You Can`t Hide The Truth- RikkeVD

My Loving Brother- Del 50 Siste Del
Det lille som var igjen av hjertet mitt knakk i to når jeg så gifteringen hennes på bakken. Jeg plukket den opp og tviholdt rundt den. Jeg skal få henne tilbake, uansett hvor lang tid det tar. Jeg skal få henne tilbake!

__________________________________________________________________________________________________________

Gabby POV:

Jeg gikk av flyet med Drew framfor meg og en sovende Jamie i armene mine. Tre år siden jeg har vært i Canada, tre år siden jeg har møtt Justin. Jeg har tilgitt han. Han prøver å være en god pappa, Drew har reist ned til Justin noen ganger, men han har aldri møtt Jamie som snart er tre år. Drew er elleve år og ligner mer og mer på meg. Jamie var lik meg som nyfødt men nå ligner han mer på Justin. "Skal vi møte pappa?" Drew sto utålmodig ved siden av meg mens vi ventet på mamma som skulle hente oss. "Dere møter han senere" Hun pustet tungt ut og så strengt på meg. "Dere er fortsatt gift. Snakk med han. Pappa savner deg også" Sånn sett ligner hun altfor mye på meg. Hun er sta og bestemt og vil ha det sin vei. Jeg savner Justin, selvfølgelig gjør jeg det, men jeg klarer ikke å se på han. Hver gang jeg bare ser et bilde av han ser jeg øynene som er full av savn og sorg. Jeg ser mannen som ville drepe sin eneste sønn og dreit i kona og datteren sin.

Jeg ble dratt ut av tankene mine når et bilhorn tutet. Drew sprang mot bilen. "Drew ven- glem det" jeg pustet tungt ut og dro etter meg kofferten mens Jamie fortsatt sov. Til å være tre år er han ganske så liten. Han kommer til å bli som Justin. Han er en sann kopi. Like musikals, stor prankster og veldig liten for alderen sin. Jeg åpnet døren og Drew tok Jamie fra meg og satt han i bilsetet ved siden av seg. "Spenn han fast så kommer jeg snart" Hun nikket som svar. Jeg la kofferten i bagasjerommet. Ikke like enkelt. Veldig stor koffert, vi er jo tre personer og Drew har altfor mange klær. Der er hun veldig lik meg. Shopping gal. Jeg slang igjen bagasjeromlokket og satt meg inn i pasasjersetet. Mamma smilte venlig til meg og ga meg en klem. "Sliten?" Jeg nikket og gjespet høyt.

Vi kom fram til mammas hus og bestefar kom ut og hjalp meg med kofferten mens jeg tok Jamie inn i huset. Drew sprang forbi meg. "Ta av deg skoene unge dame" Hun sukket tungt og himlet med øynene mens hun sparket av seg skoene og sprang inn i huset. "Urgh...." jeg pustet tungt og slang av meg skoene og gikk inn i stua med mamma etter meg. "PAPPA!" Ropte Drew. Jeg lukket øynene en stund og klemte Jamie mer mot meg. Jeg fikk tatt meg sammen og gikk forsiktig inn i stua hvor Drew satt i Justins fang. Begge to med tårer i øynene. Jeg svelget tungt. "Hvor kan han sove?" Bestemor reiste seg og viste vei mot et av gjesterommene. "Takk" bestemor smilte mot meg og gikk ut av rommet. Jeg la Jamie ned i sengen og bredde over han. Jeg ga han et kyss på pannen og gikk ut av rommet.

Jeg gikk sakte inn i stuen og alle stoppet. "Er du trøtt Drew?" Hun ristet på hodet og la hodet på Justins bryst. Jeg måtte se bort for å ikke knekke sammen. "Greit, jeg drar ut. Møte med folka" Justin så fort over på meg. Jeg ungikk blikket hans. Drew hoppet ned fra fanget hans og ga meg en god klem. "Glad i deg mamma" Jeg smilte og klemte henne mot meg mens jeg hadde lukkede øyne. "Glad i deg også prinsesse" Hun trakk seg fra meg. "Gå til pappa nå så kommer jeg hjem når du har lagt deg" Jeg skøv henne mot Justin som smilte trist mot meg. Jeg snudde rundt og gikk i gangen hvor kofferten var og dro den etter meg på rommet. Jeg fant fram et antrekk og gikk inn på badet for å skrifte til kveldens antekk.

 

Party

 


For første gang på lenge følte jeg meg som atten igjen, ikke tretti. Jeg smilte og la en siste tuch på sminken. "Perfekt" mumlet jeg og tok på meg jakken. Jeg gikk ut av badet mens hælene ga fra seg gjennlyd. "Autch" mumlet jeg og så opp på personen jeg nettopp hadde gått på. Jeg så rett inn i de nøttebrune øynene til Justin. Han så rett på meg og så på hele kroppen min. "Sorry" Han ristet på hodet. "Min feil. Ut?" jeg nikket og gikk forbi han. Justin grep håndledet mitt og dro meg mot han. "Hvor?" Jeg hevet et øyenbryn mot han. "Ut" Han sukket tungt. "Hvor?" Spurte han igjen og presset meg inn mot veggen. "Baren" Han nikket og lot meg gå, men ikke før han kysset meg hardt på leppene. Like fort som han hadde kysset meg, forsvant han. Han forlot meg fortumlet. Jeg strøk fingrene over leppene mine og følte et smil bre seg over leppene mine.

Kvelden gikk og jeg var blitt mer og mer brisen. Jeg sto på dansegulvet med en fyr bak meg. "Du er så hot babe" Hvisket en mannlig hes stemme i øret mitt. Det var noe kjent med den, men jeg fikk den ikke helt på plass. "Jeg har savnet deg" Jeg snudde meg rundt og så rett inn i et par nøttebrune øyne man kunne dø for. For andre gang i dag var jeg lost i øynene hans. "Kom" han dro meg etter seg og full som jeg var dro jeg etter han. Han førte meg inn i et rom og presset meg mot veggen. "Jeg elsker deg babe" hvisket Justin før han krasjet leppene sine mot mine. Jeg kysset med. Justins satt meg opp på vasken og førte hånden sin under skjørtet mitt. Jeg stønnet ut i nytelse. Tre år siden sist. Tre fuckings år!

----------

Jeg våknet opp med en dundrende hodepine. Hodet dunket og verden snurret rundt meg. Jeg lå en god stund til hodet hadde roet seg før jeg kom meg opp av senga. Jeg gikk ut i stua og fant Justin på gulvet sammen med Jamie. Når han hørte meg snudde han hodet og smilte mot meg. Jeg gjengjelde smilet og satt meg ned ved siden av han. "Jamie, gå å vekk dadda" Han nikket og sprang inn på rommet hvor Drew var. "Justin" Han så på meg og nikket forstående. "Jeg forstår... du forklarte det igår" Jeg ga han et trøstende smil. Tårer formet seg i Justins øyne. "Justin..." stemmen min var nær bristepunktet. "Det er greit... vi er kanskje bedre som bror og søster" Jeg nikket og så ned i gulvet. Det tyngte valget jeg noen gang har gjort. "Vil du ha skil-" Jeg avbrøt han. "Nei, jeg vil la de vokse opp med en far" Justin nikket og tok hånden min. "Så vi er?" jeg nikket. "Bror og søster" Han så trist ned og en enslig tåre slapp ut av øyekroken hans. Han tørket den fort bort og reiste seg opp. Jeg fulgte etter og trakk han inn i en klem. "You will always be my loving brother" hvisket jeg gråtkvalt. Justin nikket. "Alltid Gabby. Alltid" Jeg lot en tåre renne ned langs kinnet mitt og holdt fast på dette øyeblikket for alltid. Jeg og min kjære bror, for alltid!

_____________________________________________________________________________________________________DA ER HISTORIEN ENDELIG FERDIG!!!
Hva syns dere om slutten? Bra, dårlig? Let me know!
Ville ha en litt anderleds slutt, ikke en klassisk "happy ending" slutt sånn som jeg har hatt på de andre to historiene mine.
Tenker å kanskje lage en epiolg til denne historien, altså hva som skjer etter historien er ferdig. Hvordan livene til Gabby, Justin, Drew og Jamie ble ;)
Vil dere ha det, eller er denne slutten nok?
Nå er altså jeg ferdig her for en stund, tar meg en pause også kommer jeg tilbake sterkere og bedre med ny historie om en stund. Vet ikke når, kanksje når Pernille er ferdig med sin historie eller etter Hedda har lagt ut sin historie en gang ;)
-Vi snakkes vel en gang ;) Legg oss til som venn på facebook: HO KL
-RikkeVD

My Loving Brother- Del 49
Jeg tok forsiktig til meg hånden og så nøye på den. Tårene mine rant og Justin tørket de forsiktig. Han kysset meg mykt og jeg kom ut av transen. "Jeg elsker deg også" hvisket jeg svakt. Justin smilte og kysset meg enda en gang.

_________________________________________________________________________________________________________

Jeg gikk fram og tilbake i sinne framfor Justin som så morderisk på meg. Drew var hos mamma og jeg var blitt gravid igjen. Hvorfor valgte jeg dette? Hvorfor valgte jeg å giffe meg med den idioten? Det hadde gått fem år siden vi giftet oss. Vi giftet oss to år etter han fridde, på dagen! Jeg var nettopp blitt gravid og Justin gadd ikke å bry seg en dritt. "Ta abort!" Jeg stoppet helt opp. Sa han det jeg trodde han sa? Jeg snudde hodet forsiktig og borret øynene mine inn i han. Blikket mitt var stift og jeg kunne drept han her og nå. "Hva faen sa du sa du?" Justin så på meg med et dumt blikk. "Jeg sa TA ABORT FOR FAEN!" Jeg gikk mot han og slo håndflaten min så hardt jeg kunne mot kinnet hans. Hodet hans snudde seg i retningen jeg slo og han hylte ut i smerte. "DU ER SÅ JÆVLA DUM JUSTIN! DREPE DITT EGET BARN? HVA HVIS JEG DREPTE DREW? HADDE IKKE DU VÆRT DRITT SUR PÅ MEG?" Han så tilbake på meg mens hånden hans lå på kinnet hvor jeg nettopp hadde slått. "Det er anderledes" Jeg ristet på hodet og snudde meg bort fra han. "Jeg vi skilles!" Med en gang ordene slapp ut av munnen min døde en del av meg. Jeg vil ikke skilles, ikke egentlig. Justin setter karieren framfor alt her i livet. Han driter i Drew, i meg, alt! Berømelsen har gått til hodet hans og jeg klarer ikke mer. "Hva?" Hvisket Justin. Jeg så ikke på han, jeg så rett inn i veggen. "Du hørte godt hva jeg sa" hveste jeg gjennom sammenbitte tenner. "Nei! Nei! Vi finner ut av dette, please, ikke forlat meg" Jeg hørte han reise seg opp og la hendene rundt magen min og hodet på skulderen min. "Hjelper ikke denne gangen" jeg rev meg ut av grepet hans og dro av meg ringen. "Her! Jeg har ikke bruk for den lenger. Ta den karieren din og drit i oss. Drit i meg, i barnet som vokser i meg og datteren din. Drew kommer til å bli så skuffet over deg!" Hveste jeg mot han. Justin så ned i gulvet, klar over hva han hadde gjort. "Jeg mente det ikke" hvisket han og snufset litt. "Driter jeg i. Vi er over. Send meg skilsmissepapirene. Jeg tar med meg Drew og flytter til Norge" Justins så opp på meg med tårer i øynene. "Ikke ta Drew fra meg. Please Gabby, jeg ber deg" Jeg fnøs mot han og snudde på hælen. Ikke gråt, ikke la han se svakheten din! Jeg slengte igjen døren og satt meg inn i bilen. Jeg åpnet vinduet og hev ringen ut av vinduet og kjørte ut av oppkjørselen til bestemor og bestefar.

"Drew! Pakk tingene dine! Vi skal til onkel Derek og tante Lucy" Jeg sprang mot rommet og pakket mine og Drews ting i en stor koffert. Jeg satt kofferten i gangen og sprang inn i stua hvor Drew satt med dukkene sine. "Skal du ha de med deg?" Hun så redd opp på meg. Jeg myknet litt opp og bøyde meg ned mot henne. "Jenta mi. Mamma mente det ikke" Hun nikket og ga meg et lite smil. Hun har Justins perfekte smil. "Gabby?" Jeg snudde hodet mot mamma som så ned på fingeren min hvor det ikke var noe giftering. Jeg bet meg nervøst i leppa og fikk Drew opp og sendte henne ut i gangen for å kle på seg. "Mamma kommer snart" Hun nikket og trippet ut i gangen. "Gabriella.... hva skjer?" Jeg sukket og lot tårene trille. "Det er over. Han gidder ikke mer" Mamma så på meg med store øyne og omfavnet meg i en stor trøstende klem. "Vi skal skilles" Hvisket jeg gråtkvalt. Mamma nikket og trakk seg ut av klemmen. "Det går bra vennen. Ta vare på deg selv også ringer du når dere har landet" Jeg nikket og kysset kinnet hennes.

Jeg gikk ut i gangen og la kofferten i bagasjerommet. Drew så på meg og mumlet pappa. Jeg sukket og satt meg ned på huk framfor henne. "Pappa kommer ikke. Han må jobbe" Hun nikket og så ned mens en tåre trillet ned langs kinnet hennes. "Jenta mi... ikke gråt. Pappa elsker deg fortsatt. Mens han jobber er vi på ferie. Du får se bestemor og bestefar igjen" Hun snufset og nikket. Hun satt seg stille inn i bilen og så ut av vinduet hele veien til flyplassen. Tårene rant hos meg også, men jeg klarte å holde de passe godt inne for å ikke få et altfor skurrete syn.

Justin POV:

Jeg sto sjokert i stua og så på døren som hun nettopp hadde gått gjennom. Jeg kan ikke tro at jeg gjorde det. Satt karieren framfor familien min. Jeg ba henne om å ta en abort, en fuckings abort. Hun har rett... jeg ber henne om å drepe barnet mitt. Hjertet mitt lå strødd over hele gulvet og den eneste som kunne plukke det opp igjen var Gabby, men hun var borte. Jeg kommer aldri til å få henne tilbake. Jeg lukket øynene mens tårene trillet og traff gulvet. Jeg datt ned og hulket høyt. Jeg har ødelagt alt. Jeg kommer ikke til å se Drew vokse opp, kommer ikke til å være der når hun får hjertet sitt knust. Jeg kommer aldri til å se den nyfødte ungen som Gabby bærer på. Jeg holdt bena tett mot brystet mitt mens jeg gråt ned i knærne mine. Jeg har fucket opp alt. Dama jeg elsker har nettopp forlatt meg, hun vil skilles. Med henne tar hun Drew som betyr alt for meg. Jeg får aldri sjansen til å være en god pappa. Så mye for det perfekte livet!

Etter en god times tid stablet jeg meg opp og gikk ut av døren. Det regnet ute og vinden blåste kaldt. Tårene blandet seg med regnet. Håret mitt lå klistret mot pannen, det samme med klærne mine. Jeg satt meg ned langs veien og så ned i bakken. Det lille som var igjen av hjertet mitt knakk i to når jeg så gifteringen hennes på bakken. Jeg plukket den opp og tviholdt rundt den. Jeg skal få henne tilbake, uansett hvor lang tid det tar. Jeg skal få henne tilbake!

______________________________________________________________________________________________________Sorry for at jeg ikke la ut noe i går, men jeg holdt på med matte eksamen! Tror det er en del igjen som kommer ut senere i dag. Skal ut å spise nå og skulle egentlig startet å gå men skrev litt ekstra bare for dere<3

Avsluttningen på historien har jeg klar, men hadde vært kult med litt ideèr og tanker fra dere ;)

Q:Hva tror DU skjer med "forholdet" til Gabby og Justin i framtiden? Let me know!

20+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 48
Først så må jeg bare beklage for mine sugene baby-skils. Haha... vet ikke når de starter å snakke og gå og sånt. Vi ser at Drew er en veldig utviklet liten jente XD

----------------------

"Hvorfor skulle Usher ha Drew?" Justin smilte lurt og la hånden på låret mitt. "Fordi vi skal på date og da kan det være lurt og ha Drew hos noen andre enn oss" Jeg nikket og kysset kinnet hans. Vi kjørte ut av byen og mot en av de mange strendene som er her.

___________________________________________________________________________________________________________

Justin stoppet bilen ved stranden. Det var nesten helt mørkt ute og stjerneklar himmel. Jeg klarte ikke å skjule smilet mitt. Det var helt umulig. Justin gikk ut av bilen og var rask over på min side. Han åpnet døren for meg og rakte meg hånden. Jeg tok imot og lot Justin hjelpe meg ut av bilen. Han holdt hånden min godt mens vi gikk ned mot stranden. "Lukk øynene" Jeg gjorde som han sa og lukket øynene mens Justin førte meg ned på stranden. Jeg satt en fot i sanden og datt fort ned. Dumme høye hæler. Justin lo høyt mens jeg bannet smått. Jeg tok av meg skoene mens Justin var opptatt med å le av meg. Han hjalp meg opp etterhvert og ba meg om å lukke øynene igjen så jeg gjorde som han sa. Han førte meg framover mens han hadde hendene på hoftene mine og hvisket søte ting inn i øret mitt. Jeg er glad for at det er mørkt ute hvis ikke hadde han sett den dype rødfargen kinnene mine har.  "Har det fortatt" hvisket Justin og hintet til kinnene mine. Jeg ristet flaut på hodet.

Justin stoppet meg og holdt hendene sine forsiktig over øynene mine for at sminken ikke skulle bli ødelagt. Han slapp forsiktig og ba meg om å åpne øynene. Jeg åpnet de sakte og fikk nesten hjertestans. "J-Justin" stammet jeg og snudde meg mot han. "Liker du det?" Spurte han tydelig nervøs. Stemmen hans skalv litt og han så ned på hendene sine. "Ja" hvisket jeg og snudde meg tilbake. Jeg har aldri sett noe så nydelig før på en strand. Vanligvis er det et bort og stoler men dette, dette er noe helt spesielt.

Justin lyste opp i et smil og la ned skoene mine. "Hvor lang tid tok dette?" Jeg satt meg ned i den ene stolen. Justin så ned. "Lang tid. Tro meg" Jeg lo og lente meg tilbake i stolen. Jeg så utover havet og smilte fornøyd. Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg dater Justin. Vi har en nydelig datter sammen og har vært sammen i over ett år. Maten kom og vi spiste og koste oss utover kvelden. For en gangs skyld på lenge følte jeg meg normal. Jeg datet ikke Justin Bieber, ble ikke mor som nittenåring. Jeg var meg selv, jeg var Gabby som var på date med den helt normale kjæresten sin. Ikke noe presse bare oss to. To forelskede mennesker som elsker hverandre

"Blir du med å går litt?" Jeg nikket og lot Justin hjelpe meg opp fra stolen min. Han tok hånden min og vi gikk sammen ned mot vannet. Vi gikk i stilhet og vasset stille. Vannet var passe varmt og føltes godt mot bena mine. Jeg så opp på Justin som så nervøst framfor seg. "Hva er det babe?" Han så ned på meg med et nervøst smil "Ingenting. Kom" Han dro meg etter seg et stykke og dekket etter hvert til øynene mine. "Hva skjer?" Justin fniste nervøst i øret mitt. "vent å se babe" Jeg smilte litt og lot Justin føre meg fram i den varme sanden. "ok... åpne" Han tok bort hendene sine og jeg åpnet øynene. Jeg var sjokka i sted men nå... jeg var målløs. Øynene mine fyltes opp med tårer mens jeg så ned i sanden.Justin stile seg framfor meg og gikk ned på kne ved siden av hjertet i sanden og åpnet en boks med en ring i. Jeg så målløs på han. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre, hvor jeg skulle gjøre av meg. Hjertet mitt banket for fort og pulsen min var skyhøy. "Gabriella Sophia Bieber" Jeg måtte konsentrere meg dypt om å få meg med hva han sa til meg. "-Jeg elsker deg av hele mitt hjertet. Takket være deg er jeg den jeg er i dag. Du vet det kanskje ikke, men det var du som fikk meg til å starte på denne reisen. Du fikk meg til å tro på meg selv, fikk meg til å aldri si aldri. Jeg elsker deg. Vil du gifte deg med meg, og gjøre meg til verdens lykkeligste mann?" Jeg klarte ikke å ta øynene av han, de var like store som tennisballer. Han så nervøst opp på meg. Jeg fikk kontroll over kroppen min og fikk fram et lite nikk. Justin pustet lettet ut og reiste seg opp. Han tok hånden min og tredde på ringen. Munnen min var en stor O mens jeg så ned på fingeren min hvor forlovelsesringen satt.

Jeg tok forsiktig til meg hånden og så nøye på den. Tårene mine rant og Justin tørket de forsiktig. Han kysset meg mykt og jeg kom ut av transen. "Jeg elsker deg også" hvisket jeg svakt. Justin smilte og kysset meg enda en gang.

_________________________________________________________________________________________________________


Jupp.... er nok bare en del igjen, kanskje jeg holder på til del 50. Har muntlig matte eksamen på Fredag. Hva syns dere om denne delen? Kansje det blir litt mer drama før historien er over ;)

15+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 47
"Natta babe" jeg kysset hodet hennes og klappet med hendene for å slå av lyset. "Natta Justin" hun gjespet og kysset brystet  mitt før hun pustet tungt igjen. Jeg smilte svakt for meg selv. Endelig hjemme med begge jentene mine!

______________________________________________________________________________________________________

Jeg åpnet øynene og gjespet høyt. Jeg snudde meg rundt og så en tom seng ved siden av meg. Jeg sukket og gikk inn på badet for å få meg en dusj. Jeg ble fort ferdig og gikk ned i stuen i bare boxer. Bare jeg, Gabby og Drew som er her uansett. Drew var blitt et og et halvt år og var veldig lik Gabby. Alle trodde hun skulle bli lik meg, men nå så det ut som om hun kom til å bli lik moren sin. "Pappppa!" Jeg smilte stort og satt meg ned i sofaen. Drew krabbet over til meg og kysset kinnet mitt. "Morgen prinsessa mi" Hun fniste og hoppet ned fra fanget mitt og forsvant ut av stua. Jeg så over på Gabby som halvsov i sofaen ved siden av meg. Jeg smilte lurt og krabbet over henne og kysset henne hardt. Hun mumlet noe jeg ikke forstod så jeg fortsatte. "Æssjjj... pappa!" Jeg trakk meg fra Gabby og så på Drew som så ekkelt på oss. Gabby lo og dro meg ned igjen. Har ikke noe imot det. Jeg smilte i kysset og Gabby gjorde det samme mens Drew ropte at vi skulle stoppe.

Vi hadde bestemt oss for å ta en tur på shopping. Drew vokste fort og trengte nye klær. Gabby insiterte på å ta vare på de gamle klærne hennes i tilfelle vi fikk enda en. Jeg forstår egentlig ikke visten for vi har penger nok til å kjøpe nytt, men la gå. Alt for at hun skal være lykkelig.

 

Family Day

 

Jeg sto nede i gangen sammen med Drew i armene mine. Jeg hørte skritt ned trappen og munnen min hang på vidt gap. Hun er seriøst den mest sexy mammaen jeg noen gang har møtt. "Lukk munnen Bieber, før du fanger fluer!" Jeg klappet igjen munnen mens Drew fniste og ropte fange fluer og pekte på munnen min.

Jeg flettet sammen fingrene mine med Gabbys mens Drew fortsatte å peke på meg og klappet entusiastisk med hendene. "Pappa fange fluer" Vi lo sammen og jeg kysset kinnet hennes. Jeg kan aldri si det nok, men jeg elsker familien min.

Gabby POV:

Justin hadde gått avgårde for å kjøpe noe mens jeg og Drew satt på McDonalds. Vi hadde sikkerhetsvakter rundt oss for å beskytte Drew. "Mamma...?" Jeg svelgte og så på henne. "Dofor er det mande storde menn her?" Jeg lo. "Fordi de vil beskytte deg. Du er så nydelig" Hun lo og fortsatte å leke med leken hun hadde fått sammen med maten.

Til JustinsGabby<3

Sitter i bilen. Usher kan ha Drew i natt, mens vi to er sammen<3

Jeg orket ikke å svare med tanke på at jeg snart skulle se han så jeg kastet det vi hadde til overs og gikk ut sammen med Drew og sikkerhetsvaktene. Drew gikk tett inntil meg med hånden i min. "Mamma" Gråt hun av alle fansene og paparazziene som var rundt oss. Jeg løftet henne opp. Hun gjemte seg fort mens hun fortsatte å gråte. Vi kom oss inn i bilen og Justin kjørte fort. Drew fortsatte å gråte helt til vi kom til Ushers. "Skal du sove hos onkel Usher?" Hun klappet entusiastisk med hendene mens jeg tørket bort tårene. "Usher! Usher!" Ropte hun. Så fort Justin slapp henne ut av bilen sprang hun opp mot Usher som sto i døren og tok henne imot med åpene armer. "Hei søta" Hun lo og så på oss. "Hade mamma og pappa" Vi vinket hade etter Usher hadde fått tingene hennes og kjørte ut av oppkjørselen. "Hvorfor skulle Usher ha Drew?" Justin smilte lurt og la hånden på låret mitt. "Fordi vi skal på date og da kan det være lurt og ha Drew hos noen andre enn oss" Jeg nikket og kysset kinnet hans. Vi kjørte ut av byen og mot en av de mange strendene som er her.

______________________________________________________________________________________________________


 

Sorry for liten og sen del igjen, men har skjedd så mye i dag at jeg ikke har hatt overskudd til å skrive. Var så vidt jeg orket å skrive denne lille delen til dere. I morgen får jeg vite hva jeg kommer opp i til muntlig eksamen så da regner jeg med at det er 1-2 deler igjen. Max 3, men kan ikke love noe siden jeg blir opptatt med oppgaven!

14+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 46
Jeg så ned på hendene mine i flere timer mens de andre var i vannet sammen med Drew. Hvordan kunne han? Han lovte meg å ikke gjøre det. Jeg la meg ned i sanden og lot tårene trille. Jeg hørte at kameraene til paparazziene gikk av men jeg kalarte ikke å bry meg. Jeg klarte ikke å reagere.

____________________________________________________________________________________________________________________

 

1st birthday

 

Hagen var ferdigpyntet og alle koste seg. Jeg hadde så vidt fått på meg klærne som jeg må si meg veldig fornøyd med. Kjolen var kanskje litt utfordrende men jeg vil ikke være en av de kjedelige A4 mødrene. Jeg vil være meg selv selvom jeg ble mor som nittenåring. Jeg gikk ned trappene og inn i stua hvor alle snakket og moret seg. Selv klarte jeg ikke å være helt på topp fordi Justin ikke var her. Jeg hadde funnet ut at det bare var en bagatell som var på E! News. Jeg bør vite bedre enn å anta noe før jeg har snakket med han. Justin hadde vært ute for å kjøpe noe også møtte de på hverandre og slo av en prat. No big deal. Jeg gikk ut i hagen hvor det svermet av kjente folk og barna deres. Drew satt i lekebingen sammen de alle de tusen gavene hun hadde fått. Hun lever godt den jenta. Faren hennes kunne ha vært mer til stedet for å jeg utslitt, men klarte å putte sammen dette med god hjelp av familie og venner.

Jeg følte meg ikke helt på topp så valgte å trekke meg tilbake selvom jeg egentlig burde være nede sammen med de andre. Jeg sa ikke ifra, gikk heller bare rett opp på rommet vårt og la meg ned i sengen. Det var så rart å sove i sengen uten Justin ved siden av meg.

@GabbyBiebs: Happy birthday baby girl. Mommy and daddy loves u<3 (pic)Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker det bildet. Ingen av oss viste at mamma tok bilde. Vi lå på senga vår sammen med Drew og leste i boken når hun tok bildet. Vi har det bildet hengt opp på veggen i stua. Jeg smilte og lukket øynene. Jeg savner Justin. Jeg lot en salt tåre trille ned langs tinningen min. Jeg snudde meg rundt i sengen, fortsatt med øynene lukket og gravde hodet ned i puten som Justin brukte. Den luktet fortsatt Justin. Lukten av han fikk meg til å savne han enda mer. Alle de gode minnene vi hadde sammen. Vi hadde vokst opp som bror og søster og nå har vi en datter sammen. Hvem hadde trodd det for ti år siden? Jeg lo stille for meg selv.

Jeg satt meg opp i sengen og gikk mot bokhyllen med bilder av meg og Justin. Jeg vet at jeg bør være glad, men jeg klarer ikke uten Justin. Vi har vært avhengig av hverandre hele livet. Etter vi flyttet sammen har vi bare blitt mer avhengig av hverandre. Jeg bladde opp på første side og smilte.


Hvordan kan man ikke le til det? Vi ser ut som to galinger. Hva er det jeg holder? En blyant? Jeg lo høyt og bladde til neste side, men lukket den fort igjen med tanke på tårene som hadde startet å forme seg for fult. Jeg plaserte den omhyggelig tilbake og satt meg ned i sengen igjen. Jeg hørte døren åpne seg bak meg men jeg orket ikke å se hvem det var. "Jeg kommer snart" Sa jeg og så ut av vinduet. "Greit... da går jeg bare igjen" Sa stemmen. Vent litt! Jeg snudde meg rundt og så på Justin som sto lent mot døren. Jeg slapp ut et gledeshyl og sprang over til han. Justin tok meg imot og satt leppene sine mot mine. Vi bevegde oss mot sengen og Justin la meg forsiktig ned, fortsatt med leppene sine mot mine. Det var så godt å føle Justin mot meg igjen, føle leppene hans mot mine. "Jeg-har-savnet-deg-så-mye" mumlet jeg mellom kyssene. Justin nikket bare og la seg mer over meg. Han slapp leppene mine og støttet seg på albuene sine. "Prøver du å drepe meg i den kjolen?" Jeg så forvirret på han. "Du er jo halvnaken i den kjolen" Jeg smilte så uskyldig jeg kunne og dro han ned mot meg igjen.

-----------

Justin POV:

Jeg gikk ned hånd i hånd med Gabby. Ingen viste at jeg var her bortsett fra Gabby da. "Jeg elsker deg babe" Jeg smilte litt og stoppet opp. "Elsker deg også" jeg kysset henne skjapt og dro henne med meg ut i stua hvor den lille prinsessa mi satt på gulvet med masse gavapapir rundt seg. Hun så rundt seg og stoppet når hun så meg og Gabby. Hun pekte på oss. "MAAMMMMAAA! PAPPPPAAAA!" Alle stoppet og så på henne så mot oss. "PAPPA!PAPPA!PAPPPPPA!" Jeg lo og slapp Gabbys hånd og satt meg ned ved siden av Drew som krabbet opp i fanget mitt og holdt de små armene sine rundt meg. "Pappppaaa" Jeg smilte og kysset det lille hodet hennes. Hun hadde fått lengere hår. Brunt hår. Jeg hadde bestemt meg for å ta en pause fra karieren min for å være en større del av Drews liv. "Hvem er pappas prinsesse?" Hun så opp på meg og pekte på seg selv mens hun hoppet ivrig opp og ned. Jeg smilte enda større og kysset hodet hennes enda en gang."Det er rett prinsessa mi" Folk aweet rundt oss og tok bilder, men alt jeg så var Drew som smilte mot meg og klemte meg. Verdens vakreste prinsesse.

Jeg la Drew ned i sengen og lukket døren omhyggelig etter meg. Folk hadde gått og alt var ryddet opp. Hun hadde fått mer en nok av leker og klær så hun trengte egentlig ikke det jeg hadde gitt henne. Vi hadde plassert alle bamsene i hyllen på rommet hennes, og hun trenger virkelig ikke flere bamser.

@justinbieber: Some more teddys.... this girl is getting a great childhood. What do to with the left overs when she`s to old for teddys? (pic)


@justinbieber: Nevermind. you NEVER get for old 4 teddys. Dont use never say never againts me, cause u know i`m right ;) Night beautiful ladies ;)

Jeg la telefonen på nattbordet og krøp under dyna sammen med Gabby som allerede sov. Mamma hadde sagt hun kunne ta Drew i morgen for at jeg og Gabby skulle få litt alene tid. Jeg vil tilbrige så mye til som mulig med Drew, men jeg ser på Gabby at hun er sliten. Jeg la meg helt inntil Gabby som la hodet sitt på brystet mitt. "Natta babe" jeg kysset hodet hennes og klappet med hendene for å slå av lyset. "Natta Justin" hun gjespet og kysset brystet  mitt før hun pustet tungt igjen. Jeg smilte svakt for meg selv. Endelig hjemme med begge jentene mine!

_____________________________________________________________________________________________

 

Sorry, sorry, sorry for crappy, sen og liten del. Jeg er seriøst verdnes værste historie blogger, dere jo får nesten aldri deler. Jeg fortjener ikke alle de utrolige kommentarene jeg får fra dere. ELSKER DERE<3

Kommer ikke mer i dag fordi jeg trenger virkelig å sove.

17+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 45
"Jeg elsker deg Gabby. Jeg vil at vi skal oppdra Drew sammen, som en familie. Jeg vil ikke at hun skal oppleve det vi opplevde. Hun trenger en mor og en far som er der for henne" Jeg nikket. Øynene hans lyste mot meg. "Jeg elsker deg også Justin" Hvisket jeg og dro hodet hans ned mot meg. Leppene våre møttes og etter en stund gikk det over til klining.

_________________________________________________________________________________________________________________

Jeg gikk fram og tilbake mens jeg prøvde å få Drew til å bli stille. Hun kom til å vekke opp hele huset. Justin var på tour nå. Siste bit av Believe touren. Jeg hadde flyttet inn hos han i LA. Mye flytting i det siste, men jeg gjorde alt for at Drew skulle ha det bra. Fansen til Justin hadde ikke tatt det bra. Mange hadde vendt han ryggen og over halvparten av de hadde kommet krypende tilbake. Drew var snart et år og var en velfødt jente. Justin brukte ofte å skype når han hadde tid, men i det siste hadde jeg så vidt snakket med han. Lucy og Derek var på besøk nå siden det var sommerferie og Drew snart hadde bursdag. Justin kunne ikke komme noe jeg syns var faen så dumt, men han måtte jobbe. Vi hadde planlagt en dag på stranden. Miami beach. Resen av folkene kom i kveld med fly fra både Norge og Canada så jeg hadde leid inn en van for å hente alle. De kom rundt samme tid så da hentet vi bare alle samtidig. Jeg var ferdig påkled og ventet bare på Lucy og Drew. Jeg hadde fått kroppen min tilbake som jeg hadde før jeg var gravid og var når mer en villig til å vise den fram.

 

Summer Love

 

Drew sluttet endelig å gråte etter hun hun hadde fått mat så jeg la henne ned i lekegrinda og gikk opp trappene. Derek og Lucy datet nå. Jeg åpnet døren fort og fant Derek over Lucy helt naken. Jeg hylte høyt og lukket døren igjen. "VI DRAR OM FEMTEN MIN! FÅ DEG UT AV HENNE!" Ropte jeg og prøvde å få synet ut av hodet. Urgh.... verste ting ever. Broren din og bestevenina di. Jeg spratt ned trappen igjen og slang meg ned på sofaen.
@GabbyBiebs: Urgh.... found Derek and Lucy in bed... doing "it" GET OUT OF IT AND HURRY DOWN! WE`RE GOING OUT!!! DREW`S WAITING!

Haha... nå kommer de hvertfall. Jeg skrudde på tv-en og bladde gjennom knanalene og stoppet på E! News hvor det var noe om Justin. Jeg skrudde opp lyden. Hjertet mitt holdt på å stoppe av hva reporteren sa. Øynene mine fyltes med vann mens jeg så på bildet som var på skjermen. "Maaaammmmaaaa" For en gangs skyld kunne ikke Drew muntre meg opp. Jeg ristet på hodet mens tårene startet å trille. "ANNNNTEEEE! MAMMMMMMMAAA! ONTTTELLL!" Ropte Drew mens hun slo i gulvet. Jeg ristet på hodet og slo av tv-en. "Shhh jenta mi.... det kommer til å gå bra" Jeg løftet henne opp fra gulvet og gikk ut i gangen hvor begge to sto klare. De så på meg. "Har du grått?" Jeg ristet på hodet og satt Drew ned på stolen mens jeg tok på henne solhatten for at hun ikke skulle få for mye sol på seg. "N-neida. Kom" Hvikset jeg. Derek nikket og tok Drew opp.

Swimming With Mommy

 

Jeg så ned på hendene mine i flere timer mens de andre var i vannet sammen med Drew. Hvordan kunne han? Han lovte meg å ikke gjøre det. Jeg la meg ned i sanden og lot tårene trille. Jeg hørte at kameraene til paparazziene gikk av men jeg kalarte ikke å bry meg. Jeg klarte ikke å reagere.

_________________________________________________________________________________________________________Hoho... hva har Justin gjort galt nå? Sorry for hopping men følte at det bare ble kliss og sånt hvis jeg skulle fortsette hvor jeg slapp i forrige del så skipper til der det blir mer spenning og drama.

Tusen takk for alle kommentarene satt å gråt litt før jeg startet å skrive fordi dere er helt fantastiske. Har sagt det før men I LOVE YOU SO F**KING MUCH!

17+ kommentarer

//Siste del for i kveld

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 44
Jeg smilte litt av det og tok hånden hennes i min. Hun var iskald. Jeg så ned på henne. Leppene hennes var blå av kulde, men fortsatt utrolig vakre. Alt jeg ville var å kysse henne nå.

_________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg stoppet henne og fikk et forvirret blikk tilbake. Jeg lot armene mine skli rundt midjen hennes og før hun fikk reagert kysset jeg henne. Gud hvor godt det var. Over ti månder uten de leppene. Gabby sto helt stille før hun kysset med. Jeg trakk meg fra henne og smilte stort. Gabby smilte mot meg og la hodet mot brystet mitt. "Jeg er kald" Hvisket hun. Jeg løftet henne opp og berte henne mot bilen.

-----------

Etter å ha spist kom vi hjem og Gabby gikk fort inn på badet for å dusje. Jeg gikk rett i stua og satt meg ned på gulvet hvor Drew lå med en biteleke i munnen. "Hei jenta mi" hvisket jeg og la henne på fanget mitt. Mamma satt i sofaen og smilte mot meg. "Jada, jada... kom med det" sa jeg oppgitt og reiste meg opp. Jeg satt meg ned ved siden av henne. Drew startet å bite litt på fingeren min. Jeg smilte. Hun er så nydelig. Lille prinsessa mi. "Jeg skal ikke si noen ting Justin. Bare ta vare på begge to. Ok? Gabby har hatt det tøft i det siste. Hun angrer veldig på å lyve for deg" Jeg nikket. "Jeg vet det. Jeg har tilgitt henne, men hun er sur på seg selv" Mamma nikket. Hun kysset pannen min og gikk ut av stua. Jeg slo på tv-en og switchet til disney. Jeg la meg helt ned i sofaen mens Drew lå på magen min og bet på t-skjorta mi. Jeg kan fortsatt ikke tro at hun er min datter. Det er helt rart å tenke på.

@justinbieber: Love my baby girl....daddy love you. Yeah... she`s mine. I dont regret what I did. Leave me if u want, but my true fans stick with me till the end (pic)

Drew hadde sovnet på magen min når Gabby kom å satt seg ned på gulvet nedenfor meg. "Jeg er så lei meg Justin... jeg-" Jeg avbørt henne. Orker ikke å høre på at hun sutrer så mye. "Jeg har sagt at det går greit. Jeg er bare glad for at du sa det til slutt" Jeg hørte at hun sukket. Gabby lente hodet sitt bak mot låret mitt og lukket øynene. Jeg strøk henne over håret og lukket øynene mine selv. Klokken var litt over tre men jeg var utslitt.

Gabby POV:

Jeg gjespet og åpnet øynene. Ryggen min skrek av smerte. Tv-en sto på så jeg slo den av. Jeg stablet meg opp fra gulvet og så ned på sofaen hvor Justin lå med armene rundt Drew som bet på t-skjorta hans. Det stinket her og Drew smilte uskyldig til meg. "Urgh... Justin! Skift på henne" Jeg dyttet i han. Justin så stygt opp på meg og ga meg henne. "Vær så god. Du som fødte henne" Jeg sendte han et drepende blikk. "ditt sæd, ikke mitt!" Jeg gikk leende ut av stua og inn på kjøkkenet hvor mamma holdte på med maten. "Godt sagt vennen" Jeg smilte stolt og slang meg ned på en kjøkkenstol.

Justin kom tilbake etter en stund med en smilende Drew. "Hva lager du mamma?" Justin satt seg ned på stolen ved siden av meg og la Drew på bordet framfor oss mens han ventet på svar. "Pasta" Vi så på hverandre med store smil. "Jeg trenger virkelig å trene igjen. Urgh... den ungen fikk meg til å legge på meg alt for mye" mumlet jeg mens jeg så ned på magen min som ikke var like tynn som den var for ett år siden. "Hold kjeft. Du er nydelig" Justin så stygt på meg etter hva jeg hadde sagt. "Jeg sier bare sannheten" Justin tok tak i armen min og dro meg med ut av kjøkkenet. "Hør på meg Gabby. Du er nydelig ok? Jeg ville aldri vært sammen med deg eller hatt sex med deg om jeg ikke elsket deg. Faen heller, jeg elsker deg fortsatt. Jeg er ikke stolt over hva du gjorde, men jeg elsker deg for mye til å la deg gå" Jeg så på han med store øyne. Sa han nettopp det jeg trodde han sa? "Jeg elsker deg Gabby. Jeg vil at vi skal oppdra Drew sammen, som en familie. Jeg vil ikke at hun skal oppleve det vi opplevde. Hun trenger en mor og en far som er der for henne" Jeg nikket. Øynene hans lyste mot meg. "Jeg elsker deg også Justin" Hvisket jeg og dro hodet hans ned mot meg. Leppene våre møttes og etter en stund gikk det over til klining.

________________________________________________________________________________________________


Jippi, de er sammen igjen... ok.... kanskje etter hvert...?

La oss se om dere klarer 20+ før jeg legger meg så kommer det kanskje en liten del?????

20+kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 43
Jeg fikk roet meg ned etter en stund. Justin tørket tårene mine. "Hva er det?" Jeg så opp på han, full av skyldfølelse for å ta datteren hans fra han. Jeg ville så gjerne si det, men jeg var redd for hvordan han kom til å reagere. "Du kan si det til meg" jeg nikket og snufset litt.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg satt meg litt fra han og tok hendene hans i mine. Jeg prøve å ignorere sommerfuglene som sprengtes i magen min selvom det var faen så vanskelig. "Ok... lov meg å ikke bli altfor sur. Jeg gjordet det bare for å beskytte deg. Ok?" Justin så på meg med et tomt blikk. "ok?" Han nikket. Jeg trakk inn pusten dypt. Ok... nå skjer det, nå sier jeg det. Jeg lukket øynene et sekund før jeg startet å forklare han. "Jeg løy for deg. Jeg måtte det. Det hadde ødelagt karieren din om jeg hadde latt deg vite sannheten. Drew har en far.... deg" Jeg stoppet og så på Justin. Han satt helt stille. Han var målløs. "-Hvis du hadde vist det så hadde du lagt bort karieren din. Det hadde ødelagt hele ryktet ditt. Jeg kunne ikke la deg få vite det. Den eneste muligheten var å lyve for deg. Jeg lå aldri med noen andre enn deg. Du var min første og eneste" Jeg så ned og slapp Justins hender som hadde blitt veldig klamme. "Jeg viste det..." hvisket han. Jeg så opp på han. "Viste det?" Han så på meg, rett inn i øynene mine. "Fra det sekundet jeg så Drew så viste jeg det. Jeg viste hun var min. Jeg ville se hvor lang tid det tok før du sa det" Jeg så sjokert på han. Selvfølgelig viste han det. Det forklarer hvorfor han var så villig til å komme over, hvorfor han alltid var med Drew. Han viste det hele tiden, han viste at han var faren. Jeg viste ikke hva jeg skulle si. Nå var det min tur til å være målløs. "Hvem flere vet det?" Jeg så fortsatt på han. "Bare mamma" svarte jeg. Justin nikket og tok hendene mine i sine. "Jeg tilgir deg. Jeg er skuffet men jeg forstår hvorfor du gjorde det" Jeg smilte et halvhjertet smil og tok hendene mine til meg. Jeg røyste meg opp og gikk ut i stua. "Sånn mamma. Han vet det nå" Mamma smilte stolt til meg mens bestemor og bestefar så rart på meg. "Justin er faren. Gratulerer, dere er oldeforeldre" Med det tok jeg en jakke og slengte på meg ett par sko og sprang ut. Jeg trenger luft.

 

 Justin POV:

Jeg sprang ut etter Gabby som for lengst hadde kommet seg bort. Jeg sukket og gikk inn i huset igjen. "Hun kommer nok tilbake" Jeg smilte litt mot bestemor og tok Drew opp fra gulvet. Jeg gikk inn på Gabbys rom og la meg ned i sengen hennes med Drew på magen min. "Pappa elsker deg. Aldri glem det" Jeg kysset pannen hennes. Hun er så nydelig. Tenk at jeg er faren hennes. Jeg har alltid ønsket å bli far i ung alder men ikke som tennåring, og her er jeg; nitten år og far. Drew så på meg og gjespet. "Er du trøtt jenta mi?" Jeg la henne ned på sengen og slo på walkie talkien før jeg satt døren på klem. "Jeg stikker ut!" Jeg slang på meg en jakke og sko og sprang ut før de kunne stoppe meg. Jeg viste nøyaktig hvor hun var. Det var alltid en plass hun var når hun var opprørt. Jeg hev meg inn i bilen til bestefar og kjørte mot parken. Jeg stoppet bilen og låste den. Jeg vet at hun er her, sporene hennes er ferske. Det var iskaldt ute men jeg kunne ikke brydd meg mindre. Jeg satt opp farten og stoppet framfor dammen.

På benken satt Gabby med hodet i hendene. Kroppen hennes skalv, hun hadde ikke på seg mye klær. Jeg gikk sakte mot henne og tok av meg jakken. Når jeg sto bak benken la jeg jakken over skuldrene hennes og satt meg ned ved siden av henne. "Jeg er ikke sur på deg Gabby" Hun ristet på hodet. "Jeg vet det... jeg er sur på meg selv" Jeg satt mg nærmere henne og tok armen rundt henne. "Hvorfor er du det?" Hun var iskald. Hun burde ikke være her, hun kommer til å bli syk. "Fordi jeg løy til deg. Jeg skulle aldri ha gjort det. Jeg er så lei meg Justin. Jeg tok fra deg datteren din" Hun startet å hulke og nå ristet hele kroppen hennes. Vi satt i stilhet en stund. Alt var stille rundt oss. Det eneste man hørte var pusten min og Gabbys svake hulk. Dammen var isbelagt og snøen hadde lagt et tynt teppe over isen.

"Skal vi gå til bilen? Finne oss noe å spise?" Gabby nikket og tok sakte av seg jakken. Jeg stoppet henne og la den godt over skuldrene hennes. "Du trenger den mer enn meg. Kom igjen" Hun motsa meg ikke. Jeg smilte litt av det og tok hånden hennes i min. Hun var iskald. Jeg så ned på henne. Leppene hennes var blå av kulde, men fortsatt utrolig vakre. Alt jeg ville var å kysse henne nå.

_________________________________________________________________________________________________________

Tusen takk for alle kommentarene. 30 kommentarer! Jeg er mildt sagt i sjokk. I LOVE YOU<3

Q: Tror DU at Justin kommer til å kysse Gabby etter alt som har skjedd?

15+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 42
"Pappa er litt dum. Sant jenta mi?" hvisket jeg til henne når jeg var ferdig med å skifte på henne. "Hva sa du nå?" Jeg stivnet og så forsiktig bak meg hvor en lite blid mamma sto. Jeg smilte uskyldig og tok Drew opp fra stellebordet.

___________________________________________________________________________________________________________________

"Kan vi gå en tur? Så forklarer jeg der?" Mamma nikket og hjalp meg med å kle på Drew. Vi hadde kjøpt en ny vogn som vi la henne i. Jeg orket ikke å kle på meg noe annet så jeg tok på meg ett par uggs og en jakke over. Jeg er ikke noe fan av uggs men vi blir ikke så lenge. Justin var opptatt med å sette sammen barnesengen sammen med bestefar. Bestemor ble inne for å bake noe til kvelden. Jeg elsker virkelig familien min.

Vi gikk en stund i stillhet før mamma spurte. "Er Justin virkelig faren?" Jeg sukket og satt meg ned på en benk langs veien mens jeg tok opp Drew fra vognen. Mammas øyne var fast på Drew mens det sakte sank inn hos henne. "Er hun virkelig Justins?" Jeg nikket mens jeg så ned på Drew som hadde hånden i munnen mens hun bet på den. "Ja... jeg kunne ikke si det til han. Jeg fant ut at det var bedre for han å tro at det ikke var hans" Mamma så ikke på meg. Hun var tydelig skuffet over meg. Hele ansiktet hennes hadde sunket sammen. "Mamma... se på meg" Hun så på meg med tårer i øynene. "Hvis han viste det så hadde han lagt bort karieren sin. Jeg kan ikke la han gjøre det, jeg elsker han for mye til det" Mamma ristet på hodet og holdt ut armene. Jeg tok hintet og la Drew ned i armene. "Du er prikk lik faren din Drew" Jeg smilte svakt av de. Vi satt i stilhet mens mamma lekte litt med Drew. "Skal du si det til han?" Jeg trakk på skuldrene. Ærlig så vet jeg ikke. Justin elsker henne allerede, bare måten han ser på henne å forteller meg det. Jeg vet at han har det vondt, de siste bildene som har vært ute har fortalt nok. Konsertene hans har gått dårlig og alle anklager meg. Selvfølgelig trodde noen at Justin var faren til Drew men jeg hadde nektet. Det hadde ødelagt hele karieren hans. Å få barn så ung er dårlig PR. Det er dårlig for ryktet hans.

Vi gikk hjem igjen hvor Justin var ferdig med krybba. Jeg la ned Drew og satt på walki talkien i tilfelle hun skulle starte å gråte. I stua satt alle sammen å snakket så jeg hoppet inn i samtalen. Selvfølgelig gikk samtaleemnet over på faren til Drew hvor jeg totalt backet ut. "Kjenner vi han?" Jeg ristet på hodet. "Nope.... dere gjør ikke det" mamma så på meg med bedende øyne. Jeg viste at hun ville at jeg skulle si det, men jeg klarte ikke. "Jeg går å legger meg. Fortsatt litt trøtt etter flyturen" Alle nikket og jeg røyste meg opp. "Takk for at du gadd å sette sammen krybben Justin" Justin smilte til meg og trakk meg inn i en klem. "Alt for deg" Jeg smilte litt, trakk meg fra han og gikk inn på badet for å gjøre meg ferdig. De neste månedene kommer til å bli vanskelig med Justin rundt meg.

Jeg åpnet øynene bare for å lukke de igjen. Justin hadde så godt som flyttet inn på rommet mitt for å være med Drew. Han satt i stolen i hjørnet av rommet med Drew i armene. Han hadde stjerner i øynene. Jeg gnidde hodet ned i puta og dro teppet over meg. Det var midt i desember nå og Justin hadde sakte men sikker gått tilbake til å være en plagsom bror igjen. "Jeg vet du er våken, bare å stå opp" Jeg tok tak i puten ved siden av meg og hev den på han. Justin startet å le og snart startet Drew også å le. "Skal vi til mamma?" Sengen sank ned ved siden av meg og en svak pust traff nakken min. "Gabby..... Drew vil til deg" Jeg huffet og snudde meg rundt. Justin la Drew på magen min og hun startet fort å leke litt med håret mitt. "Hvorfor sier du ikke hvem faren er?" Jeg ristet på hodet. "Jeg sier det når du slutter å mase!" Freste jeg. Justin backet unna og stormet ut av rommet. "Argh... hvis du blir sånn så vet jeg ikke hva jeg gjør" Jeg løftet henne opp og lot henne 'fly' mens jeg lagde motorlyder. Hun fniste og smilte stort. Jeg fikk meg endelig opp og gikk inn på barnerommet hvor Justin satt på gulvet med noen av våre gamle leker. "Sorry Justin" Han så ikke på meg. Jeg sukket og lot Drew ligge på gulvet med en biteleke.

Jeg satt meg ned ved siden av han. "Du får vite det..... bare ikke nå" Justin nikket litt og så endelig opp på meg. "Når skjedde det? Før jeg og du eller etter?" Jeg sukket og så ned mens jeg lekte med en bamse. "Ehhh.....etter?" Det var mer som et spørsmål til meg selv. Justin nikket og så over på Drew som nå lå og så på oss. "Hun er nydelig da" jeg nikket meg enig. "Gleder meg til jeg får en datter selv" Jeg smilte litt mens en tåre rant ned kinnet mitt. "Gabby?" Jeg snudde meg bort fra Justin. Jeg klarer nesten ikke dette lenger. Å lyve til Justin hver dag spiser meg opp innvendig. "Hva er det?" Jeg lukket øynene. Justin tok fort armene rundt meg og presset meg mot han. Jeg gråt inn i brystet hans. "Sorry Justin... sorry" Justin hysjet på meg mens han størk meg på ryggen. "Jeg tar med meg Drew ut" Jeg nikket til mamma mens jeg hulket inn i brystet til Justin.

Jeg fikk roet meg ned etter en stund. Justin tørket tårene mine. "Hva er det?" Jeg så opp på han, full av skyldfølelse for å ta datteren hans fra han. Jeg ville så gjerne si det, men jeg var redd for hvordan han kom til å reagere. "Du kan si det til meg" jeg nikket og snufset litt.

___________________________________________________________________________________________________________________


Jeg kommer hjem rundt midnatt så dette er siste del for i dag men kommer flere deler i morgen ;)

Q:Vil dere at hun skal si det nå eller senere?

18+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 41
"Slapp av Gabby. De tar vare på henne" Jeg niket og lente meg bak i setet og så ut av vinduet. Her skal jeg bo de neste årene med verdens vakreste skapning.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Vi hadde gått rundt i forskjellige butikker i rundt to timer når vi endelig satt oss ned for å få oss noe å spise. Jeg måtte bare ringe bestemor først. "Hei?" Jeg stivnet. Jeg hadde ikke hørt den stemmen på evigheter. Mamma så rart på meg. "Hallo? Hvem er det?" Jeg så rett fram. Jeg turde ikke å svare, han kom til å klikke på meg. "Hvem er det?" hvisket mamma. Jeg svelget tungt. "Er-er bestemor der?" Sa jeg med skjelven stemme. Det ble stille i den andre enden. "BESTEMOR! GABRIELLA VIL SNAKKE MED DEG!" Hjertet mitt sank når han sa Gabriella og ikke Gabby. Jeg viste han var sint når han sa det. "hun kommer" hveste han inn i telefonen. Jeg mumlet ett lite "takk" Mamma så på meg med sympatiske øyne. Hun viste nok hvem jeg snakket med. "Skal du ha noe å spise vennen?" Jeg nikket og pekte på det jeg skulle ha. Mamma smilte og gikk mot disken. "Hei Gabby. Sorry for Justins utbrud" Jeg ristet på hodet og så ned i bordet. "Det går bra bestemor. Hvordan har Drew det?" Jeg hadde valgt navnet Drew fordi det var både et gutte og jentenavn. Jeg ville ikke vite hva det var før jeg skulle føde henne. En annen grunn er at det er Justins mellomnavn. Egentlig heter hun Jessica Drew Bieber, men jeg sier bare Drew. "Hun har det bra. Justin er hos henne nå. Han er helt forelsket i henne" Jeg smilte svakt. Justin er allerede glad i datteren sin selvom han ikke vet at det er datteren hans. "Så bra" hvisket jeg. Mest for meg selv. "-Kan jeg snakke med henne?" Jeg måtte bare høre henne. "Klart" Det ble skurring i telefonen og rett etter hørte jeg en herlig barnelatter mixet med Justins latter. Jeg smilte stort. "Skal du si hei til mamma?" Jeg kunne nærmest høre Justins smil. Drew lo mer og det var nok til å gjøre dagen min. "Takk. Hade Justin" Jeg la på før han fikk svart og skrudde mobilen på lydløs.

-------

Jeg slang med ned i sofaen med Drew på magen min. Vi hadde nettopp kommet hjem fra verdens mest slitsome shopping tur. Vi hadde kjørt innom bestemor og bestefar for å hente Drew og la meg bare si. De sinte blikkene fra Justin kunne ha drept meg. Han hadde holdt Drew i armene og ga henne motvillig fra seg. Justin nektet å bo hos mamma så han ble hos bestemor og bestefar. Han hadde resten av året av så han ble her i Canada.

@GabbyBiebs: Done shopping for my little princes. Her name is.... drumbeat please.....

@GabbyBieber: My little princess`es name is Jessica Drew Bieber. But we only calls her Drew. She meet @justinbieber today. That guy is inlove with my princess ;)

Justin retweetet den siste tweeten min noe som varmet hjertet mitt mer en han noen gang kunne forstå. Drew hadde sovnet så jeg gikk stille mot rommet mitt og la henne ned i sengen min. Vi hadde ikke fått satt opp sengen hennes enda. Justin hadde frivillig sagt at han kunne gjøre det. Jeg smilte litt av det mens jeg gikk ut av rommet og lot døra stå på gløtt i tilfelle hun skulle våkne. Jeg gikk inn på kjøkkenet hvor mamma var i full gang med å lage mat. "Skal jeg hjelpe deg med noe?" Mamma snudde seg og ristet på hodet. "Bare begynn på rommet hennes du" Jeg nikket og fiklet opp mobilen og sendte en melding til Justin.

Til Justin

Fra Gabby

Hei..ehh... jeg vet du er sint på meg. Klander deg ikke, men kunne du satt opp den senga nå? Hun kan ikke sove inne hos meg så altfor lenge....

-Gabby

 

Til Gabriella

Fra Justin

Klart. Får jeg middag hos mamma da? Jeg er ikke sint. Bare skuffet, men hun er nydelig det skal du å dritteskken som er faren hennes ha!

-Justin

 

Jeg braste ut i latter. Kjære Justin, du er drittsekken. "MAMMA FÅR JUSTIN MAT HER?" Ropte jeg og tenkte ikke over Drew som sov i rommet ved siden av. Huset fyltes med barnegråt. Huff.... jeg må venne meg til at det er en liten unge her som trenger søvn. "KLART!" Jeg gikk inn på rommet og satt meg ned med Drew i armene mine. Jeg fikk sendt tilbake til Justin og han skulle komme snart. Jeg tok med meg Drew inn på badet og tappet i badekarret. Vi trengte begge to et bad.

Chill day today

 

Jeg knøt håret sammen i nakken og kledde på Drew. Hun smilte mot meg mens hun hadde hånden i munnen. Tenk at jeg og Justin hadde laget noe så nydelig. Jeg fikk kledd på henne og løftet henne opp fra stellebordet. "Skal vi se om pappa er kommet?" Hun smilte bare mot  meg. Hun har virkelig fått Justins smil. Jeg fikk mot barnerommet hvor Justin var i fulll gang med å ordne sengen. Jeg lente meg inntil dørkarmen med Drew i armene mine. Hun snudde det lille hodet sitt mot Justin og pekte på han. Jeg sto sånn en god stund før Justin så på meg. Han så fra meg til Drew. Justin reiste seg opp og kom mot meg. "Kan jeg?" Jeg nikket og ga han henne. "Bare ikke slipp henne ned her inne. Hun kommer til å stappe noe i munnen" Justin lo og nikket, noe som førte til at noen små fnis slapp ut av Drews lille munn. Jeg kysset pannen hennes og gikk ut i stua til mamma. Bestemor og bestefar var også her. Vi snakket en god stund helt til Drew startet å gråte. "GABBY! TA UNGEN!" Jeg huffet og subbet meg inn på rommet hvor en frustrert Justin sto med Drew langt fra seg. "Herregud. Og du vil ha unge" mumlet jeg og tok Drew fra han for å skrifte på henne. "Pappa er litt dum. Sant jenta mi?" hvisket jeg til henne når jeg var ferdig med å skifte på henne. "Hva sa du nå?" Jeg stivnet og så forsiktig bak meg hvor en lite blid mamma sto. Jeg smilte uskyldig og tok Drew opp fra stellebordet.
________________________________________________________________________________________________________


Haha.... hva sier Pattie nå?
Takk for alle kommentarene dere er fantastiske<3
Jeg drar ut rundt 7-8 tiden for å dra på kino så hvis dere klarer 14 kommentarer før det så kommer det en ny del;)
Fikk et spørsmål om hvilken historie jeg leste. Jeg leste en engelsk fanfiction på www.justinbieberfanfiction.com utrolig bra historie, verdt å lese http://justinbieberfanfiction.com/viewstory.php?sid=9888&warning=3
14+kommentarer
-RikkeVD

My Loving Brother- Del 40
Gabby er offisielt ute av livet mitt. Hun skal ikke inn i livet mitt igjen. Hun har ødelagt meg totalt. Hjertet mitt er knust i flere biter. Tårene startet å renne når jeg innså hva som nettopp hadde skjedd. Det var slutt med Gabby, hun skulle ha en unge som ikke var min. Hun hadde vært utro. Jeg startet sakte å gå mot bussholdeplassen med hetta godt over hodet mitt og hodet bøyd.

_______________________________________________________________________________________________________________

Gabby POV:

Jeg gikk opp på rommet etter å ha innsett at Justin ikke kom tilbake. Jeg slang meg ned på sengen og braste ut i gråt. Livet mitt er offisielt over. Selvom jeg ikker så glad i denne 'tingen' som er inni meg, så skal jeg ta vare på den. Det er jo ikke den sin feil at vi var uforsiktige. Jeg var uforsiktig. Jeg sa at han ikke trengte kondom. Jeg sukket og gravde annsiktet mitt ned i puten. Jeg kommer ikke til å ta noe abort, jeg kommer til å ta vare på denne tingen. Det er det siste jeg har igjen fra Justin.

Justin POV:

Jeg sprang ned fra scenen og rett i dusjen. Jeg hadde ikke hørt noe fra Gabby siden dagen jeg forlot henne i Norge. Det var nå seks månder siden. Foreldrene hennes sa at hun hadde fått seg egen leilighet for å ta seg av 'ungen'. Jeg fikk frysninger bare ved å tenke på den tingen som tok henne fra meg. Jeg elsker henne fortsatt, uansett hvor mye jeg motsier meg selv så elsker jeg henne. Hver gang noen spør så sier jeg imot. Mamma tror selvfølgelig ikke på meg.

Jeg hoppet ut av dusjen og fikk kledd på meg. "Drar over til bussen" Scooter nikket og Kenny fulgte meg mot bussen. Jeg kom meg inn og gikk rett inn på rommet mitt. Jeg tok opp macen og tweetet litt før jeg gikk litt rundt på twitter. #GabbyBieber var top trend og nyskjerrige meg klikket inn på den. Hovedtweeten var fra TMZ så jeg gikk inn der.

Gabriella Sophia Bieber, også kjent som Justin Biebers adoptivsøster ble natt til idag (norsk tid) hastet fra leiligheten sin til sykehuset. Ryktene skal ha det til at hun er gravid, men ingen vet hvem barnefaren er. En kilde nær Gabriella sier at hun og "broren" hennes, Justin Bieber, har hatt flere forhold sammen i løpet av det siste året. Kan det være at Justin Bieber er barnefaren her? Skjekk ut bildene av Gabriella Bieber når hun i all hast blir fraktet til sykehuset.

Jeg klappet igjen macen og ringe fort til Derek. Det tok en stund før han svarte. "Yo man. Skjer?" jeg fnyste. "Er det sant? Er hun på sykehus?" Stemmen min var nær bristepunktet. Derek sukket og mumlet et svakt "ja" Jeg la på og sprang ut til Scooter. "Jeg må til Norge!" Alle så på meg i sjokk og ingen svarte. Er det så vanskelig å svare da? "Du har tour Justin. Trodde du og Gabby var ferdig" Svarte Scooter mens jeg han så alvorlig på meg. "HUN ER PÅ ET FUCKINGS SYKEHUYS OG ER FUCKINGS HØYGRAVID! FÅ MEG TIL NORGE!" Ropte jeg frustrert. "Språkbruk Justin!" Jeg dreit i mamma nå. Gabby ligger på et fucking sykehus og jeg er her.... lang nede i USA. "Du blir her. Det er bare to uker igjen av touren" Jeg trampet hardt i gulvet og sprang ut. Jeg blåste i fansen som sto utenfor og sprang inn i bussen. Jeg slamret igjen døren og sprang inn på rommet. Jævla dumme Scooter. Dumme tour! Dumme alt!

@justinbieber: Stay strong sis. #GabbyBieber

Jeg slo av mobilen og la meg under dyna. Hvis det bare hadde vært min unge hun skulle føde nå så hadde jeg motsagt Scooter!

Gabby POV:

Jeg våknet opp av barnegråt og så til høyre hvor verdens vakreste skapning lå. Prikk lik faren sin. Jeg gikk ut av sengen og over til krybba hvor Drew lå. Jeg var fortsatt på sykehuset men skulle ut i dag. Jeg hadde bestemt meg for å flytte inn hos mamma i Canada siden hun ikke var på tour lenger og Justin var i USA. Alt var pakket og klart, det eneste som var igjen var Drew og meg selv.

@GabbyBiebs: Heading home to Canada. Mommy I`m coming at ya. Me and the little one wants grandma

Det morsome med hele greia er at ingen vet hvem barnefaren er bortsett fra meg. Noe annet er det at Pattie blir jo bestemoren til Drew uansett hvordan man vrir og vrenger på det.

@GabbyBiebs: Little one`s sleeping. Fly to Canada is ready for takeoff! Not... 2 hours and we`re on the plaaaaane! I`m coming home! (pic)
Jeg satt på flyet med Drew sovende i armene mine. Vi satt på førsteklasse men fikk forde noen blikk. Det hadde ikke vært noe hemmelighet at jeg var gravid. Det hadde florert med bilder av meg på nettet med høygravid mage fra da jeg ble fraket til sykehuset. Drew var født to uker for tidlig men var en velfødt jente. Hun hadde mitt hår og Justins øyne. Hun lignet veldig på Justin som barn. Jeg smilte og kysset den lille pannen hennes. Flyturen tok sin tid men gikk fort med det lille trollet på fanget mitt. Vi landet og jeg la Drew ned i barnesetet og bærte henne ut. Bestefar skulle hente oss på flyplassen.

"MAMMMMMMMA!" Ropte jeg og lot bestefar holde Drew mens jeg sprang inn til mamma. Hun slapp alt hun hadde og tok meg imot med åpene armer. "Jenta mi" Hun klemte meg hardt men ble fort avbrutt av barnegråt. "Herrefred" mumlet jeg og gikk mot Drew. Bestefar så ned på henne med store øyne. "Hun lign-" Jeg avbørt han og tok henne fort ifra han. "Er du sliten jenta mi?" jeg snudde meg mot mamma og nikket. "Vi drar på shopping i morgen for å kjøpe inn ting til rommet hennes. Det er allerede malt" Jeg smilte takknemelig til mamma og gikk mot rommet.

Jeg åpnet øynene og ble fylt med panik når jeg ikke så Drew ved siden av meg. Jeg srang ned og fant mamma med ryggen mot meg. "Mamma har du-glem det" Jeg la hånden over hjertet når mamma snudde seg mot meg med Drew i armene sine. "Du skremte vettet av meg mamma. Jeg trodde hun var kidnappet" Mamma lo en svak latter og satt seg ned ved bordet. Mamma hadde kjøpt et nytt hus er i Canada. Ok, Justin hadde kjøpt huset til henne. Han var ikke blid nr han fikk vite at jeg skulle flytte inn her, men det er mamma sitt hus. Blir det uenigheter så flytter jeg bare ut, sammen med Drew. Jeg fikk spist og gikk opp på badet sammen med Drew og fikk på meg nye klær.

 

Fall Shopping

 

Bestemor hadde sagt seg mer enn villig til å passe Drew mens vi var på shopping. Jeg hadde aldri vært borte fra Drew mer enn en time. Jeg kysset henne hardt før jeg ga henne fra meg. Selvfølgelig etter alle instruker om hva hun var vandt til og når alt skulle skje. "Også må-" Mamma avbrøt meg. "De har skjønt det nå. Kom igjen" Jeg sukket og ga henne et siste blikk før jeg satt meg i bilen på vei mot London, Ontario. Det var større og hadde bedre shoppingmuligheter der.
@GabbyBiebs: Gonna be a hard day :( First day in 2 weeks without my baby girl :( GRANDMA IF YOU HURT HER I MAKE U REGRET! Love you XOXO
"Slapp av Gabby. De tar vare på henne" Jeg niket og lente meg bak i setet og så ut av vinduet. Her skal jeg bo de neste årene med verdens vakreste skapning.
____________________________________________________________________________________________________________________


Sorry for at delen ble litt sen men har lest på en historie i hele dag så glemte meg bort*skyldig*
LES INNLEGGET LENGER NED OM DU IKKE HAR GJORT DET!
15+kommentarer
-RikkeVD

My Loving Brother- Del 39
Jeg satt meg ned på sengen hennes og strøk henne over håret. Gabby snudde på seg og åpnet sakte øynene. Jeg så nøye på ansiktet hennes, hun var bleik som et lik og øynene hadde ikke den gløden de brukte å ha. Hun så på meg en stund før øynene hennes startet å fylles opp med tårer.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Gabby så bort fra meg og la hodet ned i puta mens hun hulket. Jeg la meg ned ved siden av henne og la hodet hennes på brystet mitt. Kunne ikke brydd meg mindre om at skjorta kom til å bli våt. Jeg strøk henne på ryggen mens jeg prøvde å roe henne ned. Det må være noe virkelig galt hvis hun gråter sånn som dette. "Shhh... det går bra Gabby" Hvisket jeg og kysset hodet hennes. Hun ristet på hodet. "Det gjør ikke det" hulket hun før hun startet å gråte igjen. Jeg strammet grepet rundt henne og kysset håret hennes. "Sov jenta mi. Også snakker vi når du våkner igjen" hun nikket og la seg bedre til rette. Minutter senere lå hun helt stille med tung pust.

@justinbieber: Hanging out in Norway with my bestie @GabbyBiebs get well soon honey </3

@justinbieber: Show in Oslo was crazzzzy! #NorwayGoesHard

@justinbieber: Going to sleep now. Pretty tierd after all this touring. #LoveMyFans

Jeg dro dyna over oss. Klærne får bare være på, de ender altid på gulvet etter natta. Jeg klarer ikke å sove med klær på så når jeg får sjansen så kler jeg de av meg i søvne.

 

Gabby POV:

Jeg så meg rundt i rommet. Overalt lå det jeans slengt på gulvet. Jeg hadde ikke forstått det, før nå. Alt stemmer. Hva enn som skjer så skal ikke Justin få vite det. Jeg nekter at han kan få karieren sin ødelagt på grunn av en tabbe vi gjorde. Hvis det var noe vi hadde fått streng beskjed om gjennom oppveksten så var det å ikke ha sex før vi var klar for konsekvensene som fulgte med. Både mine adoptivforeldre og biologiske foreldre var tennåringer når de fikk unger også følger vi i deres fotspor.

Jeg så ned på Justin som hadde et godt grep rundt meg. Han skulle bare ha vist hva som skjer inni meg nå. Jeg kysset pannen hans før jeg vridde meg ut av grepet og gikk inn på badet. Klokken var ikke mer en ni og det var helg. Døgnrytmen min hadde blitt helt fucka opp. Jeg gikk inn i dusjen og så ned på magen min. Nå vokser det enten en mini meg eller mini Justin inni meg. Tenk hvor glad Justin hadde vært hvis jeg hadde sagt det til han. Noe jeg ikke skal. Han kommer til å finne ut at jeg er gravid ja... men da får jeg bare finne på en unsyldining. Den eneste utveien er vel å si at jeg var utro og lå med en annen fyr. Jeg sukket og så opp i taket mens tårene kjempet om å komme ut.

 

Chill Day Downtown

 

Jeg tørket meg og fikk på meg nye klær. Heldigvis hadde jeg noe som faktisk passet. Jeg var rundt to månder gravid og allerede hadde magen begynt å vokse. Hvertfall så mye at jeg må kjøpe nye jeans. Jeg hadde ikke hatt noe kvalme enda, men det forundrer meg ikke om det kommer etterhvert. Jeg så meg selv i speilet. Jenta som står framfor meg nå skal snart lyge til kjæresten sin og gutten hun elsker. Jeg sukket og snudde meg bort. Jeg klarer ikke å se på meg selv. Justin er kommet hit for å være med meg også kommer jeg med den løynen som kommer til å knekke han totalt. Jeg trakk pusten dypt og gikk inn på rommet hvor Justin fortsatt lå og sov. Han hadde puten min mellom armene hans. Jeg smilte litt og lot han bare sove. Gutten er sikkert sliten etter alle konsertene han har hatt.

Klokken hadde blitt elleve når en trøtt Justin kom traskende ned trappen. Øynene våre møttes men jeg klarte ikke så han inn i øynene i mer en ett sekund. Det var tortur å tenke på den løynen jeg kom til å si til han. Han har alltid ønsket seg barn og nå som han skal få det så sier jeg at det ikke er hans. Justin så på meg, jeg følte blikket hans borre seg inn i nakken min. "Babe?" Jeg så ikke på han. Redd for å knekke ut i tårer. "Babe? Går det bra?" Jeg ristet på hodet og lekte nervøst med fingrene mine. Justin satt seg ned ved siden av meg og tok hendene mine. "Babe?" Blikket mitt ble uklart etter tårene som startet å fylle opp øynene mine. "Ikke kall meg det" hvisket jeg og tok til meg hånden. Justin så sjokert på meg men jeg så bort. Jeg klarer ikke å se på han. "Jeg tror det er best vi gjør dette slutt" hulket jeg. Tårene startet å renne for fult nå. "HVA?" Ropte Justin og reiste seg opp. "Hva faen sier du?" Jeg så ikke på han. Jeg så ned i gulvet mens jeg bet meg selv hardt i leppa. "Hva har jeg gjort? Hvorfor vil du ikke være sammen med me lenger?" Jeg holdt pusten en stund. Kjære Justin du har ikke gjort noe, det er jeg som har gjort noe. Jeg har bestemt meg selv for om lyge for deg for å redde karieren din. Jeg pustet ut og reiste meg opp sånn at jeg sto framfor han. "Fordi jeg ikke har vært ærlig med deg" Jeg så han inn i øynene som var triste og mørke. Øynene hadde ikke den gnisten og glansen de alltid har. De var nesten helt svarte. "Hva faen snakker du om?" Hveste han og tok tak i meg. Jeg så ned i gulvet en stund. Jeg så opp på han igjen. "Jeg er gravid.... og det er ikke ditt" Justin sto helt stille. Han var målløs. Øynene hans ranskate hele meg før han stormet opp.

 

Justin POV:

"Jeg er gravid" Verden min stoppet. Hva faen? Jeg kan ikke bli far nå! Jeg er bare atten, snart nitten år. Hvordan kunne vi være så uforsiktige? Hun gikk på pillene.... hvordan... jeg! "-Og det er ikke ditt" Hjertet mitt stoppet. Hun har faen meg vært utro! Jeg så på hele henne. Øynene hennes lyste av anger og skyldfølelse. Det er rett bitch! Ha all den skyldfølelsen du vil men du får ikke meg tilbake. Det eneste postitive med dette er at nå har jeg plenti med ideèr til nye sanger. Jeg slapp henne og sprang opp, fikk på meg klær, ringte til flyplassen og fikk en bilett til Oslo. Jeg sprang ned igjen og så ikke på henne. Jeg stormet ut av huset. Gabby er offisielt ute av livet mitt. Hun skal ikke inn i livet mitt igjen. Hun har ødelagt meg totalt. Hjertet mitt er knust i flere biter. Tårene startet å renne når jeg innså hva som nettopp hadde skjedd. Det var slutt med Gabby, hun skulle ha en unge som ikke var min. Hun hadde vært utro. Jeg startet sakte å gå mot bussholdeplassen med hetta godt over hodet mitt og hodet bøyd.

___________________________________________________________________________________

Ohshit! Ingen så den komme gjorde dere????

DA er det bare en eller to deler igjen av denne historien. Må bare få snakket med Hedda først. Så Hedda hvis du ser dette send meg en melding på face når du er på!

15+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 38
Jeg smilte enda større. Beste julen noen sinne.

2 månder senere:
____________________________________________________________________________________________________
Faens bukse da. Glidelåsen ville ikke gå opp og jeg må virkelig rekke skolen i dag. Jeg kan virkelig ikke miste skolen enda en dag. Jeg har vært syk i rundt to uker nå, kaset opp og ikke følt meg helt bra. Justin hadde vært på nippet til å fly ned til Norge, men han er på  tour så det kan han ikke. Takk Gud for at Scooter holdt han igjen. Vi har klart å holdt forholdet vårt skjult i to månder nå, snart tre. Jeg hev bort enda en jeans og gikk heller for chill bukse og hettegenser. Jeg tok på et par supras jeg hadde fått i posten av Justin for noen dager siden og hev alt jeg trengte i veksa før jeg sprang ned trappa. Derek sto ved døren ogs å på meg med bekymrede øyne. Han rakte fram hånden sin hvor det lå et par solbriller. Takk Gud for den broren altså. Jeg ser ikke ut, hvertfall nå som jeg ikke orker sminke.
Not In The Mood

 


Skoledagen hadde gått rett i dass, etter andre time ble jeg sendt hjem av læreren. Jeg lå i senga og så på gamle bilder av meg og Justin. Det var et som var så søtt at jeg bare måtte legge det ut på twitter.
@GabbyBiebs: Look how cute we were... good old times at grandmas... i think. Love you Justin <3 (pic)


Når jeg skriver at jeg elsker han så tror resten av verden at det er som en bror, selom han vet at det er noe annet. Jeg la fra meg macen og slo på tv-en. Jeg fant en random film og lot den stå på mens jeg døset mer og mer bort. Pip pip Jeg strak hånden etter mobilen og åpnet meldingen.
Til GabbyBabe
Fra GabbysJustin
Hvordan føler du deg babe? Derek sa du ble sendt hjem fra skolen! PS: Elsker deg også <3 Vi var søte som små, er enda søtere nå<3 XOXO
-Din Justin<3

Jeg smilte av søtheten hans. Derek er som en spion for Justin. Han sender han meldinger hele tiden og da får ikke Derek svar, jeg får svar. Det er jo søtt gjort av Justin, men jeg klarer å passe på meg selv.
Til GabbysJustin
Fra GabbyBabe
Kunne vært bedre. Haha... ja læreren bare "du har ingenting å gjøre her. Pell deg hjem" lol.... mensen much? Syns vi er mer hotte en søte, men det er bare min mening ;)
-Din Gabby<3

Til GabbyBabe
Fra GabbysJustin
Haha... artig lærer, minner meg litt om gamle Mrs. Putlocker fra barneskolen. Sikker på at jeg ikke skal komme over en tur i helgen? Har fri og savner leppene dine. Jerry begyner å bli utolmodig. Han liker ikke hånden min lenger... :(
-Din Justin <3

Jeg braste ut i latter. Fin info Justin. Virkelig fin. Jeg trenger jo å vite at Jerry savner meg, jada
Til GabbysJustin
Fra GabbyBabe
Haha... hils Jerry fra meg og si at han skal være snill med hånden din XD lol... du er lit sær gutten min <3 Bare hold deg på tour du. Du trenger all den søvnen du kan få, som minner meg på: Jeg legger meg nå, håper jeg er bedre i morgen. Natta gutten min<3 Elsker deg :*
-Din syke Gabby <3

Til GabbyBabe
Fra GabbysJustin
Jerry hilser tilbake babe :* Natta babe. Ser deg i sommer<3 Sov søtt og ring hvis det er noe. Savner stemmen din.
-Din hotte Justin<3

Jeg ristet på hodet og la ned mobilen. Jeg bevegde meg over til senga og la meg ned. Så fort hodet traff puta sovnet jeg.
Justin POV:

Jeg la fra meg mobilen og sprang mot scenen. Det Gabby ikke vet er at jeg er i Sverige nå og vi kjører over til Norge i morgen. Rart hun ikke har fått det med seg. Rett etter showet i Oslo i morgen drar jeg til henne og blir der til mandag før vi dra videre til Finland tror jeg. Jeg er så bekymret for henne. Jeg snakket med henne i går og hun høres ikke helt bra ut. Derek sier at hun ofte kaster opp og sover mesteparten av dagene. Moren hennes er også bekymret. Det er i sånne stunder jeg skulle ønske jeg ikke var Justin Bieber, bare Justin som bodde i Canada. Ikke ta meg feil, jeg elsker livet mitt nå, men noen ganger vil jeg være en normal tennåringing som kan være der for kjæresten sin.
Jeg slang meg ned i sengen. I morgen er jeg i Norge som vil si om 24 timer er jeg med verdens nydeligste kjæreste. Jeg lå på twitter en stund og valgte å ikke nevne at jeg skulle til Norge med tanke på at Gabby skjekker twitteren min en god del. Hvordan jeg vet det? Derek er en ganske så god spion.
@justinbieber: Night world. Up early tomorrow, doing interviews and a show. Weekend of, gonna spend it with some spesial persons ;)

Jeg la ned mobilen og la meg godt under dyna. Bussen hadde startet å kjøre. Må si at Svensk natur er ganske så kjedelig, liker den Norske bedre.
Gabby POV:

Jeg våknet med den kvalmen. igjen! Jeg begynner å bli mektig lei av dette. Jeg sprang inn på badet og gjorde det jeg måtte. Jeg vakset munnen og subbet meg ned i stuen hvor det var mørkt. Klokken på veggen viste fire på natten. Kanskje ikke så rart, jeg sovnet ganske så tidlig. Jeg tappet i et glass vann og gikk opp på rommet mitt igjen. Jeg ville så gjærne ringe Justin, men jeg vet ikke hvilken tidssone han er i. Jeg skjøv tanken bort og ringte til Justin. "Mhm... hei Babe" Naww... jeg elsker den trøtte stemmen hans. "Hei Babe. Vekket jeg deg?" Jeg satt meg ned i sofaen og skrudde på tv-en. "Mhm... gjør ingening. Skal opp om en time uansett" Jeg nikket selvom Justin ikke kunne se det. "Hvorfor ringte du? Er det ikke sånn- fire i Norge nå?" Jeg stusset litt over hvor raskt han fant ut hva klokken var her. "Jo. Fikk ikke sove.Våknet opp med kvalmen igjen så ser ingen vits i å sove mer" Jeg kunne høre Justin banne stille for seg selv. "Hvorfor drar du ikke til legen og får skjekket dette? Jeg begynner å bli bekymre her. Vent, jeg ER bekymret. Hva hvis det har skjedd noe med deg. Få time hos legen også ringer du meg opp igjen etterpå" Jeg sukket. Ingen grunn for å argumentere med han nå. "Greit. Snakkes senere" Justin sa det samme og la på.
Jeg satt på legekontoret i de samme klærne jeg hadde på meg i går. Jeg hadde tatt noen tester som de nå ventet svar på. Jeg hadde ikke hørt noe mer fra Justin siden i morrest. Legen kom ut igjen med et utryksløst blikk. Jeg så på han mens hele kroppen min skalv.
Justin POV:


Showet var ferdig og jeg satt nå på flyet på tur til Gabby. Derek sa at hun hadde vært hos legen og kom hjem enda mer bleik enn da hun dro. Jeg fikk hoppet på et tidligere fly for å være mer hos henne. Jeg måtte kanselere ett intervju men nå kunne jeg ikke bryd meg mer. Flyet landet like fort som det lettet. Verdens korteste flytur. Jeg har flydd mye men ikke en så kort flytur. Derek ventet rett utenfor sikkerhetskontrollen. Vi fikk tak i tingene mine uten for mye oppstyr og haset ut i bilen.
Jeg hilste på foreldrene hennes som ga tegn til at Gabby sov på rommet sitt. Jeg nikket og gikk rolig opp på rommet hvor hun lå under dyna. Jeg smilte litt og så rundt på rommet hennes. Det lå klær overalt, alle var jeans. Hun hadde nevnt noe om at hun ikke fikk på seg jeansene mer. Jeg hadde ikke tenkt noe over det, kanskje hun spiser mer. Jeg satt meg ned på sengen hennes og strøk henne over håret. Gabby snudde på seg og åpnet sakte øynene. Jeg så nøye på ansiktet hennes, hun var bleik som et lik og øynene hadde ikke den gløden de brukte å ha. Hun så på meg en stund før øynene hennes startet å fylles opp med tårer.
____________________________________________________________________________________________________________
Sånn^^ Der fikk dere delen deres. NÅ er det ikke mange deler igjen før historien er ferdig. Tror det bare er 1 eller 2 deler igjen ;) Uansett hva som skjer videre i historien så ikke bli sur på meg ok? Alt har en grunn.
Q: Hva tror DU er galt med Gabby, og hvorfor gråter hun når hun ser Justin?
16+ kommentarer
-RikkeVD

My Loving Brother- Del 37
Det føltes som om det bare hadde gått noen få minutter når mamma kom brasende inn på rommet med tårevåte øyne. Dette kan ikke være bra!

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg satt meg fort opp i sengen mens mamma fortsatt sto på samme plassen. "mamma?" Sa jeg stille og nervøst. "går det bra mamma?" hun svarte meg ikke. Hun bare sto der. Det så ut som om hun var i sjokk. Jeg satt bena på gulvet og gikk over til henne. "Mamma?" Hun svarte meg fortsatt ikke. "BØØ!" Jeg skvatt bakover og landet på rompa med et pang. "Takk mamma" Jeg sukket tungt av Justin som selvfølgelig fant en måte å vekke meg på. "Alt for deg gutten min. God natt unger" Jeg himlet med øynene. "Vi er ikke unger!" Mamma bare lo av meg og sendte meg et luft kyss før hun lukket døren og etterlot meg og Justin alene. Jeg satt fortsatt på gulvet når Justin satt seg over meg. "Kunne ikke vekt meg? Hva hvis jeg havnet i en seriøs bilulykke. Stakkars deg. Kom til å få all haten for at Justin Bieber nesten døøøøøde" Jeg så rart på han før jeg braste ut i latter. "Ikke ta deg selv for personlig nå Justin" Jeg la meg langflat på gulvet mens jeg fortsatte med å le. Vi kommer til å vekke opp hele huset snart. Just like the old times.

Flashback:

"Hysj.... det kommer noen" jeg stakk fort hodet under dyna og Justin sprang fort over til sin seng. Vi lå begge to musestille mens døren åpnet seg. Jeg holdt nesten pusten men passet på at det så ut som om jeg sov. Justin lagde noen rare lyder som fikk meg til å ville dø av latter. Vi var hos bestemor hvor vi delte rom, ikke en god idè. Døren lukket seg men vi ventet litt. Før har vi bare dratt av oss dyna også har bestemor stått der så vi har lært oss triksene hennes. Jeg tittet forsiktig fram fra dyna og det sto ingen ved døra. "Kysten er klar" Justin tittet fram fra dyna med hår til alle kanter. "Ser bra ut bror" Justin lekte kul og poserte med hånden i håret. "Lol... du er så teit Justin" Justin så alvorlig på meg og før jeg fikk reagert lå han over meg med hendene noen centimeter fra magen min. "Sorry... sorry. Du er ikke teit" Justin smilte stort. "Det er jenta si det" Justin la seg ned ved siden av meg og startet å bable tull.

Flashback end

Vi lå i sengen til Justin, som foresten luktet himmelsk. Sengen hans pluss Justin er himmelen. Jeg lå med hodet på brystet hans mens han pjusket meg forsiktig i håret. "Du lukter godt" hvisket Justin. Jeg smilte automatisk. "Someday vett" Fniste jeg og så opp på han. "Naww... viste jeg hadde luktet den lukten før. Lurer på hvem som er så smart at de lager en så god parfyme" tullet Justin og så opp i taket. Jeg dro meg selv mer opp og kysset han. "Justin-Drew-Bieber-er-så-smart" sa jeg mellom kyssene jeg ga han. Justin smilte hele tiden og dro meg tettere mot seg selv. "Jeg-elsker-deg" fortsatte jeg og så Justin inn i øynene. "Og jeg elsker deg" Justin kysset pannen min. Jeg la hodet mitt ned på brystet hans og sovnet fort. Lang, slitsom og fantastisk dag.

---------------

"PELL DERE OPP! VI SKAL ÅPNE GAAAAAVER!" Jævla lille drittunge. Argh... skulle tro han var fem ikke 17. Jeg dro dyna mer over meg, men Justin kastet meg nærmest av seg selv og sprang ned trappen sammen med Derek. Urgh... små unger begge to.

@GabbyBiebs: Early morning here in Canada. Derek and Justins like smal kids. Down opening presents. Bye-bye. Following the stupid ones XD Luv ya gues! #Xmas


Chritmas Morning

 

Standar jule outfit. Jeg går alltid i det samme, kanskje ikke trusa men det ande går jeg i. Natt til julaften sover jeg alltid i jente-boxer for jeg går aldri ned i string. Justin fikk boner en gang av det så gjør ikke det igjen. Tror det var to år siden. Kanskje på tide å plage han med det igjen. Jeg smilte lurt for meg selv mens jeg subbet meg ned til stua hvor alle sammen satt rundt juletreet. "Morn syvosver" jeg gryntet et svar til Derek og satt meg ned mellom Justins ben. Baken min var farlig nær hans private deler. Justin bakket litt bak og jeg smilte fornøyd. Han har veldig lett for å få 'morgen brød' hvis vi kan si det sånn. Vi åpnet gaver i hytt og pine og Derek var spretten som bare det. Han var overalt og viste vel egentlig ikke hvor han skulle gjøre av seg selv. "Chill bro. Sett deg ned" jeg tok tak i foten hans og dro han ned. Han satt seg motvillig ned ved siden av Justin som hadde begynt å bevege litt mer på seg. Jeg satt meg nærmere han og Justin spratt opp. "Snart tilbake" jeg så på Justin som sprang opp trappa. Måten han sprang på sa meg at jeg hadde klart det igjen. Derek så stygt på meg og hintet til trappa hvor Justin nettopp hadde løpt opp. "Hva? ikke min feil" Lo jeg. Justin kom ned etter hver og så ikke så blid ut. Han satt seg litt bortenfor meg og sendte meg flere missfornøyde blikk. "Kanskje du føler deg bedre når du får gaven min?" Justin gliste stort og satt seg ved siden av meg. Ikke så sur lenger? Jeg tok en liten gave som lå ganske så gjemt under treet og la den i fanget til Justin. "Det er ikke så mye-" Justin kysset meg for å få meg til å stoppe. "Det er fra deg. Det er alt som teller" Jeg rødmet og så ned i fanget mitt. "Oh My gosh..." hvisket Justin. Jeg så forsiktig på han. Han hadde smykket i hendene mens han så på det. "Er det ekte diamanter?" jeg nikket som svar. Smykket var ikke billig, men det er noe Justin kan bruke og gå med så hvorfor ikke.

Smykket hun kjøpte til han

"Hvordan har du råd til det?" Jeg trakk på skuldrene. "Har mine kilder" Justin smilte stort og hang det rundt halsen sin. Justin tok hodet mitt og kysset meg hardt på leppene. "Takk babe" jeg smilte og så ned. Jeg blir så flau når han gjør det framfor folk. "Vær så god" hvisket jeg. "Vil du ha din gave?" Jeg så fort opp og nikket. Lurer på hva Justin har funnet på. Før brukte jeg å få dukker og sånt. Får jeg det nå så er han ille ute, kødda... not! Justin ga meg en boks, helt maken til den jeg hadde gitt han. Jeg tok den imot og pakket forsiktig opp. Jeg tok bort puten som lå over. Jeg gjispet høyt og så på Justin med store øyne. I boksen lå det en lapp håndskrevet med Justins skrift.
Jeg klarer ikke enda en dag hvor du ikke er kjæresten min. Vil du bli jenta mi, og flytte inn hos meg når du er ferdig på skolen i Norge?
-Din Justin <3
Jeg nikket og hev meg over Justin i en stor klem. "Ja" fikk jeg ut mens jeg klemte Justin hardt mot meg. "Du må jo se på gaven også.... jenta mi" jeg smilte enda større når Justin sa det siste. Jeg satt meg tilbake og la bort lappen. Under lappen lå den en gullring med forever-tegnet på.


Jeg smilte enda større. Beste julen noen sinne.
2 månder senere:
_______________________________________________________________________________________________

Har muntlig prøve eksamen i matte muntlig på Fredag så må forberede meg til den og sånt, derfor kommer det bare en del på Onsdag og Torsdag. Tror historien blir ferdig i helgen, eller før det. Passer godt for jeg skal på overnatting i hele helgen XD
Takk for alle fantastiske kommentarer, jeg smiler som en idiot når jeg leser de <3
Svar til Melissa om maraton:
Jeg kan ikke ha maraton fordi 1: historien er snart ferdig og 2: jeg har muntlig prøve eksamen på Fredag som jeg må forberede meg til. Sorry
Q: Hva tror dere har skjedd etter to månder?
18+ kommentarer
-RikkeVD

My Loving Brother- Del 36
De søker gjesteblogger. Så er her kanskje din sjanse for å skrive. Skader ikke å sende inn en søknad. http://itsbeliebersforever.blogg.no/1338813338_sker_gjesteblogger.html

 

"Natta jenta mi" pusten hans ble tyngre. Et tegn på at han sov søtt. Jenta mi? Jeg er ikke kjæresten hans, ikke at jeg har noe imot det heller. Jeg lukket øynene og sovnet med et smil om munnen med verdens beste gutt ved siden av meg.

______________________________________________________________________________________________________________________________

"NEEEEEI! Slipp meg ned!" Jeg slo i ryggen til Justin for å få han til å slippe meg ned. "Si at du elsker meg!" "JEG ELSKER DEG JUSTIN! SLIPP MEG NED!" Justin lo. "det var ikke det jeg sa babe" jeg la armene i kryss. "Jeg elsker deg Justin!" Justin satt meg ned på bakken igjen. "Det jeg ville høre" han ga meg et kjapt kyss før han gikk inn på  badet og jeg gikk inn på rommet for å få på meg noen nye klær. Det var julaften i dag, og i Canada åpner de julegaver den 25. om morningen. Derek er veldig spent, han er som en liten unge. Eneste problemet hans er at han klarer ikke å vente med å åpne gavene, han kommer sikkert til å snike til seg gavene. Vi skulle over til Jeremy, og jeg gledet meg utrolig mye. Jeg hadde ikke vært hos pappa gjennom hele tiden jeg hadde vært her. Jazzy sa hun hadde noe til meg så da klarte jeg ikke å vente med å komme meg avgårde. Bestemor, bestefar og mamma var allerede dratt så det var bare vi 'ungene' igjen.

Merry Xmas
 

 

Jeg så meg i speilet og ble faktisk ganske så fornøyd med resultatet. Jeg likte egentlig ikke kjolen, men den så bedre ut på meg enn på den utstillings dukken mamma hadde funnet den på. Altså mamma i Norge, ikke Pattie. Skoene elsket jeg fordi... vel de var fine. Elsker sko, kjøp sko til meg og du har hjertet mitt. Neida, men jeg elsker sko. Håret hadde jeg krøllet og orndet litt. Derek hadde hjulpet meg litt for Lucy har lært han hvordan man gjør det. Sminken var enkel sotete og sto til skoene. Jeg sprayet en desj med someday for å lukte litt godt. Vet ikke hvorfor Justin har den her, men greit for meg. Han hadde både den spesial greia og den originale. Snart ble det vel Girlfriend også. Jeg lagde kyssemunn mot speilet og smilte fornøyd.

@GabbyBiebs: ready for Xmas at dads! Just waiting for the boyz. Merry christmas folkz. Love u with all my heart. U too haters <3

Vi satt i bilen på vei til pappa. Derek satt bake og tekstet, sikkert med ei jente fra Norge, hvis han ikke hadde funnet noen her. Justin la hånden sin på låret mitt og strøk tommelen forsiktig fram og tilbake. Jeg smilte mot han og Justin smilte tilbake før han tok øynene mot veien igjen.

Vi kom fram til pappa og jeg var rask ut av bilen, men det var et problem. Utrolig dyp snø, og jeg hadde på meg høye hæler som var åpene. "Stå der babe!" Jeg nikket. Ser det ut som om jeg kan gjøre noe annet eller? Justin kom mot meg og løftet meg opp bridestyle. Jeg lo høyt og la armene mine rundt nakken hans mens Justin skrevde gjennom snøen. Derek ristet på hodet av oss og jeg viste fingeren til han. "Dere to skal jeg leve med til over nyttår.... lykke til Derek" Både jeg og Justin lo av han. Dumme lillebror, snakker til seg selv til og med. Rart at jeg er rar? Justin slapp meg forsiktig ned utenfor døren hvor det faktisk var måkket. Jeg rettet på kjolen og Justin åpnet døren. "bobbo! dadda!" De to søteste ungene kom springede mot oss. Jaxon i Justins armer og Jazzy i mine armer. "Så fin du var i dag prinsessa mi" Jazzy smilte stort. "Du også dadda" Jeg smilte og kysset kinnet hennes. "Nå fikk du et kyssemerke Jazzy" lo Justin. Jeg så på kinnet hennes hvor det nå var et rødt kyssemerke. Jazzy gjorde en grimase og hoppet ned fra armene mine og sprang inn på badet. Jaxon lo og strakte ut armene sine mot meg. "Hei piraten min" Jaxon smilte stort og Justin ga meg han. "Hvordan går det med favoritt gutten min da?" Både Justin og Derek fnyste av hva jeg nettopp sa. "Bra!" Ropte Jaxon og klemte meg.

Dagen gikk og Derek hadde blitt enda mer kjent med familien. Han skled rett inn, forundrer meg ikke om de bytter meg ut med Derek. Jazzy og Jaxon startet å bli grinete så jeg og Justin fikk i oppgave å legge de. Jeg hadde tatt av meg skoene for lengst. Justin hadde lovet meg fotmasjasje, og det kan jeg si at jeg gleder meg utrolig mye til. Jeg bærte Jazzy opp på badet hvor hun faktisk stellet seg selv. Hun begynner å bli stor jente. Justin hjalp Jaxon mens jeg satt på rommet til Jazzy. Hun kom inn i nattkjolen sin og hoppet opp i sengen ved siden av meg. "Jeg har noe til deg" Jeg smilte og Jazzy tok opp noe fra dyna. Hun ga meg en utrolig søt tegning. Jeg smilte stort og ga henne en stor klem. "Er den til meg?" Jazzy smilte stort mot meg og klemte meg enda en gang.

@GabbyBiebs: Got an early christmas gift from my little princess Jazzy. Best princess in the world. (pic)"Den skal jeg henge opp på rommet mitt hos mamma" Jazzy smilte enda større og gjespet samtidig. "Noen som er trøtt?" Jazzy ristet på hodet. Husker jeg også var sånn. Nektet for at jeg var trøtt. Ukult å legge seg tidlig mens de andre fortsatt er oppe. "Kanskje Justin kan synge for deg?" Jazzy nikket og la seg ivrig under dyna. "Kommer snart" Jeg gikk ut av rommet hennes og inn på badet hvor Justin strevde med å få Jaxon til å pusse tennene sine. "NEI! Jaxon, du må pusse tennene dine!" Justin kastet armene frustrert opp i været og så oppgitt på broren sin. "Gå å syng for Jazzy så tar jeg av meg piraten her" Justin smilte takknemmelig og kysset kinnet mitt før han gikk inn på Jazzys rom. "Jaxon. skal du komme hit litt?" Jeg satt meg ned på dolokket og Jaxon krabbet opp i fanget mitt. Jeg holdt armene beskyttende rundt han. "Vet du hva som skjer om du ikke pusser tenner?" Han ristet på hodet og så på meg med spente øyne. "Du vet hvor Norge er? Hvor dadda bor?" Jaxon nikket og lekte litt med håret mitt. "Vel der har vi noen små troll som heter Karius og Baktus. De lever i tenner" Jaxon så på meg med store øyne. "Troll i tenner?" Hvisket han sjokert. Jeg nikket. "Ja. De lever i tenner til små gutter og små jenter som ikke pusser tennene sine. De hammrer og borrer og da får du veldig vondt i tennene dine" Jaxons øyne var utrolig store. Jeg tok bort armene mine og Jaxon sprang mot vasken og opp på krakken hvor han fort startet å pusse tennene sine. Han pusset grundig og smilte stort i speilet når han var ferdig. Han kom spirngende mot meg igjen og hoppet opp i fanget mitt. "Har jeg troll i tennene nå?" Han åpnet munnen på vidt gap. "Nei det har du ikke. Nå var du flink. Også må du huske på det, hvis ikke kommer Karius og Baktus, og da får du au-au i munnen din" Jaxon nikket og lukket igjen munnen.

Jeg hørte Justin synge stille for Jazzy. Jaxon så på meg med bedende øyne. Jeg nikket og Jaxon sprang inn på rommet til Jazzy. Jeg gikk inn på rommet hennes hvor Jazzy og Jaxon lå sammenkrøllet under teppet med Justin ved siden av dem. Han sang forskjellige sanger stille helt til begge to sovnet. Justin lukket øynene sine og lå der en stund mens jeg sto å så på de.

@GabbyBiebs: Justin is the best big brother anyone could wish for. Jazzy and Jaxon safe asleep after a little private concert from Justin. All three is slepping. #CutesThingEver

@GabbyBiebs: Bet U guys wish U were Jazzy or Jaxon now. Maybe the bed? ^^ Haha.... lol... Justin loves his perverted Beliebers.

@GabbyBiebs: RT @MrMrsJubyBiebs: You bet! Beliebers want Jerry and the bed he`s sleeping in! #BeliebersArePerverted #JustinsJerry<3

Jeg kunne ikke dy meg, jeg måtte bare. Jeg lukket igjen døren til den sto på klem og gikk stille ned trappen til de andre. "Alle tre sover" Lo jeg og satt meg ned ved siden av mamma. "Kan ikke Justin bare sove her så drar vi hjem?" Alle sammen så på meg og ventet på min respons. Jeg svelge tungt. "Jo... kan vi vel" Sa jeg nervøst. De har funnet ut noe. Hvis de har funnet ut at vi har ligget ilag så er begge to på tynn is. "Spytt ut. Dere har startet sammen igjen!" Jeg pustet tungt ut og så ned i fanget mitt. "Kanskje" hvisket jeg stille. De kommer til å klikke nå. Bare vent, jeg kommer til å bli sendt tilbake til Norge!"Det er helt greit det Gabby. Bare vær forsiktige ok. Lov oss det?" Jeg nikket og smilte et skjevt smil til de. Takk og pris, tror de ser hvor lykkelige vi er når vi ser sammen.

Jeg gikk opp på rommet til Jazzy igjen hvor jeg forsiktig bærte Jaxon inn på rommet hans og la han under dyna hans. Jeg lukket døren stille og gikk inn på Jazzys rom igjen. Justin hadde armen rundt henne. Gud hvor søte de er.

@GabbyBiebs: Justin love his sister. #BestBigBrotherEver King Bieber and Princess Bieber (pic)@GabbyBiebs: Heading back to grandmas. Justin can just stay here. Be whit Jazzy and keep her safe. Night twitter <3

---------

Jeg lå hjemme i senga mi på macen hvor twitter fortsatt florerte med rykter om meg og Justin. Jeg gikk inn på mentionsene mine og så den øverste. Ny tweet fra Justin. Våknet endelig.

@justinbieber: Urgh... just woke up and everyones gone. @GabbyBiebs why didn`t you wake me? Kinda have to drive home in the night alone.... Jazzys slepping. #LoveMySister

@GabbyBiebs: @justinbieber u were sleeping so sweet with Jazzy so didn`t feel like waking U up. Going to bed know. DONT WAKE ME UP WHEN U GET HOME!

Jeg lo og slo av macen. Jeg la den ned på gulvet og slo av lyset. Det tikket fort inn en meldig på mobilen min.

Til Gabby<3

Fra Justin boy<3

Elsker deg. Tenke at du ville vite det <3 Hjemme om 30 min. Jazzy våknet, må få henne til å sove igjen. Nevnet jeg at jeg elsker deg? Vel, det gjør jeg. Sov søtt til jeg kommer hjem<3

Til Justin boy<3

Fra Gabby<3

Elsker deg også, og ja; Du nevnte det. Si natta til Jazzy fra meg. Skal drømme søtt om deg til du kommer og holder meg med selskap <3

Jeg la ned mobilen og la meg godt under dyna. Gleder meg til Justin kommer hjem og holder rundt meg. Jeg smilte og sovnet ganske så fort. Det føltes som om det bare hadde gått noen få minutter når mamma kom brasende inn på rommet med tårevåte øyne. Dette kan ikke være bra!

______________________________________________________________________________________________________________________________

Tenkte at dere fortjente en lang del fra meg. Dere er så utrolig flink til å kommentere. I morgen får vi prøve muntlig matte oppgaven så jeg blir vel opptatt med den de neste dagene, men kommer med hvertfall en del hver dag. Håper streiken blir opptrappet så slipper jeg prøve muntlig. Da får jo dere flere deler ;)

Q: Hvorfor tror DU at Pattie gråter midt på natta?

15+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 35
"jeg-elsker-deg" mumlet Justin. Hjertet mitt stoppet, kroppen min stoppet. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre. Verden min sto stille. Når Justin forstod hva han hadde sagt var han raskt av meg og stilte seg med ryggen mot meg. Han hadde hendene i håret og bøyde seg ned mot gulvet mens han bannet lavt for seg selv. Jeg viste ikke hva jeg skulle si. Elsker jeg han? Er det ikke litt for tidlig? Nei.... jeg har kjent han så lenge og likt han i snart ett år. Jeg har aldri vært i et seriøst forhold før, og ingen har sagt at de elsker meg. Hvordan skal jeg reagere til dette? Jeg satt meg opp i sofaen og så over på Justin som fortsatt hadde hendene i håret og bannet alle slags banneord lavt for seg selv.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg røyste meg sakte opp og satt meg ned bak Justin. Jeg tok armene rundt magen hans og tvang han ned på rumpa. "Sorry... sorry... sorry.." hvisket Justin. Jeg strammet grepet rundt han og la hodet mitt på skulderen hans. "Ikke si det Justin" Justin ristet på hodet og prøvde å komme seg ut av grepet mitt, men sånn funker det ikke her. "Vil du vite hva jeg tenker?" Hvisket jeg. Justin svarte ikke, istedet så han ned og ga opp all kamp om å slippe løs. Jeg slapp han og satt meg heller framfor han. "Justin... se på meg. Vær så snill!" Ba jeg stille. Jeg vippet opp hodet hans og møtte øynene hans. "Jeg er redd Justin. Redd for hva som vil skje når verden finner det ut" Justin så bort fra meg men gjorde et lite nikk som tegn på at jeg skulle fortsette. "Jeg har kjent deg siden jeg gikk i bleier, vi har hatt opp og ned turer men forde er vi fortsatt venner. Kanskje vi er mer enn venner. Jeg har likt deg i snart ett år... og..." jeg tok ett dypt pust og Justin så på meg. Jeg satt meg nærmere han og så inn i øynene hans. "Jeg elsker deg også Justin"

Justin POV:

"Jeg elsker deg også Justin" det tok litt tid før det sank inn. Jeg spilte setningen om og om igjen i hodet mitt. Øynene mine videt seg ut. Hun elsker meg. Gabby elsker meg. Jeg smilte stort og satt leppene mine på hennes. Gabby reagerte ikke først men var fort med etter hvert. Leppene våre bevegde seg perfekt sammen. Jeg la meg over Gabby og smilte i kysset. Tenk at hun elsker meg. Det kan ikke være mulig. Gabriella Sophia Bieber elsker meg. Jeg slapp kysset i noen sekunder og bare så på henne. Gabby dro ned hodet mitt igjen vi startet å kysse. Kyssingen gikk over til rolig klining så til heftig klining. Det er vel det folk kaller å spise hverandre opp. Jeg startet å bevege hendene mine rundt på kroppen til Gabby og startet å kysse halsen hennes. Gabby slapp ut små stønn. Jeg smilte mens jeg kysset nakken hennes. "Justin" Stønnet hun og tok hendene opp i håret mitt. "Mhm Babe?" Hvisket jeg i øret hennes og kysset rett under det. Hendene mine utforsket hver centimeter av kroppen hennes. "Justin" pustet hun i øret mitt. Faen.... ikke stå... ikke... for sent.

Gabby POV:

Justins hender var over hele kroppen min. Jeg kjente en kul mor låret  mitt og måtte slippe ut et lite fnis. "ikke le" pustet Justin tungt mens han fortsatte å kysse nakken min. "Sorry kjekken" jeg var ganske så tent selv. Så vidt jeg viste så var Justin jomfu og jeg var selv jomfu. Han hadde sagt at han ville spare seg til han fant den rette. Jeg førte hendene mine ned mot den veltrente magen hans og strøk han over den. Muslkene hans strammet seg for hver bevegelse jeg gjorde. "jeg-elsker-deg-Gabby" pustet Justin tungt og la mer av vekten sin over meg. "Mhm... elsker deg også Justin". Justins hender gikk under toppen min og fant veien opp mot puppene mine. Han klemte forsiktig og jeg slapp ut et stønn. Justin finste lavt og startet å massere. Jeg la hodet helt bak og nøt det. "Gjør det vondt?" Jeg ristet på hodet. Jeg førte hendene mine ned mot Justins bukse og fant fort kulen hans. "Gabby" pustet Justin mens jeg klemte forsiktig. "Hva? Liker du det ikke?" Hvisket jeg flørtende i øret hans. Justin slapp ut et stønn. Hendene hans gikk ned langs magen min og mot buksen min. De gikk under buksen min og han startet å massere rundt. Jeg pustet tyngre og klemte enda hardere rundt kulen hans. Justin satt seg mer opp og dro av meg buksen og trusen i samme slengen. Jeg følte meg ikke ukonfortabel i det hele tatt. Justin dro av seg buksen og boxeren og la seg over meg igjen. "Sikker?" Jeg nikket og dro hodet hans ned mot meg. "Drit i kondom, jeg går på piller" Justin gliste og kysset meg lidenskapelig men hardt på leppene før han presset seg inn i meg.

----------

Jeg åpnet øynene og så meg rundt. Jeg lå i sengen min med Justin ved siden av meg. Det var helt stille i huset. Sant det. Alle andre var borte, jeg og Justin hadde huset for oss selv. På gulvet lå klærne våre som hadde flydd av før vi hadde hatt det. Tenk at den første gangen min ble med Justin. Gutten jeg hadde sett på som broren min hele livet mitt. Jeg smilte litt og snudde hodet hvor Justin lå og sov tungt. Armen hans lå beskyttende rundt meg. "Justin" hvisket jeg og kysset nesen hans. Jeg kan ikke dy meg, den er så søt. "mhm... jeg vil sove" mumlet han og dro meg mer mot seg. Jeg protesterte ikke og la hodet på brystet hans som hevet og senket seg. "Natta jenta mi" pusten hans ble tyngre. Et tegn på at han sov søtt. Jenta mi? Jeg er ikke kjæresten hans, ikke at jeg har noe imot det heller. Jeg lukket øynene og sovnet med et smil om munnen med verdens beste gutt ved siden av meg.

_______________________________________________________________________________________________________________________________


HAPPY BIRTHDAY JEREMY JACK BIEBER!

Whoho... de elsker hveradre og gjorde "det" Hva kommer til å skje herfra tro? Husk at historien snart er ferdig så det neste som skjer herfra kan være litt sjokkerende, men jeg vil at historien skal være anderledes så håper på at dere ser det XD

Nå skal jeg ut å nyte finværet. Nok kommentarer og dere får en del når jeg kommer hjem igjen ;)

17+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 34
"OMG! JUSTIN BIEBER!" Gabby slapp leppene mine fort og vi så begge i retningen av stemmen. Det sto noen folk litt bortenfor oss med kameraer som fort løp når de så at vi så de. "faen..." hvisket Gabby og fikk seg helt opp. "Kom, vi drar hjem!" Jeg dro med meg Gabby og vi gikk i stillhet hjem. Dette kommer ikke til å se bra ut. Scooter kommer til å klikke på meg!

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Gabby POV:

Jeg satt nede i stuen sammen med resten. Vi så på en film som jeg egentlig ikke fulgte så mye med på, Derek hadde armen rundt skuldrene mine. Han er veldig beskyttende ovenfor meg, og lar meg ikke ha hvilken som helst kjæreste. Selvom jeg og Justin ikke er kjærester så har Derek godtatt Justin. Hadde ikke brydd meg om Derek ikke hadde godtatt Justin, for jeg hadde datet han uansett. Justin var oppe på rommet vårt og snakket med Scooter. De hadde snakket i flere timer nå, og jeg startet å bli nyskjerrig. "Skal bare på do" mumlet jeg og tok bort Dereks arm. Jeg gikk mot badet men istedet listet jeg meg opp trappen og stilte meg mot døren til rommet vårt hvor det nå var stille.

Jeg åpnet døren stille. Rommet var mørkt og det eneste man hørte var Justins tunge pust. Naww... han sover. Jeg gikk mot han og tok et raskt bilde av han som jeg la ut på twitter.

@GabbyBiebs: Long day for Mr.Bieber. Sleeping well I see. Don`t be to hard on him. He`s just a boy, with feelings just like me and you (pic)Han sov i sofaen som sto på rommet vårt, ikke noen av sengene, men sofaen. Ved siden av han lå IPhonen utladet. Jeg koblet den til laderen og la meg ned ved siden av Justin. Jeg lå sånn en stund og så ut i løse lufta. Plustelig kjente jeg en arm komme rundt magen min som dro meg mot Justin. Jeg smilte men så ikke på han. Justins pust var mot nakken min. "Hei babe..." mumlet han inn i nakken min mens han startet å kysse meg sakte og følsomt på forskjellige plasser. "GABBY! JUSTIN VI DRAR UT! DERE HAR HUSET FOR DERE SELV!" Justin mumlet et svar som selv ikke jeg hørte. "HØRER DERE?" Jeg pustet tungt ut. "GREIT! HADE! DRAR DEREK OGSÅ?" Ropte jeg tilbake for full hals. "JA!" Svarte Derek selv. Han sklir jo rett inn i denne familien. "HADE!" Ropte jeg og alle sammen svarte. Justin hadde ikke stoppet med å kysse nakken min. "Hva-vil-du-gjøre?" Mumlet han mens han kysset nakken min. Jeg klarte ikke å svare, jeg var helt paralysert av kyssene hans. "babe?" Justin stoppet med å kysse meg og snudde meg rundt. "hva vil du gjøre?" Jeg trakk på skuldrene og så inn i de utrolig fine brune øynene hans som man ble helt lost i. "Dette kanskje?" Før jeg fikk svart lå Justin over meg og kysset meg hardt på leppene. Tunga hans strøk over underleppa mi og jeg åpnet munnen. Justins tunge fant fort veien inn. Tungene våre møttes og det var som en helt ny dør åpnet seg. Jeg så en ny verden, full av fyrverkerier og sommerfulger. Corny... i know!  Justins hender var over hele meg, og jeg likte det faktisk. "jeg-elsker-deg" mumlet Justin. Hjertet mitt stoppet, kroppen min stoppet. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre. Verden min sto stille. Når Justin forstod hva han hadde sagt var han raskt av meg og stilte seg med ryggen mot meg. Han hadde hendene i håret og bøyde seg ned mot gulvet mens han bannet lavt for seg selv. Jeg viste ikke hva jeg skulle si. Elsker jeg han? Er det ikke litt for tidlig? Nei.... jeg har kjent han så lenge og likt han i snart ett år. Jeg har aldri vært i et seriøst forhold før, og ingen har sagt at de elsker meg. Hvordan skal jeg reagere til dette? Jeg satt meg opp i sofaen og så over på Justin som fortsatt hadde hendene i håret og bannet alle slags banneord lavt for seg selv.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Woho! Hva kommer Gabby til å si til Justin mon tro? La meg vite hva DU tror hun kommer til å si!

Sorry for liten del :'(

Takk for alle kommentarene. Er helt målløs og i chatten...WOW. Takk folkens, dere gjør hele dagen/kvelden min. Såååå glad for at dere liker/elsker historien min. Vet allerede slutten og hvordan den kommer til å ende, så alt som skjer fra nå av har en grunn, en ganske så stor grunn også. Expect the unexpected! Historien er snart slutt, bare noen dager igjen. Hedda er på klassetur så jeg avlsutter historien rundt den tiden hun kommer hjem igjen... kanskje litt etter, spørs hvor mye tid jeg får til å skrive nå. Chill uke på skolen tror jeg så :)

14+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 33
Jeg ristet bort snøen som hadde havnet i ansiktet mitt og så opp i Justins brune øyne. "Hei babe" hvisket han og kysset meg. Jeg smilte i kysset og Justin trakk seg fra meg. "Klar for meg aking?" Jeg nikket og Justin hjalp meg opp. Dette kommer til å bli en bra dag.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Vi hadde vært i akebakken en god stund før ungene fant ut hvem som var der og da ble jo hele morroa ødelagt, så vi sa hade til de og spang fort mot parken. "Jeg er suuuulten" klagde jeg når vi gikk forbi det lokale pizzeriet vi hadde her. "Vel, da spiser vi da. Kom babe" Jeg klarte ikke å holde smilet mitt borte når han kalte meg babe, helt umulig faktisk. Vi gikk inn og satt oss helt innerst i lokalet. Vi hadde liksom en fast plass når vi var her, og heldigvis for oss så var den alltid ledig. Faktisk så fikk ingen andre lov til å sitte her bortsett fra familen vår. Grunnen er enkel. Siden Justin er den han er så får vi litt spesial behandlig når vi er her. Vi tok av oss alle de tykke klærne og la de på den ene benken mens vi satt oss på den andre benken. "Gud, det er lenge siden jeg har vært her" pustet jeg ut og lente meg helt bak i sofabenk tingen.

@GabbyBiebs: long time no see. Food with my bestie @justinbieber. We`re staaaarviiiing!

"Bestie hø? Er jeg ikke noe mer enn det?" Justin faket lei seg men jeg så rett gjennom han. "Selvfølgelig er du det" jeg lente meg mot øret hans og visket til han. "du er broren min" jeg trakk til meg hodet og så lurt på han mens jeg fniste stille. Justin rakte meg fingeren før han kysset meg hardt på leppene. "Eller-dette" mumlet jeg mellom kyssene. Jeg har savnet følelsen av å ha Justin så nær meg, spesielt å kjenne leppene hans på mine. "Sånn ja. Det jeg lette etter" jeg skar en grimase mot han og slo han i armen. Justin strøk seg over armen mens han hadde furteleppe. "Dakars Justin. Var det vondt?" Tullet jeg med et lurt smil rundt leppene mine. Justin ristet på hodet. Kelneren kom med menyene og gikk rett etter det. Sikkert en ny, aldri sett han før. Jeg er kanskje ikke så mye her,  men uansett. Man hilser vel på gjestene sine forde? Det er jo vi som betaler for maten. "Jeg skal ha det vanlige" sa jeg uten å se på manyen, Justin var enig. Det vanlige for oss var en stor pizza med pepperoni og noe annet jeg ikke kunne brydd meg mindre om. Vi har alltid spist det samme her siden vi var små, så det er jo en tradisjon.

@GabbyBiebs: piiiiizzzza time! @justinbieber is haaaapppppyy (link)

Justin lo ved siden av meg, sikkert fordi jeg hadde funnet et gif av han eller noe. Hadde ikke overrasket meg om det var derfor han lo. Det kom en ny kelner som tok bestillingen vår.

--------------

Justin POV:

Vi hadde fått kledd på oss igjen og jeg hadde faktisk fått betlat. Gabby hadde vært på do når jeg betlate og hun var ikke så blid når hun kom tilbake. Jeg er gutten her, jeg skal betale. Jeg har uansett mer penger enn det hun har. Vi tok med oss brettene ut igjen og gikk mot parken, hånd i hånd. Jeg elsker virkelig å tilbringe tid med Gabby, selvom vi må være ute så er det deilig å bare være med henne. "Førsteman til parken!" Gabby slapp hånden min og sprang i rettning av parken. Jeg var rask med å følge etter henne, men det var ikke så lett å løpe i disse klærne, tvert motsatt, utrolig vanksleig. Jeg hadde sikkert to, tre lag med klær på meg, noe jeg ikke er så vandt til. "Vent da!" Ropte jeg etter henne, men hun sprang bare videre mens hun lo høyt. Jeg stoppet heller, og gikk bare etter henne mens jeg tweetet litt. Kaldt som faen, men jeg har ikke tweetet siden i morrest.

@justinbieber: snow time!

@justinbieber: RT @GabbyBiebs: piiiiizzzza time! @justinbieber is haaaapppppyy (link) OH YEAH!

Jeg la ned mobilen i lomma og gikk fort mot parken. Jeg så ingen Gabby, men hun er nok her en plass, lurer rundt som vanlig. Jeg så meg rundt uten ett spor etter henne, noe som var rart siden bakken var dekt av snø. "hei kjekken!" Jeg snudde fort rundt og hylte som en stukken gris. Det gikk kaldt gjennom hele kroppen min mens den iskalde snøen smeltet nedover ansiktet mitt. Gabbys latter fylte stillheten rundt oss. "Paybacks a bitch!" mumlet jeg og slapp ned akebrettet. Jeg bøyde meg ned og lagde en snøball, noe som var lett siden det var kram snø, eller snømann snø som jeg sa når jeg var liten. Jeg hev den på Gabby som ikke var forberedt på at jeg kom til å ta tilbake. "JUSTIN!" Ropte hun ut og hoppet på meg. Jeg datt ned i snøen på ryggen. Gabby satt over meg mens hun tok bort snøen som var i ansiktet hennes. Jeg tok av meg vottene og hjalp henne. Jeg lot ikke blikket gå bort fra øynene hennes ett sekund. "Du er litt sånn søt når du ligger i snøen" hvisket Gabby mens hun la seg helt over meg. Jeg tok armene mine rundt ryggen hennes og presset henne ned mot meg. "takk det samme" fniste jeg og kysset henne hardt på leppene. "OMG! JUSTIN BIEBER!" Gabby slapp leppene mine fort og vi så begge i retningen av stemmen. Det sto noen folk litt bortenfor oss med kameraer som fort løp når de så at vi så de. "faen..." hvisket Gabby og fikk seg helt opp. "Kom, vi drar hjem!" Jeg dro med meg Gabby og vi gikk i stillhet hjem. Dette kommer ikke til å se bra ut. Scooter kommer til å klikke på meg!

______________________________________________________________________________________________________________________________Rar og liten del XD Skal på besøk nå så vet ikke når jeg kommer hjem, men hvis dere har klart å kommentere nok så får dere en del før jeg legger meg en gang XD

16+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 32
Justin tastet inn passordet og smilte stort når det var rett. Han så lurt over på meg mens jeg ga han et uskyldig smil

_____________________________________________________________________________________________________________________________

"JustinelskerGabby. Virkelig Gabby?" Jeg nikket og kysset han fort før jeg sprang ned til kjøkkenet hvor nå mamma og Derek også satt. "Skjedde der oppe?" Jeg ristet på hodet til Derek og satt meg ned ved siden av han. Bestemor satt et stort fat med vaffler på bordet og jeg var ikke treg med å lene meg etter en. Jeg stappet den i munnen før noen kunne ta den fra meg. Mamma så strengt på meg, men klarte det ikke lenge. Ingen klarer å være sur på meg lenge. Justin kom etter hvert ned og så lurt på meg flere ganger. Jeg ristet på hodet og stappet i meg så mange vaffler jeg klarte.

--------

"Ferdig snart?" Jeg hadde fått med meg både Justin og Derek ut, men de var liksom sånn..." må viiiii?" Tullete gutter. Finn barnet i dere selv liksom. Jeg trippet utålmodig med foten i det Justin kom til synet. "Sånn.... Derek gadd ikke" Jeg himlet med øynene og gikk forbi Justin "DEREK! DU HAR Å KOMME HER!" Ropte jeg ut. Derek kom til syne i boxer og en iskremboks i hånden. "Nope... turtelduene får være alene" Jeg sendte han et dødsblikk og trampet bort fra han. Justin kom etter meg og lukket døren. "Hvor skal vi gå?" Jeg trakk på skuldrene. "Vet ikke... kan vi ikke gå til akebakken?" Justin så skeptisk på meg. Sikkert redd for at folk skal se at det er han. Selv jeg klarer ikke å se at det er Justin i alle de klærne. "Ingen kommer til å kjenne deg igjen, du er tettpakket med klær" Justin smilte og tok armen rundt skuldrene mine. "Greit... men først" Han slapp meg og sprang inn i garasjen. Han kom fort tilbake, denne gangen med de gamle akebrettene våre. Jeg fniste stille for meg selv og tok imot mitt rosa. "Skal vi gå?" Jeg nikket og Justin holdt hånden min i sin. Jeg smilte sjenert ned i bakken mens jeg rødmet smått. Glad jeg har på meg alle disse klærne, hvis ikke hadde Justin sett at jeg rødmer nå.

Vi kom fram til akebakken etter mye tull og flørting. Det var en del unger der men ikke så mange. "Førsteman opp!" Ropte Justin og sprang fra meg med akebrettet under armen. Jeg startet å springe etter han, men det var ikke så lett med alle disse klærne på. Selvfølgelig kom Justin først opp og jeg var helt utslitt når jeg kom meg opp. Jeg må virkelig starte å trene mer. "Lating" ertet Justin og sparket litt snø på meg. Snøen var iskald og smeltet fort mot den varme huden min. Jeg sendte et morderisk blikk mot Justin som han returnerte med et slengkyss før han hev seg på akebrettet og føk nedover bakken i stor fart. Jeg ble igjen oppe for å få igjen pusten. Hvorfor kan de ikke ha skiheiser her sånn som de har i alpinanlegg, hadde vært så mye enklere. Jeg la meg ned i snøen mens barna rundt meg ropte og skrek. Jeg husket alle de gangene jeg og Justin hadde tatt turen hit når det var kaldt og snøfult ute. Jeg smilte av tanken og lukket øynene.

"BØ!" Jeg skvatt av den plutselige vekten som satt på magen min. Jeg åpnet øynene og så ingen andre enn Justin sitte oppå meg snøfylt med verdens største smil. "Hei" Jeg ristet på hodet og tok fatt i litt snø og hev det i ansiktet hans. Justin hylte høyt og datt av meg mens han prøvde å få bort snøen som lå i ansiktet hans. Jeg braste ut i latter og fikk meg fort opp på bena igjen. Jeg tok fatt i akebrettet mitt og skled fort ned bakken. Jeg hørte Justin rope etter meg, men jeg var jo i full fart. Kunne ikke stoppe da, det måtte han da forstå. Jeg nådde slutten og datt av brettet i full latterkrampe. Gud, det er lenge siden jeg har gjort det der, og det føltes så godt. Jeg krabbet meg opp men kom ikke så langt før jeg ble truffet av en annen person. Jeg føk bakover sammen med personen som havnet over meg. Jeg ristet bort snøen som hadde havnet i ansiktet mitt og så opp i Justins brune øyne. "Hei babe" hvisket han og kysset meg. Jeg smilte i kysset og Justin trakk seg fra meg. "Klar for meg aking?" Jeg nikket og Justin hjalp meg opp. Dette kommer til å bli en bra dag.

_______________________________________________________________________________________________________________________________Sa at dere kom til å få en del til hvis dere klarte å få nok kommentarer og det fikk dere. God natt supre lesere <3

15+ kommentarer

//Siste del for i natt

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 31
"Kan vi prøve igjen?" Jeg sukket. Skulle jeg gjøre det? Det skader vel ikke å bare prøve for julen, funker det ikke så funker det ikke. Da går vi tilbake til de vanlige livene våre. Han på tour og jeg tilbake til Norge for å gå på skole.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg så han inn i øynene og nikket svakt, men nok til at han så det. Justins ansikt lyste opp og og han hev seg praktisk talt over meg. Jeg braste ut i latter mens Justin var helt alvorlig. "Jeg har ventet på dette så lenge" Mumlet Justin rett før han satte leppene sine på mine. Leppene våre bevegde seg i samme takt og Justin la hele vekten over meg. Jeg kunne ikke brydd meg mindre, jeg hadde savnet dette. Savnet å ha Justin ved siden av meg og føle han nær meg. Justin slapp leppene mine og så ned på meg. "Jeg har savnet deg så utrolig mye" Jeg smilte og la armene mine rundt nakken hans. "Samme her Justin" Justin smilte fornøyd og bøyde seg ned mot meg igjen.

--------

Jeg satt nede sammen med bestemor og bestefar. Justin hadde sovnet ganske så fort, men jeg klarte ikke å sove mer så jeg gikk ned når jeg hørte at andre folk var våken. Bestemor lagde vaffler til oss. Hun vet hvor mye jeg elsker vaffler. Beste bestemoren i verden.

@GabbyBiebs: grandma`s making me waffles. LOVE YOU GRANDMA.

@GabbyBiebs: Love being back in Canada. Going out later and playing in the snow XD @justinbieber u with me?

@GabbyBiebs: Love my Norwegian family and Canadian family. Don`t know what I would have done without you!

"Kan du ikke skru på noe julemusikk jenta mi?" Jeg nikket til bestemor og gikk mot stereoanlegget. Jeg så gjennom platene de hadde og fant Justins julealbum. Bestemor elsker det albummet så jeg satte det i og skrudde opp til et behagelig volum.

@GabbyBiebs: #NowPlaying @justinbieber Under The Mistletoe. Grandma loves that album. So do I (pic)Selvdigger bilde? Not at all. Jeg la tilbake albumet hans og satt meg ned ved kjøkkenbordet. "Hva har du tenkt til å gjøre i dag da?" Jeg trakk på skuldrene og lente hodet på bordet. Plutselig ble jeg trøtt. "Prøv å få Justin med ut. Han trenger litt morro nå. Han synger for mye!" Gryntet bestefar. Jeg brøt ut i latter av ingenting. Jeg må virkelig være trøtt. Klokka er bare... jeg så på klokka. Ni om morningen. Herregud. Jeg har ferie og er oppe så tidlig. Applaus til meg. Kanskje jeg er litt jetlagd også, men det får bare være. Jeg fant aldri ut hvorfor Justin gråt. Han sa at han savnet meg, men hva gråt han for på laptoppen. "Snart tilbake" jeg skøv ut stolen og gikk fort opp på rommet igjen. Laptopen til Justin lå på gulvet hvor Justin hadde lagt den i går. Jeg listet meg stille mot den og tok den fort opp, listet meg ut av rommet og gikk med raske skritt ned trappa. Jeg gikk inn i stua og satt meg ned i sofaen med macen på fanget. "Passord.... passord..." mumlet jeg og prøvde flere forskellige. "Beliebers!" ropte jeg ut og tastet det inn. Riktig. Haha.... Justin burde virkelig få seg ett nytt passord. Hvem som helst kunne ha hacket seg inn på laptopen hans. Siden han bare hadde klappet den igjen så var fortsatt det han hadde vært på i natt oppe. Jeg ble helt stille og bare så på skjermen mens tårene sakte startet å trille. Det var flere tusen bilder av meg og Justin. Helt fra vi var små og til de siste bildene som paparazziene hadde tatt. Jeg smilte litt og gikk inn på nettet og logget meg inn på twitter.

@GabbyBiebs: Always remember where you came from. Even when u`re adopted.

@GabbyBiebs: Justin is a very sensitiv person. If you hurt his family/friends/fans u hurt him. remember that!

@GabbyBiebs: Ha ha... i remember this. No idea why I was on that stage. Lol... i look sooo.... not me! (pic) Jeg så gjennom flere bilder og tårene startet aldri å renne. Jeg gikk inn på twitter igjen og så at Justin nettopp hadde tweetet. Til meg.

@justinbieber: GABBY! WHERE IS MY LAPTOP? GIVE IT BACK! @GabbyBiebs u`re gonna get it! Just wait! #PranksterOnTheLoose!

@GabbyBiebs: If U ever get a hold of Justins laptop. The pasword is Beliebers. Easy as s@#?. Haha.... a bit jeg lagd. Soory folks.

@GabbyBiebs: @justinbieber COMING! SORRY MY FRIEND, BUT I HAD TO. LOOOOOVE YOOOOU <3

Haha... litt smisking skader vel aldri? Jeg skiftet passord på den og klappet den igjen. Haha... han kommer til å bli så pissed, men han er fortsatt glad i meg. Jeg subbet meg opp på rommet og fant Justin liggende i senga med Iphonen i hendene. "Her!" Jeg la den ned på magen hans og var rask ut av rommet. Best å søke dekning før han eksploderer. Jeg sprang inn på badet hvor jeg låste døren og gjemte meg bak badekaret. "GABRIELLA SOPHIA BIEBER! HVA ER DET JÆVLA PASSORDET?" Vedder på at man kunne høre Justin helt til Norge. "SPRÅKBRUK JUSTIN DREW BIEBER!" Har jeg sagt at jeg elsker bestemor? Vel, det gjør jeg. "SORRY BESTEMOR! ELSKER DEG!" Verdens største smisker det der. Jeg satt helt stille og ventet på at Justin skulle komme mot badet. Han vet hvor jeg gjemmer meg, men fortsatt så gjemmer jeg meg her. Jeg må virkelig finne meg en bedre gjemme plass. "Gabby!" Jeg smilte lurt for meg selv. Justin sto utenfor døren og banket hardt på. "Gi meg passordet!" Jeg holdt meg for munnen for å ikke le for høyt. "Seriøst Gabby! Jeg begynner å bli irritert nå!" Justin fortsatte å banke på en stund før skrittene hans bevegde seg bort. Jeg pustet lettet ut og forsikret meg om at Justin ikke var der. Jeg smatt ut av badet og satt kursen mot trappen. "Å nei du!" Jeg ble dratt bak og inn på rommet vårt.

Jeg ble presset opp mot veggen og Justin sto helt inntil meg. "Si meg passordet!" Jeg ristet på hodet og prøvde å komme meg bort fra han ved å dytte han i brystet. "Si det!" Jeg ristet enda en gang på hodet og smilte lurt. Justin pustet tungt ut og presset seg mer mot meg. "JO!" Jeg ristet atter en gang på hodet og bet meg selv i leppa for å ikke le. Justin fikk et utrolig lurt smil rundt leppene og bøyde hodet ned mot halsen min. Leppene hans traff halsen min og han startet å kysse meg forsiktig flere plasser på halsen min. "Si-det!" Mumlet han mellom kyssene. Jeg slapp ut noen stønn og Justin smilte mens han kysset halsen min. "gjett" mumlet jeg og førte fingrene mine opp i det bustete, utrolig sexy håret hans. Justin så opp på meg en stund før han sprang mot laptopen. Han kommer til å finne det fort ut. Han kjenner meg for godt. Jeg gikk sakte mot sengen hans og satt meg ned ved siden av han. Justin tastet inn passordet og smilte stort når det var rett. Han så lurt over på meg mens jeg ga han et uskyldig smil.

____________________________________________________________________________________________________________________________Sorry for at det ikke kom en del i går, men nettet var så tregt at når jeg tastet inn bokstaver bruke det flere sekunder før de kom opp på skjermen, også hadde jeg hodepine så lå i helt utslitt i senga i to timer før jeg klarte å starte då delen. Kommer en del til i kveld, kanskje to, om dere klarer å kommentere nok ;)

Q: Hva tror DU passordet på macen hans var?

13+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 30
"Gabby...?" Jeg nikket svakt som svar. "Hva skjedde etter jeg dro? Derek var bekymret for deg" Justin startet å stryke meg opp og ned langs den ene armen min og jeg slappet helt av. "Ikke bekymre deg" mumlet jeg og kysset toppen av hodet hans. "Jo! Si det Gabby!" Stemmen hans var nå streng. Han kommer til å bli en god pappa. Ok, hvorfor tenker jeg overhodet det? Jeg sukket og tenkte tilbake på ukene etter jeg og Justin hadde gått tilbake til å være venner igjen. Noen forferdelige uker jeg helst ville ha unnsluppet!

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Flashback:

"GABBY! KOM UT!" Jeg la meg mer under dyna og presset håndflatene mine mot ørene. Kan de ikke la meg være i fred? "VI RINGER JUSTIN!" Bare av navnet hans ville jeg gråte meg i hjel. "NEEEI! DET GJØR DERE IKKE!" Ropte jeg tilbake av full hals. Halsen min var sår etter flere dager med gråting. Jeg har aldri savnet Justin å mye som det jeg gjør nå. Jeg har jo grått før, men ikke på denne måten. Det føles ut som om Justin har tatt med seg hjertet mitt tilbake til USA. Jeg forstår ikke hvordan jeg kan ha flere tårer igjen, hvertfall hvorfor jeg har stemme. Jeg har gråt meg i søvn, de få timene jeg faktisk har sovet. Jeg savner Justin så utrolig at det ikke skulle ha vært lovlig. Jeg savner klemmene hans, de utrolig deilige leppene og bare stemmen hans. Å ringe han er ikke ett alternativ for da faller jeg bare sammen, og da hører han deg også.

Det hadde gått en månde sidenJustin hadde dratt tilbake og jeg hadde vel fått en nogenlunde bra rutine igjen. Jeg skippet ikke skolen lenger, men klarer fortsatt ikke å se på bilder av Justin eller høre stemmen hans. Det er bare ett problem. Justin kommer til Oslo i Mai og Lucy vil ha meg med. Jeg vil ikke dra på grunn av... vel, Justin er der. Trenger jeg å si mer?

"Væææær så sniiiil" Lucy sto framfor meg med valpeøyne. Hun vet at jeg ikke kan si nei til de øynene, men jeg må være sterk. "Nei har jeg sagt!" Jeg gikk forbi henne og ut i skoegården hvor Derek sto ved siden av bilen min. Bilen minner meg så mye på Justin, men jeg må klare å overvinne dette. Jeg lar ikke dette gå til hodet på meg. Jeg kommer til å finne noen som er bedre enn Justin. Hvem er det jeg lurer? Ingen er bedre enn Justin. Jeg kunne faktisk ha elsket han en gang hvis vi ikke bare... ble venner igjen. "Jeg drar ikke. Du får dra, hils han fra meg da!" Jeg satt meg inn i bilen og Derek var rask med å hoppe inn. Jeg kjørte fort ut av parkeringsplassen og satte kursen hjemover. Derek skulle til å åpne munnen men jeg stoppet han. "Ikke. Et. Ord!" Derek lukket fort munnen igjen og satt seg tilbake i setet. Han prøver hele tiden å snakke med meg om at jeg må dra til Oslo for å møte Justin, men det orker jeg ikke. Ser jeg han så er jeg tilbake i gamle spor. Da er det som om jeg blir hevet tilbake 30 dager.

Jeg slo av tv-en og dataen. Overalt er det om Justin. Justin i Norge, snur hele Oslo på hodet. ARGH! Kunne han ikke bare ha holdt seg hjemme. Jeg la meg tilbake i senga. Hodet mitt hadde nettopp truffet puta når mobilen ga fra seg lyd. Jeg åpnet meldingen. Justin, rart. Lenge siden han har sendt en melding til meg.

Hei Gabby. Lenge siden sist. Trodde du kom til Oslo. Hadde håpet på det, men møtte på Lucy og hun forklarte meg noe av situasjonen. Kan du være så snill å ringe meg? Jeg vil virkelig snakke med deg!

-Justin

Jeg sukket tungt og slo av mobilen. Tårene startet å forme seg i øynene og jeg gjorde ingengting for å stoppe de. Jeg lot de renne ned lang sidene av hodet mitt og treffe puta. Jeg hadde tatt av meg alt av sminke og ville egentlig sove, men nå fikk jeg jo ikke det. Jeg bestemte meg for å gjøre lekser for en gangs skyld. Jeg har eksamen snart, og har vel vært litt vel borte i det siste. Jeg trenger å få karakterene mine opp.

Sommerferien hadde ikke vært så gøy. Ok, kjørt Norge rundt i bil. Not funny. To tennåringer og to sure foreldre. Urgh... kunne de ikke funnet på noe annet? Syden kanskje? Fikk hvertfall nok av tid til å plage vettet av Derek og få Justin ut av hodet mitt. Ingen nevnet Justin gjennom hele sommerferien og det var egentlig ganske så godt, selvom han av og til poppet inn i tankene. Når han først kom i tankene mine jaget jeg han bare ut, hjalp for en stund men ikke så lenge.

Flashback end

Justin så på meg med tårer i øynene. "Derfor du ikke svarte på den meldingen?" Jeg nikket og unngikk blikket hans som søkte etter øynene mine. "Se på meg Gabby!" Jeg ristet på hodet og så heller opp i taket. Justin tok tak i hodet mitt og holdt det mot hans. "Kan vi ikke prøve igjen? Du skal vel på skolen i LA?" Jeg trakk på skuldrene. Jeg viste ikke om jeg skulle på den skolen i LA, og jeg viste heller ikke om vi kunne prøve igjen. "Skader det å prøve?" Jeg nikket. Det skader mye å prøve. Vi kommer bare til å ende opp som forrige gang og da ligger jeg der igjen. Hjelpeløs liten drittunge som sutrer for ingenting. Ok, det er ingenting, det er da noe. Jeg blir hjerteknust igjen. "Nei det skader ikke å prøve. Du kan komme å beøske meg på tour når du har fri. Jeg betaler. Du kan få deg ny jobb i LA og oppflylle drømmen din om å bli skuespiller" Jeg så på han i sjokk. Når fikk han vite at jeg ville bli skuespiller? "Lucy sa det i Oslo. Sorry" Han så ned men holdt fortsatt hodet mitt. Jeg vippe topp hodet hans. "Går fint. Kanskje best at du vet det da" Jeg ga han et lite smil som Justin retunerte stort. Jeg fniste litt av han. Han er da søt? De som sier imot er bare sjalue på han. "Kan vi prøve igjen?" Jeg sukket. Skulle jeg gjøre det? Det skader vel ikke å bare prøve for julen, funker det ikke så funker det ikke. Da går vi tilbake til de vanlige livene våre. Han på tour og jeg tilbake til Norge for å gå på skole.

____________________________________________________________________________________________________________________________________


Haha XD

Der fikk dere en av delene jeg har lovet dere i dag:) Stolt over meg selv XD

12+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 29
http://jbheartstory.blogg.no/1338317083_lyst__bli_gjesteblogg.html - SØKER GJESTEBLOGGER! Hvis du vil, ta en titt innom <3

 

Jeg satt glassene på bordet og satt meg mellom Justin og Derek. "Hvilen film valgte du?" Jeg lente meg bak og la bena på bordet mens jeg så over på Justin. "A Christmas Carrol" Jeg nikket og filmen startet.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Justin POV:

Jeg hadde armene mine rundt Gabby som lå søtt og sov på fanget mitt. "Jeg forstår meg ikke på dere" Mumlet Derek med munnen full av mat. Jeg så over på han. "Dere er liksom såååå forelsket begge to, men gjør ingenting med det!" Jeg smilte smått og så ned på hårdotten som lå i fanget mitt. Gabby hadde sovet midt i filmen, stakkars var sliten og trøtt. Det hadde vært en lang dag for henne så hun hadde vel bare godt av å sove. "Det er ikke meningen man skal forstå alt Derek" Sa jeg stille og tok ikke øynene bort fra Gabby. "Se på deg da, du klarer jo ikke å ta øynene fra henne" Jeg zomet Derek helt ut og lot han gafle i seg maten mens jeg forsiktig strøk Gabby over håret. Jeg hadde tatt ut hårstirkken for å få bedre tilgang til det lange håret hennes. Det siste halve året hadde vært fylt med opp og nedturer. Jeg elsket å stå på scenen framfor fansen min, men så savnet jeg Gabby også. Vi hadde ikke hatt så mye kontakt i det siste, men det var vel egentlig bare bra, for da kom jeg mer over henne. Det kom nok til å forandre seg nå. Det har forandret seg. Jeg er mer forelsket i henne nå en jeg noen gang har vært. Jeg sukket og løftet henne sakte opp i armene mine og startet å gå opp på rommet vårt.

Jeg kvelte et fnis når jeg kom inn på rommet. Samme gamle Gabby. Klær ligger utover gulvet og hun har ikke vært her i 24 timer engang. Jeg la henne ned på sengen hennes og bredde dyna over henne. Jeg satt meg ned på sengekanten og bare så på henne. Så på hvordan håret hennes omrkanset ansiktet der hun lå, brystet som hevet og senket seg i gjevn takt og det fredfulle ansiktet hennes. Hvorfor gikk vi ikke et skritt videre? Hvorfor var jeg så dum at jeg sa at vi bare skulle være venner igjen? Være "bror og søster"? Vi kommer aldri til å bli bror og søster igjen. Vi kommer alltid til å huske på hva som skjedde i Norge. Jeg lukket øynene en stund og kjente tårene presse på. Jeg savner Gabby så utrolig mye. Savner å kunne kysse henne, holde rundt henne og fortelle henne hvor mye hun betyr som meg. Ikke bare som en "søster" jeg har vokst opp med, men som jenta jeg vil tilbringe resten av livet mitt med. Ja, jeg vil tilbringe resten av livet mitt med henne. Jeg sa det om Selena også, men kjærligheten min til Gabby er på et helt annet nivå en det var  med Selena. Jeg tror faktisk at jeg elsker Gabby, problemet er bare; Elsker hun meg tilbake? Okey, jeg høres ut som en fyr fra attenhundre tallet som er sååå forelsket... ok bare stopp Justin!

Gabby POV:

Jeg rullet rundt og åpnet forsiktig øynene. Rommet var helt mørkt bortsett fra lyset fra laptopen som Justin tydeligvis satt på. Øynene hans var fylt med tårer som rant nedover kinnenen hans. Jeg hørte svak hulking fra han mens han prøvde å ta bort tårene som allerede var ute. Jeg tok forsiktig bort dyna og satt bena mine stille på gulvet. Justin kan sikkert ikke se meg på grunn av lyset fra skjermen. Alle vet vel det? Jeg gikk med rolige skritt over til Justins seng og stilte meg framfor han. Justin så meg fortsatt ikke så jeg tok forsiktig en hånd over data skjermen noe som førte til et utrolig hyl. Han sier at fansen hyler høyt, vel det gjør Justin også. Justin klappet igjen skjermen og var fort på med lyset men slo det av igjen når han så meg. "Legg deg!" Sa han med streng men samtidig sår og hes stemme. "Nope. Lar ikke deg sitte her å gråte!" Jeg satt meg ned ved siden av han og la armen min rundt skulderen hans. "Ok... snakk!" Komanderte jeg. Justin la hodet på skulderen min med armene rundt meg. "Jeg savner deg så mye" Hulket han. Skjorten min ble sakte våt av tårene hans. "Jeg er her Justin. Du trenger ikke å savne meg" Jeg strøk han sakte over ryggen for å få roet ned hikstene hans. Justin sa ingenting istedet dro han meg bakover sånn at vi lå i sengen hans. Justin gråt fortsatt inn i nakkegropen min, mens jeg prøvde å roe han ned. "Shh... Justin... shhh.." Hvisket jeg mens jeg fortsatte å styrke han på ryggen. Hvorfor savner han meg når jeg er her? Noen ganger er han så forvirrende.

Jeg fortsatte med å stryke han til han hadde roet ned gråtingen og bare lå ved siden av meg. Pusten hans sendte frysninger ned langs ryggraden og armene mine. Gode frysninger. "Hvorfor savner du meg når jeg er her?" Hvisket jeg sakte og startet å fikle litt med håret hans. Jeg elsker håret hans, det er så... perfekt? Pefekt i mine øyne hvertfall. Jeg lukket øynene mine og bare nøt nærveret av han. Hvem vet når jeg får gjøre dette igjen. Når jeg drar tilbake til Norge så er det skole, russetid og eksamen, så er jeg ferdig. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre når jeg er ferdig på videregående. Jeg kan jo starte på skolen i LA, siden de fortsatt vil ha meg der. Jeg smilte litt av tanken. Da har jeg værtfall noe jeg kan gjøre. Må bare søke på nytt der. "Gabby...?" Jeg nikket svakt som svar. "Hva skjedde etter jeg dro? Derek var bekymret for deg" Justin startet å stryke meg opp og ned langs den ene armen min og jeg slappet helt av. "Ikke bekymre deg" mumlet jeg og kysset toppen av hodet hans. "Jo! Si det Gabby!" Stemmen hans var nå streng. Han kommer til å bli en god pappa. Ok, hvorfor tenker jeg overhodet det? Jeg sukket og tenkte tilbake på ukene etter jeg og Justin hadde gått tilbake til å være venner igjen. Noen forferdelige uker jeg helst ville ha unnsluppet!

____________________________________________________________________________________________________________________________


Den nye parfymen. OMB!

Sorry for at jeg ikke har lagt ut deler på en stund men jeg har vært en del syk, og skippet skolen to dager pga dette. Også har jeg vel fulgt med på Bieber-hysteriet nede i Oslo XD Hvis noen av dere så han live. GRATTIS <3 Når (hvis) han kommer tilbake på Believe tour så skal jeg få dra. Sparer opp penger og mamma har sagt ja. Må bare få med meg noen XD

Jeg får overnattings gjest fra Torsdag til Fredag så vet ikke hvordan bloggingen blir i morgen kveld, men kommer ut en, kanskje to deler i morgen. Stay tuned.

Q: Hvordan tror DU Gabby taklet det når Justin dro tilbake til USA og de ikke lenger "holdte på"?

10+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 28
"hva skal du kjøpe til oss da søs? Du vet... de to kule brødrene dine?" Jeg fikk en arm over skuldrene og en arm rundt midjen som dro meg mot han. Jeg så på Derek som selvfølgelig måtte kalle Justin for broren min. "Vet ikke... tenker fortsatt" Jeg så ikke på Justin som hadde armen godt rundt midjen min. "Jeg vet hva du kan kjøpe til Justin" Smilte Derek lurt og så over på Justin som smilte enda lurere. "Dette kan ikke være bra...." mumlet jeg og begge guttene lo.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Dagen hadde gått til tulling, shopping og prating. Vi satt atter en gang på Starbucks, men nå var det bare meg, Justin og Derek. De andre hadde dratt hjem, men siden jeg hadde bilen her så bestemte vi oss for å spise noe. "Jeg suuuulter" sutret jeg og la hodet på Dereks skulder. "Selvfølgelig" mumlet han og himlet med øynene mot Justin som satt på andre siden av bordet. "Jeg bestiller. Vet hva dere skal ha" Derek røyste seg så fort at hodet mitt traff stolen han nettopp hadde sittet i og Justin braste ut i høy latter. Heldigvis var det ikke så mange som var her nå, og de som var her var ganske så voksene. "idiot" mumlet jeg og ordnet håret mitt som hadde blitt helt fucket opp. "Hvem? Meg eller han?" Jeg satt meg ordentlig til rette og lente meg på bordet med albuene. "Begge" Justin hevet et øyenbryn mot meg. "Virkelig? Sier du det?" Jeg nikket og klarte ikke å skjule det lure smilet som lå på leppene mine. "du mener det ikke" Jeg pffet mot Justin og lente meg tilbake på stolen. "Du kan ikke vite hva jeg mener og ikke mener!" Justin ristet bare på hodet og tok opp IPhonen og var helt i sin egen verden. Standar Justin!

@GabbyBiebs: lol... starbucks and brothers... not a good idea!

Derek kom fort tilbake med bestillingene våre og jeg gaflet i meg maten fort. "Sulten?" Jeg nikket og gadd ikke bry meg hvem som spurte spørsmålet. Maten var spist opp fortere enn svint og jeg var utrolig mett og kaffen fikk kroppen min varm. "Skjer med deg og Jace nå?" Jeg så over på Justin som hadde dette utrykket i annsiktet som jeg ikke kunne tolke. "Skulle det skje noe med meg og han?" Justin nikket og så ned i bakken før han så opp på meg igjen med såre øyner. "Det er ingenting mellom meg og Jace. Han er en gammel venn" Justin smilte litt og så over på Derek. Skulle tro at de to er brødre, liksom biologiske brødre. 

@GabbyBiebs: Canadian starbucks coffee`s the best. Realy helping my cold body... freezing in Canada(pic)"skal vi dra?" Guttene nikket og vi røyste oss opp og gikk ut i bilen. Selvfølgelig skulle Justin kjøre og jeg ble plassert i baksetet. Bare fordi at de er gutter så får de plutselig førsteretten på å sitte fremme? Ok, det er Justins bil men jeg er eldre enn Derek, så derfor skal egentlig jeg sitte fremme og ikke Derek. Guttene bablet ivei helt hjem og jeg var ikke sen med å komme meg ut av bilen. Jeg sparket av meg skoene når jeg kom inn og gadd ikke sette de opp. Tar det senere. "VI ER HJEMME!" Ropte jeg ut og gikk rett opp på rommet for å få på meg andre klær. Lei av disse klærne nå. Jeg slang alle klærne i en stor haug på gulvet og gikk over til Justins skap. Han har alltid gode klær man kan gå i. Jeg fant en stor chillebuske og en altfor sto t-skjorte og et par ankelsokker som også var for store til meg. Alt dufet Justin, og jeg kunne virkelig ikke noe for hjertet mitt som banket ekstra hardt bare av lukten hans. Håret satt jeg opp i en stor dott på hodet og trippet fornøyd ned til de andre. "Mine. Klær!" Justin pekte strengt på meg. Jeg bare trakk på skuldrene og satt meg ned på Dereks fang. "Hei bror" Derek ristet på hodet men holdt meg fast sånn at jeg ikke skled av fanget hans. Vi satt å snakket en stund mest om meg og Derek og hvordan det gikk i Norge. Vi bestemte oss for å se på en film, altså vi 'ungene'. Jupp det er det de kaller oss. Mamma, bestemor og bestefar gikk å la seg mens vi tre ordnet til i stuen. "Hvilken film?" Jeg gikk rett mot filmhyllen, dessverre var det ingen bra filmer der, bare skrekkfilmer og sånt. "Kan vi ikke se en julefilm?" Spurte Justin som satt nedenfor tv-en og rotet i julefilmskuffen. "JO!" Ropte jeg og satt meg ned ved siden av han. Justin så over på meg med et lite smil som jeg gjengjeldte mens jeg rødmet smått. Faen, håper han ikke så det. "Så det Gabby" hvisket Justin som om han hadde lest tankene mine. Jeg smilte større mens jeg ristet flaut på hodet. "Bare finn en film du Bieber" Jeg reiste meg opp og gikk fort inn på kjøkkenet. "Han får meg til å rødme. Jeg er sååå ikke over han" mumlet jeg og stilte meg mot kjøkkenbenken mens Derek ordnet med drikke. "Ser ikke problemet deres. Begge to liker hverandre og Justin er hodestups forelsket i deg. Gå på date!" Derek tok flaskene ut i stuen og lot meg stå igjen. Det er ikke så enkelt som han skal ha det til. Jeg liker Justin, jeg ser ingen vits i å nekte for det lenger, men jeg er så redd for hva folk vil si. Jeg kom meg ut av transen og tok med galssene ut i stua hvor guttene satt klar. Jeg satt glassene på bordet og satt meg mellom Justin og Derek. "Hvilen film valgte du?" Jeg lente meg bak og la bena på bordet mens jeg så over på Justin. "A Christmas Carrol" Jeg nikket og filmen startet.

_____________________________________________________________________________________________________________________________Sorry, sorry, sorry for dårlig blogging. Jeg var hos mormor i går og da ble det ikke mye tid til data. I dag har jeg vært i konfirmasjon til søskenbarnet mitt også har jeg sittet i bil så fikk ikke tid til å legge ut en del før nå. Jeg har en stoooor musikkframføring på Onsdag så jeg må øve, øve, øve på den til fingrene mine faller av så derfor blir det ikke mye tid til å skrive deler, men skal gjøre mitt beste. Skriver når jeg blir lei av å øve. Men etter Onsdag har jeg utrolig mye tid for da er det ikke så mye skole på meg etter det jeg har hørt, så da blir det mye mer deler til dere :)

Syns også dere er sløv med kommentarene, forstår dere jo (siden jeg ikke har lagt ut så mye i det siste) men uten kommentarer så tror jeg at ingen leser historien min så derfor går motivasjonen ned.

10+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 27
Jeg kjørte inn i byen som jeg hadde savnet så mye. Jeg stoppet utenfor starbucks og gikk inn. Jeg fant fort Caitlin men hun satt ikke alene og smilte av synet av personene som satt ved siden av henne.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg gikk med raske skritt mot bordet og omfavnet hver og en av de i en klem. Ryan, Chaz, Caitlin, Christian og Jace. Jeg og Jace hadde vært utrolig gode venner og det hadde vel vært litt småflørting noen ganger, men det ble aldri noe mer enn venner siden jeg flyttet til Norge for noen år siden. Jeg satt meg ned ved siden av Jace mens jeg tok av meg kåpa. "Kommer Justin også?" Jeg så over på Chaz og trakk på skuldrene. "Trodde bare det var Caitlin som var her, så sa ikke noe. Dessuten så har jeg bilen hans" Guttene ga meg high five mens Caitlin blunket lurt til meg. Jeg viste at hun alltid hadde trodd at enten jeg og Justin eller jeg og Jace kom til å ende opp sammen. "Hvorfor ringer vi han ikke da?" Jeg himlet med øynene mot Christian men nikket. "Vær så god" mumlet jeg og gjorde en rar håndbeveglese. Chrsitan så dumt på meg og strakte ut hånden. Jeg rynket brynene og lente meg mot han. "Hva vi-du har ikke nummeret" Jeg lente meg tilbake og plukket opp telefeonen. "One sec. Sender melding til han" Mumlet jeg og startet å skrive til Justin.

Er på Starbucks med Caitlin, Christian, Ryan, Chaz og.................................. Jace. Vil dere joine oss? -Gabby!

Har ikke bil og bestefar lar meg ikke låne hans. HENT OSS! -Justin og Derek :)

Jeg sukket og tok på meg kåpen. "Jeg må hente han og Derek" Sukket jeg men Ryan dyttet meg ned. "Vi henter de. Kom Chaz" Ryan dro med seg Chaz opp og de sprang ut av starbucks. Jeg ristet på hodet og tok av meg kåpen igjen og satt meg bedre til rette.

Justin POV:

Den sleipe dusten Jace er med Gabby nå. Ikke snakk om at hun får henge rundt han mer. Sjalusien boblet i meg som vanlig når jeg viste at Gabby var med andre gutter enn meg og Derek. Jeg slang på meg ett par sko når jeg fikk enda en melding.

Vi kommer bro. Vet hvor lite du liker Jace. Gabby er igjen med de andre. -R&C

Jeg smilte og vrengte på meg jakka. "Drar ut!" Ropte jeg og sprang ut av huset og hoppet inn i bilen som ventet på meg. Derek kom rett etter og fikk hilst på gutta. "Hvem er han der Jace?" Jeg himlet med øynene bare av navnet hans. "Lang historie dude" Mumlet Ryan mens Chaz kjørte inn mot byen. Jeg fortalte han alt, også om hvor lite jeg likte Jace. Mest fordi han prøver å ta fra meg Gabby. Ok, det er den eneste grunnen.

Flashback:

"Yo!" Jeg så bak meg mot Ryan og Chaz som kom gående mot meg. "Shhh...." Jeg en hånd framfor hver av munnene deres og dro de med meg bak et hjørne. "Hva gjør du?" Sa Ryan når jeg hadde tatt bort hendene mine og tørket bort spyttet deres. "Spionerer. Hva ser det ut som?" Hvisket jeg og tittet fram. Der sto han. Jævla Jace som tror han eier hele Gabby. Jeg knyttet nevene og ville så gjærne gå bort dit å be han om å holde seg borte fra Gabby. "Ahh... liker hun han fortsatt?" Hvisket Chaz. Jeg trakk på skuldrene. Hun har aldri sagt noe om å like han men han liker henne. Hele skolen vet det. Han er over henne hele tiden mens det egentlig skulle ha vært jeg som skulle stå der og snaket med henne. Jace lente seg over Gabby og kysset kinnet hennes. Der gikk grensen min! Jeg slang fra meg baggen og startet å gå mot de med harde skritt. To armer dro meg tilbake og to andre holdt meg fast. "Chill Justin. Du havner bare i trøbbel" Jeg skjerte tenner og pustet tungt. Jace gikk forbi oss og så rart på oss. "Skjer?" Jeg sendte han et drepende blikk som fikk han til å sette opp farten. "Sånn ja. Pell deg bort herfra" Mumlet jeg når de endelig slapp meg. Jeg børstet av meg og tok opp sekken. "vi har time. Kom!" Ryan dro meg etter seg inn i timen. Bare vent. Jace skal ikke få ta Gabby fra meg. Hun er min!

Flashback end

Derek så mellom alle sammen når vi snakket. Vi hadde stoppet for lengst men jeg måtte fortelle ferdig hvorfor jeg ikke likte Jace så godt. "Du vet at han sitter inne med søstra mi nå? Jo lenger du er her, jo nærmere kommer han!" Bemerket Derek, og han hadde helt rett. Jeg hoppet nærmets ut av bilen og gikk fort inn på starbucks. Jeg så de med en gang. Jace utrolig nær Gabby som smilte opp mot han. Jeg knyttet nevene mine og plantet på et falskt smil. Jeg satt meg ned ved siden av Christian som ga meg en av våre vanlige man-hugs. Caitlin så lurt på meg. Hater at jeg fortalte henne om hvordan jeg føler det for Gabby, spesielt når som Gabby selv vet det. Jeg ga Caitlin et ikke-nå blikk og fikk et lurt smil tilbake. Jeg ristet på hodet og zomet helt ut. Jeg var for opptatt med å se på Gabby. Håret som falt perfekt over skuldrene hennes, smilet, øynene. Alt. Dessverre var ikke jeg grunnen for det smilet. Neida, det var dumme, teite Jace som var grunnen til det. Jeg kunne ha drept han her og nå hadde det ikke vært for... ok, jeg hadde ikke drept han. Kanskje bare banket han opp litt, men det kan jeg ikke. Jeg er Justin Bieber og sånt går ikke ubemerket fram her i verden. Jeg sukket av tanken og skled litt lenger ned i setet.

Gabby og Jace pratet for det meste, og Gabby så på meg noen få ganger uten noe følelse i blikket. Før kunne jeg ha fått kjærlige blikk men nå... pfft... et lite ubetydelig blikk er alt jeg får. Jeg føler meg som den teite eksen, vent! Jeg er jo det, nesten. Problemet er at det ikke er så mange som vet om det, men hvis folk viste at vi faktisk har datet. Jeg smilte tilfreds av tanken og gned håndflatene mine mot hverandre. "Hvorfor smiler du så lurt Bieber?" Jeg ristet på hodet mot Caitlin. Kommer ikke til å skje uansett. Hvis jeg lar verden få vite det så får Gabby mer hat en nødvendig og det vil jeg ikke at skal skje, men det betyr ikke at jeg ikke kommer til å prøve meg på henne igjen.

Gabby POV:

Jeg hadde på en måte savnet Jace, men på en annen måte ikke. Han var så interesang i begynnelsen og jeg kunne liksom snakke med han, men nå....argh! Han snakker bare boring. Justin hadde et lurt smil når jeg så over på han, men han var for opptatt med å snakke med de andre til å merke det. Jeg ville ut herfra og bort fra Jace.

Hjelp meg.... Jace gjør meg gal! -Gabby

Sendte jeg til Caitlin som raskt var på saken. "Folkens" Alle stoppet og snakke og jeg sendte Caitlin et takknemmelig blikk. "-Hvorfor går vi ikke ut heller? Jeg har fortsatt litt jule shopping og Gabby, jeg trenger seriøst hjelp" Jeg smilte og røyste meg opp. "Hjelper deg gjerne. Skylder deg en uansett" Jeg blunket lurt mot Caitlin. Vi fikk på oss klær og gikk ut i de julefylte gatene. "Jeg må hjem. Mamma maser" Jeg nikket mot Jace og ga han en klem før han gikk. Jeg sukket lettet ut og gikk ved siden av Caitlin. "Takk. Trengte den" Hvisket jeg i øret hennes mens vi gikk ned mot senteret. Det var ikke så stort men stort nok for litt jule shopping. "hva skal du kjøpe til oss da søs? Du vet... de to kule brødrene dine?" Jeg fikk en arm over skuldrene og en arm rundt midjen som dro meg mot han. Jeg så på Derek som selvfølgelig måtte kalle Justin for broren min. "Vet ikke... tenker fortsatt" Jeg så ikke på Justin som hadde armen godt rundt midjen min. "Jeg vet hva du kan kjøpe til Justin" Smilte Derek lurt og så over på Justin som smilte enda lurere. "Dette kan ikke være bra...." mumlet jeg og begge guttene lo.

_______________________________________________________________________________________________________________________

15+ kommentarer

NY DEL AV A VICTIM LENGER NEDE!

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 26
"Foresten Gabby" Jeg så opp på Justin. "-Det er noe jeg har glemt å fortelle deg, om flyttingen" Jeg nikket og møtte de nøttebrune øynene hans. "Hva da?" Spurte jeg nyskjerrig. Justin ga meg et lite skvis med hånda hans og smilte før han fortalte meg om flyttingen. Jeg ble faktisk litt sjokert over det han sa.

______________________________________________________________________________________________________________________________

"Jeg skal på tour snart så jeg tror det er best om du ikke flytter inn" Jeg nikket. Jeg var utrolig skuffet men hvem hadde vel ikke forutsett det? Jeg hadde jo tenkt det selv, hva hvis Justin skulle på tour og da kunne ikke jeg bo hos han. "Like greit...." mumlet jeg og slapp hånden hans.

--------------------------------

Det var rundt juletider, og jeg satt på flyet på vei til Canada sammen med Derek. Det hadde ikke funket mellom meg og Justin så like greit å bare gjøre det slutt. Vi var vel aldri sammen, og de enste som hadde vist noe var; mamma, Derek og Lucy. Jazzy hadde vel kalt meg Biebers kjæreste noen ganger fordi hun fersket oss en gang på rommet mitt. Jeg lente hodet mot vinduet og gruet meg til å komme hjem igjen. Justin skulle være der og vi hadde ikke hatt kontakt siden han dro fra Norge. Han hadde vært i Norge i Mai igjen, men da var jeg for opptatt med eksamener og sånt til å gidde å ta turen ned til Oslo. Justin hadde fått spørsmål fra folkene som intervjuet han om hvor jeg var men han hadde bare trekt på skuldrene og smilt til kamera.

@GabbyBiebs: Going home for the holidays.... on my way to Canada with the best brother in the world. DEREK!!

@GabbyBiebs: Gonna be great to come to Canada for once this year. Summer was hard to get thrugh.... road trip with mom, dad and Derek..... DO NEVER DO THAT!

@GabbyBiebs: Derek is slepping and snoring like a fish.... lol? Where did I get fish from?

Jeg kjedet meg så mye at jeg måtte gjøre noe. Det var en time igjen av flyturen og den siste timen var alltid værst, hvertfall for meg.

@GabbyBiebs: Ok if I post some pics? Kinda bored and have waaay to manny pics on my phone...! Ok, to make it interesting....

@GabbyBiebs: Pics of @justinbieber? Yeah... i totaly agree. #BelieberHere!

Jeg måtte se litt rundt på telefonen for å finne noen bilder som var bra nok for twitter. Snakk om å flaue ut Justin nå, neida.

GabbyBiebs: Sometimes Justin`s soooo tierd.... poor guy! (pic) Jeg la ut flere titals bilder av Justin, mange som ikke fantes på nettet. Justin hadde faktisk retweet alle sammen, og han var lite fornøyd med de bildene jeg hadde lagt ut.

@GabbyBiebs: RT @justinbieber good to know my sis stil likes to emebers me... like... I don`t like this pics of me!! So gonna get it when you get home!

Jeg lo og slo av mobilen siden vi var klar for landing. Landingen gikk greit selvom Derek snorket som en annen gammel gubbe der han satt. Vi kom oss ut av flyet og ble møtt av et iskald Canada. Mye kaldere her enn hjemme i Norge. Jeg hakket tenner mens vi gikk gjennom den portal, tunnel greia. Flyplassen var mye varmere men også fult av vonde minner som gjorde den kald på sin egen måte. "Hvem skulle hente oss?" Jeg trakk på skuldrene mens vi gikk mot bagasjebåndet for å hente bagasjen vår. Derek hadde lyst til å være med til Canada i år for å feire jul sammen med oss. Forrige år var jeg i Norge og nå var jeg i Canada. Kom til å bli godt å møte gamle venner igjen som jeg ikke hadde sett på over et år.

Vi fikk hentet bagasjen vår og gikk ut i den kalde vinter natta. Ja, vi hadde landet på natta så det var ekstra kaldt. Ingen av oss hadde på oss noe særlig med varme klær så vi sto å holdt rundt hverandre for å holde varmen. Jeg hadde ringt til bestefar som hadde glemt at vi kom inatt, han skulle sende Justin til å hente oss. Flott. Flyplassen var overfylt av folk som skulle hjem til familiene sine til jul og folk stresset mer en nødvendig. "Er ikke det Justins bil?" jeg snudde hodet i retningen Derek pekte og sukket lettet ut. "Endelig" mumlet jeg og tok bagasjen min. Derek fulgte etter meg helt bort til bilen. Døren åpnet seg og en trøtt Justin kom ut, noe som var totalt sexy med tanke på sovesveien han hadde. Jeg kvelte en fnis mens jeg åpnet bagasjelokket og hev baggen inn. Jeg satt meg bake for der var det best plass så fikk bare Derek og Justin snakke om gutte ting eller noe sånt. Hele veien hjem til bestemor og bestefar halvsov jeg med hodet mot ruta. Gatene var fulle av julepynt og rundt husene sto det julenisser og alt som hører til julen. Justin hadde sett på meg flere ganger gjennom speilet men jeg var for opptatt med å se ut av vinduet til å se tilbake på han. Jeg hade et lite smil gjennom hele turen og julefølelsen kom endelig når jeg så huset til bestemor og bestefar. Vi gikk inn alle sammen, uten et ord. Jeg gikk rett opp på rommet mitt og la meg ned i sengen med fult av klær på. Derek skulle ta gjesterommet og Justin delte rom med meg så han kom inn litt etter meg. Jeg hadde øynene igjen og latet som jeg sov. Justins skritt kom nærmere og stoppet framfor sengen. "Savnet deg Gabby" Leppene hans traff pannen min og ble der en stund før han slapp og gikk over til sin seng. Faen... jeg liker han fortsatt. Følelsen jeg fikk når leppene hans traff huden min var ubeskrivelig. Det eneste jeg vet er at jeg fortsatt er hodestups forelsket i Justin, og jeg liker det ikke!

Neste morgen våknet jeg til lukten av nybakte julekaker og et tomt rom. Jeg hørte folk romstrere nede mens jeg sto i dusjen. Jeg tok meg god tid og skrubbet hver millimeter av kroppen min. Jeg tok hårkur for å få håret til å se enda bedre ut. Når jeg endelig kom meg ut av den altfor gode dusjen smurte jeg kroppen inn i en deilig bodylotin og fikk kledd på meg. Jeg hadde planer med Caitlin om å møte henne på starbuks om en time så jeg hadde en liten time på å være med familien før jeg måtte dra. Jeg hadde funnet et av mammas gamle par sko som hun ikke brukte lenger. Deilig med samme skostørrelse som moren sin. Bare å ta hennes sko når hun ikke bruker de lenger.

 

 

WinterWonderLand

 

Jeg smilte mot speilbildet mitt i loftgangen og tok en av luene mine som jeg hadde glemt her for to år siden å plaserte den forsiktig på hodet. Jeg kom ned trappen og gikk inn på kjøkkenet hvor alle sammen satt å pratet. Praten stoppet når jeg kom inn og alle øyne var på meg. "Morn til dere også" Smilte jeg og gikk i kjøleskapet for å se om det var noe godt der. Noe det ikke var. Jeg sukket og lukket det igjen. "Hvor fant du de skoene unge frøken?" Jeg snudde meg mot mamma og smilte så uskyldig jeg kunne. "I skaaaaapet ditt" Smilte jeg mens jeg viftet med øyevippene. "Du bruker de uansett ikke mamma" Mumlet Justin med masse mat i munnen. "Ser du" Mamma bare ristet på hodet og startet å spise. "Skal du spise sammen med oss?" Spurte bestefar. Jeg møtte de snille øynene hans og ristet på hodet. "Kan ikke. Planer med Caitlin. Vet ikke når jeg kommer hjem" Bestemor smilte stort mot meg. Hun elsker at jeg fortsatt har kontakt med vennene mine her på tross av at jeg bor i Norge. "Tar bilen din Justin" Jeg klappet han på skuldrene og tok bilnøkkelen som lå på komoden. "NEI!" Ropte han etter meg. For sent, jeg var allerede ute av døren og sprang så fort jeg kunne mot bilen og satt meg inn. Jeg startet den opp og kjørte ut av oppkjørselen mens Justin sto furt igjen i døren og så etter meg.

Jeg kjørte inn i byen som jeg hadde savnet så mye. Jeg stoppet utenfor starbucks og gikk inn. Jeg fant fort Caitlin men hun satt ikke alene og smilte av synet av personene som satt ved siden av henne.

__________________________________________________________________________________________________________________________Haha... den hadde dere vel ikke forutsett?

Q: Hvem tror DU sitter ved siden av Caitlin?

12+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 25
"Gabby!" Jeg snudde meg rundt. "Kan jeg bare snakke med deg før vi drar?" Jeg nikket mot Justin og fulgte etter han inn mens de andre ventet i bilen. Justin snudde seg mot meg og forsikret seg om at de andre ikke så.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Han presset meg inn mot veggen og kysset meg hardt. Jeg var litt sjokert og forvirret men var fort med. Justin løftet meg opp og jeg knøt bena rundt hoftene hans. Leppene våre bevegde seg i en rask takt mens Justins hender klep godt rundt rompa mi. Justin slapp meg ned og jeg fikk opphentet pusten igjen. "Måtte bare gjøre det før vi går ut dit" Jeg nikket og lente armene mine på knærne mens jeg fikk tilbake pusten. "Greit" Jeg røyste meg opp etter en stund og rettet på håret. "Klar?" Justin nikket og vi gikk ut til de andre som allerede ventet i bilene.

----------------

Uken hadde gått fort og dette var Justins siste dag i Norge. Han hadde hatt både konserter, intervjuer og masse annet jeg ikke hadde brydd meg så mye med. Justin lå å sov mens jeg var ute sammen med vennene mine, hadde ikke vært så mye tid til det nå som Justin hadde vært på besøk. Vi satt på lekeplassen ved siden av skolen og snakket. "Jeg er sulten" Klaget jeg og fikk oppgitte blikk tilbake. Jeg smilte uskyldig og letet fram kortet og viftet med det. "På meg?" Alle nikket og plutselig var de sulten de også. Jeg himlet med øynene og vi startet alle sammen å gå mot den lille cafeèn vi hadde her. "Skulle ikke Justin komme?" Jeg så mot Derek og trakk på skuldrene. "Ring han da!" Jeg hoppet litt bak av Dereks reaksjon men nikket. "...greit..." jeg ringte til Justin som tydeligvis var i dusjen. Jazzy hadde tatt den og skulle si ifra til Bieber at jeg ville ha han med ut. Er ikke hun den søsteste lillesøstren noen kan få? "Hva sa han?" Jeg la ned mobilen i bukselumma. "Jazzy tok den. Han er i dusjen, men Jazzy skulle si ifra" Jeg smilte mens jeg snakket. Jazzy er den lille prinsessen min, og Justins da. "Naww..." kom det fra alle mens vi gikk inn på cafeèn som for en gangs skyld ikke var så full som valig.

"Gabby, lenge siden sist!" Jeg smilte mot Bella, servitrisen som jobbet her. Hun var liksom alltid her når jeg var her, creepy ikke sant? Jeg nikket. "Broren min er på besøk så har vært litt med han" Jeg fikk frysninger nedover ryggen når jeg sa broren min. Det er ikke mye til bror når vi praktisk talt spiser hverandre opp hver dag. Derek ga meg et blikk, han viste nøyaktig hva jeg tenkte på. "Jupp, hun er med han hele tiden" Jeg sendte Derek et drepende blikk. "Vet du elsker meg søs" Hvisket han i øret mitt noe som fikk meg til å albue han i sia sånn at han backet off. "Bord til alle sammen?" Jeg nikket. "Pluss en" La jeg til og Bella nikket og førte oss inn på bakrommet. Det var vel mer et eksklusivt rom som vi brukte å være på. Vi var veldig høylytt og nå skulle jo Justin komme etter hvert.

@GabbyBiebs: Lovi`n this place. Cafè with friends and soon @justinbieber whos thaking a shower... so Jazzy told me. Gonna miss this place in some months.... (pic)


Noe sånt, minus utsikten. Liksom noe småbyaktig, ikke store bygninger men hus.

Vi satt å snakket en stund før Justin kom inn døren med en starstruck Bella bak seg. "Takk" Bella nikket og tok ikke øynene fra Justin. Jeg kvelte et fnis og gikk mot de. "Justin hils på Bella. Bella hils på-" Bella avbrøt meg med å hyle. "JUSTIN BIEBER!" Jeg lukket øynene og holdt meg for ørene. "Wow. Bella. Chill" Lo Derek og dro Bella litt bort fra Justin som tydelig ikke hadde forventet den reaksjonen fra henne. Justins øyne var store og han så helt sjokert ut. Derek fikk roet ned Bella. "Kan...kan..." Justin smilte. "Ta bilde?" Hun nikket hypnotisert. Jeg tok bildet for de. Hadde nummert hennes så kunne bare sende henne bilde senere. "Greit jeg legger det ut på twitter?" Bella nikket stort mens hun hoppet opp og ned på stedet. Justin så fortsatt litt sånn.... wow-ish ut.

@GabbyBiebs: She realy took him by suprise... haha #NoJoke he like...  almost died when she screamed JUSTIN BIEBER in his ear! (pic)

Bella gikk ut i selve cafeèn når hun hadde fått autograf og jeg hadde sendt bildet til henne. Justin hilste på alle sammen, og jeg viste godt at noen av guttene ikke likte Justin så godt, men lets face it; De er bare sjalue, hvem er vel ikke det? Guttene satt med et bord mens vi jentene satt ved et annet. "Ser ikke ut som om guttene hater Justin så mye nå?" Jeg lo og så bort på de. Justin snakket ivrig med de guttene og alle gikk greit overens. Jeg smilte litt når Justin så på meg og møtte blikket mitt. Jeg så fort tilbake og nikket. "Sikkert bare litt sjalu. Se på de da" Jeg pekte diskrè bort på de. "-Ser det ut som om de hater han?" Vi braste ut i latter og gjorde oss enige om at de bare hadde vært sjalue på Justin. Guttene ble stille og så over på oss. "Skjer med dere da?" Spurte Derek og lente armene på bordet. Jeg trakk på skuldrene. "Jente ting. Bare... snakk" Vi fniste og tok bort oppmerksomheten fra guttene. Jeg hørte Justins pfft på lang vei før stemmen hans fylte rommet igjen.

Etter hvert ble det for kjedelig og smart som jeg var måtte jeg betalte for alle, Justin inkludert. Hva skjedde med at han betaler for damene da? "Hvor nå?" Alle mumlet forskjellige vet ikke og vi ble bare stående utenfor cafeèn. "Hva med barnehagen?" Foreslo jeg og alle så rart på meg, mest Justin. "Du kødder?" Jeg ristet på hodet og startet å gå. "Hvorfor ikke? Er det ikke lov til å være litt barnslig nå?" Justin sa seg enig med meg og plutselig var alle med. Kult å ha en... hva skal jeg kalle han? Jeg kunne vel sikkert ha sagt bror, men det føles ikke helt rett nå. Kanskje bestevenn? Ja, vi går for det en stund framover. Kult å ha en bestevenn med så stor makt. Jeg smilte fornøyd og satte kursen forbi skolen og mot barnehagen med den beste lekeplassen. Justin gikk rett ved siden av meg, nesten helt inntil meg. "Savnet deg når jeg våknet opp" Hvisket han i øret mitt. Jeg fniste stille mens Justin la armen over skulderene mine. "Du sov så søtt. Også var du så sliten" Svarte jeg og flettet fingrene mine inn i Justins som lå over skulderen min. Jeg hørte plystring bak meg og viste fingren. Justin lo svakt ved siden av meg og presset meg mer mot han. Jeg har ikke noe imot det, får bare en enda bedre følelse inn i meg enn ellers.

"Foresten Gabby" Jeg så opp på Justin. "-Det er noe jeg har glemt å fortelle deg, om flyttingen" Jeg nikket og møtte de nøttebrune øynene hans. "Hva da?" Spurte jeg nyskjerrig. Justin ga meg et lite skvis med hånda hans og smilte før han fortalte meg om flyttingen. Jeg ble faktisk litt sjokert over det han sa.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Sorry for at dere ikke får så mange deler fra meg, men jeg har hatt to eksamener og er blitt syk. Skal i konfirmasjon til søskenbarnet mitt i helga så drar til bestemor, men kommer vel noen deler på Lørdag håper jeg. Er ikke så mye å gjøre der. Vet ikke når vi drar i morgen men skal nok klare å få ut en del før jeg drar.

Ta en titt innom disse to bloggene. Begge to er relativt nye og fortjener flere lesere:  http://storiesforbeliebers.blogg.no/  http://jbmyheart.blogg.no/

Q:Hva tror dere Justin forteller Gabby som får henne sjokert?

Ny del av A Victim lenger ned

13+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 24
"Nå-ut. Jeg skal dusje. Med mindre..." Jeg hevet et øyenrbyn mot Justin. "Med mindre hva?" Spurte jeg og klistret på et lurt smil. Justin hevet begge øyenbrynene og presset meg nærmere seg selv. Justin bøyde seg ned og hvisket i øret mitt.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

"Med mindre du vi-" Justin ble avbrutt av at mamma kom inn. "Neida sønn. Kom Gabby" Mamma dro meg ut og Justin sto forfjasmet igjen og klødde seg i hodet. Jeg lukket døren bak meg og mamma slapp hånden min. "Takk" Pustet jeg letet ut og gikk inn på rommet mitt for å finne noen andre klær en de som jeg hadde planlagt å ha på meg. Justin var jo på badet mitt så da fikk jeg vel bare finne noen nye klær. Siden det var passe varmt, men ikke så utrolig varmt valgte jeg noe midt mellom å ha på meg. Jeg gikk for en svart shorts med en strømebukse under, enkel T-skjorte med skrift og en nøytral blazer over. Vi hadde tenkt oss ut alle sammen i dag, siden forrige gang ikke gikk like bra. Jeg slang på et smykke jeg hadde kjøpt på ferie for ikke så lenge siden.

 

Love

 

Jeg fant fram et par gamle høye leopardsko som jeg totalt hadde glemt at jeg hadde og en hatt jeg nesten aldri brukte. Jeg kan seriøst ikke vente til varmere vær og sol. I det jeg var ferdig med å kle på meg og fikse håret og sminken kom Justin tassende inn på rommet med en håndduk rundt livet og dråper rendene ned langs brystet og magen. Blikket mitt låste seg fast på den veltrente magen og gjett om Justin så det. Justin hadde et klysete smil mens han størk seg selv over magen. "Vet du vil ha meg babe" Jeg himlet med øynene og gikk mot han. Jeg stilte meg framfor han, kroppene våre berørte nesten hverandre. "Kanskje senere" hvisket jeg og dyttet han i brystet mens jeg gikk forbi han. Jeg kunne se for meg annsiktsutrykket hans der han sto igjen på rommet.

Jeg lo stille for meg selv mens jeg forsiktig gikk ned trappen. Tar ikke sjansen på å falle ned trappen å brekke foten... igjen!

Flashback:

"Justin! Gi meg den!" Ropte jeg etter Justin som sprang inn på badet og låste døren. Jeg trampet med foten i sinne og pustet tungt ut. "Du får den ikke!"  Jeg slo hardt i døren og trampet bort fra døren. Justin kommer til å åpne den snart, bare vent. Jeg listet meg stille til døren igjen og hørte Justin romstrere inne på badet. Låsen ble låst opp Justin var fort ute av badet. Jeg smilte tilfreds og listet meg opp bak han. Jeg tok tak i mobilen min og snudde på hælen ned trappene. "GABBY!" Ropte Justin etter meg og fottrinnene hans var rett bak meg.

Jeg startet å løpe nedover trappen men den ene foten min bommet på et trinn og jeg falt ned i bakken. Ryggen min traff en av hjørnene og jeg ropte ut i smerte. Det føltes ut som om ti kniver var blitt stukket opp i ryggen min og fem kniver i høyre foten. Smerten var ubeskrivelig Det var som om hele kroppen min hadde mistet alt av krefter og jeg rullet videre ned i krampe. Høyrefoten og ryggen banket i takt når jeg nådde enden av trappen til min store lettelse. Jeg lukket øynene og prøvde å stenge smerten ute, uten at det hjalp så mye som jeg hadde håpet. Jeg kunne tydelig høre hjerteslagene mine i brystet. De banket raskt, raskere enn jeg klarte å telle. "...Gabby..." Justins stemme var som et svakt pust over meg. Jeg klarte ikke å åpne øynene, eller røre på noen deler av kroppen min for den sags skyld. "...Gabby..." Justin ristet svakt i meg, vel sånn kjentes det ut. "MAMMA!" Ropte Justin ut i panikk mens han fortsatte å riste i meg til ingen nytte.

Flashback end

Jeg skar en grimase av det minnet og størk meg selv på ryggen. Den smerten vil jeg helst ikke gjennomgå igjen. Justin hadde jo selvfølgelig fått den fæle samvittigheten og gjorde faktisk alt jeg ba han om gjennom hele den gips perioden. Ryggen hadde ikke vært så skadet som jeg først hadde fryktet for. Jeg trodde jeg skulle bli lam og aldri leve et normalt liv, tenk deg den lettelsen når jeg fant ut at jeg ikke var lam. Jeg gikk rundt å klemte folk, vel hinket rundt å klemte folk fordi jeg var så glad.

"Endelig!" Alle ventet i gangen på at Justin skulle bli ferdig, han hadde jo brukt evigheter. "Sorry for at håret tar lang tid" Jeg ristet på hodet og gikk ut. "Gabby!" Jeg snudde meg rundt. "Kan jeg bare snakke med deg før vi drar?" Jeg nikket mot Justin og fulgte etter han inn mens de andre ventet i bilen. Justin snudde seg mot meg og forsikret seg om at de andre ikke så.

__________________________________________________________________________________________________________________________ Dere fikk en del nå siden jeg skal ut og vet ikke når jeg kommer hjem igjen.

Bla ned for å lese Hedda sin mini historie som foregår en liten stund fordi jeg blir opptatt en stund framover, men det kommer fortsatt deler fra meg.

15+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 23
Jeg bare gikk litt rundt å vasset i noen minutter før vannet ble for kaldt for meg og jeg gikk opp mot der jeg hadde forlatt Justin. Bare ett problem; Ingen Justin satt der!

______________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg så meg rundt, men fortsatt ingen Justin. Jeg startet å løpe opp mot bilen og kjente en stor lettelse bre seg over meg når jeg så Justin stå med rompa ut av bagasjerommet på bilen. Jeg snek meg mot han og stile meg rett bak han. "Sexy" Hvisket jeg i øret hans og spratt bak når Justin raskt reiste seg opp. Justin klarte å skalle hodet i bagasjelokket. Jeg sto med store øyne og så på en stund før jeg datt ned på bakken i latterkrampe. Jeg rullet rundt i gresset mens magemusklene mine startet å forme meg. "Jada, jada" Jeg så opp på Justin som sto rett over meg med hendene på hoftene og så ned på meg. Jeg smilte uskyldig opp til han. "Men det er sant" Mumlet jeg og Justin hjalp meg opp igjen. "Jeg vet du syns jeg er sexy. Hvem gjør vel ikke det?" Jeg slo Justin i brystet mens Justin lo og dro meg inn i et kyss. Armene mine fant Justins nakke og snart var i vi i full gang med enda en klinerunde. Justins lepper er helt magiske, sikkert fordi han har kysset så sykt mange jenter. Ok, kanskje fordi jeg totalt elsker de leppene.

Justin løftet meg opp og jeg knøt bena mine rundt hoftene hans. Justins hender tok et godt tak rudt rompa mi, noe som fikk meg til å slippe ut et lite fnis. Den gutten elsker romper. Hvis man går rundt med han i byen eller noe sånt og han bruker sotede solbriller så ser han på romper hele tiden. Justin smilte så jeg smilte også. Justin slapp meg ikke mens vi gikk ned mot stranden igjen. Jeg hadde hendene i håret hans og det virket ikke som om Justin hadde noe imot det. Heldigvis.

-----------------------------------

"VI ER HJEMME!" Ropte jeg ut i huset mens jeg spaket av meg skoene. Fikser på de senere, nå er jeg så trøtt at jeg kan falle om her og nå! Null svar, vel klokken er langt over midnatt så. Jeg tok Justins hånd og førte han etter meg opp trappene og forsiktig inn på rommet mitt. Justin lukket døren og hev meg ned i senga og kom over meg. Jeg holdt Justins hode i hendene mine og strøk han på kinnene. "Kan ikke tro at jeg ble forelska i søstra mi" Hvisket Justin mens han så meg i øynene. Jeg smilte et svakt smil. "Ikke jeg heller, hvertfall etter alt det du har gjort mot meg" Justin smilte uskyldig og rødmet smått. "Det var fordi jeg likte deg" Jeg smilte til Justin og dro hodet hans ned mot mitt. Leppene våre møttes i et forsiktig og følsomt kyss. Etterhvert ble kyssingen mer inntens og gikk over til heftig klining. Vi fikk bruk for hele den store sengen min fordi Justin ikke klarte å ligge i ro i et sekund. Når vi lå behagelig fant han på og snu oss helt om, dra foten min over han, legge seg over meg, alt mulig. Vel, helt til vi fikk skiftet til nattklær, noe som vi si en vanlig boxer for Justin og en singlet og truse for meg. "God natt søta" Jeg smilte og gravde hodet mitt mer ned i Justins bryst. "Natta kjekken" jeg hørte faktisk Justins smil. Han puster liksom tungt ut hver gang han smiler, så man vet alltid når han smiler. Jeg lukket øynene og bare nøt denne stunden med Justin.

Jeg snudde meg litt rundt og lå sikkert helt oppå Justin. "God mor-WOW!" Jeg røyste meg fort opp med dyna rundt meg. Jeg så rett på Derek som sto med det gliset rundt munnen sin. "Sleik av deg det gliset" Hveste jeg og hev en pute på han. Justin hadde åpnet øynene og så spørrende på oss. "Kos dere da. Bare husk at jeg ikke vil bli onkel enda" Jeg sendte han et drepende blikk. Det sier jeg bare; Hvis blikk kunne drepe så hadde Derek vært død nå! "UT!" Ropte jeg og hev faktisk Justins bukse på han. "Takk, trenger ny bukse" "UT!" Derek bukket og gikk ut med Justins bukse. "Takk for den da Gabby" Hvisket Justin hest med den sexy morgenstemmen. Jeg smilte og bøyde meg ned mot han. "Du trenger ikke noe bukse du da" Justin så skeptisk på meg men fikk snart et lurt smil rundt leppene. "Gjør jeg ikke det? Er jeg så sexy?" Jeg himlet med øynene og løftet meg selv opp av han. "Nope. Har bare sett deg så mange ganger halvnaken, at jeg er blitt vandt til det!" Jeg blunket mot han og reiste meg opp fra sengen. "Sees nede" Justin satt igjen med et sjokkutrykk mens jeg sveipet over rommet for noen nye klær og forsvant inn på badet for å ta en dusj.

Jeg kom ut av dusjen og surret et håndklede rundt kroppen min. Jeg snudde meg rundt og mistet nesten håndklede rundt kroppen min. Framfor meg sto Justin lent mot vasken med armene i kryss over den halvnakene kroppen sin. "Du vet hvilken efekt du har på meg?" Jeg svelgte tungt og ristet på hodet. Blikket mitt flakket mellom gulvet og veggen hele tiden. Tenk at Justin har sett meg naken. Jeg er bare ikke så stolt over kroppen min. "Gabby?" Justin sto framfor meg og snek armene sine rundt meg. "Du er nydelig. Kroppen din er nydelig!" Jeg ristet på hodet og så ned i bakken. "Jo. Aner du hvor mange ganger jeg har hørt guttene hjemme i Canada snakke om kroppen din?" Jeg så sjokert på han med halvåpen munn. Justin nikket og kysset meg midt på leppene. "Nå-ut. Jeg skal dusje. Med mindre..." Jeg hevet et øyenrbyn mot Justin. "Med mindre hva?" Spurte jeg og klistret på et lurt smil. Justin hevet begge øyenbrynene og presset meg nærmere seg selv. Justin bøyde seg ned og hvisket i øret mitt.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Haha... hva er det Justin vil nå da?

Har eksamen i morgen så kommer vel en del når jeg er kommet hjem igjen ;)

11+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 22
Jeg så bort fra Justin og utover landskapet. Hånden min dekket over munnen som var formet som en stor O. Jeg gispet høyt og så tilbake på Justin med store øyne. Justin smilte og la armen over skulderen min. "Kom babe. Jeg vet det er lenge siden du har vært her" Jeg nikket og kunne virkelig ikke tro at han hadde tatt meg med hit.

______________________________________________________________________________________________________________________________

"Bare vent her. Jeg må ordne noe. Sett deg ned!" Komanderte Justin og pushet meg forsiktig ned i sanden. Selvom det var April så var det utrolig nydelig her. Jeg virkelig elsker denne stranden. Jeg brukte å ta buss hit og overnatte i en av hyttene som er i området. Dette var med en gang jeg dro til Norge og Justin hadde flyttet til Atlanta sammen med mamma. Det var mange triste stunder her, men mange fine også. Vennene mine brukte å komme hit for å muntre meg opp, bade og overnatte under åpen himmel midt på sommeren. Jeg fiklet opp telefonen og tok et bilde som jeg la ut på twitter.

@GabbyBiebs: Miss this place. Thx @justinbieber for wanna do someting with that. Don`t know why we lost contact. Well... ur`e JB, thats why! Great to have u in my life again (pic)

Jeg bare satt og så utover den vakre utsikten, helt i mine egene tanker når to armer løftet meg opp bridestyle. Jeg ropte ut og fant fort Justins nakke som jeg holdt meg fast i. "Hei babe" Hvisket han flørtende og kysset meg på leppene. "Hei" smilte jeg og la hodet mitt på skulderen hans. "Så hva har du funnet på?" Justin smilte det lure smilet sitt uten å svare meg. Jeg smilte litt selv mens Justin bar meg ned mot stranden. Jeg virkelig elsker den stranden, det er så... magisk, på en måte. Du får liksom en nordisk sydenfølelse av den.

Justin slapp meg forsiktig ned i sanden og satt seg ned ved siden av meg. "Norge er faktisk ganske så fint. Minner meg litt om Canada" Jeg nikket meg enig. Det er ganske så fint her i Norge, selvom visse folk ikke vet å ta vare på landet sitt. "Det er noe jeg alltid har lurt på" Jeg snudde hodet mitt mot Justin. "-Hvordan var det når du først kom til Norge. Du vet.... når jeg og mamma dro til statene og du dro hit?" Jeg sukket og tegnet noe helt random i sanden. "Tungt, ensomt men mest av alt rart. Rart å ikke ha dere rundt meg hele tiden. Jeg måtte snakke norsk hele tiden. Jeg blandet inn engelske ord støtt og stadig" Justin tok den ledige hånden sin i min og klemte forsiktig til mens jeg smilte et trist smil. "Det tok flere månder før jeg faktisk fikk det for meg at livet mitt var forvandlet. Jeg kom aldri til å bo i Canada sånn som før. Også ble jo du verdenskjent og hvor enn jeg gikk så hørte jeg navnet ditt" Jeg sukket og så ned i sanden hvor jeg hadde tegnet et forever tegn.

"Å høre navnet ditt overalt gjorde det bare verre. Ofte gråt jeg meg selv i søvn fordi jeg savnet deg så mye. Å ikke ha deg rundt hele tiden var bare ikke normalt. Men det gikk seg vel til... på en måte" Jeg følte blikket til Justin på meg, men hvis jeg så på han nå så kom jeg bare til å knekke sammen. Det var noe jeg virkelig ikke ville. Denne dagen skulle vi være glad og bare nyte livet borte fra paparazzier og fans. "Men samma det! Hva hadde du tenkt vi skulle gjøre her?" Jeg så fortsatt ikke på Justin. "Vet ikke helt. Slappe av" Jeg sukket og røyste meg opp mens jeg tok av meg skoene. Jeg lot Justin være igjen mens jeg fant veien ned i sjøen og vasset utti. Vannet var ganske så kaldt, men det kunne sikkert ha vært kaldere. Jeg snudde meg rundt og så over på Justin som satt på samme plass. "Kom da!" Sa jeg høyt. Justin ristet på hodet. "Det er kaldt!" Jeg himlet med øynene av han og gikk lenger utti.

Jeg bare gikk litt rundt å vasset i noen minutter før vannet ble for kaldt for meg og jeg gikk opp mot der jeg hadde forlatt Justin. Bare ett problem; Ingen Justin satt der!

______________________________________________________________________________________________________________________________
Litt info om de kommende dagene. På Onsdag og Torsdag har jeg eksamen som betyr at det bare kommer en del de dagene. Altså en på Onsdag og en på Torsdag. I morgen har jeg foreredelse så det kommer nok bare en del i morgen også, men på Fredag går det tilbake til normalt igjen. Skal få til en del til i kveld. Ute før 24:00 ^^

12+ Kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 21
"Justin?" Han så på meg og tok hånden min i sin. Somerfugler sprengte i magen min og jeg kunne virkelig ikke noe for smilet som var på leppene mine. "Hva skjedde egentlig? Det siste jeg husker var at jeg skulle vise dere en plass å spise" Justin sukket og dro meg opp på brystet hans. "Det er ikke så alvorlig altså bare.... min feil" det siste hvisket han mest til seg selv, men jeg hørte det. "Ikke si sånt..." Justin ristet på hodet og startet å fortelle.

______________________________________________________________________________________________________________________________

"Vel du vet hvordan fansen min er?" Justin strøk meg opp og ned langs ryggen og jeg nikket. "De hev seg over deg og du besvimte. Det ble et stort mediestyr og nå vet hele verden om det. Hvis Norge ikke var så kjent fra før så er det ihvertfal nå" Han fniste smånervøst. "Oj..." hvisket jeg. Vet ikke hva annet jeg skal si enn det. Bli overfalt av fans, det er ganske så.... jeg har faktisk ikke ord. Vi lå i stillhet en stund. "Blir du med ut med meg?" spurte Justin forsiktig. Stemmen hans var nervøs. Var det liksom date ut eller bare ut-som-venner ut? Jeg løftet forsiktig hodet. "Hvordan ut?" Justin smilte flaut. "Date-ut" Sa han uten å se på meg. Han hadde en svak rødfarge i kinnene noe som bare var utrolig søtt. "Gjerne" Svarte jeg og kysset leppene hans svakt. Justins armer holdt meg tett mot han mens vi sakte startet å kline. Seriøst, jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å kline med Justin, hvertfall ikke i en seng.

"Kos dere da" Lucy sto lent inntil dørkarmen mens vi sto utenfor døren. Justin måtte tydeligvis snakke med henne om noe jeg ikke fikk med meg. Jeg himlet med øynene. "Skal vi nok. Også ikke rot noe mer med Derek. Please. Jeg vil ikke bli tante enda" Lucy rakte tunge til meg og lukket igjen døren mens Justin lo ved siden av meg. "Kom babe" Jeg hadde latt Justin kjøre bilen og han var mer enn i hundre. Jeg sukket men gikk etter han. "Vi må en tur til byen først. Noe jeg har glemt å kjøpe" Jeg nikket og satt meg inn og Justin kjørte de tjue minuttene inn til byen. La oss si at jeg bor på bondelandet. Rundt fem tusen innbyggere der jeg bor, men det er jo ganske så deilig. Norske veier er ikke noe Justin er vandt til så han var litt usikker de første ti minuttene før vi kom inn på hovedveien. "Jeg liker ikke Norske veier" mumlet Justin med hendene godt knytt rundt rattet. "Du blir vandt til det etter hvert. Bedre enn traffikkork i LA hvertfall" Justin ristet på hodet, tydelig uening med meg. "hver sin smak" mumlet jeg, lavt nok til at Justin ikke skulle høre meg.

"Skal jeg være med inn?" Justin nikket og vi steg ut av bilen. Selvom det ikke var like mange paparazzier her som i LA, så var det nok. Justin gikk ganske så tett inntil meg, men ikke så tett at det vekte misstanke om at det var noe mellom oss."Vent her" Jeg stoppet utenfor en musikk butikk og Justin gikk inn. Flott, ingen livvakter og det er både fans og paparazzier her. Hvordan finner de ut hvor vi skal? Vi er i lille Norge. Jeg sukket og lente meg inntil veggen. Jeg sendte en meldig til Justin som kanskje kunne lyse opp dagen til fansen som var samlet utenfor butikken.

Når du kommer ut så roper du "Jeg elsker mine Norske fans" Det betyr "I love my Norwegian fans" -Gabby <3

Jeg fikk ikke noe svar, men håpte at Justin hadde fått meldingen. Har har alltid med seg mobilen uansett. Hvor enn han går så har han den med seg. Hvis han ikke har den med seg eller ikke har nett så klikker det for han. Ok, det klikker for meg også, har sikkert noe med oppveksten vår å gjøre. Til å være April så var det ganske så varmt ute, takk for det. Blir sikkert kaldere i Mai som vanlig. "JEI ELSKJER MYE NORSKE FANS!" Jeg skvatt og så Justin ved siden av meg. Øredøvende hylig fylte ørene mine. Jeg angrer så på at jeg sendte den meldingen til han. "Litt feil Justin, men kult" Hvisket jeg og Justin smilte stolt. "Du må lære meg norsk, selvom det er så sykt vanskelig" Jeg nikket og vi startet å gå mot bilen igjen. "Elsker dere!" Ropte Justin, denne gangen på sitt eget språk. Jeg elsker å se hvordan Justin er når han er med fansen. Det gløder av hele han. Hadde noen sagt at Justin, gutten jeg så på som broren min, skulle være verdens mest etterktraktede tennåring for ti år siden så hadde jeg nok ledd meg ihjel.

Vi kjørte i en drøy halvtime mens Justin underholdt meg med tørre vitser som jeg, med den dårlige humoren min, lo av. "Ok, ok. Min tur" Jeg fikk tilbake pusten. "Hva er likheten mellom ei blondine og en fryseboks?" Justin trakk på skuldrene og så spørrende på meg. "Begge to holder pløsa stiv" Justin så rart på meg et sekund før han forstod vitsen og lo høylytt. "Herregud Gabby" Lo han og stoppet bilen. Vi var tydeligvis fremme og jeg hadde ikke fulgt med på hvor vi var. "Spent?" Jeg nikket og Justin steg ut av bilen og var fort på min side og hjalp meg ut. "Gentleman jo" "I can be a gentleman, anything you like" Sang Justin mens jeg rødmet smått. Så søt han skal være nå da. Jeg så bort fra Justin og utover landskapet. Hånden min dekket over munnen som var formet som en stor O. Jeg gispet høyt og så tilbake på Justin med store øyne. Justin smilte og la armen over skulderen min. "Kom babe. Jeg vet det  er lenge siden du har vært her" Jeg nikket og kunne virkelig ikke tro at han hadde tatt meg med hit.

______________________________________________________________________________________________________________________________ Greit jeg har bestemt meg for å ha et X antall kommentarer på hver del før dere får neste del. Når det nummeret er oppnådd så kommer det en del ut etter det engang. Ikke før!  Vi har mellom 150 og 200 lesere hver dag, noen dager mer, så derfor har jeg bestemt meg for dette. Det får skrivelysten min mer opp og dere får flere deler. Det er en vinn-vinn situasjon.

Siden jeg ikke starter på skolen før halv 1 i morgen så kommer det ut en del før jeg drar på skolen.

Kommer kanskje ut en del til i kveld/natt siden jeg skal sitte oppe å se på Bilboard. Takk til lærerne som lot oss starte så sent i morgen <3¨

10+ kommentarer

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 20
"Noen som vet om en plass å spise?" Jeg så på Jeremy og nikket. "Følg meg. Jeg vet om den rette plassen" Jeg gikk ut av klyngen men angret med en gang. Jeg må virkelig venne meg til dette om jeg flytter til LA!

______________________________________________________________________________________________________________________________

Autch.... hva skjer? Jeg åpnet forsiktig øynene og så meg rundt. Jeg lå på rommet mitt. Jeg så ved siden av meg hvor en tårevåt Jusitn lå. "Sorry Gabby... det er min feil" hvisket han til seg selv. Han hadde ikke merket at jeg var våken enda. "Det er ikke din feil Justin" Sa en annen stemme. Jeg vridde hodet litt mer og så mamma sitte på sengen ved siden av Justin. "Jo.... jeg skulle aldri latt henne gå uten Kenny eller Moshe" Det var så vidt han hadde stemme, og den stemmen han hadde var hes og utslitt. "Hun våkner snart Justin. Hvorfor sover du ikke, også når du våkner så er Gabriella våken" Justin snufset litt og nikket. "Greit mamma.... god natt" Mamma smilte og kysset Justins panne før hun så over på meg og smilte. Hun viste at jeg var våken. Jeg himlet mentalt med øynene. Er alle mødre sånn eller?

Når jeg våknet igjen lå jeg helt over Justin med hodet på brystet hans. Jeg smilte litt og løftet meg opp. En utrolig skarp smerte skjøt gjennom ryggen min og jeg falt ned igjen, noe som førte til at Justin skvatt opp. "Herregud.. Gabby" Jeg klarte ikke å si noe, bare lå der. "Shit.. shit... shit! MAMMA!" Jeg vred meg rundt i det smerten ble verre. "MAMMA! HVEM SOM HELST!" Ropte Justin panisk og prøvde å roe meg ned. "Shhh... det skal gå bra Gabby. Jeg er her" Jeg ville så gjerne svare, men klarte ikke å kontrolere munnen min. Det slapp ut høye hyl og smerte stønn for hver lille bevegelse jeg gjorde. Justin dro meg opp på fanget sitt og holdt meg der. "Shh... de kommer snart Gabby" Det var litt mer beroligende men ikke nok til å få meg til å slutte å vri på meg.

"Gabby... Gabby!" Smerten var borte og jeg sperret opp øynene. "Hadde du mareritt?" Justins stemme beroliget meg så jeg lukket igjen øynene. "Ja..." hvisket jeg og krøp nærmere han. "Vil du snakke om det?" Jeg ristet på hodet. Nå ville jeg bare sove og glemme hele den dumme drømmen. "Kan du synge noe?" Hvisket jeg og la armen min over magen hans. Jeg kunne nærmest høre Justins smil vokse på leppene hans. "Alt for deg" Justin startet sakte å synge og jeg sovet igjen av den himmelske stemmen hans.

"Shh... Jazzy. Nei Jazzy" sa en fjern stemme lang utenfor mitt univers, føltes det ut som helt til noe hoppet på meg. "Jazzy!" Sa en streng stemme som ikke kunne være noen andre enn pappa eller Justin. "det går bra..." mumlet jeg i halvsøvne og dro henne med under teppet mitt. Jazzy slapp ut små fnis og jeg åpnet øynene mine. "God morgen dadda" Jeg smilte mot henne. "God morgen prinsessa mi" "Hva med oss da?" Jeg snudde hodet hvor Justin og Jaxon sto å småfurtet. "Naww... kom da" Jaxon smilte stort men Justin smilte enda større, hvis det overhodet var mulig.

Vi lå en stund alle sammen og bare tullet helt til Jaxon og Jazzy ble lei og ville ned å leke. "Justin?" Han så på meg og tok hånden min i sin. Somerfugler sprengte i magen min og jeg kunne virkelig ikke noe for smilet som var på leppene mine. "Hva skjedde egentlig? Det siste jeg husker var at jeg skulle vise dere en plass å spise" Justin sukket og dro meg opp på brystet hans. "Det er ikke så alvorlig altså bare.... min feil" det siste hvisket han mest til seg selv, men jeg hørte det. "Ikke si sånt..." Justin ristet på hodet og startet å fortelle.

_______________________________________________________________________________________________________________________________Beklager så veldig mye for at dere ikke fikk en til del i går, men som sagt så fikk jeg en utrolig dårlig nyhet fra skolen som ødela hele dagen min.

Nå skal jeg til en venn så vet ikke når jeg kommer hjem igjen.

Bare husk på at jo flere kommentarer jo flere deler, hadde dere kommentert mer i går så hadde det nok kommet en liten del ut i går istedet for ingenting!

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 19
http://jbmyheart.blogg.no/ - Ta en tur innom? En søt blogg som startet for ikke så lenge siden og er på del 7! :-) 

 

"Hva har han sagt til deg?" "Tre år" svarte jeg og mamma så overrasket på meg. "Mye lengere enn det kjære venn" Jeg så på henne med store øyne. "Hvor lenge?" Stemmen min var nesten lydløs men mamma var smart nok til å vite hva jeg ville vite.

______________________________________________________________________________________________________________________________

"Du var den første jenta han likte" Jeg lukket øynene og lente hodet bakover. "i 6 år..." mumlet jeg. Han har faen meg likt meg siden han var tolv år også sier han det først nå! seks fuckings år senere! "Det var jeg som sa at han ikke fikk lov til å si noe. Vær sur på meg, ikke Justin" Jeg gryntet og åpnet døren. Jeg kom ut i gangen og alle øyne var på meg. Hater sånne stunder. Justin sto gjemt bak Kenny. "Justin..." han tittet forsiktig fram bak ryggen til Kenny med et forvirret blikk. Sikkert på grunn av toneleiet mitt. "Kan du bli med meg?" Han trakk sammen brynene men fulgte meg opp forde. Vi stoppet midt i trappen og bare så på hverandre. "Sorry for at jeg ikke sa noe..." hvisket han forsiktig og trakk til seg blikket. Jeg smilte smått og la armene mine rundt han. "Mamma forklarte alt. Skulle bare ønske du kunne ha sagt noe. Hintet til noe" Justins armer kom rundt meg og presset meg mot han. "Jeg har hintet til det i flere år, men du overser det. Eller så er du bare blind" Jeg slo han forsiktig i ryggen noe som førte til at han lo den altfor søte latteren sin. "Som når da?"

Justin POV:

"Som når da?" Jeg smilte og lekte litt med håret som hang ned langs ryggen hennes, mens jeg fortalte.

Flashback:

2005:

Gabby sto sammen med de teite folkene i skolegården og lo. Hvorfor henger hun ikke sammen med meg? Greit nok at folk ikke liker meg, og mobber meg. Vel, de såkalte vennen hennes mobber meg også så... men ikke Gabby. Jeg er vel for flink til å sjule det eller så vil hun ikke havne i trøbbel av mamma. Hvorfor ser hun meg ikke på den måte jeg ser på henne på? Hun ser på meg som en teit storebror mens jeg.... Jeg sukket og snudde ryggen til. Neste time starter snart uansett. Tror Gabby er i den timen også. "Jo man. Skjer?" Jeg himlet med øynene av Ryan. "Sikkert Gabby igjen...." hvisket Chaz, men høyt nok til at jeg hørte det. "Jeg hører dere fortsatt" Sa jeg uten å snu meg bak. "Hører hvem?" Jeg så ved siden av meg hvor Gabby nå gikk. "Ingen..." Hun nikket sakte, noe som vil si at hun ikke tror meg. "Du vet du kan si alt til meg, sant?" Skulle virkelig ønske det var så lett Gabby. Jeg nikket, redd for hva som kom til å slippe ut av munnen min hvis jeg snakket. "Hvilken time har du?" "Matte" svarte jeg og gikk opp trappene. "Kult... jeg også" Jeg nikket bare som svar.

Halve timen hadde gått og som vanlig satt jeg og Gabby ved siden av hverandre. Jeg ville så gjærne si det til henne. Si hvordan jeg føler det, men da ødelegger jeg bare alt. Best å bare holde det inni meg. Men det skader vel ikke med litt uskyldig flørting. "Psst... Gabby!" Hvikset jeg og dyttet borti henne. Gabby hevet hodet mot meg. "Fine klær du har på deg idag" Dust Justin, fine klær? Er du helt hjernedød? Gabby ga meg et rart blikk og så fram igjen. Jeg lukket øynene i skam og skulle bare ønske det kunne komme et svart hull under meg jeg kunne forsvinne ned i.

Flashback end

Gabby startet å le og trakk seg fra meg. "Du kødder nå? Det er den værste flørtingen ever Justin!" Jeg himlet med øynene. "Jeg var elleve år. Du kan ikke klandre meg" Jeg så ned i bakken, flau over at jeg faktisk hadde sagt det til henne. "Du er søt forde" Jeg så opp og rødmet smått. "Jeg er vel mer en søt?" Hun ristet på hodet og et smil lekte seg på leppene hennes. ".Hallo. Det er Justin Bieber du snakker med her. Aner du hvor mange jenter som syns jeg er hot, sexy, fin. You name it!" Jeg la armene i kryss over brystet for å virke mer selvsikker. Gabby ristet på hodet og startet å gå ned trappene. Når hun gikk forbi meg stjal hun et lite, raskt kyss før hun gikk videre ned trappene. Jeg har ikke noe imot å kysse henne, men resten av verden har kanskje det.

 Gabby POV:

Vi gikk rundt i gatene. Jeg og Justin ved siden av oss med Kenny framfor og Moshe bak oss. De andre sikkerhetsvaktene gikk rundt alle sammen for å passe på hele flokken, som foresten ikke var liten. "Liker hva du har på deg idag.." hvisket Justin flørtene, og prøvde å være diskre. Jeg kunne ikke gjøre annet enn å se ned med et lite smil. Vedder på at Justin ser på meg nå og smiler av hvordan jeg reagerer.

"Noen som vet om en plass å spise?" Jeg så på Jeremy og nikket. "Følg meg. Jeg vet om den rette plassen" Jeg gikk ut av klyngen men angret med en gang. Jeg må virkelig venne meg til dette om jeg flytter til LA!

_____________________________________________________________________________________________________________________________Jupp... dårlig del, men er ikke i noe topphumør. Fikk nettopp en dårlig beskjed fra skolen så...

Kommer mer i kveld men må bare gjøre noe for en utrolig masete venn av meg først, også må jeg spise!

Q:Hva tror DU skjer med Gabby?


-RikkeVD

My Loving Brother- Del 18
"Gabby?" Jeg nikket og så forsiktig over på Justin. Øynene våre møttes øyeblikkelig og jeg var lost. "Liker du meg?" Spurte Justin sjenert. Shit... hva skal jeg si? Jeg kan jo si ja men... nei! Det går ikke.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

"Jeg vet ikke...." mumlet jeg og så fort ned i fanget mitt. "Du vet ikke? Det er enkelt. Bare si ja eller nei!" Sa Justin frustrert og reiste seg opp fra stolen. "Ja eller nei. Så enkelt er det!" Han var lent over stolen min og øynene våre stirret inn i hverandre. "Hva skjer hvis jeg si er ja?" Hvisket jeg, slått ut over den efekten han hadde over  meg når han var så nær. "Det vet jeg ikke. Vi får ta det som det kommer" Hvisket han tilbake og tok bort et hårstrå fra ansiktet mitt. "Begge to vet svaret. Du må bare slutte å være så redd" Jeg hater at han har rett. Før jeg kan si noe som helst så må jeg klare å inrømme det for meg selv. Liker jeg han? Dumma! Selvfølgelig gjør jeg det. "Ja...." hvisket jeg og trakk til meg blikket. Ok, nå er det gjort. Ingen vei tilbake. Om noen månder flytter jeg faktisk inn hos han, hvordan skal dette gå?

Justin løftet opp haken min og så meg inn i øynene. "Det kommer til å gå bra, drit i hva andre sier. Vi er jo ikke biologisk i slekt" Jeg nikket og Justin hjalp meg opp. Jeg slap ut et stort gjesp og Justin bare lo av meg. "Trøtt?" Jeg gryntet. "Klokka er nesten fire på natta. Selvfølgelig er jeg trøtt!" Justin lo bak meg. Jeg lukket igjen verandadøren og låste den.

Neste dag gikk ting normalt. Derek ga meg hele tiden lure blikk som jeg retunerte med å gi han fingeren. Vi skulle ut på byen i dag. Alle sammen, noe som betyr at vi må ha sikkerhetsvakter rundt oss. Vi har Kenny og Moshe, men vi trenger flere. "De kommer om 30 min" Sa Justin når han hadde lagt på. Det betyde tretti minutter med venting. Før kunne jeg bare gå rett ut, men nå må jeg ventet på noen fuckings sikkerhetsvakter. Jeg sukket høylytt. "Vel, da går jeg opp på rommet" Jeg snudde og satte kursen opp mot rommet mitt. "Gabby vent!" Jeg smilte av Justins stemme. Viste at han kom til å følge etter meg. Ser du hvor godt jeg kjenner han eller? Jeg stoppet utenfor døren til rommet mitt og kjente fort Justins pust i nakken min. "Hei babe..." hvisket han flørtende i øret mitt. "Aner du hvor rart det er å høre deg si det til meg?" Fniste jeg og åpnet døren. Justins armer kom rundt midjen min og han sparket igjen døren. "GÅR DET BRA DER OPPE?" Ropte mamma. Jeg himlet med øynene og ropte tilbake til henne. "JADA! BARE JUSTIN SOM TRYNA I DØRA. INGENTING Å VÆRE REDD FOR!" Justin løftet meg opp og jeg hylte. "Shh.... de kommer til å lure på hva som skjer" Jeg fniste og Justin satt seg ned i senga med meg på fanget sitt. Vi satt ansikt til ansikt. "Hva er det som skjer da?" Jeg koste med nakkehårene hans. Justin så lurt på meg og lente seg framover. "Dette skjer..." hvisket han og plaserte leppene sine på mine. Jeg kysset fort med og vi satt bare der og ga hverandre små søte kyss. Jeg trodde aldri jeg skulle kysse Justin. Det er bare rart, men samtidig godt.

Jeg trakk meg fra Justin og så ned på grunn av rødmen som brente i kinnene mine. "Naww... rødmer lille Gabby?" Jeg himlet med øynene og dyttet han i brystet. "ikke snakk... hvor mange ganger har ikke jeg tatt deg i å rødme av noe jeg har sagt?" Jeg hevet øyenbrynene og Justins fjes ble tomatrødt. "Ser du... der rødmer du!" Justin så ned mens han lo. "Busted..." Jeg fniste og kysset pannen hans. "Hvor lenge har du følt det sånn Justin? Svar meg ærlig!" Justin sukket og la seg bak mens jeg fortsatt satt over han. "Noen år..." mumlet han og la armene bak hodet sitt. "Utdyp det mer" "tre år kanskje... hukser ikke helt" Jeg ble stiv på øynene og så rett i veggen. "Tr-tre år?" Stammet jeg. Tre år.... Justin har følt det som dette i tre år. Hvorfor har han ikke sagt noe? Han har datet Selena i nesten tre år også nå.... jeg klarer ikke å tenke på det. Jeg røyste meg opp og gikk mot døren. "Gabby vent. Sa jeg noe feil?" Jeg ristet på hodet. "Du kunne ha sagt det før...." mumlet jeg og presset inn tårene som ville ut. Jeg forstår ikke hvorfor jeg tar sånn på vei av dette. Kanskje fordi det vill ha vært enklere hvis han bare hadde sagt det med en gang en å si det først nå. "Jeg kunne ikke det" Jeg ristet på hodet og åpnet døren. "Hvorfor ikke?" Jeg snudde meg ikke rundt for å se på han, men jeg viste hvordan blikket hans var på meg. "Mamma lot meg ikke...." hvisket han. Hele kroppen min stivnet. "Mamma....?" hvisket jeg fortumlet og snudde meg mot han. "Ja... hun vet det" Jeg lukket øynene og sto sånn en stund før jeg gikk ned uten å se på Justin.

"Mamma... kan jeg snakke med deg?" Mamma nikket og fulgte etter meg inn på badet. Jeg låste døren og stilte meg inntil den. "Hvor lenge har du vist at Justin liker meg?" Mamma sukket. "Hva har han sagt til deg?" "Tre år" svarte jeg og mamma så overrasket på meg. "Mye lengere enn det kjære venn" Jeg så på henne med store øyne. "Hvor lenge?" Stemmen min var nesten lydløs men mamma var smart nok til å vite hva jeg ville vite.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Oj, oj, oj Justin... Vet du ikke at det er stygt å lyve!?

Q: Hvor lenge tror du Justin faktisk har likt Gabby?

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 17
Jeg lukket døren og låste den. Dette klarer du Justin. Ha nok baller til dette! Jeg pustet tungt ut og så rett inn i øynene til Gabby. Fy fa*n for noen øyne hun har. "Justin.. hallo" Fniste Gabby og fikk meg ut av transen. "...Ja.." jeg klødde meg nervøst i nakken. "Ok.. jeg sier det bare... jeg liker deg" spyttet jeg ut og så ned i bakken. Flott, nå er det gjort. Ingen vei tilbake.

_______________________________________________________________________________________________________________

Gabby POV:

Hva sa han sa han? Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre. Sa han nettopp det han sa? Etter å ha vokst opp sammen som bror og søster er dette for mye. Jeg klarer det bare ikke. Kanskje, bare kanskje jeg liker han også.... men sjansen er liten. Jeg vil ikke såre Justin, men jeg vil ikke ha hatet jeg kommer til å få hvis jeg kanskje velger å gi dette en sjanse. Justin så ned i bakken. "Sorry Justin..." hvikset jeg mens en varm tåre skled ned langs kinnet mitt. Jeg kunne bare ikke la han få vite det, det går bare ikke. Jeg hastet ut av rommet og satt kursen mot toalettene. "Så... du og Justin?" Jeg stoppet og så på Derek. "NEI! Jeg liker han ikke!" Glefset jeg og sprang inn på toalettet. Jeg skjekket at det ikke var noen andre der og låste døren.Jeg skled ned på gulvet i stille hulk. Hvordan kan ha bare si det? Han er så godt som broren min, jeg kan ikke date broren min, det må han forstå. Jeg vet ikke hvor lenge jeg satt sånn før jeg fikk meg opp. Jenta i speilet var ikke meg, hun hadde et utrykk i ansiktet som jeg ikke likte. Hun var trist og slet med å sjule det. Jeg tørket bort tårene og ordnet det jeg kunne på sminken, noe som ikke var lett med tanke på at jeg ikke hadde noe sminke med meg. @GabbyBiebs: Best and worst birthday.... kinda.... I`m so sorry if i hurt you, but it`s to the best for both of us :'( Jeg logget ut før spekulasjonene startet å vokse seg oppover.

Ute var det fult liv, men jeg følte det som om jeg ikke hørte hjemme her. Justin hadde virkelig ødelagt dagen min på mange måter, men også gjort den bedre. Bare det å vite at han liker meg får hjertet mitt til å hoppe over flere slag, men jeg liker ikke han.... kanskje litt, men det nekter jeg å si til noen. "Der er du... kom igjen. Du har bursdag vær glad" Ryan og Chaz tok meg i hver sin hånd og ledet meg mot en scene. Jeg merket både Justin og Dereks blikk på meg mens jeg gikk.

Resten av dagen gikk så som så. Jeg smilte falskt hele dagen og Derek og Justin prøvde flere ganger å snakke med meg men jeg fant alltid på en unnskylding for at jeg ikke kunne. Jeg satt på rommet mitt i senga mi med macen på fanget. Over hele nettet var det bilder og repotasjer om at Justin var i norge og på min bursdag. Jeg sukket og lukket igjen macen før jeg gikk ned i stua hvor det var samlet mange folk. "Føler du deg bedre vennen?" Spurte mamma, altså Pattie. Jeg nikket og ga henne et falskt smil. Jeg hadde sagt at jeg hadde vondt i hodet og var kvalm bare for å slippe å være sosial. "Skal bare hente meg noe å spise" Jeg fikk sympatiske blikk fra alle sammen mens jeg gikk inn på kjøkkenet.

"Hva feiler det deg?" Hveste en stemme bak meg. Jeg trengte ikke å snu meg for å vite at det var Derek som sto bak meg. Jeg trakk på skuldrene og tok ut pizzaen fra mikrobølgeovnen. "Angår ikke deg!" Glefset jeg og tok en colaboks med meg opp. "Aner du hvor mye du har såret han?" Jeg fnøs og gikk forbi han. "Natta!" Sa jeg høyt og flashet et smil mot alle og gikk opp på rommet mitt. Dette kommer til å bli en flott uke. Jeg lukket døren og satt maten på bordet. Jeg elsker rommet mitt, det er så... meg!Romet er kanskje veldig voksen, men det er meg. Jeg elsker at det er så romslig og lyst. Utsikten er helt fantastisk. Jeg kan selvfølgelig blende for når det er for lyst og da blir hele rommet svart. Digg ikke sant? Mamma og pappa, mine norske foreldre, vant masse penger i lotto, fikk ordet seg ordenltig utdanning og jobb og fikk dermed et bedre liv. De kunne ta vare på meg og Derek. Nå som jeg snart flytter ut kommer de til å ta vare på fosterbarn og la de bo på mitt rom. Jeg er ikke så happy for det, men la gå.

Jeg satt meg godt sammenkrøllet i sofaen og så på en random grinefilm som gikk på tv-en mens jeg trøste spiste pizzaen. Jeg har virkelig ikke godt av dette. Filmen gjorde så godt nå, jeg kunne gråte av en god grunn og ingen kunne klandre meg for noe annet.

Dagene hadde sneglet seg forbi, de gangene jeg måtte snakke med Justin så var det korte samtaler som var utrolig akward. Justin så hele tiden på meg og alle merket at det var noe galt mellom oss. Derek hadde fortsat å kjeftet meg opp for å såre Justin, men jeg ga blanke fa*n i det. Justin var på ett eller annet i Oslo som jeg ikke kunne brydd meg mindre om. Han hadde vært natten over på et hotel der mens jeg hadde nytt stilheten her hjemme. Jeg satt ute på verandaen godt inntullet i pledd. Det var kaldt ute men deilg. "Hei..." jeg snudde meg og så Justin bak meg. Var ikke han i Oslo da? Jeg så på klokken på mobilen. Tre på natten. Jeg må ha sittet her lenge. Justin satt seg ned på stolen ved siden av meg. Vi satt i stillhet en stund og den eneste lyden man hørte var Justins tenner som klapret. "Her... du blir varmere av dette" Jeg ga han et pledd jeg ikke brukte og Justin nølte ikke med å tulle det godt rundt seg. "Hvordan var Oslo?" Spurte jeg stille mens jeg så utover havet. "Fint... elsker å være blandt fansen min" Jeg nikket og lente hodet bak.

 "Gabby?" Jeg nikket og så forsiktig over på Justin. Øynene våre møttes øyeblikkelig og jeg var lost. "Liker du meg?" Spurte Justin sjenert. Shit... hva skal jeg si? Jeg kan jo si ja men... nei! Det går ikke.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Håper alle har hatt en fin dag. Har værtfall jeg. Delen ble litt lang. Litt som en bursdagspresang til dere fra meg ;)

I morgen drar jeg til byen så vet ikke når det kommer en del. Kanskje rundt 5-6 tiden når jeg er kommet hjem igjen ;)

Q: Hva vil Gabby si til Justin? Tror du hun kommer til å si hva hun virkelig føler eller motsi seg selv igjen?

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 16
Lys ble slått på og øynene mine hoppet nesten ut av hodet mitt mens jeg hylte som en annen liten jente!

__________________________________________________________________________________________________________________________

Ikke gråt Gabby, ikke gråt, ikke gr... å screw det! Noen varme salter tårer trillet ned kinnet mitt og Derek tørket de forsiktig bort. "Mamma... pappa" Hulket jeg og gikk mot de. Mamma og pappa omfavnet meg i en stor klem. "Jeg har savnet dere.." hulket jeg mens de hysjet meg ned. "Dadda..." sa en søt stemme som ikke tilhørte noen andre enn Jazzy. Jeg trakk meg fra mamma og pappa og tørket tårene mine. "Hei prinsessa mi" Smilte jeg og Jazzy klemte meg. Jeg løftet henne opp og bærte henne. "Hvor er Jaxon og Justin?" Spurte jeg forhåpningsfult. Selvfølgelig vil det bli rart å se han etter den drømmen, men jeg er glad i han og vil ha han her. "Han kunne ikke. Jaxon er med bestemor og bestefar" Vel der sank litt av smilet mitt. Jeg gikk mot bestemor og bestefar mens jeg fortsatt bærte på Jazzy. "Bestemor, bestafar" Begge snudde seg og ga meg en forsiktig klem med tanke på at jeg bærte Jazzy. "Datta" Jeg så bak bestefars ben hvor Jaxon sto gjemt. Jazzy hoppet forsiktig ut av armene mine og sprang mot en person jeg ikke gjennkjente. Jeg trakk på skuldrene og bøyde meg ned mot Jaxon. "Hei sjørøveren min" Jaxon fniste og strakte ut armen mot meg. Jeg løftet han opp og fikk et kyss på munnen av han. Er ikke han søt. "Takk for bilen kompis" Jaxon bare smilte stort og lekte litt med håret mitt.

Dagen gikk utrolig fort og jeg fikk møtt mange av de jeg ikke hadde møtt på evigheter. Mange fra crewet til Justin var der, men ikke han selv. Hallo... er ikke det bare litt rart? Jeg sto sammen med Lucy som fniste noe sykt. "Hva er det du... ÆÆÆHHH!" Jeg ble skvist mot noen og mistet nesten pusten. "Grattis vennen" Hvisket en hes stemme i øret mitt. Jeg fikk frysninger ned langs ryggen og kunne ikke noe for smilet som lurte seg fram på leppene mine. Jeg snudde meg rundt og så rett på Justin. Ok... har han alltid sett så fin ut? Justins øyne lyste mot meg mens han hadde et stort smil rundt munnen. "T-takk" stammet jeg og Justin slapp greptet rundt meg. Jeg sitlte meg litt unna han og så på hva han hadde på seg. "Ikke værst. Dress og greier" Lo jeg og klappet han på skuldra. Justin smilte sjarmerende og rettet på dressjakka. "Du vet meg" Skrøt han mens jeg himlet med øynene. Håpløs much eller?


Det har han på seg

Jeg satt i en soffa sammen med Justin. "Hvordan liker du bilen da?" Jeg smilte stort. "Elsker den. Seriøst, tenk at dere kjøpte den til meg" Justin smilte stort og dro meg inn i en klem. "Du fortjener så mye mer enn det" Jeg smilte og la kinnet mitt mot hans. "Jeg er glad i deg, du vet det sant?" Jeg nikket. "Jeg vet. Og jeg er utrolig glad i deg også Justin" Jeg kunne nærmest høre smilet på leppene hans. Jeg trakk meg fra Justin og så ned. Jeg liker virkelig ikke det som skjer mellom oss. Det føles ut som om begge to er blitt mer avhengig av hverandre og jeg liker virkelig ikke den følelsen. "Foresten, jeg blir her en hel uke, og bor hos dere" Jeg lyste opp og så på Justin. "Virkelig?" Han nikket og smilte smått mot meg. "Men jeg må snakke meg deg senere" Med det gikk Justin og lot meg sitte igjen som et stort spørsmålstegn. Hva var det han ville snakke om? Hadde han merket at jeg hadde oppført meg anderleds rudt han? @GabbyBiebes: Celebrating my 18th birthday. Can`t believe the years have past so fast. Still remember my first day in Canada as a 1 year old... lol... time realy goes fast!

Justin POV:

Jeg fortet meg bort fra Gabby og gikk inn på herretoalet. Jeg lente hendene mine på vasken mens jeg så på meg selv i speilet. Hva er det som skjer med meg? Jeg vet at jeg liker henne og sånt... kan ikke tro at jeg inrømmer det for meg selv. Jeg ristet på hodet og skrudde på vasken og splashet vann i ansiktet mitt. Jeg tørket bort vannet og hev papiret. "Ok... du klarer dette Justin. Du er mann nå. Du klarer det" Hjertet mitt hamret mens jeg prøvde å samle til meg mot. "Hei dude. Alt bra?" Jeg skvatt og så på bak meg hvor Derek sto. "Ja... bare... dameproblemer" Derek nikket og lente seg opp mot veggen. "Forstår det. Vært der selv" Jeg så skeptisk på han. "du er 16" Sa jeg og ordnet på dressen. "Soo...? Hvordan var ikke du når du var på min alder?" Jeg nikket. Han har rett i det. "Så.. hva skjer?" Jeg trakk på skuldrene. Ærlig så vet jeg det ikke selv, jeg vet ikke hva som skjer. La oss si at hun føler det samme for meg, vi kan ikke bli sammen uansett. Pressen, fansen, hele verden. Alle vet at vi har vokst opp som bror og søster. "Du liker henne sant?" Jeg så fort på Derek som smilte lurt mot meg. "Hvem?" Spurte jeg dumt. Prøver bare å opprettholde fasaden min. "Hvem tror du dumming? Gabby! Måten du ser på henne på. Du liker henne dude!" Jeg sukket og skulle til å motsi han men fant ut at det var best å bare holde kjeft. Hva er visten å lyge til han, det er søsteren hannes. Biologis søster. "Snakk med henne da man. Kan godt hende hun liker deg også" Jeg ristet på hodet mot Derek. "Skjer ikke. Hun kaller meg bror" Sa jeg og gikk ut av toalettet. "Prøv i det minste. Sier hun nei så sier hun nei" Jeg ristet på hodet og gikk mot Gabby. "Jeg trenger å snakke med deg" Gabby så bekymret på meg men nikket. "unnskyld oss" Sa hun høffelig og fulgte etter meg inn på et rom.

Jeg lukket døren og låste den. Dette klarer du Justin. Ha nok baller til dette! Jeg pustet tungt ut og så rett inn i øynene til Gabby. Fy fa*n for noen øyne hun har. "Justin.. hallo" Fniste Gabby og fikk meg ut av transen. "...Ja.." jeg klødde meg nervøst i nakken. "Ok.. jeg sier det bare... jeg liker deg" spyttet jeg ut og så ned i bakken. Flott, nå er det gjort. Ingen vei tilbake.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Ojjj..... the cat`s out of the bag. Hva tror du Gabby sier til dette?

Siden det er 17.Mai i morgen så kommer nok bare ut en del på kvelden. Skal være ute å gå i tog og sånt.

//Siste del for i dag

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 15
Justin lente seg over meg. Uten forvarsel var Justins lepper plasert på mine. Jeg fant meg selv i å kysse tilbake og det værste er: Jeg likte det!

__________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg skvatt opp og så meg rundt. Kroppen min var dekket i svette og dyna lå klistret mot kroppen min. Hjertet mitt hamret fortsatt. Hva var det jeg hadde drømt? Jeg la meg ned igjen, men fikk ikke sove. Tanken på den drømmen freaket meg ut. Hvorfor kysset Justin meg? Og hvorfor kysset jeg han tilbake? Jeg fikk ikke sove de neste timene så hvorfor ikke bare stå opp? Jeg trakset inn på badet og skrudde på dusjen. Jeg sto lenge i dusjen og bare lot tankene strømme fritt.

Jeg satt på macen og kjedet livet av meg. Klokka var bare sju på morgingen og jeg skulle ikke opp før klokka ett. Jeg hadde allerede fått tid til å skifte på senga, funnet fram klærne for dagen, spist frokost, og takket for tusen gratulasjoner på twitter. Siden jeg kjedet meg så mye så bestemte jeg meg for å ha et aldir så lite twitcam. Jeg postet ut linken og seertallet steg hele tiden. "Hei" Jeg smilte til kameraet og fikk mange svar fra fansen og andre folk. "så.... jeg får ikke til til å sove. Hadde et mararitt. Noen tips?" Jeg fikk inn tusen tips, det ene rarere enn det andre. Jeg leste opp noen av tweetene og svarte på de. @BiebsLoveGabby: Can`t you call Justin for us??? I LOVE YOU! Jeg leste den opp og nikket. "Kan jeg sikkert... men blir han sur på meg så er det deres skyld" Lo jeg og failet med å være alvorlig.

Jeg fant nummeret hans og tok på høytaler. "Hei...." svarte den trøtte stemmen til Justin. "Hei... skjer?" Justin gryntet i andre enden. "Jeg sov... takk for at du vekte meg" Jeg lagde en grimase. "Vell... jeg bare lurte på hvordan du har det?" Jeg kunne nærmest høre Justin himle med øynene i den andre enden. "Som jeg sa... jeg sov. Jeg hadde det perfekt" Han gryntet fortsatt. "Ok... ehh..." Jeg så på skjermen hvor det kom opp mange rare spørsmål som fansen ville jeg skulle spøre han om. "Grunnen til at jeg ringte er fordi jeg er på twitcam, fikk ikke sove. Fansen din ville at jeg skulle ringe deg så.... si hei til fansen din" Jeg smilte litt og ventet på Justins reakson. "Hei folkens" Sa Justin i andre enden og twitter gikk amok. "Greit jeg spør et par spørsmål?" Justin sukket i den andre enden. "Greit... ikkke noe pinlig" jeg smile lurt for meg selv og tullet en hårtust rundt pekefingeren. "Det vet du at jeg ikke kan love" Justin sukket og jeg staret.

"Ok... et siste spørsmål. Nå er jeg faktisk trøtt" Justin lo i den andre enden. Jeg hadde vært utrolig snill mot han med disse spørsmålene så jeg fant et utrolig bra spørsmål. "Greit... @BiebersJerryConda: How long is Jerry? BELIEBERS WANNA KNOW! " Jeg klarte ikke å holde meg alvorlig mens jeg sa det og Justin sukket tungt i andre enden. "Må jeg...?" Nølte han. Jeg smilte tilfreds. "Jupp... they wanna know Justin!" Svarte jeg. Ser det ut som om jeg vil vite det? Nei, men de vil, og jeg hjelper de bare. "Sorry folks.... thats my little dirty secret" Sa Justin hemelighetsfult før han la på. Jeg trakk unskyldende til kamera. "Sorry folks... dere kan sikkert gjette. Jeg vet det heller ikke, og jeg vil ikke vite det heller" Jeg grøsset av tanken på utsiden, men en del av meg var like nyskjerrig som de andre. Jeg sa hadet til folka og la ut en siste tweet før jeg la meg. @GabbyBiebs: BELIEBERS ARE CRAZZZZY!! @alfredoflores CODE PURPLE! Beliebers wanna know how long Jerry is... OMG! I can`t... I`m out!  Gnight from Norway!

Jeg satt i senga når døren min ble revet opp og inn stormet det folk. Jeg ble dyttet bakover av Derek som klemte meg til døde. "Grattis søs" Jeg lo og dyttet han av meg. Lucy klemte meg også sammen med mange andre folk jeg egentlig ikke bryr meg om. Folk bare henger rundt meg så jeg spiller med. "Hva gjør dere her?" Spurte jeg ganske så forivrret og tok teppet godt rundt kroppen min. "Du har jo bursdag... vi skal ta deg med en plass" Jeg hevet begge øyenbrynene mot Lucy som bare sto å smilte. "Få på deg klær søs, vi er nede. Fine klær!" Sa Derek strengt mens jeg himlet med øynene mot han.

 

 

uyjthgfvd

 

Jeg hadde ordnet meg og funnet fram fine klær. Derek sa fine, ikke at jeg måtte gå i kjole og sånt. Jeg gikk ned trappen og inn på kjøkkenet. "Spise kan du gjøre senere. Kom!" Derek dro meg bakglengs ut av kjøkkenet og ut døra. "Ok... lukk øynene. Dette er gaven fra meg og Justin" Jeg lukket motvilig øyenne mens Derek førte meg framover. "Stopp der!" Jeg stoppet og Derek slapp taket rundt meg. "Nå kan du se!" Jeg åpnet øynene fort og fikk hakeslep. "Du kødder...."Hvisket jeg og gikk mot bilen. OMG! "Har dere..." Derk kom ved siden av meg og la armen over skuldren min. "Jupp. Fra de fantastiske brødrene dine. Og Jaxon. Han ga oss hunde dollar han hadde spart opp" Jeg smilte av hvor søtt det var. Lille Jaxon hadde betalt hundre dollar av denne bilen, det er over 500 norske kroner. Mye for en liten gutt. Jeg tok opp telefonen og snappet et bilde. @GabbyBiebs: OMG!!! Look what @justinbieber, @NorwegianDerekCool and @JaxonBieber bought me! I`m in love. Don`t need a boyfriend when i have this babe! LOVE MY BROTHER SO F*** MUCH!Jeg og Derek satt i bilen, ja jeg hadde fått lappen for bare noen dager siden, men fikk ikke kjøre før i dag. "Hvor skal vi?" Derek forklarte meg veien, jeg hadde aldri vært på denne siden av byen før. "Sving inn her!" Jeg svingte inn og stoppet bilen framfor et stort bygg. Derek åpnet dørene og vi steg ut. "Jeg kan fortsatt ikke tro at dette er min babe..." Jeg strøk over panseret. Fy f*** for en bil altså. "Kom... vi er sene" Jeg så rart på Derek som dro meg etter seg. Jeg fik låst bilen og rev meg løs fra Dereks grep. Jeg går heller frivilig enn å bli dratt etter noen. "Sene for hva?" Derek svarte ikke og det kom han nok ikke til å gjøre heller. Han åpnet døren inn til bygget hvor det var helt mørtk. "Ok....?" Sa jeg og holdt fast i Derek. Lys ble slått på og øynene mine hoppet nesten ut av hodet mitt mens jeg hylte som en annen liten jente!

_____________________________________________________________________________________________________________________________OMG! Hva skjer med Gabby og Derek nå? Hva er det som fikk henne så skremt?! Kommenter hva du tror det er som skjer!

Sorry for den skikkelig rare Jerry delen, men jeg var trøtt når jeg skrev det. Sorry igjen.... I dag må jeg jobbe med en RLE framføring, nesten ferdig men da kan det ta litt tid før neste del kommer!

Husk at jo mere dere kommenterer jo fortere får dere deler.

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 14
Jeg la meg godt under dyna. Jeg hadde en følelse på at morgendagen kom til å bli helt fantastisk!

______________________________________________________________________________________________________________________________

Hva i faen er det bråket? Jeg la hodet under puta i håp om å få sove mer. "Gabriella Sophia Bieber!" Jeg skvatt av stemmen. Det er bare en person som kaller meg det, og hun bor ikke i Norge.

Jeg tok forsiktig bort puten og så sju smilende ansikter framfor meg. Øynene mine videt seg ut til det maximume og munnen min hang på vidt gap. Der sto hele familien min, alle sammen. Mamma, pappa, Jazzy, Jaxon, Justin, bestemor og bestefar. "Hva i.....?" Stemmen min kom ut som et lite pust. Alle smilte stort mot meg. Blikket mitt vandret over alle sammen og stoppet på den siste.....Justin! Øynene hans lyste mot meg, og jeg merket nå hvor mye mer jeg hadde savnet han enn det jeg trodde jeg hadde. Herregud..... hvorfor føler jeg det på denne måten? Vi har aldri hatt det sånn som dette før. Jeg skjøv bort tanken og satt meg helt opp i sengen med dyna godt tullet rundt meg. "GRATULERER MED DAGEN!" Ropte alle i kor mens jeg gliste som en idiot.

Alle klemte meg og gratulerte meg med dagen.... minus Justin som bare sto å så på meg. Mamma så sympatisk på Justin som hadde øynene sine låst fast på meg. Jeg så på klokken som sto på nattbordet. Tre på natten.....! Hvem ved siden fulle fem vekkker opp en tennåring tre på natten?

Alle gikk ut av rommet, og etter lot Justin og meg alene. "Hei...." Jeg vinket akward mot han, mens Justins lepper bredde seg opp i et smil mot meg. "Hei..." Han fant veien over til sengen min og satt seg ned. "Gratulerer med dagen" Han omfavnet meg i en klem og jeg klemte gladelig tilbake. Jeg lukket øynene og nøt denne stunden med han. Justin trakk seg fra meg og så nøye på meg. "Det er bare noe jeg virkelig må prøve" Jeg nikket og Justin lente seg over meg. Uten forvarsel var Justins lepper plasert på mine. Jeg fant meg selv i å kysse tilbake og det værste er: Jeg likte det!

______________________________________________________________________________________________________________________________ Sorry for liten og crappy del, men skal legge meg nå. Ferdig på skolen kl 11 i morgen, så når det er over 10 kommentarer på denne delen så kommer det ut en del i morgen etter 11!

Kom opp i Norsk i eksamen, så bloggingen går som normalt :)

Litt av en overraskelse Justin hadde med til Gabby.... er dere enige med meg eller hva???

Let me know what you think!

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 13
Jeg reiste meg opp og hjalp Justin opp. "Jeg må vise deg noe kult. Kom" Justin tok hånden min og dro meg etter seg opp mot bilen. "Jeg har det her en plass...." mumlet Justin mens han rotet i bagasjerommet. Justin snudde seg og jeg holdt på å le meg ihjel av hva han hadde funnet fram.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

"Du kødder? Har du de fortsatt?" Justin nikket stolt og ga meg det ene kamaret. Han slamret igjen bagasjelokket og dro meg etter seg. "Husker du før? Vi brukte å dra fra skolen og bare tulle med kameraene?" Jeg nikket mens jeg lo. "Jupp... kan ikke glemme det bror" Noe i Justins øyne forsvant. Jeg forstår det ikke. Det er som om at når jeg sier noe så forsvinner en del av han, som om han gjemmer seg selv fra meg. "Er det noe?" Justin ristet på hodet og gikk forbi meg. Sta gutt det der! Jeg kommer til å finne det ut til slutt og det vet han like godt som meg. Jeg hastet etter han mens jeg tok mange bilder. Standar oss.

Dagene hadde praktisk talt flydd forbi og nå sto vi på flyplassen, tårevåte alle sammen. Tenk at jeg skulle tilbake til kalde Norge. Jaja... bare noen måeder igjen så var jeg i LA for godt. Hodet mitt lå inntil Justins bryst mens tårer trillet ned langs kinnet mitt. Justin hadde latt oss fly med privatflyet, samme flyet som hadde hentet oss hit. Jeg hadde sagt hade til alle de andre og Lucy var allerede på flyet. Vi sto sånn, i stillhet. Jeg viste at Justin gråt, siden brystet hans hevet og senket seg unaturlig. Justins armer var rundt ryggen min og presset meg mot kroppen hans.

Flashback:

Hånden min slapp Justins og bare noen få strakser var han på andre siden av glasset. Tårene ville ikke stoppe, ikke Justins heller. Jeg sto inntil glasset med hånden min på glasset. Justin stilte seg på andre siden og la hånden sin rett over min. Det rant tårer fra hans øyne også. Jeg kan ikke tro det. Dette er første gangen vi er borte fra hverandre så lenge. Nå blir det lengere enn bare 3 månder, nå kan det bli år. Det kan gå uker og måneder uten at vi snakker med hverandre.


Justin skulle til statene mens jeg ble igjen i Canada en stund før jeg dro til Norge. Jeg ville ikke gi slipp på Justin, ikke nå. Vi skulle vokse opp sammen, første gang vi skulle være fulle sammen. Jeg og Justin. Hvordan skulle jeg klare et liv uten han? En hånd la seg på skuleren min og dro meg sakte bort fra Justin. Øynene mine var overfylt av tårer og framfor meg sto det bare en skurrete skikkelse. "Vi må dra nå vennen. Du møter han nok snart igjen" jeg ristet på hodet av bestefar. Hvordan kan han være så trangsynt? Her forlater Justin og mamma meg, og snart drar jeg til Norge. Hvordan i huleste kommer livet mitt til å bli?

Flashback end

Jeg trakk meg unna brystet til Justin mens jeg så på han med tårevåte øyne. "Ring meg når du lander. Ok?" Jeg nikket og tørket tårene som skled ned langs kinnet mitt. Takk gud for at jeg ikke hadde tatt på meg sminke i dag. Justin ga meg enda en stor klem før vi fikk sagt våre tårevåte farvel. Jeg gikk inn på flyet og ville bare dra tilbake igjen. Jeg ville ikke til Norge, jeg ville være hos Justin.

"Urgh... hvorfor har vi matte?" Spurte jeg ut i frustrasjon. Jeg satt i stuen sammen med Derek, broren min. "Vet vel ikke jeg... bryr meg ikke. Dessuten. Hvorfor gidder du når du allerede er kommet inn på en skole?" Dumme naive Derek.

Hva skjer? Hvordan går det med Believe? -Gabby som gjør matte!!!

Hva annet kan man gjøre enn å sende rare meldinger til folk når man kjeder seg? Det hadde gått en månde siden jeg forlot USA og jeg savnet det så sykt. Jeg har aldri hatt denne følelsen før. Jeg har jo savet Justin, men da har jeg ikke snakket med han sånn hver dag. Vi snakker hver dag, tekster, skyper. You name it. Jeg bare rett og slett savner han. Savner klemmene hans og rett og slett hele han!

Ikke mye. Er hjemme og kjeder meg. Skype? Er på! -Biebs

Jeg slang fra meg mattebøkene og sprang opp for å hente macen. Jeg kom fort ned igjen til en ganske så forvirret Derek. "Skjer med deg da?" "Skype med Justin" Derek ristet på hodet. Selvom han ikke liker å si det så liker han Justin. De er gale når de først er sammen. Det sier jeg, aldri vær alene sammen med Justin og Derek! Jeg logget meg inn på skype og Justin ringte med en gang. Jeg svarte fort og ble møtt av en trøtt Justin.Jeg ga han et oppgitt blikk. "Du burde sove, og ikke snakke med oss" Justin trakk på skuldrene. "Gjør ikke meg noe. Får ikke sove uansett" Derek og Justin utvekslet blikk som jeg ikke forstod meg på. "Skjer med dere?" Begge to trakk på skuldrene mens Justin lo stille. "Så... snart 18 år?" Jeg nikket. Gud så jeg gleder meg til å bli atten år. Endelig kan jeg kjøre bil, er vel det jeg gleder meg mest til. Drikke får jeg allerede lov til, selvfølgelig ikke på utesteder, men hjemme får jeg det. "Jupp... synd du ikke kan komme" Justin smilte unskyldende mens ha gjespet. "Men du får en gave fra meg da" Jeg smilte og viste tommel opp. Hadde vel ikke forventet noe annet fra han. "Også får du en stooooor overaskelse!" Jeg sperret opp øynene og hoppet i sofaen. "Hva da?" Begge guttene lo. "Vent å se vennen" Justin hadde det lure smilet som jeg hater men samtidig elsker. Jeg lagde furteleppe og krysset armene over brystet. "Ser ut som noen er sur" Ertet Derek og poket meg i skulderen. Jeg dyttet bort hånden hans. "Ikke!" Advarte jeg. "Hva skjer hvis jeg fortsetter?" Jeg hevet det ene øyenbrynet mot han. "Vil du virkelig gå gjennom den smerten?" Derek sperret opp øynene og sprang ut av stua mens han dekket til sine private deler. Justin lo mens han ristet på hodet. "Seriøst. Trurer du han med det?" Jeg nikket stolt. "Vær glad du enda ikke har opplevd det" Justin nikket seg enig. "Ganske så glad ja...." Justin ble avbrutt av noen stemmer og han nikket. "Men jeg må gå. Tidlig opp i morgen" Jeg nikket. "-Og ja... gratulerer med dagen på forskudd" jeg takket og slo ned skjermen. Nå vil jeg bare sove altså.

Jeg la meg godt under dyna. Jeg hadde en følelse på at morgendagen kom til å bli helt fantastisk!

____________________________________________________________________________________________________________________________Hoho.... skjer med at Derek og Justin er så hemmelighets full??

I morgen får jeg vite hva jeg kommer opp i til eksamen skriftlig så jeg vet ikke hvor ofte historie delene kommer ut framover. Kommer ann på hva jeg kommer opp i. Ughh... gruer meg!!!

Foresten takk til http://jdrewbhistorie.blogg.no/ for det fantastiske navnet på Gabbys bror. Derek... hehe!

//Siste del for i kveld

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 12
"Natta Justin" Jeg lukket øynene men åpnet de fort igjen når Justin la seg helt inntil meg. "Natta Gabby" Den ene armen hans la seg rundt magen min. Jeg kunne ikke noe for at et lite smil lurte seg fram på leppene mine. "Glad i deg" Hvisket Justin. Pusten hans sendte frysninger nedover ryggen min. "Glad i deg også Justin" Jeg lukket øynene igjen og sovnet utrolig fort.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

"JUSTIN!!" Argh.... den gutten atlså! "Få klærne mine!" Jeg sto utenfor badet i bare undertøy og Justin hadde tatt hele baggen min inn på badet hvor han nå var. "Hmm.... la meg tenke" Jeg himlet med øynene. Alle vet hvor dette fører. "NEI!" Jeg trampet i bakken og marsjerte inn på Justins rom. Da får vi bare finne noen av hannes klær da. "DA BRUKER JEG DINE KLÆR!" Null svar jeg åpnet skapet og dro ut en stor joggebukse og en ganske så morsom t-skjorte. Hvem har bilde av seg selv på en t-skjorte? Ikke jeg hvertfall.... hehe!

 

Laidback

 

 
Jeg fant et par kule vans som jeg flippet på meg. Hvilken gutt har jente sko hjemme hos seg? Ok, det er Justin vi snakker om her. Jeg gikk ut av rommet og ned på kjøkkenet hvor alle var samlet rundt kjøkkenbordet. Lucy satt med hodet i hendene. "Bakrusa?" Hun ga meg et spydig blikk og drakk litt vann. Jaja, sånn går det når man drikker så mye.
 
Jeg satt meg ned ved siden av Justin som lo stille for seg selv. "Hevnen er søt" Hvisket jeg i øret hans og han stoppet å le. Jeg smilte lurt og fant meg noe mat. Praten gikk hyppig rundt bordet og alle var så og si med. "Hvordan går det i Norge da?" Jeg trakk på skuldrene og svelgte. "Går bra der" Bestemor smilte lurt til meg. "Neeei! Jeg har ikke kjæreste. Kan dere stoppe å spørre om det hver gang?" Alle smile uskyldig til meg mens jeg facepalmet meg selv. Hvorfor har jeg en så rar familie? "Enn med broren din da?" Jeg ristet på hodet. Den fyren er seriøst verre en Justin.(i første del sa jeg at Gabby hadde en biologisk bror som er ett år yngre altså 16, snart 17 år) "Ikke spør engang..." Justin albuet meg for å få meg til å snakke. "Han blir bare verre jo eldre han blir. Vet dere hvor mange kjærester han har hatt i det siste?" Jeg ristet igjen på hodet, altfor oppgitt av han. "Sånn 20 stykk. 20! Folkens. Hvem er så stor player?" Alle så på meg med store øyne. "Han er jo hot da" Mumlet Lucy. Hun hadde 'tilfeldigvis' hatt seg med han. "Du syns alle med to bein er hotte du. Din stemme tels ikke" Hun himlet med øynene og røyste seg. "Jeg går opp. Hodepine" Alle nikket forstående. Hvem her har vel ikke hatt hangover en gang?
 

Jeg vet at jeg kan være frekk mot Lucy, men vi har kjent hverandre siden første gang jeg var i Norge for å besøke de ekte foreldrene mine. Vi har vært som ertis siden da. Tro meg, hun kan være frekk mot meg også hvis hun bare vil. Problemet er at hun er så hyggelig nå så derfor tør hun ikke å være frekk mot meg. "Blir du med en kjøretur?" Jeg så skeptisk på Justin, men røyste meg endelig opp. "Bare dere å dra, vi rydder opp" Jeg smilte takknemelig til mamma og fulgte etter Justin ut. "Finn t-skjorte foresten" Jeg slo han i brystet. "Din skjorte da vennen" Justin himlet med øynene og åpnet ytterdøra for meg.Vi satt nede ved stranden, litt unna resten av folkene. Hodet mitt vilte mot Justins bryst, altså jeg satt mellom bena hans. "Hva skjedde egentlig mellom deg og Selena? Dere virket så...." det var vanskelig å finne det rette ordet, de var så utrolig mye. "Forelsket?" jeg nikket. Det er vel det ordet som passer best. "Vi var bedre som venner" Forklarte Justin. Jeg nikket litt og sparket av meg skoene. "Men dere er fortsatt venner?" Jeg så bak på Justin som nikket mens en liten tåre unnslapp øynene hans. Justin så bort og tørket fort tåren bort. "Du... vennen min. Det er lov til å være lei seg" Justin smilte halvhjertet til meg og klemte meg inntil seg. "Takk for at du er der for meg" Jeg smilte og la kinnet mitt mot Justins. "Alltid Justin"

Vi satt å så utover havet i stillhet. Det var så deilig å bare sitte sånn med Justin, uten paparazzier og fans som alltid avbrøt oss. Justin satt å fiklet med telefonen og jeg viste hva han ville. "Greeeeit" Justin smilte og tok et bilde av oss. @Justinbiber: The best friend any guy could ever get!! Love you Gabby!


Litt overdrevet eller hva? Vel, der har du meg. Overdriver alltid når jeg tar bilder med Justin. "Jeg må vise deg noe jeg fant i et fotoalbum hjemme" Sa jeg og tok opp telefonen min. "Vet ikke om du husker dette, men du var så sykt rar i den ferien" Jeg viste Justin bilde og hele han ristet av latter. "Greit jeg legger det ut?" Justin nikket. @GabbyBiebs: Haha.... old times with @justinbieber. Road trip Canada!

Jeg røyste meg opp og hjalp Justin opp. "Jeg må vise deg noe kult. Kom" Justin tok hånden min og dro meg etter seg opp mot bilen. "Jeg har det her en plass...." mumlet Justin mens han rotet i bagasjerommet. Justin snudde seg og jeg holdt på å le meg ihjel av hva han hadde funnet fram.

____________________________________________________________________________________________________________________Hva har Justin funnet fram mon tro....?

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 11
"Ok... må vi gjøre det på den vanskelige måten. Du kan ikke si det.... så syng det!" Justin huffet seg flere ganger mens jeg hentet gitaren hans og plaserte den på fanget hans. "Så synger du!" Han himlet oppgitt med øynene. Jeg bryr meg om han ok? Og jeg vil vite hva som plager han!

______________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg satt meg ned på sengen mens Justin klimbret litt på gitaren. "Ok... du har sikkert hørt sangen før, men ja" Han tok en pause og startet introen. "Ikke min feil at det er sånn det er" Jeg så spent på han. Dette var en av de enste måtene for han for å få ut det han hadde på hjeret.

Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg forstod jo meningen med sangen, men ikke hvem den var til. Justin la ned gitaren og så ned i bakken. "Såå.... ja..." mumlet Justin. Hva var det han ville fram til? Han likte en jente? JA! Han måtte like en jente! Ok... hvem kan det være? Lucy? "Ok.. om jeg forstod det rett" Justin så fort opp på meg, tydelig nervøs. "Du liker ei jente?" Justin nikket svakt. "Og.....?" Han trakk på skuldrene, som om han ikke viste svaret selv. "Ja.. liker hun deg da?" Justin trakk på skuldrene igjen.

"Hei.... jeg legger meg" Lucy somlet med ordene mens hun lente seg inntil døren. "Jeg skal vise deg hvor du kan sove" Lucy lyste opp og fulgte etter Justin mens hun gjorde en liten dans. Jeg ristet oppgitt på hodet og gikk inn på badet. Vi hadde skjekket ut av hotellet og bodde nå hos Justin til vi skulle dra hjem igjen. Det var vinterferie så derfor kunne vi være her til skolen startet. Flott ikke sant?

Jeg skiftet fort til en av Justins gamle skjorter som jeg hadde klipt opp for å få den til å passe meg. Snilt ikke sant? Vel... han hadde blitt litt sur når han fant det ut, men tilga meg fort. Jeg pusset tennene og satt håret opp i en dott. Klar for å sove nå! Utrolig mye også!

 

Good Night My Friend

Jeg satt meg ned i sengen med gitaren til Justin. Det Justin ikke vet er at jeg kan spille gitar, jeg elsker å spille gitar. Jeg bruker også å syng stille for meg selv. Jeg vil at Justin skal få det han fortjener, han har opplevd så mye dumt tidligere, mye av det på grunn av meg, derfor vil jeg ikke at han skal vite om dette. Han kommer til å få meg til å starte å synge. 

Jeg startet sakte på introen av Part Of Me, og sang stille for meg selv. Jeg elsker så synge den sangen. Mens jeg sang stille merket jeg smilet som hadde formet seg på leppene mine.

Jeg la fra meg gitaren og lente meg bak mot sengeryggen. Jeg skvatt når jeg hørte klapping bak meg. Jeg stivnet til og snudde meg sakte. Øynene mine videt seg ut når jeg så mamma, Justin, bestemor og bestefar stå i døråpningen og klappet. Munnene deres var praktisk talt på gulvet. Jeg så ned i sengen, flau over at de hadde hørt meg synge OG spille gitar. "Wow..." mumlet Justin. "Sorry for det der...." hvisket jeg nesten. Hvorfor hadde jeg ikke lukket igjen døren? Dumme, dumme meg! Jeg facepalmet meg selv mentalt. "Hvorfor sier du det jenta mi?" Jeg ristet på hodet av mamma. "Du har en flott stemme og wow..." Justin satt seg ned ved siden av meg. "Hvordan i hel..." mamma kremtet, og Justin sa noe annet en det han egentlig skulle si. "Ehh.. huleste kan du spille gitar?" Jeg lo litt nervøst mens jeg ristet på hodet. "Har mine kilder" det var som om jeg hadde gått tom for luft. Ingen hadde før hørt meg synge, og jeg ville virkelig ikke at verdens trolig mest kjente sanger skulle være den første til å høre meg synge.

Mamma, bestemor og bestefar gikk ut etter en stund med stillhet og lukket døren etter seg. "Hvem kunne vite at du synger?" Jeg trakk nervøst på skuldrene og lo akward. Hele situasjonen var dritflau. "Ehh.. ikke du?" Det var mer som et spørsmål, et retorisk (?) spørsmål jeg ikke ville ha svar på. "Jaha...." Justin nikket stille for seg selv. "Meeeeennn ja...." Herregud så akward dette skulle være da.

"Lucy sovnet med en gang hun traff hodeputen" Sa endelig Justin etter flere minutters stillhet. Jeg kunne ikke gjøre annet en å le av Lucy. Det er så typisk henne, sover på et blunk. "Ja... der har du Luc" Fniste jeg og skled ned under dyna. Ja, jeg og Justin deler seng. Det har vi gjort så lenge jeg kan huske, vi deler til og med rom hos bestemor og bestefar. Ikke lurt, halve rommet er jentete og den andre halvdelen er guttete. Det man ser på NSN er den halvdelen som er Justins.

Justin kledde av seg til boxeren og la seg under dyna han også. Jeg kan ærlig si at han er bra ut. Faen heller, han er sykt sexy, jeg mener. Den magen er til å spise opp, seriøst! Jeg snudde meg inn mot veggen og la dyna godt rundt meg. Ok... Justin hadde en stor dobbeltdyne så det funket ikke så godt. "Natta Justin" Jeg lukket øynene men åpnet de fort igjen når Justin la seg helt inntil meg. "Natta Gabby" Den ene armen hans la seg rundt magen min. Jeg kunne ikke noe for at et lite smil lurte seg fram på leppene mine. "Glad i deg" Hvisket Justin. Pusten hans sendte frysninger nedover ryggen min. "Glad i deg også Justin" Jeg lukket øynene igjen og sovnet utrolig fort.

____________________________________________________________________________________________________________________

Ja... ser ikke ut til at Justin klarer å styre seg så godt lenger... lurer på hvor lang tid det tar før Gabby finner ut om Justins lille hemmelighet....

Måtte dusje og ordne noen ting før jeg fikk satt meg ned å skrevet. Jeg elsker dere når dere kommenterer, da går motivasjonen automatisk opp!

//Siste del for i dag!

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 10
"Greit. Nå skal du få høre hvordan den fantastiske bestevennen din reagerer på kjærestene mine. Spesielt Selena" Jeg himlet med øynene og Justin startet å fortelle fra hans perspektiv.

____________________________________________________________________________________________________________

Justin POV:

Flahsback:

Gabby hadde for det meste sett ut av vinduet mens jeg og Selena hadde pratet en god del.

Vi var nå på hotelrommet, og ja! Gabby skulle dele med meg og Selena. Det var så godt å få se Gabby igjen, ikke bare fordi hun er så godt som søsteren min, men fordi jeg hadde savnet nærveret hennes. Ingen kunne få meg til å føle meg stolt over meg selv, utenatt Gabby. Hun hadde støttet meg gjennom så mye crap i livet mitt, mobbing... you name it. Hun hadde vært en av de populære, de som rakket ned på folk. Hun hadde vært uvitende om at jeg ble mobbet, fordi alle var så gode til å skjule det, meg inkludert. Når hun fant det ut, sto hun opp for meg. Selvfølgelig hadde vi krangelt og kalt hverandre ting, men hun hadde klart å få bort mobbingen som var rundt meg. Hun fikk meg til å føle meg bra over meg selv, uansett hvor lav jeg var. Hun hadde fått meg til å tro på drømmen min. Drømmen å bli den jeg er i dag, drømmen om å leve av musikk og gjøre det jeg elsker.

"Du kødder?" Både Selenas og Gabbys latter fylte rommet og rev meg løs fra tankene mine. "Hva skjer?" spurte jeg forvirret mens begge to lo av noe jeg ikke hadde fått meg meg. "Gjorde han det?" Gabby lo mens hun holdt seg på magen. "Jupp.... det er så mye du ikke vet om typen din" Jeg så på Gabby som ungikk blikket mitt. "Som hva da?" Gabby fikk det lure smilet som jeg hater, men samtidig elsker. Ok, Justin! slutt!

Gabby fortsatte å fortelle altfor pinlige historier om meg til at jeg gadd å sitte der inne. Jenter er noe piss noen ganger. "Jeg går.... bare... ikke si noe mer!" Jeg ga Gabby pekefingeren, fult klar over at det ikke kom til å hjelpe. "Kan ikke love noe bror" Hun startet fort å snakke med Selena igjen. Hver gang Gabby sier bror, så er det som om noe knuser inni meg. En del av meg knuses. Jeg skulle ønske hun ikke så på meg som en bror, men noe annet. En venn... en venn som kunne bli til noe en gang. Jeg sukket og lukket døren bak meg mens latteren deres sakte forsvant.

Flahsback end

Ok... jeg fortalte de ikke om det følelses klisset som jeg følte for to år siden. Alt er helt borte nå... sier vi. Lucy lå i full latterkrampe sammen med Gabby. "Seriøst... aldri gjør det igjen" Gabby ristet på hodet og satt seg opp ved siden av meg. "Kan ikke love noe bror" Og deeeeer.... skjedde det igjen. Argh... hver gang Gabby er i nærheten så kommer de jævla følelsene tilbake. Kan ikke de bare stikke til *******? "Skjer med deg da Justin?" Jeg ristet på hodet og flashet et falskt smil mot Lucy. "Ingenting... bare litt trøtt" Begge så på meg en stund før de nikket skeptisk. Blikket til Gabby sa at hun ikke trodde på meg, som vanlig!

 Gabby POV:

Det var noe i øynene til Justin som ikke fortalte sannheten, men jeg kunne ikke si det nå som Lucy var her. "Jeg bare på do" Engelsken til Lucy hadde blitt mer og mer crappy jo mer hun hadde drukket. Hun sjanglet seg ut av rommet og lukket heldigvis døren etter seg. Jeg satt meg mot Justin sånn at vi satt face to face. "Ok Justin. Du lyver for meg... du er ikke trøtt. Noe plager deg. Hva er det?" Justin så ned i gulvet og møtte ikke øynene mine. "... ingenting..." mumlet han stille og lekte med fingrene sine. Jeg snøftet og reiste meg opp. "Ok... må vi gjøre det på den vanskelige måten. Du kan ikke si det.... så syng det!" Justin huffet seg flere ganger mens jeg hentet gitaren hans og plaserte den på fanget hans. "Så synger du!" Han himlet oppgitt med øynene. Jeg bryr meg om han ok? Og jeg vil vite hva som plager han!

_________________________________________________________________________________________________________________________Whatcha think?

Ser ut som lille Justin her ikke har vært helt ærlig med Gabby i det siste... kanskje det er en grunn til at han ikke har snakket eller møtt henne så mye i de siste to årene....

Ok... så grunnen til at det ikke kommer så mange deler for tiden er fordi jeg ikke har motivasjon.... dere kan kommentere bedre enn det dere gjør. Jeg har sagt det før: Jo flere kommentarer jeg får, jo flere deler får dere.

Hvis dere klarer 12 kommentarer så kommer det enda en del i kveld... hvis ikke... vel da er dette siste del for i kveld!

http://jdrewbhistorie.blogg.no/1336852156_konkuranse.html konkurranse på bloggen og hun er en helt fantastisk person med ufattelig gode historier!

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 9
"STOPP!" Alle så på meg mens et lite lurt smil vokste på leppene mine. "Jeg kjenner det smilet. Du har en ide" jeg så på Justin mens jeg nikket. "Det har du rett i kjære bror" Nå spørs det bare om de går med på dette da.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Både mamma og Justin så spent på meg. Spent på om jeg hadde funnet en løsning, for en ting er helt sikkert. Jeg SKAL inn på den skolen, og jeg SKAL bo hos Justin. "Hva om..." jeg dro det ut bare for å tease de, selvom jeg døde etter å få det ut. Justin sendte meg et irritert blikk. Samme gamle Justin. Justin himlet med øynene mens bestemor og bestefar lo. "Samme gamle visa" Lo Bestemor. Justin ristet på hodet mot henne og så tilbake på meg. "Jamen så si det da for faen!" Sa han irritert. "JUSTIN!" Justin så unnskyldene på mamma. "Kan du si det vennen?" Jeg ristet på hodet mot henne. Vennen? Serisøst, det er så.... 2004 liksom. "La oss si at jeg leier en leilighet for en stund, får meg venner så flytter jeg inn her?" Jeg smilte stort av min briliante ide. Justin lyste opp og klappet i hendene som en annen liten unge. Vent, han er jo en liten unge, tulla! Men seriøst, det gjør han alltid når han er enig i noe jeg sier. "Seriøst, du er så sykt smart søs" Jeg nikket meg enig med Justin. "Du vet meg..." Lo jeg på tull. Lucy ristet på hodet. Hun vet like godt som meg at jeg ikke er noe god på skolen. Og den skolen jeg har kommet inn på er ikke noe vanlig skole heller da, det er mer av en.... trøbbelunge skole, liksom. Neida, skolen er for skuespillere. Jeg har alltid likt skuespill siden jeg var liten, og har vært med i mange skuespill på skolen min.

---------------

"Nei, nei, nei! Det var ikke sånn Lucy" Justin så rart på både meg og Lucy. "Han la ann på meg" Justin ristet på hodet. Sikkert oppgitt over meg. "Jaja... whatever you say girl" Jeg ga henne et stygt blikk. "Hva med deg da? Seriøst, du hadde praktisk talt sex framfor hele klassen" Lucy la hodet ned i hendene, tydelig flau over det jeg sa til Justin. Vi satt på rommet til Justin for å være litt alene. Mest for at mamma, bestemor og bestefar ikke skulle høre oss. "ikke morsomt Gabby" Mumlet hun ned i hendene sine. Jeg klappet henne på hodet og tok en ny slurk av drikken Justin hadde skaffet oss. Han fikk jo egentlig ikke lov til å drikke før han var 21, men siden jeg snart var 18 så syns mamma det var greit. Kanskje det er noe positivt i å være Norsk?

Lucy hadde startet å bli litt brisen, mens jeg og Justin hadde klart å holde oss mer edru enn henne. "Har ikke du noen morsomme historier da Justin?" Justin ristet på hodet og lente seg bak mot veggen. "Nope... dere vet sikkert alt" Lucy nikket mens jeg ristet på hodet. "Vi vet vel ikke alt! Ok, Lucy vet sikkert alt, men ikke jeg" Lucy albuet meg og rødmet igjen. Justin bare lo av henne. "La meg tenke litt" Jeg nikket og lente meg mot veggen ved siden av Justin. Justin tekte seg om en stund før han braste ut i latter. "Det er ikke bare om meg da... husker du i 2010 når vi møttes i Atlanta?" Jeg lentet hodet bak mens jeg lo. "You bet bro" Lucy så spent på oss mens vi fortalte historien mellom mye latter og fnising.

Flashback:

Jeg hater, hater, hater å være her! Ok, kanskje ikke, bare delen med tusen paparazzier. På en eller annen måte så hadde folk fått vite at Justin skulle til flyplassen hvor jeg nå var på. Overalt var det paparazzier og fans som ville se Justin. Det var nesten et år siden jeg hadde sett Justin sist, og mye hadde forandret seg i begge sine liv. Justin hadde startet å date Selena Gomez. Gjett hvem som var i lykkerus da? Ikke så vanskelig å gjette at det var Justin.

Jeg sto litt unna mengden, for noen viste hvordan jeg så ut og hvem jeg var, så det var kanskje lurt å holde seg litt unna de. Hei Gabby. Kenny henter deg, fikk vite at det var så mange folk der inne at jeg tok ikke sjansen på å gå inn-Biebs Jeg ristet på hodet og la ned mobilen i veska. "Er du Gabriella?" Jeg skvatt av den grove stemmen og snudde meg fort rundt. Framfor meg stå det en stor svart mann. Hvordan i huleste skulle han vite navnet mitt? Jeg nikket forsiktig. Mannen lyste opp i et smil. "Flott. Jeg er Kenny, Justins sikkerhetsvakt. Justin er i bilen" Jeg nikket fortsatt usikker på at dette ikke bare var en stor spøk, kanskje han var en pedo! Jeg ristet bort tanken og fulgte etter denne Kenny som hadde tatt bagasjen min.

Vi gikk ut en bakvei, sikkert på grunn av fans og paparazzier som sto framfor hovedinngangen. "Bare sett deg inn bake" Jeg så på bilen, fy f*en. Range Rover? Du kødder? Jeg ristet på hodet og så skeptisk på Kenny. "JAMMEN SÅ SETT DEG INN DA JENTE!" Ropte en stemme fra bilen. Justin selvfølgelig. Jeg ristet oppgitt på hodet og åpnet døren. "Fin velkomst Justin" Sa en jentestemme når jeg satt meg inn i bilen og fikk lukket døren. Jeg så meg rundt i bilen og blikket mitt sveipet over Justin og landet på jenta ved siden av han. Jeg så ordentlig på henne. Du kødder? Selena Gomez, hva gjør hun her? Jeg trodde hun var i New York og spilte inn serien sin. Justin dyttet i både meg og Selena som bare så på hverandre. "Ehm.." jeg trakk fram hånden min mot henne. "Gabriella" Selena smilte og tok hånden min. "Selena" Jeg smilte akward mot henne og ristet hånden hennes. Justin så rart på begge to og facepalmet seg selv. Jeg trakk til meg hånden og satt meg tilbake i setet. "Klar for en uke sammen med oss da?" Jeg himlet med øynene og nikket som svar. Flott, en uke sammen med Justin og kjæresten hans. Ok, mamma, pappa, bestemor, bestefar, Jazzy og Jaxon var også her, men uansett. "Da kjører vi Kenny" Kenny duden nikket og startet motoren. Dette kommer til å bli en flott uke.

Flashback end

"Du skulle ha sett deg selv. Det blikket du ga til Selena" Justin albuet meg mens han lo. "Sorry for at du ikke sa ifra da" Justin smilte uskyldig og drakk litt mer. "Hva skjedde videre da?" Lucy satt nærmest å hoppet opp og ned der hun satt. "Vil du virkelig høre den tragiske slutten?" Lucy nikket mens Justin strevde med å ikke le. "Greit. Nå skal du få høre hvordan den fantastiske bestevennen din reagerer på kjærestene mine. Spesielt Selena" Jeg himlet med øynene og Justin startet å fortelle fra hans perspektiv.

________________________________________________________________________________________________________________


sorry for at det ikke kom en del i går, men nettet klikka når jeg skulle legge den ut, så deler av delen forstavnt :(

Kommer flere deler i dag siden jeg bare skal chille i dag!

Q: Hvordan tror DU at Justin oppfatter det som skjer mellom Selena og Gabby?

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 8
"Foresten. Det er noe jeg skulle ha sagt for noen månder siden" Justin ga meg sin fulle oppmerskomhet. "Hvis du sier nei, så forstår jeg det. Jeg bare vil at du skal vite....det" Sa jeg nervøst, redd for hvordan Justin kom til å reagere.

____________________________________________________________________________________________________________________

"Det har seg sånn at etter sommeren..." Jeg tok en pause. Kanskje jeg ikke skal si det? Hva hvis han sier nei? Jeg vet jo at han skal komme ut med et nytt album snart også blir det sikkert world-tour. Blikket mitt flikket mellom Justin og bilgulvet. "Hva er det? Du virker så nervøs?" Jeg ristet på hodet og så på Justin. "Ingenting... vi kan ta det senere" Justin så irritert på meg. Ohh nei! Jeg kjenner det blikket. Nå kommer han til å tvinge meg til å si det. Jeg vil jo si det, men jeg tør ikke. Jeg er redd for å få et nei. "Gabriella Sophia Bieber" Jeg himlet med øynene. "Du høres ut som mamma..." mumlet jeg. Justin lo ikke. Vanligvis ville han ha ledd hvis jeg sa noe sånt, men ikke nå. "Du sier det til meg NÅ!" Jeg svelgte nervøst og nikket. "Jeg...ehm...." jeg somlet noe utrolig med ordene. Hvordan skal jeg si det? Liksom bare si det rett fram, eller? Justin så inntenst på meg. Blikket hans borret seg inn i meg. "Jeg har kommet inn på en skole her i LA. Jeg har ikke nok penger til en leilighet. Kan jeg bo hos deg?" Jeg sa alt veldig fort og utydelig og så fort ned når jeg hadde sagt det.

Okei... Justin kommer til å si nei. Jeg mener; Hvem ved sine fulle fem vil ha søsteren sin boende hos seg. Spesielt hvis man er Justin Bieber. Liksom, han kommer til å være borte mye, og jeg kommer sikkert til å ødelegge hele huset hans. "JA!" Jeg skvatt og så på Justin med store øyne. "Ehm... jeg mener" Han rettet litt på jakka og prøvde å være kul. "Ja... det skal nok gå greit" Jeg så skeptisk på han mens jeg nikket sakte. "Greeeeeeit" Jeg dro ut e-en for å få det til å låte mer akward. Tror jeg feila, men håper jeg ikke gjorde det.

--------

"Sikker på dette? Å flytte helt fra Norge til USA er stort" Jeg himlet med øynene mot mamma. "Ja.... jeg er ikke dum mamma" Vi var ferdig med å spise middag, som var pasta foresten. Selvfølgelig. Min og Justins favoritt rett. "Så du skal bo her? i LA? Sammen med Justin?" Det var da fælt med spørsmål. "Hva er så galt med det? Du klager på at jeg og Justin ikke ser hverande så mye. Nå har du sjansen!" Mamma ristet oppgitt på hodet og røyste seg opp. "Gjør som du vil. Hvis dette er drømmeskolen din så værsågod, men tenk over hvilket liv du velger nå. Hvis du bor her sammen med Justin så forsvinner alt av privatliv" Jeg sukket og så ned. Hun hadde rett, jeg kom til å miste alt av privatlivet mitt og bli kjent som Justin Biebers søster. Hvordan skulle jeg få meg venner da?

"Du har rett mamma.... det var en dårlig ide" Justin så mellom meg og mamma. "Nei! Mamma, du kan ikke bestemme om hun skal bo her eller ikke. Du bestemmer ikke over henne lenger" Justin var tydelig irritert og sto nå lent over bordet mot mamma. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre. Mamma hadde et godt poeng med det at jeg ikke fikk verken privatliv eller venner men samtidig ville jeg bo sammen med Justin. Jeg så mamma og Justin diskutere med hverandre men hjernen min konsentrerte seg om noe annet, en utvei. En utvei som gjorde at jeg fikk venner men fortsatt kunne bo hos Justin, hvertfall deler av tiden. "STOPP!" Alle så på meg mens et lite lurt smil vokste på leppene mine. "Jeg kjenner det smilet. Du har en ide" jeg så på Justin mens jeg nikket. "Det har du rett i kjære bror" Nå spørs det bare om de går med på dette da.

_______________________________________________________________________________________________________

Haha... jeg fikk til en del idag, eller det er vel kveld ;)

Men litt info om dagene som kommer: I morgen skal jeg feire bursdagen min (vet at det er langt over tiden, men bedre enn ingenting), så derfor blir det bare en liten del i morgen når jeg kommer hjem fra skolen. På Lørdag har jeg skolearbeid som skal være ferdig til Mandag som jeg MÅ gjøre. Og Søndag blir det nok også skolearbeid, hvis ikke går bloggingen som normalt. Håper på å få inn en del på Lørdags-kveld, men kan ikke love noe....

Q: Hva tror DU ideèn til Gabby er?

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 7
Lucys øyne triplet seg og det så ut som om hun hadde satt noe i halsen. "Går det bra Luc?" Hun nikket stort. Da mener jeg stort. Vedder på at nakken hennes kommer til å gå ut av led snart.

______________________________________________________________________________________________________________________________

"BØØØ!" Noen tok tak i skuldrene mine mens personen ropte inn i øret mitt. Jeg skvatt og datt bakover. Hva faen var det? Hjertet mitt hadde sikkert hoppet over flere slag. Jeg så opp og så rett i ett par brune øyne. Jeg blunket noen ganger. Justin smilte lurt. Selvfølgelig var det han. "Idiot!" Mumlet jeg når jeg fikk stablet meg på bena og børstet av meg støvet. "Naww... Glad i deg også søs" Jeg himlet med øynene og dyttet han bort fra meg. "Så... hva skulle dere egentlig?" Spurte Justin søtt mens han hadde hendene i lomma og vippet forsiktig fram og tilbake på bena. Jeg ristet på hodet. "Det virket kanskje når du var liten, men ikke nå bror" Jeg bustet han til i håret og dro med meg Lucy. "Du... du...håret" Stammet Lucy fram mens hun pekte bak på Justin. "Jada, jada. Det fikser han" Beroliget jeg henne.

Flashback:

"Du er så dust Justin. Vet du det?" Ropte jeg mot Justin og ville så gjerne slå til han. "Nja... hørt det før" sa han spydig og flashet et smil. Jeg myste med øynene mot han. Snart klarte jeg ikke å holde inne dette raseriet lenger. Jeg hadde en trang til å slå eller sparke, og det på en viss plass. "Søs... du vet jeg er glad i deg?" Jeg så bare stygt på han. Det sier jeg bare; hvis blikk kune drepe... ahh... da min kjære bror da hadde du vært død. Jeg trampet hardt med foten og spant rundt. Noen ganger så hater jeg han så jævlig mye at jeg vil spy. Seriøst. Lar meg ikke dra på date engang. Neida... vi må selvfølgelig komme å ødelegge. Herr jeg-er-bare-glad-i-deg! Jeg trampet hardt opp trappa og fant veien til rommet mitt hvor jeg slengte igjen døra. Jeg hater han så sykt mye at det ikke skulle vært lov. 

"Gabby?" Stemmen var utrolig forsiktig, og i dette øyeblikket veldig sårbar. Jeg sukket og så opp fra puta. "Hva?" Justin sto med hendene i lomma og vippet fram og tilbake på hælene med hodet bøyd. "Sorry... kan du tilgi meg?" Han så på meg med bedende øyne. Jeg sukket. Hvorfor er jeg alltid så svak når han gjør det der? Det er som om han vet hvilke knapper han skal trykke på. "Greit... du er tilgitt" Justin lyste opp og hev seg over meg i en stor klem. "Takk søs. Det skal ikke gjenta seg" Jeg himlet med øyne. Vi begge vet at det kommer til å gjenta seg.

Flashback end

"Så søs" Justin la armen over skulderen min mens vi gikk rundt i LA`s gater. "Hva?" Sukket jeg mens Justin lo. "Du vet det i går?" Jeg stivnet og stoppet opp. "ingenting skjedde. Du og jeg" Han pekte først på meg så på seg selv. "-Skjedde ikke" Jeg pustet lettet ut og la hånda over hjertet. "Takk og lov" Hvis vi hadde ligget sammen hadde jeg drept meg selv, hallo! Han er broren min for å få det sagt. "Hva skjedde i går?" Hvisket Lucy i øret mitt. Jeg hadde fortalt henne hva hun hadde gjort, men ikke noe om meg og Justin fordi jeg var så usikker på om det skjedde noe mellom oss. "Lang historie. Sier det senere" Lucy nikket og var med i samtalen til Ryan, eller Ry som jeg liker å si. Det er så kult å si Ry, måten du sier det på er liksom så rar.

"Vi trenger å prate Gabby. Sånn... snart" Jeg nikket meg enig med Justin. Vi trenger virkelig å prate. "Det er så mye jeg vil si, som jeg ikke tør å si til noen andre" Jeg nikket og ga han et lite smil. "Vi kan sikkert prate i kveld. Er ting jeg også har på hjertet" Justin stoppet opp å gå og så på meg. "Ikke noe alvorlig vel?" Her er tingen med Justin. Han er utrolig overbeskytende. Jeg fikk aldri, da mener jeg ALDRI, dra på date når han var rundt. Så hver gang jeg sier at jeg har noe på hjertet så freaker han ut fordi han tror det har noe med en gutt å gjøre. "Ta det med ro. Ingen gutter inblandet" Justin pustet lettet ut og dro meg med seg, fortsatt med armen over skulderen min. "Flott" Smilte han mens jeg sukket og ristet på hodet.

Jeg hadde fått shoppet utrolig mye, selvom Justin betalte over halvparten for både meg og Lucy. Gjett hvem som var gla da? Jo Lucy. Vi satt i bilen på vei til Justin når jeg kom på noe jeg skulle ha sagt til Justin for lenge siden. "Foresten. Det er noe jeg skulle ha sagt for noen månder siden" Justin ga meg sin fulle oppmerskomhet. "Hvis du sier nei, så forstår jeg det. Jeg bare vil at du skal vite....det" Sa jeg nervøst, redd for hvordan Justin kom til å reagere.

__________________________________________________________________________________________________________________Jeg vet ikke hvordan historie bloggingen blir i morgen fordi jeg har et stoooort prosjekt greie i norsken som skal filmes! Så jeg kan ikke love noen deler i morgen, desverre!

Foresten: Ikke for å klage men jeg syns kommentarene har gått ned en del. Lesertallet har gått opp, men kommentarene har gått ned. Liker dere ikke historien? Jo mer dere kommenterer jo fortere får dere ut deler fordi da får jeg mer lyst til å skrive for dere. (gjelder ikke i morgen for da er jeg borte)

Q: Hva tror DU Gabby vil si til Justin?

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 6
 

Jeg lettet litt på dynen og så et par armer rundt meg og min kropp i undertøy. Øynene mine videt seg ut og jeg tvang meg ut av grepet til Justin. "Vær så snill å ikke si at vi hadde...." jeg orket ikke å si det siste ordet engang. Justin så først på meg, så gulvet og til slutt på seg selv. Han fikk det samme uttrykket i annsiktet. "Shit" Jeg nikket. Totalt enig.

_________________________________________________________________________________________________________________

Stilheten lå over rommet mens jeg og Justin så på hverandre. Justin begynte å bevege seg urolig og plutselig, helt uten forvarsel, sprang han ut av rommet og inn på det jeg antar er badet. Jeg så rundt meg og fan klærne mine som jeg hev på meg. Mobilen fant jeg også og jeg hadde fått en melding fra Lucy.

Hva skjedde i går? Det siste jeg husker er at jeg sa I Love You til Justin. Resten er svart. Jeg våknet opp på rommet med en dude. Vær så snill å si at du vet hva som skjedde!!! -Luc

Jeg lo og gikk ned i stua hvor mamma tilfeldigvis satt sammen med bestemor og bestefar. "Morgen frøken" Jeg nikket og fant veien inn til kjøkkenet. Jeg trenger vann og hodepinetabeletter. "MAMMA?" Ropte jeg og fikk fort svar. "Vet du hvor Justin har hodepinetabeletter?" Selvfølgelig viste ikke mamma det så da fikk jeg bare gå opp og finne Justin. Jeg banket på badedøren og alt ble stille. "Hvor har du hodepinetabelleter?" Justin somlet litt før det kom en boks under døra. "Der! Spar noe til meg" Jeg ristet på hodet og plukket opp boksen. Nå trenger jeg virkelig noe smertestillende. Aldri har jeg vært så hangover før.

Vi satt alle sammen i stua og Justin skulle snart kjøre meg til hotellet. Jeg hadde enda ikke fått vite hva som hadde skjedd mellom han og Selena, men det skulle jeg få ut av han snart. Først måtte jeg til Lucy og.... SHIT! Jeg må svare på den meldingen.

Forklarer når jeg kommer til hotellet. Er hos Justin nå. Vi kjører snart. -Gabby

"Greit! Da drar vi" Jeg dro meg opp av sofaen og ga alle sammen en klem. "Hva sier du og Lucy til å spise middag sammen med oss her?" Jeg nikket. Vedder på at Lucy kommer til å freake ut av å spise sammen med Justin Bieber. Justin så ut til å forstå hva jeg tenkte og smilte rart. "Jada, jada! Jeg mobber henne ikke bror!" Justin smilte uskyldig og pushet meg ut døren og inn i bilen hans.

------------

Jeg kom inn på hoelrommet hvor Lucy lå langflat på gulvet. "YO! Skjer?" Lucy skvatt opp og så stygt på meg. "Vitsen med det da?" Jeg trakk på skuldrene og gikk inn på badet. Jeg trenger å få av meg disse klærne, dusjet og få på meg nye klær. Klokka er tross alt mye og jeg vil gjærne få shoppet litt. Jeg dusjet lenge. Gud så deilig det er å kjenne det varme vannet sile ned langs kroppen. Jeg fikk meg ut av dusjen og tok på meg nye klær. Justin hadde advart meg om at det kanskje kom til å være paparazzier etter meg så jeg tok på noe fint. Gjør jeg ikke alltid det? Jo!

 

 

Perfect Day

 

Mange forstår ikke hvordan jeg har råd til sånne klær. Vel, jeg har en ganske så god jobb hjemme i norge. Også får jeg noen ganger ting fra Justin som han har funnet i forskjellige land som han tror jeg vil ha. Jeg mener; hvem sier vel nei til dyre utenlandske klær? Not me! Jeg stappet skjorten ned i shortsen og tredde smykkket over hodet før jeg gikk ut av badet og så at Lucy var klar til å gå. "Shopping! Here we come!" Ropte jeg ut og Lucy lo.

Vi kom ut av hotellet og gjett om Justin hadde rett. Det sto sikkert tusen paparazzier der. Ok, ikke så mange. Kanskje ti stykker som ropte navnet mitt. "Herrefred" mumlet jeg og gikk forbi de sammen med Lucy. "Når forstår jeg hvordan Justin har det hele tiden" Sa Lucy mens hun skulte hodet sitt. Mobilen ringte og jeg rotet i evigheter for å få den opp av veska. Det var så vidt jeg rakk å ta den. "Hallo?" Vi gikk inn på en cafè bare for å komme oss unna alle paparazziene. "Hei. Lurte på om dere trengte assistanse. Ser at det er ganske så vilt der ute" Hvor har jeg hørt den stemmen før? Jeg trakk mobilen bort fra øret og så på skjermen. Justin. "Sorry. Men du er ikke Justin. Hvem er du?" Det var latter både fra  personen og fra folk i bakgrunnen. "Kenny. Sikkerthetsvakten til Justin" Jeg nikket og satt meg ned på stolen. "Oja.... ja. Det hadde vel vært fint å kunne gå rundt uten å bli bombandert av folk med store kameraer" Svarte jeg. Lucy så spent på meg. Hun satt nærmes å hoppet opp og ned. Jeg mimet 'Kenny' med leppene og det så ut til at Lucy skulle eksplodere. "Snakker du med Kenny? Som i den Kenny?" Hvinte hun. Jeg lo og nikket. "Den Kenny ja"  Hvisket jeg. Hvorfor visker jeg egentlig? Ingen her forstår Norsk uansett. "Sa du noe?" Spurte Kenny. "Neida... bare Lucy som freaker ut over at jeg snakker med deg" Kenny lo igjen og jeg kunne ikke gjøre annet en å le med. "Greit at jeg tar med noen ekstra folk?" "Jada" Svarte jeg og Kenny la på. "Det var rart" Mumlet jeg og tenkte ikke mer på det.

Lucy så spent på meg. "Ja... skal du si noe?" Jeg ristet på hodet. "Han kommer med flere folk....tydeligvis" Det siste sa jeg mer som et spørsmål til meg selv. Vi fikk bestilt noe å drikke og noe å bite i mens vi ventet på at Kenny fyren skulle komme.... med folkene han skulle ha med seg. Lucys øyne triplet seg og det så ut som om hun hadde satt noe i halsen. "Går det bra Luc?" Hun nikket stort. Da mener jeg stort. Vedder på at nakken hennes kommer til å gå ut av led snart.

____________________________________________________________________________________________________________________

Sorry for sykt crappy del.

Q: Hva tror du skjer med Lucy?

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 5
Lucy smilte stort og snakket ivrig med Justin resten av turen. Jeg på min side satt bare å smilte mens jeg hørte på begge to. Justin var alltid så lykkelig når han snakket om fansen sin.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg satt meg ned på stolen og holdt på å dø. Klokken var langt over midnatt og det var full fest her. Lucy hadde dratt tilbake til hotellet med en eller annen dud som jeg ikke brydde meg stort om. Vil hun ha det gøy så la henne ha det gøy. Jeg skulle bli med mamma og de hjem istedet for å dra tilbake til hotellet hvor en full Lucy lå med en random fyr.

Jeg skal være ærlig. Jeg har drukket en del, men hei! You Only Live Once! Right? Justin var ikke så uskyldig han heller selvom mamma ikke var så glad for det. Gutten er atten år. La han leve livet mens han har det! "Søs! Dans med meg!" Jeg ristet på hodet og pekte ned på skoene mine. "Ikke en god ide bror!" Justin furtet og satt seg faktisk på fanget mitt. Ja! Fanget mitt! Store gutten sitter på lille meg sitt fang. "Please....." Sutret han og tullet med håret mitt. "Går du av da?" Justin nikket ivrig og dro meg opp med seg. Jeg sparket av meg skoene og fulgte etter Justin ut på dansegulvet.

Vi danset til musikken og lo så høyt at sikkert hele verden kunne høre oss. "Få et bilde av the Biebers" Jeg lo av navnet, aner virkelig ikke hvorfor. Siden Justin var så full som han var ga han IPhonen sin til mannen som jeg sverger på at jeg har sett før. Jeg holdt armene rundt nakken hans og Justin kysset meg lekent på kinnet mens han lo. "Sånn" Justin takket og bukket. Bokstavelig talt. Han gikk inn på Instagram og postet bildet. @justinbieber: Happy b-day to me! Loving my sis @GabbyBiebs FOLLOW HER!"Snakk om å være full Justin "Lo jeg. Vi var kommet hjem, altså hjem til Justin. Ingen av oss var noe særlig edrue for å få det klart. Vi lå på gulvet, begge i undertøy. Ikke tenk på det engang, han er broren min. Det ble så varmt at det var eneste utvei. "Også...også" Justin somlet med å finne ordene. "Jo... den gangen du sprang ned trappene fordi du hadde fått mensen. Haha... jeg har aldri ledd så mye før" Jeg slo meg selv i hodet. Hvordan kunne jeg være så dum? "Du trodde du kom til å dø" Lo han og la seg på ryggen. "Ikke artig!" Sutret jeg og satt meg opp. Jeg tok en slurk av vinen og holdt den mellom hendene mine. "Hva med deg da?" Justin satt seg opp og tok vinflasken fra meg. Mens han drakk snakket jeg. "Du våknet midt på natten av at du trodde du hadde tisset på deg, men så var det en våt drøm" Justin fikk en dyp rødfarge i kinnene og satt ned flasken. "Du har rett. Det er ikke morsomt!" Jeg nikket og vi ga hverandre en highfive. "Just like the old days" Jeg lo og la meg bak. "Jupp. Minus at mamma kommer å ødelegger morroa" Justin nikket seg enig og la seg ned ved siden av meg. "Seriøst" Startet Justin mens han så på noe i taket jeg tydeligvis ikke så. "Hvis mamma kommer inn å ser oss sånn her" Han pekte på meg og på han. "-Hun kommer til å tro at vi har hatt sex" Jeg braste ut i latter for tusenede gang i dag.

Flashback:

"Seriøst. Mamma er så dritt dum!" Sutret Justin og la hodet ned i puta. "Nettopp! Hun tror hun kan bestemme alt her i verden bare fordi hun er eldre enn oss" Noen ganger så hater jeg mamma så mye, selvom jeg egentlig elsker henne på en skrudd måte. Gir oss husarest bare fordi vi lo i klassen. Vi skulle egentlig være på hvert vårt rom, men mamma ga seg når vi sa vi kunne vaske hele huset.

"Legg dere NÅ!" Mamma sto i døren og var ikke så blid som vanlig. Jeg sukket og la meg ned. "Greit. God natt mamsen" Mamma hatet at jeg kalte henne det. "Natta sexy mama" Lo Justin og ga meg en highfive under teppet. Mamma pustet tungt ut og lukket igjen døren. Jeg gjespet. Gud, jeg er trøtt. Like etter gjespet Justin. Som de sier; gjesping er smittsomt. Uten å ane noe startet begge to å le. Vi er så overtrøtt at det ikke skulle ha vært lovlig.

 Flashback end

Jeg strak meg og åpnet øynene. Det var da utrolig varmt og trangt her. Jeg blunket med øynene og fikk et litt klarere syn. Hva faen? Hvorfor ligger det masse vinflasker på gulvet. Ikke billige heller. Hodet mitt dundret. Det føltes som om tusen hester galloperte rundt i hodet mitt. Jeg kjente noe bevege seg bak meg og uatomatisk slo jeg bak meg. "AUU!" Ropte en stemme. Er ikke det Justins stemme? Hva faen gjør jeg i en seng sammen med han? Jeg lettet litt på dynen og så et par armer rundt meg og min kropp i undertøy. Øynene mine videt seg ut og jeg tvang meg ut av grepet til Justin. "Vær så snill å ikke si at vi hadde...." jeg orket ikke å si det siste ordet engang. Justin så først på meg, så gulvet og til slutt på seg selv. Han fikk det samme uttrykket i annsiktet. "Shit" Jeg nikket. Totalt enig.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Vet ikke hvordan det blir i morgen med historien fordi jeg har masse skolearbeid jeg må gjøre. Men lover dere en del! Det LOVER jeg at jeg skal få til!

//Siste del for i dag

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 4
"Også den gangen vi holdt på å stjele bestefars bil. Det var nesten som han oppdaget oss" Lo Justin mens han åpnet øynene. Jeg nikket og så mot døra hvor bestefar tilfeldigvis sto. "Shit..." mumlet Justin. Jeg kunne ikke ha sagt meg mer enig.

_____________________________________________________________________________________________________________________

"Som i gamle dager. Hva?" Sa bestefar med null tonefall i stemmen. Jeg lo nervøst og fiklet med fingrene mine. "Joda...." svarte Justin. Ingen av oss så opp på bestefar. Dette var noe vi hadde holdt skult i ti år og nå kom det ut. Vi satt i stillhet en stund før jeg så opp på Justin som så på meg. Justin hadde et lite smil rundt leppene og jeg klarte ikke å ikke smile jeg også. Alle har vel den ene vennen som man bare ser på så ligger man i full latterkrampe på gulvet. Vel, sånn er jeg og Justin. Vi gjorde det ofte i timene på skolen. Vi viste liksom hva den andre tenkte. Mamma sa at vi kunne komunisere med blikket. Har vi alltid gjort, og vil vi nok alltid gjøre.

Flashback:

Åhh.... kan hun ikke bare bli ferdig med den helsikes matten? Mrs. Putlocker hadde nettopp flyttet meg og Justin fra hverandre. Han satt på den ene siden av klasserommet mens jeg satt på den andre siden. Vi forstyrret for mye. Vel... vi kan bråke uten å sitte ved siden av hverandre. Jeg følte et blikk på meg og så til siden og møtte Justins blikk. Han hadde et lite smil som vokste i takt med mitt smil. Småe fnis slapp leppene mine og når Justin braste ut i latter klarte ikke jeg å holde meg. Jeg fulgte på og lo sammen med han. Vi fikk mange blikk og gjett om Mrs. Putlocker ble sur da. "Bieber! Rektors kontor nå! BEGGE TO!" I mitt hode hadde hun røyk ut av ørene, øynene lyste av ild og hun hadde sånn djevel horn på hodet og en hale som sto rett opp.

Justin røyste seg og jeg kopierte bevegelsene hans. Sammen gikk vi ut av klasserommet og gikk rett hjem. Det er en vane at vi ikke går på rektors kontor. Vi drar hjem vi. Spesielt når mamma er på jobb og bestemor og bestefar er hos seg selv.

Flashback end

Bestefar lo også. Jeg mener, hvordan kan han ikke le av noe som skjedde for ti år siden. Jeg fikk roet meg ned og snart var rommet helt stille igjen. "Vel. Fint å hilse på dere, men jeg har ei venninne som har Bieber Fever. Så...." Jeg røyste meg opp. "Snakkes i kveld folkens" Med det gikk jeg fort ut av rommet og fant Lucy sammen med mamma. Øynene hennes hadde tusen stjerner mens hun sikkert forgudet dette øyeblikket. "Lucy. Vi drar. Vi må gjøre oss klar for Justin sin fest" Lucy lyste opp og nikket stort. Vi fikk sagt hade til alle sammen og snart var vi på hotellet igjen.

Jeg hadde fått dusjet og satt nå i senga mens jeg tekstet med Justin. Han kjedet seg fordi festen enda ikke hadde startet. Stakkars gutt.

Hva skal du ha på deg? -Bieb

Får vel ikke du vite. Har det allerede på meg ;) - Gabby

Lucy kom ut av badet i en nydelig lilla kjole, høye hæler og krøllet hår. Hun smilte mot meg og jeg røyste meg opp. Jeg så meg i speilet og smilte fornøyd. Kjolen hadde jeg fått av bestemor og bestefar til jul og skoene var originale som Justin hadde kjøpt til meg i 17-års gave.

Birthday Party

Vi gikk mot utgangen av hotellet hvor det skulle komme en bil og hente oss. Det blåste en mild bris gjennom håret mitt. Jeg hadde valgt å gå med slett hår for en gangs skyld. Håret mitt er originalt bølgete, så det var godt å ha det slett for en gangs skyld. Lucy hadde lenket armen sin med min mens vi sto og ventet på at det skulle komme en bil og hente oss.

Det tutet bak oss og jeg snudde meg. "Wow...." Mumlet Lucy. Jeg nikket. Døren på bilen åpnet seg og Justin kom ut. "Hopp inn før papzen finner oss" Jeg nikket og dro med meg Lucy inn i bilen. Hun satt bake mens jeg satt framme ved siden av Justin som kjørte. Bilen hadde bare to dører og var drit fet. Justin hadde et smil hele turen til festlokalet og i speilet så jeg Lucy sitte å stirre på han. "Luc! Du freaker meg ut" Lo jeg og Lucy ristet på hodet mens hun lo. "Men han er så deilig" Hun sukket og så drømmende ut i lufta. "Jorden til Lucy!" Hun ristet seg ut av tankene og smilte til meg. "Ok. Jeg forstod ikke en drit av det" Fniste Justin. "Det som var visten bror" Han rakte tunge til meg og Lucy slap ut et lite hyl. Jeg sukket oppgitt mens Justin lo og så på Lucy i speilet. "Så Lucy" Øynene hennes ble trippelt så store når Justin sa navnet hennes. Hun nikket ivrig og satt nesten å hoppet i setet sitt. "Hvordan er Belieberne i Norge?" Lucy smilte stort og snakket ivrig med Justin resten av turen. Jeg på min side satt bare å smilte mens jeg hørte på begge to. Justin var alltid så lykkelig når han snakket om fansen sin.

_________________________________________________________________________________________________________________Sorry for sen del men har gjort skolearbeid.... igjen!

Kommer nok en del til i kveld ;)

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 3
Del 1 og del 2: http://hokl.blogg.no/my_loving_brother_rikke.html

Jeg dro ned toppen og gikk opp bak Justin og tok hendene mine framfor øynene hans. "Guess who?" Hvisket jeg i øret hans. Justin slapp fatet ned i gulvet og snudde seg fort rundt og løftet meg opp mens han snurret meg rundt. Han slapp meg ned og klemte meg hardt. "Savnet deg søss" Jeg smilte og klemte tilbake. "Deg også bro"

__________________________________________________________________________________________________

"Jeg kan bare ikke tro det. Tenk at du er her" Jeg smilte og skjøv enda en skje med kake inn i munnen min mens jeg nikket. Lucy satt å hyperventlierte stille for seg selv uten at Justin så det. Jeg svelgte og så over på Lucy. "Hils på han da?" Hun ristet på hodet og fortsatte med den gale pustingen sin. "Hvem er det?" Jeg så på Justin før jeg så lurt på Lucy "Dette er min gale, flotte fantastiske bestevenn som er obsessed med deg. Verdens største Belieber sikkert" Justin lo og satt ned fatet før han kom mot Lucy og ga henne en stor klem.

Lucys øyne vokste til tusen og var klar til å sprette ut. "Hun kommer til å hyle snart atlså Justin" Justin lo og trakk seg fra henne. "Unnskyld. Jeg må ut" Pipte Lucy og sprang ut. Kort etter hørte man et hyl og jeg var i full latterkrampe på sofaen. "Du vet at du ikke er så snill med henne søs?" Justin la armen rundt skulderen min og bustet til håret mitt. Jeg spratt opp og så stygt på han. "La meg si deg en ting Justin!" Han nikket og viste tegn til at jeg skulle fortsette. "Jeg har ikke møtt deg på to år så det er en ting du bør vite" Jeg trakk pusten dypt. "Ingen! Og da sier jeg ingen! Rører håret mitt! Ok?" Han gliste og nikket. "Greit søs. Alt for deg" Jeg himlet med øynene og satt meg ned et stykke unna han. "Men seriøst. Du er ikke snill med henne" Jeg så han på og hevet et øyenbryn. "Ikke snill? Herregud Justin!" Sa jeg frustrert og og satt meg mot han. "Alt hun gjør er å snakke om deg. Aner du hvordan det er? Nei....." Jeg sukket ut og la hodet ned i sofaen.

Justin lo og dro opp hodet mitt. "Greit søs. Men seriøst...." Jeg hevet begge øyenbryne mot han. "Jeg har savnet deg" Han dro meg inn i en stor klem og holdt på å skvise hele meg. Han har muskler, det skal han ha. Jeg la armene rundt han og klemte han tilbake. Hodet mitt lå på skuldra hans mens jeg hadde øynene lukket. Jeg nøt det øyeblikket jeg hadde sammen med broren min. Skjedde ikke så ofte nå som vi var på hver vår side av jorden for det meste. Justins kropp begynte sakte å ristet litt og skulderen min ble våt. "Ikke gråt Justin. ikke her" Hvisket jeg og strøk han på ryggen. "Jeg har savnet deg så mye Gabby" Hulket han. Jeg strevde med å ikke gråte selv. Han var nok den personen jeg brydde meg mest om her i verden og uten han vet jeg ikke hva jeg skulle ha gjort. "Shh... i dag skal vi være glade. Ok?" Jeg trakk meg unna han og tørket de tårene som hadde sneket seg ut av øynene hans. Justin nikket og plaserte et falskt smil på leppene sine. "Går ikke på den der" Han sukket og la seg bak i sofaen med bena på lårene mine. "Husker du når vi var mindre?" Jeg så usikkert på han. Ikke helt sikker hva han skal til nå. "Når du fikk din første kjæreste og jeg var så sjalu fordi jeg også ville ha kjæreste" Jeg lo og lente meg bak i sofaen. "Jo, jeg husker det. Du var sur hele den uken" Han nikket og lukket øynene for noen sekunder. "Også den gangen jeg tvang deg til å kysse meg" Jeg nikket mens jeg lo. "Ja. Husker du hvor sur mamma ble?" Justin smilte og jeg tenkte tilbake på den dagen.

Flashback:

Jeg og Justin satt på rommet mitt og jeg hadde faktisk fått han til å leke med dukkene mine. Han skulle være gutt da selvfølgelig og ha den kuleste bilen som jeg ville ha. Brødre er noe dritt noen ganger. "Jamen. De er kjærester. Du kan ikke gå rundt og si at de ikke er det!" Sutret jeg og hev fra meg barbiedukken jeg hadde i hånda. "Kan jeg så det. Hvorfor vil en gutt kysse en jente? Det er bare ekkelt" Sa Justin og lagde brekkelyder mens han tok opp den dukken jeg nettopp hadde holdt. "Nei! Få den!" Ropte jeg nærmest og krøp over til Justin. "Nei. Jeg skal vise deg hvor ekkelt det er når folk kysser" Han plaserte begge dukkene framfor hverandre og skivste hodene deres sammen mens han lagde kysselyder. Jeg ristet på hodet og dro dukken fra han. "Det er ikke sånn det er!" Sa jeg bestemt og satt meg tilbake og fant fram en kjole dukken kunne ha. "Jo. Skal jeg vise deg?" Jeg så fort opp på han og ristet på hodet. "Nei! Du gjorde det jo nettopp!" Justin ristet på hodet og skjøv bort dukkene. "Jeg mener sånn her!" Han tok hodet mitt i hendene sine og smaket meg på leppene før han satt seg tilbake. "JUSTIN DREW BIEBER! HVA ER DET DU TROR DU GJØR?" Begge to så på mamma som nærmest hadde ild i øynene mens hun så på Justin. "Hun forstod jo ikke. Hun kan jo ikke kysse!" Konstanterte Justin mens han pekte på meg. "Han tvang meg mamma! Han er slem" Jeg startet å gråte som en annen liten unge. Ok, jeg er fem. Jeg er en liten unge. Justin rakte tunge til meg og stormet ut av rommet med mamma etter seg. Jeg sluttet å gråte å smilte lurt. Endelig får jeg leke alene.

Flashback end

Jeg smilte og så over på Justin som fortsatt hadde øynene lukket. "Også den gangen vi holdt på å stjele bestefars bil. Det var nesten som han oppdaget oss" Lo Justin mens han åpnet øynene. Jeg nikket og så mot døra hvor bestefar tilfeldigvis sto. "Shit..." mumlet Justin. Jeg kunne ikke ha sagt meg mer enig.

_______________________________________________________________________________________________________

Sorry for sen del og liten del, men som jeg sa i forrige så har jeg jobbet med naturfag en stund. Tiende klasse vett!

//Siste del for i kveld

Q: Hva syns du om delen?

-RikkeVD

My Loving Brother- Del 2
Når jeg skriver i kursiv så snakker de norsk men når jeg skriver vanlig så snakker de Engelsk. Got it? Good!

____________________________

Lucy har jeg kjent hele livet mitt, hun har møtt Justin en gang før, men da var vi alle sammen ni år. Hun syns Justin var rar da, men nå.... orket virkelig ikke å gå inn på det engang.

________________________________________________________________________________________________

Flyet landet og vi skulle rett til hotelet for å skife. Justin skulle på Ellen, hvor vi hadde blitt invitert til å være med å se på. Justin viste ikke at vi kom nå, han trodde vi  ikke kom på festen men mamma ville overraske han. Jeg og Justin snakket nesten ikke mer. Det såret meg selvfølgelig, men jeg forstod han. Han hadde ikke så mye tid som han hadde før. Han jobbet så mye med Believe albumet at det skulle vært ulovlig. Jeg hadde hørt Boyrfriend da, kul sang. Selvfølgelig så hadde dumme meg spilt den for Lucy, som nå ikke klarte å synge på noe annet den sangen.

"Hva skal jeg ha på meg?" Lucy sto med hodet nedgravd i bagen sin mens jeg lå på senga, klar til å dra. Jeg hadde tatt på meg noe enkelt, men fint. Justin hadde nettopp sendt meg en melding om at han og Selena var over. Jeg var den første som viste det og han tregte å sankke med meg. Jeg ville ikke si noe til Lucy fordi hun var den Jelena fanen. Forstår ikke hvordan hun klarer det.

"Vet ikke.... jeg tok på meg noe enkelt. Trenger ikke å pynte deg Luc" lo jeg. Hun sukket og tok noen klær og sprang inn på badet. Jeg orket virkelig ikke å pyte meg nå så derfor tok jeg bare på meg noe enkelt men fortsatt fint.

 

Suprise
 
Lucy var endelig klar og vi gikk ut av hotellet og fikk en drosje. Jeg sa adressen og sjåføren startet å kjøre mot studioet hvor de spilte inn Ellen. "Skal vi sitte blandt publikum?" Jeg ristet på hodet. Showet hadde allerede begynt, derfor vi kom sent. Hvis Justin så oss nå kom det jo ikke til å bli noe overraskelse. Jeg betalte mannen og vi gikk ut av drosjen. Jeg hadde fått backstage pass fra mamma så vi hang de rundt halsen og kom oss inn. Lucy fangirlet til tusen mens jeg sto flau ved siden av henne. "Skjerp deg litt. Folk kommer til å tro du er gal" Hvisket jeg stille til henne selvom ingen forstod hva jeg sa uansett. Det som er så kult med å kunne to språk, spesielt hvis du er i USA hvor de ikke forstår noe Norsk.
 
Vi gikk lenger inn og hørte Justin og Ellen prate ute på scenen. "Herregud. Tenk at jeg er så nær Justin fucking Bieber" Hylte Lucy høyt og alle så på oss. "Flott Luc. Du kan virkelig gjøre det" Hvisket jeg til henne. "GABRILLA!" Jeg så bak meg og så mamma komme mot meg i høye hæler sammen med bestemor og bestefar. "Mamma!" Jeg slang meg rundt halsen hennes og vi sto sånn og klemte lenge. "Jenta mi, så stor du har blitt" Jeg trakk meg unna mamma og ga bestemor og bestefar en stor gruppe klem.
 
"Ja, detter Lucy" Sa jeg og pekte på Lucy som var i sjokkstilstand. Alle så rart på henne og jeg måtte vel forklare hvorfor hun var sånn. "Hun er en stoooor Belieber. Så å se dere får henne til å... ja" Jeg klødde meg i nakken. Viste faktisk ikke hvordan jeg skulle forklare det men det virket som de forstod. "Luc. Hils på de da" Hvisket jeg i øret hennes. Hun sto der uten å blunke. "LUCY!" Ropte jeg høy i øret hennes sånn at hun kvapp til. Hun så surt på meg mens jeg smilte uskyldig. "Hils på mamma, bestemor og bestefar. Men du vet vel allerede hvem de er" Ertet jeg og fikk et drepende blikk tilbake. "Wow... sååå red" Hvisket jeg og holdt armene opp i været. "jaja. Ikke plag henne mer en nødvending da Gabby" Jeg himlet med øynene og tok armen rundt mamma. "Men nå skal vi fokusere på sønnen din. Sant?" Mamma nikket og vi gikk mer mot scenen. Lucy holdt hånden min utrolig hardt mens hun strevde med å ikke hyle av synet av Justin. "Ta det med ro Luc. Hvis du hyler når du ser han tror han at du er gal. Tro meg, jeg vet" Hun så på meg og nikket. "Greit. Jeg skal gjøre mitt beste. Men jeg kan ikke love noe" Jeg nikket og la den andre armen min rundt henne sånn at jeg sto i midten av mamma og Lucy.
 
 
Intervjuet var ferdig, men Ellen var ikke ferdig med Justin. Hun satt han på en stol og ei dame kom å sang for han. Jeg holdt på å dø av latter når hun strøk han opp etter låret og Lucy gråt så høy at jeg ikke viste hva jeg skulle gjøre. "Ok, vi skal ut der og du blir her til bestefar gir klarsignal. ok?" Jeg nikket og kysset mamma på kinnet før hun, bestemor og bestefar trillet bordet med kaken ut. "Jeg kan ikke tro det. Justin Bieber er rett framfor meg" Jeg holdt armene rundt Lucy mens hun gråt inn i nakken min. "Hysj.... det går så bra Lucy" Hvikset jeg og strøk henne opp og ned langs ryggen.
 
Publikum sang for Justin og bestefar vinket oss bort til de. Jeg dro Lucy bort fra meg og så henne inn i øynene mens jeg holdt henne på skuldrene. "OK! Nå skal du møte Justin. Og hvis du så mye som gir fra deg et lite hyl så vet vi begge to at du blir på hotellet i kveld. Hyl når han ikke er i nærheten. Ok?" Hun nikket og tørket tårene sine. Stakkars, men jeg må være så hard med henne for at hun ikke skal drite seg ut på internasjonal tv. Jeg dro ned toppen og gikk opp bak Justin og tok hendene mine framfor øynene hans. "Guess who?" Hvisket jeg i øret hans. Justin slapp fatet ned i gulvet og snudde seg fort rundt og løftet meg opp mens han snurret meg rundt. Han slapp meg ned og klemte meg hardt. "Savnet deg søss" Jeg smilte og klemte tilbake. "Deg også bro"
__________________________________________________________________________________________________


Ja.... Vil gjærne ha tilbakemeldinger om hva dere syns om denne historien.
For øyeblikket har jeg ei venninne på besøk og vi gjør naturfag så derfor det kom en del så sent.
Alle delene til You Can`t Hide The Truth kommer i et innlegg senere. Ser at det er noen som ikke finner de og det forstår jeg godt. Litt tull med header linkene ;)
 
-RikkeVD

My Loving Brother- Del 1
2004:

"Shh.... hun må ikke høre oss" Hvisket jeg og listet meg stille ned trappen med Justin etter meg. Jeg kom meg ned og var raskt ved døren og fikk på meg noen sko. Justin kom rett etter og fikk på seg sine sko. Jeg skulle til å åpne døren når lyset ble slått på og hele kroppen min stivnet. "Og hvor skal dere to?" Jeg skar en grimase av mammas stemme. Selvfølgelig hadde hun hørt oss. Jeg mener, hvordan kan hun ikke høre oss? "Opp på rommene begge to! Vi snakker om dette i morgen!" Sa mamma gretent og så strengt på både meg og Jusitn. Jeg sukket høylytt og slang av meg skoene mens jeg trampet opp trappene. Får man ikke lov til å gjøre noen ting her i verden? Jeg er ti år og vil leve litt mens jeg enda har en barndom. Jeg slang igjen døren og la meg sint den i sengen. Hun skal alltid besteme når jeg og Justin vil finne på noe gøy. "Gabby" Jeg gravde hodet ned i puta i håp om at Justin skulle dra. "Gabby.... vi kommer for sent" Justin ristet i meg mens jeg la teppet mer over kroppen min. Han sukket høylytt og gikk ut av rommet. Jeg smilte tilfreds men det varte ikke lenge. "Gabriella Sophia Bieber! Kom deg opp. Broren din er allerede klar!" Mamma sto sikkert rett over meg nå så det var vel ikke noe vits i å ligge å dra seg mer. Jeg kom meg opp, fikk på meg klær, spiste og var nå klar til å dra til skolen.

"Justin Bieber! Ut på gangen nå" Jeg strevde med å ikke le av Mrs Putlocker. Justin ga meg high five før han gikk ut av døren. Alle så på meg mens jeg prøvde å leke så uksyldig som mulig. "Du slipper unna med en advarsel denne gang frøken Bieber" Jeg nikket og latet som jeg fulgte med på hva hun sa. Skolen er ikke noe morsom derfor jeg og Justin finner på mye tull når vi har sjansen til det. "Psst.... Gabby" Jeg så over på Ryan som pekte ut av vinduet. Jeg så over og så Justin stå å danse rart framfor vinduet.

Jeg brøt ut i høy latter og flere fulgte etter. "Nå er det nok. Ta med broren din på rektors kontor med en gang frøken Bieber!" Jeg røyste meg fornøyd opp og tok med meg sekken. "Med glede Mrs. Putlocker!" Jeg gikk fornøyd ut av klasserommet og fant Justin. Han ga meg en high five og vi gikk til leende til bestemor og bestefar. Hvem gidder vel å dra på rektors kontor? Ikke vi!

"Neimen.... er dere hjemme alerede?" Vi nikket og smilte lurt til hverandre. Bestefar kom i gangen med bilnøklene i hånden. "Det er de ikke. Kom igjen. Jeg fikk en telefon fra rektor. Dere er i stor trøbbel" Jeg sukket og snudde på hælen mot bestefars bil. "Gøy så lenge det varte" Lo Justin bak meg mens vi satt oss inn i bilen til bestefar. "You bet bro" Lo jeg og ga han en high five. Bestefar så surt på oss mens vi satt og lo i baksetet. "Bare vent til moren deres får høre om dette" Vi ble begge stille og alvåret sank inn hos begge to. "Shit...." mumlet Justin. Jeg kunne ikke sagt meg mer enig.

2012:

"Herregud! Jeg skal møte Justin Bieber! Jeg kan ikke tro det!" Jeg la hodet ned på bordet for tusenede gang. "Igjen... han er en helt vanlig person!" Lucy dro opp hodet mitt og så på meg. "Lett for deg å si men for meg...." Hun sukket og så drømende ut i lufta. Hvorfor må jeg ha en bestevenn som er besatt av Justin Bieber? Argh.... jeg hater det noen ganger. "-For meg er han en Gud!" Jeg lukket øynene og ønsket at for en gangs skyld var hun ikke hodetstups forelsket i broren min. Ok, så er han ikke broren min, men vi har vokst opp sammen. Når jeg ble født var mamma og pappa veldig fattig så de sendte meg til et vennepar i Canda. Jeg vet, helt fra Norge til Canada. Stor forandring. Jeg var ett år og hadde så vidt lært meg norsk når jeg ble flydd over havet til Canada hvor jeg måtte lære meg et nytt språk. Hver sommer har jeg vært i Norge hos mine virkelige foreldre, men Pattie og Jeremy vil alltid være de som oppdro meg, sammen med Bruce og Diane da. Sist gang jeg så Justin var vel i.... 2010 tror jeg. Faktisk så husker jeg ikke så godt. Jeg er fan av han ja, belieber faktisk men ikke sånn 'herregud jeg vil gife meg med han'. Neitakk. Når du har vokst opp sammen med han og ser på han som en bror så funker ikke det. Han er kjekk, det skal jeg innrømme men noe mer enn det.... nope!

Vi satt på flyet på tur til LA hvor Justin skulle feire sin 18-års dag. Jeg hadde tatt med Lucy fordi... Justin hadde hørt om henne og ville møte henne... og jeg ville ikke være alene. Jeg er bare i Canada i to månder hver år på grunn av skolen. Når Justin først startet med karieren sin og mamma flyttet med han til Altanta fant jeg det best å dra tilbake til Norge, hvor jeg bor nå. Jeg har en biologisk lillebror som er ett år yngre enn meg altså seksten, han blir sytten litt etter jeg er blitt atten. Jeg har beholdt Bieber navnet fordi jeg liker det. Mange spør meg og jeg kjenner Justin, og da svarer jeg nei. Hvorfor? Vel, jeg orket ikke det maset om at alle vil bli venn med meg. Lucy har jeg kjent hele livet mitt, hun har møtt Justin en gang før, men da var vi alle sammen ni år. Hun syns Justin var rar da, men nå.... orket virkelig ikke å gå inn på det engang.

___________________________________________________________________________________________________

Ja da var første del ute. Håper dere likte den. Første del var ganske så kort, men den var for å sette dere inn i hvordan forholdet mellom Gabby og Justin er. Neste del blir vel bedre håper jeg.

Si hva din mening om hvordan du tror denne vrien på en JB historie er. Skader ikke med ideèr dere har.

Justin Bieber stories : Jeg har også fantasert om at han er adoptiv broren min eller noe sånt, så fristet å lage en historie ut av det ;)

Siste del av You Can`t Hide The Truth----> http://hokl.blogg.no/1336322709_you_cant_hide_the_tru.html

//Siste del for i kveld

-RikkeVD

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits