Juni 2011

Guess what? SURPRISE!YO! Sorry for at det tok litt tid før det kom, men sitter nesten aldri på pcen lengre. Jeg er utrolig opptatt, men håper dere liker denne her. Denne historien tror jeg skal hete A hidden twin. 


November 04.2012. 

"H-h-hv-aa", stammet jeg frem og så på store øyne forran begge guttene som sto forran meg. "Hvem faen er dere da", ropte jeg for full hals med sint stemme. Jeg visste rett og slett ikke hva jeg skulle gjøre. Hvordan kunne de? Hvordan..? Visste de begge dette? At de var helt like? "Juliet, hør nå da", mumlet Jason hvis jeg tok riktig. Ja, to prikk like folk sto rett forran meg. Jason og Justin tydeligvis. "Syke idioter! Kjenner dere hverandre", spurte jeg og krysset armene. De begge så på hverandre og ristet halvveis på hodet. "Hmm..? Møttes dere akkurat nå da liksom? Dere sto nettopp der og snakket sammen og hvordan kan jeg vite hvem som er hvem", sa jeg. Jeg var forvirret og kunne ikke tro hva jeg så rett forran meg. 

Facebook

Juliet's POV bakover i tid rett før sommerferien, Juni 16.2012

"Hanna, opp med farten", klaget jeg og himlet sakte med øynene. "Unnskyld da, men du vet at jeg suger på sånne joggeturer. Bare pågrunn av lille deg som alltid må ha en joggetur! Skjønner hvor du får kondisen din fra nå ja", mumlet hun halv irritert. Jeg smilte søtt til henne og forsatte med å jogge i et sakte tempo. Jeg hadde veldig god kondis. Jeg elsket å ta meg joggeturer etter skolen, eller om kvelden, eller morningen. Ja, litt friluftsmenneske? Okei, jeg var ikke såååå friluftsmenneske. Bare akkurat det med kondisen min ville jeg få opp, og akkurat nå var den på topp! 

Navnet mitt var Juliet Henry og jeg var en kjent sanger. Kjent og kjent... Jeg hadde nettopp blitt litt kjent over youtube og skulle på The Ellen Show om bare noen dager. Det var ikke så mange som faktisk visste av meg, eller noen, men Ellen hadde faktisk vært en av første som hadde sett videoene mine og hun ringte meg med en gang. Hun sa det skulle være en overraskelse at verden fikk vite om meg. Så om bare noen få dager etter at sommerferien hadde startet skulle jeg bort til California for å filme inn der med Ellen. Jeg var super glad for det og holdte meg masse i form fremover. Hvis jeg var i bedre form var det bra for stemmen også. Jeg spilte gitar og sang masse. Det var det jeg gjorde for det meste. Jeg hadde en bror, og en pappa. Moren min døde i Las Vegas for noen år siden. Det gikk rykter om at en gutt ved navn Alex McCan hadde drept henne, men ingen hadde fått tak i ham ennå. 

"HJEMME", hylte Hanna av glede. Jeg fniste litt og slengte av meg joggeskoene mine. "Jeg tar meg en dusj i mens jeg, bare føl deg som hjemme som du har gjort de siste 3 årene", ropte Hanna til meg før hun forsvant opp trappene. I 3 år nå hadde jeg og Hanna vært bestevenner. Vi var begge 17 år gammel og var store fan av Taylor Swift. Akkurat som hun skulle vært Elisabeth, hun gikk alltid gjennom gutteproblemer. Jeg derimot hadde aldri hatt en eneste kjæreste. Mange hadde spurt meg, men jeg avviste dem hele tiden. Det beste var at det var sommerferie om en måned cirka. Kanskje litt mere, men snart i hvertfall! Jeg må bare si jeg er kjempe lei av skole. Jeg satt meg ned i sofaen til Hanna og slo tv'en på. "Nyheter om kjendis-paret Jelena, Justin Bieber ble tidligere sett i dag med Selena, men det brakte løs da Selena slappet Justin på kinnet. Hun løp fra området med tårer i øynene og Justin ble stående igjen alene", sa nyhetsdamen. Jeg himlet med øyene og byttet fort kannal. Jeg så på Pretty Little Liars imens Hanna dusjet. Hun brukte alltid lang tid, så det var bare å vente. 

 Esperando por..... | Flickr ? Compartilhamento de fotos!

"Sorry, sorry, sorry, jeg vet... Du er så treg i dusjen, blablabla", sa hun mens hun prøvde å herme etter meg. Jeg fniste og ristet sakte på hodet. "Vandt til det", mumlet jeg og slo tv'en av. Hanna satte seg ned i sofan med meg og skulle akkurat til å si noe når døren åpnet seg og noen stormet inn til oss. 

"Hanna, jeg har nettopp kommet hjem fra jobb, kan dere ta dere en tur på butikken for meg", spurte moren hennes søtt og nesten slengte seg oppå oss. Jeg reiste meg fort opp fra sofaen og moren hennes havnet i den. Hun så helt forferdelig ut. Stakkars. "Å, hei Juliet", sa hun og smilte skjevt til meg. "Hei fru Danielsen", svarte jeg hyggelig tilbake. "Du ser jo helt forferdelig ut mamma", sa Hanna litt forskrekket. "Jaja, gå i vesken min og hent handlelisten der og pengene, så stikker dere", mumlet hun fort. Vi begge nikket og Hanna kikket oppi vesken til moren og på bare noen minutter var vi ute av huset. Jeg luktet jo svette etter joggeturen vår, men jeg så jo sikkert sexy ut. Ja, vi sier det. Jeg så sexy ut! Okei, kanskje ikke, men får håpe jeg ikke traff noen der som jeg kjente. "Hanna, hva har moren din egentlig gjort", spurte jeg og fniste litt på veien til butikken. "Aner ikke, så flaut at hun nesten satte seg på deg", sa Hanna og fniste sammen med meg. Ja, vi var helt normale som alle andre ungdommer. Fniste av ting som ikke var morsomt en gang. Gatene i Atlanta kunne man gjøre hva som helst uten at noen brydde seg. Okei, kanskje ikke alt, men det meste vel? 

 718. Комментарии : LiveInternet - Российский Сервис Онлайн-Дневников

Vi kom oss til butikken og Hanna ga meg ordre over hva jeg skulle finne og hva hun skulle finne. "Skjønner sjef", sa jeg og blunket til henne før jeg begynte å gå mot hyllene hvor det skulle være kjekser. "Marie-kjeks (vet det ikke finnes i USA, men ser det ut som jeg bryr meg? Neppe!) da...", mumlet jeg for meg selv og så fant jeg det. En igjen bare? Urgh, ja vel da. Jeg skulle akkurat til å ta den da en annen hånd tok den før meg. "Hey, den der skulle jeg ha", freste jeg alt jeg kunne mot personen. 

Hohoho, det er første del av historien min som kommer om... tjaaa.. Ut om 4 uker cirka kanskje? Gleder dere, dere til den? :-) 
Gjerne kommenter hva dere synes om den! Kom også med råd og meninger om den osvososv. Hjelper mye og kanskje det kommer deler nesten med en gang etter jeg har kommer hjem fra London? ;-) 
HOKL, Hedda

One thing will never change - del 27Jeg var klar til å dra. Det var litt til men jeg sto klar. Justin kom inn i gangen. Nå sto vi her alene. "Jeg kommer til å savne deg. Håper en dag du tilgir meg" sa Justin og var nesten på gråten. "Håper jeg og" hvisket jeg svakt, så bare jeg hørte det. Han dro meg inn i en klem. Han la et brev i hånden min. "Jeg har noe til deg. Les det når du har dratt, og lov meg at du leser det." sa han og kysset meg på kinnet før han gikk. "Jeg lover" hvisket jeg for meg selv.

Jeg hadde sakt hade til alle, og satt nå på flyet. Jeg sa på brevet jeg hadde fått av Jusrin. Jeg åpnet det, og var klar til å lese det.


Kjære "dittnavn+etternavn"

Når du leser dette sitter du nok på flyet for å dra fra meg. Jeg hater at det er på grunn av meg av du er såret. Jeg ville aldri såre deg men jeg gjorde det. Jeg er lei meg. Jeg vet ikke hva jeg skal tro på, eller hvem jeg skal tro på. Når du fortalte meg at det var løyn at Selena var gravid med mitt barn, trodde jeg deg ikke fordi... jeg vet ikke hvorfor men, jeg har alltid ønsker meg en unge. Og nå skjedde det. Selena fikk meg til å tro det var så sant, men hun var vel etter pengene mine. Jeg har funnet ut at du hadde rett og jeg er så lei meg for at jeg ikke trodde på deg. Jeg kunne ønske du vari armene mine nå. Håper en dag du vil tilgi meg, og vi kan kanskje prøve på nytt for jeg klarer meg ikke uten deg. Jeg elsker deg. Jeg vet det er tidlig å si, men du lyser opp dagen min men bare smilet ditt. Jeg elsker at du bryr deg. Jeg elsker at du elsker familien. Jeg elsker at de elsker deg. Jeg elsker at du er så perfekt. Listen er lang, men jeg kan ikke ta opp alt. Den beste beskrivelsen er nok at JEG ELSKER DEG! Lykke til videre. Håper jeg ser deg igjen, og at vi kan fikse opp.

Remember this: One thing wil never change. I love you!

Din Justin for alltidJeg merket tårene rant nedover kinnet mitt og jeg klarte ikke slutte. Jeg måtte tilbake. Jeg klarte ikke dette mer. Men jeg hadde lovet meg selv.

Justin sitt synskpunkt:

Det hadde gått tre dager siden jenta mi dro. Jeg hadde sittet på rommet vårt i hytta siden den dagen. Jeg hadde stirret ut av viduet. Alle hadde prøvd å få meg i bedre humør, men det funket ikke. Jeg følte meg selv tom. Jeg hadde bedt til Gud om at hun hadde lest brevet. Det var viktig. Jazzy kom inn til meg. "Justin, please lek med meg" sa den søte stemmen hennes. "Sorry, jenta mi. Ikke nå" sa jeg og så ikke på henne. Da lurer dere nok på hvordan jeg viste det var hun som kom inn? Jeg hørte det var henne på grunn av når fotene lander på gulvet lager det en spesiel lyd. "Åå, den jenta må du virkelig ha elsket siden du er så lei deg" sa hun og gikk. "Jeg elsket henne ikke, jeg eslker henne" hvisker jeg. "Du er kjedelig" hørte jeg Jazzy rope. Da inså jeg at jeg hadde vært alt for lat. Jeg gikk de sexy ræva mi opp;) og gikk til henne. "Hva ska vi leke da?" spurte jeg og smilte søtt til henne. "Du er hest, og jeg skal sitte på" sa hun og lo. Jeg lo med henne, og satt henne på ryggen. Jeg løp ut døra og ned trappa. Da så jeg noe jeg aldri trodde jeg skulle se på lenge.

Mer?

-Pernille

One thing will never change - del 26Når jeg våknet slo det meg. Jeg kledde på meg, og begynte å lette etter farskapstesten. Jeg fant ut hvilket sykehus det var fra, og til min overraskelse av det er sykehus på Bahamas. Jeg fant ut hvor det lå og løp til det. Jeg spurte i resepsjonen som de viste hvem Dr. John var, og det var ingen som het det her. Rart, tenkte jeg. "Jeg må finne ut om dette er sant eller ikke" sa jeg og ga henne brevet. "Okei, vent litt så skal jeg skjekke gjennom papirene våre" smilte hun til meg. Jeg nikket og satt meg på en stol i gangen. Etter en stund kom hun tilbake. "Okei, jeg har svaret på hva dette er" sa hun og så på meg. Jeg merket en klump i magen når hun sa det.


"Det er her er ikke ekte, og det tilhører ingen sykehus i USA. Så det er noe en person har laget selv" sa hun og så trist på meg. Jeg begynte å få tårer i øynene. "Takk" hvisket jeg hest. Jeg ringte Justin med en gang. "Kom til straden nå" sa jeg rolig, men egentlig var jeg irriterte. "Okei, hva er det?" sa det trøtt stemmens hans. "Bare kom" hvisket jeg. Jeg løp hele veien til stranden. Der satt Justin og gjespet, så søtt. ÅÅ, "dn" vi har ikke tid til det. Jeg gikk bort til han og sto foran han. Han smilte til meg, og tok meg i hendene mine. "Hva er det, jenta mi?" spurte han følsomt. Jeg fortalte han alt, om at jeg hadde dratt på sykehuset, og hva hun sa. Justin satt å hørte på alt jeg sa. "Jeg tror deg ikke" mumlet han når jeg var ferdig. "Hva sa du?" spurte jeg. "Jeg tror deg ikke" sa han høyt og irritert. "Så du skal tro på eksen din, og ikke kjæresten din?" spurte jeg. Han sa ingenting, som jeg tenkte. "Hvis du ikke skal tro på meg, så kan vi jo like gjerne slå opp da" sa jeg irritert. Men angret med en gang jeg hadde sakt det. "Nei, please. Ikke gjør det. Jeg klarer meg ikke uten deg" sa Justin og dro meg ned til seg. Han tok armene hans rundt meg. "Jeg vil bare at du skal tro på meg, og jeg klarer ikke tanken på at du ikke gjør det. Sorry, men det er best sånn." svarte jeg han. Jeg merket at hjerte mitt ble knust, men jeg viste dette var det rette valget. "Nei, please. Jeg gjør hva som helst." ba han meg om. "Det er ingenting, det er over. Alt har forandret seg, du har forandret deg. Jeg klarer ikke være sammen med deg" hvikset jeg i øret hans. "One thing will never changes" hvikset han. "Hva da?" hvikset jeg tilbake. "I love you, and will always love you" hvisket han. Jeg strakk meg fra han. Jeg ga han et lite hade kyss før jeg reiste meg opp og gikk fra han.

Når jeg var inne på rommet braste jeg sammen i gråt. Jeg skjønner ikke at jeg klarte det. Jeg gråt meg selv i søvn. Jeg våknet av at det bråkte helt sykt i rommet. Jeg så at Justin kastet ting rundt i rommet. "Justin, det hjelper ikke" sa jeg trøtt til han. "Sorry, at jeg vekket deg. Jeg så deg ikke" sa han med en hes, og såret stemme. Han var rød og hoven rundt øynene. Man kunne se på lang vei at han hadde gråt. "Jeg kommer til å savne deg" hvikset han før han gikk ut. Jeg tror jeg ikke skulle høre det, men det gjorde jeg. "Selena, kan du stikke ut av hytta og aldri komme tilbake. Jeg vil aldri se deg igjen" hørte jeg Justin skrekk nede.

Endelig var det kveld så jeg kunne sove bort smertene. Jeg hadde sakket med mamma, og jeg skulle dra imorgen. Jeg orket ikke være her. Jeg la meg til å sove, men klarte ikke sove. Men var det så rart? Nei, egentlig ikke. Jeg gikk ned til kjøkkenet. Der sto Justi lent over vakset og så veldig dårlig ut. "Hei, går det bra?" spurte jeg om og begynte å gå mot han. Akkurat da jeg sa det kastet han opp over vasket. "Justin" ropte jeg lavt. "Det går bra" sa han bare som om det ikke var noe. "Her, ta litt vann" sa jeg og ga han et glass jeg netopp hadde fylt opp med vann. Han drakk det opp. "Skal du dra? Siden koffertene dine står i gangen" spurte Justin forsiktig. Jeg nikket. Jeg så Justin hadde tårer i øynene men holdt de tilbake. Han nikket og gikk. Jeg gikk opp på rommet mitt.

Jeg var klar til å dra. Det var litt til men jeg sto klar. Justin kom inn i gangen. Nå sto vi her alene. "Jeg kommer til å savne deg. Håper en dag du tilgir meg" sa Justin og var nesten på gråten. "Håper jeg og" hvisket jeg svakt, så bare jeg hørte det. Han dro meg inn i en klem. Han la et brev i hånden min. "Jeg har noe til deg. Les det når du har dratt, og lov meg at du leser det." sa han og kysset meg på kinnet før han gikk. "Jeg lover" hvisket jeg for meg selv.

Jeg hadde sakt hade til alle, og satt nå på flyet. Jeg sa på brevet jeg hadde fått av Jusrin. Jeg åpnet det, og var klar til å lese det.


Hva tror dere det står? Mer?

-Pernille

One thing will never change - del 25 Jeg ble trist av tanken. Jeg gikk å la meg. Jeg sovnet egentlig veldig fort, men våknet av at noen la seg i senga. Jeg lattet som om jeg sov. Jeg viste det var Justin, for jeg luktet det. God nese. Han tok armene hans rundt meg, men jeg trakk meg bare unna. "Hva?" hvikset han stille. Jeg kunne se han var skuffet. "Har du tid til meg nå? Når Selena sover?" svarte jeg frekt. "Jeg mente det ikke sånn, men hun trenger meg. Det er mitt barn. Jeg lover vi skal få mer tid sammen, men vi måtte bare snakke ut" sa Justin og dro meg inn i armene sine. Jeg ville ikke tilgi han enda, før jeg viste at han holdt det han lovet.


Jeg bare nikket før jeg la meg ned. Jeg lot bare armene til Justin være rundt meg, selv om jeg var litt små sur. "Er du enda sur?" spurte Justin forsiktig og kysset meg på skulderen, fordi jeg lå meg ryggen til han. Jeg nikket. "sikker på det?"spurte han og begynte å kile meg. Jeg lo så mye at jeg datt ut av senga, men det stoppet ikke Justin for han satt seg oppe meg. "Stopp, pleas" ba jeg han om. "Hvis du ikke er sur lenger." sa Justin og forsatte. "Okei, jeg er ikke sur." sa jeg og kastet han av meg før jeg la meg ned i senga. Han la seg ned vedsiden av meg. Han la armene sine rundt meg. "Kan jeg få en kyss eller?" spurte han søtt. "Nei" sa jeg bare og prøvde å sove. "Da tar jeg et" sa han, og snudde meg rundt. Han kysset meg følsomt og sakte på leppene. Jeg kysset ikke tilbake. Bare for å irritere han, og ble irritert. Han la seg over meg, og så meg inn i øynene mine. "Dn" please kyss meg. Jeg har savnet det." sa han og strøkk meg over kinnet. Jeg smilte og kysset han følsomt tilbake. Etter litt kyssing la han seg ved siden av meg. Jeg begynte å tenke. "Justin, har du egentlig fått noe bevis for at barne er ditt." spurte jeg forsiktig. "Ja, fikk et sånt brev fra legen som det sto på" sa han stille. Jeg hadde på følelsen av at dette ikke stemte, at det var noe rart. Hun kunne ikke være gravid med Justin sitt barn. Vi sovnet nesten rett etter på.

Når jeg våknet slo det meg. Jeg kledde på meg, og begynte å lette etter farskapstesten. Jeg fant ut hvilket sykehus det var fra, og til min overraskelse av det er sykehus på Bahamas. Jeg fant ut hvor det lå og løp til det. Jeg spurte i resepsjonen som de viste hvem Dr. John var, og det var ingen som het det her. Rart, tenkte jeg. "Jeg må finne ut om dette er sant eller ikke" sa jeg og ga henne brevet. "Okei, vent litt så skal jeg skjekke gjennom papirene våre" smilte hun til meg. Jeg nikket og satt meg på en stol i gangen. Etter en stund kom hun tilbake. "Okei, jeg har svaret på hva dette er" sa hun og så på meg. Jeg merket en klump i magen når hun sa det.


Hva håper dere skal skje? Mer?

-Pernille

One thing will never change - del 24Vi gikk tilbake. "Jeg krever en farskapstest" sa jeg bestemt til Selena. Jeg kjente at "DN" tok hånden min. Jeg smilte svakt til henne. "Nei, det kan du ikke" svarte hun frekt. "Hvorfor ikke? Hvis jeg er faren så har jeg rett til det" sa jeg enda mer bestemt.


"Fordi jeg har alerede gjort det" svarte hun svakt. Jeg så skjokket på henne. Jeg så hun begynte å gråte så jeg gikk bort og satt meg ved siden av henne. Jeg la en støtten arm rundt skulderen hennes. "Det skal gå bra. Jeg skal være der for deg og barnet" sa jeg til henne, og ga henne et lite smil.

Ditt synspunkt:

"Det skal gå bra. Jeg skal være der for deg og barnet" sa Justin til Selena. Jeg kjente magen min vrengte seg, og jeg merket jeg ble sjalu. Det skulle vært meg som var gravid ikke henne. Jeg gikk ut av rommet for jeg klarte ikke være her lenger. Jeg gikk ned på stranden. Der jeg så alle de andre. Jazzy begynte å løpe opp mot meg, med verdens største smil. Jeg merket jeg ble glad når noen støttet meg, og hun hadde ikke gjort noe en gang. Jeg bare viste det. Hun kastet seg i armene så vi datt bakover. Jeg smilte til henne. "Hei, jenta mi" sa jeg glad til henne og smilte søt. Jeg fikk et stort smil tilbake."Kom, skal vi leke" sa Jazzy og tok hånden min. Jeg reiste meg opp og gikk med de andre.

"Hvor er Justin?" spurte Pattie da vi kom fram til de andre. "Han er i hytta med Selena" sa jeg skuffet. Pattie merket det. "Bare si ifra hvis du vil snakke" sa hun støttende. Jeg ga henne et smil. Jazzy og jeg lekte en stund før vi gikk tilbake. Alle andre var i hytta. Når vi kom tilbake satt forsatt Justin og Selena samme sted, og Justin hadde armen rundt henne. "Hei" sa jeg og smilte svakt til dem. Justin løftet opp hodet, og sa bare hei. Før han så på Selena og begynte å snakke igjen. Neivel, tenkte jeg og gikk på kjøkkenet. "Jazzy skal vi lage middag idag. Hun nikket ivrig.

Klokken var blitt ti og alle hadde lagt seg, men ikke Justin, Selena og jeg. De satt og snakket, så jeg gadd ikke være med dem. Justin hadde ikke sett meg i hele dag, ikke snakket med meg. Jeg ble trist av tanken. Jeg gikk å la meg. Jeg sovnet egentlig veldig fort, men våknet av at noen la seg i senga. Jeg lattet som om jeg sov. Jeg viste det var Justin, for jeg luktet det. God nese. Han tok armene hans rundt meg, men jeg trakk meg bare unna. "Hva?" hvikset han stille. Jeg kunne se han var skuffet. "Har du tid til meg nå? Når Selena sover?" svarte jeg frekt. "Jeg mente det ikke sånn, men hun trenger meg. Det er mitt barn. Jeg lover vi skal få mer tid sammen, men vi måtte bare snakke ut" sa Justin og dro meg inn i armene sine. Jeg ville ikke tilgi han enda, før jeg viste at han holdt det han lovet.


Tror dere han holder det han lover? Mer?

Begynner å skrive en del nå, men vet ikke når det kommer ut.

-Pernille

One thing will never change - del 23. "DN" og Selena klemte hverandre og begynte å snakke. "Justin, går det bra eller?" spurte Selena. Jeg ristet på hodet og så på henne. "Det går fint" sa jeg og smilte. "Jeg må snakke med deg" forsatte Selena Vi gikk inn på kjøkkene. "Jeg er gravid" sa hun fort, men hun ville ikke se på meg. "Gratulerer" sa jeg og skulle til å klemme henne. "Og det er ditt" forsatte hun. Hele verden min stoppet opp. Hun kunne ikke si det. Det kunne ikke være sant.


"Det kan ikke være sant." sa jeg og satt meg ned på gulvet. "Jo, husket du ikke vi hadde det like før du fant ut om meg og Adam." sa Selena og så på meg. Men jeg så ikke på henne. "FAEN!" skrekk jeg det høyest jeg kunne. Jeg hørte døren gikk opp og "DN" stakk hodet inn. "Går det fint?" spurte hun forsiktig om. "Nei" freste jeg tilbake. Jeg merket hun ble redd, og gikk ut igjen. "Nei, "DN" ropte jeg og løp etter henne. Jeg begynte å få tårer i øynene. Dette ble for mye for meg. Jeg fant henne på rommet vårt. Hun la i senga på magen, og hodet i armene hennes. Så jeg ikke kunne se ansiktet hennes. Jeg la meg ved siden av henne, og tok armene mine rundt henne. Jeg dro henne inntil meg. "Ikke rør meg" sa hun bestemt. Hun gjorde ikke noe motstand, så jeg bare holdt rundt henne. Hodet hennes lå på brystet mitt. Jeg hørte hun hulket og jeg merket t-skjorten min ble litt våt. Men je kunne ikke brydd meg mindre. Jeg begynte å gråte selv. "Shhh, jenta mi. Jeg er så lei meg. Jeg var bare så sur på meg selv og Selena" sa jeg nesten hvisket. "Hvorfor er du sur på henne og deg?" spurte hun med en hes stemme. "Hun er gravid, med mitt barn." mumlet/hvisket jeg. Jeg merket hun begynte å hulke høyt. "Hvorfor? Har du vært utro?" skrekk hun høyt, og løp ut av rommet. Fy faen, jeg fikk ikke sagt at det. Jeg løp etter henne men hun var borte. Selena satt i sofaen og så på tv. "Hvor er hun?" spurte jeg litt frekt. "Hun er på stranden" svarte hun care tilbake. Jeg løp ned til stranden og der satt hun å så utover havet. Jeg satt meg vedsiden av henne. "Ikke gå please, la meg snakke" sa jeg rolig. Hun sa ikke noe bare så ut på havet. "Jeg har ikke vært utro mot deg. Selena og jeg hadde før vi måttes, så var hun utro mot meg med en fyr som het Adam. Så vi slo opp. Nå mener hun at hun er gravid med mitt barn." sukket jeg.

// Ikke så stor mage da

Vi gikk tilbake, og la oss ned i senga. "DN" var enda lei seg. "Kanskje vi skal snakke med Selena?" foreslo "DN". Jeg nikket svakt. Vi fant henne på sofaen. Hvis du lurer så er alle andre i en dyrehage. "Vent, litt. Justin kom her" sa "DN" og begynte å gå inn på kjøkkene. Jeg følgte etter. Jeg lukket døren, og så på henne. "Du vet det kan hende hun faker alt, bare får å få penger eller noe. Det kan jo hende det er Adam sitt, elelr noe. Du har jo ingen bevis." sa "DN" fort. Det hadde jeg ikke tenkt på. Jeg smilte til henne, og kysset henne på kinnet.

Vi gikk tilbake. "Jeg krever en farskapstest" sa jeg bestemt til Selena. Jeg kjente at "DN" tok hånden min. Jeg smilte svakt til henne. "Nei, det kan du ikke" svarte hun frekt. "Hvorfor ikke? Hvis jeg er faren så har jeg rett til det" sa jeg enda mer bestemt.

Hva tror dere hun svarer?

Mer?

-Pernille

 

One thing will never change - del 22Når filmen var ferdig måtte Jazzy og Jaxon legge seg, så vi la dem. De ville egentlig være med oss, men det ville ikke Justin. De la seg tilslutt. Vi gikk inn på rommet. Justin lukket døren, og løftet meg opp fra bakken og kastet meg i sengen. Han begynte å kysset meg. Han gikk nedover nakken min, og begynte å smått å kysse på brysetet mitt. "Vil du?" spurte Justin.


Jeg nikket og smilte til han. Han smilte tilbake. Jeg elsker at han spurte meg og ikke bare gjorde det.

Justin sitt synspunkt:

Jeg smilte tilbake. Jeg begynte å kysse på nakken hennes, og nedover nakken hennes. "Du er så deilig" mumlet jeg. Jeg hørte hun fnise. Jeg dro av henne t-skjorten. Jeg tok den ene hånden min å strøkk henne på magen, og den andre tok jeg bak ryggen hennes. Jeg tok av henne bh'en. Jeg la dyna over oss, så hun skulle føle seg mer vell. Jeg tok den ene hånda mi på brystet hennes og maserte sakte. Hun stønnet smått, så jeg tok i litt. Jeg tok av meg t-skorten, og buksen. Jeg dro av henne stringen, og stakk to fingre inn. Hun stønnet høyere, noe som betyr at hun liker det. Jeg tok de fort ut og inn. Jeg kysset hun svakt i nakken. Hun dro av meg boxeren, og tok tak i min fine Jerry. Hun begynte å runke meg. Jeg stønnet helt sykt mye. Plutselig flyr døren opp. Jeg tar ut figrene min fort, og kysser "DN" enda fortere. Hallo, det virker mer sansynelig. Jeg sa opp på hvem som sto der. Der sto Jazzy med en rart utrykk. "Hva driver dere med?" spurte hun og så rart på oss. "Vi kysser, og så skal du legge deg" svarte jeg og holdte på å le meg i hjel. Hun gikk ut og lukket døra etter seg. Vi lo så sykt mye. "Så kleint" fikk "DN" frem mellom den herlige latteren sin. "Er du klar?" hvisket jeg sexy til "DN". Hun nikket. Jeg tok på kondom. Jeg tok Jerry inni henne, og gikk sakte inn og ut. "Fortere" stønnet hun. Jeg tok det foretere. Helt til vi begge kom.

Jeg la meg utslitt ved siden av henne. Jeg så på det perfekte ansiktet hennes. Jeg smilte og hun smilte tilbake. Vi la oss til å sove.

Noen dager senere:

Jeg fant ut at Selena skulle komme på en tur på besøk. Så hun hadde kommet idag. Scooter hadde hentet henne. Jeg hadde savnet henne, og det var ikke så lenge siden vi hadde slått opp. Hun hadde vært utro, med en som het Adam. Men vi var venner. "DN" og jeg gikk ut av rommet å møtte henne. Hun hadde lagt på seg litt så jeg, og jeg tror at Selena merket jeg stirret på magen henne, for hun kremtet. Jeg så opp og ga henne en klem. "DN" og Selena klemte hverandre og begynte å snakke. "Justin, går det bra eller?" spurte Selena. Jeg ristet på hodet og så på henne. "Det går fint" sa jeg og smilte. "Jeg må snakke med deg" forsatte Selena Vi gikk inn på kjøkkene. "Jeg er gravid" sa hun fort, men hun ville ikke se på meg. "Gratulerer" sa jeg og skulle til å klemme henne. "Og det er ditt" forsatte hun. Hele verden min stoppet opp. Hun kunne ikke si det. Det kunne ikke være sant.Sorry, for sein del. Mamma ville at jeg skulle rydde:P Og jeg våknet seint.

Men her en del. Hva synes dere? Mer?

-Pernille

 

SorrysorryPernille her. Vil bare beklage for lite oppdatering. Føler meg ikke bra, og får ikke sove.

Men jeg skal legge meg snart, så jeg får en god natt søvn, så jeg kan sitte å skrive til dere imorgen.

Håper dere kan tilgi meg:)

 

Heyhey!Ayyy!

Hedda her! Klokken sju skal jeg ta toget hjemover og kommer kanskje hjem i 10-11 tiden. Lurte på bare om dere vil ha et imagine eller starten på historien min som jeg ikke har lagt ut? Bare kommenter for hva dere vil ha.
Del 1 på historien er ganske så lang, og på et imagine så må jeg finne på noe for å skrive det så vet ikke hvor lang den blir. Hva vil dere ha? :-)

Mer enn 5 kommentarer så blir det ;-)

Kommer enten i kveld eller i morgen.
HOKL, Hedda

One thing will never change - del 21
"Det er fantastisk her." sa jeg til meg selv, mens jeg så ut av viduet på rommet vært. Jeg kjente to sterke rundt midjen min. "Jeg er så glad i deg, pus" sa Justin. Jeg hørte han smilte. "Jeg er glad i deg og" svarte jeg og smilte. Perfekt ferie, med en perfekt gutt. "Kan vi dra å bade?" spurte Jazzy med sin søte stemme. "Så klart kan vi det, prinsesen min" sa Justin og løftet henne opp. "Kan du ikke be mamma om å skifte på deg også skifter vi i mens." sa Justin og slapp henne ned. Hun løp ut av rommet. "Du er så søt med dem." sa jeg og smilte. "De er herlige" sa han og smilte. Vi kom oss ned på strande, men Justin kunne ikk bade. Jeg tok med meg Jazzy og Jaxon ned til vannet. Vi gikk litt ned men ikke så langt. Plutselig var Jazzy borte, og jeg fant henne ikke. Hvor var hun?


 

Jeg snudde meg mot Justin for å si det til han, men der satt hun ved siden av han. Du satt og lo. Han løftet henne opp, og satt henne på fanget oss. Jaxon og jeg gikk opp til dem, og satt oss med dem. Vi spiste vannmelon og jordbær. Vi satt og lo å koste oss. Jazzy og Jaxon løp rundt å lekte en eller annen lek. Jeg snudde meg mot Justin å smilte. Han bare stirret på meg. Jeg satt meg med et bein på hver siden av han, og kysset han mykt på kinnet. Det så ut som om han kom ut av transen. "Hei, jenta mi" sa han og smilte. Han la armene hans på ryggen min og trakk meg nærmere seg selv. "Hei, kjekken" hvikset jeg stille før jeg kysset han på munnen. Jeg kjente at tungen tilJustin strøkk meg på under leppa. Jeg smilte svakt og jeg merket han smilte også. Jeg åpnet munnen min, og kjente tungen hans kom inn i munnen min. Vi satt på n strand og klinte, rolig klining. Jeg trakk meg fra han etter en stund. Jeg så på han. Han hadde lukkete øyne og åpnet dem sakte, og så meg inn i øynene. Jeg snudde meg for å se om jeg så Jazzy og Jaxon. De satt å bygde et sandslott, så sykt søte. "Kanskje vi skal gå tilbake?" foreslo Justin. Jeg snudde meg rundt mot han, å ga han et kyss. Jeg reiste meg opp. Justin og jeg begynte å rydde. "Jazzy og Jaxon, kom så skal vi gå tilbake til hytta" ropte jeg til dem. De kom løpene mot oss. Jaxon strakk armene sine opp mot meg. Jeg løftet han opp, og satt han på hoften min mens jeg gikk. Vi kom oss inn til slutt. Jeg gikk å skiftet til en shorts og en t-skjorte.

Jeg kjente to sterke armer rundt midjen min, når jeg sto i bh og string. Han begynte å kysse meg i nakken. "Du er så nydelig." sa han romantisk. Han begynte å stykke meg på magen. Jeg merket jeg ble varm inni meg. Jeg ble så glad når han så fine ting til meg. "Justin slutt. Ikke nå. Kanskje i kveld." sa jeg og snudde meg. Jeg blunket til han, før jeg kledde på meg. Jeg hørte han sukke høyt. Jeg gikk bort til han å la hånden min nedover til magen hans. Jeg kom til boxer kanten, og støkk til over før jeg strøkk hånden sakte over Jerry. Han lukket igjen øynene og pustet tyngre. Jeg tok et svakt tak i han. Jeg stelte meg på og hvisket i øret hans. "Kos deg" hvisket jeg stille. Jeg var på vei ut da jeg ble dratt tilbake. "Du kan ikke bare gå når du har begynte. Please bare gjør noe." ba Justin meg om. Jeg begynte å kysset han, men ble fort avbrytet av at Jazzy kom inn. "Det er mat" sa hun og gikk ut. Så sykt søt. Jeg bare smilte til Justin. Han hindet ned. Jeg så ned og den sto rett opp. Jeg lo og ristet på hodet. "Ikke nå, kjekken" sa jeg bare og gikk ut. Jeg gikk ned. "Hvor er Justin?" spurte Pattie. "Han skulle bare på do, tror deg" svarte jeg bare. Etter en stund kom han ned igjen. "Så utrolig lang tid du brukte på do da" sa jeg for å hindte til at det var det han gjorde. "Ja, jeg satt på Twitter." smilte Justin glad. Vi spiste og koste oss. Jeg merket at Justin satt veldig urolig. "Jazzy og Jaxon, vil dere se en film med oss idag?" spurte jeg og smilte til dem. Justin ga meg et stygt blikk. Jeg bare smilte til han. Han hadde jo andre planer. Jazzy og Jaxon ble veldig girret. Vi gikk opp på rommet vårt, og satt på en film. Jeg satt meg på den ene siden med Jazzy mellom beina mine. Justin sattved siden av oss med Jaxon på fanget. Justin la den ene armen rundt meg, og jeg la hodet på skulderen hans.

Når filmen var ferdig måtte Jazzy og Jaxon legge seg, så vi la dem. De ville egentlig være med oss, men det ville ikke Justin. De la seg tilslutt. Vi gikk inn på rommet. Justin lukket døren, og løftet meg opp fra bakken og kastet meg i sengen. Han begynte å kysset meg. Han gikk nedover nakken min, og begynte å smått å kysse på brysetet mitt. "Vil du?" spurte Justin.


Mer? Pervers del? Hva synes dere?

-Pernille

One thing will never change - del 20Jeg våknet av at noen dro meg ut av sengen. Jeg så det var Eric. Han slo meg hardt i hodet, og kastet meg inn i en bil. Jeg klarte ikke komme meg opp, det var akkurat som om beina mine stoppet meg. Bilen startet og jeg ble kjørt langt vekk. Kanskje dette var slutten? Kanskje jeg aldri fikk se de jeg elsker igjen?


Jeg våknet av at noen ristet i meg. Jeg åpnet øynene mine. "Går det bra?" spurte Justin bekymret. Jeg innså at jeg hadde drømt. Jeg nikket bare, og tok armene hans runst meg. "DN", du skrekk. Kan du fortelle meg hva du drømte om?" spurte han, beskymret men samtidig strengt. "Jeg drømte om at Eric tok meg fra deg." hvisket jeg med tårer i øynene. "Scooter ringte akkurat og så han ble fengsel. Så det går fint. Han kommer ikke til å ta deg, men Scooter skulle komme å gi oss en overraskelse" sa han og smilte, den nydelig smilet sitt. "ååååååå, gleder meg." svarte jeg og hoppet opp av senga. og begynte å danse. Justin lo den fine latteren sin, som gjorde sånn at jeg lo. Jeg la meg ned ved Justin igjen. Litt etterpå kom pappa inn, med et stort smil. "Pappa, kan du please si det nå? Jeg klarer ikke vente" sa jeg fort og smilte.  "Okei, jeg har bestilt bilieter til Bahamas. Så Kate(moren din), du, Justin, Jeremy, Jazzy, Jaxon, Pattie og jeg kan dra." sa han og smilte stort. Jeg skrekk høyt, og kastet meg over han. "Jeg elsker deg" sa jeg og klemte han hardt. "Jeg tenkte alle trenger å slappe av litt, så vi skal være der i fire uker. Justin, du kan få dra hjem idag. Vi må hjem å pakke og sånt. Så vi drar hjem i kveld." sa han. "Gleder meg" sa Justin og jeg samtidig.

//foten hans

Jeg gikk ut av privat flyet til Justin sammen med alle andre. Vi hadde nettopp kommet fram til Bahamas. Vi tok en stor taxi som fikk plass til alle. Vi kom fram. "Hvordan skal vi sove?" spurte Justin og tok meg i hånden. Det var et hotel der og mange andre store hus rundt. "Vi skal sove i en hytta. Det er mange rom der. Men du skal vel sove med "DN"?" sa han og reiste opp det ene øyenbrynet. "Selvfølgelig skal jeg det" sa han og blunket til meg. "Hva hvis jeg ikke vil da?" spurte jeg på tull. "Du må, for jeg klarer meg ikke uten deg. Du så hvordan det gikk når du var i LA. I will never let you go" han hvisket/sang det siste. Han hadde pakket på en dag for å komme til meg og være med meg, for han klarte seg ikke uten meg. "Ja, da jeg skal sove med deg" hvisket jeg flørtene. Han smilte til meg.

Vi kom inn i hytten og den var stor.

//rommet deres, bare at dere har utsikt til vannet

"Det er fantastisk her." sa jeg til meg selv, mens jeg så ut av viduet på rommet vært. Jeg kjente to sterke rundt midjen min. "Jeg er så glad i deg, pus" sa Justin. Jeg hørte han smilte. "Jeg er glad i deg og" svarte jeg og smilte. Perfekt ferie, med en perfekt gutt. "Kan vi dra å bade?" spurte Jazzy med sin søte stemme. "Så klart kan vi det, prinsesen min" sa Justin og løftet henne opp. "Kan du ikke be mamma om å skifte på deg også skifter vi i mens." sa Justin og slapp henne ned. Hun løp ut av rommet. "Du er så søt med dem." sa jeg og smilte. "De er herlige" sa han og smilte. Vi kom oss ned på strande, men Justin kunne ikk bade. Jeg tok med meg Jazzy og Jaxon ned til vannet. Vi gikk litt ned men ikke så langt. Plutselig var Jazzy borte, og jeg fant henne ikke. Hvor var hun?


Hva tror du skjer? Hva synes du? Mer?

Hva vil dere skal skje?

-Pernille

One thing will never change - del 19. "Vennen hva er det?" sa jeg og strøkk han over kinnet. "Ikke snakk. Bare klem meg." sa han. Han ville ikke se på meg. Han var virkelig ikke seg selv. Jeg la meg tett inntil han, og la den ene armen min over midjen hans og strøkk han på ryggen. Han hadde den ene armen sin under hodet mitt, og den andre var på midjen min. Han gråt enda. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjør. Han ville ikke si hva det var. "Er det noe du vil ha?" spurte jeg om. "Nei, du må bare være her" hvisket han. "Vil du fortele hva det er som plager deg?" spurte jeg forsiktig om. "Det er bare det at...."

"Det er bare det at jeg blir så sykt lei meg når jeg fikk vite at jeg måtte avlyste touren. Stakkars Beliebers, de har gledet seg, også skuffer jeg dem. Jeg vil forsette touren." svarte Justin. Jeg merket at han var veldig lei seg. Jeg kunne jo ikke se han, men jeg viste hvor mye dette betydde for han. "Hva med at dere gir de alle gratis biletter til din neste tour?" foreslo jeg. Jeg hørte han smilte, og pustet ut. "Ja, vi må si det til han. Jeg tror han er utenfor, for han skulle snakke med noen leger." svarte jeg og skulle ti å reise meg opp. "Please, ikke gå. Du må være her." sa han, og dro meg tilbake sånn som vi lå. Hva var det med han? Han ville ikke at jeg skulle gå. Bare være så tett inntil han som mulig. "Hvorfor kan jeg ikke gå?" spurte jeg nyserig om. "Jeg er redd for at Eric skal komme å ta deg. Hva hvis han gjør det? Jeg hadde ikke klart meg uten deg." sa han. Han er så søt. "Jeg skal bli her med deg." hvisket jeg til han. "Du kan gå ut, men da vil jeg at du skal ha med noen jeg stoler på." hvisket han tilbake. Jeg hørte han gjespe. "Justin, bare sov" sa jeg. Stakkars lille gutten min. Han sovnet. Det kom en lege inn. Hun smilte. "Går det fint?" spurte hun. "Ja, men kan jeg ta en prat med deg?" spurte jeg om. Jeg kom på den gangen Justin og jeg hadde hatt sex, og jeg måtte vite om jeg var gravid eller ikke. Jeg gikk ut på gangen med henne, og Justin våknet ikke. jeg forklarte henne om at vi hadde hatt sex, og at jeg kunne være gravid. Vi tok en test. "Du kan bare gå til Justin, også kommer jeg inn snart og sier det." smilte hun til meg, mye smiling altså. Jeg gikk inntil Justin. Han satt å så seg rundt, og så veldig redd ut egentlig. "Der er du" skrekk han nesten ut. "Kom hit" fortsatte han, men denne gangen mer roligere. Jeg la meg ned, og han tok fort armene rundt meg. "Jeg var så redd" hvisket han. Jeg fortalte han om hva jeg gjorde. Han ble mer roligere da. Akkurat da jeg var ferdig kom legen inn. "Du er ikke gravid." jeg pustet lettet ut. "Takk" sa jeg rolig før hun gikk ut. Like etterpå sovnet vi begge. Jeg i armene hans.

Jeg våknet av at noen dro meg ut av sengen. Jeg så det var Eric. Han slo meg hardt i hodet, og kastet meg inn i en bil. Jeg klarte ikke komme meg opp, det var akkurat som om beina mine stoppet meg. Bilen startet og jeg ble kjørt langt vekk. Kanskje dette var slutten? Kanskje jeg aldri fikk se de jeg elsker igjen?

Mer? Hva synes dere?

-Pernille

One thing will never change - del 18De så besymret på meg. "Jeg vet hva dere skal si, og jeg skal fikse det" sa jeg små irritert. "Hva da?" spurte Justin. "Ingenting" sa jeg fort. "Ja, det er det, og det er viktig. "DN" har ikke spist eller drukket noe siden du havnet på sykehuset, og hun har ikke dusjet så han stinker litt. Pluss hun har nesten ikke sovet noe." sa Chaz fort så jeg ikke kunne si i mot. "Få "DN" med til kantinen, og få henne til å spise nå" sa Justin bestemt. Chaz og Ryan løftet meg opp og var på vei ut døra da Scooter sa noe. "Justin, det er en trist nyhet vi må si deg..."


"Justin, det er en trist nyhet vi må si deg. Siden vi ligger så langt bak med touren, og du ikke kan begynne rett på. Må vi avlyse Usa og Canada touren." sa pappa trist. Jeg sa på Justin, og han så veldig trist ut. "Nei, jeg kan ikke skuffe Belieberne. De har gledet seg." sa han trist, og jeg så at han hadde tårer i øynene. "Kan dere alle gå ut? "DN" kan du komme inn etter du har spist?" spurte Justin gjennom tårene. Jeg nikket. Jeg løp nærmest ut for å kunne komme tilbake til Justin. Cha og Ryan satt å så på at jeg spiste. "Hva?" spurte jeg med masse mat i munnen. "Går det bra med deg?" spurte Ryan beskymret om. "Ja, det går fint. Trenger bare en dusj. Så kom" sa jeg og dro de med meg, for jeg var ferdig å spise. Vi gikk til rommet til Justin. "Mamma, jeg har ikke noe klær." sa jeg til henne. "Du kan låne noen klær til Justin imens." sa Pattie og smilte. "Takk" sa jeg bare."Men jeg tror vi drar nå, så kommer vi imorgen. Og plis få han på bedre tanker." forsatte Pattie til meg. "Vi blir her" sa Chaz og pekte på han og Ryan. "Jeg tror nok Justin og "DN" skal være litt alene nå" foreslo pappa. Guttene nikket svakt, for de ville jo være her. Jeg gikk inn. Justin lå og stirra i taket. "Justin, kan jeg låne klær av deg?" spurte jeg om. Med en gang han så meg smilte han litt, men hadde et tomt blikk. Jeg følte det enenste jeg kunne gjøre nå var å støtte han. Han nikket. "Har du spist?" Jeg nikket. Jeg følte meg alltid varm inni meg. "Nå må jeg dusj. Jeg stinker." sa jeg og ristet på hodet. Justin lo litt, men fikk fort et alvorlig uttrykk. Jeg gikk inn på badet og tok en varm dusj. Jeg gikk ut i bare i et håndkle.  "Justin, hvor har du klærene dine?" spurte jeg om, for jeg ante ikke. "De ligger under senga, men du trenger ikke klær altså." prøvde han seg på. Jeg gikk bare og tok opp bagen fra under sengen. Jeg fant en fotball short, og en hettegenser.

//Den grå hettegensen

Jeg kledde på meg, og brydde meg ikke om at Justin så på. "Du er så nydelig" sa han når jeg var ferdig skiftet. Jeg smilte bare. Jeg la meg ned vedsiden av han. Han la seg på siden og så meg inn i øynene. Han la armen over midjen min, og trakk meg inntil han. Jeg begravde hodet mitt i bryste hans. Jeg følte meg så trygg nå. Jeg merket jeg ble vått på håret, og jeg merket Justin ristet litt. Jeg så opp på han. Han gråt. "Vennen hva er det?" sa jeg og strøkk han over kinnet. "Ikke snakk. Bare klem meg." sa han. Han ville ikke se på meg. Han var virkelig ikke seg selv. Jeg la meg tett inntil han, og la den ene armen min over midjen hans og strøkk han på ryggen. Han hadde den ene armen sin under hodet mitt, og den andre var på midjen min. Han gråt enda. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjør. Han ville ikke si hva det var. "Er det noe du vil ha?" spurte jeg om. "Nei, du må bare være her" hvisket han. "Vil du fortele hva det er som plager deg?" spurte jeg forsiktig om. "Det er bare det at...."


Hva tror dere det er? Mer?

-Pernille

One thing will never change - del 17Pluselig åpnet døra seg, og en lege kom ut. Jeg kunne ikke tolke ansiktet hans. "Det har seg slik at..."begynte han. Jeg begynte å gråte kjempe mye når han sa det.


"Det har seg slik at han ligger i koma nå, og han er stabil. Så det går fint med han" sa han og smilte. Jeg begynte å gråte sykt mye. Jeg var så glad. "Tror du han våkner?" spurte Chaz forsiktig. "Ja, sånn det ser ut nå så ser det sånn ut, men dere kan ikke se han. Han ble stresset av at han hørte stemmen din." sa legen litt strengt. Jeg nikket. Jeg la meg ned for å sove. Jeg kunne like gjerne sove siden jeg viste han var okei. Noen dager senere:

Det hadde ikke skjedd no de siste dagene. Jeg hadde bare vært på venterommet. De andre ville at jeg skulle ta en tur hjem til bussene, men jeg ville ikke. Touren hadde blitt avlyst. Alle Belieberne var redde for Justin, men Scooter hadde et pressemøte for noen dager siden for å forklare alt. Det var bare jeg som satt der nå. Ingen andre. Klokken var vel 3 på natten eller noe. En lege kom ut og smilte til meg. "Han er våken. Alt er fint med han nesten" sa hun. Jeg hoppet opp og ned. Jeg kunne ikke skrike for jeg var jo på et sykehus. "Kan jeg se han? Og hva mener du med nesten?" spurte jeg nyserig. "Ja, du kan se han imorgen, men ikke nå. Han må får sove nå. Han har brukket noen bein, så vær forsiktig med han." smilte hun og gikk. Jeg tenkte at jeg like gjerne kunne sove siden da gikk tiden fortere.

Jeg våknet av noen ristet i meg. Jeg reiste meg opp. Det var legen fra i går. "Du kan se han nå. Han spurte etter deg." sa hun og smilte. Jeg nikket å så meg rundt, men det var ingen der. Jeg gikk inn, og så han ligge der å se i taket. Når han hørte meg snudde han seg til meg, og smilte stort. Jeg sto stille og bare så bare så på han. "Kom hit da" sa han hest og svakt. Jeg gikk veldig sakte men stoppet en/to meter unna han. "Hva er det, vennen?" spurte han svakt om. Jeg merket tårene komme. Jeg hadde savnet han sånn. Jeg trodde han skulle dø, og nå lå han der levene. "Jeg har vært så redd. Jeg trodde jeg skulle miste deg." sa jeg og hulket. "Men jeg er her. Alt går bra. Kom her nå." sa han. Jeg gikk nærmere han. Han hadde gips rundt det ene beinet. Han dro meg til seg. "Legg deg her, men vær litt forsiktig." sa han og smilte. Han klappet på senga ved siden av seg, der han ville jeg skulle legge meg ned. "Er det så lurt?" spurte jeg om, for jeg var litt redd for å skadde han.  Han nikket. Jeg la meg forsiktig ned i sengen og la hoden mitt på skulderen hans.//Noe sånt 

Vi bare lå der, sa ingenting. Jeg hørte på hjerte hans, og pusten hans. Like etter sovnet jeg. Jeg våknet av at jeg hørte noen snakket. Justin satt og smilte, mns jeg lå på brystet hans. Jeg så hvem som var. Chaz, Ryan, moren min, Pattie, pappa, Kenny og Ryan G. Jeg smilte til alle. De så besymret på meg. "Jeg vet hva dere skal si, og jeg skal fikse det" sa jeg små irritert. "Hva da?" spurte Justin. "Ingenting" sa jeg fort. "Ja, det er det, og det er viktig. "DN" har ikke spist eller drukket noe siden du havnet på sykehuset, og hun har ikke dusjet så han stinker litt. Pluss hun har nesten ikke sovet noe." sa Chaz fort så jeg ikke kunne si i mot. "Få "DN" med til kantinen, og få henne til å spise nå" sa Justin bestemt. Chaz og Ryan løftet meg opp og var på vei ut døra da Scooter sa noe. "Justin, det er en trist nyhet vi må si deg..."


Hva tror du han sier? Mer?

-Pernille

One thing will never change - del 16Jeg gråt svakt. Jeg tok hånden hans. Jeg viste ikke hva som skjedde, men det var veldig ille. Jeg hadde sittet der stund, da maskinene sluttet å lage lyd, og jeg merket hjerte hans sluttet å slå. NEI; han kunne ikke være dø. Ikke nå. Hvorfor han? Jeg følte meg helt tom.

Det løp tre leger inn. De begynte å gjøre noe. En annen lege dro meg ut. "Hva skjer?" spurte jeg legen svakt om. "Tilstanden hans ble verre, men det går nok fint." svarte han. "Hva skjedde?" spurte jeg med en hes stemme. "Det var en gutt som kastet han i veggen,(den er veldig hard), og så fikk han indreblødninger." svarte han meg. "Vi må ha gjennopplivning(?), og det fort" ropte nesten en lege som hadde kommet ut til oss. Han legen som sto med meg løp inn. Jeg satt meg ned på en av stolene der. Jeg hadde ikke flere tårer igjen eller kanskje, for jeg merket en tåre renne nedover kinnet mitt. Det kom bare flere og flere. Etter stund med venting, hører jeg tunge skritt komme løpene mot meg. Jeg ser opp og der står Chaz, Ryan, moren min og Pattie. Åja, de skulle komme idag(lol). "Hei" sa de og alle klemte meg hardt. Jeg nikket bare til dem. Alle gråt. Jeg sovnet etter en stund.

FLASHBACK:

Vi var 16 år da alt skjedde. Eric og jeg nettopp vært på fest, og hadde drukket litt mye.  Jeg skulle sove hos han. Vi hadde nettopp kommet inn døren da han spurte om jeg vill ha noe å spise. Jeg ristet på hodet og gikk opp på rommet hans. Jeg la meg ned på ryggen. Han kom etter en stund og la seg over meg. Han startet å kline med meg. Han prøvde å dra av meg kjolen. "Nei, Eric jeg vil ikke" sa jeg bestemt meg han hørte ikke på meg. Han dro den av meg, og begynte å ta på puppene mine. "Eric, stopp" skrekk jeg nesten ut. "Hold kjeft, og la meg gjøre hva jeg vil." sa han bestemt. Han tok fingrene sine under g-strengen min. Jeg likte det ikke. Han stakk to fingre inn i meg. Han dro av seg klærne og tok av g-strengen min. Han skulle til å ta den inn i meg men jeg tok tak i pikken hans isteden og maserte han lett så han la seg ned i sengen. Jeg tok sjangsen høpet av han, dro meg en t-skjorte og shorts som la på gulvet og løp ut. Jeg tok på meg det uten for. Jeg begynte å løpe det forteste jeg kunne hjem. Når jeg kom hjem klemte mamma meg hardt. Jeg forklarte alt. Hun ringte politet. De fikk fanget han. Dagen etter ble han sluppet ut, fordi de hadde ikke ne bevis, og det var ikke så ille det han hadde gjort.

Jeg våknet av at noen ristet i meg. "Du må våkne, vennen min. Hva skjer med deg?" det var mamma. Jeg kastet meg i armene hennes. Jeg gråt og gråt, selv om det bare var en drøm. Jeg fortalte om drømmen, og de trøsta meg.Pluselig åpnet døra seg, og en lege kom ut. Jeg kunne ikke tolke ansiktet hans. "Det har seg slik at..."begynte han. Jeg begynte å gråte kjempe mye når han sa det.


Mer?

-Pernillew

HjelpOkei, jeg kommer meg nesten ikke videre i historien. Jeg vet ikke hva dere vil ha. Jeg har nesten ikke noen ideer lenger. Så jeg lurer på om det er noe dere vil ha med. Hva vil dere skal skje? Dere får flere deler hvis jeg får ideer.

-Pernille

One thing will never change - del 15Der satt guttene å spilte cod. "Jeg blir med" skrekk Justin ut og satt seg med dem. Jeg gikk ut og bort over veien for å shoppe. Kunne ikke være så lenge ute, for Justin skulle ha konsert idag. Jeg merket at noen følgte etter meg. Jeg brydde meg ikke, men etter en stund ble det ubehaglig, så jeg ville finne ut hvem det var. Jeg gikk mot den person. Den personen satte seg på en benk da jeg gikk mot han/henne. Da jeg fant ut hvem det var ble jeg skjokket, og begynte å løpe det forteste jeg kunne til bussen.


Jeg turte ikke se bak meg for jeg var redd han var der. Jeg merket hjerte mitt i halsen, og øynene mine ble fylt med tårer. "JUSTIN" skrekk jeg når jeg var utenfor. Jeg gikk inn og lukket dører og låset den. Når jeg snudde meg sto Justin der. Han klemte meg hardt når han så at jeg gråt. "Hva er det?" spurte han skjokket. "Jeg..så...han..han...var...der" fikk jeg fram mellom tårene og hulkene. "Hvem?" spurte Justin. "Eksen... min..." hulket jeg fram. "Men hva er galt med det?" spurte Justin forvirret. "Han....prøvde...å..vol..." Jeg klarte ikke å få fram ordet en gang. "Voldtok han deg?" spurte Justin og. Jeg klarte ikke å høre det ordet en gang. Jeg falt sammen på gulvet, men jag falt ikke. Justin tok meg i mot. "prøvde..." fikk jeg fram med en stille. "Det går bra. Jeg er her. Han kan ikke gjøre noe lenger." sa han rolig til meg. Han løftet meg opp, og l meg ned i sengen. Han holdt rundt meg tett inni seg. "Det skal gå bra." sa han og strøkk meg på ryggen. "Lov meg at du ikke forlatter meg. Du må alltid være her. Jeg er red" sa jeg med en svak stemme. "Jeg vil alltid være her Ikke vær redd jeg er her." sa han og han mente det. Du hørte noen banke på døren til bussen. "Jeg åpner." sa Justin bestemt. "Nei" skrekk jeg ut. "Jo, jeg får inn Chaz" sa Justin bestemt. Han gikk ut og like etterpå kom Chaz inn. Han holdt rundt meg, og jeg tok hodet mitt på brystet hans. Jeg gråt stille. "Det går bra. Du er trygg nå" sa han stille og støkk meg på armen. "Justin" fikk jeg fram. "Han kommer snart." sa han før jeg hørt jeg et dunk. Jeg løp ut til Justin. Han lå på bakken, men blod rundt han. Kenny sto og holdt fast Eric(eksen din). "CHAZ, RING POLITET OG SYKEBILEN!!" skrekk jeg til Chaz, sier seg selv. Jeg var så redd, redd for å miste han. Han ble akkurat min, og nå så kunne han bli borte. Sykebil og politet kom litt senere. Politet tok med seg Eric, og Justin ble satt i sykebilen. Kenny og jeg satt på med bilen. Da vi kom fram ble Justin tatt inn på akuttmotakk. Kenny og jeg satt oss ned. 

Etter en time kom en lege ut. "Vi har en trist nyhet og en bra nyhet. Det bra er at han er stabil, men vi vet ikke om han overlever." sa legen. Jeg knakk sammen på gulvet. "Jeg må se han." "Han er på rom 211, men du kan ikke gå inn." svarte han strengt. Jeg løp mot rommet. Når jeg kom ditt sto jeg utenfor. Skulle jeg gå inn? Jeg måtte det. Tenk hvis han døde og jeg fikk ikke se han. Jeg gikk inn og så han ligge der. Fredelig men med masse ledningen.

 

 

Jeg gråt svakt. Jeg tok hånden hans. Jeg viste ikke hva som skjedde, men det var veldig ille. Jeg hadde sittet der stund, da maskinene sluttet å lage lyd, og jeg merket hjerte hans sluttet å slå. NEI; han kunne ikke være dø. Ikke nå. Hvorfor han? Jeg følte meg helt tom.


Mer?

Hva synes dere?

-Pernille

One thing will never change - del 14 - lang del. "Det er ikke sikker. Jeg går jo på p-piller, men tenk hvis de ikke funker da." sa jeg stille. Jeg hadde sluttet å gråte for jeg følte meg sa tryggg nå. Han satt og vugget oss fram og tilbake. "Be alright" sang den fine stemmen hans. Pluselig bråstoppet bussen så vi datt ned på gulvet.


Han dro meg inntil seg så jeg satt på fanget hans. Han strøkk meg på ryggen, og la ansiktet sitt ned i nakken min. "Det er sikker ingenting. Vi har sikkert bare fått motorstopp." sa han stille mens han ga meg små kyss i nakken. Det var så avslappene og så deilig. "Jeg liker deg så godt, "DN". Kan du ikke bli min?" spurte han meg søtt. "Kanskje det" fniste jeg og tok hodet hans opp til mitt. Jeg sa inn i øynene hans. Jeg lente meg sakte mot han, og han gjorde det samme. Jeg kunne se et lite smil rundt munnen hans. Jeg satt med et bein på hver siden av lårene hans, så han trakk meg enda nærmere han. Han lente seg det siste stykke, og satt leppene sine på mine. Vi bevegde leppene våre i takt, og det var dt beste kysset  verden. Vi kysset små men følsome kyss, før jeg kjente tungen hans stykke meg på underleppe.

  //noe sånt

Jeg åpnet munnen min. Vi startet å kline sakte og følsomt, men mye kjærlighet. Jeg trakk meg sakte fra han, og bare så på han. "Likte du det ikke?" spurte Justin forsiktig, for han trodde sikkert det for jeg sa ingenting. "Justin, se på meg" sa jeg og tok hendene mine på kinnet hans så han måtte se på meg. "Det var det beste kysset i verden. Kunne ikke bedt om et bedre et" sa jeg følsomt og smilte til han. Han smilte stort tilbake og kysset meg lett på leppene. "Kan vi sette oss opp eller? ahh, ryggen min" klagde Justin. Jeg fniste, og reiste meg opp. Jeg la meg i sengen på ryggen og tok hodet til siden så jeg sa på Justin. Han reiste seg opp, og hoppet ned i sengen. Han la meg ned i armkrokken hans, og strøkk meg på armen. Jeg la armen min på magen hans og strøkk over den deilige six-pack'n hans. "Hva er vi nå?" spurte Justin stille. Jeg sa opp på han og smilte. "Hva vil du da?" spurte jeg. "Jeg vil at du skal bli min. Bare min." svarte han meg søtt. "Det er helt greit for meg." svarte jeg. "Så "DN og EN(etternavn) vil du bli jenta mi?" spurte han om. "Gjett om jeg vil? Ja, s klart vil jeg det" sa jeg og la meg over han, og ga han et kyss. Plutselig spratt døren opp og to gutter kom inn. "Hei, hva skjer her'a?" spurte Ryan og kastet seg i senga, men Chaz rett etter seg. "Nei, si det. Hva skjer med dere?" spurte jeg for å komme ut av tema. "Er dere sammen eller hva skjer?" spurte Chaz nyserig. Jeg satt meg opp så jeg satt på magen til Justin. Jeg nikket og smilte ned til Justin. "Så kult. Du har en digg dame da, Justin" prøvde Ryan seg på. Justin slo til Ryan i armen, ikke så hardt men litt. "Min jente, ingen andre sin." sa Justin og klemte på lårene mine. "Okei, hvis du sier det så, men hun er digg" sa Ryan. "Jeg vet" sa Justin stolt. Jeg lo og gikk ut av rommet. "Digg rompe også." ropte Justin også. Jeg gikk ut for å skjekke hva som skjedd med bussen. Jeg fant Kenny utenfor. "Hei, hva er det som skjer med bussen?" spurte jeg. "Hei. Nei, vi hadde ikke benisin. Glemte å fylle, men det er snart fikset." sa Kenny og smilte til meg. Jeg smilte tilbake og gikk å så meg rundt. Det var noen butikker her, så jeg løp inn hentet penger og fikk med meg guttene ut igjen+Kenny. Vi gikk inni en turist butikk, men mange forskjellige ting.

// noe sånt, bare ikke det

Vi så rundt, da jeg plutselig så en Justin Bieber t-skjorte, hvor det sto I love Justin Bieber. Jeg fant min størrelse og sa videre. Jeg betalte og gikk ut. Vi så i alle butikkene før vi gikk inn i bussene. Jeg tok på meg t-skjorten, og la meg i sengen. "Jeg liker t-skjorten, og bhen din." sa Justn som sto i døren. "Så du på at jeg skiftet?" spurte jeg skjokket. "Ja, jeg måtte bare. Du er så nydelig." sa han og la sg ned med hodet på magen min. "Aww, Justin. Du er så søt." sa jeg mens jeg strøkk han i håret. "wow, får jeg lov til å røre håret ditt?" spurte jeg skjokket. "Det var deilig, og nå skal jeg ikke ut så det går fint. Så ikke slutt." sa han bestemt, men han var forsatt søt. Etter en stund begynte han å snorke. Jeg lo svakt for jeg tok av meg shortes, og gikk på badet og gjorde meg klar til å legge meg. Jeg tok med børsten og klarte å miste den i gulvet på vei ut. Jeg kjente plutselig to armen rundt midjen min. Jeg skrekk høyt, så høyt at Ryan, Chaz og Kenny kom løpene inn. Alle i boxer. Jeg snudde meg og så Justin bak i boxer han og. Han lo alle, lo av meg. Jeg la meg bare under dyna. "Ikke mobb. Han skremte meg utrolig mye." sa jeg for at de skulle slutte. "Stakkars jenta mi da." sa Justin følsomt. "Gå ut nå." hørte jeg Justin si. "Vent litt da." sa Chaz og jeg hørte skritt. "DN" forsatt han. Han satt seg på kanten og strøkk meg over ryggen. "Kan jeg få en klem?" spurte han søtt. Jeg smilte og sa fram fra dyna. Jeg klemte han hardt før han slapp meg, og smilte søtt til deg. "så søt du er." sa jeg før Chaz gikk ut. Jeg fikk klem av Ryan før de gikk ut. Justin slukket lyset og lukket døra før han la seg ned. Han la seg med ryggen mot meg, men han pleide aldri det. "Justin hva er det?" spurte jeg og satt meg opp. "Ingenting" svarte han bare care. "Justin snakk til meg." sa jeg bestemt. "Jeg liker ikke at du flørter med andre gutter når du er sammen med meg. Jeg blir sjalu, og med bestevennen min." sa Justin trist. "Justin, jeg sa han var søt fordi han ville ha klem av meg. Det er deg jeg liker og er sammen med" svarte jeg Justin. Han la meg ned og la seg over meg å kysset meg mykt.

"Men nå vil jeg sove." sa jeg og dyttet han av meg. Han sukket høyt, før han tok armene hans rundt meg og trakk meg nærme han. Jeg sovnet med et smil om munnen.

Jeg våknet midt på natten og fikk ikke sove igjen. Jeg prøvde å komme meg ut av grepet, men Justin våknet og dro meg nærmere han. "Ikke gå. Bli her." sa Justin søtt, med en hes stemme. "Justin, hva snakker du om? Jeg er her. Skal bare ha vann." svarte jeg forvirret. "Nei, please bli her." forsatte han. "Justin, hva snakker du om?" spurte jeg helt forvirret. "Jeg drømte om at du forlot meg, og det virket så ekte. Jeg vil ikke miste deg." svarte han nesten på gråten. "Justin, det var bare en drøm. Jeg er her, det går fint." sa jeg og trakk meg inn i brystet hans. Han klarte å ro seg ned etter en stund. "Går det bra?" spurte jeg han. Han nikket svakt. "Bare please ikke gå." "Jeg skal ikke gå. Jeg blir her." sa jeg. Like etter på sov vi begge.

Jeg våknet dagen etter av at Justin kom inn med frokost på sengen. "Hei, jenta mi. Har laget frokost til oss" sa han søtt og satte det på faget mitt, og satt seg ved siden av meg.

Jeg sa ned på maten og slikket meg på leppa. Jeg tok å drakk litt te, og begynte å spise. Justin bare så på meg, som om jeg var gal eller noe. "Hva er det du stirrer på?" spurte jeg om. Han ble litt flau. "Jeg ble på en måte, kanskje, ikke helt men, kanskje litt kåt av at du slikket deg på leppa." sa Justin flaut. Jeg begynte å le. Jeg kysset han på kinnet. "Du er så søt." sa jeg bare. Vi spiste opp, og kledde på oss før vi gikk ut av rommet.

Der satt guttene å spilte cod. "Jeg blir med" skrekk Justin ut og satt seg med dem. Jeg gikk ut og bort over veien for å shoppe. Kunne ikke være så lenge ute, for Justin skulle ha konsert idag. Jeg merket at noen følgte etter meg. Jeg brydde meg ikke, men etter en stund ble det ubehaglig, så jeg ville finne ut hvem det var. Jeg gikk mot den person. Den personen satte seg på en benk da jeg gikk mot han/henne. Da jeg fant ut hvem det var ble jeg skjokket, og begynte å løpe det forteste jeg kunne til bussen.


Hva synes dere? Mer?

Jeg trenger hjelp til ideer fram over, for jeg har nesten ingen lenger.

-Pernille

One thing will never change - del 13Vi gikk ut etter hvert og danset og drakk videre. Etter noen timer gikk vi til bussen. Vi fikk faktisk med oss Chaz og Ryan hjem(glemte Chaz litt:P). Jeg trodde du skulle bli der lenge. Vi fikk lagt oss og sovna. Jeg var så slitten og trøtt. Jeg våknet neste dag, men en kraftig hodepine. Jeg løp på badet og tok en smertestille. Jeg husket noe med Justin og et bøttekott. Jeg begynte huske mer og mer. Nei, vvi gjorde ikke. Nei, det er ikke mulig. "Justin" ropte jeg det høyeste jeg kunne og løp bort til han,, og begynte å riste i han.


http://www.youtube.com/watch?v=FsNZdlV64jU Hør på den, mens du leser.

"Hva? Jeg vil sove" sa han og tok dyna over seg. Jeg begynte å gråte og hulke sakte. "Justin, plis. Det er viktig" sa jeg med en gråtekvalt(?) stemme. Han spratt opp med en gang. "Hva er det, vennen?" sa han følsomt. "Vi lå sammen, vi hadde sex" sa jeg og sa på han. "Hva er galt med det?" spurte han forvirret. "Det er ikke det. Jeg angrer ikke, men tenk hvis jeg blir gravid da." når jeg sa det falt jeg sammen på gulvet. "Du kom her." sa han og løftet meg opp i armene sine, så jeg satt på fanget hans. Han holdt rundt meg hardt. "Everything is gonna be alright" hvisket han stille i øret mitt. "Det er ikke sikker. Jeg går jo på p-piller, men tenk hvis de ikke funker da." sa jeg stille. Jeg hadde sluttet å gråte for jeg følte meg sa tryggg nå. Han satt og vugget oss fram og tilbake. "Be alright" sang den fine stemmen hans. Pluselig bråstoppet bussen så vi datt ned på gulvet.


Mer? Kommmer deler i kveld. Skal ut.

Hva synes dere? Noe dere savner? Hva vil dere skal skje?

-Pernille

One thing will never change - del 12Jeg smilte og forsatte og danse. Jeg skjønte ingenting av hva som skjedde, men jeg ble dratt inn på et lite rom. Jeg tror det var et bøttekott. Justin begynte å kline med meg og beføle meg. Jeg ble med på det, men merket han ville gå lenger. Men ville jeg det?


Ja, vi var drita og kom ikke til å huske noe i morgen. Jeg dro av han skjorten og buksen, og begynte å jokke på han, først sakte men så mer hardt og fort. Jeg tok hånda min ned i boxern og maserte lett. Han stønnet høyt. "Runk.. meg..." fikk han fram en sakte. Jeg dro av han boxern. Jerry var hardt og sto rett opp. Jeg tok rundt den, og begynte å runke han fort. "Jeg kommer" skrekk han ut før han måtte stønne igjen.Jeg tok ansiktet mitt ned og sugde han hardt og intens. Jeg merket at han kom, for han kom i munnen min. Jeg svelget alt som hadde kommet. "Min tur" hvisket han stille. Han la meg ned og dro av meg alle klærne. Han tok først å koste litt med meg der nede, før han tok to fingre inn i meg, og fingra meg fort og hardt. Jeg måtte bare stønne. Han tok inn flere før jeg merket jeg kom. "Jeg kommer snart" sa jeg svakt for jeg var helt i drømme land. Han tok ned hodet sitt, og slikket meg og tok tungen ut og inn."Inn, Justin" Han skjønte hva jeg mente, og tok pikken inn i meg. Han gikk fort ut og inn, før vi begge kom og han la seg ved siden av meg og pustet tungt. 

 

Vi gikk ut etter hvert og danset og drakk videre. Etter noen timer gikk vi til bussen. Vi fikk faktisk med oss Chaz og Ryan hjem(glemte Chaz litt:P). Jeg trodde du skulle bli der lenge. Vi fikk lagt oss og sovna. Jeg var så slitten og trøtt. Jeg våknet neste dag, men en kraftig hodepine. Jeg løp på badet og tok en smertestille. Jeg husket noe med Justin og et bøttekott. Jeg begynte  huske mer og mer. Nei, vvi gjorde ikke. Nei, det er ikke mulig. "Justin" ropte jeg det høyeste jeg kunne og løp bort til han,, og begynte å riste i han.


Mer? Hva synes dere?

-Pernille

One thing will never change - del 11"Blir du med på date i kveld?" spurte jeg henne om, mens jeg satte på meg brillene. "Ja, så klart. Hva skal vi?" spurte hun og smilte til meg. "Tenke å gå på stranden og spise is, også se en film i bussen for vi skal reise i noen dager nå" svarte jeg henne og så på henne som lå å tok bilder av henne på mobilen min. Hun var så søt. Jeg var alltid glad rundt henne, og jeg tror alle andre merket det også. Vi kom oss ut på stranden og gikk rundt å spiste is. Vi ble ferdig. Jeg løftet henne opp og tok henne med meg ut i vannet. Jeg slapp henne uti og kom raskt etter. Vi lo masse, og lekte rundt i vannet før vi gikk opp og mot bussene. Vi kom inn og klarte ikke slutte å le da vi så hva som skjedde i stuen.

Ryan lå å runket i sofaen og han stønnet så mye. Jeg la meg ned på gulvet, og lo og lo. Ryan merket oss ikke med en gang, men når jeg la meg ned på gulvet, merket han oss. "Det er ikke så gøy" sa Ryan flaut.  "jooooho, det er det"klarte jeg å få frem. "DN" det er er ikke så gøy" sa Justin særiøst og så på meg. "Neivel, bare vær sånn dere." sa jeg litt irritert og gikk inn på rommet og la meg i sengen. "Ble du sur eller?" spurte Justin stille for han hadde kommet etter meg. "Ja, jeg er kjempe sur." sa jeg på tull. "Du ikke vær det. Måtte jo støtte Ryan vet hvor flaut det er." sa han søtt men jeg så ikke på meg. "Vi skal ikke dra på fest idag da?" spurte Ryan som hadde kommet inn akkurat. "Jo, det kan vi vel. Hva med deg "DN"?" spurte Justin meg om. "Kan vel det" svarte jeg litt care. "Okei, fint." sa Justin og begynte å lete i bagen sin etter noe. Jeg gjorde meg feridig, og ble veldig fornøyd.

Vi tok en taxi til en fest, og gikk inn. Vi danset rundt, og jeg og guttene hadde drukket veldig mye. Jeg danset da jeg kjente to sterke armer rundt midjen min. Jeg snudde meg og så det var Justin. Jeg smilte og forsatte og danse. Jeg skjønte ingenting av hva som skjedde, men jeg ble dratt inn på et lite rom. Jeg tror det var et bøttekott. Justin begynte å kline med meg og beføle meg. Jeg ble med på det, men merket han ville gå lenger. Men ville jeg det?


Perves del eller ikke?

Hva synes dere? Mer

Kommer mer idag.

-Pernille

Svar på spørmsmål og kommentarer - PernilleSynes ting går veldig fort i historien

Jeg vet at ting går litt fort, men de må bli sammen snart eller så blir det kjedelig.

ELSKER DEN! kan de ikke bli fulle, også ligge sammen, også blir det kleint og dittnavn blir redd for å bli veldig knytta til en person eller etterlannet :D uansett hva loveiiit

Hvem vet?;) Only me.

Hvor mange år er du?

Jeg er 15 år:)

Hvor i Norge bor du?

Jeg bor i Oslo.

Hvor lenge har du likt Justin?

2009, hørte jeg første sang av han. One time, synes den var bra. Men ble ikke fan.

Hva betyr Justin for deg?

ALT, han har hjulpet meg gjennom så mye. Jeg hadde ikke klart det uten han.

Favoritt sang av Justin? :)

Det er Be Alright, fordi det har hjulpet meg den og.


Det kommer flere deler senere idag.

-Pernille


 

 

SpørsmålHva synes dere om historien?

Noe dere vil ha med?

Hva vil dere skal skje?

Noen spørsmål om meg, bloggen eller historien?

-Pernille

One thing will never change - del 10Jeg strøkk henne over ryggen, og litt langt ned men ikke så mye at det gjorde noe. Hun hadde den ene hånden under ryggen mn og den andre på magen min. Hun reiste sakte opp hodt sitt etter en stund og så på meg. Hun strakk seg opp til ansikte mitt og kysset meg på kinnet, mykt. Jeg smilte til henne før hun la seg ned. Hun sovnet fort. Jeg tok sjangsen til å gjøre noe jeg hadde hat lyst til.


Jeg dro sakte hånden min ned til rompen hennes. Den var så digg så ville bare kjenne på den. Jeg vet det var litt slemt men jeg måtte bare. Jeg stoppet ved rompen hennes og strøkk sakte over den. Jeg hørte hun fniste lavt. Fy faen, jeg som trodde hun sov, men jeg klarte ikke flytte hånden min. Den var som limt fast. Hun så opp på meg og smilte søt til meg. Det så ikke ut som om hun brydde seg, men jeg tok den bort sakte. Hun la seg tilbake. Etter at filmen var ferdig la vi bare å snakket. "DN" la forsatt mellom beina mine på magen, og så opp på meg meste parten av tiden. "Kanskje vi skal legge oss?" foreslo jeg og så på de andre. "Ja, det er kanskje lurt" svarte Chaz. Ryan og Chaz gikk ut av rommet. "Så du liker rompen min, skjønner jeg?" spurte hun meg ertende. Hun lo en søt latter. Jeg rødmet til 1000 og la meg under dynene, og flyttet henne av meg. Hun satt seg over meg og begynte å kile meg. Jeg lo høyt. "Please, stopp" ba jeg om, men hun stoppet ikke. "Hva må jeg gjøre for at du skal stoppe?" klarte jeg å få fram fra all latteren. Hun stoppet opp. "Kyss meg" hvisket hun nærmest. Jeg satt meg opp så hun satt på fanget mitt, og tok hånden min på kinnet hennes og strøkk henne sakte der. Jeg lente meg sakte mot henne, og la leppene mine på hennes. Hun kysset tilbake men så stoppet hun hoppet av meg og løp, eller haltet løp ut. Hva skjedde nå? Det var hun som ville at jeg skulle kysse henne, men jeg ville jo kysse henne. Det eneste jeg viste var at jeg måtte finne henne. Jeg dro på meg en bukse og en hettegenser, og løp ut. Jeg fikk med meg Kenny, for ellers ville han klikke på meg og det orket jeg ikke. Vi løp ned mot en strand som var i nærheten. Jeg så en jente sitte der, med knærne opp mot ansiktet. Hun så utover havet. Jeg så til Kenny at han kunne vente her, mens jeg gikk sakte ned mot henne. Jeg satt meg ved siden av henne, og la den ene armen min rundt henne.

 //Kveld, mer klær. Og han har armen over skulderen hennes.

Hun så ikke opp på meg, bare ls hodet på skulderen min. "Hva skjedde?" spurte jeg henne forsiktig om. "Det ble for tidlig. jeg likte det, men det ble for tidlig." svarte hun meg rolig. "Men det var du som sa kyss meg" spurte jeg forvirret. "Jeg vet, men jeg tenkte ikke" forsatt hun. "Okei, jeg skjønner" sa jeg skuffet til henne før jeg reiste meg opp. "Nei, sett deg ned jeg er ikke ferdig." sa hun fort og dro meg ned. Auu, hun har muskler jo. "At jeg tror jeg liker deg, men det er fortidlig å si. Vi må være venner en stund først." sa hun og så på meg. Jeg følte meg skuffet men smilte til henne for å ikke vise det. "Okei, da venter vi" sa jeg og kysset henne på kinnnet. "Men vi kan flørte og sånt, men ikke kysse på munnen enda, okei?(lol)" forsatt hun. Jeg lyste opp og ga henne en klem og kysset henne på pannen.

2 uker senere:

Jeg løp av scenene for jeg hadde nettopp blitt ferdig med en konsert. "DN" og jeg hadde fått god kontakt, og flørtet endel, eller mye da. "Hei, søta" sa jeg da jeg så hun snakke med mamma. "Hei, kjekken. Du var kjempe flink, men det er du alltid." sa hun søtt og smilte til meg. Jeg takket og dro henne med meg til garderoben. Jeg måtte skifte og dusje. Jeg dro av meg t-skjorten og gikk inn på badet, dusjet og skiftet.

//Klærne, glem menneskene rundt

"Blir du med på date i kveld?" spurte jeg henne om, mens jeg satte på meg brillene. "Ja, så klart. Hva skal vi?" spurte hun og smilte til meg. "Tenke å gå på stranden og spise is, også se en film i bussen for vi skal reise i noen dager nå" svarte jeg henne og så på henne som lå å tok bilder av henne på mobilen min. Hun var så søt. Jeg var alltid glad rundt henne, og jeg tror alle andre merket det også. Vi kom oss ut på stranden og gikk rundt å spiste is. Vi ble ferdig. Jeg løftet henne opp og tok henne med meg ut i vannet. Jeg slapp henne uti og kom raskt etter. Vi lo masse, og lekte rundt i vannet før vi gikk opp og mot bussene. Vi kom inn og klarte ikke slutte å le da vi så hva som skjedde i stuen.


Del 10 allerede, wow. Tusen takk for alle kommentarene.

Hva vil dere at skal skje? Mer?

-Pernille

One thing will never change - del 9 - mini maraton"Hvorfor gir du meg din?"sa jeg og smilte fint. "Fordi du skal bruke den."sa han og smilte søt. Han begynte å gå ut. "Hvor skal du?" spurte du han om. "Jeg skal ut, for du skal sifte. Jeg kan godt bli her altså, ikke noe problem." prøvde han seg på. "Du kan gå ut du." sa du og lo. Justin gikk ut. Jeg fikk av meg toppen og shortes. Det tok lang tid, men det gikk. Pluselig gikk døren opp.


Der sto Justin i sjokk og stirret på kroppen min. Jeg prøvde å få over meg dyna menn det gikk ikke p.g.av foten. "Ikke ta over dyna. Du er nydelig, og sorry det var ikke meningen jeg trodde du var ferdig" forsvarte ha seg selv. "De går fint! Kan du hjelpe meg, siden jeg ikke klarer det og du kan allerede sett meg. "Så klart" svarte han og smilte til meg.

Justin sitt syns punkt:

Jeg ble glad når hun spurte om jeg skulle hjelpe henne for det betyr at hun stoler på meg. Jeg gikk bort og satte meg på kanten. Den ene hånden kom nær puppen hennes når jeg dro toppen nedover kroppen. Jeg merket jeg ble tent med måtte skjerpe meg. Hun bare smilte til meg. Jeg tror hun mente det gikk greit. Når jeg var ferdig spurte jeg om vi skulle se en film, og bare slappe av. "Det  kan vi godt, få med guttene også" sa hun og så på meg med de nydelig øynene hennes. Jeg gikk ut, og fant guttene og ba de gå inn. Jeg gikk og lagde popkorn. Når jeg kom tilbake satt "DN" i midten og hver av guttene på siden. "Hvor skal jeg sitte da?" spurte jeg og faket lei meg. "Du kan sitte på gulvet køddet Chaz med. "Nei, du kan sitte bak meg." sa "DN" til meg og smilte. Jeg lyste opp, og gikk oppi sengen. Hun hadde flyttet seg sånn at jeg skulle siite meg ned. Jeg satt meg ned, og dro henne nærmere meg. Jeg tok armene mine runst henne. Hun hadde lagt hodet sitt på brystet mitt. "Vent litt" sa hun. Vi stoppet opp og så på henne. Hun dro av seg hettegenseren. "Det ble litt varmt" sa hun bare. Jeg lo og dro av meg t-skjorten, og ga et blikk til gutta. De nikket. Jeg dro av meg buksen og sokkene, og guttene gjorde det samme. "DN" ga oss et blikk, men jeg bare dro henne opp på fanget. Vi satte på en skrekkfilm (igjen lol). Etter en stund snudde hun seg og la hodet på brystet mitt. Jeg smilte og forsatte å se på. Jeg strøkk henne over ryggen, og litt langt ned men ikke så mye at det gjorde noe. Hun hadde den ene hånden under ryggen mn og den andre på magen min. Hun reiste sakte opp hodt sitt etter en stund og så på meg. Hun strakk seg opp til ansikte mitt og kysset meg på kinnet, mykt. Jeg smilte til henne før hun la seg ned. Hun sovnet fort. Jeg tok sjangsen til å gjøre noe jeg hadde hat lyst til.


Liten del, men nå kan orker jeg ikke være på pcen lenger. Siste del for idag. Dere har fått 5 deler idag.

Mer? Noen forslag til hva som kan skje videre? Hva tror dere han skal gjøre?

Husk spørsmåls runde lengre nede.

Viktig: Imorgen skal jeg ut og kjøpe Believe med en venn, så vet ikke når jeg kommer hjem og når det kommer en ny del. Tirsdag, skal søsteren min ha avslutning så tror ikke det blir så mange deler da.

-Pernille

One thing will never change - del 8 - mini maraton"Skjønner du det ikke? Jeg tror jeg liker deg, men det er for tidlig og si. Og når du går ut på date men Ryan blir jeg sjalu. Jeg sa til Ryan at han skulle holde seg unda for jeg vil at du skulle like meg" Alle ordene føk mot meg som om det var en vind. Virkelig? Før jeg fikk sagt noe var han ute av rommet. Hva skjedde nå?


Skulle jeg løpe etter han? Ja, jeg måtte det. Du løp ut i stuen, men der satt Justin. Han prøvd å komme seg ut av kreppet til Kenny men klarte det ikke. "Justin, kan vi snakke?" spurte jeg om. "Nei" svarte han sta. "Justin, kom igjen. Du vil nok høre på henne" sa Ryan og blunket til deg. Heldigvis så ikke Justin det. "Okei, da. Men vi går ut og snakker" sukket han. "Nei, det skal du ikke. Beliebers kommer til å drepe deg." sa Kenny fort, sikker stresset. "Okei, da" svarte Justin oppgitt. Han tok hånden min og dro meg inn på rommet. Jeg lukket døren. Justin holdt enda hånden min, søtt. Han la seg ned i sengen men satt seg fort opp. Han dro meg nesten over seg for å få meg til å ligge ved siden av han. "Hvorfor tok Ryan med deg på date når han viste det?" spurte han forsiktig om men bestemt. "Han tok meg ikke ut på date. Vi gikk bare ut for å snakke, og kose oss. Han sa han ville godkjenne meg for deg eller noe." svarte jeg han og smilte til han. "Åja, det forklarer litt mer." sa han og så på meg med de fine øynene hans. "Ja, men liker du meg?" Spurte jeg om for jeg lurte så utrolig mye. "Ja, det gjør jeg" sa han Jeg så ha ble litt flau, men han så forsatt på meg. "Aww, så søtt. Vet ikke hva jeg føler for deg. Så synes vi skal vente å se hva som skjer." sa jeg for jeg vil vite hva det var først, før jeg kastet meg uti noe. "Men vi kan flørte? Sa jeg det høyt." begynte Justin. Jeg lo sa mye at jeg datt ut av sengen. "AU" ropte jeg ut. Jeg merket tårene presset på. Det gjorde dritt vondt i foten. Justin kastet seg ned på gulvet(lol:P). Han la nesten over meg for han var så redd. "Hva skjer?" spurte han redd. "Jeg har sykt vondt i foten" svarte jeg men svake stemme. "Kom vi drar til legen" sa han og dro meg opp. Han passet på at foten ikke var bakken. Han løftet meg opp i brudestilling. Jeg la hodet inntil brystet hans, og prøvde å slappe av men det var ikke enkelt.

  //Bare ikke i vannet, og "DN" er ikke glad

Jeg luktet den gode parfymen til Justin. Han tok meg ut i stuen, og ut i stuen. Kenny måtte være som livvakt, og Justin måtte være han vil ikke la meg dra alene. Chaz og Ryan ble igjen, for det var ikke noe vits at de ble med. Vi kom til legen, menn måtte vente litt. Justin satt seg ned så jeg satt på fanget hans, og han holdt meg hardt inntil seg. Etter en stund kunne vi komme inn.

Justin bærte meg inni bussen igjen, for han mente jeg ikke kunne gå på det. Dere lurer på hva som skjedde? Jo, at jeg klarte forstue det. Ikke så ille, menmen... Ikke gøy. Han la meg ned i sengen og så på meg. "Hva?" spurte jeg og lo. "Ikke noe. Vil du ha noe? Drikke? Spise? Vil du skifte?" han ville at jeg skulle ha det bra, så søtt. "Det går fint. Eller jo, kanskje jeg skal skifte. Vi må jo legge oss snart." "Hva skal du ha på deg da?" spurte han om. "En fotball shorts, en topp og en hettegenser" sa jeg og smilte søt. Han fant fram alt men han tok ikke hettegenseren fra min koffert men hans. "Hvorfor gir du meg din?"sa jeg og smilte fint. "Fordi du skal bruke den."sa han og smilte søt. Han begynte å gå ut. "Hvor skal du?" spurte du han om. "Jeg skal ut, for du skal sifte. Jeg kan godt bli her altså, ikke noe problem." prøvde han seg på. "Du kan gå ut du." sa du og lo. Justin gikk ut. Jeg fikk av meg toppen og shortes. Det tok lang tid, men det gikk. Pluselig gikk døren opp.


Hvem tror du det er? Mer? 13 kommentarer?

-Pernille

One thing will never change - del 7 - mini maraton "Nei, liker han ikke møte han igår, men han er kjekk da." svarte jeg han og smilte, mens jeg så opp på Justin som danset. Chaz hadde vist stukket av for å spsie mat "Okei, blir du med ut idag?" spurte han meg og så på meg. What? Hva skulle jeg svare? Jeg ville, men det var noe som stoppet meg.


"Okei, men som en date?" spurte jeg han. "Nei, ikke som en date. Jeg vil bli kjent med deg. Må godkjenne deg vet du." sa han og lo. "Hva mener du?" spurte jeg. Jeg så sikkert ut som et levene spørsmålstegn. "Justin tror han liker deg mer en som en venn, men han vet ikke. Han synes det er litt tidlig." svarte han meg."What?" ropte du ut. Kanskje litt for høyt, for musikken stoppet. Justin stirret på meg og spurte om det hadde skjedd noe. "Nei, trodde jeg så en edderkopp" forsvarte jeg meg. Justin skrekk det høyeste han kunne og hoppet opp på en stol som sto der. "Hvor da? Den kommer til å drepe meg" skrekk han ut. Jeg lo så mye at jeg datt ned på gulvet og la der å vre meg. Han stoppet å skrikke og kom ned til meg. "Kødda du?" spurte han meg surt om. Jeg nikket svakt. Han kom sakte mot meg og jeg hoppet opp og løp alt jeg kunne rundt i rommet. Jeg fant en dør og løp inn der, men Justin kom inn like etter på. Han la meg ned i bakken ikke så jeg fikk vondt, men forsiktig. Han satt seg opp meg og begynte å kile meg, og jeg var jo kjempe kilen. "Justin, slutt" ba du han om, men han hadde ikke tenkt til det. "Si du elsker meg" sa han og stoppet litt. "Okei, jeg elsker deg." sa jeg, men jeg mente det ikke. Går det liksom an å elske det der? hallo... Det går ikke. Hvem prøver jeg å lure. Han er perfekt. "Bra, flink jente" sa han strøkk meg på kinnet. Jeg smilte til han, og han smilte tilbake. "Kan dere gå ut nå?" hørte du en stemme si. Du snudde hodet ditt rundt, og så mange fra crewet. Det var pappa som hadde sagt det. Justin reiste seg opp, og dro deg opp og ut. Utenfor klarte du ikke slutte å le. Det samme med Justin.

Etter en stund kunne vi dra tilbake tilbake til bussene. Jeg la meg ned på sengen og slappet av, før tre gutter kom løpene inn i bare boxer og hoppet oppi sengen. De straff meg nesten, men heldigvis ikke. "Hva er det som skjer?" spurte jeg om. "Vi skal spille cod" ropte Ryan ut kjempe høyt. "Au" sa jeg for han skrekk så høyt. "Da går jeg å tar meg en dusj" sa jeg gikk inn på badet. Jeg kledde av meg, og vasket håret. Jeg ble ferdig og gikk ut igjen. ÅÅÅÅ! Jeg hadde glemt å ta med klær. ÅÅ, da får jeg ta et håndkle rundt meg og liste meg ut. Jeg åpnet døren gikk ut. Alle tre guttene så på meg med store øyne. "Ikke stirr på meg. Jeg glemte klær." forsvarte jeg meg selv. De så forsatt på meg, og jeg gikk bare og hentet noen klær og gikk på badet igjen.

"Når drar vi?" spurte jeg Ryan når jeg kom ut. "Vi kan gost dra nå hvis du er klar" svarte han og smilte til meg. Jeg nikket. "Hvor skal dere?" spurte Justin nyserig. "Bare ut på stranden eller noe" svarte Ryan for jeg viste jo ikke hvor vi skulle.  Justin virket litt lei seg men jeg tok vekk tanken. Nå skulle jeg ut med Ryan.

Vi gikk til stranden, og koste oss der i ca 2 timer. Det skjedde ikke så mye spesielt. Vi bare snakket, og spiste is. "Vi burde kanskje komme oss tilbake." foreslo Ryan. Jeg nikket. Det var ikke lange turen hjem. Da vi var framme gikk vi inn i bussen. Kenny og Chaz satt og spiste chips, og spilte kort. "Hvor er Justin?" spurte jeg. "Tror han er på rommet. Han sa han ikke følte seg så bra. Jeg gikk inn på rommet deres, og så han ligge i sengen og så oppi taket. "Hei, jeg hørte du følte deg dårlig." Han bare nikket og så ikke på meg. "Hvordan dårlig?" forsatte jeg. "Skjønner du det ikke? Jeg tror jeg liker deg, men det er for tidlig og si. Og når du går ut på date men Ryan blir jeg sjalu. Jeg sa til Ryan at han skulle holde seg unda for jeg vil at du skulle like meg" Alle ordene føk mot meg som om det var en vind. Virkelig? Før jeg fikk sagt noe var han ute av rommet. Hva skjedde nå?


Da er det mini maraton. 12 kommentarer? Klarer dere det? En kommentar per person

Hva synes dere? Mer?

-Pernille

One thing will never change - del 6Da gikk ut skrekk Justin det høyeste han kunne før han løp ut. Jeg sto der og skjønte ingenting, men smilte.


Der sto to kjekke gutter. Tipper det var Chaz og Ryan. Siden Justin ble så glad. Justin klemte dem begge to kjempe hardt, så nesten ut som om de ikke fikk puste. Det var så søt å se på. "Hvem er den hote jenta bak deg" spurte han ene gutten, som jeg tror er Ryan. "Det er "DN". Kom hit da"sa han og så på meg. "Dette er Ryan" Jeg hadde rett. Det var han som synes jeg var hot, lol. "-Og dette er Chaz" forsettet han. "Hun var søt ja. Du hadde rett Justin" sa Chaz. Justin rødmet og så vekk, men jeg kunne se et smil rundt munnen hans. Jeg bare lo, så kleint men så søtt. "Så du synes jeg er søt?" spurte jeg han om, for å gjøre han mer flau. Gjett om det funket? Hvis du tippet ja, så har du helt rett. Han rødmet til tusen. "Ja, han synes det. Han synes også du er nydelig, og morsom. Og det beste av alt..." bablet Chaz om. "Nå holder det, ape" sa Justin flau, og rødmet enda mer. Trodde ikke det gikk ann menmen. Dere gikk inn på der Justin skulle ha konsert. Han sang noen sanger, og danset. Jeg satt sammen med Ryan og Chaz og snakket. Nede der det skulle komme masse Beliebers imorgen. "Så hva synes du om Justin?" spurte Ryan deg om. "Hva mener du?" Du så forvirret på han. Jeg følte det var noe han vil fram til. "Om du liker han eller noe?" svarte han, men det ble til et spørsmål. "Nei, liker han ikke møte han igår, men han er kjekk da." svarte jeg han og smilte, mens jeg så opp på Justin som danset. Chaz hadde vist stukket av for å spsie mat "Okei, blir du med ut idag?" spurte han meg og så på meg. What? Hva skulle jeg svare? Jeg ville, men det var noe som stoppet meg.

 


Vet kort del, men skal dusje så rydde rommet. Tror ikke jeg skal ut idag. Så dere for en del deler i dag:)

Hva synes dere? Mer?

Hva tror dere "DN" svarer?

-Pernille

One thing will neer change - del 5 "Men nå er du her med meg og nå skal vi ha det kjempe gøy." svarte han meg. Han dro meg inn i en klem, og strøkk meg over ryggen. "Men la oss legge oss, lang dag i morgen." forsatte han. Vi la oss, på hver vår side. Vi snakket litt før jeg sovnet stille. Jeg våknet neste dag av et høyt dunk.


Jeg reiste meg sakte opp og gikk ut mot stuen. I gangen mellom romet til Justin og meg, var det køyesenger som pappa og Kenny lå i. Kenny la på gulvet helt våt, og Justin lå på gulvet litt lengre bort å lo å mye så et så ut som om han skulle sprekke. Den søte latteren. Jeg begynte å le jeg også, men tok meg sammen og spurte om hva som hadde skjedd. "Jo, at jeg kastet vann over han og da datt han ut av sengen sin. Han ligger liksom der oppe." klarte Justin å få fram gjennom latterkrampen. Han pekte overs på en køyeseng, men det var to køyesenger. Hvorfor skulle jeg sove med han da? Rart, menmen. Jeg klager ikke. Justin pustet tungt ut før han reiste seg opp og gikk inn i stuen.  Jeg gikk etter han, og satt meg i sofaen, og bare så mg rundt. "Hvordan går det?" spurte den fine stemmen til Justin om. "Det går bedre. Det var fint å snakke om det. Hva skjer idag?" Jeg orket ikke å snakke om det nå. Jeg kom hit for å ha det gøy. "Vi er ikke framme enda, men når vi er framme så skal jeg ha soundcheck. For jeg skal ha konsert imorgen." smilte han til meg. "Hva skal vi finne på nå da?" spurte han om. "Vi kan lage frokost og kanskje spille kort." svarte jeg han og smilte søt. Vi begynte å lage frokost, pannekaker. Jeg følte at ingenting kunne knekke meg ned nå. Livet mitt var så bra akkurat nå. Justn beynte å synge på en sang jeg ikke hadde hørt før. "Everything starts from something, but something would be nothing, nothing if your heart didn't dream with me, where would I be if you didn't believe?" sang han og jeg bare elsket stemmen hans. Den beste i verden.  "Hvilken er det? Har ikke hørt den før." spurte jeg han om. Jeg lurte veldig. "Believe, du får høre den senere også. Den er på det nye albumet mitt." sa han stolt og smilte stort. Vi lagde ferdig frokost, og satte oss ned i sofaen med Kenny og pappa. "Scooter, kan jeg snakke med deg?" spurte Justin pappa om. Jeg begynte å lurte, men det var sikkert noe med konserten imorgen. Men hvorfor gå ut herifra?

Justin sitt synspunkt:

"Scooter, kan jeg snakke med deg?" spurte jeg. "Kan vi ikke pranke "DN" på konserten i morgen?" spurte jeg han om når vi hadde gått inn på rommet mitt. "Jo, det kan vi sikkert men, hva?" svarte han meg. "Jeg aner ikke, kommer sikkert på noe. Ryan og Chaz kommer idag så de kan hjelpe meg." sa jeg. Jeg smilte av tanken på at Chaz og Ryan kom, så lenge siden jeg har sett dem Har savnet dm kjempe mye, men det beste av alt var at de skulle være med en måned på tour. Jeg sto nesten og hoppet opp og ned, fordi jeg var så glad. "Jeg kommer ikke til å bo på denne bussen da" sa Scooter og lo. "Nei, det er ikke lurt." Jeg måte bare le. Det kom til å bli bra.

Tilbake til ditt synspunk:

De kom tilbake og Justin hadde det sykeste smile ever. Det var så stor, men så perfekt. "Hva er det du smiler over?" spurte Kenny og så dumt på han. "Chaz og Ryan kommer i dag" skrekk han nesten og danset en seiersdans. En veldig sexy en.

image

"Det forklarer alt. Jeg bor ikke på denne bussen da" sa Kenny fort. "Forsent jeg sa det først, og det er bare en ledig plass i de andre bussene. Du på passe på Justin uansett. Du er livvakten hans" sa pappa bestemt til Kenny. Jeg skjønte ingenting, så jeg bare satt dere og stirret på Justin som hoppet rundt og danset. Plutselig ringte mobilen til Justin. Han kastet seg nærmest over den. "Det er Ryan. Kanskje de er framme" skrekk han ut mens ha hoopet op og ned. "Hei, bro. Hva skjer?" spurte han glad. Utrykket hans forandret seg fort, fra veldig glad til veldig trist."Okei, jeg skjønner. Håper jeg ser dere snart da" sa han og la på. Han gikk rett inn på rommet hans og smelte igjn døren. Hva skjedde nettopp? "Gå inn til han du" sa pappa og så på meg. Jeg nikket og gikk sakte inn i rommet og lukket døren etter meg. Han la på magen med hode ned i puten. Jeg satt meg på kanten av sengen og støkk han over ryggen. "Hva er det som har skjedd?" spurte du han rolig om, men angret rett etter på. Kanskje han ikke ville snakke om det. Han snudde seg rundt og sa på meg med triste øyne. "Ryan og Chaz kommer ikke. Du kunne ikke komme. Jeg hadde gledet meg sa mye." mumlet han og så på meg. "Særiøst, hvorfor ikke?" spurte du han. "De måtte fikse noen skole greier" svarte han meg. Det var rart. Det er ikke skole lenger det er sommerferie. Det ble det akkurat. Altså alle de tre guttene er fumme. Skjønner litt Justin for han går ikke på skole så han vet ikke når folk har fri, men hallo? Jaja. Chaz og Ryan hadde planlagt noe.  Du bare sa på han. "Du ser de nok snart igjen. Er ikke lenge til vi skal opp til Canada på tour." sa jeg til hann og smilte. "Vet du hva som alltid hjelper meg når jeg er lei meg?" spurte jeg han om. Han ristet svakt på hodet. Jeg reiste meg opp og hentet macen min, og gikk på youtube og fant denne:

http://www.youtube.com/watch?v=Hs01Fzu8LWE

Jeg satt meg ved siden av Justin og satte den på. Jeg så at Justin smilte for seg selv. Jeg stoppet den etter en stund og så på han. "Jeg savner det der" sa han og smilte. Plutselig ble han kjempe gira og satt og hoppet op og ned. Han tok macen og søkte opp noe og trykket på denne.

http://www.youtube.com/watch?v=RGyKjZfzuZs&feature=related       //Det er så sykt søt. Holder på å dø

Han hadde det største smile og satt der og så på. Han elsker henne virkelig. De er heldige som har Justin som bror. Vi så hele, men så måtte vi ut for vi var fremme. Jeg siftet til noen andre klær.

Da gikk ut skrekk Justin det høyeste han kunne før han løp ut. Jeg sto der og skjønte ingenting, men smilte.


HvasHva synes dere? Mer?

Tror jeg har holdt på denne delen i 2 timer. Klarer ikke konsentrere meg:P

-Pernille

Spørsmålsrunde - PernilleHei. Pernille her. Overskriften sier vel alt. Tenkte å ha en spørsmåls runde så dere kan bli bedre kjent med meg:) Så bare kom med spørsmål, så får jeg se når jeg svarer på de.

One thing will never change - del 4Svar på en kommentar: Du skriver bra, med ting går kanskjenlitt fort, hannhar liksom begynt å få følelser for henne også møtte han henne for kanskje 1 time siden?? Vedder på at han skvatt av at scooter kom inn i rommet.. Men må inrømme at jeg liker historien!! Meeer: Jeg vet det går litt fort, men det kommer ikke til å gå fort. Bare les de neste delene så skjønner du. Har alt i hodet. Tusen takk for alle tilbake meldingen blir kjampe glad, og jeg trenger tilbake melding om hva jeg kan gjøre bedre for jeg har aldri skrevet på en blogg før.


Har ikke hat denne følelsen siden Selena og jeg var sammen. Det er noen måneder siden. Jeg hadde egentlig ikke følgt med på filmen, men det er ikke så farlig. Hadde jo sett den før. Jeg svakt helt sykt. Hoppet sikkert opp flere meter, for jeg sto på gulvet nå


Det var Scooter som kom inn døren, og jeg sto på gulvet å holdt på å tisse på meg. "DN" begynte å le kjempe mye, og datt ned på gulvet fordi hun lo så mye. "Au, dere har hardt gulv altså" sa hun gjennom alle latter hennes. Den var nydelig. "Hei, jeg skulle bare si vi hadde stoppet for å kjøpe litt mat og sånt" sa Scooter og lo litt før han gikk ut igjen. Jeg gadd ikke kle på meg for jeg hadde jo tatt på klær i sted mens hun skiftet. "Okei, vi kommer nå" svarte jeg han. Jeg dro henne opp fra gulvet og ut av bussen, men det var ingen der. Det var en butikk foran oss så jeg begynte å gå inn der, og passet på at "DN" var med meg. Hun kunne ikke gå alene. Vi kjøpte masse digg, mens "DN" kjøpte masse sunt liksom. Men hvorfor?

Tilbake til ditt synspunkt:

Jeg så at Justin så forvirret på meg. Jeg viste det var fordi jeg kjøpt så mye sunt. "Jeg må holde meg sunn. Jeg vil ikke gå opp i vekt" sa jeg til han, men egentlig løy jeg til han. Jeg orket ikke snakke om det ikke nå. Det kom til å bli for mye. Han nikket svakt til meg, som han skjønte alt men kunne jo ikke skjønne det. Da vi kom inn i bussen satt vi alt på plass. Jeg var veldig trøtt så jeg gikk å la meg ned i sengen for å sove, men jeg fikk ikke sove. Det var noe rart. Jeg følte meg så anderledes. Som om hele verden hadde snudd seg opned. Den hadde jo det. Jeg merket en tåre begynte å renne nedover kinnet mitt, og da blir det bare flere og flere. Jeg begynte sakte å hulke, og jeg la meg helt under dyna. Jeg merket plutselig at noen satt seg ned på sengen og støkk meg over ryggen. Jeg kikket fram, og så Justin satt der og så på meg med beskymret øyne. Jeg viste han ville vite hva som hadde skjedd. "Du, hva er det?" spurte han meg følsomt. "Ingenting" prøvde jeg meg på, men selvfølgelig skulle ikke det funke. "Jeg ser det er noe. Bare si det til meg. Det hjelper å snakke om det. "Okei, men ikke tenk stygt om meg eller noe, okei?"spurte jeg. "Så klart ikke" Jeg nikket bare. "Alt startet med at jeg ble mobbet på skolen fordi alle kalte meg feit, og at jeg var stygg. Det har holdt på i noen år, så jeg begynte å trene mye og spise sunt. I sted følte jeg meg så bra så jeg måtte spise chips og drikke cola, men føler at alt har blitt mye bedre i det siste. Jeg flyttet fra New York til LA for å bli kvitt mobbingen. Jeg savner pappa så mye. Jeg savner at jeg kunne snakke med han om alt. Savner å se han hele tiden. Jeg ville flytte fra Atlanta fordi jeg var lei av at pappa sa at han ikke hadde tid til meg. Jeg datteren hans." sa jeg gjennom alle tårene mine. Justin lyttet til og det var godt å få det ut, endelig. "Men nå er du her med meg og nå skal vi ha det kjempe gøy." svarte han meg. Han dro meg inn i en klem, og strøkk meg over ryggen. "Men la oss legge oss, lang dag i morgen." forsatte han. Vi la oss, på hver vår side. Vi snakket litt før jeg sovnet stille. Jeg våknet neste dag av et høyt dunk.

 


Enda en del før jeg legger meg.

Hva synes dere? Mer?

-Pernille

One thing will never change - del 3 Men det beste av alt han lå i boxer. "Ops, sorry" sa jeg og var på vei uten igjen. "Nei, det går fint. Bare kom inn igjen" sa han og smilte til meg. Jeg trodde jeg skulle dø her og nå.


Jeg følte jeg ble varm i kinnene, så jeg så ned i gulvet. "Ikke bli flau. Er min feil. Jeg viste egentlig av du kom, men orket ikke å reise meg opp" sa han mens han lo. Latteren hans. Den var så utrolig søt, og tiltrekkene. Jeg så opp på han, det perfekte fjeset, du brune øynene. "Hei, jeg er Justin. Du må være "DN" Jeg nikket og så opp på han. Viste ikke helt hva jeg skulle si, så jeg stilte et dumt spørsmål som poppet opp i hodet mitt. "Hvor skal jeg sove?" spurte jeg uten om å tenke meg om. Jeg smilte til han, og han smilte tilbake. Så fint smil. "Ehhe" begynte han nervøst. "Vi må... liksom..ehe..sove..sammen i en...dobbeltseng" sa han veldig nervøst men han var kjempe søt når han sa det. "Okei, det går fint" sa jeg bare. Det gikk jo greit, men det kom til å bli litt kleint. "Hvor skal vi?" spurte jeg han. "Vi skal først til New York, så vi kommer fram om ca 24 timer. Altså om midt på dagen imorgen." svarte han meg. Jeg nikket og åpnet kofferten min for å ta på noe mer chille klær. "Hvor er badet?" spurte jeg han, for jeg viste jo ikke hvor ting var i denne bussen. "Du kan godt skifte her altså. Det gjør ikke noe for meg" prøvde han seg på. Jeg ga han bare et blikk. Det så litt ut som om han ble redd, men han smilte bare søt til meg. Jeg kunne Virkelig ikke beskrive hvor vakkert det smile var. Jeg følte en varme spre seg gjennom kroppen min. "Neida, det er der" sa han og pekte. Jeg snudde meg og gikk inn. Da jeg snudde meg for å lukke døren, så jeg at Justin hadde stirret på rumpen min. Jeg ristet på hodet og gikk inn og skiftet til dette.

// Bare en tøy shorts i steden

"Kan vi ikke se en film eller noe? Bare chille" spurte jeg han om når jeg kom ut igjen. "Ja, det kan vi vel" svarte han og smilte til meg. Jeg følte jeg rødmet så jeg gikk heler ut i stuen i bussen, og lette i skapet etter noe digg. Jeg fant en chips pose og to cola, og gikk inn igjen. Justin satt alerede i midt i sengen og brukte all plassen. "Og hvor skal jeg ligge tenkte du?" spurte jeg og så meg rundt. "Akkurat her" svarte han meg og klappet på sengen mellom beina hans. Jeg la meg mellom beina hans og lente meg bak på bryste til Justin. Han hadde den ene armen rundt meg og den andre støkk han meg på armen min med. Det var helt sykt deilig, og avslappene. Jeg følte jeg ble varm i hele kroppen, og ble egentlig veldig glad. Jeg la merke til at Justin hadde satt på en skrekkfilm, og jeg hatet skrekkfilmer.

Justin sitt synkspunkt:

Jeg hadde satt på en skrekk film med vilje for jeg tipper at hun hater de, og da kan jeg passe på henne. Smart ikke sant? Vet. Hun satt seg mellom beina mine, og jeg måtte bare holde rundt henne. Jeg hadde på følelsen at vi kom til å skje noe mellom os noe bra. Kanskje kjærester, hvem vet? Never say never, right? Jeg merket jeg begyte  få følelser for henne merket jeg. Det kom en skummel scene og hun trakk seg nærmere meg. Jeg smilte for meg selv, må jo se helt dumt ut menmen.... Jeg dro dyna over oss, for da blir det jo litt mer koselig. Jeg tok et bedre tak rundt henne. Det var sommerfugler i magen min, som svømte rundt. Filmen nærmet seg slutten, og jeg ville egentlig ikke det for jeg hadde det så bra nå. Har ikke hat denne følelsen siden Selena og jeg var sammen. Det er noen måneder siden. Jeg hadde egentlig ikke følgt med på filmen, men det er ikke så farlig. Hadde jo sett den før. Jeg svakt helt sykt. Hoppet sikkert opp flere meter, for jeg sto på gulvet nå.


Hva tror dere han skvat av?

Mer?

-Pernille

One thing will never change - del 2

Men hva skulle jeg gjøre, skulle jeg klemme han? Eller late som om jeg ikke så han? Forsent der kommer han mot meg.


Jeg så på han, og smilte et svakt smil. Han kom bort og klemte meg hardt. "Jeg har savnet deg, så mye" hvisket han stille i øret mitt. "Savnet deg også, pappa" svarte jeg nesten på gråten. Jeg hadde ikke sett han på fire år, og nå merker jeg hvor mye jeg har savnet han. Det er også første gange jeg har kalt han pappa på 2 år. Jeg sluttet etter 2 år for han var aldri der for meg. Jeg så han aldri, men jeg har savnet han, jeg savner han. "Nå skal vi rett til tour bussene, og dra rundt i Amerika på Believe tour og etter noen måneder skal vi til Europa." smilte han glad. Vi satt oss inn i bilen og kjørte til en stor parkeringsplass som alle bussene sto på. Når vi kom fram merket jeg at alle to å stirret på bilen som kjørte, og parkerte på plassen. "Jeg har fortalt at du skal komme, og har snakket mye om deg. Så alle gleder seg til å møte deg" sa han g smilte fra øre til øre. Jeg smilte og gikk sakte ut av bilen, og gikk sakte mot alle so sto der. Jeg fikk hilse på alle i crewet, og de var kjempe hyggelige. "Hvordan går det med Carin da?(Moren din, Scooter og Carin er forsatt sammen men har ikke møt hverandre på en stund.) spurte Kenny. "Det går bra. Hun skulle komme å være med på tour, men ikke enda." svarte du smilene. "Okei, alle sammen inn i bussene. Dere vet hvor dere skal" ropte pappa ut til alle i crewet. "Hvor skal jeg?" spurte jeg dumt til pappa som sto ved siden av meg. "Kom her" sa han og dro meg med seg. "Du skal bo i denne bussen, med Justin, Kenny og meg. Jeg tenkte du ville ha en ungdom å ha det gøy med, og kvalitetstid med meg. Jeg la koffertene dine inne på det rommet der." sa han og pekte på en dør. Jeg nikket og gikk inn. Der satt Justin på macen sin, og nynnet for seg selv. Men det beste av alt han lå i boxer. "Ops, sorry" sa jeg og var på vei uten igjen. "Nei, det går fint. Bare kom inn igjen" sa han og smilte til meg. Jeg trodde jeg skulle dø her og nå.


En liten del. Fant ut nå jeg skulle ut nå. Så må forte meg, men kommer mer senere.

Er så glad dere likte første del.

Mer?

-Pernille

One thing will never change - del 1Hei, jeg er da den nye gjestebloggeren. Jeg begynner å skrive i dag, og dere for en del deler i dag. Håper dere liker historien min. Hvis det er noen spørsmål bare skriv det i kommentar felte. Da begynner første del:

 


2008:

Jeg våknet av noen lyder ute i stuen, som om noen så på film. Jeg reiste meg sagte opp fra sengen, og gikk inn i stuen. Der så jeg pappa sitte å se på en video av en gutt ca på min alder, 14 år. "Pappa, hva driver du med?" spurte jeg trøtt. "Hei, jenta mi. Jeg ser på en gutt som synger. Han er kjempe flink. Jeg må finne han. Jeg vet han vil bli stor" svarte han meg veldig glad. "Hadde du det gøy ute med vennene dine?" spurte jeg mens jeg så på han. "Ja, det var veldig gøy. Sover mamma?" sa han. «Ja, tror det. Natta» sa jeg og gikk å la meg til å sove.

 

2012:

«RINGRING» Telefonen min ringte. Jeg så det var Scooter, altså pappa, men jeg kalte han ikke pappa lenger. "Hei, hva er det?" spurte du uinteressert. "Hei, skulle bare si jeg savnet deg, og vil du skal komme på besøk snart" svarte han meg glad. "Du hør her. Det har du sagt de siste 4 årene, og du har enda ikke gjort noe med det. Jeg har ikke sett deg på snart 4 år, fordi du er for opptatt med at Justin Bieber skal bli kjent. Jeg synes det er dårlig gjort. Jeg er datteren din. Du burde sette meg først, ikke sist."  svarte jeg han med en sur tone. Jeg hørte han snufse og hulke svakt. "Det var aldri meningen.." begynte han men jeg avbrøyt han.  "Men det skjedde" Sa jeg for han. "Kan du komme hit imorgen da? Så kan du være med på tour." spurte han meg med en svak stemme, fordi han gråt. "Jeg vet ikke... Jeg..." begynte jeg men han avbrøyt meg. "Please, jeg gjør hva som helst" sa han fort. "Love meg at du har tid til meg" sa jeg til han. "Jeg lover" svarte han, og jeg hørte han mente det." Okei, snakkes imorgen da" sa jeg fort og la på. Måtte jo ha tid til å pakke.

Jeg slang masse tøy ned i en stor koffert, men jeg tror nok jeg trenger en til. Så jeg fant den andre store kofferten min.  Kastet flere klær oppi den, og alle toalettsakene mine. Det var ikke lite heler.. Da jeg var ferdig satt jeg meg ned på macen min, og gikk på youtube å satt på Justin Bieber with you. Han var egentlig veldig flink og kanskje jeg fikk møte han imorgen. Jeg løp ned til mamma for å fortelle henne det, men hun viste det allerede for hun hadde snakketmed Scooter. Så jeg gikk opp å la meg, det kom til å bli en lang dag imorgen.

"Vennen, nå må du stå opp" sa moren din med rolig stemme, og strøkk deg på håret. "Jeg er våken." Du reiste deg opp, kledde på deg. Like etterpå var dere på vei til flyplassen.


// Glem hatten, og sekken

"Hade LA, og hei Atlanta" sa jeg søvning, like etterpå sov jeg. Jeg våknet av at noen ristet i meg. "Hei, vi har landet" sa en mann som satt ved siden av meg. "Okei, takk" svarte jeg bare. Jeg kom meg fort inn på flyplassen og lette etter koffertene mine. Jeg fant de fort og gikk utenfor hvor Scotter sa jeg skulle møte han, og der var han. Men hva skulle jeg gjøre klemme han? Eller late som jeg ikke ser han? Forsent der kommer han mot meg.

 


Første del, likte dere den?

Vil dere ha mer?

-Pernille

My Loving Brother- Del 50 Siste DelDet lille som var igjen av hjertet mitt knakk i to når jeg så gifteringen hennes på bakken. Jeg plukket den opp og tviholdt rundt den. Jeg skal få henne tilbake, uansett hvor lang tid det tar. Jeg skal få henne tilbake!

__________________________________________________________________________________________________________

Gabby POV:

Jeg gikk av flyet med Drew framfor meg og en sovende Jamie i armene mine. Tre år siden jeg har vært i Canada, tre år siden jeg har møtt Justin. Jeg har tilgitt han. Han prøver å være en god pappa, Drew har reist ned til Justin noen ganger, men han har aldri møtt Jamie som snart er tre år. Drew er elleve år og ligner mer og mer på meg. Jamie var lik meg som nyfødt men nå ligner han mer på Justin. "Skal vi møte pappa?" Drew sto utålmodig ved siden av meg mens vi ventet på mamma som skulle hente oss. "Dere møter han senere" Hun pustet tungt ut og så strengt på meg. "Dere er fortsatt gift. Snakk med han. Pappa savner deg også" Sånn sett ligner hun altfor mye på meg. Hun er sta og bestemt og vil ha det sin vei. Jeg savner Justin, selvfølgelig gjør jeg det, men jeg klarer ikke å se på han. Hver gang jeg bare ser et bilde av han ser jeg øynene som er full av savn og sorg. Jeg ser mannen som ville drepe sin eneste sønn og dreit i kona og datteren sin.

Jeg ble dratt ut av tankene mine når et bilhorn tutet. Drew sprang mot bilen. "Drew ven- glem det" jeg pustet tungt ut og dro etter meg kofferten mens Jamie fortsatt sov. Til å være tre år er han ganske så liten. Han kommer til å bli som Justin. Han er en sann kopi. Like musikals, stor prankster og veldig liten for alderen sin. Jeg åpnet døren og Drew tok Jamie fra meg og satt han i bilsetet ved siden av seg. "Spenn han fast så kommer jeg snart" Hun nikket som svar. Jeg la kofferten i bagasjerommet. Ikke like enkelt. Veldig stor koffert, vi er jo tre personer og Drew har altfor mange klær. Der er hun veldig lik meg. Shopping gal. Jeg slang igjen bagasjeromlokket og satt meg inn i pasasjersetet. Mamma smilte venlig til meg og ga meg en klem. "Sliten?" Jeg nikket og gjespet høyt.

Vi kom fram til mammas hus og bestefar kom ut og hjalp meg med kofferten mens jeg tok Jamie inn i huset. Drew sprang forbi meg. "Ta av deg skoene unge dame" Hun sukket tungt og himlet med øynene mens hun sparket av seg skoene og sprang inn i huset. "Urgh...." jeg pustet tungt og slang av meg skoene og gikk inn i stua med mamma etter meg. "PAPPA!" Ropte Drew. Jeg lukket øynene en stund og klemte Jamie mer mot meg. Jeg fikk tatt meg sammen og gikk forsiktig inn i stua hvor Drew satt i Justins fang. Begge to med tårer i øynene. Jeg svelget tungt. "Hvor kan han sove?" Bestemor reiste seg og viste vei mot et av gjesterommene. "Takk" bestemor smilte mot meg og gikk ut av rommet. Jeg la Jamie ned i sengen og bredde over han. Jeg ga han et kyss på pannen og gikk ut av rommet.

Jeg gikk sakte inn i stuen og alle stoppet. "Er du trøtt Drew?" Hun ristet på hodet og la hodet på Justins bryst. Jeg måtte se bort for å ikke knekke sammen. "Greit, jeg drar ut. Møte med folka" Justin så fort over på meg. Jeg ungikk blikket hans. Drew hoppet ned fra fanget hans og ga meg en god klem. "Glad i deg mamma" Jeg smilte og klemte henne mot meg mens jeg hadde lukkede øyne. "Glad i deg også prinsesse" Hun trakk seg fra meg. "Gå til pappa nå så kommer jeg hjem når du har lagt deg" Jeg skøv henne mot Justin som smilte trist mot meg. Jeg snudde rundt og gikk i gangen hvor kofferten var og dro den etter meg på rommet. Jeg fant fram et antrekk og gikk inn på badet for å skrifte til kveldens antekk.

 

Party

 


For første gang på lenge følte jeg meg som atten igjen, ikke tretti. Jeg smilte og la en siste tuch på sminken. "Perfekt" mumlet jeg og tok på meg jakken. Jeg gikk ut av badet mens hælene ga fra seg gjennlyd. "Autch" mumlet jeg og så opp på personen jeg nettopp hadde gått på. Jeg så rett inn i de nøttebrune øynene til Justin. Han så rett på meg og så på hele kroppen min. "Sorry" Han ristet på hodet. "Min feil. Ut?" jeg nikket og gikk forbi han. Justin grep håndledet mitt og dro meg mot han. "Hvor?" Jeg hevet et øyenbryn mot han. "Ut" Han sukket tungt. "Hvor?" Spurte han igjen og presset meg inn mot veggen. "Baren" Han nikket og lot meg gå, men ikke før han kysset meg hardt på leppene. Like fort som han hadde kysset meg, forsvant han. Han forlot meg fortumlet. Jeg strøk fingrene over leppene mine og følte et smil bre seg over leppene mine.

Kvelden gikk og jeg var blitt mer og mer brisen. Jeg sto på dansegulvet med en fyr bak meg. "Du er så hot babe" Hvisket en mannlig hes stemme i øret mitt. Det var noe kjent med den, men jeg fikk den ikke helt på plass. "Jeg har savnet deg" Jeg snudde meg rundt og så rett inn i et par nøttebrune øyne man kunne dø for. For andre gang i dag var jeg lost i øynene hans. "Kom" han dro meg etter seg og full som jeg var dro jeg etter han. Han førte meg inn i et rom og presset meg mot veggen. "Jeg elsker deg babe" hvisket Justin før han krasjet leppene sine mot mine. Jeg kysset med. Justins satt meg opp på vasken og førte hånden sin under skjørtet mitt. Jeg stønnet ut i nytelse. Tre år siden sist. Tre fuckings år!

----------

Jeg våknet opp med en dundrende hodepine. Hodet dunket og verden snurret rundt meg. Jeg lå en god stund til hodet hadde roet seg før jeg kom meg opp av senga. Jeg gikk ut i stua og fant Justin på gulvet sammen med Jamie. Når han hørte meg snudde han hodet og smilte mot meg. Jeg gjengjelde smilet og satt meg ned ved siden av han. "Jamie, gå å vekk dadda" Han nikket og sprang inn på rommet hvor Drew var. "Justin" Han så på meg og nikket forstående. "Jeg forstår... du forklarte det igår" Jeg ga han et trøstende smil. Tårer formet seg i Justins øyne. "Justin..." stemmen min var nær bristepunktet. "Det er greit... vi er kanskje bedre som bror og søster" Jeg nikket og så ned i gulvet. Det tyngte valget jeg noen gang har gjort. "Vil du ha skil-" Jeg avbrøt han. "Nei, jeg vil la de vokse opp med en far" Justin nikket og tok hånden min. "Så vi er?" jeg nikket. "Bror og søster" Han så trist ned og en enslig tåre slapp ut av øyekroken hans. Han tørket den fort bort og reiste seg opp. Jeg fulgte etter og trakk han inn i en klem. "You will always be my loving brother" hvisket jeg gråtkvalt. Justin nikket. "Alltid Gabby. Alltid" Jeg lot en tåre renne ned langs kinnet mitt og holdt fast på dette øyeblikket for alltid. Jeg og min kjære bror, for alltid!

_____________________________________________________________________________________________________DA ER HISTORIEN ENDELIG FERDIG!!!
Hva syns dere om slutten? Bra, dårlig? Let me know!
Ville ha en litt anderleds slutt, ikke en klassisk "happy ending" slutt sånn som jeg har hatt på de andre to historiene mine.
Tenker å kanskje lage en epiolg til denne historien, altså hva som skjer etter historien er ferdig. Hvordan livene til Gabby, Justin, Drew og Jamie ble ;)
Vil dere ha det, eller er denne slutten nok?
Nå er altså jeg ferdig her for en stund, tar meg en pause også kommer jeg tilbake sterkere og bedre med ny historie om en stund. Vet ikke når, kanksje når Pernille er ferdig med sin historie eller etter Hedda har lagt ut sin historie en gang ;)
-Vi snakkes vel en gang ;) Legg oss til som venn på facebook: HO KL
-RikkeVD

My Loving Brother- Del 49Jeg tok forsiktig til meg hånden og så nøye på den. Tårene mine rant og Justin tørket de forsiktig. Han kysset meg mykt og jeg kom ut av transen. "Jeg elsker deg også" hvisket jeg svakt. Justin smilte og kysset meg enda en gang.

_________________________________________________________________________________________________________

Jeg gikk fram og tilbake i sinne framfor Justin som så morderisk på meg. Drew var hos mamma og jeg var blitt gravid igjen. Hvorfor valgte jeg dette? Hvorfor valgte jeg å giffe meg med den idioten? Det hadde gått fem år siden vi giftet oss. Vi giftet oss to år etter han fridde, på dagen! Jeg var nettopp blitt gravid og Justin gadd ikke å bry seg en dritt. "Ta abort!" Jeg stoppet helt opp. Sa han det jeg trodde han sa? Jeg snudde hodet forsiktig og borret øynene mine inn i han. Blikket mitt var stift og jeg kunne drept han her og nå. "Hva faen sa du sa du?" Justin så på meg med et dumt blikk. "Jeg sa TA ABORT FOR FAEN!" Jeg gikk mot han og slo håndflaten min så hardt jeg kunne mot kinnet hans. Hodet hans snudde seg i retningen jeg slo og han hylte ut i smerte. "DU ER SÅ JÆVLA DUM JUSTIN! DREPE DITT EGET BARN? HVA HVIS JEG DREPTE DREW? HADDE IKKE DU VÆRT DRITT SUR PÅ MEG?" Han så tilbake på meg mens hånden hans lå på kinnet hvor jeg nettopp hadde slått. "Det er anderledes" Jeg ristet på hodet og snudde meg bort fra han. "Jeg vi skilles!" Med en gang ordene slapp ut av munnen min døde en del av meg. Jeg vil ikke skilles, ikke egentlig. Justin setter karieren framfor alt her i livet. Han driter i Drew, i meg, alt! Berømelsen har gått til hodet hans og jeg klarer ikke mer. "Hva?" Hvisket Justin. Jeg så ikke på han, jeg så rett inn i veggen. "Du hørte godt hva jeg sa" hveste jeg gjennom sammenbitte tenner. "Nei! Nei! Vi finner ut av dette, please, ikke forlat meg" Jeg hørte han reise seg opp og la hendene rundt magen min og hodet på skulderen min. "Hjelper ikke denne gangen" jeg rev meg ut av grepet hans og dro av meg ringen. "Her! Jeg har ikke bruk for den lenger. Ta den karieren din og drit i oss. Drit i meg, i barnet som vokser i meg og datteren din. Drew kommer til å bli så skuffet over deg!" Hveste jeg mot han. Justin så ned i gulvet, klar over hva han hadde gjort. "Jeg mente det ikke" hvisket han og snufset litt. "Driter jeg i. Vi er over. Send meg skilsmissepapirene. Jeg tar med meg Drew og flytter til Norge" Justins så opp på meg med tårer i øynene. "Ikke ta Drew fra meg. Please Gabby, jeg ber deg" Jeg fnøs mot han og snudde på hælen. Ikke gråt, ikke la han se svakheten din! Jeg slengte igjen døren og satt meg inn i bilen. Jeg åpnet vinduet og hev ringen ut av vinduet og kjørte ut av oppkjørselen til bestemor og bestefar.

"Drew! Pakk tingene dine! Vi skal til onkel Derek og tante Lucy" Jeg sprang mot rommet og pakket mine og Drews ting i en stor koffert. Jeg satt kofferten i gangen og sprang inn i stua hvor Drew satt med dukkene sine. "Skal du ha de med deg?" Hun så redd opp på meg. Jeg myknet litt opp og bøyde meg ned mot henne. "Jenta mi. Mamma mente det ikke" Hun nikket og ga meg et lite smil. Hun har Justins perfekte smil. "Gabby?" Jeg snudde hodet mot mamma som så ned på fingeren min hvor det ikke var noe giftering. Jeg bet meg nervøst i leppa og fikk Drew opp og sendte henne ut i gangen for å kle på seg. "Mamma kommer snart" Hun nikket og trippet ut i gangen. "Gabriella.... hva skjer?" Jeg sukket og lot tårene trille. "Det er over. Han gidder ikke mer" Mamma så på meg med store øyne og omfavnet meg i en stor trøstende klem. "Vi skal skilles" Hvisket jeg gråtkvalt. Mamma nikket og trakk seg ut av klemmen. "Det går bra vennen. Ta vare på deg selv også ringer du når dere har landet" Jeg nikket og kysset kinnet hennes.

Jeg gikk ut i gangen og la kofferten i bagasjerommet. Drew så på meg og mumlet pappa. Jeg sukket og satt meg ned på huk framfor henne. "Pappa kommer ikke. Han må jobbe" Hun nikket og så ned mens en tåre trillet ned langs kinnet hennes. "Jenta mi... ikke gråt. Pappa elsker deg fortsatt. Mens han jobber er vi på ferie. Du får se bestemor og bestefar igjen" Hun snufset og nikket. Hun satt seg stille inn i bilen og så ut av vinduet hele veien til flyplassen. Tårene rant hos meg også, men jeg klarte å holde de passe godt inne for å ikke få et altfor skurrete syn.

Justin POV:

Jeg sto sjokert i stua og så på døren som hun nettopp hadde gått gjennom. Jeg kan ikke tro at jeg gjorde det. Satt karieren framfor familien min. Jeg ba henne om å ta en abort, en fuckings abort. Hun har rett... jeg ber henne om å drepe barnet mitt. Hjertet mitt lå strødd over hele gulvet og den eneste som kunne plukke det opp igjen var Gabby, men hun var borte. Jeg kommer aldri til å få henne tilbake. Jeg lukket øynene mens tårene trillet og traff gulvet. Jeg datt ned og hulket høyt. Jeg har ødelagt alt. Jeg kommer ikke til å se Drew vokse opp, kommer ikke til å være der når hun får hjertet sitt knust. Jeg kommer aldri til å se den nyfødte ungen som Gabby bærer på. Jeg holdt bena tett mot brystet mitt mens jeg gråt ned i knærne mine. Jeg har fucket opp alt. Dama jeg elsker har nettopp forlatt meg, hun vil skilles. Med henne tar hun Drew som betyr alt for meg. Jeg får aldri sjansen til å være en god pappa. Så mye for det perfekte livet!

Etter en god times tid stablet jeg meg opp og gikk ut av døren. Det regnet ute og vinden blåste kaldt. Tårene blandet seg med regnet. Håret mitt lå klistret mot pannen, det samme med klærne mine. Jeg satt meg ned langs veien og så ned i bakken. Det lille som var igjen av hjertet mitt knakk i to når jeg så gifteringen hennes på bakken. Jeg plukket den opp og tviholdt rundt den. Jeg skal få henne tilbake, uansett hvor lang tid det tar. Jeg skal få henne tilbake!

______________________________________________________________________________________________________Sorry for at jeg ikke la ut noe i går, men jeg holdt på med matte eksamen! Tror det er en del igjen som kommer ut senere i dag. Skal ut å spise nå og skulle egentlig startet å gå men skrev litt ekstra bare for dere<3

Avsluttningen på historien har jeg klar, men hadde vært kult med litt ideèr og tanker fra dere ;)

Q:Hva tror DU skjer med "forholdet" til Gabby og Justin i framtiden? Let me know!

20+ kommentarer

-RikkeVD

Important people! Please read.Heeei! 

Fant ikke en passende overskrift men det får sikkert gjøre susen! Altså jeg skal egentlig veldig mye borte i sommer, siden om akkurat 20 dager er jeg i London og der skal jeg være i 3 uker. Unnskyld så masse for dette, og det her betyr det ikke kommer noe historie fra meg i sommeren. Kanskje på slutten, men ja...

MEEEN god nyhet! Siden jeg ikke kan har jeg skaffet en gjesteblogger til bloggen i mens. Rikke skal få lov til å ta seg en velfortjent liten pause. Synes hun er en super bra blogger og elsker historiene hennes selv! Rikke skal jo forsette siden hun er ikke gjesteblogger, men en FAST blogger. 

Den nye gjestebloggeren heter Pernille og jeg håper dere tar godt i mot henne. Hun virker utrolig snill, og søt. Har lest et lite imagine fra henne og her er det:

Du var på vei ned trappa da du så guttene sitte i sofaen i bare boxser foran tven. Du tok deg selv i å stirre på magen til Justin, men den var kjempe fin da. «Noen liker magen min ser jeg» sier Justin flørtene og blunker til deg. Du merket rød fargen i kinnene dine, så du snurr deg vekk. Du går inn på kjøkkenet men merker fort det kommer noen etter deg. En hånd legger seg på rompen din mens du går. Du gidder ikke gjøre noe med det for du vet det er Justin, og dere pleier alltid å flørte kjempe mye. Du kommer deg inn på kjøkkenet, med Justin etter deg som fortsatt har hånda på rompen din.  Du ser inn i kjøleskapet for å finne noe du kunne spise. Du bøyer deg ned og strekker etter pizza fra i går. Du merket en hånd som slo deg hardt på rompa. « Auu, Justin Drew Bieber, hva er det du driver med?» spurte du med en fake streng stemme.  Han lo den søte latteren sin. «Du sto så fint til, og rompen din var så tiltrekkende pluss når du går i det så måtte jeg bare» svarte han og blunket til deg. Du så ned på hva du hadde på deg og så sjokket opp på Justin igjen. Du sto der bare i truse og bh.

Du løp ut i stuen og fant en t-skjorte, og du brydde deg ikke om hvem den var sin. «Det der er min t-skjorte. Hvem sa du kunne bruke den?» sa Justin. «Ingen, sa det men tenkte det var greit» svarte du. «Men du ser fin ut da. Det må jeg innrømme» sa han flørtene og gikk imot meg. Han tok hendene dine opp til nakken hans og la de rundt der, mens han la armene sine rundt midjen din. Han presset deg mot han mens han stirret deg inn i øynene dine. Dere var kun noen centimeter fra hverandre, da han begynte å lene seg mot deg, og kysset deg mykt på leppene. Noen plystret bak dere men akkurat nå kunne du ikke ha brydd deg mindre om. Han kysset deg. Du var så glad nå. Etter en stund trakk dere dere fram hverandre, men han slapp deg ikke. Han så inn i øynene dine og smilte, men det varte ikke lenge før han trakk deg helt inntil seg så dere sto å klemte. Du hadde hodet ditt på bryste hans, og armene dine rundt midjen hans, og han hadde hodet sitt over ditt. Dere bare sto der i stillhet. Du hørte en stemme bak deg som sa, «endelig dette har jeg ventet lenge på. Flere år». Det var Tobias (broren din) sin stemme og du smilte svakt. Etter noen sekunder slapp han deg, men veldig sakte. Han smilte stor til meg og kysset deg på kinnet følsomt. Han tok hånden din og tok med deg inn i stuen, mens han satt seg ned dro han deg med seg også så du satt på fanget hans. «Kan vi ikke se på en film?» spurte du som et forslag. «Ja, god ide. Bare gå å finn en du» svarte Justin deg. Du gikk opp på rommet ditt og tok fram , Never Say Never, ikke overraskende. Du tok også med dynen din, og gikk ned. Du overhørte at guttene snakket om deg. «Hun er bare så søt, og endelig turte jeg å kysse henne, men det beste var at hun kysset tilbake. Skal ta med henne ut på i dag» hørte du Justin sa. «Vet det er bra. Endelig skjer det noe mer mellom dere. Du har jo likt henne i flere år. Men ikke sår henne, da får du med meg å gjøre» sa Tobias. «Aww, så søt du er Justin. Jeg vil gjerne bli med ut» lo du da du kom ned trappen. «Da slapp jeg å spørre for jeg ble litt nervøs. Sett på filmen nå» sa han og smilte stort til deg. Du satte på filmen og satte la deg på magen på gulvet. «Hei, du skal liksom sitte med meg da» sa Justin litt surt og dro deg opp. Han satt seg ned på gulvet så han hadde sofa kanten i ryggen, men han satt en pute der så han ikke skulle få vondt i ryggen. Han satt deg mellom beina sine, og du trakk dyna over dere. Justin tok den ene hånden sin på mage din, og da andre i hånden din. Fingrene hans strøk over hånden din, og den andre over magen din. Du ble utrolig var når han gjorde det. Du snudde deg mot han og kysset han på munnen, og smilte til han. Han ga den et søt smil tilbake. Akkurat nå kunne du ikke bli mer glad.

 

FINITO! Jeg håper dere tar godt i mot henne og hun starter når Rikke er ferdig med sin historie. Håper dere gleder dere og kanskje dere får litt imaginen eller "mini historier" fra meg før jeg drar til London.  

Love you all sweet readers! Jeg blir så glad når jeg ser hvor mye dere setter pris på Rikke. Vær så snill, selv om Rikke ikke har postet så mye akkurat i denne tiden er det fordi eksamen står på spill. Dere vil skjønne mye mer hvis dere har vært gjennom det, er gjennom det eller kommer gjennom det senere. Det er mye stress i 10 ende vil jeg bare si. 

Takk for at dere leste alt! 

Gleder dere til at Pernille begynner? 

Vil dere at jeg skal komme med noen imagines eller mini historier før jeg drar til London? 

HOKL, Hedda

 

My Loving Brother- Del 48Først så må jeg bare beklage for mine sugene baby-skils. Haha... vet ikke når de starter å snakke og gå og sånt. Vi ser at Drew er en veldig utviklet liten jente XD

----------------------

"Hvorfor skulle Usher ha Drew?" Justin smilte lurt og la hånden på låret mitt. "Fordi vi skal på date og da kan det være lurt og ha Drew hos noen andre enn oss" Jeg nikket og kysset kinnet hans. Vi kjørte ut av byen og mot en av de mange strendene som er her.

___________________________________________________________________________________________________________

Justin stoppet bilen ved stranden. Det var nesten helt mørkt ute og stjerneklar himmel. Jeg klarte ikke å skjule smilet mitt. Det var helt umulig. Justin gikk ut av bilen og var rask over på min side. Han åpnet døren for meg og rakte meg hånden. Jeg tok imot og lot Justin hjelpe meg ut av bilen. Han holdt hånden min godt mens vi gikk ned mot stranden. "Lukk øynene" Jeg gjorde som han sa og lukket øynene mens Justin førte meg ned på stranden. Jeg satt en fot i sanden og datt fort ned. Dumme høye hæler. Justin lo høyt mens jeg bannet smått. Jeg tok av meg skoene mens Justin var opptatt med å le av meg. Han hjalp meg opp etterhvert og ba meg om å lukke øynene igjen så jeg gjorde som han sa. Han førte meg framover mens han hadde hendene på hoftene mine og hvisket søte ting inn i øret mitt. Jeg er glad for at det er mørkt ute hvis ikke hadde han sett den dype rødfargen kinnene mine har.  "Har det fortatt" hvisket Justin og hintet til kinnene mine. Jeg ristet flaut på hodet.

Justin stoppet meg og holdt hendene sine forsiktig over øynene mine for at sminken ikke skulle bli ødelagt. Han slapp forsiktig og ba meg om å åpne øynene. Jeg åpnet de sakte og fikk nesten hjertestans. "J-Justin" stammet jeg og snudde meg mot han. "Liker du det?" Spurte han tydelig nervøs. Stemmen hans skalv litt og han så ned på hendene sine. "Ja" hvisket jeg og snudde meg tilbake. Jeg har aldri sett noe så nydelig før på en strand. Vanligvis er det et bort og stoler men dette, dette er noe helt spesielt.

Justin lyste opp i et smil og la ned skoene mine. "Hvor lang tid tok dette?" Jeg satt meg ned i den ene stolen. Justin så ned. "Lang tid. Tro meg" Jeg lo og lente meg tilbake i stolen. Jeg så utover havet og smilte fornøyd. Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg dater Justin. Vi har en nydelig datter sammen og har vært sammen i over ett år. Maten kom og vi spiste og koste oss utover kvelden. For en gangs skyld på lenge følte jeg meg normal. Jeg datet ikke Justin Bieber, ble ikke mor som nittenåring. Jeg var meg selv, jeg var Gabby som var på date med den helt normale kjæresten sin. Ikke noe presse bare oss to. To forelskede mennesker som elsker hverandre

"Blir du med å går litt?" Jeg nikket og lot Justin hjelpe meg opp fra stolen min. Han tok hånden min og vi gikk sammen ned mot vannet. Vi gikk i stilhet og vasset stille. Vannet var passe varmt og føltes godt mot bena mine. Jeg så opp på Justin som så nervøst framfor seg. "Hva er det babe?" Han så ned på meg med et nervøst smil "Ingenting. Kom" Han dro meg etter seg et stykke og dekket etter hvert til øynene mine. "Hva skjer?" Justin fniste nervøst i øret mitt. "vent å se babe" Jeg smilte litt og lot Justin føre meg fram i den varme sanden. "ok... åpne" Han tok bort hendene sine og jeg åpnet øynene. Jeg var sjokka i sted men nå... jeg var målløs. Øynene mine fyltes opp med tårer mens jeg så ned i sanden.Justin stile seg framfor meg og gikk ned på kne ved siden av hjertet i sanden og åpnet en boks med en ring i. Jeg så målløs på han. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre, hvor jeg skulle gjøre av meg. Hjertet mitt banket for fort og pulsen min var skyhøy. "Gabriella Sophia Bieber" Jeg måtte konsentrere meg dypt om å få meg med hva han sa til meg. "-Jeg elsker deg av hele mitt hjertet. Takket være deg er jeg den jeg er i dag. Du vet det kanskje ikke, men det var du som fikk meg til å starte på denne reisen. Du fikk meg til å tro på meg selv, fikk meg til å aldri si aldri. Jeg elsker deg. Vil du gifte deg med meg, og gjøre meg til verdens lykkeligste mann?" Jeg klarte ikke å ta øynene av han, de var like store som tennisballer. Han så nervøst opp på meg. Jeg fikk kontroll over kroppen min og fikk fram et lite nikk. Justin pustet lettet ut og reiste seg opp. Han tok hånden min og tredde på ringen. Munnen min var en stor O mens jeg så ned på fingeren min hvor forlovelsesringen satt.

Jeg tok forsiktig til meg hånden og så nøye på den. Tårene mine rant og Justin tørket de forsiktig. Han kysset meg mykt og jeg kom ut av transen. "Jeg elsker deg også" hvisket jeg svakt. Justin smilte og kysset meg enda en gang.

_________________________________________________________________________________________________________


Jupp.... er nok bare en del igjen, kanskje jeg holder på til del 50. Har muntlig matte eksamen på Fredag. Hva syns dere om denne delen? Kansje det blir litt mer drama før historien er over ;)

15+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 47"Natta babe" jeg kysset hodet hennes og klappet med hendene for å slå av lyset. "Natta Justin" hun gjespet og kysset brystet  mitt før hun pustet tungt igjen. Jeg smilte svakt for meg selv. Endelig hjemme med begge jentene mine!

______________________________________________________________________________________________________

Jeg åpnet øynene og gjespet høyt. Jeg snudde meg rundt og så en tom seng ved siden av meg. Jeg sukket og gikk inn på badet for å få meg en dusj. Jeg ble fort ferdig og gikk ned i stuen i bare boxer. Bare jeg, Gabby og Drew som er her uansett. Drew var blitt et og et halvt år og var veldig lik Gabby. Alle trodde hun skulle bli lik meg, men nå så det ut som om hun kom til å bli lik moren sin. "Pappppa!" Jeg smilte stort og satt meg ned i sofaen. Drew krabbet over til meg og kysset kinnet mitt. "Morgen prinsessa mi" Hun fniste og hoppet ned fra fanget mitt og forsvant ut av stua. Jeg så over på Gabby som halvsov i sofaen ved siden av meg. Jeg smilte lurt og krabbet over henne og kysset henne hardt. Hun mumlet noe jeg ikke forstod så jeg fortsatte. "Æssjjj... pappa!" Jeg trakk meg fra Gabby og så på Drew som så ekkelt på oss. Gabby lo og dro meg ned igjen. Har ikke noe imot det. Jeg smilte i kysset og Gabby gjorde det samme mens Drew ropte at vi skulle stoppe.

Vi hadde bestemt oss for å ta en tur på shopping. Drew vokste fort og trengte nye klær. Gabby insiterte på å ta vare på de gamle klærne hennes i tilfelle vi fikk enda en. Jeg forstår egentlig ikke visten for vi har penger nok til å kjøpe nytt, men la gå. Alt for at hun skal være lykkelig.

 

Family Day

 

Jeg sto nede i gangen sammen med Drew i armene mine. Jeg hørte skritt ned trappen og munnen min hang på vidt gap. Hun er seriøst den mest sexy mammaen jeg noen gang har møtt. "Lukk munnen Bieber, før du fanger fluer!" Jeg klappet igjen munnen mens Drew fniste og ropte fange fluer og pekte på munnen min.

Jeg flettet sammen fingrene mine med Gabbys mens Drew fortsatte å peke på meg og klappet entusiastisk med hendene. "Pappa fange fluer" Vi lo sammen og jeg kysset kinnet hennes. Jeg kan aldri si det nok, men jeg elsker familien min.

Gabby POV:

Justin hadde gått avgårde for å kjøpe noe mens jeg og Drew satt på McDonalds. Vi hadde sikkerhetsvakter rundt oss for å beskytte Drew. "Mamma...?" Jeg svelgte og så på henne. "Dofor er det mande storde menn her?" Jeg lo. "Fordi de vil beskytte deg. Du er så nydelig" Hun lo og fortsatte å leke med leken hun hadde fått sammen med maten.

Til JustinsGabby<3

Sitter i bilen. Usher kan ha Drew i natt, mens vi to er sammen<3

Jeg orket ikke å svare med tanke på at jeg snart skulle se han så jeg kastet det vi hadde til overs og gikk ut sammen med Drew og sikkerhetsvaktene. Drew gikk tett inntil meg med hånden i min. "Mamma" Gråt hun av alle fansene og paparazziene som var rundt oss. Jeg løftet henne opp. Hun gjemte seg fort mens hun fortsatte å gråte. Vi kom oss inn i bilen og Justin kjørte fort. Drew fortsatte å gråte helt til vi kom til Ushers. "Skal du sove hos onkel Usher?" Hun klappet entusiastisk med hendene mens jeg tørket bort tårene. "Usher! Usher!" Ropte hun. Så fort Justin slapp henne ut av bilen sprang hun opp mot Usher som sto i døren og tok henne imot med åpene armer. "Hei søta" Hun lo og så på oss. "Hade mamma og pappa" Vi vinket hade etter Usher hadde fått tingene hennes og kjørte ut av oppkjørselen. "Hvorfor skulle Usher ha Drew?" Justin smilte lurt og la hånden på låret mitt. "Fordi vi skal på date og da kan det være lurt og ha Drew hos noen andre enn oss" Jeg nikket og kysset kinnet hans. Vi kjørte ut av byen og mot en av de mange strendene som er her.

______________________________________________________________________________________________________


 

Sorry for liten og sen del igjen, men har skjedd så mye i dag at jeg ikke har hatt overskudd til å skrive. Var så vidt jeg orket å skrive denne lille delen til dere. I morgen får jeg vite hva jeg kommer opp i til muntlig eksamen så da regner jeg med at det er 1-2 deler igjen. Max 3, men kan ikke love noe siden jeg blir opptatt med oppgaven!

14+ kommentarer

-RikkeVD

Angående maraton!Okey... ser nå at mange har spurt etter maraton. Må desverre si at det kommer ikke til å skje, ikke på denne historien. Jeg har skrivesperre på My Loving Brother og som mange av dere vet så er den snart ferdig. Altså rundt Fredag-Lørdag. Så det blir ikke noe maraton før jeg starter opp igjen enten i sommerferien eller etter. Jeg vet ikke helt enda.  Jeg drar på 10. klassetur på Søndag så derfor må jeg avlsutte historien før da. Så sorry folkens men det blir ikke noe maraton på denne historien. Jeg har muntligeksamen på Fredag så.... Som sagt. Skrivesperre så jeg ikke hvor historien tar veien XD

NY DEL LENGER NED!!!

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 46Jeg så ned på hendene mine i flere timer mens de andre var i vannet sammen med Drew. Hvordan kunne han? Han lovte meg å ikke gjøre det. Jeg la meg ned i sanden og lot tårene trille. Jeg hørte at kameraene til paparazziene gikk av men jeg kalarte ikke å bry meg. Jeg klarte ikke å reagere.

____________________________________________________________________________________________________________________

 

1st birthday

 

Hagen var ferdigpyntet og alle koste seg. Jeg hadde så vidt fått på meg klærne som jeg må si meg veldig fornøyd med. Kjolen var kanskje litt utfordrende men jeg vil ikke være en av de kjedelige A4 mødrene. Jeg vil være meg selv selvom jeg ble mor som nittenåring. Jeg gikk ned trappene og inn i stua hvor alle snakket og moret seg. Selv klarte jeg ikke å være helt på topp fordi Justin ikke var her. Jeg hadde funnet ut at det bare var en bagatell som var på E! News. Jeg bør vite bedre enn å anta noe før jeg har snakket med han. Justin hadde vært ute for å kjøpe noe også møtte de på hverandre og slo av en prat. No big deal. Jeg gikk ut i hagen hvor det svermet av kjente folk og barna deres. Drew satt i lekebingen sammen de alle de tusen gavene hun hadde fått. Hun lever godt den jenta. Faren hennes kunne ha vært mer til stedet for å jeg utslitt, men klarte å putte sammen dette med god hjelp av familie og venner.

Jeg følte meg ikke helt på topp så valgte å trekke meg tilbake selvom jeg egentlig burde være nede sammen med de andre. Jeg sa ikke ifra, gikk heller bare rett opp på rommet vårt og la meg ned i sengen. Det var så rart å sove i sengen uten Justin ved siden av meg.

@GabbyBiebs: Happy birthday baby girl. Mommy and daddy loves u<3 (pic)Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker det bildet. Ingen av oss viste at mamma tok bilde. Vi lå på senga vår sammen med Drew og leste i boken når hun tok bildet. Vi har det bildet hengt opp på veggen i stua. Jeg smilte og lukket øynene. Jeg savner Justin. Jeg lot en salt tåre trille ned langs tinningen min. Jeg snudde meg rundt i sengen, fortsatt med øynene lukket og gravde hodet ned i puten som Justin brukte. Den luktet fortsatt Justin. Lukten av han fikk meg til å savne han enda mer. Alle de gode minnene vi hadde sammen. Vi hadde vokst opp som bror og søster og nå har vi en datter sammen. Hvem hadde trodd det for ti år siden? Jeg lo stille for meg selv.

Jeg satt meg opp i sengen og gikk mot bokhyllen med bilder av meg og Justin. Jeg vet at jeg bør være glad, men jeg klarer ikke uten Justin. Vi har vært avhengig av hverandre hele livet. Etter vi flyttet sammen har vi bare blitt mer avhengig av hverandre. Jeg bladde opp på første side og smilte.


Hvordan kan man ikke le til det? Vi ser ut som to galinger. Hva er det jeg holder? En blyant? Jeg lo høyt og bladde til neste side, men lukket den fort igjen med tanke på tårene som hadde startet å forme seg for fult. Jeg plaserte den omhyggelig tilbake og satt meg ned i sengen igjen. Jeg hørte døren åpne seg bak meg men jeg orket ikke å se hvem det var. "Jeg kommer snart" Sa jeg og så ut av vinduet. "Greit... da går jeg bare igjen" Sa stemmen. Vent litt! Jeg snudde meg rundt og så på Justin som sto lent mot døren. Jeg slapp ut et gledeshyl og sprang over til han. Justin tok meg imot og satt leppene sine mot mine. Vi bevegde oss mot sengen og Justin la meg forsiktig ned, fortsatt med leppene sine mot mine. Det var så godt å føle Justin mot meg igjen, føle leppene hans mot mine. "Jeg-har-savnet-deg-så-mye" mumlet jeg mellom kyssene. Justin nikket bare og la seg mer over meg. Han slapp leppene mine og støttet seg på albuene sine. "Prøver du å drepe meg i den kjolen?" Jeg så forvirret på han. "Du er jo halvnaken i den kjolen" Jeg smilte så uskyldig jeg kunne og dro han ned mot meg igjen.

-----------

Justin POV:

Jeg gikk ned hånd i hånd med Gabby. Ingen viste at jeg var her bortsett fra Gabby da. "Jeg elsker deg babe" Jeg smilte litt og stoppet opp. "Elsker deg også" jeg kysset henne skjapt og dro henne med meg ut i stua hvor den lille prinsessa mi satt på gulvet med masse gavapapir rundt seg. Hun så rundt seg og stoppet når hun så meg og Gabby. Hun pekte på oss. "MAAMMMMAAA! PAPPPPAAAA!" Alle stoppet og så på henne så mot oss. "PAPPA!PAPPA!PAPPPPPA!" Jeg lo og slapp Gabbys hånd og satt meg ned ved siden av Drew som krabbet opp i fanget mitt og holdt de små armene sine rundt meg. "Pappppaaa" Jeg smilte og kysset det lille hodet hennes. Hun hadde fått lengere hår. Brunt hår. Jeg hadde bestemt meg for å ta en pause fra karieren min for å være en større del av Drews liv. "Hvem er pappas prinsesse?" Hun så opp på meg og pekte på seg selv mens hun hoppet ivrig opp og ned. Jeg smilte enda større og kysset hodet hennes enda en gang."Det er rett prinsessa mi" Folk aweet rundt oss og tok bilder, men alt jeg så var Drew som smilte mot meg og klemte meg. Verdens vakreste prinsesse.

Jeg la Drew ned i sengen og lukket døren omhyggelig etter meg. Folk hadde gått og alt var ryddet opp. Hun hadde fått mer en nok av leker og klær så hun trengte egentlig ikke det jeg hadde gitt henne. Vi hadde plassert alle bamsene i hyllen på rommet hennes, og hun trenger virkelig ikke flere bamser.

@justinbieber: Some more teddys.... this girl is getting a great childhood. What do to with the left overs when she`s to old for teddys? (pic)


@justinbieber: Nevermind. you NEVER get for old 4 teddys. Dont use never say never againts me, cause u know i`m right ;) Night beautiful ladies ;)

Jeg la telefonen på nattbordet og krøp under dyna sammen med Gabby som allerede sov. Mamma hadde sagt hun kunne ta Drew i morgen for at jeg og Gabby skulle få litt alene tid. Jeg vil tilbrige så mye til som mulig med Drew, men jeg ser på Gabby at hun er sliten. Jeg la meg helt inntil Gabby som la hodet sitt på brystet mitt. "Natta babe" jeg kysset hodet hennes og klappet med hendene for å slå av lyset. "Natta Justin" hun gjespet og kysset brystet  mitt før hun pustet tungt igjen. Jeg smilte svakt for meg selv. Endelig hjemme med begge jentene mine!

_____________________________________________________________________________________________

 

Sorry, sorry, sorry for crappy, sen og liten del. Jeg er seriøst verdnes værste historie blogger, dere jo får nesten aldri deler. Jeg fortjener ikke alle de utrolige kommentarene jeg får fra dere. ELSKER DERE<3

Kommer ikke mer i dag fordi jeg trenger virkelig å sove.

17+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 45"Jeg elsker deg Gabby. Jeg vil at vi skal oppdra Drew sammen, som en familie. Jeg vil ikke at hun skal oppleve det vi opplevde. Hun trenger en mor og en far som er der for henne" Jeg nikket. Øynene hans lyste mot meg. "Jeg elsker deg også Justin" Hvisket jeg og dro hodet hans ned mot meg. Leppene våre møttes og etter en stund gikk det over til klining.

_________________________________________________________________________________________________________________

Jeg gikk fram og tilbake mens jeg prøvde å få Drew til å bli stille. Hun kom til å vekke opp hele huset. Justin var på tour nå. Siste bit av Believe touren. Jeg hadde flyttet inn hos han i LA. Mye flytting i det siste, men jeg gjorde alt for at Drew skulle ha det bra. Fansen til Justin hadde ikke tatt det bra. Mange hadde vendt han ryggen og over halvparten av de hadde kommet krypende tilbake. Drew var snart et år og var en velfødt jente. Justin brukte ofte å skype når han hadde tid, men i det siste hadde jeg så vidt snakket med han. Lucy og Derek var på besøk nå siden det var sommerferie og Drew snart hadde bursdag. Justin kunne ikke komme noe jeg syns var faen så dumt, men han måtte jobbe. Vi hadde planlagt en dag på stranden. Miami beach. Resen av folkene kom i kveld med fly fra både Norge og Canada så jeg hadde leid inn en van for å hente alle. De kom rundt samme tid så da hentet vi bare alle samtidig. Jeg var ferdig påkled og ventet bare på Lucy og Drew. Jeg hadde fått kroppen min tilbake som jeg hadde før jeg var gravid og var når mer en villig til å vise den fram.

 

Summer Love

 

Drew sluttet endelig å gråte etter hun hun hadde fått mat så jeg la henne ned i lekegrinda og gikk opp trappene. Derek og Lucy datet nå. Jeg åpnet døren fort og fant Derek over Lucy helt naken. Jeg hylte høyt og lukket døren igjen. "VI DRAR OM FEMTEN MIN! FÅ DEG UT AV HENNE!" Ropte jeg og prøvde å få synet ut av hodet. Urgh.... verste ting ever. Broren din og bestevenina di. Jeg spratt ned trappen igjen og slang meg ned på sofaen.
@GabbyBiebs: Urgh.... found Derek and Lucy in bed... doing "it" GET OUT OF IT AND HURRY DOWN! WE`RE GOING OUT!!! DREW`S WAITING!

Haha... nå kommer de hvertfall. Jeg skrudde på tv-en og bladde gjennom knanalene og stoppet på E! News hvor det var noe om Justin. Jeg skrudde opp lyden. Hjertet mitt holdt på å stoppe av hva reporteren sa. Øynene mine fyltes med vann mens jeg så på bildet som var på skjermen. "Maaaammmmaaaa" For en gangs skyld kunne ikke Drew muntre meg opp. Jeg ristet på hodet mens tårene startet å trille. "ANNNNTEEEE! MAMMMMMMMAAA! ONTTTELLL!" Ropte Drew mens hun slo i gulvet. Jeg ristet på hodet og slo av tv-en. "Shhh jenta mi.... det kommer til å gå bra" Jeg løftet henne opp fra gulvet og gikk ut i gangen hvor begge to sto klare. De så på meg. "Har du grått?" Jeg ristet på hodet og satt Drew ned på stolen mens jeg tok på henne solhatten for at hun ikke skulle få for mye sol på seg. "N-neida. Kom" Hvikset jeg. Derek nikket og tok Drew opp.

Swimming With Mommy

 

Jeg så ned på hendene mine i flere timer mens de andre var i vannet sammen med Drew. Hvordan kunne han? Han lovte meg å ikke gjøre det. Jeg la meg ned i sanden og lot tårene trille. Jeg hørte at kameraene til paparazziene gikk av men jeg kalarte ikke å bry meg. Jeg klarte ikke å reagere.

_________________________________________________________________________________________________________Hoho... hva har Justin gjort galt nå? Sorry for hopping men følte at det bare ble kliss og sånt hvis jeg skulle fortsette hvor jeg slapp i forrige del så skipper til der det blir mer spenning og drama.

Tusen takk for alle kommentarene satt å gråt litt før jeg startet å skrive fordi dere er helt fantastiske. Har sagt det før men I LOVE YOU SO F**KING MUCH!

17+ kommentarer

//Siste del for i kveld

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 44Jeg smilte litt av det og tok hånden hennes i min. Hun var iskald. Jeg så ned på henne. Leppene hennes var blå av kulde, men fortsatt utrolig vakre. Alt jeg ville var å kysse henne nå.

_________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg stoppet henne og fikk et forvirret blikk tilbake. Jeg lot armene mine skli rundt midjen hennes og før hun fikk reagert kysset jeg henne. Gud hvor godt det var. Over ti månder uten de leppene. Gabby sto helt stille før hun kysset med. Jeg trakk meg fra henne og smilte stort. Gabby smilte mot meg og la hodet mot brystet mitt. "Jeg er kald" Hvisket hun. Jeg løftet henne opp og berte henne mot bilen.

-----------

Etter å ha spist kom vi hjem og Gabby gikk fort inn på badet for å dusje. Jeg gikk rett i stua og satt meg ned på gulvet hvor Drew lå med en biteleke i munnen. "Hei jenta mi" hvisket jeg og la henne på fanget mitt. Mamma satt i sofaen og smilte mot meg. "Jada, jada... kom med det" sa jeg oppgitt og reiste meg opp. Jeg satt meg ned ved siden av henne. Drew startet å bite litt på fingeren min. Jeg smilte. Hun er så nydelig. Lille prinsessa mi. "Jeg skal ikke si noen ting Justin. Bare ta vare på begge to. Ok? Gabby har hatt det tøft i det siste. Hun angrer veldig på å lyve for deg" Jeg nikket. "Jeg vet det. Jeg har tilgitt henne, men hun er sur på seg selv" Mamma nikket. Hun kysset pannen min og gikk ut av stua. Jeg slo på tv-en og switchet til disney. Jeg la meg helt ned i sofaen mens Drew lå på magen min og bet på t-skjorta mi. Jeg kan fortsatt ikke tro at hun er min datter. Det er helt rart å tenke på.

@justinbieber: Love my baby girl....daddy love you. Yeah... she`s mine. I dont regret what I did. Leave me if u want, but my true fans stick with me till the end (pic)

Drew hadde sovnet på magen min når Gabby kom å satt seg ned på gulvet nedenfor meg. "Jeg er så lei meg Justin... jeg-" Jeg avbørt henne. Orker ikke å høre på at hun sutrer så mye. "Jeg har sagt at det går greit. Jeg er bare glad for at du sa det til slutt" Jeg hørte at hun sukket. Gabby lente hodet sitt bak mot låret mitt og lukket øynene. Jeg strøk henne over håret og lukket øynene mine selv. Klokken var litt over tre men jeg var utslitt.

Gabby POV:

Jeg gjespet og åpnet øynene. Ryggen min skrek av smerte. Tv-en sto på så jeg slo den av. Jeg stablet meg opp fra gulvet og så ned på sofaen hvor Justin lå med armene rundt Drew som bet på t-skjorta hans. Det stinket her og Drew smilte uskyldig til meg. "Urgh... Justin! Skift på henne" Jeg dyttet i han. Justin så stygt opp på meg og ga meg henne. "Vær så god. Du som fødte henne" Jeg sendte han et drepende blikk. "ditt sæd, ikke mitt!" Jeg gikk leende ut av stua og inn på kjøkkenet hvor mamma holdte på med maten. "Godt sagt vennen" Jeg smilte stolt og slang meg ned på en kjøkkenstol.

Justin kom tilbake etter en stund med en smilende Drew. "Hva lager du mamma?" Justin satt seg ned på stolen ved siden av meg og la Drew på bordet framfor oss mens han ventet på svar. "Pasta" Vi så på hverandre med store smil. "Jeg trenger virkelig å trene igjen. Urgh... den ungen fikk meg til å legge på meg alt for mye" mumlet jeg mens jeg så ned på magen min som ikke var like tynn som den var for ett år siden. "Hold kjeft. Du er nydelig" Justin så stygt på meg etter hva jeg hadde sagt. "Jeg sier bare sannheten" Justin tok tak i armen min og dro meg med ut av kjøkkenet. "Hør på meg Gabby. Du er nydelig ok? Jeg ville aldri vært sammen med deg eller hatt sex med deg om jeg ikke elsket deg. Faen heller, jeg elsker deg fortsatt. Jeg er ikke stolt over hva du gjorde, men jeg elsker deg for mye til å la deg gå" Jeg så på han med store øyne. Sa han nettopp det jeg trodde han sa? "Jeg elsker deg Gabby. Jeg vil at vi skal oppdra Drew sammen, som en familie. Jeg vil ikke at hun skal oppleve det vi opplevde. Hun trenger en mor og en far som er der for henne" Jeg nikket. Øynene hans lyste mot meg. "Jeg elsker deg også Justin" Hvisket jeg og dro hodet hans ned mot meg. Leppene våre møttes og etter en stund gikk det over til klining.

________________________________________________________________________________________________


Jippi, de er sammen igjen... ok.... kanskje etter hvert...?

La oss se om dere klarer 20+ før jeg legger meg så kommer det kanskje en liten del?????

20+kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 43Jeg fikk roet meg ned etter en stund. Justin tørket tårene mine. "Hva er det?" Jeg så opp på han, full av skyldfølelse for å ta datteren hans fra han. Jeg ville så gjerne si det, men jeg var redd for hvordan han kom til å reagere. "Du kan si det til meg" jeg nikket og snufset litt.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg satt meg litt fra han og tok hendene hans i mine. Jeg prøve å ignorere sommerfuglene som sprengtes i magen min selvom det var faen så vanskelig. "Ok... lov meg å ikke bli altfor sur. Jeg gjordet det bare for å beskytte deg. Ok?" Justin så på meg med et tomt blikk. "ok?" Han nikket. Jeg trakk inn pusten dypt. Ok... nå skjer det, nå sier jeg det. Jeg lukket øynene et sekund før jeg startet å forklare han. "Jeg løy for deg. Jeg måtte det. Det hadde ødelagt karieren din om jeg hadde latt deg vite sannheten. Drew har en far.... deg" Jeg stoppet og så på Justin. Han satt helt stille. Han var målløs. "-Hvis du hadde vist det så hadde du lagt bort karieren din. Det hadde ødelagt hele ryktet ditt. Jeg kunne ikke la deg få vite det. Den eneste muligheten var å lyve for deg. Jeg lå aldri med noen andre enn deg. Du var min første og eneste" Jeg så ned og slapp Justins hender som hadde blitt veldig klamme. "Jeg viste det..." hvisket han. Jeg så opp på han. "Viste det?" Han så på meg, rett inn i øynene mine. "Fra det sekundet jeg så Drew så viste jeg det. Jeg viste hun var min. Jeg ville se hvor lang tid det tok før du sa det" Jeg så sjokert på han. Selvfølgelig viste han det. Det forklarer hvorfor han var så villig til å komme over, hvorfor han alltid var med Drew. Han viste det hele tiden, han viste at han var faren. Jeg viste ikke hva jeg skulle si. Nå var det min tur til å være målløs. "Hvem flere vet det?" Jeg så fortsatt på han. "Bare mamma" svarte jeg. Justin nikket og tok hendene mine i sine. "Jeg tilgir deg. Jeg er skuffet men jeg forstår hvorfor du gjorde det" Jeg smilte et halvhjertet smil og tok hendene mine til meg. Jeg røyste meg opp og gikk ut i stua. "Sånn mamma. Han vet det nå" Mamma smilte stolt til meg mens bestemor og bestefar så rart på meg. "Justin er faren. Gratulerer, dere er oldeforeldre" Med det tok jeg en jakke og slengte på meg ett par sko og sprang ut. Jeg trenger luft.

 

 Justin POV:

Jeg sprang ut etter Gabby som for lengst hadde kommet seg bort. Jeg sukket og gikk inn i huset igjen. "Hun kommer nok tilbake" Jeg smilte litt mot bestemor og tok Drew opp fra gulvet. Jeg gikk inn på Gabbys rom og la meg ned i sengen hennes med Drew på magen min. "Pappa elsker deg. Aldri glem det" Jeg kysset pannen hennes. Hun er så nydelig. Tenk at jeg er faren hennes. Jeg har alltid ønsket å bli far i ung alder men ikke som tennåring, og her er jeg; nitten år og far. Drew så på meg og gjespet. "Er du trøtt jenta mi?" Jeg la henne ned på sengen og slo på walkie talkien før jeg satt døren på klem. "Jeg stikker ut!" Jeg slang på meg en jakke og sko og sprang ut før de kunne stoppe meg. Jeg viste nøyaktig hvor hun var. Det var alltid en plass hun var når hun var opprørt. Jeg hev meg inn i bilen til bestefar og kjørte mot parken. Jeg stoppet bilen og låste den. Jeg vet at hun er her, sporene hennes er ferske. Det var iskaldt ute men jeg kunne ikke brydd meg mindre. Jeg satt opp farten og stoppet framfor dammen.

På benken satt Gabby med hodet i hendene. Kroppen hennes skalv, hun hadde ikke på seg mye klær. Jeg gikk sakte mot henne og tok av meg jakken. Når jeg sto bak benken la jeg jakken over skuldrene hennes og satt meg ned ved siden av henne. "Jeg er ikke sur på deg Gabby" Hun ristet på hodet. "Jeg vet det... jeg er sur på meg selv" Jeg satt mg nærmere henne og tok armen rundt henne. "Hvorfor er du det?" Hun var iskald. Hun burde ikke være her, hun kommer til å bli syk. "Fordi jeg løy til deg. Jeg skulle aldri ha gjort det. Jeg er så lei meg Justin. Jeg tok fra deg datteren din" Hun startet å hulke og nå ristet hele kroppen hennes. Vi satt i stilhet en stund. Alt var stille rundt oss. Det eneste man hørte var pusten min og Gabbys svake hulk. Dammen var isbelagt og snøen hadde lagt et tynt teppe over isen.

"Skal vi gå til bilen? Finne oss noe å spise?" Gabby nikket og tok sakte av seg jakken. Jeg stoppet henne og la den godt over skuldrene hennes. "Du trenger den mer enn meg. Kom igjen" Hun motsa meg ikke. Jeg smilte litt av det og tok hånden hennes i min. Hun var iskald. Jeg så ned på henne. Leppene hennes var blå av kulde, men fortsatt utrolig vakre. Alt jeg ville var å kysse henne nå.

_________________________________________________________________________________________________________

Tusen takk for alle kommentarene. 30 kommentarer! Jeg er mildt sagt i sjokk. I LOVE YOU<3

Q: Tror DU at Justin kommer til å kysse Gabby etter alt som har skjedd?

15+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 42"Pappa er litt dum. Sant jenta mi?" hvisket jeg til henne når jeg var ferdig med å skifte på henne. "Hva sa du nå?" Jeg stivnet og så forsiktig bak meg hvor en lite blid mamma sto. Jeg smilte uskyldig og tok Drew opp fra stellebordet.

___________________________________________________________________________________________________________________

"Kan vi gå en tur? Så forklarer jeg der?" Mamma nikket og hjalp meg med å kle på Drew. Vi hadde kjøpt en ny vogn som vi la henne i. Jeg orket ikke å kle på meg noe annet så jeg tok på meg ett par uggs og en jakke over. Jeg er ikke noe fan av uggs men vi blir ikke så lenge. Justin var opptatt med å sette sammen barnesengen sammen med bestefar. Bestemor ble inne for å bake noe til kvelden. Jeg elsker virkelig familien min.

Vi gikk en stund i stillhet før mamma spurte. "Er Justin virkelig faren?" Jeg sukket og satt meg ned på en benk langs veien mens jeg tok opp Drew fra vognen. Mammas øyne var fast på Drew mens det sakte sank inn hos henne. "Er hun virkelig Justins?" Jeg nikket mens jeg så ned på Drew som hadde hånden i munnen mens hun bet på den. "Ja... jeg kunne ikke si det til han. Jeg fant ut at det var bedre for han å tro at det ikke var hans" Mamma så ikke på meg. Hun var tydelig skuffet over meg. Hele ansiktet hennes hadde sunket sammen. "Mamma... se på meg" Hun så på meg med tårer i øynene. "Hvis han viste det så hadde han lagt bort karieren sin. Jeg kan ikke la han gjøre det, jeg elsker han for mye til det" Mamma ristet på hodet og holdt ut armene. Jeg tok hintet og la Drew ned i armene. "Du er prikk lik faren din Drew" Jeg smilte svakt av de. Vi satt i stilhet mens mamma lekte litt med Drew. "Skal du si det til han?" Jeg trakk på skuldrene. Ærlig så vet jeg ikke. Justin elsker henne allerede, bare måten han ser på henne å forteller meg det. Jeg vet at han har det vondt, de siste bildene som har vært ute har fortalt nok. Konsertene hans har gått dårlig og alle anklager meg. Selvfølgelig trodde noen at Justin var faren til Drew men jeg hadde nektet. Det hadde ødelagt hele karieren hans. Å få barn så ung er dårlig PR. Det er dårlig for ryktet hans.

Vi gikk hjem igjen hvor Justin var ferdig med krybba. Jeg la ned Drew og satt på walki talkien i tilfelle hun skulle starte å gråte. I stua satt alle sammen å snakket så jeg hoppet inn i samtalen. Selvfølgelig gikk samtaleemnet over på faren til Drew hvor jeg totalt backet ut. "Kjenner vi han?" Jeg ristet på hodet. "Nope.... dere gjør ikke det" mamma så på meg med bedende øyne. Jeg viste at hun ville at jeg skulle si det, men jeg klarte ikke. "Jeg går å legger meg. Fortsatt litt trøtt etter flyturen" Alle nikket og jeg røyste meg opp. "Takk for at du gadd å sette sammen krybben Justin" Justin smilte til meg og trakk meg inn i en klem. "Alt for deg" Jeg smilte litt, trakk meg fra han og gikk inn på badet for å gjøre meg ferdig. De neste månedene kommer til å bli vanskelig med Justin rundt meg.

Jeg åpnet øynene bare for å lukke de igjen. Justin hadde så godt som flyttet inn på rommet mitt for å være med Drew. Han satt i stolen i hjørnet av rommet med Drew i armene. Han hadde stjerner i øynene. Jeg gnidde hodet ned i puta og dro teppet over meg. Det var midt i desember nå og Justin hadde sakte men sikker gått tilbake til å være en plagsom bror igjen. "Jeg vet du er våken, bare å stå opp" Jeg tok tak i puten ved siden av meg og hev den på han. Justin startet å le og snart startet Drew også å le. "Skal vi til mamma?" Sengen sank ned ved siden av meg og en svak pust traff nakken min. "Gabby..... Drew vil til deg" Jeg huffet og snudde meg rundt. Justin la Drew på magen min og hun startet fort å leke litt med håret mitt. "Hvorfor sier du ikke hvem faren er?" Jeg ristet på hodet. "Jeg sier det når du slutter å mase!" Freste jeg. Justin backet unna og stormet ut av rommet. "Argh... hvis du blir sånn så vet jeg ikke hva jeg gjør" Jeg løftet henne opp og lot henne 'fly' mens jeg lagde motorlyder. Hun fniste og smilte stort. Jeg fikk meg endelig opp og gikk inn på barnerommet hvor Justin satt på gulvet med noen av våre gamle leker. "Sorry Justin" Han så ikke på meg. Jeg sukket og lot Drew ligge på gulvet med en biteleke.

Jeg satt meg ned ved siden av han. "Du får vite det..... bare ikke nå" Justin nikket litt og så endelig opp på meg. "Når skjedde det? Før jeg og du eller etter?" Jeg sukket og så ned mens jeg lekte med en bamse. "Ehhh.....etter?" Det var mer som et spørsmål til meg selv. Justin nikket og så over på Drew som nå lå og så på oss. "Hun er nydelig da" jeg nikket meg enig. "Gleder meg til jeg får en datter selv" Jeg smilte litt mens en tåre rant ned kinnet mitt. "Gabby?" Jeg snudde meg bort fra Justin. Jeg klarer nesten ikke dette lenger. Å lyve til Justin hver dag spiser meg opp innvendig. "Hva er det?" Jeg lukket øynene. Justin tok fort armene rundt meg og presset meg mot han. Jeg gråt inn i brystet hans. "Sorry Justin... sorry" Justin hysjet på meg mens han størk meg på ryggen. "Jeg tar med meg Drew ut" Jeg nikket til mamma mens jeg hulket inn i brystet til Justin.

Jeg fikk roet meg ned etter en stund. Justin tørket tårene mine. "Hva er det?" Jeg så opp på han, full av skyldfølelse for å ta datteren hans fra han. Jeg ville så gjerne si det, men jeg var redd for hvordan han kom til å reagere. "Du kan si det til meg" jeg nikket og snufset litt.

___________________________________________________________________________________________________________________


Jeg kommer hjem rundt midnatt så dette er siste del for i dag men kommer flere deler i morgen ;)

Q:Vil dere at hun skal si det nå eller senere?

18+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 41"Slapp av Gabby. De tar vare på henne" Jeg niket og lente meg bak i setet og så ut av vinduet. Her skal jeg bo de neste årene med verdens vakreste skapning.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Vi hadde gått rundt i forskjellige butikker i rundt to timer når vi endelig satt oss ned for å få oss noe å spise. Jeg måtte bare ringe bestemor først. "Hei?" Jeg stivnet. Jeg hadde ikke hørt den stemmen på evigheter. Mamma så rart på meg. "Hallo? Hvem er det?" Jeg så rett fram. Jeg turde ikke å svare, han kom til å klikke på meg. "Hvem er det?" hvisket mamma. Jeg svelget tungt. "Er-er bestemor der?" Sa jeg med skjelven stemme. Det ble stille i den andre enden. "BESTEMOR! GABRIELLA VIL SNAKKE MED DEG!" Hjertet mitt sank når han sa Gabriella og ikke Gabby. Jeg viste han var sint når han sa det. "hun kommer" hveste han inn i telefonen. Jeg mumlet ett lite "takk" Mamma så på meg med sympatiske øyne. Hun viste nok hvem jeg snakket med. "Skal du ha noe å spise vennen?" Jeg nikket og pekte på det jeg skulle ha. Mamma smilte og gikk mot disken. "Hei Gabby. Sorry for Justins utbrud" Jeg ristet på hodet og så ned i bordet. "Det går bra bestemor. Hvordan har Drew det?" Jeg hadde valgt navnet Drew fordi det var både et gutte og jentenavn. Jeg ville ikke vite hva det var før jeg skulle føde henne. En annen grunn er at det er Justins mellomnavn. Egentlig heter hun Jessica Drew Bieber, men jeg sier bare Drew. "Hun har det bra. Justin er hos henne nå. Han er helt forelsket i henne" Jeg smilte svakt. Justin er allerede glad i datteren sin selvom han ikke vet at det er datteren hans. "Så bra" hvisket jeg. Mest for meg selv. "-Kan jeg snakke med henne?" Jeg måtte bare høre henne. "Klart" Det ble skurring i telefonen og rett etter hørte jeg en herlig barnelatter mixet med Justins latter. Jeg smilte stort. "Skal du si hei til mamma?" Jeg kunne nærmest høre Justins smil. Drew lo mer og det var nok til å gjøre dagen min. "Takk. Hade Justin" Jeg la på før han fikk svart og skrudde mobilen på lydløs.

-------

Jeg slang med ned i sofaen med Drew på magen min. Vi hadde nettopp kommet hjem fra verdens mest slitsome shopping tur. Vi hadde kjørt innom bestemor og bestefar for å hente Drew og la meg bare si. De sinte blikkene fra Justin kunne ha drept meg. Han hadde holdt Drew i armene og ga henne motvillig fra seg. Justin nektet å bo hos mamma så han ble hos bestemor og bestefar. Han hadde resten av året av så han ble her i Canada.

@GabbyBiebs: Done shopping for my little princes. Her name is.... drumbeat please.....

@GabbyBieber: My little princess`es name is Jessica Drew Bieber. But we only calls her Drew. She meet @justinbieber today. That guy is inlove with my princess ;)

Justin retweetet den siste tweeten min noe som varmet hjertet mitt mer en han noen gang kunne forstå. Drew hadde sovnet så jeg gikk stille mot rommet mitt og la henne ned i sengen min. Vi hadde ikke fått satt opp sengen hennes enda. Justin hadde frivillig sagt at han kunne gjøre det. Jeg smilte litt av det mens jeg gikk ut av rommet og lot døra stå på gløtt i tilfelle hun skulle våkne. Jeg gikk inn på kjøkkenet hvor mamma var i full gang med å lage mat. "Skal jeg hjelpe deg med noe?" Mamma snudde seg og ristet på hodet. "Bare begynn på rommet hennes du" Jeg nikket og fiklet opp mobilen og sendte en melding til Justin.

Til Justin

Fra Gabby

Hei..ehh... jeg vet du er sint på meg. Klander deg ikke, men kunne du satt opp den senga nå? Hun kan ikke sove inne hos meg så altfor lenge....

-Gabby

 

Til Gabriella

Fra Justin

Klart. Får jeg middag hos mamma da? Jeg er ikke sint. Bare skuffet, men hun er nydelig det skal du å dritteskken som er faren hennes ha!

-Justin

 

Jeg braste ut i latter. Kjære Justin, du er drittsekken. "MAMMA FÅR JUSTIN MAT HER?" Ropte jeg og tenkte ikke over Drew som sov i rommet ved siden av. Huset fyltes med barnegråt. Huff.... jeg må venne meg til at det er en liten unge her som trenger søvn. "KLART!" Jeg gikk inn på rommet og satt meg ned med Drew i armene mine. Jeg fikk sendt tilbake til Justin og han skulle komme snart. Jeg tok med meg Drew inn på badet og tappet i badekarret. Vi trengte begge to et bad.

Chill day today

 

Jeg knøt håret sammen i nakken og kledde på Drew. Hun smilte mot meg mens hun hadde hånden i munnen. Tenk at jeg og Justin hadde laget noe så nydelig. Jeg fikk kledd på henne og løftet henne opp fra stellebordet. "Skal vi se om pappa er kommet?" Hun smilte bare mot  meg. Hun har virkelig fått Justins smil. Jeg fikk mot barnerommet hvor Justin var i fulll gang med å ordne sengen. Jeg lente meg inntil dørkarmen med Drew i armene mine. Hun snudde det lille hodet sitt mot Justin og pekte på han. Jeg sto sånn en god stund før Justin så på meg. Han så fra meg til Drew. Justin reiste seg opp og kom mot meg. "Kan jeg?" Jeg nikket og ga han henne. "Bare ikke slipp henne ned her inne. Hun kommer til å stappe noe i munnen" Justin lo og nikket, noe som førte til at noen små fnis slapp ut av Drews lille munn. Jeg kysset pannen hennes og gikk ut i stua til mamma. Bestemor og bestefar var også her. Vi snakket en god stund helt til Drew startet å gråte. "GABBY! TA UNGEN!" Jeg huffet og subbet meg inn på rommet hvor en frustrert Justin sto med Drew langt fra seg. "Herregud. Og du vil ha unge" mumlet jeg og tok Drew fra han for å skrifte på henne. "Pappa er litt dum. Sant jenta mi?" hvisket jeg til henne når jeg var ferdig med å skifte på henne. "Hva sa du nå?" Jeg stivnet og så forsiktig bak meg hvor en lite blid mamma sto. Jeg smilte uskyldig og tok Drew opp fra stellebordet.
________________________________________________________________________________________________________


Haha.... hva sier Pattie nå?
Takk for alle kommentarene dere er fantastiske<3
Jeg drar ut rundt 7-8 tiden for å dra på kino så hvis dere klarer 14 kommentarer før det så kommer det en ny del;)
Fikk et spørsmål om hvilken historie jeg leste. Jeg leste en engelsk fanfiction på www.justinbieberfanfiction.com utrolig bra historie, verdt å lese http://justinbieberfanfiction.com/viewstory.php?sid=9888&warning=3
14+kommentarer
-RikkeVD

My Loving Brother- Del 40Gabby er offisielt ute av livet mitt. Hun skal ikke inn i livet mitt igjen. Hun har ødelagt meg totalt. Hjertet mitt er knust i flere biter. Tårene startet å renne når jeg innså hva som nettopp hadde skjedd. Det var slutt med Gabby, hun skulle ha en unge som ikke var min. Hun hadde vært utro. Jeg startet sakte å gå mot bussholdeplassen med hetta godt over hodet mitt og hodet bøyd.

_______________________________________________________________________________________________________________

Gabby POV:

Jeg gikk opp på rommet etter å ha innsett at Justin ikke kom tilbake. Jeg slang meg ned på sengen og braste ut i gråt. Livet mitt er offisielt over. Selvom jeg ikker så glad i denne 'tingen' som er inni meg, så skal jeg ta vare på den. Det er jo ikke den sin feil at vi var uforsiktige. Jeg var uforsiktig. Jeg sa at han ikke trengte kondom. Jeg sukket og gravde annsiktet mitt ned i puten. Jeg kommer ikke til å ta noe abort, jeg kommer til å ta vare på denne tingen. Det er det siste jeg har igjen fra Justin.

Justin POV:

Jeg sprang ned fra scenen og rett i dusjen. Jeg hadde ikke hørt noe fra Gabby siden dagen jeg forlot henne i Norge. Det var nå seks månder siden. Foreldrene hennes sa at hun hadde fått seg egen leilighet for å ta seg av 'ungen'. Jeg fikk frysninger bare ved å tenke på den tingen som tok henne fra meg. Jeg elsker henne fortsatt, uansett hvor mye jeg motsier meg selv så elsker jeg henne. Hver gang noen spør så sier jeg imot. Mamma tror selvfølgelig ikke på meg.

Jeg hoppet ut av dusjen og fikk kledd på meg. "Drar over til bussen" Scooter nikket og Kenny fulgte meg mot bussen. Jeg kom meg inn og gikk rett inn på rommet mitt. Jeg tok opp macen og tweetet litt før jeg gikk litt rundt på twitter. #GabbyBieber var top trend og nyskjerrige meg klikket inn på den. Hovedtweeten var fra TMZ så jeg gikk inn der.

Gabriella Sophia Bieber, også kjent som Justin Biebers adoptivsøster ble natt til idag (norsk tid) hastet fra leiligheten sin til sykehuset. Ryktene skal ha det til at hun er gravid, men ingen vet hvem barnefaren er. En kilde nær Gabriella sier at hun og "broren" hennes, Justin Bieber, har hatt flere forhold sammen i løpet av det siste året. Kan det være at Justin Bieber er barnefaren her? Skjekk ut bildene av Gabriella Bieber når hun i all hast blir fraktet til sykehuset.

Jeg klappet igjen macen og ringe fort til Derek. Det tok en stund før han svarte. "Yo man. Skjer?" jeg fnyste. "Er det sant? Er hun på sykehus?" Stemmen min var nær bristepunktet. Derek sukket og mumlet et svakt "ja" Jeg la på og sprang ut til Scooter. "Jeg må til Norge!" Alle så på meg i sjokk og ingen svarte. Er det så vanskelig å svare da? "Du har tour Justin. Trodde du og Gabby var ferdig" Svarte Scooter mens jeg han så alvorlig på meg. "HUN ER PÅ ET FUCKINGS SYKEHUYS OG ER FUCKINGS HØYGRAVID! FÅ MEG TIL NORGE!" Ropte jeg frustrert. "Språkbruk Justin!" Jeg dreit i mamma nå. Gabby ligger på et fucking sykehus og jeg er her.... lang nede i USA. "Du blir her. Det er bare to uker igjen av touren" Jeg trampet hardt i gulvet og sprang ut. Jeg blåste i fansen som sto utenfor og sprang inn i bussen. Jeg slamret igjen døren og sprang inn på rommet. Jævla dumme Scooter. Dumme tour! Dumme alt!

@justinbieber: Stay strong sis. #GabbyBieber

Jeg slo av mobilen og la meg under dyna. Hvis det bare hadde vært min unge hun skulle føde nå så hadde jeg motsagt Scooter!

Gabby POV:

Jeg våknet opp av barnegråt og så til høyre hvor verdens vakreste skapning lå. Prikk lik faren sin. Jeg gikk ut av sengen og over til krybba hvor Drew lå. Jeg var fortsatt på sykehuset men skulle ut i dag. Jeg hadde bestemt meg for å flytte inn hos mamma i Canada siden hun ikke var på tour lenger og Justin var i USA. Alt var pakket og klart, det eneste som var igjen var Drew og meg selv.

@GabbyBiebs: Heading home to Canada. Mommy I`m coming at ya. Me and the little one wants grandma

Det morsome med hele greia er at ingen vet hvem barnefaren er bortsett fra meg. Noe annet er det at Pattie blir jo bestemoren til Drew uansett hvordan man vrir og vrenger på det.

@GabbyBiebs: Little one`s sleeping. Fly to Canada is ready for takeoff! Not... 2 hours and we`re on the plaaaaane! I`m coming home! (pic)
Jeg satt på flyet med Drew sovende i armene mine. Vi satt på førsteklasse men fikk forde noen blikk. Det hadde ikke vært noe hemmelighet at jeg var gravid. Det hadde florert med bilder av meg på nettet med høygravid mage fra da jeg ble fraket til sykehuset. Drew var født to uker for tidlig men var en velfødt jente. Hun hadde mitt hår og Justins øyne. Hun lignet veldig på Justin som barn. Jeg smilte og kysset den lille pannen hennes. Flyturen tok sin tid men gikk fort med det lille trollet på fanget mitt. Vi landet og jeg la Drew ned i barnesetet og bærte henne ut. Bestefar skulle hente oss på flyplassen.

"MAMMMMMMMA!" Ropte jeg og lot bestefar holde Drew mens jeg sprang inn til mamma. Hun slapp alt hun hadde og tok meg imot med åpene armer. "Jenta mi" Hun klemte meg hardt men ble fort avbrutt av barnegråt. "Herrefred" mumlet jeg og gikk mot Drew. Bestefar så ned på henne med store øyne. "Hun lign-" Jeg avbørt han og tok henne fort ifra han. "Er du sliten jenta mi?" jeg snudde meg mot mamma og nikket. "Vi drar på shopping i morgen for å kjøpe inn ting til rommet hennes. Det er allerede malt" Jeg smilte takknemelig til mamma og gikk mot rommet.

Jeg åpnet øynene og ble fylt med panik når jeg ikke så Drew ved siden av meg. Jeg srang ned og fant mamma med ryggen mot meg. "Mamma har du-glem det" Jeg la hånden over hjertet når mamma snudde seg mot meg med Drew i armene sine. "Du skremte vettet av meg mamma. Jeg trodde hun var kidnappet" Mamma lo en svak latter og satt seg ned ved bordet. Mamma hadde kjøpt et nytt hus er i Canada. Ok, Justin hadde kjøpt huset til henne. Han var ikke blid nr han fikk vite at jeg skulle flytte inn her, men det er mamma sitt hus. Blir det uenigheter så flytter jeg bare ut, sammen med Drew. Jeg fikk spist og gikk opp på badet sammen med Drew og fikk på meg nye klær.

 

Fall Shopping

 

Bestemor hadde sagt seg mer enn villig til å passe Drew mens vi var på shopping. Jeg hadde aldri vært borte fra Drew mer enn en time. Jeg kysset henne hardt før jeg ga henne fra meg. Selvfølgelig etter alle instruker om hva hun var vandt til og når alt skulle skje. "Også må-" Mamma avbrøt meg. "De har skjønt det nå. Kom igjen" Jeg sukket og ga henne et siste blikk før jeg satt meg i bilen på vei mot London, Ontario. Det var større og hadde bedre shoppingmuligheter der.
@GabbyBiebs: Gonna be a hard day :( First day in 2 weeks without my baby girl :( GRANDMA IF YOU HURT HER I MAKE U REGRET! Love you XOXO
"Slapp av Gabby. De tar vare på henne" Jeg niket og lente meg bak i setet og så ut av vinduet. Her skal jeg bo de neste årene med verdens vakreste skapning.
____________________________________________________________________________________________________________________


Sorry for at delen ble litt sen men har lest på en historie i hele dag så glemte meg bort*skyldig*
LES INNLEGGET LENGER NED OM DU IKKE HAR GJORT DET!
15+kommentarer
-RikkeVD

Lengere historie!!Hei folkens Rikke her XD Har snakket litt med Hedda og hun tenker å starte etter muntlig eksamen altså om ca 1 uke. Passer godt for da drar jeg på skoletur rett etter eksamen. Så det ser ut som om historien blir lenger enn plalagt. Det blir mye drama framover og kan ikke love at delene blir så lange, hvis ikke blir historien alt for lang og kjedelig. Neste uke startet vi med muntlig eksamen så da blir det bare 1 del pr dag. I helgen er jeg hjemme så skal prøve på flere deler om dagen ;)

 

Yey! Historien blir lengere :) Kanskje det ikke blir så trist slutt sånn som de fleste tror ;)

Kommer en del når jeg har fått spist og skrevet den ferdig. Mye drama framover mellom Justin og Gabby ;)

Noen som har forlsag til bra barnenavn? Gutt og jente ;)

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 39Jeg satt meg ned på sengen hennes og strøk henne over håret. Gabby snudde på seg og åpnet sakte øynene. Jeg så nøye på ansiktet hennes, hun var bleik som et lik og øynene hadde ikke den gløden de brukte å ha. Hun så på meg en stund før øynene hennes startet å fylles opp med tårer.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Gabby så bort fra meg og la hodet ned i puta mens hun hulket. Jeg la meg ned ved siden av henne og la hodet hennes på brystet mitt. Kunne ikke brydd meg mindre om at skjorta kom til å bli våt. Jeg strøk henne på ryggen mens jeg prøvde å roe henne ned. Det må være noe virkelig galt hvis hun gråter sånn som dette. "Shhh... det går bra Gabby" Hvisket jeg og kysset hodet hennes. Hun ristet på hodet. "Det gjør ikke det" hulket hun før hun startet å gråte igjen. Jeg strammet grepet rundt henne og kysset håret hennes. "Sov jenta mi. Også snakker vi når du våkner igjen" hun nikket og la seg bedre til rette. Minutter senere lå hun helt stille med tung pust.

@justinbieber: Hanging out in Norway with my bestie @GabbyBiebs get well soon honey </3

@justinbieber: Show in Oslo was crazzzzy! #NorwayGoesHard

@justinbieber: Going to sleep now. Pretty tierd after all this touring. #LoveMyFans

Jeg dro dyna over oss. Klærne får bare være på, de ender altid på gulvet etter natta. Jeg klarer ikke å sove med klær på så når jeg får sjansen så kler jeg de av meg i søvne.

 

Gabby POV:

Jeg så meg rundt i rommet. Overalt lå det jeans slengt på gulvet. Jeg hadde ikke forstått det, før nå. Alt stemmer. Hva enn som skjer så skal ikke Justin få vite det. Jeg nekter at han kan få karieren sin ødelagt på grunn av en tabbe vi gjorde. Hvis det var noe vi hadde fått streng beskjed om gjennom oppveksten så var det å ikke ha sex før vi var klar for konsekvensene som fulgte med. Både mine adoptivforeldre og biologiske foreldre var tennåringer når de fikk unger også følger vi i deres fotspor.

Jeg så ned på Justin som hadde et godt grep rundt meg. Han skulle bare ha vist hva som skjer inni meg nå. Jeg kysset pannen hans før jeg vridde meg ut av grepet og gikk inn på badet. Klokken var ikke mer en ni og det var helg. Døgnrytmen min hadde blitt helt fucka opp. Jeg gikk inn i dusjen og så ned på magen min. Nå vokser det enten en mini meg eller mini Justin inni meg. Tenk hvor glad Justin hadde vært hvis jeg hadde sagt det til han. Noe jeg ikke skal. Han kommer til å finne ut at jeg er gravid ja... men da får jeg bare finne på en unsyldining. Den eneste utveien er vel å si at jeg var utro og lå med en annen fyr. Jeg sukket og så opp i taket mens tårene kjempet om å komme ut.

 

Chill Day Downtown

 

Jeg tørket meg og fikk på meg nye klær. Heldigvis hadde jeg noe som faktisk passet. Jeg var rundt to månder gravid og allerede hadde magen begynt å vokse. Hvertfall så mye at jeg må kjøpe nye jeans. Jeg hadde ikke hatt noe kvalme enda, men det forundrer meg ikke om det kommer etterhvert. Jeg så meg selv i speilet. Jenta som står framfor meg nå skal snart lyge til kjæresten sin og gutten hun elsker. Jeg sukket og snudde meg bort. Jeg klarer ikke å se på meg selv. Justin er kommet hit for å være med meg også kommer jeg med den løynen som kommer til å knekke han totalt. Jeg trakk pusten dypt og gikk inn på rommet hvor Justin fortsatt lå og sov. Han hadde puten min mellom armene hans. Jeg smilte litt og lot han bare sove. Gutten er sikkert sliten etter alle konsertene han har hatt.

Klokken hadde blitt elleve når en trøtt Justin kom traskende ned trappen. Øynene våre møttes men jeg klarte ikke så han inn i øynene i mer en ett sekund. Det var tortur å tenke på den løynen jeg kom til å si til han. Han har alltid ønsket seg barn og nå som han skal få det så sier jeg at det ikke er hans. Justin så på meg, jeg følte blikket hans borre seg inn i nakken min. "Babe?" Jeg så ikke på han. Redd for å knekke ut i tårer. "Babe? Går det bra?" Jeg ristet på hodet og lekte nervøst med fingrene mine. Justin satt seg ned ved siden av meg og tok hendene mine. "Babe?" Blikket mitt ble uklart etter tårene som startet å fylle opp øynene mine. "Ikke kall meg det" hvisket jeg og tok til meg hånden. Justin så sjokert på meg men jeg så bort. Jeg klarer ikke å se på han. "Jeg tror det er best vi gjør dette slutt" hulket jeg. Tårene startet å renne for fult nå. "HVA?" Ropte Justin og reiste seg opp. "Hva faen sier du?" Jeg så ikke på han. Jeg så ned i gulvet mens jeg bet meg selv hardt i leppa. "Hva har jeg gjort? Hvorfor vil du ikke være sammen med me lenger?" Jeg holdt pusten en stund. Kjære Justin du har ikke gjort noe, det er jeg som har gjort noe. Jeg har bestemt meg selv for om lyge for deg for å redde karieren din. Jeg pustet ut og reiste meg opp sånn at jeg sto framfor han. "Fordi jeg ikke har vært ærlig med deg" Jeg så han inn i øynene som var triste og mørke. Øynene hadde ikke den gnisten og glansen de alltid har. De var nesten helt svarte. "Hva faen snakker du om?" Hveste han og tok tak i meg. Jeg så ned i gulvet en stund. Jeg så opp på han igjen. "Jeg er gravid.... og det er ikke ditt" Justin sto helt stille. Han var målløs. Øynene hans ranskate hele meg før han stormet opp.

 

Justin POV:

"Jeg er gravid" Verden min stoppet. Hva faen? Jeg kan ikke bli far nå! Jeg er bare atten, snart nitten år. Hvordan kunne vi være så uforsiktige? Hun gikk på pillene.... hvordan... jeg! "-Og det er ikke ditt" Hjertet mitt stoppet. Hun har faen meg vært utro! Jeg så på hele henne. Øynene hennes lyste av anger og skyldfølelse. Det er rett bitch! Ha all den skyldfølelsen du vil men du får ikke meg tilbake. Det eneste postitive med dette er at nå har jeg plenti med ideèr til nye sanger. Jeg slapp henne og sprang opp, fikk på meg klær, ringte til flyplassen og fikk en bilett til Oslo. Jeg sprang ned igjen og så ikke på henne. Jeg stormet ut av huset. Gabby er offisielt ute av livet mitt. Hun skal ikke inn i livet mitt igjen. Hun har ødelagt meg totalt. Hjertet mitt er knust i flere biter. Tårene startet å renne når jeg innså hva som nettopp hadde skjedd. Det var slutt med Gabby, hun skulle ha en unge som ikke var min. Hun hadde vært utro. Jeg startet sakte å gå mot bussholdeplassen med hetta godt over hodet mitt og hodet bøyd.

___________________________________________________________________________________

Ohshit! Ingen så den komme gjorde dere????

DA er det bare en eller to deler igjen av denne historien. Må bare få snakket med Hedda først. Så Hedda hvis du ser dette send meg en melding på face når du er på!

15+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 38Jeg smilte enda større. Beste julen noen sinne.

2 månder senere:
____________________________________________________________________________________________________
Faens bukse da. Glidelåsen ville ikke gå opp og jeg må virkelig rekke skolen i dag. Jeg kan virkelig ikke miste skolen enda en dag. Jeg har vært syk i rundt to uker nå, kaset opp og ikke følt meg helt bra. Justin hadde vært på nippet til å fly ned til Norge, men han er på  tour så det kan han ikke. Takk Gud for at Scooter holdt han igjen. Vi har klart å holdt forholdet vårt skjult i to månder nå, snart tre. Jeg hev bort enda en jeans og gikk heller for chill bukse og hettegenser. Jeg tok på et par supras jeg hadde fått i posten av Justin for noen dager siden og hev alt jeg trengte i veksa før jeg sprang ned trappa. Derek sto ved døren ogs å på meg med bekymrede øyne. Han rakte fram hånden sin hvor det lå et par solbriller. Takk Gud for den broren altså. Jeg ser ikke ut, hvertfall nå som jeg ikke orker sminke.
Not In The Mood

 


Skoledagen hadde gått rett i dass, etter andre time ble jeg sendt hjem av læreren. Jeg lå i senga og så på gamle bilder av meg og Justin. Det var et som var så søtt at jeg bare måtte legge det ut på twitter.
@GabbyBiebs: Look how cute we were... good old times at grandmas... i think. Love you Justin <3 (pic)


Når jeg skriver at jeg elsker han så tror resten av verden at det er som en bror, selom han vet at det er noe annet. Jeg la fra meg macen og slo på tv-en. Jeg fant en random film og lot den stå på mens jeg døset mer og mer bort. Pip pip Jeg strak hånden etter mobilen og åpnet meldingen.
Til GabbyBabe
Fra GabbysJustin
Hvordan føler du deg babe? Derek sa du ble sendt hjem fra skolen! PS: Elsker deg også <3 Vi var søte som små, er enda søtere nå<3 XOXO
-Din Justin<3

Jeg smilte av søtheten hans. Derek er som en spion for Justin. Han sender han meldinger hele tiden og da får ikke Derek svar, jeg får svar. Det er jo søtt gjort av Justin, men jeg klarer å passe på meg selv.
Til GabbysJustin
Fra GabbyBabe
Kunne vært bedre. Haha... ja læreren bare "du har ingenting å gjøre her. Pell deg hjem" lol.... mensen much? Syns vi er mer hotte en søte, men det er bare min mening ;)
-Din Gabby<3

Til GabbyBabe
Fra GabbysJustin
Haha... artig lærer, minner meg litt om gamle Mrs. Putlocker fra barneskolen. Sikker på at jeg ikke skal komme over en tur i helgen? Har fri og savner leppene dine. Jerry begyner å bli utolmodig. Han liker ikke hånden min lenger... :(
-Din Justin <3

Jeg braste ut i latter. Fin info Justin. Virkelig fin. Jeg trenger jo å vite at Jerry savner meg, jada
Til GabbysJustin
Fra GabbyBabe
Haha... hils Jerry fra meg og si at han skal være snill med hånden din XD lol... du er lit sær gutten min <3 Bare hold deg på tour du. Du trenger all den søvnen du kan få, som minner meg på: Jeg legger meg nå, håper jeg er bedre i morgen. Natta gutten min<3 Elsker deg :*
-Din syke Gabby <3

Til GabbyBabe
Fra GabbysJustin
Jerry hilser tilbake babe :* Natta babe. Ser deg i sommer<3 Sov søtt og ring hvis det er noe. Savner stemmen din.
-Din hotte Justin<3

Jeg ristet på hodet og la ned mobilen. Jeg bevegde meg over til senga og la meg ned. Så fort hodet traff puta sovnet jeg.
Justin POV:

Jeg la fra meg mobilen og sprang mot scenen. Det Gabby ikke vet er at jeg er i Sverige nå og vi kjører over til Norge i morgen. Rart hun ikke har fått det med seg. Rett etter showet i Oslo i morgen drar jeg til henne og blir der til mandag før vi dra videre til Finland tror jeg. Jeg er så bekymret for henne. Jeg snakket med henne i går og hun høres ikke helt bra ut. Derek sier at hun ofte kaster opp og sover mesteparten av dagene. Moren hennes er også bekymret. Det er i sånne stunder jeg skulle ønske jeg ikke var Justin Bieber, bare Justin som bodde i Canada. Ikke ta meg feil, jeg elsker livet mitt nå, men noen ganger vil jeg være en normal tennåringing som kan være der for kjæresten sin.
Jeg slang meg ned i sengen. I morgen er jeg i Norge som vil si om 24 timer er jeg med verdens nydeligste kjæreste. Jeg lå på twitter en stund og valgte å ikke nevne at jeg skulle til Norge med tanke på at Gabby skjekker twitteren min en god del. Hvordan jeg vet det? Derek er en ganske så god spion.
@justinbieber: Night world. Up early tomorrow, doing interviews and a show. Weekend of, gonna spend it with some spesial persons ;)

Jeg la ned mobilen og la meg godt under dyna. Bussen hadde startet å kjøre. Må si at Svensk natur er ganske så kjedelig, liker den Norske bedre.
Gabby POV:

Jeg våknet med den kvalmen. igjen! Jeg begynner å bli mektig lei av dette. Jeg sprang inn på badet og gjorde det jeg måtte. Jeg vakset munnen og subbet meg ned i stuen hvor det var mørkt. Klokken på veggen viste fire på natten. Kanskje ikke så rart, jeg sovnet ganske så tidlig. Jeg tappet i et glass vann og gikk opp på rommet mitt igjen. Jeg ville så gjærne ringe Justin, men jeg vet ikke hvilken tidssone han er i. Jeg skjøv tanken bort og ringte til Justin. "Mhm... hei Babe" Naww... jeg elsker den trøtte stemmen hans. "Hei Babe. Vekket jeg deg?" Jeg satt meg ned i sofaen og skrudde på tv-en. "Mhm... gjør ingening. Skal opp om en time uansett" Jeg nikket selvom Justin ikke kunne se det. "Hvorfor ringte du? Er det ikke sånn- fire i Norge nå?" Jeg stusset litt over hvor raskt han fant ut hva klokken var her. "Jo. Fikk ikke sove.Våknet opp med kvalmen igjen så ser ingen vits i å sove mer" Jeg kunne høre Justin banne stille for seg selv. "Hvorfor drar du ikke til legen og får skjekket dette? Jeg begynner å bli bekymre her. Vent, jeg ER bekymret. Hva hvis det har skjedd noe med deg. Få time hos legen også ringer du meg opp igjen etterpå" Jeg sukket. Ingen grunn for å argumentere med han nå. "Greit. Snakkes senere" Justin sa det samme og la på.
Jeg satt på legekontoret i de samme klærne jeg hadde på meg i går. Jeg hadde tatt noen tester som de nå ventet svar på. Jeg hadde ikke hørt noe mer fra Justin siden i morrest. Legen kom ut igjen med et utryksløst blikk. Jeg så på han mens hele kroppen min skalv.
Justin POV:


Showet var ferdig og jeg satt nå på flyet på tur til Gabby. Derek sa at hun hadde vært hos legen og kom hjem enda mer bleik enn da hun dro. Jeg fikk hoppet på et tidligere fly for å være mer hos henne. Jeg måtte kanselere ett intervju men nå kunne jeg ikke bryd meg mer. Flyet landet like fort som det lettet. Verdens korteste flytur. Jeg har flydd mye men ikke en så kort flytur. Derek ventet rett utenfor sikkerhetskontrollen. Vi fikk tak i tingene mine uten for mye oppstyr og haset ut i bilen.
Jeg hilste på foreldrene hennes som ga tegn til at Gabby sov på rommet sitt. Jeg nikket og gikk rolig opp på rommet hvor hun lå under dyna. Jeg smilte litt og så rundt på rommet hennes. Det lå klær overalt, alle var jeans. Hun hadde nevnt noe om at hun ikke fikk på seg jeansene mer. Jeg hadde ikke tenkt noe over det, kanskje hun spiser mer. Jeg satt meg ned på sengen hennes og strøk henne over håret. Gabby snudde på seg og åpnet sakte øynene. Jeg så nøye på ansiktet hennes, hun var bleik som et lik og øynene hadde ikke den gløden de brukte å ha. Hun så på meg en stund før øynene hennes startet å fylles opp med tårer.
____________________________________________________________________________________________________________
Sånn^^ Der fikk dere delen deres. NÅ er det ikke mange deler igjen før historien er ferdig. Tror det bare er 1 eller 2 deler igjen ;) Uansett hva som skjer videre i historien så ikke bli sur på meg ok? Alt har en grunn.
Q: Hva tror DU er galt med Gabby, og hvorfor gråter hun når hun ser Justin?
16+ kommentarer
-RikkeVD

Info og svar på kommentar!Fikk nettopp inn denne kommentaren så svarer på den her så alle får det med seg:

 det er litt dårlig at du forventer så mange kommentarer når du aldri legge ut deler nesten , no hate :) justin saying

Grunnen er den at nå som jeg har prøve eksamen så får jeg ikke så god tid til å blogge. Hvis jeg skriver 10+ kommentarer så kommer det fort og da forventer kanskje noen at det kommer en ny del med en gang, men sånn er det ikke. Jeg har som sagt muntlig prøveeksamen i matte på Fredag så derfor skrev jeg 18+ kommentarer. Grunnen er fordi at jeg vet at innen kvelden så har dere klart det og da får dere en del. Som sagt, hadde jeg skrevet 10+ så hadde dere forventet en ny del nå og det hadde dere ikke fått før i kveld uansett. Det er rundt 200 som leser her vanlig så derfor forventer jeg at hvertfal 15-18 kommenterer. Der har du svaret ditt. Jeg leser selv blogger og da forventet jeg før at når de hadde fått så så mange kommentarer så kom det en ny del, men den gang ei!

Også fikk jeg et annet spørsmål om jeg kom til å starte på en ny historie etter My Loving Brother. Svaret er nei! Grunnen? Hedda som opprinelg har denne bloggen skal starte med sin historie, jeg vet ikke når jeg kommer tilbake, kanskje i sommerferien. Etter helgen så tar jeg meg en pause fra bloggen, men skriver fortsatt på historier som skal ut på bloggen senere når jeg er tilbake. Har startet på tre historier som dere skal få velge mellom når jeg kommer tilbake.

Hvis dere ikke fikk det med dere så blir altså historien avsluttet de nærmeste dagene, mest sansynelig Lørdag eller Søndag. Skal egentlig overnatte hos en vennine hele helgen, men ser ikke sånn ut siden Bodø flyplass blir stengt for passasjerer som skal reise fra Bodø. Derfor slipper jeg å stresse med å få historien ferdig.

Kommer en del i kveld. Tilbake til skrivebordet hvor matten venter :(

-Rikke

My Loving Brother- Del 37Det føltes som om det bare hadde gått noen få minutter når mamma kom brasende inn på rommet med tårevåte øyne. Dette kan ikke være bra!

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg satt meg fort opp i sengen mens mamma fortsatt sto på samme plassen. "mamma?" Sa jeg stille og nervøst. "går det bra mamma?" hun svarte meg ikke. Hun bare sto der. Det så ut som om hun var i sjokk. Jeg satt bena på gulvet og gikk over til henne. "Mamma?" Hun svarte meg fortsatt ikke. "BØØ!" Jeg skvatt bakover og landet på rompa med et pang. "Takk mamma" Jeg sukket tungt av Justin som selvfølgelig fant en måte å vekke meg på. "Alt for deg gutten min. God natt unger" Jeg himlet med øynene. "Vi er ikke unger!" Mamma bare lo av meg og sendte meg et luft kyss før hun lukket døren og etterlot meg og Justin alene. Jeg satt fortsatt på gulvet når Justin satt seg over meg. "Kunne ikke vekt meg? Hva hvis jeg havnet i en seriøs bilulykke. Stakkars deg. Kom til å få all haten for at Justin Bieber nesten døøøøøde" Jeg så rart på han før jeg braste ut i latter. "Ikke ta deg selv for personlig nå Justin" Jeg la meg langflat på gulvet mens jeg fortsatte med å le. Vi kommer til å vekke opp hele huset snart. Just like the old times.

Flashback:

"Hysj.... det kommer noen" jeg stakk fort hodet under dyna og Justin sprang fort over til sin seng. Vi lå begge to musestille mens døren åpnet seg. Jeg holdt nesten pusten men passet på at det så ut som om jeg sov. Justin lagde noen rare lyder som fikk meg til å ville dø av latter. Vi var hos bestemor hvor vi delte rom, ikke en god idè. Døren lukket seg men vi ventet litt. Før har vi bare dratt av oss dyna også har bestemor stått der så vi har lært oss triksene hennes. Jeg tittet forsiktig fram fra dyna og det sto ingen ved døra. "Kysten er klar" Justin tittet fram fra dyna med hår til alle kanter. "Ser bra ut bror" Justin lekte kul og poserte med hånden i håret. "Lol... du er så teit Justin" Justin så alvorlig på meg og før jeg fikk reagert lå han over meg med hendene noen centimeter fra magen min. "Sorry... sorry. Du er ikke teit" Justin smilte stort. "Det er jenta si det" Justin la seg ned ved siden av meg og startet å bable tull.

Flashback end

Vi lå i sengen til Justin, som foresten luktet himmelsk. Sengen hans pluss Justin er himmelen. Jeg lå med hodet på brystet hans mens han pjusket meg forsiktig i håret. "Du lukter godt" hvisket Justin. Jeg smilte automatisk. "Someday vett" Fniste jeg og så opp på han. "Naww... viste jeg hadde luktet den lukten før. Lurer på hvem som er så smart at de lager en så god parfyme" tullet Justin og så opp i taket. Jeg dro meg selv mer opp og kysset han. "Justin-Drew-Bieber-er-så-smart" sa jeg mellom kyssene jeg ga han. Justin smilte hele tiden og dro meg tettere mot seg selv. "Jeg-elsker-deg" fortsatte jeg og så Justin inn i øynene. "Og jeg elsker deg" Justin kysset pannen min. Jeg la hodet mitt ned på brystet hans og sovnet fort. Lang, slitsom og fantastisk dag.

---------------

"PELL DERE OPP! VI SKAL ÅPNE GAAAAAVER!" Jævla lille drittunge. Argh... skulle tro han var fem ikke 17. Jeg dro dyna mer over meg, men Justin kastet meg nærmest av seg selv og sprang ned trappen sammen med Derek. Urgh... små unger begge to.

@GabbyBiebs: Early morning here in Canada. Derek and Justins like smal kids. Down opening presents. Bye-bye. Following the stupid ones XD Luv ya gues! #Xmas


Chritmas Morning

 

Standar jule outfit. Jeg går alltid i det samme, kanskje ikke trusa men det ande går jeg i. Natt til julaften sover jeg alltid i jente-boxer for jeg går aldri ned i string. Justin fikk boner en gang av det så gjør ikke det igjen. Tror det var to år siden. Kanskje på tide å plage han med det igjen. Jeg smilte lurt for meg selv mens jeg subbet meg ned til stua hvor alle sammen satt rundt juletreet. "Morn syvosver" jeg gryntet et svar til Derek og satt meg ned mellom Justins ben. Baken min var farlig nær hans private deler. Justin bakket litt bak og jeg smilte fornøyd. Han har veldig lett for å få 'morgen brød' hvis vi kan si det sånn. Vi åpnet gaver i hytt og pine og Derek var spretten som bare det. Han var overalt og viste vel egentlig ikke hvor han skulle gjøre av seg selv. "Chill bro. Sett deg ned" jeg tok tak i foten hans og dro han ned. Han satt seg motvillig ned ved siden av Justin som hadde begynt å bevege litt mer på seg. Jeg satt meg nærmere han og Justin spratt opp. "Snart tilbake" jeg så på Justin som sprang opp trappa. Måten han sprang på sa meg at jeg hadde klart det igjen. Derek så stygt på meg og hintet til trappa hvor Justin nettopp hadde løpt opp. "Hva? ikke min feil" Lo jeg. Justin kom ned etter hver og så ikke så blid ut. Han satt seg litt bortenfor meg og sendte meg flere missfornøyde blikk. "Kanskje du føler deg bedre når du får gaven min?" Justin gliste stort og satt seg ved siden av meg. Ikke så sur lenger? Jeg tok en liten gave som lå ganske så gjemt under treet og la den i fanget til Justin. "Det er ikke så mye-" Justin kysset meg for å få meg til å stoppe. "Det er fra deg. Det er alt som teller" Jeg rødmet og så ned i fanget mitt. "Oh My gosh..." hvisket Justin. Jeg så forsiktig på han. Han hadde smykket i hendene mens han så på det. "Er det ekte diamanter?" jeg nikket som svar. Smykket var ikke billig, men det er noe Justin kan bruke og gå med så hvorfor ikke.

Smykket hun kjøpte til han

"Hvordan har du råd til det?" Jeg trakk på skuldrene. "Har mine kilder" Justin smilte stort og hang det rundt halsen sin. Justin tok hodet mitt og kysset meg hardt på leppene. "Takk babe" jeg smilte og så ned. Jeg blir så flau når han gjør det framfor folk. "Vær så god" hvisket jeg. "Vil du ha din gave?" Jeg så fort opp og nikket. Lurer på hva Justin har funnet på. Før brukte jeg å få dukker og sånt. Får jeg det nå så er han ille ute, kødda... not! Justin ga meg en boks, helt maken til den jeg hadde gitt han. Jeg tok den imot og pakket forsiktig opp. Jeg tok bort puten som lå over. Jeg gjispet høyt og så på Justin med store øyne. I boksen lå det en lapp håndskrevet med Justins skrift.
Jeg klarer ikke enda en dag hvor du ikke er kjæresten min. Vil du bli jenta mi, og flytte inn hos meg når du er ferdig på skolen i Norge?
-Din Justin <3
Jeg nikket og hev meg over Justin i en stor klem. "Ja" fikk jeg ut mens jeg klemte Justin hardt mot meg. "Du må jo se på gaven også.... jenta mi" jeg smilte enda større når Justin sa det siste. Jeg satt meg tilbake og la bort lappen. Under lappen lå den en gullring med forever-tegnet på.


Jeg smilte enda større. Beste julen noen sinne.
2 månder senere:
_______________________________________________________________________________________________

Har muntlig prøve eksamen i matte muntlig på Fredag så må forberede meg til den og sånt, derfor kommer det bare en del på Onsdag og Torsdag. Tror historien blir ferdig i helgen, eller før det. Passer godt for jeg skal på overnatting i hele helgen XD
Takk for alle fantastiske kommentarer, jeg smiler som en idiot når jeg leser de <3
Svar til Melissa om maraton:
Jeg kan ikke ha maraton fordi 1: historien er snart ferdig og 2: jeg har muntlig prøve eksamen på Fredag som jeg må forberede meg til. Sorry
Q: Hva tror dere har skjedd etter to månder?
18+ kommentarer
-RikkeVD

My Loving Brother- Del 36De søker gjesteblogger. Så er her kanskje din sjanse for å skrive. Skader ikke å sende inn en søknad. http://itsbeliebersforever.blogg.no/1338813338_sker_gjesteblogger.html

 

"Natta jenta mi" pusten hans ble tyngre. Et tegn på at han sov søtt. Jenta mi? Jeg er ikke kjæresten hans, ikke at jeg har noe imot det heller. Jeg lukket øynene og sovnet med et smil om munnen med verdens beste gutt ved siden av meg.

______________________________________________________________________________________________________________________________

"NEEEEEI! Slipp meg ned!" Jeg slo i ryggen til Justin for å få han til å slippe meg ned. "Si at du elsker meg!" "JEG ELSKER DEG JUSTIN! SLIPP MEG NED!" Justin lo. "det var ikke det jeg sa babe" jeg la armene i kryss. "Jeg elsker deg Justin!" Justin satt meg ned på bakken igjen. "Det jeg ville høre" han ga meg et kjapt kyss før han gikk inn på  badet og jeg gikk inn på rommet for å få på meg noen nye klær. Det var julaften i dag, og i Canada åpner de julegaver den 25. om morningen. Derek er veldig spent, han er som en liten unge. Eneste problemet hans er at han klarer ikke å vente med å åpne gavene, han kommer sikkert til å snike til seg gavene. Vi skulle over til Jeremy, og jeg gledet meg utrolig mye. Jeg hadde ikke vært hos pappa gjennom hele tiden jeg hadde vært her. Jazzy sa hun hadde noe til meg så da klarte jeg ikke å vente med å komme meg avgårde. Bestemor, bestefar og mamma var allerede dratt så det var bare vi 'ungene' igjen.

Merry Xmas
 

 

Jeg så meg i speilet og ble faktisk ganske så fornøyd med resultatet. Jeg likte egentlig ikke kjolen, men den så bedre ut på meg enn på den utstillings dukken mamma hadde funnet den på. Altså mamma i Norge, ikke Pattie. Skoene elsket jeg fordi... vel de var fine. Elsker sko, kjøp sko til meg og du har hjertet mitt. Neida, men jeg elsker sko. Håret hadde jeg krøllet og orndet litt. Derek hadde hjulpet meg litt for Lucy har lært han hvordan man gjør det. Sminken var enkel sotete og sto til skoene. Jeg sprayet en desj med someday for å lukte litt godt. Vet ikke hvorfor Justin har den her, men greit for meg. Han hadde både den spesial greia og den originale. Snart ble det vel Girlfriend også. Jeg lagde kyssemunn mot speilet og smilte fornøyd.

@GabbyBiebs: ready for Xmas at dads! Just waiting for the boyz. Merry christmas folkz. Love u with all my heart. U too haters <3

Vi satt i bilen på vei til pappa. Derek satt bake og tekstet, sikkert med ei jente fra Norge, hvis han ikke hadde funnet noen her. Justin la hånden sin på låret mitt og strøk tommelen forsiktig fram og tilbake. Jeg smilte mot han og Justin smilte tilbake før han tok øynene mot veien igjen.

Vi kom fram til pappa og jeg var rask ut av bilen, men det var et problem. Utrolig dyp snø, og jeg hadde på meg høye hæler som var åpene. "Stå der babe!" Jeg nikket. Ser det ut som om jeg kan gjøre noe annet eller? Justin kom mot meg og løftet meg opp bridestyle. Jeg lo høyt og la armene mine rundt nakken hans mens Justin skrevde gjennom snøen. Derek ristet på hodet av oss og jeg viste fingeren til han. "Dere to skal jeg leve med til over nyttår.... lykke til Derek" Både jeg og Justin lo av han. Dumme lillebror, snakker til seg selv til og med. Rart at jeg er rar? Justin slapp meg forsiktig ned utenfor døren hvor det faktisk var måkket. Jeg rettet på kjolen og Justin åpnet døren. "bobbo! dadda!" De to søteste ungene kom springede mot oss. Jaxon i Justins armer og Jazzy i mine armer. "Så fin du var i dag prinsessa mi" Jazzy smilte stort. "Du også dadda" Jeg smilte og kysset kinnet hennes. "Nå fikk du et kyssemerke Jazzy" lo Justin. Jeg så på kinnet hennes hvor det nå var et rødt kyssemerke. Jazzy gjorde en grimase og hoppet ned fra armene mine og sprang inn på badet. Jaxon lo og strakte ut armene sine mot meg. "Hei piraten min" Jaxon smilte stort og Justin ga meg han. "Hvordan går det med favoritt gutten min da?" Både Justin og Derek fnyste av hva jeg nettopp sa. "Bra!" Ropte Jaxon og klemte meg.

Dagen gikk og Derek hadde blitt enda mer kjent med familien. Han skled rett inn, forundrer meg ikke om de bytter meg ut med Derek. Jazzy og Jaxon startet å bli grinete så jeg og Justin fikk i oppgave å legge de. Jeg hadde tatt av meg skoene for lengst. Justin hadde lovet meg fotmasjasje, og det kan jeg si at jeg gleder meg utrolig mye til. Jeg bærte Jazzy opp på badet hvor hun faktisk stellet seg selv. Hun begynner å bli stor jente. Justin hjalp Jaxon mens jeg satt på rommet til Jazzy. Hun kom inn i nattkjolen sin og hoppet opp i sengen ved siden av meg. "Jeg har noe til deg" Jeg smilte og Jazzy tok opp noe fra dyna. Hun ga meg en utrolig søt tegning. Jeg smilte stort og ga henne en stor klem. "Er den til meg?" Jazzy smilte stort mot meg og klemte meg enda en gang.

@GabbyBiebs: Got an early christmas gift from my little princess Jazzy. Best princess in the world. (pic)"Den skal jeg henge opp på rommet mitt hos mamma" Jazzy smilte enda større og gjespet samtidig. "Noen som er trøtt?" Jazzy ristet på hodet. Husker jeg også var sånn. Nektet for at jeg var trøtt. Ukult å legge seg tidlig mens de andre fortsatt er oppe. "Kanskje Justin kan synge for deg?" Jazzy nikket og la seg ivrig under dyna. "Kommer snart" Jeg gikk ut av rommet hennes og inn på badet hvor Justin strevde med å få Jaxon til å pusse tennene sine. "NEI! Jaxon, du må pusse tennene dine!" Justin kastet armene frustrert opp i været og så oppgitt på broren sin. "Gå å syng for Jazzy så tar jeg av meg piraten her" Justin smilte takknemmelig og kysset kinnet mitt før han gikk inn på Jazzys rom. "Jaxon. skal du komme hit litt?" Jeg satt meg ned på dolokket og Jaxon krabbet opp i fanget mitt. Jeg holdt armene beskyttende rundt han. "Vet du hva som skjer om du ikke pusser tenner?" Han ristet på hodet og så på meg med spente øyne. "Du vet hvor Norge er? Hvor dadda bor?" Jaxon nikket og lekte litt med håret mitt. "Vel der har vi noen små troll som heter Karius og Baktus. De lever i tenner" Jaxon så på meg med store øyne. "Troll i tenner?" Hvisket han sjokert. Jeg nikket. "Ja. De lever i tenner til små gutter og små jenter som ikke pusser tennene sine. De hammrer og borrer og da får du veldig vondt i tennene dine" Jaxons øyne var utrolig store. Jeg tok bort armene mine og Jaxon sprang mot vasken og opp på krakken hvor han fort startet å pusse tennene sine. Han pusset grundig og smilte stort i speilet når han var ferdig. Han kom spirngende mot meg igjen og hoppet opp i fanget mitt. "Har jeg troll i tennene nå?" Han åpnet munnen på vidt gap. "Nei det har du ikke. Nå var du flink. Også må du huske på det, hvis ikke kommer Karius og Baktus, og da får du au-au i munnen din" Jaxon nikket og lukket igjen munnen.

Jeg hørte Justin synge stille for Jazzy. Jaxon så på meg med bedende øyne. Jeg nikket og Jaxon sprang inn på rommet til Jazzy. Jeg gikk inn på rommet hennes hvor Jazzy og Jaxon lå sammenkrøllet under teppet med Justin ved siden av dem. Han sang forskjellige sanger stille helt til begge to sovnet. Justin lukket øynene sine og lå der en stund mens jeg sto å så på de.

@GabbyBiebs: Justin is the best big brother anyone could wish for. Jazzy and Jaxon safe asleep after a little private concert from Justin. All three is slepping. #CutesThingEver

@GabbyBiebs: Bet U guys wish U were Jazzy or Jaxon now. Maybe the bed? ^^ Haha.... lol... Justin loves his perverted Beliebers.

@GabbyBiebs: RT @MrMrsJubyBiebs: You bet! Beliebers want Jerry and the bed he`s sleeping in! #BeliebersArePerverted #JustinsJerry<3

Jeg kunne ikke dy meg, jeg måtte bare. Jeg lukket igjen døren til den sto på klem og gikk stille ned trappen til de andre. "Alle tre sover" Lo jeg og satt meg ned ved siden av mamma. "Kan ikke Justin bare sove her så drar vi hjem?" Alle sammen så på meg og ventet på min respons. Jeg svelge tungt. "Jo... kan vi vel" Sa jeg nervøst. De har funnet ut noe. Hvis de har funnet ut at vi har ligget ilag så er begge to på tynn is. "Spytt ut. Dere har startet sammen igjen!" Jeg pustet tungt ut og så ned i fanget mitt. "Kanskje" hvisket jeg stille. De kommer til å klikke nå. Bare vent, jeg kommer til å bli sendt tilbake til Norge!"Det er helt greit det Gabby. Bare vær forsiktige ok. Lov oss det?" Jeg nikket og smilte et skjevt smil til de. Takk og pris, tror de ser hvor lykkelige vi er når vi ser sammen.

Jeg gikk opp på rommet til Jazzy igjen hvor jeg forsiktig bærte Jaxon inn på rommet hans og la han under dyna hans. Jeg lukket døren stille og gikk inn på Jazzys rom igjen. Justin hadde armen rundt henne. Gud hvor søte de er.

@GabbyBiebs: Justin love his sister. #BestBigBrotherEver King Bieber and Princess Bieber (pic)@GabbyBiebs: Heading back to grandmas. Justin can just stay here. Be whit Jazzy and keep her safe. Night twitter <3

---------

Jeg lå hjemme i senga mi på macen hvor twitter fortsatt florerte med rykter om meg og Justin. Jeg gikk inn på mentionsene mine og så den øverste. Ny tweet fra Justin. Våknet endelig.

@justinbieber: Urgh... just woke up and everyones gone. @GabbyBiebs why didn`t you wake me? Kinda have to drive home in the night alone.... Jazzys slepping. #LoveMySister

@GabbyBiebs: @justinbieber u were sleeping so sweet with Jazzy so didn`t feel like waking U up. Going to bed know. DONT WAKE ME UP WHEN U GET HOME!

Jeg lo og slo av macen. Jeg la den ned på gulvet og slo av lyset. Det tikket fort inn en meldig på mobilen min.

Til Gabby<3

Fra Justin boy<3

Elsker deg. Tenke at du ville vite det <3 Hjemme om 30 min. Jazzy våknet, må få henne til å sove igjen. Nevnet jeg at jeg elsker deg? Vel, det gjør jeg. Sov søtt til jeg kommer hjem<3

Til Justin boy<3

Fra Gabby<3

Elsker deg også, og ja; Du nevnte det. Si natta til Jazzy fra meg. Skal drømme søtt om deg til du kommer og holder meg med selskap <3

Jeg la ned mobilen og la meg godt under dyna. Gleder meg til Justin kommer hjem og holder rundt meg. Jeg smilte og sovnet ganske så fort. Det føltes som om det bare hadde gått noen få minutter når mamma kom brasende inn på rommet med tårevåte øyne. Dette kan ikke være bra!

______________________________________________________________________________________________________________________________

Tenkte at dere fortjente en lang del fra meg. Dere er så utrolig flink til å kommentere. I morgen får vi prøve muntlig matte oppgaven så jeg blir vel opptatt med den de neste dagene, men kommer med hvertfall en del hver dag. Håper streiken blir opptrappet så slipper jeg prøve muntlig. Da får jo dere flere deler ;)

Q: Hvorfor tror DU at Pattie gråter midt på natta?

15+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 35"jeg-elsker-deg" mumlet Justin. Hjertet mitt stoppet, kroppen min stoppet. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre. Verden min sto stille. Når Justin forstod hva han hadde sagt var han raskt av meg og stilte seg med ryggen mot meg. Han hadde hendene i håret og bøyde seg ned mot gulvet mens han bannet lavt for seg selv. Jeg viste ikke hva jeg skulle si. Elsker jeg han? Er det ikke litt for tidlig? Nei.... jeg har kjent han så lenge og likt han i snart ett år. Jeg har aldri vært i et seriøst forhold før, og ingen har sagt at de elsker meg. Hvordan skal jeg reagere til dette? Jeg satt meg opp i sofaen og så over på Justin som fortsatt hadde hendene i håret og bannet alle slags banneord lavt for seg selv.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg røyste meg sakte opp og satt meg ned bak Justin. Jeg tok armene rundt magen hans og tvang han ned på rumpa. "Sorry... sorry... sorry.." hvisket Justin. Jeg strammet grepet rundt han og la hodet mitt på skulderen hans. "Ikke si det Justin" Justin ristet på hodet og prøvde å komme seg ut av grepet mitt, men sånn funker det ikke her. "Vil du vite hva jeg tenker?" Hvisket jeg. Justin svarte ikke, istedet så han ned og ga opp all kamp om å slippe løs. Jeg slapp han og satt meg heller framfor han. "Justin... se på meg. Vær så snill!" Ba jeg stille. Jeg vippet opp hodet hans og møtte øynene hans. "Jeg er redd Justin. Redd for hva som vil skje når verden finner det ut" Justin så bort fra meg men gjorde et lite nikk som tegn på at jeg skulle fortsette. "Jeg har kjent deg siden jeg gikk i bleier, vi har hatt opp og ned turer men forde er vi fortsatt venner. Kanskje vi er mer enn venner. Jeg har likt deg i snart ett år... og..." jeg tok ett dypt pust og Justin så på meg. Jeg satt meg nærmere han og så inn i øynene hans. "Jeg elsker deg også Justin"

Justin POV:

"Jeg elsker deg også Justin" det tok litt tid før det sank inn. Jeg spilte setningen om og om igjen i hodet mitt. Øynene mine videt seg ut. Hun elsker meg. Gabby elsker meg. Jeg smilte stort og satt leppene mine på hennes. Gabby reagerte ikke først men var fort med etter hvert. Leppene våre bevegde seg perfekt sammen. Jeg la meg over Gabby og smilte i kysset. Tenk at hun elsker meg. Det kan ikke være mulig. Gabriella Sophia Bieber elsker meg. Jeg slapp kysset i noen sekunder og bare så på henne. Gabby dro ned hodet mitt igjen vi startet å kysse. Kyssingen gikk over til rolig klining så til heftig klining. Det er vel det folk kaller å spise hverandre opp. Jeg startet å bevege hendene mine rundt på kroppen til Gabby og startet å kysse halsen hennes. Gabby slapp ut små stønn. Jeg smilte mens jeg kysset nakken hennes. "Justin" Stønnet hun og tok hendene opp i håret mitt. "Mhm Babe?" Hvisket jeg i øret hennes og kysset rett under det. Hendene mine utforsket hver centimeter av kroppen hennes. "Justin" pustet hun i øret mitt. Faen.... ikke stå... ikke... for sent.

Gabby POV:

Justins hender var over hele kroppen min. Jeg kjente en kul mor låret  mitt og måtte slippe ut et lite fnis. "ikke le" pustet Justin tungt mens han fortsatte å kysse nakken min. "Sorry kjekken" jeg var ganske så tent selv. Så vidt jeg viste så var Justin jomfu og jeg var selv jomfu. Han hadde sagt at han ville spare seg til han fant den rette. Jeg førte hendene mine ned mot den veltrente magen hans og strøk han over den. Muslkene hans strammet seg for hver bevegelse jeg gjorde. "jeg-elsker-deg-Gabby" pustet Justin tungt og la mer av vekten sin over meg. "Mhm... elsker deg også Justin". Justins hender gikk under toppen min og fant veien opp mot puppene mine. Han klemte forsiktig og jeg slapp ut et stønn. Justin finste lavt og startet å massere. Jeg la hodet helt bak og nøt det. "Gjør det vondt?" Jeg ristet på hodet. Jeg førte hendene mine ned mot Justins bukse og fant fort kulen hans. "Gabby" pustet Justin mens jeg klemte forsiktig. "Hva? Liker du det ikke?" Hvisket jeg flørtende i øret hans. Justin slapp ut et stønn. Hendene hans gikk ned langs magen min og mot buksen min. De gikk under buksen min og han startet å massere rundt. Jeg pustet tyngre og klemte enda hardere rundt kulen hans. Justin satt seg mer opp og dro av meg buksen og trusen i samme slengen. Jeg følte meg ikke ukonfortabel i det hele tatt. Justin dro av seg buksen og boxeren og la seg over meg igjen. "Sikker?" Jeg nikket og dro hodet hans ned mot meg. "Drit i kondom, jeg går på piller" Justin gliste og kysset meg lidenskapelig men hardt på leppene før han presset seg inn i meg.

----------

Jeg åpnet øynene og så meg rundt. Jeg lå i sengen min med Justin ved siden av meg. Det var helt stille i huset. Sant det. Alle andre var borte, jeg og Justin hadde huset for oss selv. På gulvet lå klærne våre som hadde flydd av før vi hadde hatt det. Tenk at den første gangen min ble med Justin. Gutten jeg hadde sett på som broren min hele livet mitt. Jeg smilte litt og snudde hodet hvor Justin lå og sov tungt. Armen hans lå beskyttende rundt meg. "Justin" hvisket jeg og kysset nesen hans. Jeg kan ikke dy meg, den er så søt. "mhm... jeg vil sove" mumlet han og dro meg mer mot seg. Jeg protesterte ikke og la hodet på brystet hans som hevet og senket seg. "Natta jenta mi" pusten hans ble tyngre. Et tegn på at han sov søtt. Jenta mi? Jeg er ikke kjæresten hans, ikke at jeg har noe imot det heller. Jeg lukket øynene og sovnet med et smil om munnen med verdens beste gutt ved siden av meg.

_______________________________________________________________________________________________________________________________


HAPPY BIRTHDAY JEREMY JACK BIEBER!

Whoho... de elsker hveradre og gjorde "det" Hva kommer til å skje herfra tro? Husk at historien snart er ferdig så det neste som skjer herfra kan være litt sjokkerende, men jeg vil at historien skal være anderledes så håper på at dere ser det XD

Nå skal jeg ut å nyte finværet. Nok kommentarer og dere får en del når jeg kommer hjem igjen ;)

17+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 34"OMG! JUSTIN BIEBER!" Gabby slapp leppene mine fort og vi så begge i retningen av stemmen. Det sto noen folk litt bortenfor oss med kameraer som fort løp når de så at vi så de. "faen..." hvisket Gabby og fikk seg helt opp. "Kom, vi drar hjem!" Jeg dro med meg Gabby og vi gikk i stillhet hjem. Dette kommer ikke til å se bra ut. Scooter kommer til å klikke på meg!

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Gabby POV:

Jeg satt nede i stuen sammen med resten. Vi så på en film som jeg egentlig ikke fulgte så mye med på, Derek hadde armen rundt skuldrene mine. Han er veldig beskyttende ovenfor meg, og lar meg ikke ha hvilken som helst kjæreste. Selvom jeg og Justin ikke er kjærester så har Derek godtatt Justin. Hadde ikke brydd meg om Derek ikke hadde godtatt Justin, for jeg hadde datet han uansett. Justin var oppe på rommet vårt og snakket med Scooter. De hadde snakket i flere timer nå, og jeg startet å bli nyskjerrig. "Skal bare på do" mumlet jeg og tok bort Dereks arm. Jeg gikk mot badet men istedet listet jeg meg opp trappen og stilte meg mot døren til rommet vårt hvor det nå var stille.

Jeg åpnet døren stille. Rommet var mørkt og det eneste man hørte var Justins tunge pust. Naww... han sover. Jeg gikk mot han og tok et raskt bilde av han som jeg la ut på twitter.

@GabbyBiebs: Long day for Mr.Bieber. Sleeping well I see. Don`t be to hard on him. He`s just a boy, with feelings just like me and you (pic)Han sov i sofaen som sto på rommet vårt, ikke noen av sengene, men sofaen. Ved siden av han lå IPhonen utladet. Jeg koblet den til laderen og la meg ned ved siden av Justin. Jeg lå sånn en stund og så ut i løse lufta. Plustelig kjente jeg en arm komme rundt magen min som dro meg mot Justin. Jeg smilte men så ikke på han. Justins pust var mot nakken min. "Hei babe..." mumlet han inn i nakken min mens han startet å kysse meg sakte og følsomt på forskjellige plasser. "GABBY! JUSTIN VI DRAR UT! DERE HAR HUSET FOR DERE SELV!" Justin mumlet et svar som selv ikke jeg hørte. "HØRER DERE?" Jeg pustet tungt ut. "GREIT! HADE! DRAR DEREK OGSÅ?" Ropte jeg tilbake for full hals. "JA!" Svarte Derek selv. Han sklir jo rett inn i denne familien. "HADE!" Ropte jeg og alle sammen svarte. Justin hadde ikke stoppet med å kysse nakken min. "Hva-vil-du-gjøre?" Mumlet han mens han kysset nakken min. Jeg klarte ikke å svare, jeg var helt paralysert av kyssene hans. "babe?" Justin stoppet med å kysse meg og snudde meg rundt. "hva vil du gjøre?" Jeg trakk på skuldrene og så inn i de utrolig fine brune øynene hans som man ble helt lost i. "Dette kanskje?" Før jeg fikk svart lå Justin over meg og kysset meg hardt på leppene. Tunga hans strøk over underleppa mi og jeg åpnet munnen. Justins tunge fant fort veien inn. Tungene våre møttes og det var som en helt ny dør åpnet seg. Jeg så en ny verden, full av fyrverkerier og sommerfulger. Corny... i know!  Justins hender var over hele meg, og jeg likte det faktisk. "jeg-elsker-deg" mumlet Justin. Hjertet mitt stoppet, kroppen min stoppet. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre. Verden min sto stille. Når Justin forstod hva han hadde sagt var han raskt av meg og stilte seg med ryggen mot meg. Han hadde hendene i håret og bøyde seg ned mot gulvet mens han bannet lavt for seg selv. Jeg viste ikke hva jeg skulle si. Elsker jeg han? Er det ikke litt for tidlig? Nei.... jeg har kjent han så lenge og likt han i snart ett år. Jeg har aldri vært i et seriøst forhold før, og ingen har sagt at de elsker meg. Hvordan skal jeg reagere til dette? Jeg satt meg opp i sofaen og så over på Justin som fortsatt hadde hendene i håret og bannet alle slags banneord lavt for seg selv.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Woho! Hva kommer Gabby til å si til Justin mon tro? La meg vite hva DU tror hun kommer til å si!

Sorry for liten del :'(

Takk for alle kommentarene. Er helt målløs og i chatten...WOW. Takk folkens, dere gjør hele dagen/kvelden min. Såååå glad for at dere liker/elsker historien min. Vet allerede slutten og hvordan den kommer til å ende, så alt som skjer fra nå av har en grunn, en ganske så stor grunn også. Expect the unexpected! Historien er snart slutt, bare noen dager igjen. Hedda er på klassetur så jeg avlsutter historien rundt den tiden hun kommer hjem igjen... kanskje litt etter, spørs hvor mye tid jeg får til å skrive nå. Chill uke på skolen tror jeg så :)

14+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 33Jeg ristet bort snøen som hadde havnet i ansiktet mitt og så opp i Justins brune øyne. "Hei babe" hvisket han og kysset meg. Jeg smilte i kysset og Justin trakk seg fra meg. "Klar for meg aking?" Jeg nikket og Justin hjalp meg opp. Dette kommer til å bli en bra dag.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Vi hadde vært i akebakken en god stund før ungene fant ut hvem som var der og da ble jo hele morroa ødelagt, så vi sa hade til de og spang fort mot parken. "Jeg er suuuulten" klagde jeg når vi gikk forbi det lokale pizzeriet vi hadde her. "Vel, da spiser vi da. Kom babe" Jeg klarte ikke å holde smilet mitt borte når han kalte meg babe, helt umulig faktisk. Vi gikk inn og satt oss helt innerst i lokalet. Vi hadde liksom en fast plass når vi var her, og heldigvis for oss så var den alltid ledig. Faktisk så fikk ingen andre lov til å sitte her bortsett fra familen vår. Grunnen er enkel. Siden Justin er den han er så får vi litt spesial behandlig når vi er her. Vi tok av oss alle de tykke klærne og la de på den ene benken mens vi satt oss på den andre benken. "Gud, det er lenge siden jeg har vært her" pustet jeg ut og lente meg helt bak i sofabenk tingen.

@GabbyBiebs: long time no see. Food with my bestie @justinbieber. We`re staaaarviiiing!

"Bestie hø? Er jeg ikke noe mer enn det?" Justin faket lei seg men jeg så rett gjennom han. "Selvfølgelig er du det" jeg lente meg mot øret hans og visket til han. "du er broren min" jeg trakk til meg hodet og så lurt på han mens jeg fniste stille. Justin rakte meg fingeren før han kysset meg hardt på leppene. "Eller-dette" mumlet jeg mellom kyssene. Jeg har savnet følelsen av å ha Justin så nær meg, spesielt å kjenne leppene hans på mine. "Sånn ja. Det jeg lette etter" jeg skar en grimase mot han og slo han i armen. Justin strøk seg over armen mens han hadde furteleppe. "Dakars Justin. Var det vondt?" Tullet jeg med et lurt smil rundt leppene mine. Justin ristet på hodet. Kelneren kom med menyene og gikk rett etter det. Sikkert en ny, aldri sett han før. Jeg er kanskje ikke så mye her,  men uansett. Man hilser vel på gjestene sine forde? Det er jo vi som betaler for maten. "Jeg skal ha det vanlige" sa jeg uten å se på manyen, Justin var enig. Det vanlige for oss var en stor pizza med pepperoni og noe annet jeg ikke kunne brydd meg mindre om. Vi har alltid spist det samme her siden vi var små, så det er jo en tradisjon.

@GabbyBiebs: piiiiizzzza time! @justinbieber is haaaapppppyy (link)

Justin lo ved siden av meg, sikkert fordi jeg hadde funnet et gif av han eller noe. Hadde ikke overrasket meg om det var derfor han lo. Det kom en ny kelner som tok bestillingen vår.

--------------

Justin POV:

Vi hadde fått kledd på oss igjen og jeg hadde faktisk fått betlat. Gabby hadde vært på do når jeg betlate og hun var ikke så blid når hun kom tilbake. Jeg er gutten her, jeg skal betale. Jeg har uansett mer penger enn det hun har. Vi tok med oss brettene ut igjen og gikk mot parken, hånd i hånd. Jeg elsker virkelig å tilbringe tid med Gabby, selvom vi må være ute så er det deilig å bare være med henne. "Førsteman til parken!" Gabby slapp hånden min og sprang i rettning av parken. Jeg var rask med å følge etter henne, men det var ikke så lett å løpe i disse klærne, tvert motsatt, utrolig vanksleig. Jeg hadde sikkert to, tre lag med klær på meg, noe jeg ikke er så vandt til. "Vent da!" Ropte jeg etter henne, men hun sprang bare videre mens hun lo høyt. Jeg stoppet heller, og gikk bare etter henne mens jeg tweetet litt. Kaldt som faen, men jeg har ikke tweetet siden i morrest.

@justinbieber: snow time!

@justinbieber: RT @GabbyBiebs: piiiiizzzza time! @justinbieber is haaaapppppyy (link) OH YEAH!

Jeg la ned mobilen i lomma og gikk fort mot parken. Jeg så ingen Gabby, men hun er nok her en plass, lurer rundt som vanlig. Jeg så meg rundt uten ett spor etter henne, noe som var rart siden bakken var dekt av snø. "hei kjekken!" Jeg snudde fort rundt og hylte som en stukken gris. Det gikk kaldt gjennom hele kroppen min mens den iskalde snøen smeltet nedover ansiktet mitt. Gabbys latter fylte stillheten rundt oss. "Paybacks a bitch!" mumlet jeg og slapp ned akebrettet. Jeg bøyde meg ned og lagde en snøball, noe som var lett siden det var kram snø, eller snømann snø som jeg sa når jeg var liten. Jeg hev den på Gabby som ikke var forberedt på at jeg kom til å ta tilbake. "JUSTIN!" Ropte hun ut og hoppet på meg. Jeg datt ned i snøen på ryggen. Gabby satt over meg mens hun tok bort snøen som var i ansiktet hennes. Jeg tok av meg vottene og hjalp henne. Jeg lot ikke blikket gå bort fra øynene hennes ett sekund. "Du er litt sånn søt når du ligger i snøen" hvisket Gabby mens hun la seg helt over meg. Jeg tok armene mine rundt ryggen hennes og presset henne ned mot meg. "takk det samme" fniste jeg og kysset henne hardt på leppene. "OMG! JUSTIN BIEBER!" Gabby slapp leppene mine fort og vi så begge i retningen av stemmen. Det sto noen folk litt bortenfor oss med kameraer som fort løp når de så at vi så de. "faen..." hvisket Gabby og fikk seg helt opp. "Kom, vi drar hjem!" Jeg dro med meg Gabby og vi gikk i stillhet hjem. Dette kommer ikke til å se bra ut. Scooter kommer til å klikke på meg!

______________________________________________________________________________________________________________________________Rar og liten del XD Skal på besøk nå så vet ikke når jeg kommer hjem, men hvis dere har klart å kommentere nok så får dere en del før jeg legger meg en gang XD

16+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 32Justin tastet inn passordet og smilte stort når det var rett. Han så lurt over på meg mens jeg ga han et uskyldig smil

_____________________________________________________________________________________________________________________________

"JustinelskerGabby. Virkelig Gabby?" Jeg nikket og kysset han fort før jeg sprang ned til kjøkkenet hvor nå mamma og Derek også satt. "Skjedde der oppe?" Jeg ristet på hodet til Derek og satt meg ned ved siden av han. Bestemor satt et stort fat med vaffler på bordet og jeg var ikke treg med å lene meg etter en. Jeg stappet den i munnen før noen kunne ta den fra meg. Mamma så strengt på meg, men klarte det ikke lenge. Ingen klarer å være sur på meg lenge. Justin kom etter hvert ned og så lurt på meg flere ganger. Jeg ristet på hodet og stappet i meg så mange vaffler jeg klarte.

--------

"Ferdig snart?" Jeg hadde fått med meg både Justin og Derek ut, men de var liksom sånn..." må viiiii?" Tullete gutter. Finn barnet i dere selv liksom. Jeg trippet utålmodig med foten i det Justin kom til synet. "Sånn.... Derek gadd ikke" Jeg himlet med øynene og gikk forbi Justin "DEREK! DU HAR Å KOMME HER!" Ropte jeg ut. Derek kom til syne i boxer og en iskremboks i hånden. "Nope... turtelduene får være alene" Jeg sendte han et dødsblikk og trampet bort fra han. Justin kom etter meg og lukket døren. "Hvor skal vi gå?" Jeg trakk på skuldrene. "Vet ikke... kan vi ikke gå til akebakken?" Justin så skeptisk på meg. Sikkert redd for at folk skal se at det er han. Selv jeg klarer ikke å se at det er Justin i alle de klærne. "Ingen kommer til å kjenne deg igjen, du er tettpakket med klær" Justin smilte og tok armen rundt skuldrene mine. "Greit... men først" Han slapp meg og sprang inn i garasjen. Han kom fort tilbake, denne gangen med de gamle akebrettene våre. Jeg fniste stille for meg selv og tok imot mitt rosa. "Skal vi gå?" Jeg nikket og Justin holdt hånden min i sin. Jeg smilte sjenert ned i bakken mens jeg rødmet smått. Glad jeg har på meg alle disse klærne, hvis ikke hadde Justin sett at jeg rødmer nå.

Vi kom fram til akebakken etter mye tull og flørting. Det var en del unger der men ikke så mange. "Førsteman opp!" Ropte Justin og sprang fra meg med akebrettet under armen. Jeg startet å springe etter han, men det var ikke så lett med alle disse klærne på. Selvfølgelig kom Justin først opp og jeg var helt utslitt når jeg kom meg opp. Jeg må virkelig starte å trene mer. "Lating" ertet Justin og sparket litt snø på meg. Snøen var iskald og smeltet fort mot den varme huden min. Jeg sendte et morderisk blikk mot Justin som han returnerte med et slengkyss før han hev seg på akebrettet og føk nedover bakken i stor fart. Jeg ble igjen oppe for å få igjen pusten. Hvorfor kan de ikke ha skiheiser her sånn som de har i alpinanlegg, hadde vært så mye enklere. Jeg la meg ned i snøen mens barna rundt meg ropte og skrek. Jeg husket alle de gangene jeg og Justin hadde tatt turen hit når det var kaldt og snøfult ute. Jeg smilte av tanken og lukket øynene.

"BØ!" Jeg skvatt av den plutselige vekten som satt på magen min. Jeg åpnet øynene og så ingen andre enn Justin sitte oppå meg snøfylt med verdens største smil. "Hei" Jeg ristet på hodet og tok fatt i litt snø og hev det i ansiktet hans. Justin hylte høyt og datt av meg mens han prøvde å få bort snøen som lå i ansiktet hans. Jeg braste ut i latter og fikk meg fort opp på bena igjen. Jeg tok fatt i akebrettet mitt og skled fort ned bakken. Jeg hørte Justin rope etter meg, men jeg var jo i full fart. Kunne ikke stoppe da, det måtte han da forstå. Jeg nådde slutten og datt av brettet i full latterkrampe. Gud, det er lenge siden jeg har gjort det der, og det føltes så godt. Jeg krabbet meg opp men kom ikke så langt før jeg ble truffet av en annen person. Jeg føk bakover sammen med personen som havnet over meg. Jeg ristet bort snøen som hadde havnet i ansiktet mitt og så opp i Justins brune øyne. "Hei babe" hvisket han og kysset meg. Jeg smilte i kysset og Justin trakk seg fra meg. "Klar for meg aking?" Jeg nikket og Justin hjalp meg opp. Dette kommer til å bli en bra dag.

_______________________________________________________________________________________________________________________________Sa at dere kom til å få en del til hvis dere klarte å få nok kommentarer og det fikk dere. God natt supre lesere <3

15+ kommentarer

//Siste del for i natt

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 31"Kan vi prøve igjen?" Jeg sukket. Skulle jeg gjøre det? Det skader vel ikke å bare prøve for julen, funker det ikke så funker det ikke. Da går vi tilbake til de vanlige livene våre. Han på tour og jeg tilbake til Norge for å gå på skole.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg så han inn i øynene og nikket svakt, men nok til at han så det. Justins ansikt lyste opp og og han hev seg praktisk talt over meg. Jeg braste ut i latter mens Justin var helt alvorlig. "Jeg har ventet på dette så lenge" Mumlet Justin rett før han satte leppene sine på mine. Leppene våre bevegde seg i samme takt og Justin la hele vekten over meg. Jeg kunne ikke brydd meg mindre, jeg hadde savnet dette. Savnet å ha Justin ved siden av meg og føle han nær meg. Justin slapp leppene mine og så ned på meg. "Jeg har savnet deg så utrolig mye" Jeg smilte og la armene mine rundt nakken hans. "Samme her Justin" Justin smilte fornøyd og bøyde seg ned mot meg igjen.

--------

Jeg satt nede sammen med bestemor og bestefar. Justin hadde sovnet ganske så fort, men jeg klarte ikke å sove mer så jeg gikk ned når jeg hørte at andre folk var våken. Bestemor lagde vaffler til oss. Hun vet hvor mye jeg elsker vaffler. Beste bestemoren i verden.

@GabbyBiebs: grandma`s making me waffles. LOVE YOU GRANDMA.

@GabbyBiebs: Love being back in Canada. Going out later and playing in the snow XD @justinbieber u with me?

@GabbyBiebs: Love my Norwegian family and Canadian family. Don`t know what I would have done without you!

"Kan du ikke skru på noe julemusikk jenta mi?" Jeg nikket til bestemor og gikk mot stereoanlegget. Jeg så gjennom platene de hadde og fant Justins julealbum. Bestemor elsker det albummet så jeg satte det i og skrudde opp til et behagelig volum.

@GabbyBiebs: #NowPlaying @justinbieber Under The Mistletoe. Grandma loves that album. So do I (pic)Selvdigger bilde? Not at all. Jeg la tilbake albumet hans og satt meg ned ved kjøkkenbordet. "Hva har du tenkt til å gjøre i dag da?" Jeg trakk på skuldrene og lente hodet på bordet. Plutselig ble jeg trøtt. "Prøv å få Justin med ut. Han trenger litt morro nå. Han synger for mye!" Gryntet bestefar. Jeg brøt ut i latter av ingenting. Jeg må virkelig være trøtt. Klokka er bare... jeg så på klokka. Ni om morningen. Herregud. Jeg har ferie og er oppe så tidlig. Applaus til meg. Kanskje jeg er litt jetlagd også, men det får bare være. Jeg fant aldri ut hvorfor Justin gråt. Han sa at han savnet meg, men hva gråt han for på laptoppen. "Snart tilbake" jeg skøv ut stolen og gikk fort opp på rommet igjen. Laptopen til Justin lå på gulvet hvor Justin hadde lagt den i går. Jeg listet meg stille mot den og tok den fort opp, listet meg ut av rommet og gikk med raske skritt ned trappa. Jeg gikk inn i stua og satt meg ned i sofaen med macen på fanget. "Passord.... passord..." mumlet jeg og prøvde flere forskellige. "Beliebers!" ropte jeg ut og tastet det inn. Riktig. Haha.... Justin burde virkelig få seg ett nytt passord. Hvem som helst kunne ha hacket seg inn på laptopen hans. Siden han bare hadde klappet den igjen så var fortsatt det han hadde vært på i natt oppe. Jeg ble helt stille og bare så på skjermen mens tårene sakte startet å trille. Det var flere tusen bilder av meg og Justin. Helt fra vi var små og til de siste bildene som paparazziene hadde tatt. Jeg smilte litt og gikk inn på nettet og logget meg inn på twitter.

@GabbyBiebs: Always remember where you came from. Even when u`re adopted.

@GabbyBiebs: Justin is a very sensitiv person. If you hurt his family/friends/fans u hurt him. remember that!

@GabbyBiebs: Ha ha... i remember this. No idea why I was on that stage. Lol... i look sooo.... not me! (pic) Jeg så gjennom flere bilder og tårene startet aldri å renne. Jeg gikk inn på twitter igjen og så at Justin nettopp hadde tweetet. Til meg.

@justinbieber: GABBY! WHERE IS MY LAPTOP? GIVE IT BACK! @GabbyBiebs u`re gonna get it! Just wait! #PranksterOnTheLoose!

@GabbyBiebs: If U ever get a hold of Justins laptop. The pasword is Beliebers. Easy as s@#?. Haha.... a bit jeg lagd. Soory folks.

@GabbyBiebs: @justinbieber COMING! SORRY MY FRIEND, BUT I HAD TO. LOOOOOVE YOOOOU <3

Haha... litt smisking skader vel aldri? Jeg skiftet passord på den og klappet den igjen. Haha... han kommer til å bli så pissed, men han er fortsatt glad i meg. Jeg subbet meg opp på rommet og fant Justin liggende i senga med Iphonen i hendene. "Her!" Jeg la den ned på magen hans og var rask ut av rommet. Best å søke dekning før han eksploderer. Jeg sprang inn på badet hvor jeg låste døren og gjemte meg bak badekaret. "GABRIELLA SOPHIA BIEBER! HVA ER DET JÆVLA PASSORDET?" Vedder på at man kunne høre Justin helt til Norge. "SPRÅKBRUK JUSTIN DREW BIEBER!" Har jeg sagt at jeg elsker bestemor? Vel, det gjør jeg. "SORRY BESTEMOR! ELSKER DEG!" Verdens største smisker det der. Jeg satt helt stille og ventet på at Justin skulle komme mot badet. Han vet hvor jeg gjemmer meg, men fortsatt så gjemmer jeg meg her. Jeg må virkelig finne meg en bedre gjemme plass. "Gabby!" Jeg smilte lurt for meg selv. Justin sto utenfor døren og banket hardt på. "Gi meg passordet!" Jeg holdt meg for munnen for å ikke le for høyt. "Seriøst Gabby! Jeg begynner å bli irritert nå!" Justin fortsatte å banke på en stund før skrittene hans bevegde seg bort. Jeg pustet lettet ut og forsikret meg om at Justin ikke var der. Jeg smatt ut av badet og satt kursen mot trappen. "Å nei du!" Jeg ble dratt bak og inn på rommet vårt.

Jeg ble presset opp mot veggen og Justin sto helt inntil meg. "Si meg passordet!" Jeg ristet på hodet og prøvde å komme meg bort fra han ved å dytte han i brystet. "Si det!" Jeg ristet enda en gang på hodet og smilte lurt. Justin pustet tungt ut og presset seg mer mot meg. "JO!" Jeg ristet atter en gang på hodet og bet meg selv i leppa for å ikke le. Justin fikk et utrolig lurt smil rundt leppene og bøyde hodet ned mot halsen min. Leppene hans traff halsen min og han startet å kysse meg forsiktig flere plasser på halsen min. "Si-det!" Mumlet han mellom kyssene. Jeg slapp ut noen stønn og Justin smilte mens han kysset halsen min. "gjett" mumlet jeg og førte fingrene mine opp i det bustete, utrolig sexy håret hans. Justin så opp på meg en stund før han sprang mot laptopen. Han kommer til å finne det fort ut. Han kjenner meg for godt. Jeg gikk sakte mot sengen hans og satt meg ned ved siden av han. Justin tastet inn passordet og smilte stort når det var rett. Han så lurt over på meg mens jeg ga han et uskyldig smil.

____________________________________________________________________________________________________________________________Sorry for at det ikke kom en del i går, men nettet var så tregt at når jeg tastet inn bokstaver bruke det flere sekunder før de kom opp på skjermen, også hadde jeg hodepine så lå i helt utslitt i senga i to timer før jeg klarte å starte då delen. Kommer en del til i kveld, kanskje to, om dere klarer å kommentere nok ;)

Q: Hva tror DU passordet på macen hans var?

13+ kommentarer

-RikkeVD

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits