You Can`t Hide The Truth- RikkeVD

She Don`t Like The Lights ~Del 11~ Perfect Lives
Vi la oss ned under dyna og jeg sovnet ganske så fort. Justin sang stille. Den stemmen er helt himmelsk. Eneste stemme jeg kan sovne til!

_____________________________________________________________________________________________________

Ingen POv (tredje person):

Justin Bieber+ Brooklyn Lovato= Kelsey Lovato Bieber?

Flere ganger de siste årene har superparret, som nylig ble forlovet, blitt sett gående eller snikende rundt med ei lita jente. En kilde nær parret har bekreftet at jenta, ved navn Kelsey Lovato Bieber, er deres felles datter. Brooklyn skal ha blitt gravid med Justins barn når Justin bare var seksten og Brooklyn bare var femten år. De hadde datet hemmelig en stund, og Justin skal ha gjort det slutt når han fikk vite nyheten. Nesten to år senere skal Brooklyn ha tatt med seg Justin til et hus utenfor Los Angeles city hvor hun har hatt datteren deres boende sammen med Brooklyns eldre halvsøster. Kelsey er nå fem år og ligner på både mor og far. Bieber har nylig kjøp et hus til familien sin. Ser ut som lille Kidrauhl har vokst opp. Fra å gå fra en tolv åring på internett til å bli en ansvarsfull pappa på tjueen år. Brooklyn ser ut til å trives som mamma. Ingen av partene har uttalt seg mer om dette. I morgen skal begge managerene deres holde en pressekonferanse om hva som forgår. Er alt bare ville rykter, eller er alt sammen sant? Slå på tv`n i morgen for å få vite sannheten. Se også gjennom bildespesialen av parret opp gjennom årene:~~~~~~~~

Brooklyn gliste stort når hun så på bildene av seg selv og Justin. Hun kunne fortsatt huske første gang hun møtte han. Lille Justin prøvde seg på Brooklyn Lovato. Den Brooklyn Lovato. Hun måtte le litt av tanken. Bak henne sto Justin stille og beundret skjønnheten han stolt kunne kalle mor til datteren sin, og forloveden sin. Han hadde aldri trodd han kom til å få ett så fantastisk liv. Han hadde gjort feil i livet sitt, feil han ville rette opp, og han hadde gjort det. Han hadde rettet opp feilen så godt han kunne. Han tok Kelsey inn i livet sitt sammen med Brooklyn og elsket begge to så høyt at det gjorde vondt for han. Han hørtes kanskje ut som en jente, men det blåste han lang vei i. Han var en sensitiv gutt, mye på grunn av at han ble oppdratt mest av moren sin og kjente hennes smerte. Han hadde aldri tenkt over at han påførte den samme smerten på Brooklyn som Jeremy hadde gjort på Pattie. Det var kvelder når han var alene at han tenkte over dette, og klandet seg selv. Han hadde mistet de første to årene av Kelseys liv, nesten de to første, og han hatet seg selv for det. Hvis Brooklyn endte opp gravid igjen, noe som godt kunne skje med tanke på alle hormonene hans som ikke klarte å kontrolere seg når Brooklyn var rundt han, så skulle han være der hele tiden. Han skulle være den beste pappaen han kunne være når denne babyen kom til live. Selvfølgelig var han en god pappa for Kelsey. Han elsket henne så høyt og behandlet henne som en prinsesse, men fortsatt med grenser. Brooklyn var så stolt over Justin, han hadde blitt kastet inn i pappa-livet men han klarte seg bra, han klarte seg mer en bra, han var den perfekte far; nettopp det Brooklyn viste at Justin kunne være.

Justin stilte seg helt bak Brooklyn og la armene rundt henne med hodet på skuldere hennes. Brooklyn elsket når Justin gjorde det, hun følte seg som den eneste jenta i verden. Hun var det, den eneste jenta som eksisterte i Justins verden, utenom Kelsey, men det var ikke det samme. "Skal vi hente Kels?" Booklyn nikket og snudde seg rundt sånn at hun sto face to face mot Justin. Hun så på perfeksjonen framfor seg, tok inn hver lille detalj av han. Den perfekte nesten, hassel øynene hun hadde drømt seg bort i flere ganger og de kyssbare leppene. Justin gjorde det samme med Brooklyn. Nesen han elsket å kysse, øynene han ikke fikk nok av, håret som rammet inn hodet hennes perfekt og leppene han ofte drømte om om natten. Han elsket hver lille del av henne, og hun elsket hver lille del av han. Som magneter trakk de seg nærmere hverandre og leppene deres var atter en gang sammen. Justins hender gikk ned til Brooklyns rompe som han heller ikke kunne få nok av. Han fikk aldri nok av Brooklyn. Hver lille detalj på henne tiltrakk han, hver lille detalj tente han og hver lille detalj elsket han til døde. Brooklyns amrer gikk rundt Justins nakke og hun startet å leke litt med nakkehårene hans. Hun viste at han elsket dette og hun elsket å leke med nakkehårene hans. "Mhm... Brook" Hun gliste mot leppene hans. "Vi m-må.... Kelsey" Brooklyn viste at Justin hadde rett, men hun ville ikke. Hun ville ha Justin, og det nå!

Justin viste hva Brooklyn ville, og han ville det like mye selv. Imot sin vilje trakk han seg fra Brooklyn. De måtte hente Kelsey nå, hun hadde vært borte fra de i en uke og de savnet henne, like mye som Kelsey savnet de. Brooklyn sukket tungt men ga etter. Best å få det overstått, hun hatet å være borte fra Kelsey så lenge.

~~~~~~~~

Kelsey satt å så ut av vinduet. Hun ventet på mamma Brooklyn og pappa Justin som snart skulle komme. Hun elsket å være sammen med bestemor Pattie, men det var litt kjedelig noen ganger. En bil kom kjørende opp mot huset og Kelsey viste med en gang hvem sin bil det var. Mamma og pappa. "Mamma og pappa er her!" Pattie kom ut i gangen og så ned på barnebarnet sitt, hun kunne ikke tro at Justin var blitt far så ung, yngre enn når hun ble mor. Hun hadde vært skuffet i starten, men respekterte det. Hun ville ikke kjefte på han fordi hun hadde selv gjort det samme når hun var ung. Pattie hjalp Kelsey på med klærne før hun sendte henne ut sammen med sekken sin. Kelsey ga Pattie et stort kyss på kinnet før hun løp ut til bilen hvor Justin og Brooklyn ventet på henne.

Ingen av de kunne hatt et bedre liv. Kelsey hadde verdens beste mamma og pappa som elsket henne uansett hva. Brooklyn hadde verdens beste forlovede som hun elsket og han elsket henne like mye, om ikke mer. Alt i alt. Justin Drew Bieber, Brooklyn Mary Lovato og Kelsey Lovato Bieber levde det perfekte liv. Enn så lenge!

____________________________________________________________________________________________

DER var historien ferdig! Pernille legger forhåpentligvis ut en del i morgen på sin historie, hvis ikke legger jeg ut en imagine ;)

Avsluttingen var litt sånn.... kan det skje noe mer i framtiden eller ikke? Vel, jeg tenker sesong to på denne historien, med mer drama og ny sang;) Hva tror dere? Vil dere lese mer om Brooklyn, Justin og Kelsey?

KOMMENTER HVA DERE SYNS OM HISTORIEN OG OM DERE VIL HA EN OPPFØLGER HISTORIE!

-RikkeVD

She Don`t Like The Lights ~Del 10~Plane Ride
"Klare for ferie?" Begge to nikket og jeg satt kursen mot flyplassen uten noen mistanker fra paparazzi. Ferie, her kommer vi!

_________________________________________________________________________________________________________

Brooklyn POV:

Vi kom oss gjennom sikkerhetskontrollen, ja, selvom vi er verdenskjent så må vi også gjennom kontrollen. Vi tok ikke den vanlige altså, tok en som var mer gjemt og skjermet for omgivelsene hvis jeg kan forklare det sånn. Vi kom oss inn på flyet. Jeg gikk rett inn og slang fra meg det jeg hadde med meg. "Justin, Kelsey kommer der-" Begge så seg rundt i sjokk. Kelseys munn hang på vidt gap og øynene hennes var store som tinntalerkener. Justin som egentlig burde være vandt til dette holdt på å miste stakkarsk Kelsey som fortvilt klamret seg fast til Justin.

"WOW" Justins munn var stor som en O og han hadde problemer med å lukke den. "Når fikk dere denne?" Jeg tenkte meg litt om. Vi solgte den andre for noen år siden også var vi noen år uten. "Ett år siden... troooor jeg" Justin nikket så vidt. Jeg gikk mot han. "Burde ikke du være vandt til dette?" Han ristet på hodet. "Ikke dette!" Jeg fniste og tok Kelsey fra Justin. "Maaa?" Jeg nikket. "Se rundt?" Jeg smilte som svar og Kelsey startet å utforskske flyet. Justin sto på samme plass. En fot i trappen og den andre på innsiden av flyet. "Babe, kom. De stenger døren" Jeg grep tak i hånden hans og fikk plassert en ganske så fasinert Justin ned i en sofa.

Flyet tok av og Justin hadde enda ikke klart å komme ut av transen sin. Han så seg rundt hele tiden. For å være ærlig så han ut som en idiot, men det sier jeg ikke til han. En søt idiot altså, eller kanskje en dust. Det er vel litt mildere. "Kels?" Hun stoppet  med det hun holdt på med og så på meg. "Vil du se på film?" Hun gliste stort og nikket. "Gå å finn en film så skal jeg snakke litt med pappa" Hun gliste og fant veien over til filmhyllen. "Justin?" Null respons. "Justin... baby?" Enda ingen respons. Jeg satt meg nærmere han og kysset nakken hans. Gud så godt han lukter. "Justin" Eneste respons var at pusten hans ble tyngre. "Baby" Jeg kysset han ned mot skulderen og la hånden på låret hans. "Gutten min" Jeg strøk han oppover låret. Desperate tider krever desperate midler! Jeg startet sakte å massere litt rundt og før jeg fikk gjort noe var Justin på andre siden av flyet. "Der ja. Flott å ha deg tilbake" Jeg lente meg tilbake i sofaen og så fasinert over på Justin som sendte meg et drepende blikk. "Papppppa?" Han myknet opp og så over på Kelsey som rakte opp et filmkover. "Se denne?" Justin nikket og gikk for å sette inn filmen. "Kom jenta mi" Kelsey smilte og kravlet opp i sofaen og la seg ned mellom bena mine med magen min som pute. "Gleder du deg? Bare mamma, pappa og deg?" Kelsey så opp på meg og nikket mens hun gliste. "Det er bra" Jeg kysset hodet hennes og la meg ned i sofaen.

Halveis i filmen hadde Kelsey sovnet så Justin la henne på et soverom sånn at vi kunne være alene. "Sånn" Jeg smilte som takk og hintet til at han skulle sette seg ned ved siden av meg. Justin gjorde som han ble fortalt og så nyskjerring på meg. "Jeg mente ikke det jeg gjorde istad, men du reagerte ikke" Justin himlet med øynene. Han kom nærmere meg og jeg backet unna. Tilslutt lå jeg helt i sofaen med Justin over meg. "Hadde det ikke vært for Kelsey hadde jeg gjort noe jeg ikke skulle ha gjort" Jeg hevet begge brynene og så nyskjerrig opp på han. "Jaha? hva da?" Justin fikk et lurt smil på leppene og startet å kysse halsen min. Selvfølgelig var det dette han hintet til. Kåte lille gutt. Klager ikke, bare påpeker det. Jeg flyttet hodet mitt og ga Justin mer plass til å gjøre det han holdt på med. "Papppa? Mammma?" Justin sukket tungt og ga meg et siste kyss på nakken før han reiste seg opp. "Jeg får itte sove" Jeg smilte og resite meg opp sammen med Justin. "Kom, så skal vi sove sammen med deg" Kelsey nikket. Jeg tok hånden hennes og førte henne inn på rommet med Justin rett bak meg. Vi la oss ned under dyna og jeg sovnet ganske så fort. Justin sang stille. Den stemmen er helt himmelsk. Eneste stemme jeg kan sovne til!

______________________________________________________________________________________________Fikk billetter. En av de siste som var. Ble utsolgt rett etter jeg fikk billett. Over til noe annet.... her var delen jeg lovet dere. Nå skal jeg ta meg en 30 min powernap før jeg setter igang med resten av dagen.

11+ kommentarer

-RikkeVD

She Don`t Like The Lights ~Del 9~Daddy`s princess
"Også deg da, jenta som ikke likte lysene. Gjett om du kommer til å hate de nå" Jeg himlet med øynene og la hodet på skulderen hans. "Gjett om jeg kommer til å hate de lysene" Justin lo mens han kysset hodet mitt. "She don`t like the lights" mumlet han før jeg sovnet sammen med familien min.

_______________________________________________________________________________________________

Justin POV:

Jeg hoppet inn i bilen for å hente Brooklyn. Siden Brooklyn allerede hadde fri fra alt av turneer og jeg startet om rundt en månde så skulle vi ta med oss Kelsey til en privat ferieøy for å være alene, bare oss tre. Ingen viste noe om Kelsey og vi hadde planer om å holde det slik en god stund til. Jeg elsker å være rundt Kelsey. Hun har den samme smittende personligheten som Brooklyn har, man klarer ikke å være sur på henne for lenge, selv når hun smasher den nye IPhonen din i gulvet. Jeg smilte litt av tanken og så ned på bilde av meg, Brooklyn og Kelsey som ble tatt for noen dager siden. Jeg hadde det limt inni bilen sånn at når jeg ikke var i så godt humør så kunne jeg se ned på bilde for å få en grunn til  å smile.

Carry On

 

Brooklyn hoppet inn i bilen etter å ha lagt av all bagasje i bagasjerommet og så fiiiin ut, hvertfall i mine bukser. Barnesetet hadde jeg allerede satt opp baki bilen. Vi skulle prøve å holde en lav profil så vi skulle ta en bakvei på flyplassen. Brooklyn`s familie hadde egen privat jet så vi valgte å ta den. Ikke snakk om at Kelsey klarer å sitte i ro i over ti timer på et passasjerfly. Den sjansen tok vi ikke. Plutselig sier hun mamma og pappa og da er katta ute av sekken, eller i vårt tilfelle; ungen!

"Hei babe" Brooklyn smilte og ga meg ett altfor lite kyss før hun satt seg tilbake i setet. "Ikke gi meg det blikket Bieber" Jeg så beende på henne, fult vitende at hun ikke kunne si nei til meg. Hun sukket mens hun rullet med øynene og ga meg enda ett kyss. Når hun skulle til å trekke seg fra meg dro jeg henne mot meg og plasserte henne på fanget mitt. "Bieber" Jeg fniste og kysset henne på halsen, små våte kyss. Hun elsker det, har hun alltid gjort. Jeg fant veien til sweetspotet hennes, sug eller kyss der og hun er i himmelen. "J-Justin" Jeg gliste mot huden hennes og fortsatte å suge på samme plass. "Justin, Kelsey venter" Hun dyttet seg bort fra meg. Jeg hater det når hun har rett. "Greit, men du likte det sant?" Brooklyn tenkte seg om, latet som hun tekte seg om altså, før hun nikket. "Kanskje" Jeg himlet med øynene og vridde om tenningen for å få liv i bilen.

"Papppppaaaa" Jeg smilte stort og tok imot Kelsey med åpene armer. "Prinsessa mi" Hun fniste og gned hodet sitt ned i nakkegropen min. "Klar for ferie og bading?" Hun nikket og trakk hodet sitt bort fra nakken min. "Mamma?" Jeg nikket mot bilen og Kelsey gliste stort mot meg. Jeg hjalp henne med bilsetet og sjekket etter at hun var fastspent før jeg satt meg framfor rattet. "Klare for ferie?" Begge to nikket og jeg satt kursen mot flyplassen uten noen mistanker fra paparazzi. Ferie, her kommer vi!

_______________________________________________________________________________________Boring og liten del, men ble bare en sånn random del siden Pernille enda ikke har lagt ut noe del. Vet ikke helt hvor lenge jeg kommer til å holde på med denne historien, men nå blir den hvertfall litt lenger enn planlagt ;)

10+ kommentarer

-RikkeVD

She Don`t Like The Lights ~Del 8~The Truth
"Kysse deg? Pft... kysse lille Bieber? Nei takk, kysser heller Nick Jonas" Justin faket sjokert. "Nick Jonas? Over meg? Brooklyn Mary Lovato!" Han ristet på hodet og så skuffet på meg. Jeg lo og lente meg enda mer ned mot han. "Jeg tullet. Du er mye bedre enn Nick Jonas" Med det la jeg leppene mine på Justins.

___________________________________________________________________________________________________________

The Truth

 

Det hadde gått to månder siden jeg og Justin bestemte oss for å prøve på nytt og Justin hade lovet meg å være der for meg hele tiden. Jeg hadde tenkt mye fram og tilbake over om jeg skulle la Justin få vite hemmeligheten min som bare de nærmeste i familien min viste. Han har jo rett til det, han er en stor del av den hemmeligheten og jeg vet at han gjærne vil vite den. Jeg satt i bilen på vei for å hente Justin, han viste ikke at jeg skulle gjøre dette nå, bare at jeg ville ta en kjøretur med han. Jeg hadde bestemt det veldig så spntant men hadde ringt noen folk så de viste at vi kom.

Justin hoppet inn i bilen og ga meg et rast kyss. "Så... hvor skal vi?" Jeg ristet på hodet. "Vent å se Jay" Han himlet med øynene mens han festet setebeltet. Jeg kjørte ut av porten og ut på hovedveien. "Hvis det er papz etter oss nå så driter jeg i noen fartsbot" mumlet jeg mens jeg så i speilet for å se etter noen store svarte biler etter oss. "Ta det med ro babe. Det er ingen etter oss" Jeg pustet lettet ut. Resten av kjøreturen besto av random prat og litt latter her og der.

Vi hadde kjørt helt til andre siden av byen når jeg stoppet bilen og steg ut med vesken over skulderen min. Justin så litt desorijentert ut men kom seg ut av bilen. Jeg skjekket etter at bilen var låst før jeg gikk over til Justin og tok hånden hans i min. "Brook?" Jeg så opp på Justin. "Hvor skal vi?" Jeg smilte litt og ga Justins hånd et lite skvis. "Noe du har ventet lenge på" Han nikket og fulgte etter meg mens vi holdt hender. Jeg stoppet framfor døren og ringte på. Jeg tok et skritt tilbake og sto rett ved siden av Justin. Sakte men sikkert forstod Justin hva som skjedde. Han så fort ned på meg med store øyne. "Brook?" Stemmen hans var usikker. Øynene hans flakket mellom meg og døren flere ganger. Jeg stilte meg framfor han og la begge hendene mine på kinnene hans. "Justin. Jeg vet at du er nervøs, men du vil dette. Jeg leser deg som en åpen bok, jeg gjør dette for deg" Justin nikket, men så redd ut. Redd for hva som kom til å skje etter dette møte!

Døren åpnet seg, jeg snudde meg rundt og smilte stort når jeg så hvem som åpnet. "Maaaaa" Jeg lo og slapp Justin. "Hei søta mi" Kelsey smilte opp mot meg. Hun kan alltid gjøre dagen min. "Maaa" Jeg lo og løftet henne opp. "Hvordan har jenta mi det?" Hun smilte enda større og viste tommel opp. "Så bra, gi mamma et kyss" Kelsey lagde trutemunn og ga meg et kyss på leppene. Jeg snudde meg rundt mot Justin som sto med tårer renende ned langs kinnene og den ene hånden over munnen. "Kelsey" Hun så opp på meg med de store brune øynene sine. Håret hennes lå i krøllet ned langs hodet hennes og smilet hennes var som vanlig på plass. "Hils på Justin" Kelsey rakte den lille hånden sin ut mens hun fniste litt. "hei" Justin sto helt stille, det eneste som sympoliserte at han var i live var tårene som rant og den ujevne pusten hans. "Ustin?" Kelsey la hodet på skakke mens hun prøvde å finne ut hvorfor Justin gråt. "Ustin... itte gråt" Hun la den lille hånden sin på kinnet hans og tørket bort noen tårer. "Itte gråt Ustin" Justin blunket litt og nikket. "Det er glade tårer K-Kelsey" Hun smilte fornøyd. Som vanlig klarte hun å gjøre en trist situasjon til en glad en.

"Kelsey, gå inn til tante så kommer vi snart" Kelsey nikket og kysset kinnet mitt, vinket til Justin og gikk inn i huset igjen. Jeg lukket døren etter henne og symboliserte til Justin at han skulle sette seg ned ved siden av meg på trappen. Justin gjorde det og braste momentant ut i tårer. Jeg holdt armene rundt han og lot han gråte det ut. "Hun-hun" "Shhh Justin, det kan vente" Justin nikket og presset hodet mer ned mot nakken min mens salte tårer traff huden min.

"Justin?" Han nikket, fortsatt med hodet gravd ned i nakken min. "Hvordan har du det? Helt ærlig, å se henne?" Justin trakk på skuldrene som svar. "Rart" mumlet han. Jeg sukket og tok hodet hans i hendene mine. "Du føler mer enn det, Justin.... jeg vil at du skal være ærlig med meg" Han nikket og tok et dypt drag med luft for så å slippe det ut igjen. "Først ble jeg sjokert, at du faktisk lot meg møte henne etter at jeg forlot dere. Jeg vet ikke om jeg hadde gjort det samme om jeg var i dine sko. Jeg ville ikke latt faren til ungen min møte ungen etter at han forlot oss til fordel for karieren sin, men jeg er ikke deg. Du er altfor tilgivelig og det er derfor jeg elsker deg" Jeg så på han i sjokk. Sa han nettopp det? Hjertet mitt hoppet over flere slag og jeg kunne ha falt om der og da. "- Å se henne nå... etter så lang tid var fantastisk. Å vite at jeg forlot henne var knusende. Jeg viste ikke at hun eksisterte før du hintet til det for noen uker siden. Jeg trodde ærlig at du tok abort, men jeg skulle vist bedre. Jeg kjenner deg godt nok til å vite at du aldri ville skade henne, selv om hun ikke var født. Hun er nydelig, mine øyne, dine lepper og ditt hår og en søt liten nese. Hun er perfekt og å vite hva jeg gjorde mot henne" Han tok en pause og så rett på meg. "-mot deg, det knuste meg, det knuser meg fortsatt. Jeg er bare så takknemmelig for at du lar meg være en del av livet hennes. Jeg lover deg Brooklyn, jeg lover med hele hjertet mitt at jeg skal være den beste pappaen i verden. Jeg skal ikke forlate henne igjen, ikke deg, jeg skal ikke gå i pappas fotspor. Jeg skal behandle henne som en prinsesse, men fortsatt med grenser" Unerleppen min startet å skjelve av det han sa og lykketårer slapp ut av øynene mine. Justin brukte tomlene sine for å tørke bort tårene mine. "Lar du meg være den pappaen jeg kan være for henne?" Jeg nikket som svar, ute av stand til å si noe.

Vi satt i stuen, Kelsey på fanget til Justin som snakket om alt og ingenting til han. Justin hadde ikke klart å ta øynene av Kelsey, av datteren sin. Han forstod ikke halvparten av hva hun sa men forde spilte han med. Det var som om han var født til dette, født til å være pappaen hennes, og det varmet hjertet mitt. "Justin?" Han så på meg og Kelsey fulgte blikket hans. "Jeg elsker deg også" Justins smil ble enda større. Han dro meg mot seg og kysset meg hardt på leppene. Kelsey klappet hender mens hun så på oss. Justin trakk seg fra meg og la pannen sin på min. "Maaaa og paaa" Fniste Kelsey. Justin snudde hodet mot henne og kysset henne også. "Pappas lille prinsesse" Hun gliste stort og la hodet mot brystet hans mens hun gjespet. "Også deg da, jenta som ikke likte lysene. Gjett om du kommer til å hate de nå" Jeg himlet med øynene og la hodet på skulderen hans. "Gjett om jeg kommer til å hate de lysene" Justin lo mens han kysset hodet mitt. "She don`t like the lights" mumlet han før jeg sovnet sammen med familien min.

_________________________________________________________________________________________WHOHO!!! Historien er ferdig. Jeg tenker egentlig på en oppførlger (sesong 2) Men da må det vente ganske så lenge. Hva tenker dere? Hvis det blir sesong 2 så kan det ta sin tid før den kommer ut på bloggen med tanke på at Pernille skal bli ferdig med sin historie så skal Hedda starte på sin. Men ja....

Det var koselig å dele denne historien med dere, også snakkes vi før dere vet ordet av det;)

-RikkeVD

She Don`t Like The Lights ~Del 7~ Remember The Time
Leppen til Justin bevegde seg i takt med mine. Jeg er helt sikker nå, jeg elsker fortsatt Justin Drew Bieber!

__________________________________________________________________________________________________

Vi var på afterpartyet og Justin forlot meg aldri. Ok, når jeg var på do måtte han pent vente utenfor men så fort jeg var ferdig var han der igjen. Kvelden gikk fort og Justin forlot meg aldri, uansett hvem jeg pratet til eller hvor jeg var. Jeg oket ikke å dra hjem til mamma og pappa så jeg sa ifra til de at jeg ble hos Justin. De likte han ikke så godt, men kjente han godt nok til å vite at han tok vare på meg.

~~~~

Justin hadde tilbyd meg sengen hans men den trengte jeg virkelig ikke. Hvorfor kan ikke jeg bare ta et gjesterom? "Sengen min er best" Hadde vært svaret hans. Jeg måtte gi meg til slutt, men det var nok bare fordi han ville dele seng med meg. Hallo! Han er en tennåringsgutt med altfor ville hormoner!

Jeg lå godt under dyna med Justin ved siden av meg. "Brook?" "Mhm" Jeg snudde meg mot Justin."Hvordan går det egentlig med deg? Og ikke lyv for meg for jeg ser rett gjennom deg" Jeg sukket og lukket øynene en stund før jeg svarte på spørsmålet hans. "Kunne godt bedre" Justin nikket. Han dro meg mot seg selv og la seg godt mot meg. "Du vet at jeg aldri mente å gjøre det jeg gjorde? Å stikke av? Ikke sant?" Jeg nikket og så opp på han. Jeg strøk fingeren min langs kjeven hans og Justin lukket øynene. "Jeg vet Justin" Jeg la ned hodet igjen og lukket øynene. Jeg følte blikket til Justin på meg. Det var sensitivt og kjærlig. "Husker du første gang vi møttes?" Jeg nikket. "Du var en liten flørt. Lille duden prøvde seg på meg" Jeg lo en kort latter og tenkte tilbake på den tiden

"Brooklyn!" Jeg himlet med øynene mot manageren min. Kan hun ikke bare la meg være? "Jeg vil at du skal møte noen" Jeg sukket tungt og la fra meg laptopen. "Hvem? Hvis det ikke er Nick Jonas så er jeg ikke interesert!" Jeg orket ikke å snu meg. Bak meg hørte jeg en latter jeg aldri hadde hørt før. Nyskjerrigheten tok overhånd og jeg snurret rundt i stolen. Framfor meg sto det en liten gutt med alfor mye hår. Han fyren kunne ikke være gammel, kanskje noen år yngre enn meg. Håret hans lå mot en side i en slangs bob frisyre. Aldri sett noe sånt før. Jeg hevet øyenbrynene mot han. "En ting er jeg sikker på, det der er ikke Nick Jonas!" Fyren ved siden av Crystal, manageren min, lo lavt mens han ristet på hodet. "Jeg er Justin Bieber. Stor fan av deg" Jeg smilte vennlig til han. "Brooklyn Lovato" Både han og Crystal lo av meg. "Tror han vet det" Jeg sendte henne et blikk og hun stoppet fort. "Får jeg ikke lov til å si hva jeg heter? For alt han vet er jeg Demi. Vi ligner litt" Begge to lo igjen og jeg fant det best å bare gi seg. "Justin skal snart gi ut plate og ville gjærne møte deg" Jeg så overrasket på han. Hva er han? Ni, ti år? Gi ut plate da? Imponerende. "Kult" Justin smilte mot meg, et smil med perlehvite tenner. "Jeg går ut til Scooter, Justins manager" Jeg nikket mot Crystal som vinket farvel og gikk ut av døren. Justin satt seg ned i stolen ved siden av meg. "Sorry hvis jeg spør, men hvor gammel er du?" Justin lo og så litt ned. "Hører den ofte. Er ikke så liten som du tror. Ett år eldre en deg faktisk" Der fikk jeg nesten sjokk. Prøver han å si at han er eldre enn meg? Han ser ikke sånn ut. Øynene mine må ha vært store for Justin startet fort å le. "Ja...." Han klødde seg i nakken mens han så på meg. "Så... har du kjæreste?" Jeg så på han med åpen munn og store øyne. Prøvde han seg nettopp på meg?

"Du vet at det såret når du avslo meg. Rett her" han pekte på hjertet sitt og lagde et trist ansikt. "Stakkars lille Bieber, såret jeg følelsene dine?" Justin nikket og lagde furteleppe. "Hvordan kan jeg gjøre det godt igjen?" Jeg lente meg mer mot han og så han rett inn i øynene. Justin hadde et lurt glis rundt leppene. "Kyss meg" Jeg reiste et øyenbryn. "Kysse deg? Pft... kysse lille Bieber? Nei takk, kysser heller Nick Jonas" Justin faket sjokert. "Nick Jonas? Over meg? Brooklyn Mary Lovato!" Han ristet på hodet og så skuffet på meg. Jeg lo og lente meg enda mer ned mot han. "Jeg tullet. Du er mye bedre enn Nick Jonas" Med det la jeg leppene mine på Justins.

_________________________________________________________________________________________________

Sa det kom en del til selvom klokken er over tre på natta.... jaja, bare sommerferie en gang i året. Haha... liten del men bedre enn ingenting. Neste del blir nok siste og da får dere vite hva som har skjedd mellom Justin og Brooklyn for noen år tilbake.

Sier god natt til dere også kommer neste del ut når jeg kommer hjem til Bodø i morgen ettermidag/kveld ;) ( er vel senere i dag da?)

10+ kommentarer

-RikkeVD

She Don`t Like The Lights ~Del 6~Everytings OK
Skjekk ut denne historiebloggen om Justin -----> http://storiesaboutjustinbieber.blogg.no/  Hun er på del to ;)

________________

Nettopp det jeg trenger. Bare være Brooklyn sammen med vennen min Justin. Gudene skal vite hvor mye feil jeg tok der!

_____________________________________________________________________________________________________________

Good Night My Friend

 


Jeg satt meg ned i lenestolen. Justin hadde bestemt at vi skulle se på film i hjemmekinoen hans. Gjorde ikke meg noe, elsker å se på filmer i hjemmekinoer. Den er ikke for stor og ikke for liten, perfekt for en filmkveld. Vi skulle bare se på randome filmer, komeider altså. Gråting og skrekk orket ikke vi. Rettelse; Justin orket ikke gråting og jeg orket ikke skrekk så vi inngikk et kompromiss, helt til Justin klarte å overtale meg alstå. Vi hadde sett gjennom sikkert fem komedier når Justin ville ha litt mer action. Han satt på en skrekkfilm! Øynene mine ble store og jeg spratt ut av stolen. "No way! Du får ikke meg til å sitte å se på en fuckings skrekkfilm!" Justin lo og nikket. "Jupp! Fordi dørene her er låst og jeg har fjernkontrollen for å åpne de så sett deg ned unge frøken!" Hvem tror han at han er? Faren min eller noe sånt? Vel der tar han grundig feil, fordi han er langt ifra min pappa! "Greit! Men jeg er ikke blid nå!" "Det kan jeg leve med!" Jeg sendte Justin er blikk og han så fort bort fra meg.

"ÆHHH! SLÅ DET AV JUSTIN!" Jeg satt sammenkrøllet i lenestolen med to pledd over meg og fult av puter som jeg kunne gjemme meg under. "Shh!" Jeg snøftet mot han og gjemte meg enda mer i stolen. Kan ikke denne filmen være ferdig snart? Jeg kommer så ikke til å få sove i natt, bare vent å se. Et ukjent rom i et hus som jeg ikke bor i. Joda, der får jeg jo sove. Merket serkasmen der? Ut av det blå startet mobilen min å lage lyder og lettskremt som jeg er hoppet jeg ut av stolen og sprang over til Justin hvor jeg gjemte meg bak han. Justin hadde stoppet filmen og satt i latterkrampe. Jeg slo han i overarmen og fikk roet meg litt ned. Det er bare mobilen din Brooklyn, ro deg ned. Nå prater jeg med meg selv også, derfor jeg ikke liker skrekfilmer! Jeg trakk pusten dypt og gikk over til mobilen min med et dundrende hjerte. "Hvi det er du som tuller med meg nå Justin så gud hjelpe deg!" Mumlet jeg mest til meg selv, men Justin hørte det nok. Bak meg sluttet latteren og han vet nok at jeg er seriøs nå! Jeg grep mobilen og gikk tilbake til der Justin satt i sofaen og skled ned ved siden av han.

Fra: creeper!

She's giving ultimatums, she don't like this live
She said if I loved her, i'd give it up won't think twice
I can't do that

Fint navn jeg har gitt denne personen? Han eller hun er en creeper og da står de som det i kontaklisten min. Jeg ristet på hodet og så over på Justin som allerede så på meg. "Hvem var det?" Stemmen hans var myk og jeg smeltet offisielt der og da. "Ingen" Jeg ga han et lite smil og la mobilen på bordet framfor oss. Justin nikket mens han så meg rett inn i øynene. Å si at jeg ikke har savnet dette vil være en løyn. For jeg har savnet dette, altfor mye. Justin lente seg framover mot meg. Det føltes som om kroppen min var låst, stivnet, jeg kunne ikke gjøre noe. Jeg hadde ikke konrtoll over kroppen min! Pusten til Justin var så nære leppene mine, en blanding mellom mint og popcorn. "Lyn?" Jeg klarte å få til et lite nikk. "Jeg er så lei meg, kan du til-" Før Justin fikk svart nikket jeg. "Ja...." Han så på meg med store øyne, og jeg var faktisk like overrasket selv. Var det jeg som hadde sagt det? Hadde jeg nettopp tilgitt han? Et smil kom til syne på Justins lepper og øynene hans glinset mot meg. Før jeg fikk for meg hva som skjedde så lå Justins lepper på mine. Jeg klarte ikke å kjempe imot, det var umulig. Jeg kysset med, på nesten to år kysset jeg Justin igjen, og det var herlig. Sommerfuglene som hadde vært låst i en kiste brøt seg ut og ga meg den fantastiske følelsen som bare Justin kunne gi meg. Det var som om det var fyrverkeri rundt oss. Justin trakk seg fra meg og la pannen sin på min. "Er alt greit nå?" Jeg bet leppa mi mens jeg nikket. "Alt er greit!" Jeg presset leppene mine mot hans igjen mens jeg dyttet han bakover i sofaen.


~~~~~~

Jeg satt nervøs i bilen ved siden av Justin. Jeg kunne ikke tro at jeg gjorde dette. Justin hadde inviter meg til å være daten hans på the Grammys og jeg klarte bare ikke å si nei til valpeøynene hans. De er umulig å si nei til. Vi satt i limoen som skulle kjøre oss dit og om bare noen minutter ville verden forstå at Justin og jeg ikke bare var venner lengere. "Lyn" jeg så på Justin med redde øynene. "Babe, det vil gå bra" Jeg nikket, trakk pusten dypt, holdt den inne en stund før jeg slapp den igjen.

Bilen gjorde et stopp og dette var hintet vårt, nå skulle det skje, nå skulle verden få vite at jeg og Justin datet. Vi var ikke sammen, bare datet. Døren åpnet seg og Justin gikk først ut etterfulgt av meg. Justin la hånden sin på korsryggen min og førte meg framover. Jeg svettet i håndflatene og var utrolig nervøs, og jeg er nesten aldri nervøs. Jeg har gjort dette så lenge jeg kan huske og er jeg nervøs, når jeg er sytten år. Jeg har gjort dette i over ti år for å få det sagt!

Rundt oss ble det ropt spørsmål overalt og blitsen fanget hvert lille sekund at det som skjedde rundt oss. Vi stilte oss opp på løperen og paparazzien og media tok bilder som ville dyr. "Bare ta det med ro Lyn og vis verden det fine smilet ditt" Jeg rødmet og så ned før jeg hentet meg inn og gjordet det jeg hadde gjort så lenge jeg kunne huske.

Justin la hånden rundt midjen min og snudde meg mot han. "Klar for dette? Alle vet hvem vi er, vi kan ikke gjemme oss" Jeg så på han med store øyne. Hvor har jeg hørt det før? Meldingene og brevene! Det var han, det var Justin hele tiden. Han viste hvordan jeg kom til å reagere når han en gang kom til å spørre dette spørsmålet, derfor han hadde sendt alle meldingene og brevene. Han kjenner meg bedre enn jeg kjenner meg selv. Det virker hvertfall sånn noen ganger. "Lyn?" Jeg kom fort tilbake til virkeligheten og nikket til Justin. "Ja, jeg er klar" Justin smilte ned til meg og i det sekundet virket det som om det bare var jeg og Justin som var der. Alle folkene rundt oss forsvant og det var bare oss der, alene på løperen. Justin la den ledige hånden sin på kinnet mitt og strøk tommel fram og tilbake mens han lente seg mer og mer ned mot meg. Jeg lukket øynene og sekunder senere lå Justins lepper på mine. Det var et søtt men fremdeles meningsfylt kyss som verden fikk dele med oss. Leppene til Justin bevegde seg i takt med mine. Jeg er helt sikker nå, jeg elsker fortsatt Justin Drew Bieber!

_____________________________________________________________________________________________________Fikk et spørsmål om hvilen stjerne Brooklyn er. Tror jeg skrev det i del en eller to. Hun er altså en filmstjerne og sangstjerne. Litt som Demi Lovato eller Miley Cyrus. I historien er hun mer kjent en Demi, ikke så mye men litt ;) Håper det var svar nok ;)

Sorry for fraværet mitt i går, men var på besøk hos familemedlemmer gankse så lenge så jeg fikk ikke noe særlig tid til å skrive. Jeg skrev startet på denne delen men klarte ikke mer. Men jeg LOVER dere at i dag KOMMER det en del til! Jeg lover ikke to men hvis jeg får tid så får dere to deler. Skal over grensa en tur nå så tar litt tid før neste del kommer ;)

PS: Historen avsluttes i dag eller i morgen ;)

10+ kommentarer

-RikkeVD

She Don`t Like The Lights ~Del 5~No Love
"Se på den lille duden der" Lo jeg og pekte på bildet. Justin dyttet meg i skulderen. "Du hadde hæler på så det telles ikke!" Han prøvde å forsvare seg selv, men det virket ikke så godt. "Jaja, hvis det får deg til å sove om nettene så vær så god"

________________________________________________________________________________________________

Vi hadde tatt min bil, siden den sto ute og var klar. Jeg turde ikke å la Justin kjøre, med tanke på alle fartsbøtene han har fått gjennom årene, dessuten er dette min babe, og den får han ikke lov til å krasje. Justin satt furt med armene over brystet og sank mer og mer ned i setet. "Jeg fikk aldri kjøre dine biler så vær stille" Han hærmet etter meg og sendte meg et dødsblikk. "Bare vær sur du, men uten meg hadde du fortsatt ligget i senga og sutret over livet ditt!" Jeg kjørte forbi en bil og satt opp farten litt. Bak oss lå det en del paparazzier som jaget på. Jeg kjørte vel litt over fartsgrensen men jeg liker ikke å bli jaget av paparazzier, hvertfall ikke når jeg kjører. Det peip i mobilen min men jeg har lært meg å ikke tekste å kjøre. "Senk farten, politiet kommer til å ta deg, de filmer" Jeg ristet på hodet men senket farten litt, en fartsbot trenger jeg virkelig ikke!

Vi stoppet framfor et kjøpesenter og jeg så Moshe komme mot oss. "Skal bare skjekke mobilen" Justin nikket og så på meg mens jeg åpnet meldingen. Enda en? Kan ikke denne personen bare gi opp?

Fra: ukjent

She don't like the lights
She don't, she don't, she don't
She don't like the lights
She don't, she don't, she don't

Mer kommer.... bare vent å se utover dagen ;)

Jeg rynket øyenbrynene og ristet på hodet. Justin ga meg et forvirret blikk. "Glem det" Han nikket men så fortsatt på meg. "Kom igjen, jeg trenger nye klær og jeg vet hvor de har de klærne jeg vil ha" Justin sukket, men han bør kjennne meg nå. Jeg har kjent han siden han var tretten år, og da var jeg bare tolv år. Siden den dagen jeg har møtt han har han vært en liten flørt som flørter når han har sjansen. Det forandret seg aldri, selv når vi var sammen flørtet han som om vi ikke kjente hverandre. Vi gikk ut av bilen og Moshe var med en gang ved siden av oss. Paparazziene som hadde fulgt etter oss var nå rett bak oss og knipset bilder for alle penga. Velkommen til ryktene sier jeg bare. Når vi faktisk datet så hadde jeg nektet å vise  meg offentlig med Justin, og det med god grunn. Alle vet hvordan han og Selena hadde det, og som en av Selenas bestevenner så vet man hvordan hun hadde det i forholdet deres."Brook" Jeg så opp på Justin som smilte litt til meg. "Hvor skal vi?" Jeg ristet på hodet og hentet meg fort inn igjen. "Følg meg" Justin og Moshe gjorde som jeg sa. Jeg smilte litt til papzen mens Justin for det meste holdt hode bøyd. Forstår han jo godt, nettopp gjort det slutt med dama også sprader han rundt med en ny, tre år yngre enn eksen liksom.

Moshe og Justin var i herre og gutte avdelingen mens jeg så rundt i jenteavdelingen for å finne noe jeg likte. Dette må være første gangen de ikke har noe jeg liker, og jeg liker alltid klær her. Stor skuffelse altså. Justin og Moshe hadde heller ikke funnet noe så vi fant det godt å kjøpe oss noe å spise for så å sette kursen mot Justins hus.

"Værste shoppingturen noen sinne. Ikke noe nytt" Jeg slang meg ned i sofaen med en leende Justin ved siden av meg. "Syns det gikk greit jeg, minus papzen da, men de er en del av jobben" Jeg nikket meg enig. Vi satt i stilhet en stund, ingen av oss viste hva vi skulle gjøre. "Jeg stikker på do" Jeg nikket og ga Justin et akward smil mens han satte kursen mot badet. Jeg slang meg ned i sofaen og slo på tv. Jeg bladde mellom kanalene men en kanal fanget oppmerksomheten min; E! Det var en repotasje om meg og Justin fra i dag. Suprise, suprise!

"For andre dag på rad ble superstjernene Justin Bieber og Brooklyn Lovato sett sammen. Etter gårsdagens hendelse hvor vitner sier at Bieber og Selena Gomez gjorde det slutt etter rundt ett og et halvt år, har Brooklyn og Justin blitt sedt flere ganger sammen. Brooklyn og Justin var for noen år tilbake gode venner og ryktene hadde det til at de var mer enn det. Brooklyn er en av Selenas beste venner, men hvorfor er hun ikke med Selena og trøster henne? Justin så betydeligere gladere ut i dag, enn i går. Kanskje Brooklyn har noe med det å gjøre? Et vitne som så superstjernene i dag sa at de koste seg i hverandres selskap og smilte og lo. Kanskje er romansen tilbake mellom Bieber og Lovato? Bieber er ledig på markede men klarer Lovato å kapre han før en Belieber gjør det? Fløg med videre for flere kjen-"

Jeg byttet kanal. Kaprer Justin? Hvorfor skal jeg ha innteresse i å date en fyr som knuste hjertet mitt i tusen biter? Nei takk, der finner jeg heller en annen fyr som ikke kommer til å knuse hjertet mitt når han får det vanskelig i forholdet. Jeg elsket Justin, men han ødela det. Jeg sa aldri til han at jeg elsket han, jeg turde ikke, og det med god grunn.

Det ringte på døren og jeg kom meg fort ut av tankene mine. "TAR DU DEN BROOK?" Jeg himlet med øynene og gikk for å åpne døren. Jeg sukket tungt når jeg så hva som lå på dørmatten. Hvordan i huleste hadde personen kommet seg inn gjennom porten? Den var låst og ingen hadde buzzet på for å komme inn. Jeg ristet på hodet men tok motvillig opp konforlutten og gikk inn igjen. Justin satt i stuen når jeg kom inn. Jeg satt meg ved siden av han og så på konforlutten som lå på fanget mitt. Med store håndksrevene bokstaver sto det BROOKLYN MARY LOVATO. Jeg nølte med å åpne den så Justin røsket den fra meg og åpnet den for meg. Det beste han har gjort for meg noensinne, ok, nå lyver jeg, men vi sier at det er det beste han har gjort noen sinne. Justin rakte meg brevet som lå inni etter å ha lest det selv.

Don't wanna share no one else, want me for herself
Don't want no love in front of the camera

Sa at det kom mer i dag, hvem vet.... kanskje jeg enda ikke er ferdig Brooklyn ;)

PS: Snu arket ;)

Jeg snudde arket. "Kødder du med meg? Denne fyren gir seg faen meg ikke!"

She don't like the lights
She don't, she don't, she don't
She don't like the lights

Justin så nøye på meg for å se på reaksjonen min. Jeg reiste meg fort opp og skulle til å kaste arket når Justin snappet det fra meg. "Ikke hiv det da!" Jeg så rart på han. Hvorfor skal han bestemme om jeg ikke skal kaste det? Det er  mitt ark, ikke hans! "Bestemmer ikke du! Jeg er dritt lei dette!" Jeg snappet det tilbake men var ikke rask nok for når jeg hadde fått det tok Justin det tilbake. Han løp ut av stuen og lot meg stå igjen. Jævla dumme gutt! Jeg slang meg furt ned i sofaen og tok opp mobilen og gikk inn på twitter.

@BrooklynMLovato: Missing my bis sis... not the same without u here girl.... chillin` with @justinbieber... he`s soooo boooring!

@BrooklynMLovato: Before U ask... me and Justin are just friends, not gonna take the next move sooo Beliebers... he`s all yours!

Sånn, gidder ikke flere rykter, har nok av de allerede. Justin kom ned igjen, uten arket. Jeg himlet med øynene og gjorde plass til han. "Hva sier du til at vi tar en filmkveld? Får tankene bort fra alt og er  bare Justin og Brooklyn, ikke superstjerne?" Jeg nikket. Nettopp det jeg trenger. Bare være Brooklyn sammen med vennen min Justin. Gudene skal vite hvor mye feil jeg tok der!

__________________________________________________________________________________________

 

Hva tror dere skjer siden Brooklyn tok så mye feil?

Vet ikke når neste del kommer, men kommer en til i dag, kanskje to. Får se hvor mye tid jeg får!

12+ kommentarer

-RikkeVD

She Don`t Like The Lights ~Del 4~Old pictures
"Vil du snakke om det?" spurte jeg mykt. Justin ristet på hodet og fortsatte å hulke lavt. "Skal jeg dra?" Han ristet på hodet. Jeg la meg ned i sengen ved siden av han og Justin dro meg mot seg og gråt stille. "Bare sov Jay, jeg er her" Justin nikket og snart pustet han tungt.

______________________________________________________________________________________________

Jeg var kommet hjem etter en slitsom natt med Justin. Flere ganger hadde han våknet opp og grått seg til søvn igjen. Pattie hadde takket meg for å være der for han. På ett eller annet vis vet hun hvordan jeg klarer å roe ned Justin. Jeg tok meg en lang og god dusj, som jeg faktisk fortjener før jeg hoppet inn i en one pice og slang meg ned i sengen med macen på fanget. Jeg skjekket mailen først. Jeg hadde nesten lest gjennom alle når en mailadresse fanget oppmerksomheten min. Jeg klikket inn på den.

Fra: SheDontLikeTheLights@gmail.com

Til: BrooklynMLove@gmail.com

She can't hide away cause the world knows who we are

Jeg så på den i sjokk. For en syk dude som sender meg dette. Jeg gikk ut av mailen og logget inn på twitter. Vanligvis så skriver jeg ikke noe på twitter når jeg er online, kanskje når jeg kjeder meg men nå gidder jeg ikke. Jeg gikk inn på TMZ, ikke spør hvorfor en gang. Jeg kjeder meg og vil se hvilke ryker som er ute om meg nå. Forsidebildet var av meg og Justin. Flott, her kommer ryktene.

Justin Bieber- Selena Gomez-Demi Lovtao+ Brooklyn Lovato= Drama!

"I går ettermidag ble Justin Bieber, Selena Gomez, Demi Lovato og søsteren Brooklyn Lovato observert på en søt liten cafe. Justin og Selena skal ha vært der en stund før søstrene Lovato fant veien inn. En halv time senere løp Selena ut av resturangen med hodet bøyd og tårer renende ned langs kinnene, ikek lenger etter gikk Demi ut som om ingenting hadde skjedd. Tretti minutter sendere kom Bieber og Brooklyn ut. Bieber med hodet bøyd ned og caps for å skule seg og Brooklyn med hodet bøyd og solbriller på. Bieber og Lovato stakk av i Biebers bil og ble sett kjørende inn til Biebers hus. I de tidlige morgentimene forlot Brooklyn huset til Bieber mens Bieber kjørte henne hjem. Skjekk ut bildene og si din mening i kommentarfeltet under!"


Jeg orket ikke å se på noe mer så jeg lukket igjen macen og sprang ned i tide til å si hade til Demi. Jeg ville ikke at hun skulle dra, absoultt ikke, men jeg hadde ikke noe valg. Alle fikk sagt hade til Demi når det bare var meg igjen. Vi klemte lenge, jeg hater det når hun drar. "Hvordan har Justin det?" Jeg sukket og så ned i bakken. "Han sliter, jeg drar til han senere!" Demi nikket og ga meg enda en stor klem. Før hun dro hvisket hun i øret mitt at jeg måtte ta vare på han, og det var et løfte jeg var innebestemt på å holde. Jeg har kanskje hatet den gutten, men uansett så mye jeg vil, så klarer jeg ikke å slutte å bry meg om han. Han er en altfor stor del av livet mitt til å la han gå.

~~~~~~

Stars and Stripes

 

Jeg skiftet, pakket klær og andre ting jeg trenge og hoppet inn i bilen min. Jeg elsker bilen min. En liten Mini morris. Jeg har flere biler men kjører for det meste bare denne. Plass til fire og et lite bagasjerom. Jeg trenger ikke mer en det.Jeg parkerte utenfor Justins hus og gikk rett inn. Pattie var på besøk hos noen venner så hun ville at jeg skulle se etter Justin. "JUSTIN! FÅ DEG UT AV SENGEN! VI SKAL UT Å SPISE!" Jeg slang fra meg baggen og ventet en stund i gangen uten reakjon. Jeg sukket tungt og fant veien min mot rommet hans. Jeg passet på å trampe hardt nok for hvert skritt jeg tok. På den måten får nok Justin seg ut av sengen, han vil ikke ha en sur tennåringsjente med seg ut. Jeg slang opp døren til rommet hvor Justin hoppet ut av sengen. "Jeg er oppe, jeg er oppe. Chil!" Jeg lo og nikket. Justin så rart på meg. "Skal ikke du gå?" Han klødde seg i nakken mens han så på meg som gliste stort mot han. "Ikke før du får på deg klær!" Han sukket tungt og bannet lavt mens han surret rundt på rommet for å finne klær. Jeg sto lent mot dørkarmen hele tiden og så meg rundt om i rommet. Blikket mitt stoppet på et bilde av meg og Justin. Jeg gikk nærmere det som i en transe. Jeg følte Justin bak meg. Jeg stoppet framfor bildet og lot en liten tåre trille ned langs kinnet mitt.

"Se så lykkelige vi var der" Blikket mitt der var så lykkelig, og Justin.... jeg har ikke ord. Justin stilte seg helt bak meg og la armene rundt midjen min. "Mhm... jeg har flere" Jeg snudde meg mot han. Justin så tårene mine og brukte tomlene sine for å tørke de bort. "Kom" Jeg fulgte etter han ned i stuen. Justin gikk mot bokhyllen mens jeg satt i sofaen. Han kom og satt seg ved siden av meg, helt inntil meg, med albumet på fangene våre. Han startet å bla gjennom albumet og gamle minner poppet fram.

 
Tårene som hadde silet ned mens vi så på bildene forsvant på det siste bildet. De ble erstattet av en volsom latter fra både meg og Justin. "Se på den lille duden der" Lo jeg og pekte på bildet. Justin dyttet meg i skulderen. "Du hadde hæler på så det telles ikke!" Han prøvde å forsvare seg selv, men det virket ikke så godt. "Jaja, hvis det får deg til å sove om nettene så vær så god"

__________________________________________________________________________________________

Liten del... i know. Men husk at jeg er på ferie og har ikke all verdens tid som jeg har når jeg er hjemme.

9+ kommentarer

-RikkeVD

She Don`t Like The Lights ~Del 3~At the cafè
Justin nikket og presset meg mer mot han. Jeg klarte ikke å ignorere hjertet mitt som hamret hardt i brystet mitt, og den følelsen jeg hadde savnet så lenge. Den eneste som hadde fått fram den følesen var Justin, og jeg hadde savnet den så mye!

______________________________________________________________________________________________________________

Jeg skippet ned trappen og til døren som nettopp hadde varslet om at noen ventet på andre siden. Jeg vridde om dørhåndtaket og åpnet døren. Det var ingen der. Jeg tok et skritt ut og så utover parkeringsplassen. Porten var igjen og ikke noe spor etter en bil. Jeg lot det gå for denne gang. Når jeg skulle til å gå inn igjen fanget noe oppmerksomheten min. En liten hvit konfolutt med navnet mitt skrevet. Jeg bøyde meg ned, tok den opp og gikk inn igjen.Jeg satt meg ned i sofaen i stuen og så forundret på konfolutten som lå i fanget mitt. BROOKLYN MARY LOVATO sto det med store håndskrevene bokstaver. Jeg åpnet konfolutten og ble enda mer forundret over innholdet.

She don't like the flash, wanna keep us in the dark
She don't like the fame, baby when we're miles apart

Jeg snudde om brevet men det var ikke noe annet en de to linjene. Jeg tenkte ikke noe mer på og satt heller fokuset over på antrekket for dagen. Siden forrige shoppingtur ikke ble så vellykket valgte jeg og Demi å fortsette den nå. Grammys kom snart og begge to av nominert og jeg trengte så sårt en kjole, men gjør jeg ikke alltid det?


Out

 

@BrooklynMLovato: Out and going! Need a Grammy dress! @ddlovato sis, U with me?

~~~~

Demi og jeg gikk rundt med store flokker med paparazzier rundt oss. Vi sa ikke så mye, alt kom til å bli snappet opp uansett. "Jeg hater dette" mumlet jeg irritert og holdt hodet bøyd ned. Jeg fulgte med på bena mine mens jeg gikk og så av og til opp for å se hva som var framfor meg. "Sier ikke det. Alltid verst når jeg er med deg" Jeg sendte henne et drepende blikk. Innerst inne vet jeg at hun har rett. Alt blir mye verre når jeg er der. Det et vel en av ulempene med å være en så stor kjendis som jeg er. "Hei, vi går inn dit" Demi pekte på en liten cafè og jeg nikket meg enig. Alt annet enn å bli jaktet av folk med store kameraer. Vi hastet inn på cafeèn som var liten og koselig. Perfekt for å slappe av. De spilte en behagelig bagrunsmusikk. Vi fant en bås ved siden av et par som nesten spiste hverandre opp. "Derfor har ikke jeg type" Mumlet Demi irritert og huffet for seg selv. "Hvis det får deg til å sove på nettene så greit nok" Hun rakte meg tunge og la fra seg shopping posene sine. "Skal jeg bestille?" Demi nikket og jeg gikk mot disken hvor det ikke var noen. Jeg følte blikket til noen på meg men lot det gå. Jeg er så vandt til det, og vanligvis er det bare en fan.

Jeg fikk bestilt og var på vei tilbake til bordet vårt når to kjente ansikt fanget oppmerksomheten min. "Selena?" Hun så opp på meg, jeg hadde ikke sett feil. Det var Justin og Selena, begge tårevåte. Jeg så bak på Demi som så på de med samme blikket som jeg hadde. Justin ba meg med blikket om å gå bort. Så snill som jeg følte meg så gikk jeg rolig bort fra de og skled ned på benken. "Hva skjer?" Jeg trakk på skuldrene og tok opp mobilen hvor jeg hadde fått en melding.

Fra: ukjent

And she getting to the point where it's too much for
And she wanna throw us all away, it's too much for

Hva skjer med disse tekstene? Det virker som en sang, men hvem sender meg sanger på brev og SMS? Jeg ristet på hodet og la ned mobilen på bordet. Vi fikk maten og drikken vår og var ferdige når Selena stormet ut av resturangen. Jeg så bak på Justin som hadde tårer silende ned langs kinnene. "Gå" Jeg nikket og gikk over til Justin. "Hei" Han så ned og møtte ikke blikket mitt. Jeg satt meg nærmere han og la armen min forsiktig rundt han. "hun-jeg-vi" Jeg hysjet på han og presset han nærmere meg. Justin gråt og gråt og gråt mens jeg strøk han på ryggen for å roe han ned. "Brooklyn" Jeg snudde hodet mot Demi og nikket mot henne. Hun tok sine og mine ting og gikk ut av cafeèn.Justin fikk roet seg ned etter hvert og vi bestemte oss for å dra til han for at Justin skulle få mer ro. Vi gikk ut av cafèen og ble omringet av paparazzier med en gang. Justin gikk først og jeg rett etter han. Han gjemte ansiktet sitt bak capsen og jeg holdt hodet mitt bøyd.

Demi hadde tatt bilen så vi tok Justins bil. Hvor er sikkerhetsvaktene når du trenger de? Liksom, har ikke Justin med seg Moshe? "Hvor er Moshe?" Justin ristet på hodet og gikk videre men holdt et øye med meg. "Gå framfor meg, jeg vil se hvor du er!" Man hørte på Justins stemme at han hadde grått og det knuste hjertet mitt. Jeg gikk framfor han og Justin la hånden sin på korsryggen min mens han ledet meg mot bilen sin.

~~~~

Vi kom hjem til Justin og jeg var mer enn glad for det. Justin låste opp døren og jeg fulgte etter han inn. "Mamma er her, tror hun er i stuen. Jeg går opp" Jeg nikket og sendte han et halvhjertet smil. Justin snudde om å gikk rett opp trappen til rommet sitt. Jeg sukket og så etter han helt til han forsvant rundt hjørnet. Man kunne fortsatt høre små hulk. "JUSTIN! ER DU HJEMME?" Jeg smilte litt av Patties stemme. Hun er alltid like hyggelig. Jeg satt kursen mot stuen hvor Pattie satt i sofaen med laptopen på fanget. Jeg gikk rundt sofaen. "Jupp" Svarte jeg for Justin. Pattie så fort opp og så på meg med store øyner. "BROOKLYN!" Jeg gliste stort og Pattie ga meg en stor klem. Vi satt nede en god stund og snakket før jeg bestemte meg for å se hvordan det gikk med Justin. Når jeg reiste meg opp fikk jeg enda en meldig fra mister ukjent.

Fra: Ukjent

She can't hide away cause the world knows who we are

Liker du sangen? Mer kommer ;)

Jeg ristet på hodet og låste mobilen mens jeg gikk opp trappen. Døren til Justin var lukket og det var helt stille på andre siden. Skulle jeg gå inn eller bare la være? Jeg vil være en god venn så da går jeg inn. Jeg åpnet døren sakte og stakk hodet inn gjennom døren. Justin lå på sengen med hodet gravd ned i puta. Hele kroppen hans skalv og små hulk hørtes. Jeg lukket døren og satt meg ned på senge kanten. Jeg sa ingenting istedet strøk jeg han på ryggen og det roet Justin ned. Er det noe jeg har lært meg etter alle disse årene er det at å stryke Justin på ryggen roer han fort ned. "Vil du snakke om det?" spurte jeg mykt. Justin ristet på hodet og fortsatte å hulke lavt. "Skal jeg dra?" Han ristet på hodet. Jeg la meg ned i sengen ved siden av han og Justin dro meg mot seg og gråt stille. "Bare sov Jay, jeg er her" Justin nikket og snart pustet han tungt.

______________________________________________________________________________________

Siden dette er en mini-historie så kommer ting til å gå litt fort, men husk på at Justin og Brooklyn har en forhistorie og har vært sammen før. Hva som har skjedd mellom de får dere vite mot slutten av historien.

Som sagt så er jeg på ferie og har ikke så mye tid til å srkive, dette ble en spontan historie som jeg egentlig skulle legge ut når Pernille var ferdig med sin.

11+ kommentarer

-RikkeVD

She Don`t Like The Lights ~Del 2~Just friends?
Selena er og blir min beste venn, bare så synd at hun dater en idiot av en gutt!

_____________________________________________________________________________________________________

Jeg satt nede i kjellerstua når døren bak meg ble slengt opp. Popcorn fløy rundt meg mens jeg var gjemt under en pute. Hvem våger å avbryte meg når jeg ser på film? "BROOKLYN!" Jeg himlet med øynene og huffet meg mens jeg røyste meg opp. Madison sto med telefonen min rakt ut mot meg. "Urgh.... alt dette for det?" Hun smilte det uskyldiget smilet sitt mot meg som fikk meg til å tilgi henne alt for lett. Jeg tok imot telefonen og skøv henne ut av døren. "Og bli der!" Jeg slang igjen døren og hoppet ned i sofaen. "Ja?" Det var stille i andre enden. "Hvis du er en fan så er ikke dette Brooklyn. Jeg er en dobbelgjenger med samme stemme som henne!" Verdens verste unnskyldining men det har hendt før. Jeg har flere ganger fått telefoner også er det fans som har fått tak i nummeret mitt. Jeg forstår ikke hvordan de får det til, jeg bytter jo nummer oftere enn jeg bytter truser. "H-hei" Hele kroppen min stivnet av stemmen hans. Hvorfor ringer han meg? Hvordan har han fått nummeret mitt? Har jeg ikke sagt godt nok ifra til folk at de ikke skal gi han nummeret mitt? "Hva?" Freste jeg inn i telefonen. Jeg holdt fingeren klar til å avslutte denne samtalen jeg virkelig ikke var interesert i å ha. "U-unsky-ld" Stammet han i andre enden. Jeg himlet med øynene og stappet i meg litt av popcornet som var igjen i skålen. "Hva vil du?" mumlet jeg med popcornet knasende i munnen. "Si-si un-unskyld" Jeg ristet på hodet og la på. Jeg må sikkert bytte nummer.... igjen!

~~~~~~~~~~

Bikini Me

 

Jeg la meg ned på hånklede, klar til å slikke sol å bli brun. Deilig dag på stranden alene. Privat strand altså. Familien min eier en strand sammen med noen andre for at vi skal få litt privatliv. Senere er det et awardshow som jeg og Demi skal på. Dessverre skal mister-sier-ikke-navet-på også dit. Kommer til å bli festlig.

Etter en god stund liggende på rygg snudde jeg meg rundt for å få sol på andre siden. Med musikk i ørene og solen steikende over kroppen min kunne ikke dagen bli noe verre. Gud så mye jeg tok feil der. "H-hei" Ikke den stemmen. Gud la meg bare innbille meg at jeg hører stemmen hans. Feil, igjen. "Kan-kan jeg le-legge meg her?" Jeg knep igjen øynene og nikket svakt. Hva faen? Brooklyn hvorfor lar du han ligge der? Jeg følte nerveret hans rundt meg. En del av meg hadde savnet det, men den andre delen kunne ikke gi meg faen i det. Jeg holdt nesten pusten helt fordi han var så nær meg. Så nær at hvis jeg rørte armen min litt så hadde jeg vært borti han. Jeg åpnet øynene og tiltet hodet litt til siden. Jeg hadde ikke vært så nær han på lenge. Ett år og elleve månder for å være presis. Han hadde vokst, mye. Jeg hadde brukt å vært høyere enn han, men som gutter flest så skyter de i været i den alderen han er i. Jeg skannet kroppen hans. Den perfekte ryggen, den lille søte sprettrompen hans, lårene, de altfor hårete legge hans og helt ned til tærne. Håret hans var dekket av en caps så øynene hans var dekket av solbriller. Gudene må vite hva han ser på.

Jeg var fort tilbake i virkeligheten når en lav humring slapp ut av munnen hans. Faen, har har sett at jeg har sett på han. Jeg snudde hodet raskt bort fra han i håp om at han ikke hadde sett meg. Han stoppet etter hvert, men jeg følte fortsatt blikket hans på meg. Jeg ville frese mot han, men jeg klarte det ikke. Hvorfor klarer du ikke å si noe til han Brooklyn? Dumme jente! Jeg ristet på hodet og fikk den irriterende stemmen ut. Jeg snudde forsiktig hodet mot han. Han hadde tatt av seg solbrillene og jeg så rett inn i de nøttebrune øynene hans. "Kan du tilgi meg?" Jeg så på han med et tomt blikk og trakk på skuldrene, ikke i stand til å snakke. Jeg klarte ikke å se bort fra øynene hans som ba om tilgivelse. "Please? Jeg angrer så mye Brooklyn. Det spiser meg mer og mer opp for hver dag. I to år, nesten to år har jeg bedt deg om tilgivelse. Hva jeg gjorde skulle jeg aldri ha gjort" Han satt seg opp, fortsatt med blikket festet på meg. "Jeg var verdens verste bestevenn og kjæreste. Jeg var ung, jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre i en slik situasjon. Vær så snill Lyn-jeg mener Brooklyn" Jeg så fort bort fra han når han sa Lyn, ikke Brooklyn men Lyn. Han brukte alltid å si Lyn til meg, kallenavnet mitt. Jeg så ned i sanden mens jeg tenkte. Jeg vil være vennen hans igjen, men jeg er redd for at hvis noe skjer så forlater han meg igjen, eller så blir jeg såret. Jeg er lei av å bli såret, jeg er lei av at hver gang jeg går ut, som venner, med en gutt så er paparazziene der. Jeg er lei av det.

"Bare venner?" Ansiktet hans lyste opp. "H-hva?" Jeg fniste lavt. Vent, hvorfor fniser jeg? Jeg blunket ett par ganger og så over på J-Justin. Han så vantro på meg. "Sa du nettopp det?" Jeg nikket mens jeg fniste igjen. Dumme hjerne, gjør ting jeg ikke vil gjøre. Justin så lenge på meg i vantro for å se om jeg tullet med han, noe som ikke ville ha vært noe nytt. "Få en klem da" Justins øyne vokste og et stort glist brøt løs på leppene hans. Justin hev seg over meg og klemte meg hardt. "Jeg er så lei meg Brook. Så, så lei meg" Jeg nikket og strøk han forsiktig på ryggen. "Jeg vet, men jeg har ikke tilgitt deg enda!" Justin nikket og presset meg mer mot han. Jeg klarte ikke å ignorere hjertet mitt som hamret hardt i brystet mitt, og den følelsen jeg hadde savnet så lenge. Den eneste som hadde fått fram den følesen var Justin, og jeg hadde savnet den så mye!

__________________________________________________________________________________________________

Therese: Send melding på face så finner vi ut når vi kan møtes;) HO KL på face, tror vi er venn med deg men er ikke helt sikker, eller send meg mail på rikke-vd@hotmail.no ;)

Hva syns dere så langt?

10+ kommentarer

-RikkeVD

She Don`t Like The Lights ~Del 1~First Meeting...
Her er føste del av Mini Historien min She Don`t Like The Lights. Skrivingen er litt sugen i starten siden det er en stund siden jeg har skrevet, men håper dere klarer å tilgi meg;) Enjoy!

_________________________________________________________________________________________________________

"Brooklyn Lovato!" Jeg sperret opp øynene, hev av meg dyna og løp ned trappene. Jeg stoppet på siste trappetrinn og så på søsteren min med store øyne. "Demi!" Et smil lekte seg på leppene mine mens jeg gikk mot henne. "Demetria Devonne Lovato, endelig hjemme?" Demi, storesøsteren min, blunket lurt til meg og åpnet armene sine. Jeg nølte ikke med å omfavne henne.

Vi satt ved kjøkkenbordet alle sammen, jeg, Demi, mamma, pappa og Madison. Madison er verdens mest irriterende, men fremdeles, søteste lillesøster jeg noen gang kunne ha ønsket meg. Hun er ti år, altså seks år yngre enn meg selv. Jeg er sytten år, to år yngre enn Demi som snart blir tjue. Kan ikke tro at hun er blitt så voksen allerede. Jeg husker henne fortsatt som den lille jenta i Barneys jeg brukte å se på Disney. Rart å se sin egen søster på tv, men jeg ble vandt til det. Jeg viste ikke av noe annet, og plutselig var jeg selv på tv, snart etterfulgt av Madison. Jeg elsker oppmerksomheten jeg får, men hater den på samme tid. Jeg hater alle ryktene, alt av media og alt av store folk med enda større kameraer. "Kommet hjem for godt, eller bare en snar visit?" Demi sukket og så ned på bordflaten; noe som bare kan bety en ting. "Snar visit" Jeg sukket men nikket. Jeg lot ikke skuffelsen nå overflaten, jeg var flink nok til å klare å skjule den. Det var bare en person her i verden som klarte å se rett gjennom meg, men han nevner vi ikke mer. "Greit. Hvor lenge?" Demi så opp på meg. "Drar i morgen. Starter på tour" Jeg nikket og skøv meg fra bordet. "Vel, da blir det shopping på oss da" Demi viste tommel opp og jeg sprang raskt opp på rommet, tok meg en dusj og fikk på meg nye klær.

Love Pink

 

Vi satt på starbucks etter tre timer med shopping, fans og paparazzier etter oss. Helt vanlig dag i Lovato familien. Jeg supet litt av mocaen min mens Demi bablet i vei som vanlig. Jeg zomet helt ut og fulgte med på det som skjedde ute. For en gang skyld var det ikke meg paparazziene fulgte etter, denne gangen var det noen andre. "Stakkars" mumlet jeg mest for meg selv, men Demi hørte det og fulgte blikket mitt. "Jupp, stakkars" Folkemengden kom nærmere oss og døren inn til starbucks ble åpnet. "Kanskje det er noen vi kjenner?" Demi hoppet nesten opp og ned på stolen sin. Hun er alltid like hyper, kommer sikkert alltid til å være sånn. Jeg nikket og så ned på mocaen min igjen, stengte ut resten av verden. Jeg har en tildens til å gjøre det, jeg zomer ut og lar verden gå sin gang.

For øyeblikket har jeg en pause fra alt. Jeg kom hjem fra en verdensturne som tok rundt to år. Jeg trenger virkelig en pause etter det. Om noen månder reiser jeg til England for en filminnspilling som Demi skal ha en birolle i. Madison skal også være med, men bare en birolle sånn som Demi. "Brook" Jeg skvatt til å så opp på personen framfor meg. Raseriet boblet i meg bare ved synet av han. Jeg åpnet munnen min men lukket den fort når Demi sparket meg hardt i leggen. Jeg sendte henne et dødsblikk og så tilbake på personen framfor meg. "Ikke kall meg det" freste jeg mot han gjennom sammenbitte tenner. Han så ned og nikket. "Hyggelig å prate med deg igjen Demi" han tok en pause og så så vidt på meg. "Brooklyn" Med det gikk han med hodet bøyd ut døren. Ut til haiene igjen.

"Hva feiler det deg? Ser du ikke hvor lei seg Justin er?" Jeg kunne ha klikket her og nå hadde det ikke vært for at paparazziene var utenfor og tok bilder av oss. "Jeg diskuterer ikke dette her!" Demi nikket og fulgte etter meg ut. Vi gikk i motsat retning av Justin og paparazziene og gjorde oss ferdig med shoppingen.

@BrooklynMLovato: Haha.... creeping on tumblr and found this... lol Don`t think that will happen folkz. Chill out! Been there, done that ;) (link)

Tumblr_m3jdmlnbhd1r3vcexo1_500_large

Jeg lukket igjen macen mens jeg lo lavt for  meg selv. Nå kan folk få lure. Selvfølgelig viste verden at jeg og mister-never-ikke-navnet-på hadde vært venner, men det de ikke viste var at vi hadde vært mer enn venner i nærmere ett år. Elleve månder og fire dager for å være presis, men selvfølgelig som alle andre gutter var han en idiot og nå prøver han alt han kan for å være vennen min igjen. Jeg syns faktisk litt synd i Selena jeg, men jeg sier ingenting til henne. Selena er og blir min beste venn, bare så synd at hun dater en idiot av en gutt!

____________________________________________________________________________________________________

Hva syns dere? Historien blir bedre etter hvert, om noen deler så blir det bedre. Vet ikke om jeg får ut enda en del idag, men vi får se hva jeg gidder ;)

Q: Hva syns DU om første del av historien? Si din ÆRLIGE mening!

8+ kommentarer

-RikkeVD

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits