juli 2013

Lenge siden sist eller hva? -Rikke!?Kan godt si at hokl har gått i glemmeboken hos meg, altså Rikke (hvis det er noen som leser denne bloggen som vet hvem jeg er) Hvis du ikke vet hvem jeg er skal du få en liten oppfrisker;

Jeg har lenge vært en fast gjesteblogger men rundt høsten i fjor (hvis jeg ikke husker helt feil) startet jeg å skrive mindre og mindre. Jeg startet på en julehistorie som jeg ærlig talt kan si at gikk rett ned i sluken. Jeg glemte den rett og slett av etter hvert og nå husker jeg knapt hva den var om.

Jeg beklager selvfølgelig på det sterkeste for de som faktisk fulgte med på den historien. Jeg vet hvordan det er å lese en historie som blir påbegynt men som plutselig stopper opp uten forsvarsel. Jeg har lest gjennom kommentarene både i det siste innlegget jeg la ut av historien og i chat boksen på siden her og forstår at dere er irritert og skuffet. Det hadde jeg også vært. Jeg har vært det selv når det kommer til engelske historier jeg følger med på på nettet. Jeg kan virkelig ikke gjøre noe annet enn å beklage, men dette året (så å si hele skoleåret) har vært mye tull og ball med som jeg ikke orker å gå inn på, men på grunn av dette og mangel på motivasjon til å skrive videre har jeg bare lagt historien i en skuffe bortest på rommet og latt den ligge der inntil jeg fikk en meldig på facebook fra Hedda nå nettopp.

Hvis du leser innlegget under så leter Hedda etter en som kan overta bloggen og ta godt vare på den (noe jeg har vært sløv til). Ta en titt om du er innteresert.

Når det kommer til fortsettelsen på historien så vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal gjøre i og med at jeg har vært så sløv på skrivingen min og på hokl. Hvis dere absolutt MÅ ha en endelse på historien så kan jeg sikkert flette sammen en del eller noe sånt hvor jeg får avsluttet den. Isåfla kommer det til å ta tid for først må jeg lese gjennom det jeg har skrevet for å vite hva som har skjedd så må jeg få satt meg ned for å skrive litt når jeg har tid. Er på ferie nå så har ikke så mye tid for meg selv eller framfor pc-en.

Dere får ha en forstatt fin sommer også snakkes vi kanskje, hvis ikke så må jeg si at jeg har trivdes den stunden jeg var aktiv her og vil takke Hedda for sjansen hun ga meg selvom hun sikker kunne ha funnet noen som ville ha tatt bedre vare på bloggen. Beklager Hedda, virkelig!

-RikkeVD (rart å skrive det igjen)

MAKE A CHANGE!HEI DERE NYDELIG LESERE! 

Lurer fortsatt på om noen henger med denne bloggen siden Rikke & jeg har ikke skrevet så mye i det siste... Altså jeg får ikke tak i Rikke over noe som helst og jeg har bare vært en kjip jente som ikke orker å skrive på blogg lenger. Nei, jeg har ikke sluttet for godt, MEN jeg leter etter NOEN som vil ta over bloggen og behandle denne med respekt. Ettersom det bare har vært mye tull vil jeg gjerne at en skal blogge nesten daglig på denne bloggen og behandle den som JEG gjorde de første ukene jeg hadde denne bloggen for første gangen. 

Ville satt pris på dette og hvis du er interessert i å over bloggen send en mail til: homkogl@gmail.com.

Du vil få svar innen 10. august og gjerne kom med et lite utslag sånn at JEG kan sjekke hvor flink du er til å skrive. Gjerne tenk fremover på historie og planlegg dette nøye. Ikke rot alt dette opp. 

Mer informasjon kommer på mail til deg! (Jeg er borte i noen dager uten nett nå, så det ville vært fint med mail før neste lørdag). 

 

STAY BEAUTIFUL EVERYONE! MAKE A CHANGE! 

HOKL, Hedda~

I'm not afraid - Del 26 kort delBeklager for så sen del, men har vært borte i hele uken, uten noen internett tilgang..hehe sorrry. 


 

Han har vell rett. 


NOEN TIMER SENERE. 
JASON'S SYNSVINKEL!
Vi er nå på tur til å se på huset, vi hadde fått Aria til barnehagen, noe som er ganske bra. Vil liksom ikke ha hun med i tilfelle vi møter på noen fiender, for det har vi mye av i Italia eller i Roma da. Kelsey satt frem sammen med meg og så ut. Jeg ser litt synd i hun egentlig. "Du, Kelsey?" sa jeg plutselig. Hun snudde seg raskt mot meg. Hun ga meg et blikk om at jeg skulle fortsette så jeg gjorde det. "Er du sikker på at du vil det her?" spurte jeg. Jeg var nervøs på svaret. "Vil hva?" spurte hun igjen. "Å leve på en løgn. Alltid når du skal til frisøren, tannlegen, legen, sykehuset osv er du nødt til å ha et falsk navn, samme med meg." sa jeg litt mer alvorlig. Jeg vill liksom ikke at hun skal gå rundt og føle ubehag eller noe. Alt er jo min feil, og jeg har sykt mye skyldfølelse. "Jason" startet hun. Jeg hørte hun var usikker, som gjorde meg og usikker. "Jeg skal være ærlig og si at dette ikke er noe jeg ønsker, og det hadde vært sykt deilig å slippe å gjemme navnet mitt og alt det der" sa hun. Hun stoppet og så på meg, jeg så tilbake på hun. Kelsey. Min Kelsey. Eller hun er ikke min lenger nå, men kanskje, bare kanskje hun blir det en gang. Jeg bet meg i leppa og kjente tårene komme. Jeg skjønner hva hun kommer til å si nå, hun kommer til å da med Aria og flytte langt bort. Vekk fra meg. "Men jeg elsker deg og vil ikke forlate deg" sa hun og tørket bort ene tåren min. "Mener du det?" spurte jeg. "Ja" sa hun og kysset meg på munnen. "Jeg elsker deg og" sa jeg og svarte på det hun sa til meg. Hun smilte og satt seg ordenlitg til rette. Det var jo..bra. 
NOEN TIMER SENERE
KELSEY'S SYNSPUNKT!
Huset var drit stort, og ikke minst drit fint. Men jeg kan ikke akuratt si at jeg har fulgt med så mye. Jeg har for det meste gått rundt og tenkt på det Jason sa til meg. Måtte han spørre meg om det da? Det hadde jo vært sykt avslappende å bare dra hjem til vennene mine og si til politiet at jeg ikke visste noe om Jason eller hvor han var nå og sånn, er jo bare å late som  om jeg har mistet hukommelsen min. Greit nokk at jeg og er litt misstenkt men de har jo ingen beviser. "Så hva syntes du om huset?" spurte han gira. "Fint" sa jeg og smilte. "Det er bra, vi legger inn bud" sa Jason og tok hånden min. "Dere får svar om noen få dager" sa damen og vi  sa hadet og var på tur hjemover. 
Contemporary House Architecture of a Home in Milan, Italy | Founterior
huset dere så på.

mer? 4 kommentarer for neste del!
beklager for så liten del, men har ikke inspirasjon. plis kom med noen ideer. 

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits