Juni 2011

Before I die #27Hva skjer med kommentarene idag? 

«Nei, jeg måtte komme noen dager tidligere» sa han. «Okei, send meg adressen på melding og ring eller send melding når jeg skal hente deg da» sa jeg og la på.

«Jeg må dra nå, hyggelig å møte deg igjen» sa jeg og smilte. «Deg også, bare kom hit flere ganger hvis du vil» sa hun idet jeg gikk ut av døren. Jeg begynte å gå tilbake veien jeg kom. Hvis jeg var heldig så husket jeg veien. Jeg var ikke så flink med sånne ting. Jeg gikk en liten stund før jeg kom fram. Jeg gikk inn til blokken og tok heisen opp til etasjen jeg hadde leilighet i. Da jeg kom opp så gikk jeg bort til leiligheten min og inn døren.

 

«Er kampen ferdig?» spurte jeg da jeg så at de ikke så på basketball lengre. «Når kom du?» spurte Justin overrasket. «Nå» sa jeg og lo. Jeg gikk bort til sofaen og satte meg ned på faget til Justin. «Jason kommer i dag» sa jeg. «I dag? Skulle ikke han komme neste uke?» spurte han forvirret. «Jo, men han kom i dag» sa jeg og lente hodet mitt på brystet til Justin. «Når kommer han?» spurte Harry. «En time eller to, tror jeg» sa jeg.

Jasons synspunkt
Jeg så meg rundt. Det var ingen her. Jeg fant frem mobilen min og sendte melding til Chloe om at hun måtte hente meg og hvor. Jeg la fra meg pakken og begynte å løpe bort til dit Chloe skulle hente meg. Etter rundt 5 minutter var jeg fremme, jeg så meg rundt etter henne. Hun var ikke kommet enda. Jeg gikk bort til en benk og satte meg ned. Det var folk overalt, han kom ikke til å finne meg. Jeg tok hetten over hodet og tok opp avisen som lå ved siden av meg.

 

«Jason McCann har stukket av fra fengsel» sto det med store bokstaver på forsiden. Fuck. Jeg gikk inn på en matbutikk som var like ved her og gikk rett bort til hårfargene. Jeg tok en pakke med svart hårfarge og gikk til kassen. Jeg betalte fort før jeg gikk bort til en butikk med klær og sånt. Jeg kjøpte med en annen genser og et par solbriller. Jeg kunne ikke risikere å bli kjent igjen av noen, i alle fall ikke Sloan. Jeg skiftet genser og tok på meg solbrillene før jeg gikk ut av butikken.

Jeg tok opp mobilen og fant frem Chloe. «Hvor er du?» spurte hun da hun svarte. Jeg snudde meg rundt. «Urban» sa jeg og snudde meg igjen. Jeg så meg rundt. «Faen» sa jeg for meg selv da jeg så Sloan. «Hvor er du?» spurte jeg og gikk inn i butikken igjen. «Nede ved veien, du vet at man ikke kan kjøre i gågaten» sa hun og lo. «Stemmer, jeg kommer» sa jeg og la på. Jeg tok hetten på meg og gikk ut av butikken. Jeg så meg rundt da jeg kom ned til der bilene kunne parkere. Jeg så Sloan litt lengre bort, han så meg. Fuck. Jeg så bilen til Chloe og løp bort til den.

 

Chloes synspunkt
Jason satte seg fort inn i bilen. «Kjør» sa han stresset. Jeg begynte å kjøre mens jeg ventet på at han skulle fortelle hva som skjedde. «Hva skjedde?» spurte jeg da han bare satt der. «Hva mener du?» spurte han og faket forvirret. Im not stupid. «Hvorfor stresset du inn i bilen?» spurte jeg. «Jeg savnet deg» sa han. «Ikke prøv deg» sa jeg. «Hvis du ikke sier hvorfor så får du gå resten av veien» sa jeg. «Greit» sa han. «En fyr vil drepe meg» sa han. «Fordi?» spurte jeg. «Jeg ga han feil cd» sa han. 


- Andrine

Before I die #26Ja, jeg fikk. Justin hjalp meg bare. Ehe.. Han hadde nok penger selv. Han fikk sove over hos meg. Han bodde egentlig i Los Angeles, men hadde vært i New York hos meg i noen måneder nå.

«Jeg kommer i morgen med han» sendte Jane etter en liten stund. «Damion kommer i morgen» sa jeg og så opp på Justin. Han nikket som svar. Jeg satte meg opp og gikk til rommet mitt. Jeg fant frem en hvis genser og en svart bukse før jeg gikk inn i stuen igjen. Jeg fant pengeboken min og mobilen før jeg gikk bort til Justin og Harry. «Jeg går meg en tur» sa jeg og kysset Justin på kinnet bakfra. «Hva skal du?» spurte han. «Vet ikke» sa jeg og gikk mot døren. «Hade» sa jeg og gikk ut.

Jeg gikk nedover gaten. Jeg brukte hele tiden å gå den andre veien siden det var der byen var. Jeg gikk litt gjennom noen gater og kom til en plass jeg ikke kunne huske å ha vært før. Jeg gikk litt lengre bort og så meg rundt. Det var så stille her i forhold til resten av New York. Jeg så til siden, en barnehage. Jeg gikk bort dit for å se hvordan det var der. Jeg gikk inn, det var ikke så mange unger, men mange nok.

«Hei, er det noe jeg kan hjelpe deg med?» sa en av de som jobbet der da hun så meg. «Nei, jeg var i området og så barnehagen så jeg tenkte å gå og se» sa jeg og smilte. «Liker du unger?» spurte hun. «Ja» sa jeg. Jeg så meg litt rundt. «Hvor gammel er denne barnehagen?» spurte jeg. «Den er 20 år i år» sa en annen dame og smilte. Jeg så på henne, jeg hadde sett henne. «Har jeg sett deg før?» spurte jeg henne. «Jeg vet ikke» sa hun.

 

«Hva heter du?» spurte hun. «Chloe» sa jeg og smilte. «Chloe hva?» spurte hun. Jeg nølte litt. «McCann» sa jeg lavt. Hun jeg først snakket med frøs litt og så forskrekket på meg. «Fra Las Vegas?» spurte hun. Jeg nikket og så rart på henne. «Så hyggelig å møte deg igjen» sa hun og smilte før hun klemte meg. «Så jeg har sett deg før?» spurte jeg og hun lo. «Ja, jeg er Lisa, vi var naboer før» sa hun og smilte. «Jeg visste jeg hadde sett deg før» lo jeg. «Hva gjør du i New York?» spurte hun. «Jeg bor her» sa jeg og smilte.

«Hvor lenge har du bodd her?» spurte hun og så overrasket på meg. «I 5 år, tror jeg» sa jeg. «Så foreldrene dine bor også her?» sa hun. «De døde for noen måneder siden» sa jeg og så ned i bakken. «Sorry» sa hun. «Går fint, du visste det ikke» sa jeg og smilte svakt. «Hvordan går det med Jason?» spurte hun og hun jeg først snakket med frøs igjen. «Fint, han kommer hit om noen dager» sa jeg og smilte. «Hva skal han her?» spurte hun jeg først snakket med. «Besøke noen venner av han» sa jeg og hun nikket.

Mobilen min ringte så jeg tok den opp fra lommen. «Jeg må ta denne» sa jeg og smilte til dem før jeg gikk litt unna. «Hvor er du?» spurte Jason da jeg tok den. «Ehm, 2 sekunder» sa jeg. «Hva heter det her?» spurte jeg de som jobbet her. «*random adresse og barnehage*» sa ene av dem. Jeg sa det samme som hun sa til Jason. «Hva gjør du der?» spurte han forvirret. «Jeg orket ikke se på basketballkamp så jeg gikk meg en tur» sa jeg. «Okei, men kan du hente meg hos en kompis om en time eller to?» spurte han. «Er ikke du i Vegas?» spurte jeg forvirret. «Nei, jeg måtte komme noen dager tidligere» sa han. «Okei, send meg adressen på melding og ring eller send melding når jeg skal hente deg da» sa jeg og la på. 


- Andrine

Before I die #25«Chloe» sa Justin og dyttet svakt i meg. «Hmm?» mumlet jeg og åpnet øynene smått. «Du må våkne» sa han og kysset meg kjapt på munnen. «Hva er klokken?» spurte jeg trett. «3» sa han og reiste seg opp. «Jeg går og kjøper frokost så kan du ordne deg i mens» sa han og kysset meg kjapt en gang til før han gikk. Jeg reiste meg opp og gikk inn på badet. Jeg kledde av meg og gikk inn i dusjen. Jeg vasket håret og kroppen før jeg bare sto der i dusjen, lot vannet renne nedover. Etter en stund gikk jeg ut av dusjen, tørket meg og ordnet meg kjapt. Jeg tok håret i en slakk hestehale og gikk inn på soverommet for å finne noen klær.

 

Jeg gikk inn i stuen for å se om Justin var kommet tilbake. «Hei babe» sa Justin og smilte da han så meg. «Hei» sa jeg trett og la meg ned i sofaen. «Her er maten din» sa han og ga meg noe mat. «Hvorfor har du så mye energi?» spurte jeg og så rart på han. «Fordi jeg sov faktisk i Afrika» sa han og lo. «Jeg sov også» sa jeg. «Derfor du hele tiden klagde på at du ikke fikk sove noe?» lo han. Jeg så surt på han. «Hvordan fikk du til å sove der?» spurte jeg. «Jeg har sovet på litt forskjellige plasser så det gikk fint» sa han og lo. «Jeg tror ikke jeg tør å spørre hvor» sa jeg, Justin bare lo.

Jeg la papiret maten var i på bordet og la hodet mitt ned på fanget til Justin. Han så ned på meg og smilte før han så tilbake til tven igjen. «Hva har du lyst å finne på?» spurte Justin. «Slappe av» sa jeg. Han pusket meg i hodebunnen. Han bøyde seg ned og kysset meg kjapt på munnen før han så opp på tven igjen. «Hva ser du på?» spurte jeg og så på bort på tven. «Basketballkamp» sa han. Jeg nikket uinteressert. Det ringte på døren så jeg gikk bort til den. Jeg så i den kameratingen som gjorde at jeg så hvem det var og åpnet døren.

 

«Harry kommer» sa jeg og la meg ned på fanget til Justin igjen. «Det er lenge siden sist jeg så han» sa Justin. «Han har vært på ferie, tror jeg» sa jeg. «Yo dudes» ropte Harry da han kom inn. «Hei» sa jeg. «Trett?» lo han da han så meg. «Mhm» sa jeg og nikket. Han kom rundt sofaen og han og Justin tok en handshake og han bøyde seg ned og klemte meg før han satte seg i den andre sofaen.

Han så på tven og blikket hans festet seg med en gang. Gutter. Mobilen min plinget så jeg tok den opp fra bordet for å se hvem som hadde sendt meg melding. «Hva skal du den neste måneden?» sto det fra Jane(Hun på flyet, husker ikke hva hun het). «Skal vi noe spesielt denne måneden?» spurte jeg og så opp på Justin. «Ikke som jeg vet, hvordan det?» spurte han og så ned på meg. «Jane» sa jeg. Han nikket og så opp på tven igjen.

 

Vi hadde vært barnevakt en god del for Jane. «Ikke som jeg vet» skrev jeg og sendte tilbake. Ikke lenge etterpå fikk jeg svar. «Tror du at du kan passe Damion da?» sto det. «Ja. Bare kom med han» skrev jeg og sendte. Jeg fikk ganske godt betalt for å passe på han. Ja, jeg fikk. Justin hjalp meg bare. Ehe.. Han hadde nok penger selv. Han fikk sove over hos meg. Han bodde egentlig i Los Angeles, men hadde vært i New York hos meg i noen måneder nå. 


Sorry for sen del, men internettet er helt klikk om kveldene nå for tiden. Det er på i 2 min så av i 2 min og sånn fortsetter det i en evighet.. Så håper dere ikke blir sure hvis det blir dårlig blogging om kveldene. Det bruker å bli sånn når det blir mørkt eller er noen store båter på havet, så når ikke signalene så godt.

- Andrine

Before I die #24Vi fikk tildelt noe som kunne ligne på et rom og la tingene våre der før vi gikk tilbake til familien. Han lille gutten kom bort til meg med en gang. Jeg løftet han opp og vi gikk ut med Eric, han skulle vise oss rundt. Vi hilste på en god del folk som bodde her og han visste oss hvor vi fant vann og litt sånt. Vi skulle se på skolen i morgen da det var folk der. Eric sin familie var en av de rikeste der siden han var lege så det var ikke så ille i huset vi skulle bo i, i forhold til noen av de andre husene.

 

Vi gikk til sykehuset og fikk en kjapp omvisning der. For å forklare kort hvordan det var så normale sykehus så 10 000 ganger bedre ut. Vi gikk tilbake til huset og fikk servert noe mat jeg ikke turte spørre hva var. Dere vet hvordan man kan elske noe mat helt til man får vite hva det er, da får man lyst til å spy? Ja, jeg kom sikkert til å få det sånn hvis jeg visste hva vi spiste, bare jeg elsket ikke maten. Den var ikke akkurat god, men det var ikke noe annet så jeg spiste bare.

Da vi var ferdig spist hjalp jeg til med å rydde og Justin gikk med Eric for å gjøre noe annet. «Er dere sammen?» spurte Diana mens vi holdt på. «Nei» sa jeg og smilte. «Hvorfor ikke?» spurte hun. «Jeg klarer ikke knytte meg til en person nå, jeg vil finne ut hvem jeg er og vil være først» sa jeg. «Vil han være sammen med deg da?» spurte hun. «Jeg vet ikke» sa jeg. Hun lo litt.

 

«Det virker som om jo mer penger man har jo mer komplisert blir livet» sa jeg. «Ja, vi har lært å ta det vi får mens dere tar det dere vil ha» sa hun. Hun hadde helt rett i det der. Noen ganger skulle jeg ønske jeg bodde i Afrika, så jeg slapp alle problemene i New York. Jeg så jo på den lille omvisningsrunden vi fikk i sted, alle var venner. Det var ikke som i New York, der folk ble uvenner for de minste ting.

«Hvor lenge har du og Eric vært sammen?» spurte jeg da vi var ferdig på kjøkkenet. «Snart 10 år» sa hun og smilte. «Hvor mange år er Louis og Thomas?» spurte jeg da vi satt oss ned ved siden av dem. «Louis er 6 år og Thomas er 3 år» sa hun og smilte. Jeg nikket, jeg var ikke for langt unna da jeg gjettet. Vi lekte med ungene og snakket og litt forskjellig før Eric og Justin kom tilbake.

 

1 uke senere
Jeg la meg ned i sengen min. Jeg var så sliten. 1 uke uten ordentlig søvn er jævlig, men jeg skal ikke klage. Det var den mest minnerike uken i hele livet mitt. Jeg skulle helt klart dit igjen, men var ikke sikker på når. Jeg kjente sengen gikk litt ned og like etterpå kom en arm rundt meg. Vi lå i stillhet. Vi var begge helt utslitte, og det etter en uke, de som bodde der hadde levd sånn hele livet sitt. Vi var helt klart for godt vandt. Alle i rike land er det. 


you make my day!

- Andrine

Before I die #23Jeg så opp på Justin, han så på filmen. Det var en typisk guttefilm så jeg hadde ikke fulgt noe med på den. «Hva ser du på?» spurte Justin uten å fjerne blikket fra tven. Jeg så at han smilte. «Deg» sa jeg og kysset han svakt på halsen. «Jeg vet jeg er deilig, men se på filmen» sa han og flyttet ansiktet mitt. «Selv digger» lo jeg. «Det er for lite at du digger meg» sa han og smilte. «Hvem har sagt at jeg digger deg?» spurte jeg overrasket. «Jeg» sa han og så fort på meg før han så på filmen igjen. «Selv digger» sa jeg igjen og lo.

 

Jeg la meg bedre til rette og så på filmen. Ikke at jeg skjønte så mye, men jaja. Som dere sikkert har skjønt så holdt jeg og Justin på en måte på. Han var mer kjærestetypen enn meg. Jeg likte meg alene, men han prøvde å endre det. Han prøvde å få nummer 10 på listen, som jeg hadde strøket ut til å skje. Han var forelsket i meg, han hadde sagt det flere ganger, men jeg sa det aldri tilbake. Så derfor ville han gjøre alt for å få det til å skje.

2 uker senere
Vi var i Afrika. Dette hadde vært drømmen min siden jeg var lita. Jeg hadde alltid hatt lyst til å dra til Afrika for å se hvordan de hadde det der og hjelpe dem. Det å se på internett eller tv hvordan de har det, jeg blir så lei meg da. Jeg turte ikke tenke på hvordan jeg kom til å føle det når jeg så det med mine egne øyne. De små søte ungene som var syltynne. Nesten ikke hadde mat, vann eller klær. Jeg gledet meg samtidig som jeg gruet meg.

 

«Chloe» sa Justin og viftet med hånden sin foran øynene mine. «Hva?» spurte jeg og datt ut av tankene mine. «Hva tenkte du på?» spurte han og tok hendene sine rundt midjen min. «Litt forskjellig» sa jeg og smilte. «Skal vi dra nå?» spurte han. Jeg nikket og smilte stort. Justin tok armen sin rundt skuldrene mine og vi gikk ut av flyplassen med hver sin bag. Vi gikk bort mot en bil, ikke for ny, men ikke for gammel heller. Vi var på en ganske ok plass nå, vi skulle kjøre bil i 3-4 timer for å komme til dit vi skulle.

Etter en evighet i bil så kom vi frem. Vi gikk ut av bilen og tok bagen vår før bilen kjørte videre. Husene var som sånne hytter vi lagde da vi var 6-8 år bare litt større, altså ikke særlig bra. Det kom en mann i 40 års alderen bort til oss. «Eric» sa han og hilste på Justin før han kom bort til meg og hilste på meg. «Følg meg» sa han og smilte til oss før han gikk bortover til et hus. Det var et av de som så best ut. Vi så oss rundt da vi kom inn.

 

«Dette er konen min, Diana» sa han og pekte på en dame i slutten av 30 års alderen. «Hyggelig å møte deg, jeg er Chloe» sa jeg og hilste på henne. Justin hilste også på henne. Vi gikk lengre inn i huset og der var det 2 unger på kanskje 3 og 5 år. «Dette er sønnene mine Louis og Thomas» sa han. Jeg satte meg ned på huk og hilste på dem. De ga meg en klem hver før han eldste gikk bort til det han gjorde. Han yngste holdt hendene sine opp mot meg så jeg løftet han opp. Gud hvor søt. 


- Andrine

Before I die #22Ka skjedde me lille guttungen?
Det får dere vite i del 25 og 26 :) 

Syntes den er ganske forvirrende men er kanskje bare meg ?
Hva er forvirrende? :) 

«Skal vi se film nå?» spurte Justin og smilte. «Ja, du ordner alt klart» sa jeg og la meg ned i sofaen. «Greit, men da blir det ikke noe godteri» sa han. «Det går fint, jeg har ikke lyst på det uansett» sa jeg og smilte. Han reiste seg og gikk bort til filmhyllen. Han tok ut en film og satte den inn i dvd spilleren. Han ordnet alt klart så satte han seg ned ved siden av meg og dro meg i armkroken hans. Det var så deilig å ligge sånn her og slappe av. Ikke gjøre noe.

«Jeg gikk på den kinesiske mur! Hadde noen sagt til meg for et halvt år siden at jeg kom til å gjøre det hadde jeg aldri kommet til å tro på det. Jeg så meg rundt, utsikten var nydelig. Jeg tok frem kameraet mitt og tok bilder av utsikten, folkene, den kinesiske mur og fikk noen til å ta bilde av meg. Jeg måtte jo ha minner. Hvem drar hit uten kamera, ingen kom til å tro på deg da hvis du sa det. De kom bare til å tro du sa det for å prøve å være kul, eller noe. Visit the Great Wall of China»

«Jeg sprang gjennom gaten. Det høljet ned. Hvorfor kunne det ikke være sol? Håret, sminken, klærne, alt ble vått og ødelagt. «Hei babe» sa en gutt på min alder og stoppet meg. Han så ikke ille ut. «Hva er det?» spurte jeg fort og så forvirret på han. «Kan du kysse meg?» spurte han. Jeg så enda mer forvirret på han. «Eksen min står der borte og jeg vil gjøre henne sjalu» sa han og smilte søtt. «Vært der, gjort det» lo jeg. «Så du vil gjøre det?» spurte han og så håpefullt på meg. «Greit» sa jeg og lo. Han smilte stort. «Tusen takk» sa han og klemte meg før han kysset meg. Kiss a random in the rain»

  

«Jeg var barnevakt for ungen til noen i blokken så jeg bestemte meg for å gå i en dyrepark med han. Jeg elsket unger, de var så små og søte. Vi gikk rundt og så på alle dyrene og tok bilder av dem. «Chloe» sa han og dro i armen min. «Hva er det?» spurte jeg og så på han. «Dit» sa han og pekte på pingvinene. Vi gikk bort til dem og så på dem. «Vil dere gå inn?» spurte han gutten som hadde kysset meg. Jeg lo litt. «Hvis vi får lov» sa jeg og smilte. «Jeg skylder deg en» sa han og blunket. Vi gikk inn til pingvinene, gutten jeg passet var helt i hundre. «Kan vi klemme den?» spurte han så søtt han klarte. Han som kysset meg nikket og smilte. Vi gikk bort til en og klemte den. Hug a penguin»

«Jeg fant frem en glassflaske og en lapp. Jeg var i Florida på besøk hos en kompis av Jason, sammen med Jason. «Dont give up hope, dreams come true every day. Maybe yours the next?» skrev jeg på lappen og la den inni flasken. Jeg tettet flasken og gikk ned til en brygge like nedfor hotellet. Jeg la flasken forsiktig ned i vannet og så på den mens den fløt bortover vannet. Da jeg ikke så den lengre gikk jeg tilbake til hotellet. Send a message in a bottle»

  

«Jeg sto inni folkemengden helt alene. Alle telte ned. Det var 10 sekunder til nyttårsaften. Noen pikket meg i skulderen så jeg snudde meg rundt. Før jeg fikk sett hvem det var kjente jeg noen lepper på mine. Jeg åpnet øynene, Justin. Hva gjorde han her og hvordan fant han meg? Jeg kysset tilbake og la armene mine på nakken hans. Folkene telte ned og det var et nytt år. Jeg trakk meg fra Justin og så forvirret på han. Kiss a random on new years eve»


Hvis det er noe dere lurer på så bare spør :)

- Andrine

Before I die #21Les under delen!

«Faen» sa han. «Andre» ropte han like etterpå. «Jeg ringer deg opp igjen, hade» sa han og la på. Jeg lo litt for meg selv mens jeg la fra meg mobilen. Jeg håpet at Jason ikke ble tatt, han kunne ikke bli det. Jeg må jo krysse av på listen! Jeg gikk bort til kofferten og fant frem listen. Jeg skulle oppleve alt, det hadde jeg bestemt meg for. Jeg måtte gjøre det. Jeg kom til å få et jævlig liv som gammel hvis jeg ikke gjorde det nå.

Before I die

 1. Visit the Eiffel tower
 2. Eat Italian pizza in Italia
 3. Visit the Great Wall of China
 4. Kiss a random in the rain
 5. Hug a penguin
 6. Send a message in a bottle
 7. Kiss a random on new years eve
 8. Go to Africa
 9. Adopt a child
 10. Fall in love

3 måneder senere
Jeg så på listen og strøk ut «7. Kiss a random on new years eve» Jeg hadde vært i Kina og gått på den kinesiske mur, kysset en random gutt i regnet midt i Times Square, klemt en pingvin på en dyrepark en plass, sent en flaskepost der det sto «Ikke gi opp håpet, drømmer går i oppfyllelse hver dag. Kanskje din blir den neste?» og jeg hadde kysset en random på nyttårsaften, som tilfeldigvis var Justin. Ja, han hadde sett listen min og dratt til New York på nyttårsaften og kysset meg. Egentlig ganske søtt. Jeg trodde aldri gutter kunne være romantiske.

Jeg fant frem macen min og så på reiser til Afrika. Var ikke akkurat billig, men jeg skulle dra. Jeg hadde gjort 7 av punktene, da skulle jeg gjøre de siste også. «Hei babe» sa Justin bak meg og begynte å kysse meg i nakken. «Når drar du?» spurte han like etterpå og satte seg ved siden av meg i sofaen. «Jeg vet ikke enda, kanskje i begynnelsen av februar» sa jeg. «Får jeg være med?» spurte han og smilte søtt til meg. Han så på meg med valpeøynene sine, de var nesten umulig å si nei til.

«Hvorfor skal du være med?» spurte jeg og la macen på bordet og snudde meg mot han. «Siden du elsker meg og vil ikke dra noen plasser uten meg» sa han flørtende og kysset meg. «Ikke egentlig» lo jeg. «Men du får være med hvis du betaler» sa jeg og smilte søtt til han. «Jeg trodde ikke du villa ha penger fra meg» sa han ertende. «Ja, men jeg vil dra så fort som mulig og følte ikke for å begynne å jobbe nå» sa jeg. «Greit, jeg betaler» sa han og smilte. «Virkelig?» spurte jeg og smilte stort. Han nikket.

«Alt for deg» sa han og kysset meg på leppene. «Hva skjer med klisje greia?» lo jeg. «Vet ikke, følte bare for det» sa han og lo. «Du er litt sær» lo jeg. «Men du liker det» sa han og kysset meg på nakken. «Kanskje» sa jeg og dyttet han unna. Han lo og kysset meg kjapt på munnen. «Hvor vil du dra?» spurte han og tok macen min på fanget sitt. «Ehm, jeg er ikke sikker» sa jeg. Han lo og begynte å søke litt rundt. Vi fant ut hvor vi skulle dra og bestilte reise i slutten av januar, 2 uker til. Kunne ikke vente! 


Neste del kommer når det har kommet 3+ kommentarer om hva dere synes kan skje videre i historien :)

- Andrine

Before I die #20«Hva har du gjort i det siste da, Jamie?» spurte jeg. Han så surt på meg. «Jeg heter James» sa han. «James høres så gammeldags ut» sa jeg. «Synd det der, jeg heter fortsatt James» sa han. «Greit Jamie» sa jeg, kun for å plage han. «Jeg har gjort det vanlige» sa han og overså at jeg kalte han Jamie. «Jaha» sa jeg og nikket. Det var ting som dette folk ikke egentlig ville vite hva var. Han bare lo. Vi spiste ferdig mens vi snakket om litt forskjellig. «Her er minnepinnen, Jason ringer deg i kveld så får du vite hva du skal gjøre med den» sa han. «Okei, hade Jamie» sa jeg og ga han en klem før jeg gikk.

 

Justins synspunkt
Jeg gikk rundt i gatene i Paris. Det ble kjedelig med en gang Chloe dro. Jeg vurderte og tilfeldigvis dra til New York om noen dager å møte henne. Men var ikke sikker på om jeg kom til å virke desperat da. Kanskje jeg skulle vente i en uke også dra til New York, hun skulle jo til Italia først. Så fikk hun slappe av noen dager før jeg kom og plagde henne. God ide. Fikk jeg håpe da. Jeg var fortsatt usikker, men det fikk bare være. Jeg kunne tenke på det om noen dager.

«McCann» ropte noen bak meg. Jeg snudde meg og så Jason og en annen fyr stå å snakke. De så seg rundt også ga han fyren noe til Jason. Hva var det? Jason kom mot meg og frøs litt da han så meg. Hvorfor det? Hadde jeg gjort noe? Han tok opp mobilen og ringte noen mans han overså meg. Okei? Hva faen var det der? Jeg visst ikke om jeg ville vite hva det var. Sikkert ikke. Jeg lot det være og gikk videre rundt i Paris, alene.

 

Chloes synspunkt
Mobilen min ringte så jeg begynte å lete galning etter den. Akkurat i det jeg fant den sluttet den å ringe. Typisk. Jeg gikk inn på ubesvarte anrop, Jason. Jeg ringte han opp og han svarte med en gang. «Fant du ikke mobilen?» spurte han ertende. «Hold kjeft» sa jeg. «Hva var det?» spurte jeg og la meg ned i sengen igjen. «Fikk du minnepinnen?» spurte han. «Ja, og hvordan mener du at du skal få den?» spurte jeg. «Jeg skal til New York neste uke så jeg henter den da» sa han. «Okei, men var det noe annet?» spurte jeg. «Nei, vi snakkes» sa han og la på.

Jeg la mobilen fra meg på nattbordet og la meg ned på sengen. Jeg skrudde på tven for å se om det var noe på. Alt var jo på italiensk. Jeg skrudde den av og fant frem macen min for å sjekke internett. Jeg logget på facebook. Folk hadde faktisk savnet meg. Jeg sjekket bare hva folk hadde skrevet statuser om og hvilke bilder folk hadde lagt ut tidligere i dag så jeg så gjennom varslene, meldingene og venneforespørslene nå.

 

Justin, kompisen hans og en til hadde sendt meg venneforespørsel. Jeg godtok Justin og kompisen hans før jeg sjekket ut han siste. Det var en kompis av Lucas så jeg godtok han også. Jeg så gjennom varslene og meldingene før jeg gikk inn på en nyhetsside. «Jason McCann står bak det i Paris?» sto det øverst med store bokstaver. Jeg trykket inn på linken og leste hva som sto. Jeg fant frem mobilen og ringte Jason. «Hva?» spurte han da han tok den. Jeg leste det viktigste som sto der. 


- Andrine

Before I die #19Etter en liten stund svarte han. «James» sa han. «Hei, det er Chloe» sa jeg. «Hvordan fikk du nummeret mitt?» spurte han overrasket. «Jeg har de fleste sine nummer» lo jeg. «Da så, hvor er du?» spurte han. «5-10 minutter unna, tror jeg» sa jeg. Han bare lo. «Sorry, jeg fant ikke mobilen» sa jeg. «Går fint, hvor er du?» spurte han. «Virker det som om jeg kjent i Roma?» spurte jeg. «Glem det, hva slags butikker, restauranter, cafeer er rundt deg?» spurte han. Jeg sa de jeg så. «Okei, det er en restaurant like bortenfor den heter *random restaurant*. Kan ikke du gå dit også kommer jeg om 5 minutter?» sa han. «Okei» sa jeg. Han la på og jeg gikk bort til en gammel dame.

 

«Unnskyld meg, men hvor er *random restaurant*?» spurte jeg og smilte søtt til henne. «Den er 4-5 butikker lengre ned på venstre siden» sa hun og smilte. «Tusen takk» sa jeg og begynte å gå videre. Jeg gikk inn i restauranten da jeg kom bort dit. Den var ganske fin, en del folk, men det fikk bare være sånn. Det kom en kelner bort til meg. «Hvor mange?» spurte han. «2» sa jeg og smilte. «Følg meg» sa han og smilte. Han gikk bortover og mot et bord helt i hjørnet. «Her er menyene» sa han og la dem fra seg før han gikk.

«Hvor sitter du?» fikk jeg melding fra Jamie. «Helt innerst» skrev jeg tilbake og ikke lenge etterpå kom han og satte seg ned foran meg. «Sulten?» spurte han og lo. «Ja, har ikke spist siden jeg sto opp» sa jeg og ordnet furteleppe. Han lo og ristet på hodet. Han begynte å se gjennom menyen sin. «Hva har du gjort i det siste da?» spurte han og la fra seg menyen. «Flyttet og vært i Paris» sa jeg og smilte. «Hvor har du flyttet?» spurte han. «Lengre inn i byen i en leilighet, huset ble for stort for bare meg så jeg solgte det» sa jeg. «Bare deg?» spurte han forvirret. «Ja, mamma og pappa døde for en liten stund siden» sa jeg. «Sorry, jeg viste ikke» sa han fort. «Går fint» sa jeg og smilte smått. 

«Hva gjorde du i Paris da?» spurte han. «Ferie» sa jeg og smilte. «Møtte Jason der også» sa jeg like etterpå. «Oja, derfor han visste at du var her?» spurte han. Jeg nikket. «Har du bestemt deg snart? Jeg sulter» sa han og jeg lo. «Hva skal du ha?» spurte jeg og så på han. «Pizza» sa han og smilte. «Vi kan dele hvis du vil, de er ganske stor» sa han og smilte. Jeg nikket. «Greit» sa jeg. «Bestiller du? Jeg må på toalettet» sa jeg. «Hva skal du ha å drikke?» spurte han. «Cola» sa jeg. Han nikket og jeg gikk bort til toalettet.

Jeg hatet å snakke om foreldrene mine. Jeg ble hele tiden så lei meg. Jeg savnet dem noe sykt. Hvorfor måtte akkurat de dø? Ingen fortjener å dø på en sånn måte. Ingen fortjente å dø i det hele tatt. Men sånn var livet. Alle døde en gang. Uansett hvor snill eller slem noen var så kom de til himmelen. Jeg trodde ikke på helvete eller djevelen. Alle var snill på sin måte. Hva hadde verdenen vært hvis alle hadde vært snille med hverandre hele tiden? Det var sikkert siden jeg var en McCann jeg tenkte sånn. Jeg var oppvokst med litt av hvert.

Jeg gikk tilbake til Jamie etter en liten stund. Maten hadde kommet og han hadde begynt og spist. Gentleman x1000. «Hva er det du skal gi meg?» spurte jeg etter en liten stund. Vi satt og spiste. Jeg var sikker på at jeg aldri hadde smakt så god pizza før, den var himmelsk. Jeg skjønte hvorfor alle skrøt sånn av den italienske pizzaen nå. «En minnepenn som du ikke kan rote bort» sa han. «Hva er på den?» spurte jeg. «Vil du virkelig vite?» spurte han og lo. «Greit, kanskje ikke» sa jeg. Det kunne være alt fra nakne damer, til oppskrifter, til oversikt over en bank, det kunne være hva som helst. Men jeg brydde meg egentlig ikke, det var ikke min sak. 


- Andrine

Before I die #18Jeg gikk inn på badet og dusjet og ordnet meg. Da jeg var ferdigordnet gikk jeg tilbake til rommet for å finne noen klær å ha på meg. Jeg fant en genser, et skjørt, en topp, tynn strømpebukse, undertøy og en veske. Jeg kledde det på meg og gikk inn på badet for å sjekke at jeg så bra ut. Jeg gikk ut igjen, fant mobilen min og gikk ut av hotellet. Jeg så meg rundt da jeg kom ut av hotellet. Det var en cafe litt lengre bort som jeg kunne gå på for å spise frokost.

Jeg gikk inn og bestilte meg mat før jeg gikk til et ledig bord og ventet på maten. Jeg tok frem mobilen min og sjekket facebook. Det begynte å bli en stund siden jeg var på facebook sist. Jeg så på litt forskjellig til maten kom. Jeg logget av facebook og begynte å spise. Dette var ganske godt. Ikke visste jeg hva det var siden jeg bare tok noe som hørtes godt ut. Jeg spiste opp før jeg gikk ut og så litt i butikkene.

Mobilen min ringte etter en stund. Jeg tok den opp fra vesken og så hvem som ringte. Jason. «Hei bro» sa jeg glad. «Hei babe» sa han flørtende. «Hva skjer?» spurte jeg forvirret. «Kan du gjøre meg en liten tjeneste?» spurte han, fortsatt flørtende. Okei, jeg skjønte ingenting. «Hva da?» spurte jeg. «Møte en fyr for meg» sa han. «Hvem, hvor og når?» spurte jeg. «James Cook på *random restaurant* klokken 8» sa han. James Cook, hvor hadde jeg hørt det navnet før? «Ja, det er han som var bestevenn til Alex» sa han. Der jeg hadde hørt det. «Hvorfor må jeg møte han?» spurte jeg. «Siden han må gi deg noe» sa han. «Greit» sa jeg. «Tusen takk, hade babe» sa han og la på.

 

«Hva skjer med flørtinga?» sendte jeg melding til Jason. «Andre er her» fikk jeg tilbake like etterpå. Jeg fikk egentlig ikke noe ordentlig svar, men orket ikke bry meg om det. Jeg så litt til på flere butikker og kjøpe meg litt også. Kjøpte ikke alt for mye, men kjøpte litt. Jeg begynte å gå tilbake til hotellet for å slappe av før jeg måtte dra og møte Jamie. Ja, jeg og Jason hadde ordnet kallenavn til han da vi var små kun siden han ba oss om og ikke gjøre det.

Da klokken ble 7 så begynte jeg å ordne meg. Jeg viste ikke hva jeg skulle ta på meg så jeg tok noe normalt, men samtidig pent. Jeg likte ikke å gå som en slask. Jeg fant ikke mobilen så jeg begynte å lete etter den. Den var jo borte. Fuck. Den begynte å ringe så jeg gikk etter lyden. Etter en liten stund fant jeg den endelig. Jeg så på klokken ti over 8, fuck. «Hei» sa jeg stresset og gikk ut. «Hvor faen er du?» spurte Jason passe sur. «På tur ut av hotellet, jeg fant ikke mobilen min» sa jeg og småsprang nedover mot restauranten. Den var heldigvis ikke så langt unna. «Greit, kjapp deg. Han går om fem minutter» sa han og la på. Nå ble jeg jo ikke mindre stresset.

Jeg gikk bort til en gutt på min alder. «Unnskyld meg, men vet du hvor *random restaurant* er?» spurte jeg. «Litt bortover der på høyresiden» sa han og smilte. «Hvor langt unna sånn cirka?» spurte jeg. «5-10 minutter» sa han. «Fuck» mumlet jeg for meg selv. «Tusen takk, hade» sa jeg og begynte å småløpe igjen. Jeg fant mobilen min frem og så om jeg fortsatt hadde nummeret til Jamie, jeg hadde nummeret til de fleste. Yes! Jeg begynte å gå mens jeg ringte han. Da var det bare å håpe på at han ikke hadde byttet nummer. 


Klarer vi 4+ kommentarer med mer enn "mer" på her også? :)
Og det nytter ikke å kommentere flere ganger med forskjellige navn, ip-adressen er fortsatt den samme ;) 

- Andrine

Before I die #17Les under delen!

«Hvor lenge blir du i Roma?» spurte hun. «2 dager, hvordan det?» spurte jeg. «Kan ikke vi møtes igjen, hvis det virker som om Damon snakker sant så kan ikke du og Harry passe på han da? Bare for en måned eller to» sa hun. «Ehm.. Kan vi sikkert» sa jeg og smilte litt usikkert. «Kan ikke jeg få nummeret ditt da vi kommer ned da?» spurte hun med et smil rundt munnen. «Ja, okei» sa jeg og smilte.

 

Vi landet og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. En random dame jeg møtte på flyet spurte om jeg kunne passe ungen hennes i 1-2 måneder med kompisen til eksen min. Helt normalt. Ingenting rart med det. «Mens jeg husker det. Hva er nummeret ditt?» spurte hun mens alle stresset med å komme seg ut. Hun hadde skrudd på mobilen. «*random nummer*» sa jeg. «Okei, vi snakkes» sa hun og smilte. Gutten som het Damion, I think ga meg en hade-klem før han gikk med moren.

Jeg skrudde på mobilen og fant frem Harry på mobilen og ringte han. «Hei» sa han glad da han svarte. Jeg var akkurat kommet meg inn der koffertene kom. «Hei du» sa jeg glad. «Lenge siden» lo han. «Ja, kanskje ikke så rart» sa jeg og lo. «Nei. Hørte du har fått deg kjærest, btw. Grattis» sa han og jeg lo. «Ja, lang historie det der» sa jeg. «Lang historie eller har du egentlig ikke lyst å fortelle?» lo han. «Orker ikke, er komplisert» sa jeg. «Eller på en måte i alle fall» lo jeg.

 

Jeg orket ikke spørre om det med Damion nå, det var så mye å forklare også var jeg på en flyplass. Kanskje senere i kveld. «Hvor er du nå?» spurte han. «Flyplassen i Roma, hvordan det?» spurte jeg. «Bare lurte, siden det bråket ganske mye» sa han. «Oja, jeg venter på bagasjen så drar jeg på hotellet og slapper av» sa jeg. «Hva gjør du i Roma?» spurte han. «Opplever verdenen» sa jeg. «Okei» sa han. «Men jeg må gå nå, hade» sa jeg da jeg så kofferten min. «Hade, ring meg når du kommer tilbake til NY så kan vi finne på noe» sa han. «Okei» sa jeg og la på. Jeg la mobilen i lommen og tok kofferten av båndet da den kom bort til meg.

Jeg la meg ned på sengen. Det var slitsomt å reise. Uansett om man lå hele dagen, fortsatt så var man utslitt etterpå. Jeg reiste meg motvillig opp og fant frem toalettsaker og en t-skjorte jeg kunne sove i før jeg gikk på badet og ordnet meg. Jeg gikk sakte tilbake til sengen og la meg ned. Jeg var så trett. Kunne sikkert ha sovnet på gulvet, men når jeg hadde en stor og god seng, hva var vitsen? Jeg sjekket mobilen kjapt før jeg la meg ordentlig ned og sovnet.

Neste dag våknet jeg av at mobilen min ringte. Yeey. «Ja» sa jeg med min sexye morgenstemme. Merk ironien. «Vekket jeg deg?» lo Justin. «Mhm, ring senere» sa jeg og la meg ned på puten. «Klokken er 2, vet du» sa han og lo. «Bryr meg ikke, jeg er trett» sa jeg furt. «Skal du ikke oppleve Roma mens du er der?» spurte han. «Senere» sa jeg. «Våkne opp, gå rundt å se deg rundt i Roma og nyt livet. Ikke ligg og sov hele dagen» sa han. «Greit, hade» sa jeg surt og reiste meg opp.


Hvis det kommer 4+ kommentarer med mer enn "mer" på så kommer det en/to del(er) til ikveld :D

- Andrine

Before I die #16Jeg trykket på den knappen som fikk en flyvertinne til oss og like etterpå kom hun. «Hei, hva kan jeg hjelpe dere med?» spurte hun vennlig, på fransk. «Han her vil ikke gå tilbake til foreldrene sine så hvis du kunne finne dem og si at han sitter her» svarte jeg på engelsk og smilte. «Så klart, jeg kommer snart» sa hun på engelsk og gikk fremover. Jeg så at hun sa noe til alle helt til hun stoppet i midten sånn cirka. Kanskje der foreldrene hans satt.

 

En dame i 30 års alderen kom bak til oss. «Hei vennen, hva er det?» spurte hun gutten og satte seg ned i setet ved siden av han. Jeg satt alene i en 3-seter. Hun tok på seg beltet i det hun satte seg ned. «Jeg vil ikke bo hos tante» sa han og satte seg nærmere meg. «Hvorfor ikke?» spurte moren og så forvirret på han. «Hun er slem» sa han. De snakket en stund, jeg skjønte mesteparten, men ikke alt.

«Jeg vil bo hos henne» sa han etter en stund og pekte på meg. Jeg så overrasket på han. Han møtte meg jo akkurat. «Meg?» spurte jeg overrasket. Han nikket og smilte. «Du må bo hos Marie» sa moren. «Hun er slem» gjentok han. «Hun er så sur også slår hun» sa han. «Nå tuller du» sa hun og lo. «Nei, hun slo meg sist gang jeg var der» sa han. Jeg så på han at han mente det. Det var frykt i øynene hans når han snakket om henne.


//Ikke noe med historien, men alle må huske å gjøre det

«Det virker som om han snakker sant» sa jeg til henne på engelsk, så han ikke skulle skjønne. «Hvorfor tror du det? Han er bare 3 år» sa hun. «Jeg ser det i øynene hans. Det er en blanding av tristhet og frykt i dem når han snakker om henne» sa jeg seriøst. Han så forvirret fra meg og moren flere ganger. Jeg skjønte han godt, han kunne jo ikke engelsk. «Hvorfor skulle hun slå han?» spurte hun forvirret. «Jeg vet ikke, jeg vet bare at det ikke virker som om han lyver» sa jeg.

«Hvor skal han være da? Både jeg og faren hans skal på forretningsreise og vi har ingen andre enn Marie» sa hun. «Sikker på at dere ikke har noen venner, andre slektninger, eller noe?» spurte jeg. «Nei» sa hun. Hun så ut til å tenke på noe. «Hvor gammel er du?» spurte hun. «18 år, hvordan det?» spurte jeg forvirret. «Hvor bor du?» spurte hun. «New York, hvorfor lurer du på dette?» spurte jeg forvirret.


//Harry

«Broren til en venninne av meg bor der, kanskje du kjenner han» sa hun. «New York er ganske stort, så ville ikke vært så sikker på det» sa jeg og lo. «Han heter Harry James Carter» sa hun. Jeg så på henne med store øyne, het ikke bestekompisen til Lucas det? «Rundt 1.80 høy, svart hår, blåe øyne?» spurte jeg. «Ja, kjenner du han?» spurte hun. «Han er bestekompisen til eksen min» sa jeg. «Oja, er dere to gode venner?» spurte hun. «Ja, både og» sa jeg og lo litt.


Jo flere kommentarer med litt "innhold" på, jo flere deler :)

- Andrine 

Before I die #15«Hva tenker du på?» spurte Jason og tok tak i hånden min. «Da vi var små» sa jeg. «Jeg savner den tiden» sa jeg og så på han. «Jeg også, alt var så mye enklere da» sa han. «Ingen problemer, mamma, pappa, Alex, Jane og Rick levde» sa han. Alle trodde Jason McCann var en følelsesløs gutt med sinneproblemer, men det var langt ifra sant. Han var en av dem jeg kjente som brydde seg mest om de han var glad i. Han kunne drepe folk uten å vise følelse, men å skade, såre eller hva som helst mot noen har var glad i hadde han aldri kommet til å gjøre.

«Chloe» sa Jason og dyttet i meg. «Hmm?» mumlet jeg. «Vi er fremme» sa han og jeg satt meg forsiktig opp. «Hvor lenge har jeg sovet?» spurte jeg og gikk ut av bilen. Jason sto der med kofferten min ved siden av seg. «Halvtime, kanskje» sa han og smilte. Jeg nikket og begynte å gå bortover mot flyplassen. «Trett?» spurte han. «Mhm» sa jeg og nikket. Jeg la hodet mitt på skulderen hans og han la hånden sin på skulderen min.

«Jeg kommer til å savne deg» sa jeg og klemte Jason. Vi hadde levert kofferten og gjort alt det der. «Jeg kommer til å savne deg også, men vi ses snart, jeg lover» sa han og kysset meg på pannen. «Hade, jeg elsker deg» sa han like etterpå og klemte meg fort igjen og kysset meg på kinnet. «Hade, elsker deg også» sa jeg og begynte å gå mot sikkerhetskontrollen. Jeg gikk gjennom den og mot gaten min. Jeg gledet meg samtidig som jeg gruet meg. Jeg hadde endelig møtt Jason igjen så dro jeg fra han, men vi skulle møtes igjen.

 

Gaten åpnet seg så jeg satt og så på alle folkene gikk inn, da alle var gått inn gikk jeg inn. Jeg orket ikke begynne å gå mens alle andre var der. Jeg hadde klaustrofobi, så dere skjønner sikkert hvorfor. Jeg gikk bakover i flyet og alle stirret på meg. Jeg fant plassen min, helt bakerst ved vinduet. Flyet lettet og jeg fant frem mobilen og hodetelefonene så jeg kunne høre på musikk. Jeg satt på musikken og la meg bakover i setet og så ut av vinduet. Jeg var ikke redd fly, hadde aldri vært det.

Jeg våknet av at en liten gutt la seg ned på fanget mitt. Jeg så forvirret på han. Hvem var han og hvorfor lå han på fanget mitt. Jaja, han var søt. Moren kom sikker og lette etter han da hun fant ut at han var borte. Jeg la meg bedre til rette og sovnet igjen. Etter en liten stund så våknet jeg igjen, denne gangen av meg selv. Gutten lå fortsatt der. Jeg skrudde av musikken på mobilen og skrudde den av. Akkurat i det jeg gjorde det så skrudde setebeltelyset seg på og en mann snakket i høyttalerne om at vi skulle lande nå så vi måtte ordne oss klar.

Jeg vekket gutten. «Skal ikke du gå til mammaen eller pappaen din?» spurte jeg han. Han ristet på hodet. «Hvorfor ikke?» spurte jeg. «Vil ikke» sa han. «Hvorfor vil du ikke det?» spurte jeg. «Jeg vil ikke til tante, hun er slem» sa han trist. «Hva skal du gjøre der?» spurte jeg. «Jeg må bo der siden mamma og pappa jobber for mye» sa han fortsatt trist. «Hva er det tanten din gjør deg?» spurte jeg. Jeg snakket på fransk siden han gjorde det. Jeg hadde tatt fransk på skolen så jeg kunne en god del. «Hun er sur hele tiden og en gang slo hun meg» sa han og så ned i gulvet. Stakkar unge. Jeg klemte han og kysset han på kinnet.


Hvis dere er flinke å kommentere idag så blir det en del deler. Har flere ferdigskrevet så bare kommenter :)

- Andrine 

Before I die #14Kelneren kom tilbake med regningen. Jeg betalte så gikk vi tilbake til hotellet. Jeg hadde armen min rundt skuldrene hennes som vanlig. Vi kom tilbake til hotellet etter en liten stund. Jeg gikk på rommet mitt med tingene mine og skiftet kjapt før jeg gikk bort til rommet til Chloe. Hun hadde glemt å låse døren så jeg gikk bare rett inn. «Damn» sa jeg for meg selv, men det så ut som hun hørte det siden hun snudde seg fort rundt. «Hvordan kom du deg inn?» spurte hun og snudde seg rundt for å kle på seg. «Døren var ikke låst» sa jeg og satte meg ned på sengen. Hun nikket før hun fortsatte å pakke tingene sine mens jeg satt å så på henne.

Hun ble ferdig etter en liten stund. «Får jeg være med til flyplassen?» spurte jeg søtt. «Hvorfor det?» spurte hun og lo. «Fordi jeg kjeder meg» sa jeg og ordnet furteleppe. «Haha, Jason skal være med så sorry» lo hun. Mobilen hennes ringte så hun tok den fra lommen. «Hei babe» sa hun glad da hun tok den til øret sitt. «Kommer du nå?» spurte hun. «Okei, hade» sa hun og la på. Hun la mobilen sin i baklommen sin før hun tok vesken over skuldrene og kofferten i hånden.

«Du må nesten gå ut av rommet» sa hun og lo. Jeg fulgte etter henne ut og hun låste døren. «Kan jeg få nummeret ditt?» spurte jeg og så på henne da vi kom til rommet mitt. Hun strakk ut hånden så jeg la mobilen min på den. Hun skrev noe på den før hun ga den tilbake. «Hade Justin» sa hun og klemte meg. «Hade McCann» sa jeg og klemte henne tilbake. Hun trakk seg fra meg og lo. Hun gikk videre ned gangen og inn i heisen før hun forsvant. Jeg gikk inn på rommet mitt igjen og la meg ned på sengen for å se på tv.

 

Chloes synspunkt
Jeg kom ned i lobbyen og Jason satt med et bord og skrev på mobilen. Jeg gikk bort til resepsjonen og leverte nøkkelen og det jeg måtte gjøre før jeg gikk bort til Jason. «Drar vi nå?» spurte jeg og han så opp med en gang. «Ja, bilen står utenfor» sa han og tok kofferten min. Vi gikk ut og bort til en hvit range rover. «Hvem er dette sin?» spurte jeg og så rart på han. «Andre, jeg fikk låne den» sa han og la kofferten inn i bagasjerommet før han gikk rundt og inn i førersetet samtidig som jeg gikk inn i passasjersetet.

«Når møtes vi igjen?» spurte han og så kjapt på meg før han så tilbake på veien. «Vi får se, kanskje vi treffes en gang igjen» sa jeg og smilte til han. «Hvis ikke så får vi finne på noe» sa han og smilte. Jason var alltid så sur, seriøs, osv, men når han var alene med meg var han som en normal person. Kanskje siden jeg klikket på han da vi var små og han var sur på meg. Ehe.. Im a McCann, what do you expect?

Vi begge hadde litt problemer med sinnet og dårlig tålmodighet så det var ikke akkurat smart å ha oss i samme rom for en stund. Jeg husket mamma og tante hele tiden brukte å kjøre hver sin bil da vi skulle kjøre langt siden vi bare begynte å krangle hvis vi var i samme bil. Jeg savnet før. Da vi var små. Vi raste galning på Alex sitt rom og ødela noe med et uhell så Alex klikket, men vi fant hele tiden på en måte å få han glad på igjen. Han var for glad i oss. Vi var små, søte og uskyldige, likte vi å tro i alle fall.


Husk at jeg får mer motivasjon når dere kommenterer mer enn "mer" :)

- Andrine

Before I die #13«Vent litt» sa hun og gikk inn i butikken. Hun kom tilbake etter en liten stund med noen sko i hendene. «Ta dem på deg også» sa hun og ga dem til meg. Jeg kledde dem på meg. «Du ser bra ut» sa hun og smilte. «Da kjøper jeg det» sa jeg og gikk inn i prøverommet igjen. Jeg kledde av meg og tok på meg klærne mine før jeg tok klærne jeg prøvde med meg ut. Jeg gikk mot kassen med Chloe bak meg og betalte klærne før vi gikk ut.

 

«Hvor skal du nå?» spurte jeg og så på butikkene bortover. «Du bestemmer» sa hun og smilte. Jeg så litt på hvilke butikker som var her og smilte da jeg så Victorias Secret. Jeg var gutt. Hun fulgte blikket mitt og så rart på meg. «Vs?» spurte hun og lo. Jeg nikket. Vi gikk bort til Viktorias Secret og begynte å se på undertøy. Jeg fulgte etter henne og hjalp henne. Hun fant noe og jeg fant noe og vi gikk bort til kassen. Hun skulle akkurat til å finne frem kortet sitt da jeg trykket inn koden. «Hade» sa damen og smilte. Jeg sa hade tilbake, tok posen og hånden til Chloe og dro henne ut av butikken.

«Hvor nå?» spurte jeg og så på henne. Hun så surt tilbake. «Jeg skulle betale» sa hun. «Du burde være glad for at jeg idet heletatt orker å kjøpe ting til deg» sa jeg og lo litt. «Greit, takk» sa hun. «No problem, babe» sa jeg og kysset henne på kinnet. Hun var på min høyde siden hun hadde Jeffrey Campbell på seg. Ja, jeg kan med jentesko. Jeg tok armen min rundt skuldrene hennes og vi gikk videre.

 

«Skal vi spise?» spurte jeg og stoppet utenfor en restaurant. «Ja, jeg sulter» sa hun og vi gikk inn. Vi ble fulgt bort til bordet og så gjennom menyene. «Hva vil du ha?» spurte jeg og så på Chloe. «Biff» sa hun og smilte. Jeg nikket og fikk en kelner bort til bordet. «Hva skal dere ha?» spurte han og smilte til oss. «En nummer 26, en nummer 34 og to cola» sa jeg og smilte. Han skrev ned på en blokk. «Noe mer?» spurte han og smilte til oss. «Nei» sa jeg og han gikk.

Chloe så på meg. «Hva?» spurte jeg og så rart på henne. «Du ser egentlig ganske bra ut» sa hun. «Og det fant du ikke ut før nå?» spurte jeg og latet som jeg var lei meg. «Nei, har ikke tenkt noe på det» lo hun. «Og hvorfor tenkte du på det nå om jeg tør spørre?» spurte jeg. «Fordi han kelneren var stygg» sa hun og jeg lo. «Så du fant ut at jeg er sykt sexy siden en random dude var stygg?» spurte jeg og lo. Hun nikket. «Har jeg noen gang sagt at du er sær?» spurte jeg og lo. «Er jeg ikke» sa hun og ordnet furteleppe. «Neida, babe» sa jeg og lo.

 

Vi fikk maten vår og begynte å spise. «Hva er klokken?» spurte Chloe da vi hadde spist ferdig og sittet og snakket en liten stund. Jeg tok opp mobilen og så hva klokken var. «Snart 5» sa jeg. «Vi må dra da» sa hun og fikk en kelner bort. «Regningen» sa hun og kelneren tok fatene våre og gikk. «Hvor i Italia skal du?» spurte jeg. «Hvorfor skal du vite det?» spurte hun og lo. «Bare lurer» lo jeg. «Okei» sa hun. «Og jeg skal til Roma» sa hun like etterpå og smilte.


Sorry for sen del, men jeg har øvet til en prøve jeg har i morgen. Jeg må kunne alle landene, hovedstedene og havene i europa.. Ønsk meg lykke til! I need it.
Det kommer ikke flere deler idag siden jeg må øve mere.
Og kanskje det kommer en del i morgen, men jeg lover ingenting. Jeg får besøk av en venninne som skal på "ferie" så jeg skal være med henne i hele morgen. Men jeg har høstferie torsdag og fredag så skal prøve å legge ut mange deler hvis jeg klarer å stå opp :)

- Andrine

Before I die #12Han løftet meg opp og dyttet meg mot dusjveggen. Jeg kjente han kom hardt inn i meg. Hvorfor måtte det være så deilig? Han gikk hardt inn og ut helt til vi kom. Jeg kom litt før han siden han hadde fått meg kåt før vi begynte. Jeg var sikker på at han gjorde det med vilje kun for at jeg skulle ville ha sex med han. Han turte vel ikke tvinge meg med tanke på Jason. Han gikk ut av meg og slapp meg ned. Vi dusjet ferdig og gikk og ordnet oss.

 

«Hva skal du i Italia?» spurte Justin mens vi sto i heisen. «Det samme som her» sa jeg og smilte. «Turist?» spurte han og lo. Jeg nikket. «Kan ikke jeg være med deg?» spurte han. «Nei, jeg liker best å være alene på ferie» sa jeg og lo. «Du vet at de fleste drar på ferie med familie, venner, eller hvem som helst. Ingen drar alene» lo han. «Jeg drar alene» sa jeg. «Du trenger ikke å dra alene, jeg kan bli med deg» sa han. «Nei, jeg vil dra alene» sa jeg og la trykk på vil. Han ristet svakt på hodet og lo.

Justins synspunkt
«Hvor skal vi spise?» spurte Chloe da vi kom ut av heisen. «Vi kan gå bortover til vi finner en cafe som ser bra ut?» spurte jeg. «Okei» sa hun og begynte å gå. Jeg småsprang for å nå henne igjen. Vi gikk inn på en ganske koselig cafe. «Jeg skal ha en kyllingsalat og kaffe mocca» sa Chloe og gikk bort til et bord. Jeg gikk til kassen og bestilte det hun skulle ha og det jeg skulle ha før jeg gikk tilbake til Chloe og ventet på maten.

 

Vi fikk maten vår etter en liten stund og begynte å spise. Vi snakket om forskjellige normale og ikke fult så normale ting mens vi spiste. «Når drar du?» spurte jeg etter en liten stund med stillhet. «Klokken 8» sa hun og smilte. «Hva skal du gjøre videre i livet ditt?» spurte jeg. «Jeg vet ikke, jeg har lyst å oppleve verdenen så skal jeg begynne å jobbe» sa hun og smilte. «Enn du?» spurte hun like etterpå. «Jeg vet ikke» sa jeg og trakk på skuldrene. Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre videre av livet mitt. Hun nikket.

«Skal vi gå?» spurte jeg da vi var ferdig å spise. «Ja, hva skal vi gjøre?» spurte hun og reiste seg opp. Jeg tenkte litt. Hva var det å finne på? Jeg ville jo gjøre noe som kom i smak for henne. «Shopping?» spurte jeg. «Sikker?» spurte hun og lo. «Hvorfor skulle jeg ikke det?» spurte jeg og tok armen min rundt skuldrene hennes. «Fordi ingen gutter vil shoppe med en jente» lo hun. «Du har rett der, men du er ikke i Paris hver dag» sa jeg. «Greit da» lo hun.

 

Vi gikk en liten stund før vi kom frem til flere butikker. «Vi går inn her» sa jeg etter en stund med bare gåing i jentebutikker. Jeg dro henne med inn på en guttebutikk for å se om jeg fant noe. «Dette hadde kledd deg» sa Chloe og holdt frem en genser, en bukse og en caps. Jeg så på det. «Prøv det» sa hun og la det i hendene mine og dyttet meg inn på prøverommet. «Kom ut når du er ferdig, jeg vil se» sa hun og jeg lo. Jeg kledde av meg klærne mine og på meg det hun fant. Jeg gikk ut til henne. «Hva synes du?» spurte jeg og så på henne. «Ikke verst» sa hun. 


Hvis noen vil snakke med meg så kommenter KIKen eller skypen din så legger jeg deg til :) Jeg biter ikke

- Andrine

Before I die #11 lang del«Hva skjer?» spurte Justin forvirret. «Blikket ditt» sa jeg og fortsatte å le. Jeg så kelneren kom bort til oss så jeg prøvde å skjerpe meg litt. «Her er regningen» sa kelneren og ga den til Justin før han begynte å se på meg igjen. Justin betalte fort før han reiste seg. Jeg reiste meg også og ga Justin jakken sin. «Bare ha den» sa han og smilte til meg. Jeg nikket og kledde den på meg. «Ring meg» sa kelneren lavt og ga meg en lapp like før jeg og Justin gikk.

 

«Lyst å gi denne også bort?» spurte jeg da vi kom ut og ga Justin lappen jeg fikk fra kelneren. Han var sikkert en ekkel pervers dude som var desperat etter sex. «Hei sexy» halv ropte Justin til ei jente som gikk lengre bort. «Ring meg?» spurte han flørtende og ga henne en av lappene. Han blunket til henne før han løp bort til meg. «Her» sa han og ga meg lappen han fikk. «Gi den til han» sa han og så bort på en på vår alder litt lengre bort. «Han var stygg» sa jeg og så meg rundt. «Jeg gir den til han» sa jeg og så andre veien. Justin bare lo mens jeg gikk bort til han.

«Hei babe» sa jeg og gikk bort til han. Han så forvirret på meg. «Lyst å finne på noe en gang?» spurte jeg flørtende. «Hvem er du?» spurte han forvirret. «Finner du ut hvis du ringer meg for å finne på noe» sa jeg og ga han lappen med nummeret til hun kelneren og gikk bort mot Justin. «Sånn» sa jeg og vi gikk bortover. Justin tok armen sin rundt skuldrene mine. «Du fryser» sa han og klemte meg inn i siden på han. «No shit» lo jeg. «Vi er snart på hotellet, da kan jeg varme deg» sa han. Kun jeg som tenkte perverst på det?

 

Vi kom frem til hotellet og gikk inn på rommet mitt. Eller jeg gikk inn på rommet mitt og Justin nektet å gå til sitt. «Jeg skal dusje, bare se på tv eller noe» sa hun og gikk bort til badet. «Får ikke jeg være med?» spurte jeg og ordnet furteleppe og valpeøyne. Ingen sa nei til meg da. Hun snudde seg rundt. «Nei» sa hun. «Vær så snill» sa jeg så søtt jeg klarte. «Det der virker ikke på meg» lo hun. Jeg ordnet enda mer furteleppe og gikk bort til henne. «Ikke prøv deg, du får kose deg på rommet» lo hun og lukket døren og låste den.

Jeg gikk bort til kofferten hennes for å se om hun hadde noe jeg kunne låse opp døren med. Jeg ga opp og gikk til sengen for å se på tv. Mobilen hennes lå der så jeg tok den opp og så gjennom den. Hun hadde ingenting privat på den. Jeg la den fra meg og så på tven. Ingenting interessant så jeg la meg ned for å sove. Jeg kom på at Chloe ikke hadde tatt med seg klær så hvis jeg latet som om jeg sov da hun kom ut så kanskje hun kom til å skifte her.

 

Hun kom ut med et håndkle rundt seg. Det dekket akkurat rumpen hennes. Hun sto med ryggen til og så ned i kofferten etter noe klær så jeg tok sjansen og gikk bort til henne. Jeg tok armene mine rundt henne og løsnet håndkleet. Hun snudde seg fort rundt og tok opp håndkleet, men jeg holdt det. «Kåte gris» sa hun og tok en t-skjorte fra kofferten over hodet. «Jeg likte deg bedre uten» sa jeg flørtende og tok hendene mine nedover ryggen hennes og stoppet på kanten av t-skjorten.

«Ikke prøv deg, jeg skal opp tidlig i morgen» sa hun og fjernet hendene mine. «Hva skal du?» spurte jeg nysgjerrig. Hun gikk mot sengen så jeg fulgte etter henne. «Italia, jeg drar på kvelden, men jeg vil ha med meg mest mulig av Paris» sa hun og la seg ned under dyna. Jeg kledde av meg klærne mine så jeg bare hadde på meg bokseren og la meg ved siden av henne. Jeg tok ene hånda mi rundt midjen hennes. Jeg følte på meg at jeg kom til å få Jason på nakken hvis jeg gjorde noe med henne.

 

Chloes synspunkt
Jeg våknet av solen som skinte meg i øynene. Jeg strakk meg etter mobilen min og så at klokken var 10 så jeg sto opp. Justin lagde en lyd og tok et bedre tak rundt meg. «Justin» sa jeg og dyttet i han. «Hmm» sa han. «Flytt deg» sa jeg og dyttet i han. «Nei» sa han og tok et enda bedre tak rundt meg. «Justin, jeg vil ikke sove» sa jeg oppgitt. «Jeg vil» sa han. «Så sov da» sa jeg. «Du og» sa han. «Hva heter du til etternavn?» spurte jeg. «Jeg har sagt det» sa han. «Ser det ut som jeg husker det?» spurte jeg. «Nei» sa han og lo. «Stygg du» sa jeg og dyttet i han.

Kanskje litt for hardt med tanke på at han endte på gulvet. Ups. «Går det bra?» spurte jeg og begynte å le. Han reiste seg opp og så surt på meg. Han gikk mot meg så jeg satt meg lengre bak i sengen. Jeg stoppet da jeg traff veggen. Justin begynte og kysset meg på nakken og jeg kjente ene hånden hans gikk mellom føttene mine. «Du vet at du glemte undertøy i går?» hvisket han flørtende i øret mitt og like etterpå kjente jeg fingrene hans inni meg. Jeg stønnet. «Liker du det?» hvisket han og bet svakt i øreflippen min før han begynte å kysse meg i nakken igjen. Han fortsatte helt til jeg nesten kom, da sluttet han.

Han reiste seg opp og gikk til badet. «Justin» ropte jeg. Han lo bare og låste badedøren. Jeg gikk bort til kofferten for å finne noe å låse opp med, jeg fant noe nesten med en gang. Jeg kledde av meg t-skjorten og gikk bort til badedøren, låste den opp og gikk inn. Justin sto i dusjen så jeg gikk inn til han. Jeg tok hendene mine rundt han og kysset han svakt i nakken. Han snudde seg rundt og så flørtende på meg. «Kåt?» spurte han ertende og la hendene sine på rumpen min. Jeg nikket og han lo.


Jeg blir mer motivert til å skrive når dere skriver mer enn bare "mer" i kommentarene. Skriv hva dere liker med historien, hva dere ikke liker, hva der synes burde skje, noe dere lurer på, hva som helst egentlig :) Det tar dere max. 3 min å skrive en kommentar med litt mer enn bare "mer" og det tar meg en god stund å skrive en del, finne bilder og legge ut ;)

- Andrine

Before I die #10Ikke glem å søke som gjesteblogger hos Jbheartstory, min andre blogg! Jeg velger hvem som skal bli imorgen når jeg kommer hjem fra skolen.
Dere finner innlegget HER :) 

Justins synspunkt
Chloe og Jason kom mot meg hånd i hånd. Hun smilte mens han, ja.. For å si det kort. Hvis blikk kunne drepe hadde jeg vært mer enn død akkurat nå. Jeg smilte usikkert, redd for å få en på tryne av Jason. «Kan ikke vi dra en plass å spise?» spurte hun og så på meg. «Ja, skal du være med?» spurte jeg og så på Jason. «Nei, har noe jeg må gjøre» sa han og så bak meg. Jeg nikket. «Skal vi dra da?» spurte Chloe og så på meg. «Ja» sa jeg og nikket. Hun ga Jason en klem også gikk vi.

 

«Hvor skal vi spise?» spurte jeg da vi kom ned. Jeg så bort på Chloe som gikk ved siden av meg. Hun skalv, stakkar. Jeg tok av meg jakken og tok den over henne. «Du blir å fryse» sa hun mens hun hakket tenner og skulle til å gi den tilbake til meg. «Neida, du fryser mere» sa jeg og tok armen min rundt henne for å varme henne. Hun la hodet sitt på skulderen min og vi gikk bortover gaten mot en restaurant vi kunne spise på. Folk trodde sikkert at vi var sammen, eller noe.

«Vi spiser her» sa Chloe og gikk inn til en ganske fin restaurant. «Bord til to» sa jeg til kelneren. «Følg meg» sa han og gikk bortover. Vi fulgte etter, jeg hadde flyttet armen min fra skuldrene til Chloe og ned til midjen. Det så ikke ut som hun brydde seg så jeg lot den være der til vi kom bort til bordet. Kelneren hadde lagt frem menyer til oss. Vi satte oss ned og så gjennom menyene. Jeg var egentlig ikke så veldig sulten, men det fikk bare gå. Hvis jeg sa noe så kom sikkert Chloe til å insistere på at vi kjøpte noe enkelt til henne og gikk tilbake til hotellet eller noe og jeg ville være med henne. Jeg hadde bare kjent henne i 1-2 dager og ville bare være med henne.

 

«Hva skal du ha?» spurte jeg da Chloe la menyen fra seg. «Nummer 27» sa hun og smilte. Jeg så på den. Biff med chips, enkelt, men godt. Jeg la fra meg menyen min og fikk en kelner bort. «Hva skal dere ha?» spurte hun og så på oss, eller meg. «To nummer 27, en sprite og..» sa jeg og så bort på Chloe. «En cola» sa hun og smilte. Damen skrev det ned. «Noe mer?» spurte hun og så kort bort på Chloe før hun så på meg. «Nei» sa jeg og ristet på hodet. Hun nikket og gikk. «Jeg tror hun er keen på deg» lo Chloe og så etter henne. «Synd for henne» sa jeg og lo. «Hvis hun ikke så det så har jeg allerede en date» sa jeg like etterpå. «Og hvem sa dette var en date?» sa Chloe. «Jeg» sa jeg og hun lo.

Chloes synspunkt
Vi fikk maten vår etter en liten stund og det var hun jenten som så sånn på Justin. Hun så enda mer på han nå og hun ga han en lapp. Han skulle til å åpne den, men jeg tok den ut av hendene hans før han rakk å gjøre det. «Call me maybe *random nummer* xx Alyssa» leste jeg høyt. «Få den» sa jeg. «Har du plan om å ringe henne?» spurte jeg ertende. «Ikke faen, jeg skal gi den bort» sa han og lo. «Du vet at det er slemt» sa jeg og så seriøst på han. «Når begynte du å bli snill miss McCann?» spurte han og lo. «Hysj» sa jeg. Jeg ga han lappen og vi begynte å spise.

 

Vi spiste ferdig mens vi snakket om mye forskjellig. Det ble aldri en klein stillhet mellom oss. Jeg hatet når man må anstrenge seg for å finne noe å snakke om. «Skal vi dra?» spurte Justin. «Ja, jeg begynner å bli trett» sa jeg og gjespet. Han fikk kelneren bort, det var han som slapp oss inn. Og han så nesten bare på meg. «Kan vi få regningen?» spurte Justin og fikk kelneren ut av transen sin. Justin så litt irritert ut, just saying. «Ja, kommer snart» sa kelneren og så på meg før han gikk for å hente den. Jeg begynte å le med en gang.


Jeg skal prøve å få skrevet en del til ikveld hvis dere kommenterer mye :D Eller hvis mange kommenterer*

- Andrine 

Before I die #9Hei :)
Jeg er desperat etter en ny gjesteblogger på bloggen min så hvis du vil blogge historie så gjerne søk der! Link til innlegget her :) 

Noen kremtet bak oss så jeg snudde meg fort rundt. Der sto Jason og så fra meg til Justin så til meg igjen. «Ehm» sa jeg nervøst og gikk bakover. Jason hadde en ting for å hate gutter jeg var sammen med, enten vi var venner eller ikke. Jason fulgte etter og Justin sto der han var forvirret. Hjelp meg da faens unge. «Hva holdt dere på med?» spurte Jason da jeg traff en vegg, eller noe lignende. «Ikke noe» sa jeg da han kom bort til meg. Han stilte seg foran meg og tok hendene sine på siden av meg så jeg ikke kom meg unna. Fuck han. «Ikke prøv deg» sa han. «Vi gjorde ingenting» sa jeg. «Jeg så dere» sa han surt. «Så hva?» spurte jeg forvirret. «Alt fra da dere kom opp hit» sa han. «Der så ikke akkurat ut som ingenting» sa han.

Jasons synspunkt
Jeg så på Chloe, hun var redd som faen. Sannheten var at jeg bare så da jeg kom, men hun stivnet da jeg sa jeg hadde sett alt. «Vil du fortelle meg hva som skjedde eller må jeg si det til deg» sa jeg. «Han sa jeg så nydelig ut og han kysset meg. Jeg kysset ikke han, ikke faen om jeg gjør det» sa hun. Hun stammet den første setningen og sa den andre veldig fort. Jeg nikket. Var han virkelig så dum at han gikk etter kusina(?) til Jason McCann? Det var flere som hadde prøvd seg på henne før, og de hadde vansker for å gjøre forskjellige ting etterpå for å si det enkelt.

«Hvorfor tror jeg ikke på deg?» spurte jeg. «Jeg sier jo sannheten, han sa jeg var nydelig så kysset han meg» sa hun. «Jeg vet det, men det med at du aldri kommer til å kysse han tilbake tror jeg ikke på» sa han. Hun så litt redd ut. Hva faen har skjedd mellom dem? «Hva skjer mellom dere to?» spurte jeg surt. Hun var som en søster for meg. Hun var søsteren min. Det var bare oss to igjen, vi hadde ingen andre. «Ingenting» sa hun fort. «Må jeg virkelig spørre han?» spurte jeg surt og gikk enda nærmere henne. Hun viste hva som kom til å skje hvis jeg spurte han. Hun ristet på hodet. «Vi hadde sex» hvisket hun og så ned. «Dere hva?» nesten ropte jeg.

 

Jeg skulle til å gå bort til Justin, men hun holdt meg igjen. «Ikke» sa hun. «Jeg var like mye med på det» sa hun. Jeg så at hun løy, jeg viste hun løy. Det var heletiden gutten som prøvde seg på henne og svak som hun var ga hun etter. Hun orket ikke si nei. «Greit» sa jeg surt. Jeg hadde akkurat fått henne tilbake, jeg ville ikke ødelegge det med å slå han ned. Jeg tok armene mine rundt henne og klemte henne. Hun klemte fort tilbake.

Chloes synspunkt
Jeg og Jason sto en stund og klemte hverandre. Jeg viste at han bare var redd for meg. Alle storebrødre var overbeskyttende. Og ja, han var storebroren min. Han hadde alltid vært det. Før da vi var små, så var vi uatskillelige. Det var flere som trodde vi var småkjærester siden vi hele tiden var sammen, holdt hender, klemte og til og med kysset noen ganger. Jeg måtte smile av tanken på det. Jason var en stor del av livet mitt. Alle guttene holdt seg unna meg, på grunn av han. Han var den overbeskyttende storebroren som ikke nølte med å slå til noen.

 

Jeg trakk meg fra Jason og så meg rundt etter Justin. Jeg hadde på en måte, kanskje glemt av at jeg var her sammen med han. Ehe.. «Jeg går tilbake til Justin» sa jeg og smilte til Jason da jeg så han. «Jeg blir med» sa han og kysset meg på hodet. Han flettet fingrene sine i mine og vi gikk bortover til Justin. Som sagt. Vi brukte å holde hender, og sånt hele tiden før så det var helt normalt for oss. 


Hva synes dere om historien?

- Andrine

Before I die #8Justins synspunkt
Jeg gikk ut av heisen og gjennom gangen til jeg kom til Chloe sitt rom. Jeg banket på og etter en liten stund kom hun ut, jeg tror jeg vekket henne. Jaja, hun kunne ikke sove hele dagen heller. «Hei søta» sa jeg og kysset henne kjapt på kinnet før jeg gikk inn på rommet hennes og satte meg ned i senga hennes. «Bare kom inn» sa hun og lukket døren før hun la seg ned i sengen. «Jeg har med mat» sa jeg og hun satte seg opp med en gang. Jeg ga henne maten jeg hadde kjøpt til henne og vi begynte å spise mens vi snakket om litt forskjellig.

 

«Hva skal du i dag?» spurte jeg mens vi bare lå i senga og gjorde ingenting. «Tenkte å se meg litt rundt og kanskje høre med Jason om han joinet Eiffeltårnet, men han er visst opptatt» sa hun mens hun leste noe på mobilen sin. «Hvordan vet du det?» spurte jeg og så rart på henne. Hun ga meg mobilen sin. «Hus ranet og brent ned. Politiet vet muligens hvem som står bak det, men må undersøke litt før de kan si seg sikker» leste jeg høyt. «Jason?» spurte jeg og hintet til om det var han. «Hvem ellers?» lo hun og tok mobilen sin fra meg. Jeg nikket.

«Jeg kan joine Eiffeltårnet hvis du vil ha meg med» sa jeg og smilte til henne. «Det er en date» sa hun og reiste seg opp. «Drar vi nå?» spurte jeg og satte meg opp. «Ja, jeg skal dra i en t-skjorte, håret til alle kanter og ikke noe sminke» sa hun ironisk og gikk inn på badet. Jeg satte meg bedre til rette i sengen og sjekket facebook, twitter og sånne ting mens jeg ventet på at Chloe skulle bli ferdig på badet. Hun var jente så det kom sikkert til å ta sin tid.

  

Chloes synspunkt
Jeg gikk ut av badet ferdig dusjet og ferdig ordnet, manglet bare å kle på meg. Smarte meg hadde så klart glemt å ta med klær inn på badet. Jeg gikk ut med bare et håndkle rundt meg og fant frem noen klær og undertøy før jeg gikk inn på badet og skiftet. «Klar?» spurte jeg Justin da jeg kom ut igjen. Han så opp fra mobilen og nikket. Vi gikk ut av hotellet og mot Eiffeltårnet, som heldigvis ikke var langt unna.

«Hvor bor du?» spurte jeg Justin mens vi gikk. Jeg visste jo ingenting om han utenom at han het Justin. «Los Angeles, men skal flytte snart» sa han og smilte. «Hvor?» spurte jeg nysgjerrig. «Jeg er ikke sikker enda, men jeg vil flytte en annen plass» sa han. «Hvorfor?» spurte jeg. «Lei av det samme gamle» sa han. «Hvor gammel er du?» spurte jeg. «19, som sagt» sa han og lo. «Når sa du det?» spurte jeg forvirret. «På flyet» lo han. «Oja» sa jeg og så ned i bakken. «Hva fikk du med deg på flyet egentlig?» spurte han ertende. «At du var sick irriterende» sa jeg og smilte søtt. «Takk» sa han kort og latet som om han ble fornærmet.

Vi gikk resten av veien i stillhet. Ingen av oss visste hva vi skulle snakke om. Vi kom til toppen av Eiffeltårnet. Jeg hadde aldri sett noe så vakkert i hele mitt liv. «Wow» sa jeg og så meg rundt. «Du ja» hvisket Justin i øret mitt bakfra før han tok armene sine rundt midjen min. Jeg snudde meg rundt og så forvirret på han. «Du er nydelig Chloe» sa han og kysset meg kjapt på leppene. Jeg rødmet svakt, jeg gjorde alltid det når jeg fikk komplimenter. «Og ikke tro det er noe jeg sier for å si det, du er det» sa han.


- Andrine

Before I die #7Vi dro hjem etter en stund med ganske mye stillhet. «Når tar vi daten vår på Eiffeltårnet?» spurte Jason og la armen sin rundt skuldrene mine. Justin og Lucas gikk ved siden av meg og snakket om gutteting. De kom overraskende godt overens. Med en gang Jason spurte om det så, så de bort på oss. «Uansett for meg, bare det er før fredag» sa jeg og smilte til han. «Hva skjer da?» spurte han. «Italia» sa jeg og smilte stort. «Jeg vil også dra» sa han og ordnet furteleppe. «Synd det der» lo jeg.

 

«Ses i morgen?» spurte jeg da vi kom til hotellet mitt. «Ofc, babe» smilte Jason og kysset meg på kinnet. «Hade, elsker deg» sa han og begynte å gå videre. «Hade, elsker deg også» sa jeg etter han og snudde meg mot de andre to. «Hade Lucas» sa jeg og smilte svakt. «Hade» sa han og smilte smått han også. Jeg tok hånden til Justin etter de hadde tatt en handshake og sagt hade så jeg kunne komme meg inn på rommet. Jeg ville sove.

«Han var jo sick fet» sa Justin glad da vi kom inn i heisen. «Veldig» sa jeg sarkastisk. «Hva har du imot han?» spurte han og stilte seg foran meg med armene sine rundt midjen min og så meg inn i øynene. «Vi er bare to helt forskjellige personer» sa jeg. «Hvordan forskjellig?» spurte han. «Jeg er en McCann og han er en Carter» sa jeg. «Hva vil det si å være en Carter?» spurte Justin. «Det er etternavnet hans, men alle i slekten hans er likedan» sa jeg. «De gjør aldri noe galt, drikker ikke, jomfru, ja du skjønner» sa jeg. «Jeg trodde han hadde sex med bestevenninnen din» sa Justin forvirret. «Nei, var bare et rykte» lo jeg. «Stakkar han» sa Justin. «Ikke egentlig» sa jeg og heisen stoppet. Endelig. «Natta» sa jeg og gikk inn på rommet mitt.

 

Jasons synspunkt
Jeg gikk hjem til hotellet jeg og Jake bodde på. Han hadde sikker trekant eller noe sånt med noen randome jenter fra en klubb. Jeg var også sånn, men følte ikke for å gjøre noe annet enn å legge meg for å sove nå. Jeg måtte opp tidlig for å dra til Andre. Han hadde et oppdrag, jeg trengte penger, derfor var jeg i Paris. Jeg gikk inn på badet og ordnet meg kjapt før jeg gikk inn på rommet mitt, kledde av meg og la meg i senga for å sove.

Jeg våknet av vekkerklokken og sto opp med en gang. Det eneste som fikk meg opp 5 på morgenen/natten var tanken på alle pengene. Jeg var ganske rik siden jeg tjente sykt bra på alle oppdragene jeg var på også var mamma, pappa og Alex død så jeg hadde arvet en god del penger fra dem. Jeg ordnet meg kjapt og gikk bort til Andre. Han bodde ikke langt unna hotellet. Jeg tok opp mobilen for å se om noe spesielt skjedde i verden. Ja, jeg leste aviser og sånt.

Jeg gikk inn i huset til Andre og gjengen hans satt rundt bordet og snakket om hva som skulle skje i dag. «McCann» ropte Dan og reiste seg opp. Vi tok en typisk guttehandshake og satte oss ned på hver sin stol. «McCann er du klar?» spurte Andre og ga meg noen ark. «Hvis jeg ikke var det så hadde jeg ikke møtt opp» sa jeg og så fort gjennom arkene. Det var ingenting spesielt på dem, jeg trengte dem til cover for å komme meg inn.


Hva synes dere om historien så langt?

Og jeg elsker når dere skriver mer enn bare "mer" *hint hint* :)

- Andrine

Before I die #6«Hvor lenge har dere holdt på?» spurte Lucas med en gang da Chloe var kommet bort til kassen. «Noen dager» sa jeg. «Hva gjør dere her?» spurte han. «Ferie, hva ellers?» sa jeg og lo litt. Han trakk svakt på skuldrene. «Enn du?» spurte jeg. «Besøker en kompis» sa han. Det ble en liten stillhet. Ikke kleint i det heletatt. Merk ironien. «Hvordan møttes dere?» spurte han da Chloe kom bort til bordet. Takk gud, jeg ante ikke hvordan vi møttes. Eller vi møttes jo på flyet, men vi løy jo om alt her. «Fest» sa Chloe og satte seg ned ved siden av meg. «Når?» spurte Lucas. «Den der du ikke kunne komme på hos Henrik for noen måneder siden» sa hun. Han nikket. Som sagt. Ikke kleint i det heletatt.

Chloes synspunkt
Vi satt og spiste mens det var klein stillhet, men hva var ikke kleint med å møte eksen sin som man fikk betalt for å være sammen med, sammen med en random dude du møtte på flyet. Mobilen min ringte. «Jeg må ta denne» sa jeg og gikk bort til doene. «Hei» sa jeg. «Hei babe» sa Jason glad. «Hva skjer?» spurte han like etterpå. «Er på starbucks med Lucas og en fra flyet, enn der?» spurte jeg. «Kjeder meg, Jake sviktet meg» furtet han. «Kom hit da, det er jævlig kleint her» sa jeg. «Greit, jeg kommer» sa han. «Fint, starbucks med *random hotell*» sa jeg og la på. Jeg så meg fort i speilet før jeg gikk tilbake til Justin og Lucas.

«Hvem var det?» spurte Justin og kysset meg kjapt på kinnet. «Jason» sa jeg og smilte. Jeg så kjapt bort på Lucas. Han hatet Jason. «Hva snakket dere om?» spurte jeg og så fra Justin til Lucas og til Justin igjen. «Ikke så mye» sa Justin og smilte. Jeg nikket og ventet på at Jason skulle komme. Justin og Lucas snakket om typiske gutteting som jeg ikke kunne interessert meg mindre om. Hva brydde seg om biler og sånne ting?

Jeg så Jason komme mot oss og jeg begynte å smile med en gang. «Hei sexy» sa han og satte seg ned over meg, ved siden av Lucas. «Hei du» sa jeg og smilte. «Jason» sa han og nikket til Justin. «Justin» sa Justin og så på Jason. Lucas så surt på Jason og Jason overså han. «Er det noe galt mellom dere to?» spurte Justin og så fra Jason til Lucas. «Nei, vi er bestevenner» sa Jason kort og tok maten min til seg for å spise opp. «Bare ta» sa jeg og han nikket. «Jeg ser det» sa Justin. Jason tok armen sin rundt skuldrene til Lucas. «Yo bro, whats up?» sa han og faket glad til Lucas. «Supert, enn der kompis?» sa Lucas glad, like falskt som Jason.Sorry for kort, sen del, uten bilder, men jeg har vært opptatt i hele dag.. :/

- Andrine

Before I die #5Han reiste seg opp og kom mot meg. «Hva vil du?» spurte jeg irritert. «Deg» hvisket han flørtende i øret mitt. «Meg» hvisket han i det andre øret mitt. «Senga» sa han og kysset meg kjapt på munnen. «Nå» sa han like etterpå og løftet meg opp før han la meg ned i senga med seg over meg. Han lente seg ned mot leppene mine og kysset meg hardt. Jeg var uheldigvis ganske svak når det gjaldt sex og sånne ting, så Justin hadde en fordel der.

Vi kledde av oss mens vi klinte og etter en liten stund lå vi nakne i sengen. «Kondom» sa jeg mellom kyssene da jeg skjønte at Justin var på tur til å gå inn i meg. Han nikket og lente seg over sengekanten og tok opp buksene. Han tok en kondom ut av lommene og tredde den på kuken sin før han kom inn i meg. Vi stønnet ganske så mye begge to mens han gikk hardt inn og ut av meg. Det var like før jeg kom da mobilen min ringte. «Fortsett» stønnet jeg. Jeg ringte heller opp igjen, jeg avbrøt aldri sex, uansett hvem og hvor. Vi kom og Justin la seg andpusten ved siden av meg.

«Dårlig trent?» lo jeg og reiste meg opp. Jeg tok Justin sin t-skjorte og en g-streng på meg før jeg gikk bort til mobilen min for å se hvem som ringte meg. «Hvem var det?» spurte Justin nysgjerrig. «En kompis» sa jeg kort og gikk ut på verandaen så ikke Justin skulle høre når jeg snakket i mobilen. «Hva holdt du på med?» spurte Lucas ertende. «Ikke noe, hva vil du?» spurte jeg surt. «Jeg vet du vil ha meg babe» lo han. «Ikke faen, hva er det du vil?» sa jeg. «Ble du så lei deg?» spurte han ertende. «Nei, jeg har funnet noen andre» sa jeg. «Bevis det» sa han. «Du kan få snakke med han» sa jeg og smilte lurt til meg selv.

 

Jeg så ned gaten da jeg plutselig så han. «Hvor er du?» spurte jeg og smilte lurt. «Paris, hvordan det?» sa han og gikk bortover. «Vi kan møtes på starbucks like her borte om 10 min, jeg skal ta han med» sa jeg og la på før jeg gikk inn. «Kle på deg, vi skal møte eksen min» sa jeg og hev klærne han på han. «Jeg møtte deg akkurat og skal møte eksen din?» sa han og så overrasket på meg. «Ja, han tror ikke jeg har kommet meg over han» sa jeg og fant frem noen klær jeg kunne ha på meg. «Har du det da?» spurte han mens han kledde på seg. «Jeg fikk betalt for å være sammen med han. Så ja» sa jeg og tredde genseren over hodet mitt før jeg gikk inn på badet for å se at jeg så bra ut.

«Vi drar nå» sa jeg og dro Justin med meg ut døra og til heisen. «Vi holder på, møttes for noen måneder siden, har hatt sex, er på romantisk ferie sammen» begynte jeg og ramse opp fullt av ting så vi ikke sa helt forskjellige ting til Lucas. «Hvor lenge var dere sammen?» spurte han nysgjerrig mens vi gikk mot starbucks. «3-4 måneder» sa jeg. «Tror jeg» la jeg til like etterpå. «Tror du faktisk» lo han. «Hvorfor ble det slutt?» spurte han. «Han hadde sex med bestevennen min» sa jeg og smilte. «Hvorfor smilte du?» spurte han. «Siden jeg hadde lett etter en grunn til å slutte å snakke med begge og de ga meg en god en» sa jeg og smilte.

 

Justins synspunkt
Vi gikk inn døren på starbucks og Chloe tok tak i hånden min med en gang og gikk med meg på slep bortover til et bord der det satt en gutt med svart hår på vår alder. «Justin, Lucas. Lucas, Justin» sa hun fort før hun satte seg ned på en stol. «Hei» sa jeg og smilte til han og satte meg på stolen ved siden av Chloe. «Hva skal du ha?» spurte hun og tok opp mobilen. «Tacobaguette og sjokolade milkshake» sa jeg og smilte til henne. Hun nikket og gikk bort til kassen og lot meg være alene med Lucas.


- Andrine

Before I die #4«Ser du noe du liker?» spurte Jake bak meg og lo. «Må du passe på og ikke være for hardhendt» sa han like etterpå. «Jeg tror jeg kjenner henne» sa jeg og så mot bagasjebåndet. Kofferten min kom faktisk akkurat. Jeg tok den opp og så på henne igjen, da kjente jeg henne igjen. Det var Chloe. Jeg viste ikke om jeg skulle ta sjansen på å springe bort til henne eller om jeg skulle late som om jeg ikke kjente henne igjen. Nei, fuck it! «Pass på denne» sa jeg til Jake og sprang bort til Chloe og ga henne en stor klem. «Jeg har savnet deg» hvisket jeg i øret hennes. Hun klemte tilbake med en gang hun kjente igjen stemmen min. «Jeg har savnet deg også» hvisket hun.

«Hva skjer her?» spurte Jake forvirret bak meg. Jeg overså han. Jeg hadde ikke sett Chloe på flere år, jeg visste at foreldrene hennes hadde dødd så det var bare vi to igjen. «Hva gjør du her?» spurte jeg da jeg trakk meg fra henne. «Begynner på det vi hele tiden snakket om da vi var små» sa hun og smilte. Jeg så rart på henne. «Hva?» spurte jeg forvirret. «Oja» sa jeg like etterpå da jeg kom på hva. «Har du fortsatt listen din?» spurte jeg henne. «Nei, men jeg har ordnet ny» sa hun. «Hva gjør du her om jeg tør spørre?» sa hun og så på Jake som sto forvirret bak meg. «Andre trenger hjelp» sa jeg og lo. «Kos deg» lo hun.

Chloes synspunkt
Tilfeldig at jeg møtte Jason på flyplassen? Uansett hvor lite tilfeldig det virket, så var det, det. Jeg hadde savnet han noe sykt. Vi var uatskillelige da vi var små, men vi måtte flytte til New York. Jeg fikk meg egentlig aldri noen venner i NY. Pappa ga meg penger for å bli venn med eksen min og den gamle bestevennen min. Og siden jeg ble mer enn venn med begge så fikk jeg enda mer penger. Jeg hadde vansker med å bli kjent med nye folk siden jeg hele tiden var med Jason før.

 

Jeg kjente mobilen min ble tatt opp fra baklommen så jeg slo til hånda som refleks. «Au» sa Jason og holdt på hånda si. «Sorry, jeg viste ikke hvem du var» sa jeg unnskyldende og tok tak i hånda hans for å se på den. «Hva skal du med mobilen min egentlig?» spurte jeg like etterpå. «Ha nummeret ditt» sa han og gikk innpå mobilen og trykte på noe før jeg fikk den tilbake. «Jeg må dra nå, Andre venter» sa han. «Vi snakkes» sa han og ga meg en klem. «Ja, hade» sa jeg og klemte han tilbake. «Elsker deg» sa jeg like etterpå og slapp han. «Elsker deg også» smilte han før han og kompisen hans gikk.

Folk rundt meg så rart på meg, de så litt redd ut også. «Slutt og stirr» sa jeg spydig og begynte å gå mot der taxiene var. Jeg sa hvilket hotell jeg skulle på og han kjørte. Jeg gikk inn på mobilen min og så at jeg hadde fått en melding. «Snakkes babe, elsker deg» sto det. Jason og jeg hadde alltid kalt hverandre ting som kjærester kaller hverandre og vi oppførte oss som kjærester også. «Regner med en date på Eiffeltårnet. Elsker deg også» skrev jeg og sendte til han.

 

Jeg gikk inn på rommet og så meg rundt, ikke verst. «Hei babe» hvisket en passe mørk stemme i øret mitt like før noen armer kom rundt midjen min. Jeg snudde meg fort rundt og slo til den personen. «Takk for den» sa han og holdt seg på øyet mens han bøyde seg litt ned så jeg ikke klarte å se hvem det var. «Hvem faen er du?» spurte jeg. «Justin» sa han og stilte seg ordentlig og fjernet hånden. «Da så» sa jeg likegyldig og snudde meg rundt. «Jeg begynner å tro at du ikke liker meg» sa Justin og satte seg ned på senga mi. «Slapp av» sa jeg og tok opp mobilen. «Jeg gjør ikke det» sa jeg like etterpå.


- Andrine

Before I die #3«Justin Bieber» sa jeg og rakk hånden min mot henne mens jeg smilte. «Chloe McCann» sa hun og så rart på meg. Jeg stivnet da hun sa det. «Er du i slekt med Jason McCann?» spurte jeg og så skeptisk på henne. Hun nikket. «Han er fetteren min» sa hun. Jeg nikket svakt. «Hvor gammel er du?» spurte jeg for å skifte tema. Jason McCann var kjent over hele USA, eller kanskje til og med verden. Han var kriminell, ranet banker, bombet forskjellige ting, drepte folk og voldtok folk som vanlig. Jeg håpet hun ikke var likedan.

 

«Jeg er 18 år» sa hun. Burde ikke hun bli glad for at jeg orket å snakke til henne? Jeg var trossalt ikke stygg. «Jeg er 19 år» sa jeg og smilte. «Hva skal du i Paris? Dra med kjæreste, venner, familie?» spurte jeg. «Jeg vil utforske verden og jeg drar alene» sa hun. Jeg nikket. Det var nå hun skulle si at hun ikke hadde kjæreste, eller noe sånt så jeg visste om hun var singel eller ikke. Kanskje hun reagerte på det hvis jeg begynte å flørte med henne?

Chloes synspunkt
«Nevnte jeg at du hadde nydelige øyne?» spurte han gutten flørtende. Hvorfor kunne han ikke innse at jeg ikke var interessert? «Sikkert» sa jeg kort. Hva var det han ville meg? Han begynte å tenke, gikk ikke planen hans som han trodde? Synd. «Hvor bor du?» spurte han. «Gjett en gang» sa jeg oppgitt. «New york» sa han og jeg nikket. «Hvor lenge har du bodd der?» spurte han. «Kan ikke jeg spørre deg om et spørsmål nå?» spurte jeg. «Ja, så klart» sa han og smilte. «Hvorfor snakker du til meg?» spurte jeg surt.

 

Jeg var en McCann. Jeg trivdes best alene. Ble fort sur. Hadde stjålet litt av hvert før. Kunne ordne bomber. Var ikke jomfru. Og sist, men ikke mist, jeg hadde drept noen. Jeg var kanskje en jente, men jeg ville ikke anbefalt deg å undervurdere meg. Jeg hadde bodd i Las Vegas sammen med foreldrene mine, Jason og Alex. Tante og onkel hadde dødd da vi var små og Alex dødde tidligere i år. Jeg hadde bare Jason nå, men jeg ante ikke hvor han var, hva han holdt på med eller noe. Jeg skulle finne han etter jeg var ferdig med listen.

«Ehm.. Du virket snill» sa han og la trykk på virket. «Jaha» sa jeg. Kunne ikke vi bare lande snart? Så slapp jeg å være sammen med han fyren. Han gikk meg på nervene. Han gutten reiste seg og gikk bakover, sikkert på do eller noe. «Hei, jeg er Nate» sa han andre fyren og satte seg i setet ved siden av meg. Jeg sukket, kunne ingen la meg være? «Jeg er Chloe, stikk nå» sa jeg surt. «Jeg skal det, men jeg veddet med Justin om han klarte å få nummeret ditt og jeg trenger pengene så hvis du ikke ga det til han så er jeg evig takknemlig» sa han. «Ikke faen om han får nummeret mitt» sa jeg surt. Han smilte bare og satte seg tilbake i setet sitt.

 

Jasons synspunkt
«Jada Andre, jeg kommer snart» sa jeg irritert. «Og når er snart?» spurte han. «Når jeg har fått kofferten min og funnet en taxi» sa jeg og la på. Jeg orket ikke maset hans nå. Jeg så rundt meg for å se om jeg så Jake da blikket mitt stoppet på en jente. Hun sto sammen med en gutt som snakket i ett. Hun så ganske så irritert ut, kanskje ikke så rart med tanke på at munnen hans gikk i ett. Det var noe kjent med henne, men jeg klarte ikke å finne ut hva. Kanskje jeg hadde hatt sex med henne eller noe, jeg gikk for det. 


Hva synes dere om historien så langt?

- Andrine

Before I die #2Before I die

 1. Visit the Eiffel tower
 2. Eat Italian pizza in Italia
 3. Visit the Great Wall of China
 4. Kiss a random in the rain
 5. Hug a penguin
 6. Send a message in a bottle
 7. Kiss a random on new years eve
 8. Go to Africa
 9. Adopt a child
 10. Fall in love

Jeg strøk ut den siste siden jeg var forever alone og jeg elsket det. Hvorfor være knyttet til en person når man kan leve livet alene? Jeg elsket å være alene, ha tid for meg selv, ikke stresse med å måtte være med andre. Jeg var i et ganske seriøst forhold for 1 år siden, men jeg slo opp siden det ikke var noe for meg. Jeg passet ikke inn i forhold, jeg elsket å være singel og leve livet. Når man er i forhold er det hele tiden så mye drama, jeg hatet drama.

Jeg fant frem pcen min. Nå som jeg hadde ordnet listen så måtte jeg jo begynne på den. Den var ikke til pynt. Jeg bestilte en billett til Paris og til Roma noen dager etterpå. Det var ganske dyrt å reise dit så jeg tok begge samtidig. Jeg så på pcen. Nå var det gjort. Jeg hadde bestilt billett til Paris og Roma for å se Eiffeltårnet med egne øyne og spise ekte italiensk pizza i Italia.

 

Jeg småløp opp på rommet for å begynne å pakke. Jeg dro på kvelden neste dag, jeg gledet meg sykt. Jeg måtte pakke til 1 uke borte med litt varme klær, det var litt kaldere der enn her siden det var på begynnelsen på vinteren og det var kaldere i Europa enn i New York. Jeg pakket i flere timer før jeg ble ferdig. Bare det jeg trengte før jeg dro igjen. Jeg gikk sånn smått gjennom ting jeg trengte på nytt for å være sikker på at jeg hadde husket alt.

Jeg gikk inn på flyet. Tenk at jeg faktisk gjorde dette. Jeg hadde aldri vært en spontan person, jeg hadde hele tiden planlagt alt, men nå gjorde jeg det bare. Uten å tenke på noe. Jeg fant plassen min og satte meg ned. Heldigvis satt jeg inntil vinduet, jeg klarte ikke sitte i midten eller ytterst. Jeg satt å så ut av vinduet mens jeg ventet på at flyet skulle lette. Det kom to gutter og satte seg ved siden av meg like før flyet begynte å kjøre.

 

Justins synspunkt
«Jeg vedder på at du ikke tør å snakke til henne og spørre henne om nummeret hennes» sa Nathan, eller Nate som vi kaller han og smilte lurt. Jeg så surt på han. Han gjorde det kun siden jeg akkurat hadde slått opp med kjæresten min, eller eksen min. «Fuck you» sa jeg surt og snudde meg mot jenta. Hun så ut av vinduet mens hun hørte på musikk. Damn, hun var mildt sagt deilig. Jeg poket henne svakt i armen og hun snudde seg rundt. Hun tok ut ene øreproppen og så rart på meg. 


- Andrine

Before I die #1Jeg åpnet øynene sakte, men måtte lukke dem med en gang siden det var så lyst. Jeg hørte flere stemmer rundt meg så jeg prøvde å åpne øynene mine igjen. Jeg så meg rundt i rommet. Det var en del ukjente folk der. Jeg ante ikke hvem noen var. De hadde hvite frakker med navneskilt på. Jeg så meg rundt i rommet. Minnet om et sykehusrom. Da kom jeg på det. Hvor var mamma og pappa? «Her har du vann» sa en lyshåret dame og ga meg et glass. Jeg tok det imot og drakk litt. Det smakte spy så jeg satte glasset fra meg etter en slurk. «Hvor er mamma og pappa?» spurte jeg hest. «De døde» sa en gammel mann helt uten følelser. Hvorfor får sånne folk jobbe på sykehus? De gjør ikke akkurat det noe bedre. «Du var heldig, de døde med en gang» sa damen som ga meg vannet.

 

Jeg kjente jeg ikke ville gjøre noe. Hva skulle jeg gjøre da? Lille meg alene i verdenen. Jeg hadde ingen søsken, besteforeldrene mine var død, hadde ingen tanter eller onkler. Jeg slo opp med kjæresten min for 1 uke siden, siden han hadde sex med bestevenninnen min, så jeg snakker ikke med noen av dem. Det visste bare hvor falsk begge var. Men jeg var helt alene. Jeg hadde ingen.

1 uke senere
Jeg gikk inn i det store huset vårt. Alle minnene kom frem. Men en ting som gikk rundt i hodet mitt. Hva skulle jeg gjøre? Jeg hadde snakket med noen folk og de anbefalte at jeg solgte huset og skaffet meg en leilighet istedenfor. Jeg hadde arvet mye penger fra foreldrene mine siden de begge hadde jobber de tjente bra på så vi var ganske så rik. Jeg tenkte å gjøre ting jeg alltid hadde lyst til å gjøre, men ikke har hatt muligheten til. Men først så skulle jeg ordne meg et sted å bo.

 

Jeg gikk opp på rommet og fant frem macen min. Best å bli ferdig med det. Jeg så gjennom flere leiligheter før jeg fant en som var perfekt. Passe stor, var på den perfekte plassen. Jeg hadde alltid hatt lyst til å bo der. Jeg fant frem mobilen min og ringte nummeret som var på annonsen. Jeg håpet bare den ikke var solgt. Den var jo helt perfekt. Etter en liten stund svare en mann telefonen. «Hei, jeg ringer angående den annonsen på leiligheten» sa jeg. Vi snakket en liten stund og avtalte at jeg og en dame som skulle hjelpe meg med å finne meg en leilighet og selge huset skulle dra for å se på den i morgen. Jeg la meg for å sove.

Jeg våknet av meg selv neste morgen. Det var uvandt, siden mamma brukte hele tiden å vekke meg i 12 tiden så jeg ikke skulle sove bort hele dagen. Jeg strakk meg etter mobilen. Klokken var 2, så jeg hadde 1 time på meg før jeg skulle se på leiligheten. Jeg gikk på badet og dusjet og ordnet meg før jeg gikk ned på kjøkkenet og spiste frokost. Det ringte på døren så jeg tok den siste biten av brødskiven i munnen min og la fatet i vasken før jeg gikk bort for å se hvem det var. «Hei Chloe» sa Kate glad og ga meg en liten klem. «Hei Kate, jeg skal bare hente nøklene» sa jeg før jeg kjappet meg inn og hentet dem. Kate var hun som skulle bli med meg å se på leiligheten.

1 uke senere
Jeg hadde vært nær døden allerede så jeg visste at jeg kunne dø når som helst. Man har dessverre ikke flere liv sånn som i spill. Er man død så er man død. Jeg ville ikke dø uten å ha opplevd noe som helst. Hvor kjedelig hadde ikke det vært? Jeg elsket å gjøre ting så derfor ville jeg gjøre noe ut av livet mitt. Sette karrieren på vent. Jeg hadde alltid hatt lyst til å gjøre mange ting. Kanskje det var nå jeg skulle gjøre dem. Jeg fant frem ark og en penn og satte meg i sofaen før jeg begynte å skrive.


Hva tror dere hun har lyst å gjøre før hun dør?
Hva synes dere om starten?

- Andrine

GjestebloggerenHei :)

Meg
Jeg er den nye gjestebloggeren. Jeg heter Andrine, er 14 år og kommer fra Troms kommune. På fritiden henger jeg med venner og slapper av hjemme. Jeg holder ikke på med noen fritidsaktiviteter og vi har nesten aldri lekser så jeg tror jeg skal klare å holde bloggen ganske oppdatert. Jeg har en egen historieblogg og har gjesteblogget på flere andre før. Jeg blogger ikke på min egen for øyeblikket.

Historien
Jeg har begynt på en historie som heter "Beforie I die" og en Jason McCann historie. Jeg kommer til å legge ut Before I die her også hvis jeg blir fort ferdig med den så blir jeg å legge ut Jason McCann historien her også. 

Beforie I die handler om ei jente som har vært i ei bilulykke, den begynner da hun våkner fra koma. Foreldrene hennes døde i bilulykken så hun er alene. Hun kjøper seg en leilighet litt mer inni byen og selger huset hun bodde i sammen med foreldrene. Hun ordner seg en Before I die liste med 10 ting hun vil gjøre før hun dør. Justin kommer ikke inn i historien med en gang. 

Jeg håper dere blir å like historien min og kommenterer hva som er bra og dårlig. Jeg vil ha litt kritikk også siden da får jeg vite hva jeg må gjøre bedre.

- Andrine

NY GJESTEBLOGGER VALGT!Hei folkens, beklager for at det ikke har vært noen oppdateringer i det siste men har hadt mer enn nok å gjøre med skolen og sykdom. Noe jeg fikk gjort når det kom til bloggen var å finne en ny gjesteblogger: Andrine! Hun har blogget på flere historieblogger før og tror hun kommer til å ta godt vare på bloggen til jeg får skrevet ferdig min historie. Regner med at det kommer et innlegg i morgen når hun får svart på mailen min. Håper dere tar godt i mot henne. Kanskje det kommer noen imaginer fra meg innimellom fram til jeg starter for fult igjen :)

-RikkeVD

Imagine- Hello CupcakeFørst svar til Ingrid: Send inn en søknad så kan vi se. Er egentlig ikke så streng på det med at du må være flyt 14. Går bra om du blir det senere i år, er uansett bare to månder igjen;) Men send gjerne inn en søknad hvis du er innteresert ;)

Ta gjerne en titt innom denne bloggen ----> http://storiesforbeliebers.blogg.no/

Også sjekk ut dette innlegget hvis du enda ikke har gjort det ;) http://hokl.blogg.no/1347394237_sker_gjesteblogger_at.html

_________________________________________________________________________________________________________________

Gatene var mørke og det eneste om lyste opp var de svake gatelysene. For alt jeg vet så er det en morder rett bak meg. Sjansen er liten, men den er der. Luften var kjølig og ut av munnen min kom det frostrøyk, takk og pris for at jeg hadde tatt på meg den tykke anorakken min. Jeg hadde kommet til å fryst ihjel hadde det ikke vært for den. Det var ikke langt igjen til jeg var hjemme. Max femten minutter igjen. Jeg angrer fortsatt på at jeg ikke tok bilen, siden bussene ikke går så sent om kvelden. Jeg får prøve å huske på det til en annen gang.

Klokken nærmet seg tolv, men stemningen ute gav meg intrykk av noe helt annet. Det føltes som om klokken var langt på natt. Ingen biler var ute å kjørte, og alt som hørtes var skrittene mine som trasket seg vei på den harde bakken. Hadde det vært en lørdagskveld hadde det nok vært fult av liv, men sånn var det ikke. Istedet for en livlig lørdagskveld var det en kjedelig og mer trist tirsdag. Jobben hadde vært kjedelig, vel utenatt den siste timen:

Jeg var klar til å stenge bakeriet når døren bak meg ble revet opp og inn ramlet det en ung gutt. Kanskje på min alder. Han lukket fort døren og skled ned langs den. Det var noe kjent med han, men jeg klarte ikke å sette fingeren på den. Pusten hans var tung, tegn på at han hadde løpt. Det var to minutter på stengetid og vanlgivis bruker vi ikke å la folk være her så sent, men noe dypt inne i meg sa at jeg skulle la denne gutten være her. Bare tøye reglene litt.

"Unnskyld?" Gutten så opp på meg og smilte et sjenert smil. "Beklager, men det var første dør som var åpen" Jeg så rart på han. Første dør som var åpen? Hvorfor lette han etter dører som var åpen? For alt jeg vet kan han være en kjeltring på utkikk etter penger.

"Kan jeg hjelpe deg med noe?" Jeg tok motvillig et skritt mot han mens jeg strakte ut en hjelpende hånd. Gutten tok gladelig imot hånden min og dro seg selv opp fra det nyvaskede gulvet. "Beklager igjen, men jeg ble jaget så dette var letteste utvei" Jaget? Kanskje han er en kjeltring. "Hva vil du?" Stemmen min var skarp og spydig, noe han reagerte forundret på. Anisktet hans forandret seg så fort han forstod hva jeg hintet til.

"Ikke sånn.... Gud, nei. Jenter, jeg ble jaget av jenter"  Stemmen hans virket kjent, nå som jeg tenker over det. "Jaha? Og hvem er så du om jeg tørr spørre?" Jeg tok et skritt tilbake mens gutten børstet av seg fort. "Justin, Justin Bieber" Der har vi det! Jeg viste jeg hadde sett han før. "Selvfølgelig. Nå forstår jeg hvorfor du ble jaget av jenter" Han lo en kort latter og viftet med hånden. "Går bra, jeg hadde også blitt mistenksom hvis det kom noen inn i butikken min og sa de ble jaget" Jeg smilte et lite smil til han som svar.

"Takk igjen, men jeg bør gå nå. Håper bare de ikke finner meg" Noe i meg ba meg stoppe han, så midt i døra dro jeg han tilbake. "Hvorfor kan du ikke bare være her en stund. Du er sikkert sulten å tørst. Jeg har noe på bakrommet som du sikkert kommer til å like" Justin nikket og satt seg ned på et bord mens jeg stengte bakeriet og gikk inn på bakrommet for å hente noe som ikke hadde blitt solgt i dag.

Tumblr_m7v23pemzk1r82bjfo1_500_large

Kort tid etter kom jeg ut med et brett med et brett med noen cupcakes på og brus. Jeg satt ned brettet framfor Justin som smilte takknemmelig til meg. "Tusen takk, tror ikke jeg har spist siden...." Han stoppet opp og tenkte. "Faktisk, så husker jeg ikke" Jeg lo litt og satt fram en cupcake og en flaske med brus framfor ham og gjorde det samme for meg selv.

Vi spiste i en behagelig stilhet. Hadde noen sagt til meg at jeg kom til å spise cupcackes sammen med Justin Bieber for noen år siden hadde jeg aldri trodd på de. Kvelden kom og gikk. Justin måtte dra tilbake til hotellet, men takket meg dypt for at det jeg hadde gjort for han. Ikke at det var så mye. Jeg fikk noen til å spise cupcackes med. Alltid like hyggelig det.

Vinden tok hardt tak i jakka mi og rev meg ut av transen jeg nettopp hadde vært i. Lillesøsteren min kommer til å bli så sjalu når jeg forteller henne dette. Hun bor på andre siden av byen, så jeg får ringe henne i morgen når hun er hjemme fra skolen.

Stillheten rundt meg ble brått avbrutt når en bil stoppet ved siden av meg med hylende bremser. Hjertet banket fort i brystet mitt og nervøsiteten steg i meg. Bilen var helsvart og stor, ikke noe typisk familiebil, mer som en kiddnapingsbil. Jeg vil ikke bli kidnappet, ikke nå, ikke nå som alt faller på plass for meg. Jeg lukket øynene og ventet på å bli dratt inn i bilen. Det skjedde aldri.

"Hei cupcacke" Jeg åpnet øynene forsiktig og så rett inn i et par brune øyne. "J-Justin?" Han nikket og smilte det verdenskjente smilet sitt. "Jepp. Så at du gikk her alene. Trenger du skyss?" Jeg smilte takknemelig til han og nikket. Bedre det enn å gå resten av veien hjem i frykt for at neste gang så er det faktisk noen som er ute etter meg.

Resten av historien kan du vel tenke deg selv. Jeg kan gi et lite hint: Boyfriend... vel og kansje for alltid?

____________________________________________________________
lol.... det eneste jeg klarte å komme på.

Likte dere den, vil dere har flere sånne utover dagene?

-RikkeVD

Søker gjesteblogger (atter en gang)Okei, Rikke her, ikke gjestebloggeren!

Jeg vet at dere ikke har hørt noe fra meg på en god stund nå. Grunnen til at jeg skriver nå er (som du sikkert ser) vi søker en ny gjesteblogger (igjen). Heidi skal bort, og blir borte i tre uker, og vi kan ikke la bloggen stå i tre uker uten nesten noe aktivitet, så derfor søker jeg og Hedda etter en TROFAST gjesteblogger. Kravene er skyhøye fordi vi trenger en som virkelig kan gi mye til denne bloggen. Fram til jeg har skrevet ferdig min neste historie, og er klar til å publisere den på bloggen, trenger vi en gjesteblogger som kan legge ut MINST en del om dagen, flere hadde vært super. Anbefaler å ha en ferdigskrevet historie.

Kravene for å bli gjesteblogger:

-Fylt 14 år!

-4-6 i norsk-karakter!

-Tar seg god tid til bloggen!

-Legger ut MINST en del om dagen!

-God retskriving, nesten ingen feil!

-At du er Belieber! Historien skal handle hovedsakelig om Justin og en jente. Kjendis eller ikke bestemmer du selv!

-Anbefaler at du ikke går på videregeående, med mindre du VET 100% at du får mye tid til bloggen!

-Skriver bokmål!

-Viktigst av alt: er til å stole på og er trofast!

Skriv navn, og alder og få med ALLE punktene over. Er et pluss om du legger med en liten imagine som du har skrevet og er fornøyd med (gjerne noe du kunne tenkte deg at andre skal lese). Husk at det å være historieblogger ikke bare er et stort ansvar ovenfor leserne dine, men at det også tar utrolig mye tid! Jeg startet som gjesteblogger her i Februar/mars, noe der, og fram til sommerferien 2012, og det  var ikke bare lett. Det å ballansere skolearbeid og bloggen er hardt arbeid om du ikke vet hvordan du skal gjøre det.

Tenk nøye gjennom det jeg har skrevet over om du VIRKELIG vil være gjesteblogger. Det er morsomt, men også tidkrevende og stressende til tider!

Hvis DU vil bli gjesteblogger send inn søknaden din til rikke-vd@hotmail.no   Kommer til å videresende den til Hedda sånn at hun også får lese søknaden. Lykke til alle sammen :)

Frist til Søndag 16.september kl 23:55!

@justinbieber: Scarybiebs 

-RikkeVD

VIKTIG BESKJED!Jeg hadde på en måte håpet på at jeg skulle bli ferdig med historien min før jeg reiste, men det ble jeg ikke. Denne viktige beskjeden er altså at jeg reiser til Maldivene imorgen, og blir borte i 3 uker.. Skal ikke ha med meg pcen min, for det er ikke nett der nede. Så det jeg må gjøre da er å sette historien på pause så lenge, også fortsetter jeg når jeg kommer tilbake! Med mindre Rikke og Hedda ikke vil ha meg her lenger. Men da vet dere hvertfall det, at siste del for 3 uker, kommer senere idag! Beklager så mye! Skal gjøre det godt igjen når jeg kommer hjem derfra! 

- Heidi (gjesteblogger)

You are my everything, del 26:Jeg sa det var greit at de var kjærester. Men hva skal jeg gjøre nå? 

*DN* sitt POV:

Du satt fortsatt på stranden. Even hadde gått for en stund siden. Det begynte faktisk å bli litt kaldt. Men du ville ikke tilbake til leiligheten, du taklet ikke se Justin og Caitlin. Du som trodde at Caitlin var en kjempesøt jente. Men der tok du rimelig feil. Du måtte gå tilbake en eller annen gang, så du gjorde dette nå. Du gikk sakte opp mot leiligheten igjen. Du kjente at du fikk en større klump jo mer du nermet deg leiligheten. Men du måtte gå igjennom med dette. Du kom fram til døra, og tok et dypt trekk inn med frisk luft, før du åpnet døren og gikk inn. "Hallo?" hørte du stemmen til Justin rope. Åneii. Han hørte deg, og du savnet han kjempemye, men du kunne ikke tilgi han for det han hadde gjort. Justin kom gående ut i gangen. "Dn" sa han og så forskrekket på meg. Du bare smilte skjevt før du gikk forbi han og opp på rommet. Du la deg rett ned i sengen, og tårene begynte å renne. 

Etter en stund kjente du en hånd som strøyk deg opp og ned på ryggen. Du snudde deg, og der satt Chaz. "dn, hva har skjedd?" spurte han deg. Du bare ristet på hodet og la deg ned på puta igjen. Han fortsatte å stryke deg på ryggen, og øynene dine ble tyngre og tyngre. Tilslutt var du i drømme land. Og moren din kom fram. "Mamma?" spurte du. "Ja, vennen min.. Jeg er her" svarte hun og smilte til deg. "Jeg savner deg så mye" gråt du. "Åh, vennen min.. Ikke gråt, jeg savner deg også.. veldig mye!" svarte hun tilbake. Du fikk skjerpet deg litt, og nå rant det bare noen få tårer ned fra øynene dine. "Men, jentami.. Grunnen til at jeg er her, er for å si deg at Justin bryr seg veldig mye om deg. Han elsker deg dn.. Du må ikke la han gå, uansett hva" sa hun og smilte til deg. "Hva mener du med det? Han var utro mot meg mamma!" ropte du, men ikke for høyt. "Jeg vet det vennen min. Men hør på hva han har å si.. Jeg vet han har en logisk forklaring på dette" svarte hun deg. "Men jeg må gå. Jeg elsker deg" sa hun og forsvant. "Mamma? MAMMA!!" ropte du så høyt du kunne, men hun var borte. 

Chaz sitt POV:

Jeg hørte at dn løp raskt opp på rommet til henne og Justin. Jeg lurte veldig på hva som hadde skjedd. For dn hadde vært borte i hele dag, etter shoppingturen, og Justin var ikke seg selv i det hele tatt. Jeg gikk opp til henne, og der lå hun og gråt. Ikke høyt, men jeg kunne se det, for brystet hennes bevegets jeg rakst fram og tilbake i en hulking. Jeg satte meg ned på sengen, og strøyk hun sakte opp og ned på ryggen. Hun snudde seg mot meg, og øynene hennes var rødsprengte, og fulle av tårer. "dn, hva har skjedd?" spurte jeg henne. Hun bare ristet på hodet og la seg ned på puta igjen. Jeg fortsatte og stryke hun på ryggen, og etter en stund hadde hun sovnet. Jeg måtte finne ut hva som hadde skjedd! 

Mer? Gi meg forslag, vær så snill!

6+ kommentarer

- Heidi (gjesteblogger)

Rikke (gjesteblogger).Hahah! Føler meg så teit. Har liksom begynt på historie og er nødt og avslutte den etter en del fordi jeg rett og slett ikkje har tid:( men jeg slutter ikkje men jeg skal skrive i magine og skrive historie og lagre det som arkiv:) Høres det bra ut? Sorry visst noken har lest første del.

Sorry igjen!<3 Blitt masse styr med meg her.. Men jeg skal skrive imagine so fort jeg kan<3

You are my everything, del 25:"Vet du hva, bare glem det.. Jeg trodde du var smartere enn dette" svarte du frekt og løp ut døra. Tårene bare fosset på, og du visste ikke hva du skulle gjøre... 

DU ante ikke hvor lenge du satt der, men det var hvertfall en stund.. Du ante virkelig ikke hva du skulle gjøre, du kunne jo ikke gå noen steder heller, for dere var jo på ferie på Bahamas.. Du tok opp telefonen din og ringte til Even. "Hei dn" sa han glad. "Ehm, hei Even" svarte du litt usikkert tilbake. "Har det skjedd noe?" spurte han deg, nå var han mer bekymret i stemmen enn det han var før. "Ehm, ja.. på en måte" svarte du tilbake. "Hvor er du? Jeg kommer nå med en gang" sa han. "Jeg sitter nede på stranden" sa du gråtkvalt, og du kjente en tåre renne nedover kinnet ditt. "Greit, jeg kommer nå" sa han og la på. Du puttet mobilen din ned i lommen din igjen, og bare satt å så utover havet. Etter du hadde sitti der en liten stund, kjente du en hånd på skulderen din. Du snudde deg og der stod Even med et trist uttrykk. Han satte seg ned sammen med deg og strøk deg forsiktig på ryggen. Det ble en liten stillhet, før Even brøyt den. "Vil du fortelle meg hva som har skjedd?" spurte han meg. Du bare nikket svakt, og du kjente at du måtte skjerpe deg litt for å kunne fortelle det. "Ja, jeg var ute på shopping med Chaz og Ryan istad, også når vi kom hjem, så så jeg Justin og Caitlin som lå å klina på senga til meg og Justin" sa du og kjente at mange tårer rant nedover kinnet ditt. "Tuller du med meg? Jeg visste at han kom til å såre deg.. Jeg må snakke med han" sa Even sint og reiste seg opp. "Nei, Even, kan du ikke bare være her med meg.. Jeg orker ikke være alene" spurte du han søtt, men øynene dine var tårevåte. Han nikket og satte seg ned ved siden av deg. Du la hodet ditt på skulderen hans og lukket øynene. 

Justin sitt POV:

Jeg fatter ikke hvordan Caitlin kunne gjøre dette mot dn. Eller mot meg rettere sagt. Jeg var så sur på meg selv. Og det verste var at jeg skjønte ikke hva jeg gjorde. Jeg trodde det var dn.. Jeg må få hun til å tilgi meg, hun er jenta jeg elsker. Jeg må finne en måte å få henne tilbake. Jeg aner ikke hvor hun er nå, men jeg så det på hele henne at hun var lei seg. Hvordan kan Caitlin gjøre dette mot meg, dn og Ryan. Jeg tror ikke Ryan vet noe om det enda. Men han må få vite det før eller senere. Tankene mine ble avbrutt ved at det banket på døra. "Kom inn" sa jeg lavt. Inn kom Caitlin med et stort smil. "Hva vil du?" spurte jeg henne frekk. "Jeg ville bare se hvordan gutten min hadde det" svarte hun søtt og tok armene sine rundt meg. "Hold deg unna meg, jeg er IKKE gutten din, og du har ødelagt alt" sa jeg sint til henne og trakk meg ut av grepet hennes. "Gutten min da.. Du får det mye bedre med meg enn med hun hora" sa hun. "For det første, IKKE kal meg gutten din, og for det andre, dn er så mye bedre enn det du noen gang kommer til å bli, så bare gi opp, jeg vil ikke ha deg. Jeg trodde virkelig ikke du var sånn her Caitlin.. Det så jo ut som om du og dn fikk kjempebra kontakt. Men du er like falsk som det Selena er/var" sa jeg og nå var jeg virkelig sint! jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg ville bare ha tilbake dn, jeg savnet henne, jeg savnet leppene hennes. Det føles ut som om det er en evighet siden jeg så hun sist. Jeg klarer bare ikke få uttrykket hennes ut av hodet mitt. Jeg har virkelig såret hun. Jeg må snakke med hun, men hvordan skal jeg få hun til å høre på meg?

Even sitt POV:

Stakars dn, hun var jo helt fra seg. Tenk at Justin kunne gjøre dette mot henne. Jeg er virkelig skuffet over han. Jeg sa det var greit at de var kjærester. Men hva skal jeg gjøre nå? 

Hva tror dere skjer videre? Forslag? Kom med deg :)

6+ kommentarer

- Heidi (gjesteblogger)

You are my everything, del 24:*DN* la seg ned i armkroken min, og jeg begynte å pjuske henne på armen, for jeg visste at hun elsket det. Etter en stund pustet hun tungt. Og jeg la meg ned for å sove jeg også..

*DN* sitt POV:

Du våknet tidlig dagen etter, og du kjente ved siden av deg. Justin var ikke der? Hvor kunne han være? Du gnidde deg i øynene, for å få bort den verste søvnen, før du gikk ut av senga og inn i dusjen. Du stod lenge i dusjen og bare kjente det varme vannet som rant nedover kroppen din. Du ble ferdig, og surret et håndkle rundt kroppen din før du gikk ut på rommet igjen. Du hørte noen komme inn døra og du snudde deg fort. "Oi, damn, sexy" sa Justin og ga deg et flørtende blikk. Du tok på deg g-streng og bh og tok av deg håndklet. Justin hadde satt seg på sengen, og du kjente øynene hans i nakken din. Du bestemte deg for å tease han litt, så du bøyde deg ned over kofferten, men rompa ut mot Justin. "Damn, deilig" hvisket Justin, men høyt nok til at du hørte det. Du bare fniste litt før du tok på deg noen klær. 


Dette tok du på deg

Justin satt fortsatt på senga de og så på deg, og du gikk bort mot han og kysset han forsiktig på munnen, før du trakk deg fra han. Men lenger kom du ikke, før han tok tak i armen din og dro deg over han. "Justiiin.." sa du og prøvde å reise deg. Men han bare dro deg ned igjen og kræsjet leppene sine mot dine. "Hallo... Jeg må gå" mumlet du imellom kyssene han ga deg. Han lagde furteleppe, og du kysset han raskt før du reiste deg opp og gikk ned. Du skulle nemlig ut på shopping med Chaz, av alle personer, så ville han bli med deg. Det var søtt, men egentlig hadde du håpet på at du og Caitlin kunne blitt litt bedre venner. Når du kom ned, snudde både Catlin, Chaz og Ryan seg mot deg. "Hva?" spurte du og så bort på de. "Du ser bra ut" sa Chaz og smilte. "Ntå, takk Chaz" svarte du tilbake. "Vell, skal vi gå?" spurte du Chaz og gikk mot utgangsdøra, han nikket og kom fort etter deg. 

Caitlin sitt POV:

*DN* og Chaz hadde nettopp forsvunnet ut døren, for de skulle på shopping, så jeg ble verende her igjen med Ryan og Justin. Jeg gikk opp til rommet til Justin og *DN* og fant Justin sittende på senga. "Hvorfor sitter du her helt alene?" spurte jeg han, og da snudde han seg mot meg og smilte. "Nei, jeg bare tenker på hvor heldig jeg er" sa han og hadde et drømmende blikk. "Åja, hvorfor er du heldig?" spurte jeg han igjen. "Fordi jeg har verdens beste kjæreste" svarte han stolt tilbake. Jeg bare nikket litt svakt mot han. Men det ingen visste, var at følelsene mine for Justin hadde kommet litt tilbake, etter vi hadde begynt på denne ferien. Først nå innså jeg hvor mye jeg har savnet han. Men jeg kan ikke si det til noen. Han elsker *DN* og jeg holder egentlig på med Ryan. Men jeg må prøve å få han tilbake. Jeg satte meg ned på senga ved siden av han og strøk han litt på armen. Han så ned på armen sin, og så opp på meg og smilte det vakre smilet sitt. Jeg så på leppene hans, og lente meg sakte mot han. Han så litt forvirret ut, men han rørte seg ikke. Jeg burde kanskje ikke gjøre dette. Jeg så litt ned, og satte meg litt unna han. "Unnskyld" mumlet jeg og så ned i madrassen. "Hva sier du unnskyld for?" spurte han meg. Jeg så opp på han igjen, og han satt der og smilte. "skal vi gå ned å se en film, mens vi venter på de andre?" spurte Justin meg, og rakte meg hånda si. Jeg tok forsiktig tak i den, og mange sommerfugler fløy igjennom kroppen min. Jeg smilte forsiktig til han, og han smilte stort tilbake. Ryan satt nede i stua. Faen, hvorfor måtte han være her nå? "Ehm, hei Ryan" sa jeg forsiktig og smilte falskt til han. "Hei, Chaz ringte meg nettopp, jeg joiner han og *DN* på en rundtur" sa han når vi hadde satt oss ned i sofaen. "Okei" svarte jeg tilbake. Justin bare nikket. Endelig ble jeg alene med Justin, nå skulle jeg virkelig få han til å like meg tilbake. Han satt ved siden av meg i sofaen, og jeg satte meg nermere. Han så litt rart på meg, men godtok det. "skal vi se på en film?" spurte jeg han, og han nikket forsiktig. Jeg reiste meg opp og fant en fin kjærlighetsfilm.

*DN* sitt POV: 

Du koste deg virkelig ute med Chaz, du så litt lenger borte og der kom Ryan også. "Ey, hva var det du lurte på?" spurte Ryan Chaz når han var kommet bort. "Nei, jeg bare var litt ensom, siden *DN* bare shopper" svarte Chaz litt surt.. "Halloo, det er ikke min skyld, jeg er jente, hva faen forventer du?" spurte du han. "Okei, chill, jeg bare sa det... Men skal vi komme oss tilbake?" spurte Chaz. Du bare nikket, og dere begynte å gå hjem igjen. Når dere var kommet hjem, var det stillere enn det noen gang hadde vært der. "Halloo? Justin?" ropte du inn.. Ingen svar. Så du bestemte deg for å gå opp på rommet til deg og Justin. Når du kom inn, fikk du helt sjokk.. Der lå Justin og Caitlin og klina. "HVAFAEN?" ropte du ut. Justin trakk seg fort fra henne, og så på deg med et skremt blikk. Du kjente at du hadde tårer i øynene. Du kunne virkelig ikke tro at han gjorde dette mot deg.. Du smelte igjen døra og løp ned med tårer i øynene. "*DN*" ropte Justin desperat etter deg. Du stoppet opp, og han kom løpende bak deg. "*DN*" sa han anpusten. "Bare la meg forklare" sa han og så på deg. "Vet du hva, bare glem det.. Jeg trodde du var smartere enn dette" svarte du frekt og løp ut døra. Tårene bare fosset på, og du visste ikke hva du skulle gjøre... 

Dundundun... Hva skjer videre nå? Er det over for *DN* og Justin? 

7+ kommentarer

- Heidi (gjesteblogger)

You are my everything, del 23: *Lang del* 

"Neinei, herregud. Jeg vet jo at Justin har hatt kjærester før meg, så det gjør ingenting" svarte du og smilte til henne. "Så bra" sa hun og ga deg en klem...

Du la deg godt til rette på håndklet ditt igjen og Justin var ute i havet fortsatt med Ryan og Chaz. "*DN*`?" var det noen som sa. Du reiste deg opp og så at Justin stod forran deg. "Ja, hva er det?" svarte du litt uinteressert. "kan jeg snakke med deg?" spurte han deg igjen."Hvorfor det?" spurte du han. "Nei, jeg må bare høre med deg om noe" sa han og smilte litt skjevt, men du så at det var et fake smil. "Greit" sa du og reiste deg opp. Dere gikk litt lenger unna de andre, og Justin snudde seg mot deg. "Ble du seriøst sur for at jeg la meg oppå deg?" spurte han og så litt ned. Herregud, det så ut som om han var sikkelig lei seg. Du tok forsiktig rundt magen hans og trakk deg forsiktig mot han. "Nei, Justin.. Jeg klarer ikke være sur på deg" hvisket du inn i øret hans. Han så opp på deg og ga deg det største smilet du noen gang hadde sett. Han så deg inn i øynene, og du ble helt fortapt. "Det er bra, trodde virkelig du var sur på meg.. Trodde det bare var deilig at du ble litt kald" sa han og fortsatte å se inn i øynene dine. "Det var det, haha, det var bare kaldt akkurat der og da" svarte du og lente deg sakte mot han. Dere kysset, og etterhvert kjente du at tungen til Justin kilte deg på overleppa. Du lot tungen hans komme inn i munnen deres. *Herregud*, tenkte du. Dere står midt på en offentlig strand og kliner. Helt sykt! Han la deg forsiktig ned i sanden, uten å slippe leppene dine, han kom og la seg over deg. 


noe sånt. 

Dere gikk tilbake til de andre etter en stund, og la dere ned på håndklene deres igjen. "Jeg er så glad for at du ikke er sur på meg" hvisket Justin inn i øret på deg. Du bare smilte og kysset han. "oii, her er det noen som har ordnet opp ser jeg" sa Chaz og la til et stort smil. Du trakk deg fra Justin, og smilte stort til han. Dere bestemte dere for å gå hjem til leiligheten/huset og bare slappe av. "Jeg bare løper inn i dusjen jeg" sa du til de andre og forsvant opp på rommet ditt. "Greit" hørte du mange stemmer rope opp til deg. Du tok med deg et håndkle inn på badet og kledde av deg. Du gikk inn i dusjen, og bare stod der. Det var så deilig å kjenne den varme strålen mot kroppen din, særlig etter du hadde vært på stranden. Du snudde deg mot dusjen, for å finne sjampo. Plutselig kjenner du to hender rundt livet ditt. Du snudde deg fort, og så en glisende Justin stå der. "Hmm.. Hvem har sagt at du kan komme inn?" spurte du han, og så lurt på han. "Ingen, jeg tar meg den friheten jeg vil" sa han og smilte enda større. Du bare ristet oppgitt på hodet og fortsatte å vaske håret ditt. Du kjente noen våte kyss i nakken din, og det var så utrolig deilig. Du utbrøt i et stønn, og Justin fniste bak deg. "Hvaa?" spurte du han. "Nei, når du gjør sånn, så viser det bare at du liker det" sa han og kysset deg fort på munnen. Du trakk deg nermere han, og begynte å kysse han på halsen. Han løftet opp hodet ditt og kysset deg ømt og deilig på leppene. Det gikk fort over til klining, og siden dere stod så nerme hverandre, kunne du kjenne noe stivt som spratt opp i magen din. Du begynte å fnise, og Justin trakk seg fort fra deg. "Hva er det?" spurte han deg, og så helt lost ut. "Er du kåt, kjæresten min?" spurte du med flørtete stemme. Han nikket og smilte til deg. "Synd for deg" svarte du og snudde deg rundt. "Hallo... Det der er dårlig gjort" sa han bak deg. "Hvada?" spurte du og latet som om du ikke skjønte noen ting. "Det er DU som har fått meg så kåt" sa han og lagde furteleppe mot deg. "Det er ikke min skyld da" sa du og virket sjokkert. Egentlig synes du dette var kjempe morsomt. "Neivel, bare vær sånn du" sa han og lagde enda mer furteleppe. Du kysset han fort på leppa, før du gikk ut av dusjen, og surret et håndkle rundt livet ditt. Justin var der inne fortsatt. Du gikk ut på rommet og fant noe du kunne ha på deg. 


Dette tok du på deg. 

Når du kom ned, var det bare Caitlin som satt der. "Hvor er de andre?" spurte du henne. "Tror de er i dusjen" sa hun og smilte. "Okei, siden Justin er så stor pranker, så må vi gjøre noe tilbake" sa du til henne, men litt lavt, sånn at ingen skulle høre dere. "JA! Det hadde jo vært genialt" sa hun litt for høyt. "Hysj" sa du og la en finger forran munnen din. "Ops, unnskyld" sa hun og smilte søtt. "Okei, vi må finne på noe sykt bra å gjøre mot de" sa hun etter en liten stillhet. "Jeg vet.. Men hva?" spurte du henne. Dere gikk inn på kjøkkenet og lukket døren etter dere. Caitlin satte seg opp på kjøkkenbenken, og det så ut som om hun tenkte som bare det, for hun fikk et sånt rart utrykk i fjeset. Du braste ut i latter. Men passet på å ikke gjøre det for høyt sånn at de kunne høre dere. "Hva?" sa Caitilin og så dumt på deg. "Nei, du fikk bare et sånt rart utrykk i ansiktet ditt" sa du og holdt deg for magen, siden du hadde ledd ganske så mye. "Jeg har det!" utbrøt du etter en stund med tenking. "Hvada?" spurte Caitlin deg spent. "Nei, vi tar og sier til dem at vi har en overraskelse til de, også tar vi bind før øynene deres også kjører vi dem et sted hvor de ikke vet er også bare forlater vi de" sa du glad. "Jaa, dritbra. Også siden de akkurat har vært i dusjen, så har de sikkert ikke tenkt på å ta på seg så mye klær" svarte hun glad tilbake. Dere planla litt videre hva dere skulle si til dem osv før dere gikk ut. "Jentami, kom og sett deg her da" sa Justin når du kom ut igjen fra kjøkkenet og klappet seg selv på fanget. . Du så bort på Caitlin og hun bare nikket til deg før du satte deg ned på fanget hans. "jeg er så glad i deg" sa han og kysset deg forsiktig på kinnet. Du bare smilte til han, før du snudde deg mot Caitlin og ga henne et *Dette - blir - morsomt* blikk. Dere jenter forstår hverandre så utrolig godt! Du reiste deg opp fra fanget hans og gikk bort til Caitlin. Hun bare nikket til deg og du sa: "Gutter, vi har en overraskelse til dere, så dere må komme dere ut i bilen nå" sa du og smilte. De bare så litt skeptisk på deg før de reiste seg opp og gikk ut til bilen. "Og dere må ha på dere disse" sa du og ga dem et skjerf hver. De gjorde som dere sa og du satte deg bak rattet før du begynte å kjøre. Justin hadde mast hele veien om hvor dere skulle og om dere var framme snart, Caitlin hadde svart at de skulle slutte å mase og at vi var framme når vi var framme. Det ble stille etter det. 

Dere kom fram til et øde sted dere hadde funnet på kartet og leide alle guttene ut. Dere tok dem et stykke unna bilen og gikk tilbake til bilen selv. "Okei, jeg teller til 3, så kan dere ta av dere båndene" sa du til dem. De nikket. "Okei, på en setter vi oss inn i bilen, og på 3 så lukker vi dørene og kjører" Hvisket du til Caitlin. "1... 2.... 3" sa du og smelte igjen dørene og kjørte av sted. Du så i sladderspeilet på bilen og så at Justin stod der med åpne armer etter bilen. Du bare lo men prøvde å konsentrere deg om veien. 

*Justin sitt P.O.V*

"1...2....3" hørte vi også hørte jeg et smell og når jeg tok av meg bindet forran øynene hadde de kjørt bilen allerede. "Herregud, de pranka oss" utbrøyt Chaz. "Åja, velkommen etter" sa Ryan og slo han i bakhodet. Jeg ante ikke hvor vi var, vi var på et øde sted på Bahamas og jeg har seriøst ingen peiling på hvordan vi skal komme oss hjem igjen. "Seriøst? Hvordan skal vi komme oss hjem igjen?" sa Even. Jeg bare ristet på hodet, for jeg hadde ingen anelse. "Jeg er sulten" sa Chaz. "herregud Chaz, er det det eneste du kan tenke på nå? Vi er langt utii helvete og vi aner ikke hvordan vi kommer oss hjem" sa jeg surt til han. "sorry da, men jeg er sulten" svarte han meg tilbake. Jeg bare ristet oppgitt på hodet og gikk meg for å sette meg på en stein. det begynte å bli mørkt og kaldt, og vi stod her, og vi hadde ikke akkurat på oss veldig mye klær. Jeg aner ikke hvor lenge vi har sitti her ute engang. Tenk om de ikke kommer tilbake for å hente oss? Alle disse tankene surret rundt i hodet mitt. Tenk om jeg aldri fikk se kjæresten min igjen? Jeg kunne ikke tenke sånn, de kom nok tilbake for å hente oss, og gjett om hevnen blir søt da! 

Vi satt der en stund før jeg hørte en bil komme, og så at *DN* satt bak rattet, jeg reiste meg opp og gikk mot bilen. De andre satt fortsatt nede. "Hahahaha, det var gøy!" sa *DN* når hun kom ut av bilen. Jeg gikk bort til henne og klemte henne inntil meg. "Jeg har savna deg" hvisket jeg inn i øret hennes. Hun bare smilte mot meg og jeg så at hun prøvde så hardt og holde latteren inne. Jeg lente meg mot henne og kysset henne lidenskapelig på munnen. Gud som jeg hadde savnet de leppene, selv om det bare var noen timer siden sist. Men uansett, jeg elsker henne og jeg klarer nesten ikke være borte fra henne. Hun kysset tilbake og leppene våres gikk i takt. "Æsj, kliss" utbrøt Chaz. Jeg lente meg fra *DN* og så rart på han. "Hva?" sa han og så rart på meg. Jeg bare ristet på hodet og sa: "Du er bare sjalu, fordi jeg har fått den beste dama" sa jeg til han med en stolthet i stemmen min. "Pff.. Det er ikke sant" Svarte han tilbake og så bort. Even kom pluttselig løpende mot *DN* og overfalt henne, jeg måtte flytte meg for å ikke bli med. Han lå der og kilte henne så det holdt. "Even... slutt" fikk hun sagt igjennom latteren. Jeg virkelig elsket latteren hennes. "skal vi komme oss hjem?" spurte jeg etter Even og *DN* hadde blitt ferdig med krigsrunden. Alle nikket seg enige og vi satte oss inn i bilen. Caitlin kjørte og jeg satte meg bak med *DN*. 

*DN* lå i armkroken min hele veien hjem. Hun var så fantastisk nydelig. Og hun var faktisk den jenta jeg hadde sett for meg å dele resten av livet mitt med. Men jeg måtte bare se hva tiden bringte. Er jo ikke sikkert at vi er sammen for alltiid. Og jeg skal snart ut på believetour. Noe jeg ikke har sagt til henne enda, men jeg vil ikke skuffe henne. For jeg hater å se henne lei seg. Særlig siden hun har vært igjennom så mye iløpet av livet hennes. Jeg skal fortelle det. Jeg bare vet ikke helt hvordan. Jeg satt helt i mine egne tanker, og merket at to øyne stirret på meg. Det var *DN* selvfølgelig. "Kommer du?" spurte hun og smilte det vakre smilet hennes. Jeg hadde ikke merket at bilen stoppet engang. *DN* gikk rett opp på rommet når vi kom inn. Og jeg begynte å lure på om det var noe som var galt. Så jeg gikk etter henne, og fant henne liggende som en sjøstjerne på senga. Jeg begynte å le litt av henne, og hun løftet hodet forsiktig opp og så på meg. "Hva?" spurte hun søtt. Jeg bare ristet på hodet, og gikk inn på badet for å pusse tennene mine. Plutselig kjenner jeg to armer rundt midjen min, og jeg snur meg med tannbørsten i munnen. Jeg kysset henne på munnen, og jeg passet på å gape litt opp, siden jeg hadde tannkrem i munnen. "ÆSJ, JUSTIN" hylte hun, og fant et håndkle å tørke seg med. Jeg spyttet ut tannkremen og lo så høyt jeg kunne av henne. "Du må ikke tro at du slipper unna meg, etter at du pranka meg" sa jeg og så litt skummelt på henne. *DN* begynte å hyle og løp ut av badet. Jeg løp fort etter, og fikk tak i henne ved enden av døra til rommet vårt. Jeg løftet hun opp og la hun ned i senga. Jeg satte meg oppå henne og begynte å kile henne. "Justin... Sluuuutt" sa hun igjennom latteranfallet. Jeg sluttet etterhvert og la meg ned ved siden av henne. Vi la oss under dynen, og *DN* krøp inn i armkroken min. Det var så deilig å ha henne i armene mine, for jeg visste at hun var bare min. "Jeg elsker deg *DN*" sa jeg til henne og så henne dypt inn i øynene. "Jeg elsker deg også Justin" sa hun og kysset meg på munnen. Jeg kjente at *DN* smilte i kysset, og automatisk gjorde jeg det samme. *DN* la seg ned i armkroken min, og jeg begynte å pjuske henne på armen, for jeg visste at hun elsket det. Etter en stund pustet hun tungt. Og jeg la meg ned for å sove jeg også.. 

Mer? Trenger litt inspirasjon til hva som skal skje videre i historien. Si ifra hvis det er noe dere vil ha med! Kanskje litt drama? Tell me!

8+ kommentarer

- Heidi (gjesteblogger)

 

 

 

You're my only shawty - ImagineImgaine til dere søte små! Håper dere liker det, og det er på engelsk! Brukte litt tid med denne her, siden visste egentlig ikke hvordan det skulle bli, men si ifra hva dere synes om det :-)


Justin's POV:

I stood there watching her beautiful face right infront of me. I moved my eyes downwards to her lips and smiled. How could i be so desperate in-love with this amazing girl? I couldn't take my eyes away from her a moment. I just didn't want to leave her alone, and right now i was so happy that Scooter Braun had made that deal with her manager. Kelsey Lanster. My only dream girl in the whole wide world. The song we just sang was so true, even if she wasn't my girl yet. "You're amazing, Justin", she smiled up to me. She had taken her microphone away from her mouth, and I looked her quickly in the eyes. "So were you", i said as i took the microphone away. The people yelled loud, and we stood there just looking each other in the eyes. She smiled and took her microphone up again. "Thank you everybody for everything! I love you, and i hope so does Justin", she said. The fans gave out a little giggle, and yelled everything they had. "Of course i love you too", I said as i took my micrphone into my mouth nearly. The fans went crazy and both of us gave out a little giggle. "Thank you so much everyone! Have a lovely evening", Kelsey said. She really meant everything she said too. That's what i really like about her.

"That was so amazing! I really loved all of you're dancemoves Justin", Alice said smiling. Alice was Kelsey's manager and she was always postive against everybody. "Well thank you so much", i smiled to her. Kelsey smiled from the side, and i smiled to her. "Go shower peps", Scooter shouted through the backstage. Kelsey started to walk against the warderobe and i walked right behide her. She went into her warderobe, and I went into mine. I closed the door and slided down the door. Why couldn't she just see it?

Tumblr_m13kyk3gna1qfpbnno1_500_large

Kelsey's POV:

I finally came out of the shower, and took some relaxing clothes on. No need for makeup this late at the evening. I walked around in the room while i was putting my things in my bag. I just wanted to go home, and sleep. I was so tired, but i was on my tour with Justin Bieber so i couldn't go home. And i couldn't leave my fans either. Even if i really wanted to lay in my soft bed and just stay there forever, and couldn't just leave. This was my job, my work, my big dream! Justin did everything this for me, and i couldn't let him down either. I got my little bag from my warderobe and set it right beside the door. Only the little meeting with my fans from Washington i need to talk to. I jumped right into the couch and waited for someone was going to knock on my door. I sat there writing some tweets on my iPhone before someone knocked on my door. "Come in", i shouted and laid my iPhone at the table. The handle writhed slowly and two girls heads popped in. "Great, come on now", i said glad to them. They both opened the door more, and behide them was a much smaller girl then them. All the three girls walked into the room and the last one closed the door behide her and ran over to the other girls. "Oh, take a seat if you want to", I said and clapped the couch. All the girls gave a big smile to each other before they all came in the couch next to me. "Let me get a hug then", i smiled to them. I bended over to them all and gave them a big and warm hug.

"Thanks for coming. Remember always be yourself", i yelled down the hallway to the last person who i had my meeting with. As soon she was gone out of sight i grabbed my bag, and walked out of my warderobe. I jogged the way down the hallway, and opened a door that was outside to the tourbus. I grabbed the handle and opened the door to the bus fast. It was my mini bus as i called it, even if it was quite big! I had a kitchen, 2 bedrooms with a big bed in one room, and another one with four beds. I always had a room where i could play games, watch television etc. Of course i had a dinner table in the kitchen too. "Kelsey, is that you", a famliar voice yelled. "Justin", i thought and smiled. "Yup, finally done, so we just need to gather all the other people, so we can get going", i shouted back. "Everyone is here", Alice voice said. "Great", i mumbled. I walked into the bus and the room where the television was. Of course everyone sat in the couch staring at the screen. Justin's eyes landed on me when i looked at them and i smiled brightful to him. "Can i talk to you for a bit", Justin asked while looking at me. "Sure", i said smiling. Everyone looked at me and smiled big. Justin got up and walked towards me. "Let's go to your room or something", he whisperd to me when he got to me. I nodded and we walked away from all the other people. We walked into my room and Justin slowly closed the door before looking on me. "Kelsey, you know today at the concert...", he started nervously. Oh god, was it about we nearly kissed? I really wanted to, but i swear i couldn't. Justin had broken up with Selena like 5 months ago now, so i didn't want to ruin anything either right now. We couldn't just kiss each other at the concert, so i just smiled to him instead of. "Yes? What about that", i asked a bit nervous too. I sat down in the bed while keeping eyecontact with Justin. It looked like he really didn't know what to do. He kept on fiddelig with his fingers and walking around in the room. "I need to tell you something i wanted to tell you for a really long time Kelsey, but...", he said, but stopped a bit. He stopped walking and looked at me nervous. "I-i... I really like... You", he struggled out. I looked him in the eyes and smiled from side to side. It looked like he regreted it for a minute right there, but i stood up and kept the eyecontact. "Justin, i really like you... Well i like you too", i said. I felt my face blushing like a tomato and Justin's smile grew bigger and bigger. "I have never felt this way for anyone", i mumbled as i broke the eyecontact and looked down in the ground. "Kelsey...", Justin said as he came closer to me. He lifted my chin up and i smiled when i saw his smile. It was the cutest smile i've ever seen!

Tumblr_m9uss4pzwr1qk5qhpo4_250_large

"You're so beautiful", he said careful. I smiled to him and he gave me butterflies in my stomach everytime! How could i feel this for Justin? I could have any guy in the world and he could have any girl in the world. We both chose each other. Justin took his hands around my waist and pulled me closer to him. I began shaking and Justin gave out a little giggle. "Take it easy", he whispered and it gave me chills. I looked him in the eyes and slowly look on his lips too. I just wanted to kiss him now. Justin look at my lips too, and i think he thoght the same thing. I leaned in and took my hands around his neck. I felt a sweet, warmt taste on my lips, and i totally got many butterflies in my stomach. Justin kissed me back and i swear i haven't felt this way before for anyone. Justin was my first love, and my last one ever.

 

Hva synes dere?

HOKL, Hedda

You are my everything, del 22: 

 "Da får jeg se den deilige kjæresten min i bikini" Hvisket han til deg. Du bare smilte og ristet på hodet over hvor rar han var...

Du gikk opp på rommet til deg og Justin for å skifte til bikini. Du tok med deg bikinien inn på badet og skiftet der. Du tok ikke med deg noen klær inn på badet, fordi du tenkte at ingen kom inn på rommet ditt. Du lot håret ligge fint nedover skuldrene dine. Da du kom ut av badet satt Justin på senga. "Damn" sa han og beit seg i leppa. "hva?" spurte du og så uskyldig på han. "Fyfaen for en kropp du har" sa han og smilte. "Skjerp deg. Den er helt vanlig." svarte du tilbake. 
*Bikinien din*
Du tok på deg en hvit kjole over bikinien og tok med deg baggen din og gikk ned sammen med Justin. Dere kjørte til stranden og fant dere et fint sted å ligge. Justin la seg selvfølgelig ved siden av deg, og Caitlin la seg på den andre siden. "Hei, jeg er Caitlin, du må være *DN*" sa hun og smilte søtt til deg. "Hei, jaa.. Du er Caitlin ja" svarte du tilbake og smilte. "Du virker søt, Justin har snakket mye om deg, han må like deg veldig godt" sa hun og smilte stort til deg. Du bare lo litt og smilte tilbake til henne før du la deg ned på håndklet ditt og puttet i øreproppene. Det hadde gått en lang stund og du ante egentlig ikke hvor lenge du hadde ligget der. Men det var deilig. Pluttselig kjenner du noe kaldt som drypper på magen din også kjenner du noe enda mer kaldt som legger seg over deg. Du drar ut øreproppene og åpner opp øynene. Der ligger en våt Justin og smiler til deg. "Justiiin" roper du ut.. "Hva?" sa han og smilte uskyldig. "Det er kaldt" sa du og lagde furte leppe. Han bare lo av deg og fortsatte å ligge der. "Hallooo.. Gå av da! Det er kaldt" sa du igjen. "Neei.. Du var så deilig å varm, så tror jeg skal ligge her en stund" Svarte han tilbake og la hodet sitt på brystet ditt. "Åh, det var deilig, innelagte puter" sa han og la seg bedre til rette. Du prøvde alt mulig for å få han av deg, men det nyttet ikke. "Seriøst Justin, jeg kødder ikke" sa du. Okei, nå skulle du late som om du var sikkelig sur på han. "Jentami daa.. haha, det var bare kødd" sa han og satte seg opp med et bein på hver sin side av magen din. Du gadd ikke svare og la deg ned igjen. "seriøst? Skal du bli sur pga det?" spurte han deg igjen. Du bare hevet øyenbrynene dine og la deg til rette for å sole deg mer. "Unnskyld meg, men du sperrer for sola" sa du litt frekt til han. Han reiste seg opp og la seg ned på håndklet ved siden av deg. 
Justin sitt P.O.V: 
"Seriøst? Skal du bli sur pga det?" Spurte jeg hun. Hun bare hevet øyenbrynene sine og la seg til rette på håndklet sitt for å fortsette å sole seg. "Unnskyld meg, men du sperrer for sola" sa hun med en frekk tone. Jeg reiste meg opp og la meg ved siden av henne på håndklet mitt. Herregud, skulle hun virkelig bli sur for at jeg gjorde henne kald? Jaja, da får jeg prøve å gjøre henne blid igjen da. Tenk Justin, hva skal du gjøre. Nå har jeg det! Jeg tar henne med ut i vannet. Jeg tok et godt tak rundt beina hennes og løftet henne opp. Hun var jo så lett, så det var enkelt. Hun ble helt forskrekket når jeg gjorde det. "Okei, Justin, slipp meg!" sa hun og var sikkelig sur. "Neeh, tenkte vi skulle ta en dukkert" svarte jeg tilbake og fortsatte å gå ut i vannet. Jeg hadde nå vann til hoftene mine og hun var nesten under vann med rumpa si. "Seriøst, hvis du slipper meg nå, så dreper jeg deg!" sa hun surt. Okei, hun ba om det. Jeg slapp henne og hun føk under vann. Hun kom opp igjen og hostet masse. "Unnskyld jentami, det var ikke meningen, trodde du var klar jeg" sa jeg og smilte til henne. "Ja, men tydligvis var jeg ikke det" svarte hun tilbake og begynte å gå oppover. "Jentami! Ikke vær sånn da, vær her ute å bad med meg" ropte jeg etter henne. Hun snudde seg og så stygt på meg og fortsatte å gå oppover igjen. 
*DN* sitt P.O.V:
"Jentami! Ikke vær sånn da, vær her ute å bad med meg" ropte han etter meg. Jeg snudde meg å så stygt på han og fortsatte å gå oppover igjen. Egentlig holdte jeg på å dø av latter fordi det var så morsomt å se han så desperat ettersom jeg latet som om jeg var sur på han. Du satte deg ved siden av Caitlin igjen og smilte til henne, hun satte seg opp og smilte tilbake. "Er du egentlig sur på Justin?" Spurte hun deg. "Nei, ikke egentlig.. haha" svarte du tilbake. "Så jævlig bra!" utbrøyt hun ganske så høyt, slik at Justin og alle de andre hørte det. "Hysj daa! Han må ikke få vite at jeg faker" sa du lavt til henne. "Ops, unnskyld" sa hun og smilte et søtt smil. Caitlin var seriøst den søteste jenta du noen gang hadde møtt. "Ehm, *DN*, det er noe jeg må fortelle deg. Du må ikke bli sur eller føle deg truet ellernoe" sa pluttselig Caitlin. "ehm, jaa?" Svarte du litt usikkert tilbake. "Nei, det er ingenting mellom oss lenger, men bare føler at jeg må si det til deg" sa hun igjen. "jammen så fortell da" sa du igjen nå litt utålmodig. "Nei, jeg og Justin har på en måte vært sammen før da.. Men det er ingenting mellom oss lenger, vi er bare venner, dessuten holder jeg på med Ryan" sa hun. "Åja, var det bare det du skulle si?" Spurte du og så dumt på henne. "Ehm, jaa.. trodde du skulle bli sur jeg" sa hun igjen. "Neinei, herregud. Jeg vet jo at Justin har hatt kjærester før meg, så det gjør ingenting" svarte du og smilte til henne. "Så bra" sa hun og ga deg en klem...
Mer? Gi meg noen søte kommentarer da! :)
6+ kommentarer
- Heidi (gjesteblogger)

 

You are my everything, del 21: 

"Trøtt?" spurte han deg og smilte søtt. "mm" svarte du trøtt tilbake. Han la seg ned på sengen, og du la deg ned i armkroken hans. Du sovnet nesten med en gang...

Du våknet etter et par timet ved at Justin kysset deg forsiktig på halsen. "mhh" kom det ut fra deg. Justin så opp og smilte det vakre smilet hans. Han kom opp til leppene dine og begynte å kysse deg. Du kysset raskt tilbake, og det gikk fort over til klining. Du merket at Justin var sikkelig ivrig nå, og du kjente noe hardt på låret ditt, ettersom han lå oppå deg. "Justin." sa du og så opp på han.  "Vi kan ikke ha sex på flyet her.." la du fort til. "Selvfølgelig kan vi det?" svarte han tilbake. "Hvordan skal vi liksom klare det uten at noen hører oss da?" Spurte du igjen."Det er jo bare å sette på litt musikk da, så er det ingen som hører det." svarte han tilbake. Du tenkte deg litt om, herregud og kleint det hadde vært hvis noen hørte dere. Så du var usikker på om du skulle gjøre det nå, eller om du skulle vente til dere kom fram til Bahamas. "kan vi ikke vente til vi kommer fram?" Spurte du søtt. "Hva er du redd for?" spurte han. Du tenkte deg litt om, skulle du virkelig si det? At du var jomfru? Du ble avbrutt av at Justin strøk deg på låret og så på deg. Du snudde deg mot han og smilte. 

Han begynte å kysse på deg igjen. "Slutt Justin" sa du litt surt. "Hva er det jentami? Vil du ikke?" Spurte han og så sjokkert på deg. "Jeg vil jo.. men.." svarte du litt usikkert tilbake. "men, hva?" spurte han deg igjen. "Men.." du tok en lang pause. Justin bare satt der og så på deg. "Jeg er jomfru okei?" sa du litt skarpt. "jentami daa.." sa han og så litt lei seg ut. "det er veldig flaut å si det, ettersom jeg er 18 år liksom, og ikke har hatt sex enda.." la du fort til. "Det går fint jentami, jeg skal ikke tvinge deg til noe.." sa han fort og smilte det søte smilet til deg. 


*På Bahamas* 

Dere hadde landet og funnet bagasjen deres. Du gledet deg virkelig til å komme fram til der dere skulle bo, slik at du kunne slappe av, for du var veldig sliten etter flyturen. Den var tross alt veldig lang. Dere fikk bestilt dere en taxi og siden dere var så mange måtte dere ha to stykker. Selvfølgelig fikk du taxi med Justin så du satte deg inn med han. Han fortalte hvor dere skulle og åpnet armen sin sånn at du kunne legge deg inn i den. "Du er fantastisk, vet du det?" spurte Justin deg. Du bare smilte til han og lo. Du kjente at du ble litt flau der du satt så du snudde deg litt vekk fra han. "aww, rødmer du?" spurte han deg igjen. "Ehm, neii" svarte du tilbake og så dumt på han. "Jooo, se da, du har røde kinn!" sa han igjen. Du bare snudde deg vekk og latet som om du var sur. "Det er søtt da, jentami" sa han igjen. Du bare satt der fortsatt. 

Dere kom til slutt fram og du gikk ut av bilen etter Justin. "WOW" utbrøt du. Herregud, det var det fineste huset du noen gang har sett. 


 *Huset*

"Skal vi gå inn å sjekke det?" spurte du de andre glad. De andre nikket seg enige og dere gikk inn. Det var enda finere når dere kom inn. 


Stua


kjøkkenet


Bassenget ute (glem husene i bakgrunn)


Soverommet til *DN* og Justin

"Det er helt fantastisk Justin, jeg tror vi kommer til å kose oss her" sa du til han og kysset han mykt på kinnet. "alt for deg vettu, søta" svarte han og smilte det søte smilet sitt. "Forresten, jeg har en overraskelse til deg ikveld" sa du og smilte hemlighetsfull. "Hvada?" Spurte han oppspilt. "vet du ikke hva ordet overraskelse er?" svarte du og så dumt på han. Han bare smilte flaut og gikk ned til de andre. Du bestemte deg for å være litt på rommet å chille, så du tok fram maccen din. *@Ditttwitternavn: I really love Bahamas, thank u @Justinbieber for bringing me here.* Ja, Justin hadde fått deg hekta på twitter. Du hadde også fått mange nye followers siden du var kjæresten til Justin Bieber. Men det var også masse hat meldinger. Men du brydde deg ikke. Du gikk ned til de andre og alle satt som noen slakt i sofaen. "Eyy, dudes, vi skal ikke stikke på stranda da?" Spurte du og alle snudde seg mot deg. "Jo, det hørtes ut som en god idé" sa Justin og spratt opp fra sofaen. Han kom bort til deg og tok hendene sine rundt livet ditt. "Da får jeg se den deilige kjæresten min i bikini" Hvisket han til deg. Du bare smilte og ristet på hodet over hvor rar han var...

Hva skjer videre?

Gi meg noen søte kommentarer da folkens!

6+ kommentarer

- Heidi (gjesteblogger

You are my everything, del 20: "TULLER DU?" ropte du ut og så sjokkert på han. Justin sin arm kom bak ryggen din og strøk deg forsiktig opp og ned... 

"Hvordan kan du gjøre dette mot meg pappa?" ropte du ut. Du kunne virkelig ikke tro det. Faren din hadde blitt sammen med moren til kjæresten din! Nå kom jo alt til å bli ødelagt. "Hvorfor reagerer du på denne måten jentami?" spurte faren din deg. Du så bort på han, og det virket som om han var kjempe lei seg. "Unnskyld pappa, det er bare det at nå kommer alt til å bli ødelagt.." svarte du tilbake og så ned på føttene dine. "Hva mener du med det?" Spurte han deg. "Nei, nå som du er sammen med Pattie, og jeg er sammen med Justin, så blir det jo kleint å være rundt dere.." Svarte du tilbake og så opp på han igjen. Du kjente at tårene presset på, du ville virkelig ikke grine nå. "hvorfor det?" Spurte han deg igjen. "Fordi, jeg vil ikke se at du og Pattie kysser, det er greit at hun har vært som en mor for meg, men nei, jeg takler det bare ikke." Svarte du tilbake. Han ble helt stille og tok med seg iphonen sin, før han reiste seg opp av sofaen og gikk. 

"Går det bra med deg søta?" Spurte Justin deg. "Nei, ikke egentlig, synes ikke du det er rart kanskje?" Spurte du han og så litt rart på han. Han bare trakk deg inn i en klem, noe du virkelig trengte akkurat nå. "Det kommer til å gå bra, jentami" hvisket han inn i øret ditt. Du kunne ikke annet enn å smile. Han klarte alltid på en eller annen måte å få deg i bedre humør. "Men nå skal vi ikke tenke mer på det. Imorgen drar vi til Bahamas, og forresten er det noe jeg ikke har sagt til deg angående turen." sa han og trakk seg fra klemmen. "Hva da?" Spurte du nysgjerrig. "Chaz, Ryan, Caitlin og Even skal være med til Bahamas!" sa han glad og smilte stort til deg.. "Tuller du?" spurte du glad tilbake. "Nei, ikke egentlig" sa han med en litt sarkastisk stemme. "Mååå Even være med?" spurte du og lagde de søteste dådyrøynene du kunne. "haha, Du er søt *DN* men jaa, han må det. Du er ikke den eneste som fortjener ferie vettu!" svarte han tilbake og kysset deg på kinnet. "Greit daa.. Men hvem er Caitlin?" Spurte du igjen. "Hun er en venninne av meg og Chaz og Ryan. Hun er veldig søt, tenkte at du trengte noen jentevenner her." sa han og lo litt. Du bare ristet oppgitt på hodet og smilte til han. 


*Imagine*

*Dagen dere drar til Bahamas*

Du kunne virkelig ikke vente. Du gledet deg så sinnsykt mye! Du gledet deg til å komme til sol, og bli litt brun, selv om du ikke hadde mistet så mye av fargen din fra sommeren, men uansett. Det var litt kjedelig at det tok så lang tid med fly da. "Ehm, dere.. Vi skal ikke ta offentlig fly, vi tar privatflyet" Sa Justin og smilte til dere. Du bare smilte til han og kysset han fort på munnen. Han bare smilte stort og dro deg inntil han. Han tok armene sine rundt livet ditt og kysset deg ømt på munnen. Du tok hendene dine bak nakken hans og koste forsiktig med håret hans. Du kjente at tungen hans ville inn, så du slapp den inn. Tenk, her stod du og Justin Bieber å klinet midt på flyplassen. *hark - hark* Du trakk deg fra Justin og snudde deg. Der stod Chaz med armene i kors og så rart på dere. "Ehm, *DN*, er det noe du har glemt å fortelle meg?" spurte Even og så på deg med et veldig alvorlig blikk.. Han dro deg i armen for å komme litt bort fra de andre, slik at dere kunne prate ifred.. Du så ned på bakken, for du ville ikke møte blikket hans. "*DN*" startet han, du så forsiktig opp på han, spørrende. "Når hadde du tenkt til å fortelle meg at du og Justin er sammen, eller hva dere er?" spurte han deg. "Jeg ville fortelle deg det, men du blir så SYKT overbeskyttende når det gjelder meg og gutter" svarte du og la ekstra trykk på sykt. "Jeg vet jeg blir det, men for det første så har du blitt sammen med bestekompissen min, og for det andre, så trodde jeg vi kunne snakke om alt" sa han og han hørtes faktisk litt såret ut. "Unnskyld Even, men jeg trodde du kom til å bli kjempesur.." Svarte du og så ned på skoene dine. Han tok tak under haka de, slik at du så han rett inn i øynene. "*DN*, jeg er ikke sur, jeg synes det er koselig at dere har blitt sammen. Men hvordan kunne dette skje? Dere har jo ikke flørtet ellernoe jo.." sa han, og smilte skjevt til deg. "ehm, vi gjorde det litt hemlig, vi gjorde det faktisk forran deg også, men da har du tydeligvis ikke merket noe" svarte du tilbake. "Det går bra *DN*, bare fortell meg ting her etter, jeg bryr meg om deg vetdu" svarte han deg og smilte søtt. Han åpnet armene, og du gikk forsiktig inn i de og ga han en lang klem. 

Dere gikk inn i privatflyet til Justin. Du og Justin fikk selvfølgelig plass ved siden av hverandre. Du satte deg innerst og Justin satte seg ved siden av deg. Ryan og Caitlin satt ved siden av hverandre, og det så ut som om de hadde veldig god kontakt. "Ey, Justin, hvorfor tok du ikke med deg flere damer? Urettferdig at bare du og Ryan får damer, men ikke jeg og Chaz.." Sa Even. "Herregud, skjerp deg Even, nå skal jeg være akkurat som du har vært mot meg i alle år. Nemlig overbeskyttende" svarte du tilbake. Han bare så stygt på deg og fortsatte å spille COD med Chaz. Justin bare smilte til deg og la hånden sin på låret ditt. Du lente deg sakte mot han og kysset han lett på munnen. Tungen hans slikket deg forsiktig på underleppen og du åpnet munnen din. Det gikk fort over til klining, og du satte deg opp på fanget hans uten å slippe munnen hans. Du trakk deg forsitkig fra han og satte deg tilbake på plassen din. "Skal vi gå inn på soverommet?" spurte han deg. Du nikket og dere gikk inn i det andre rommet. "Hva var det du og Even snakket om på flyplassen?" spurte han deg når dere hadde satt dere ned på sengen. Du fortalte han alt, og det så ut som om han skjønte hvorfor Even reagerte på den måten han gjorde. "Men ikke la oss tenke på det" sa han når du var ferdig med å fortelle. Du gjespet og så bort på Justin. "Trøtt?" spurte han deg og smilte søtt. "mm" svarte du trøtt tilbake. Han la seg ned på sengen, og du la deg ned i armkroken hans. Du sovnet nesten med en gang... 

Hva tror dere skjer når de kommer til Bahamas? 

5+ kommentarer

- Heidi (gjesteblogger)

You are my everything, del 19:Dere ble ferdige i dusjen og du gikk inn på rommet ditt for å kle på deg. Justin kom like etter...

Du tok fort på deg noe undertøy og snudde deg mot Justin. Han stod å glante på deg, og merket ikke at du snudde deg mot han engang. Du viftet med hendene dine foran ansiktet hans. Han kom ut av transen sin og smilte til deg. Du bare ristet på hodet, og gikk bort til skapet ditt for å finne noe å ha på deg. Siden det var blitt kaldere ute, og du hadde pakket ned alle sommerklærna dine, ble det en blå olabukse og en slækk topp.

Imagine at det var dette *DN* kledde på seg.

"Nydelig som alltid" sa Justin til deg og kysset deg mykt på kinnet. Du bare smilte til han og tok på deg toppen din. Du satte deg ned i senga og så på den deilige magen til Justin. "Ehm, *DN*, du har vel ikke tilfeldigvis noen klær jeg kan låne? Siden vi har dusja liksom?" Spurte Justin deg søtt. "Joo, selvfølgelig, bare vent litt, så skal jeg spørre om du kan låne noe av Even" svarte du fort tilbake og spratt opp av sengen. "Heey, bruttern!" ropte du når du kom inn på rommet til Even. Han skvatt og så fort opp av maccen sin. "Halla" svarte han tilbake litt usikkert. "Kan Justin låne noen klær av deg?" Spurte du søtt, og smilte til han. "Jaja, seff.. Bare ta noe fra skapet mitt du" sa han og blunket til deg. Du gikk bort til skapet hans og fant fram en olabukse og en t-skjorte, du tenkte også at du skulle ta med en bokser, siden han ikke hadde noen klær. "Her har du klær" sa du og slang klærna på Justin sitt fang. Han merket det ikke en gang, fordi han var helt oppslukt i maccen din. "Hva er det du holder på med?" spurte du han og satte deg ned ved siden av han. Han så litt opp av skjermen og smilte til deg "Twitter, selvfølgelig" tenkte du inni deg. Du bare ristet på hodet og gikk ned. 

Nede satt faren din i stua med maccen sin på fanget. Du slang deg ned ved siden av han. "Hei jentami, hvordan går det? Har ikke sett deg på lenge nå" sa faren din og smilte til deg. "Nei, det er kanskje fordi du er så opptatt med jobben din det.." sa du litt sarkastisk og var egentlig litt sur. Grunnen til at du var sur var fordi han ikke viste at du og Justin var sammen engang. Men det får bare la være. "Men det går helt fint med meg, også gleder jeg meg veldig til vi drar til Bahamas imorgen!" la du fort til og smilte falskt. "Stemmer det, da får jeg ikke sett deg på en uke til da". Svarte faren din tilbake. Du skulle akkurat til å svarte da du hørte at noen kom ned trappen. Det var Justin. Du smilte mot han og ga han et blikk som viste at han skulle komme å sette seg. "Ehm, pappa, det er noe jeg må fortelle deg." Sa du til faren din og snudde deg mot han. Han så opp fra maccen som et tegn på at du skulle fortsette. "Ehm, jeg og Justin er på en måte sammen.." sa du litt usikkert og så ned. "Nei! Gratulerer Jentami, det fortjener du virkelig" sa faren din og du kunne høre stoltheten i stemmen hans. "Jeg har på en måte en ting og fortelle deg også" la han fort på. "Hvada?" Spurte du nysgjerrig. "Nei, jeg og Pattie er på en måte kjærester vi også.." sa han litt usikkert. "TULLER DU?" ropte du ut og så sjokkert på han. Justin sin arm kom bak ryggen din og strøk deg forsiktig opp og ned... 

Hva tror dere skjer videre?

7+ kommentarer

- Heidi (gjesteblogger)

You are my everything, del 18:Men du håpet på at det ikke var så farlig. For du elsket virkelig Justin. *elsker* tenkte du inni deg. Ja, du elsket han.

Akkurat nå var det høst ferie. Og du hadde planlagt å tilbringe hele ferien med Justin. Det plinget i mobilen din, Justin stod det. «Hey *DN*, hva skjer i dag?<3» skrev han. «Hey, nei ikke så mye. Der da?<3» Svarte du tilbake. Du smilte litt for deg selv, for du håpet virkelig på at han skulle spørre om dere skulle finne på noe. Du ble avbrutt av tankene dine, ved at det plinget i mobilen din igjen. Du smilte når du så hva som stod på meldingen. Det var selvfølgelig Justin som hadde svart deg. «kan jeg komme bort en tur? Jeg har en overraskelse til deg! <3» Hadde han skrevet. Du lurte veldig på hva han hadde funnet på. Men du klarte heller ikke vente, for du hatet overraskelser.

Det gikk en stund før det ringte på døren. Du sprang ned, og åpnet den før noen andre rakk å gjøre det. «Hei» sa Justin og smilte til deg. «Hei» svarte du og smilte tilbake. Du kikket deg rundt og så om det var noen andre der, før du kysset han lett på munnen. Gud som du hadde savnet de leppene. Det var jo en uke siden sist dere hadde funnet på noe, siden han var så opptatt med det nye albumet hans. Dere gikk inn og satte dere i sofaen. Du hadde ikke sett faren din og Even på lenge. Noe som måtte bety at dere var alene hjemme.

«Men duu?» Spurte du Justin og smilte søtt. «Jaa?» svarte han tilbake.. «Hva var det overraskelsen min var?» Sa du og nesten hoppet av glede. Du var kjempe spent på hva det kunne være. «Nei. Det har seg sånn at jeg har fått fri i en uke, og siden du har høstferie nå. Så tenkte jeg at vi kunne ta en tur til Bahamas?» Sa han og så spørrende på deg. Du var helt stum, du visste ikke hva du skulle si. Han så litt rart på deg. Men du bare hoppet inn i armene hans og ga han en lang klem. «Okei, most Bieber her» sa han og lo litt. «Sorry» sa du og så flaut ned. «Men ja, jeg vil veldig gjerne være med deg til Bahamas» sa du og kysset han fort på kinnet. Han bare satt der og smilte. Herregud, du kunne drømme deg bort i smilet hans, de perfekte leppene. Alt sammen! «men hva kommer pappa til å si? Tenk om jeg ikke får lov» sa du med en litt lei stemme. «Det har jeg allerede oppklart. Daniel sa ja, og vi reiser i morgen, så du må pakke!» Sa Justin. Du smilte stort. Tenk at du skulle til Bahamas med verdens beste gutt! «Vil du være med meg opp å pakke?» Spurte du søtt. «Selvfølgelig søta!» Svarte han tilbake. Du reiste deg opp og flettet fingrene dine inn i Justin sine og gikk opp trappen.

Etter å ha pakket en stund la du deg flatt ned på senga ved siden av Justin. Du var helt utslitt. «Herregud, hvor mye er det du skal ha med deg for en uke aa?» Spurte han deg og så utover de to koffertene du hadde pakket sånn halvveis. «Jeg er jente. Vi trenger mye, okei?» sa du og så dumt på han. Han bare lo av deg. Og dere lå lenge i sengen og bare slappet av. Du reiste deg fort opp og tok frem Macen din. Du gikk fort inn på twitter og sjekket hva som hadde skjedd der, ettersom du ikke hadde vært på så lenge. «@*Ditt twitter navn*: Chilling with my boy @JustinBieber <3» Justin hadde tydeligvis sett hva du hadde skrevet og smilte stort til deg.

«My boy, virkelig?» Spurte han deg og smilte. «ehm, jaa» svarte du og smilte søtt. Men egentlig ble du veldig flau. «Du, *DN*, det er noe jeg har villet spørre deg om i lang tid. Men jeg har ikke turt» sa han og så ned. «Hva er det Justin?» Spurte du. Nå ble du egentlig litt redd. «ehm, jeg bare lurte på om du ville.. bli jenta mi?» sa han og nå så han opp på deg igjen. Du møtte øynene hans. De vakre brune øynene. «Selvfølgelig vil jeg det» sa du og du slang deg rundt halsen hans og kysset han lidenskapelig.

Tenk at du hadde blitt kjæreste med selveste Justin Bieber. Den gutten som kunne fått hvilken som helst jente i hele verden, også velger han akkurat deg? Det var helt uvirkelig. Og tenk at du skulle til Bahamas med han! Det var mange tanker som surret rundt i hodet ditt. Du merket ikke at Justin hadde gått ut derfra engang. Du bestemte deg for å ta en dusj. Du fant fram noen slække klær du kunne ha på deg etter dusjen, og gikk inn på badet. Du kledde av deg og gikk inn i dusjen. Det var så deilig å kjenne det varme vannet som strømmet nedover kroppen din. Du snudde deg mot veggen for å ta såpe i hendene dine. Plutselig kjenner du to armer som kommer rundt midjen din. Du kvatt noe helt sykt, og snudde deg fort. Heldigvis var det bare Justin. Du latet som om du var litt sur, siden han bare kom inn uten at du hadde sagt det er greit. Du snudde deg inn mot veggen igjen og begynte å ta shampo i håret ditt. Du kjente straks to hender som begynte å hjelpe deg. Du snudde deg mot han og lagde furteleppe.

«Hva er det jenta mi?» Spurte han deg og så bekymret på deg. «Hvem sa at du kunne komme inn?» Sa du og latet som om du var sur. «Er det rart jeg vil være med når du ser ut som du gjør?» Spurte han og målte deg opp og ned. Du følte deg egentlig litt ukomfortabel der du stod. Du snudde deg og fortsatte å vaske håret ditt. Du snudde deg tilbake mot Justin for å skylle ut shampoen og så ned på kroppen til Justin mens du stod der. Herregud for en mage han hadde! Den var helt syk. Du så litt lenger ned, og så noe som stod rett opp. Du fniste litt og så opp i øynene til Justin. «Hva er det?» spurte han deg uskyldig. «Neei, det er bare at du har.. ja» svarte du tilbake og nikket nedover. Han så litt flaut bort før armene hans kom rundt kroppen din. "Det er ikke så rart når jeg har en fantastisk deilig kjæreste" svarte han deg søtt og så deg dypt inn i øynene. Dere ble ferdige i dusjen og du gikk inn på rommet ditt for å kle på deg. Justin kom like etter.

Det er bare å si ifra hvis det er noe dere vil skal skje, tar gjerne imot ideer! Og vær så snill og vær litt kreative på kommentarene deres da! Liker å få vite hva jeg gjør bra og ikke!
6+ kommentarer
- Heidi (gjesteblogger)

You are my everything, del 17:UNNSKYLD! Vet det ikke kom noen deler igår, men var på jobb hele dagen, og så på dugnad, når jeg kom hjem, fikk jeg overraskelsesbesøk, så da ble det desverre ikke tid til noen deler! Unnskyld så mye :/

«Han skulle ringe Danielle og snakke med henne» svarte du fort tilbake og så ned i pc skjermen?

Du og Even satt i senga å ventet på at David skulle ringe. Det tok veldig lang tid. Eller du følte at det tok lang tid. Plutselig vibrerer det i senga. Du tok den fort opp. «Hvem er det?» spurte Even. Du viste han skjermen, det var David.

«Hei David» sa du litt lavt. «Hei *DN*» svarte han tilbake med en glad stemme. «Hva skjer?» Spurte du usikkert tilbake. «Nei, jeg har snakket en stund med Danielle nå.. og hun sa at hun ikke hadde lagt de ut». Svarte han. «Hæ? Hva mener du med det?» Spurte du enda en gang. Nå hadde du skjelven stemme. «Nei, hun sa til meg at det var ikke hun som hadde lagt de ut. Hun snakket om at hun hadde glemt pc?en sin hos en ny venninne av henne, også hadde hun tydeligvis lagt de ut. Hun visste ikke om det selv, hun ble veldig sjokkert når jeg sa det» sa han og du kunne høre på stemmen hans at han smilte der han satt. «Åh, okei, nå ble jeg lettet» sa du litt gladere. «Men, hvorfor gjorde venninnen hennes det?» la du fort til og ventet på svar. «Nei, det vet jeg ikke. Tror ikke hun vet det selv. Men jeg skulle hilse så mye fra henne, og si at hun savnet deg veldig». Svarte han tilbake. «Åja, ja, hvorfor ringer hun meg ikke selv hvis hun savner meg? Hun har ikke snakket til meg siden jeg flyttet hit». Svarte du tilbake og du så bort på Even som satt og stirret nysgjerrig på deg. «Det vet jeg ikke *DN* det får du nesten spørre henne om selv. Men jeg må stikke nå, vi snakkes senere» sa han og la på. Du la mobilen din ned på sengen og så bort på Even.

«Så hva skjedde?» Spurte Even deg. «Nei, han sa at Danielle ikke visste noe om det og at hun var lei seg for deg. Tror hun kanskje skulle fjerne de». Svarte du tilbake og så ned i pc skjermen. «Så bra da!» sa Even og smilte til deg. Du lukket igjen skjermen og så på Even. «Er du sulten?» spurte du han. «Ehm, jaa egentlig. Skal vi gå ned å lage mat?» spurte han deg tilbake. Du nikket og gikk ned.

*To uker senere*

Du hadde hatt det helt fantastisk de siste to ukene. Du og Justin holdt fortsatt på og du elsket det. Du hadde bare fått mer og mer følelser for den gutten. Egentlig ventet du bare på at han skulle ta initiativ til å spørre deg om du ville bli kjæresten hans. Men du måtte bare smøre deg med tålmodighet og vente.

Det gikk veldig bra på skolen også, du hadde blitt utrolig god venn med Chaz og Ryan. Dere var bestevenner og du kunne virkelig snakke med de om alt. Det var faktisk ingen av de som hadde merket at du og Justin holdt på. Ikke en gang Even hadde merket det. Du synes egentlig det var litt rart siden dere flørtet hver gang dere var sammen, og dere kysset også. Men det var flaks, for Even hadde virkelig forandret seg hvis han visste om det. Men du håpet på at det ikke var så farlig. For du elsket virkelig Justin. *elsker* tenkte du inni deg. Ja, du elsket han...

Mer?? 

- Heidi (gjesteblogger)

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits