Juni 2011

Historie for sommeren?Hei dere! 

Jeg har ikke sjekket på bloggen på lenge og dette var første gangen på sånn 28419640 år jeg faktisk sjekket den. Jeg har bare ikke tenkt på bloggen selv om jeg var den som startet opp HOKL. Jeg aner virkelig ikke hvor mange av dere som fortsatt leser bloggen som var der fra starten av, men jeg ville bare takke hver eneste person. Kanskje jeg ikke gjorde det før, men dere skal bare vite jeg var takknemlig for alt sammen! 

I sommer skal jeg ikke gjøre NOE som helst. Ingen planer så langt, så kanskje jeg starter en historie igjen snart...? Jeg har forresten to historier på Wattpad (Engelsk) som er en med Jason McCann og Harry Styles i. Gjerne ta en titt! http://www.wattpad.com/user/plurple

Den ene blir oppdatert hver uke på ONSDAGER (Jason McCann), mens den andre er jeg litt sent ute med, så dere kan velge hvis dere vil lese de! TAKK og gjerne kom med ideer hvis DU vil at jeg skal skrive historie her til sommeren. 

 

KOSELIG Å SKRIVE IGJEN TIL DERE! 

Hedda, HOKL 

 

Dette funker ikkeÅåhh.. det blir bare lenger og lenger tid mellom hver del.. jeg har ikke kommet til del 30 og det har gåttt over flere månder...
Dette funker ikke lenger, jeg har ikke noe skrivelyst på historien i det hele tatt... Hva skal jeg gjøre? Starte en ny Jb historie eller bare slutte, fordi jeg har ikke noe god tid nå som vi er oppe i eksamen tidebene... Noen forslag?

I'm not afraid - Del 22 "Jeg elsker deg" sa han og smilte skjevt. "Jeg elsker deg og" svarte jeg og kræsjet leppene mine på hannes.


OKEY, JEG HAR TENKT LITT OG AT JUSTIN BIEBER SKAL BLI MED I HISTORIEN BLE BARE TULL, SÅ SLETT DET I HUKOMMELSEN! JUSTIN ER IKKE MED, DET BLIR BARE STYR. PLANEN MIN GIKK IKKE SOM JEG TRODDE DEN SKULLE. LOL. UNNSKYLD!!

Det føltes så riktig, men samtidlig så feil. Det var godt å kjenne leppene hans på mine igjen etter så lang tid. Jason tok hendene sine sakte men sikkert ned mot rumpen min, men der stoppet jeg. Jeg trakk meg fra han og gikk mot kjøkkenet. "What" hørte jeg Jason mumle. Stakkar, nå er han sikkert helt forvirret. "Kelsey" hørte jeg han rope etter meg men jeg ignorerte  det. "KELSEY" ropte han mer bestemt og høyere. Jeg sukket og snudde meg og der stod han, jeg så på han med ett oppgidd blikk. "Hvafaen?" kom det ut av han, jeg sukket og himlet med øynene. "Jason, det var feil av meg" sa jeg litt trist og så ned. Straks kjente jeg han tok tommelen sin under haken min og løftet hodet mitt opp, slik at jeg kunne se han inn i øynene. "Ikke si det, det var riktig, bare gi meg en sjangse" sa han og så på meg med håp i øynene. "Jeg tror ikke vi funker som kjærester jeg, Jason." jeg så rett inn i øynene hans og hele han ble tom og knust, det var så lett å se det på han. "Men hva om vi tar det sagte?" spurte han med håp i stemmen og øynene. Jeg sukket og la den ene håndet min på kinnet hans, og strøk han med tommelen. "Jason, jeg vill ikke ha deg ut av livet mitt for ærlig har jeg følt meg helt tom det siste året og når du kom tibake ble jeg ganske glad men ville bare ikke innrømme det for meg selv. Jeg vill ikke at Aria skal vokse opp uten en far til stede, vi kan være venner, men ikke kjærester" sa jeg. Jeg hadde fortsatt hånden min på kinnet hans, og Jason hadde hånden sin på min igjen. "Jeg skal ikke være så sta og si nei til dette forslaget, jeg vill ha deg i livet mitt igjen. Jeg elsker deg over hele mitt hjerte, ikke glem det!" sa han og lente seg ned mot meg, nesten så vi kysset. "Hvilket hjerte?" hvisket jeg. 

 Large

NESTE MORGEN

Jeg våknet av at Aria lå og skrek, jeg sukket og tvang meg selv opp for å se hva som var i veien med henne. "Hei vennen" sa jeg så glad jeg kunne. Hun sluttet å gråte med en gang hun så meg. Hun rakte opp hendene, ett tegn på at hun ville opp til meg. "Er du sulten?" spurte jeg og hun nikket og hylte glad for at hun skulle få mat. Hun skjønner sånne små setninger, og den ungen elsker mat, du har ikke peiling. 

Jeg og Aria satt og spiste frokosten vår, klokken var ikke mer enn 08.00, hvis jeg ikke hadde hatt Aria har jeg garrantert vært i armene til Jason og sovet nå. Jeg lurer egentlig på hvordan livet mitt hadde vært nå i dag om Jason ikke hadde tatt meg eller hvordan jeg hadde vært om jeg og Jason fortsatt var sammen uten Aria. Jeg sukket og skjøv bort den tanken. Nå skal jeg fokusere på det livet jeg har med Aria, hun fortjener det beste livet hun kan tenke seg. Heldigvis har det ikke skjedd så mye med meg etter jeg ble en kriminell, har kanskje bare drept 25 stykker..? ehe, det er ikke så mange på over ett år da.. eller kanskje det er det, ikke vet jeg. Men det beste hadde jo vært om jeg sluttet med det tullet, men nå som jeg først er innblandet i det kommer jeg meg ikke ut. Aldri. "Skal du se TV?" spurte jeg og så bort på Aria som spiste yougurten helt selv, for første gang i hele sitt liv. Ikke at det så så veldig bra ut da. 

Tumblr_lm70a3ewxw1qkl2rxo1_500_large

//forestill deg at hun ikke er så stor, bare nesten en liten baby haha. Vanskelig å finne slike bilder. 

 

Aria satt og så på TV, mens jeg gjorde litt arbeid inne på kjøkkent, stuen og ja litt overalt. Jeg vakset, ryddet, tørket støv osv. Vill ikke at hele huset skal se ut som ett rass. Plutselig ringe det på døren, jeg skvatt litt og lo av meg selv. Jeg tok av meg vaskehanskene og gikk i gangen for å åpne. Og der fikk jeg verdens største overraskelse. 

 

 

DERE ER BESThalla!
Ville bare si tusen takk for fine tilbakemeldinger på forrige innleg og beklage for null deler. Men fikk ikke skrivelyst etter jeg fikk den kommentaren slengt i trynet på meg, men sånn må jeg tåle og gjør dere andre glad :)
Jeg skulle egentlig komme med en del til dere i dag men var stuck med lekser :( så beklager såååå mye!!!
Men på torsdag of fredag har vi fri fra skolen så da kommer det deler, men selfølgelig kommer det deler før de dagene :) stay tuned.

TraveltHei dere! Jeg skulle egentlig komme med en del til dere i dag, men må gjøre så mye lekser og har vært i stallen i hele dag. Beklager så mye, men jeg må nesten la skolen gå fremfor bloggen. 

Imorgen skal jeg på stevne så da kommer det heller ingen deler, på søndagen skal jeg på konfirmasjon til søskenbarnet mitt og må i stallen etter der igjen, så da kommer det heller ingen deler. Så blir mest sannsyneligvis ikke noen deler før på mandag. Men jeg skal gjøre mitt beste i kveld, trenger ikke å gjøre alle leksene i dag. 

Og forresten, jeg kom over en komentar på innlegget under:, og føler for å gi deg en forklaring:

Mere. Den delen sugde, du spurte, - jeg svarte. Denne delen var den "mindre ok" delen jeg har lest. Okay, hvem tilgir en gutt som kastet deg ut MENS du var gravid. Og for helvete, den unnskyldningen? Den kan en liten gutt finne på kun på noen sekunder, - utrolig urealistisk, - uprofesjonelt, - ikke nok med det, ufølsom del. Unnskyld, men du spurte. Men ellers er du flink til å skrive!:)

- Hva skal jeg si?! Det er bra du er ærlig, men skal jeg være ærlig mot deg igjen? 1. Jeg liker ærligheten din, men du kunne spart deg med å være så frekk og si "den delen sugde" du kunne heller sagt noe som ikke såret så jævlig. Jeg prøver mitt beste på å gjøre dere fornøyd, og er ikke alltid like lett når dere aldri kommer med ideer. Jeg sliter med å skrive deler til dere så vær fornøyd. 2. Du syntes det var teit at de kysset? Det betyr ikke at hun tillga han, det var bare ett kyss og jeg har lagt en plan om neste del før jeg skrev at de faktisk kysset. Kelsey sa aldri at hun tillga han? Man kan elske folk uansett om de hater hverandre. 3. DU klager på unnskyldningen? Greit, kanskje det ikke var den beste unnskyldningen men INGEN unnskyldninger er bra nokk, og jeg skrev den kanskje på minuttet men Kelsey og Jason har kjent hverandre såppas lenge at Kelsey vet at han er villig til å gi enda en sjangse. Om du hadde lest historien godt nokk så ville du skjønt det. Du vet ikke hva jeg tenker resten av historien så du skal egentlig ikke si så mye.

DU syntes delen var urealistisk, kan hende. Men det er en ganske urealistisk hele historien og det er bare en historie. Det er og veldig urealistisk å møte på Justin Bieber på M&G få nummeret han og de blir sammen etter noen uker..? Det er vanskelig å skrive en Jason McCann historie fra før av så, at den blir urealistisk må man bare tåle.  

DU syntes delen var uprofesjonell? Jeg er ikke akuratt en forfatter og prøver mitt beste. Så om du syntes det var så jævlig dårlig kan du jo slutte å lese?

Ufølsom del? Jaja, jeg så verfall ikke, sorg, anger, kjærlighet, og vold inni delen der.. neida.. ikke i det hele tatt. At en del skal være følsom trenger man ikke å beskrive absolutt alt, og som sagt jeg skrev delen fort, siden jeg nesten ikke hadde tid.

Unnskyld, men jeg ville bare forklare.

Takk, men det virker ikke sånn. 


I'm not afraid - Del 21 LITE DELBEKLAGER SÅ MYE FOR MITT FRAVÆR.. ÅHH MÅ SKJERPE MEG!! Har ikke tid til å skrive så lang del til dere i dag., så det beklager jeg!!


Nå må jeg bare følge litt med på henne og gjøre det Jason hadde bedd meg om, ellers sliter både jeg og karrieren min. Noen ganger hater jeg at broren min er kriminell, men samtidlig er det litt spennende og risikofullt, noe som jeg elsker.  


KELSEY'S SYNSPUNKT!

Jeg hadde akkuratt kommet hjem og Aria lå og sov. Jeg bærte henne opp på rommet og la henne ned i den lille barnesengen, jeg kysset hun mjukt og forsiktig på pannen og strøk henne på kinnet. "Jeg elsker deg" mumlet jeg og slo av lyset og lot døren stå litt på gløtt, sånn at det kom litt lys inn. Jeg gikk inn på kjøkkenet og laget med et toastbrød. Hadde ikke spist så utrolig mye, så litt mat gjorde susen nå. Jeg stod og ventet på at den ble ferdig slik at jeg kunne gå i stuen og slappe av litt, og tenke gjennom det som hadde skjedd i dag. Først møtte jeg på Alex i en isbod, haha. Også kom plutselig Jason fra ingensteder, og plutselig støttet jeg på Justin Bieber, hahah hvem hadde trodd det?! Når jeg føst tenker meg om så er Jason og Justin veldig like. Forskjellen er vell noen fløflekker og Jason mye mørkere øyne enn Justin., og håret er litt annerledes. 

Jeg satt i stuen og så på en Harry Potter film, bare elsker dem! De som ikke har sett dem har virkelig gått glipp av noe stort! Og Harry Potter, er jo bare så skjønn som liten. Og Hermine. Og Ronny. Haha, alle de tre er søte og gale. Jeg ble fort avbrutt av at det ringte på døren. Jeg sukket og reiste meg ufrivellig opp fra sofaen. Jeg som har på de mest laffeste klærne du kan forestille deg og uten sminke, men håret satt opp i en klomp på toppen av hodet. Jeg åpnet døren og en stor overraskelse traff meg. Der stod ingen annen en Jason. Enn det. Enn at jeg har klart å rote meg opp i Jason McCann, og blitt en kriminell. "Hei" sa han kleint. "Hva vill du?" spurte jeg skarpt. Jason kom brasende inn og slengte meg inn mot veggen. "Du snakker ikke sånn til meg og det vet du" snerret han og jeg bare lo sarkastisk og kastet på øynene. "Jason gi deg, I'm not afraid" sa jeg og gikk unna han. Jason gryntet før han lukket ytterdøren etter seg og kom etter meg i stuen. "HVa er det du egentlig vill meg, Jason?" mumlet jeg små irritert. "Jeg vill ordne opp, jeg vil være der for deg og Aria" sa han trist. Han vet faktisk hva hun heter. "Hvordan kan jeg tro deg? Hvordan skal jeg kunne stole på deg? Jeg vet ikke om du kommer til å være der for meg eller Aria, siden du bare kastet meg ut når jeg sa jeg var gravid" tårene bygget seg opp og minnene fra den dagen strømmet på. "Kelsey ikke gråt! Jeg vet det er vanskelig for deg, men du må bare gi meg en sjangse til, jeg skal ikke rote det til! Jeg lover!" sa han og kom mot meg, men jeg rygget. Han sukket før han sa: "Jeg vet hva du tenker, "hvordan skal jeg kunne stole på deg når du ikke en gang har noen beviser" vell, det eneste beviset jeg har er at du må la meg komme inn i livet til deg og Aria" han stod utrolig nærme nå og holdt rundt hendene mine. "Jeg elsker deg" sa han og smilte skjevt. "Jeg elsker deg og" svarte jeg og kræsjet leppene mine på hannes. 

Bgsyo5gcuaabwno_large

okeii fyaen detter finner jeg sykt tiltrekkende. Men for dere som lurer: dette bildet er redigert!! 


mer? hva syntes dere om denne delen?! <3 5+ kommentarer for ny del!

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits