juli 2011

Historie del 15 - Normal Girl"Du er nydelig", la han til før han kysset deg en gang til. "Hedda", hørte du noen rope. Du trakk deg unna Justin og der sto...


Lukas. Av alle guttene på jorden sto Lukas. Han så veldig lei seg ut og det så ut som han gråt. "Lukas", spurte du og reiste deg opp. "Er du sammen med han nå", sa Lukas trist. Du så på Justin og så på Lukas igjen. "Nei, jeg er ikke det", sa du og smilte litt skjevt. "Vil du gå ut med meg i morgen da", spurte Lukas deg plutselig. "Lukas, jeg skulle gjerne men..", startet du men Lukas avbrøt deg. "Men hva? Skal du ut med Justin igjen", spurte han med tårer. "Nei Lukas", sa du og gikk nærmere han. Du ga han et lite kyss på kinnet og smilte. "Jeg vil bare ikke gi folk kjærlighetsorg", sa du og så på Justin. "Du har nettopp gjort det til meg", sa Lukas litt trist. "Lukas, du kommer til å finne en jente som liker deg for den du er, og jeg er ikke den jenta", sa du og så på han. "Du har kanskje rett. Takk Hedda, du er god til å få folk til å komme seg over folk", sa Lukas og smilte mot deg og ga deg en klem. "Takk, du er en kjempe god venn", sa du og klemte han litt hardere. Du trakk deg unna og smilte og så på Lukas gå bortover og så kjente du noen hender ta rundt midjen din. "Du er flink", sa Justin og ga deg et kyss på kinnet. "Ja, håper han finner noen og han fortjener det", sa du litt trist. "Hvor lenge har han likt deg", spurte Justin deg og gikk forran deg. "Siden 7. klasse", sa du og så bort. "Hva? Og du har ikke vært sammen med han, stakkars", sa Justin og så på Lukas mens han gikk. "Jeg likte han ikke og det gjør jeg forsatt ikke", sa du og så på Justin. "Åå..liker du meg", spurte Justin deg plutselig. "Hmm, litt", sa du og så bort. "Hva? Gjør du", spurte Justin glad. "Litt", sa du og smilte. "Hva liker du ved meg da? Er jeg kjekk, kjekk, og kjekk", spurte Justin og smilte. "HA-HA, ikke vær så sjølgod", sa du og lo. "Er jeg", lo Justin. "Ja", sa du og dultet litt borti han. "Okei, men hva liker du ved meg da", spurte Justin søtt. "Hmm, du er morsom, jeg kan snakke med deg om alt nesten, du forstår meg, ehh... Jeg får sommerfulger i magen av deg", sa du fort og så litt bort. "Sommerfugler i magen? Gjør du? Jeg mener jeg også", sa Justin og smilte. Du snudde deg mot han og smilte. "Gjør du", spurte du og så søtt på han. "Ja, jeg mener det. Du er den eneste jenta jeg vil ha i hele verden nå", sa Justin og klemte deg. 


Mer? 

Legger meg nå, god natt! 

http://hokl.blogg.no/1312150044_m_gjre_video.html#comment - Kommenter hvis du har en ide :-) 

HOKL


 

 

 

Må gjøre video?Hei på dere! Jeg får besøk av bestevenninen min og jeg lurte på faktisk om jeg skulle vise meg selv for dere for første gang og lage en må gjøre video med venninen min. Det er litt rart, men jeg håper dere kommer med ideer til det. Hvis det blir mange kommentarer eller ideer av hva vi skal gjøre så skal vi lage en :-) Det blir første gang dere ser meg da, og det ville vært litt gøy også, eller? Håper dere kommer med ideer og jeg setter meg og skriver en historie del for dere nå! Gled dere! Håper mange av dere kommer med ideer! Ville vært litt morsomt også :-) 

Har du noen ide av hva vi kan gjøre? :-) 

HOKL


Historie del 14 - Normal GirlTUSEN TAKK FOR MANGE SØTE KOMMENTARER, DERE ER BEST! OG MELD DEG PÅ JUSTIN TIL NORGE VIDEO! 

 

Du kjente du rødmet og Justin tok tak i haken din. "Du også", sa han og han var bare 3 cm unna munnen din. 


"Justin, det går for fort", mumlet du og så ned. "Ja, kanskje. Skal vi sette oss igjen da", spurte Justin og trakk seg unna deg. Du nikket og dere begge satte dere ned igjen. Maten deres kom rett etterpå og dere begynte å snakke helt normalt. Justin fortalte om livet sitt men du kunne ikke ta øynene dine fra øynene hans eller smilet hans. Du hadde forelsket deg helt. Du følgte nesten ikke hva Justin sa og bare nikket. "Så fortell om ditt liv", sa plutselig Justin. "Ehh.. Mamma designer klær og er i New York. Pappa er journalist og jeg har en bror som heter Thomas på 18 år", sa du og smilte. "Mer", spurte Justin og lo søtt. "Det er ikke så mye og fortelle, men..", startet du og begynte å si masse om deg selv. Du nevnte alt til Justin siden du følte du kunne stole på han. "Wow, du har jo faktisk et litt koselig liv da", sa Justin og smilte. "Joda, men stresser med skole", sukket du. "Hva har du tenkt å bli", spurte Justin. "Jeg vil bli noe folk setter pris på, og noe man tjener godt på", sa du og tenkte litt. "Jeg tjener godt og noen setter pris på meg", sa Justin og du kjente han startet å fotflørte med deg. Du lot han bare forsette siden du syns det var utrolig søtt. "Noen bare", lo du. "Ja, eller mange da", lo Justin tilbake. "Han har så søt latter", tenkte du mens du bare lo. Dere ble ferdige å spise og dere betalte og gikk ut av resturangen. Dere gikk en tur ved en park like ved og satte dere ned på en benk. "Så du Chaz, og Ryan", spurte Justin når dere satte dere. "Nei, gjorde du", spurte du. "Nope", sa Justin smilende. Du begynte å fryse litt siden det var forsatt kaldt i Norge. "Fryser du", spurte Justin og tok av seg jakken sin. "Nei da", sa du og smilte litt. "Jo, jeg ser du fryser", sa han og la jakken sin over deg og tok armen rundt. "Takk", smilte du og la hodet ditt på skulderen hans. "Du er virkelig som en drømme jente du", sa Justin og lo litt. "Hva mener du", spurte du og så litt på han. "Du tar ting rolig og har søt latter, er pen og alt jeg vil ha. Jeg vil ha deg", sa Justin og smilte til deg søtt. "Ntåå, Justin jeg..", startet du men Justin kysset deg mykt på leppene. Du kjente flere sommefulger i magen din og du ble glovarm. Du trakk deg ikke unna og satt der og nøyt det. Du likte det og du følte Justin var den rette. Justin trakk seg unna og smilte. "Du er verdens beste kysser", sa han og smilte. Du rødmet og smilte tilbake. "Du også", sa du og lente hodet ditt på skulderen hannes igjen. Plutselig hører dere stemmer og dere ser Ryan og Rebecca kysse. "Søtt", hvisket du til Justin. "Ja, enig", hvisket Justin tilbake og tok rundt deg. "Lurer på om Amalie og Chaz har kysset også", sa du og så på Justin. "Jeg også", sa Justin og smilte. "Du er nydelig", la han til før han kysset deg en gang til. "Hedda", hørte du noen rope. Du trakk deg unna Justin og der sto...Mer? 

Tror dette blir siste del for i dag... 

HOKL

 

 

 

Justin Bieber til Norge, MELD DEG PÅ!Hei! Dere burde melde dere på Justin Bieber til Norge video! Jeg tror jeg skal det men er ikke sikker ennå :-) Hvis du er en fan så burde du gjøre det. http://jdbiieber.blogg.no/1312058756_meld_deg_p_justin_bie.html#comment


(Laget av jdbiieber) 
Håper du melder deg på! Jo flere, jo bedre! :-) 

Skal du melde deg på? 

HOKL

Historie del 13 - Normal GirlKlokken var akkurat 7. Det ringte akkurat på døren og dere alle gikk for å åpne. Der sto Ryan, Chaz og Justin i dress og de alle så veldig kjekke ut. 


Justin sitt synspunkt:

De åpnet døren og alle så nydelige ut, men Hedda var finest. Hun hadde så fine øyne og jeg hadde forelsket meg helt i henne. Hun var veldig anderledes og var så pen der hun sto. "Skal vi gå", spurte Ryan og tok tak i Rebecca. "Ja", fniste Rebecca og rødmet. Vi alle satte oss inn i en limo som jeg hadde lånt. "Du ser virkelig fin ut", sa jeg til Hedda når vi satte oss inn. "Takk, du også", sa hun og smilte. Vi skulle kjøre på en resturang som hadde 5 stjerner og vi hadde bestilt bord for oss alle alene så ingen satt sammen, bare med parene sine. Da kunne jeg kanskje finne ut mer om livet til Hedda. Vi kom frem og vi guttene førte jentene ut og inn til resturangen. Vi skulle ikke spise sammen siden vi hadde bestilt bord hver for oss. "Hei, Bulter, Somers og Bieber", sa jeg og smilte til en mann som sto og førte oss til bordet vårt. Hedda vinket til Amalie og Rebecca og så dro vi hver vår vei. Jeg og Hedda hadde fått bord ute alene. Helt alene og det var lys overalt. Jeg tok tak i hånden til Hedda og fikk sommerfulger og følte meg varm når vi gikk bort til bordet vårt. 

Ditt synspunkt:

Justin tok ut stolen for deg og du satte deg ned. Justin satte seg på andre siden og smilte. "Dette var kjempefint", sa du og så deg litt rundt. "Syns jeg også", sa Justin søtt. Keleren kom litt senere og han snakket på engelsk så at Justin skulle skjønne det. "Jeg vil ha en spagetti bolonese og en sprite", sa du og smilte. Du sa det på norsk til han og Justin så bare rart på deg men bestilte det samme. "Så hva gjør du på fritiden", spurte Justin og smilte nervøst til deg. "Jeg danser litt og er med venner. Ikke så mye akkurat", sa du og smilte. "Nei, morsomt å danse", spurte Justin nervøst. "Ja, kjempe", sa du og prøvde å gjøre han mindre nervøs. "Du var virkelig nydelig i kveld", sa Justin søtt. "Takk", sa du og rødmet. Du rødmet jo hele tiden han sa noe til deg. Hva var galt med deg? Du likte han ikke, du ville ikke like han heller. "Skal vi danse", spurte plutselig Justin og reiste seg opp. "Hva? Danse", spurte du og så på han. "Ja", sa han og tok ut hånden sin. Du reiste deg opp og tok imot hånden hans. Dere gikk litt bort fra bordet og Justin begynte å danse sakte med deg. "Vi har jo ikke noe musikk", fniste du. "Jeg kan synge", sa Justin og blunket. "I always knew you were the best, the coolest girl i know", sang Justin og smilte til deg imens. Du bare flirte og rødmet litt. Du kjente Justin dyttet deg litt nærmere han og nå så du rett inn i de brune øynene hans. "Wow, du har fine øyne", sa du plutselig. Du kjente du rødmet og Justin tok tak i haken din. "Du også", sa han og han var bare 3 cm unna munnen din. 


Mer? 

HOKL


 

 

Jeg er flink...Hei! Sorry, kommer del nå snart! Jeg hadde nettopp skrevet den ferdig og så klarer jeg å slette alt, så da var jeg super flink! Jeg skal forte meg å skrive nå, så kommer snart! 


SORRY! 

HOKL


Historie del 12 - Normal GirlDet gjorde ikke så vondt men litt. "HVis du skal på date med Justin i dag så får du gå med et blått øye", ropte Thea høyt og alt ble svart. 


"Hva skjedde", mumlet du og prøvde å se deg rundt. Rebecca sto over deg med Thea ved siden av seg. "Går det bra", spurte Rebecca deg og du så 3 stykker av henne. Du var tydeligvis svimmel etter alt hadde blitt svart. "Joda, men jeg ser 3 stykker av deg", lo du. Rebecca lo også og hjalp deg opp. "Har jeg et blått øye nå eller", freste du mot Thea. "Nei, Rebecca kom inn før jeg fikk det til", sa Thea surt og så bort. "Hva skjedde da", spurte du og så deg rundt. "Du tåler jo ikke stress eller press", sa Rebecca og smilte skjevt. "Åja, det er sant", sa du og smilte litt. "Neste gang Thea så gå og bruk tiden din på noen som faktisk vil bruke tiden sin på deg også", sa Rebecca og dere begge gikk. "Jeg er forsatt litt svimmel", sa du mens dere gikk. "Jeg ser det. Det ser ut som du er full", lo Rebecca. "Takk for den", sa du og lente deg på Rebecca mens dere gikk hjemover. Dere kom frem til huset ditt og Rebecca slapp. "Så ringte du til Amalie", spurte hun og så på deg. "Nei, jeg fikk ikke tid siden Thea kom", sa du litt surt. "Skjønner. Jeg ringer henne jeg og kommer til deg om 10 minutter", sa Rebecca og smilte. "Ja, greit", sa du og låste opp døren. "Kan jeg låne kjole fra deg forresten", spurte Rebecca og smilte søtt. "Javel bestis", sa du og åpnet døren. "Takk, vi snakkes", ropte Rebecca og gikk. Du slengte fra deg sekken med engang du kom inn og tok deg et glass vann. Du drakk ferdig glasset og gikk opp på rommet ditt og la frem litt sminke og noen kjoler som du syns var fine. Du hadde aldri brukt noen av dem. 10 minutter senere var Rebecca til deg og dere gikk opp på rommet og valgte kjole med en gang. "Kommer Amalie", spurte du mens dere satt og så på tv. "Ja, hun kommer om 1 time nesten", sa Rebecca og klokken var bare 2. "Okei, men jeg dusjer bare", sa du og reiste deg opp. "Ja, greit", sa Rebecca og så på tv. Du sprang opp og tok deg en kjapp dusj. Du tørket håret ditt og tok på deg en kosedress og gikk ned igjen. Dere så på tv helt frem til Amalie ringte på døren. Du gikk og åpnet og der sto hun og smilte stort. "Hei", sa du og klemte henne. "Hei søta. Er det sant eller tuller dere med meg", spurte hun og kom inn i gangen. "Det er sant", sa du og smilte. "Kom igjen, vi må ordne oss jo", ropte Amalie og dere sprang opp på rommet ditt. "Okei, jeg gleder meg så mye", ropte Amalie mens hun så etter kjole. "Jeg også egentlig", sa Rebecca og begge så på deg. "Nja, litt da", fniste du. "Ryan ga meg nummeret sitt, skal vi ringe dem", spurte Rebecca og fniste litt. "Ja, vi må det", ropte Amalie med full energi. "Nei, vi ringer dem når vi er ferdig med å ordne oss", sa du og smilte. "Javel", sa Rebecca og fant frem en kjole. Dere alle fant frem kjoler og sminket dere fint. 


(Imagine, rosa til Rebecca, blomstrete kjolen til Amalei og du har den blåe) 

Dere sminket dere og ordnet håret deres fint også. Dere så helt nydelige ut når dere så dere selv i speilet. "Wow, vi er sikkelig babes nå", sa Rebecca og fniste. "Ja, enig", sa du og dere gikk ned. Klokken var akkurat 7. Det ringte akkurat på døren og dere alle gikk for å åpne. Der sto Ryan, Chaz og Justin i dress og de alle så veldig kjekke ut. 

 

Mer? 

Takk til Beliebersdream for en nydelig header! Tusen takk! <3 Hva syns du om headeren? 

Sorry kjedelig del nå, men blir bedre! 

HOKL

 

 

 

Historie del 11 - Normal GirlHan lente seg mot deg og var 5 cm unna deg. "Vil du", spurte han og tok tak rundt midjen din. 


 "J...ja", sa du usikkert. Justin forsatte å lente seg mot deg og var nå 2 cm unna. "Nei", ropte du ut og reiste du opp fort. "Hva er det? Jeg trodde du ville", sa Justin forvirret. "Jeg kysser ikke gutter jeg har kjent i en dag", sa du og krysset armene dine. "Men du sa du ville", sa Justin og reiste seg opp. "Åhh, du er en player jo", sa du surt. "Nei, jeg er ikke det", sa Justin og prøvde å se deg dypt inn i øynene. "Justin, slutt! Jeg vil ikke på date med deg alikavel", sa du og sprang ut døren. Chaz, Rya og Rebecca sto rett utenfor og de hadde sikkert hørt alt. "Han er en player", sa du før du løpte vidre. Du løp ut i skolegården og fant "det hemmelige stedet" til deg og Rebecca. Ingen andre visste om det bare du og hun. Du satte deg ned og lat kroppen din skli nedover veggen. Du satte deg ned på bakken og smilte litt skjevt. "Hva har jeg rotet meg oppi", mumlet du før du hørte skritt. Det satt deg lengere inntil men så merket du at det var Rebecca. Hun satte seg ned ved siden av deg og du lente hodet ditt på skulderen hennes. "Er han en player", spurte Rebecca og smilte litt skjevt. "Han prøvde å kysse meg etter en dag jo", sukket du. "Kom igjen, skoledagen er faktisk over nå og vi får fri resten av uken her", sa Rebecca glad. "Virkelig", spurte du litt sjokkert. "Ja, vi har ingenting å gjøre, men de vil ha oss her den siste uken da", sa Rebecca og reiste seg. "Okei, flott! Da kan vi jo være sammen masse", sa du og reiste deg opp du også. "Ja, og Ryan ba meg med ut på date", sa hun og fniste. "Virkelig? Så bra da", sa du og dere begynte å gå. "Forresten du burde prøve å gå på date med Justin", sa Rebecca mens dere gikk. "Nei? Hvorfor", spurte du surt. "Amalie", sa hun fort. "Åå...Du har rett. Jeg må", sukket du og dere gikk mot skolen for å hente sekkene deres. "Kanskje vi burde gå på date alle sammen? Gruppedate", spurte Rebecca og smilte stort. "Ja, med Amalie og Chaz også", sa du og smilte. "Ja! I kveld da", spurte hun og smilte. "Jaja, så klart", sa du og flirte. "Jeg sier ifra jeg da, henter du sekken min også", spurte Rebecca deg. "Jaja, jeg henter den mens du kan si ifra og be dem komme til meg eller deg så kan vi alle 3 ordne oss sammen", sa du og klemte Rebecca. "Ja, sir du ifra til Amalie da", spurte hun. "Jada, jeg ringer nå", sa du og gikk inn til klasserommet. Du gikk og hentet sekkene og så merket du at Thea kom ut fra badet. "Hevn", freste Thea mot deg. "Kom igjen", sa du og så stygt på henne. "Ja, greit", sa Thea og slo deg til i magen. Du datt ned på bakken og holdt deg på magen. Det gjorde ikke så vondt men litt. "HVis du skal på date med Justin i dag så får du gå med et blått øye", ropte Thea høyt og alt ble svart. 


Mer? 

Sorry kort del sikkert... Sikkert litt kjedelig også.. 

HOKL


 

 

 

Historie del 10 - Normal Girlhttp://mybeliebers.blogg.no/ - Sjekk den nye historien Love me! Skrevet av meg og Belieberdreams! 

 

"Ikke noe kyss, ikke noen date med venninen din", sa Chaz og smilte. "Jeg...", startet du og så usikkert på Rebecca.


"Nei, jeg gjør det ikke", sa du og krysset armene dine. "Neivel, ingen date", sa Chaz og smilte lurt. "Men Chaz, plis", sa du og smilte søtt igjen. "Da må du kysse Justin", sa Ryan bestemt. "Ja men han er jo så ekkel", sa du og lagde en grimase. "WHATAWHA? Ekkel", spurte Chaz og så på deg. "Ja, ekkel. Eller han er pervers", sa du og reiste deg opp. "Kanskje litt..", fniste Ryan. "Ja, greit. Litt da, men bare kyss han i 3 sekunder minst så går jeg på date med venninen din", sa Chaz og smilte. "Greit, men da lover meg at du går på date med henne", sa du litt truende. "Ja, greit. Skal dere på date i kveld eller", spurte Chaz. "Ja, men vent. Jeg burde ikke kysse han, Selena", sa du og smilte litt. "Justin og Selena har et åpet forhold, Selena dater Nick for tiden", sa Ryan og smilte litt. "Nick hvem", spurte Rebecca. "Nick Jonas", svarte Chaz og tok opp mobilen sin. "Greit", sukket du. "Hva er nummeret til venninen din da", spurte Chaz og så på deg. "Hun heter Amalie og gi meg telefonen så taster jeg det inn", sa du og smilte. "Ja, greit", sa Chaz og ga deg mobilen sin. Du tastet inn nummeret til Amalie med et lite hjerte bak. "Skal jeg ringe henne nå", spurte Chaz usikkert. "Ja, ring nå du", sa du spent. "Greit", sa Chaz og tok mobilen inntil øret sitt. "Hallo? Snakker jeg med Amalie", sa Chaz og begynte å gå rundt i rommet. "Ja, jeg er Chaz. Bestevennen til Justin. Hedda ba meg ringe", hørte du han sa. "Ja, og jeg lurte på om du ville gå på date med meg i morgen kveld", sa Chaz inn i telefonen. "Ja, jeg kan komme og hente deg. Får Hedda til å si hvor du bor. Supert", sa Chaz og la på. "Hvordan gikk det", spurte du med en gang han la på. "Jeg skal hente henne i morgen klokken 7 til henne", sa Chaz og smilte litt. "Hvorfor smiler du", spurte Rebecca og så på Chaz. "Fordi hun hadde søt stemme", sa Chaz og satte seg ned ved siden av deg. "Ja...", sa du usikkert og flirte litt. Etter en liten stund satt dere bare å snakket mens du hørte at Justin hadde konsert. Du orket ikke å se på han holde konsert siden det var mye morsommere å snakke med Ryan og Chaz med Rebecca. Noen minutter senere kom Justin inn svett og smilte til dere. "De er jo helt gale, jeg mener bare en liten engelsk skole", sa Justin og satte seg ned ved siden av Ryan. "Ja, de som er i klassen under oss er gale", sa Rebecca og lo. Du lo også med men guttene kikket bare rart på dere så dere stoppet. "Unnskyld", sa du og så ned. Nå begynte guttene og le og du og Rebecca så rart på hverandre. "Dere er rare", sa Rebecca og smilte litt. "Ja, vi vet", sa Ryan og ordnet håret sitt litt. "Gleder du deg til i kveld", spurte Justin og så på deg. "Nei, gruer meg", sa du og så på Ryan og Chaz. "Hva har de gjort nå", spurte Justin og så på dem. "Ingenting vel? Vi gjør ikke noe hver gang skjønner du", sa Ryan og reiste seg opp. "Jeg er sulten", klaget Chaz og reiste seg opp. "Jeg også", sa Ryan og så på Justin. "Greit, vi kan dra på McDonalds men jeg må dusje først", sa Justin og gikk inn på badet sitt. "Javel, men kjapp deg da", ropte Chaz og smilte søtt til dere. Noen minutter kom Justin ut fra badet og han hadde bare så seg bokser så six-packen hans vistes. "Wow", mumlet Rebecca. Du stirret på den og prøvde å se bort. Han så veldig kjekk ut der han sto. "Hedda? Stirrer du på noe du liker", lo Justin. "Hva? Nei", lo du tilbake og så ned. Du rødmet litt og merket at Ryan og Chaz bare lo. "Så Hedda", sa Justin og satte seg ned ved siden av deg. "H-hhei", sa du og så forsatt ned. "Jeg har noe til deg forresten", sa Justin og smilte mot Ryan og Chaz. De nikket og begge gikk ut. "Ooo, jeg vil også ha", sa Rebecca og tok opp hånden. "Haha, morsomt du", sa du til Rebecca og snudde deg mot Justin. "Vel, det er hemmelig så Rebecca må også gå ut", sa Justin og så på Rebecca. "Greit, men bestevenniner forteller alt til hverandre uansett", ropte Rebecca og slengte døren igjen. "Hva var det da", spurte du Justin og så på han. "Okei, ene er at jeg har en kjole til deg som du må bare bruke i kveld og...", sa Justin og så deg inn i øynene. "Og...", sa du litt drømmende. Du så han rett inn i øynene du også og forelsket deg helt nesten. Han lente seg mot deg og var 5 cm unna deg. "Vil du", spurte han og tok tak rundt midjen din. 


Mer? 

Burde jeg ha historie maraton snart? Jeg kan ikke ha det denne uken, men neste? :-) 

HOKL

 

 

Put your hands down and click...Hei! Random tittel men det var for å gjøre det spennende. Jeg skal bare linke til 3 blogger og håper dere tar dere en tur innom disse. 

http://drewstory.blogg.no/ - SØT BLOGG! Hun skriver historier der og de er faktisk ganske brae. Jeg bruker å hjelpe henne litt med hun som skriver historier for ideer, og gramatikk, haha :-) Men bloggen er kjempe søt og jeg syns hun burde få flere lesere. Hun startet ikke for så lenge siden og hun som eier bloggen er borte i Canada, men en som heter Amalie blogger der nå og hun er en vennine av meg. Håper dere tar dere en tur innom denne her! :-) 

http://mybeliebers.blogg.no/ - Denne bloggen er kjempe søt! Er gjesteblogger der for en uke nå men belieberdreams og kusinen til hun som eier bloggen. Jeg og Belieberdreams skriver historier der og har nettopp startet med en historie som heter Love Me. Håper dere sjekker bloggen her og leser historien vår der, den skal bli kjempe bra! 

http://aisuru96.blogg.no/ - Kjempe søt blogg! Bestevenninen min skriver JB historier der og de er faktisk ganske brae! Hun skriver på en spesiell måte som gjør det morsomt å lese de på. Jeg elsker hvordan hun skriver og jeg er med i historien! Håper dere tar dere en tur innom. Håper dere tar dere en tur innom alle bloggene! Jeg syns de er kjempebra! 

Skriver historie del nå, så den kommer snart! :-) 

HOKL


 

Historie del 9 - Normal GirlRebecca gikk inn en dør og lukket den etter seg. "Så Hedda...", startet Justin mens dere sto der alene. 
"Hva er det", spurte du litt surt. "Jeg vet du ikke liker meg, men kan du ikke gi meg en sjanse", spurte han. "Ja greit", sa du og så bort. "Flott, vil du gå ut med meg", spurte han og smilte. "Hva? Nei? Er du ikke sammen med Selena", spurte du og så på han. "Vi har et åpent forhold", sa Justin og blunket. "Åja, men nei takk. Jeg går ut med folk jeg faktisk liker jeg", sa du og så bort igjen. "Men da kan jeg vise hvordan jeg egentlig er jo", smilte Justin. "Men jeg bryr meg ikke om hvordan du er. Jeg er ikke en belieber", sa du fort. "Er du ikke? Men du hadde det jo gøy med meg isted", sa Justin og så forvirret ut. "Javel, jeg kan gå ut med deg. Bare en date og hvis jeg syns det gikk greit kan vi gå ut en gang til sammen", sa du og så på han. "Ja, takk. Jeg vil bli bedre kjent med deg", sa Justin og ga deg en klem. "Ja, greit", sa du og smilte litt. "Bra, men konserten starter nå så vi snakkes", sa Justin og løpte ut på scenen. "Danserne da", tenkte du og åpnet døren hvor Rebecca hadde gått inn til. Der satt hun og snakket med Ryan og Chaz. Bestevennene til Justin. "Hvor er danserne", spurte du dem og så deg rundt. "Åå, Justin tullet bare. Rebecca skal ikke være OLLG, men noen andre skal det", svarte Ryan deg. "Åja, og dere er", spurte du for å være sikker på¨at det var dem. "Vet du ikke det", spurte Rebecca og så på deg. Du ga Rebecca et lite utrykk og hun nikket. "Joa, men må jo være sikker", sa du og satte deg ned ved dem. "Ryan her og Chaz der", sa Ryan og smilte til deg. "Hei på dere", sa du og smilte. "Og du er Hedda, ikke sant", spurte Chaz. "Ja, bestevenninen til Rebecca", svarte du og så på Rebecca. "Ja, vi vet", svarte Chaz og smilte til deg. "Forresten Chaz..", startet du men du stoppet. Amalie likte Chaz godt og du måtte bare få dem på date sammen tenkte du. "Ja, hva er det", spurte Chaz og smilte litt. "Ehh, kan du gjøre meg en tjeneste", spurte du og la til et søtt smil. "Spørs hva det er", sa Chaz usikkert. "Plis gå på date med venninen min bare en gang", sa du og smilte søtt. "Okei... Hvis du kysser Justin på daten deres", sa han og smilte. "What? Hvordan vet dere han fikk meg med på en date", spurte du forvirret. "Vi vet alt. Vi er bestevennene hannes", sa Ryan og lo. "Ja..., jeg kan ikke love", sa du usikkert. "Ikke noe kyss, ikke noen date med venninen din", sa Chaz og smilte. "Jeg...", startet du og så usikkert på Rebecca. 


Mer? 

BTW er gjesteblogger på http://mybeliebers.blogg.no/ med beliebersdream og kusinen til hun som skriver bloggen. Sjekk ut historien til meg og beliebersdream der? :-) 

HOKL
Historie del 8 - Normal Girl"Ja, hva skal du gjøre", spurte Rebecca når du og hun hadde kommet dere litt bort fra Thea. "Jeg venter, det er bare 2 uker igjen", sa du og smilte lett. 


"Ja, men vær forsiktig. Du vet jo hva Thea kan finne på", sa Rebecca urolig. "Ja, men jeg skal jo ikke gjøre henne noe", sa du og så på Thea og forsatt faket. "Uansett vær forsiktig", sa Rebecca og så på Justin som hadde fått kontakt med guttene. "Jaja, jeg skal gi henne hevn snart hvis hun gjør noe mot meg", sa du og smilte. "Da alle sammen, Justin skal holde en lite mini konsert for hele skolen", ropte læreren ut i klasserommet. "Ja, kan jeg være OLLG", spurte Thea og smilte søtt til Justin. "Jeg velger ikke hvem det skal være", sa Justin surt og så bort. "Hvem da", spurte Thea ut høyt. "Scooter", svarte Justin fort. Justin var tydeligvis sur for at Thea hadde dyttet deg. "Kom igjen, vi må til gymsalen mens Justin du går bak veien", ropte læreren ut. "Ja, kan jeg ta med meg noen", spurte Justin og smilte. "Ja, hvem da", spurte Thea og fikset litt på seg. "Hedda og Rebecca", sa Justin og smilte. "Søren", tenkte du. Du ville ikke bli med Justin. "Si nei", mumlet du lavt. "Jada, bare ta de med", sa læreren din og smilte til deg og Rebecca. "Svarte da", tenkte du og sukket litt. Selv om Justin var morsom og litt kjekk så ville du ikke bli med han.Du ville ikke ha kontakt med han i det heletatt. "Kom igjen da", sa Rebecca og smilte til deg. "Javel, men ikke noe kontakt med han etterpå", svarte du og gikk ved siden av Rebecca mens du, Justin og hun gikk mot gymsalen. "Vil en av dere være OLLG", spurte Justin plutselig."Jeg trodde du ikke valgte jeg", sa du og så på Justin. "Jo, jeg kan hvis jeg liker noen", sa han og rødmet. "Hva? Vi har kjent hverandre i mindre enn en time", sa du og gikk litt fortere. "Justin, ingen av oss liker deg", sa Rebecca og fikk tatt deg igjen. "Men kan ikke en av dere være OLLG da", spurte Justin søtt. "Nei", sa du og så ned. "Du kan velge en av oss, men ikke si hvem det skal være", sa Rebecca og blunket. "Rebecca", sa du oppgitt. "Stakkars da", sa Rebecca. "Javel, en av oss, men velg hun", sa du og dere kom inn til gymsalen. "Lover ingenting", sa Justin og blunket mot deg. "Hmm", mumlet du og dere ble med bakom scenen. "Dette er danserne mine", sa Justin og pekte på en gruppe gutter. "Oooo", sa du og smilte til dem. Du begynte å små gå litt mot dem men Rebecca trakk deg tilbake som at du ikke skulle gå til dem. Du sukket bare og forsatte og følge etter Justin og Rebecca. "Dette er garderoben min så jeg skal bytte nå", sa Justin og snudde seg mot dere. "Okei, hade", sa du uinterssert. "Vi snakkes", sa Rebecca. "Jepp", sa Justin og ga Rebecca en klem og så en til deg. Du følte deg varm når han klemte deg. Trygg for alt. "Jeg vet du liker meg", hvisket han inn i øret ditt. "Særlig", hvisket du tilbake og trakk deg unna klemmen fort siden du kjente du rødmet. Justin gikk inn og du og Rebecca ventet bare på han skulle bli ferdig. Døren åpnet seg litt senere og Justin kom ut med blomstrer. "Hva er de til", spurte du og smilte litt til han. "Til OLLG", sa han og smilte han også. "Åja, kult", sa du og så bort. "Jeg har valgt en nå", sa Justin lurt. "Åja, ikke si det", sa Rebecca og fniste. "Neivel, men hun må trene med danserne litt da", sa Justin og smilte. "Jeg kan være OLLG da", sa du raskt og smilte. "Nei, jeg valgte Rebecca da", sa Justin og så på deg søtt. "Åja"; sa du litt skuffet. "Ja, skal jeg gå inn til dem", spurte Rebecca og pekte mot en dør. "Ja, bare gå inn", sa Justin. Rebecca gikk inn en dør og lukket den etter seg. "Så Hedda...", startet Justin mens dere sto der alene. 

 
Mer? 

Blir kanskje ikke så mye blogging i dag siden det er sol ute her! Men bare kos dere med denne delen imens :-) 

HOKL


 

 

Historie del 7 - Normal GirlSORRY KORT DEL, skrev denne i 3 tiden om natten...

 

"Hvorfor sa du det? Nå får du bare at hun er jævelig mot deg jo", sa Rebecca og så på deg. "Ja, men hvis hun gjør noe jævelig mot meg, så skal jeg gjøre noe mot henne igjen", sa du og smilte lurt. 


"Ikke skad henne da", sa Justin og smilte skjevt. "Nei da", svarte du og kikket på Rebecca. "Er med, D-AHH", sa Rebecca og klemte deg. Du bare lo litt siden Rebecca kastet alltid noe morsomt inn når det var noe alvorlig. Du og Rebecca forsto hverandre veldig godt og hun støttet deg hele tiden. "Kom igjen, vi går inn", sa du og startet å gå. "Mhm", mumlet Justin etter og dere gikk inn i klassrommet igjen. Der satt Thea med resten av gjengen sin og alle så stygt på deg når du kom inn. "Hvorfor dyttet du Thea", spurte Sofie når du kom inn. "Unnskyld meg", spurte du og så på Thea. "Thea har fotalt oss alt. Hvordan kan du være sånn? Jeg trodde aldri du kunne gjøre noe sånt mot Thea", sa Michelle og klappet Thea på ryggen mens hun latet som hun gråt. "Hva? Hva i huleste har du sagt", freste du mot Thea. "Der gjør hun det igjen", skrek Thea. "Såså", sa Sofie og trøstet henne. "Thea, hva har du sagt? Jeg har ikke dyttet deg, du dyttet meg", sa du forvirret. "Jeg sa bare at du dyttet meg og det gjorde du", skrek Thea ennå høyere. Nå hadde læreren kommet bort til dere for å se hva som skjedde. "Hva skjer her", spurte læreren deres. "Hedda dyttet meg", sa Thea trist. "Hva? Jeg gjorde ikke det", sa du mot læreren din. "Hvorfor skriker hun da", spurte læreren din. "Hun faker", sa Rebecca surt. "Jeg faker ikke", sa Thea surt. "Du faker jo", sa Rebecca midt opp i ansiktet på Thea. "Jeg faker ikke", ropte Thea surt. "Dere, slutt! Må vi snakke om dette bare jeg, Hedda og deg Thea", spurte læreren Thea. "Nei", sa Thea lavt. "Flott", sa læreren og gikk. "Hevnen er søt", sa Thea og smilte. "Ja, hevnen er søt. Bare lyg mere til vennene dine du", sa du og snudde deg som at Thea fikk håret ditt i ansiktet (Om du har langt hår). "Ja, hva skal du gjøre", spurte Rebecca når du og hun hadde kommet dere litt bort fra Thea. "Jeg venter, det er bare 2 uker igjen", sa du og smilte lett. 


Mer? 

Sorry igjen... God natt! 

HOKL


 

 

Historie del 6 - Normal GirlDu åpnet munnen din for å si noe, men noen avbrøt deg. "Jaaa, du har det", hørte du plutselig Thea rope og kom springende mot dere. 


"Ehh", sa du og så på Thea. "Du har ødelagt alt jo", freste Thea mot deg. "Har jeg? Hva har jeg gjort", spurte du og reiste deg. "Justin er forelsket i deg og alt er bare din feil! Han er ikke forelsket i meg", freste Thea mot deg. "Unnskyld? Jeg kan ikke noe for det", sa du og så på Justin. Du merket at han rødmet og smilte litt imot deg. "Jo, du kan gå bort", ropte Thea. "Hvor da? Jeg går på denne skolen jeg også", sa du og lo litt. Noen ganger trengte hun for mye oppmerktsomhet og hun likte drama. "Hva feiler det deg", spurte du henne rett opp i ansiktet. "Meg? Hva feiler det deg", ropte Thea og dyttet deg ned på bakken. "Hva søren", ropte Rebecca og gikk forran Thea. "Flytt deg", freste Thea mot Rebecca. "Ingen skader bestevenninen min uansett hva", ropte Rebecca og hun var sur. "Nei vel", sa Thea og dyttet Rebecca til siden og kom mot deg. "Nei, slutt", ropte Justin og tok tak i Thea. "Hva? Kyss meg om du ikke vil at hun skal bli sparket", ropte Thea mot han. "NEI? HVA ER GALT MED DEG", ropte Justin og dyttet Thea til siden også. Rebecca hjalp deg opp og dere bare kikket på Justin og Thea. "Thea, bare slutt med dramaet", sa du stille. "Hva", spurte Thea surt. "Bare slutt med det. Det er ikke kult å lage drama", sa du stille igjen. "Nei vel, hevnen er søt", sa hun før hun løp tilbake til klasserommet igjen. "Hvorfor sa du det? Nå får du bare at hun er jævelig mot deg jo", sa Rebecca og så på deg. "Ja, men hvis hun gjør noe jævelig mot meg, så skal jeg gjøre noe mot henne igjen", sa du og smilte lurt. 


Sorry kort del, men skal starte på en ny historie med Beliebersdream som vi skal skrive mens vi gjesteblogger til http://mybeliebers.blogg.no/ imens :-) 

Mer? 

HOKL


 

 

 

Historie del 5 - Normal GirlDu reiste deg opp og gikk til Rebecca som sto ved Justin og Thea. "Slutt", ropte plutselig Justin høyt. 


Du så rart på Justin og han smilte bare søtt til deg. "Hva skjer", spurte du og så på Thea. "Hun er drit irritenede", sa Justin rett ut. "Unnskyld meg", spurte Thea og tok armene i kryss. "Du henger over meg hele tiden. Jeg er en vanlig gutt bare med et talent", sa Justin og så på deg. "Tard", sa Thea og gikk. Så klart ville hun ikke gi slipp på han, men nå ville hun bare være kostbar. "Endelig", hvisket Justin stille. Du og Rebecca begynte bare å le høyt. Han var faktisk litt søt og morsom samtidlig men du likte jo han ikke. "Du er morsom du", sa du og dultet borti han. "Jah, jeg er det", sa han kjekt og smilte. "Du er ikke kjekk altså", sa du og lo litt. "Jo, jeg er kjekk så klart", sa han og smilte kjekt engang til. "Nei, du er ikke det", sa du og ristet på hodet. Rebecca bare lo siden dere hadde så klart få til å starte å flørte. "Jeg går", sa du og til skapet ditt. Du låste opp og tok jakken din og på deg skoene. Dere gjorde ingenting nå siden Justin var der. Du gikk ut og satte deg ned på en benk. Du sukket og tok opp mobilen din. Du måtte kanskje ringte til din andre bestevennine Amalie og si at Justin var på skolen din. Hun var en stor fan av han, men du likte henne godt. Det ringte og hun tok den nesten opp med en gang. 

- Hallo? 

- Hei Amalie, det er Hedda, sa du og smilte litt for deg selv. 

- Hei Hedda! Jeg savner deg og Justin Bieber er i Trondheim! Tenk på det, hylte hun. 

- Ja, jeg vet. Han er på skolen min nå.

- Wææ! Nå tuller du med meg. 

- Nei, jeg mener det, vi snakket sammen i sted.

- Jaja, ta en video så tror jeg deg, og den må være av når han synger! Må gå, læreren kommer, hade søta, sa hun og la på. 

Hun tror ikke på meg jo, tenkte du mens du la mobilen din ned i lommen igjen. "Hei", hørte du Rebecca sin stemme si. "Hei", sa du og så opp. Det var ikke bare Rebecca som kom men også Justin. "Hei", sa Justin smilende. "Heihei", sa du og begge satte seg ned ved siden av deg. "Jeg snakket med Amalie, hun tror meg ikke", sa du til Rebecca. "HA-HA", sa Rebecca og pekte på Justin. "Hva? Har jeg gjort noe", spurte Justin forvirret. Du åpnet munnen din for å si noe, men noen avbrøt deg. "Jaaa, du har det", hørte du plutselig Thea rope og kom springende mot dere. 


Mere? 

En del til i kveld eller i morgen når jeg våkner? :-) 

HOKL


 

 

 

Kommer mere i kveld!Hei, det kommer en del til snart! Jeg har vært dårlig til å blogge så det kommer en eller 2 deler til i kveld nå :-) Håper dere gleder dere, det kommer mere drama i historien også! Snart ferdig med del 5 nå, så den kommer kanskje om 5-10 minutter hvis jeg er rask! Måtte bare si det så dere ikke legger dere! Hahaha :-) HOKL

Historie del 4 - Normal GirlSTOR TAKK TIL Beliebersdream, tusen takk for imagine og det lille imagine! Takk for at du holder bloggen min oppe mens jeg er borte! :-) <3 Tusen takk! 

 

Du reiste deg fort opp og skulle til å gå til Rebecca men du snublet over stolen og datt ned på bakken. "Så flaut", tenkte du og merket at alle sprang mot deg. 


 "Går det bra", ropte Rebecca nærmest til deg. "Jaja", sa du og satte deg halveis opp. "Skal jeg hjelpe deg", spurte Justin deg. "Nei, det går fint", sa du surt til han og reiste deg opp. Du merket at du fikk et stygt blikk fra Thea denne gangen også. Hun ville sikkert ha Justin for seg selv, og det kunne hun jo få, tenkte du mens du smilte et lite smil til Justin bare for å gjøre henne sjalu. "Sikker på at deg går bra", spurte Justin deg og holdt armen din litt. "Jaja, det går bra", sa du med et smil. Du gikk litt rart først men så gikk det greit og du satte deg ned på en stol mens jentene sto forsatt rundt Justin. Rebecca kom mot deg og smilte. "Hva smiler du for", spurte du og så på at Rebecca satte seg ned ved siden av deg. "Merket du ikke at Justin brydde seg mere om deg når du datt enn når Thea datt", spurte hun og så på deg. "Nei", sa du spørrende. "Det er sant da. Se han stirrer på deg forsatt", sa Rebecca og så på han. Du snudde deg mot han og merket at han stirret på deg veldig mye. "Herregud, du har rett jo", sa du og snudde deg mot Rebecca igjen. "I know everything about love", smilte Rebecca. "HA-HA, han er ikke forelsket i meg", sa du og rødmet litt. "Jo, han ser på deg på en spesiell måte og se hvor mye Thea flørter men han bryr seg ikke", sa Rebecca stolt. "Du har så rett", sa du og nikket. "Og nå kommer han hit snart", sa Rebecca og stirret på Thea. "Hva? Det tror jeg ikke", sa du og så på Justin, men der tok du feil. Du merket at Justin vridde seg unna Thea og kom mot deg. "Shit", hvisket du og så på Rebecca. "I know everything", mimte Rebecca med leppene sine. "Hei, du er...", spurte Justin og smilte søtt. "Hedda", sa du smilende. "Hei Hedda, Justin jeg", sa han og tok deg i hånden. "Nei, sier du det", sa du sarkastisk. Rebecca dultet borti deg og du så ned i bakken. "Vel... Hvorfor er ikke du som de andre jentene", spurte han og ventet spent på svar. Du så litt på guttene og smilte. "Fordi jeg er ikke som som de. Jeg er mer som en guttejente jeg", svarte du og reiste deg opp. "Men..", startet Justin. "Talk to the hand", sa du og gikk til guttene. 

Justin sitt synspunkt:

Jeg merket at Hedda var det noe med. Hun var ikke som som alle de andre jentene og heller ikke venninen hennes. De begge var det noe med men jeg kunne ikke si hva. Venninen hennes het Rebecca og hadde et søtt smil. Når jeg så på Hedda følte jeg meg utrolig varm. De andre jentene var helt okei, men Thea merket jeg var en bitchy jente (haha, sorry for det ordet). "Justin", ropte Thea. "Ja", sa jeg og himlet med øynene mot Rebecca. Hun bare fniste litt og smilte. 

Tilbake til ditt: 

Jeg snakket med guttene og de kunne ikke tro at jeg sa "talk to the hand" til Justin. De flirte virkelig mye når de så jeg gjorde det. "Hedda, du er ikke litt slem mot han? Det ser ut som han liker deg", sa Henrik, en av de flinkeste guttene i klassen. "Jo, kanskje jeg er det", sa du usikkert og så på Rebecca som smilte til deg og tok tommelen opp. Hva betyr det, tenkte du og så rart på henne mens du ristet på hodet. Du reiste deg opp og gikk til Rebecca som sto ved Justin og Thea. "Slutt", ropte plutselig Justin høyt. 


Mer? 

Hva syns du om historien så langt? 

Sorry den kom litt sent, kom nesten nettopp hjem! 

HOKL


 

Mini imaginesHer kommer småe imagines! :D

1.  Du holder opp en bamse og ser på den. < Ntå, er ikke den søt?> sa du og viste den til Justin. < Nei.. Jeg vet om en som er mye søtere....> sa han flørtende tilbake. < Oja?.. Hvem da?> sa du og lente seg mot ham. Han gjorde det sammen, men du kjente ikke leppene hans. < Godteri!> ropte han og holdt godteriposen for deg. 

2. Du satt rolig på sofaen og så på tv. < KILL!!> ropte Justin og ristet på deg. Du skvatt og begynte å hylskrike! < Justin!! Hva har jeg sagt om å skremme meg?!> ropte du sint. < Etter skremming, kyss meg> sa han og lente seg mot deg. Du ga han ett kyss også smilte du.

3. Du sitter og ser på Disney Channel, WOWP (Wizard of Waverly Place). < Hva ser du på?> spurte Justin og satte seg vedsiden av deg. < Det> sa du og pekte på tven. Han så på at Alex kyssa Macen når det regna. < Ntååå..> sa du rolig. Han så på deg, også dro han med deg ut til hagen. Han tok på vannsprederen og det kom masse vann over dere. < Hva?> sa du og så på han. Han kysset deg ømt og du bare smilte. < Ntååå..> sa du og smilte.

Har skrevet dem sjøl, og jaa.. De var litt raree xD 

Gjestebloggeren, Beliebersdream 

IMAGINEHei! Beliebersdream her!


< Har du noen gang møtt Justin Bieber?... . Det har JEG! Og han er ikke den personen alle tror han er.. Her er min sanne sannhet om Justin Drew Bieber.> sa du og så på videokamerea.
------ 

Du tok med deg fotballbagen og løp ut døra og bortover til fotballcup'n. Du er en 17 år gammel jente som elsker fotball, og du har spilt det helt siden du var liten. Fordi faren din ønska seg en gutt, men istedenfor fikk han en jente, og det var deg. Han gjør alltid gutteting med deg, og du synes egentlig det er helt greit.. Fordi takket være han, så har du funnet noe du er god i... Fotball. 

< Der er du!> ropte treneren da hun så deg komme løpende med bagen på sida. < Jaa> sa du anpusten og slapp baggen din rett ned. < Aahhh!> ropte Amber og bøyde seg ned. Du hadde sluppet baggen på foten hennes. < Ups, sorry!> sa du og tok opp bagen igjen. < Greit, da kan dere jenter begynne å varme opp! Og gjør det ordentlig, vi skal vinne dette!> ropte treneren deres. Dere nikket og begynte å små løpe litt. Du tok opp håret ditt i en hestehale og tok vekk pannluggen din på sida med lus. < Gruer du deg?> spurte Amber og løp vedsiden av deg. < Nei?.. Ikke i det heletatt> sa du og smilte. < Hey, dere!> sa Christina og kom vedsiden av dere. < Hei Chrissi> sa du og løp litt fra dem. < Vent, jeg må si dere no> sa hun og løp etter deg. < Hva da? Vi må oppvarme oss ordentlig hvis vi skal vinne dette> sa du serriøs. Dere tapte sist gang, 3-2.. Og det gikk skikkelig innpå deg, etter det så har du blitt skikkelig konkuranse menneske. < Justin Bieber skal se på> ropte Christina. < Åja, så kult da> sa du og smilte. < Hallooo?.. Justin Bieber!> ropte Amber i øret ditt

< Jaa! Jeg hørte henne første gangen!> ropte du tilbake. < Er ikke du en fan?> spurte Christina. < Nei?.. Ikke akkuratt> sa du og løp fra dem. Du måtte fokusere, du tok ballen fra bagen din og løp med den. Du nærma deg målet og sikta på hjørnet. Du begynte å sparke den, men den gikk en annen vei. Den hadde gått mer til høyre en du trudde, så den traff en gutt. < Shit!> ropte du og løp mot gutten. Gutten tok opp ballen og så seg rundt. < Her!> ropte du og vinka til ham. Han smilte og vifta med hånden, du snudde deg bak.. men ingen var bak deg. < Meg?> ropte du. < Hvem ellers?> spurte han og smilte. Du løp bort til han og han ga deg ballen. < Takk> sa du og smilte. < Hey, lykke til da.. Og prøv å treff målet nestegang> sa han og smilte. Han hadde på seg rød caps som matchet solbrillene han hadde på seg. < .. Ja.. Hei, jeg er ''Dittnavn''> sa du og rakte han hånden, mens den andre hånden holdt du ballen. < Hei, Justin> sa han og tok av seg solbrillene og shaket litt på hånden. < Hey, du er Bieber gutten!> sa du og smilte. < Ja, hei> sa han og blunket til deg. Han hadde faktisk blitt mye kjekkere, sist gang du så ham på Tv, hadde han den rare sveisen.. Han drev og flippet håret heletiden, noe som var irriterende, men nå så hadde han klippet det.. < Hot..> sa du lavt og begynte å shake i knærne. < Hva sa du?> sa han og smilte. < Ikke noe> sa du og smilte.

< Vel, lykke til> sa han og åpna armene sine. < Ehm, takk> sa du og ga han en klem. Han luktet parfyme, utrolig godt. Du slapp ham også løp du tilbake til de andre jentene. Du hadde nettopp møtt Justin Bieber, og du hadde fått en klem av Justin Bieber! < iip!!> sa du og smilte stort. < Omg, fortell meg alt!> ropte Amber og stod foran deg. < Fortelle hva?> sa du og så rart på henne. < Duh, vi så at du snakket med Justin Bieber, hva sa han da?> spurte Christina som stod vedsiden av henne. < Nei, han sa bare lykke til> sa du og smilte. Du snudde deg tilbake og så at Justin satte seg ned vedsiden av en kar med solbriller. < Fokus..> ropte treneren og så på på deg. < Ja, selvføgelig> sa du mens du stirret på Justin. Han så tilbake på deg og smilte. < ''Dittnavn''!! Du er stjernespillern, fokus, fokus fokus!< sa treneren din og knipset foran øyene dine. Du blunket og snudde deg mot treneren. < Ja!> sa du og smilte. < Kom igjen, ut på banen!> ropte treneren. Dere løp ut, og du stod på midtbanen, du var midtspiller, som betydde at du måtte hjelpe alle. Dommern blåse på fløyta og de andre starta med ballen.

Det hadde gått noen sekunder og du hadde ballen allerede. Du svingte gjennom spillerne og kom nærmere målet. Da du var på vei til å skyte hørte du at Justin heiet på deg. < GO ''Dittnavn''!!> ropte Justin og du bare smilte. Du skøyt ballen og du bomma. < Fack> sa du og løp fort tilbake. De 30 minuttene var de verste minuttene ever, du klarte ikke å skyte ordentlig, du bommet flere ganger. Var det fordi Justin var her? Fordi du ville leike deg foran han? Hva er det som skjer med deg?. < ''Dittnavn'', hva i helvete skjedde der ute?> ropte treneren mot deg. Du stirret på henne også drakk du vann fra flasken din. < Jeg vet ikke..> sa du rolig. < Vel, du hadde ballen flere ganger, du hadde sjangsen flere ganger.. Men du bommet hver gang!..  Amber, du skal ut for ''Dittnavn''> ropte treneren. Amber reiste seg med engang og begynte å hoppe opp å ned. < Hva? Du kan bytte meg ut!> ropte du og så på treneren. < Jeg kan ikke risikere at du mister ballen igjen> sa treneren din. Kampen begynte igjen og du satt på benken. < Fuck det> mumla du til deg selv.

< Hei, hvorfor sitter du her?> hørte du Justin si bak deg. Du snudde deg og reiste deg med en gang. < Nei, jeg faila flere ganger> sa du skuffa. < Jeg synes du var flink> sa han og smilte. Du begynte å le, < tuller du?.. Det var det verste minuttene ever> sa du og kom nærmere han. < Du er bare nervøs> sa han og holdt hånden din. < Nervøs?.. fotballkamp? Pøøh> sa du og lo. < Jeg vet hvordan det er å være nervøs, du må bare late som at du bare spiller.. vanlig> sa Justin og smilte. < Vanlig?.. Vi kan ikke tape, jeg må spille alt jeg kan> sa du fort og ble fort sliten. < Breathe...> sa han rolig og pustet inn. Du gjorde som han sa, også slapp han den ut.. Du gjorde det du også. < Føler deg bedre?> spurte han og smilte. < Ja, på en måte> sa du og så på ham. < Nå, gå ut å spill vanlig> ropte Justin og ga deg ett kyss på kinnet. Du smilte også gikk du tilbake til treneren. < Trener, jeg kan spille!> sa du bestemt. < Nei.. Sett deg> sa hun og pekte på benken. Du snudde deg mot Justin og han ga deg bare ett tegn på å fortsette. < Trener! Jeg vet at jeg kan klare dette! Du har sett meg spille før!> ropte du. Treneren din så på deg også nikket hun. < Amber!! Ut> ropte hun og Amber løpte ut. Du forta deg inn på banen, Christina sentra til deg og du løp med ballen mot målet. 

< Vanlig..> sa du til deg selv og løp gjennom spillerne. Stillingen var fortsatt 0-0.. Det er bare noen sekunder igjen, det er nå eller aldri. Du bare tenkte at du var hjemme med faren din og spilte fotball. Du skøyt ballen alt du kunne og den fløy fort. Den traff stanga og den kom fort tilbake til deg. Du skyndte deg med å nikke den og den gikk rett inn i mål!
 
Dommern blåste på fløyta og kampen ble slutt. < YEAAHH!!!> ropte du og begynte å løpe tilbake til lagkameratene dine. < Yeaah!> ropte alle sammen og hoppet rundt. Du ga highfive til alle sammen, og dere begynte å løpe overalt!  Du så Justin stå der alene, du løp fort bort til han og kastet deg over ham. < Thank you, thank you, thank you!> ropte du og klemte han hardt. Han klemte deg tilbake og smilte. < Jeg visste at du kunne klare det> sa han søtt. < Takket være deg> sa du og smilte. < Så, har du lyst til å bli med på date?> spurte Justin deg plutselig. < Serriøst?> øyene dine ble store og du så sjokka på ham. < Ja?> sa han og smilte. < Jaa.. Greit> sa du glad og klemte han igjen. Du snudde deg mot vennene dine og smilte stort, de bare stod og stirret på dere. < JEG SKAL PÅ DATE MED BIEBERFYREN, HAH!> ropte du glad. Justin begynte å le og det gjorde vennene dine også. 
------

< Her er min sanne sannhet om Justin Drew Bieber, han er den mest perfekte gutten i hele verden. Han er...> sa du men Justin avbrøyt deg. < Hva gjør du babe?> spurte han og holdt rundt deg bakfra. < Ikke noe, bare blogger> sa du og smilte og snudde deg mot ham. Han holdt rundt midjen din og du rundt nakken hans. < Oja.. > sa han og lente seg mot deg. Og dere kysset ømt.

 SLUTT!
Har ikke lest gjennom, skrev den gjennom i full fart. Kom hjem klokka 19:30! Så sorry hvis det blir noe feil!
Hva synes dere om Imagine'n? :)
Btw, jeg skal skrive en ny del på Beliebersdream nå, så det kommer ut veldig snart! Måtte bare fokusere på denne bloggen først!

Gjestebloggeren, Beliebersdream 

 

Historie del 3 - Normal GirlDu fant frem en søt sommerkjole og la den frem. "I morgen blir det mye drama", mumlet du før du la deg i sengen og sovnet. 


Du våknet av alarmen din pipe og så sto du opp. Du gikk inn på badet og sminket deg og ordnet håret ditt. Du tok på den søte kjolen din og så gikk du ned for å spise frokost. 


(Imagine) 

Du spiste fort og så tok du sekken din. Du tok bøkene dine oppi og så gikk du ut av huset og ventet på Rebecca. Rebecca kom gående og så veldig pyntet ut. "Har du pyntet deg eller", sa du og lo litt. "Litt", fniste hun og dere begynte å gå. "Hvorfor? Justin", sa du og lo litt. "Ja, litt for han. Må jo gjøre et godt inntrykk", sa hun og lo. Du skjønte henne godt at hun ville gjøre et godt inntrykk, men du ville ikke ha noe med Justin å gjøre i det heletatt. Dere kom frem til skolen og du slengte som vanlig fra deg jakken din og skoene dine. "Gleder meg litt jeg", sa Rebecca spent. "Ikke jeg", sa du og satte deg ned på stolen din. "Hei dere", sa Michelle og satte seg ned ved siden av deg. "Hei du", sa du og ga henne en klem. "Gleder meg så mye til Justin kommer", sa hun og smilte. Du merket at hun hadde også pyntet seg litt ekstra for Justin og du sukket bare. Timen startet og du så på alle jentene. Alle hadde pyntet seg veldig mye men ikke du. Du så helt vanlig ut. "Herregud, pynter dere dere for Justin eller", spurte Jens og lo litt så hele klassen hørte det. "Ja, er det noe galt", sa Thea surt tilbake. "Nei, men dere kunne ha gjort som Hedda og ikke pyntet dere så mye", sa Lukas og så på deg. Du bare smilte og følgte med på læreren. "Wow, alle jentene har pyntet seg untatt Hedda jo", var det første læreren sa når hun kom inn. "Ja", fniste Thea og så stygt på deg. "Har jeg gjort noe", tenkte du og så ned i pulten. Læreren snakket lenge og så nevnte hun Justin. Hun sa at alle skulle holde seg rolig og være forsiktige. "Ja, særlig som om jentene gjør det", hørte du Fredrik si. Du smilte litt for du var jo den som ikke hadde pyntet deg så mye og så på Rebecca. Hun fniste bare og rødmet. "Så dere jeg henter Justin og ikke bråk mens jeg er borte", sa læreren din og gikk ut av klasserommet. Alle begynte å snakke med en gang og bråkte veldig mye. Etter noen minutter kom læreren din inn igjen og smilte. Hun hadde Justin med rett bak seg. Læreren ga dere et tegn til at dere skulle reise dere så dere gjorde det og du merket at alle jentene smilte stort untatt deg og Rebecca. "Jeg blir gal", hvisket du til Rebecca. "Jeg også", hvisket Rebecca og fniste. "Klasse. Dette er Justin Bieber", startet læreren men jentene begynte å hyle. De sprang opp til han og sto rundt han. Guttene kom mot deg og satte seg ned ved deg. "Du er jo helt vanlig rundt han jo", sa Fredrik og så på deg. "Ja? Han er ikke drømmen min altså", sa du og så på Rebecca. Hun ville hilse på han uansett. "Åja, men hvem er drømmen din da", spurte Lukas og så på deg. "Vet ikke, men ikke han", sa du og krysset armene dine. Du merket at Justin så litt på deg og guttene og bare smilte søtt. Du snudde deg fort og smilte til guttene som satt rundt deg. Du så på Thea fra øyekanten av og så at hun "datt". Hun gjorde det så klart med vilje. "Auuu! Foten min", skrek hun og så på Justin. "Går det bra med deg eller", spurte Justin og hjalp henne opp. "Ja, nå ja", sa hun flørtende. "Bra", sa Justin og slapp henne og snudde seg mot guttene og deg. Du reiste deg fort opp og skulle til å gå til Rebecca men du snublet over stolen og datt ned på bakken. "Så flaut", tenkte du og merket at alle sprang mot deg. Mer? 

Siste del før jeg drar nå, kommer sikkert mere i kveld :-) I 12 tiden tror jeg. 

HOKL 

 

Historie del 2 - Normal GirlTenk på det da", sa Thea spent. "Ja, tenk på det", mumlet du og så på Rebecca. 


Rebecca så på deg og nikket bare. Hun forsto hva du tenkte. Du ville ikke møte Justin i det heletatt og nå skulle han komme til skolen din. Frimenuttet ble over og alle dere gikk inn igjen. Du satte deg ned ved siden av Rebecca og Sofie denne gangen. Dere kunne sitte hvor dere ville når dere hadde time. Det var veldig bra, men dere var jo bare 15 stykker i klassen din. 8 gutter og 7 jenter var dere. "Jeg gleder meg til han kommer jeg", sa Sofie når læreren din kom inn. "Ja, ikke jeg", sukket du. "Hvorfor ikke", spurte Sofie og reiste seg opp. Dere måtte alltid stå når læreren deres kom inn. "Fordi han er en player", svarte du og reiste deg opp også. "Nei, han er jo ikke det", sa Sofie og smilte. "Neida", sa du og satte deg ned igjen. "Vi kommer sikkert ikke til å snakke med han da", sa Rebecca støttende til deg. "Nei, du har jo rett. Thea kommer til å henge over han hele tiden", hvisket du tilbake. "Haha, yea", svarte Rebecca og fniste litt. Resten av dagen gikk fort og det var ingenting som skjedde. Alle snakket bare om Justin Bieber. 

 

"Åhh, jeg er så lei av at alle snakker om Justin Bieber", sa du når du og Rebecca var på vei hjem sammen. "Ja, jeg også egentlig", sukket hun. Du og Rebecca var nesten naboer og bodde bare 3 hus unna hverandre. Dere brukte alltid å gjøre lekser sammen eller være sammen etter skolen. Faren din jobbet i avisen og det gjorde faktisk faren til Rebecca også. Moren din jobbet ofte i utlandet og var opptatt masse der. "Skal vi være sammen i dag også eller", spurte Rebecca mens dere gikk. "Ja, det kan vi. Vi har jo ingen lekser nå heller", sa du og smilte. "Vet, det er så godt! Heller ingen prøver", sa Rebecca glad. "Det er så bra! Jeg er virkelig glad for at det er sommerferie nå", sa du og smilte. "Jeg også. Hva tror du at du får i snitt? Vi begge har jo bare fått 5'ere og 6'ere", sa Rebecca glad. "Jeg vet. Vi har gjort det så bra i år og vi burde virkelig få et bra snitt", sa du. "Ja, enig", sa Rebecca og dere kom frem til huset ditt. "Kan jeg legge fra sekken min så kommer jeg til deg om 5 min", spurte Rebecca når du låste opp døren. "Ja, greit søta", sa du og åpnet døren. "Snakkes", ropte Rebecca og gikk vidre bortover. Du var hjemme alene som du brukte nesten alltid å være, men du likte det også. Du slengte fra deg sekken og tok deg et glass vann. "Godt", mumlet du og satte deg ned i sofaen. Du slo på tven og så på Friends. Du likte serien godt og flirte masse av det. Etter 5 minutter ringte det på døren og Rebecca kom inn. Dere brukte aldri å åpne for hverandre siden dere visste hvem det var. "Hei", ropte du til Rebecca og skrudde av tven. "Hei du! Mamma snakket om Justin Bieber til meg", sukket Rebecca og satte seg ned ved siden av deg. "Å? Hva sa hun", spurte du og snudde deg mot Rebecca. "Hun sa bare at han skulle komme til Trondheim i morgen og at jeg ville sikkert møte han. Hun tror jeg liker han", sa Rebecca og himlet med øynene. "Haha, det tror broren min også", lo du. Dere så litt på tv og så gikk dere ut og koste dere med is. Etter det var klokken 9 så dere begge dro hjem. "Sulten, Thomas", ropte du for å høre om broren min var hjemme. "Ja? Jeg er her med kjæresten min", ropte han tilbake. "Javel, kos dere", ropte du tilbake og satte en pizza inn i ovnen. Etter 10 minutter var pizzaen ferdig og du tok med deg pizzaen opp til rommet ditt. Du tok et pizza stykke i hånden mens du kikket etter noe til å ha på deg til i morgen. Du fant frem en søt sommerkjole og la den frem. "I morgen blir det mye drama", mumlet du før du la deg i sengen og sovnet. Mer? 

Sorry, kjedelig del... Kommer drama senere :-) Men jeg får besøk så kommer mere når jeg kommer hjem fra konserten! Imens skal Beliebersdream skirve imagine til dere :-) 

HOKL

 

 

 

 

Historie del 1 - Normal Girl2. gang jeg skriver dette... Ble ferdig med hele første gangen men så var jeg så flink jeg lukket hele.. -.- Men her er 1. del! 


Du er 16 år og går faktisk på en engelsk skole. Du bor i Norge, Trondheim og trives kjempe godt. Du har gode venner og er passe populær. Du er også pen og er glad i å danse og  Det er bare 15 stykker på hele trinnet ditt så dere er bare en klasse. Du er gode venner med alle, tilogmed guttene. Du har ikke kjæreste, og hadde hatt 1 kjæreste som heter Jens. Du bor med faren og moren din og har en storebror som er 18. 

------

Du sprang nedover gaten som vei til skolen. Det var bare 2 uker igjen og så var det endelig sommerferie. Du var ikke forsent ute, men du ville ikke kommer sent siden det var bare 2 uker igjen. Du sprang inn til skolen og åpnet skapet ditt. Du slente bare inn jakken din og skoene dine før du gikk inn til klasserommet. "Hei", sa du til Rebecca bestevenninen din og satte deg ned ved siden av hun. "Heia", sa hun og tok penaltet sitt opp. Læreren startet med å undervise og det var spansk time. "Har du hørt det", hvisket Rebecca mens dere skrev spansk ord ned. "Nei? Hva da", spurte du og så på læreren imens. "Justin Bieber er i Norge nå og kommer til Trondheim i morgen", hvisket Rebecca til deg. Du og Rebecca var ikke særlig fans av Justin Bieber men det var resten av jentene i klassen din.  "Hva? Alle jentene kommer til å gå helt ville", hvisket du tilbake og så på henne. "Jeg vet", ropte Rebecca ut i klasserommet. "Rebecca, Hedda, er noe galt", spurte læreren dere. "Ehh, nei. Så klart ikke", svarte du fort og fniste litt. Alle i klassen stirret på dere og så på læreren også. "Ja, okei. Slutt å snakk med hverandre nå", sa læreren og snudde seg. "Det var nære på", sa Rebecca og lukket igjen boken sin. Du nikket og smilte. 

 

Det ble frimenutt etter noen timer med spansk og engelsk og norsk. Du og Rebecca satte dere ned på en benk og resten av jentene kom til dere også. "Har dere hørt det", spurte Thea en av jentene som ville ha mest oppmerksomhet og virket "blond" rundt folk for å få det. "Hva da? Justin Bieber", spurte du og så på henne. "Ja, han kommer hit", ropte hun og smilte stort. "Til Trondheim ja", svarte Rebecca og så på deg. "Jaja, samma det vel. Jeg skal møte han", sa Thea. "Jaha? Hvordan skal du møte han da", spurte du og så på henne. "Jeg skal "falle" når han er i nærheten og da kommer jo han sikkert til å komme og hjelpe meg", sa hun og smilte. "Ja, så du skal bare falle når han er like ved deg", spurte du. Resten av jentene begynte å le siden det hørtes så rart ut at hun skulle bare falle. "Ja, herregud. Dere forstår det ikke jo", sa Thea og krysset armene sine. "Vi forstår, men det høres så rart ut", sa du og fniste. "Ja, okei", sa Thea surt. "Jeg går bare til guttene litt jeg", sa du og reiste deg. "Okei", sa Helene en av den søte i klassen. Du gikk bort til guttene som spilte fotball og begynte å spille litt med dem. "Så har dere hørt det", spurte du dem. "Hva da", spurte Jens en av guttene som var gal etter fotball og x'en din. "Justin Bieber kommer til Trondheim i morgen vel", svarte du og sparket ballen inn i mål. "Jaja, jeg hørte det fra Thea", sa Lukas en som hadde vært forelsket i deg siden 7. klasse. "Bare jeg ikke ser han så går det bra", sa Fredrik og hentet ballen. "Justin Bever er jo homo da", svarte Jens og lo. Resten av guttene lo untatt Lukas. "Tosk jo, han er jo ikke homo", svarte du og dultet borti Jens. "Jo, det er han det", sa Jens og så rart på deg. "Han har hatt kjæreste og det var en jente", svarte du og himlet med øynene. "Ja, who cares", sa Jens og begynte å sentre fotball i en ring igjen. "Mhm", mumlet du og gikk tilbake til jentene. Du satte deg ned på benken og Thea, Sofie, Michelle, og Helene smilte stort. Du så på Rebecca og hun bare satt der helt vanlig. "Hva har skjedd? Dere smiler jo som hester", sa du og lo litt. "Herregud, jeg klarer ikke å si det. Si det du Sofie", sa Thea og dultet borti Sofie. "Nei, fortell du Michelle", sa Sofie og smilte. "Okei, Justin Bieber skal komme til skolen vårres i morgen", ropte Michelle og smilte. "HVA", ropte du og dunket hodet ditt i hånden din. "Læreren sa det i sted. Tenk på det da", sa Thea spent. "Ja, tenk på det", mumlet du og så på Rebecca. 


Mer? 

Hva syns du om historien så langt? 

Sorry hvis denne ble litt kjedelig...

HOKL


Normal Girl...Hei! Starter på en ny historie nå og den heter Normal Girl. Jeg kommer ikke til å bruke Dittnavn men navnet mitt Hedda. Jeg skriver forsatt i du - form så du kan tenke deg at du er i historien selv! Jeg finner bare på noen navn underveis ellers kan du kommentere navnet ditt og jeg kan bruke det hvis du vil. Jeg håper dere liker den og jeg starter å skriver den nå :-) 

Gleder du deg? 

HOKL

Historie del 70 - Like heaven SISTE DELLegger ut siste del nå så skal jeg starte på en ny historie med en gang! Skal på konsert i kveld så Beliebersdream skal poste noen innlegg for meg mens jeg er borte! :-) Kos dere med siste del! 

 

"WÆÆÆ, jeg er så glad på dine vegne og Justin, wow", sa Janne og smilte. "Ja", sa du og smilte. "Kom igjen, dette må vi ferie", sa Janne og dro deg og Justin med ut. 


Janne dro dere ut med på en resturang og dere koste dere der med å spise frokost. Du og Justin måtte fortelle om alle planene deres og det eneste dere tenkte på var et stort hus, 3 barn, og at dere begge skulle ha jobber dere trivdes med. 

 10 år senere...

Du og Justin hadde flyttet inn sammens og hadde giftet dere for lenge siden. Dere hadde fått 1 barn som het Alexander og du var nå gravid igjen. Dere bodde forsatt i Atlanta og du brukte å besøke Janne veldig ofte. Du hadde gode venner som du brukte å dra på besøk til en gang i uken i hvertfall. Justin hadde forsatt en karriere, men han spilte inn flere filmer denne gangen. Han sang forsatt også, men var oftere hjemme med deg og Alexander. Alexander var 3 år og hadde allerede fått vært med i en film. Du hadde synget og vært med på noen filmer selv også. "Mamma, jeg er sulten", klaget Alexander. "Jaja, jeg kan lage litt mat til deg da", sa du og bærte Alexander med inn på kjøkkenet hvor Justin sto. "Hei søta", sa Justin og kysset deg på munnen. "Hei kjekken", sa du og satt Alexander i stolen sin. "Forresten jeg har snakket med noen som vil lage film med deg", sa Justin og holdt rundt midjen din. "Jaha? Og hva sa de", spurte du og kysset han på kinnet. "Vel...De vil lage en film om meg og deg, og det skal handle om livet ditt", sa Justin glad. "Virkelig", spurte du mens du lagde en brødskrive. "Ja, virkelig og gjett hva den skal hete", sa Justin lurt. "Jeg aner ikke jeg. Livet med Dittnavn", spurte du og fniste litt. "Neinei", lo Justin den søte latteren sin. "Haha, nei vel. Er det noe med liv", spurte du og severte Alexander brødskriven sin. "Nei, er ikke det", sa Justin og kysset deg på kinnet. "Åhh, jeg gir opp da", sa du og satte deg ned på en stol. "Den skal hete Like heaven", sa Justin og smilte. "Hvorfor skal den hete Like heaven", spurte du og så på han. "Fordi de syns du har det perfekte liv, eller vi 2 da", sa Justin og smilte. "Ja, det er virkelig Like heaven", sa du og klemte Justin. 

THE END! 

Hva syns du om historien min? 

Gleder du deg til neste? 

HOKL 

 

 

 

Historie del 69 - Like heaven"Ja, hva er det", spurte du og smilte. "Jeg lurte på om...", startet Justin. 


"Om du ville gifte deg med meg", spurte Justin og gikk ned på kneer. "Justin, jeg...", prøvde du men Justin avbrøt deg. "Jeg elsker deg så mye og vil aldri gi slipp på deg", sa Justin og tok frem en liten eske. Du var forsatt bare 16 år, men ville du tilbringe resten av livet ditt med Justin? Du hadde så vindt begynt livet ditt, hva skulle du si? "Og jeg klarer ikke en dag uten deg, jeg bryr meg ikke om hva fansene sier, jeg vil ha deg", sa Justin og åpnet esken. "Justin, jeg... Jeg vil gjerne, men jeg er 16", sa du og så ned. "Dittnavn, vær så snill. Da kan du være med på turne hver gang og vi kan få skole sammens også. Jeg kommer aldri til å gå fra deg. Jeg føler meg varm heletiden når du kysser meg eller klemmer meg. Jeg får sommerfugler i magen hver gang jeg ser deg", sa Justin og så på deg. "Akkurat som jeg gjør jo", sa du og fikk noen tårer i øynene. "Vær så snill, hva sier du", spurte Justin. "Ja", hulket du. "Wow", sa Justin og tok på deg ringen. Han klemte deg hardt og kysset deg på pannen. "Nå er du bare min", hvisket du og tørket bort tårene. "Ja, og du er bare min", sa Justin og kysset deg på kinnet. Du var nå forlovet og skulle gifte deg. "Wow", var det eneste du tenkte. Dere gikk tilbake og etter en koselig kveld med Justin kjørte han deg hjem igjen. "Vi sees i morgen, siste dag av sommerferien", sa Justin og ga deg et kyss. "Ja, vi sees kjekken", sa du og slengte igjen døren til bilen. Justin rullet ned vinduet og slengte deg et slengkyss. "Søta, du er fantastisk og nå kan jeg kalle deg for kona mi", ropte Justin og kjørte avgårde. Du fniste bare litt og låste døren opp til huset. Klokken var 1 om natten så Janne og Amanda hadde sikkert lagt seg. Du snekk deg stille ned og tok av deg kjolen og byttet til pysj. Du fjernet sminken og flettet håret ditt før du sovnet i sengen din...
"Dittnavn, våkne! Justin står i døren", hørte du Janne rope. Du reiste deg halveis opp i sengen og så på fingeren din. Det var ikke en drøm, du og Justin var faktsik blitt forlovet. "Ja, bare få han til å komme ned hit", ropte du tilbake. "OKEI, MEN...",  ropte Janne høyere men hun stoppet. "Hva", ropte du tilbake og gnidde deg i øynene. "Wæææ, virkelig", hørte du Janne rope. Du reiste deg helt opp og tok fort på deg en shorts og en topp. 

Du sprang opp og der sto Janne med tårer. "Hva skjedde", spurte du og så Justin stå i døren og smile. "Er du forlovet", spurte Janne deg. "Ehh, ja", sa du og så på Justin. "WÆÆÆ, jeg er så glad på dine vegne og Justin, wow", sa Janne og smilte. "Ja", sa du og smilte. "Kom igjen, dette må vi ferie", sa Janne og dro deg og Justin med ut. 
Mer? 

HOKLFOR Å LESE HELE!Hei! En leser spurte om jeg kunne legge ut hele historien. Det tar litt tid, men så derfor kan du lese historien her. Du må trykke på hver del da, men jeg håper det går greit. 

http://hokl.blogg.no/historie__like_heaven.htmlHåper det går greit :-) 

HOKL

Historie del 68 - Like heavenJanne hjalp deg også med sminken din og så hørte du det ringte på døren. Du sprang ned og åpnet døren og der sto Justin men han så ikke særlig glad ut. 


"Justin har det skjedd noe", spurte du han. "Vel, Ryan møtte på Shine og hun slo opp", sa Justin og så ned. "Hva, hvorfor", spurte du og gikk med Justin til bilen sin. "Hun klarte ikke å ha et forhold med noen som var langt borte fra henne", sa Justin og åpnet bilen. "Hva, serriøst", spurte du og satte deg inn. "Ja, visste du om dette", spurte han og satte seg inn han også. "Nei, jeg visste ingenting", svarte du han pent. "Åh, håper alt er bra mellom dem da...", sa Justin og startet bilen. "Ta på deg dette. Du skal ikke se hvor vi skal hen", sa Justin og tok et tørkle forran øynene dine. "Greit", sa du og smilte litt. Det var litt søtt at Justin skulle gjøre det så spennende og morsomt syns du og du gledet deg masse. Du kjente det ble flere humper på veien og masse svinger. "Snart der søta", hørte du Justin si. "Okei, gleder meg", svarte du. Du kjente at Justin stoppet bilen etter en liten stund. Du kjente plutselig noen myke lepper kysse deg. "Justin", sa du søtt når han trakk seg unna. Du hørte han gikk ut og så hjalp han deg ut av bilen. "Justin, dette her er farlig jo", lo du. "Nei da, kom igjen", sa Justin og hjalp deg. Du kjente dere gikk langt bortover og så  stoppet Justin. "Vi er her", sa Justin og tok av tørklet forran deg. Du så deg rundt og dere var ved en strand men ved en brygge. Det var dekket på til en middag for 2 personer og det var lys overalt. 


(Imagine) 

"Justin, det er perfekt", sa du når du satte deg ned. "Så bra. Alt for deg", sa Justin og smilte. Han lente seg over bordet og kysset deg lidenskapelig på leppene. Etter en stund trakk han seg tilbake og han gliste. "Dittnavn, det er noe jeg må spørre om når vi er ferdig å spise", sa Justin og smilte. "Ja, okei. Gleder meg til å høre det da", sa du. Dere fikk faktisk severt spagetti så klart og dere koste dere masse mens dere spiste. "Ferdig", spurte Justin når du akkurat hadde blitt ferdig med å spise. "Ja, det var godt", sa du og så på han. "Så bra", sa Justin og kelneren kom og tok fatene vekk. "Vi tar oss en tur", sa Justin og reiste seg opp. Han tok tak i hånden din og dere begge gikk litt lengere bort fra bryggen og det var nesten helt mørkt. Du følte bare noen varme lepper som var på dine. "Jeg må spørre deg om noe nå", sa Justin og tok tak i hendene dine. "Ja, hva er det", spurte du og smilte. "Jeg lurte på om...", startet Justin. 


Mer? 

Hva tror du Justin spør "deg" om? 

Histoiren slutter på del 70 :-) Så 2 deler til og så starter jeg på en ny historie i morgen tror jeg! 

HOKL 

 

 

Historie del 67 - Like heaven"Hva er det", spurte du når du stoppet bilen. "Siden vi nettopp har ordnet opp så...", startet Justin og smilte lurt. 


"Jeg tar deg med på en date i kveld, greit", spurte Justin og smilte til deg. "Ja, selfølgelig", sa du. "Perfekt, jeg er så glad for å ha deg tilbake", sa Justin og kysset deg ømt på leppene. Du smilte tilbake når han trakk seg unna. "Justin, jeg er kjempe glad for å ha deg tilbake og lov meg å aldri vær utro igjen", sa du og klemte han. "Jeg lover", hvisket han søtt til deg. "Takk", sa du og trakk deg unna klemmen. Du startet bilen igjen og du kjørte Justin hjem før du kjørte hjem til deg selv. Du hoppet ut av bilen og sprang ned til rommet ditt. "Hva skal jeg ha på meg", ropte du og gikk inn i klesskapet ditt. "Dittnavn? Har noe skjedd", ropte Janne og kom springende ned til deg. "Nei", sukket du og satte deg ned på sengen. "Hvorfor ropte du da? Hva har jeg sagt om roping", spurte Janne deg strengt. "Ikke rop i huset hvis det er noe viktig", sa du og sukket igjen. "Ja, og slutt med sukkingen. Dette er mitt hus", sa Janne og skulle til å gå opp trappen. "Ja, men jeg har ingenting å ha på meg", sa du høyt og slengte deg helt ned i sengen. "Åhh, Dittnavn du er vanskelig", sa Janne og satte seg ned ved siden av deg. "Ja, men... Jeg er bare en ungdom", sa du og satte deg opp. "Ja, du skal få låne en kjole av meg hvis du vil, men hvor skal du", spurte Janne og dro deg med opp på rommet hennes. "På date med Justin", sa du drømmende. "Jaja, slutt med det der", sa Janne og tok frem en blå kjole. 


(Imagine) 

"Denne kan du ha på deg", sa Janne og ga deg kjolen. "Den var fin", sa du og så på den. "Prøv den nå, jeg står utenfor", sa Janne og gikk ut av rommet sitt. Du tok av deg klærene og tok på deg kjolen. Du stramet beltet og så deg selv i speilet. "Kom inn", ropte du til Janne. Janne kom inn og smilte stort når hun kom inn. "Du ser fantastisk ut", sa Janne og smilte. "Takk, vil du hjelpe meg med håret", spurte du og så på henne. "Ja, elsker deg", sa hun og hjalp deg med håret. Hun ordnet håret ditt med små krøller og hadde tatt deg opp på en spesiell måte. "Takk, du er jo super flink med hår", sa du og ga henne en klem. "Jepp", svarte Janne. Janne hjalp deg også med sminken din og så hørte du det ringte på døren. Du sprang ned og åpnet døren og der sto Justin men han så ikke særlig glad ut. 

 

Mere? 

Btw, jeg vurderer å starte på en ny historie eller slutte denne snart? Hva syns du? Burde jeg starte på en ny en? :-) 

http://aisuru96.blogg.no/ - Søt blogg! 

HOKL


 

 

Tilbake & tusen takkHei! Jeg er nå tilbake etter en vellykket bursdag til faren min! Det var morsomt og jeg ble kjempe stolt over å ha Beliebersdream til å blogge for meg. Vi har blitt gode venner og hjelper hverandre hvis vi trenger noe og hun er kjempe flink!

Tusen takk Beliebersdream, DU er kjempe flink til å skrive historier! Og tusen takk til at du tok deg tid til å blogge for meg på så kort varsel! Jeg er virkelig glad for at jeg har deg :-) Du er kjempe flink og jeg ville ikke klart dagen uten deg! Du er kjempe grei og jeg elsker historiene dine! Nå skal jeg lese den du skrev her :-) Thihi <3Forresten, bestevennen min har nettopp startet på en bieber blogg og skriver historier der. Hun er kjempe flink til å skrive historier, så så ta dere en tur innom bloggen hennes. Det er en kjempe søt blogg og hun skrev om meg i første innlegg. Aww, hun er så søt! Haha, men ta en titt innom bloggen hennes, historien er kjempe bra! :-D

http://aisuru96.blogg.no/   - Vær så snill å ta en tur innom, thihi :-) Jeg er med allerede i historien! Heter Hedda og det er det vanlige navnet mitt også! 

Syns dere at Beliebersdream hadde en bra historie? - Jeg syns du var super FLINK! 

Skal dere ta dere en tur innom bloggen til bestevenninen min? 

Skriver en del til dere nå :-) 

HOKL


The Truth - Del 5< Men jeg skjønner ikke, du har jo aldri vært med Justin.. Hvordan kan du like ham?> spurte hun og så på deg. < Vi var sammen istad..> glapp det ut fra Justin, og du bare fort på Justin. Flott, virkelig flott, Justin! tenkte du.


 < Sorry Thea. Men jeg visste ingenting om deg og Justin! Serriøst..> sa du fort. Hun så bare sjokka på deg og du kunne se at hun fikk litt tårer i øyene. < Jeg måtte bare fortelle deg The Truth, fordi jeg klarer ikke å skjule det for deg, du er bestevennina mi > sa du og så på henne. Hun kom bort til deg og klemte deg på sida. < Jeg er glad i deg, ''Dittnavn''> sa hun og smilte. < Ntåå> sa Justin og så på dere. < Så, hva skal vi gjøre da?> spurte du og så på henne. < Det vi alltid gjør> sa hun og smilte. Du smilte tilbake og klemte henne. Så snudde dere mot Justin. < Hade, Justin> sa dere og vinka. < Hva?> sa Justin og reiste seg. < Sorry, Justin. Men jeg kan ikke miste bestevennina mi overfor en gutt> sa Thea og smilte. < Hvem sa at du kommer til å miste meg?> spurte du og så rart på henne. < Hallo? 2 jenter og 1 gutt.... Det ender alltid dårlig.. Så det blir bedre hvis det er 2 jenter> sa hun og smilte. Du bare så søtt på henne fordi hun er en så god venn. < Nei, Thea.. Du er så lykkelig med han > sa du og så på Justin. Han så trist på deg og ga deg ett lite smil bare. < Så, du kommer ikke til å forlate meg?.. Jeg mener, jeg kan ikke se bestevennina bli såret.. hvergang jeg er med Justin> sa hun og så på deg.

< Vel, det kommer til å bli vanskelig.. Men, bare hvis du er lykkelig> sa du og smilte. Dere ga hverandre en klem til. Det kommer til å bli vanskelig, du mente det du sa. Du vil bare at Thea skal være lykkelig, selv om du kan være ulykkelig. Men det finnes flere fisker i havet, det er ikke bare en.. Det kommer sikkert flere andre gutter.. ... .. Men de andre guttene er ikke Justin.. Thea reiste seg og gikk bort til Justin. < Sikker på at det går bra`?> spurte Thea og holdt hånden til Justin. Du nikket og smilte. < Du er ett godt menneske..> sa Justin og smilte til deg. Du bare smilte også så du bort. 

Ukene gikk, og Thea og Justin var sammen heletiden. Du ble egentlig ganske såret hvergang du ser dem sammen, men du er sterk.. Du klarer deg. Thea glemmer deg ihvertfall ikke, hvergang de skal ut, så ber hun deg alltid med. Hun vet ikke at det gjør vondt hvergang, noe hun egentlig burde vite. Hver gang dere var sammen, la du alltid merke til at Justin så på deg, men du så alltid bort. < ''Dittnavn'', vi går å bader, blir du med?> spurte hun og reiste seg med Justin. < Nei, bare gå å bad dere> sa du og tok fram ett blad. De gikk bort til vannet, hånd i hånd.. Du bare tok på deg solbriller og latet som du leste bladet, men du fulgte egentlig med på dem. Men det kunne ikke de se. Du så at Justin så på deg flere ganger, ihvertfall hvergang Thea dukka. Du har bare lyst til å gå bort til han og si at han skal slutte å se på deg og se på Thea. Men du kan ikke si det, for da blir Thea lei seg. Å vite at kjæresten ser på en annen jente, det er sårende.. < Justin!> ropte Thea plutselig. Justin snudde seg bort fra deg og så fort på Thea. < Hva?> spurte Justin og så på henne. < Nei.. ikke noe> sa hun og så ned. Justin begynte å bære henne opp og kasta henne utover havet. Du bare lo litt, ansiktutrykket til Thea var ganske morsomt.. Og i hvertfall når hun var oppi været. 
 < Vi går opp..> sa Thea plutselig og dro med seg Justin opp. Du så på bladet med engang du hørte det. Også tok du på deg ørepropper og hørte på musikk. Justin's sang kom på.  That should be me, wow.. For ett sammentreff. Du bare leste bladet og hørte ingenting. Plutselig så ble det fryktelig kaldt, og du skvatt. Noen hadde ligget oppå deg og den personen var ganske våt. Du skyndte deg og tok av øreproppene og så bak. Justin lå oppå deg og klemte deg. < Æææ, Justin!> ropte du og prøvde å få ham av. Thea bare stod der og lo. < Thea, hjelp!> ropte du samtidig som du lo. < Jutsin, du kan slutte nå> sa Thea og lo. < Fy, det var kaldt!> ropte du og satte deg opp. < Sorry, Thea sa at jeg skulle gjøre det> sa han og smilte søtt til deg. Du så på han også smilte du tilbake. Thea stod og så på dere mens dere så på hverandre. < Okei, sitt.> sa Thea og så på Justin. Justin satte deg fort vedsiden av deg. < Hva skjer?> spurte du og så på henne. < Jeg vet ikke, you tell me> sa hun og så på dere. Du og Justin så på hverandre. < Ehm, det er ikke no?> sa du og lo.

< Ikke lat som.. ''Dittnavn'', jeg kjenner deg.. Du kan ikke skjule det> sa hun og la armene sine i kryss. < Thea, jeg vet ikke hva du snakker om> sa du og så rart på henne fortsatt. < Hvorfor blir dere ikke bare sammen?> spurte Thea og satte seg ned foran dere. < Sammen?> sa du og lo. < Hvor kom det fra?> sa Justin og lo han også. < Du er morsom> sa du til Thea. < Vi er bare venner> sa Justin og slo til armen til. < Aough!> sa du og så irritert på ham. < Sorry..> sa han og så på deg. Du snudde deg og så på Thea. < ''Dittnavn'', jeg vet at du er ulykkelig.. Og jeg klarre ikke å se deg sånn.. > sa hun og holdt hånden din. < Jeg er ikke det, jeg er glad dere ble sammen> sa du og smilte. < Slutt å motsi meg, du vet at jeg har rett... Og jeg har alltid rett.. ''Dittnavn'', jeg vil ikke at du skal føle sånn.. .. Jeg tror du vet hva jeg mener> sa hun og smilte. Du så på henne også smilte du. Justin skjønte ikke noe, han bare fulgte med på dere begge. < Jeg er bare utrolig glad i deg.. Værsågod> sa hun og klemte deg. < Jeg kan ikke.. Jeg bryter jentekoden> sa du. < Glem den fuckingskoden, vi lager vår egen.. > sa hun og lo. < Okei.. jeg skjønner virkelig ikke noe her..> sa Justin plutselig. < Justin, jeg slår opp med deg> sa Thea og smilte. < Er du sikker på at det går greit?> spurte du og så på henne. < Det går greit.. Bestevenner for livet> sa hun og smilte. Du ga henne en klem til, men denne gangen varte det litt lenger. Thea var virkelig den beste bestevennen ever. Du slapp henne og snudde deg mot Justin.

Han bare så forvirret ut og skjønte ikke noe. < Du er så søt, når du er forvirret> sa du og lo. Du kasta deg over ham også kysset han på munnen. Han holdt først ikke rundt deg, men han gjorde etterhvert. Du trakk deg unna også så du på øyene hans. < Hei> sa du og smilte. < Hei, søta> sa han og lo. Dere satte dere opp også holdt dere hender. Thea så på dere og smilte. < Oo, en HOT gutt.. Snakkes> sa hun plutselig og reiste seg og gikk mot en gutt. < Ja, han var ganske hot> sa du og lo. Justin ga deg blikket. < Men du er hottere> sa du og kastet deg over ham igjen. Du satte deg foran Justin og han holdt rundt deg. THE END - Hva synes dere? :)
Har ikke lest gjennom.

Gjestebloggeren, Beliebersdream 

The Truth - Del 4< Jeg dater Justin Bieber, jeg skulle ha fortalt deg for lenge siden, men han sa at jeg ikke skulle si noe!> sa hun og smilte. Du klemte henne fortsatt og du så på Justin. < Fuck deg> forma du med munnen din og ga han fingern.


 < Ahh, jeg er så glad!> ropte du og trakk deg litt unna klemmen. < Jeg visste ikke i det heletatt, jeg bare plutselig møtte han også.. > sa hun helt anpusten. < Okei.. breathe...> sa du og prøvde å roe henne ned. < Hvorfor sa du ikke noe til meg?> spurte du og så på henne. < Nei, han sa at jeg ikke skulle si noe.. pga. beliebers.. Og det forstod jeg> sa hun og smilte. < Men du kunne ha fortalt til meg?> sa du fort. < Sorry, men jeg ble litt opptatt med Justin> sa hun og så ned. < Du ditcha meg for Justin?> spurte du og lo. < Nei, ikke akkuratt.. Du spurte meg aldri om å finne på noe.. Også jeg og Justin var sammen heletiden> sa hun.< Oja.. Kan du unnskylde meg litt? Jeg tror jeg så ett dyr ute ved vinduet> sa du og reiste deg. < Ett dyr?.. > sa hun og så rart på deg. < Ja, styggeste,ekkleste og verste dyret jeg noen gang har sett> sa du og gikk mot døra. < Okei, skal bare på do jeg> sa hun og reiste seg og gikk bort til døra. Du åpna ytterdøra og Justin kom inn med engang.

Du dytta han og du gikk ut og lukka igjen døra. < Hvordan kunne du?> spurte du og tok armene dine i kryss. < Unnskyld, jeg skulle ha sagt det.. > sa han fort. < Du dater bestevennina mi!> sa du og løftet det ene brynet opp. < Ja, men jeg visste ikke at dere var bestevenner.. Før ikveld> sa han rolig. < Det var derfor du oppførte deg så rart når du så bildet..> sa du.. Han nikket rolig. < Hvorfor sa du ikke? Skjønner du ikke at jeg har sviktet bestevennina mi nå? Jeg stod og klinte med kjæresten hennes> sa du sint. < Vi var ikke akkuratt sammen, jeg og Thea bare holdte på> sa han. < Hun er forelsket i deg!! Skikkelig også> sa du og så på ham. < Ja, men jeg liker en annen..> sa han og holdt hånden din. < Nei, slipp meg> sa du og tok tilbake hånden din. < Bare hold deg unna meg, og ikke si noe til Thea om oss to> sa du og snudde deg. Justin tok tak i armen din og snudde deg tilbake. < La meg forklare> sa han fort. Du himla med øyene også tok du armene i kryss og venta spent på hva han var på vei til å si. < Jeg møtte deg på senteret, også spurte jeg om du ville bli med ut.. Og du sa nei, så jeg ga opp... Men jeg håpa på at du skulle ringe meg. Også gikk jeg, og da møtte jeg Thea..> sa han fort. < Og du ba henne ut også?> spurte du og så rart på ham. < Ja, og det gikk flere dager, og du ringte meg fortsatt ikke.. Så jeg bare fortsatte å holde på med Thea> sa han.

< Det forandrer ikke at jeg sviktet henne> sa du fort. < Sorry, jeg skulle ha fortalt det til deg med engang jeg så bildet..> sa han og tok hendene i lomma. < Vel, Justin.. Det vi hadde.. for 25 minutter siden.. er over. Jeg likte deg faktisk, men nå kan jeg ikke fordi bestevennina mi dater deg..> sa du og åpna døra og gikk inn. Da du kom inn stod Thea foran deg. < Hei Thea! Se hvem jeg fant ute!> ropte du og åpna døra mer. Thea så Justin og løp mot ham, hun ga han en stor klem og han klemte tilbake. < Justin? Hva gjør du her?> spurte hun og smilte. < Nei.. Jeg bare.. skulle si hei .... Hei!> sa han og smilte. Du lo litt også gikk du bort til sofaen. De kom etter deg og satte seg vedsiden av hverandre. Du prøvde å huske tilbake den dagen du var på senteret. Du møtte Justin, også forsvant han.. Han betalte for kjolen sin.. og.. så søt han er!! tenkte du og smilte litt av tanken. < Thea, jeg liker Justin> sa du plutselig. Dere er bestevenner, og man holder ikke ting skjult for hverandre og ihvertfall ikke dette! < Hva?> sa hun rolig. < Jeg liker Justin..> sa du og smilte litt skjevt. Justin så sjokka på deg og du bare smilte fortsatt. < Serriøst?.. > spurte hun og så stygt på deg. < Ja, sorry Thea. Men jeg skal ikke ødelegge det.. .. det dere har sammen, hva enn dere har.. > sa du og så på dem. < Men jeg skjønner ikke, du har jo aldri vært med Justin.. Hvordan kan du like ham?> spurte hun og så på deg. < Vi var sammen istad..> glapp det ut fra Justin, og du bare fort på Justin. Flott, virkelig flott, Justin! tenkte du.


(Imagine - Deg og Thea)

 Mer? Har ikke lest gjennom
Gjestebloggeren, Beliebersdream 

The Truth - Del 3< Hei, jeg må si deg noe!! Omg, jeg kan ikke vente med å si det!!> ropte hun gjennom telefonen. < Hva skjer? Si det her da?!> sa jeg tilbake men glad. < OMGOMG, jeg skulle ha sagt dette for lenge siden!> ropte hun og la på. < Okei..> sa du rolig og snudde deg tilbake men du så ikke Justin.  Hvor var han? < Justin?!!> ropte du og så deg rundt. 


 < Hei!> ropte Justin og kom ut av en busk. < Hva faen gjorde du der?> spurte du og lo. < Nei, måtte tisse.. Skal vi gå hjem?> spurte Justin og la armen sin over deg. < Ja, okei> sa du og gikk med han. < Er du og Thea gode venner eller?> spurte han og så på deg. < Ja, vi har vært bestevenner veldig lenge> sa du og smilte. < Og dere.. velger hverandre før gutter?> spurte han og så på deg. < Ja!> sa du og lo. < Oja.. okei> sa han. Han har begyt å oppføre seg skikkelig merkelig etter at han så bildet av deg og Thea.. Hva er galt med han? < Skal du snakke med Thea når du kommer hjem?> spurte han. < Ja, hun sa at det var viktig eller noe sånt> sa du og vifta med hånden din. < Oja.. Du har ikke lyst til å bli med meg hjem?> spurte han og smilte. < Eh? Til deg?.. > sa du og så rart på ham. < Ja, jeg vet at det går fort.. Men.. ja> sa han og smilte. < Jeg vil, men Thea sa at hun må snakke med meg. Hun er sikkert hjemme hos meg> sa du og stoppa. < Please? Jeg er alene i natt> sa han og holdt hånden din. < Wow, tørr du ikke å være alene?> spurte du og lo. < Joda, selvfølgelig.. Men jeg vil at du skal være med meg hjem> sa han og smilte. Du har bare vært ute med han i 1 dag også inviterer han deg hjem. Hva er det neste? familien hans?, haha. < Det går litt fort, synes du ikke?> spurte du og lo. 

< Neeh, jeg synes ikke i det heletatt! Jeg har blitt helt betatt av deg, jeg kan ikke la deg gå nå> sa han og holdt hånden din hardere. < Ehm.. Okei, vi er bare venner> sa du og så rart på ham. < Jaaa! Venner som kliner?> sa an og lo. < Okei da, vi holder på?> spurte du og smilte. < Jaa.. Men blir du med?> spurte han. < Nei, Thea er sikkert hjemme nå.. > sa du og snudde hodet ditt for å se på huset ditt. < Hun kan vente med det.. Kom igjen..> sa han og kysset deg på munnen. < Heh, Justin.. Det kan være viktig> sa du og lo. < Neida.. Hun kan vente?.. > sa han og kysset deg igjen. < Du, jeg kan ikke ditche henne.. for en gutt> sa du og smilte. < Jeg er ikke bare en gutt, jeg er Justin Bieber.. Ikke alle jenter får meg> sa han. < Oja, så du får alle jenter du peker på lism?> sa du og lo. < Jeg fikk jo deg da> sa han og kysset deg engangtil. Han begynte å holde rundt deg og dere la pannene deres mot hverandre. < Du er søt> sa han plutselig. < Ntå, komplimanger hjelper deg ikke> sa du og lo. < Vær så snill?> sa han og begynte å kysse deg igjen, du la armene dine rundt nakken hans og kysset han tilbake.

< Du klarer å vente til imorgen> sa du og ga han ett fort kyss også gikk du. Du snudde deg og Justin stod fortsatt der, du ga han ett smil også gikk du. Aldri i livet om du velger gutter overfor bestevennina di. Du kom deg hjem og låste døra. Thea satt på sofaen og smilte stort når du kom inn. < Du brukte ekstra nøkkelen ikkesant?> sa du og satte deg vedsiden av henne. < Hva skulle du si meg?> spurte du og smilte. < Det her er stort! Og jeg er så forelsket!> ropte henne glad. < Okey, jeg må si deg noe også!> sa du og satte deg ordenlitg mot henne. < Okei, vi sier det samtidig?> sa Thea og smilte. < Okey.. 1.. 2..> sa du og så på henne. Du så noe borte ved vinduet, du bare lente deg litt bort. Og der stod Justin og så på dere. < 3, jeg dater.....> sa Thea glad,  < Justin?> spurte du og så på vinduet. < Ja, hvordan visste du det?> spurte hun glad. < Hæ? Hva? Hva sa du?> spurte du og smilte mot henne. Du så på Justin igjen, han tegnet ett hjerte på vinduet også smilte han. Du bare smilte til ham også så du på Thea igjen. < Jeg dater Justin Bieber!> ropte hun og klemte deg. Du trakk brynene dine sammen, øyene dine ble store og du gapte. < HVA?!> ropte du og så på Justin. Ansiktet til Justin forandra seg til noe annet. < Jeg dater Justin Bieber, jeg skulle ha fortalt deg for lenge siden, men han sa at jeg ikke skulle si noe!> sa hun og smilte. Du klemte henne fortsatt og du så på Justin. < Fuck deg> forma du med munnen din og ga han fingern.
Tumblr_lo9legy3mp1qjmd49o1_500_large

 mer? 
Gjesteblogger, Beliebersdream 

The Truth - Del 2Det har gått flere dager, tenk om han har glemt deg? Burde du ringe eller ikke? Det hadde gått noen sekunder og du vet fortsatt ikke hva du skal gjøre.


 Du klikka på den grønneknappen og lot den ringe. 1 pip, 2 pip..... < Hallo?> spurte han. Du svarte ham ikke, du bare satt der. < ''Dittnavn?''> spurte han. < Ja?> sa du. Hvordan visste han at du ringe han?.. Kanskje han hadde lagret nr ditt på mobilen hans. < Du ringte meg jo. ... ... Etter .. flere dager?> sa han og lo litt. < Sorry, jeg håper det går greit.. Jeg bare kjeder meg> sa du og håpa på at han skulle spørre om dere kunne finne på no. < Oja, har du lyst til å finne på noe da?..> spurte han. < Ja, jeg hadde håpa på det> sa du og lo. < Greit, bare møt meg i parken... > sa han og la på. Du ringte nettopp Justin Bieber, du snakket med Justin Bieber, du skal møte Justin Bieber... Det er jo alle jenters drøm. Du skyndte deg og tok på den andre klær å løp ned.
Hoodies, Shrugs, Tube Tops, Halters, Screen Tees, Tanks-Styles For LessVans Jesse Jo Denim Short 90210 Photos | - -- Anna Lynne McCord as Naomi Clark on 90210 on The CW. Photo: Scott Alan Humbert/The CW
Du gjorde ikke så mye med håret ditt, du bare rufset litt også små løp du bort til parken. Hvor i parken skulle du møte ham?.. Du bare stod ved vanndammen og kikka på endene. Det hadde gått flere minutter nå, faktisk 20 minutter nå og han har enda ikke kommet. Selvfølgelig var du litt skuffa, men man kan ikke forvente alt fra Justin Bieber. Dessuten, så var det din feil at du sa nei til han.. Kanskje han bare tar igjen?.. Nei..  Du kjente at noen dyttet deg litt, du holdt på å falle uti vannen, men noen holdt deg. < Åh gud> ropte du og snudde deg. < Hei søta> sa han og smilte. < Åhei.. Vent litt> sa du og tok opp mobilen din. < Klokka er 16:20.. og du skulle ha kommet for 20 minutter siden> sa du og la mobilen din ned igjen. < Sorry, det kom noe i veien.. Beliebers> sa han og lo. < Oja.. > sa du og dere starter å gå.

< Så, fortell meg litt om deg selv> sa han plutselig. Det var ingenting spennende med livet dit, ingenting.. < Fortell om livet ditt da> sa du og smilte til han. Han startet å fortelle hele livshistorien hans, og det var faktisk ganske spennende å høre på. Å høre på Justin's liv får livet ditt til å virke så kjedelig... Justin vil ikke date en normal.. Han vil sikkert date rikinger. < Så, kom igjen.. Fortell meg litt om ditt liv> sa han og smilte. < Ehm, jo.. Vi er bare en vanlig familie... uten en pappa> sa du og smilte. < Oja, det gikk fort> sa han og lo. < Ja, livet mitt er ikke så spennende som Justin Bieber's> sa du og lagde jazzhands (lol). < Jeg liker normale jenter, jeg> sa han og holdt deg i hånden. Du ble plutselig veldig varm, og dere gikk videre bortover. < Så, kan jeg spørre deg om noe?> spurte han. < Hva da?> spurte du og så på ham. < Hvorfor ringte du meg nå?.. Det har gått flere dager> sa han. < Jeg bare tenkte lism.. Hvorfor skulle jeg ringe deg? Jeg kjenner deg ikke engang> sa du og lo. < Men du ringte nå da?> spurte han og så rart på deg. < Ja... Jeg kjeda meg> sa du og lo. Han lo samtidig som han ristet på hodet. < Hva?> spurte du. < Ikke noe.. Du er bare søt> sa han og smilte. < Ntåå, takk> sa du og smilte.

Tumblr_lmy2r1g5qn1qbvxwmo1_500_large

< Kjeder du deg nå eller?> spurte han og satte seg ned på gresset. Du ristet på hodet og satte deg vedsiden av ham. Dere hadde gått ett stykke og du trengte å sette deg ned litt. < Se, så fint det er> sa han og så opp mot himmelen. < Ja..> sa du og smilte. Dere la dere ned og så opp. < Oo, jeg kan se karlsvogna!> ropte du og pekte opp. < Jeg ser det jeg også!> sa han og smilte. Han snudde hodet sitt mot ditt, men du bare så opp. < ''Dittnavn''?> spurte han. < Hva?> spurte du og snudde hodet ditt mot ham. < Vi burde egentlig ikke gjøre dette..> sa han og så på deg. < Gjøre hva?> spurte du og så rart på ham. Hodet hans kom nærmere og leppene deres møttes. Du trakk deg ikke unna, og det gjorde ikke han heller. Dere startet å kline, og du bare fortsatte å fortsatte.. Men er dette lurt da? .. Dere hadde så vidt blitt kjent med hverandre og her er dere.. Du trakk deg litt unna og så på ham. Han smilte også så han bort. < Du angrer?> spurte du og så på ham. < Nei.. eller. Jeg vet ikke.. Det er bare at.. > sa han og snudde seg mot deg. < Hva da?> spurte du.. < Nei, ikke noe.. > sa han og ristet forsiktig på hodet. < Kan jeg låne mobilen din?> spurte han plutselig. < Hvorfor?> spurte du og lo. < Fordi at jeg har tenkt meg å få meg en sånn mobil> sa han plutselig. Du bare smilte også tok du fram mobilen din og ga det til han. < Den er bra eller?> spurte han og så på den. < Jada> sa du. Han gikk inn på bilder og så bilder av deg. < Hot... Sexy... Pen..... Søt.....Hot> sa han mens han bladde gjennom bildene. < Oh shit!> ropte han plutselig.  < Hva?> spurte du og så på ham. < Nei, ikke noe..> sa han plutselig.< Hva? Hvis det er ett bilde der jeg går med julenissedrakt, så var det ikke min feil.. Mamma tvang meg> sa du og lo. < Har du gått med julenisse drakt?> spurte han og lo.< Ikke mobb..> sa du og så ned. < Nei, det var ikke det bildet jeg så på > sa han og smilte. < Hva er det da?> spurte du og tok mobilen fra ham.

Det var ett bilde av deg og Thea sammen. < Hva er galt med den?> spurte du og så på ham. < Vi burde kanskje stikke..> svarte ham og reiste seg. < Hva? Har jeg en kvise?> spurte du og så på bildet nærmere. < Nei, du ser pen ut> sa han og smilte. < Hva er det da?..> spurte du. Mobilen din vibrerte, og du så på den. Det var Thea som ringte deg, < 1 sekund> sa du og så mot Justin. Han bare smilte og du svarte. < Hei, Thea> sa du og snudde deg vekk.< Hei, jeg må si deg noe!! Omg, jeg kan ikke vente med å si det!!> ropte hun gjennom telefonen. < Hva skjer? Si det her da?!> sa jeg tilbake men glad. < OMGOMG, jeg skulle ha sagt dette for lenge siden!> ropte hun og la på. < Okei..> sa du rolig og snudde deg tilbake men du så ikke Justin.  Hvor var han? < Justin?!!> ropte du og så deg rundt. 

mer?  Har ikke lest gjennom
Gjesteblogger, Beliebersdream 

The Truth - Del 1Ja, her kommer en kort historie da :)


Du er en 17 år gammel jente som bor med moren din. Du og Thea har bestevenner lenge, og dere stoler 100% på hverandre. < Klar til å dra?> spurte Thea og så på deg. Du stod foran speilet og så på deg selv. < Blir det for mye eller?> spurte jeg og snudde meg mot henne. < Nei, du ser bra ut!> sa hun og smilte. Hvis Thea sa at du så bra ut, så ser du bra ut.. Hun sier alltid meningene sine uansett hva. < Kom igjen> sa hun og dro med deg bort. Du bare ble med henne bort til kjøpesenteret. Idag så var det salg på alle butikker, og det kommer til å være mange der, det er derfor du må se bra ut. Dere kom dere fram til kjøpesenteret og gikk inn på en klesbutikk med engang. < Vi møtes etterpå, jeg må kjøpe noe til deg> sa hun og vinka. < Okei!> ropte du og vinka tilbake. Hun forsvan i en annen klesbtikk, mens du var i en annen. Hvis hun skal kjøpe til deg, så må du kjøpe noe til henne.. Men hva vil hun like?

< Kanskje denne> sa du til deg selv og tok opp en topp. < Neh..> sa du og gikk videre bort til kjoleavdelingen. < Kanskje hun liker en kjoler> sa du og tok fram en svart kort kjole. < Du hadde passet til den> sa plutselig en stemme bak deg. Du skvatt og snudde deg med engang. Det stod en gutt med svart med hettergenser og caps og noen svarte solbriller. < Unnkyld meg, hvem er du?> spurte du og så rart på ham. Hvem er det som har på seg solbriller inne?.. < Bare en gutt> sa han. < Okei> sa du og gikk videre litt bortover, egentlig så ville du bare unna han gutten. Du kikka på andre kjoler, men du la merke til at noen så på deg. Du snudde deg og der stod den samme gutten bare litt noen meter unna. Du bare snudde deg tilbake og tok med en kjole som du syntes var kjempe fin. Den var blå og fin, du gikk inn i prøverommet og prøvde den på.
Parker Strapless Dress in Blue
Den passa deg jo perfekt! Den måtte du kjøpe! Plutselig så ble gardinet dratt vekk, og du snudde deg med engang. < Hva faen!> sa du og så på den personen. Det var den samme gutten som så på deg. < Hva er det du vil?> spurte du. Han kom inn og lukket gardinet for. < Hallo?> sa du og trakk deg litt unna. < Hei> sa han og tok av seg hettegensern og capsen og solbrillene. < Hei?> sa du og så rart på ham. < Kjenenr du meg ikke igjen?> spurte han. < Nei.. Eller jo! Du er Justin Bieber> sa du og pekte på han. < Ja, sorry.. Men fansene leter etter meg, og jeg kommer meg ikke ut> sa han og flippet med håret. < Hvorfor måtte du komme inn her da?> spurte du. < Fordi jeg be deg med ut på date> sa han og smilte. < Jeg kjenner deg ikke engang> sa du og snudde deg vekk. < Vi kan jo bli bedre kjent da> sa han. < Wow, hvem vil ikke på date med selveste Justin Bieber?!!!! > sa du og var helt gira. < Ikke jeg> sa du irritert. < Neivell, men hvis du ombestemmer deg.. Få mobilen din> sa han og rakte deg hånda. < Nei?> sa du. Han så på veska di og tok den. < Hey, du kan ikke bare gjøre det!> sa du.  Han tok opp mobilen din og tastet noe. < Her er nr mitt, hvis du ombestemmer deg> sa han og smilte. < Jeg gjør ikke det > sa du fort og bestemt. < Ikke si at du møtte meg til noen!.. Fordi jeg sa til fansen at jeg skulle være i Canada.. > sa han fort. < Men du sa nettopp at fansen dine leter etter deg> sa du og så rart på ham. < Ja, de tror de så Justin Bieber, det er derfor de leter.. Men de vet ikke at det er meg> sa han. < Okei... Så du lyver for fansene dine?> spurte du og så rart på ham. < Ehm, ja.. På en måte.. Men det er pga. paparizzene> sa han og smilte. 

< Greit.. > sa du og snudde deg. < Btw, du ser bra ut i den kjolen.. Du burde kjøpe den> sa han og smilte lurt til deg. Du bare lo også smilte du. Han var faktisk ganske søt da.. < Ring meg da, søta> sa han og tok på seg solbrillene og forsvant ut. Du bare ristet på hodet også begynte du å skifte tilbake til dine vanlige klær. Du gikk ut med kjolen, du så etter Justin.. Han var borte.. < Jaja> sa du og gikk bort til kassen. < Hei, jeg skal bare ha denne> sa du og ga henne den blå kjolen. < Okei> sa hun og smilte. Hun putta den i en pose også ga hun deg den. < Eh, hvor mye blir det?> spurte du og så rart på henne. < Noen har allerede betalt for deg> sa hun og smilte. < Okei.. Hvem da?> spurte du og tok posen. < Her..> sa hun og ga deg ett kort. < Ring meg da> stod det på lappen. Du lo litt også gikk du ut av butikken. Tenk at du hadde møtt Justin Bieber og han ba med deg ut på date, og du kjenner han ikke engang! Omg.. 

Det hadde gått flere timer og du hadde kjøpt utrolig masse og du hadde ikke sett Thea i det heletatt. Du hadde kjøpt en drit fin kjole til Thea, og du er helt bombesikker på at hun kommer til å like det. Og hun kommer til å freake ut når jeg sier at jeg har møtt Justin Bieber! Du satte deg ned i en benk og ventet på Thea. Mobilen din vibrerte og det var en melding fra Thea.'' Hei beste! Beklager, men jeg har allerede dratt hjem.. Har kjøpt for mye og jeg klarte ikke å bære'' Du svarte at det var greit, også gikk du hjem.

Mobilen din vibrerte igjen, og denne gangen var det ikke fra Thea, det var fra en annen. '' Ring meg da, søta '' stod det. Selvfølelig var det fra Justin, hvorfor er han så opptatt med at du skal ringe han? Du kjenner ham ikke engang, og du er ikke en stor fan heller. Du bestemte deg for å ringe han når du er klar, og det er ikke nå. (Sorry for at jeg skipper) Dagene gikk og du hadde enda ikke ringt Justin. Du hadde nesten bare vært hjemme og vært på pcen din og blogget. Du følger mange historieblogger og elsker historiene, selv om det er om Justin. Men du syntes at dem er drit flinke, og du klarer ikke å stoppe. Bloggene har gjort sånn at du sitter på pcen 24/7 og det var ikke bra. Du hadde enda ikke ringt Justin og heller ikke snakket så mye med Thea.. Noe du ikke skjønner. Hva er det Thea driver med egentlig? - Kanskje hun også leser historieblogger, haahhah. Du så på mobilen din og scrollet litt lengre ned, der stod det.. Justin Sexy <3. Omg, han er så rar.. Du forandra ikke navnet på mobilen, du bare lot han hete deg.. For han er jo sexy. Du er ikke helt sikker på om du burde ringe han, lism.. Det har gått flere dager, tenk om han har glemt deg? Burde du ringe eller ikke? Det hadde gått noen sekunder og du vet fortsatt ikke hva du skal gjøre.

MEER?
Sorry for at det går for fort frem, men jeg kommer ikke til å være så mye på pcen, så det her går fort frem!

Btw, det kommer til å være bare 5 eller kanskje 10 deler på denne historien :) Kort historie, men lange deler. Nå skal jeg dra snart, men jeg kommer sikkert tilbake klokka 19 eller noe sånt.. Og da skal jeg fortsette å skrive! Så jeg håper dere klarer å vente!


Gjesteblogger, Beliebersdream

Jeg gjesteblogger idag!Hei lesere!

Idag så har Hokl sin pappa bursdag idag, som dere vet! Så hun kommer sikkert ikke til å være så mye på denne bloggen.. Og hun spurte om jeg kunne blogge for henne da, og det kan jeg, fordi jeg skylder henne det! Jeg får ikke blogget så ofte fordi jeg skal til stranda klokka 16 eller noe sånt! Men når jeg kommer tilbake så skal jeg prøve å blogge! Btw, jeg er jenta fra Beliebersdream :)
Så det kommer desverre ikke noe deler fra Beliebersdream idag, fordi idag så skal jeg fokusere på denne bloggen, så sorry!
Jeg skal se om jeg klarer å skrive en hel historie eller bare Imagine.. Jeg skal begynne nå ;)Ønske meg lykketil? :)
Skal prøve å blogge så mye jeg kan! 

Gjesteblogger, Beliebersdream.

Historie del 66 - Like heaven"Hun er så snill", mumlet du før du satte deg i den. 


Du startet bilen og kjørte mot senteret. Du visste ikke veien helt, men fant frem. Du parkerte bilen fort og så kjappet du deg med å gå bort til senteret. Nå var det bare 2 minutter til Justin skulle komme og du så han ikke. Du satte deg ned på en benk og 2 minutter hadde gått. "Kommer han nå", tenkte du og så deg rundt. Du så forsatt ingen Justin og du satt forsatt på benken. Plutselig tok noen hendene sine forran øynene dine og du kunne ikke se noe. "Justin", spurte du og prøvde å ta bort hendene. "Hei shawty", hørte du han si og han tok hendene sine bort og gikk forran deg. "Klokken er forsatt 12", sa Justin og så på klokken sin. "Ja, den er det", sa du glad og klemte han hardt. "Glad for å ha deg tilbake", hvisket du stille til han. "Elsker deg så mye", hvisket Justin tilbake. Du trakk deg unna klemmen og så han dypt inn i øynene. "Wow, han har finere øyne enn Cody", tenkte du mens Justin lente seg fremover. Tilslutt var Justin sine lepper på dine og du hadde leppene på hannes. Dere sto der lenge og plutselig begynte dere å kline. Du trakk deg litt unna og smilte til han. "Betyr dette jeg kan få tilbake jenta mi", spurte Justin deg. "Mhm", sa du og nikket. Du så på Justin lenge og dere gikk begge bort til bilen din. "Nå Justin kan du lære meg litt om byen, så jeg vet hvor jeg skal kjøre", sa du og satte deg inn. "Yes sir", sa Justin og satte seg på andre siden. Du startet bilen din og så tråkket du på gassen. "Okei, til venstre der er McDonalds, sving inn dit", sa Justin og pekte mot venstre. Du gjorde som han sa og kjørte inn mot venstre. "Hvorfor skal vi inn til McDonalds", spurte du han da du kjørte inn i drive-inn- "Jeg er sulten", svarte Justin og smilte. "Åhh, Justin da", svarte du og fniste litt. Justin bestilte mat til begge dere to og så kjørte dere vidre. "Okei, så inn dit er det en gå gate", sa Justin og tok en slurk fra brusen sin. "Okei, men inn dit da", spurte du. Sånn gjorde dere mens dere spiste maten deres. "Se hit litt Dittnavn", sa Justin mens du kjørte hjemover. "Justin, jeg kjører", sa du og følgte med på veien. "Stopp bilen i et lite minutt da", sa Justin og tok rattet over. Han svingte inn til siden mens du tråkket på bremsen. "Hva er det", spurte du når du stoppet bilen. "Siden vi nettopp har ordnet opp så...", startet Justin og smilte lurt. Mer? 

P.S. Det blir kanskje ikke så masse histoire i dag siden pappan min har bursdag og nå må jeg hjelpe til å lage mat og litt sånn. Kan hende det kommer en liten del, men jeg kommer til å skrive den fort. Jeg skal spørre om noen kan gjesteblogge for meg imens, ha litt imagine og sånn mens jeg er borte :-) Håper dere syns at det går greit siden jeg må jo være litt med faren min når han har bursdag. Nå må jeg løpe men hvis jeg får tak i en gjesteblogger tar hun/han sikkert å skriver imaginer til dere! Kos dere med denne delen imens! 

HOKL

 

 

Eneste jeg gjorde var å smile...Hei! Jeg har ikke vært flink til å sjekke mailen min og jeg merket at en kjempe søt leser sendte meg en mail med et bilde og skrev: 

hei ! Jeg heter Veronica og jeg elsker bloggen din ! FAST LESER .. håper du aldri slutter å blogge + du har verdens beste historie ! :D <3 

------------

Jeg smilte stort når jeg så dette. Syns det var utrolig søtt av henne og nå klarer jeg ikke å slutte å smilte. Hun sendte meg også et bilde og det var kjempe fint! Du har gjort meg mere motivert til å skrive! Jeg ble så glad for at du setter så stor pris på bloggen min og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg føler jeg burde gi noe tilbake til deg. UANSETT TAKK! Virkelig, TUSEN TAKK! 

TUSEN TAKK TIL DEG VERONICA! SUPER SØTT AV DEG! 

Jeg føler meg så utrolig dum for at jeg ikke har sjekket mailen min. Unnskyld at jeg ikke har sjekket mailen min på noen dager, men nå skal jeg sjekke hver dag :-) TAKK VERONICA! 

Hjertelig hilsen jenta som ikke klarer å slutte å smile.... HOKL jenta :-) 
Historie del 65 - Like heaven"Hallo Dittnavn", hørte du Justin si. "Justin, jeg...", startet du. 


Du tok et pust og så sa du "jeg vil virkelig gi deg en ny sjanse, møt meg ved senteret i morgen klokken 12 og ikke kom forsent. Hvis du kommer betyr det at du elsker meg og du må være der akkurat klokken 12, hvis du ikke kommer eller kommer 1 minutt senere enn 12 betyr det at du ikke elsker meg", sa du og la på. Du kjente en tåre dett ned på kinnet ditt men du tørket den fort bort. "Hva om han ikke kommer", mumlet du stille og reiste deg opp. Du gikk tilbake til huset ditt og satte deg ned i stuen. Janne sto og laget mat, men Amanda lekte på rommet sitt. Ulrik var borte siden han jobbet. Du slo på Ellen show, siden du elsket det. Plutselig kom Justin på, men dette hadde vært mens han var på turnen sin. Du hadde ikke sett det og satte deg godt til rette. "Hei Justin", sa Ellen til Justin og ga han en klem. "Hei Ellen, hvordan går det", spurte Justin henne og satte seg ned. "Supert, hva med deg? Etter Dittnavn slo opp", sa hun trist. "Vel, jeg klarer ikke å slutte å tenke på henne. Det jeg gjorde var galt", sa Justin. "Har du forsatt følelser for henne", spurte Ellen han. "Ja, så klart. Jeg mener.. Hun var den eneste jenta som forsto meg helt og den eneste jenta som betydde så mye for meg. Jeg elsker henne av hele mitt hjerte", sa Justin. Du tok fjernkontrollen og slo tven av fort. Du klarte ikke å se på det mer. "Åhh", ropte du ut høyt. "Hva har skjedd Dittnavn", ropte Janne og kom løpende til deg. "Nei, ingenting Janne. Alt er bare så komplisert", ropte du til henne da hun sto i stuen og så på deg. "Herregud, jeg trodde noe alvorlig skjedde. Aldri rop i huset her, untatt hvis du trenger meg", sa Janne og gikk tilbake. "Javel, da må jeg gå på rommet mitt og rope da", ropte du og gikk ned på rommet ditt. Du satte deg ned på sengen og så på bassenget rett forran deg. "Siste mann uti er en gammel torsk", smilte til deg selv og tok på deg en bikini og hoppet uti bassenget. Du svømte litt lengder og så gikk du opp og tørket deg. Du gikk opp og Janne hadde akkurat dekk på bordet. "Vil du hente Amanda for meg", spurte Janne deg søtt. "Ja, jeg kan hente henne nå", sa du og sprang opp på rommet hennes for å hente henne. "Amanda, du må komme og spise", ropte du inn til henne og åpnet døren hennes. Der sto Amanda med dukken sin og smilte søtt til deg. "Okei tante", sa hun og løp fort forbi deg og ned til kjøkkenet. "Aww, søta", ropte du etter henne og gikk ned igjen. Når du kom ned sto Janne der og så på deg. "Hva er det", spurte du og satte deg ned ved bordet. "Jeg sa ikke rop untatt når det er noe viktig", sa Janne og holdt en gaffel mot deg."Unnskyld, men denne var faktisk viktig. Amanda er søt", sa du og så på Amanda. "Aww, slutt med det", sa Janne og hentet maten. Hun hadde laget kjøtt til dere. "Det er super godt, bare smak. Mamma sin oppskrift", sa Janne og blunket mot deg. "Mhm, savnet den", sa du og forsynte deg. Etter maten sa du takk og gikk ned på rommet ditt igjen. Du tok en lang dusj og så tok du opp pcen din. Du logget på twitter med en gang og skrev: "Atlanta is amazing! My room is pretty awesome too", skrev du og postet det. Du tok også et lite bilde av rommet ditt og så logget du ut og la fra deg pcen. Du tok på deg pysj og tok av deg sminken. Så flettet du håret og la deg under dynen. "Godt. Jaja, god natt kjære rom", mumlet du og sovnet nesten med en gang etterpå. 


Du våknet av å høre vannet i bassenget. Bassenget renset seg selv og det var en forferdelig lyd fra det. "Urgh, stopp", mumlet du og reiste deg opp. Du gikk bort til klesskapet ditt og fant frem en fin topp og en buske. Så sminket du deg lett og tok håret ditt i en søt hestehale. (Imagine untatt treningskoene) 

Du gikk så opp og tok deg litt frokost før du hentet mobilen din. Klokken var kvart på 12 så du hadde bare 15 minutter igjen til du skulle møte Justin. "Janne, kan jeg låne bilen din", spurte du Janne som satt og så på tv. "Ja, forresten du har din fått din egen bil og den står i garasjen", sa Janne og ga deg noen nøkler. "Wow, tusen takk", sa du og ga henne en klem før du gikk avgårde til garasjen. Du åpnet garasje døren og ble kjempe glad når du så den. Det var faktisk en rosa bil (haha) til deg og hadde plass til 4 personer. "Hun er så snill", mumlet du før du satte deg i den. 


Mer? 

Sorry for super kjedelig del...

HOKL

B-E-A-UTIFULHei! Jeg får ikke sove og skal nå sette meg ned og skrive historie til dere. Kan hende at den ikke kommer ut i kveld da, men da kan jeg poste den med en gang jeg våkner. Pappa har bursdag i morgen (I dag) så jeg får sikkert ikke så mye tid til å skrive historier da, siden skal hjelpe mamma med å lage mat og så må jeg finne på noe fint til pappa så klart :-)  Og forresten hvis dere vet om noen brae sanger så er det bare å komme med tips. Jeg må alltid høre på musikk når jeg skriver historier så hvis dere kommer med tips, så er det kjempe bra! Blir alltid i godt humør og skriver fortere med musikk! Thihi, men dere får se på denne søte videoen imens, super søt sang av Megan Nicole.

Jaja, kos dere imens jeg sitter og skriver! 

Har du noen bra musikk tips? :-) 

Hva syns du om sangen? 

HOKL

Historie del 64 - Like heavenBle kanskje ikke så lang del, mem er litt trøtt.. :-)

Du så også på Cody og han så på Chaz. "Dittnavn, du burde snakke med Justin en gang til tror jeg..", sa Cody og så på deg serriøst. 


"Hva? Hvorfor? Jeg snakket nettopp med han", sa du og så på dem begge to. "Ja, men han elsker deg virkelig", sa Cody stille og så ned. "Åhh, dere skjønner ingenting dere", sa du og kastet posen på dem. "Dittnavn, du burde gi han en sjanse til, han slutter aldri å tenke på deg", sa Chaz og ga deg posen igjen. "Jeg klarer ikke å gi han en sjanse til, jeg klarer ikke", sa du og begynte å gråte. Tårene rant nedover og du fikk alle minnene tilbake av når du så at Justin var utro. "Dittnavn, unnskyld", sa Chaz og strøk deg på ryggen din. "Dere kan alle bare gå, ingen av dere skjønner meg, men tenker bare på Justin", sa du og gikk fra dem. Du visste ikke hvor du var eller hvor du skulle hen, men du gikk rett frem. "Vent 'a", hørte du Cody rope etter deg. "Jeg trenger ikke din hjelp", rope du og gikk fortere. Du gikk sikkert i feil retning, men du måtte få tak i Janne til å hente deg. "Gi han en sjanse til? Hva tenker de med? Ihvertfall ikke hjernene sine", mumlet du sint mens du gikk. Du så flere og flere paparazzier komme springende mot deg og du tørket tårene fort bort. "Dittnavn, har du tenkt å lage flere sanger? Hva gjør du her i Atlanta", spurte en ung dame. "Nei, har ikke tenkt så mye på det. Jeg har nettopp flyttet til stesøsteren min", sa du vennelig tilbake mens du gikk. "Har du hatt kontakt med Justin i det siste og er du sammen med Cody", spurte en mann. "Ja, har snakket litt med Justin nettopp isted. Nei, jeg er ikke sammen med Cody, vi er bare venner", svarte du og tok opp mobilen din. "Hvor bor du", sprute en ung liten dame. "Det kan jeg ikke si", sa du og blunket mot henne. Du tastet inn nummeret til Janne og paparazziene ble stille men følgte forsatt etter deg. Etter 4 pip tok Janne mobilen. "Hei Dittnavn", svarte hun glad. "Hei Janne. Kan du kommer og hente meg", spurte du. "Ehh, ja. Vent litt. AMANDA! Ikke rør. Ja, hvor er du", sa Janne med vanlig stemme. "Ehh, jeg vet ikke", sa du og så deg rundt. "Dittnavn, jeg kan ikke hente deg hvis du ikke vet hvor du er", sa Janne litt strengt og lo. "Jeg vet. Hvor er vi", spurte du paparazziene. "Venice street i byen", svarte en dame deg. "Takk. Venice street i byen", sa du til Janne og smilte til den damen som svarte deg. "Okei, jeg kommer med en gang, tar med meg Amanda", sa hun og la på. "Var det stesøsteren din Janne", spurte en mann deg når du la mobilen din vekk. "Ja, det var det", svarte du smilende. "Vet du hvor Justin er forresten", sa en dame og smilte. "Jaja, han er på senteret", svarte du og paprazziene sprang mot senteret. Du så på dem springe bortover og lo litt for deg selv. Det var alltid morsomt å se på paparazzier springe bortover i en klynge. Etter 10 minutter med venting så du Janne i en bil og gikk bort til den og satte deg inn. "Så hvor er Cody egentlig", spurte Janne når du satte deg inn. "Med Justin og vennene hans", sa du surt og tok på deg setebeltet ditt. "Hva skjedde og Justin Bieber", spurte Janne og så på deg. "Ja, Justin BEVER", sa du surt og krysset armene dine. "Heyhey, han heter Bieber", ropte Amanda fra baksetet av. "Jeg vet. Det var det jeg sa til han første gang", sa du og sukket. "Liker du han forsatt? Jeg ser det på deg", sa Janne mens hun kjørte. "Jeg vet ikke... Han er nesten perfekt", sa du og så ned. "Nesten", spurte Amanda. "Amanda, du er 5 år. Du forstår deg på kjæreste livet når du blir eldre", sa du og så på henne. "Amanda har rett. Nesten", spurte Janne deg. "Urgh, jeg vet ikke... Jeg tror jeg elsker han", sa du og sukket en gang til. "Elsker du han virkelig? Tenker du på han hele tiden da", spurte Janne deg. "Mye mas dette. Jeg har ikke gjort det siden du startet å nevne han", sa du og sukket for 3 gang. "Unnskyld", sa Janne og så på veien. "Det går greit, jeg er bare usikker nå", sa du og sukket for 4 gang på rad. "Jeg skjønner deg, prøv å tenk litt da før du velger", sa Janne. Janne kjørte deg hjem og du gikk deg en liten tur på stranden for å tenke. "Jeg vet ikke hva jeg skal velge", mumlet du mens du satte deg ned i sanden. Du tok opp mobilen din og bladde deg ned til Justin. "Justin, du er en super gutt men jeg vet ikke hva jeg skal velge...", mumlet du stille. Du så lenge på navnet Justin og så la du mobilen din rett ved siden av deg. Du tok den opp igjen og så trykket du på "ring" knappen til Justin. "Hallo Dittnavn", hørte du Justin si. "Justin, jeg...", startet du. 


Mer? 

Siste del for i dag :-) God natt! 

HOKL


 

 

 

 

Historie del 63 - Like heaven"Så hva vil du si", sa du og så på Justin. "Jeg ville bare si...", startet Justin. 


"At jeg er kjempe lei meg for at jeg var utro, det var ikke meningen", sa Justin fort. "Nei, men du var utro", sa du og krysset armene dine. "Ja, og jeg er kjempe lei meg. Jeg tenker på deg hvert minutt og hvert sekund. Plis gi meg en sjanse til", sa Justin og tok tak i hånden din. "Som kjæreste", spurte du og så bort på Cody. "Ja, plis. Jeg elsker deg", sa Justin. "Nei, du sa sist at du elsket meg når jeg dro, men du var utro med en gang", sa du og tok hånden din bort. "Dittnavn, vær så snill", sa Justin. "Nei, hade Justin", sa du og gikk mot Cody igjen. Ryan, Chaz og Cody så ut til å ha god kontakt med hverandre mens du hadde snakket med Justin. "Så er hun en god kysser", hørte du Chaz si. "Ehh, ja. Jeg syns det", hørte du Cody si. Du stoppet opp og gikk en helt annen vei. Brukte han deg bare for å kysse med deg? Du hadde nettopp hørt det og gikk litt nærmere Chaz, Ryan og Cody. "Liker du henne eller", spurte Ryan han. "Ja, jeg mener hun er jo pen da", sa Cody. "Er du med henne bare pågrunn av at hun er pen", spute Ryan og så litt sjokkert ut. "Nei, hun er morsom, snill, og har en utrolig bra personlighet", sa Cody. Du smilte og så gikk du helt til dem. "Hei pusen", sa du og kysset Cody på munnen. "Hei søta", sa Cody. Du så bort på Justin og smilte. Han så bare ned i bakken og så helt deppa ut. Hva var det du gjorde? Hvorfor kalte du Cody for pusen? Dere var jo ikke sammen en gang! "Cody, jeg må gå nå. Vi snakkes", sa du og sprang avgårde. Hva hadde du gjort? Du hadde prøvd å gjøre Justin sjalu og kysset Cody. Du løp bare ut av senteret satte deg ned på en benk. "Hvorfor er livet så vanskelig", tenkte du mens du satt der. Du merket at noen andre satte seg ned ved siden av deg og det var Justin. "Hei", sa han fort og så på deg. "Hei", sa du og så på han. "Så du holder på med Cody eller", spurte han og så på deg. "Ja, eller nei eller jeg vet ikke", sa du forvirret. "Men du kysset han jo", sa Justin og så ned. "Ja, jeg vet. Jeg har følelser for han, men når jeg så deg nå så kom de gamle følelsene mine for deg tilbake...", sa du og så bort. "Virkelig? Jeg har hatt følelser for deg hele tiden, og når jeg kysset Jasmine tenkte jeg på deg", sa Justin og så ned. "Aww, men jeg er forsatt sur på deg", sa du og reiste deg. "Jeg vet, og unnskyld", sa Justin og reiste seg også. "Justin, bare slutt å tenke på meg", sa du og gikk bort fra han. Du visste ikke hvor du var, heller ikke hvilken vei du bodde. "Søren", mumlet du og tok opp mobilen. Du ringte til Janne, men ingen svarte. Du hadde jo tenkt å være med Cody hele dagen. Du bladde deg ned til Cody og ringte han. "Hei", sa den søte stemmen hannes etter 2 pip. "Hei du! Du jeg aner ikke hvor jeg er, men kan du komme å møte meg utenfor senteret", spurte du han. "Jaja, jeg kommer nå, men greit at Chaz er med", spurte Cody. "Jada, selfølgelig", sa du og smilte. Litt senere kom Chaz og Cody sammen og smilte stort til deg. "Hvor er Ryan da", spurte du Chaz når de kom. "Ehh, han er med Justin", sa Chaz fort og så på Cody. Du så også på Cody og han så på Chaz. "Dittnavn, du burde snakke med Justin en gang til tror jeg..", sa Cody og så på deg serriøst. 


Mer? 

Igjen sorry for kort del, skal skrive en lang del nå :-)

HOKL


 

 

 

Historie del 62- Like heavenTror jeg skal se en film nå så dere får kose dere med denne delen imens, det kommer mere etter filmen :-) 


Du sto forsatt lent inntil veggen og så kjente du noen som prikket deg på ryggen. Du snudde deg og der sto...


En liten jente. "Du står i veien", sa hun surt og prøve å komme seg forbi. "Unnskyld", sa du og flyttet på deg. Hun gikk rett forbi deg og sprang nedover bort til noen klær. "Hun var jo grei", mumlet du for deg selv. "Hvem var grei", spurte en stemme bak deg. Du snudde deg og der sto Chaz og smilte. "Åhh, hei. Du skremte meg", sa du og smilte til han. "Gjorde jeg? Unnskyld, men hvem snakket du med isted", spurte Chaz og så seg rundt. "Ehh, megselv", sa du og smilte søtt til han. "Ja...Det gjør jeg også noen ganger så det gjør ingenting", lo Chaz. Du bare lo med og smilte til han. "Åja, vent her", sa Chaz og løpte avgårde. Du bare nikket og lente deg inntil veggen igjen. "Unnskyld søta", sa Cody som kom ut av prøverommet. "Det går bra", sa du og smilte. Cody betalte for en buske og en hettegenser og så kom han bort til deg. "Så morsomt å stå alene her", spurte Cody og smilte lurt. "Nei, en liten jente bare "du står i veien" sa hun", sa du til Cody. Cody bare lo og tok tak i hånden din. "Skal vi kjøpe litt is eller", spurte han og smilte. "Ja, kan vi godt", sa du og smilte. Du så Chaz kom springende med Ryan og Justin bak seg. "Neineinei, ikke Justin", mumlet du. Cody så på deg og så på Justin. "Dittnavn, bra at du ikke gikk", sa Chaz når han kom frem til deg. "Mhm", mumlet du stille og så på Cody. Justin så på deg og smilte et lite skjevt smil. "Ehh, så skal dere snakke sammen eller ikke", spurte Ryan surt til deg og Justin. "Jo, Dittnavn kom hit så kan vi snakke", sa Justin og så på deg. "Jeg vil ikke snakke med deg", sa du surt og så bort. "Plis, bare lat meg forklare alt til deg", sa han. "Nei, jeg har det fint uten deg og du ødelegger alt for meg hele tiden", sa du og så på Cody. Det så ut til at Cody ikke visste hva han skulle gjøre og han sto der bare. "Plis Dittnavn. Bare sånn jeg ikke føler meg så teit, dum og alt det der", sa Justin og så ned. "Greit, men gjør det fort", sa du og gikk litt bort fra Cody, Ryan og Chaz. "Så hva vil du si", sa du og så på Justin. "Jeg ville bare si...", startet Justin. Sorry for kort del :-) 

Mer? 

HOKL

 

 

Historie del 61 - Like heavenDere får en del til nå siden jeg har vært litt dårlig til å blogge, så her er neste del :-) 


 Du trakk deg fort unna Cody og så deg rundt. Du så 2 gutter sto der og smilte litt men så litt sure ut også. Det var nemelig Ryan og Chaz som sto der.


"Hei dere", sa du litt sjenert og smilte til Cody. Han nikket sakte og smilte han også. "Hei", sa Chaz og gikk bort til deg og klemte deg. "Hei Dittnavn", sa Ryan og klemte deg også. "Hva gjør dere her", spurte du og så på dem. "Turnen ble ferdig litt tidligere enn vi trodde", sa Chaz og smilte. "Litt tidligere? 3 månder før", sa du sjokkert. "Ja, eller Justin klarte det ikke siden han er litt lei seg", sa Ryan og så på deg surt. "Har jeg gjort noe galt", spurte du og så på dem usikkert. "Ja, du slo opp med Justin", sa Ryan frekt. "Ryan, slutt da", sa Chaz fort. "Nei, hun har blitt sammen med Cody og glemmer Justin", sa Ryan surt. "Unnskyld meg? Han var utro og Cody er bedre enn Justin", sa du tilbake og tok tak i hånden til Cody. "Justin var aldri utro", sa Ryan og så stygt på deg. "Jo, han kysset Jasmine", sa du tilbake surt. "Nei, hun kysset han", sa Ryan. "Ja vel, men de KLINTE JO SAMMEN", sa du høyt. "Dittnavn", sa Cody og dro deg inntil seg. "Ja, men..", sa Ryan men stoppet. "Men hva", sa du og så ned. "Glem det", sa Ryan og så på Chaz. "Vi burde kanskje gå", hvisket Cody og pekte mot en butikk. Der sto Justin og så etter Ryan og Chaz. "God ide", hvisket du til Cody. "Vi snakkes, vi må vidre", sa du og begynte å gå med Cody. "Snakkes Dittnavn", ropte Chaz etter deg. Du gikk bare fortere med Cody og kjapet dere inn på en butikk. 

Justin sitt synspunkt:

"Snakkes Dittnavn", hørte jeg Chaz rope. Jeg sprang fort bort til dem og så på de. "Hvor er Dittnavn", spurte jeg og så meg rundt. Ryan så ned i bakken og det samme gjorde Chaz. "Dere, hvor er hun", spurte jeg en gang til. "Du burde ikke ta kontakt med henne. Hun vil ikke ha noe med deg å gjøre", sa Ryan og så på meg. "Hva? Møtte dere henne", spurte jeg og så meg rundt. "Ja, og hun var sammen med en annen gutt", sa Chaz og så ned. "Med hvem", spurte jeg med en klump i halsen. "Cody Simspon", sa Ryan og så forsatt på meg. "Jeg mente aldri å såre henne", sa jeg og satte meg ned på en benk. "Vi vet det", sa Chaz og satte seg ned ved siden av meg. "Hva skjedde egentlig den gangen når du klinte med Jasmine", spurte Ryan meg. "Jeg savnet å ha Dittnavn", sa jeg fort. "Ja, men hvorfor klinte du med Jasmine", spurte Ryan en gang til. "Jeg.. Jeg vet ikke. Hun sang Overboard med meg og jeg forestilte meg at det var Dittnavn", sa jeg kjapt. "Hvofor valgte du Jasmine og ikke Jarrel", spurte Chaz og fniste litt. "Godt spørsmål. Jarrel kunne ikke", sa jeg og sukket. "Men okei. Du klinte med henne siden du tenkte det var Dittnavn", sa Ryan og så på deg. "Ja, jeg bare savnet henne", sa jeg og sukket ennå en gang. "Dude, det hadde gått 2 dager", sa Chaz og så på meg rart. "Jeg vet, jeg ble så forelsket i henne", sa jeg og sukket for 3. gang. "Okei, vi må få deg til å slutte å tenke på henne da", sa Chaz og reiste seg. "Jeg klarer ikke og nå bor hun i Atlanta som som jeg", sa jeg og så på Chaz. "Kom igjen dude, da går vi og finner henne", sa Ryan og reiste seg han også. 

Tilbake til ditt synspunkt: 

"Du er en god kysser", sa Cody og smilte når dere gikk inn på en butikk. "Heh, takk", sa du og rødmet. "Du er så søt når du rødmer", sa Cody og ga deg et lite kyss på kinnet. "Takk", sa du og så på han. Cody bare smilte til deg og så på litt klær. "Så liker du forsatt Justin eller", spurte Cody deg plutselig. "Nei, han er en tosk jo", sa du og smilte litt skjevt til Cody. "Forsatt sur på han siden han var utro", spurte Cody deg. "Ja, jeg mener. En jente klarer aldri å tilgi en gutt som har vært utro mot henne eller", sa du og så på Cody. "Vel, hun kan kanskje tilgi han til slutt, men det bruker sikkert å ta opp til et år før hun tilgir han", sa han og så på deg. "Ja, sikkert", sa du og stilte deg inntil en vegg. "Kjedelig å se på meg shoppe", sa Cody og lo litt."Nja, litt, men det er sikkert kjedelig å se på meg shoppe også", lo du. "Ja, skal bare prøve denne", sa Cody og gikk inn i et prøverom. Du sto forsatt lent inntil veggen og så kjente du noen som prikket deg på ryggen. Du snudde deg og der sto...


Mer? 

Hvem tror du det er? 


HOKL

Historie del 60 - Like heaven LANG DELSORRY, INTERNETTET MITT KLIKKET! 


Du hadde fått en melding fra Shine. Du åpnet den og fikk sjokk når du leste hva som sto der. ?


Der sto det: "Herregud! Gjett hva? Justin kom nettopp til meg og spurte etter DEG! Jeg sa du hadde flyttet så han er snart i Atlanta også, er han ikke? :) Savner deg allerede btw, håper du svarer med engang<3". "NEI, NÅ HAR JEG SØREN MEG MØT CODY", mumlet du høyt og begynte å svare Shine. "Åhh, Justin kan pelle seg bort. Jeg vil ikke ha noe med han å gjøre siden sist. Ja, han kommer til jul tror jeg.. Savner deg også<3", svarte du og slengte mobilen på bordet ditt ved siden av deg. Du pakket deg inn i dynen og sovnet nesten med en gang og tenkte på Cody...

Du våknet nesten morgen av at du hørte noen plaske i bassenget. Du satt deg halveis opp i sengen og så lille Amanda dykke i bassenget. "Aww, søt hun er", tenkte du og reiste deg opp fra sengen. Du tok på deg en liten søtt kjole og lot håret ditt falle nedover fint og så gikk du opp for å spise frokost. 

Du tok deg frokostblanding og så på Janne fikse noe. "Janne, hva gjør du", spurte du henne og smilte. "Jeg fikser bare klar middagen til i dag", sa hun og smilte. "Åja, du vet jeg må få være litt "fri" også ja", spurte du henne og smilte litt stort. "Ja, jeg vet. Hvis du vil spise til en venn så kan du det", sa Janne og så på deg. "Jeg har jo ingen venner her, untatt Cody da", sa du drømmende. "Oooo, noen er forelsket. Så hvem er denne Cody", spurte Janne og satte seg ned ved siden av deg. "Eh.. Cody Simspon", sa du fort. "Cody hvem", spurte Janne deg for å være sikker at hun hørte rett. "Cody Simspon", sa du og så bort. "Den var god du! Cody Simspon du liksom. Du kjenner ikke han", sa Janne og lo. "Jeg mener det. Jeg ble jo med Justin Bieber på turne og så møtte jeg Cody der, og han har flyttet til Atlanta nå så jeg har en sjanse", sa du glad. "Jaja, ring han da", sa Janne og smilte. "Ja vel, få låne mobilen din da", sa du. Janne tok mobilen sin opp og ga den til den. Du tastet inn nummeret til Cody og så ringte det. Etter 3 pip tok han telefonen. "Hallo", spurte den søte stemmen hannes. "Hei Cody! Det er Dittnavn her", sa du og tok på høytaler. "Dittnavn! Hei, jeg har ventet på at du skulle ringe", sa han glad. "Ja, jeg lurte på om vi kunne møtes i dag siden jeg har jo nettopp flyttet hit", sa du og ventet på svar. "Jaja, så klart. Hvor bor du", spurte han deg. Du så på Janne og hun skrev fort ned adressen på en lapp til deg. "Ehh, Madison street 63.", sa du usikkert. "Helt sikker, siden jeg bor i Madison street også", sa Cody og lo litt. "Gjør du? Hvilket nummer", spurte du glad. "89", sa Cody fort. "Kult, kan ikke du komme over hit", spurte du raskt. "Ja, jeg kommer om 5min", hørte du Cody si og så la han på. Janne så på deg og så litt sjokkert ut. "Wæææææææ, Cody kommer hit om 5 min. Jeg må sminke meg litt", sa du og sprang ned på rommet ditt og tok på solpudder og maskara. "Sånn", mumlet du til deg selv og sprang opp igjen. "Dittnavn, forresten faren din ringte til meg og spurte hvor vi bodde så jeg sa adressen til han", ropte Janne til deg. "Okei, kommer pappa hit", ropte du tilbake. "Kanskje, han ville se huset", ropte Janne tilbake. "Okei, hvor er Ulrik", ropte du. "På jobb", ropte Janne tilbake. Du sto rett ved døren og ventet spent på at Cody skulle ringe på.

Etter 3 minutter med gåing frem og tilbake ringte det på døren. Du ordnet deg litt og så åpnet du døren. Utenfor sto Cody med noen blomstrer i hånden. "Hei Cody", sa du og smilte. "Hei, disse er til deg", sa han og rødmet. "Aww, takk", sa du og tok imot blomstrene. "Janne, kom hit", ropte du fort. Du smilte til Cody bare og så han inn i øynene. "Ja", ropte Janne tilbake og kom springende mot deg. "Wow, du køddet ikke jo", sa Janne når hun så Cody utenfor. "Nei, jeg kødder aldri. Cody er en kjempe god venn av meg", sa du og smilte til Cody. "Wow. Hvem er blomstrene fra", spurte Janne og tok imot blomstrene. "Cody", sa du og smilte. "Okei, jeg setter dem i vann jeg da", sa Janne og gikk. "Så hva vil du finne på", spurte du Cody og smilte. "Skal vi ta en tur i byen", spurte han. "Okei, det er greit. Skal bare hente mobilen og noen penger", sa du og sprang ned på rommet ditt og tok med mobilen og litt penger. Så sprang du opp igjen og sa ifra til Janne at du dro ut. Etter det sprang du til Cody og dere satte dere i bilen siden Cody hadde kjørt til deg. Dere kjørte til byen og parkerte bilen utenfor et stort kjøpesenter. "Kom igjen, så går vi inn", sa Cody og tok tak i hånden din. Dere gikk hånd i hånd inn til senteret og alle stoppet opp for å se på dere. Å se deg med Cody Simspon var sikkert litt stort for dem, siden de visste de hadde vært sammen med Justin Bieber. Alle tok opp mobilene sine og begynte å ta bilder av dere. "Dette er håpløs, de er overalt", sa Cody og holdt hånden din hardere. "Ja, jeg er enig", hvisket du til han. Dere gikk fort innpå en butikk og du så på klær. "Var denne søt", spurte du Cody og smilte. "Ja, super søt, men du er ennå søtere", sa Cody flørtende og smilte. Du rødmet og gikk inn for å prøve den. Det var en søt kjole som du ønsket deg. "Snart ferdig", hørte du Cody si. "Jaja, vil du se", sa du. "Ja", sa Cody og lo litt. Du åpnet gardinen og snurret rundt. "Wow, du var fin", sa Cody og smilte. "Takk", sa du og rødmet igjen. Du lukket igjen gardinen og skiftet fort tilbake. Du gikk ut av prøverommet og Cody ventet rett utenfor. "Vil du ha den", spurte Cody deg og smilte søtt. "Ja, men den koster veldig mye", sukket du. "Jeg kan kjøpe den for deg, en gave fra meg til deg", sa Cody og dro deg med til kassen. "Nei da Cody. Det går greit", sa du og skulle til å henge den på plass igjen. "Ikke tull, vennen min må ha søte kjoler", sa Cody bestemt. "Cody, det går bra", sa du og begynte å gå. Cody dro deg med tilbake og betalte fort for kjolen. "Sånn", sa han og smilte. "Jeg kan ikke tro at du kjøpte den", sa du når du fikk posen. "Jeg kan", lo Cody. "Takk. Du er en super venn", sa du og klemte han. Du kjente faktisk sommefulger i magen denne gangen og trakk deg fort unna. "Det var en liten klem", sa Cody og ga deg en stor bamseklem og et lite kyss på kinnet. Du kjente du ble varm som du gjorde med Justin før men nå med Cody. Du rødmet og smilte. "Du rødmer", sa Cody og smilte. "Nei", sa du og gjemte ansiktet ditt i hendene dine. "Jo", sa Cody og tok tak i hendene dine. Du bare smilte og merket at han nærmet seg leppene dine. "Går det greit", spurte Cody når han var 3 cm fra ansiktet ditt. Du nikket sjernert og så kjente du leppene hannes var plassert på dine. Du følte du ble varm inni deg. "DITTNAVN", hørte du noen rope. Du trakk deg fort unna Cody og så deg rundt. Du så 2 gutter sto der og smilte litt men så litt sure ut også. Det var nemelig Ryan og Chaz som sto der.


Mer? 

HOKL


 

 

 

 

Historie del 59 - Like heaven"Ehh, har jeg ikke møt deg før", spurte du han og prøvde å se hvem det var. Gutten tok av seg hetten og capsen og der sto....


Cody Simpson. "Hei! Hmm, har jeg møt deg på turne eller", spurte han deg og smilte søtt. "Ja, møtte deg i Mexico for 2 månder siden kanskje", sa du og smilte. "Ja, du er Dittnavn", sa Cody. "Ja, og du er Cody Simpson", sa du og gliste. "Ja", lo Cody. "Vel, hvor skal du", spurte du han og smilte. "Jeg skal til Atlanta. Hvor skal du", spurte han deg tilbake. "Wow, jeg skal også dit", sa du og smilte. "Så bra da. Skal du ha sjokolade til flyturen du også eller", spurte han deg og lo. "Hehe, ja. Må jo ha sjokolade", sa du og fniste. Dere begge kjøpe sjokolade og så gikk dere på flyet sammen. "Hvilket sete har du", spurte Cody og så på biletten sin. "Sete 25C", sa du og smilte ."Jeg har 25B, og mamma har 25A", sa Cody og smilte ennå mer. "Så bra! Da sitter jeg med noen jeg kjenner", sa du og smilte. Dere satte dere ned i setene og du tok baggen din under setet. "Klar for avgang, nå lukkes dørene", var det en dame som sa i høytaleren i flyet. "Er du klar", spurte Cody og smilte. "Ja, jeg er klar", sa du og smilte tilbake. Cody tok tak i hånden din når flyet begynte å ta av fra bakken av. Han holdte den hardt og så litt redd ut. Du trakk ikke hånden din unna, du lot han holde den. "Unnskyld, jeg er redd for å fly. Ihvertfall når vi tar av og lander", sa Cody og smilte skjevt. "Det går bra, var redd for det når jeg var liten", sa du og trakk hånden din bort. Du og Cody snakket om alt mulig på flyet. Dere fikk god kontakt og du så han alltid inn i øynene. Det så ut som at du ble helt forelsket i han. Flyet skulle til å lande etter 2 timer og Cody tok tak i hånden din igjen. Han holdt den hardt når hulene gikk i bakken. "Takk for at jeg får holde hånden din", lo Cody når flyet hadde stoppet og dere tok av setebeltet. "Bare hyggelig", lo du og smilte. Dere begge gikk og hentet koffertene deres og Janne skulle hente deg på flyplassen. "Dittnavn, hvorfor skulle du til Atlanta egentlig", spurte Cody deg når du hadde fått kofferten din. "Jeg har nettopp flyttet hit", svarte du vennelig tilbake. "Wow, jeg også", sa Cody og smilte stort. "Wææ, så bra", sa du og klemte han. "Her er nummeret mitt. Bare ring når vi kan møtes igjen", sa Cody og klemte tilbake. Han ga deg en liten lapp med noen nummer på. "Takk, jeg kommer sikkert til å ringe deg i morgen", sa du smilende. Du kjente jo ingen i Atlanta og du skulle starte på skolen om 3 dager. "Ja, vi snakkes", sa Cody og ga deg et kyss på kinnet før han gikk avgårde med moren sin og noen vakter. "Helt skjønn", mumlet du og fikk øye på Janne. Du sprang opp til henne og klemte henne hardt. Det var veldig mange år siden dere møtes sist. "Klar for Atlanta", spurte hun deg. "Jajajaja! Gleder meg til å se huset deres! Er det stort", spurte du og smilte. "Ja, kjempe stort! Jeg går meg bort jeg", lo Janne. Dere gikk til bilen og satte dere inn i bilen. "Forresten Ulrik har blitt veldig kjent med å lage spill så han skal få besøk av en kjendis etter jul. De skal prøve et spill til han", sa Janne når dere kjørte bortover veiene i Atlanta. "Åja, så kult. Av hvem da", spurte du og smilte. "Ehh, jeg tror han heter Usher", sa Janne glad. "Usher? Åå, jeg vil møte han. Fikk aldri møte han når jeg var med...", startet du men du stoppet siden du hadde akkurat fått Justin inn i hodet ditt. "Med hvem", spurte Janne deg. "Ehh.. Bare med en venn av meg", sa du fort og så ut vinduet. "Okei, gled deg til huset siden her er vi", ropte Janne i bilen og stoppet utenfor et fantastisk stort hus. 


"Stranden er rett bakom og vi har basseng, og du har ditt egnet rom", sa Janne glad. "W-O-W", sa du og gikk ut av bilen. "Kan jeg se på huset nå, plis", sa du og lagde et hundeblikk. "Ja, jeg tar kofferten din da", sa Janne. Du gikk fort inn til huset og så deg rundt. 


Kjøkkenet                                                      Ene badet

Ene stua

"Janne, hvor er rommet mitt da", ropte du til henne når hun kom inn. "Åja, rommet ditt er veldig spesielt. Det er nede helt nederst og forresten du kan ta en vegg mellom bassenget", sa hun og blunket. "Bassenget", mumlet du spørrende og gikk ned trappen. Du åpnet en dør og fikk sjokk når du så hvor rommet ditt var. "JANNE, DET ER SUPERT", ropte du opp og så deg litt rundt. Bad hadde du rett ved siden av og du hadde et "walkinn" klesskap. Janne kom springende ned til deg og smilte. "Liker du det", spurte hun deg. "Ja, det er fantastisk, AWESOME", ropte du glad. "Du kan ta en vegg forran bassenget også, så da slipper du å høre når noen bader der eller så du slipper at rommet ditt skal bli vått", sa Janne og smilte. "Fantastisk snill stesøster du er", sa du og klemte henne. "Jaja, nå må du legge deg da. Klokken er 12 så Amanda ligger og sover", sa hun og gikk ut. Hun hadde tatt med kofferten din ned så du begynte å pakke ut. "Amazing room, amazing room, i love it, i love it, i love my life", sang du for deg selv, mens du pakket ut og tok av deg sminken din. Du tok på deg en pysj og la deg ned i sengen. "Like heaven", mumlet du mens du la der og hørte på vannet i bassenget. "Plingplingpling", sa mobilen din. Du hadde fått en melding fra Shine. Du åpnet den og fikk sjokk når du leste hva som sto der. 

--------------

Mer? 

Sorry for kjedelig del....

HOKL

 

 

SORRY!Hei! Sorry dere, jeg har vasket nesten hele huset fordi pappa har bursdag i morgen, men kommer historie etter jeg har spist :-) LOVER DERE! 

Bilde ville ikke lastet opp.. 

HOKL

Historie del 58 - Like heavenFargen svart gjorde deg trist for tiden. Plutselig ringer mobilen din og du tar den opp og ser det står "JUSTIN<3" i store bokstaver på skjermen.


Du så på mobilen hele tiden mens den ringte. Den stoppet etter noen sekunder og så startet den igjen. "Åhh, slutt Justin", mumlet du og trykket på den røde knappen. Mobilen startet og ringe igjen med en gang etterpå også. "Hva er søren meg galt med gutten", mumlet du og tok opp mobilen. Du trykket på den grønne knappen og du hørte Justin gråt i andre enden. "Hallo", sa du fort. "Dittnavn, endelig", sa Justin fort. Han hørtes stresset ut og lei seg ut. "Sorry Justin, jeg kan ikke snakke med deg nå. Forresten jeg slår opp", sa du fort og la på. "Vent, slo jeg opp", mumlet du litt sjokkert og reiste deg. Du gikk bort til vinduet og så på regndråpene renne nedover vinduet ditt. Du følgte nøye med en dråpe og så på den helt til den forsvant. Du snudde deg og så på gitaren din helt inntil hjørnet av rommet ditt. Det var lenge siden du hadde spilt og du hadde sluttet når moren din og faren din skilte seg. Du følte at det var riktig å slutte da. "Ta gitaren, skriv en sang", hørte du noe hviske i hodet ditt. "Bestemor", sa du ut høyt. "Ja vennen. Nå skriv en sang for hva du føler. Vær sterk", sa stemmen og så forsvant den. "Jeg må være gal", sa du høyt og tok gitaren opp. Hva følte du? Du ville snakke med Justin og høre hva han ville si. Du ville sjekke hvem som kysset først. Du startet med akorder og startet å synge. "I guess you really did it this time....Left yourself in the warpath. Lost your balance on a tightrope. Lost your mind trying to get it back....", sang du rolig med. Du sang sangen ferdig en gang så startet du på nytt. Den minnet deg om Justin, men det forklare hva du egentlig følte over han. 

 (Innocent - Taylor Swift) 

"Bank, bank", sa faren din på døren din og åpnet den. "Vennen, den var nydelig. Hva har skjedd", spurte han og satte seg ned ved siden av deg. "Justin", sa du stille og så ned. "Hva, hvem slo opp", spurte han og strøk deg på ryggen. "Jeg..", sa du og så på faren din. "Vennen min, hvorfor", spurte han og klemte deg. "Utro", sa du og tårer rant nedover. "Unnskyld vennen. Glem han nå, vi skal gjøre noe gøy", sa faren din glad. "Hva da", spurte du og la gitaren på sengen din. "Ehh, ring Shine, så kan vi dra på tivoli", sa faren din og reiste seg. "Takk pappa", sa du og tok opp mobilen. Du ringte til Shine og spurte hun ville være med på tivoli og så klart ville hun det. Du fortalte også du skulle flytte til Atlanta snart og du hørte hun ble lei seg. Men du sa til Shine hun kunne komme på besøk når som helst. En liten stund etterpå var Shine til deg og dere dro på tivoli med faren din. 

2 månder senere... (høst, skolestart) 

Du hadde ikke hatt kontakt med Justin i det heletatt. Du hadde hørt han hadde blitt en stor player siden du slo opp, men du hadde glemt han. Sangen din hadde du lagt ut på youtube og du hadde fått flere likes. Nå skulle du endelig flytte til Atlanta og du gledet deg kjempe masse. 

---------

"Dittnavn, kom igjen! Flyet ditt går om 2 timer", ropte faren din som sto ved bilen. "2 timer pappa. Jeg kan få 5 minutter med rommet mitt og vennen min Shine", ropte du tilbake. Du sto på rommet ditt med Shine. "Hadebra store myke seng", sa du og la deg i sengen. "Dittnavn, du er så rar", sa Shine og flirte. "Er jeg? Jeg er helt normal jeg", lo du og reiste deg opp. "Jeg kommer til å savne deg", sa Shine og klemte deg. "Jeg også, vi snakkes på skype, facebook og alt mulig sånn", sa du og klemte tilbake. "Ja, kom igjen. Nå må du dra", sa Shine og dere begge gikk ned ved bilen til faren din. "Kom igjen vennen. Si hade til California", sa faren din og tok kofferten din inn i bilen. "Ja... Hade California. Vi sees igjen", sa du og vinket ut i luften. "Ser du? R-A-R", stavet Shine og lo. "Jaja, det er sånn jeg er", sa du og smilte. Du ga Shine en siste klem og så satte du deg inn i bilen. Faren din staret bilen og dere kjørte avgårde til flyplassen. Du sjekket inn kofferten din og sa hade til faren din. "Halv time til flyet går", mumlet du og gikk inn på taxfreen. Du tok deg litt godteri og kjøpte en brus til å ha på flyet. Plutselig når du skal ta en sjokolade dulter du borti en gutt. "Unnskyld", sa du høyt og så på han. Han hadde caps, og hettegenser på seg. "Det går bra", svarte gutten tilbake. Det var noe kjent med han og du skjønte ikke hva. "Ehh, har jeg ikke møt deg før", spurte du han og prøvde å se hvem det var. Gutten tok av seg hetten og capsen og der sto....


Mer? 

Hvem tror du det er? 

HOKL

 

 

 

TAKK + en ting til...Hei! Jeg ville bare sagt takk for mange lesere i dag! Det er sikkert også fordi jeg blogget på Beliebersdream men første gang jeg får så mange lesere på en dag og jeg ville bare si takk! Jeg er utrolig glad for at dere likte historien der hvis dere leste den og takk til alle som har vært på bloggen min! I morgen skal jeg prøve å blogge mye men faren min har bursdag på fredag så skal sikkert hjelpe litt til i huset. TAKK! Ser alltid opp til leserne mine<3

Og....

Hvis du sjekket ut denne bloggen ville jeg blitt utrolig glad. Super søt blogg som nettopp har startet å blogge og hun skriver historier! Den heter Kjærlighet ved første blikk. Den er kjempe bra så langt og jeg leser den meg selv. 

http://mybeliebers.blogg.no/

Også sjekke ut http://bieberl0ve.blogg.no/, de trenger hjelp fra deg :-) 


Søte blogger begge to! Skal du ta deg en tur innom? 

Tusen takk til dere alle sammen! Er så stolt av dere :-) 

HOKL


Historie del 57 - Like heavenDu så flere fans hadde skrevet til han og du leste en av dem. Der sto det "@justinbieber how can u be so heartless? Y did u kiss Jasmine? U have now lost one belieber...". 


Du leste det om og om igjen. Du leste flere og mange av dem hadde skrevet det samme. "Nei", mumlet du og en tåre datt ned. Du slengte bare fra deg pcen og la deg ned i sengen. Du ville ikke høre på hva fansene hadde å si til han. Du måtte spørre Justin selv. Flere fans hadde skrevet det, men tenk om Jasmine kysset han istedenfor? Du pakket deg inn i dynen din og la deg godt ned. Skulle du slå opp med Justin nå? Skulle du vente og se hva som skjedde i Atlanta når du traff han der? Du visste rett og slett ikke hva du skulle gjøre akkurat nå. Du var i sjokk og lei deg. Du sovnet etter en stund med gråting på sengen din og drømte at du slo opp med Justin...

 

Neste morgen våknet du av du hørte pappan din nede som surret rundt. I dag var det bestemoren din sin begravelse som skulle være og du gledet deg ikke. Det var alltid trist på begravelser og dette var bestemoren din som gjorde det mere trist. Du satte deg opp i sengen og så ut av vinduet. Det regnet og det gjorde det tilogmed ennå tristere. Du reiste deg opp og tok på deg kjolen du hadde kjøpt. Du ordnet håret ditt og tok på deg vannfast maskara. Du gikk ned på kjøkkenet og tok deg frokostblanding mens du så på pappan din løpe rundt i svart dress og var stresset. "Dittnavn, vi må dra nå", ropte faren din plutselig og løp ut av døren. Du gikk fra frokostblandingen din og små løp til bilen også. Faren din satt i den og begynte å kjøre med en gang du kom inn. Han kjørte til kirken og så parkerte han utenfor. "Kom, vi må legge disse blomsterne ved kisten", sa pappan din trist og ga deg noen blomstrer. "Ja", sa du stille og tok imot blomstrene. Du gikk sakte inn i kirken og la blomstrene ned ved kisten til bestemoren din. Dere var de først som kom siden dere var i familie. "Skal du holde tale", spurte faren din og prøvde å smile. "Jeg har ikke skrevet noe, men jeg skal prøve å holde en", sa du stille. "Flott", sa faren din og satte seg ned. Du satte deg ned ved siden av faren din og så bare på kisten. Flere folk kom inn mens du bare satt der og så startet begravelsen. Du satt i dine egene tanker hele tiden. Du klarte aldri å høre på hva prestene sa. "Nå skal Dittnavn holde en tale for sin kjære bestemor", hørte du presten sa. Du reiste deg opp og gikk opp sånn at alle så deg. "Kjære bestemor... Du har alltid vært der for meg uansett hva. Du hjalp meg med skolen og andre problemer jeg hadde. Jeg dro alltid til deg først. Du kan aldri bli erstattet med noen andre, men du skal vite at jeg er så glad for at jeg hadde deg. Du er her forsatt for meg, og jeg tenker ofte på deg. Du er kanskje noe av det beste jeg hadde, og jeg savner deg. Vær sterk og husk jeg elsker deg", sa du sakte og rolig mens tårer datt nedover kinnet ditt. Du så at flere satt og med tårer nå, men du kunne ikke noe for det. Talen måtte være fin til bestemoren din. Begravelsen ble trist til slutt og du satt og gråt nesten nesten av tiden. Etter det dro du og faren din hjem. Du gikk opp på rommet ditt og tok av deg kjolen. Fargen svart gjorde deg trist for tiden. Plutselig ringer mobilen din og du tar den opp og ser det står "JUSTIN<3" i store bokstaver på skjermen. 


Mer? 

Siste innlegg for i dag. Sliten etter å ha skrevet en kort historie på Beliebersdream, så unnskyld igjen for lite blogging her i dag! :-) Håper dere ikke er sure for det. 

God natt og sov godt kjære lesere! <3

HOKL


 

 

 

Historie del 56 - Like heavenSJEKK http://bieberl0ve.blogg.no/!! :-D Kjempe fin blogg! 


"Ehh, jeg vil spørre deg om noe, men mamma må også snakke med faren din da", sa hun. "Jaja, men hva er det", spurte du. "Jeg lurte på om...", staret hun og du ventet spent på svar. 


"Du ville flytte med oss", sa Janne. Du ble kjempe glad inni deg egentlig. Endelig skulle du og stesøsteren din få litt kontakt igjen og dere skulle flytte til Atlanta. Justin bodde der også, men hva med Shine? "Janne, det ville vært utrolig kult, men dere må snakke med pappa og jeg må bare snakke med bestevenninen min også", sa du glad. "Ja, supert! Du skal få ditt egent rom altså. Vi har fått oss et stort hus siden Ulrik er veldig rik nå siden han lager jo spill", sa Janne og lo litt. "Wow, gleder meg hvis jeg får lov", sa du glad. "Ja, supert", sa Janne og la på. Du smilte litt for deg selv, men du kom så klart til å savne California. Du ville sikkert vente litt før du flyttet til Atlanta også, kanskje i 6 månder? Du ante virkelig ikke hva du skulle si. "HUN SKAL HVA", hørte du faren din rope. "Ånei, ikke bli sur", tenkte du. "Dittnavn, kom ned hit", ropte faren din på deg. "Greit", ropte du tilbake og sprang ned til han. "Hva er det", spurte du og smilte søtt. "Vil du flytte med Janne", spurte faren din vennelig. "Ja, jeg har veldig lyst pappa, men jeg har lyst til å vente i kanskje 6 månder først", sa du og smilte skjevt til faren din. "Ja vel vennen. Vi får snakke om dette senere. Kanskje best å starte der til høsten nå uansett", sa faren din og smilte. "Hvorfor ikke etter jul", spurte du og så på han. "Da henger du ikke etter når du kommer til jul til dem", sa faren din. "Greit", sa du oppgitt og gikk opp på rommet ditt. Du tok opp mobilen din og tastet nummeret til Justin. "Hallo", hørte du stemmen til Justin si. "Justin", ropte du nesten inn i telefonen. "Søta", sa Justin. Når du hørte stemmen hans ble du helt varm og kjente at du virkelig likte Justin godt. "Jeg skal flytte til Atlanta snart", sa du glad til han. "Virkelig? Når da", spurte han glad han også. "Til høsten eller etter jul", sa du og smilte for deg selv. "Åhh, gleder meg søta, men jeg har konsert nå og Jasmine Villegas har tatt over for deg", sa han og du hørte folk rope i bakgrunnen. "Okei, vi snakkes da", sa du. "Ja, hade pena", sa Justin og la på. Du la fra deg mobilen din og la deg ned på sengen. "Gleder meg masse", mumlet du før du sovnet. 

Du våknet av deg selv og så at klokken var bare 10 om morningen. Du sto opp og dusjet deg så satte du deg på pcen din. "Twitter, twitter, twitter", sang du og smilte for deg selv. Du logget deg fort på twitter og så skrev du: "Home sweet home! #goodtobehome <3". Du postet den og gikk innpå Justin sin profil. Du så flere fans hadde skrevet til han og du leste en av dem. Der sto det "@justinbieber how can u be so heartless? Y did u kiss Jasmine? U have now lost one belieber...". 


Mer? 

HOKL


 

 

 

Beliebersdream!Hei! I dag så skal jeg skrive historie på Beliebersdream, så dere kan lese historien min der! det er historie maraton der, og historien jeg skriver der, må bli ferdig til i dag! Håper dere stikker en tur innom og leser den, så det blir lite blogging på bloggen min i dag, men kommer historie i kveld sikkert! 


Skal du sjekke bloggen eller lese historien jeg skriver på? 

HOKL
Historie del 55 - Like heaven"Dittnavn, har du og Justin slått opp", var det en mann som spurte deg og tok et bilde av deg. "Hva? Hvem har sagt det", spurte du og stoppet opp. "Selena Gomez sin mamma", sa en dame fort og så på deg. 


"Vi har ikke slått opp og du kan be Selena sin mamma holde sine ting for seg selv", sa du og trampet avgårde mot butikken. Du var lei av drama og alt du tenket på var bestemoren din. Hun døde nettopp og du ville ikke skapet noe drama imens. Du ville egentlig bare hyle at hun løy og hun gjorde det for at Selena forsatt skulle være populær. Du kom til senteret og gikk rett inn i butikken hvor bestemoren din ville kjøpe en kjole for deg. Du fant den med engang i riktig størrelse og alt. Du betalte for den og gikk ut av butikken lykkelig. 


(Imagine) 

Du sprang litt fort tilbake med en gang hjem og la deg ned i sengen. "Endelig", mumlet du og slappet av. Du tok opp pcen din og logget fort inn på twitter. Mens du logget på twtter ringte mobilen din og du tok tak i den mens du skrev inn passordet ditt. "Hei vennen. det er mamma her", hørte du en stemme si. Du hadde ikke snakket med mamman din på flere år og hadde faktisk ikke tenkt så mye på å ta kontakt med henne. "Mamma", spurte du og satte deg opp i sengen. "Ja hei Dittnavn. Jeg hørte det om bestemor, så lei meg", hørte du hun si og snufset litt. "Mhm", var alt du klarte å si. "Men jenta mi, jeg har sett deg på tv. Så utrolig koselig", sa moren din. "Ja, hva syns du om kjæresten min da", spurte du og smilte for deg selv. "Han er jo nydelig, jeg må få møte han en dag", sa hun. "Ja, så klart, og jeg må få møte deg snart også mamma", sa du tilbake. "Ja, vennen. Det ville vært hyggelig, men søstreren din skal flytte til Atlanta som du kanskje vet og jeg skal bli med bare i 1 dag da", sa moren din lykkelig. "Så bra da, når flytter hun dit", spurte du og smilte litt. "Hun flytter dit om 3 uker nå, så hun vil også spørre deg om noe. Jeg må få snakke med pappan din om det først, men vil du snakke med henne? Hun er rett ved siden av meg med barnet sitt Amanda", sa moren din. "Jaja, bare få snakk med Janne nå da", sa du kjapt. Janne var stesøstren din og hun hadde en mann som heter Ulrik og en liten jente som heter Amanda. "Hallo", hørte du en lykkelig stemme si. "Hei Janne", svarte du lykkelig tilbake. "Dittnavn, så bra å snakke med deg. Amanda vil møte deg", sa Janne. Du smilte for deg selv. Amanda var bare 5 år og Janne fikk henne når hun var 22 år. "Ja, jeg vil gjerne møte henne også", sa du tilbake. "Ehh, jeg vil spørre deg om noe, men mamma må også snakke med faren din da", sa hun. "Jaja, men hva er det", spurte du. "Jeg lurte på om...", staret hun og du ventet spent på svar. 


Random...

Mer? 

Kommer sikkert litt lite historie fra meg i dag siden blogger også hos Beliebersdream i dag... :-) 

HOKL 

 

 

 

Historie del 54 - Like heavenHei dere! Siste innlegg for i dag av, og håper jeg blogger bra nok siden merker at leserne mine går nedover...? Jeg skjønner ikke hvorfor siden jeg har postet bra med historier av, men jaja :-) Bra med lesere jeg har fra får av, dere er super søte! I morgen skal jeg være gjesteblogger på Beliebersdream! Kjempe søt blogg som jeg bare elsker! Jeg tror jeg skal starte på en liten historie bare for en dag ellers blir det imagine til leserne på bloggen hennes :-) Jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal gjøre det, men så vi får se i morgen og håper jeg gjør en bra jobb da! Håper virkelig dere tar en tur innom og støtter meg litt mens jeg skriver der også, og jeg skal prøve å poste innlegg i morgen! 

 

"Elsker deg og vær sterk jentami", sto det. Du skrek bare ennå mere når du så den og sovnet i sengen din.  


Du våknet neste morgen av å høre noen kaste noe på vinduet. Du sto opp og gikk bort til vinduet. Der sto Shine og kastet små stein på vinduet ditt. Du åpnet vinduet og smilte litt til henne. "Oi, troll jo", ropte hun når du åpnet. "Hva", ropte du tilbake og så deg rundt. "Du har ikke tatt av sminken din, har du vært lei deg eller", ropte hun tilbake. "Oii, ja", sa du og så ned. "Hvorfor", ropte hun tilbake til deg. "Bestemor", sa du og kjente en tåre. "Unnskyld søta. Vi snakkes senere da kanskje", ropte hun til deg og smilte skjevt. "Ja, ringer deg", ropte du tilbake og smilte. Du lukket vinduet og så at Shine sprang avgårde bort. Du tok tak i pcen din og logget deg på twitter. Justin hadde skrevet om deg noe som var utrolig søtt! Justin hadde skrevet "@justinbieber missing my girl so much! Hope u r okey sweety". Du bare smilte til deg selv og skrev på twitter du også. Der skrev du "Missing u too hottie! Having a bad time here now, but it will get better. California - home sweet home", skrev du og postet det. "Dittnavn, kan du komme ned litt", hørte du faren din rope på deg. "Ja, kommer", sa du og tok på deg en morgenkåpe før du sprang ned. "Vi må snakke om bestemor sin begravelese nå og jeg vil ha den om 2 dager", sa pappan din sakte. "Ja, greit pappa. Har gått gjennom dette før", sa du og så ned. "Ja, jeg vet. Bare finn på noe gøy disse 2 dagene før da", sa han og smilte til deg. "Ja, jeg vil gjerne ha en kjole til begravelsen pappa", sa du og smilte litt. "Hvilken da", spurte pappan din. "En bestemor skulle kjøpe til meg men så gjorde hun ikke det alikavel", sa du og smilte litt. "Greit, hvor mye koster den da", spurte faren din mens han tok opp lommeboken sin. "200 dollar", sa du og så ned. "Her, og bestemor kommer sikkert til å smile oppifra når hun ser deg ha på deg den", sa han og smilte til deg. "Takk pappa. Jeg går nå og takk for alt", sa du og sprang opp. Du sminket deg, ordnet håret ditt og tok på deg dette: (Imagine) 

"Perfekt", mumlet du og smilte til deg selv. Du fikk toppen av bestemoren din og ville gjerne bruke den litt. Du gikk ned trappen og ut døren og gikk rett mot kjøpesenteret. Du tenkte litt på bestemoren din, men du skjønte at livet gikk vidre og du måtte spare på tårene til selve begravelsen. Da ville du sikkert gråte masse. Du tok opp mobilen din og ringte til Justin mens du var på vei. Han tok telefonen med en gang og hørtes litt lei seg ut. "Søta! Endelig", sa han. "Hei kjekken. Du bestemor...", sa du og så ned i bakken mens du gikk. "Ja, jeg vet. Ryan og Shine", sa han litt trist. "Så jeg kommer til å være litt hjemme nå", sa du til han. "Ja, jeg skjønner deg godt søta. Jeg er i bussen nå med Ryan og Chaz og vi savner deg allerede", sa han. "Hey, du savner henne mest", hørte du Chaz rope i bakgrunnen. "Jada, jeg savner deg aller mest", sa han og lo litt. "Heh, ja. Jeg savner deg også", sa du tilbake og så noen paparazzier kom springende mot deg. "Du Justin, jeg må legge på. Paparazzier på vei mot meg", sa du og skulle til å legge på. "Okei. Jeg må skaffe deg livvakter nå ja. Hade jentami", sa han og la på. Paparazziene nærmert seg deg men du gikk bare fortere og prøvde å gå i en annen retning. "Dittnavn, har du og Justin slått opp", var det en mann som spurte deg og tok et bilde av deg. "Hva? Hvem har sagt det", spurte du og stoppet opp. "Selena Gomez sin mamma", sa en dame fort og så på deg. 


Mer? 

Leser du Beliebersdream? 

Skal du ta deg en tur innom bloggen hennes? :-) 

Siste innlegg for i dag :-) 

HOKL


 

 

 

Historie del 53 - Like heavenTRIST DEL, MEN HÅPER DERE LIKER DEN FORDET :-) 

 

"Øhm, ja", sa du og smilte. Sa Justin virkelig at han elsket deg?


Du satt bare i bilen og tenkte så mye på om Justin virkelig elsket deg eller ikke. Du så ut av vinduet og så bortover veien mens taxi sjåføren kjørte. "Da er vi her", sa taxi sjåføren plutselig. Du var helt i drømmeland og bare smilte til han. "Okei, takk", sa du og betalte. Taxi sjåføren hentet kofferten din og satte den utenfor flyplass døren. Du steg ut av taxien og tok tak i kofferten din. Du trillet den innover flyplassen og så på når flyene gikk. "Nei, flyet mitt går om 15 minutter", mumlet du og sprang for å kjøpe en billett. "Er det forsent å kjøpe en billett til California som går om 15 min", spurte du en mann som satt i kassen. "Nei, er ikke det", sa han rolig. "Åja, jeg tar en billett til California jeg da. Kjapp deg", sa du stresset. Mannen kjappet seg og ga deg en billett. Du betalte han og spang bortover for å sjekke inn kofferten din. Du fikk kofferten din inn og sprang vidre bort til boardingen. Du hadde gate 14 og det var litt langt borte. Du så på klokken og det var cirka 5 minutter til flyet ditt skulle gå. Du sprang fort nedover og så at folk hadde allerede bynt å gå på flyet. Du små sprang bort til boardingen og var sist i køen. Du kom deg innpå flyet og satte deg godt ned i setet ditt når du kom innpå, tok opp ipoden din og skrudde på Never Let You Go. Elsket Justin deg virkelig? Alt som var i tankene dine nå var Justin og bestemoren din. Flyturen gikk fort og du sprang nesten ut av flyet og fikk kofferten din fort. Du gikk mot en taxi og fikk den til å kjøre til sykehuset så fort den kunne. Du havnet utenfor sykehuset 10 minutter senere og gikk inn med kofferten din bak deg. Du gikk til kassen og ventet på at noen skulle komme. En liten blonde dame kom og så på deg. "Hei du! Vet du hvor *bestemorendinsittnavn* er", spurte du vennelig til damen. "Ja, hun er i rom 378. Er du i familie med henne", spurte damen. "Ja, det er jeg", sa du og gikk nedover gangen mot bestemoren din sitt rom. Du åpnet døren og så pappan din sitte ved siden av en tom seng. "Pappa, hvor er bestemor", sa du stille og gikk inn. "Hun fikk hjerteslag og de prøver å vekke henne igjen", sa faren din trist. Du satte deg ned ved siden av pappan din og fikk frem noen tårer. "Kom her vennen", sa pappan din og tok armen sin rundt din og strøk deg på ryggen. "Pappa, tror du hun klarer seg? Jeg mener husker du når det samme skjedde med bestefar", spurte du stille mens tårene trillet nedover. "Ja, jeg husker. Håper at bestemor klarer seg nå", sa pappan din og holdt deg hardere rundt. Du fikk bare flere og flere tårer som trillet nedover kinnene dine og du trakk deg nærmere pappan din. Etter 1 time ved å sitte der uten noe svar kom en mann inn. "Hei, jeg er Dr. Renson. Bestemoren deres er i live nå, men hun holder ikke ut lenge, så dere kan gå inn til henne og snakke med henne for siste gang", sa mannen og så ned i gulvet. Du så på han og kjente at tårene din kom ut nå. "Bestemor", ropte du og løpte inn til rommet hvor hun lå. "Vennen, du må vite jeg er glad i deg", sa bestemoren din når du kom inn. "Bestemor, jeg er super glad i deg. Ikke forlat meg nå", sa du trist. "Kjære deg, jeg er glad i deg også", sa hun og en tåre datt ned fra øynene hennes. Du gråt bare ennå mer siden du visste at dette var siste gang du ville få snakket med henne. "Mamma", sa pappan din og kom inn han også. "Gutten min", sa hun og tok tak i hånden din og pappan din sin. "Uansett hva som skjer med meg så skal dere leve normalt", sa hun og pustet tungere. "Bestemor", sa du på gråten. "Mamma, jeg...", sa pappan din også men han var også helt på gråten. "Jeg elsker dere", sa hun og pusten ble veldig tung nå. "Jeg elsker deg også bestemor", sa du og holdt hånden hennes hardere. "Vær sterk", sa hun og så stoppet pusten hennes. Hun ble bleik i hele ansiktet sitt og du bare satt der. Du kjente hånden hennes slapp nesten din og så pappan din på gråten han også. Flere leger kom inn til dere og så tok de tak i deg og førte deg ut. "Bestemor", skrek du og holdt for ansiktet ditt. "Bli her", sa en lege og gikk inn igjen. Du hadde nettopp mistet den du var kjempe glad i og nå visste du egentlig ikke hva du skulle gjøre. "Vær sterk", hvisket du stille og tok bort noen tårer men flere kom rennende ut. Faren din kom ut og var helt røde i øynene. "Vi må komme oss hjem", sa faren din og tok bort tårene sine og tok tak i kofferten din. "Ja", sa du stille og gikk bortover med faren din. Du hørte du fikk en melding og du så det var fra Justin, men du klarte bare ikke å se på den nå. Dere satte dere inn i bilen og kjørte avgårde hjemover. I bilen var det helt kleint, men hva skulle man si etter noen døde? Dere kom hjem og du gikk rett opp på rommet ditt og la deg i sengen med en gang. "Godt å være tilbake", sa du stille mens tårer forsatt rant nedover. "Dittnavn, jeg legger meg litt, god natt", hørte du faren din rope til deg. "Okei", ropte du tilbake. Du la hodet ditt på puten din mens tårer forsatt trillet nedover. Du tok opp mobilen din for nå ville du lese meldingen fra Justin. "Elsker deg og vær sterk jentami", sto det. Du skrek bare ennå mere når du så den og sovnet i sengen din. 


(Samme bilde som sist men følte for det) 

Mer? 

Trist del, unnskyld for det, men må være litt trist også...

HOKL


 

 

 

Historie del 52 - Like heaven LANG DELNå kommer litt informasjon som var på starten av historien min, så nå kommer det masse informasjon til Justin som ikke vet så mye om "deg". 

 

"Hva har skjedd da pappa", spurte du han og så på Justin. "Det er...", startet han. 


"Pappa, si det", sa du med bekymret stemme. "Det er bestemor. Hun ligger på sykehuset", sa han fort til deg. "Hva...", spurte du med sjokkert stemme. "Jeg syns du burde komme hjem, men du bestemmer", sa han og la på. Du satte deg ned i sengen på kanten og Justin så på deg. "Hva er det jentami", spurte han og strøk deg i håret ditt. "Bestemor ligger på sykehuset", sa du sakte. Justin så ned i gulvet og han skjønte kanskje hva du ville. "Jeg vil hjem Justin", sa du og så på han. "Men...", startet han men du kysset han på leppene. Ømt og lenge. Du trakk deg unna og så på han. "Ingen men. Jeg drar i morgen når dere drar vidre med bussen", sa du og byttet til pysj. "Dittnavn, vi ble nettopp sammen og du må jo synge Overboard med meg. Jeg skjønner at du er redd for bestemoren din", sa han sakte. "Justin, vi snakker om bestemor. Jeg vil være med henne, hun betyr mye for meg", sa du og så på han. "Men hva med sangen og forholdet vårt", spurte han. "Justin, vi må ta det igjen senere. Unnskyld, men bestemor betyr mye", sa du mens du tok av sminken. "Ja, jeg skjønner", sa Justin og tok av seg klærene og var bare igjen i bokser. Du tok håret i en dott og la deg under dynen. Justin la seg også under dynen og tok tak rundt deg. "Justin, jeg er glad i deg", sa du og ga han et langt og vått kyss. "Jeg er glad i deg også", sa han når du trakk deg unna. "Hvor er mamman din egentlig", spurte Justin plutselig til deg. "Hun bor i Norge faktisk og det gjør stesøsteren min også som er 28 år", sa du og la deg tettere inntil Justin. "Har du stesøster", spurte han og så på deg. "Ja, hun er veldig grei altså. De bor ikke sammen, men stesøsteren min skal flytte til Atlanta snart da", sa du og smilte til han. "Da må jeg møte henne", sa han og ga deg et kjapt kyss før du sovnet i armene til Justin. 

 

Du våknet tidlig i dag siden du hadde hatt mareritt av bestemoren din som faktisk hadde døde mens du var på vei til henne. Du sto opp og gikk inn i dusjen med en gang. Justin lå forsatt og sov. Du kjappet deg med å dusje og så tørket du håret ditt. Du tok på deg dette: (Imagine) 

Du sminket deg og tok håret i en hestehale. Du pakket ned alle tingene dine og vekket du Justin. "Justin, våkne", sa du og kysset han på pannen. "Øhm.., hva", sa han med trøtt stemme. "Våkne, jeg skal dra nå", sa du. Justin åpnet øynene sine med en gang og tok tak i deg. Du landet ned i sengen og han holdt deg godt fast. "Ikke dra", sa han og kysset deg overalt. "Justin, slipp da", lo du. "Nei", sa han og så deg inn i øynene. "Du er kjekk", sa du og bet deg i leppen. "Du er super pen", sa han og kysset deg på leppene. Du trakk deg litt unna og reiste deg opp. "Jeg må dra nå, flyet går sikkert snart", sa du og smilte sjevt til Justin. "Greit, la meg bli med da", sa han og kledde på seg. "Ja, men dere skal jo dra nå", sa du og tok tak i kofferten din. "Ja, men må jo gå glipp av det når jentami skal dra", sa han smilende. Han ble ferdig påkledd og dere begge hadde pakket og dere gikk ut av døren. "Tenk, nå skal vi begge dra vår egen vei", sa du stille. "Ja, alt kommer til å gå bra", sa han mens han kysset deg mykt på kinnet. Du trykket på heisknappen og den kom med en gang. Dere gikk inn og Justin trykket på 1. etasje knappen. Heisdørene lukket seg og Justin så veldig lei seg ut. "Justin, alt kommer til å gå bra", sa du og ga han en klem. "Ja, håper det", sa han mens heisdørene åpnet seg og dere begge gikk ut. "Justin, kom igjen. Vi skal dra nå", ropte Pattie som sto ved bussen. "Ehh, ja", sa han fort. Han sjekket ut fra hotellet for dere og du hadde gått til bussen. "Kom igjen Dittnavn, vi må dra nå. Få med Justin hit", ropte Scooter. "Ja, men dere", sa du sakte. "Ja", spurte Scooter spørrende. "Jeg kan ikke være med på tournen lengere", sa du og så på Scooter. "Hva sa du", spurte Scooter og gikk nærmere deg. "Jeg kan ikke være med på tournen lenger", sa du igjen, litt høyere. Scooter så på deg og skulle til å si noe. Munnen hans åpnet seg men lukket seg igjen. "Hvorfor", hørte du Pattie si rett bak deg. "Bestemoren min ligger på sykehuset og jeg føler hun trenger meg nå", sa du og så ned. "Åh, kjære deg. Kom hit", sa Pattie og ga deg en klem. "Jeg skaffer en taxi til deg nå", sa Scooter og gikk på andre siden av bussen. "Håper jeg ser deg igjen. Du er en faktastisk jente", sa Pattie og smilte til deg. "Takk Pattie. Håper bare at bestemor blir bedre", sa du og smilte tilbake til henne. "Ja, du må hilse familien din", sa Pattie og ga deg en klem til. "Ja, skal det. Hade", sa du og trillet kofferten din på andre siden av bussen. Der sto Scooter med en taxi klar til deg. "Her, og håper jeg ser deg igjen", sa Scooter og klappet deg på skulderen. "Ja, vi sees sikkert igjen", sa du smilende til han. Justin kom springende mot deg og klemte deg hardt. Taxi sjåføren tok kofferten din og puttet den i bagasjerommet mens Justin klemte deg. "Justin, jeg kommer til å savne deg", sa du med en liten tåre trille nedover. "Jeg også", sa Justin og ga deg et langt kyss. "Kom igjen nå jente", ropte tax sjåføren til deg. "Kom igjen nå Justin", hørte du Pattie rope. "Vi må vel begge dra", sa du og sukket. "Ja, vær sterk", sa Justin og ga deg et kyss til. "Du også", sa du og gikk til bildøren. "Hade søta! Elsker deg", ropte han før han forsvant bak bussen. Du satte deg sakte inn i taxien og smilte. "Flyplassen ja", spurte taxi sjåføren deg. "Øhm, ja", sa du og smilte. Sa Justin virkelig at han elsket deg? 


Mer? 

HOKL


 

 

Historie del 51 - Like heaven"Vent her, jeg kommer snart tilbake", sa Kenny og så sprang han tilbake. Du satt der alene og så bare utover vannet mens du tørket bort tårene. 


Du tørket bort sminken din også og prøvde å få bort tankene av Selena. Hun løy uansett eller gjorde hun? Noen minutter senere hørte du Kenny, Justin og Selena sin stemme. "Ånei, vil ikke ha Selena her", tenkte du mens du og opp et lite gresstrå. "Der er hun", hørte du Kenny si. Du snudde deg og der sto Justin, Selena og Kenny sammen alle 3. "Dittnavn, det er ikke sant", sa Justin og satt seg ned ved siden av deg. "Unnskyld Dittnavn, jeg er forsatt sjalu", sa Selena og satte seg ned ved siden av deg på den andre siden av deg. "Vi må finne en ny fyr til deg Selena", sa du og klemte Justin. "Ja, vil du hjelpe meg", spurte hun og smilte. "Meg? Etter alt vi har gått gjennom", spurte du litt sjokkert. "Ja, jeg vil starte på nytt. Jeg mente det ikke i det heletatt... Unnskyld", sa hun og ga deg en kjapp klem. "Det går bra Selena", sa du sakte og smilte til henne. "Takk", sa hun tilbake og så utover vannet hun også. "Jeg kan hjelpe deg, men hva med Chris Brown da", spurte du henne. "Nei, han var litt masete", sa hun og lo. "Haha, okei", lo du med henne og smilte. "Jenter, kom igjen", sa Justin og reiste seg opp. "Jeg må kanskje ta en telefon med pappa snart jeg", sa du og reiste deg opp du også. "Ja, bare gjør det", sa Justin og smilte til deg. Selena reiste seg opp hun også og dere gikk tilbake alle sammen. Dere satte dere inn i en bil og kjørte tilbake til hotellet fort. Selena skulle på sin egen tourne og hun ble kjørt til flyplassen. Dere skulle dra i morgen til neste sted. Du og Justin gikk hånd i hånd opp til rommet deres og Justin slengte seg ned på sengen med en gang dere kom inn. Du bare flirte litt og tok opp mobilen din. Du tastet faren din sitt nummer og trykket på ring. Det ringte ikke så mye og han tok telefonen nesten med en gang. Han hørtes ikke særlig glad ut. "Hei pappa", sa du til han. "Hei vennen. Hvordan går det", spurte han deg med trist stemme. "Det går supert her. Har fått meg kjæreste", sa du. "Ja, jeg vet. Ligger overalt på internett nå", sa han. "Åja, det visste jeg ikke", sa du tilbake. "Nei, men når kommer du hjem igjen", spurte han plutselig. "Vel... 6 månder", sa du stille. "Hva? 6 månder? Du burde komme hjem nå med en gang tror jeg", sa han litt surt. "Hva? Du sa jo jeg kunne bli med på hele greia her jo pappa", ropte du inn i telefonen til han. Justin kikket på deg med et litt trist blikk og så ned igjen. "Jeg vet... Unnskyld vennen", sa pappan din. "Hva har skjedd da pappa", spurte du han og så på Justin. "Det er...", startet han. 


aww :-) 

Mer? 

HOKL


 

 

 

Historie del 50 - Like heaven"Glad i deg uansett", sa du og gikk bort til garderoben din. Du kom inn og der så du faktisk Selena sitte. 


"Selena", sa du med litt sjokkert stemme. "Hei Dittnavn", sa hun og reiste seg opp fra en stol hun satt på. "Ehh, skulle ikke du vært i fengsel da", spurte du og så på henne med et rart blikk. "Jeg ble frisatt siden jeg skadet deg ikke", sa hun og smilte. "Åja...", sa du usikkert. "Hei du, unnskyld for alt. Jeg bare var sjalu på alt, men du må bare vite jeg er gravid med Justin", sa hun og smilte. "Du lyver", sa du fort. "Nei, jeg mener det. See på bildene her. De er av barnet mitt som jeg har i magen nå", sa hun og tok på magen sin. "Du lyver! Du sier dette bare for å få Justin tilbake", sa du og gikk litt bakover. "Jeg mener det", sa hun og smilte til deg søtt. Justin kom inn døren og det var tydeligvis at han ble også sjokkert. "Selena", sa Justin litt sakte. "Hei Justin", sa Selena og smilte til han. Justin gikk mot deg og tok tak rundt deg. "Hva gjør du her", spurte Justin henne og holdt godt rundt deg. "Jeg må fortelle deg noe, og nå som Dittnavn vet det kan jo jeg si det rett her", sa Selena og smilte lurt. "Nei, slutt", sa du til Selena høyt. "Det er sant, se bildet", sa hun og tok frem et bilde av en ultralyd. "Hva snakker du om Selena", spurte Justin og slapp taket av deg. "Dette", sa hun og ga han bilde. Du rygget bakover og så åpnet døren. "Dittnavn, vent", sa Justin og så på bilde. "Det er ikke mitt", sa Justin fort. "Jo, husker du ikke", sa hun og smilte. Du ristet på hodet og så at Justin var i sjokk og du visste ikke hvem du skulle tro. "Flott Justin. Gå å bli far", sa du og løp ut av rommet. "Vent", hørte du Justin rope men du så ingen løpe etter deg. Du sprang faktisk rett ut på scenen og der sto flere fans og alle hylte når du kom ut på scenen. Du hadde fått tårer i øynene men holdt dem inne. Du sprang av scenen og presset deg gjennom fansene og ut. Du sprang rett frem, og stoppet ikke siden nå hørte du at Kenny var bak deg. "Dittnavn, vent", hørte du Kenny rope etter deg. Du presset deg gjennom flere fans og sprang rett bort til et vann rett ved siden av konserten. Du satte deg ned på gresset og så utover. "Hva om det er sant", mumlet du mens du kjente en tåre trille nedover. "Dittnavn", hørte du Kenny rope etter deg forsatt. Du bare satt der og så utover uten å svare. "Dittnavn", hørte du og at Kenny kom nærmere deg. "Dittnavn, der er du", sa Kenny og satte seg ned ved siden av deg. "Hei Kenny", sa du med trist stemme. "Hva har skjedd", spurte han og tok armen sin rundt deg. "Selena og Justin", sa du trist. "Hva med dem", spurte han. "Selena sier hun er gravid", sa du stille og stemmen din ble nesten borte når du sa det. "Selena og Justin hadde det", spurte Kenny litt sjokkert. "Ja", hvisket du stille. "Selena og Justin", sa Kenny og tenke seg om. "Ja", sa du og tårene trillet nedover. "Det er ikke sant", sa Kenny og reiste seg opp. "Selena har et bilde av en ultralyd..", sa du stille. "Du kødder", sa Kenny sint. "Nei", sa du og så ned. "Vent her, jeg kommer snart tilbake", sa Kenny og så sprang han tilbake. Du satt der alene og så bare utover vannet mens du tørket bort tårene. 


Mer? 

HOKL


 

 

Historie del 49 - Like heavenSelena blir snill i historien her! Det er bare på starten nå og litt dumt at hun alltid er den slemme men det ble sånn i den her historien :-) 

 

Han snudde seg mot deg og smilte. "Dittnavn....", begynte Justin. 


Du nikket sakte og smilte litt nervøst. "Dittnavn, vil du bli sammen med meg", spurte Justin i mikrofonen forran alle sammen. Fansene hylte "si ja" veldig høyt. Du nikket og smilte. Du klarte ikke å få frem et ord siden du rødmet som en tomat også. Justin klemte deg hardt og ga deg et lite kyss på kinnet. Fansene hylte som ville dyr og du bare smilte. "Kyss, kyss, kyss", ropte fansene igjen og Justin kysset deg ømt på leppene. Du trakk deg unna og smilte bare. Det var rart å stå på scenen forran tusen av mennesker og at Justin hadde nettopp blitt kjæresten din. Du skulle til å gå av scenen med Justin trakk deg tilbake og begynte å synge på Never Let You Go. Første sangen Justin skrev til deg og den eneste. Du smilte bare og lat han ta tak i deg. Han holdt rundt midjen din og små danset med deg også. Alle fansene hylte og du trakk deg unna Justin og gikk helt ut på scenen. Du smilte til en liten jente med brunt hår som var kanskje 9 år. Du pekte på henne og smilte til livvakten også. Livvakten skjønte hva du mente og løftet opp den lille jenten opp til deg. Du tok tak i hånden hennes og førte henne til Justin. Justin bare lo og smilte til jenten. Han tok tak i henne og danset med henne også selv om hun var mye mindre i størrelsen. Du bare smilte til Justin og så utover pumblikum. Det var kjempe mange jenter der, og du så bare noen par gutter. Du tok tak i mikrofonen og sang litt med på det du kunne av sangen. Sangen ble ferdig og Justin skrev en autograf til henne og så sprang hun fort bort til deg. Hun ga deg pennen sin og du skrev autografen din også til henne og ga henne en klem. Du følgte henne av scenen og gikk tilbake til Justin. Du ga han en klem og så gikk du av scenen. "Dittnavn, ENDELIG", skrek Ryan når du kom av. "Hva", spurte du og flirte litt. "Dere er sammen vel", sa han spørrende og smilte. "Ja, det er vi", sa du og smilte stort. "Chaz får besøk av kjæresten sin snart også akkurat når Shine kommer", sa Ryan glad. "Kult! Da har vi alle kjærester nå", sa du og ga Ryan en klem. "Ja, gleder meg til Shine kommer ja", sa Ryan og ga deg et lite kyss på kinnet. "Hey, jeg har kjæreste", sa du og lo litt. "Jada, men bestevennen min og Chaz sin fordi", sa Ryan og trakk seg unna klemmen. "Glad i deg uansett", sa du og gikk bort til garderoben din. Du kom inn og der så du faktisk Selena sitte. 


Mer? 

HOKL


 

 

HOKEL?HAHA, dette er et helt random innlegg fra meg, men en vennine av meg som heter Amalie leser bloggen min hver dag, noe som er super søtt. Men det jeg ler av hver gang hun sier navnet på bloggen min siden hun kaller bloggen min for HOKEL på en måte hvis du klarer å lese det som hun gjør. Det er bare så morsomt å høre henne si det og skjønner ikke hvorfor hun sier bare hokl men istedenfor sier hun HOKEL! Flirer hver gang av det! :-D Helt random innlegg, men spørsmålet er hva sier du når du skal si bloggen min? Hokl eller Hokel? 


HOKL eller HOKEL xD


Historie del 48 - Like heavenDet var mange folk der, så mange flere enn du hadde trodd. "Wow", tenkte du før melodien startet. 


Sangen startet og du sang svakt og fint inn i mikrofonen. "It feels like we been out at sea", sang du. Alle fansene hylte masse til deg og ropte navnet ditt ut. Justin kom inn på refrenget og fansene hylte ennå høyere. Du og Justin så hverandre inn i øynene nesten hele tiden og smilte stort til hverandre. Fansene sang med og hoppet opp og ned. Justin nærmert seg deg og tok tak rundt deg på slutten av sangen og holdt rundt midjen din. Du og Justin holdt den siste tonen lenge og så stoppet dere og så hverandre inn i øynene. "Kyss, kyss, kyss", hørte dere fansene rope til dere. Justin smilte og ga et lite nikk til deg. Du ga et lite nikk tilbake, og Justin bøyde seg mot deg. Han nærmert seg leppene dine og ga deg et lite kyss på leppene. "Awwww", hørte du fansen rope. Du trakk deg unna og smilte til han. Justin gikk av scenen og du hørte Skyscraper melodien kom på. Nå skulle du synge din første sang alene på scenen. 

(Skyscraper - Demi Lovato)

Du sang fint, og prøvde og huske på hele teksten noe som du klarte fint. Du sang med følelser siden du hadde hatt en kjæreste for lenge siden og tenkte bare på han når du sang sangen. Ikke tenk på han, tenkte du mens du sang. Fansene hylte kjempe høyt for deg og du så noen fikk tårer. "For fint", tenkte du og forsatte og synge. Sangen ble ferdig og du så mange av fansene hadde fått tårer. Du sang med innlevelse og gjorde ditt beste. "Tusen takk allesammen. Takk for alt", sa du og smilte stort til dem. 

Justin kom ut på scenen og klemte deg. "Nå kommer overrakselsen din", hvisket Justin til deg og smilte. "Ikke noe flaut", sa du tilbake og lo litt. "Neida", sa Justin og tok mikrofonen forran munnen sin. "Fans! Nå skal jeg gjøre noe veldig viktig for meg, og jeg håper dere reskepterer dette her", ropte Justin ut til fansene sine. Han snudde seg mot deg og smilte. "Dittnavn....", begynte Justin. Mer? 

Hva tror du Justin sier til "deg"? 

Legger meg nå, men kommer historie når jeg våkner i morgen :-) 

HOKL

 

 

Historie del 47 - Like heaven Plutselig hørte du noen banke på døren og så hørte du en stemme. "Justin? Dittnavn", hørte du noen rope. 


Dere snudde dere og der sto Ryan helt forvirret. "Hva skjer her egentlig", spurte Ryan skeptisk og så på deg og Justin. "Hva ser det ut som da", spurte du med litt nervøs stemme. "At dere er sammen", sa Ryan og satte seg ned ved siden av deg. "Nei, vi holder bare på", sa Justin og rakte tunge til Ryan. "Vel, dere er søte", sa Ryan og smilte til dere. "Takk, har du snakket med Shine i det siste? Det har ikke jeg, har dårlig samvitighet", sa du og så ned. "Ja, snakket med henne i går faktisk, og hun kommer hit snart", sa Ryan glad og små hoppet i sofaen. "Så bra! Gleder meg", sa du og begynte å små hoppe du også. "Okei, dere! Maten kommer", ropte Justin og sprang ut døren og kom fort inn igjen med maten. "MAAAAAAAAT", ropte du og tok tak i burgeren din. "Noen er sulten ser jeg", sa Ryan og lo.  "Ja, har ikke spist frokost en gang da", sa du og tok et bit fra burgeren din. Du og Justin spiste fort opp og var klar for konsert nå. "Jeg må hilse på Rihanna, Beyonce, og Taylor Swift nå", sa du glad og gikk ut av garderoben. "Ja, vent da", sa Justin og kom løpende etter deg. "Kos dere", ropte Ryan etter dere mens dere små sprang nedover korridoren. "Ta det litt med ro, de er bare kjendiser", sa Justin og flirte den søte latteren sin. "Bare kjendiser? De er ikke bare kjendiser", sa du og dultet litt borti han. Dere kom frem til bak scenen og der sto hele crewet, Taylor Swift, Rihanna, og Beyonce. "Hei Justin", rope Taylor Swift og ga han en klem. Rihanna og Beyonce gjorde det samme og tok deg i hånden for å hilse på deg. "Hyggelig", sa du tilbake til dem og smilte. Justin og crewet stilte seg i en ring og det samme gjorde du. "Vi skal bare be før konserten", sa Justin og smilte til deg. "Åja, greit", sa du og lukket øynene dine. Det var Pattie som ba og alle hadde lukket øynene sine. Det tok litt tid men så var Pattie ferdig. Alle sa "amen" og klappet i hendene. "Nå skal det bli et show her", ropte Justin og smilte. "Jaaa", ropte Rihanna og flirte. Justin sprang ut på scenen og startet med Love me som vanlig. "Så Dittnavn, jeg lurte på om du kunne synge denne sangen her", spurte Scooter deg plutselig. "Hvilken da", spurte du og tok imot et ark han holdt. "Den heter Skyscraper. Jeg kan lære den til deg nå. Kom igjen", sa Scooter og tok deg med på et lite rom. Han spilte av låten og du sang med. "Bra, en siste gang nå", sa Scooter etter 3 ganger med å synge den. Du sang den en gang til men kunne den ikke helt. "Kom igjen, nå skal Rihanna på scenen. Vi må se på", sa Scooter og tok deg med ut av rommet og gikk bak scenen for å se på Rihanna og Justin synge sammen. De skulle synge sammen Whats my name, og dette var faktisk første gang du skulle høre Justin rappe. 

 (Whats my name - Rihanna feat. Drake) (Imagine med Justin) 

De var faktisk ganske gode og fansene hylte som de aldri hadde gjort før. "Wow, drit bra", sa Taylor Swift og smilte til deg. "Enig, hva skal du synge", spurte du Taylor. "Jeg skal synge Baby med Justin. Haha, en liten remix da", sa Taylor og smilte. "Haha, kult. Gleder meg", sa du og så på teksten til Skyscraper. Du sang litt for deg selv imens du gikk rundt og øvde inn teksten. Rihanna og Justin ble ferdig og Rihanna takket for seg og gikk av scenen. "Du var super flink", sa du og smilte til henne. "Takk for det", sa hun smilende tilbake. Taylor Swift gikk ut på scenen og Justin og hun begynte å synge en remix av Baby. 

(Baby - Justin Bieber) (Tenk at Taylor Swift synger også med på den)

"Tusen takk", skrek Taylor i mikrofonen og nå var det Beyonce sin tur. Beyonce skulle synge alene siden hun ville det og da fikk hun lov til det. Hun skulle synge Single Ladies. Det var jo en favoritt sang til alle som var singel. Justin og Taylor Swift kom av scenen og Beyonce sprang ut på scenen og melodien startet. 

(Single Ladies - Beyonce) 

Beyonce tok en dans på slutten av sangen og ropte "tusen takk alle sammen", og så gikk hun av scenen. "De er helt gale jo", sa Beyonce når hun kom. "Enig der", sa Rihanna og smilte. "Kom igjen Dittnavn, vår tur", sa Justin og tok tak i hånden din. "Ja, jeg skal gå først eller", spurte du og tok et lite skritt. "Ja, du går først, så kommer jeg", sa Justin og smilte. "Greit", sa du og gikk ut på scenen. Det var mange folk der, så mange flere enn du hadde trodd. "Wow", tenkte du før melodien startet. Mer? 

Kjedelig del, unnskyld...

HOKL


Sjekke bloggen her?Hei! Denne bloggen har faktisk ikke spurt meg om å linke henne, men jeg sjekket det opp selv, og ser på bloggen til folk når de kommenterer til meg, så fant jeg en helt ny blogg som nettopp startet å kommentere til meg. Jeg klikket meg innpå bloggen hennes og så det var en historie blogg som nettopp har startet og den er faktisk ganske så bra allerede. 

http://bieberkissses.blogg.no - En bra historie blogg som nettopp har startet :-) Jeg aner ikke hvor mange det er som skriver bloggen men jenten som skriver historien nå heter Amalie. Jeg tror jeg kommer til å følge denne bloggen, den har jo nettopp startet så får se hvordan det går med den :-) Leser du bloggen? 

Skal du ta deg en titt innom? 

HOKL

Historie del 46 - Like heaven"Okei, jeg skal gi deg et lite hint da", sa Justin og pustet. 


"Ja? Hva er det for noe, si det", sa du og smilte. "Hintet jeg gir deg er at det er noe mellom meg og deg jeg skal fortelle", sa han kjapt og så seg rundt. "Hva da? Vi holder jo bare på", sa du spørrende. "Ja, vi holder bare på", sa Justin lurt. "Greit, men ikke gjør meg flau for da lover jeg deg at du kommer til å få hevn tilbake fra meg", sa du smilende og lo litt. "Greit det", lo Justin mot deg. "Hvor mange minutter er det til konserten starter", spurte du han med helt vanlig stemme. "Om en halv time. Blir du med å spise bare litt før konserten eller", spurte han deg. "Ja, hva skal vi spise da", spurte du han. "Hva med en liten burger bare? Får Kenny til å kjøpe en nå kan jeg jo", sa Justin og smilte. "Ja, greit. En liten cheeseburger til meg", sa du og smilte. "Greit, kommer snart da. Skal bare si fra til Kenny", sa Justin og løp ut av rommet. Du gikk en liten tur på do og så tok du opp mobilen din. Du hadde en iPhone så du logget deg på internett med den og sjekket twitter. Der var det lagt ut en video av deg og Selena krangle og mange som hadde skrevet om dere to også. En gutt hadde skrevet: "WOW! Who do u guys believe? @Selenagomez or @Ditttwitternavn? I believe @Selenagomez...". Du ble egentlig bare litt trist når du så det men mange hadde skrevet at de trodde på deg også. Du lurte litt på hva som ville skje med Selena nå, men du var bare glad for at de trodde på deg. Du skrev på twitter: "Thank u all! Having a concert soon with Rihanna, Taylor Swift, Justin Bieber and Beyonce! Looking forward to it", skrev du og postet det. Justin kom inn når du satt og skrev det og smilte til deg. "Jeg bestilte brus også til oss jeg. Det kommer snart", sa han og smilte. "Flott, litt sulten ja", sa du og holdt deg på magen. Du la ned mobilen og bare smilte til Justin. "Du? Jeg...", startet Justin og så deg i øynene. Du bet deg selv i leppen og så på Justin. "Jeg gleder meg til konserten", sa Justin og bet seg selv i leppen også. "Jeg også.... Gleder meg til å høre Rihanna, Beyonce, og Taylor Swift synge med deg", sa du mens du smilte. "Ja, jeg også", sa Justin og bøyde seg mot deg sakte. Du bøyde deg sakte mot han også og leppene deres traff hverandre. Du følte sommefuglene i magen gå helt ville og du ble varm. Plutselig hørte du noen banke på døren og så hørte du en stemme. "Justin? Dittnavn", hørte du noen rope. 


Mer? 

Hvem tror du det er? 

HOKL


 

 

 

Historie del 45 - Like heaven"Kom igjen, kjør til konserten nå. Jeg har også en overraskelse til deg", sa Justin og smilte stort mens dere kjørte bortover. 


Dere kom frem og Kenny førte deg og Justin trygt inn i konsert salen. "Wow, ennå større her enn i Mexico", sa du mens dere gikk back scenen. "Ja, så klart, dette er Washington", sa Justin og smilte. Du kom frem til garderoben din og der sto det Dittnavn i store bokstaver. "Ja, jeg heter ikke Selena Gomez lengere", sa du og lo. Justin bare flirte og gikk inn i sin egen garderobe. Du gikk i din også og der sto en søt dame med svart krøllete hår. "Hei, jeg er Loice. Du må være Dittnavn", spurte Loice. "Ja, det er jeg. Skal du sminke meg", spurte du og smilte til henne. "Ja, bare sett deg ned her, og så skal jeg hente noen kjoler til deg", sa Loice og gikk ut. Du kikket deg selv i speilet og smilte. Du tørket bort sminken din og satte deg ned. Etter noen minutter senere kom Loice inn med mange kjoler til deg. "Okei, så nå skal vi bestemme hvilken kjole du skal ha på deg. Hva med denne", sa Loice og holdt opp en kjole til deg. "Nei, jeg hadde på meg en svart kjole sist gang", sa du og smilte. "Okei, hva med denne", spurte Loice og holdt opp en rød kjole. "Nei, men hva med en lilla kjole, sånn jeg matcher Justin sa", spurte du Loice. "God ide! Denne her? Jeg elsker denne kjolen", sa Loice og holdt opp en fin lilla kjole. "Ja, den var super fin jo", sa du og tok tak i kjolen og gikk inn på badet for å skifte. 


(Imagine) 


Du gikk ut og der sto Loice med en børste i hånden sin. "Wow, perfekt", sa Loice og smilte. "Takk! Nå skal du sminke meg", spurte du henne. "Ja, bare sett deg her og så skal jeg sminke deg", sa hun. Du satte deg ned og hun begynte å sminke deg og ordnet håret ditt. 
(Imagine, sminken din og håret ditt) 

Loice ble ferdig og du bare smilte til henne. "Tusen takk, det ble kjempe fint", sa du og gikk ned fra stolen. Du ga henne en klem og snurret rundt med kjolen. "Bare hyggelig. Jeg og Emilie skal være de som sminker deg på hver konsert fra nå av", sa hun og smilte. "Så bra, dere er supre", sa du og satte deg ned i en sofa. "Justin kommer snart innhit så jeg bare går til hotellet", sa Loice og smilte til deg. "Ja, bra", sa du og vinket til henne mens hun gikk ut døren. Samtidlig som hun gikk ut kom Justin inn. "Hei søta", sa Justin og smilte til deg. "Hei du..", sa du usikkert til han. "Overraskelsen din kommer når vi er på scenen", sa Justin og smilte. "Hva? Jeg liker ikke å få den på scenen", sa du oppgitt. "Jeg lover, denne blir bra", sa Justin og ga deg et lite kyss på kinnet. "Sikkert", sa du og ga han et lite smil. "Okei, jeg skal gi deg et lite hint da", sa Justin og pustet. 

 

Mer? 

Skal i fakkeltog nå snart, så kommer ikke historie før i kveld.

Skal noen andre i fakkeltog også? :-) 

HOKL  

 

 

 

Historie del 44 - Like heaven"Takk dere, betyr mye", sa du og smilte litt til dem men du holdt bare på å få tårer ut. "Hun er fake", hørte du noen sin stemme si og du snudde deg og så...


Selena så klart. "Selena, kan du ikke bare slutte? Kenny og Justin vet det var deg! Jeg har bevis", sa du til henne med helt vanlig stemme. Fansene til Justin bare følgte med på deg og Selena og paparazziene tok mange bilder. "Slutte, jeg? Det var du som kidnappet meg", sa hun. "Åhh, gi deg. Skal jeg spørre Kenny og Justin? Hvem var det som reddet meg, og hvorfor skulle jeg kidnappe deg Selena", spurte du henne og gikk nærmere. "Vel... Bare spørr Justin og Kenny og du kidnappet meg fordi du var sjalu", sa hun fort. Du kikket deg rundt og så på fansene til Justin som tok tommelene opp mot deg. "Vet du hva? Bare gjør livet mitt jævlig uansett hva. Du kidnappet meg, men jeg skal ikke gjøre noe stor sak ut av det her, så hade Selena", sa du og snudde deg for å gå. Du prøvde å gå fort bort fra henne og du ville også vente litt med å snakke med Justin. Du ville være alene og tenke. "Javel, men vi snakkes da", hørte du Selena rope og le etter deg. Du gikk for tbort mot en park som du så og satte deg ned på en disse og tenkte. "Hvorfor måtte Selena ødelegge alt", tenkte du mens du satt der. Du satt der lenge og skrudde på Overboard med telefonen din og skrudde på høy lyd. Du sang med og begynte faktisk å danse til den også. Du danset rundt hele parken og prøvde å smile, men nå ville du bare få bort Selena. "Urrrgh", ropte du høyt når du ble ferdig og så så du fansene til Justin igjen som sto der og smilte til deg. Du stoppet opp og så på dem. "Nesten alle tror på deg nå og Justin leter etter deg", sa en liten brunette. "Hvorfor tror alle på meg nå da", spurte du litt usikkert. "Kenny fortalte dem alt og Selena skal være borte i 4 uker i fengsel", sa en blond jente med krøllete hår. "Takk dere", sa du smilende og ga en stor gruppe klem til alle fansene. Du skrev også autografer til dem og bilde med dem, men nå skulle du ha konsert med Justin. "Skal dere på konserten", spurte du dem. "Nei", sa en blond jente med rett hår. "Kom igjen, dere skal få bli med", sa du og tok tak i dem. Det var bare 6 jenter der og de virket hyggelig. Du dro dem med tilbake og der sto Justin og Kenny smilende mot deg. "Vi fortalte dem alt! Kom her", ropte Kenny og ga deg en bamseklem. "Hvor er Selena igjen", spurte du og så deg rundt. Det var en politibil rett ved siden av deg og der satt Selena. "Drama jo", sa du og så på Selena. "Kom igjen, vi må til konserten nå", sa Justin stresset. "Ja, men Justin", spurte du og så på fansen hannes. "Ja, kom igjen", sa Justin og fikk Kenny til å hente bilen. "Ehh, ja, men fansene dine. De har ikke billetter", sa du fort og smilte til Justin. "Jaha, her har dere 6 billetter hver", sa Justin og ga dem billettene og smilte stort til dem. "Takk Justin BIEBER", skrek en av jentene. "TAKK", sa alle i kor etter henne. "Værse god, men vi må komme oss avgårde nå Dittnavn", sa Justin stresset. "Jaa, kom da. Kos dere på konserten", ropte du til jentene og satte deg fort inni bilen Kenny hadde hentet. "Kom igjen, kjør til konserten nå. Jeg har også en overraskelse til deg", sa Justin og smilte stort mens dere kjørte bortover. 


Mer? 

Random del, men jaja.. :-) 

HOKL


 

 

 

 

Svar på spørsmålsrunde...Hahah, fikk bare 2 som kommenterte men skal selfølgelig svare uansett hva :-) 

Spørsmål fra Veronica: 

 • kan du ha historiemaraton ?

Ja, så klart :-) Kan sikkert ha det når det regner eller noe siden litt dumt å sitte inne når det er sol. 

 • har du twitter ?

Nope, det har jeg ikke :-) 

 • hvilken bieber blogg er din favoritt ?

Hmm, vanskelig der, men jeg elsker blogger med historierer så beliebersdream er nok favoritten. 

 • kan du lage en liste over alle bieber-historiene du vet om ?
Laget en i forrige innlegg på historie blogger men her er en liste :-) 
http://jusbi.blogg.no/
 • hva betyr justin for deg ?

Han betyr masse for meg, men jeg ville ikke dø for han. Er sånn passe fan :-) 

 • hva er din mening om filmen never say never ?

Kjempe fin film! Jeg gråt bitte litt ellers var den kjempe fin<3

 • hvilken sang av justin liker du minst ?

Minst... Ingen, liker alle like godt<3

Spørsmål fra Bettina<3: 

 • Hvor får du insperasjonen til hisoriene dine?

Oii, det vet jeg ikke.. Skriver helt random egentlig, men prøver å være realistisk da.. Kommer mest fra hodet mitt :D haha

 • Leser du noen historier på andre blogger selv?

Ja, selfølgelig :-) Jeg leser det siden jeg elsker drama og sånt i historier og det er drama i historierer på blogger! :-D 

 • Vært på Justin Bieber Konsert?

Nei ;( har kjempe lyst da! 

 • hva synes du om Jelena?

Har ikke noe imot dem egnetlig. De passer jo litt sammen da... Syns bare de er et søtt par :-) 

Det var egentlig alle spørsmålene :-) Tusen takk til Bettina og Veronica for spørsmålene! 

Hva syns du om svarere? 

Kommer mere historie i morgen,  nå skal jeg legge meg :-) 

HOKL

Historie del 43 - Like heaven"Ehh..., faktisk så har ingen sagt det til oss, men takk", sa Justin og smilte. "Men du er jo sammen med Selena eller hva", spurte Hanna han. 


"Om jeg og Selena er sammen", spurte Justin henne usikkert en gang til. Du så på Justin fra lang avstand han ville si nei med en gang, men han måtte jo si ja pågrunn av Selena si karriere. "Nei, jeg slo nettopp opp med henne", sa Justin fort og så ned. "Hva? Slo du opp med Selena, hvordan", spurte Hanna han fort. "Jeg vil helst ikke snakke om det", sa Justin og så ned i gulvet. Nå var sikkert Selena, Pattie, Scooter rasende på Justin. "Men du kom jo inn med henne nå nettopp isted? Hun er jo her", sa Hanna og så seg litt rundt. "Hun er her, men bare som en venn nå", sa Justin og så serriøst på Hanna. "Ååå, hvem slo opp", spurte Hanna og så trist ut. "Jeg slo opp", sa Justin og smilte. Du var kjempe glad inni deg men måtte se litt lei deg ut. "Jaha, hva syns du om dette da Dittnavn", spurte Hanna og så på deg. "Vel, det er trist da, men jeg er litt glad også siden da har Justin mere tid til andre ting", sa du litt sakte. "Andre ting? Som hva da", sa Hanna. "Vel, andre ting som å gjøre hva han vil. Henge mere med vennene sine og litt sånn", sa du. "Åja, så du var sjalu på Selena og Justin da", spurte Hanna deg fort. Du så på henne med et irritert blikk og så på Justin. "Nei, jeg har aldri vært sjalu på Justin og Selena. Jeg og Selena kom bare ikke så godt overs", sa du, men du løy om at du var sjalu. Du hadde alltid vært sjalu på Selena og Justin, men etter det Selena hadde gjort mislikte du henne bare så høyt. "Hvorfor kom ikke dere godt overs da", sa Hanna. Du tenkte deg litt om før du svarte og smilte. "Hun var bare irriterende mot meg, hun trodde jeg var sjalu, men det var jeg aldri. Hun sank så langt ned og gjorde dumme ting om meg, så jeg misliker henne litt, men prøver å bli venn med henne", sa du fort og smilte. "Hva var de dumme tingene hun gjorde mot deg", spurte Hanna og nå var hun ivrig. "Ingen kommentar, vil helst ikke snakke om det", sa du og så på Hanna. "Det er greit... Så Justin vet du noe om dette her da", spurte Hanna han fort. "Ja, jeg vet nesten alt, men jeg vil heller ikke snakke om det siden jeg var på en måte med på det på slutten", sa han fort. "Hva mener du? Selena eller Dittnavn sitt lag. "Jeg hjalp Dittnavn, så hennes lag. Jeg gikk ikke bak Selenas rygg, hun gikk bak min", sa Justin og sank ned i settet sitt. "Hvordan gikk hun bak ryggen din da", spurte Hanna han. Justin så litt på deg og du nikket sakte. Nå skulle han fortelle om kidnappingen. "Okei...", sa Justin sakte og pustet dypt inn. Mens han pustet dypt inn hørte du noe som knuste bakom scenen og noen rope "Faen ta han", var det eneste. Du så Selena komme ut på scenen og sto der med et sint blikk mot Justin og et sint blikk mot deg. Hun var rasende på dere begge to nå. "Selena...Hei", sa du og prøvde å smile. "Hei BITCH", sa hun og hoppet nesten på deg. Du spratt opp av stolen din og så på henne. Hun begynte å gå mot deg og du begynte å springe ut til pumblikum. "Kom hit", ropte Selena og sprang etter deg. "Nei, du...", men du stoppet når du datt. Du datt rett ned og lå der bare. Justin hadde tilogmed reist seg opp og Hanna. Begge bare så på Selena mens hun kom mot deg. "HORE", ropte hun høyt og skulle til å sparke deg, men en liten jente kom rett forran henne og hun var kanskje 6 år. "Jeg er en stor fan, kan jeg ta et bilde med deg", spurte den lille søte jenta. "Ja, så klart", sa Selena og roet seg ned og ordnet seg på håret. "Idiot", sa du og reiste deg opp. Selena stoppet bare når en fan spurte om en autograf til henne eller et bilde. Du flirte litt av det og smilte egentlig bare at lille jenta hadde stoppet henne ved å sprake deg. Du bare gikk ned og holdt rundt armen din mens du ga en klem til Justin. "Sånn", sa Selena høyt og gikk ned til deg og Justin. Justin tok tak i hånden din og holdte den hardt. "Du og du er bare ikke til å tro", sa Selena høyt mens hun pekte på deg og Justin. "Selena, har de gjort noe mot deg", spurte Hanna og var forvirret. "Ja, de har gjort noe mot meg. De kidnappet meg", sa Selena og alle gispet. "Nei, du kidnappet meg og fikk 2 menner til å passe på meg mens du skulle få tilbake Justin", sa du høyt. "Nei! Beskylder du meg", ropte Selena. Selena ropte fordi hun hadde ikke noen mikrofon, men det hadde du. "Nei, jeg beskylder deg ikke! Jeg sier det er deg og det er sannheten", sa du tilbake og nå var du virkelig sint på henne. "Sannheten? Sannheten er at du og Justin kidnappet meg", ropte Selena høyt. Justin ristet på hodet bare og så ned. "Nei! Jeg lover", ropte du ut mot pumblikum som nå hadde startet å kaste ting på deg. Selena ga deg bare et bicthy blikk og smilte lurt. "Jeg hater deg virkelig nå Selena... Lyver for fansen din og hele verden, til Justin og til meg. Du er tragisk", sa du før du gikk av scenen og falt ned i tårer med en gang du hadde kommet av. Nå ville sikkert hele verden hate deg siden Selena hadde sagt det og hun hadde fans, mens du hadde ingen. Ryan, Cahz, Kenny hadde samlet seg rundt deg og trøstet deg men du ville bare være alene. Du dyttet dem forskitig bort, og gikk ut av bydningen. Utenfor sto det flere paparazzier og fans til Justin. Du gråt bare og små dyttet bort unna når de kom og spurte deg spørsmål. "Dittnavn, Dittnavn, Dittnavn", hørte du flere fans rope mens du dyttet unna paparazziene. Du gikk sakte bort til fansene til Justin og prøvde å smile til dem, men du fikk bare flere tårer. "Vi tror på deg, Selena har alltid vært falsk", sa en blond jente på alderen av 13. Du prøvde å smile men fikk bare tårer. "Unnskyld for at dere ser meg som dette, men takk for støtten", sa du og tok hendene dine i ansiktet ditt for å skjule alt som hadde runnet utover ansiktet ditt. "Du, ikke skjul det, du er vakker", sa en annen fan og smilte til deg. Paparazziene sto over dere og tok masse bilder men du bare smilte til henne. "Du også søta", sa du tilbake og tok bort tårene. "Vi stoler på deg", sa alle i kor og smilte. "Takk dere, betyr mye", sa du og smilte litt til dem men du holdt bare på å få tårer ut. "Hun er fake", hørte du noen sin stemme si og du snudde deg og så...Mer? 

HOKL

 

 

 

Historie del 42 - Like heavenHåper ingenting flaut skjer tenkte du mens en mann ledet dere til scenen hvor intervjuet skulle være.


Mannen ledet dere rett til scenen og så gikk Justin på. Du bare sto der litt og ventet på ingenting. "Hei Justin! Hyggelig å ha deg her, men hvor er Dittnavn", spurte intervjueren. "Ehh, hun var rett bak meg", hørte du Justin si. Du tok et pust og så gikk du ut du også. "Hei! Unnskyld dere", sa du og gikk til Justin. "Hei Dittnavn, hyggelig", sa damen som var intervjueren og ga deg en klem. "Hei! I ligemåde", sa du og ga et lite smil til henne. Dere satte dere ned i noen stoler og kameraet begynte å gå. "Hei my peps! Dette er Hanna her med masse nyheter til dere og jeg har med meg Justin Bieber og Dittnavn&etternavn! Jeg skal spørre dem masse spørsmål og hvis dere har noen send dem inn på mail nå og kanskje de svarer på de", sa Hanna. Hun snudde seg mot meg og Justin og smilte. Du bare smilte tilbake. "Så Justin og Dittnavn, hvordan møttes dere? Jeg mener først så vi dere i en park sammen alene", sa Hanna og smilte. "Vel Hanna, vi møttes ved en isbod i California", begynte Justin. "Ja, og Justin sølte is på meg", la du til. Hanna begynte bare å le og smilte søtt til oss. "Ja, men det var jo ikke meningen", sa Justin og dultet borti meg. "Ja, men du gjorde det fordet", sa du og dultet han tilbake. "Åhh, dere flørter, så søtt", sa Hanna og smilte. "Nei, vi flørter ikke, jeg er bare irritert på Justin", sa du og smilte til Justin. "Ja, så hva skjedde etter du sølte is på henne, Justin", spurte Hanna. "Vel, hun ropte Justin Bever til meg og gikk bort til Ryan og Chaz", sa Justin usikkert. "Ja, og jeg visste ikke hvem Ryan og Chaz var", sa du og fniste. Hanna bare lo og nikket. "Og så møtte jeg bestevenninen til Dittnavn som var fan av meg, hun heter Shine", sa Justin og smilte. "Jaha? Mer Dittnavn", spurte Hanna og så på deg. "Ja, de gikk bort til oss siden jeg satt med ved siden av Ryan og Chaz og derfor så kom de bort og jeg tok Shine med og dro med en gang", sa du og smilte til Hanna. "Men da hadde dere ikke kontakt mere? Møttes dere bare sånn", sa Hanna og så usikkert på oss begge. "Hah, ja, jeg møtte Shine på butikken igjen rett etterpå og da var ikke Dittnavn med", sa Justin og så på meg. "Jeg var hjemme", la du til. "Åja, men så hva skjedde da", spurte Hanna. "Vel, Justin, Ryan, Chaz og Shine kom hjem til meg og vi så på film...", sa du sakte. "Jaha? Men du hatet jo han på starten, ikke sant", spurte Hanna. "Ja, jeg hatet han. Jeg var rett og slett lei av han, men han er egentlig en ganske grei fyr", sa du og smilte. "En ganske grei fyr", spurte Justin litt sånn på kødd. "Ja? En grei fyr", gjenntok du og smilte til han. "Jeg er jo mere enn en ganske grei fyr da", sa Justin og lo. "Nei, du er en ganske grei fyr, men en super bestevenn", sa du og smilte søtt til han. "Jaja, dere er faktisk et ganske så søtt par, har noen sagt det til dere", spurte Hanna mens hun ventet spent på svar. "Ehh..., faktisk så har ingen sagt det til oss, men takk", sa Justin og smilte. "Men du er jo sammen med Selena eller hva", spurte Hanna han. Mer? 

HOKL

 

Historie 41 - Like heavenKommer sikkert med litt lite innlegg i dag men er forsatt sjokkert over det som har skjedd. Familien min sitter nesten bare å ser på tv her, men her er historie til dere, og kommer sikkert masse i kveld :-) 

 

"Jeg skal ikke bli intervjuet da", sa du og lo. "Kanskje...Du vet etter sangen..", sa Justin og blunket til deg. 


 "Justin, du vet jeg ikke kommer til å bli intervjuet. Jeg vil heller ikke, trenger ikke å bli kjent", sa du og så på han med et dumt blikk. "Jo, så klart må du bli kjent...Eller ikke hvis vi blir sammen, siden da er det vanskelig å holde kontakten", sa Justin med et lite smil på munnen. "Ja", sa du bare og smilte til han. Heisen pep og dørene åpnet seg. Der sto alle sammen og ventet bare på dere 2. "Sorry folks, hun brukte lang tid på badet", sa Justin og lo. "Hey, det gjorde jeg ikke! Minst 10 min", sa du og dultet borti Justin. Ryan og Chaz sto der bare med et dumt blikk og sa begge to i kor "10 min? Vi bruker bare 2", sa de. Alle begynte å le og dere satte dere i en bil. "Så dere, kan jeg bli med på konserten i kveld", spurte Selena søtt til Pattie. "Vel, spørs hva Justin vil da", sa Pattie og smilte til Justin. "Eh, likte best når Dittnavn sang med med da..", sa Justin stille. Du bare satt og smilte til Selena lurt siden endelig skulle hun få slippe å tru hun "eide" Justin. "Men Dittnavn, skulle du ikke gjøre noe i kveld da", spurte Selena søtt til deg. Du ga henne et irritert blikk bare og himlet med øynene. "Nei, faktisk ikke. Jeg skulle ikke gjøre det alikavel", sa du og smilte falskt til henne. "Flott! Da kan jeg synge med deg", sa Justin glad. "Men Justin, husk... Vi skal være kjærester da", sa Selena oppgitt. "Ja, men jeg orker det ikke mere", sa Justin fort og så ut av vinduet. "Justin, vi hjelper venner", sa Pattie strengt til Justin. "Ja, men hun kan stikke", sa Justin fort igjen. "Justin, hvis du dumper henne mister du kanskje beliebers", sa Scooter som kom inn i samtalen deres. Chaz og Ryan satt og så på alle sammen og snudde på hodet nesten hvert sekund. "Jeg mister ikke beliebers, alle hater Selena", sa Justin og så irritert ut på Selena. "Justin..", sa Pattie strengt. "Kenny, forklar", ropte Justin fort mot Kenny. "Jeg forklarer dere alt senere, så vær stille", ropte Kenny ut i bilen. "Åhh", sa Selena svakt. "Forklar nå Kenny", sa Justin bestemt. "Nei, etterpå... Bare til Pattie og Scooter", sa Kenny. "Åhh, forklar Dittnavn", sa Justin og smilte søtt til deg for å få deg til å forklare det til dem alle. "Vi tar det senere Justin", sa du og så på Kenny som smilte til deg. Dere kom fort frem til der intervjuet skulle være og alle dere gikk fort ut av bilen og inn. Det sto mange paparazzier der og du holdt deg bare til Chaz og Ryan som du holdt armene rundt dem. 


(Imagine bare med Chaz og Ryan) 

Ryan og Chaz bare smilte og vinket mens du holdt rundt dem godt. Det blinket for mye lys på deg og du ble bare svimmel av å se på lysene. "Uff, gå bort", tenkte du mens dere gikk inn. Dere satte dere ned i en garderoben nesten alle sammen og Justin fisket håret sitt. "Dittnavn, skal jeg sminke deg litt også eller", spurte Emilie som sto der med en børste pekende mot deg. "Ehh, hvorfor", spurte du dumt og så på Justin. "Du skal jo også bli intervjuet", sa Emilie og dro deg med opp fra en stol du satt på. "Neineineinei, Justin", ropte du mens du satte deg ned på en stol og Emilie begynte å sminke deg. "Jaaa, søøø...", sa Justin men så stoppet han og rødmet. "Ja", sa Justin en gang til. "Du sa bare kanskje. Du visste jeg ville bli intervjuet du", ropte du til han. Egentlig var du litt glad siden det var første gangen du skulle bli intervjuet men han kunne jo ha sagt fra til deg, tenkte du mens du satt der og ble sminket. "Ja? Jeg ville bare ikke si det, OVERRASKELSE", ropte Justin og flirte. "Jaaaaa, overraskelse", sa du svakt og så på Chaz og Ryan som bare flirte. "Justin, du skal på scenen om 2 minutter og det skal Dittnavn også", sa en dame som banket på døren. "Ja, greit", ropte Justin til henne. "Jeg hater deg", sa du sarkastisk til Justin og smilte søtt til han. "Elsker deg også", sa Justin og lo. Emilie sminket deg ferdig og du hoppet av stolen og gikk ut døren med Justin. Håper ingenting flaut skjer tenkte du mens en mann ledet dere til scenen hvor intervjuet skulle være.

Historie del 40 - Like heaven"Natta", sa du og kjente Justin sine armer rundt deg og du sovnet med en gang.


 Du våknet av du kjente noen som  kysset deg lett på kinnet ditt. Du åpnet øynene og så Justin. "Justin", sa du og smilte. "Endelig er du våken... Jeg har intervju snart, vil du bli med", spurte han og gikk mot badet. "Jadajada, bare jeg får sove litt til", sa du og pakket deg inn i dynen. "Nei, du må våkne nå og ta en dusj", sa han og lo. "En dusj? Lukter jeg så fælt", spurte du han og reiste deg halveis opp i sengen. "Ja, det lukter helt hit", sa han og lukke døren til badet. Du hørte at dusjen skrudde seg på og at Justin begynte å synge i dusjen. Du bare flirte og tok opp pcen din. Du gikk inn på twitter og skrev: "@dittnavn&etternavn: having so much fun at the tour with @justinbieber, @rbutler7, @chazsom3ers and the rest of the crew <3" og så postet du det. Du merket at tallet ditt av followers hadde økt masse i det siste, noen du egnetlig ikke tenkte så mye på. Du kikket litt på alle som hadde followet deg og followet noen tilbake. Justin kom ut noen minutter etterpå og du logget deg ut og gikk rett inn på badet og tok med deg en truse og en BH. Du fortet deg med å dusje og så tok du et håndkle rundt deg og begynte å tørke håret ditt med en hårføner. Etter deg tok du på deg trusen og BH-en, og åpnet døren sakte. Du gikk jo bare i truse og BH. Justin satt i sengen med pcen din og du små sprang bort til kofferten og fant et fint antrekk å ha på deg. "Sexy", sa Justin plutselig. Du snudde deg mot han og flirte bare. 

(Imagine)

Du tok på deg en gul sommerkjole og så krøllet du håret ditt. Du tok på bare litt mascara og så var du ferdig. "Du ble fin, klar til å dra", spurte Justin og tok tak i hånden din. "Ja, skal bare ha en matchene veske sånn at jeg kan mobilen min og penger der", sa du og tok bort hånden din fra Justin til å finne en veske som du fant med en gang. Du tok hånden hans igjen og smilte. "Da er jeg klar", sa du. "Jepp", sa Justin og åpnet døren og dere gikk hånd i hånd bort til heisen. "Du? Vi er jo ikke sammen Justin", sa du og trakk hånden bort fra hannes når dere ventet på heisen. "Nei... Det er vi ikke. Vi burde kanskje vente litt, få bort Selena først", sa Justin og lente seg frem for å få et siste kyss før dere startet dagen. Ingen visste at dere likte hverandre, og Justin måtte forsatt være "sammen" med Selena. Du ga et lite kyss til han og heisen pep og døren åpnet seg. Dere gikk inn og Justin bare smilte imot deg. "Det var et lite kyss da...", sa Justin og så skuffet ut. "Ja, du får mere i kveld", sa du og fniste. Du trykket på knappen og heisdørene lukket seg. "Så gleder du deg til intervjuet da", spurte du Justin. "Ja, gjør du", spurte han og smilte. "Jeg skal ikke bli intervjuet da", sa du og lo. "Kanskje...Du vet etter sangen..", sa Justin og blunket til deg. 


Mer? 

HOKL 

 

Historie bloggerHei! En leser spurte om jeg kunne nevne noen historie blogger til henne så det skal jeg gjøre nå. Jeg skulle egentlig gjøre det i går men jeg sovnet og det var ikke meningen, men det var det som skjedde. Gjør dette innlegget kjapt siden leseren min skulle dra i dag så prøver å komme ut med det så fort som mulig. Dette er ikke bare Justin blogger her, det er 2 stykker i listen som ikke skriver om Justin :-) 

 Blogger: 

http://jusbi.blogg.no/
Disse er kanskje de jeg stikker innom og bruker å lese eller vet som skriver historie på bloggen. Jeg vet om flere men kommer ikke på noen nå. Håper dere likte innlegget her om blogger med historie på og bare ta dere en tur innom! 


Leser dere noen av disse bloggene?
HOKL

SORRY!Hei! Unnskyld at det ikke kom noen innlegg i går kveld men jeg sovnet klokken 7 og våknet i 1 tiden igjen og så sovnet jeg igjen. Var kjempe trøtt etter overnattingen og sovnet nesten på bussen hjemover også, så unnsyld for at det ikke kom historie eller innlegg over historie blogger, men setter meg ned og skriver de innleggene nå :-) Unnskyld og takk for søte kommentarer :-) 

HOKL

Historie del 39 - Like heaven"Endelig", tenkte du og smilte stort og nå var dere bare 3 cm unna leppene til hverandre. 


Han nærmert seg leppene dine men når dere skulle akkurat til å møte leppene til hverandre åpnet heis døren seg. Der sto Chaz og Ryan og så på dere rart. Dere trakk dere fort unna hverandre og du rødmet mye. "Hva gjør dere da", spurte Ryan og flirte. "Ehh, ingenting vel? Pøhh", sa Justin og gikk ut av heisen til Chaz og Ryan. Du steg også ut av heisen og stilte deg ved siden av Chaz. "Hvor skal dere", spurte Justin dem. "Til butikken, vil dere bli med", spurte Chaz og smilte til deg. "Nei, jeg skal legge meg nå", sa du og gikk mot rommet ditt. "Jeg også gutter, er trøtt etter flyturen" sa Justin og startet å gå med deg også. Dere skulle jo dele rom og du var litt nervøs for det egentlig. Dere kom til døren og du åpnet den og gikk inn rett inn på badet og tok av deg sminken. Så tok du på deg pysj og gikk rett under dynen din. "Hvorfor fortet du deg så fort under dynen", spurte Justin og tok av seg skjorten. Han hadde en six-pack som bare lyste frem mot deg. "T..tttt....t...trøtt", sa du og rødmet. "Jeg vet du liker", sa Justin og flirte. Han tok av seg busken og la seg under dynen sin også. "Dette er rart", sa og og snudde deg mot han. "Nei da, vi er jo bare venner", sa han og smilte søtt. "Ja... Vi er bare venner", sa du og snudde deg tilbake igjen. Det var noen minutter stillhet før Justin sa sa noe. "Dittnavn? Hva syns du egentlig om meg? Helt ærlig", sa han og du hørte at han hadde snudd seg mot deg. Du snudde deg mot han og så litt på han før du svarte. "Helt ærlig", spurte du han og så han inn i øynene. "Ja, helt ærlig", sa han og smilte mot deg. "Sannheten er jeg hatet deg fra første stund men etterhvert har jeg fått følelser for deg", sa du og snudde deg tilbake igjen. Du rødmet som en tomat og visste egentlig ikke hvorfor du sa det. "Følelser", spurte Justin og du hørte han reiste seg halveis opp. "Ja, følelser", sa du kjapt og lukket øynene dine igjen. "Jeg også", sa Justin. Du snudde deg fort og så på han. "Har du fått følelser for meg også", spurte du og så på han. "Ja, jeg har nesten alltid hatt det siden du kysset meg", sa han og rødmet. Du kunne nesten ikke se at han rødmet men han bet seg i leppen og gjemte seg under dynen. "Justin, kom opp igjen", sa du og kilte han fra under dynen. "Jada, jeg kommer", sa Justin og poppet opp igjen. Du var rett ved siden av ansiktet hannes nå og han så på leppen din og så rett i øynene dine. "Du er nydelig", sa Justin og bet seg i leppen igjen. "Du er hot", sa du og fniste. Han nærmert seg leppene dine og var bare 1 cm unna deg. Du kunne føle pusten til Justin nå og smilte stort. "Jeg har gledet meg mye til denne dagen", sa Justin og kysset deg lidenskapelig på leppene dine. Kysset varte i over 3 minutter kanskje og dere satt der i sengen og bare kysset. Du trakk deg unna og smilte til han. "Det var godt", sa Justin og smilte til deg søtt. "Enig", sa du og smilte. "God natt", sa Justin og kysset deg lett på munnen "Natta", sa du og kjente Justin sine armer rundt deg og du sovnet med en gang.Mer?

Kommer et innlegg senere i dag om hvilke blogger det er med historier, fikk en mail av en søt leser som spurte om det <3 Takk :-) 

HOKL


 

 

 

 

Historie del 38 - Like heaven"Okei, kommer ut nå", sa du og tok på det siste laget av maskara. Du åpnet døren og der sto Justin med Selena...


"Hei", sa Selena og klådde på Justin. "Hei", sa du surt tilbake. "Jeg må fortelle deg noe Dittnavn", sa Justin og så ned i bakken. "Hva er det", spurte du og kikket stygt på Selena. "Jeg og Selena må være sammen i kveld siden jeg skal redde karrieren hennes litt", sa Justin og så forsatt ned i bakken. "Hva? Ettter alt hun har gjort mot oss", spurte du sint. "Moren hennes ber meg om det Dittnavn", hvisket Justin til deg. "Du ødelegger alt for meg", sa du til Selena og så ned. "Er ikke min feil alt da", sa Selena surt. "Nei, men du ødelegger alt, og så kidnapper du meg, og så prøver du deg på Justin etter alt som har skjedd. Bare gå ut", sa du svakt og så ned. "Dittnavn..", sa Justin og så på deg. "Kom igjen Justin, vi må vise oss frem for paparazziene", sa Selena og smilte til Justin mens hun kysset han en gang på kinnet. "Men Dittnavn da...", sa Justin og så på deg. Glem henne nå da", sa Selena og dro han med ut. Du sto der og så bare ned i bakken. Hvordan kunne Justin lat henne gjøre noe sånt? Bare ta han tilbake igjen bare fordi moren hennes ba han om det. Du satte deg ned på sengen og kjente en tåre dette ned på kinnet ditt. "Livet er vanskelig", mumlet du før du gikk inn på badet og fjernet litt av sminken din før du tok på deg en shorts og en topp. Du gikk ned til lobbyen og satte deg der med en bok og ipoden din. Du satte deg ned og leste boken med musikk på. Du leste i kanskje 2 timer før du så Justin og Selena komme inn hånd i hånd og Justin så veldig skuffet ut. "Hei Dittnavn", sa Justin og slapp hånden med Selena med en gang og gikk mot deg. Han satte seg ned i sofaen med deg som du satte i. "Hei Justin", sa du og smilte et lite smil til han. "Så hva leser du", spurte han og smilte til deg forsatt. "En bok om ekte kjærlighet", sa du og reist deg opp. "Søtt, kan vi ikke finne på noe i morgen da", spurte han og smilte mot deg igjen. "Nei sorry, jeg skal ut med noen andre. Kos deg med Selena du", sa du og smilte mot han før du gikk bort til heisen. "Dittnavn, jeg mente ikke å avvise avtalen vår i dag", sa han trist. "Nei, jeg vet. Jeg har ikke tid i morgen uansett", sa du og trykket på heisknappen. Egentlig skulle du ikke gjøre noe, men du visste at Selena ville uansett spørre Justin om å være med ut i morgen også. "Hvem skal du med da", spurte han og kikket på deg. "Med noen venner", sa du og heisen åpnet seg. Du gikk sakte inn og smilte til Justin. "Kan jeg bli med dere da", spurte han igjen. "Du har konsert da", sa du og heisen lukket seg. Du lente deg inn til veggen i heisen og lat deg bare skli nedover. Du krøp deg sammen som en ball nesten og bare satt det. Døren åpnet seg og du var i din etasje, men du gikk ikke ut. Du hadde bare lyst til å rope ut av du elsket han av hele ditt hjerte, siden du trodde virkelig han var den rette etter du fikk sommerfugler i magen hele tiden og klemte han og ihvertfall første gangen du kysset han. Tenk at du hadde kysset Chaz og Justin, men var forsatt ikke sammen med noen av dem..? Du tenkte på alt dette mens du satt forsatt i heisen. Plutselig åpnet døren seg og der sto Selena og klinte med Justin i 1. etasjen. Justin prøvde å dytte henne unna, og Selena havnet litt bak. "Han er min", sa Selena surt og smilte til deg når hun så deg. "Ja, siden han ville kline med deg", sa du og trakk Justin med inn i heisen og trykket fort på knappen til etasjen din. "Takk", sa Justin og smilte til deg. "Bare hyggelig, hun er bare så falsk", sa du og smilte tilbake. "Ja", sa Justin og smilte imot deg og så deg rett inn i øynene. "Mhm", mumlet du og så han rett inn i øynene du også. Han nærmert seg deg leppene dine og smilte stort. "Endelig", tenkte du og smilte stort og nå var dere bare 3 cm unna leppene til hverandre. 


Mer? 

HOKL


 

 

 

 

Bare lille Norge...Vet kanskje dette ikke er noe til bloggen min, men syns det utrolig trist..

Kjempe trist å høre det som skjedde i Oslo... Tenk at det skjedde bare i lille Norge? Flere storbyer blir rammet, men Oslo? Jeg er utrolig redd også selv om jeg ikke bor i Trondheim. Tenk om dette skjer flere steder? Dette var bare i Oslo, og bare folk ble rammet siden bomben var ganske så stor! Det er tragisk at dette skjedde i Oslo, bare lille Norge... Jeg håper alle som var med i angrepet blir friske! #Prayfornorway og #Prayforoslo <3 BLI FRISK! Hva syns du om angrepet i Oslo? 

HOKL

Historie del 37 - Like heavenUtrolig trist med det som skjedde i Oslo i dag ;( #prayfornorway #prayforoslo <3 Håper alle som var med blir friske igjen! 

 

Justin sto igjen og så stygt på Selena og gikk etter noen sekunder til dere. 


 Du og Justin fortalte alt til Ryan og Chaz om hva som hadde skjedd iløpet av natten. "Herregud, er hun så ondskapsfull", ropte Chaz sint. "Ja...", sa Justin skuffet. "Bare vent her", sa Chaz og gikk mot Selena. "Shit, hva skal han gjøre", spurte Ryan og så på deg og Justin. "Vet ikke", sa Justin og så på Chaz. Chaz gikk rett opp til Selena og kjeftet på henne. Vi hørte det ikke helt men så slo Chaz til Selena som hun datt på bakken. "Hva søren", ropte Selena høyt og blod kom ut nesen hennes. "Det er fordi du kidnappet Dittnavn", ropte Chaz og gikk tilbake til oss. "Hva var det for noe", sa Ryan sjokkert. "Må jo passe på bestevennen min", sa Chaz og klemte deg hardt. "Helvette, hun kommer nå", sa Ryan stille. Du snudde deg og der sto Selena. Hun slo til deg hardt i pannen så du datt ned. "Hva var det for da", ropte du og holdt deg for pannen. "Fordi du er en dust", ropte hun mot deg. "Hva har jeg gjort? Det var du kidnappet meg", ropte du tilbake sint. "Jenter slutt", ropte Justin sint og dyttet Selena unna deg. Du reiste deg sakte opp og holdt deg forsatt på pannen. Selv om Selena blødde forsatt neseblod men du brydde deg ikke i det heletatt. "Bare gå", sa Ryan sakte og prøvde og roet ned Selena og deg. "Greit, men Chaz, hevnen er søt", sa Selena og gikk. "Chaz, hva, hvorfor", sa du sint. "Jeg ville bare vise jeg brydde meg om det, unnskyld da", sa Chaz. "Det går fint, men nå burde vi komme oss avgårde til flyet siden det er boarding på gang nå", sa Justin og små sprang. "Bare lat meg betale", sa du og kjappet deg til kassen for å betale for sjokoladen du skulle kjøpe. Dere gikk fort innpå flyet og satte dere ned. Justin, du og Chaz satt sammen, mens Ryan, Selena og Pattie satt sammen. "Så dette blir bra", sa Justin og smilte til deg. "Så klart. Gleder meg til i kveld", sa du og blunket til Justin. "Skal vi..", spurte Justin før du avbrøtt han. "Ja, vi skal", sa du igjen og smilte til han. "Så hvor skal vi dra", spurte Justin og smilte. "Hvor skal dere hen", spurte Chaz fort. "Ut", sa du og smilte. "Kos dere masse da", sa Chaz og snakket med Ryan. "Jeg vet ikke", sa du og tok frem ipoden din. "Greit en overraskelse da", sa Justin og smilte lurt. "Greit det, men ikke skriv en sang til, selv om det var utrolig søtt av deg", sa du og smilte søtt til Justin. "Ja, takk", sa Justin og tok frem ipoden sin også. Du tok inn hørepluggene og satt på Love me av Justin Bieber. "Hører du på Love me", spurte Justin deg og smilte. "Ja, gjør det", sa du og smilte tilbake til han søtt. Nå skulle du virkelig vise Selena at hun ikke fikk alt hun pekte på. Du likte Justin godt, og fikk sommerfugler i magen hele tiden du klemte Justin og første gang du kysset han følte du deg oppi himmelen. "Jeg hører på meg og deg", sa Justin flørtende til deg. "Aww, så søtt", sa du og smilte. "Enig", sa Chaz og flirte. "Åhh, tosk Chaz", sa du og fniste. Flyturen gikk fort og dere kom endelig frem til Washington. Dere fant fort frem til koffertene deres og kjappet dere til en bil i fullfart. "Vi sjekker inn på et hotell og så om 2 dager drar vi på bussen", sa Pattie når alle hadde satt seg inn i bilen. "Ja, supert", sa Justin og smilte til Pattie. Dere kjørte fort til hotellet deres og du sprang nesten opp med en gang for å skifte til fin klær til daten til deg og Justin. Du og Justin skulle dele rom, men du gikk først inn på badet. "Okei, krøll håret ditt og ta på deg en fin kjole", mumlet du til deg selv og tok på deg parfume mens du tok på deg en kjole. "Dittnavn er du der? Jeg må fortelle deg noe før daten vår", ropte Justin inn til deg. "Okei, kommer ut nå", sa du og tok på det siste laget av maskara. Du åpnet døren og der sto Justin med Selena...


Mer? 

Sorry for at delen kom ut litt sent! Unnskyld, liggover over til en vennine og derfor kom det ut litt sent. 

HOKL


 

Spørrerunde!Hei! Da er jeg i gang med en spørrerunde på bloggen :-) Dere kan spørre om hva som helst, med historien, om meg osv. Ja, dere skjønner, akkurat som en vanlig spørrerunde :-) Skal prøve å svare på alt, men spørs hvor mye spørsmål jeg får inn da, thihi :-) Jaja, historie kommer snart, men jeg skal liggeover til en vennine så skriver historien til henne. Tar med med pcen min dit, så vi skal blogge mye også! Skal spise nå og så tar jeg bussen opp til henne, så bare spør i vei imens! Noen du vil vite? :-) 

HOKL

AWWWI :-)Aww, dere er så søte! Jeg startet bloggen for ikke så lenge siden og har nesten 100 lesere :-) Syns det er super søt at dere leser bloggen min, og tar dere tid til det! Smiler hver gang jeg får en kommentar fra dere :-) Aww, TAKK! Takk så masse :-) Er mange flere, men tar lang tid å finne alle de søte <3 Thihi, kos dere masse i dag! 

Sjekke? : http://justinbieberheros.blogg.no/

HOKL

Historie del 36 - Like heaven LANG DEL "Stopp der", ropte en av mennene og nærmet seg deg. 


Du stoppet og så en bil komme rett bakom dem. Ut kom Kenny og Justin. "Stopp der", sa den ene mannen og trakk frem en pistol. "Legg den fra deg, hvis jeg, Justin eller Dittnavn blir skadet blir dere uansett sendt til fengsel", sa Kenny og gikk sakte nærmere dem. Mannen skjøt et skudd opp i luften og så redd ut. Justin sprang mot deg og klemte deg hardt. "Unnskyld, jeg skulle vist at Selena var sånn", sa Justin og trakk seg fra klemmen. "Det går greit, bare at vi kommer oss bort herfra nå", hvisket du i øret til Justin. Justin tok av båndene på armene dine og holdt hardt hånden din. Det så ut som at han var veldig redd over hva som egentlig skulle skje. "Vi legger den ikke ned", sa den andre mannen og trakk frem en pistol til. De siktet mot deg og Justin og du følte du skulle dø. "Ikke skyt", ropte Kenny. Justin holdt hånden din ennå hardere nå og så nervøs ut. "Hvis dere legger de ned og slipper Dittnavn så skal vi ikke anmelde dere, men Selena da", sa Kenny. Mennene hvisket sammen og nikket litt. De skjøt et skudd opp i luften til før de tok ned pistolene og så gikk inn i bilen og kjørte avgårde. "Takk og lov", sa Kenny og ga deg en stor bamseklem. "Takk Kenny, og Justin", sa du mens du smilte. "Det var Justin som fant ut av det", sa Kenny mens han åpnet bildøren for deg. "Takk", sa du og satte deg inn. "Er du sulten eller", spurte Justin. "Ja, du aner ikke hvor sulten jeg er", sa du og tok på setebeltet. "Da drar vi til BURGERKING", ropte Justin og smilte stort. "Burgerking ja", sa Kenny og lo. Du var skitten, sliten og sulten og endelig var du ferdig med å springe eller rømme fra mennene. Dere kjørte rett mot Burgerking i fullfart og satt dere inn der. "Jeg tar en cheeseburger meny, en stor en, og en Coca Cola light", sa du og smilte. "Ja, og jeg tar også det, bare en sprite", sa Justin og smilte til damen. "Ja, da tar jeg en Whopper meny, stor med en fanta", sa Kenny og tok frem lommeboken sin. "Det var alt", spurte damen som sto der i kassen. "Ja, det var alt", sa du og gikk for å sette deg ned. Kenny betalte og Justin satte seg ned ved siden av deg. "Bra at Burgerking har åpnet om natten", sa Justin og lo litt. "Ja, det er bra", sa du med sliten stemme. "Du er sliten, er du ikke", spurte Justin. "Ja, veldig", sa du mens du ordnet håret ditt litt. "Jeg ser jo ut som en klovn jo", sa du og fniste litt. "Neida", lo Justin og smilte. "Du vet hvem som gjorde dette ja", spurte du med helt serriøs stemme til Justin. "Ja... Selena", sa han skuffet. "Ja...", sa du og kikket på Kenny som kom gående mot dere med maten. "Mat", sa du og tok maten din med en gang. "Wow, du er sulten", lo Kenny og satte seg ned. "Ikke så rart, jeg har ikke spist siden konserten og nå er klokken sånn 3", sa du med mat i munnen. Justin og Kenny bare lo, og begynte å spise de også. "Jeg kan ikke tro at Selena gjorde dette", sa du med litt hes stemme. "Heller ikke jeg. Alle var redde for deg, og hun latet som hun ikke visste hvor du var", sa Justin med en skuffet stemme. "Det går bra, vi later som ingenting og venter på hva som skal skje vidre", sa du og smilte et fake smil. Egentlig ville du ikke late som ingenting hadde skjedd. Du ville bare slå henne ned med en gang du så Selena. Du var rasende på henne siden hun fikk deg til å gå gjennom alt dette du hadde gjort i kveld. Dere spiste opp og du var stappmet. "Kom igjen, nå drar vi tilbake", sa du og reiste deg opp. Justin og Kenny reiste seg opp også og kastet alt papiret. Dere satte dere inn i bilen og kjørte avgårde. "Da er vi her", sa Kenny mens han parkerte bilen. "Endelig", sa du og steg ut av bilen. "Kom igjen, nå får vi sove litt", sa Justin og tok tak i hånden din. Dere gikk hånd i hånd opp til rommet ditt og der stoppet Justin. "God natt Dittnavn", sa Justin og smilte. "Natta, takk for alt", sa du og åpnet døren. "Du? Jeg..", sa Justin og smilte. "Hva er det for noe", spurte du og holdt forsatt i døren. "Jeg lurte på bare om i morgen når vi kommer frem til Washington, at du ville være med ut på kvelden", spurte Justin nervøst. "Som en... date", spurte du og smilte. "Ja...Som en date", sa han. "Vi får se", sa du og gikk inn. Du var så glad for at Justin hadde spurt deg på date, men var så redd hvis Cody ville bli såret. Du gikk inn på badet og så deg i speilet. "Æsj, jeg ser jo fryktelig ut", mumlet du og tok av sminken din som var overalt i ansiktet ditt. Du tok og hoppet rett inn i dusjen og fikk av det skitten du hadde og tok håret i en dott, før du la deg i sengen din. Du sovnet nesten med en gang, men du tenkte bare på Selena...Du våknet av deg selv og kikket på klokken. Den var 3 om morningen og dere skulle dra klokken 5. "Ånei", mumlet du med trøtt stemme og kjappet deg med å kle på deg og pakke ned tingene dine som at du var klar til å reise til Washington. Du sminket deg og rettet håret ditt. Håret ditt var fuktig etter i går når du hadde dusjet. 

(Imagine) 

Du gjorde klar kofferten og tok den med ned til lobbyen. Der sto alle og ventet på deg og du skulle si hade til Chris og Cody. "Dere, det var hyggelig å bli kjent med dere", sa du og klemte begge to og fikk et kyss på kinnet fra Cody. "Vi kommer til å savne dere alle", sa Chirs og blunket til Selena. "Hade, håper vi møtes igjen", sa du og dere gikk alle inn i en bil og kjørte avgårde til flyplassen. Selena var forsatt med noe som irriterte deg siden hun satt og flørtet med Justin. "Hvem skal vi møte nå da", spurte du mens dere kjørte. "Rihanna og Beyonce og Taylor Swift", sa Justin mens han smilte til deg. "Gleder meg", sa du og smilte stort. Nå gledet du deg mye til å møte kjendisene som var kjent over hele verden. Takk Justin, tenkte du og så ut av vinduet. Dere kom frem til flyplassen og sjekket inn. Det var en halvtime igjen til flyet gikk så dere tok en tur innpå Taxfree. Du gikk med Selena og guttene gikk sammen. "Så hvordan var det i går da", spurte hun og smilte ondskapsfult. "Åå, helt fint. Satt jo i sengen på kvelden med macen min", sa du og smilte til henne. Du ville virkelig slå henne ned nå og hun visste hva du hadde gått gjennom. "Men..", startet hun med du avbrøtt henne. "Mennene var virkelig snille, de ga meg pizza og is. Så hyggelig de var", sa du og smilte. Du kunne se hun ble også rasende men du forsatte bare å gå og fant frem litt sjokolade. "Du skulle være i Mexico i SKOGEN", sa hun høyt."Unnskyld meg", spurte du og snudde deg mot henne. Nå hadde Chaz, Ryan og Justin kommet til dere siden de så at Selena kokte helt inni seg. "Justin er min og skal være MIN, DU ER EN DÅRLIG VENN", ropte hun utover hele Taxfreen. "Du...", sa du og smilte søtt til henne. "Ja, hva er det", spurte Selena og roet seg ned litt. "Kan du slutte med alt det dramaet", ropte du høyt og nå kokte det virkelig inni deg. "Er du litt sur i dag kanskje", sa Selena med barnestemme og så lei seg ut. "Ja, bare pågrunn av deg! Først kidnapper du meg med 2 menner og lat med sulte ihjel og springe i flere timer bort fra dem", ropte du og skulle til å slå henne, men Justin tok tak i armene dine og holdt deg tilbake. "Hun er ikke verdt det", hvisket han. "Jooo, hun fortjener å bli slått ned eller alt jeg har gått gjennom", sa du og roet deg ned litt du også. "Unnskyld", hvisket du til Justin og tok et steg tilbake fra Selena. "Pyse eller", sa Selena og smilte. "Du vinner ikke så lett", sa du og gikk til Chaz og Ryan som sto der sjokkert over å se deg sånn. "Sorry gutter, men jeg kan fortelle alt nå", sa du og dro dem med. Justin sto igjen og så stygt på Selena og gikk etter noen sekunder til dere. 


Mer? 

Historien er så random nå... :( 

 

HOKL
 

 

 

Ny header :-)Hei! Da har jeg fått meg ny header! Ble sikkelig lei av den gamle, men hva syns du? Den nye :-) 

Her er noen flere forsøk, men de ble ikke i riktig størrelse...

Hva syns du om den nye headeren? :-)

Sjekk: http://justinbieberheros.blogg.no/

HOKL


Sjekke bloggen her?

Hei! Dette er en blogg som nettopp har startet og de skal skrive historie om Justin Bieber på bloggen sin. De har netoop startet som sagt så de har ikke kommet så langt... De er 3 jenter som laget bloggen og er fra Trondheim. Det ville betydd mye for dem om du sjekket bloggen dems :-) 

http://justinbieberheros.blogg.no/

De har jo nettopp startet så de har ikke blitt ferdig med desgin og header ennå :-) Skal du sjekke bloggen? 

 

Jeg kan gjerne skrive flere innlegg til noen som spør om jeg kan skrive et innlegg for dem om bloggen sin :-) 

HOKL


Historie del 35 - Like heavenDu slengte deg ned på bakken fort, og begynte å løpe så fort du kunne. 


Du visste ikke hvor du var, men forsatte å løpe. Du kikket bak deg mange ganger og mannen var rett bak deg. Du kom til en skog så det så ut som at du var langt borte fra byen. "Hjelp", ropte du mens du forsatte å springe med mannen etter deg. "Bare vent", ropte mannen tilbake og forsatte å springe etter deg også. Du sprang så fort du kunne og løpte gjennom trær for å få han bort. Armene dine var forsatt bundet sammen og du visste ikke hva du skulle gjøre for å få han bort men du sprang. Dere hadde sprunget langt etter 2 minutter til og mannen bak deg så ut som at han ikke klarte mere og stoppet. Du forsatte å springe i 1 minutt til før du stoppet opp og så deg rundt omkring. Det var bare trær hele veien bortover og du var sulten og sliten. Du gikk bare rett fremover siden du visste du ville komme ut av skogen en gang. Du var egentlig kjempe sliten, men hvis du stoppet ville mennene sikkert ha tatt deg. Du hadde sikkert gått i over 2 timer nå og det var mørkt. Du hadde ikke mobilen din og gikk forsatt rundt i kjolen fra konserten. "Åhh, sliten", mumlet du og gikk litt til. Du kom til en vei, men det var ingen bilder eller lys på veien. "Da får jeg vel bare gå da", mumlet du og gikk bortover veien. Du visste at du ville komme frem til et sted hvis du fulgte veien, og du kunne ikke være så langt borte fra Mexico. Du bare gikk. 

Justin sitt synspunkt:

Jeg lå i sengen min og fikk ikke til å sove. Selena lå ved siden av meg også, men hun hadde sovnet for lenge siden. Det var litt rart siden hun hadde dratt tidligere fra konserten og det hadde Dittnavn også, men jeg fant ikke Dittnavn. Alle hadde sett etter henne, men ingen fant henne. Jeg lå bare å tenkte på henne og så hørte jeg mobilen til Selena ringte. Jeg reiste meg opp og gikk for å sjekke hvem det var. Det sto "Mann", bare. "Hmm, lurer på hvem det kan være", mumlet jeg og tok telefonen. Selena lå forsatt godt i sengen sin. "Hallo", sa jeg. "Hei Selena! Ehh.. Vi har mistet Dittnavn.. Hun sprang ut av vinduet og så inn i skogen og jeg sprang etter henne men mistet henne", sa mannen fort. Hadde Selena gjort det med Dittnavn? Det kunne ikke være sant. "Ehh, finn henne og få henne til hotellet her", sa jeg med lys stemme. "Ja, men kan ikke du komme hit litt", spurte mannen. "Ehh, ja, så klart. Hvor er dere igjen", spurte jeg med lys stemme igjen. "Drownsen street nr. 167. Den helt borte ved skogen, husker du", spurte mannen igjen. "Ååå, ja. Kommer nå", sa jeg og la fort på. Vi skulle dra i dag tidlig fra Mexico og jeg måtte finne Dittnavn før vi reiste. Jeg tok på meg klær og gikk ut og banket på døren til Scooter og Kenny. "Kenny, åpne", ropte jeg og banket på. Det tok 10 sekunder før døren ble åpnet og der sto en trøtt Kenny. "Hva", sa han med trøtt stemme. "Jeg vet hvor Dittnavn, så ta på deg klær så drar vi", sa jeg. Kenny gikk inn igjen og kom 30 sekunder ut etterpå fullt påkledd. Vi begge gikk ned og tok en bil og kjørte avgårde. "Okei, Kenny. Vi skal til Downsen street nr. 167", sa jeg mens Kenny kjørte. "Ok, jeg vet ikke hvor det er så ta opp kartet der", sa han og jeg fant frem et kart. Jeg fant stedet og Kenny kjørte dit. "Ehh, veien deler seg her", sa Kenny stresset og stoppet bilen. "Ojj, da må vi..Ja..", sa jeg og prøvde å tenke. Vi så en bil komme mot oss og den kjørte rett til den andre veien som delet seg og kjørte i fullfart bortover. "Shit, kanskje det er de som kidnappet henne", ropte jeg og fkk Kenny til å kjøre så fort han kunne etter dem. 

Ditt synspunkt: 

Du hadde kanskje gått i en time til og var kjempe sulten. Du visste ikke hva du skulle gjøre hvis mennene kom etter deg igjen, men hvis du kom på hotellet skulle du anmelde Selena så fort som mulig. Du så et billys komme mot deg i fullfart og du ble helt stum. Bilen stoppet og ut kom de 2 mennene. "Shit, hva skal jeg gjøre nå", tenkte du mens du sto der og skulle hoppe utenfor veien og ned en klippe på 3 meter. "Stopp der", ropte en av mennene og nærmet seg deg. Random historie nå...

Mer? 

HOKL

 

 

 

Historie del 34 - Like heavenVar det alt tenkte du og gikk ut du også, men før du visste ordet av det ble alt svart. 


Justin sitt synspunkt:

Jeg ble ferdig med konserten min og sprang rett inn til Dittnavn sin garderobe. "Dittnavn? Hvor er du", ropte jeg og så meg rundt i rommet. Ingen var der. Kanskje hun var på do? Jeg stilte meg utenfor doen og ropte inn. "Dittnavn? Er du på do", ropte jeg flere ganger, men ingen svarte der heller. "Hvor kan hun være da", mumlet jeg mens jeg gikk mot Scooter. "Scooter, vet du hvor Dittnavn er", spurte jeg og så på han. "Nei? Er hun ikke i garderoben sin da", spurte han mens han også så seg rundt. "Nei, hun er ikke der og heller ikke på do. Hvor er hun", spurte jeg stresset. "Jeg vet ikke. Kenny, kom hit til", sa Scooter til Kenny og vinket han til meg. Kenny kom bort til meg og smilte. "Vet du hvor Dittnavn er", spurte jeg stresset igjen. "Nei, jeg har ikke sett henne etter hun sprang på do", sa han og kikket rundt. "Finn Dittnavn! Jeg drar til hotellet og sjekker der", sa jeg mens jeg løp ut og inn til bilen. Jeg måtte finne Dittnavn, hvor var hun? Jeg kjørte fort tilbake til hotellet og sprang ut og rett opp til døren til rommet hvor Dittnavn skulle være. "Dittnavn, åpne hvis du er der", ropte jeg og banket på døren. Ingen svarte der heller. Jeg tok opp mobilen min og ringte til Dittnavn. "Hallo", hørte jeg en mørk stemme si. "Hallo? Det er Justin her, kan jeg snakke med Dittnavn", spurte jeg usikkert. "Nei, dessverre", sa den mørke stemmen og jeg hørte masse lyder i bakgrunnen. "Hvorfor ikke? Jeg må vite hvor hun er", sa jeg stresset. "Du kan ikke få snakke med henne siden hun sover", sa stemmen og la på. "Dittnavn", ropte jeg inni telefonen og frika helt ut. Hvor var hun? 

Ditt synspunkt: 

Du følte noe hardt i hodet ditt, og kunne nesten ikke se noe som helst. Du rørte ikke på deg siden du visste ikke hvem som var rundt deg. Du hørte bare en mørk stemme snakke med noen i telefonen. "Du kan ikke få snakke med henne siden hun sover", hørte du en stemme si. Du kjente armene dine var bundet fast sammen og et bånd forran øynene dine. Mannen sin stemme sluttet og du hørte noen andre sin. "Hva skal du gjøre med henne", spurte en anne stemme si. "Nei, bare ha henne her hele tiden, okei", hørte du en jente stemme si. "Greit Selena men hvor lenge da", spurte noen andre. Selena Gomez, tenkte du og ble rasende inni deg. Du kjente du kokte samtidlig som du ville bare rope etter hjelp. "Helt til jeg ringer dere, og da kan dere latt henne gå", sa Selena og du hørte en dør slengte seg igjen. "Så hva skal vi gjøre med henne da", spurte en stemme. "Bare hold henne her, men jeg er sulten. Skal vi bestille pizza", hørte du den andre si. "Jaaaa! Til henne også da eller", spurte den andre. "Ja, sikkert. Bestiller 2 stykker da", sa en annen en og du hørte nok en gang at døren ble slengt igjen. "Så er du våken", hørte du en stemme si igjen. "Ja, jeg er våken og slipp meg løs", ropte du. "Sorry søta, kan nok ikke det", sa han. "Hvor er jeg da", spurte du han og håpet på et godt svar. "I et hus", sa han og tok av båndet forran øynene dine. Du så på mannen og skulle til å skrike. "Du får pizza snart da, håper du liker pizza", sa han og satte seg ned på en stol ved siden av deg. "Var dette Selena sin ide", spurte du han mens du prøvde å få opp båndet på armene dine. "Ja", sa han fort og tok opp mobilen sin. "Hvorfor gjør hun dette mot meg da", spurte du fort tilbake. "Hun vil ha Justin for seg selv, enkelt", sa mannen og tok opp en røyk. "Æsj, gå ut og røyk da", sa du og hostet. "Ja vel", sa han og gikk ut av døren. Du kjappet deg med å prøve å få opp båndet rundt armene dine, og reiste deg opp fra bakken. Egentlig kunne du bare snike deg ut av et vindu men problemet var at det var for høyt oppe. Du gikk mot det og kikket opp. Det var 2 meter opp fra bakken. "Dette klarer meg", mumlet du mens du stilte deg på en stol rett ved siden av vinduet. Du hoppet opp og fikk tak i vinduet meg begge henedene som var knyttet fast sammen forran. Du heiste deg opp og åpnet vinduet. Døren ble plutselig åpnet og han ene mannen så på deg med et forskrekket blikk. "Ta henne", sa mannen og løp fort ut. Du slengte deg ned på bakken fort, og begynte å løpe så fort du kunne. Mer? 

Hva tror du skjer? 

HOKL

 

 

 

BORTHei! Jeg blir borte i noen timer nå, vet ikke hvor lenge da, men det kommer historie deler når jeg kommer hjem igjen :-) Skal nemmelig ut med familien litt nå, men kommer blir blogging når jeg kommer hjem. Jeg aner ikke når jeg kommer hjem igjen men kanskje i 11-tiden kommer det historie? :-) 

Gleder du deg til historie? 

HOKL


Historie del 33 - Like heaven"Ingenting, dette er en overraskelse", sa Justin og smilte stort. 


Du satt på stolen og smilte bare, men var så nervøs siden du visste ikke hva han skulle gjøre. Hjertet ditt dunket fort, og du følte svette renne nedover armen din. "Jeg ville bare si at jeg har en overraskelse til Dittnavn nå, siden hun har vært en så god venn for meg, og vi har blitt gode venner etter bare noen dager", ropte Justin inn i mikrofonen mot fansene sine. Fansene hylte høyt mens du smilte. "Jeg har skrevet en sang for Dittnavn siden hun er en så god venn, og jeg vil aldri gi slipp på henne", ropte Justin høyt og smilte til deg. Du fikk tårer i øynene siden han hadde laget en sang bare til deg. Melodien til sangen startet og Justin begynte å synge. "Baby, give me one last hug..", sang han og gikk rundt deg mens du satt på stolen. Han rakte hånden sin mot din og du tok den imot. Han dro deg inntil han og startet å danse med deg, men han sang. Du smilte stort med tårer i øynene. 

"It's like an angel came by and took me to heaven", sang Justin og snurret deg rundt. Du lente hodet ditt på skulderen hannes og hvisket "takk, du betyr mye for meg også", og trakk deg tilbake. "I'll never let you gooo..", sang Justin tilslutt og sangen ble ferdig. Fansene hylte så høyt og ropte "kyss, kyss, kyss". "Sorry dere, vi er bare venner", sa Justin og smilte mot deg. Du nikket og gikk av scenen. "Hvordan var det", spurte Chaz som spiste et kyllinglår når du kom bak scenen. "Bra, men jeg må spyyy", sa du og løp bort til doen. 

Justin sitt synspunkt: 

Jeg danset med Dittnavn og jeg følte med varm og trygg når hun sto på scenen med meg. Hun smilte bare så fint og jeg visste hun var den rette for meg mens jeg sto der og sang til henne. Sangen handlet om jeg skulle aldri gi slipp på henne, men jeg skrev den fordi hun var en så god venn, men likte jeg henne nå? Hun var så perfekt der hun sto på scenen og danset med meg. Fansene ropte "kyss, kyss, kyss", på slutten. "Sorry dere, vi er bare venner", sa jeg og smilte mot Dittnavn. Hun nikket og gikk fort av scenen mens jeg startet på min neste sang, One time. 

Tilbake til ditt synspunkt: 

Du satt over doen, men fikk ingenting ut. Du var kvalm og følte du måtte spy, men ingenting kom ut. "Jaja, da får jeg vel gå tilbake da", mumlet du og reiste deg opp fra gulvet. Jeg gikk ut av doen og vasket hendene dine. "Så Justin laget en sang til deg? Så fint", hørte du Selena sin stemme si og hun kom ut fra en annen do og vakset hendene sine. "Ja..", sa du lavt og tørket hendene dine. Du ville helst komme deg ut av doen så fort som mulig nå, siden Selena var i samme rom som deg alene. "Men du? Jeg har aldri opplevd at Justin har skrevet en sang til meg.. Hvorfor skrev han en til deg da", spurte hun og smilte søtt. "Jeg vet ikke jeg..", mumlet du og åpnet døren. "Vent litt da", sa Selena og smilte. "Hva er det", spurte du irritert. "Du var flink", sa hun og gikk ut. Var det alt tenkte du og gikk ut du også, men før du visste ordet av det ble alt svart. Mer? 

Hva tror du skjer? 

HOKL

 

Historie del 32 - Like heavenHei dere! I dag vet jeg ikke hvor mye blogging det blir fra meg siden i kveld så skal jeg bort med familien min. Jeg skal blogge så mye jeg kan og noen av bloggvurderingene kommer snart og det er bare å melde seg på forsatt! 

 

"Ja, spør i vei", sa du og smilte. "Jeg lurer på om...", startet han.


"Jeg lurte på om du er sammen med Cody", spurte Justin og så ned. "Nei, vi er bare venner, men han er jo kjekk da", sa du og smilte til Justin. "Ja, det er han sikkert", sa Justin og så ned i bakken. Du kikket på han og smilte. "Du er også det da", sa du. "Heh, ja, takk", svarte han og smilte. Det gikk noen minutter og Justin sprang ut på scenen for å starte med Love me. Du gikk bare rundt og tenkte og var veldig nervøs for dette var din første konsert forran flere mennesker. Chris skulle synge Next 2 you med Justin og Cody skulle synge en All day remix med Justin. Etter Love me kom Baby, og så dro Cody ut på scenen. 

(All day av Cody Simspon) 

Så dro Chris  ut på scenen etter Cody for å synge Next 2 you med Justin. Danserne var kjempe flinke og når Chris og Justin danset sammen hylte alle fansene. 

(Next to you feat. Justin Bieber)

Scooter kom til deg mens du sto og ventet på at det var din tur. "Er du klar", spurte Scooter og smilte. "Nei, jeg klarer det ikke. Jeg kommer til å dumme meg ut så mye", sa du og smilte skjevt. "Du klarer det, stol på meg", sa Scooter og klappet deg på ryggen. "Ja, får håpe det", sa du mens Chris takket for seg og gikk ut av scenen. "Justin skal si noen ord og du går på når sangen starter", sa Chris når han kom og sprang vidre bort til garderoben sin. Du sto og kikket på Justin mens du fikk en mikrofon. "Jeg ville bare si at Selena og jeg har slått opp og jeg har funnet en ny jente til å synge Overboard med meg. Hun er super flink og håper dere tar godt imot henne. Her er Dittnavn", ropte Justin og du gikk ut på scenen når sangen startet. Du sto der forran tusen mennesker og så utover.Du skulle starte å synge og du fikk det til fint. "It feels like we've been out at sea.. Woah.. So back and forth thats how it seems...Woah..", sang du fint. Du forsatte å synge og fansene hylte så høyt. Refrenget kom og da hylte fansene ennå høyere. Det var faktisk ganske morsomt, men du følte deg forsatt kvalm. Sangen sluttet og du takket fort for deg. "Dittnavn, du må være på scenen litt til", hvisket Justin til deg og smilte. "Jeg må spy", hvisket du tilbake. "Bare bli litt til", sa Justin og blunket imot deg. Du holdt igjen det du skulle få ut og smilte imot Justin. "Sett deg", sa Justin og smilte. "Hva må jeg gjøre", spurte du og smilte tilbake. "Ingenting, dette er en overraskelse", sa Justin og smilte stort. 

(Overboard feat. Jessica Jarrel) 

Mer? 

 HOKL

Bloggvurdering?Hei! Siden jeg sitter hele tiden og skriver historier så lurte jeg om dere ville ha noen bloggvurderinger? Jeg skriver og det gjør jeg fordi jeg syns det er gøy! Jeg har alltid tenkt når jeg var liten at jeg ville skrive en bok, men det tar bare så lang tid.. Så jeg skriver korte historier her. Men så jeg har også lyst til å skrive noen bloggvurderinger :-) Så vil du bli vurdert? Vet om så mange historie blogger så skriver kanskje et innlegg om hvilke jeg leser hver dag! 


HOKL


Historie del 31 - Like heavenDu så at Justin gikk mot dere begge to og han så sint ut. Ånei, hva skulle han si nå? 


Han nærmet seg Selena og sto rett forran henne nå. "Hun tok meg ikke fra deg. Du løy", ropte han sint. "Nei, jeg gjorde...", startet hun men Christian kom inn i samtalen. "Jo, du løy. Jeg fortalte Justin hva jeg så på stranden mens han var borte. Ikke lyv nå heller", sa Christian og smilte ondskapsfult mot henne. "Jeg tror på bestevennene mine", sa Justin mens han gikk nærmere deg. "Vel, Dittnavn var også en av bestevennene dine, men du trodde ikke på henne så..", sa Selena mens hun også krysset armene. "Ja, men du var kjæresten min", sa Justin og prøvde å roe seg ned. "Dere, jeg stikker. Jeg orker ikke drama", sa du og snudde deg og gikk mot Cody. "Går deg bra", spurte Cody når du kom til han og klemte deg hardt. "Jada, jeg bryr meg ikke", sa du og dere gikk inn sammen med Chaz og Ryan. "Wow, så stort det er", sa du mens dere gikk rundt. "Ja, har du aldri vært på en konsert før eller", spurte Ryan mens han fniste. "Jo, Justin sin", sa du mens du så deg rundt. "Okei, kom her så skal vi vise hva du skal ha på deg", sa Chaz og dro deg med til et rom med et skilt der det sto Selena Gomez på. "Jeg heter jo ikke Selena Gomez", sa du og smilte usikkert. "Vi vet, men de har ikke skiftet ut skiltet ennå siden de fikk nettopp vite at du skulle synge", sa Ryan mens han lette i klesskapet. "Åja, da så", sa du mens du satte deg ned på en stol. "Her er en perfekt kjole! Selena brukte den aldri, men den er søt da", sa Ryan og tok frem en svart kjole til deg. 


(Imagine)

"Åhh, den var fin", sa du og tok imot kjolen fra Ryan. "Du blir kjempe fin i den", sa Cody og smilte. "Ta den på da", sa Chaz mens han spilte på mobilen sin. "Ja, men da må dere kanskje gå ut", sa du og fniste. "Ja vel da..", sa Ryan skuffet og de gikk ut. Du kledde av deg og tok på deg kjolen. Den passet deg kjempe fint og du snurret rundt med den. "Dere kan komme inn", ropte du og Cody åpnet døren med en gang. "Wow, lekker", sa Cody og gliste. "Hah, takker og bukker", sa du og smilte. "Konserten starter om en time og du må bli sminket", sa Ryan og så stresset ut. "Det er jeg som burde være stressa da", sa du og fniste. "Ja, men tenk! Det er din første konsert", sa Ryan og prøvde og roe seg ned. "Jada...", sa du og satte deg ned i en stol. "Jeg henter en dame som kan sminke deg jeg", sa Cha og gikk ut. "Gleder meg til å høre deg synge igjen, men jeg må også ordne meg", sa Cody og gikk han også. "Så snakket med Shine da", spurte du og smilte mot Ryan. "Ja, vi snakket for ikke så lenge siden. Hun har det bra, men savner meg og deg", sa Ryan mens han satte seg ned ved siden av deg. "Åhh, vi kan invitere henne en dag sikkert", sa du og klemte Ryan. "Ja, gleder meg", sa Ryan og reiste seg opp igjen. Det ble 1 minutt stilhet og inn kom Chaz med en dame bak seg. "Dette er Emilie, hun skal sminke deg gjennom turnen her", sa Chaz og smilte. "Hei, Emilie", sa hun og tok hånden din. "Hyggelig", sa du og smilte. "Gutter, dere kan gå ut mens jeg sminker Dittnavn. Det blir en overraskelse", sa Emilie og smilte til dem. "Okei Emilie. Smink henne fint da", sa Ryan før de gikk ut. "Så bare sett deg i stolen der borte og så skal jeg sminke deg", sa Emilie og pekte bort på en stol. "Åja, greit", sa du og satte deg i stolen. Emilie begynte å sminke deg med en gang. Håret ditt og ansiktet ditt. Etter 45 minutter var hun ferdig. "Du er perfekt", sa hun og så på deg. "Takk", sa du og så deg selv i speilet. 
(Imagine, sminken din og håret ditt) 

"Takk for alt Emilie", sa du og smilte til henne. "Bare hyggelig, konserten starter snart. Ta en titt selv", sa hun og gikk ut. Du reiste deg og gikk ut av garderoben din og mot scenen. Du kikket utover og det var flere hylene fans der som ropte "Justin Bieber, vi elsker deg". "Så er du klar for å gjøre dette" spurte en stemme. Du snudde deg og der sto Justin i konsert antrekket sitt. "Nei, ikke i det heletatt", sa du og følte deg kvalm. "Ta det med ro.. Pust", sa Justin og tok hånden din. Du følte sommefugler i magen og smilte imot han. Du pustet sakte og tok hånden din bort fra hannes. "Du er nydelig men, det er noe jeg må spørre om", sa Justin nervøs og smilte til deg. "Ja, spør i vei", sa du og smilte. "Jeg lurer på om...", startet han.


Mer? 

Skal legge meg snart, men kan hende jeg skriver en del til :-) 

 

HOKL

 

 

 

 

Avslutter historie maraton her...Hei! Jeg bare avslutter historie maratonen selv om det ikke ble så særlig historie maraton, men jeg skal se en film til.. thihi <3 Lover, kommer tilbake når filmen er ferdig og skriver mere historie til dere! :-) HOKL

 

Historie del 30 - Like heaven"Til studioet vel, vi skal høre deg synge", sa Justin og kjørte av gårde. 


De kjørte mens du bare satt der med munnen lukket og armene krysset. Du turte ikke å synge forran flere tusen av mennesker. "Dere, jeg synger ikke. Dere kan ikke tvinge meg", sa du mens du satt forsatt i bilen. "Åjoda, det kan vi vel", sa Christian og smilte lurt. "Dere er så teite", ropte du og flirte. "Ja, vi vet? Vi er gutter", sa Chaz og smilte. Alle sammen lo og du satt der og nikket. "Derfor ja, det hadde jeg aldri trodd", svarte du og fniste. Dere kom frem til studioet og Justin stoppet bilen. "Nå Dittnavn, kom igjen", sa Cody og dyttet deg ut av bilen. "Nei, jeg...", sa du men Cody fikk dyttet deg ut. "Tosk", sa du og dultet borti han når han kom ut. "Hey, ikke min feil du ikke bare gjør det da", sa han og smilte til deg. Cody hadde et fint smil og var veldig grei mot deg, og du syns jo han var kjekk også. "Kom igjen nå Dittnavn, nå skal vi synge", sa Justin og dro deg med. "Ja, greit, MEN du skal vite jeg synger ikke med deg å scenen forran tusen mennesker", sa du surt og følgte etter han. "Vis du er god nå, skal du synge på scenen også", sa Justin spent og åpnet en dør. Dere gikk inn alle sammen og der satt Scooter. "Kom igjen nå Dittnavn. Hvis du er god så slipper Justin å synge med Selena. Han nekter skjønner du", sa han mens han så skuffet ut på Justin. "Mhm, jeg skjønner. Men må jeg synge", spurte du mens Justin gikk inn i studioet. "Vil helst at du skal, men vi tvinger deg ikke", sa Scooter og smilte. "Neihei? Siden guttene her sa det", sa du og fniste. "Gutter da, dere kan ikke tvinge henne", sa Scooter mens han smilte imot deg. "Sorry da Scooter..", sa Christian og smilte. "Kom deg inn nå da Dittnavn", sa Scooter og pekte hvor Justin sto. "Åja", sa du og gikk inn og tok på deg store høretelefoner. Du kunne ikke teksten til Overboard men du skulle prøve. Teksten sto rett forran deg, og du hadde hørt den før. "Okei, jeg kan ikke teksten helt", sa du til Justin og smilte. "Går greit, bare prøv", sa han før sangen startet. Melodien startet og du startet å synge. "It feels like we been out at sea... Yeah..", sang du men Scooter stoppet sangen. "Scooter hvorfor stoppet du det var perfekt jo", sa Justin irritert på han. "Ja, jeg stoppet fordi stemmen hennes passer jo perfekt", sa Scooter og smilte stort. "Jeg sang bare en setning", sa du og fniste. "Ja okei, prøv ut hele sangen og jeg skal ikke stoppe", sa Scooter og skurdde på igjen. Du startet og synge igjen og Justin kom inn på refrenget. Du så han inn i øynene og kunne neste kjenne at du smeltet helt når han sang. Hvorfor likte du han ikke før, tenkte du mens du sto der og sang. Du merket mens du sang stirret Cody på deg og smilte veldig mye. Dere ble ferdige og synge og du greide deg gjennom hele sangen. "Det var SUPERT", ropte Scooter inn i mikrofonen når sangen var ferdig. "Ja, enig", ropte Cody og kom inn og klemte deg. "Takk", sa du og smilte. "Du blir med og synger ja", spurte Justin og smilte som en liten 5-åring. "Er det viktig for deg og fansene dine", spurte du. "Ja, det er super viktig, pliiiiiiiiiiiis", sa Justin mens han hoppet opp og ned med Christian, Ryan, Chaz og Cody. "Ja greit, men bare en gang", sa du mens du smilte. "Hvis du syns det er gøy denne gangen da, kan du gjøre det på resten av turnen", spurte Justin mens han smilte. "Kanskje det", svarte du mens du smilte imot Scooter. "Okei, dere må gå til konsert salen nå siden klokken er 4 nå og konserten starter 7. Ale sammen nå", sa Scooter mens han fikk oss alle ut. "Du er jo drit flink", sa Chaz når dere gikk inn i bilen for å kjøre til der konserten skulle være. "Joa, takk", sa du og smilte mens du så ut av vinduet. Dere kom frem og der så du Selena og Chris stå utenfor. De holde hender og du merket et stygt blikk fra henne når du gikk ut av bilen. "Dittnavn, jeg vi 2 snakke sammen nå", spurte Selena deg. "Ja, bare snakk du", sa du og smilte. "Under 4 øyne", sa hun. "Greit", sa du og gikk til Selena. Hun dro deg lengere bort fra Chris og nå var det bare deg og hun som sto der alene. "Hore", sa hun og kikket ned i bakken. "Unnskyld", spurte du og så på henne. "Du tok fra meg Justin", ropte hun nærmest og alle så på dere. Du så at Justin gikk mot dere begge to og han så sint ut. Ånei, hva skulle han si nå? 


Mer? 

25 kommentarer og neste del kommer :-) Tror jeg slutter maraton i neste innlegg..

HOKL 

 

 

Historie del 29 - Like heavenHadde han virkelig sagt det til deg eller trodde du at du hørte det? Justin syns at jeg er pen, tenkte du og smilte for deg selv. 


"Takk", sa du og smilte tilbake. "Værse god", sa han og himlet med øynene. "Hva", spurte du og lo. "Jenter", svarte Justin og logget inn på twitteren sin. "Du er mye på twitter ass", sa du med fjortis stemme og smilte. "Ja, må jo sjekke hva de skrev om Jelena slo opp", svarte han og bladde seg ned gjennom siden. "Wow, alle syns det er bra jeg slo opp jo og skriver...", sa han før han stoppet. "Hva", spurte du og gikk nærmere skjermen for å se. "De syns det er bra at jeg jeg slo opp og..", prøvde Justin men stoppet igjen. "Få se da", sa du og tok fra han skjermen. "Good that u broke up! What about the girl in the park u was with?" var den en jente som hadde skrevet. Du leste flere og mange av dem nevnte deg der. "Oija...", sa du og ga han skjermen igjen. "Ja..", sa han og logget ut. "Vi burde gå ned og spise. Kanskje jeg møter Cody igjen", sa du og smilte. "Ja, sikkert. Jeg skal ha konsert i kveld her, du blir med ja", spurte han og smilte. "Kan det, selv om jeg ikke er stor fan av deg", sa du og åpnet døren. Dere tok heisen ned og gikk til spisesalen for å spise. Du så Selena og Chris sitte på et bord sammen og kysse. "Er de sammen nå", spurte du og kikket på Justin. Han nikket sakte før han gikk mot Christian, Ryan og Chaz som satt på et bord. "Justin, dude", hørte du Chaz rope når Justin kom frem til bordet. Du sto der forsatt og kikket på Selena og Chris kysse hverandre. "Fake", mumlet du før du snudde deg og gikk mot Justin og de andre guttene. "Dittnavn, dere har ordnet opp. Det er bra", sa Christian når du satte deg ned. "Ja, er vel det", sa du og så på Justin. "Bip, bip, Cody alarm", sa Chaz og flirte. Du snudde deg og der sto Cody og smilte stort imot deg. "Hei Cody", sa du og smilte. "Hei Dittnavn, fin du var", sa han og blunket imot deg. "Takk, du har vel hilst på gutte vennene mine", spurte du og snudde deg mot dem igjen. "Ja, har det. Justin og jeg skal jo synge sammen i kveld", sa han og smilte. "Hva? Justin, hvorfor sa du ikke det", sa du og dultet han borti armen. "Jeg trodde du ikke trengte å vite det vel, sa han og smilte søtt. "Åhh, dust", sa du og fniste. "Så kan jeg sette meg her", spurte Cody og smilte. "Ja, så klart dude", sa Ryan og smilte imot han. "Så Selena skal egentlig synge Overboard med meg i kveld Dittnavn, og jeg lurte på kan du prøve deg", spurte Justin og ga deg et hundeblikk. Han var så søt med hundeblikk og du satt der og smilte bare men du var også sjokkert. "Jeg kan ikke synge Justin", sa du og krysset armene dine. "Plis da, hvis du synger bedre enn hun skal hun ut av turnen", sa Justin og smilte. Jeg smilte når han sa det. Tenk en turne uten Selena ville bli perfekt for deg, uten noe drama. "Jeg... Jeg kan ikke synge", sa du igjen og smilte. "Kom igjen, ikke vær feig", sa Chaz som drakk juice. "Jeg er ikke feig, jeg kan ikke synge", sa du en gang til. "La oss høre deg synge da så sier vi om du kan synge eller ikke", sa Cody og smilte imot deg. "Hva? Nei, jeg tørr ikke", sa du og krysset armene dine. Egentlig var du flink til å synge men det var ikke hobbien din heller. Du sang forran et publikum en gang og du spydde rett forran alle siden du var for nervøs og det ville du ikke nå. Alle lo av deg den gangen og dette var forran flere tusen av folk. "Jo, du tørr", sa Ryan og reiste seg. "Nei, kom igjen gutter. Nei", sa du en gang til. "Da må vi tvinge deg", sa Christian og tok tak i den ene armen din mens Ryan tok den andre. Justin og Chaz tok tak i føttene dine og bar deg ut ved hotellet. "Dere, slipp meg! Jeg kan ikke synge", ropte du høyere. "Du skal synge", sa Cody og åpnet en bildør før du ble kastet inni den. "Hvor skal vi", spurte du når de andre hadde satt seg inn i bilen. "Til studioet vel, vi skal høre deg synge", sa Justin og kjørte av gårde. 


Mer? 

20 kommentarer og neste del kommer ut :-) Takk for alle kommentarer! 

 

HOKL


 

 

 

Historie del 28 - Like heavenDer sto Selena og Chris og klinte sammen. "Chris, Selena? Hvorfor", spurte jeg med tårer. 


Forsatt Justin sitt synspunkt: 

"Justin", sa Chris sakte og trakk seg unna Selena fort. "Justin, angrer du", spurte Selena og smilte. "Hva? Nei, du løy for meg", svarte jeg henne frekt. Jeg tørket bort tårene fort og så på Chris. "Sorry dude... Men hun er hot", sa Chris før han kysset Selena på leppene og gikk ut. "Selena, hva er det med deg", spurte jeg surt og la meg i sengen. "Vel, du slo opp og nå skal du angre", sa hun før hun gikk mot sengen og la seg ned. "Du vet at vi ikke kan dele rom nå ja", sa jeg og snudde meg mot henne. "Ja vet det, men nå gjør vi det og vi ligger i samme seng", sa hun lurt og nærmert seg leppene mine. "Nei. slutt", sa jeg og snudde meg. "Kjekken, bare en ting", hørte jeg Selena si. "Ja, hva er det", spurte jeg irritert. "Bare snu deg litt, det er noe jeg må fortelle deg om Dittnavn og Cody", sa hun fort. Jeg snudde meg sakte og så på hun. "Hva da", spurte jeg fort. "Vel.. De er sammen", sa hun og smilte. "Du lyver", sa jeg fort. "Nei, jeg gjør ikke det", sa hun og så opp i taket. "De var jo på date i dag", forsatte hun. "Jeg vet når vennen min er sammen med noen eller ikke", sa jeg surt tilbake og snudde meg igjen. "Greit, da blir det den vanskelige måten", hørte jeg Selena si og følte kroppsvekten hennes på meg. "Gå av søta", sa jeg flørtene og prøvde å få henne av. Det funket alltid når jeg sa det flørtende til henne. "Nei, kjekken", sa hun og nærmert seg leppene mine igjen. Før jeg visste det var hennes lepper på mine og hun begynte å råkline med meg. Jeg prøvde å vri meg unna, men hun satt der forsatt oppå meg. "Greit slutt", sa jeg når jeg fikk henne av meg. "Javel, du skal angre", sa hun før hun snudde seg. Jeg snudde meg andre veien og sovnet. 

 

Ditt synspunkt: 

Du våknet av at du hørte noen banke på døren. "Hvem er det", ropte du med trøtt stemme. "Justin, åpne", ropte han tilbake. Du reiste deg sakte og gikk mot døren for å åpne. Du åpnet og så Justin helt utslitt. "Hva skjedde med deg da", sa du og gikk tilbake i sengen. "Selena..", svarte han surt og satte seg ned på sengen ved siden av deg. "Så dere deler forsatt rom", spurte du irritert. "Ja, men jeg skal spørre om å bytte siden jeg har slått opp", svarte han fort. "Okei, jeg går og kler på meg jeg da", sa du og tok med noen klær og gikk innpå badet. Du ordnet håret ditt, sminket deg og tok på deg dette: Du gikk ut av badet og så at Justin satt på pcen din. "Hey, hvordan fikk du deg innpå pcen min", spurte du og satte deg ned ved siden av han. "Enkelt, passordet ditt var jo Shinebff", sa han og lo. "Ja, greit da", svarte du tilbake og fniste. "Jeg likte deg bedre uten sminke", sa Justin og lo. "Ja, sikkert, jeg er så pen uten sminke", sa du sarkastisk tilbake og fniste. "Du er jo det da", svarte Justin tilbake. Hadde han virkelig sagt det til deg eller trodde du at du hørte det? Justin syns at jeg er pen, tenkte du og smilte for deg selv. Mer? 

15 kommentarer og neste del kommer og sorry for at jeg er litt treg, skriver alle delene nå :-) 

 

HOKL


 

 

Historie del 27 - Like heavenWææ, jeg er treg til å skrive.. Unnskyld for at den kom ut litt sent :-) 

 

"Dittnavn, ikke gjør noe dumt", hørte du noen si. Du snudde deg fort og der sto...


Justin. "Hei Justin", sa du og smilte mot han. "Ikke gjør noe dumt nå, jeg valgte galt. Jeg slo opp med Selena, du er den jeg vil ha. Du er bestevennen man kan få", sa Justin og gikk nærmere deg. Vennen? Bestevennen? Du smilte imot han og så på Cody. "Er det noe jeg ikke vet om", spurte han og kikket ned i bakken. "Nei da, vi er bare gode venner", sa du og klemte Cody. "Jeg må snakke med deg", sa Justin og smilte. "Ja, greit. Vi snakkes, Cody", spurte du han og trakk deg unna klemmen. "Ja, selvføgelig. Du har nummeret mitt", blunket han og gikk. "Så hva er det Justin", spurte du han og gikk nærmere mot han. "Jeg slo opp med Selena siden Christian fortalte meg om hva som egentlig skjedde. Hvorfor fortalte du det ikke først bare", spurte han med trist stemme. "Jeg prøvde jo, men du ville ikke høre på meg", svarte du før du så ned. "Jeg bare.. Trodde på Selena siden hun var kjæresten min", svarte Justin og gikk nærmere deg. "Du jeg.. Unnskyld hvis jeg ble litt sur. Venner", spurte du og smilte. "Venner", svarte Justin raskt før han klemte deg. Du følte deg varm og fikk sommerfugler i magen, men han var bare vennen din. Dere gikk begge inn sammen og satte dere ned i en sofa i lobbyen. "Så du har slått opp med henne", spurte du Justin. "Japp, og hun ble veldig sur", sa Justin og så ned. "Men hvorfor? Bare etter det Christian sa til deg", spurte du. "Ja, og hun hadde vært utro for ikke så lenge siden", svarte Justin fort. "Åja.. Jeg kommer til å savne henne", sa du og lo. "Savne henne? Hun blir forsatt med på turnen", sa Justin. "Ååå, da mener jeg...Ehh..", sa du og tenkte. "Hey, det går greit", sa Justin og smilte mot deg før han tok tak i hånden din. Du trakk den unna sakte og smilte. "Jeg tror vi burde legge oss, klokken er snart 12", sa du og reiste deg opp. "Ja, enig", sa Justin før dere gikk og tok heisen. "God natt da", sa Justin før han gikk inn på rommet sitt. "Natta", sa du og gikk inn på ditt. Du tok av deg sminken, flettet håret ditt, og tok på deg en pysj. "Godt å være venn med han da", sukket du før du sovnet.

Justin sitt synspunkt:

Det var så godt å være venn med Dittnavn igjen. Hun var bare så herlig. Selena ble kjempe sur når jeg slo opp, men hun løy til meg flere ganger. "God natt da", sa jeg og smilte før jeg gikk inn på rommet mitt. "Natta", sa Dittnavn og gikk inn hun også. Jeg kom innpå rommet og fikk tårer når jeg så det jeg så. Der sto Selena og Chris og klinte sammen. "Chris, Selena? Hvorfor", spurte jeg med tårer. Mer? 

10 kommentarer og neste del kommer :-) 

Skriver alle delene nå så unnskyld hvis de kommer ut litt sent. 

 

HOKL

 

 

 

Historie del 26 - Like heavenDet tordner her nå, så internettet kan klikke litt av og til, men nå starter historie maratonen :-) Jeg gjør akkurat det samme som sist, 5 kommentarer på første og så plusser jeg på 5  til hver del jeg skriver. 

 

Du rygget sakte unna bakover. "Aldri", svarte du og gikk.


 Du kom frem til hotellet og gikk rett inn på rommet ditt. "Alt er så vanskelig", mumlet du mens du slengte deg ned på sengen. Du lå der lenge før du reiste deg opp og tenkte på at du hadde en date. Du små løp fort til kofferten din og rev nesten ut alle klærene der. Du fant faktisk frem en ganske så fin kjole og tok alt det andre du hadde rotet utover og pakket det ned igjen. "Kjolen er perfekt", tenkte du mens du tok den på. Du fant frem øredobbler og en veske til ha med også. Svarte høyhelte sko tok du på deg og så deg i speilet. "Perfekt", mumlet du før du satte deg ned og sminket deg nøye. Du sukket tungt også, siden du var lei deg det med Justin, men du visste ikke hva du skulle gjøre. Du ville helst vente litt lengere før du tilgidde han. (Imagine)

Du krøllet håret ditt og satte deg ned på sengen når du var ferdig. Det var en time til du skulle møte Cody nå og du gledet deg mye, men fikk forsatt ikke Justin ut av hodet ditt. Du var bare vennen hannes, så hvorfor brydde du deg? "Jeg er en tosk", mumlet du og gikk ned. Det var 5 minutter igjen til at Cody skulle komme nå og du sto der og ventet på han. Inn dørene kom Ryan, Chaz, Christian og Justin sammen og lo høyt. De hadde det sikkert gøy uten deg, tenkte du mens du så ned i bakken. Det var du som skapte alt dramaet følte du. "Dittnavn, du er nydelig jo", sa Chaz og klemte deg. "Takk for det", smilte du tilbake. Justin sto der og kikket trist på deg men du bare smilte tilbake til han. Du skulle slutte å være sur på han, men du ville vente litt til. "Gleder du deg", spurte Justin plutselig deg. "Ja, kjempe mye", svarte du hyggelig tilbake. Guttene sto rundt deg og snakket med deg helt til du så Cody stå i et hjørne og vente på deg. "Vi sees", sa du til dem, og gikk mot Cody. Cody sto der i fin klær og så veldig kjekk ut fra der du sto. Du lurte på veldig om du faktisk kom til å like han eller forsatt like Justin. Du sukket og gikk mot han. "Hei Cody", sa du og smilte. "Wow, hei", sa han og ga deg en klem. Du ble varm akkurat som du gjorde når du klemte Christian men ingen sommerfugler. Du hadde jo nettopp møt han. "Kom igjen, bilen står utenfor", sa Cody og gikk mot en svart bil. Han åpnet døren til bilen og du smilte og satte deg inn. Han satte seg inn rett ved siden av deg, og bilen startet å kjøre. "Gleder du deg", spurte han mens han smilte til deg. "Ja, kjempe mye", sa du glad. "Du vet, du er veldig pen", sa Cody og rødmet. "Heh, takk", sa du og smilte til han. Dere kom frem til en resturang og du smilte ennå mere når du så hvilken resturang det var. "Mitsos, jeg elsker resturangen her", sa du mens dere gikk inn. "Virkelig? Jeg også", sa Cody. Dere fant frem til et bord og så på menyen over hva dere skulle ta. "Hmm, jeg vet hva jeg skal ha allerede", sa Cody og smilte. "Jeg også", sa du og la fra deg menyen. Du bruke alltid å ta kylling i curry saus. Det var det beste du visste om på resturangen. Dere bestilte akkurat det samme pluss en coca cola light til dere hver. "Så du er ikke sammen med noen i det heletatt", spurte Cody og tok en bit av kyllingen sin. "Nope, jeg har bare gode gutte venner jeg", svarte du mens du drakk litt fra colaen din. "Åja, så du kommer godt overs med gutter du da", spurte han og smilte. "Vel, noen", sa du fort. Han fortalte om sitt liv og hvordan han ble oppdaget. Det var veldig morsomt å høre på og Cody tok alltid en vits inn når det kom til kjedelige deler. Dere koste dere masse mens dere begge satt der og lo masse. Du glemte nesten Justin helt, men du følte du måtte si unnskyld til Justin uansett. Dere ble ferdige med maten og Cody betalte for alt, det var bare søtt tenkte du. Dere gikk tilbake til bilen og startet og kjøre. Cody hadde fått en sjåfør som at han kunne sitte ved siden av deg. Dere kom frem til hotellet og du gikk sakte ut av bilen. "Cody, det var kjempe hyggelig i kveld", sa du og smilte. "Ja, jeg er helt enig. Du er kjempe søt", sa han og smilte tilbake. "Dittnavn, ikke gjør noe dumt", hørte du noen si. Du snudde deg fort og der sto...Mer? 

Hvem tror du det er? 

 5 kommentarer og neste del kommer :-) 

HOKLHistorie maraton?Hei! Jeg skal ned og spise nå, men jeg lurte på om dere ville ha en historie maraton i kveld, eller etter jeg har spist? Jeg skal ikke gjøre noe i dag, men kanskje ut senere, men tror ikke det :-) Vil du ha en historie maraton i kveld? Vil du ha historie maraton i kveld? 

 

HOKL

WOW!Hei dere! Jeg tok meg en titt på mest aktive på listen og jeg fant ut jeg var der! Takk! Nå sitter jeg bare å smiler, men selv om jeg ikke er høyt opp er jeg glad selv om jeg er der :-) Ligger på 93. plass, men det er jo forsatt bra! Tingen er jo ikke å komme på topp listen for meg, men jeg er bare glad at folk leser bloggen min. Skriver historie fordi det er noe jeg liker å gjøre og jeg skriver om en gutt som inspirerer meg mye :-) Ligger du på en liste? 

Skriver neste historie del til dere nå, men har dere noen ideer? Nesten alle mine er borte.. 

 

HOKL

Historie del 25 - Like heavenSkrev denne delen fort til dere siden jeg ble nettopp ferdig med å se på filmen sammen med broren min, thihi :-) Har et godt søskenforhold med han, men i hvertfall her er neste del til dere! 

 

Kanskje Selena faket faktisk? Hun er jo en sanger og en skuespiller...


Ditt synspunkt: 

"Så Dittnavn, hva skal du i kveld", spurte Ryan som spiste en brødskive. "Ingenting tror jeg", sa du og så på Ryan. "Vel, da kan du jo henge med oss", sa Chaz som drakk juice. "Ja, sikkert. Hva skal dere da", spurte du og smilte. "Vi skal i et studio! Det blir kjempe kult da", sa Ryan og smilte mot deg. "Ja, jeg kan sikkert bli med", svarte du og gikk for å¨hente deg litt mat. Du tok 2 brødskiver med ost på og hentet et glass med juice før du satt deg ned igjen. "Jeg må gå nå. Viktig ting med Justin jeg må gjøre", sa Selena og kikket stygt på deg. "Greit for meg", sa Christian og smilte mot henne. Selena reiste seg og gikk mot Justin som forsatt snakket med Chris. "Hun er bare så fake", sa Christian og smilte mot deg. "Ja, jeg blir gal", sa du og lo. Hun var grei noen ganger, men hun faket bare hele tiden. "Dittnavn, Cody Simspon er på vei hitover", hvisket Ryan. "Hva", sa du og snudde hodet ditt mot bordet han satt på isted. Han satt ikke der, så du snudde deg litt mere og du så at han var på vei til deg. "Shit, han er så kjekk", hvisket du og satte deg vanlig. "Ja, men hva med meg", spurte Chaz og fniste. Alle begynte å le og før du visste det sto Cody rett ved siden av deg. "Hei, Dittnavn", sa han og smilte. "Hei Cody", sa du og smilte tilbake. "Så du kjenner Justin eller", spurte han deg. "Ja, hvorfor lurte du", spurte du han tilbake. "Nei, han bare snakket litt om deg skjønner du", sa han og så på Ryan, Cahz og Christian. Snakket Justin om deg? Lurte på hva han snakket om, tenkte du. "Åja, hva snakket han om da", spurte du og så på Ryan og Chaz. De trakk på skuldrene sine og ristet på hodet som at de ikke visste hva. "Ehh, jeg kan ikke fortelle det", sa Cody og smilte mot de andre også. "Okei, men var det noe annet", spurte du og kikket ned i gulvet. Du var skuffet over at du ikke fikk vite det heller, men kom han bare over for å si det? "Ja, vil du gå ut på en date med meg", spurte han og gikk litt næremere. "I kveld", spurte du og smilte stort. "Ja, i kveld", sa Cody. "Gjerne", svarte du. "Henter deg i lobbyen klokken 8", sa han og gikk. "Du skal på date med CODY", sa Ryan glad og klappet i hendene sine. "Bra jobba", sa Christian og fniste. "Hey, han er jo kjekk da", sa du og gliste. "Men du skal ut med oss jo", sa Chaz skuffet. "Blir med neste gang lover", sa du og smilte. "Han er ikke så flink til å flørte da", svarte Chaz og tok armene i kryss. "Hva mener du med at han ikke er flink", spurte du og så irritert på han. "Ehh, hallo? Han sa "Vil du gå ut på en date med meg" og det var ALT", ropte Chaz og himlet med øynene. Alle begynte å le av at Chaz tenkte bare på det og alle dere gikk ut mot stranden. "Se! Der er Justin. Må bare snakke litt med han jeg", sa Christian og sprang mot han. Han sto der med Selena og klinte med henne. "Herregud, så fake hun er", mumlet du. "Hva sa du", spurte Chaz og fniste. "Ingenting.. Bare at hun er så fake", svarte du og himlet med øyene. Dere sto der en stund og snakket bare om vanlige ting om om Atlanta der guttene bodde. "Oii, jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg", ropte du nærmest og ble veldig stresset. "Vi kan hjelpe deg da", sa Ryan og smilte. "Ja, for du skal jo på DATE", ropte Chaz og danset rundt. Du merket at Justin og Christian snudde seg fort mot dere, mens du og Ryan bare lo av Chaz. "Chaz, slutt med dansingen din da", sa du og fniste. "Nei, jeg klarer ikke", sa han og forsatte og danset. Christian og Justin så du kom mot dere og du snudde deg sånn at du hadde ryggen mot dem. "Vet du hva du skal ha på deg Dittnavn", spurte Christian når de kom til dere. "Jeg har ikke peiling, og jeg gleder meg så mye. Han er virkelig så KJEKK", sa du og hoppet av glede. Nå skulle du gjøre Justin sjalu, tenkte du. Hele tiden når han sto og kysset med Selena, følte du deg stengt ut og du ble veldig sjalu selv, men viste det aldri til dem. "Bra at du syns han er kjekk da", sa Justin og smilte. Du snudde deg bare vekk i fra han og smilte mot Ryan og Chaz. "Dere, serriøst? Hva er greia med dere to", spurte plutselig Ryan og sto der med hendene sine i lommen. "Spør han dusten selv", svarte du og trampet av gårde mot hotellet. "Vent litt da Dittnavn", hørte du Justin rope og springe etter deg. Hva skulle han si nå? Du var ferdig med han, aldri mer skulle du få følelser for han igjen, tenkte du mens du forsatt gikk. "Dittnavn, vent", sa Justin som nå var rett bak deg. Du kjente dråper fra himmelen og kjente det skulle starte å regne. "Ja, forklar da Justin", ropte du sint mot han. Han så ned i bakken og hadde hendene i lommene. "Jeg mente det aldri..", sa han trist. "Vel du valgte henne! Ba jeg deg om å velge noen i det heletatt? Kan du ikke se at hun er fake, ropte du igjen. Alle snudde seg mot dere og stirret på deg mens du ropte de tingene mot Justin. "Nei, du ba meg ikke om å velge, ropte han sint tilbake til deg. "Hvorfor prøver du på dette? Du er også fake", ropte du surt. "Hva? Jeg er ikke fake! Jeg prøver å gjøre det riktige, men folk blir alltid såret, ropte han sint igjen. "Ja, så hvorfor valgte du Selena? Vent.. Ikke svar på det", ropte du og snudde deg for å gå. "Dittnavn", sa han og tok tak i armen din. "Du bare lyver for å komme deg unna ting, jeg likte deg, men du er bare fake, ropte du og fikk løs armen din. "Jeg mente..", startet han men stoppet siden nå hadde Selena kommet og sto forran Justin. "Justin la henne gå! Hun kaller deg fake", sa Selena og prøvde å stoppe han. "Nei! Hun er en god venn", sa han og dyttet Selena bort. "Dittnavn, vær så snill", sa han og snudde deg så du så han rett inn i øynene. "Justin, slipp", sa du og rygget unna. "Dittnavn, hør da", sa Justin trist. Du snudde deg mot han og gikk sakte bakover. Du åpnet munnen din for å si noe, men stoppet. "Tilgi meg, plis", sa han og gikk nærmere deg. Du rygget sakte unna bakover. "Aldri", svarte du og gikk. Mer? 

HOKL

 

 

Kommer snartHei, jeg må bare si at jeg skal se en film så historie kommer etter filmen :-) Lover! HOKL


God natt!Tusen takk for alle kommentarer men nå skal jeg legge meg. Er utrolig trøtt og trenger å hvile. Håper dere forsatt har en fin kveld! Historie kommer med en gang jeg har skrevet den ferdig når jeg har våknet :-) God natt søte dere!

HOKL

Historie del 24 - Like heavenSom sagt, unnskyld hvis dere ikke blir 100% fornøyd med historien min, men hvis dere vil ha noe så er det bare å kommentere :-) 


"Christian, hvorfor gjorde du det", spurte du igjen med litt irriterende stemme denne gangen. "Jeg...", startet han med sluttet. 


"Jeg hørte alt hva som skjedde og så det fra bilen jeg ble kjørt med", sa han og smilte litt. "Wow, du er fantastisk", sa du og klemte han. Du bel bare varm hver gang du klemte han, men følte ingen sommerfugler. Han var forsatt ikke den rette, tenkte du og smilte mot han. Dere gikk tilbake til hotellet, og stoppet i lobbyen når flere paparazzier nærmet seg dere. "Hva skjer", spurte Christian deg, og kikket på deg. "Ikke vet jeg, men jeg tror jeg går", sa du og begynte å gå mot heisen. "Dittnavn, dater du Christian Beadles", spurte en mann på alderen av 30. "Ehh, vel, kanskje", sa du og smilte lurt før du gikk inn i heisen. "Huff, det var forferdelig", mumlet du og sukket. Du gikk ut av heisen når det pep, og gikk fort innpå rommet ditt. Trudde virkelig folk at dere datet etter en vennskapelig kveld på minigolf? Du slente deg ned på sengen og tok av deg klærene og så en pysj. Du tok håret inn en dott og tok dynen over deg. "Jeg hater livet", sa du rett før du sovnet. 
Du våknet klokken 9 om morningen og gikk inn i dusjen med en gang. Du brukte bare 5 minutter og kjappet deg med og sminke deg og tok på deg dette: 


(Imagine) 
Det var varmt ute og du skulle ikke gjøre noe spesielt. Du ordnet håret ditt i en søtt liten hestehale og gikk ned for å spise frokost. Du kom inn og der så du Justin og Selena satt sammen med Chaz, Ryan og Christian og på et annet bord så du faktisk Chris Brown og Cody Simspon sitte sammen på. "Herregud, tenk at jeg skal møte dem", mumlet du glad og begynte å gå mot dem. Du gikk saktere og saktere jo nærmere du kom. Tenk om de trodde bare du var en gal fan? Du snudde deg fort tilbake igjen og skulle til å gå. "Hey du. Vil du ha autografen min", hørte du Chris sin stemme si. Du snudde deg og kikket på dem. "Ja du søta", sa Chris og smilte til deg flørtene. Du gikk mot dem og smilte. Han skrev autografen sin på et servett og ga den til deg. Der sto det "Hun er søt, sa Cody Simspon nettopp i sted og pekte på deg når du ikke så. Men det er sant, du er søt. Hilsen Chris Brown" med autografen på. "Takk", sa du og smilte imot dem begge. Du merket at Cody stirret på deg veldig mye men brydde deg ikke noe om det. "Hey, Chris", sa Justin som kom og klemte Chris fra ene siden av. Du merket et merkelig blikk fra Justin også, men kunne ikke bry deg. "Så hva heter du", spurte Cody som satt og stirret på deg. "Dittnavn", sa du og smilte. "Så fint. Du vet sikkert hvem jeg er, men Cody Simspon", sa han og rakk ut hånden sin. Du ristet den og smilte imot han. "Hey Dittnavn", ropte Christian på deg og vinket deg bort til bordet han satt på. "Kommer snart", ropte du tilbake. "Så ring meg", sa Cody og ga deg en hvit lapp. "Takk, kanskje", sa du flørtene tilbake og gikk til Christian og de andre. Du puttet lappen i den svarte vesken din og satte deg ned på en stol. "Så hva snakket dere om", spurte Chaz når du kom frem. "Hvem da", spurte du og gliste. "Du og Chris og du og Cody så klart", sa Ryan og smilte. "Det kan dere lure på ja", svarte du med et lurt blikk. "Nei, fortell da. Vi så at Chris og Cody gi deg et ark eller noe sånt", sa Selena og smilte lurt. "Ja, de gjorde det. De er søte begge to", sa du og smilte for deg selv mens du satt der. 
Justin sitt synspunkt: 
Hadde jeg valgt riktig? Jeg følte meg slem mot Dittnavn og når Christian sa at de var kjærester i går ble jeg nesten knust. Likte jeg Dittnavn? Var alt min egen feil nå og hadde jeg ødelagt alt mellom oss? Hun var så snill og støttet meg hele tiden. Kanskje Selena faket faktisk? Hun er jo en sanger og en skuespiller...


Mer? 
Hva vil du skal skje vidre? :-) 
HOKL

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Håper du liker bloggen og historien som skrives her og er blitt skrevet :)

Design by

Photobucket

hits