Juni 2011

Historie del 58 - 3 Words...http://bieberstories96.blogg.no/ - nettopp startet å blogge! Historien virker bra allerede :-) 

 

"Kos deg da", mumlet Hedda lydløst nesten. "Takk, snakkes", sa jeg kjapt, ga henne en klem og sprang ut døren. "Hvorfor er jeg så utrolig dum", tenkte jeg mens jeg gikk ut døren og satte meg inn i bilen med Kenny. Jeg likte Hedda godt, jeg ville bare ha Selena som en venn, men når hun hørte vi hadde slått opp (på en måte) ringte hun meg med en gang. Tiden hadde gått alt for fort også. Jeg trengte også mere tid akkurat som Hedda trengte, men jeg kunne ikke bli sammen med Selena. Jeg hadde sagt "nja" til henne i telefonen og nå sa jeg til Hedda at vi var sammen. Jeg kunne egentlig ikke tro mine egne ører.


 Ditt synspunkt: 

Du og Becca hadde gått inn på en resturang og satt og ventet på moren din. Dere var jo penkledd og var inne på en fem-stjernes resturang. "Når kommer moren din tror du", spurte Becca og så på deg. "Om 2 minutter", svarte du henne. Dere satt og ventet i 2 minutter til og moren din kom springes inn med en lang rød kjole. "Wow, du er jo utrolig vakker mamma", sa du og smilte til henne. "Takk", fniste moren din og satte seg ned ved siden av dere. Dere bestilte mat og så ventet dere på drikken. "Det er jo karaoke kveld her da", sa Becca og dultet litt borti deg. "Ikke tenk på det", sa du truende. Moren din lo og begynte å spørre om hvordan det gikk med sangen du spilte inn. "Hedda kan jo synge den nye sangen sin også da", sa Becca og gliste midt inni samtalen. "Ja, gjerne", sa moren din og ga deg et "gjør det" blikk. "Aldri", nektet du og satte armene i kryss. "Jo, nå. De guttene har jo sett på oss hele tiden nå får du jammen meg gjøre noe med det", sa Becca og reiste seg opp.

Hun gikk mot kelneren og spurte han om noe. Han bare nikket så så han rett på deg. Han km bort til deg og smilte. "Vil du virkelig synge for oss? Vi kan sette opp mikrofonen på scenen med en gang", sa han og smilte. "Ehh", var alt du fikk sagt men kelneren tok det som et ja og gikk avgårde. Becca kom smilende tilbake og smilte søtt. "I know you love me", sa hun med litt barnslig stemme. "I don't", svarte du kald, men du braste ut i latter samtidlig som Becca. Kelneren kom tilbake og ga deg et lite hint om at du kunne gå opp på scenen. "Jeg kan ikke gjøre det", sa du og så litt uskyldig på han. "Kom igjen. Du har allerede spilt inn en sang", sa han og smilte. "Så han vet om det ja", tenkte du og bare smilte litt til han. Du reiste deg sakte opp og begynte å gå mot scenen. Du skulle virkelig drepe Becca etter du var ferdig. Du gikk opp på scenen og sto der bare. En mann kom opp og smilte litt til deg og tok tak i mikrofonen. "Nå skal vi få litt underholdning her! Vi skal nemlig få Hedda som nettopp har spilt inn en sang få synge for oss", ropte mannen inn i mikrofonen. Han ga mikrofonen til deg og gikk av scenen. 

"Hei ja", sa du inn i mikrofonen og alle svarte med et hei tilbake. "Jeg har aldri gjort noe live forran et helt publikum, men jeg kan jo prøve", sa du og svelgte. Du fikk en stol og en gitar på scenen og så satte du mikrofonen i en sånn holder og satte deg ned med gitaren. Du tok stativet med mikrofonen inntil deg og smilte litt. "Jeg spilte nettopp inn sangen Summer Girl, men jeg tenkte jeg kunne synge en sang til dere som jeg nettopp har skrevet selv", sa du og smilte litt lurt. Alle begynte og klappe og hyle etter du skulle synge den nye sangen. "Da prøver vi", sa du og så begynte du å synge. 

(Samme sangen som isted. Forresten heter Unbroken - Demi Lovato).

På slutten av sangen merket du at Justin og Selena kom inn hånd i hånd. Du stivnet nesten helt og ble kjapp ferdig. "Tusen takk for meg! Den er selv skrevet av meg og den er på en måte en helt sann historie", sa du og smilte. Alle begynte å klappe og du merket at Justin stirret på deg. Du gikk av scenen og mot Becca og moren din igjen, men en gutt stoppet deg på veien. "Kan jeg få autografen din", spurte han og smilte et sjarmerende blikk til deg. Du nikket og så skrev du autografen din. Han bare så på deg mens du skrev det ned og blunket til deg. "Takk søta", sa han og bare sto der. "Hedda? Virkelig? Sjekker du ut gutter allerede", sa en stemme. Du så opp og der sto Justin uten Selena. Selena satt på et bord litt lengre bort. "Hvem er det som allerede er sammen med noen da? Jeg er faktisk single", freste du tilbake. Han så bare ned så gikk han bort. "Er du ok eller", spurte gutten og så litt på deg. "Ja, bare eksen min", svarte du rolig til han og smilte før du gikk og satte deg ned ved siden av Becca og moren din. 

Mer? 

Siste del for i dag! Har jo skrevet 3 deler i dag :-) *Stolt* 

HOKL, Hedda

Historie del 57 - 3 Words...Ntaaaw, takk for at dere liker historien min så godt! Jeg prøver å lage litt drama i det, men bare ta det med ro :-) Alt ordner seg til slutt... kanskje ;-) 

Du hadde aldri fått så vondt i hjertet ditt som du akkurat fikk da. "Ja", svarte Justin kjapt uten å se på deg. Du sto der med nesten tårer i øynene. "Kos deg da", mumlet du stille. "Takk, snakkes", sa han og ga deg en liten klem før han sprang avgårde. "Jeg hater gutter", tenkte du med noen tårer som trillet nedover ansiktet ditt. Du gikk mot heisen og prøvde å trykke på men du kunne nermest ikke se noe som helst. Øynene dine var fullt av tårer og du følte deg som du bare var blitt brukt. "Går han tilbake til Selena? Virkelig", tenkte du og prøvde å forstå hvorfor. "Hater livet mitt", tenkte du og begynte å gå opp trappene istedenfor.


 Du hadde kommet deg innpå rommet og begravd deg selv ned i sengen. Sminken din var sikkert helt ødelagt, men du brydde deg ikke. Alt du brydde deg om var Justin akkurat nå. Du hulket og prøvde bare å glemme alt, men flere tårer bare strømmet på. Du tok faktisk opp arket ditt av sangen og stirret lenge på deg. Nå passet egentlig teksten mere til hele situsasjonen din. Du tok den opp og tørket vekk tårene dine mens du begynte å synge litt på den. Stemmen din var utrolig hes etter all skrikingen i går kveld, men det gikk helt fint.

Becca hadde kommet inn mens du sang på den og sto der og kikket på deg. "Gikk han tilbake til Selena", mumlet hun etter du ble ferdig. Du kjente tårene komme på og la deg ned i sengen. "Jeg er her for deg", sa Becca vennelig og satte seg på enden av sengen. "Jeg kommer til å glemme han", svarte du lydløst nesten. "Vi tar oss en tur på en returang med moren din eller noe sånt", sa Becca plutselig og reiste seg opp. "Greit...", mumlet du lavt og reiste deg opp. Du gikk inn til badet og vasket av deg sminken og tok ny sminke på deg igjen. "Ferdig", ropte du til Becca og gikk ut badet. Becca sto der med en kjole og smilte lurt. "Ta på deg denne og ordne håret ditt", sa hun glad. "Men...", begynte du. "Ikke noe men, ta den på deg", sa Becca lykkelig og begynte å sminke seg litt mere. Du bare nikket litt usikkert og så byttet du til en kjole som gikk ned til knærene dine. Den var sølv med litt gull på seg. "Utrolig fin", mumlet du til deg selv og krøllet håret ditt. Du gikk så ut til Becca og hun sto der med en gull kjole bare med litt sølv på. "Matchene kjoler", lo Becca. Becca visste du hatet å ha nesten samme kjoler som andre folk. "Dust", mumlet du og lo litt også. "Takk", fniste Becca og ga deg en gull veske mens hun tok en sølv veske. "Ta med deg mobil, penger oooooog lipgloss", sa hun glad. Du bare nikket og fant frem mobilen din, kreditkortet ditt og lipglossen din. "Da er vi klar", sa Becca helt i hundre. Du bare nikket og Becca og du gikk kryss med armene sammens til heisen.

Justin sitt synspunkt:

"Kos deg da", mumlet Hedda lydløst nesten. "Takk, snakkes", sa jeg kjapt, ga henne en klem og sprang ut døren. "Hvorfor er jeg så utrolig dum", tenkte jeg mens jeg gikk ut døren og satte meg inn i bilen med Kenny. Jeg likte Hedda godt, jeg ville bare ha Selena som en venn, men når hun hørte vi hadde slått opp (på en måte) ringte hun meg med en gang. Tiden hadde gått alt for fort også. Jeg trengte også mere tid akkurat som Hedda trengte, men jeg kunne ikke bli sammen med Selena. Jeg hadde sagt "nja" til henne i telefonen og nå sa jeg til Hedda at vi var sammen. Jeg kunne egentlig ikke tro mine egne ører.


Mer?

HOKL, Hedda

Historie del 56 - 3 Words...Kommer 1-2 deler mer i dag. Drama etter skolen helt til 6-7 tiden så innleggene kommer sikkert mellom der :-)

"Fy søren da! Hvor er den? ARGH", hørte du noen rope stressfullt. "Hysj da", var alt du fikk ut men hes stemme. Du hadde brukt gårs kvelden til å hyle hele tiden. Du syns faktisk den var super skummel mens Becca bare satt og flirte. "Sorry, men jeg finner ikke lommeboken min", sa Becca litt lavt. "Urgh", mumlet du bare og dro over dynen deg. "Jeg går bare jeg da", ropte Becca så hørte du at døren ble slengt. Du dro dynen av deg og subbet deg inn på badet for å ta en dusj. Rett før du gikk inn i dusjen ringte mobilen din. Du sprang for å hente den og tok den opp. "Virkelig", tenkte du før du tok mobilen din inntil øret ditt. 


"Hei Taylor", sa du glad. "Hei du! Du vet Summer Girl ja", spurte hun glad tilbake. "Ja, hva med den", spurte du lit nervøst og gikk tilbake inn på badet. "VEEEEEEEEL, du skal spille inn en musikkvideo i morgen til den", sa hun super glad. "Vent, hva? Jeg mener..", startet du. "Bare møt meg i morgen utenfor hotellet ditt i 10-tiden", sa hun og la på. "Ja, hade til deg også", mumlet du og gikk inn i dusjen. Du lot varmt vann renne over deg mens du tok sjampoo i håret og balsam. Det var utrolig godt å kunne stå der i flere minutter. Etter det gikk du ut av dusjen mens du tørket deg. Du tok på deg klær og tørket forsatt håret mens du sto og sminket deg. Du ble ferdig og håret ditt hadde nesten tørket seg. Du tok deg kjapt opp i en hestehale og gikk ut døren av rommet. Du hadde tatt med deg vesken din og skulle faktisk gå å snakke med Justin. "Håper alt blir bra igjen", tenkte du og trykket på heisknappen. Heisen kom med en gang og du stilte deg inni. Du trykket så på knappen og dørene lukket seg mens den begynte å dra nedover. Du kom ut av heisen og gikk rett mot den lille "stuen" i lobbyen. "Der er Justin jo", tenkte du mens du smilte litt. Du var jo forelsket i han, så hvorfor ikke prøve en gang til?

"Hei du", sa du og satte deg ned ved siden av han i sofaen. "Hei", sa han kjapt uten å gi noe øyekontakt. "Jeg ville snakke med deg", sa du og pustet litt tungt inn. "Jeg lytter", sa han og skrev noe på mobilen. "Justin, jeg er lei meg at jeg reagerte sånn. Bare at jeg ville aldri bruke deg og du trodde at det var serriøst engang", sa du og så ned i bakken. "Jeg mente aldri på den måten, jeg er bare redd for at noen skal bruke meg", svarte han deg med et lite uskyldig blikk. Du nikket bare og så på han. "Men jeg må komme meg avgårde. Skal møte Selena", sa han og smilte. "Unnskyld", spurte du og så på han. "Selena og jeg har ordnet opp igjen", svarte han så ned. "Åja, så vi bare slo opp...", spurte du han. Du hadde aldri fått så vondt i hjertet ditt som du akkurat fikk da. "Ja", svarte Justin kjapt uten å se på deg. Du sto der med nesten tårer i øynene. "Kos deg da", mumlet du stille. "Takk, snakkes", sa han og ga deg en liten klem før han sprang avgårde. "Jeg hater gutter", tenkte du med noen tårer som trillet nedover ansiktet ditt. Du gikk mot heisen og prøvde å trykke på men du kunne nermest ikke se noe som helst. Øynene dine var fullt av tårer og du følte deg som du bare var blitt brukt. "Går han tilbake til Selena? Virkelig", tenkte du og prøvde å forstå hvorfor. "Hater livet mitt", tenkte du og begynte å gå opp trappene istedenfor.

 

Mer?

Ingen bilder, men fikser det senere! Skriver nemlig deler til dere nå siden jeg har drama etter skolen i hele dag til 6-8 tiden så blir lang dag på skolen i dag. Vi øver inn for å forbrede oss til juleballet som er om 2 uker cirka. 12 desember!

HOKL, Hedda

Historie del 55 - 3 Words...Elise: Hei og tusen takk! Jeg vet det og har prøvd å fikse det, men da må noen lage et fint design eller noe. Jeg kan prøve å fikse på det, men jeg er ikke noe god i det for å være ærlig ;-) Har lagt ut bilde av meg selv før men kan jo sikkert gjøre det igjen. Jeg skal få et nytt design som du ikke trenger å klikke inn og ut. Skjønner det er utrolig plagsomt! :-) 

 

"ÆÆÆÆH", hylte du og Becca samtidlig. "For skummlet", mumlet du stille mens du hadde hodet ditt bak en pute. "ENIG", skrek Becca og dere hylte engang til. Plutselig ble døren slått opp og der sto Gerran og Justin. "GÅ UT", freste Becca høyt og satte filmen på pause. "Vi hørte et skrik jo...", mumlet Justin og så på deg.


 Du så ned i bakken mens Becca mumlet noe til deg, men du hørte det ikke. "Kan dere bare gå ut? Vi vil ikke se noen av dere", freste Becca engang til. Gerran så på Becca og prøvde å skulle si noe, men Justin stoppet han. Justin ristet bare på hodet mens han stirret på deg. Du så på Becca og prøvde å roe henne ned. Du reiste deg opp og gikk mot begge guttene. "La henne få litt tid. Du kunne i hvertfall trekke deg unna", sa du med rolig stemme. Gerran så veldig trist ut mens han stirret på Becca i bakgrunnen. "Kan dere ikke bare la oss få litt tid til å tenke", sa du rolig og merket Justin så på deg med et trist blikk. "Mhm...", mumlet Justin og dro Gerran med seg ut døren. "Sees", sa Gerran og smilte et skjevt smil før de lukket døren etter seg. "Han er sikkelig lei seg", mumlet Becca og så på deg. "Mhm", mumlet du og satte deg ned igjen. "Jeg må snakke med han nå", sa Becca og løp ut døren. "Så jeg skal sitte her alene og vente på deg", ropte du etter henne men hun hørte deg sikkert ikke. Du sukket tungt og tok litt godteri mens du satt og ventet. Du hadde ventet i en liten stund så tok du arket opp med sangen du hadde begynt å skrive på og du skrev mere. Alle tankene dine gikk bare gjennom hodet og ut til hånden din (lol). Ordene raste frem og så hadde du faktisk skrevet kjempe mye. Du begynte å nynne sangen litt for deg selv imens du ventet. 

 

"Heddaaaaaaaa", hørte du Becca si litt lavt mens hun ristet på deg. "Mhmmmm", mumlet du i kanskje halvsøvne. "Du sovnet jo", sa Becca litt høyere. "Jaja, jeg er klar nå", gjespet du. Du åpnet øynene på gløtt og der sto Gerran med Becca. "Har dere ordnet opp igjen", spurte du og så på Becca. "Jaaaa", svarte Gerran super glad. Du så at han klemte hånden til Becca hardere og smilte til henne. "Bra, men skal vi forsatt se på den skumle filmen", spurte du og så på Becca. "Ja, så klart", sa hun og slengte seg ned i sengen. Gerran satte seg ned helt inntil Becca og holdte rundt henne. "Hvorfor har ikke jeg Justin akkurat nå", tenkte du når du så på Gerran og Becca. De så utrolig søte ut akkurat der de satt. Becca startet filmen igjen og du begynte å hyle høyt med en gang. 

 

"Fy søren da! Hvor er den? ARGH", hørte du noen rope stressfullt. "Hysj da", var alt du fikk ut men hes stemme. Du hadde brukt gårs kvelden til å hyle hele tiden. Du syns faktisk den var super skummel mens Becca bare satt og flirte. "Sorry, men jeg finner ikke lommeboken min", sa Becca litt lavt. "Urgh", mumlet du bare og dro over dynen deg. "Jeg går bare jeg da", ropte Becca så hørte du at døren ble slengt. Du dro dynen av deg og subbet deg inn på badet for å ta en dusj. Rett før du gikk inn i dusjen ringte mobilen din. Du sprang for å hente den og tok den opp. "Virkelig", tenkte du før du tok mobilen din inntil øret ditt. 


Mer? 


Et lite bilde av meg da, håper det hjalp deg litt, Elise! :-) 

HOKL, Hedda

 

Beklager så utrolig mye!Unnskyld, unnskyld, unnskyld! Jeg skulle jo komme med deler i dag men reisen hjemover gikk til soving og pugging av matte tentamen. Nå ser jeg ut som en helt utdød hest eller noe siden jeg er super gretten (for lite soving og jeg er sååå utrolig sliten). Jeg skal komme med del(er) i morgen men blir faktisk ikke så ue blogging da heller siden tiden går til jobbing og pugge til norsk tentamen må gjøre norsk prosjekt -.- guuuud, jeg hater skole for tiden.

Ha forsatt en fin mandags kveld!
HOKL, Hedda

Tjohei!Wow! Med i neste runde til beliebersdream og ville være utrolig takknemelig hvis dere stemte på meg vidre! http://beliebersdream.blogg.no/1322417361_historie_vs_historie_.html#comment

Noen har allerede stemt og tusen takk! Skal skrive masse deler på flyet og flybussen til dere søte lesere :-D

Skal du stemme på meg eller noen andre søte historie blogger?
HOKL, Hedda

Stockholm!Siste dag i Stockholm! Blir kanskje litt opptatt i dag, men skal prøve med en del senere i dag. Må også pugge matte og norsk. Har mattetentamen på tirsdag og norsktentamen på onsdagen. Kos dere vidre og TUSEN takk til dere som stemte på meg på beliebersdream sin blogg på historie vs historie. Blir glad hvis dere stemmer på meg i neste runde også :-) Ville vært utrolig kult å vinne selv om jeg suger til å poste ut deler. Jaja, kos dere i dag! Første søndag i advent :-)

Snakkes da søte lesere!
HOKL, Hedda

Historie del 54 - 3 Words...Det var det du fikk til å skrive. Du satt og nynnet det om og om igjen. Den kunne faktisk bli bra. Du satt der på sengen og skrev litt til før Becca kom rasende inn. "HERREGUD", ropte hun høyt og slengte seg ned i sengen.


"Unnskyld? Hva har skjedd", spurte du litt nervøst og så på henne. "Gerran... En helt fremmed eller jeg trodde det var en fremmed person som kom plutselig og kysset Gerran, MEN NEIDA", freste hun høyt. "Hva mener du? En fremmed person kom og kysset Gerran", spurte du og bare stirret på henne. "Det var ex'en til Gerran som plutselig kom mot oss så tok hun tak i Gerran og kysset han på leppene. Gerran trakk seg ikke unna engang", mumlet Becca stille. Hun var sint og skuffet og trist samtidlig. "Åhh...", var alt du fikk ut. Hun stirret på deg og tårer begynte å trille. "Ikke gråt Becca", sa du trist og reiste deg opp. "Jeg kan ikke noe for det", hulket hun. Du satte deg ned i sengen ved siden av henne og strøk i håret hennes. "Ta det med ro, vi ordner dette", mumlet du og begynte å nynne på sangen du hadde begynte å skrive på. Dere satt der lenge og Becca fikk deg til å skrive ned hele sangen. "Den minner jo om Gerran og Justin", sa Becca med et trist blikk festet mot deg. "Mhm", mumlet du og smilte et skjevt smil.

Du og Becca hadde satt dere ned i sengen med godteri, potetgull og brus for å glemme alt som hadde skjedd. Becca ville jo snakke med Gerran om det, men orket det ikke akkurat nå. "Kan vi ikke se en skrekfilm", spurte Becca med et lite glis. "Du vet jeg hater skrekfilmer, men greit", mumlet du. "Takk", smilte Becca og fant frem en skrekfilm "The roomate". "Den er ikke så skummel vel", spurte du med et nervøst blikk mens du tok dynen rundt deg. "Har ikke sett den jeg", mumlet Becca og drakk litt brus før filmen begynte.

"ÆÆÆÆH", hylte du og Becca samtidlig. "For skummlet", mumlet du stille mens du hadde hodet ditt bak en pute. "ENIG", skrek Becca og dere hylte engang til. Plutselig ble døren slått opp og der sto Gerran og Justin. "GÅ UT", freste Becca høyt og satte filmen på pause. "Vi hørte et skrik jo...", mumlet Justin og så på deg.

 

MER?

HOKL, Hedda

Stem på meg :-D wiiiiiHei dere!
Da sitter jeg faktisk i sofaen til søsteren min i Stockholm og skal akkurat gjøre me klar til å gå ut, men akkurat før jeg skulle gå ut så gikk jeg innpå beliebersdream sin blogg og gjett hva? Har blitt med på en historie vs historie konkurranse!
Dere er super søte om dere stemmer på meg og har merket allerede at 2 av leserne mine har gjort det! Ntaaaaw, takk! :-D
http://beliebersdream.blogg.no/1322260084_historie_vs_historie_.html#comment - her kan dere stemme på meg!

Forresten har lest gjennom kommentarene deres og tusen takk for at dere liker historien min! Når jeg er ferdig med alle tentamene og har kommet hjem fra Stockholm, LOVER jeg at jeg skal blogge mere enn det jeg har gjort! Håper dere gleder dere :-D Skal prøve å blogge litt i dag hvis jeg får låne søsteren min sin pc.

Snakkes kjære søte lesere! Love ya!
Skal dere stemme på meg? :-)
HOKL, Hedda

Dagens bilde - 25.11.11
 
Bilde er tatt på Today Show ♥ ( 23.november)

♥Liv Marit  

Historie del 53 - 3 Words..."Åja, men det går greit", sa du og ga et lite smil. "Men du er jo hun Hedda som har nettopp kommet ut med sangen Summer Girl. Den var jo kjempe bra", sa han og gliste. "Takk", sa du og smilte vennelig. Du snudde deg og akkurat når du snudde deg så du Justin stå rett forran deg. "Dust", var alt du tenkte men han tok tak i armen din og dro deg med seg.


"Hedda, bare hør på meg", sa han mens han dro deg med inn i heisen. Dørene lukket seg og du sto helt inntil veggen. "Jeg har hørt nokk Justin. Du er akkurat som en stor diva", sa du men egentlig så var ikke det sant i det heletatt. "Diva? V-virkelig", spurte han og bare så på deg med et sjokkert blikk. Du bare så ned i bakken og ristet på hodet. Du trykket på knappen til etasjen din mens du så ned i bakken. "H-hedda...", sa Justin og tok opp haken din. "Unnskyld", mumlet du lavt og heisdørene åpnet seg. Du gikk sakte ut av heisen og snudde deg mot Justin når du kom ut. "Jeg vil bare glemme deg", mumlet du lavt og så gikk du. 

Justin sitt synspunkt:

"Jeg vil bare glemme deg", mumlet Hedda lavt og så gikk hun bort. Jeg sto igjen med et sjokkert, og trist uttrykk. Jeg likte henne kjempe godt, men jeg ødelagte alt bare av å si jeg ikke trodde det var serriøst. "Jeg må aldri si sånt til jenter igjen", tenkte jeg hardt og heisdørene lukket seg.

Ditt synspunkt:

Du kom innpå rommet og Becca og Gerran var der ikke lengere. "Alene... Igjen", tenkte du og tok tak i vesken din før du la deg ned. Du tok opp arket fra tidligere i dag som var sangen du hadde startet på. Du leste gjennom det om og om igjen så tok du en blyant opp.

Terrified, until i stared into your eyes,

Made me start to realize,

The possibilities. So, so

I'm gonna love you like i've never been broken,

I'm gonna say it like it's never been spoken.

Tonight, tonight, I'm letting go, go, gooooo.

Det var det du fikk til å skrive. Du satt og nynnet det om og om igjen. Den kunne faktisk bli bra. Du satt der på sengen og skrev litt til før Becca kom rasende inn. "HERREGUD", ropte hun høyt og slengte seg ned i sengen.

 

Mer?

Drar ut en liten tur med søsteren min :-)

HOKL, Hedda

Historie del 52 - 3 Words...Du og Taylor dro på en søt liten cafe og koste dere masse! Selv om Taylor var kjendis var hun utrolig hjerte-varmende. Dere skiltes lag etter noen timer og du dro tilbake til hotellet. Det var allerede mørkt ute og klokken var ni. Du gikk rett opp og slengte deg ned i sengen uten å se hvem som var i rommet. "Hedda", sa en mørk stemme. "Ånei", var alt du tenkte og så reiste du deg sakte opp. 


"Gerran", spurte du og så på han. "Sorry hvis jeg bare kom snikende inn", sa han og smilte uskyldig. "Går fint, men hva gjør du her", spurte du og så etter Becca. "Jeg venter på Becca", sa han og nikket mot sengen til Becca. Du hadde ikke lagt merke til det, men på sengen til Becca lå det en rød pakke. "Hva er det inni der", spurte du og så på pakken. "Bare noe til reisen vår etter sommerferien", sa han og smilte. "Åh, okei", sa du og slengte deg ned tilbake i sengen. "Burde jeg putte roseblader på sengen også", spurte han og smilte mens du lå der. "Det er jo så romantisk", sa du og ga et stort smil. "Mhm", sa han med et glis. Han holdte på å putte roseblader på sengen til Becca mens du lå der og hørte på radioen. "Og nå til en ny sang som akkurat kom ut, postet av Taylor Swift til denne radiostasjonen. Summer Girl med Hedda *resten av navnet også* (skriver ikke hele navnet mitt)", sa en mann høyt i radioen og sangen din startet å spille. "Visste ikke at du skrev låter", sa Gerran og så på deg. "Ehh..", var alt du klarte å si før døren spratt opp og inn kom Becca. "Hedda, Gerran", ropte hun og slengte seg i armene på Gerran. De kysset mens du bare lå der. "Halloen? Skaff dere et rom hvis noen andre er her også", sa du og viftet med hånden. De brydde seg ikke og bare forsatte. "Urgh, jeg går ut og dreper meg selv", sa du ironisk og reiste deg opp. "Hva? NEI", ropte Becca strengt. "Nå reagerer du ja", mumlet du og smilte litt. "Sorry, kjæresten min", sa Becca og pekte på han. "Sorry, bestevenninen din", sa du og pekte på deg selv. Becca lo og klemte deg hardt. "Syns jeg er like viktig som kjæresten din altså", sa du og klemte tilbake. "Ja, unnskyld snuppa", sa hun og trakk seg unna. "Jeg går ned bare en liten tur da", sa du og gikk ut døren. De brydde seg kanskje ikke akkurat, men du måtte jo si ifra. Du gikk ned trappene og gikk ut i lobbyen. "Nå kan jeg jo spørre om en 10 minutters spa da", tenkte du for deg selv og gikk til kassen. "Unnskyld, men kan jeg få sånn 10 minutters spa", spurte du vennelig og smilte. "Det er desverre fullt", sa han og så litt trist ut. "Åja, men det går greit", sa du og ga et lite smil. "Men du er jo hun Hedda som har nettopp kommet ut med sangen Summer Girl. Den var jo kjempe bra", sa han og gliste. "Takk", sa du og smilte vennelig. Du snudde deg og akkurat når du snudde deg så du Justin stå rett forran deg. "Dust", var alt du tenkte men han tok tak i armen din og dro deg med seg. 


Mer? 

Kommer ikke mere i kveld siden skal pakke ferdig før jeg drar til Stockholm i morgen :-) Kommer flere deler i morgen når jeg har kommet frem til Stockholm og har internett da! 

HOKL, Hedda

Historie del 51 - 3 Words...Taylor så på deg søtt mens du satt der og spilte sangen. Du satt faktisk inni et studio-rom hvor Taylor sto på andre siden av glassvinduet og så på deg. Du ble ferdig og smilte til Taylor. Hun kom inn og så på deg. "Fantastisk, jeg spilte inn sangen for deg også", sa hun og gliste. "Du hva", spurte du sjokkert. 


"Jeg spilte inn sangen mens du sang", sa hun og nikket. "Du skal ikke legge den ut nei", spurte du og ga henne et "ikke gjør det"- blikk. "Hmm.. Kanskje", sa hun lurt og gliste ennå mer. Du ristet bare på hodet og la ned gitaren. "Har du skrevet mere i det siste da", spurte hun og smilte. "Nei, egentlig ikke", sa du og gikk ned fra stolen. "Du skriver utrolig bra da", sa hun støttende. "Jeg skrev den når jeg var 10, det er altså 6 år siden", sa du og bare kikket på henne. "Åh... Men kan du ikke prøve da? PLLLLIS", sa hun med 5-åring stemme. Du bare lo og nikket rolig. "YEEEEES", ropte hun ut og begynte å små danse. Du bare lo og begynte å danse også. Du begynte å skrive på en sang mens Taylor spilte inn sangen sin. Du tenkte bare på Justin når du skulle skrive og du fant nesten ikke på noe som helst. Du begynte sakte å skrive noe som du faktisk kom på. 

Locked up tight, 

Like i would never feel again. 

Stuck in some kind of love prison, 

And threw away the key. 

Det var alt du fikk til å skrive ned. Du klarte bare egentlig ikke å skrive noe, du følte jo deg låst inn. "Hedda, kommet litt langt eller", spurte Taylor som løpende mot deg. "Nei... To setninger", sa du og viste henne arket. "Dette høres jo bra ut! Har du funnet frem melodi også", spurte hun og så på deg. "Litt ja, men jeg klarer bare ikke å skrive noe mer akkurat nå", sa du og ga et lite smil til henne. "Det går greit. Skjønner deg. Er jo vanskelig å finne på noe å skrive", sa hun og smilte. "Ikke sant? I hvertfall når du ikke får han ut av hodet", mumlet du lavt. "Hva heter han da", spurte Taylor og satte seg ned ved siden av deg. "Du kjenner han godt", sa du lavt. "Kjendis", spurte hun. "Mhm", mumlet du. "Justin", sa Taylor. "Mhm", mumlet du igjen. "Det kommer til å gå bra, men han er ganske ærlig", sa hun og smilte. "Ja, sikkert", mumlet du og reiste deg. "Skal vi gjøre noe koselig sammen? Spise på cafe", spurte Taylor og smilte. "Ja, gjerne", sa du og fikk et lite smil frem. 

Du og Taylor dro på en søt liten cafe og koste dere masse! Selv om Taylor var kjendis var hun utrolig hjerte-varmende. Dere skiltes lag etter noen timer og du dro tilbake til hotellet. Det var allerede mørkt ute og klokken var ni. Du gikk rett opp og slengte deg ned i sengen uten å se hvem som var i rommet. "Hedda", sa en mørk stemme. "Ånei", var alt du tenkte og så reiste du deg sakte opp. 

Mer? 

Unnskyld for at jeg ikke har skrevet på flere dager, men tentamen er litt viktigere når man går i 10 ende. 

HOKL, Hedda

 

 

Justin og Selena's forhold?Jeg har egentlig tenkt litt på hvordan dere andre beliebere's forhold til forholde til Justin 
og Selena. For det er jo så mange som hater Selena bare for at hun er Justin kjærester...
Det er jo ingen som har sagt noe om hvem som spurte hvem? , tenk om det var Justin som
spurte Selena om dem skulle være kjærester ... (Det har ingenting med saken og gjøre) For
de er glade i hverandre. Det er det som teller pluss at det at de gjør hverandre glade. Å min mening
er , er Justin glad skal vi BELIEBERE også være det ♥ For er du en sint å sier at du skal drepe Selana osv..
ER DU IKKE EN EKTE BELIEBER! For alt Justin vil er at denne verden skal være et godt sted for alle , men
det blir det ikke det om alle vi beliebere som er spred utover i verden skal hate den ene personen. 
HAN VIRKELIG BRYR SEG OM!  

Husk alle lever en gang... å når vi beliebere sier stygge ting om  Selena blir Justin ulykkelig!
For Justin er glad i oss ♥,men han vil også at vi skal være hyggelige om han og HENNE! 

 


- Hva er din mening? 

♥Liv Marit  

Historie del 50 - 3 Words..."Det var ikke fordi jeg ikke stolte på deg.... Eller kanskje", sa han og skulle forsette men du gikk rett forbi han. "Kos deg alene Justin", sa du og gikk ut av butikken. "Herregud så teit", tenkte du mens du satte deg ned på en benk og ventet på Becca. 


Becca kom ut etter noen minutter med Justin bak seg. "Uff", tenkte du og reiste deg opp. Du begynte å gå fort bort fra dem og merket at de kom etter deg. Du snudde deg og begynte å gå bakover mens du så på de. "Hedda, bare hør hva han har å si", sa Becca og så på deg. "Det har jeg allerede", sa du strengt tilbake. Nå orket du egentlig ikke å høre mer på hva han hadde å si til deg. Du ville egentlig bare glemme alt selv om du var kjempe forelsket i han. Becca pustet tungt ut og så på Justin. "Unnskyld Justin, men dette klarer jeg ikke", sa du og snudde deg igjen. Du gikk fort rundt et hjørne og falt ned i tårer. Du klarte ikke å være med Justin akkurat nå. Du måtte få tid til å tenke om han var verd det eller ikke. Du gikk fort mot hotellet og gikk rett opp på rommet til moren din. "Mamma", ropte du når du kom inn. "Hei vennen, jeg er bare på badet", hørte du moren din rope tilbake. "Ok, jeg setter meg bare ned da", sa du og satte deg ned på en stol ved tven som sto på en benk. "Jaja", ropte moren din. Du så deg rundt i rommet og merket at mobilen til moren din virbrete. Du kikket på skjermen og det sto "Justin Bieber" der. "Dust", sa du og trykket avslå og kastet mobilen på sengen til moren din. Moren din kom ut og så på deg strengt. "Hvorfor tok du den ikke", spurte hun og hentet mobilen hennes som lå på sengen. "Hedda, det var Justin. Uff, jeg ringer tilbake", sa hun og tastet inn noe. "Nei mamma. Jeg dater ikke Justin lengere", sa du og så på hun. Hun så på deg lenge med et sjokkert blikk. "Men.... Hva? Og Justin ringer fordi jeg planlegger det med Taylor", sa moren din og så forsatt på deg. "Ååå... Men hade, snakkes", sa du og løp ut døren. Du ville bare ikke snakke med det med moren din ennå. Du gikk rett opp på rommet og la deg ned i sengen. "For en dag", mumlet du for deg selv. Klokken var bare 5 så du hadde god tid til å finne på noe å gjøre. Du tok opp dagboken din og bladde i den. Du kom tilbake til sangen din "Summer Girl". "Den er fin jo", tenkte du og puttet dagboken din i vesken din. Du reiste deg opp og gikk ut døren før du hoppet inn i en taxi. "Ehh...", sa du og så på taxisjåføren. "Må bare ringe noen først og spørre hvor hun bor", sa du og smilte et skjevt smil. Du ringte til Taylor og det var for du ville synge sangen til henne. Du hadde synget den til henne før, men du hadde aldri skrevet den ferdig. Taylor spilte inn en sang så du fikk taxisjåføren til å kjøre deg dit. "Tusen takk", sa du og betalte han før du gikk ut. Taylor sto og ventet på deg utenfor. Hun smilte og vinket til deg. "Taylor", ropte du og løp mot henne. Du slang armene rundt henne og klemte henne hardt. "Har savnet deg jeg", hvisket Taylor til deg og gliste. "Savnet deg også", sa du og smilte tilbake. 

 

Taylor viste deg inn til et rom og tok opp en gitar. "Spill den sangen der, vær så snill", sa hun og satt der som en liten unge som gledet seg til julaften. "Jaja", sa du og tok opp boken din. Du bladde deg frem til sangen og begynte å spille den. 

Taylor så på deg søtt mens du satt der og spilte sangen. Du satt faktisk inni et studio-rom hvor Taylor sto på andre siden av glassvinduet og så på deg. Du ble ferdig og smilte til Taylor. Hun kom inn og så på deg. "Fantastisk, jeg spilte inn sangen for deg også", sa hun og gliste. "Du hva", spurte du sjokkert. 

 

Mer? 

Skal bli mye drama ut av dette, men håper dere syns det er spennende da! :-D 

HOKL, Hedda

Trenger noen som kan blogge hverdag for meg!Hei!
Overskriften sier vel alt, men jeg har jo skadet meg og det funker dårlig for meg for å skrive på pc. Får jo ikke til å skrive med blyant heller. Moren min har gitt streng beskjed om at jeg skal holde den i ro, men utrolig vanskelig når jeg tenker på bloggen. Håper noen kan ta kontakt med meg for å holde bloggen oppe. Jeg prøver så hardt jeg kan og tusen takk for de siste kommentarene. Jeg har tentamen snart også og har det fryktlig travelt (det dumme er at jeg vet ikke hvordan jeg skal komme meg gjennom tentamen med en brukket tommel). Uansett håper bare at bloggen kan bli oppdatert hverdag og tar gjerne imot noen som kan hjelpe meg! Har Liv Marit også men hun har litt problemer med forskjellige ting. Håper noen melder seg til å hjelpe meg!

HOKL, Hedda

Historie del 49 - 3 Words...Du prøvde begge 2 plaggene og likte dem godt. De passet sikkelig godt til deg. Du ordnet deg litt på håret så åpnet du gardinen. Plutselig kysset noen deg hardt på leppene og små dyttet deg inn igjen til prøverommet. Du fikk sommerfugler og trakk deg unna. Der sto Justin rett forran deg. 


"Justin", mumlet du og så på han. "Hedda", sa han og ga deg et lite smil. Han pustet dypt inn og så begynte han å bable i vei om at det var et serriøst forhold alikavel. "Justin, Justin", sa du og knipset forran øynene hans. "Sorry", sa han og så uskyldig ut. "Jeg mente det egentlig ikke Hedda, men jeg ville se hvordan du reagerte siden noen ganger bare bruker folk meg pågrunn av penger og berømmelse", sa Justin mens han så på deg. "T-t-tror du jeg ville gjort noe sånt", spurte du og så på han sjokkert. Han pustet ut, men du avbrøt han. "Jeg trodde du stolte på meg", sa du mens du dyttet Justin unna og gikk ut av prøverommet. Du gikk rett mot kassa og betalte. Justin kom rett kom deg og tok hånden din. "Det var ikke fordi jeg ikke stolte på deg.... Eller kanskje", sa han og skulle forsette men du gikk rett forbi han. "Kos deg alene Justin", sa du og gikk ut av butikken. "Herregud så teit", tenkte du mens du satte deg ned på en benk og ventet på Becca. 

Mer? 

Unnskyld masse for en kort del, men er utrolig vondt å skrive med en dårlig tommel. 

HOKL, Hedda

 

 

 

home sweet homeHeisann! 

Endelig hjemme, men nå har jeg et annet problem. Jeg brakk tommelen min i går siste dagen på leiren. Utrolig kjipt, men er bare vanskelig å skrive nå så jeg prøver mitt beste med en liten del i kveld til dere. Håper Liv Marit har ihvertfall blogget hver dag så langt. Skal hoppe i dusjen nå og håper på at jeg klarer å skrive ferdig en del til dere. Utrolig vanskelig egentlig når tommelen ikke kan skrive, altså høyre. Ekkelt med bandasje og en kul som stikker ut, æsj. Uansett unnskyld og skal prøve og håper på det beste! :-) 

Har du noen gang brukket noe? 

HOKL, Hedda

Fa la la - Justin Bieber - Boys 2 Men

- Hva synes du om at Justin synger med boys 2 men? 

♥Liv marit  

ALL FOR LOVE - DEL 8satt dere å stirret hverandre i øynene ,mens Chris satt der å snakka for seg selv.
Men han stoppa akkurat i det han så Justin bøye seg frem mot deg for så og kysse deg på kinnet.
Det var da du viste det , Justin var den rette!
Chris - hva skjedde nå'a?
Justin - Så du ikke det da ,jeg kyssa henne fordi jeg ville fortelle henne noe ♥
Justin så på deg ,og du bare smilte.
 Du så på klokka den hadde blitt 18:00 det var da du skulle møte den staylisten. Du viste ikke hvor du 
skulle gå så du måtte spørre Justin
- Justin? , hvor skal jeg gå nå siden jeg skulle til den staylisten?
- Jeg kan følge deg jeg ♥
Du og Justin reiste dere opp ,men holdt fortsatt hender. Så med en gang du og Justin kom bort til et gjørne der ingen kunne se dere. sa han
- Jeg kyssa deg på kinne isted fordi du et spesielt menneske!
Du bare smilte til Justin og hinta til at dere kunne snakke om det senere. Så Justin fulgte deg inn
til klees rommet. Der sto det en mann som skulle sminke deg. Justin introduserte dere
- *Dittnavn* , Tom
- Tom , *Dittnavn*
så viska han noe i øre til Tom og så klemte han deg og gikk tilbake til Chris.

Justin's synspungt -  
På vei tilbake igjen til Chris så greide han ikke og slutte og tenke på deg! til og med når han kom  tilbake 
til Chris. Greide han ikke og følge helt med ,men når Chris sa
- Hva er det egentlig jeg skal gjøre for deg og *Dittnavn*?
- Du skal først ordne med en kjempe romantisk piknik på stranden så etter det skal du følge oss langs stranden
for og synge bak oss når vi snakker sammen.
- Det er greit ,men husk da skylder du meg en tjeneste !
- jaja , bare du hjelper meg og få henne. Det er noe veldig spessielt med henne ,jeg har blitt totalt forelska!

Ditt synspungt -  

Når Tom hadde blitt ferdig med håre ditt og sminken ,var det bare kjolen som manglet. 
Han hadde funnet frem ,fult av forskjellige kjoler! Du elsket alle , men så gikk Tom bort til kjolene 
og mens han tengte seg om så begynte han og spørre deg 
- Gleder du deg til daten med Justin nå?
- Ja , han er så spessiel... jeg har bestandig vært forelska i JUSTIN BIEBER men, nå har jeg
virkelig blitt forelska i JUSTIN ♥
Tom bare smilte å viste deg en kjempe søt kjole : 

 CAN YOU TURN IT DOWN?

Tom gav kjolen til deg for at du så skulle prøve den.. du løp inn på bade i full fart og fikk den på deg ♥
Du ble så glad for du likte virkelig denne kjolen! 
Så du løp ut igjen til Tom for å viste han og Tom elsket den. 
Så det neste var bare og gå ut til Justin for og vise han deg og kjolen ,så når du kom til gjørne du og 
Justin hadde snakket sist.Tok du et stort pust og nå du gikk ut av gjørne og Justin fikk se deg... 

- Mer? 

Liv Marit 
 

Dagens bilde 10.11.11
kjekkingen! 
(jeg kommer ikke til å blogge på historien min enda for akkurat nå for tiden har jeg 0 fantasi)

- Hva synes du?

♥Liv Marit 
 

Historie del 48 - 3 Words...SISTE DEL NÅ FØR JEG DRAR PÅ LEIR :-) Noen bra musikktips forresten? 

 

Du tok også en liten skinnjakke, og hentet vesken din igjen. Du tok noen små høyhælte sko og så kom Becca ut. Hun hadde på seg en kjole og noen høyhælte sko også. "Super fin", sa du glad og smilte imot henne. "Du også! Kom igjen", sa hun og dere begge gikk ut døren. Dere tok heisen ned og med en gang dere gikk ut av heisdøren så du plutselig mamman din, Justin og Kenny gå inn dørene. "Ikke nå", tenkte du og så fort på Becca. 


 Becca så fort på deg også og begynte å bli stresset. "Bakdøren", hvisket du til henne og pekte mot hvor den var. Becca nikket og dere begge begynte å gå fort mot den. Dere kom frem til bakdøren og Becca åpnet den. "Sol og varme", mumlet hun smilende og gikk ut. Du skulle akkurat til å gå ut og du snudde deg for å se bak deg. Der kom Justin gående mot deg fort. "Neineinei", tenkte du fort og spurtet ut av døren. Du tok tak i Becca og begynte å springe. "Justin", sa du til henne mens dere sprang. Hun nikket og dere gikk rett inn på en butikk ikke så langt unna. "Links jo", skrek Becca av glede og gikk i dogt humør mot butikken (Links er en type smykke butikk tror jeg. Har aldri vært der, men venninen min har det). "Jaja, er det ikke klær der også", spurte du og gikk etter henne. "Jo, rett der borte tror jeg", sa Becca og pekte mot et hjørne i butikken. "Ok", svarte du og begynte å gå mot hjørne. I hjørne var det masse klær av forskjellige typer. "Åh, så fin", sa du mens du kikket på noen klær. Du tok med deg 2 plagg og gikk inn i prøverommet. 

Justin sitt synspunkt: 

Jeg kom akkurat inn til lobbyen til hotellet når jeg så Becca og Hedda gå fort en annen vei. "Nei, hvor skal hun", tenkte jeg og så på Kenny. "Straks tilbake", sa jeg og blunket mot Kenny og moren til Hedda. Jeg løp bort hvor de gikk akkurat så stoppet jeg. Der var Hedda og skulle akkurat til å gå ut døren. Hun så på meg og så kjappet hun seg ut. "NEI", tenkte jeg og gikk fort mot døren. Jeg begynte å springe etterhvert og så åpnet jeg døren men de var borte. Jeg så Kenny sto litt bort fra meg og kikket på meg. "Jeg må finne henne", sa jeg og sprang ut døren. Selv om det kunne være farlig uten livvakt måtte jeg bare få snakke med Hedda. Det var et serriøst forhold ellers ville hun ikke blitt sur nå. "Jeg liker deg for godt", tenkte jeg mens jeg gikk inn på en butikk. Jeg var kommet inn på Links og jeg så Becca stå og se på smykker. "Becca", ropte jeg og gikk mot henne. Hun så på meg og dukket. "Jeg ser deg forsatt", sa jeg og flirte litt. "Heh, ja...", sa hun og ga meg et smil. "Hvor er Hedda? Jeg må snakke med henne", sa jeg og ga Becca et skjevt smil. Hun så på meg med et usikkert blikk så pekte hun bort på prøverommene. "Hun gikk nettopp inn for å prøve noe", sa hun og smilte et usikkert blikk. "Tusen takk", sa jeg og småløp bort til prøverommene. Det var bare et prøverom som var opptatt og der var sikkert Hedda som var inni. Jeg lente meg bare inntil kanten og ventet på hun skulle bli ferdig. 

Ditt synspunkt: 

Du prøvde begge 2 plaggene og likte dem godt. De passet sikkelig godt til deg. Du ordnet deg litt på håret så åpnet du gardinen. Plutselig kysset noen deg hardt på leppene og små dyttet deg inn igjen til prøverommet. Du fikk sommerfugler og trakk deg unna. Der sto Justin rett forran deg. 


Så søtt :-) Thihi

Mer? 

Kos dere mens jeg er borte da og noen bra musikktips? :-) 

HOKL, Hedda

Blir historie + musikktips?Hei dere!
Jeg er på tur snart ut av døren (heh, 2 timer til...) og har pakket ferdig alt! Jeg trenger bare å spise middag. Skal prøve å skrive en kjapp del til dere nå med en gang så dere får noe å lese på imens da, hihi :-)

Forresten trenger musikkråd, noen tips?
Hanne: tusen takk og så bra at du gleder deg til neste del! Du er virker så utrolig søt :-) ha en kjempe fin helg!
Linda: Lurte på om du ville blogge litt for meg imens? :-) hvis du orker og kan da, thihi
HOKL, Hedda

Historie del 47 - 3 Words...Ditt synspunkt: 

"Hedda, du vet at Gerran skal ta meg med på tur til Hawaii for å spille inn serien sin der", spurte Becca midt i filmen. "Hva? Serriøst? Når da", spurte du og smilte stort. "Når sommerferien er slutt", mumlet hun stille. "Men da må jeg overleve skolen uten deg....", sa du stille. "Bare for 3-4 månder da", sa hun og smilte skjevt. "3-4 månder? Det greier jeg ikke", sa du og så på henne. Du hadde et sjokkert blikk festet mot henne. "Unnskyld...", hvisket hun stille. "Men...", startet du. Du reiste deg opp og hadde et bekymret blikk. "Men urgh", mumlet du og åpnet døren. Du gikk ut i gangen og hadde hendene dine på hodet. "Hvorfor er alt blitt så komplisert for tiden", tenkte du og merket at Becca sto i gangen rett ved siden av deg og ga deg et lite smil. 


 "Unnskyld Becca, men det blir for mye for meg for tiden. Du må storkose deg i Hawaii", sa du mens du snudde deg mot Becca. "Takk bestie", sa Becca og klemte deg. Hun trakk seg unna og pekte på deg. "Jeg skal kjøpe gave til deg", sa hun og smilte. "Ring meg hver uke i hvertfall da", sa du og ga et lite smil. "Lover", sa hun og dere klemte en gang til. Dere gikk inn igjen og så resten av filmen. Du ville jo ikke stoppe bestevennen din heller for å dra på tur med kjæresten sin. "Den var jo bra", mumlet Becca når den var ferdig. "Ja, den var det", svarte du og slo av tv'en. "Så hva skal vi gjøre nå da", spurte Becca og ga deg et smil. "Jeg er ganske sulten, kan vi ikke gå ut og spise", spurte du mens du holdt på magen din. "Ja, enig", fniste Becca og reiste seg. Du reiste deg også og tok en liten veske. Becca så på deg og smilte. "Ta på den en søt kjole da! Jeg gjør også det", sa hun og sprang rett inn på badet. Du himlet med øyene og sprang for å finne en søt kjole. Du tok den på og tok håret i en høyhestehale. 


(Imagine) 

Du tok også en liten skinnjakke, og hentet vesken din igjen. Du tok noen små høyhælte sko og så kom Becca ut. Hun hadde på seg en kjole og noen høyhælte sko også. "Super fin", sa du glad og smilte imot henne. "Du også! Kom igjen", sa hun og dere begge gikk ut døren. Dere tok heisen ned og med en gang dere gikk ut av heisdøren så du plutselig mamman din, Justin og Kenny gå inn dørene. "Ikke nå", tenkte du og så fort på Becca. 

 

Mer? 

Siste del for i dag og det blir desverre ikke noen i morgen og helt til søndag. Blir borte så håper Liv Marit gjør en super god jobb på bloggen imens :-) 

HOKL, Hedda

VIKTIG INFORMASJON!Hei lesere!

Unnskyld for at ingen av meg eller Liv Marit har blogget i dag, men Liv Marit kom seg ikke på nettet av en eller annen grunn. Jeg derimot har vært på bursdag og så jobbet jeg. Jeg er kjempe sliten og har bare stress fremover disse dagene. Onsdagen (i morgen altså) skal jeg trene og pakke for jeg skal være leder på konfirmasjonsleir! På torsdagen (om 2 dager) drar jeg til leirplassen rundt 5-tiden og blir borte helt til søndag! Dette betyr ikke noe blogging fra meg (Hedda) fra torsdag til søndag av. Jeg kommer hjem på kvelden på søndagen, aner ikke når men kan prøve med en historie del da. Håper det gikk greit med en liten fri-blogg-dag så kommer historie i morgen så fort jeg er ferdig med mitt. Håper Liv Marit kommer til å holde bloggen oppdatert tiden jeg blir borte med masse innlegg da! :-)

- Har du blitt konfirmert eller skal du konfirmere deg snart? :-)
HOKL, Hedda

Historie del 46 - 3 Words..."HEDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA", ropte hun inn i telefonen. "Hei Becca", sa du rolig. "HVOR HAR DU VÆRT? OG HVA SKJEDDE", skrek hun inn i telefonen. "Uff...., ro ned og kom til hotellet så forteller jeg deg alt, men ikke si til NOEN at jeg er her", sa du fort. "Lover, kommer nå med en gang", sa hun og la på. 


Du ventet i noen minutter og plutselig kom Becca rasende inn gjennom døren. Hun gikk fort mot deg og klemte deg hardt. "Ikke skrem meg sånn igjen", sa hun og klemte deg hardere. "Jeg skal ikke det", sa du og klemte tilbake. Å ha en bestevenn som brydde seg så mye var utrolig godt å ha. "Lover du", spurte hun og trakk seg unna deg. Hun pekte på deg og var sikkelig serriøs. "Ja, jeg lover", sa du tilbake å begynte å le litt. Becca begynte å le litt også. Dere klarte aldri å holde dere serriøse. "Jeg klarer meg ikke uten deg altså så hvis noe skjedde med deg, vet jeg ikke hva jeg skulle gjort", sa hun og satte seg ned i sengen. "Det skjer da ingenting med meg", svarte du med et smil rundt munnen. Du satte deg ned ved siden av Becca og begynte å fortelle alt hva som hadde skjedd etter du la på. "Urgh! Serriøs forhold, som jeg og Gerran? Vi har jo vært sammen i uker føles det som", sa hun og drømte seg bort etter du hadde fortalt alt. "JA, men halloooo", sa du og viftet hånden din forran ansiktet til Becca. "Oi, sorry, men Gerran er bare SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ utrolig kjekk", sa hun og nikket. "Jajaja", sa du og viftet med hånden. "Men hva skjer mellom deg og Justin nå da", spurte Becca og så på deg intenst. "Jeg vet ikke, men jeg vil ikke snakke med han ennå", sa du og trakk på skuldrene dine. "Skal du vente til han faktisk tar det første skrittet", spurte Becca og ga deg et spørrende blikk. "Ja, hvis han vil faktisk ha meg så får han komme etter meg", sa du bestemt. "Men...", startet Becca. "Jeg vil ha han, jeg liker han kjempe godt, Becca. Men hvis forholdet vårt ikke er "serriøst nokk" så skal han få sin egen medisin", sa du lurt. Becca nikket ivrig etter og smilte. Du tenkte deg litt om og hva skulle egentlig skje med deg og Justin? Alt var så inviklet og dramatisk! Du og Becca satte dere godt ned i sengen og du frem godteri fra i går du og Justin ikke spiste. Dere slo på en koselig film og koset dere med den imens. Justin sitt synspunkt: 

Moren til Hedda sin mobil ringte. Hun tok den fort opp og gikk et lite stykke unna fra meg og Kenny. Vi sto rett utenfor en resturang hvor vi skulle møte Taylor. Jeg skulle nemelig synge på starten av konserten hennes. Taylor var jo kjempe flink og jeg var en liten fan selv. "Tror du det er Hedda", spurte Kenny meg plutselig. "Hva? Hæ", sa jeg og ristet litt på hodet. "Hedda? Tror du det er henne", spurte Kenny en gang til. "Da ville hun ha ringt meg", sa jeg fort og kikket ned på mobilen min. Ingen varsler eller meldinger. Moren kom tilbake og så på meg og Kenny. "Hedda er ihvertfall trygg", sa hun og ga et smil til meg. Kenny nikket og jeg ga et skjevt smil. "Hvorfor har hun ikke ringt meg", tenkte jeg og grumblet på deg mens vi gikk inn døren til resturangen. Der satt Taylor med livvaktene sine rundt seg. "Hei", sa hun med et stort smil når hun så oss komme mot henne. "Hei Taylor", sa moren til Hedda og klemte Taylor. "Hvor er søte Hedda da", spurte hun og så på moren til Hedda. "Åh, hun kommer desverre ikke Taylor. "Nei? Jeg trenger hjelp med en sang, jeg har bare melodi til den", sa hun og ga et lite glis til meg. "Er Hedda flink til å skrive da", spurte moren litt sjokkert. "Ja, hun har skrevet en sang som heter for Summer Girl. Ingen vet om den, men den er fantastisk", sa Taylor og gliste stort. "Jeg må få høre den. Visste ikke at Hedda skrev sanger jeg", sa moren og ga et smil til Taylor. "Heh, jeg var visst den eneste, men hun er flink", skrøt Taylor og smilte. Moren til Hedda bare nikket og vi satte oss ned på stolene. "Så Justin, fortell meg hvordan det går", spurte Taylor og ga meg et smil. 

Ditt synspunkt: 

"Hedda, du vet at Gerran skal ta meg med på tur til Hawaii for å spille inn serien sin der", spurte Becca midt i filmen. "Hva? Serriøst? Når da", spurte du og smilte stort. "Når sommerferien er slutt", mumlet hun stille. "Men da må jeg overleve skolen uten deg....", sa du stille. "Bare for 3-4 månder da", sa hun og smilte skjevt. "3-4 månder? Det greier jeg ikke", sa du og så på henne. Du hadde et sjokkert blikk festet mot henne. "Unnskyld...", hvisket hun stille. "Men...", startet du. Du reiste deg opp og hadde et bekymret blikk. "Men urgh", mumlet du og åpnet døren. Du gikk ut i gangen og hadde hendene dine på hodet. "Hvorfor er alt blitt så komplisert for tiden", tenkte du og merket at Becca sto i gangen rett ved siden av deg og ga deg et lite smil. 

 

Mer? 

Blir siste del i dag, så unnskyld for at det også ble bare en del også :-/ I morgen blir jeg super opptatt men skal prøve! Skal på bursdag til bestevenninen min som har bursdag og gleder meg utrolig mye! :-D Kos dere i kveld da, god natt søte lesere! 

HOKL, Hedda

Historie del 45 - 3 Words..."Hvorfor skriker jeg", tenkte du mens du bare sto der. Det var utrolig teit alt sammen, men tankene som gikk gjennom hodet ditt var at Justin ikke syntes at dere hadde et serriøst nokk forhold til hverandre. "Jeg skjønte jeg ikke burda ha en kjæreste", hulket du stille. Du satte deg ned på benken igjen og angret på det meste egentlig. Det var sommeferie og du skulle bare til London for å ha det gøy ikke for å skrike over en gutt som du nettopp hadde kranglet med! 


Du la deg faktisk ned etterhvert og sovnet stille på benken. Klokken var kanskje rundt 12 når du sovnet. Du hadde ikke med deg telefon, penger, eller noe annet. Du hadde bare jakken du tok med deg og skoene, nøkkel til rommet og en onepiece på deg. 

 Du våknet av at du kjente noen sto rett over deg. Du åpnet øynene og der sto en liten jente på 6 år kanskje. "Hei du", sa hun søtt mens du reiste deg opp. "Hei", sa du vennelig tilbake til henne. "Du vet at du har sminke over hele ansiktet ditt og du er klissvåt", sa hun og så på deg fra topp til tå. "Ja, jeg vet", sa du og så på henne. "Går det bra med deg eller", spurte hun igjen og gikk litt med deg bortover ut av parken. "Nei, kjæresteproblemer...", sa du stille. Du hvisket det nesten fordi en liten jente spurte deg nettopp om du hadde det bra. Selvfølgelig gjorde det ikke det. "Ikke få deg en kjæreste som ikke syns dere har et serriøst forhold", sa du til henne og ga henne en klem. Selv om du var klissvåt så det ikke ut til at den lille jenten ikke brydde seg. "Takk, skal huske på det", sa hun og smilte. "Vi ses sikkert", sa du og begynte å løpe avgårde mot hotellet. Du var våt og kald. Du ville bare gå i dusjen og få varmt vann på deg så sove i sengen på hotellet. "Tosk altså", tenkte du når du husket hva som skjedde mellom deg og Justin. Du kom frem til hotellet og gikk bakveien igjen. Du gikk opp trappene og tørket av deg sminken imens. Du kom opp og tok nøkkelen til rommet ditt frem. Du åpnet døren stille og listet deg inn. Ingen var der. Du var helt alene. Du klarte heller ikke å slutte å tenke på Justin. 


Du hadde dusjet og fått på deg tørre klær. Du gikk ut av badet og mot mobilen din som la på sengen din fra i går av. Flere hadde ringt deg. Becca hadde prøvd å ringe deg 22 ganger, moren din 12 og Justin 37 ganger. "Uff", var alt du tenkte før du la deg midt på sengen din. Du orket egentlig ikke å ringe dem tilbake nå, men de hadde visst vært innpå rommet her tidligere i dag. Klokken var bare 11. Du lå der lenge, kanskje i 2 timer. Klokken var altså 1 når du sto opp og bestemte deg for å ringe moren din, og Becca. Du ringte til moren din først. "Hallo", spurte moren din fort. Hun var altså i sjokk og trist. "Hei mamma", sa du rolig. "Ågud, hvor er du hen?!??! Hvor har du vært og hvordan går det", spurte hun i fullfart. "Mamma, jeg er helt fin. Jeg er ikke skadet så ro ned og jeg var bare ute en liten tur", svarte du henne med rolig stemme. "Hvor er du nå hen da? Er du på rommet", spurte hun forsatt i fullfart. "Nei, jeg er ikke på rommet", løy du. Du ville ikke snakke med moren din om det akkurat nå. "Ok, men jeg er på hotellet i 8-tiden. Traff nettopp Taylor med Justin og Kenny så kom til meg på rommet mitt da", sa hun litt gladere og saktere. "Ja, skal det", svarte du henne. "Sees skatten", sa hun og la på. Du smilte litt og så ringe du til Becca. "HEDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA", ropte hun inn i telefonen. "Hei Becca", sa du rolig. "HVOR HAR DU VÆRT? OG HVA SKJEDDE", skrek hun inn i telefonen. "Uff...., ro ned og kom til hotellet så forteller jeg deg alt, men ikke si til NOEN at jeg er her", sa du fort. "Lover, kommer nå med en gang", sa hun og la på. 

 

Mer? 

HOKL, Hedda

Historie del 44 - 3 Words..."Hva handlet det om", spurte Justin og så på deg siden du hadde blitt litt sjokkert over at Becca skulle prøve det ut. "Vel...", startet du og fortalte alt. "Wow...", sa Justin og så på deg. "Mhm", sa du og tenkte deg litt om. Det ble taushet mellom dere noen minutter og så pustet Justin ut. "Hedda", sa han og satte seg ned i sengen. "Ja", spurte du og så på han. "Hvorfor har ikke vi det sånn", spurte han og så ned. "Mener du som Becca og Gerran", spurte du og så på han lenge. Han svarte ikke, det var taushet. 


Ingen av dere sa noe som helst. Justin så bare ned i bakken mens du satt der og fiklet med fingrene. "Justin...", sa du etter noen minutter. "Hmm", mumlet han. "Jeg er bare ikke klar for sånt og ja...", sa du sakte. "Hedda, jeg mente det ikke på den måten akkurat, men jeg vil gjerne at vi skal få mere tid sammen. Becca og Gerran er jo sammen hver dag nå. Har vi gjort det", spurte han og så på deg. "Nei, ikke hver dag", sa du stille.  "Jeg mener jeg vil at dette forholdet skal være serriøst", sa Justin og forsatte å så på deg. "Ja, jeg også", mumlet du. Trodde han ikke forholdet var serriøst nokk fra før av? "Men...", startet Justin og så på deg. Du avbrøt han. "Mener du ikke at forholdet vårt er serriøst nokk fra før av? Justin, jeg har holdt ut med fansene, paparazziene dine i 2 dager nå kanskje", sa du og så på han. Han så bare ned. "Vi har bare vært sammen i kanskje 2 eller 3 dager, tenk på det", sa du og gikk mot døren. Du ville egentlig bare gå ut av rommet og slenge døren igjen, men du gikk i onepiece. Du tok bare tak i en jakke og noen sko. "Hvor skal du", spurte Justin og reiste seg opp. "Ut", mumlet du. Du åpnet døren og slengte den etter deg da du gikk ut. "Min først krangel med Justin over en utrolig teit ting", tenkte du og sprang til trappen. Du sprang bare nedover trappen. Du orket egentlig ikke å snakke med Justin om akkurat det. Dere hadde jo bare vært sammen i noen dager! Du kom til første etasjen og så sprang du ut bakdøren. "Urgh", ropte du plutselig ut. Du stoppet og bestemte deg for å gå en liten tur imens. Det var allerede blitt mørkt og gaten var full med trafikk. Du gikk egentlig bare rundt med en jakke og onepiece. Du synes du så utrolig teit ut, men du kom til en park og satte deg ned. Du fikk faktisk noen tårer, men hva var vitsen med å skrike for det? Du kjente at det begynte å regne. Det pissregnet faktisk. Du reiste deg opp fra benken og sto bare i regnet mens tårer trillet nedover. 


(Imagine) 

"Hvorfor skriker jeg", tenkte du mens du bare sto der. Det var utrolig teit alt sammen, men tankene som gikk gjennom hodet ditt var at Justin ikke syntes at dere hadde et serriøst nokk forhold til hverandre. "Jeg skjønte jeg ikke burda ha en kjæreste", hulket du stille. Du satte deg ned på benken igjen og angret på det meste egentlig. Det var sommeferie og du skulle bare til London for å ha det gøy ikke for å skrike over en gutt som du nettopp hadde kranglet med! 

 

Mer? 

Liv Marit har skrevet en del lenger ned også! 

Setter meg ned og skriver en del med en gang nå :-) Er i skrivemodus akkurat nå! 

HOKL, Hedda

Justin på flyplassen i BelfastJustin er i Belfast denne helgen på grunn av EMA som er i morgen! ,Du kan se EMA på MTV i morgen klokka 21:00 .
Jeg gleder meg så sinnsykt! 

 

Klicka för att stänga bilden

Klicka för att stänga bilden

Klicka för att stänga bilden

Klicka för att stänga bilden

* Kommer en del til på ALL FOR LOVE senere i kveld *

- Skal du se på EMA i morgen? 

♥Liv Marit  

Hva vil dere ha med?Hei dere! 

Jeg skal ut en liten tur snart, men mens jeg er borte så lurte jeg på om hva dere egentlig vil ha med i historien? :-) Dere kan få bestemme litt hva dere vil ha med, så prøver jeg å ta det med i historien min. Jeg vil egentlig starte på en helt ny en, men vil jo gjøre ferdig denne først. Noen flere dere vil ha med eller noe dere synes mangler i historien?

Bare si hva dere mener om historien og bloggen. Vet jeg burde oppdatere mere enn det jeg gjør, men vanskelig med så masse skole arbeid. 

Hva vil dere ha med og hva syns dere om bloggen? 

Dette er viktig å vite siden da kan jeg gjøre mere innlegg eller endre på noe om dere vil :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 43 - 3 Words...Trine: Du finner historiene til Liv Marit HER! 

 

Du fortalte moren din egentlig alt hva som hadde skjedd med Justin. Du kunne alltid være åpen med moren din. Hun skjønte deg hver gang. Plutselig etter du hadde fortalt moren din alt, banket det på døren. Du gikk mot døren og åpnet sakte. Du trodde det var Justin, men det var faktisk ikke han som sto der. 


Becca sitt synspunkt: 

Jeg tok heisen ned og med en gang jeg kom ut sto mange paparazzier der forsatt. "Uff, hvorfor vet de hvor Justin bor daaa", tenkte jeg irritert. Jeg gikk bort til disken og ba dem om å få bort alle de irriterende paparazziene. Mannen bak ba om unnskylding og sa politiet var på vei. "Yes", var alt jeg tenkte. Jeg snudde meg og fikk plutselig øye på moren til Hedda. "Hei Becca", ropte hun og vinket til meg. Jeg gikk bort til henne og ga henne en stor klem. "Hei". sa jeg vennelig tilbake. "Hvordan går det", spurte hun mens hun fiklet med kofferten sin. "Bra, helt fint. Hedda er på rommet", sa jeg og smilte. "Ja, jeg skal bare sjekke inn her med kofferten så går jeg opp til henne", sa hun og nikket. "Ja, jeg skal besøke kjæresten min såå...", sa jeg litt sjenert. "Han Gerran? Det sto om i avisen skjønner du", sa hun og smilte. "Åja... Jaja, jeg må komme meg avgårde", sa jeg og pekte mot utgangen. "Ja, vi ses", ropte hun etter meg og gikk til disken. Jeg gikk ut og bestilte en taxi mot huset til Gerran. Taxi-turen tok ikke så lang tid. bare 10 minutter så var jeg der. "Takk", sa jeg mens jeg lukket døren til taxien og begynte å gå mot huset. Jeg ringte på døren og så litt på mobilen min. "Skal jeg ringe Hedda nå eller litt etterpå", tenkte jeg og plutselig gikk døren opp. "Hei søta", sa Gerran og smilte stort. "Hei kjekken", sa jeg og fniste. Han kysset meg på munnen og dro meg med inn. "Jeg skal bare ta meg litt vann, vil du ha", spurte han vennelig og pekte mot kjøkkenet. "Ja, gjerne", svarte jeg. Vi gikk til kjøkkenet og tok oss 2 glass med vann. "Du? Det jeg spurte om forleden....", sa Gerran og ble litt flau (Det om de skulle gjøre det). "Ja? Du vet jeg har kanskje litt lyst", sa jeg og ble utrolig rød i kinnene mine. "Har du? Jeg elsker deg utrolig masse og vil at du skal bli min første og den eneste", sa han og ga meg et lidenskapelig kyss på leppene. "Awww", sa jeg når han trakk seg unna. "Jeg skal aldri forlate deg", sa han og han virket veldig serriøs. Jeg så på han lenge og bestemte meg for jeg ville. Det var jo han jeg elsket. "Jeg går opp på rommet jeg", sa han kjapt og sprang opp. "Hmm, skal jeg ringe Hedda nå", tenkte jeg og så på mobilen. Jeg bestemte meg for å ringe henne. Jeg tastet inn nummeret og det ringte. "Hallo", sa den søte stemmen hennes. "Herregud, jeg skal gjøre det", sa jeg og smilte litt. "Hva? Virkelig", spurte hun litt sjokkert som hun hadde gjort før. "Ja, han gikk nettopp opp på rommet", sa jeg og la fra meg glasset mitt. "Oii, kos deg da", fniste hun. "Slutt da", sa jeg og fniste litt også. "Men bare var helt sikker på det først da", sa hun med bestemt stemme. "Jaja, skal det. Hade da snuppa", sa jeg. "Hadebra", sa hun og la på. Jeg kikket opp trappen og begynte å gå oppover. Jeg sto rett utenfor døren. "Nå skjer det", tenkte jeg og åpnet døren.Ditt synspunkt:

Det var Kenny som sto rett utenfor. Han kikket på meg og smilte. "Hei Kenny", sa du vennelig til han og smilte tilbake. "Heisann! Justin han kommer snart ned altså, men jeg hørte moren din var kommet på besøk", sa han og kikket litt inn i rommet. "Ja, bare kom inn", sa du og åpnet døren mere for han. Han gikk inn og moren din reiste seg opp. "Hei, jeg er Kenny. Justin sin livvakt", sa han og håndhilste på moren min. "Hei, *morendinsittnavn*, sa hun vennelig tilbake. "Hvorfor er du her i London da? Jeg trodde Hedda var på tur med bestevenninen sin bare jeg", sa han og ga meg et lite smil. "Ja, men jeg jobber for Taylor Swift og hun skal jo ha konsert her snart, så jeg skal møte henne i morgen", sa moren din og ga et smil til Kenny. "Oi, så jeg jobber for Justin og du for Taylor", sa han og smilte. Det banket på døren og du gikk for å åpne. Der sto Justin. "Endelig", sa du og slang armene dine rundt han. "Unnskyld for jeg ble litt treg", sa han og kysset deg på kinnet. Du tok han med inn og moren din smilte utrolig stort til deg. "Hei, jeg er moren til Hedda, *morendinsittnavn*, sa hun og smilte til Justin. "Hei! Jeg er Justin", sa han og håndhilste på henne. "Kan ikke du og Kenny ta dere en tur ut? Jeg og Justin skal kose oss med en film", sa du og smilte. "Ja, jeg kan vise moren din litt rundt da", sa Kenny og ga et smil til moren din. "Ja, kos dere", sa moren min og de gikk ut døren. "Moren din er jo grei", sa Justin og smilte til deg. "Mhm", sa du og så ringte mobilen din. Du tok den opp og så at Becca ringte. "Det er Becca", sa du og tok telefonen. "Hallo", sa du søtt. 

Samtalen forsetter (orker ikke å skrive på nytt), så legger du på. 

"Hva handlet det om", spurte Justin og så på deg siden du hadde blitt litt sjokkert over at Becca skulle prøve det ut. "Vel...", startet du og fortalte alt. "Wow...", sa Justin og så på deg. "Mhm", sa du og tenkte deg litt om. Det ble taushet mellom dere noen minutter og så pustet Justin ut. "Hedda", sa han og satte seg ned i sengen. "Ja", spurte du og så på han. "Hvorfor har ikke vi det sånn", spurte han og så ned. "Mener du som Becca og Gerran", spurte du og så på han lenge. Han svarte ikke, det var taushet. 

MER? 

HOKL, Hedda

Historie del 42 - 3 Words...Jeg kom hjem litt sent, men håper dere koser dere mens dere leser denne delen :-) 

 

Det banket på døren etter noen minutter og du spratt opp av sengen og løp bort til døren. Med en gang du åpnet kom en fortvilet Becca inn. "Ågud, ågud, ågud", sa hun mens hun gikk frem og tilbake. "Hva er det", sa du usikkert og bare så på henne. "Jeg må snakke med deg om Gerran", sa hun og ble helt serriøst. 


"Hva har skjedd da", spurte du nysgerrig og så på henne. "Vel, dette er serriøst altså", sa hun og så litt usikkert på deg. "Ja, men bare si det da", sa du fort og dro i henne. Du dro i genseren hennes og du så bare ut som en villkatt. "Jajaja", sa Becca og ordnet på seg mens hun satte seg ned. "Si det daaaa", klagde du. "Ok, Gerran spurte om vi kunne gjøre det i kveld", sa Becca mens hun så på deg usikkert. "Hææ? Gjøre det.....? Sengen liksom", spurte du litt sjokkert. Det hadde jo bare gått noen par dager. "Jah... Akkurat", sa hun og så litt sjenert ned. "Vil du gjøre det", spurte du henne plutselig etter noen minutter taushet. "Jeg vet ikke, jeg mener.... Gerran kan være den rette", sa hun og så på deg igjen. "Helt sikker? Jeg mener du er 16 år....", sa du og så på henne litt serriøst. "Jeg vet, men bare tenk på det da", sa Becca og reiste seg før hun gikk mot døren. "Jeg ringer deg", sa hun og gikk ut døren. Hun smelte den igjen etter seg. "Oija....", mumlet du og satte deg ned hvor Becca satt tidligere. Du fikset litt flere puter i sengen og gjorde det utrolig koselig med godteri til dere begge. Du tok også å ryddet litt før han kom så alt ville se normalt ut. Plutselig banket det på døren og du gikk mot den for å åpne. Du åpnet døren fort, men der sto ikke Justin. 

"Mamma", ropte du glad og slengte armene dine rundt den smilende mamman din. "Hei skatten min", sa hun med en varm stemme. Moren din skulle ikke bo på samme rom som deg, men i 2. etajse. Hun slengte armene sin rundt deg og ga deg en stor bjørne klem. "Har savnet deg, mamma", sa du og smilte vennelig til henne. "Har savnet deg også, men fortell alt om denne Justin", sa hun og kom inn. Hun tok av seg jakken og skoene. Hun gikk rett inn og satte seg i en sofa bestemt. "Ok mamma", lo du mens du gikk og satte deg ved siden av henne. Moren din og du hadde et faktisk veldig godt forhold. Du fortalte det meste til henne. Hun var nesten som en bestevenn for deg og var alltid der for deg. Du elsket bare moren din. 

Du fortalte moren din egentlig alt hva som hadde skjedd med Justin. Du kunne alltid være åpen med moren din. Hun skjønte deg hver gang. Plutselig etter du hadde fortalt moren din alt, banket det på døren. Du gikk mot døren og åpnet sakte. Du trodde det var Justin, men det var faktisk ikke han som sto der. 

 

Mer? 

Håper Liv Marit kommer med sin neste del snart <3 Likte den jeg :-) 

HOKL, Hedda

Historie del 41 - 3 Words...Dere gikk tilbake mot hotellet og Justin stoppet litt og så på deg. "Jeg tror det er paparazzier der forsatt", mumlet Justin stille. Du så på Justin og dro han med litt nærmere til hotellet. "Uff, du har rett", mumlet du og så på en hel gjeng av paparazzier og beliebere utenfor. "Hvordan skal vi komme oss inn", spurte Justin og så deg i øynene. "Ring Kenny", sa du mens du kikket usikkert mot folkene som sto utenfor. 


 "Vi går rundt", sa Justin mens han tok hånden din og begynte å gå mot bakveien. "Ja, god ide", sa du og følgte etter. "Hva skjer egentlig med alle disse belieberene og paparazziene", tenkte du mens dere kjappet dere mot bakveien inn til hotellet. Kenny sto heldigvis utenfor og vinket til dere når dere kom. "Så bra at dere skjønte at dere skulle komme hit", sa Kenny og ga et lite smil til dere. "Ja, husker at du sa det sist gang", sa Justin og gikk inn døren. Du gikk etter Justin med Kenny rett bak deg. "Ta trappen opp dere, det er tryggest", sa Kenny og åpnet en liten dør med masse trapper. "Jeg bor i 7'ende etasje altså Kenny", mumlet Justin irriteret. "Hva sa du", sa Kenny og latet som han ikke hørte han. "Idiot", sa Justin litt høyere og Kenny bare lo. Du smilte litt og Justin virket irritert. "La oss plis ta heisen da", sa Justin beende. "Vil du ta trappen eller heisen", spurte Kenny deg plutselig om. Han ignorete bare Justin. "Umm... Trappen", sa du lurt og så på Justin. "Du bor i 5. jo", sa Justin og himlet med øynene. "Kom igjen", sa du og dro med deg Justin. Egentlig ville du ta heisen, men nå var det bare for å irritere Justin ennå mere. "Du er så.... Urgh", mumlet Justin på vei oppover. "Små sur", sa du søtt til han og smilte. "Jaaaaa", ropte nesten Justin. Uff, han var utrolig sur. Dere kom til 5. etasje og du stoppet og så på Justin. "Kommer du ned om en liten stund og ser film med meg da", spurte du og ga han et kyss på kinnet. "Mhm, jeg kommer snart søta, og unnskyld hvis jeg er så irritert", sa han og løp resten opp av trappene. Du ristet bare på hodet og gikk mot rommet ditt. Du låste opp og gikk inn. Ingen var kommet ennå, du var den eneste der, men Becca hadde vært borte hele dag nesten. Du slengte deg ned i sengen med vesken og alt før du tok på deg noe mer behagelig. Du tok en norsk one piece du hadde med deg og satte håret ditt opp i en dott. 

Det banket på døren etter noen minutter og du spratt opp av sengen og løp bort til døren. Med en gang du åpnet kom en fortvilet Becca inn. "Ågud, ågud, ågud", sa hun mens hun gikk frem og tilbake. "Hva er det", sa du usikkert og bare så på henne. "Jeg må snakke med deg om Gerran", sa hun og ble helt serriøst. 

 

MER? 

I morgen skal jeg til byen rett etter skolen, men når jeg kommer hjem fra byen skal jeg skrive en del til dere.

SOV GODT ALLE SAMMEN :-) 

HOKL, Hedda

YAY!Hei dere! 

Jeg ville bare si nå har gjestebloggen min startet med en historie som faktisk ser ut til å bli bra! Jeg håper bloggen min faktisk blir bedre, siden jeg er jo dårlig med alle innleggene fra før av. Som sagt, har hatt en viktig prøve, men nå er jeg ferdig med den da! Stor takk til Liv Marit som faktisk meldte seg for styret med en blogg som dette og takk til alle leserne mine :-) Det går opp og ned fra hver dag, men håper alle kommer tilbake igjen uansett! 

Lover å bli flinkere når skoleting har roet seg ned :-) 

TUSEN TAKK LIV MARIT! <3

HOKL, Hedda

Historie del 40 - 3 Words...Du så han rett inn i øynene og bare smilte til han når dere hadde kysset ferdig. "Herlig", hvisket Justin søtt. "Mhm", mumlet du mens du holdte på å drømme deg bort i øynene til Justin. "Der er han", hørte du plutselig noen ropte og hylene fans løpte rett mot dere. 


"Løp", ropte Justin og dro deg ut av hjørnet og bortover gatene i London. "Unnskyld, unnskyld, unnskyld", sa Justin mens dere fartet bortover. "Det går bra", pustet du tungt ut. Etter å springe så masse fra fans, paparazzier og helt vanlige folk, ble du sliten etter hvert. Dere sprang rett inn på en resturang, og inn på toalettet. "Sorry, sorry, sorry", sa Justin andpusten når dere kom inn. "Det går bra Justin. Jeg vet livet ditt er komplisert", sa du og så søtt på han. "Takk jentami", sa Justin og ga deg et kyss på kinnet. Dere satt der inne litt lenge og så bestemte dere for å gå ut. "Ingen er der, takk og lov", sa Justin og pustet ut lett. "Helt enig", sa du og dere tok hverandre i hånden. "Nå skal vi få litt alene tid", sa Justin og smilte flørtende. "Mhm", svarte du og smilte tilbake. Dere gikk mot en annen fin og god resturang som Justin ville så gjerne på. Dere satte dere ned og bestilte litt lunch før dere skulle ta dere en tur tilbake til hotellet og kose dere med film og middag der så dere kunne kose dere helt til moren din kom. "Hvordan går det egentlig med Becca", spurte Justin plutselig mens dere spiste. "Bra tror jeg. Gerran og hun har et veldig godt forhold", sa du og tok en bit av kyllingen din. "Bra, akkurat som oss", spurte Justin og så på deg søtt. "Mhm, men vi har jo forsatt litt å bygge på da", sa du og ga et lite smil. Justin nikket og dere spiste opp resten av maten mens dere snakket om masse forskjellige ting. "Kom igjen, la meg betale", sa du når regningen kom. "Nei, la meg betale", sa Justin og tok ut lommeboken sin. "Jeg betaler", sa du og tok din lommebok opp også. Servitøren sto der forvirret og kikket frem og tilbake å dere. "Nei, jeg", sa Justin og tok ut bankkoret sitt. Du tok bankkoret ditt ut og ga deg til servitøren raskt. Du smilte søtt til Justin og du tastet inn koden din til bankkoretet ditt fort. "Du altså", sa Justin og reiste seg opp. Han tok jakken sin på seg og gikk mot deg. Du reiste deg fort opp, fikk bankkortet og tok på deg jakken også. "Luring", sa Justin og begynte å kille deg. "Nei, slutt", flirte du og prøvde å rive deg løs fra han. Han kilte deg mere og så stoppet han etter en stund. "Takk", pustet du lettet ut og dere gikk fornøyd ut av resturangen. 


(Imagine at dere går sånn) 

Dere gikk tilbake mot hotellet og Justin stoppet litt og så på deg. "Jeg tror det er paparazzier der forsatt", mumlet Justin stille. Du så på Justin og dro han med litt nærmere til hotellet. "Uff, du har rett", mumlet du og så på en hel gjeng av paparazzier og beliebere utenfor. "Hvordan skal vi komme oss inn", spurte Justin og så deg i øynene. "Ring Kenny", sa du mens du kikket usikkert mot folkene som sto utenfor. 

 

Mer? 

Konfirmasjonsleir er 10-14 november. Håper Liv Marit er flinke med dere den tiden jeg blir borte, men det er litt mindre enn 2 uker til! Er ikke konfirmant, men er leder og har dans der. Kan egentlig ikke danse i det heletatt, men jeg håper det går bra. Noen forslag til sang for en kristelig konfirmant leir? Kan være morderne musikk også og hvis noen har forslag til noen trinn eller noe tar jeg gjerne imot xD Ble ganske langt dette, men jaja :-) 

HOKL, Hedda

Rum , pum , pum ..... drummer boy!
- En av sangene som er på ''under the mistletoe '' . Jeg har den serrøiøst på hjernen! 

- Har du hørt den? 

♥Liv Marit  

Det blir historie!HEIAAA :-D

Nå må jeg bare si at jeg skal skrive en historie del til dere i kveld, men jeg skal på sånn konfirmasjonsleder møte i dag om 20 minutter nå. Skal ta bussen nedover og det varer kanskje til klokken 8 (?). Usikker, men det blir jo koselig! Aner ikke når Liv Marit startet men når hun gjør det lover jeg at bloggen kommer til å bli oppdatert mye mer enn den gjør nå. Altså har hatt det travelt siden i dag på skolen hadde vi en super viktig samfunnsfagprøve og den telte 40-50% av karakteren vår. Har også mattelekser til i morgen, men skal prøve så godt jeg kan! Unnskyld virkelig for mine dårlige blogger talent nå for tiden, men 10ende er et helt totalt mas! Mye styr og må gjøre det superbra på prøver så får håpe på en 6'er på samfunnsfag prøven jeg får tilbake snart :-) 

Dere er noen fantastiske lesere! Tusen hjertelig takk alle sammen som faktisk leser bloggen min, og det betyr jo mye at noen faktisk gidder å lese bloggen! TAKK SØTE LESERE! 

HOKL, Hedda

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits