oktober 2013

Truble life! Del 16! SISTE DEL AV MARATONET!Hei!

Her kommer siste del av maratonet! Denne er litt lengre enn de andre fordi det er den siste!

_____________________

Jeg våknet med et rykk. Og så Justin stå bekymret over meg. Noen tårer rant nedover øyekroken min. Litt etterpå startet jeg å hulke. Justin trakk meg nærmere han, før han begynte å stryke meg langs ryggen.

_________________

Justin?s synsvinkel:

Jeg gikk ut av boksen i det jeg hørte et skrik. Når jeg gikk ut, ble jeg møtt av den nydelige kroppen til Christine som var sammenkrøpet i sofaen, og sovende. Jeg gikk mot henne, og rykket litt til henne. Hun gløttet på øynene, og jeg ga henne et bekymret blikk. Hun svarte med et smil som jeg lett kunne se at var fake. Jeg trakk henne mot meg i en stor klem. Før jeg begynte å stryke henne oppover ryggen. Jeg kjente at hun begynte å hulke smått. Og jeg følte at jeg ble våt på skuldra.

Jeg trakk henne enda bedre inn i klemmen. Før jeg slapp henne. Jeg så mot henne. De vakre øynene hennes var helt blanke. Mascaraen hennes hadde rent, så hun var helt sotete under øynene. Jeg ga henne et smil som fortalte at alt kommer til å gå bra. Jeg trakk henne mot meg, før jeg satte meg ned i sofaen. Jeg trakk henne mot meg i armkroken, jeg begynte å synge «Be alright».

Når jeg var ferdig med å synge, sa jeg «Vil du fortelle hva det var?» Hun ristet på hodet, og sa «Det var bare et flashback» Jeg så bekymret på henne. Men hun prøvde å unngå øynene mine. Jeg tok tak i haken hennes, så hun så på meg før jeg sa «Du vet at uansett hva det er så kan du snakke med meg om det! Så vil du snakke om det?» Hun ristet på hodet, og noen nye tårer rant ned i øyekroken hennes. Jeg sa «Jeg ringer Scooter og Kenny, jeg tror vi drar hjem. Du må nok slappe av litt. Så kan vi se en film eller noe!» Hun nikket. Før jeg fortsatte med og si «Det er mange paparazzier der ute, kom så går vi inn på badet så kan du sminke deg på nytt. Jeg har litt sminke og sminke fjerner der. Mamma har jo vært her mange ganger.»  Vi gikk inn på badet og jeg viste henne hvor det lå før jeg sa « Jeg går ut og ringer jeg!»

Jeg gikk ut av badet før jeg tokk opp iPhonen min, og ringte Kenny først, så Scooter. Vi ble enige om at Kenny skulle komme og hente oss. Så skulle Scooter bestille pizza.

Etter noen minutter, kom Kenny inn døren. Samtidig kom Christine kom ut av badet, ny sminket. Og du kunne ikke lenger se at hun hadde grått hvis du ikke stirret inn i øynene hennes. De var fortsatt rødsprengte. Men det går over etter litt. Kenny sa «Hei! Dere må komme nå. Det er mange der ute. Både beliebers og paparazzier. Så vi må gå ut med en gang før det kommer flere! Og du Christine. Bare hold deg så nærme oss som mulig. Hold Justin i hånden og ikke slipp den! Er det greit?» Begge nikket, og ga han et smil.

Vi gikk ut og ble møtt av mange skrikende fans av Justin. Og mange paparazzier. Vi gikk inn i bilen, og begynte og kjøre. Etter en liten stund hørte jeg et høyt dunk. Jeg ble svimmel, og etter litt ble alt svart. Jeg følte en intens smerte. Men hvor?
_______________

-Nicoline

Mere?

Hva tror dere har skjedd?

Hva tror dere skjer vidre?

 

Truble life! Del 15! MARATON

Hei!

Her kommer nest siste del av Maratonet!

_______________

Jeg kjempet for å holde øynene mine åpene. Etter noen minutter sovnet jeg helt. 

______________________

*FLASHBACK*

«Christine, ta vare på deg selv. Og alltid husk at jeg elsker deg. Ikke bry deg om de andre. Kjemp for meg mot alle på skolen. Kjemp for drømmen din! Kjemp for at du skal få det bedre! Alt kommer til å gå bra til slutt. Når du ser opp på stjernene, så må du tenke på at jeg er der oppe, og følger med på deg. Ikke gjem deg bort lengre. Vis meg at jeg kan bli stolt av deg. Når jeg går bort, så må du finne en annen, en annen som kan hjelpe deg videre. Jeg elsker deg, husk det.» Var det siste jeg hørte fra Thomas, før jeg hørte masse stønnelyder. Og de stakk han flere ganger med kniven. Tenk at Thomas, min elskede kjæreste er død. Det stikker i hjertet hver gang jeg må tenke på det. Jeg gråt ikke bare nå som jeg hadde gjort den siste måneden mens vi har vært i denne fuktige kjelleren, jeg hyl gråt. Skulle jeg aldri få slippe ut av dette helvete? Skulle jeg aldri få slutte å kjenne denne smerten mere? Skulle jeg virkelig aldri få det bedre!

*flashback end*

Jeg våknet med et rykk. Og så Justin stå bekymret over meg. Noen tårer rant nedover øyekroken min. Litt etterpå startet jeg å hulke. Justin trakk meg nærmere han, før han begynte å stryke meg langs ryggen.

______________

-Nicoline

Mere?

Truble life! Del 14! MARATONHei!

Her kommer enda en del! Maratonet varer bare til kl 16. Men dere får noen deler i allefall! Det kommer ikke en del kl. 21 i dag fordi dere har fått maraton i stedet!

_____________

Jeg ristet på hodet, jeg skulle i alle fall ikke skrive noen duett med noen, tenkt jeg før jeg sa

_______________

«Nei, jeg vil ikke lage en duett med deg, men jeg kan hjelpe deg med en sang.» Han nikket, før han trakk meg mot seg.  Han bladde opp på en side med litt tekst, og vi satt sammen og lagde en sang sammen. Vi ga sangen navnet «I would».

Justin ropte på Scooter, og han kom mot oss. Justin rakte Scooter blokken og Scooter begynte å lese igjennom sangen. Når han var ferdig med å lese igjennom sangen sa han «Så flinke dere er! Justin om du går inn i boksen så kan vi spille den inn med en gang!» Justin reiste seg opp med en gang. Før han gikk mot boksen og når han kom bort til den gikk han inn i den. Han sa noe til en fyr jeg ikke viste hvem var, før han begynte å synge sangen. Ingen hadde en finere stemme enn han, og da mener jeg INGEN! Jeg satt og nynnet til det han sang. Mange hadde dratt allerede. Scooter kom mot meg, han sa «Jeg drar. Jeg må på et møte. Det blir bare deg og Justin her, og husk og ring meg eller Kenny når dere skal dra. Justin har tlf. Det venter en overraskelse på deg hjemme når dere kommer hjem». Jeg nikket før jeg sa hadet, og ga han en klem.

Jeg la meg ned i sofaen. Og en liten stund senere kjente jeg øynene mine falle sammen, så jeg la meg ned i sofaen i studioet. Men jeg ville ikke sove nå. Jeg kjempet for å holde øynene mine åpene.

_______________

-Nicoline

Hvorfor tror dere at hun ikke vil sove?

Mere?

Truble life! Del 13! MARATONHei!

Her er andre del av maratonet! Håper dere liker denne også!

___________________

Vi gikk inn i studioet og Justin ropte som vanlig «Justin is NOW at the studio!» og slang seg ned i sofaen.

______________


Alle begynte som vanlig og le. Jeg stelte meg litt nærmere Christine og sa «Dette er crewet til Justin, du må hilse på dem. Alle sammen, dette er Christine. Det er henne Carin og jeg har adoptert.» Alle så nysgjerrig på Christine, og jeg så at hun ble veldig ukomfortabel, når alle skulle hilse på henne samtidig. Christine sa «Hei» lavt før hun begynte å hilse på alle. Jeg gikk mot Justin, han satt i sofaen på iPhonen sin, sikkert på twitter kjenner jeg han godt nokk.

Plutselig plinget det i lomma mi. Jeg tokk opp iPhonen min, og så at Justin hadde twittret og tagget meg. Jeg gikk inn på twitter, og statusen «Yesterday I met a beautiful girl, with a Big Herat!»

I'm at the studio with @Scooter Braun and the Crew! » Jeg trakk på smilebåndet før jeg sa « Alle sammen, på tide at vi starter! Dette må være ferdig før vi drar på tour på fredag! Vi har bare 5 dager på oss.» Alle gikk tilbake til arbeidet sitt. Justin fant frem sang blokken hans. Han bladde over til en ny side og sa «Christine? Kan du komme hit litt?». Christine gikk mot han og sa «Ja, Justin! Hva er det?» «Har du lyst til å hjelpe meg med en sang? »

Christine?s synsvinkel:

Justin sa « Har du lyst til å hjelpe meg med en sang?» Jeg svarte med et nikk og gikk og satte meg ned ved siden av Justin.  Så sa han « Kan vi ikke lage en duett, det hadde vært så kult. Og du har jo den nydelige stemmen!» Jeg ristet på hodet, jeg skulle i alle fall ikke skrive noen duett med noen, tenkt jeg før jeg sa

_______________________________

-Nicoline

Hva tror dere at hun sier?

Truble life! Del 12! MARATONHei!

Her kommer første del av maratonet!! Håper dere liker maratonet!! Neste del kommer om en time!

_______________________________

Ute ble vi møtt av noen mennesker med noen kameraer.

________________

Scooter trakk meg inntil han og jeg prøvde å skjule ansiktet mitt mens vi gikk mot bilen. Vi satt oss inn i bilen, og begynte å kjøre. Så spurte jeg «Er ikke de folkene veldig plagsomme?» Justin svarte med og si «Jo, det er bare og bli vandt til dem når du bor hos Scooter og Carin, også er du vennen min. Jeg er jo tross alt verdens mest kjente tenåringsidol.» Da svarte jeg «Ja, ja får vell bare bli vandt til det!» Scooter smilte til meg.

Så sa Scooter «Er dere sultne? Så kan vi stoppe og spise?» Justin svarte med et høyt ja, imens jeg ristet på hodet og sa «Jeg er ikke sulten!» og så ut av vinduet.

Etter ca. 10. min stoppet Scooter bilen, og vi gikk ut. Der sto de mennene med kameraer igjen, og tokk bilder. Scooter trakk meg inntil han, mens jeg gjemte hodet mitt igjen. Vi gikk inn i studioet, og jeg begynte å skjelve i det jeg så alle de menneskene som var der inne. Måtte jeg bli kjent med alle de? Måtte jeg snakke med alle disse menneskene? Scooter lente seg mot meg og sa «Dette er crewet til Justin, du må hilse på dem. Alle sammen, dette er Christine, Carin og jeg har adoptert henne.» Alle kom mot oss for å hilse samtidig. Jeg følte meg ukomfortabel, der jeg sto med alle menneskene rundt meg.

Scooter?s synsvinkel:

Vi gikk ut av bilen, og der er paparazziene igjen. Åhh, kan ikke de bare holde seg unna oss nå. Stakkars Christine som ikke liker å omgås mange mennesker samtidig. Jeg hadde invitert hele crewet til Justin, så Christine kjente dem før vi dro på tour om litt under en uke. Jeg gikk mot Christine, og dro henne mot meg, før hun dekket til ansiktet hennes. Det samme gjorde Justin, dekket til seg ansiktet sitt. Vi gikk inn i studioet og Justin ropte som vanlig «Justin is NOW at the studio!» og slang seg ned i sofaen.

______________-Nicoline

Mere?

 

MARATONET KOMMER I MORGEN!!!!Hei!

I morgen kommer maratonet, og det kan jeg love dere!

Her er litt info!

-Jeg starter kl. 12 og det kommer en del hver time. Det slutter rundt 5-6 tiden! Uansett hvor mye dere komenterer eller ikke så får dere en del, og det velger jeg å gjøre fordi det ikke har kommet noen deler den uken som var. Håper dere gleder dere!

Jeg velger å ikke komme med noen del i dag fordi jeg heller vil skrive masse til dere så dere får flere i morgen. Som sagt vet jeg ikke hvor lenge det vil vare, men  jeg lover minst. 5 deler!

-Nicoline

 

VIKTIG INFO!!!! Truble life!Hei!

Ville bare beklage at det ikke har kommet noe maraton, men har ikke orket. Har slått hodet, så har hatt ganske vondt de siste dagene. Og rett og slett ikke orket og skrive noe, eller sitte lenge på pc. Men derfor skal jeg se om jeg orker å ha maraton for dere i morgen, eller om det ikke blir noe før neste helg. Men skal som sagt se om jeg orker. Fordi jeg har ganske vondt i hodet!

-Nicoline

MARATON INFO!!!! Truble life!Hei dere!!!

Ville bare skrive litt info om maratonet! DET BLIR FLYTTET TIL SØNDAG, fordi jeg ikke har tid i morgen alikkavell. Jeg skal se om jeg får tid på søndag i allefall. Om ikke får dere den neste uke en dag! Jeg beklager så mye!!!! Mere info om historien/maratonet kommer nermere!

-Nicoline

Truble life! Del 11 + INFO Hei! Ville bare informere om maratonet som kommer på lørdag! Jeg starter rundt kl 14.00 og holder på til ca kl. 20.00! Det kommer en del i timen, men bare om dere har komentert like mange ganger som jeg har skrivd under. Om dere ikke komentere mange nok deler, mister dere deler, og historien varer lengre.

På dette innlegget har jeg senket komentarene med 1 komentar fordi det sikkert ikke er så mange som leser historien. Men her har dere i allefall en del til! Kos dere med denne selv om den ikke er så spennende!

_________________________

Før han reiste seg opp ga meg en klem, kysset meg på pannen før han gikk ut og lukket døren forsiktig.

______________________

Jeg la meg ned i sengen, og tenkte på hvor fantastisk det er å ha fått kommet hit. Jeg slipper alle som mobber meg. Men jeg savner pappa på en måte, selv om han ikke akkurat var den snilleste mot meg heller. Jeg la meg ned, og sovnet fort.

Jeg våknet av at noen rykket litt i meg. Jeg gløttet på øynene og så at Scooter sto over meg, før han sa «Fint at du har våknet. Vi skal i studioet med Justin nå, vil du være med?» Jeg nikket før jeg sa «Ja, rekker jeg og ta en dusj, og skifte klær?» Scooter nikket, og sa «Bare bruk den tiden du trenger. Vi trenger ikke å være der før om en og en halv time.» og smilte til meg. Jeg ga han et smil tilbake.

Før jeg reiste meg opp fra sengen, og gikk inn på badet, og skrudde på vannet. Før jeg låste døren, og fant frem et håndkle fra skapet på badet. Jeg gikk inn i dusjen, og gjorde det som alle jenter gjør på badet før jeg gikk ut av dusjen igjen.

Jeg tørket meg, og snurret håndkle rundt kroppen min før jeg gikk bort til speilet og sminket meg og tørket håret før jeg

satt håret opp i en dott. Jeg gikk inn i walk-in-closetet mitt og fant frem undertøy, og tokk det på meg før jeg tok på meg en fin genser, en olabukse, lue og et skjerf. Før jeg gikk inn på badet igjen og gredde håret og krøllet det fint.

Når jeg var ferdig med det, gikk jeg ned i stuen der alle satt og snakket. Scooter så på meg før han sa «Så fin du er Christine, da drar vi Justin, kommer du?» Justin mumlet et lavt ja, før han reiste seg, og vi gikk inn i gangen og tokk på oss sko. Scooter ga meg et par uggs, jeg smilte og tok de på meg. Før vi gikk ut.

Ute ble vi møtt av noen mennesker med noen kameraer.

_______________________

mer?

-Nicoline

3komentarer til neste del!

Truble life! Del 10! Lang del!Hei!

Her kommer det en del til av historien! Jeg venter til jeg har fått så mange komentarer som jeg har skrivd nederst på innlegget, for meg gjør det ingen ting om jeg må vente en dag med og skrive mere! på lørdag kommer det et maraton. Vet ikke hvor mange deler det kommer, eller når det starter men det skriver jeg senere til dere.

________________

Så svarte Justin «Vi må bare synge sammen en duett sammen på touren» Jeg stivnet til, jeg kunne ikke synge for så mange mennesker.

________________

Jeg ristet på hodet. Jeg ville ikke bli med på og synge foran så mange mennesker. Scooter nikket og sa «Bra ide Justin, men bare om Christine vil. Hun har jo gått igjennom mye, så vi må ta det i hennes tempo. Om hun ikke vil synge så skal vi ikke presse henne. Hun må ikke om hun ikke vil.» Jeg svarte «Jeg vil ikke» lavt, og Scooter svarte med et «Det går bra» blikk.

Tårene begynte og renne, og de andre så rart på meg. Jeg ristet på hodet, og tårene begynte og renne mere, jeg begynte og hulke. Tenk at Thomas hadde den fantastisk fine sangstemmen. Tenk at jeg ikke så det før nå, det var Scooter Braun som sto foran meg. Det var han som hadde kontaktet Thomas for å spørre om han ville satse på musikken, så Scooter kunne hjelpe han videre. Men han valgte og takke nei, fordi han ville være der med meg. Men så skjedde det. Det som skulle endre livet mitt totalt. Gjøre alt til dritt, ikke at det var det før. For det var mye mobbing og problemer både hjemme og på skolen før også men det ble verre etter hendelsen. Men så skjedde hendelsen som skulle drepe min elskede sitt liv, og som skulle gjøre mitt liv til enda verre enn det var. Det var han, Scooter som skulle hjelpe Thomas med musikk karrieren, men han takket nei. Fordi han ikke ville forlate meg.

Jeg spurte lavt «Scooter, kan jeg snakke med deg alene?». Han nikket og kom mot meg, imens gikk Justin og Carin ut, men jeg ventet med å snakke før jeg hørte at de var nede.

Så sa jeg, «Husker du Thomas, han du spurte om du kunne samarbeide med?» Scooter tenkte litt før han svarte.

Han nikket og kom mot meg, imens gikk Justin og Carin ut, men jeg ventet med å snakke før jeg hørte at de var nede.

Så sa jeg, «Husker du Thomas, han du spurte om du kunne samarbeide med?» Scooter tenkte litt før han svarte, «Ja, Thomas ja. Han som takket nei, fordi han ville være hjemme med en venn eller noe sånt, og som noen uker etterpå ble drept ja. Hvordan viste du om han?» «Det var kjæresten min, han takket nei til å få hjelp med karrieren fordi han ville passe på meg. Og ja han ble drept, rett foran meg. Jeg så alt!» Sa jeg med en svak stemme, og begynte å hulke og hyl gråte. Scooter trakk meg inn i en klem og sa «Han var nok en fantastisk gutt, nå skjønte jeg hvorfor han takket nei til meg. Du trengte han vell mye, se hvor fantastisk du er da. Synd det endte som det endte. Han hadde jo en gud i stemmen, akkurat som deg. Jeg støtter deg uansett hva det er, bare så du vet det. Og både Carin og jeg er kjempe glad i deg selv om jeg møtte deg for første gang i går.  Og vi er kjempe takknemlige for å få lov til å ha deg her, bare husk det. Vi skal stå sammen gjennom tykt og tynt ikkesant!» Jeg nikket og gråt fortsatt. Scooter sa «Bare hvil deg du, du kan nok trenge det. Bare kom ned når du vil, men jeg tror nok at du vil være her litt alene, og få slappet av litt. Det har skjedd mye i dag, som jeg skal tenke på, og i kveld skal vi be for Thomas, ikkesant?» Jeg nikket og ga han et smil. Før han reiste seg opp ga meg en klem, kysset meg på pannen før han gikk ut og lukket døren forsiktig.

_________________________

Mere?

Hva tror dere skjer vidre?

-Nicoline

4komentarer til neste del!

Truble life! Del 9Hei!

Her kommer det en ny del, håper dere liker denne også!

_____________

Christine?s synsvinkel:

Jeg spilte ferdig sangen, før jeg hørte klapping bak meg. Jeg snudde meg og stivnet til.

_______________

Hadde Justin hørt på meg spille? Så sa Justin «Viste du at du har en fantastisk sangstemme?» Jeg smilte og sa «Tusen takk!» lavt. Så spurte Justin «Kan du spille en av mine låter?» Jeg nikket og sa «Da spiller jeg Mistletoe siden det ikke er så lenge til jul.» Jeg startet og spille «Mistletoe»

Justin klappet og ved siden av han sto nå Scooter og Carin også nå. Alle jublet, og jeg ga dem et stort smil tilbake. Scooter sa, «Hvorfor sa du ikke før at du hadde den nydelige sangstemmen?» Jeg svarte og sa «Jeg kom jo i går, og jeg viste ikke?..» Så svarte Justin «Vi må bare synge sammen en duett sammen på touren» Jeg stivnet til, jeg kunne ikke synge for så mange mennesker.

_____________

mer?

-Nicoline

4 komentarer til neste del!

Truble life! Del 8Hei!

Skal på hytta etter skolen i dag, så har fått forhånslaget denne delen, så jeg vet ikke om det kommer noen del på søndag, men jeg skal prøve å skrive litt om jeg har med pc på hytta, også tror jeg at det kommer maraton neste helg! Så vet dere det! Håper dere liker denne delen også

________________

Justin?s synsvinkel:

Jeg hadde avtalt med Scooter at jeg skulle komme i dag, for å være litt med Christine, før jeg skulle i studioet for å jobbe mere før jeg skulle på tour igjen. Jeg gikk ut av bilen min, og banket på hos Scooter, Carin og Christine. Scooter åpnet døren etter noen sekunder, og sto smilende i døren. Han slapp meg inn, og jeg gikk inn i gangen og satte fra meg skoene mine. Med en gang jeg kom inn i stuen hørte jeg en fantastisk stemme fylle huset, jeg så på Scooter og spurte «Hvem er det som synger? Er det virkelig Christine som synger og spiller gitar nå?» Scooter nikket og sa « Ja det er henne, er hun ikke flink? Hun er oppe på rommet sitt, om du vil gå opp!» Jeg smilte og svarte med et kort «Takk». Jeg gikk opp til rommet hennes, og åpnet døren lydløst. Hun hadde en bok foran seg og satt med en gitar på fanget. Tenk at hun er så flink til å synge. Hun høres jo ut som en gud! Hun er så nydelig. «Nei, Justin ikke si sånt, du kjenner henne ikke engang!» Sa jeg til meg selv.   

Christine?s synsvinkel:

Jeg spilte ferdig sangen, før jeg hørte klapping bak meg. Jeg snudde meg og stivnet til. 

_____________________________

Mere?

-Nicoline

4 kommentarer til så får dere en til!

 

Truble life! Del 7 

Hei!

 

Jeg håper at dere liker denne delen også! Jeg er ikke kommet helt inn i handlingen enda, så den blir mer spennende etterhvert!

 

______________________________________________

 

Forrige del:

 

Det føltes som om at jeg hadde kjent Justin i mange år, selv om jeg ikke vet noe om han uten om at han heter Justin. Han viste den mot Scooter og Carin, og de begynte å smile stort de også.

 

_________________________

 

Neste dag:

 

Jeg gløttet litt på øynene, og begynte å tenke på hva som hadde skjedd i går. Tenk at de likte tegningen min. Og de syntes at jeg hadde talent. Jeg fikk også vite at om en uke så skulle Justin på noen sånne tour greier. Ikke at jeg skjønte noe av det uten om at han kunne synge og skulle reise rundt og holde konserter mange steder. Ikke at jeg vet noe om kjendiser eller noe, men jeg har en liten følelse om at det var noe mystisk med han. Men nå har jo jeg bare hatt en gutt som venn før, og det var jo Thomas.

 

Tenk så mye jeg savner han. Jeg kjente at tårene begynte og renne. Og jeg dro frem sangboken min for å se litt i den. Det jeg savner mest nå er han, tenk at de som skjedde gjorde så jeg aldri får møte han igjen. Tenk at de drepte han rett foran øynene mine. Har jeg gjort så mye galt i livet for at de måtte straffe han, eller hvorfor oss.  Jeg bladde over sangene og fant en jeg skrev for noen år siden den het «Still in love med Jason Chen» Jeg tok gitaren som hang på veggen, og begynte og spille.

 

 

(tenk at det er en jente som synger den og at den er acoustic)

Etter den bladde jeg litt lengre inn i boken, og fant denne jeg lagde rett etter at Thomas gikk bort fra meg. Den sa så mye om alt jeg gikk igjennom, eller hvordan det var å ha et forhold med en, og så dør han. Han går så langt unna meg. Når vi satt der, rett før de drepte han, lovet jeg han nettopp det at jeg skulle prøve å leve videre tror du. Og ikke bry meg om alle som ville gjøre livet mitt dritt. Men det jeg hadde mest lyst til var å ta selvmord. Men jeg husker at jeg skrev sangen. Jeg brukte det som terapi til alt som hadde skjedd i hele livet mitt. Jeg ga sangen navnet "Music Never Slepe"

(se for deg at det er en jente som synger den, og at den også er acoustic)

_____________________

Mer?

Hva tror dere skjer videre tror du? Noen tips?

-Nicoline

4kommentarer så får dere neste del!

Info for i dag!Hei!
Ville bare beklage for at det ikke har kommet noen del i dag fordi vi har musikk prøve og mange andre prøver i morgen, så jeg har fått skrivd litt av en del, men ikke kommet langt nok til å legge den ut! Derfor kommer det ikke noen i dag, men skal se om jeg får til to innlegg i morgen i stedet!
-Nicoline

Truble life! Del 6Hei!

Her kommer del 6! Håper dere liker den også, men jeg ville si at jeg starter med noe nytt, jeg skriver under historie delen hvor mange komentarer jeg ønsker før dere får neste del! Dette er pga. at jeg vil se hvor mange som egentlig leser den!

_________________

Han hadde brunt hår. Det så ut som at han var like gammel som meg. Carin og Scooter snudde seg, og like etter snudde gutten seg. Carin reiste seg opp og begynte å gå mot meg, med sine elegante steg. Jeg snudde meg mot Carin, i mens jeg merket blikket til gutten på meg. Hvem var denne gutten? Hvorfor var han her? Carin sto nå ved siden av meg, og ga meg en god klem. Før hun fulgte meg bort til Scooter og gutten. Gutten strakk en hånd mot meg og sa «Hei, jeg er Justin du må være Christine.» Med en vennlig tone. Jeg svarte med et lavt hei, før jeg tok tak i hånden hans og hilste pent. Jeg følte meg litt redd, når jeg strakk armen min med alle sårende etter at jeg hadde kuttet meg. Jeg satt meg i andre enden av sofaen, før jeg tokk opp tegneblokken og fortsatte og tegne på selvportrettet mitt, i mens jeg tegnet snakket de andre om musikk. Jeg kjente at jeg savnet å synge, hver gang jeg hadde det vondt hos pappa, fant jeg frem sangboken min og startet og synge. Jeg skrev mange sanger også. De fleste sangene jeg skrev var om kjærlighet og hvordan jeg hadde det, etter den store hendelsen som ødela livet mitt totalt!Etter en liten stund ble jeg ferdig med og tegne. Jeg ble ganske fornøyd med tegningen. Justin hoppet et steg nærmere meg i sofaen, og så på tegningen min før han sa «Har du virkelig tegnet denne? Du har et stort talent i tegning. Kan du prøve og tegne meg en gang?» Han så ganske overasket ut, jeg svarte med et stort smil og så sa jeg «Takk, men da må du sitte stille så jeg kan tegne deg» lavt. Han likte tegningen min! Jeg har aldri turt å vise dem frem noen gang. Til å med ikke Markus fikk se dem. Så jeg bladde frem til en ny side i blokken min og startet og tegne han.Etter en liten stund ble jeg ferdig. Jeg ga han den og han smilte stort. Så sa han «Den var fin, får jeg den?» Jeg nikket og smilte svakt tilbake. Det føltet som om at jeg hadde kjent Justin i mange år, selv om jeg ikke vet noe om han uten om at han heter Justin. Han viste den mot Scooter og Carin, og de begynte og smile stort de også.

________________________

mere?

Hva tror dere skjer vidre? Noen ideer?

-Nicoline

4 komentarer så får dere neste del!

Truble life! Del 5Hei!

Her kommer del 5 til dere! Komenter under hva dere syntes om historien så langt. Den kommer til å bli mer spennende etterhvert, men er ikke kommet helt inn i historien enda. Har tenkt til å få til et maraton til dere så snart som mulig! Har kommet hjem fra Italia, og fått vært hos venner osv. Så har ikke hatt så god tid til å skrive, men nå kommer det hver dag, så ofte som det går! Men jeg har en del prøver, denne uken og neste, så jeg må nok bruke en del god tid til det!

Liker dere egentlig denne historien?

Eller vill dere at jeg skal slutte med fortellingen?

For meg virker det som at dere ikke liker fortellingen siden jeg ikke får kommentarer! Det er mellom 30 og 40 personer innom bloggen hver dag, og ingen kommenterer! Hva syntes dere er bra med den, eller hva er det dere ikke liker? Jeg mister motivasjon når dere ikke kommenterer, så jeg vet ingenting om dere liker noe i den eller om dere ikke liker noe i denne fortellingen. Men her får dere mere i hvert fall! 

________________

Midt på toppen bak så jeg noe som lignet på blod, det var rødt og flekken ble bare større og større. Jeg sa «Kan jeg få se på ryggen din» Hun svarte med et lavt ja, før hun sluttet og hulke, og sovnet. Jeg dro opp toppen hennes, og ble møt av et skremmende syn?

__

Hele ryggen hennes var fylt opp med blåmerker og sår. Og et sår nesten ved høyre skulderblad foss blødde. (ryggen ser sånn ut, bare med et sår som blør ved høyre skulder)

Jeg tok opp iPhonen min og sendte melding til Scooter. «Kan du komme opp, noe viktig jeg må vise deg! Kom fort» Etter noen sekunder kom løpende inn på rommet. Han stoppet brått opp når han så Christine ligge i sengen. Så sa jeg «Kan du gå og hendte førstehjelpsskrinnet som ligger i hyllen på  badet vårt?» Han ga meg et raskt nikk, og gikk ut av rommet.

Etter noen minutter kom han tilbake med førstehjelpsskrinnet. Han la det på sengen og åpnet det.

Christine?s synsvinkel:

Jeg gløttet litt på øynene og merket at jeg hadde sovnet. Jeg lå på en myk madrass. Madrassen var noe annet enn den jeg hadde hos pappa. Madrassen jeg hadde hos pappa var hard, og flekkete. Det lå en fløyelsmyk dyne over meg også.

 

Jeg reiste meg opp, og gikk tokk på meg klærne som lå på siden av sengen. Så gikk jeg ned trappen, og inn i stuen hvor jeg hørte stemmer. Jeg gikk inn i stuen og så at Scooter og Carin satt der. Men ved siden av dem satt det en Gutt?.

 

_____________

Mer?

Hvordan tror du han reagerer når han ser henne?

-Nicoline

 

 

 

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits