savner henne sånn! 

00009939_large

Bestevennina til venstre deg til høyre. 

 

Vi satt og så på film og bare tok livet med ro og la bort bekymringene og problemene for en liten stund. Helt til hun kom med et spørsmål. "Sorry at jeg spør nå, men hva tenker du nå egentlig?" Jeg så bort på henne og smilte skjevt. "Vill du virkelig vite det?" hun nikket. "Vell, jeg tenkte jeg kunne bli trenet opp til en kriminell, men guttene var ikke å hypp på det men de sa ja" sa jeg litt care. "Neineinei, det er det dummeste du gjør nå!" sa hun plutselig helt alvorlig og skrudde filmen på pause. Jeg så rart på henne. "Jeg vet nøyaktig hva du tenker å gjøre nå. Du tenker at du skal bli trenet opp til en god kriminell slik at du skal kunne ta hevn på Jason for det han gjorde mot deg" sa hun. Oj. Jeg så helt sjokkert bort på hun. "Men hvordan?" spurte jeg. "Trust me, been there, thone that!" sa hun alvorlig. "Men herregud, se på deg nå da!" sa jeg og hintet til kroppen hennes, men hun bare lo. 

Jeg fikk overtalt Maria så nå hadde vi tatt på oss treningsklær, altsa en mini shorts og sportsbh. "Wow, du trenger jo egentlig ikke å trene du er jo smell vakker" sa hun og skannet meg. Jeg lo., "Ikke like fin som deg" hun mumlet ett eller annet som jeg ikke fikk med meg og begynte å gå ned en trapp, og jeg fulgte fort etter. Vi kom ned i en slags hall med speil, stenger, og mye annet trene utstyr. Det var utrolig stort i allefall. "OKei, før vi starter ordentlig med det kriminelle, må du få mer muskler og bli litt annerledes" sa hun og skannet meg nokk en gang. "Det vill ta tid, men det håper jeg du er forbredt på" sa hun og smilte. Jeg nikket og gjengjeldte smilet. "Vell, ingen tid i miste da" sa jeg glad og hyper før jeg satte på musikken og startet å ta litt armhevinger, slå litt på boksesekken og sit-ups. Jeg så bort på Maria som stod og lo av meg. "Det er ikke sånn det gjøres, vi starter med-" 

2 ÅR SENERE!!!!!


mer? hva tror dere skjer videre? beklager for hopping men må det for at det skal kunne skje litt i historien, det er nå det starter!!  dere hadde vell trodd Jason og Kelsey skulle være kjærester og søte for alltid sammen? Men hvem vet, kanskje de ikke blir sammen igjen i det hele tatt? Hva tror dere skjer videre? Og hvordan tror dere det går med Jason og babyen? som forresten er 1 år gammel nå, så ikke glem det! Jeg er ikke fornøyd med kommentarene, men slenger ut en del til dere uansett, fordi dere har vært så tålmodige fra før av, når jeg hadde den laaange pausen min. Dere fortjener det!

Rolleliste!Dere vill sikkert ha litt anelse om hvordan personene ser ut? Noen forestiller seg sikkert selv og, men jeg lager en rolleliste forde om ;) 

 

Tumblr_mg6kquujxd1ra2sywo1_500_large

Jason McCann som i Justin Bieber. 

Channing-tatum-sunglasses_large

Tyler som i Channing Tatum 

Tumblr_m806qcwoyo1rb0iwco1_250_large

Zac som i Zac Efron

Tumblr_mjypfvpa9p1s08cclo1_500_large

Maria som i Sophia Bush

313466_427370254018649_607946304_n_large

Alex McCann som i Ian Somerhalder

 

B1ugxiy8ua0_large

DEGDEGDEG!! KELSEY JONES SOM I NINA DOBREV<3333 

I'm not afraid - Del 15 "Og helvette heller, jeg skal bli bedre enn McCann brødrene" sa jeg selvsikkert og bet meg i leppa og smilte fornøyd før jeg så ut av vinduet og smilte. Dette skal bli bra! 


Guttene så serriøst og dumt på meg før de brøt ut i latter alle sammen og jeg så rart bort på dem. "Hva er så morsomt?" spurte jeg fortvilet. "Ingen, og da mener jeg ingen kommer til å bli bedre enn Alex og Jason til sammen, ikke en gang han som trente dem opp" sa han ene, Zac. Han er egentlig ganske kjekk! Jeg geipet til han. "Kanskje det er på tide og gjøre noe med det da" sa jeg selvsikkert og guttene fikk ett "tenke uttrykk" jeg måtte bare le av dem. "vet du hva, jeg er med! MEN jeg er bare med på å trene deg ikke ta noe hevn" sa han samme fyren igjen. "Greit, jeg vill gjøre hevnen selv. Søt og kald" wow, siden når ble jeg så kald hjertet? 

Tumblr_m6h3yqhlgi1r3n80po1_500_large

Zac som i Zac Efroon :D omg han er såå kjekk!! (kommer rolleliste senere ikveld)

Bilen parkerte og jeg ble møtt med ett lite søtt og hjemmekoselig hus. Veldig sånn blant folk, men ikke så mye at vi kommer til å bli kjent igjen. Zac hadde innsistert på å hjelpe meg med koffertene og gjett hva?! Jeg har rom rett ved siden av han, er ikke jeg heldig? Kan jo bare snike meg inn til han om natten, if you know what i mean? Okei, nei jeg kødda. Men Jason er definitivt mye kjekkere enn Zac og alle de andre i dette huset. 

Etter jeg hadde pakket ut bestemte jeg meg for å gå ned i stuen og bli kjent med gutta. Jeg slang meg ned i sofaen ved siden av Zac,selfølgelig og Eric (dere får se senere). "Hei, du må være Kelsey" hørte jeg en jente stemme si. Hodet mitt fløy opp og der stod en nydelig jente på ca min alder og smilte til meg. Jeg reiste meg opp og hilste på henne. "Ja, det stemmer, og du er?" spurte jeg nyskjerrig. "Maria, kjæresten til Zac" sa hun og blunket.  Jeg fikk store øyne og munnen var vell helt ned i bakken. "Ehh.. åh" sa jeg. Jeg var så sjokkert, herregud det her var så kleint. "Og du er kjæresten til Jason?" smilte hun. Guttene kremtet og hun så seg forvirret rundt, og skjønte ingenting. "uhm..det er litt komplisert" sa jeg trist og så ned. "Åh..beklager så mye! Nei, vet du hva? Jeg tror vi går opp og blir mer kjent og at du forteller meg absolutt alt!" flirte hun og dro med meg opp trappene igjen. Jeg så bak skulderen og guttene bare hevet på skuldrene og så unnskyldende på meg, jeg bare lo. 


mer? hva tror dere skjer videre? bare kom med ideer ;D BEKLAGER FOR KORT DEL!!

7+ kommentarer? klarer vi det? 

I'm not afraid - Del 14Haha, noen av dere som var med på pranken til Justin på twitter? haha! det var sykt :D 


 "vell, I'm not afraid!"


"Slutt, Kelsey!" sa han irritert. Jeg sukket oppgitt og så rart på han. "Det var faen meg du som ville ha meg bort, så hvorfor i helvette skal du bry deg om hvor jeg drar?" ropte jeg irritert ut. Jason så bare trist på meg, men hvorfor? "Vet du hva? Jeg vill ikke vite det en gang. Snakkes" sa jeg og var halveis ut døren da Jason åpnet den storkjefta munnen sin. "Jeg elsker deg" Jeg snudde meg sjokkert rundt og gikk mot han. "Jævla drittsekk!" snerret jeg og slo til han hardt på kinnet og løp ut døren. "Hade Jason" mumlet jeg og så bak på huset når døren var lukket. Tårene kom automatisk og jeg hadde ingen planer om å tørke de vekk, for det kom bare fler og fler. Helvette heller Jason! Jeg kom ikke så langt når en svart bil kom og plukket meg opp. Jepp, resten av gjengen til Jason, jeg måtte jo bli med, men ville bare skremme han. "Går det bra?" spurte han ene. Joe. "Hva faen ser det ut som?!" snerret jeg irritert og de holdt kjeft. De begynte å kjøre igjen, og jeg satt og så ut av vinduet mens mange av våre fine minner kom strømmende. 

FLASHBACK

"Jason, serriøst det kiler" lo jeg. Vi hadde huset for oss selv og hadde sett tusen filmer, men akuratt nå lå vi sofaen og koste oss. Bare oss to. Han lå over meg og kilte meg til døden. Jeg kan ærlig innrømme jeg har falt for han, det er litt sykt! Hvem hadde trodd jeg skulle forelske meg i en som kidnappet meg?! sykoo. "Jason, gå av meg, jeg får ikke puste" fikk jeg frem mellom latteren. Han stoppet og så alvorlig på meg. Hahah, hva skjer nå da? "Jeg må spørre deg om noe" sa han og gikk av meg og reiste seg opp. Jeg gjorde det raskt og. "Jason, hva er det?" spurte jeg litt bekymret. Han bare smilte et lite skjevt smil. Han så..nervøs ut? "Kan du bli med meg litt?" det var ikke ett spørsmål en gang. Han dro med meg opp trappen og inn på soverommet. I det han åpnet døren fikk jeg en god lukt mot meg. Jason førte meg inn i rommet og jeg kan ærlig innrømme, Jason kan å overrakse. Rommet vart dekt av røde og rosa roser, og masse forskjellige farge lys, mens en svak romantisk fiolin melodi spilte i bakgrunnen. "Jas-" han tok pekefingeren sin på leppene mine. "Ikke si noe! Jeg må spørre deg om noe" han var dønn serriøs, og jeg var rask med å holde kjeft. "Jeg har lenge planlagt det her, og jeg vill virkelig ikke noe eller noen skal ødelegge nå. Men jeg hopper bare i det" han tok en dyypt åndedrag og tok tak i hendene mine og stirret meg i øynene. "Vill du bli kjæresten min?" spurte han. Munnen min åpnet seg og tårene rant, gledestårer. Jeg klarte ikke å svare, jeg smilte stort og Jason smilte han og. Jeg kræsjet leppene mine hardt på hannes, og trakk meg unna. "Ja, gjett om" sa jeg glad og slang meg rundt halsen på han. FLASHBACK END. 

Tumblr_mjcq1hnzdn1rrcw2xo1_500_large

Tårene rant og rant, jeg klarer ikke det her, jeg trenger noen å klemme. Men den eneste jeg vill klemme nå er Jason, men han hev meg ut av huset fordi jeg er gravid. Okei, hvorfor i helvette gråter jeg over Jason og vill ha han tilbake når det er HAN som er DRITTSEKKEN?! Jeg SKAL komme meg over han. Jeg tørket tårene fort og satte på masken igjen. "Ey, gutter" sa jeg høyt og jeg fikk fort oppmerksommen jeg ville ha. "Jeg er gravid, og den ungen skal jeg ha! Men dere skal faen meg støtte meg, være der for meg når jeg trenger det! OG trene meg opp til å bli en kriminell, Jason skal faen meg få hevn!" sa jeg strengt mens alle guttene stirret sjokkert bort på meg. "Slutt å glan, dere vet som Jason sa til meg: "Når du først er innblandet i en kriminell verden eller henger med kriminelle, kommer du deg aldri ut igjen." jeg stoppet opp. "Og helvette heller, jeg skal bli bedre enn McCann brødrene" sa jeg selvsikkert og bet meg i leppa og smilte fornøyd før jeg så ut av vinduet og smilte. Dette skal bli bra! 


oojojoj! hva tror dere skjer? tror dere Kelsey klarer å bli bedre enn Jason og Alex? 

tuuusen takk for fine kommentarer! Det er dere jeg får inspirasjonen til å skrive av :D 

6+ kommentarer? klarer vi det? 

Null internettHei, som jeg lovet dere i går skulle det komme en del i dag tidlig. Men nå når jeg skulle logge på pc'en hadde jeg ikke internett, og jeg eller mamma får ikke til å fikse det.. så beklager veldig, men denne gangen et det ikke min feil :( men kanskje jeg får til en del i kveld, siden jeg skal i stallen og på middag til noen mamma kjenner og veninna mi :)

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits