You Can`t Hide The Truth- RikkeVD

A victim - Del 12 SISTE DEL
Han tok hånden min og lukket døren etter seg ettersom han dro meg med inn i rommet. Han gikk bort til sengen og en gitar lå der. "Bare sett deg ned et sted", sa han søtt. Jeg satte meg ned i en stol og Justin slapp hånden min. Han gikk bort til sengen, tok gitaren, satte seg ned, og tok gitaren på fanget sitt. Han smilte litt til meg før han startet å spille en melodi. 


(Fant ikke en med bare gitar versjon, men han spilte Boyfriend). 

Jeg smilte gjennom hele sangen og Justin sluttet med at han sto opp med et glis. Han kom over til meg, la gitaren på bakken og satte seg på knær rett foran meg. "Rosalie, jeg har spurt faren din om du kunne flytte til meg, og han sa ja. Bare hvis du vil altså. Du får bli med på tour, og alt det du vil. Vil du det", spurte han og la på et skjevt smil. Flytte sammen med Justin til Atlanta? Jeg var ferdig på skolen snart uansett, men da kunne jeg flytte etter jeg var ferdig på skolen. "JA JUSTIN", hylte jeg av glede. "Etter skolen sikkert", flirte han. "Jepp", lo jeg med. "Og et spørsmål til.... Vil du bli jenta mi igjen", spurte Justin og tok hånden min. Jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å smile. "JAAA JUSTIN", hylte jeg igjen og slang med over han. Vi begge datt ned på bakken med meg over han. Han bare lo og jeg gliste stort. Jeg bøyde meg ned mot munnen hannes og kysset han lidenskapelig. Han kysset tilbake med en gang. Så godt der var å være med Justin igjen. Ingen bekymringer. Bare meg og han. Alene. 

Vi spiste middag med alle i crewet på en resturang. Vi alle hygget oss masse, mens Justin flørtet utrolig mye med meg under middagen. Jeg måtte bare kysse han akkurat nå. Jeg tok en slurk av brusen min før jeg ga Justin et lite kyss på leppene. "Awwwwww", hørte vi alle fra crewet si. Jeg rødmet utrolig mye da jeg trakk meg fra han og Justin smilte bare. Han rødmet også. Vi hadde øyekontakt og Chaz hev litt nøtter han spiste på Justin. "Auu! Idiot Chaz", sa Justin og alle flirte. "Ja, Justin spurte meg i sted, og også om jeg ville flytte inn med han", mumlet jeg sjenert. "Awwww", sa de igjen. 

Noen måneder senere:

Jeg pakket ut alle tingene mine jeg hadde tatt meg nedover til Atlanta. Jeg hadde nettopp flyttet inn til Justin. Utrolig koselig! Flere fans og paparazzier hadde begynt å få vite om meg og jeg var utrolig nervøs. Tenk hvis jeg får masse hat? Justin sitt hus var MYE større enn mitt. Jeg fikk pakket ut alt og ordnet litt på rommet før jeg gikk ned. Justin hadde jobbet hardt med et nytt album som skulle kommer ut snart og Boyfriend hadde nettopp kommet ut på iTunes. Alle likte den utrolig godt! Jeg fant Justin liggende på sofaen helt uslitt. Stakkar. Han hadde vært i studioet for å spille inn sanger og bare jobbet i hele dag. "Hei kjekken", sa jeg og satte meg ned ved siden av han. "Hei babe", sa han og gjespet. "Sliten eller?". Justin nikket og lukket øynene igjen. Jeg begynte å kysse han i nakken. Var jo litt morsomt da. "Ikke nå Ros", mumlet han stille. Jeg kysset han fort på munnen og han smilte automatisk. "I love you", sa han søtt med øynene forsatt lukket. "Love you too", sa jeg med et smil.

(17) Tumblr

Ukene gikk og både jeg og Justin hadde et supert forhold. Alle visste om meg nå, men jeg holdte meg strek med all haten. Jeg visste uansett hva som ville komme i veien mellom meg og Justin ville vi klare oss gjennom alt. Jeg visste bare en dag at dette ville bli min fremtidlige mann. Justin Drew Bieber. I will always love my idiot! 

 

DA er jeg ferdig med historien. Ble litt rar, men har egentlig ikke tid til å blogge så mye fremover. Skal starte med en historie når Rikke er ferdig. Det er altså en historie med Jason McCan. Føler den er litt urealistisk, men Jason McCan er jo med så går ikke ann å være 100% realistisk på den. Gled dere mye! 

Hva synes du om historien? 

HOKL, Hedda

A victim - Del 11
ETT ÅR SENERE: 

"Chaz? Har du sett den røde toppen min", ropte jeg av full hals. 


"Nei, det har jeg ikke", ropte han tilbake. Jeg sto og pakket. Jeg skulle endelig reise for å møte Justin. Jeg hadde ikke møtt han på cirka et halvt år. Jake og Stian hadde tilslutt slutter å mobbet meg. Etter at Justin har blitt kjent har alle vært utrolig snille mot meg, men Chaz og Ryan er nå beste vennene mine. Frida hadde flyttet uheldigvis, men vi snakket noen ganger i uken, eller måneden. Jeg skulle reise til Atlanta for å møte Justin sammen med Ryan og Chaz. Jeg og Justin hadde faktisk slått opp, men holdt på en måte på sammen. Justin hadde forandret seg så utrolig mye! Han var snill mot alle, han elsket fansen sin utrolig høyt, og han brydde seg mye om meg. Han hadde aldri nevnt meg på TV eller noe annet. Jeg ville ikke bli nevnt av Justin foran hele verden. Jeg ville være den vanlige Rosalie Julia Benson. Den vanlige jenten som brukte å være hjemme alene for det meste og gjøre lekser med to gode venner. Jeg slengte i alle klærene jeg trengte men fant forsatt ikke den røde toppen min. "Ryan, har du--". Jeg hørte at Chaz og Ryan sutret høyt begge to og jeg fniste litt. Må vel være lov å spørre da? 

Vi hadde klart å komme oss til flyplassen og satt nå i flyet klar til å ta av. Jeg satt i midten av Ryan og Chaz og var glad som alltid. "Jeg er så utrolig trøtt", mumlet Ryan. "Jeg er sulten", mumlet Chaz. Både jeg og Ryan begynte å le litt. "Som alltid", sa jeg og ga et blunk til Chaz. "Daa-h, mat er jo akkurat som himmelen da", sa Chaz og himlet med øynene. Jeg fniste og ristet bare på hodet. Jeg plugget inn høretelefonene i iPoden min og skrudde på sangen av Justin. Jeg lente meg tilbake i setet og var klar til å ta av. 

"Ros, våkne da. Flyet har liksom landet for sånn 5 minutter siden", sa en stemme. Jeg gned på øynene og åpnet de sakte. "Hei", sa jeg med hes stemme. "Vi er fremme. Kom da", sa Ryan smilende. "Jaja, klart", mumlet jeg. Jeg tok ut høretelefonene og la iPoden i vesken min før jeg tok av setebeltet og sprang etter Ryan og Chaz. Vi fikk hentet koffertene våre og sto utenfor flyplassen og ventet på noen som skulle hente oss. "Hvem skulle hente oss igjen", spurte Chaz og klødde seg bak i hodet i mens. "Var det ikke Scooter eller Kenny? Kanskje Justin? Aner ikke", sa Ryan. Chaz slapp ut et lite fnis og ristet på hodet. For noen venner jeg har! Det tutet plutselig en bil som var helt svart og vi alle lyste opp. Vi sprang bort til bilen og slengte inn koffertene bak i. Vi satte oss deretter inn og møtte Kenny sitt smilende ansikt foran. "Hei Kenny", sa jeg glad. "Hei prinsessa", lo Kenny. Ja, Kenny kalte meg prinsessa. Jeg synes det gikk helt greit. Jeg lo litt og Ryan og Chaz sa også hei. "Hei gutter", sa Kenny glad. Han var vel glad for at vi hadde kommet da. Kenny begynte å kjøre mens vi pratet om hva som hadde skjedd i det siste. Han elsker jo oss bare.

adzhani zahra (AZ) (adzhanizahra) on Twitter

 "Pattie!". Jeg ga henne en stor klem og hun klemte tilbake. "Rosalie, hvordan går det med deg", spurte hun glad. "Utrolig bra med meg. Hva med deg", spurte jeg glisende. "Litt stresset, men ellers bra takk" sa hun. "Hvordan går det fru Bieber", spurte Ryan til Pattie. Jeg og Chaz begynte å le høyt. "Eh, går fint. Hva med deg Ryan", spurte hun. "Supert her", sa Ryan smilende. Vi hilste på alle i crewet, men jeg hadde ikke sett Justin ennå. "Ry, hvor er Justin", spurte jeg Ryan Good. "Inne på rommet sitt. Han holder på med en sang tror jeg", sa han. "Hvilket rom har han?". Vi var på et hotell, men hadde et slags møterom som de tydeligvis hadde leid. "735", sa Ryan og ga meg et blunk. Jeg nikket og sprang avgårde mot heisen. Jeg kom meg raskt opp og sprang mot rommet. Jeg pustet forsiktig ut og banket på døren. Jeg ventet i bare noen sekunder så kom Justin i bar overkropp rett foran øynene mine. Han smilte stort og jeg slang meg rundt nakken hannes. "Baby", sa han og ga meg et kyss på kinnet. "Hey", lo jeg. "Kom her, jeg vil synge en sang for deg som jeg nettopp ble ferdig med", sa han. Han tok hånden min og lukket døren etter seg ettersom han dro meg med inn i rommet. Han gikk bort til sengen og en gitar lå der. "Bare sett deg ned et sted", sa han søtt. Jeg satte meg ned i en stol og Justin slapp hånden min. Han gikk bort til sengen, tok gitaren, satte seg ned, og tok gitaren på fanget sitt. Han smilte litt til meg før han startet å spille en melodi. 

 

Historien er snart ferdig, 1 eller 2 deler til :-) 

Hvilken sang tror du Justin spiller for henne? 

Mer? 

HOKL, Hedda

A victim - Del 10
Blir kanskje litt lite blogging i dag. Venninen min har bursdag så skal tilbringe tiden med henne i dag, og må hjelpe til litt i huset. 

---------------------------------

Jeg sprang så fort ned jeg kunne og åpnet døren. Han sto der med et halvt smil til meg. Jeg måtte bare få kysse han, men nei, jeg skulle ikke! Jeg hadde lovt meg selv det. Jeg ville Justin skulle fortelle meg alt sammen. Alene. At han var helt ærlig. Bare meg og han. 


 Justin smilte skjevt og kom mot meg. Han gikk rett forbi meg og inn i huset. Jeg lukket døren fort og gikk etter han. "Rosalie, jeg må bare få sagt noe. Altså... For en stund siden la jeg ut youtube videoer av meg synge. Det var det jeg har gjort mens du var borte fra skolen. Du sa jo jeg var super flink og jeg reiser til Atlanta om to dager", sa han fort. "H-hva skal du der", spurte jeg bekymret. "Jeg skal synge for noen, og kanskje bli signert også", mumlet han. "HVA?". Jeg visste ikke om skulle være glad, eller sint på hannes vegne. Så klart var dette bra, men ville jeg få se han igjen? "Når kommer du tilbake", spurte jeg fort. "En uke kanskje. Vet ikke helt", sa han. Jeg nikket svakt. Jeg vet ikke engang hva jeg føler. Åhhh! "Du er ikke sur", spurte Justin og så på meg fra der han sto. Han så så perfekt ut. Håret, kroppen, klærene, øynene, ansiktet, ALT. "N-nei", mumlet jeg og så bort fra han. "Jeg må fortelle deg noe forresten. Har Chaz sagt noe om meg i det siste", spurte han og vippet frem og tilbake der han sto. "Kanskje", sa jeg surt. Jeg krysset armene mine og Justin kom fort bort til meg. Han sto nå rett foran meg. "Hør, vi må snakke. Det som skjedde på fredagen... Jeg skulle ha ønsket jeg kunne komme Ros, men--", begynte han. Jeg stoppet han rett der. "Stian og Jake?". Justin nikket svakt og jeg himlet med øynene. "Men de presset Chaz til å lyge også, og jeg tror han er ganske lei seg også. Jeg har aldri vært utro.. På en måte", sa han svakt. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, eller tenke. Har Chaz løyet til meg om det? Jeg tok tak rundt nakken til Justin og presset han mot meg. Jeg måtte bare kjenne han på leppene mine nå. Justin ble litt overrasket først men kysset fort tilbake. Vi havnet i en heftig klinerundt og Justin løftet meg opp. Jeg knøt beinene mine rundt han og han begynte å gå mot sofaen. Han slapp forsatt ikke leppene mine. Han la meg forsiktig ned i sofaen med han over meg og vi forsatte med å kline. 

Jeg lå meg godt inntil Justin sin armkrok, men Justin hadde fortalt hvordan Jake og Stian hadde vært. De hadde begynte å mobbe han også og jeg følte skyldfølesle i alt dette. Det var jo bare min feil at de mobbet han nå. "Jeg kommer til å savne deg mens jeg er i Atlanta", mumlet Justin og strøk meg i håret. "Jeg også", sa jeg. Jeg ville ikke at Justin skulle dra heller, men det var jo bra, ikke sant? 

Dagen Justin drar:

Jeg var ikke på skolen akkurat nå. Jeg hadde bestemt meg for å bli med Justin til flyplassen. Moren hans kjørte i bilen til dem, og jeg kjørte i min med Justin ved siden av meg. "Bilen din er SÅÅ awesome", sa Justin søtt. "Takk du", sa jeg med en liten latter. Jeg og Justin hadde tilbringt de siste dagene sammen og vi hadde faktisk snakket med Chaz også om det. Vi hadde på en måte blitt en liten gjeng, men nå skulle jo Justin dra. "Jenta mi, ikke vær så lei deg da", sa Justin og strøk meg litt på låret mens jeg kjørte. Det hadde jeg glemt å fortelle også. Justin hadde spurt meg om å bli kjæresten hannes også på den samme kvelden. Vi hadde hatt det utrolig koselig sammen. Jeg klarte bare ikke å være sur på Justin. Han gjorde aldri noe galt. Bare det han ikke kom til daten, men det var en grunn til det. Jeg forsto han godt, og jeg kunne ikke bli lykkeligere enn det jeg var nå. "Jeg er ikke det Justin. Jeg ser deg jo igjen", sa jeg med et fnis. "Ja, men du ser lei deg ut", mumlet han. Det var utrolig godt å bli stryket på låret av Justin akkurat nå. Han fikk meg til å føle meg så trygg og lykkelig. "Er ikke det", sa jeg med et smil. "I believe you", sa Justin og jeg fniste bare. Vi kom endelig frem og Justin og moren skulle sjekke inn koffertene. Jeg sto ved Justin hele tiden og han klemte hånden min hardt.

Lights will guide you home And ignite your bones

Jeg smilte til han og han smilte tilbake. Vi sto bare å flørtet og kysset helt til Justin måtte gå. "Justin, kom. Vi må dra nå", ropte moren hans. "Jeg elsker deg, du vet det", sa Justin og strøk meg på kinnet. Elsker han meg virkelig? Jeg bet meg i leppen og nikket svakt. Jeg tror jeg rødmet som bare det. "Jeg kommer til å tenke på deg hele tiden, det lover jeg", sa Justin og ga meg et langt, lidenskapelig kyss. "Jeg deg også", sa jeg søtt. Justin ga meg en klem og jeg snufset kanskje noen få tårer her og der. "Ikke skrik", mumlet Justin og jeg hørte at han snufset også. "Jeg skal prøve å ikke. Kommer til å tenke ofte på deg", sa jeg og trakk meg fra klemmen. "Same here. Jeg må desverre gå nå". Justin ga meg et kyss til før han sa hade og gikk bort til moren. Jeg sto der alene igjen og vinket til dem. 

ETT ÅR SENERE: 

"Chaz? Har du sett den røde toppen min", ropte jeg av full hals. 

 

Mer? 

Hva tror du har skjedd etter ett år? :-)

Mini-historien slutter på del 15 TROR jeg! 

HOKL, Hedda

A victim - Del 9
Alt det med Justin, Jake og Stian som hadde skjedd. Jeg vet ikke hva jeg skal si en gang. "Du hadde et mareritt tror jeg", svarte jeg rolig. Rosalie lå seg tilbake igjen og stirret bare opp i taket igjen. Hvorfor skal det være så vanskelig for meg å si at jeg visste faktisk hva som skjedde med Justin. Justin og Ashley kysset aldri.


 Rosalie sitt POV:

Jeg stirret opp i taket og merket Chaz laget et tenkeansikt. "Noe galt", spurte jeg. Han reagerte fort og viftet bare med hendene. "NEI, nei, pffft, så klart ikke", sa han og så nervøs bort. Jeg satte med opp og så på han alvorlig. "Chaz, hvis det er noe så plis si det", sa jeg. "Bare tenker på Frida, altså hun har gutteproblemer", mumlet Chaz svakt. "Jaha? Har ikke hørt noe fra Frida jeg", sa jeg og så bort. Jeg klarte bare ikke å vise noen følelser til Chaz akkurat nå. Det var som om Frida hadde glemt meg helt. "Hun har bare vært opptatt... Det har jo du også", sa Chaz mykt. "Ja, du har rett", sa jeg nikkende. Jeg snudde meg mot Chaz igjen og smilte. "Hvor lenge har vi sovet egentlig? Du vekte meg av all den skrikingen din", sa Chaz og ga et lite gjesp på slutten. "Ehh...", mumlet jeg og tok tak i mobilen min som lå på bordet ved siden av meg. "Tre", forsatte jeg smilende. Chaz himlet med øynene og ga et lite smil. Jeg så at jeg hadde fått flere meldinger. Noen var fra pappa som alltid brukte å sende meg meldinger om han kjøpte noe til meg, eller hva han brukte å gjøre. Noen var også fra Justin og en fra Frida. Jeg åpnet den fra Frida med en gang og smilte litt. "Hei Ros, gjett hva? JEG HAR FÅTT MEG KJÆRESTE! Du har møtt han altså ;) Håper du blir bedre! Snakkes". Sto det. Jeg smilte litt og orsket ikke å svare tilbake. Jeg gikk gjennom meldingene fra pappa og til slutt Justin sine. Jeg smilte litt av meldingene, men han hadde ikke skrevet hvorfor han var utro, eller vi var jo aldri sammen. Bare vi holdte på. Det må da være lov å kysse noen andre da, eller...? Åh, nei så klart ikke. Hvor dum er jeg? 

Jeg og Chaz hadde tatt oss en tur ut og klokken var sånn rundt 5-tiden. Jeg hadde klart å ta meg en dusj, og ordnet meg på den tiden og nå skulle jeg og Chaz finne noe å spise sammen. 

Jeg hadde tatt med meg en veske og bankkortet mitt. Jeg måtte betale som alltid. Siden pappa var rik betalte jeg for maten når jeg og Chaz gikk ut sammen. Jeg synes det gikk helt greit. Han var jo blakk. Ok, ikke helt blakk da, men han fikk ikke bruke så mye penger av foreldrene sine. Vi gikk rundt i byen mens Chaz lekte bare rar. Jeg lo så klart og plutselig merket jeg Justin sitte på en cafe. Han så bare så trist og lei seg ut. "Kom", sa jeg og dro Chaz med meg i en fei. Jeg dro han bak et hjørne og jeg følgte med på Justin. "Ros? Hva i huleste gjør du", spurte Chaz seriøst. "Shh.. Bare vent litt til", sa jeg lurt.

Jeg og Chaz sto der utrolig lenge. Justin hadde bare vært samme stedet uten noen Jake eller Stian. Endelig så merket jeg Jake og Stian kom gående nedover gaten og med en gang de så Justin smilte de lurt. Er de uvenner nå? De gikk bort til Justin og Jake tok han i skjorta. De presset han opp mot veggen og folk rundt han begynte å stirre også. Jeg klarte ikke å se mer. Jeg snudde meg vekk og dro Chaz med meg. Chaz så utrolig nervøs ut hvor han sto og gapte også. "Chaz? Hva var det for noe", spurte jeg og krysset armene mine når vi hadde kommet litt bort. "Hva da", spurte han nervøst og begynte å fikle med hendene. "Det vet du godt! Nå svar meg", sa jeg surt. Chaz så bare bort og ville ikke ha øyekontakt. "Hvis du skal være sånn, så får du i hvertfall ikke mat", sa jeg med en litt glad stemme. Dette skulle jeg få ut av han, om det så var det siste jeg måtte gjøre! 

Justin sitt POV: 

Jeg ble plutselig presset til veggen av Jake og Stian og de smilte lurt til meg. Jeg ville ikke ha øyekontakt med dem og så bort. Jeg møtte blikket til Rosalie som sto litt borte ved Chaz. Chaz skulle få svi for dette. Jeg har mistet alt ved livet mitt. Ikke mamma da, men Rosalie har jeg ikke lenger. Jake og Stian har bare gjort livet surt på skolen og de sa jeg ikke skulle møtte opp på daten med Rosalie på fredagen. Derfor fikk de Chaz til å si noe om jeg var utro. Jeg kan virkelig ikke tro de! De presset også Chaz så jeg skjønner han godt, men... ÅH! Stian tok hånden sin opp og skulle til å slå meg da flere folk hylte for at de ikke skulle slå. De stoppet opp og jeg hadde lukket øynene mine. "Neste gang Biebs", hvisket Jake før han klappet meg på skulderen og de begge gikk. "Herregud, går det bra", spurte en dame på kanskje rundt 30-alderen. "Jaja, helt fint", sa jeg og ga et falsk smil. Hvis Rosalie hadde opplevd dette i mange år, hvordan ville jeg holde ut dette da? Jeg ville bort, og det nå! 

Rosalie sitt POV:

Jeg kom meg endelig hjem og Chaz ville ikke si det. Derfor hadde jeg gått alene til en resturang og tatt det med hjem. Takk Gud for take away. Jeg gikk rett opp på rommet med det, og begynte å spise, mens jeg gjorde leksene som jeg ikke hadde gjort. Bedre å gjøre det, enn aldri, right? Åh, hvem lurer jeg? Jeg er en sikkelig nerd, er jeg ikke det? Vel uansett så gjorde jeg dem ferdig på 2 timer og satte meg godt ned i sengen. Klokken var akkurat ti om kvelden. Kanskje jeg bare burde legge meg? Jeg gikk innpå badet og tok en dusj før jeg skulle legge meg. 

Plutselig hørte jeg små steiner som ble kastet på vinduet. Jeg gikk bort og kikket ut. Der sto Justin. Jeg smilte litt og bare nikket til han. Jeg sprang så fort ned jeg kunne og åpnet døren. Han sto der med et halvt smil til meg. Jeg måtte bare få kysse han, men nei, jeg skulle ikke! Jeg hadde lovt meg selv det. Jeg ville Justin skulle fortelle meg alt sammen. Alene. At han var helt ærlig. Bare meg og han. 

Facebook

Mer? 

Akkurat nå har jeg absolutt ingen ideer til noe som helst med historien, gjerne kom med ideer hvis du har noen! 

Aner ikke hvordan bloggingen blir i morgen. Kommer til å ha surprise party for en av beste venninene mine så vil virkelig gjøre dagen hennes stor! SWEET SIXTEEN, wooho! 

HOKL, Hedda

A victim - Del 8
Jeg åpnet den og utenfor sto Justin, klissvåt av regnet. Det regnet som bare det. Han hadde bare en t-skjorte på seg som hadde klistret seg til magen hans og det første han gjorde når jeg åpnet var å omfavne meg med et stort kyss. 


Jeg trakk meg fort unna og krysset armene mine. Han så litt rart på meg først men så skjønte han det. "Ja, sorry for det i kveld...", mumlet han frem. "Kan du fortelle hva som skjedde", spurte jeg og så mistenksomt på han. Det funket litt dårlig siden jeg visste godt det med Ashley, men ingenting om blåmerket. Det virket til at han hadde prøvd å dekt det med sminke, men jeg kunne forsatt se det. "Eh, nei...", sa han lavt. Jeg gapte litt over han ikke kunne si det. Hvis han ikke kommer til å si det, vil jeg ikke ha noe med Justin å gjøre. Alt var alltid så vanskelig mellom oss, eller hva? "Ut", mumlet jeg og Justin så sjokkert på meg. "H-hva", stammet han frem. "Ut. Kan du gå ut", spurte jeg med en irritert stemme. Justin så ned og nikket svakt. Han åpnet døren og gikk automatisk ut, uten at jeg måtte gjøre noe som helst.  Han snudde seg og så litt på meg før han lukket den igjen etter seg. Jeg sto der og pustet stille en liten stund. Jeg snudde meg mot Chaz og han smilte. Han satt forsatt i sofaen, men jeg klarer jo alltid å se sofaen fra døren. Jeg låste døren og gikk tilbake til Chaz. Jeg satte meg rett ned i armkroken hannes og vi begynte å se på filmen igjen. 

gorgeous danrad

"Jeg er trøtt", sa Chaz søvning når vi hadde bare den siste filmen igjen. "En film til da", sutret jeg. "Greit", mumlet han bare og jeg spratt opp av sofaen. Jeg sprang nærmest til tven og fikset DVDen før jeg gikk tilbake. Jeg tok meg litt brus og satte meg ned i armkroken til Chaz igjen. Vanlig plass å sitte i armkroken til Chaz! Chaz gjespet før filmen startet og vi begge følgte halveis med. Vi satt og pratet bare randomme ting og så var snart filmen ferdig. "Se hvor søte de er da! Barna til Harry og Hermine...Aw..", sa jeg stille og Chaz begynte å le. "Ey, ikke le da. De er jo søte", sa jeg og smilte stort. Chaz smilte og klemte meg litt på siden hvor han holdte meg. Filmen ble endelig ferdig og jeg slo av filmen og tven. "Hva er klokka", mumlet jeg trøtt. "11 om morgningen", svarte Chaz og gjespet. Vi begge lå oss utover sofaen og på bare noen sekunder hadde vi sovnet. 

Jeg løp alt jeg kunne. Jeg så meg bak men han var der ikke. Fy søren hvis han skulle skremme meg nå og så gjøre noe mot meg. "Hallo", skrek jeg og stoppet å løpe. Jeg så meg rundt i den mørke skogen og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Hvor var veien ut herfra? Jeg begynte å gå fort mot veien hvor jeg trodde hvor utgangen var. "Rosalieee", sa en stemme. Jeg begynte å løpe alt jeg kunne rett fremover. Jeg ville ikke bli tatt. Ikke nå. Livet mitt har nesten ikke en gang begynt. "Rosalie", sa stemmen høyere. Sprang jeg i mot han nå. Jeg skiftet retning og spurtet alt jeg kunne. "Jeg vil ikke", ropte jeg høyt og forsatte. Jeg slang hendene mine rundt for å komme meg gjennom buskene mens jeg sprang. "Rosalie for faen", sa stemmen og jeg datt plutselig ned i et stort svart hull. "NEEEEEI", skrek jeg mens jeg falt nedover. 

blue, forest, nature, path, roots - inspiring picture on Favim.com

Chaz sitt POV: 

"NEEEEI", skrek Rosalie mens hun lå på sofaen og vrengte seg. Jeg prøvde å ta i henne, men hun slengte armene sine overalt. "AUU, faen da", sa jeg høyt da hun hadde slått meg. Hun hadde tydeligvis mareritt. Om hva? Det lurer jeg veldig på. Jeg tok i henne og hun sperret opp øynene fort. Hun var svett og sjelvet. Hun satt seg opp og så seg rundt i rommet før øynene hennes møtte mine. "H-hva skjedde", spurte hun helt forvirret. Stakkar jente. Alt det med Justin, Jake og Stian som hadde skjedd. Jeg vet ikke hva jeg skal si en gang. "Du hadde et mareritt tror jeg", svarte jeg rolig. Rosalie lå seg tilbake igjen og stirret bare opp i taket igjen. Hvorfor skal det være så vanskelig for meg å si at jeg visste faktisk hva som skjedde med Justin. Justin og Ashley kysset aldri. 

 

Mer? Klarer dere 18+ kommentarer før 9 i kveld? 

Jeg skal ut en liten tur til farfar nå, men setter meg å skriver med en gang jeg kommer hjem. Skal prøve på lang del. Hvis dere har klart så mange kommentarer og jeg har fått skrevet den ferdig til klokken 9 skal den nokk komme ut da! 

Sorry for at det ikke kom en del før nå og sorry for kort del. Har hatt litt mye å gjøre i dag. Beste vennen min har bursdag i morgen så jente gjengen min planlegger "surprise party" for henne! 

HOKL, Hedda

A victim - Del 7
HERREGUD! Dere er utrolig søte! Dere er de beste man kan få noen gang :-) Love you! Skrivelysten kommer bare mere opp jo flere kommentarer og også når dere kommenterer mer enn bare "meeeer", gjør meg også utrolig glad! Her er delen jeg lovet dere! 

BLA LENGER NED FOR RIKKE SIN HISTORIE! 

---------------------------------------

"Ehh, jeg vil snakke med deg om noe", sa han og tok tak i hånden min. Jeg så opp på han og smilte litt. Han så utrolig nervøs ut der han sto og smilte det perfekte smilet. Han var den beste vennen man kunne få. Alle på skolen visste om meg, Frida og Chaz nå. Og de visste om meg og Justin. Blæh. Ikke blæh på en dårlig måte, men jeg var veldig usikker på det. "Jeeeeg--", startet Chaz men kom ikke lengre før jeg hørte en lyd oppe.


"Hva var det", skrek Chaz hysterisk. Jeg måtte bare le litt av han siden han så ut som en jente hvor han sto. "Jeg sjekker jeg tror jeg", lo jeg og gikk opp trappen. Jeg gikk innom alle rommene og det var bare pappa sitt igjen. Jeg lukket den forsiktig opp og hylte da jeg åpnet. Jeg så Jake og Stian ligge på gulvet og holdte på med mobilene sine. "Hva søren", skrek jeg. Jeg hørte Chaz komme springende til meg og stilte seg ved siden av meg. "Søren heller! Kom dere ut", skrek Chaz og prøvde å "manne" seg opp. Stian og Jake så på oss og bare flirte. "Tror ikke vi har noe avtale med Justin lengere jeg", sa Jake lurt og reiste seg opp. "H-h-hva m-mener du", spurte jeg litt skjelven. Stian reiste seg også opp og de så på hverandre før de flirte igjen. "Vet du ikke det", sa Stian mellom latteren. "Nei? Hvordan kom dere dere inn i det hele tatt", spurte jeg og så stygt på de. "Vinduet?". De begynte å flire igjen og Chaz dro meg litt i armen. "Det var det jeg skulle fortelle deg... Justin han--". Chaz knepte øynene sine igjen og åpnet dem igjen. "Justin er utro mot deg girl", sa Jake og de lo igjen. "Utro? Vi er ikke sammen", freste jeg. Nå var jeg sur. Rasende på de! "KOM DERE UT", freste jeg høyt. De lo igjen og begynte å gå. Stian kom sist og taklet meg så jeg landet på gulvet. "Auu", sa jeg lavt og stønnet litt i smerte. De bare lo og forsatte. De dultet tilogmed Chaz i skulderen og forlot oss. Chaz hjelpte meg med en gang, men jeg ville ikke ta imot hjelp fra han. "JEG VIL IKKE HA HJELP", skrek jeg. Chaz så forskrekket på meg og gikk noen meter unna. "Unnskyld", mumlet jeg og kom meg opp. Chaz tok hendene i lommen sin og vippet frem og tilbake. "Kan du bare være her i kveld med meg, plis", spurte jeg han. Chaz smilte og nikket litt. "Alt for deg", sa han og blunket. Jeg smilte bare og vi begynte å fikse tinger.

Jeg hadde kledd på meg mere behagelig klær og vi skulle dra på butikken. "Første man til butikken eller", spurte Chaz når vi skulle gå ut døren. Jeg begynte å le og pekte på Chaz. "Du har utrolig dårlig kondis dude", sa jeg og blunket til han. "Har jeg ikke det", sa han imot. Jeg lo igjen og ristet på hodet. "Chaz altså... Det har du det", sa jeg og gliste. "La oss sjekke da", sa Chaz overlegent. "Greit, 1....2...3", sa jeg og vi begge begynte å løpe som to galing nedover veien. 

Vi kom innpå matbutikken og fant frem godteri, brus og mat til vi kunne ha hele kvelden. Vi hadde planlagt Harry Potter maraton! Åh, jeg gledet meg utrolig mye til å se alle filmene. Vi skulle akkurat til å betale da jeg så Justin komme inn matbutikken, men han hadde ikke noen. Han var alene og han så lei seg ut. Han hadde tilogmed et blåmerke ved øyet. 

 Jeg ristet i Chaz mens han betalte og han så forvirret ut. "Hva", sa han høyt og jeg håpet at Justin ikke hørte det. Jeg så på Justin og han hadde ikke snudd seg. Jeg pustet litt lettet og smilte. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg følte noe var galt. Hvorfor ville Justin ha et blåmerke ved øyet sitt? Hvorfor var han lei seg? Jeg hadde forsatt ikke spurt Chaz om hva han så. "Chaz, hva så du egenltig at Justin gjorde", spurte jeg usikkert. "Han klinte med hun Ashley, men det var noe rart. Med en gang Ashley så meg presset hun Justin inntil seg og de begynte automatisk å kline. De overdrev ganske mye", sa han med en liten latter på slutten. Jeg laget tenkeansikt og Chaz så rart på meg. "Jeg trodde du var ferdig med han jeg", mumlet han og begynte å ta tingene våre i en pose. "Justin kom nettopp inn, og han hadde blåmerke ved siden av øyet... Var det der når de "klinte", spurte jeg og laget slags kaninhender (lol, vet ikke hva man kaller det). "Ehh, jeg tror ikke det", mumlet han. Jeg begynte å tenke mere og spørsmålet mitt er hvorfor? Vi begynte å gå hjem og jeg var helt stille på veien hjemover. Jeg trodde at han faktisk var utro men noe sier han ikke er/var det. Tanken mine fløy rundt i hodet mitt mens Chaz fortalte vitser på veien hjemover. Jeg faket en latter til alle sammen. Jeg klarte virkelig ikke å tenke. 

Chaz og jeg hadde startet med å se film og allerede kommet på film nummer 3. Klokken var bare 1 om natten. Døgne? Oh yeah! Vi hadde spist 2 pizzaer og hadde 2 stykker igjen. Vi hadde MASSE godteri igjen forsatt som vi satt og gomlet oss i. Filmen ble ferdig og Chaz reiste seg opp med en gang. "NUMMER FIRE", ropte han høyt. Snakk om å være overtrøtt her. Jeg lo litt og smilte bare. Så utrolig random venn jeg hadde. Han satte den inni og satt seg tilbake igjen. "Tenker du forsatt på Justin eller? Du har vært så stille", sa Chaz. "Ja", sukket jeg, og plutselig ringte det på døren. "Hvem søren kan det være", spurte Chaz forskrekket. "Jeg åpner", sa jeg litt glad og gikk til døren. Jeg åpnet den og utenfor sto Justin, klissvåt av regnet. Det regnet som bare det. Han hadde bare en t-skjorte på seg som hadde klistret seg til magen hans og det første han gjorde når jeg åpnet var å omfavne meg med et stort kyss. 

 

Oioioi, noe muffins i denne saken her? 

Mer? 

Siste del for i dag! Skal på skolen i morgen i fjæra så vet ikke når jeg kommer hjem. Hvis det blir dårlig vær så kommer det sikkert en del litt tidlig ut :-) 

HOKL, Hedda

A victim - Del 6
Jeg hadde forsatt vondt. "Oi, sorry", mumlet han. Så masse mumling det skulle bli akkurat her da. Jeg klarer ikke å tilgi disse guttene etter så mange år... Jeg sto der og så på dem bare. Det virket som de var utrolig lei seg og visste ikke hvor de skulle gjøre av seg. 


Jeg lente all vekten min på den ene foten og plasserte hendene mine på hoftene mine. Selv om det gjorde litt vondt prøvde jeg å se modig ut. "Så kan du tilgi oss for alt vi har gjort mot deg", spurt de samtidlig. De var så søte der de sto, men nei... Jeg kunne ikke. "Jeg tilgir dere aldri. Kan dere ikke bare gå", spurte jeg i en sur tone. De så sjokkert opp på meg og skulle til å åpne munnen sin men lukket den fort. Justin prøvde å få kontakt med meg men jeg brydde meg ikke. Jeg så rett på Stian og Jake. "Ikke tro at jeg tilgir noen så fort etter så mange år", mumlet jeg frem. De visste ikke helt hva de skulle si og snudde seg bare og gikk bort. Jeg snudde meg mot Justin og han gapte stort. "Har jeg noe i ansiktet eller", spurte jeg med et lite fnis. Det var utrolig morsomt å eie dem akkurat nå. 

Jeg og Justin satt i sofaen og han strøk meg forsiktig.  Han prøvde mange ganger å hinte meg til å tilgi Stian og Jake, men nei. Jeg ville rett og slett ikke. Jeg ville ikke ha noe med dem å gjøre. "Så... Du? Vil du bli med på en date på fredag", spurte Justin plutselig. Jeg snudde meg mot han og smilte. "Gjerne. Hvor hen da?". Justin så lurt på meg og smilte. "Hemmelig". Jeg laget furteleppe og Justin kysset meg fort. "Du vil like det", forsatte han. Jeg nikket litt og så ned på kroppen min. Justin hadde sagt jeg var nydelig uansett hva, men alle disse blåmerkene. Jeg hadde utrolig lav selvtillit på akkurat dette med kroppen min. 

Fredag:

Jeg hadde forsatt ikke vært på skolen og når Olivia (hushjelpen) kom på onsdagen hadde jeg dekket til alle deler av kroppen min så hun ikke hadde sett noe som helst. Jeg sto nå foran speilet og ordnet meg på daten jeg skulle ha med Justin. Han sa bare han skulle plukke meg opp klokken sju, ikke noe mer. Blåmerkene var nesten ikke synlige siden jeg hadde tatt sminke over dem og noen hadde bare forsvunnet av seg selv. Jeg smilte når jeg så meg selv i speilet. Smiken min var helt vanlig og håret falt nedover skuldrene mine. Jeg hadde krøller som gikk rett over brystene. 


/Kjolen

Jeg satte med ned på kjøkkenet og tok et lite eple. Lurt å ikke være et helt matvrak på daten heller. Det ville bare vært... Snålt? Jeg satte i ro og fred og det var forsatt noen minutter til Justin skulle være her. Jeg spiste opp elpet, kastet det og satte meg ned igjen. Det gikk flere minutter og jeg tastet bare på mobilen min. Justin skulle ha vært her for fem minutter siden nå. Jeg ventet litt lenger og det ble til 15 minutter, en halvtime så en time. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde prøvd å ringe han flere ganger men ingen svarte. Jeg skulle akkurat til å reise meg opp da det ringte på døren. Jeg kjappet meg mot døren og åpnet den fort. Det var ikke Justin som sto utenfor. Det var Chaz og han smilte med en gang han så meg. "Så fin du er", sa han glad. "Takk", mumlet jeg frem. "Du? Har det skjedd noe? Forresten hvorfor har du kjole på det og alt sånn", spurte han med et rart blikk. "Jeg skulle på date med Justin, men... Han kom ikke. Jeg har ventet i en time nå", sa jeg svakt. Chaz var kjapp med å ta armene sine rundt meg og strøk meg over håret. "Shh...Det ordner seg", sa han mykt. "Takk, men hvorfor kom du hit egentlig", spurte jeg og trakk meg litt fra han. "Ehh, jeg vil snakke med deg om noe", sa han og tok tak i hånden min. Jeg så opp på han og smilte litt. Han så utrolig nervøs ut der han sto og smilte det perfekte smilet. Han var den beste vennen man kunne få. Alle på skolen visste om meg, Frida og Chaz nå. Og de visste om meg og Justin. Blæh. Ikke blæh på en dårlig måte, men jeg var veldig usikker på det. "Jeeeeg--", startet Chaz men kom ikke lengre før jeg hørte en lyd oppe.

 

Klarer dere 15+ kommentarer? :-) Det kommer mere i kveld hvis dere greier det. 

Hva tror du Chaz sier og hva er den lyden Rosalie hørte? 

Unnskyld, ble litt lengre på butikken enn jeg hadde trodd. 

HOKL, Hedda

A victim - Del 5
Benedicte: Haha, sant. Hvis det ikke hadde vært mini historie ville jeg gjort alt mye saktere og gjort det mere spennende. Ja, gjør det! Vi får ikke streik vi siden skolen hadde det for 2 år siden cirka. Håper du får! 

Takk for alle søte kommentarer! Og jeg skal PRØVE å se skrekkfilmer. Jeg liker det egentlig ikke, men må alltid ha noen ved siden av meg da...

SORRY, kort del men jeg skal ut med noen venniner så skal vi grille! Er så fint vær her så ville ikke kaste det bort på å sitte på pcen. Kommer sikkert en del når jeg kommer hjem og gjerne legg igjen en kommentar om hva du synes om historien! Blir så glad av alle sammen. Kan vel si at både jeg og Rikke er glade i kommentarer siden det får opp skrivelysten. 

-----------------------------

Stakkars Chaz. Jeg så på Justin igjen på et tegn han skulle forsette. Han trakk pusten dypt og så meg inn i øynene før han startet å snakke igjen. 


 Justin bablet i vei om at han var utrolig lei seg og han ville alltid passe på meg. Han bablet i en fei og jeg visste ikke hvordan jeg skulle få stoppet han. Jeg fikk jo nesten ikke med meg alt heller. Jeg kikket forvirret på Justin og han stoppet endelig ved å si "glad i deg".  Jeg smilte litt til Justin og bare nikket. Han var så søt når han var bekymret eller redd for å miste noen. "Så du tilgir meg", spurte Justin søtt og tok hånden min. Jeg nikket litt og Justin gliste. "Takk! Tusen millioner av takk Rosalie", sa Justin og slengte seg over meg. Jeg stønnet i høyt i smerte og Justin trakk seg fort unna. "Åh, herregud unnskyld", sa han mens han så bekymret på meg. "Det går f-fint", stammet jeg frem. "Du stønner i smerte som bare det, ser ikke ut som det går helt fint", sa Justin og heiste opp et øyenbryn. "Greit, jeg vrir meg jo nesten i smerte her", sa jeg irritert. "Ja...", mumlet Justin frem. 

Justin og Chaz hadde endelig dratt og jeg forklarte alt til Chaz om hva som hadde skjedd i helgen. Jeg sukket og la meg tilrette i sengen. Jeg var utrolig sliten og vet ikke hva jeg egentlig har gått gjennom. Hvorfor får jeg alt dette dritet mot meg? Jeg begynte å tenke og lurte virkelig på om Justin kunne love det han hadde lovt meg. Jeg tenkte og tenkte og tilslutt lukket øynene mine seg og jeg sovnet stille.

L'amour de Soi's photos | 46,113 photos

Jeg vridde meg om i all smerte og lukket øynene mine fort opp. Jeg så på klokken som sto på nattbordet og pustet lettet når jeg så den bare var sju om morningen. Jeg skulle til å reise meg opp men datt ned igjen av smerte. Akkurat, jeg skal ikke på skolen. Jeg la meg ned igjen og prøvde å finne en behagelig stilling som ikke gjorde vondt. Det var vanskelig men senere så klarte jeg det endelig. Tiden gikk sakte og jeg hadde sovnet flere ganger og våknet igjen av svette rundt meg. Jeg vridde meg flere ganger i smerter og bare lå i sengen. Klokken var nå over tolv og jeg bestemte meg for å komme meg opp. Jeg gikk bort til døren og tok morgenkåpen min på. Deretter gikk jeg ned trappen og det tok ikke lang tid å komme ned den! Oppover var verst. Jeg ordnet meg mat og drikke og satte meg ned foran tven med maten. Jeg følgte nøye med på MTV da det ringte på døren. Jeg satte fra meg alt og gikk bort til døren. Jeg åpnet den og Justin sto utenfor ved Stian og Jake rett ved siden av han. Jeg stivnet helt og skulle til å slenge døren igjen. "Jeg har fortalt dem alt", sa Justin fort og kikket på meg. Jeg så på store øyne på Justin og Stian og Jake begynte å le litt. "Justin, noen ord alene plis", sa jeg fort. Justin nikket og jeg dro han med meg inn. Jeg lukket døren fort bak meg og så opp på Justin. "Hva i helvette tenker du med", hvisket jeg surt. "De forstår og jeg har inngått en avtale med de", sa Justin med et smil. "Ikke tro det hjelper da Bieber", sa jeg. "Nei, jeg mener det. Jeg sa hvis de gjorde noe med deg noen gang igjen ville de få med meg å gjøre", sa han stolt. "Lover", spurte jeg og så han dypt inn i øynene. "Jeg lover Rosalie", sa han helt alvorlig. Etter alle disse årene så skal de plutselig... Stoppe? Skulle jeg noen gang få et helt vanlig liv? Jeg møtte blikket til Justin med et bekymret ansiktsuttrykk. Han visste ikke helt hva han skulle si. Jeg så kanskje litt forskrekket ut. 

Jeg nikket bare litt til Justin på et tegn han skulle åpne døren igjen. Justin gikk bort til den og vridde om dørhåndtaket. Han åpnet døren sakte og Stian og Jake sto der forsatt. "Unnskyld", mumlet Stian frem og så ned i bakken. Det så ut som de virkelig mente det. Stoppet de bare å mobbe noen når Justin brydde seg om den personen? "Ja, unnskyld", sa Jake like etterpå. "Alt det dritet dere har gjort mot meg... Skal jeg liksom glemme det nå da?  Alle disse årene", mumlet jeg frem. Justin tok et tak rundt meg og jeg så på han med et "slipp meg"-blikk. Jeg hadde forsatt vondt. "Oi, sorry", mumlet han. Så masse mumling det skulle bli akkurat her da. Jeg klarer ikke å tilgi disse guttene etter så mange år... Jeg sto der og så på dem bare. Det virket som de var utrolig lei seg og visste ikke hvor de skulle gjøre av seg. 

everyone, forgive, forgiving, love, mistake - inspiring picture on Favim.com

Mer?

Tror dere Rosalie "tilgir" guttene? 

 HOKL, Hedda

A victim - Del 4
Ikke glem Rikke sin historie da! Hun skal ha 15+ kommentarer før neste del kommer ut! 

--------------------------

Jeg så på han og merket Chaz sitt blikk fra siden. Han så utrolig forvirret ut. "Når gutter holder på med noen burde de passe på jenten sin også. Ikke la de bli slått ihjel rett foran dem", sa jeg. Hvor dum kunne jeg bli? Aldri i verden om Justin ville ha noen som meg. "Se på meg Rosalie... Husker du ikke det som skjedde for akkurat ett år siden", spurte Justin og jeg så surt på han. Han skulle aldri nevne det foran Chaz. "Hva skjedde mellom dere for ett år siden", spurte Chaz oss og kom nærmere. "Faen", hvisket Justin.


Chaz satte seg ned på sofaen og tok armene sine sakte rundt meg for at det ikke skulle gjøre vondt.  "Ok...", mumlet jeg og tok et dypt pust. "Jeg ble full på den festen for ett år siden og Justin var også det. Så vi liksom--", startet jeg. "OKOKOK, jeg vil ikke høre mer om det der", sa Chaz og tok hendene sine opp. "Trodde vel det ja", mumlet Justin. "Vent, så du har mistet jomfrudommen din", spurte Chaz sjokkert. "Jeg vet faktisk ikke om det skjedde, jeg våknet ved Justin ved siden av meg, men vi begge var i undertøy", mumlet jeg. "Rettelse, hun var bare i truse", sa Justin. Jeg lo litt og ristet av tanken på det. Så flaut å snakke om det akkurat nå. "Da har du ikke det da", sa Chaz litt glad. "Nei, vi tror heller ikke det...", mumlet jeg frem. Jeg snudde meg mot Justin og så på han. Jeg så ned på hånden og røsket den bort. "Ut. Nå", sa jeg og pekte bort mot utgangen. "Rosalie, jeg tror egentlig jeg burde snakke litt med han. Kan jeg det", spurte Chaz. Jeg bare nikket og skulle til å reise meg opp men Justin tok tak i meg og bærte meg. "Slipp meg. Jeg kan jo gå for helvette da", sa jeg surt. Justin slapp meg forsiktig ned og jeg stønnet litt i smerte. Jeg begynte å gå mot trappen mens jeg kjente blikket til begge to i nakken. "Kan noen av dere bestille pizza", ropte jeg for at de skulle slutte. "Ja sikkert", mumlet de begge to. Jeg strevde med å komme meg opp trappen og så at Justin og Chaz begge så på meg. "Kan ikke dere bare snakke istedenfor å se på meg", sa jeg irritert. "Ja, sorry", mumlet Chaz og snudde seg mot Justin. De begge begynte å snakke om masse forskjellige ting, men jeg hørte ikke etter. Jeg brydde meg bare om å komme opp trappen og inn til rommet mitt. Jeg kom meg endelig frem og gikk inn på badet mitt. Jeg hadde pysjamsen min inni der og jeg kunne jo bare bytte nå. Jeg klarte ikke å gjøre noe uansett. "PIZZA ER HER", ropte Chaz med full hals nede. Skal jeg virkelig gå ned igjen? "KOM OPP HIT! SKAL BARE SKIFTE", ropte jeg tilbake. Jeg skiftet fort til pysjamsen min og lot håret gli over skuldrene mine. Jeg så meg i speilet og nikket fornøyd. Blåmerkene syntes kanskje, men akkurat nå ville jeg bare glemme alt av det. Jeg tok deretter sminken min av og så gikk jeg ut på rommet mitt. 

 

sexyspaz - Polyvore

 Der satt Justin og Chaz i sengen min oppslukt av tven. De hadde med seg pizzaen og tre glass med en brusflaske. Jeg gikk og satte meg ned i sengen ved siden av Chaz og lente meg godt inn i armkroken hans. Chaz strøk meg forsiktig over armen min hvor jeg hadde blåmerker og sår mens jeg kjente et blikk fra Justin men jeg brydde meg ikke. "Så skal vi kanskje se en film", spurte Justin høyt. Jeg ville egentlig bare le over hvor barnslig han var. Jeg ville ikke tilgi Justin ennå. Jeg mener hvem står og ser på noen blir slått ihjel? "Ja, greit for meg", sa Chaz smilende. Jeg nikket og mumlet et slags ja frem. Justin reiste seg opp og så i DVD hyllen jeg hadde på rommet. "Skal du på skolen i morgen", spurte Chaz til meg mens Justin prøvde å finne en film. "Jeg tror ikke det. Jeg kommer ikke til å klare det. Vi gjør jo ikke noe spesielt på skolen uansett", svarte jeg. "Ja, helt enig. Kommer hushjelpen da, hun Olivia", spurte Chaz og så på meg. "Tror hun kommer på onsdagen. Hun bruker alltid å komme på onsdager og noen ganger søndager", svarte jeg med et smil. Jeg kjente en intens smerte komme men sa ingenting. Jeg hadde stønnet i smerte nok for i dag. "Åja". Vi begge så mot Justin og han smilte et lurt smil når han tok ut en film. "Friday the 13th", sa Justin og smilte stort. Da mener jeg STORT. "Ikke faen", mumlet jeg. "JAA, har ikke sett den jeg", sa Chaz glad. "Jeg hater skrekkfilmer Chaz", hvisket jeg til han. Chaz klemte meg litt hardt rundt meg og jeg stønnet lavt i smerte. "Unnskyld", mumlet han frem. Jeg bare ristet på hodet. Justin satte inn filmen mens jeg og Chaz hadde snakket og filmen startet. Jeg tok raskt en pute foran meg og "gjemte" meg. Det funket ikke så godt når Chaz begynte å hyle som en liten jente og jeg og Justin fikk begge latterkrampe. "Ikke le", sutret Chaz. 

 Tumblr_lywetxrl9j1qav174o1_500_large 

/Fra filmen Friday the 13th. Har ikke sett den og vil heller ikke se den! 

 Vi hadde klart oss gjennom hele filmen. Jeg hadde faktisk sett på men det ende ved at jeg satt ved siden av Justin helt most opp i han. Det så ut som han likte det. "Jeg tror jeg må spy", ropte Chaz og sprang til badet. Vi begge fniste litt og Justin vridde seg om til meg. "Rosalie, fra nå av skal ingen få lov til å røre deg og--", begynte Justin. Han stoppet når vi hørte lyder fra badet. Stakkars Chaz. Jeg så på Justin igjen på et tegn han skulle forsette. Han trakk pusten dypt og så meg inn i øynene før han startet å snakke igjen. 

--------------------------------------------

Mer? 

Hva tror dere Justin sier? 

Siste del for i dag. 

HOKL, Hedda

A victim - Del 3
BLA LENGER NED FOR NY DEL AV RIKKE SIN HISTORIE! 

Dagene gikk og hele helgen hadde jeg og Justin vært sammen. Vi hadde tilbringt dagene hjemme til meg og tullet rundt. Vi hadde badet i bassenget jeg hadde ned i kjelleren og bare kost oss masse. Jeg vet virkelig ikke men jeg hadde nesten glemt alt om mobbing Justin hadde gjort til meg. Vi holdte kanskje på en måte på? Ikke vet jeg, men jeg likte det utrolig godt. Justin var så jordnær når han var med meg alene. Det var mandag nå og jeg kom inn i skolegangen da jeg så noe jeg IKKE hadde forventet i det hele tatt! 


Justin sto klint inntil med Ashely, men de kysset ikke. Jeg ville bare rope ut i all fustrasjon, men jeg kunne ikke. Ashley flørtet med Justin, men heldigvis dyttet han henne vekk og sa noe til henne før han snudde seg mot hvor jeg sto. Han smilte med en gang han så meg men så merket jeg at Jake og Stian hadde kommet på siden av han og han skiftet ansiktsuttrykket sitt med en gang. Jake begynte å pekte mot meg og Stian bare nikket med mens Justin så ned i bakken. Han lovte meg å ikke slå meg mere eller mobbe meg. Hva skulle egentlig skje? Jeg begynte å ta raske skritt mot skapet mitt og åpnet det fort. Jeg kjappet meg ved å ta ut bøkene til timen og satte vesken min inn før jeg lukket det igjen. "Du ringte meg aldri i helgen, hva skjedde", hvisket plutselig en stemme. Jeg skvatt og så på siden. Chaz selvfølgelig. "Du kunne bare ha ringt meg da", hvisket jeg litt irritert tilbake. "Sorry. Jeg hengte sammen med Ryan. Du skal få treffe loverboyen din snart", hvisket Chaz tilbake. Jeg himlet med øynene og forlot Chaz bare der. Jeg blir lett irritert på Frida og Chaz, men sier alltid unnskyld senere til dem. De skjønner det aldri. Jeg gikk bort til klasserommet og satte meg ned på min vanlige plass. Helt bakerst i klasserommet så ingen kunne forstyrre meg når jeg jobbet. Jeg var kanskje flink på skolen, men når vennene dine ikke kan være 24/7 med deg så blir kan flink på skolen automatisk ved å gjøre lekser! Surprise! Jeg hadde nå matte og jeg visste at Jake gikk i klassen her. Klassen begynte å fylle seg opp og Jake kom tilslutt inn døren med to jenter på hver sin side. Blæh. Han er helt motbydelig. Han slapp dem etterhvert og blunket litt til meg. Han kom helt bakerst og satte seg ved plassen ved siden av. "Runde med meg eller din dagelige dose fra i går pluss i dag", hvisket han hest. "Hva tar du meg for din ekle player", sa jeg frekt. Ikke bra å være frekk mot dem kanskje. "Dagelige dose ja", mumlet han og satte seg tilbake. Læreren min inn og timen begynte. Tiden gikk utrolig sakte, men etterhvert fikk vi delt ut oppgaver som vi måtte gjøre. 

Tumblr_m3qh44gy7k1qbey37o1_500_large

"Frida, Chaz", ropte jeg idet jeg kom rundt svingen til det hemmelige stedet vårt. Jeg stivnet med en gang jeg kom rundt hjørnet når jeg så Ryan sitte der og le. "Hei Rosalie! Hils på Ryan da", sa Frida. Jeg gikk sakte bort til de og hilste på Ryan. Vi snakket litt og Chaz fortalte alt om meg. Nesten da. Frida fortalte hva hun hadde gjort i helgen og så startet Chaz og Ryan og snakke om det også, mens jeg spise stille på brødskiven min. Jeg begynte å tenke på hva jeg og Justin hadde gjort og gliste litt mens jeg tenkte på det. "HALLO? Rosalie, er du helt borte eller", ropte noen. Jeg ristet litt på hodet og så opp. "Hva er det", spurte jeg. "Du var jo helt borte, hva gjorde du i helgen", spurte Chaz med et smil. "Åh, ingenting spesielt", løy jeg. Jeg hatet å lyge siden Chaz så det alltid uansett hva. "Åja, men altså...", startet Frida og bablet i vei med Ryan. Chaz ga meg et lite "si det senere"-blikk og jeg nikket svakt. 

Skoledagen ble endelig ferdig og gjett hva? Bare to uker igjen så er det sommerferie! Jeg gledet meg utrolig mye men akkurat idet jeg gikk ut krasjet jeg rett inni Stian. "Faen heller da", ropte han høyt og alle så på oss. Jake og Justin sto ved siden av og brøt ut i latterkrampe av Stian. Stian så på meg surt og i neste sekund var jeg på bakken med han over meg. 

Metaphorically speaking.

"AUUU", stønnet jeg i smerte akkurat når Chaz hjalp meg inn døren. Jeg hadde blitt banket opp av Stian. Justin så bare bort og gjorde ingenting i det hele tatt. Chaz hadde heldigvis kommet bort til meg etter gjengen til Justin hadde gått og hjalp meg hele veien hjem. Han kjørte bilen min og hjalp meg ut og nå sto vi i gangen. Jeg tok skoene mine av og Chaz hjalp meg med å ta jakken min av. "Herregud, han sto hardt", mumlet Chaz og hjalp meg bort til sofaen. Jeg nikket svakt og stønnet i smerte igjen når Chaz satte meg ned. Chaz satte seg ned ved siden av meg og så bare ned i gulvet. "Chaz, hva er det", sa jeg og stønnet litt i smerte. Jeg hadde utrolig vondt. "Hvis jeg bare hadde vist hele skolen at vi var beste venner, ville dette kanskje ikke ha skjedd", mumlet Chaz. "Du får ikke lov til å si sånt Chaz. Du er en utrolig god venn", sa jeg og la hånden min på skulderen hans. Chaz bare så ned i bakken og så ringte det på døren. "Jeg tar den. Bare sitt", sa Chaz og begynte å gå mot døren. Jeg fikk ikke reagert nokk og Chaz åpnet døren og der sto Justin utenfor. "Chaz", spurte Justin sjokkert. Jeg kunne se alt herfra hvor jeg satt i sofaen. Åh, hvorfor gikk Chaz og åpnet i det hele tatt? "Justin? Hva gjør du her", spurte Chaz han. Chaz ga meg et lite blikk. Justin gikk rett inn og så meg sitte i sofaen. "Rosalie, går det bra", ropte Justin i panikk og jeg snudde meg bare fra han. Han visste godt at jeg ikke kom til å svare han nå. Hvorfor måtte alt være så utrolig vanskelig? "Justin, du holder deg unna hun", sa Chaz som følgte etter Justin. Justin gikk med raske steg mot meg og jeg kunne ikke springe opp på rommet mitt uansett. Det ville jeg ikke klare. Chaz dro Justin i skulderen men det så ikke ut til at Justin brydde seg. Han hadde øynene sine på meg og så på meg i all fustrusjon. "Rosalie, vær så snill. Si noe til meg", sa Justin når han hadde kommet helt til meg. Han tok tak i hånden min, men jeg røsket den fort unna. "Jeg--", startet Justin men jeg snudde meg mot han. "Alt var en spøk, var det ikke? Faen heller ta deg Justin. Jeg trodde faktisk du kunne stoppe Stian fra det der. Se på meg! Se på meg da", skrek jeg høyt. Justin så på meg og øynene hans var blanke. "Det som skjedde i helgen har aldri skjedd", sa jeg irritert og roet meg litt ned. "Neneinei, ikke si sånt. Jeg... Jeg vet ikke hva jeg skulle gjøre Rosalie", sa Justin fort. Jeg så på han og merket Chaz sitt blikk fra siden. Han så utrolig forvirret ut. "Når gutter holder på med noen burde de passe på jenten sin også. Ikke la de bli slått ihjel rett foran dem", sa jeg. Hvor dum kunne jeg bli? Aldri i verden om Justin ville ha noen som meg. "Se på meg Rosalie... Husker du ikke det som skjedde for akkurat ett år siden", spurte Justin og jeg så surt på han. Han skulle aldri nevne det foran Chaz. "Hva skjedde mellom dere for ett år siden", spurte Chaz oss og kom nærmere. "Faen", hvisket Justin. 

 

Mer? 

Hva tror du det er som har skjedd mellom Justin og Rosalie for ett år siden? 

Jeg vet faktisk ikke hvor lang denne historien kan bli, men skal prøve å ikke la det bli mere enn 15 deler. I neste uke har jeg det veldig travelt så vil bli ferdig før da. 

HOKL, Hedda

A victim - Del 2
10+ kommentarer for mer :-) Er så fint vær her så sitter ikke akkurat på pcen nå, men kommer sikkert 1-3 deler mere i dag. 

 

Jeg kom meg fort hjem og somlet med å åpne døren. Jeg fikk den endelig opp og slengte av meg jakken og skoene. "Pappa? Olivia", ropte jeg høyt. Ingen svar og jeg er alene hjemme. Jeg tok med vesken min opp på rommet med et glass brus, litt godteri og startet på leksene. Jeg satt der med musikk og ble ferdig ganske fort egentlig. Plutselig ringte det på døren og jeg gikk ned med et lite smil. Sikkert Chaz eller Frida. 


Jeg åpnet døren, men fikk et sjokkert blikk når jeg så hvem som sto utenfor. "Justin?". Han smilte litt vennelig til meg på en måte og jeg bare så sjokkert på han. "Hei Rosalie", svarte han vennelig. "Hvor er resten", spurte jeg surt og tok all vekten min på den ene foten. "Er bare meg her", svarte han fort. Jeg stirret irritert på han og skulle til å slenge igjen døren men Justin sin fot var i veien. "Auu, hva var det for", hylte han. Gjorde det så vondt? Pingle... "Du er her ikke alene Justin. Hvorfor skulle du liksom komme på døren til meg? Jeg skal sikkert få min dagelige dose eller hva", sa jeg frekt. Jeg klarte faktisk å være irritert, sur og frekk for første gang mot Justin. Jeg hadde aldri klart det til Jake eller Stian heller. "Neineinei, Rosalie. Plis bare... Kan jeg komme inn", spurte han. Jeg begynte å tenke. Hvis jeg ikke slipper han inn, mobber de meg mer da? Jeg nikket svakt og Justin tok et steg inn. Jeg lukket døren raskt etter han og låste. Justin slengte fra seg skoene og tok av jakken sin før han begynte å gå innover i huset. "Fint hus", mumlet han mens han så seg rundt. Jeg følgte etter Justin ettersom han så seg rundt i huset og hadde store øyne hele veien. "Dette huset er jo perfekt til å ha en fest i", sa han og så på meg med store øyne. "Ok, hva vil du Justin? Sånn seriøst", sa jeg alvorlig. "Jeg vil bli bedre kjent med deg. For å være ærlig vet jeg at jeg har vært slem og alt det der, men...", mumlet han. "Men hva", sa jeg surt. Jeg var utrolig redd for at noen andre skulle være her og hvorfor skulle Justin si noe sånt. "Jeg føler det kan bli noe", mumlet han ennå mer svakt men jeg hørte han. "Det kan bli noe? Hva mener du", spurte jeg raskt. Justin gikk mot meg med raske skritt og tok den ene hånden sin på kinnet mitt. "Jeg så deg inn i øynene i dag, og jeg vil bare prøve noe", mumlet han sjenert. Jeg så på han og møtte blikket hannes. Han lente seg sakte fremover og plasserte et perfekt kyss på leppene mine. Det føltes ut som at magen min ble sprengt og jeg følte meg glovarm etter han plasserte et kyss på leppene mine. Han trakk seg sakte unna og smilte det største smilet jeg hadde sett på flere år. "Følte du noe", spurte han etter en stund. Jeg nikket svakt og så bort. "Hey... Jeg følte det også", mumlet han og snudde hodet mitt som at jeg måtte se på han. Han holdt på haken min og smilte søtt. Han lente seg mot meg igjen og plasserte et nytt kyss. Jeg smilte rett i kysset og vet ikke om jeg skulle vært glad eller sur.

Tumblr_m327iyacck1ruznzso1_500_large

Jeg følte noe mellom meg og Justin, men tenk hvis dette alt var en spøk. Jeg trakk meg unna og Justin tok tak i hånden min og førte oss bort til sofaen. Jeg hadde faktisk likt Justin før. Lenge siden mens han mobbet meg. Jeg vet ikke hvorfor og jeg aner virkelig ikke hvorfor jeg gjør dette nå. "Ok, hør her. Jake eller Stian vet ikke noe om dette. Jeg har kanskje bare mobbet deg siden du ble kjæreste med han Gale i 3. klassen siden jeg har likt deg", mumlet Justin. Jeg nikket litt på et tegn han skulle forsette. "Jeg skjønner hvis jeg har vært helt dritt slem mot deg, men kan du gi meg en sjanse", spurte han. "Hva med Jake og Stian", spurte jeg lavt. "De kan ikke få vite noe... Ikke ennå", mumlet Justin. Jeg nikket litt og reiste meg opp. "Hvis dette er en spøk så er du så død", sa jeg truende. Hva kunne lille JEG gjøre mot HAN egentlig? "Grei", lo Justin. 

 Jeg og Justin hadde satt oss i sengen min og sett på film resten av kvelden. Det var fredag så hvorfor ikke? Jeg satt i armkroken til Justin og jeg må bare si at Justin er en helt herlig fyr. Han er ikke noe lik som han er på skolen. Han er omtenksom, snill, søt, og ler faktisk ganske så ekte. Jeg smilte ved tanken og følgte med på filmen igjen. Justin strøk meg sakte nedover armen og opp igjen. Han tok genseren min lenger opp så han ville få til å stryke hele. Det var utrolig behagelig. Plutselig tok han tok i armen min og stirret på den. "Hva", spurte jeg han og så på han. "Har... Vi gjort dette mot deg", mumlet han. Han stirret på det kraftige blåmerke jeg hadde. Jeg rev armen min ut av hans og tok genseren min ned igjen. Jeg svarte ikke og så mot skjermen igjen. "Rosalie, svar. Vær så snill", sa Justin. "JA JUSTIN! Dere gjorde det", sa jeg høyt og irritert. Dette ville bli mye mer vanskelig enn jeg trodde. "Unnskyld", hvisket Justin lydløst nesten. Jeg ga fra meg et lite "pfft", og satte meg opp. "Nei, jeg mener det. Unnskyld for alt sammen", sa Justin litt mer alvorlig. Jeg snudde meg bare bort fra Justin. Hvor dum kan jeg være? Jeg reiste meg opp men Justin tok tak i armen min fort. Han snudde meg rundt så jeg så rett inn i øynene hans. "Jeg skal aldri mer slå eller mobbe deg for noe. Unnskyld Rosalie", sa han og han virket seriøs nok. Jeg så ned og smilte litt. "Takk", hvisket jeg. Justin smilte litt og reiste seg opp fra sengen. Han tok tak i meg rundt hoftene min og bøyde seg ned mot meg. Justin er litt høyere enn meg så han bøyde seg alltid ned. Jeg så opp og vi møttes i et varmt, og vennelig kyss. Justin så bort på veggen min der gitaren min hang og jeg rødmet svakt. "Ja, jeg spiller litt", mumlet jeg og klødde meg i hodet. "Har dere piano også", spurte han. "Ja, i gangen på rommet til pappa", sa jeg med et smil. "Kan jeg spille noe for deg", spurte Justin. Jeg nikket ivrig og dro Justin med meg ut av rommet og mot pappa sitt. Jeg åpnet døren og gikk rett mot pianoet. Justin satte seg ned og åpnet det og spilte litt randomt før han snudde seg mot meg igjen. "Jeg har faktisk... Eh, laget en sang til deg", sa han nervøst. Jeg gliste og ga han et kyss på kinnet. "Kan jeg få høre den", spurte jeg og satte meg ned i sengen til pappa. Justin nikket før han begynte å spille litt lavt. Etterhvert begynte han å synge også, og det var helt nydelig å høre på. 

Justin ble ferdig og snudde seg nervøst rundt for å se på meg. Han klarte ikke å møte blikket mitt. Jeg reiste meg opp og slang meg nesten rundt halsen hans. "Tusen takk! Du er helt... Fantastisk! Jeg har ikke ord", sa jeg og ga han et raskt kyss på munnen hans. "Takk Rosalie", mumlet han sjenert frem. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor Justin ikke bruker talentet sitt og jeg skjønner heller ikke hvorfor han mobber folk når han er så grei. 

Dagene gikk og hele helgen hadde jeg og Justin vært sammen. Vi hadde tilbringt dagene hjemme til meg og tullet rundt. Vi hadde badet i bassenget jeg hadde ned i kjelleren og bare kost oss masse. Jeg vet virkelig ikke men jeg hadde nesten glemt alt om mobbing Justin hadde gjort til meg. Vi holdte kanskje på en måte på? Ikke vet jeg, men jeg likte det utrolig godt. Justin var så jordnær når han var med meg alene. Det var mandag nå og jeg kom inn i skolegangen da jeg så noe jeg IKKE hadde forventet i det hele tatt! 

---------------------------------

Hoho, det går kanskje litt fort i svingene her, men dette er jo en mini-historie og kanskje det er noe dere ikke vet som har skjedd mellom Justin og Rosalie? Hvem vet... 

Mer? 

Hva tror du det er Rosalie ser som hun ikke hadde forventet? 

HOKL, Hedda

A victim - Del 1
Starter på mini-historien da og håper dere liker den! 

http://believesource.blogg.no/ - Ta en titt innom denne bloggen? De skal starte å blogge på den i dag så hjelp dem litt? :-) 


"Se på henne da! Herregud, hva slags klær har du på deg", spyttet Stian rett opp i ansiktet på meg. Jeg så på han med et irrtert blikk og så over på Jake og Justin som så på meg med et lurt blikk. 

Vel, dette var hverdagen min. Når jeg kom på skolen brukte jeg å bli mobbet av tre stykker og noen andre horete jenter. Stian Potterman, Jake Fench, og Justin Bieber. Jeg var et stort mobbeoffer for dem. Nesten ingen turte å være venn med meg bare fordi de mobbet meg. "Åh, skal lille Rosalie gråte", spurte Jake og kom nærmere. Han tok hendene opp og plasserte de godt på skuldrene mine. "Jeg hadde ikke hatt noe imot å ha en runde med deg", hvisket han i øret mitt før han dyttet meg ned på bakken. Jeg havnet på bakken med et lite stønn av smerte og de lo når de hørte det. Bøkene jeg hadde i hånden havnet et stykke unna meg på bakken og jeg så opp på de tre guttene foran meg. Jeg prøvde å gi dem et irritert og sint blikk, men jeg var makteløs. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. De var en av de mest populære på skolen, mens jeg holdt meg sammen med "nerdene" som de kalte det. Beste vennene mine var Frida og Chaz. De var gode venner og de var kanskje ikke så mye "nerder". Alle visste av dem på skolen, men de turte ikke å si noe til resten av skolen at de hang sammen med meg. Jeg forsto de godt. Jeg ville ikke at de skulle bli mobbet som jeg blir. 

Facebook

"Nei, skal jeg gå", spurte Justin og ga et klysete smil til meg. "Seff bro", svarte de to andre og de gikk sakte nedover gangen med "stil". Åh, jeg hater de alle så mye. De er kjekke alle sammen, men ikke min type i det hele tatt. De mobber meg jo! Jeg kravlet bort til hvor bøkene mine var og tok de forsiktig opp. Jeg reiste meg deretter opp og begynte å små gå mot skapet mitt. Alle så på meg med et trist blikk. De alle hadde jo sett hva som hadde skjedd. Dette var ikke ille i det hele tatt. De kunne gjøre verre ting mot meg. Jeg kom endelig til skapet mitt og fiklet litt med å åpne det. Heldigvis hadde Chaz skap ved siden av meg. "Hei", hvisket Chaz sin stemme. Vi holde alltid lav profil, og jeg må si at jeg synes det var litt spennende samtidlig trist. "Hei du", hvisket jeg stille tilbake. Jeg tok bøkene mine i skapet og tok maten min ut. Det var lunch. "Hvordan gikk det i dag? Justin, Jake og Stian", spurte Chaz med en lav stemme. "Ja, som alltid", svarte jeg tilbake. "AYYY, Chaz, my man", ropte plutselig en stemme. Jeg snudde meg om og så Ryan. Ryan Butler. Jeg hadde vært forelsket i han lenge. Utrolig lenge. "Heeey dude! Skjer'a", spurte Chaz og de gjorde en håndbevegelse sammen. Jeg snudde meg om og forsatte med det jeg skulle. "Nei, lite. Spise sammen? Ser deg jo aldri i kantinen", sa Ryan. Chaz og Frida brukte alltid å spise sammen med meg på et hemmelig sted vi hadde på skolen. Smart ikke sant? "Njaa", mumlet Chaz. "Det blir gøy, jeg lover. Kan du ikke bli med meg hjem etter skolen også da", spurte Ryan ivrig. Der gikk min andre avtale i dag rett i dass. "Njaa", mumlet Chaz igjen. Ryan tok Chaz på skulderne og de begynte å gå nedover gangen mens de snakket. Jeg himlet lett med øynene og slengte skapet mitt og Chaz sitt igjen. Jeg gikk med raske skritt bort til det hemmelige stedet. Vi hadde gjort det ganske koselig der, og jeg likte det mye bedre enn kantinen uansett. Jeg kjappet meg og kom endelig frem. Frida satt der med en vennine ved siden av seg og jeg stivnet litt. "Hey Rosalie, kom da", ropte Frida med en liten latter på slutten. Jeg gikk bort og smilte sjenert. "Hei, jeg er Ashley", smilte venninen ved siden av. "Hyggelig", sa jeg og satte meg ned. "Ashley vet om vi er venner altså. Hun vil bli kjent med deg", smilte Frida stort. "Så hyggelig", svarte jeg og smilte et halvt ekte og halvt fake. 

Comics - 7/147 - Humor Switch

Vi snakket utrolig mye og Ashley var ganske så snill. Hun var en av de populære også. Frida og Ashley var med på cheerleading laget. Jeg ville melde meg på men redd jeg ville ikke når jeg ble mobbet som jeg ble. "Og han datt rett ned i søppelbøtten", sa Ashley og vi begynte å le på nytt. Ashley fortalte om pinlige ting som hadde skjedd med Justin. Faktisk ganske så morsomt! 

"Flytt på deg da", ropte Brittany i ansiktet mitt. Jeg flyttet meg til siden og hun gikk fornøyd forbi meg. Åh, som jeg hater dette livet. Jeg gikk mot skapet og åpnet det sakte. Skoledagen var ferdig og jeg ordnet skapet mitt. Jeg tok vesken min før jeg slengte det igjen. Jeg begynte å gå nedover gangen og merket av Justin, Jake og Stian ventet utenfor. Søren heller. Jeg gikk litt fortere og håpet på at de ikke ville se meg. Jeg åpnet døren og gikk raskt forbi. "Hey Rosalie! Trodde du at du skulle bli kvitt oss så fort", ropte Jake sin stemme. Jeg turte ikke å snu meg om og stoppet heller ikke med å gå. Jeg hørte raske skritt bak meg og noen dro meg tilbake. Jeg ble snurret rundt og møtte ansiktet til Justin. Vi sto helt tett ved siden av hverandre. Oi, han hadde fine øyne. Brune, nydelig. Han var i en slags transe siden Stian og Jake ropte på siden. Jeg reagerte ved å dytte han unna og snudde meg rundt igjen. "Hvis du ikke skal få dosen nå, så må vi komme hjem til deg i kveld", sa Stian surt. De visste hvor jeg bodde, alt mulig. Pappa var rik og han reiste ofte så jeg så han aldri nesten. Jeg var mye alene hjemme, ellers så hadde jeg hushjelpen. Jeg snudde meg rundt igjen og ventet på et slag i magen. Jeg knep øynene igjen, men merket ingen slag. Tilslutt åpnet jeg øynene mine og de sto der ikke lenger. Jeg smilte litt og begynte å gå mot bilen min. Jeg åpnet den og satte meg fort inn. Veksen min slengte jeg på siden og så startet jeg bilen. 

Jeg kom meg fort hjem og somlet med å åpne døren. Jeg fikk den endelig opp og slengte av meg jakken og skoene. "Pappa? Olivia", ropte jeg høyt. Ingen svar og jeg er alene hjemme. Jeg tok med vesken min opp på rommet med et glass brus, litt godteri og startet på leksene. Jeg satt der med musikk og ble ferdig ganske fort egentlig. Plutselig ringte det på døren og jeg gikk ned med et lite smil. Sikkert Chaz eller Frida. 

 -------------------------------------------------------------------------

Hva synes dere om del 1 og hele historien så langt? 

Mer? Jo flere kommentarer så kommer delene fortere ut. Egentlig ganske så fint vær her, men skal skrive litt mer før jeg går ut. 

HOKL, Hedda

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits