Juni 2011

Historie del 39 - 3 Words... Du gikk ut av badet og du hadde faktisk lommer på kjolen denne gangen. Du tok mobilen din og kortet ditt før du lukket igjen døren bak deg og ventet på Justin ved heisen. Heisen peip og i heisen sto Justin med Kenny smilende. "Så fin du var", sa Justin flørtende og blunket. "Du også", sa du flørtende tilbake og gikk inn i heisen. Justin tok tak i hånden din mens heisen dro nedover. Dørene ble åpnet og rett utenfor hotellet sto en flokk med paparazzier og en haug med beliebere. "Oi", sa Justin og så på deg nervøst. "Ikke igjen", tenkte du og så usikkert ut mot alle som ventet på dere. 


"Det går bra", hvisket Justin stille til deg og klemte hånden din hardere. Dere gikk mot utgangen med Kenny rett forran dere først. "Vent", sa plutselig Justin og så på Kenny som skulle til å åpne dørene. "Hva", spurte Kenny litt usikkert og så på deg og Justin. "Ikke la noen komme i nærheten av Hedda", sa Justin før han begynte å små gå litt. Kenny nikket ivrig og åpnet dørene. Det virket som en flom av mennesker bare kremte dere innover når dere kom ut gjennom dørene. "Jeg er glad i han, men så mye stress i livet han har", tenkte du og prøvde å dytte deg gjennom. Kenny fikk heldigvis alle bort og bærte deg plutselig opp. "Go, go, go", ropte Justin og Kenny begynte å løpe med deg i armene sine. Justin løp også med en flokk bak seg med beliebere. "Løp for livet", ropte Kenny og han stoppet og slapp deg ned. Han snudde seg mot flokken som var på vei og bare virket veldig nervøs. Justin tok hånden din og dere løp bortover veien. "Så dramatisk", tenkte du mens dere løp. Justin dro deg plutselig med inn i et lite hjørne og kysset deg lidenskapelig på leppene. 

Du så han rett inn i øynene og bare smilte til han når dere hadde kysset ferdig. "Herlig", hvisket Justin søtt. "Mhm", mumlet du mens du holdte på å drømme deg bort i øynene til Justin. "Der er han", hørte du plutselig noen ropte og hylene fans løpte rett mot dere. 

 

Mer? 

Unnskyld, kort del men dere fikk jo en ihvertfall :-) 

HOKL, Hedda

Dagens sang!
- den sangen er bare så nydelig! ,den har også gjort dagen min lysere i dag ♥

- Hva synes du om den?

♥Liv Marit  

Har selv vært opptatt....Hei søte lesere! 

Unnskyld for kjempe dårlig blogging fra meg i det siste, men jeg har egentlig vært opptatt HELE tiden. I hele helgen her satt jeg barnevakt, gikk på resturang, hadde filmkveld, var på bursdag, og en joggetur. Jeg har vært barnevakt fra fredagen av til i dag, så de ungene jeg passet på var nesten rundt meg hele tiden. Jeg har jo merket at Liv Marit har startet litt og det var kjempe bra. Blogging går kanskje litt dårlig for tiden, men skolen betyr masse for tiden! Har en super viktig samfunnsfagprøve på onsdagen nå, og jeg må helst ha 4 for å få altså 5 på karakterkoret mitt til jul. Denne karakteren her er cirka 30-40% av hele karakteren og det er mye! Skal prøve å skrive en del før jeg legger meg nå, og har faktisk blitt utrolig motivert til å skrive, men har ikke fått tid! 

Unnskyld igjen og håper dere forstår :-) 

HOKL, Hedda som beklager så utrolig mye! 

Forslag til historie?Hei og hopp ,her er jeg igjen (Liv Marit)!  Siden jeg skal starte på en historie om en stund tenkte 
jeg at jeg skulle spørre dere om hva dere vil at historien skal handle om... skal den handle om
Justins kjærlighet liv eller livet på tour? Det er opp til deg så kom med gjærne med flere forslag på
en gang, for jeg skal nok skrive flere historier ♥ kom også med forslag hvor jeg skal hente bilder hen. 

♥Liv Marit  

Gjeste blogger!Heisann! , jeg har da fått muligheten til å få blogge sammen med Hedda på denne bloggen nå! 
Jeg er kjempe spent til å få begynne å blogge ,men jeg har det veldig travelt for tiden med alt!
,men så rast ting har roet seg regner jeg meg med at jeg begynner på en historie!

Tilbake til hvem jeg er å hvordan jeg kommer til å blogge : Jeg kan begynne med at mitt navn er
Liv Marit og jeg er da 13år. Det er jo også en grunn til hvorfor jeg spurte Hedda om å få blogge sammen
med henne da  det er vell for de jeg har BIEBER FEVER! som sikkert alle dere som leser denne bloggen 
også har ♥ Jeg må også fortelle litt hvordan jeg kommer til å blogge for jeg har også en egen blogg 
men jeg kommer til og prioritere denne bloggen først i allefall når Hedda ikke har tid.!
Det kommer også tll og komme en del dagens sang ,video og bilde!
Så jeg håper du kommer til å like innleggene mine!  og jeg håper Hedda blir fornøyd med gjeste bloggeren sin! 

  Under The Mistletoe ღ, bieberjustinanon: belieberfreak: this ^ LOL... pictures of justin bieber shirtless - Google Images
  Under The Mistletoe ღ (1) Se coparon con la camarita las chicas.


♥Liv Marit 

Historie del 38 - 3 Words...Unnskyld for at en del kom nå, men det startet å brenne på skolen vår i dag så jeg har nesten hatt sjokk i hele dag. Noen på trinnet vårt har tent på selve doen ned i en garderobe så vi fikk dra tidlig hjem i dag, men har bare hatt vondt i hodet etter lukten på skolen og vært kvalm. Det kom en slags farlig gass inn i 10. område så derfor fikk vi dra hjem og det stinket jo i hele område til 10. Tilogmed brannvesnet (så klart) og politiet kom siden noen på trinnet har gjort det, og det er jo utrolig farlig hvis de samme kan gjøre det igjen! 

 

"Nei", sa han mens han skvatt litt. "Urgh", ropte jeg ut. "Du vet... Kan vi ikke ta det i morgen", spurte Justin og gjespet. "Nei, dette handler om kjæresten din jo", sa jeg strengt før jeg dro han med ut av rommet, mens han sto bare i bokser. 


Ditt synspunkt: 

Du satt i sengen og tørket vekk tårene dine før du la deg ned igjen. "Mange jenter får hat som dette, hvorfor er jeg så pysat", tenkte du og trakk dynen godt over deg. Plustelig gikk døren opp og inn kom Becca med Justin på slep. "Se hva du har gjort med henne", skrek neste Becca. "Jepp, hun var forsatt sint", tenkte du og himlet med øynene. Justin gikk bort til deg og kysset deg på pannen. "Ta det med ro, jeg skrev allerede noe på twitter så de skulle slutte", sa Justin og holdt rundt deg. "Takk", hvisket du til han og smilte et skjevt smil. Du var egentlig bare trøtt nå og ville sove. Justin la seg under dynen med deg og holdt rundt deg mens Becca la seg i sengen sin. Hun roet seg ned etterhvert. Du sovnet etterhvert med Justin holde rundt deg i sengen. 

 

"Heddasøta, jeg må gå opp og kle på meg så kommer jeg ned igjen til deg og henter deg. Vi tar oss en koselig tur i byen sammens", hvisket Justin inn i øret ditt. "Mhm", mumlet du i halvsøvne. "Og ta det med ro, Kenny beskytter oss begge", sa han søtt og så lukket døren seg. Du gnidde deg sakte i øynene og reiste deg halveis opp. "I dag kommer mamma", tenkte du mens du slang dynen av deg og tok med noen klær innpå badet. Du orket ikke å dusje i dag, siden du hadde dusjet hver dag de siste dagene her. Du tok på deg klærene dine og sminket deg bare med maskara og litt foundation. 


(Som sagt "du" elsker kjoler!) 

 Du gikk ut av badet og du hadde faktisk lommer på kjolen denne gangen. Du tok mobilen din og kortet ditt før du lukket igjen døren bak deg og ventet på Justin ved heisen. Heisen peip og i heisen sto Justin med Kenny smilende. "Så fin du var", sa Justin flørtende og blunket. "Du også", sa du flørtende tilbake og gikk inn i heisen. Justin tok tak i hånden din mens heisen dro nedover. Dørene ble åpnet og rett utenfor hotellet sto en flokk med paparazzier og en haug med beliebere. "Oi", sa Justin og så på deg nervøst. "Ikke igjen", tenkte du og så usikkert ut mot alle som ventet på dere. 

 

Mer? 

HOKL, Hedda

 

Historie del 37 - 3 Words...Ilovekidrauhl: Jepp, skal ta meg en tur innom og lese historiene dine :-D 

 

Jeg hørte snufsing og litt hulking. "Var det Hedda", tenkte jeg og skrudde på lyset igjen. Jeg hadde rett, det var Hedda. Hun lå der med flere tårer i øynene og så på meg med et redd blikk. "Hva har skjedd", ropte jeg nesten før jeg slengte armene mine rundt henne. 


 Ditt synspunkt: 

"Hva har skjedd", ropte neste Becca og slengte armene sine rundt deg. Du satt der og bare hulket. "Hvorfor blandet jeg meg inn", mumlet du til henne. "Hva mener du", spurte hun forvirret. Du pekte bort på pcen og la deg mere under dynen. Becca tok den opp og logget seg innpå. "Hva skal jeg gå innpå", spurte hun og så på deg. "Facebook", hulket du frem. Becca klikket seg innpå og kikket på deg igjen. "På profilen din", spurte hun litt usikkert. Du ristet på hodet og la et lite smil frem men så kom tårene igjen. Hun satt der og leste gjennom og plutselig smelte hun igjen skjermen. Du så på henne og hun virket ildsint. "Hva søren", ropte hun høyt. Det var tydelig at hun var kjempe sur. "Ro ned", sa du og tørket tårene dine. "Nei, jeg kan ikke! Urgh", ropte hun før hun åpnet døren og spurtet ut av den. "Hva søren skal hun", tenkte du og satt forsatt i sengen. 

Becca sitt synspunkt: 

Jeg var virkelig ildsint når jeg leste ordene som rant ut fra bare sjalusi fra jentene og noen gutter. "Hvordan kunne de virkelig gjøre noe sånt", tenkte jeg mens jeg trampet opp på vei mot rommet til Justin. Jeg banket på og en trøtt Justin kom ut og smilte halveis til meg. "Vet du hva du har fått Hedda til å gjøre mens jeg var borte", skrek jeg nesten til han. "Nei", sa han mens han skvatt litt. "Urgh", ropte jeg ut. "Du vet... Kan vi ikke ta det i morgen", spurte Justin og gjespet. "Nei, dette handler om kjæresten din jo", sa jeg strengt før jeg dro han med ut av rommet, mens han sto bare i bokser. 


NAM <3 xD

MER? 

Unnskyld så masse for at jeg ble litt treg med delen i dag, men bare borte i hele dag nesten... :-/

HOKL, Hedda

Historie del 36 - 3 Words..."Å nei", tenkte du mens flere tanker gikk gjennom hodet ditt. "Justin har jo sagt vi var sammen til pressen", mumlet du mens du klikket på varslene dine. Du hadde faktisk rett. Over 30 av de hadde skrevet på veggen din. Du kjente bare en dårlig følelse som gikk gjennom kroppen din.
-----------------------------
Du klikket inn på profilen din og merket mange var glade over det, men noen virket utrolige sure på deg. "Hvorfor er du sammen med Justin Bieber?!?! Han er ikke bra for deg", sto det fra noen som gikk i klassen din. Hun var selvfølgelig en stor belieber selv. Du leste gjennom flere og de fleste var positiv men det var noen negative der også. En liten tåre trillet nedover kinnet ditt mens du leste de negative. "Hvordan kan de skrive noe sånt", tenkte du mens flere tårer begynte å trille. Du satt der med hendene på hodet og snufset stille for deg selv. "At de faktisk gjør noe sånt", tenkte du og lukket igjen pcen din før du la deg under den varme dynen din. Du kikket rett opp i taket og kjente bare tårene strømte på.

Justin sitt synspunkt:

Jeg kom frem til rommet mitt med Scooter og slengte meg ned i sengen med en gang. "Hvordan syns du kvelden gikk da", spurte Scooter mens han tok macen min opp. "Den var jo perfekt", sa jeg og gliste ved tanken på Hedda. "Supert. Jeg logger meg innpå twitter", sa Scooter og trykket på macen. Jeg nikket og så rett opp i taket. Jeg hadde rom alene, men Scooter var her alltid på kveldene til meg for å fortelle meg hva jeg skulle gjøre neste dag. Scooter hadde bare rom 3 dører fra meg. Scooter gispet plutselig og virket mere stresset."Hva er det", spurte jeg og så på han. "Du burde sjekke twitteren din", sa han og ga meg macen min. Jeg så på han og nikket litt før jeg logget meg inn. "Jeg går og legger meg så for du være i fred", sa Scooter og gikk ut døren. "Hva skjer egentlig", tenkte jeg og kikket innpå profilen min. Flere tusner av beliebers hadde skrevet om Hedda. Det såret meg faktisk av å bare se på den første. "Hun er ikke feit", freste jeg imot skjermen. Jeg bladde meg opp igjen og begynte å skrive en status. "If you hurt my girlfriend, you hurt me too. I'm dissapointed now, really dissapointed", skrev jeg og postet det ut. Jeg lukket igjen macen og kledde av meg før jeg pustet tennene mine. Jeg la meg under dynen og så på klokken. "02:36", mumlet jeg og merket jeg ble stadig trøttere.

Becca sitt synspunkt:

"Kanskje vi burde komme oss hjem, Gerran", spurte jeg imot han og så på klokken. Den var 2 om natten. "Ja, det er greit", sa han og reiste seg opp. Gerran hadde funnet et romantisk sted i parken til oss og vi hadde sett på stjernene. "Kom da", sa han til meg og smilte. Jeg reiste meg opp og tok tak i hånden til Gerran. Han gjorde meg alltid varm i kroppen når jeg holdte hånden hannes. Vi satte oss inni bilen til Gerran og kjørte avgårde mot hotellet. "Takk for en super kveld", sa jeg imot Gerran og kysset han på munnen når vi var ved hotellet. "Bare hyggelig søta", sa han og ga meg et kyss tilbake på munnen igjen. "Jeg burde komme meg avgårde, Hedda venter sikkert på meg", sa jeg til Gerran og åpnet bildøren. "Ja, vi sees. Sov godt prinsessa mi", sa han og smilte. "Mhm, sov godt gutten min", sa jeg og lukket igjen bildøren. Gerran kjørte avgårde og jeg sprang inn til hotellet og sprang også opp trappene. "Stakkars Hedda hvis hun har ventet så lenge", tenkte jeg og endelig var jeg fremme i etasjen. Jeg gikk mot døren og åpnet den. Lyset var fremdeles på og Hedda lå krøllet sammen i sengen. Jeg slengte fra meg vesken og skoene før jeg gikk mot Hedda. "Hedda...", spurte jeg stille og satt meg ved sengekanten. Hun svarte ikke. Kanskje hun hadde sovnet? Jeg kledde av meg kjolen og tok på meg en pysj, så tok jeg av sminken min. Jeg pusset tennene, slo av lyset og så la jeg meg i sengen ved siden av Hedda. Jeg hørte snufsing og litt hulking. "Var det Hedda", tenkte jeg og skrudde på lyset igjen. Jeg hadde rett, det var Hedda. Hun lå der med flere tårer i øynene og så på meg med et redd blikk. "Hva har skjedd", ropte jeg nesten før jeg slengte armene mine rundt henne.

MER?
Er syk, så jeg ligger i sengen min og skrev en del på ipoden :-)

HOKL, Hedda

Huffda...Hei dere! Unnskyld for null blogging i dag men jeg har blitt utrolig kvalm og føler meg veldig dårlig :-( På skolen var alt greit, men med en gang jeg kom hjem ble jeg sikkelig dårlig. Unnskyld for det, skal prøve å skrive en del men er absolutt ikke i form til å gjøre noe som helst. Som sagt trenger virkelig gjesteblogger så fort som overhodet mulig og takk for fine kommentarer på alle de siste innleggene mine :-)

Lover ingenting, men skal gjøre mitt beste selv om jeg holder på å spy.... o.o
Trenger en gjesteblogger så fort som mulig, vil du? :-)
HOKL, Hedda

Historie del 35 - 3 Words..."Vær normal", tenkte du for hvert skritt. Du merket et søtt blikk fra Pattie som smilte imot deg og da begynte hjertet ditt å slå fortere. "Ikke gjør noe galt", tenkte du mens du smilte tilbake. 


Justin trekte ut stolen til deg og ga deg et tegn for å sette deg. "Takk Justin", sa du vennelig og satte deg ned. Justin satt seg rett ved siden av deg og du satt ved Pattie også. "Hei Hedda, takk for sist", sa Pattie hyggelig mot deg. "Hallo, ja i ligemåde", sa du vennelig og ga henne et smil. "Så du heter Hedda ja", spurte plutselig en helt random mann som satt ved bordet. "Ja", sa du og smilte litt. "Jeg er Michael, danser til Justin", sa han og blunket mot deg. "Hyggelig", sa du og rakte han hånden. Du fikk hilse på resten av crewet til Justin og alle var kjempe hyggelige. Du hadde faktisk ikke så ille og Pattie virket til å like deg veldig godt. "Mmm", kremtet Justin til på slutten når dere hadde spist opp og skulle snart betale. Han reiste seg opp og resten av crewet ble still, det ble du også. "Jeg har noe viktig å si, men mange av dere vet hva jeg skal til å si", sa Justin rolig og ga et lite blunk til deg. Du smilte for deg selv og forsatte å se på Justin. "Jeg vet at jeg ikke har kjent Hedda så lenge, men i dag har vi faktisk blitt sammen. Jeg føler meg helt spesiell rundt henne og vil gjerne at alle dere skal behandle henne godt", sa Justin og ga et smil til crewet sitt. De alle nikket og ga et smil til deg. Du kjente en stor mengde av rødme komme på, mens du kikket opp i de brune øynene til Justin. Han ga deg et varmt men rolig smil. "Takk", mimte du med leppene dine. Justin nikket og forsatte og snakke. "Derfor vil jeg bare si at siden Hedda har kommet inn i mitt liv, må jeg bare si at hun er den perfekte normale jenten man kan få", sa Justin smilende. Du kjente du ble varm og ennå mere rød enn du var isted. "Wooho! Go Justin, hun er jo kjempe pen", ropte Michael plutselig. Alle begynte å le litt og klappet mens de smilte varmt til deg. "Takk allesammen for dere er så støttende", sa Justin og satte seg ned. Han bøyde seg mot deg og plantet et varmt, lideskapelig og lett kyss på leppene dine. "Han er så skjønn", tenkte du mens du satt der og kysset han. Du trakk deg unna og smilte til han. "Takk Justin", sa du mens du smilte. Kvelden hadde gått super, og du hadde fått støtte av crewet også. Du hadde nettopp kommet hjem fra kvelden og satt i sengen med pysj og musefletter i håret. Pcen sto rett forran deg og du satt innpå facebook bare for å sjekke hva som hadde skjedd i Norge mens du hadde vært borte. Du logget deg innpå og merket at du hadde fått over 50 varsler. "Å nei", tenkte du mens flere tanker gikk gjennom hodet ditt. "Justin har jo sagt vi var sammen til pressen", mumlet du mens du klikket på varslene dine. Du hadde faktisk rett. Over 30 av de hadde skrevet på veggen din. Du kjente bare en dårlig følelse som gikk gjennom kroppen din. 

 

MER? 

Unnskyld for ikke noe i går, men internettet mitt fungerte ikke! 

HOKL, Hedda

Historie del 34 - 3 Words... Justin nærmet seg leppene dine og kysset deg mykt og lenge på munnen. Du ble utrolig varm, og sommerfuglene ble helt ville i magen din. Det kriblet masse inni deg og du kysset jo tilbake. Justin trakk seg unna når heisen stoppet og så på deg. "Klar", spurte han mens dørene var på vei opp. Du nikket og klemte hånden til Justin hardere. 


Heisdørene åpnet seg helt og rett utenfor heisen sto mange paparazzier. De tok bilder og du fikk med deg bare at det blikkende lys til deg. Du kunne nesten ikke se noe som helst. "Kom igjen", hørte du Justin si. Han førte deg bortover mengden, mens folk forsatt tok bilder. "Justin Bieber, er hun kjæresten din", ropte en mann ut. Det var sikkert samme mannen som spurte deg. "Ja", svarte Justin fort og gikk ennå fortere. Du kjente kulden når dere kom ut og det var forsatt blinkende lys rundt dere. "Justin, hun heter Hedda, ikke sant", ropte noen andre. "Kanskje", sa Justin fort. Han åpnet en bildør og du ble satt inni. Du hørte døren lukket seg så åpnet du øynene. "Går det bra", spurte Justin som satt rett ved siden av deg. Du satt i bilen og Kenny kjørte. Du nikket sakte men sikkert. "Bra, og unnskyld for det. Du burde kanskje bli vant med det", sa Justin og viftet med hånden. "Mhm, jeg skal prøve da", sa du og så rett frem. "Takk søta", sa han og ga deg et varmt og vått kyss på kinnet. 

 

Bilturen tok ikke så lang tid. Dere var kanskje fremme etter 10 minutter. "Resturangen heter Grenge", sa Justin og smilte til deg når bilen stoppet. "Åja, men er ikke det et 5' stjerne resturang da", spurte du og så på Justin litt sjokkert. "Jo, derfor vi drar hit. Crewet sitter der allerede, kom da", sa Justin og tok hånden din. Han dro deg med ut fra bilen og kysset deg lett på munnen. "Er det ikke litt dyrt", spurte du usikkert. "Jo, men jeg er jo Justin Bieber", sa han og lo litt. "Joa, men ikke bruk masse penger på meg, lover", spurte du mens du så han rett inn i øynene. "Kan ikke love noe som helst", sa han søtt og dere begynte å gå inn mot resturangen. "Justin, tenk om de ikke liker meg for den jeg er", spurte du plutselig og stoppet. "Det går bra, Hedda. Jeg lover", sa Justin og smilte til deg. "Men bare tenk på det da", sa du. Du var veldig usikker på akkurat dette. Ikke at du var redd eller noe, men det virket bare som at du ikke passet inn i den "gruppen". "Det går fint, det skal gå bra", sa Justin og tok hånden din igjen. "Greit", sa du og pustet ut. Du klemte hånden til Justin og dere gikk mot bordet hvor resten av crewet og moren til Justin satt. "Vær normal", tenkte du for hvert skritt. Du merket et søtt blikk fra Pattie som smilte imot deg og da begynte hjertet ditt å slå fortere. "Ikke gjør noe galt", tenkte du mens du smilte tilbake. 


(Imagine) 

Mer? 

Jeg var på kino og det var derfor det ikke kom noe, så unnskyld >.<

Legger meg for å søve nå, så god natt kjære søte lesere! :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 33 - 3 Words... "Takk", nikket du imot han og gikk mot sofaene. Det hang en gitar på veggen. Du tok den ned og stemte den før du skulle prøve å spille sangen din. Du åpnet boken på siden og skulle akkurat til å spille når en haug med paparazzier kom springende rett mot deg. 

 


 "Er du Hedda", spurte en mørk høy mann med mikrofon rett forran deg. "Ja...", sa du usikkert og bare så på de. "Du kjenner Justin Biber, ikke sant", sa han samme mannen. "Ja", sa du fort. Du lukket igjen boken og tok gitaren på plass igjen. "Hvor godt kjenner du han og hvor er du fra", spurte han igjen. "Ingen kommentar", sa du høyt og tok vesken din. Du så på de og de bare sto og tok bilder av deg mens du gikk bort mot heisen. Du tok den opp og gikk rett innpå rommet ditt. "Urgh", sa du høyt når du kom inn og slengte deg ned. Du tok boken ut og så på teksten igjen før du begynte å småsynge litt. 

Dette startet du å synge:

I drive an army jeep
My bumper sticker reads
Drink 'til he's cute
That's what I'm gonna do
Ain't got no serious thing
Don't wear no diamond ring
I've got a new tattoo
I think you'll like the view

In my mind
The sun shines
All the time

'Cause I'm just a summer girl
I wear my flip flops
And when I let my hair down
That's when the party starts
And who needs a boyfriend
I've got my girlfriends
And when we get together
The summer never ends......

-------------------------------------------------------

Du sang og plutselig hørte du noen banket på døren. Du lukket igjen boken fort og gikk mot døren. Du lukket opp og der sto Justin i dress smilende mot deg. Smilet hannes var utrolig fint. Du smilte tilbake og så forsatt på Justin sitt smil. "Wow, så fin du er", sa han og kysset deg på kinnet. Du ble varm og rødmet. "Hvorfor måtte han få deg til å rødme", tenkte du. Det var jo utrolig søtt at du rødmet av han og du følte noe helt spesielt mellom Justin.  "Takk, du også", sa du og smilte til han. Han blunket imot deg og du tok vesken din. Du lukket igjen døren og du og Justin gikk til heisen. "Så Hedda, jeg må spørre deg om noe", sa Justin og så på deg usikkert. "Mhm, hva da", sa du mens du trykket på knappen. "Vel, vi har jo et ganske så god kontakt nå, så jeg lurte på om du ville bli sammen med meg", sa han mens han smilte litt skjevt mot deg. Du så på han litt før du svarte. Hadde han virkelig så mye lyst på deg? "Gjerne Justin", svarte du og ga han et kyss på kinnet. "Supert", sa han og gliste stort. Det så ut som han ble utrolig glad når du sa det. Nå hadde du også kjæreste som Becca jo. "Han er så søt", tenkte du mens du sto og så på han. Han tok tak i hånden din og smilte stort imot deg. Heisen kom og dere gikk inn. "Forresten så er det masse paparazzier der nede, men håper det går greit", sa Justin mens han klemte hånden din hardere. "Ja, men skal du si det", spurte du litt nervøst. "Hvis du vil", sa han mens han snudde seg imot deg. Du nikket nervøst og ga et lite smil til han. Justin nærmet seg leppene dine og kysset deg mykt og lenge på munnen. Du ble utrolig varm, og sommerfuglene ble helt ville i magen din. Det kriblet masse inni deg og du kysset jo tilbake. Justin trakk seg unna når heisen stoppet og så på deg. "Klar", spurte han mens dørene var på vei opp. Du nikket og klemte hånden til Justin hardere. 

Mer? 

Aner ikke hvorfor skriften min ble så rar, men det ble bare sånn :-/

HOKL, Hedda

Historie del 32 - 3 Words... + gjestebloggerHar en gjesteblogger som starter her snart og hun heter Liv Marit. Hun virker kjempe grei, og jeg håper dere tar henne godt imot når hun starter :-) 

 

Du stoppet midt i slottet og fikk øye på noen som du kjente. "Hva gjør han her", tenkte du og gjemte deg litt. Du så på personen og følgte med hvor han gikk. "Hva søren", tenkte du og gikk etter han. 


Det var Cody Simpson som du så. "Han skulle jo ikke ha vært her", tenkte du. Egentlig skulle Cody på det samme intervjuet som Justin var på, men hvorfor er han her? Du gikk bort til dem og smilte til Cody. "Hedda", spurte han og så på deg. Han kastet seg over deg med en klem og klemte hardt. "Hei Cody", fniste du mens han klemte deg. "Hvordan går det", spurte han og trakk seg unna. "Bra, enn med deg", spurte du tilbake. "Supert, er her med crewet og lærer om The Tower of London, siden jeg skal skrive om det til skolen.... Yes da...", sa Cody ironisk. Du bare lo og smilte. "Vil du gå med oss eller", spurte Cody. "Ja, gjerne det", smilte du til Cody. Du, Cody og vrewet hannes gikk sammen gjennom Tower of London og så på alt det historiske det hadde i seg. Du hadde det egentlig kjempe gøy. Cody var jo en kjempe god venn allerede.

 

"Takk for turen Cody", ropte du og gikk ut etter dere var ferdig. Du hadde brukt over 3 timer med dem inne der. Det var jo ganske koselig også da. Du var på tur hjem med bussen for å gjøre deg klar til kvelden med Justin og resten av crewet. "Kanskje jeg også skulle blitt sanger", tenkte du mens du satt på bussen. Du likte å synge og du brukte å danse rundt omkring når ingen så på deg. Du elsket det egentlig bare. Du hadde alltid hatt en stor drøm om å bli kjent når du var rundt 12 år. Det hadde sikkert mange når de var på din alder. Du hadde faktisk skrevet noen sanger når du var 12 år, og de var faktisk ganske bra. Du hadde alt skrevet ned i dagboken din som du hadde med i baggen din. Du var endelig tilbake i hotellet etter noen minutter med bussen og du gikk rett opp på rommet. Klokken var 5 og det var 2 timer til Justin skulle komme. Du var alene i rommet, og Gerran og Becca hadde faktisk ryddet opp. "Takk", tenkte du før du fant frem en kjole. Du ville krølle håret ditt og ta på deg en søt rosa kjole. 


(Imagine med krøllet hår, har lyst på sånn kjole jeg!! <3 )

Du hadde ordnet deg klar med smykker, ringer, litt mere sminke og håret ditt var bare nydelig å se på. Du hadde aldri sett deg sånn før. "Wow", mumlet du mens du så på deg i speilet. Du fikk et lite glis på munnen din mens du så på deg selv. Det var bare en halv time til Justin skulle komme og du kjente at du gruet deg. Du hadde jo god tid til å se gjennom sangene dine du skrev når du var 12. Du hadde faktisk skrevet sanger på engelsk som faktisk ble veldig gode. Du tok opp dagboken din og så gjennom boken. "Summer Girl", leste du fra boken. Det var en sang du skrev når det var sommer og du hadde det super koselig. Du hadde en utrolig koselig sommer da og derfor skrev du den. Du hadde skrevet en country sang akkurat av Summer Girl. Du tok med boken din og gikk ned til lobbyen. Du hadde så klart med vesken din, med mobil, penger og litt sminke oppi. Boken passet også til å putte i vesken. "Hei du, har dere bare en gitar jeg kan låne", spurte du til en mann bak disken. "Det er en gitar i lobbyen her ved sofaene der borte. Den kan du låne hvis du vil", sa han som han ikke brydde seg. Han bare viftet med hånden og pekte mot sofaene. "Takk", nikket du imot han og gikk mot sofaene. Det hang en gitar på veggen. Du tok den ned og stemte den før du skulle prøve å spille sangen din. Du åpnet boken på siden og skulle akkurat til å spille når en haug med paparazzier kom springende rett mot deg. 

 

Mer? 

Unnskyld, men har vært på bursdag :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 31 - 3 Words..."Ja, de sa du så veldig hyggelig ut og de skjønner hvorfor jeg liker deg", sa Justin og gliste. "Burde jeg eller ikke", tenkte du mens du satt og så på Justin smile. "Tenk om de egentlig ikke liker meg da", tenkte du for deg selv. 


"Vil du eller ikke", spurte Justin engang til til deg smilende. Du nikket rolig og fikk et lite smil på munnen. Du burde jo kanskje dra når de inviterer deg. "Flott, i kveld klokken sju", spurte Justin og virket veldig ivrig. "Mhm", sa du og tok en skje til av frokost blandingen din. "Uansett jeg må på et intervju, henter deg klokken sju, Shawty", sa Justin før han gikk med et smil rundt munnen sin ut av resturangen. Du spiste opp før du tok vesken din og gikk ut i gatene i London. "Jeg elsker London", mumlet du for deg selv mens du gikk langsomt gjennom gatene. Det var bare en dag igjen til moren din skulle komme og da skulle du få møte Taylor. Du elsket virkelig musikken hennes og du var kjempe god venn med henne også. Du ville gjerne egentlig ha et liv som Taylor, alt virket så enkelt til henne. "Jaja", tenkte du bare mens du åpnet dørene inn til Starbucks. Du ville bare ha en Frappucino (?) for å holde deg litt mere våken når du skulle ta en buss til Tower of London. Tower of London var altså et gammelt slott før og nå var det et museum der. Du var interssert i litt sånne historiske ting og det var jo litt morsomt også. Du fikk kjøpt det du skulle og hoppet på bussen med engang. Du satte deg overest på dekket og drakk mens du så på vakre London når du kjørte gjennom. Det var MYE større enn Oslo. Det tok sin tid før du endelig kom frem til The Tower of London. 


(Tower of London) 

Du fikk kjøpt en billett og så gikk du inn for å se på slottet. Det var gammelt og det så helt sikkert ut som det gjorde for 300 år siden (sikkert mindre eller mere men gjetter bare nå). Du stoppet midt i slottet og fikk øye på noen som du kjente. "Hva gjør han her", tenkte du og gjemte deg litt. Du så på personen og følgte med hvor han gikk. "Hva søren", tenkte du og gikk etter han. 

 

Mer? 

Skal prøve å komme med en del litt senere, skal bare se et program på tv :-) 

HOKL, Hedda

 

 

Lange eller korte deler...?Hei dere! 

Jeg sitter her og skal skrive en del nå, men jeg ville bare spørre dere om noe :-) Jeg syns det er litt enklere å skrive lange deler egentlig enn masse korte, men vil dere ha en lang del hver dag eller bare masse småe deler hver dag? 


Sliten av skolen... Nynorsk prøve i morgen :-(

Takk for svar! 

HOKL, Hedda

Historie del 30 - 3 Words...Selena Gomez blogg trenger en hjelpe blogger :-) Vil du hjelpe til? http://supportselena.blogg.no/1310989773_noen_som_vill_blogge_.html

Prøvde på en lang del, så håper dere liker den! :-) 

-------------------------------

Du kunne ha drømt deg bort av å se på de. "J-jeg tror jeg liker deg", sa du. "Hvorfor sa jeg det", tenkte du med engang.Hjertet ditt gikk fortere og du så at Justin sitt glis forsvant og han så på deg serriøst.


"Du kødder ikke med meg nå", spurte Justin og ga deg et lite smil. "Hvorfor skulla jeg kødde med deg? Jeg mener jeg blir varm, det kribler inni meg, jeg kjenner sommerfulger...", skravlet du i vei. Du la ikke merke til at Justin nærmet seg deg også plantet han et kyss på leppene dine. Det kribelt ennå mere enn første gangen. Justin trakk seg unna etter litt og smilte. "Du bablet for mye", lo han. Du fniste og så på han. "Unnskyld" sa du søtt. "Syns det var søtt da", sa Justin smilende. Du bare så ned og smilte stort. Du hadde virkelig følelser for Justin. Han fikk deg til å smile, og du ble jo varm. "Kom hit da", sa Justin og ga deg en stor bamseklem. "Veldig random...", sa du og klemte tilbake. "Jaja, men det ble klein stemning", lo Justin. "Joa", sa du mens du klemte på Justin og du smilte stort. Heisdørene åpnet seg plutselig og det var i din etasje. "Jeg må komme meg innpå rommet", sa du og ga et smil til Justin mens du trakk deg unna klemmen. "Ja, men en ting til...", sa Justin. Han bøyde seg fremover og kysset deg mykt på leppene. Alt var helt magisk. "Takk", sa du sjenert og truslet ut av heisen. Du gikk mot rommet ditt sakte. Du var helt i drømmeland. "Takk for alt", mumlet du mens du åpnet døren mot rommet. Du kom inn og fikk øye på Rebecca og Gerran som satt i sengen og koste seg. "Hei Hedda", sa Gerran og smilte til deg. "Hei Heddis", sa Becca med et smil. "Hei dere", sa du. Du så ned i bakken med et smil rundt munnen. Alt var bare helt magisk for deg. Du hadde aldri trodd at noen som Justin Bieber kunne like deg....

 

Du våknet av deg selv fra å høre Becca og Gerran snakke sammen. "Hadde han vært her hele natten", tenkte du mens du gnidde deg forsiktig i øynene. Du hadde sovnet av mens du, Becca og Gerran hadde sett en film og tydeligvis hadde Becca og Gerran rotet mye. Du kikket rundt i rommet og masse popkorn, godteri og tomme brusflasker var slengt omkring i rommet. "Hva har dere gjort", sa du i halvsøvne og satte deg halveis opp i sengen. "Ingenting, bare litt popkorn krig og..... sånt", sa Gerran mens han så rundt i rommet. Han hadde tydeligvis blitt sjokkert over hvor rotete det faktisk var. "Rotete", spurte du med et lite smil. "Ja...", mumlet Gerran. Becca så på rommet og hadde munnen halvåpen. Hun så mere sjokkert enn det Gerran gjorde. "Dere får rydde opp", sa du og tok med deg noen klær før du gikk innpå badet. Du fant frem et håndkle før du gikk inn i dusjen og lot vannet trille nedover kroppen din. Det føltes deilig ut. Du hadde hatt for mye å tenke på i det siste og endelig hadde du begynte å like Justin veldig mye. Det gikk kanskje for fort og det var veldig usannsynlig. Du kunne egentlig ikke bare tro det. Du sto i dusjen veldig lenge før du skrudde av kranen og surret et håndkle rundt kroppen din og hodet ditt. Du tok på deg undertøy og tørket av deg godt før du tok tak i en sommerkjole som du tok på deg. Du elsket serriøst å gå i kjole! 


(Imagine) 

Du sminket deg litt mere enn vanlig siden du gledet deg masse til å møte Justin selv om dere ikke hadde planlagt noe som helst. Du tok en søt lyse rosa veske og håret ditt hadde du løst. Du puttet mobilen din, litt penger og perfume oppi vesken din før du marsjerte ut uten å si hade til Becca og Gerran. Du gikk rett ned til resturangen og tok deg frokost. Du satte deg ned med maten forran deg og skulle akkurat til å spise når du så Justin komme inn døren. Mange små jenter samlet seg rundt han for å ta bilde med han og få autografen. "Søtt", tenkte du og tok en skje med frokost blandingen din. Du tok noen skjeer med frokost blanding før Justin ble ferdig. "Kom hit, kom hit", tenkte du og tok ennå en skje. Justin snudde retning mot deg og gliste stort. "Yes", tenkte du og Justin sto rett forran deg. "Hei Justin", sa du med et smil rundt munnen. "Hei Hedda! Kan jeg sette meg", spurte Justin og så på den tømme stolen ved siden av deg. "Så klart", sa du og nikket. Justin satte seg ned og bare så på deg mens du spiste. "Du vet... I går var en fantastisk dag", sa Justin helt plutselig og smilte. "Virkelig? Du syns også det", glapp det ut av deg. Han smilte og nikket. Du ga deg selv et positivt smil og tok en skje til. "Så jeg lurte på om du ville bli med ut i kveld med resten av crewet da... De ville bli bedre kjent med deg", sa Justin og så på deg. "Bli bedre kjent med meg? Nevnte de noe om meg når jeg dro", spurte du og så på han usikkert. "Ja, de sa du så veldig hyggelig ut og de skjønner hvorfor jeg liker deg", sa Justin og gliste. "Burde jeg eller ikke", tenkte du mens du satt og så på Justin smile. "Tenk om de egentlig ikke liker meg da", tenkte du for deg selv. 

 

Mer? 

Skal prøve å skrive en del til, men lesker kommer først selv om jeg skrev en lang del nå da :-)

HOKL, Hedda

Historie del 29 - 3 Words..."Ikke i drivt", sto det på et skilt. "Søren heller", tenkte du og begynte å gå. Du ante egentlig ikke hvor du var, men du bare gikk. Plutselig stoppet en bil rett ved siden av deg og vinduet rullet nedover..... 


"Ian", spurte du og lagde en liten grimase til han. "Hei! Hvorfor går du alenei mørket", spurte Ian og så på deg. "Vel, jeg var på en cafe med en vennine og t-banen er ikke i drift så... ja..", sa du litt sjenert. "Vil du sitte på da", spurte han og smilte til deg. "Gjerne, hvis det ikke er noe stress for deg da", sa du mens du åpnet bildøren. "Så klart ikke", sa Ian og du lukket igjen døren. "Så du bor....", startet Ian og så på deg mens han begynte å kjøre sakte. "Jeg bor på et hotell, Strand Grand Palace", sa du og smilte vennelig. "Åja, jeg vet hvor det er", sa Ian og begynte å kjøre fortere. Dere snakket mye i bilen og endelig var du fremme til hotellet. "Takk Ian", sa du og smilte til han. "Bare hyggelig, og vi snakkes senere", spurte han og blunket. "Ja, sikkert", sa du og åpnet døren. "Flott, hade Hedda", sa Ian. "Hade da", sa du og gikk ut av bilen og lukket igjen døren. Ian kjørte avgårde og du gikk inn til hotellet. Du kom rett inn til lobbyen og så mange paparazzier stå rundt noen. Du presset deg bare frem mot heisen og trykket på knappen. "Sikkert Justin", tenkte du og kikket på alle blinkende lysene. Heisdørene åpnet seg og du gikk inn. Du trykket på knappen og bare ventet til heisdørene skulle lukke seg. "Vent da Hedda", ropte Justin sin stemme plutselig og en hånd kom mellom dørene. Inn kom Justin smilende. Det var ikke han de hadde stått rundt, det var Selena de sto rundt. "Hei Justin", sa du og ga han et vennelig nikk. "Hei", sa han mens dørene lukket seg på nytt. "Så Selena er her", sa du og smilte skjevt. "Ja, igjen", sa Justin og så ned i gulvet. "Vil du ikke ha henne her", spurte du mens du bare så på han. "Nei, jeg ville kanskje tenke meg å være litt med deg", sa Justin. Han ble helt rød og bet seg selv i leppen. "J-jeg skal ikke dra altså", fikk du frem. Du stammet, du følte deg helt magisk inni deg. At Justin bare sa det gjorde deg varm. "YES, skal du ikke? Takk Gud", sa Justin og gliste. Han så veldig glad ut. Smilet hannes var jo perfekt! Kanskje du var forelsket i Justin? Det hadde gått litt fort, men han gjorde deg varm. "Du Justin", startet du og kikket på han. "Ja du", spurte han og så på deg. Han hadde brune fine øyne. Du kunne ha drømt deg bort av å se på de. "J-jeg tror jeg liker deg", sa du. "Hvorfor sa jeg det", tenkte du med engang. Hjertet ditt gikk fortere og du så at Justin sitt glis forsvant og han så på deg serriøst.


Mer? 

Unnskyld for lite oppdateringer her, men på mandager og tirsdager er jeg veldig opptatt. Noen ganger onsdager også men ellers har jeg god tid til blogging :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 28 - 3 Words...anine: Dette er kanskje andre gangen du spør, men nei jeg gjør ikke det. Jeg har blitt spurt om det før og jeg leser ikke jdbnorway sin blogg. Jeg leser bare Justin Bieber bloggene som poster bare historie av Justin. Det blir for mye med masse nyheter og sånn på bloggen syns jeg da. Jeg leser for tiden bare Beliebersdream sin blogg. Så svaret mitt er nei, det gjør jeg ikke :-) 

------------------------------------------------------------

Kanskje du faktisk likte Justin såppas godt? Du sa jo til Becca du ville bli igjen for å kjenne Justin mere. "Liker jeg virkelig Justin", tenkte du mens du gikk innpå en cafe.


Du satte deg ned på en stol og bestilte bare en kopp te og et lite kake stykke. Du plugget inn noen høretelefoner og hørte på musikk mens du satt og koste deg og tenkte deg godt om. Plutselig kom sangen I Love You av Avril Lavegine på. Musikken hørtes ut som den minnet deg om Justin. Du bare nynnet med og spiste opp kaken din. Du hadde tenkt mye på Justin, kanskje du faktisk var forelsket? "Hei du, Hedda ikke sant", sa plutselig en stemme. Du kikket opp og forran deg sto Teresa. "Teresa", sa du smilende. "Hedda, hvordan går det", spurte Teresa og satte seg ned. "Det går bra, jeg tenker veldig mye", sa du og tok ut høretelefonene. "Tenker på hva da", spurte Teresa og satte seg til rette. "Justin", sa du og så ned. "Hva har skjedd da", spurte hun og bare følgte med på deg. "Justin liker meg virkelig, men jeg vet ikke om jeg liker han. Jeg får jo sommerfugler og sånt...", sa du stille. "Sommerfugler? Du liker han da. Noe mer", sa Teresa spent. "Vel, det kribler inni meg også", sa du og bare så ned. "Ntaww, fortell mer", sa Teresa og smilte stort. Du satt og fortalte Teresa om alt som hadde skjedd. Du følte du kunne stole på henne og hun var kjempe hyggelig. Dere satt der i flere timer og snakket om livet deres. Det var egentlig utrolig koselig og Teresa hadde masse problemer selv. "Wow...", sa du når Teresa hadde blitt ferdig med problemene sine. "Så han John er han søt, snill, romantisk", spurte du mens du så på Teresa. "Alt sammen, men han kan være sikkelig rar noen ganger, men alltid søt", sa Teresa drømmende. "Det er jo bra", sa du og smilte vennelig mot henne. "Mhm, men jeg må sikkert komme meg avgårde, du også eller", spurte Teresa og så ut. Det var kjeme mørkt ute og dere var de eneste på cafen igjen. "Ja, god ide", fniste du. Dere reiste dere opp og gikk ut døren. Teresa ga deg nummere hennes og du ga ditt til hun. "Hade Hedda, utrolig koselig og gleder meg til neste gang", sa hun og ga deg en klem. "Hade Teresa", sa du og dere gikk hver deres vei. Du gikk mot t-banen men så stoppet du. "Ikke i drivt", sto det på et skilt. "Søren heller", tenkte du og begynte å gå. Du ante egentlig ikke hvor du var, men du bare gikk. Plutselig stoppet en bil rett ved siden av deg og vinduet rullet nedover..... 


(Imagine at noen ruller ned vinduet, lol) 

MER? 

Siste del for i dag siden må gjøre meg klar til skolen og legge meg tidlig -.- Yey, skole <3 

HOKL, Hedda

Historie del 27 - 3 Words...Heh, kom ut en del til :-) Føler meg som en dårlig blogger så ja.... 

 

Du klemte Becca hardt og nikket mot Justin. Han nikket tilbake og satte seg ned på en stol. "Det går bra", hvisket du til Becca. "Jeg må dra hjem", mumlet Becca og trakk seg unna deg før hun så på deg. 


 "Hva? Becca, du...", startet du men du stoppet. Du skjønte hvor hardt det kunne være, men moren ville jo sikkert klare seg, tenkte du mens du sto der og så på henne. Becca så på deg med tårer. "Jeg skjønner, vi bestiler billetter med en gang", sa du og nikket til henne. Justin sitt ansikt ble bleikt når du sa det. Du sa på han og dro Becca med deg. "Hade Pattie, og resten av gjengen. Hade Justin", sa du før du dro Becca med og dere sprang. Becca hadde forsatt tårer men dere sprang. Du følte bare smerte mens dere sprang. Ansiktet på Justin gjorde deg nærmest sjokkert. Dere kom frem til hotellet og Becca hadde allerede satt seg ned for å bestile billetter. "Becca", mumlet du og satte deg ned ved siden av henne. "Ja", sa Becca med sminke over hele ansiktet. "Jeg tror ikke jeg kan bli med hjemover", sa du mens du så på skjermen. "Men...", sa Becca stille og så på deg. "Jeg mener jeg tror jeg burde bli kjent med Justin litt", sa du og så på Becca. "Hva sa Pattie", spurte Becca og la fra seg pcen. "Hun spurte om jeg følte noe for Justin", svarte du og bare smilte skjevt. "Og....", sa Becca. "Og jeg tror jeg gjør det", svarte du og ga henne et lite smil. Becca smilte og klemte deg. "Det er bra", sa hun og mobilen hennes begynte å ringe. Hun smilte når hun så navnet. "Det er mamma", sa Becca glisende før hun tok den og gikk inn på badet. Du pustet ut tungt og ga et lite smil. "Kanskje Becca ikke trenger å dra nå", tenkte du og bare nynnet på One Less Loney Girl. Becca kom ut av badet med et glis. "Mamma våknet nettopp", sa Becca smilende. "Så bra, skal du forsatt dra", spurte du og så på pcen. "Jeg vet ikke ennå, Hedda", sa Becca mens smilet hennes forsvant. "Det går bra, men jeg tar meg en tur på en cafe jeg", sa du og tok et søtt skjørt og en topp ut av kofferten din. "Okei, jeg blir bare her jeg og kanskje jeg ringer Gerran", sa Becca og smilte skjevt. "Det er greit. Må kose meg i London mens jeg kan", sa du og gikk inn på badet. Du skiftet til et skjørt og en topp, tok en veske før du gikk ut av badet og ned til lobbyen. 


(Imagine) 

Du sprang bort til t-banen og tok den et godt stykke før du gikk av. Du ville bare komme deg bort og tenke litt for deg selv. Kanskje du faktisk likte Justin såppas godt? Du sa jo til Becca du ville bli igjen for å kjenne Justin mere. "Liker jeg virkelig Justin", tenkte du mens du gikk innpå en cafe. 

 

MER? 

Må bare ta meg en liten pause nå, siden mamma kjefter på at jeg sitter for mye på pcen noe jeg IKKE gjør :p Kanskje litt da, men....

HOKL, Hedda

 

Historie del 26 - 3 Words..."Hei Pattie", sa Becca og smilte mens hun rakk ut hånden til henne. Pattie rakte hånden hennes også og de hilste. Du gjorde det samme. "Så jeg vil gjerne ta en prat med deg, Hedda. Under fire øyne, hvis det går greit", spurte hun og så på deg. 


 Du nikket nervøst og ble med Pattie til en lite rom. Hun lukket igjen døren etter dere og du satte deg ned i en sofa mens du fiklet nervøst med fingrene dine. "Det er ikke noe å være nervøst for", sa Pattie mens hun så ned på fingrene dine som fiklet rundt. "Jeg vet", sa du stille og så opp på Pattie. Hun satte seg ned ved siden av deg og smilte vennelig. "Liker du Justin", spurte hun mens hun så på deg. "J-jeg...", startet du men du så bare ned. Du ventet litt og Pattie bare satt der og så på deg. "Jeg vet ikke.... Jeg får sommerfugler av han, men dette er bare utrolig å tro", sa du og så på Pattie som satt der med et lite smil. "Jeg mener, han er kjent og forhold funker ikke når jeg bor på et helt annet sted", sa du mens Pattie satt og nikket. "Jeg skjønner deg, men du burde forsatt prøve å finne ut om du liker han", sa Pattie mens hun strøk deg nedover ryggen. "Ja, takk Pattie", sa du og smilte til henne. "Værse god. Du virker jo kjempe snill du", sa Pattie trygt. "Takk Pattie, og du er en kjempe snill mor til Justin", sa du mens du så på henne. Hun smilte et varmt smil til deg før hun reiste seg opp. 

 

"Hedda", skrek Becca når du kom tilbake til henne og de andre med Pattie. "Hva er det", spurte du stresset. Becca hadde tårer nedover ansiktet sitt og sminken hennes var helt ødelagt. "Mamma...", mumlet hun mens tårer datt nedover. "Hva har skjedd med henne", spurte du mens du klemte Becca hardt. "Hun havnet på sykehuset", sa Becca og du tørket vekk tårene hennes. "Hva skjedde", spurte du og bare så på Becca som så helt knust ut. "Hun havnet i en bilulykke og mamman din er på sykehuset med henne også", sa Becca og bare så ned mens tårer rant nedover. "Hun klarer seg, gjør hun ikke", spurte du tørket forsatt vekk tårene til Becca. "Jeg vet ikke, hun ligger i koma", mumlet Becca stille og flere tårer kom. Plutselig kom Justin inn og han ble helt sjokkert når han så Becca i tårer og helt knust. Du klemte Becca hardt og nikket mot Justin. Han nikket tilbake og satte seg ned på en stol. "Det går bra", hvisket du til Becca. "Jeg må dra hjem", mumlet Becca og trakk seg unna deg før hun så på deg. 


5+ kommentarer (går bare opp til 5 altså, men morsomt med kommentarer) :-) 

Mer? 

Forresten har noen ideer til hva dere vil ha med i historien? :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 25 - 3 Words...Mange personer hadde samlet seg rundt en park med en scene rundt. "Justin har altså konsert her", tenkte du og bare så ned på parken med mange fans som sto der og ventet på Justin. 


 Dere ble ferdige etter cirka en time i London Eye. "Han holder forsatt på, la oss se på", sa Becca når dere kom av og dro deg med til parken. "Der er han jo", skrek Becca og pekte mot Justin når han fremførte One Less Lonely Girl. "Ja", sa du og prøvde å følge med hvilken jente som satt på stolen. Det var en brun, tynn jente rundt alderen av 16. "Hvem er hun", sa du stille og så på jenten som Justin ga blomster til. "One Less Loney Girl jente vel", svarte Becca og dere gikk lengere inn til scenen. "Denne sangen er så søt", sa Becca mens dere gikk bortover. Dere kom frem til scenen og Justin stoppet og synge når han så deg. Du bare så på han og smilte. Han gikk nærmere bort til deg og smilte stort. Alt var så rart mellom deg og Justin. Først så ville han ha deg, så ville han ikke, så ville han og igjen så ville han ikke. Hva ville han egentlig nå? Han sto rett over deg nå og bare smilte imot deg. Alle jentene rundt deg begynte å stirre på deg, og kastet seg over deg for å få Justin sin oppmerksomhet. Du bare gikk lengere unna dem og så på Becca som pekte mot Kenny som vinket til dere. Dere gikk mot han og han smilte stort. "Hedda og Becca", sa han vennelig. "Hei Kenny", svarte du og smilte. "Hvordan går det med dere", spurte han og ga dere backstage pass. "Bra, Becca har jo fått seg kjæreste", sa du og så på Becca som fniste. "Ja, det har jeg", svarte hun vennelig mens hun fniste. "Vel, det er bra", lo Kenny med sin trygge latter. "Ja, enn med deg", spurte du hyggelig tilbake. "Går vel bra med meg, men med Justin... Han er veldig forvirret", sa Kenny og så bort på Justin som forsatte med sangen sin. "Hvorfor? Det er ikke meg igjen", spør du litt nervøst. "Jo, på en måte, men bare glem det nå", sier Kenny og vifter med hånden sin. "Javel", sa du mens du nikket. "Bare gå bakom dere, Pattie ville gjerne treffe dere", sa Kenny og blunket. Du så på han nervøst og nikket før du og Becca gikk bakom scenen. Der satt Pattie, Scooter, Carin og noen andre fra crewet samlet rundt et koselig lite bord og snakket. "T-tror du hun...", startet du. "Ta det med ro", sa Becca og dyttet deg lengere frem mot Pattie og de andre. Pattie kikket bak til dere og så reiste hun seg opp. "Beliebere", spurte hun vennelig. "Ehh...", startet du. "Vi er venner av Justin. Jeg er Becca og dette er Hedda", sa hun og pekte på deg. "Hei", sa du og smilte skjevt. Du var utrolig nervøs og følte bare at du ble varmere for hvert sekund. "Hei Hedda og Becca", sa hun vennelig mot dere. "Hei Pattie", sa Becca og smilte mens hun rakk ut hånden til henne. Pattie rakte hånden hennes også og de hilste. Du gjorde det samme. "Så jeg vil gjerne ta en prat med deg, Hedda. Under fire øyne, hvis det går greit", spurte hun og så på deg. 


Ntaaaaaw :-) 

Mer? 

3+ kommentarer så kommer mere :-) 

HOKL, Hedda

ENDELIG!Hei dere søte lesere! Unnskyld igjen for null blogging men på hyttetur har man jo ikke internett, men nå er jeg hjemme og har bestemt meg for å sette meg ned og skrive masse deler til dere nå :-) 

Det blir på en måte en maraton nå, så jo mere enn 3+ kommentarer så kommer neste del ut. Jeg skal prøve å skrive fort, men tar meg pause når jeg skal spise eller må gjøre noe. Ellers skal jeg bare skrive masse til dere nå, så håper dere gleder dere! 

 

Skal spise først, så skal jeg skrive deler til dere :-) 


Maraton siden jeg er så dårlig blogger noen ganger :/ Håper dere gleder dere! :-) 

 

HOKL, Hedda

Borte...Hei dere! Jeg fikk nettopp vite at vi skal bort for hele helgen. Jeg vet heller ikke om det er internett hvor jeg skal men jeg håper det. Jeg har ikke fått skrevet ferdig en del i dag tidlig siden jeg ble vekt og så sa de vi skulle bort. Jeg håper de har internett der og jeg kommer hjem søndag så da skal jeg få postet litt innlegg da :-) Jeg tror det skal være internett der så vi får håpe på det beste!

Håper det går greit, jeg vil ikke engang dra, men det er med familien så jeg blir tvingt -.- Jaja, ha en god høstferie dere som har det og kos dere vidre!

Enten kommer det innlegg i dag hvis jeg har internett men hvis det ikke kommer noe blir ikke bloggen oppdatert før søndag... :-/

HOKL, Hedda

Historie del 24 - 3 Words..."Heddis, Heddasnuppa, Heddasøta", hørte du Becca sin stemme si. "Jaaa", mumlet du. "Du må våkne da, mamman din kommer on 2 dager", sa Becca mens hun ristet i deg. "Jada", mumlet du og trakk dynen over deg. "Våkne nå da plis, så kan vi to dra i London Eye eller noe", fniste Becca. "Ja men...", startet du. "Ikke noe men da, Justin skal ha sånn liten konsert der", sa Becca mens hun gliste mot deg. 


"Jajajajaja", var alt du mumlet før du reiste deg opp av sengen. Du hørte ikke på Becca hva hun sa. Du bare tenkte på London Eye. Du tok med noen klær og gikk inn på badet. Du dusjet så fikk du tørket håret ditt og tatt på deg klærene dine. Du sminket deg bare lett og lot håret falle ned som du ahdde krøllet. 


(Imagine) 

Det var sol ute og varmt. "Endelig en sikkelig god sommer dag", smilte du vennelig mot Becca når du kom ut. "Helt enig, og dette kommer til å bli helt supert", sa Becca glisende mot deg. "Ja, du har jo fått deg kjæreste, jeg er bare single forsatt", fniste du imot henne. "Ja, Gerran er jo helt skjønn", fniste Becca før hun grabbet en veske. Du tok tak i en liten veske også før dere gikk ut døren. 

 

"Se der er jo London Eye", sa Becca og pekte mot den. "Morsomt pariserhjul", fniste du. Becca lo og dere begynte å gå mot den. Imens dere gikk møtte dere masse sånne folk som hadde kledd seg ut for å få penger. Du og Becca ga litt penger til noen og forsatte å gå vidre. "De var jo dritbrae da", kommenterte Becca etter dere hadde gitt litt penger til noen. "Joa", fniste du. "Kom igjen, vi kjøper billetter til London Eye og stiller oss i kø", sa Becca og dere sprang mot kassen (egentlig er det en butikk du må inni, men skriver bare kassen xD ). "2 billetter til London Eye greiene", sa Becca. "Greiene", spurte du og så rart på henne. "Ja, hva ellers skal jeg si da", spurte hun og bare så på deg. "2 billetter til London Eye, det er alt du behøver å si", fniste du. "Jajaja", sa Becca og viftet med hånden. Dere gikk billettene og stilte dere i kø. "Det var ikke så mange her i dag", sa Becca og så seg rundt. "Nei, det var flere personer borti der", sa du og pekte mot hvor dere kom fra. "Kanskje det er der Justin skal ha konserten sin", sa Becca glisende. "H-hæ", stammet du frem. "Justin skal jo ha konsert her i dag, jeg sa jo det i dag tidlig", sa Becca og så på deg. "Neei, du gjorde du ikke, pfft", sa du og viftet med hånden. Dere kom dere endelig opp i London Eye og det var kjempe fint derfra. Mange personer hadde samlet seg rundt en park med en scene rundt. "Justin har altså konsert her", tenkte du og bare så ned på parken med mange fans som sto der og ventet på Justin. 


MER? 

HOKL, Hedda

3 spesielle lesere....HEI DERE!  Jeg MÅ, absolutt MÅ bare få takket noen veldig spesielle lesere! 

Disse har støttet meg nesten hele tiden gjennom jeg har skrevet mine historier på denne bloggen. De kommenterer på hvert innlegg og bare støtter meg. De har alltid likt historiene og det er de som får meg til å forsette med å blogge. Jeg føler bare noen ganger for å slutte å blogge, men jeg forsetter bare pågrunn av disse 3.....

Rikke, Ida og Hanne :-) Dere er super spesielle og dere kommenterer hele tiden. Det er dere som får meg til å blogge! Jeg ville kanskje ikke ha blogget nå om det var for dere :-) Jeg ville bare si TUSEN hjertelig takk for at dere har støttet meg og tatt tid til å kikke innpå bloggen min <3 Det betyr veldig mye! Tusen takk Rikke, Ida og Hanne! Dere holder bloggen oppe og får meg alltid til å blogge! :-D TAKK! 

Hjertelig hilsen HOKL, Hedda :-) 

Historie del 23 - 3 Words... "Hedda", spurte han og så på deg. "Hei du", svarte du og smilte. Han bet seg i leppene og gliste til deg, men så ble ansiktsutrykket hans litt mer alvorlig. 


Han tok tak i armen din og presset deg inntil han. Nå var du en smule redd. "Har du sagt til noen at vi kysset", spurte han alvorlig. Du så på han og pustet ut. "Ja.. Bare Becca", svarte du. "Du vet noen tok bilde av oss", sa han fort mens øynene hannes så sikkelig triste ut. "Ja, jeg fikk vite det i dag...", sa du stille. "J-jeg liker deg sikkelig godt Hedda, men jeg vil ikke at verden skal vite om deg ennå", sa han. "Vi er jo ikke sammen", sa du til han og dyttet han litt unna deg. "Jeg vet, men for det... Jeg vil ikke at verden skal vite jeg slo opp med Selena fordi jeg liker noen andre", hvisket nesten Justin. "Justin, bare ta det med ro. Jeg kommer ikke til å være i veien for deg", sa du og heisdørene åpnet seg før du raste ut i fullfart. "At han vil ha meg", tenkte du mens du sprang inn til spaet. Du fikk timen din og ble helt avslappet når de masjerte (?) deg. "Hvorfor vil han ha meg? Hva er så spesielt med meg? Hvorfor akkurat meg", tenkte du mens du lå der. Alle tankane fløy gjennom hodet ditt og du visste ikke hva du skulle tro. Han var kjent og det var bare helt magisk at alt det skulle skje med deg. Etter noen timer på spaet ble du ferdig og det var sent. Du hadde en time på 3 timer i spaet og du hadde jo koset deg men fikk ikke Justin ut av hodet. Du gikk rett innpå hotell rommet ditt og la deg ned i sengen før du sovnet.

 

"Heddis, Heddasnuppa, Heddasøta", hørte du Becca sin stemme si. "Jaaa", mumlet du. "Du må våkne da, mamman din kommer on 2 dager", sa Becca mens hun ristet i deg. "Jada", mumlet du og trakk dynen over deg. "Våkne nå da plis, så kan vi to dra i London Eye eller noe", fniste Becca. "Ja men...", startet du. "Ikke noe men da, Justin skal ha sånn liten konsert der", sa Becca mens hun gliste mot deg. 


Mer? 

HOKL, Hedda

Historie del 22 - 3 Words..."Nå skal jeg av", tenkte du og reiste deg. Dørene ble åpnet og du gikk av og opp mot resturangen. Du kom opp og kikket inn gjennom vinduet. "Der sitter han jo", tenkte du og bare gliste stort. 


 Du så på han et lite øyeblikk, og ventet på Becca og Gerran. Det ville være en smule rart at du bare kom inn og satte deg ned ved siden av han. Becca og Gerran kom 10 minutter senere og vinket til deg. "Hei, han sitter der allerede", sa du og bare så på de. "Vel, la oss gå inn da", sa Gerran glad. Dere gikk rett mot han og Gerran og Ian gjorde en håndbeveglese (handshake). "Hei, hvordan går det", spurte Ian og så på Gerran. "Supert, har fått meg kjæreste", sa Gerran og pekte på Becca. Becca fniste og hilste på Ian. "Og det er bestevenninen hennes", sa Gerran og pekte på deg. "H-hei", fikk Ian stammet frem. "Hei du, jeg heter Hedda", sa du og hilste på han. "Fint navn", sa Ian mens han bare så på deg. "Takk", smilte du imot han før du satt deg ned ved siden ab Becca. Du og Becca satt på samme side og Ian og Gerran satt på den andre siden. Dere snakket om veldig mye mens dere satt der. Ian var kjempe hyggelig og dere hadde det supert mens dere satt og spiste mat der. "Vel, jeg må komme meg avgårde. Skal ta sånne bilder med folkene fra serien", sa Ian og reiste seg opp. "Ja, vi snakkes senere da bro", sa Gerran. "Ja, det gjør vi. Sender deg melding", sa Ian før han ga deg og Becca en klem. "Hade da", sa du og vinket til han da han gikk ut døren. "Han er jo kjekk daaa", sa Becca glisende. "Hva med meg da", utbrøt Gerran. "Du er ennå kjekkere sjø", fniste Becca. "Takk søta", sa Gerran og smilte. "Jaja, dere... Det var jo koselig da", sa du mens du tok på deg jakken. "Jepp, veldig", svarte Becca og reiste seg opp og begynte å ta på jakken sin også. "Jeg betaler jeg", sa Gerran og fikk regningen før han betalte. "Takk Gerran", sa du og ga han en klem. "Bare hyggelig. Jeg er jo en ekte gentleman", lo han. Du og Becca bare lo før dere gikk ut av resturangen. "Becca, vil du bli med på en innspilling med meg om 30 minutter", spurte Gerran plutselig. Becca kikket på deg og du nikket. "Ja, gjerne", svarte Becca. "Hedda, vil du bli kjørt til hotellet eller tar du t-banen", spurte Gerran smilende mot deg. "Jeg kan ta t-banen jeg", blunket du imot han. "Greit", sa han og ga deg en klem. Becca ga deg også en klem og du sa hade til dem før du gikk ned til t-banen og satte deg på. Du plugget inn høre telefoner og hørte på musikk hele veien til du kom frem til hotellet. 

 

"Endelig", mumlet du når du kom inn hotell døren og slengte deg ned i sengen og posene dine. Du var sliten og du kjente det på kroppen din. "Spa ville jo vært godt for resten av dagen", tenkte du og reiste deg opp før du tok med deg noen tinger for spa og gikk ned til lobbyen. "Hei, jeg ville gjerne bestille en time for spa", sa du til en ung mann. "Ja, la meg se...", sa han og begynte å trykke på dataen. "Vi har en time klar om 15 minutter", sa han og smilte. "Ja, den kan jeg ta", svarte du. "Du kan egentlig bare gå inn til spaet og gjøre deg klar", sa han mens han pekte mot en dør. "Ja, greit", svarte du. "Forresten du må gå inn døren og så er det en heis der", ropte han etter deg. "Greit", svarte du og gikk inn døren. Det var en lang gang med mange dører og masse skilt til spa. "Opp en heis", tenkte du og fant heisen. Du trykket på knappen og så åpnet dørene seg. "Vent", ropte noen når du gikk inn. Du stoppet heisdørene med føttene dine og plutselig kom Justin inn. "Hedda", spurte han og så på deg. "Hei du", svarte du og smilte. Han bet seg i leppene og gliste til deg, men så ble ansiktsutrykket hans litt mer alvorlig. 


MER? 

HOKL, Hedda

 

 

Utrolig...Hei!

Jeg er utrolig sliten og trøtt og jeg har virkelig prøvd å skrive en del, men jeg sitter fast så det kommer en del i morgen tidlig når jeg våkner. Unnskyld for det, men jeg er bare helt uslitt og jeg har feber :-/ unnskyld dere! Kommer en del i morgen tidlig da :-)

HOKL, Hedda
BTW, Sarah! Kan du ta kontakt med meg på mail? Hednod.birr@gmail.com
Tusen takk hvis du gjør det!

Historie del 21 - 3 Words...Takk Rikke <3 Haha, jeg er ikke god på sånne kjendiser altså :-) Kos dere med en del til, så skal jeg en liten tur ut og det kommer mer i kveld :-D 

 

"Unnskyld meg, men dater du Justin Bieber", sa en dame plutselig og holdte et blad forran deg. Det var et bilde med deg og Justin som kysset i dag tidlig. "Det var jo ingen der når han kysset meg", tenkte du og så på bildet i bladet mens hjertet ditt slo hardere. 


 "Umm.. Nei? Han er jo sammen med Selena, og det er ikke meg", mumlet du stille for deg selv og håpet de ikke visste om Jelena bruddet. "Selena og Justin slo jo opp i dag tidlig", sa damen imot deg og bare så på deg mens hun studerte bildet. "Har de? Stakkars...", sa du og prøvde å virke lei deg selv om du visste det fra før av. "Men det er deg, jeg ser det", mumlet hun stille mens hun studerte bildet. "Neineinei, jeg kjenner ikke Justin engang... Okei, kanskje jeg kjenner han, men...", sa du og bare så på damen som smilte imot deg. "Det er deg", sa hun smilende. "Ja, greit", sa du og pustet ut. Hjertet ditt banket forsatt fort og pulsen din var på topp. Hun satte seg ned ved siden av deg og så på deg. "Du, det går bra. Ingen kommer til å hate på deg selv om dere kysser ogsånn", sa hun trygt imot deg. "Vi holder jo ikke på. Han hjalp meg fra en heis og han kysset meg. Han slo opp med Selena bare pågrunn av MEG", sa du mens du pekte på deg selv og en liten tåre trillet nedover. "Du har ikke gjort noe galt", sa damen som satt ved siden av deg og strøk deg nedover ryggen. "Nei, men hvorfor føler jeg meg så dårlig da? Jeg mener, Justin er sikkert en snill gutt, men stresset med kjendiser tror jeg at jeg ikke klarer", mumlet du stille. Følelsen du hadde akkurat der og snakket med en fremmed dame var trygg. Det føltes ut som du kunne stole på den damen på 20-årene. "Det går så bra, du liker han kanskje ikke og det betyr jo ikke du trenger å bli sammen med han", sa hun trygt til deg. "Takk", sa du og ga henne en klem. "Bare hyggelig", lo hun varmt. "Hva heter du forresten", spurte du og så på henne. "Teresa", svarte hun vennelig. "Har du barn", spurte du mens du bare smilte mot henne. "Nei, jeg studerer forsatt jeg, er bare 22 år", svarte hun. "Du er virkelig hyggelig", svarte du henne. Hun bare lo og smilte. "Det er du også, lykke til med Justin", sa hun og reiste seg. "Takk Teresa, jeg ser deg sikkert snart igjen", sa du hyggelig til henne. "Ja, det gjør vi....", startet hun. Hun kikket ned på bildet og så på deg. "Hedda heter jeg", sa du og blunket imot henne. "Da sees vi sikkert snart igjen ja, Hedda", sa hun og gikk av t-banenvognen. "Wow, så hyggelig hun var", tenkte du og bare så rett frem. "Oxford Street", sa plutselig en usynnelig stemme. "Nå skal jeg av", tenkte du og reiste deg. Dørene ble åpnet og du gikk av og opp mot resturangen. Du kom opp og kikket inn gjennom vinduet. "Der sitter han jo", tenkte du og bare gliste stort. 

(Imagine, bare at Ian Sommerhalder sitter der, thihi <3 ) 

Har mistet VELDIG mange lesere i det siste, men skjønner hvorfor. Takk til dere som forsatt følger med på bloggen min <3 Dere er kjempe søte! 

HOKL, Hedda

Historie del 20 - 3 Words...Noen spurte meg for litt lenge siden om jeg kunne ta med noen i historien og denne personen kommer nå! :-D

 

"Joa...", mumlet du. "Jeg har nettopp kysset Justin og så liker Cody meg? Dette kommer til å gå galt", tenkte du mens Gerran og Becca bare klemte og kysset hverandre.


"Jeg går meg en liten tur innpå butikkene jeg", sa du og sprang fort avgårde og innpå Victoria Secret (håper dere vet hvilken butikk det er :-) Finnes ihvertfall i London). Du bare så på litt vesker mens du var der. Hvis Cody likte deg måtte du jo ihvertfall gjøre noe med det. Du likte kanskje ikke han eller Justin, men du kunne jo si bare sannheten at du ikke likte han, men dere kunne være venner. "God ide", tenkte du mens du fant en søt veske. Du betalte for vesken før du gikk ut av butikken og kjøpte deg en liten is. "Mmm, godt", tenkte du mens du slikket på isen din. "Hedda, hei", hørte du noen si. Du så opp og forran deg sto Cody. "Hei Cody", sa du og smilte. "Hei du", sa han og gikk frem og tilbake på hælene (håper dere skjønte det?). "Hvordan går det med deg og hvorfor har ingen jenter lagt merke til deg", sa du mens du små flirte. "Aner ikke", lo han mens han så på seg selv. Han hadde på seg nerde briller, caps, og en hettegenser. "Vel, du ser jo stillig ut", lo du og tok en bit av isen din. "Takk du", sa han smilende. "Jeg må komme meg avgårde Cody, jeg skal møte Becca igjen", sa du etter en stund. "Ja, greit det", blunket han mot deg. "Vi snakkes sikkert", sa du og klemte han før du løp avgårde mot Becca og Gerran.

"Hei Hedda! Gjett hvem Gerran snakket med for ikke så lenge siden", spurte Becca glisende mens hun ga deg en klem. "Jeg vet ikke", sa du spørrende og klemte tilbake. "IAN SOMMERHALDER", sa Becca glad. "WÆÆÆ, han er så kjekk da", ropte du høyt og hoppet. Du stoppet og så bare folk se rart på deg. "Unnskyld, super glad jente her", ropte du ut. Becca bare lo og det samme gjorde Gerran. "Vi skal møte han på en resturang om 20 minutter", sa Gerran og så på deg. "IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP", var alt du fikk ut. "Resturangen heter Vapiano, og jeg håper dere kan komme dere frem dit selv. Ligger i Oxford Street", sa Gerran og så på dere. "Men hva med deg", spurte du og så på han. "Jeg kommer, men jeg skal bare ta noen bilder. Becca kan bli med hvis du vil", sa han og så på Becca. "Ja, greit. Vi snakkes på resturangen søta", sa Becca og ga deg en klem. "Greit, håper jeg kommer meg frem da, ellers ring me", sa du og vinket til dem. "Jepp, hade", ropte de og gikk. "Hade", ropte du og begynte å gå ut av kjøpesenteret. Du gikk mot t-banen og kjøpte deg en billett. Du gikk så ned trulletrappen og sto og kikket på et kart over hvor t-banevognen førte deg hen. "Der ja", tenkte du mens du pekte på Oxford Street. Du så t-banevognen komme og hoppet på deg og satte deg ned. Du merket bare flere og flere folk stirre på deg mens du satt der. "Hvorfor stirrer de på meg", tenkte du og du følte hjerte ditt slå hardere. "Unnskyld meg, men dater du Justin Bieber", sa en dame plutselig og holdte et blad forran deg. Det var et bilde med deg og Justin som kysset i dag tidlig. "Det var jo ingen der når han kysset meg", tenkte du og så på bildet i bladet mens hjertet ditt slo hardere. 


Ian Sommerhalder :-) Han er jo kjekk da, haha <3

MER? 

Jeg skal jobbe snart, men skal prøve å skrive en del til før jeg drar :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 19 - 3 Words...Tusen takk for alltid søte kommentarer og dere er så tålmodige med å vente, men nå er jeg endelig hjemme og skal prøve å være en super blogger i uken som kommer, men i morgen skal jeg jobbe i noen timer men ellers går det bra :-) 

 

"Uhm.. Ja", svarte du. Du gikk inntil døren og så plutselig kom en hånd stikkende inn. "ÆÆÆH", ropte du og du ble dratt ut og presset inntil noen sine lepper.


Du kjente sommerfugler i magen og det kriblet inni deg. Du trakk deg unna og forran deg sto Justin. "Justin", sa du sjokkert og hentet vesken som sto igjen i heisen og dro den ut. "Hei du", sa han og smilte skjevt. "Hvordan, hvorfor og hvordan", spurte du han mens du slang vesken din på skulderen din. "Jeg fikk åpnet heisen, fordi du var der og Becca fortalte meg det", sa han og så på Kenny som sto noen meter unna glisende mot deg. "Takk", sa du og ga han en klem. "Bare hyggelig", blunket han mot deg. "Jeg må vel komme meg avgårde", sa du mens du så på han. "Ja, det burde du kanskje", mumlet han trist. "Becca og jeg skulle kose oss i dag sammen, men jeg kan jo ta meg en tur til deg i kveld hvis det er noe spesielt du ville snakke om", sa du og bare så på han. Det var litt utrolig at du snakket med Justin Bieber og han nettopp hadde kysset deg. Hvorfor akkurat deg? Det var jo nesten ingenting spesielt med deg, untatt at du og Becca kunne være veldig rare til spesielle tider, men du var jo bare sånn. "Ja, jeg bor i 12 etasje, rom 2118", nikket han imot deg. "Supert, snakkes senere", sa du mens du åpnet døren til trappene og sprang nedover. "Hade Hedda", hørte du han rope etter deg. "Så utrolig rart", tenkte du mens du sprang nedover. Du kom til lobbyen og så Becca sitte i en sofa og bare så på menn fikse heisen. "Hei", sa du glisende mot henne. "Hei! Vent... Hedda", ropte hun glad og slang seg rundt deg. "Hei du", fniste du. "De tror du er forsatt inni der da men...", sa Becca mens hun pekte på noen menn. "Jaja, samma det. La oss komme oss avgårde", sa du mens du viftet med hånden. Becca nikket og dere gikk ut av hotellet og nedover gaten. "Så hvordan kom du deg ut..? Jeg mener hvem fikk deg ut", spurte hun og bare stirret på deg. "Uff, gjett", sa du og så på henne. "Jeg vet ikke jeg", sa hun og tenkte seg om. "Justin, og hab dro meg ut av heisen og kysset meg", sa du og begynte å fortellr henne alt som skjedde. "Etter en time altså og du tok armhevinger", lo hun. "Åh, hold kjeft du", fniste du og dultet borti henne. "Jaja", mumlet hun og dere gikk inn på et kjøpesenter. "Shit, se der!! Gerran er her", sa Becca glisende mot deg. "Wow ja", sa du ironisk og bare så på Becca. "Hallo, vi kysset jo og vi har ikke snakket siden", sa Becca. "Var det ikke i går kveld det skjedde da", lo du. "Jo", sa Becca mens hub stirret på han. "Akkurat, du er så guttegal", lo du mot henne. "Er jeg ikke", sa hun imot deg. "Jo, du er det", sa du. "Hold kjeft du", sa hun og dultet borti deg. "Jeg lover ingenting", sa du til henne og Becca begynte å gå mot Gerran. Du småløp etter henne og så sto hun og smilte til Gerran når hun var nærme han. "Becca", rope han og kysset Becca på kinnet. "Hei du", sa Becca smilende mot han. "Har savnet deg", blunket han mot henne. "Savnet deg også", sa hun og bare klemte han hardt. "Åh, nå vil jeg også ha en søt gutt", tenkte du mens du så på dem. "Forresten dette er bestevenninen min, Hedda", sa Becca og pekte på deg. "Hei, har hørt mye om deg", sa Gerran og hilste på deg. "Har hørt mye om deg også", blunket du imot han og du så Becca rødmet. "Snakker du så mye om meg", lo Gerran. "Litt ja", mumlet Becca og bare fniste. "Søtt", sa han og plantet et kyss på leppene til Becca. "Awwww", sa du mens du gliste. Becca snudde seg mot deg og bare så på deg. "Sorry da, men det var jo søtt", fniste du. "Jajajaja", fniste Becca. "Vel, Hedda jeg har hørt du kjenner Cody Simpson", sa Gerran til deg. "Ja, på en måte", sa du og nikket. "Han er her", gliste Gerran stort. "Ååå..", sa du mens du så deg rundt. "Jeg tror han liker deg sikkelig godt", sa Gerran mens han gliste forsatt. "Joa...", mumlet du. "Jeg har nettopp kysset Justin og så liker Cody meg? Dette kommer til å gå galt", tenkte du mens Gerran og Becca bare klemte og kysset hverandre.


MER?
Spennende deler kommer snart altså, har ikke skrevet meg inn så mye i historien så dere har masse å glede dere til!

HOKL, Hedda

Historie del 18 - 3 Words...Hun fikk øye på deg og gikk rett mot deg. Hun kom til bordet og tok armene i kryss mens hun bare stirret på deg surt.


 "H-heei", fikk du stammet ut mot henne. "Hei", sa hun fort og surt. "H-hvorfor sitter du, Selena Gomez rett ved siden av meg", stammet du igjen. "Justin slo opp med meg for noen andre", sa hun fort og stirret på deg. Hun var jo pen, og hvorfor slo Justin opp med henne? Selv om han likte deg så han kunne ikke bare det. "Men... Hvorfor sitter du med meg da", spurte du mens du bare så ned. "Fordi han liker tydeligvis deg", sa hun og så stygt på deg. "J-jeg kan desverre ikke gjøre noe med det", sa du fort. "Jo, du kan ikke like han tilbake", sa hun og tok armene i kryss mens hun så bare på deg ondskapsfullt. "Hør Selena, jeg vil ikke ha noe med dette å gjøre", sa du og tok vesken din mens du reiste deg. "Jeg liker ikke kjendiser som du gjør. Jeg vil ha vanlige gutter", sa du og gikk i full fart ut av resturangen. Selena var jo pen og sikkert snill, bare i en sur stemmning nå siden Justin hadde slått opp. "Jeg vil ikke være med på det", tenkte du mens du trykket på heisknappen. Heisdørene åpnet seg for deg og du gikk inn sakte, mens du så bak deg om Selena kom etter, men det gjorde hun ikke. "Bare at hun ikke blir sur på meg", tenkte du og trykket på knappen til etasjen din. Heisendørene lukket seg og begynte å bevege seg oppover. Plustelig så stoppet heisen og dørene lukket seg ikke opp og du var midt mellom 5-6 etasje. "Neineinei", tenkte du mens panikken din kom strømmende på. Du så deg rundt og trykket på nødstopp-knappen (?) og holdt den inne i 5 sekunder. En usynelig stemme kom opp mens den sa "hold deg rolig, hjelp kommer om 2 timer". "TO TIMER", ropte du og begynte å banke på dørene.  Ingen hørte deg, selv om du banket og skrek. Du satte ned og tok mobilen opp og tastet inn nummeret til Becca. "Hallo, det er Becca", svarte hun etter 3 pip. "Hei Becca. Jeg sitter fast i heisen", sa du rolig og prøvde å ikke få panikk. "Derfor jeg måtte gå ned trappen jo", lo Becca. "Dette er ikke morsomt altså", sa du litt surt. "Neida, men de holder på å fikse det nå tror jeg", svarte hun rolig. "Men de sa det tok 2 timer", svarte du tilbake til henne. "Ja, det gjør det", fniste Becca. "Urgh, ja vel, snakkes om 2 timer da", mumlet du. "Ja, eller tidligere hvis de får deg ut fortere", sa Becca glad. "Ja, hade da", sa du og la på. Du så bare på veggene og tok opp en tyggis. Du tok den i munnen din og begynte å tygge fort. "Dette kommer jo til å ta evigheter", mumlet du mens du slang hodet ditt i veggen.

ETTER 1 TIME...

"1 time, ennå en igjen", tenkte du mens du tok noen armhevinger. Du hadde jo god tid så hvorfor ikke bli sterkere. "Hallo der", hørte du noen på andre enden si. "Hallo", ropte du tilbake og reiste deg. "Er det deg, Hedda", ropte stemmen. "Uhm.. Ja", svarte du. Du gikk inntil døren og så plutselig kom en hånd stikkende inn. "ÆÆÆH", ropte du og du ble dratt ut og presset inntil noen sine lepper.

/satt på søsteren min sin pc på en cafe så får ikke noen bilde..

MER?

Storkoser meg i Stockholm, fikk gå alene en liten tur i byen og shoppet litt, thihi :-) Drar jo hjem i morgen da, men skulle ønske jeg faktisk bodde i en litt større by en det jeg gjør! Har tenkt å flytte til en storby ja!

HOKL, Hedda

 

SØREN HELLER DA!!!!Neineinei! Internettet til søsteren min er ødelagt -.- sitter på en cafe nå og skriver dette nå da. Jeg må desverre si at historie kommer ikke før mandag kveld eller tirsdag OG jeg skal ta kontakt med Sarah (en som meldte seg til gjesteblogger) når jeg kommer hjem. Unnskyld for ALT og håper dere syns det går greit. Jeg skal prøve å komme med historie deler når jeg har internett så det kommer sikkert noe senere. Peace out og stor takk til Sarah som meldte seg. Tar kontakt med deg så snart som mulig! Dere er noen fantastiske lesere og uken som kommer skal jeg være sikkelig blogge NERD! <3 Vi sees kjære søte lesere! Har egentlig fått sikkelig blogge dilla siden jeg har masse ideer så bare gled dere!

Unnskyld igjen...

HOKL, Hedda

HERLIG!Hei dere! Da har jeg fått høstferie og jeg skal til Stockholm i dag. Jeg skal kjøre dit med mamma og pappa og imens jeg kjeder meg i 8 timer skal jeg skrive noen deler på ipoden min! Skal også se film og skrive og har fått masse ideer til historien. Så herlig med høstferie! Jeg trengte virkelig en ferie fra skolen og alt maset om lekser. Jeg skal prøve å skrive mye men å skrive på ipoden er litt dårlig for meg, men skal gjøre mitt beste. Har jo gjort det før mange ganger. Historie kommer kanskje ikke før i morgen tidlig hvis jeg får internett da som jeg håper på. Søsteren min bor i Stockholm så skal nok få internett av henne. Håper dere gleder dere til historie! :-)

FORRESTEN, like denne siden? https://www.facebook.com/JustinBieberNorway
Gleder du deg til historie? :-)

HOKL, Hedda

Super opptatt, hjelp?Hei dere! Unnskyld for lite blogging på bloggen, men jeg har det så travelt. Masse lesker og prøver så UNNSKYLD SÅ MASSE!!! Var ikke meningen at jeg skulle bli så opptatt med skole, og hobbiene mine. Jeg skulle gjerne hatt hjelp fra noen om noen av dere vil blogge på bloggen min :-) De andre som blogget for meg før bare sluttet helt så jeg er DESPERAT! Jeg mener det altså. Unsett, vil gjerne ha hjelp fra DEG, så bare send en mail til: hednod.birr@gmail.com ELLER kommenter i kommentarfeltet så kontakter jeg deg så fort som mulig! 

Tusen takk til alle som kan hjelpe, blir utrolig glad for det :-) 

Håper dere har det fint og blir desverre ikke historie del i dag siden må pugge til spansk prøve. Skal prøve så mye jeg kan, men jeg suger i spansk så derfor må jeg jobbe hardt for det :-/ 

Håper dere skjønner! Dere er best uansett!

Kan du hjelpe meg? :-) 

HOKL, Hedda

Forklaring på alt og takk!Hei kjære dere! Har fått lagt ut en del i dag allerede og håper å få skrevet 2-3 deler til i dag. Jeg skal nemelig ikke så mye i dag. Skal bare se en film med venninen min og så skal jeg en liten tur ut i 7-8 tiden. Jeg prøver virkelig å få bloggen til å holde seg aktiv men er så vanskelig når man er i siste året på ungdomsskolen. Da må man gjøre alt for å få brae karakterer sånn at man kommer inn på en vidregående skole man vil gå på. Jeg har prøvd så mye jeg kan, men jeg ikke fått presset inn tid til det og gjestebloggerne jeg hadde bare har plustelig sluttet helt. Merker at mange gjestebloggere gjør det egentlig for å være helt ærlig. Greia med historien min nå er at jeg pleier å skrive litt på ipoden, siden jeg sitter ikke så mye på pcen lengere siden har for masse skole arbeid. Neste uke nå har jeg spansk prøve, og RLE-prøve som er i vente. RLE-prøven blir på mer enn 40 sider lesing så da må jeg pugge veldig mye. Håper dere skjønner hvor opptatt og sånt jeg har hatt det og håper jeg ikke mister så mange lesere. Selv om jeg ikke skriver på 1-2 dager så kommer det alltid deler ut ellers skriver jeg at historie kommer senere :-) Jeg vil også takke dere alle for at dere forsatt følger bloggen min. Det betyr utrolig mye for meg og jeg ville bare si tusen takk til dere! Jeg virkelig glad i leserne mine, og jeg tenker ikke på dere som bare lesere, men utrolige gode venner.

Håper dere skjønner og TAKK! :-)

HOKL, Hedda

Fikk møte svampebob da... Det er jeg glad for tror jeg :-) Haha, han er jo søt da!

Historie del 17 - 3 Words..."BIP, BIP, BIP". Du hørte telefonen din ringe. Du åpnet øynene og merket Becca sov på sengen ved siden av. Du plukket opp mobilen din og gikk på badet. "Hallo", sa du og tørket av sminken imens. Du hadde fått sminken utover hele ansiktet ditt. "Hei vennen min", hørte du mamman din sin stemme si. "Hei mamma", sa du og smilte litt. "Jeg har noe å fortelle deg", sa hun lurt. "Virkelig? Hva da", spurte du mens du satte deg ned på gulvet. "Jeg har.....".
----------
"Jeg har nettopp fått høre at Taylor kommer til London snart om 3 dager så da kommer jeg også. Hun skal ha flere konserter så dere kunne bli med på alle", sa moren din glad. "Wow, det er supert", svarte du og gliste. Du hadde jo vært på konserter til Taylor før men dette skulle bli den største konserten hennes noen gang. "Jeg vet, men når jeg kommer fikser jeg håret ditt, siden det var veldig slitt når du dro", sa moren din. Du fniste litt og nikket bare. "Javel", svarte du. Moren din var jo sminkedesigner (?) men hun var flink på hår også. Du elsket at moren din sminket deg siden hun hadde faktisk veldig bra stil til å være 38 år. "da snakkes vi jenta mi, og jeg har kjøpt litt sminke til deg og Taylor. Kos deg vidre", sa moren din glad. "Takk mamma, det skal jeg. Hade", sa du og gliste. "Hadebra vennen", sa hun og la på. Du elsket serriøs moren din noen ganger. Hun hadde stil, var super snill, og hun forsto seg på ungdommer. Du reiste deg opp og gikk inn i dusjen. Det var så deilig å bare stå der. Du ble ferdig og snurret et håndkle rundt deg før du tok et annet håndkle og snurret det til en turban rundt hodet ditt. Du gikk ut for å finne klær når du så Becca smile til deg. "Sorry for det i går...", mumlet du selv om du ikke hadde gjort noe. "Samme. Unnskyld, det var ikke meningen", sa Becca og tok håret i en hestehale. "Det går bra", svarte du og begynte å lete i kofferten etter klær. Du fant noen klær og så på Becca. "Hvordan gikk det da", spurte du og smilte litt. Becca begynte å fnise og rødmet. "Kysset dere", spurte du sjokkert og så på henne. "Mhm", mumlet Becca før hun rødmet ennå mere. "Fortell om alt", sa du mrns du satte deg ned ved siden av henne med klærene i hånden din. Hun begynte å fortelle at han var romantisk og de hadde det super gøy. Han fikk henne til å le. "Så bra", sa du på slutten og gliste. Becca bare fniste. "Gerran og Becca sitter i et tre, og de kysser se på det", sang du mens du gikk bort mot badet. "Slutt da", fniste Becca. "Javel da", sa du og sukket litt. Becca bare fniste ennå mere. "Jeg kler på meg og går ned og spiser jeg, tullepia", sa du mot Becca og gikk inn på badet og låste døren. "Greit det", hørte du henne rope. Du tok av håndklene og tok på deg klærene mens du tørket håret ditt. Du kammet håret og sminket deg lett og tok det i en hestehale. Du ble ferdig og gikk ut av badet og tok med deg en veske ned for å spise. Du kom til spisesalen på hotellet og begynte å forsyne deg med godsaker som egg, bacon, frokost blanding og litt mere. Du satte deg ned på et bord og begynte å spise mens du så på folk bare sitte å snakke. Plustelig noen minutter etterpå kom Selena inn og hun så veldig sur ut. Hun fikk øye på deg og gikk rett mot deg. Hun kom til bordet og tok armene i kryss mens hun bare stirret på deg surt.

//ipod, så ingen bilde.

Mer?
HOKL, Hedda

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits