You Can`t Hide The Truth- RikkeVD

The Truth - Del 5
< Men jeg skjønner ikke, du har jo aldri vært med Justin.. Hvordan kan du like ham?> spurte hun og så på deg. < Vi var sammen istad..> glapp det ut fra Justin, og du bare fort på Justin. Flott, virkelig flott, Justin! tenkte du.


 < Sorry Thea. Men jeg visste ingenting om deg og Justin! Serriøst..> sa du fort. Hun så bare sjokka på deg og du kunne se at hun fikk litt tårer i øyene. < Jeg måtte bare fortelle deg The Truth, fordi jeg klarer ikke å skjule det for deg, du er bestevennina mi > sa du og så på henne. Hun kom bort til deg og klemte deg på sida. < Jeg er glad i deg, ''Dittnavn''> sa hun og smilte. < Ntåå> sa Justin og så på dere. < Så, hva skal vi gjøre da?> spurte du og så på henne. < Det vi alltid gjør> sa hun og smilte. Du smilte tilbake og klemte henne. Så snudde dere mot Justin. < Hade, Justin> sa dere og vinka. < Hva?> sa Justin og reiste seg. < Sorry, Justin. Men jeg kan ikke miste bestevennina mi overfor en gutt> sa Thea og smilte. < Hvem sa at du kommer til å miste meg?> spurte du og så rart på henne. < Hallo? 2 jenter og 1 gutt.... Det ender alltid dårlig.. Så det blir bedre hvis det er 2 jenter> sa hun og smilte. Du bare så søtt på henne fordi hun er en så god venn. < Nei, Thea.. Du er så lykkelig med han > sa du og så på Justin. Han så trist på deg og ga deg ett lite smil bare. < Så, du kommer ikke til å forlate meg?.. Jeg mener, jeg kan ikke se bestevennina bli såret.. hvergang jeg er med Justin> sa hun og så på deg.

< Vel, det kommer til å bli vanskelig.. Men, bare hvis du er lykkelig> sa du og smilte. Dere ga hverandre en klem til. Det kommer til å bli vanskelig, du mente det du sa. Du vil bare at Thea skal være lykkelig, selv om du kan være ulykkelig. Men det finnes flere fisker i havet, det er ikke bare en.. Det kommer sikkert flere andre gutter.. ... .. Men de andre guttene er ikke Justin.. Thea reiste seg og gikk bort til Justin. < Sikker på at det går bra`?> spurte Thea og holdt hånden til Justin. Du nikket og smilte. < Du er ett godt menneske..> sa Justin og smilte til deg. Du bare smilte også så du bort. 

Ukene gikk, og Thea og Justin var sammen heletiden. Du ble egentlig ganske såret hvergang du ser dem sammen, men du er sterk.. Du klarer deg. Thea glemmer deg ihvertfall ikke, hvergang de skal ut, så ber hun deg alltid med. Hun vet ikke at det gjør vondt hvergang, noe hun egentlig burde vite. Hver gang dere var sammen, la du alltid merke til at Justin så på deg, men du så alltid bort. < ''Dittnavn'', vi går å bader, blir du med?> spurte hun og reiste seg med Justin. < Nei, bare gå å bad dere> sa du og tok fram ett blad. De gikk bort til vannet, hånd i hånd.. Du bare tok på deg solbriller og latet som du leste bladet, men du fulgte egentlig med på dem. Men det kunne ikke de se. Du så at Justin så på deg flere ganger, ihvertfall hvergang Thea dukka. Du har bare lyst til å gå bort til han og si at han skal slutte å se på deg og se på Thea. Men du kan ikke si det, for da blir Thea lei seg. Å vite at kjæresten ser på en annen jente, det er sårende.. < Justin!> ropte Thea plutselig. Justin snudde seg bort fra deg og så fort på Thea. < Hva?> spurte Justin og så på henne. < Nei.. ikke noe> sa hun og så ned. Justin begynte å bære henne opp og kasta henne utover havet. Du bare lo litt, ansiktutrykket til Thea var ganske morsomt.. Og i hvertfall når hun var oppi været. 
 < Vi går opp..> sa Thea plutselig og dro med seg Justin opp. Du så på bladet med engang du hørte det. Også tok du på deg ørepropper og hørte på musikk. Justin's sang kom på.  That should be me, wow.. For ett sammentreff. Du bare leste bladet og hørte ingenting. Plutselig så ble det fryktelig kaldt, og du skvatt. Noen hadde ligget oppå deg og den personen var ganske våt. Du skyndte deg og tok av øreproppene og så bak. Justin lå oppå deg og klemte deg. < Æææ, Justin!> ropte du og prøvde å få ham av. Thea bare stod der og lo. < Thea, hjelp!> ropte du samtidig som du lo. < Jutsin, du kan slutte nå> sa Thea og lo. < Fy, det var kaldt!> ropte du og satte deg opp. < Sorry, Thea sa at jeg skulle gjøre det> sa han og smilte søtt til deg. Du så på han også smilte du tilbake. Thea stod og så på dere mens dere så på hverandre. < Okei, sitt.> sa Thea og så på Justin. Justin satte deg fort vedsiden av deg. < Hva skjer?> spurte du og så på henne. < Jeg vet ikke, you tell me> sa hun og så på dere. Du og Justin så på hverandre. < Ehm, det er ikke no?> sa du og lo.

< Ikke lat som.. ''Dittnavn'', jeg kjenner deg.. Du kan ikke skjule det> sa hun og la armene sine i kryss. < Thea, jeg vet ikke hva du snakker om> sa du og så rart på henne fortsatt. < Hvorfor blir dere ikke bare sammen?> spurte Thea og satte seg ned foran dere. < Sammen?> sa du og lo. < Hvor kom det fra?> sa Justin og lo han også. < Du er morsom> sa du til Thea. < Vi er bare venner> sa Justin og slo til armen til. < Aough!> sa du og så irritert på ham. < Sorry..> sa han og så på deg. Du snudde deg og så på Thea. < ''Dittnavn'', jeg vet at du er ulykkelig.. Og jeg klarre ikke å se deg sånn.. > sa hun og holdt hånden din. < Jeg er ikke det, jeg er glad dere ble sammen> sa du og smilte. < Slutt å motsi meg, du vet at jeg har rett... Og jeg har alltid rett.. ''Dittnavn'', jeg vil ikke at du skal føle sånn.. .. Jeg tror du vet hva jeg mener> sa hun og smilte. Du så på henne også smilte du. Justin skjønte ikke noe, han bare fulgte med på dere begge. < Jeg er bare utrolig glad i deg.. Værsågod> sa hun og klemte deg. < Jeg kan ikke.. Jeg bryter jentekoden> sa du. < Glem den fuckingskoden, vi lager vår egen.. > sa hun og lo. < Okei.. jeg skjønner virkelig ikke noe her..> sa Justin plutselig. < Justin, jeg slår opp med deg> sa Thea og smilte. < Er du sikker på at det går greit?> spurte du og så på henne. < Det går greit.. Bestevenner for livet> sa hun og smilte. Du ga henne en klem til, men denne gangen varte det litt lenger. Thea var virkelig den beste bestevennen ever. Du slapp henne og snudde deg mot Justin.

Han bare så forvirret ut og skjønte ikke noe. < Du er så søt, når du er forvirret> sa du og lo. Du kasta deg over ham også kysset han på munnen. Han holdt først ikke rundt deg, men han gjorde etterhvert. Du trakk deg unna også så du på øyene hans. < Hei> sa du og smilte. < Hei, søta> sa han og lo. Dere satte dere opp også holdt dere hender. Thea så på dere og smilte. < Oo, en HOT gutt.. Snakkes> sa hun plutselig og reiste seg og gikk mot en gutt. < Ja, han var ganske hot> sa du og lo. Justin ga deg blikket. < Men du er hottere> sa du og kastet deg over ham igjen. Du satte deg foran Justin og han holdt rundt deg. THE END - Hva synes dere? :)
Har ikke lest gjennom.

Gjestebloggeren, Beliebersdream 

The Truth - Del 4
< Jeg dater Justin Bieber, jeg skulle ha fortalt deg for lenge siden, men han sa at jeg ikke skulle si noe!> sa hun og smilte. Du klemte henne fortsatt og du så på Justin. < Fuck deg> forma du med munnen din og ga han fingern.


 < Ahh, jeg er så glad!> ropte du og trakk deg litt unna klemmen. < Jeg visste ikke i det heletatt, jeg bare plutselig møtte han også.. > sa hun helt anpusten. < Okei.. breathe...> sa du og prøvde å roe henne ned. < Hvorfor sa du ikke noe til meg?> spurte du og så på henne. < Nei, han sa at jeg ikke skulle si noe.. pga. beliebers.. Og det forstod jeg> sa hun og smilte. < Men du kunne ha fortalt til meg?> sa du fort. < Sorry, men jeg ble litt opptatt med Justin> sa hun og så ned. < Du ditcha meg for Justin?> spurte du og lo. < Nei, ikke akkuratt.. Du spurte meg aldri om å finne på noe.. Også jeg og Justin var sammen heletiden> sa hun.< Oja.. Kan du unnskylde meg litt? Jeg tror jeg så ett dyr ute ved vinduet> sa du og reiste deg. < Ett dyr?.. > sa hun og så rart på deg. < Ja, styggeste,ekkleste og verste dyret jeg noen gang har sett> sa du og gikk mot døra. < Okei, skal bare på do jeg> sa hun og reiste seg og gikk bort til døra. Du åpna ytterdøra og Justin kom inn med engang.

Du dytta han og du gikk ut og lukka igjen døra. < Hvordan kunne du?> spurte du og tok armene dine i kryss. < Unnskyld, jeg skulle ha sagt det.. > sa han fort. < Du dater bestevennina mi!> sa du og løftet det ene brynet opp. < Ja, men jeg visste ikke at dere var bestevenner.. Før ikveld> sa han rolig. < Det var derfor du oppførte deg så rart når du så bildet..> sa du.. Han nikket rolig. < Hvorfor sa du ikke? Skjønner du ikke at jeg har sviktet bestevennina mi nå? Jeg stod og klinte med kjæresten hennes> sa du sint. < Vi var ikke akkuratt sammen, jeg og Thea bare holdte på> sa han. < Hun er forelsket i deg!! Skikkelig også> sa du og så på ham. < Ja, men jeg liker en annen..> sa han og holdt hånden din. < Nei, slipp meg> sa du og tok tilbake hånden din. < Bare hold deg unna meg, og ikke si noe til Thea om oss to> sa du og snudde deg. Justin tok tak i armen din og snudde deg tilbake. < La meg forklare> sa han fort. Du himla med øyene også tok du armene i kryss og venta spent på hva han var på vei til å si. < Jeg møtte deg på senteret, også spurte jeg om du ville bli med ut.. Og du sa nei, så jeg ga opp... Men jeg håpa på at du skulle ringe meg. Også gikk jeg, og da møtte jeg Thea..> sa han fort. < Og du ba henne ut også?> spurte du og så rart på ham. < Ja, og det gikk flere dager, og du ringte meg fortsatt ikke.. Så jeg bare fortsatte å holde på med Thea> sa han.

< Det forandrer ikke at jeg sviktet henne> sa du fort. < Sorry, jeg skulle ha fortalt det til deg med engang jeg så bildet..> sa han og tok hendene i lomma. < Vel, Justin.. Det vi hadde.. for 25 minutter siden.. er over. Jeg likte deg faktisk, men nå kan jeg ikke fordi bestevennina mi dater deg..> sa du og åpna døra og gikk inn. Da du kom inn stod Thea foran deg. < Hei Thea! Se hvem jeg fant ute!> ropte du og åpna døra mer. Thea så Justin og løp mot ham, hun ga han en stor klem og han klemte tilbake. < Justin? Hva gjør du her?> spurte hun og smilte. < Nei.. Jeg bare.. skulle si hei .... Hei!> sa han og smilte. Du lo litt også gikk du bort til sofaen. De kom etter deg og satte seg vedsiden av hverandre. Du prøvde å huske tilbake den dagen du var på senteret. Du møtte Justin, også forsvant han.. Han betalte for kjolen sin.. og.. så søt han er!! tenkte du og smilte litt av tanken. < Thea, jeg liker Justin> sa du plutselig. Dere er bestevenner, og man holder ikke ting skjult for hverandre og ihvertfall ikke dette! < Hva?> sa hun rolig. < Jeg liker Justin..> sa du og smilte litt skjevt. Justin så sjokka på deg og du bare smilte fortsatt. < Serriøst?.. > spurte hun og så stygt på deg. < Ja, sorry Thea. Men jeg skal ikke ødelegge det.. .. det dere har sammen, hva enn dere har.. > sa du og så på dem. < Men jeg skjønner ikke, du har jo aldri vært med Justin.. Hvordan kan du like ham?> spurte hun og så på deg. < Vi var sammen istad..> glapp det ut fra Justin, og du bare fort på Justin. Flott, virkelig flott, Justin! tenkte du.


(Imagine - Deg og Thea)

 Mer? Har ikke lest gjennom
Gjestebloggeren, Beliebersdream 

The Truth - Del 3
< Hei, jeg må si deg noe!! Omg, jeg kan ikke vente med å si det!!> ropte hun gjennom telefonen. < Hva skjer? Si det her da?!> sa jeg tilbake men glad. < OMGOMG, jeg skulle ha sagt dette for lenge siden!> ropte hun og la på. < Okei..> sa du rolig og snudde deg tilbake men du så ikke Justin.  Hvor var han? < Justin?!!> ropte du og så deg rundt. 


 < Hei!> ropte Justin og kom ut av en busk. < Hva faen gjorde du der?> spurte du og lo. < Nei, måtte tisse.. Skal vi gå hjem?> spurte Justin og la armen sin over deg. < Ja, okei> sa du og gikk med han. < Er du og Thea gode venner eller?> spurte han og så på deg. < Ja, vi har vært bestevenner veldig lenge> sa du og smilte. < Og dere.. velger hverandre før gutter?> spurte han og så på deg. < Ja!> sa du og lo. < Oja.. okei> sa han. Han har begyt å oppføre seg skikkelig merkelig etter at han så bildet av deg og Thea.. Hva er galt med han? < Skal du snakke med Thea når du kommer hjem?> spurte han. < Ja, hun sa at det var viktig eller noe sånt> sa du og vifta med hånden din. < Oja.. Du har ikke lyst til å bli med meg hjem?> spurte han og smilte. < Eh? Til deg?.. > sa du og så rart på ham. < Ja, jeg vet at det går fort.. Men.. ja> sa han og smilte. < Jeg vil, men Thea sa at hun må snakke med meg. Hun er sikkert hjemme hos meg> sa du og stoppa. < Please? Jeg er alene i natt> sa han og holdt hånden din. < Wow, tørr du ikke å være alene?> spurte du og lo. < Joda, selvfølgelig.. Men jeg vil at du skal være med meg hjem> sa han og smilte. Du har bare vært ute med han i 1 dag også inviterer han deg hjem. Hva er det neste? familien hans?, haha. < Det går litt fort, synes du ikke?> spurte du og lo. 

< Neeh, jeg synes ikke i det heletatt! Jeg har blitt helt betatt av deg, jeg kan ikke la deg gå nå> sa han og holdt hånden din hardere. < Ehm.. Okei, vi er bare venner> sa du og så rart på ham. < Jaaa! Venner som kliner?> sa an og lo. < Okei da, vi holder på?> spurte du og smilte. < Jaa.. Men blir du med?> spurte han. < Nei, Thea er sikkert hjemme nå.. > sa du og snudde hodet ditt for å se på huset ditt. < Hun kan vente med det.. Kom igjen..> sa han og kysset deg på munnen. < Heh, Justin.. Det kan være viktig> sa du og lo. < Neida.. Hun kan vente?.. > sa han og kysset deg igjen. < Du, jeg kan ikke ditche henne.. for en gutt> sa du og smilte. < Jeg er ikke bare en gutt, jeg er Justin Bieber.. Ikke alle jenter får meg> sa han. < Oja, så du får alle jenter du peker på lism?> sa du og lo. < Jeg fikk jo deg da> sa han og kysset deg engangtil. Han begynte å holde rundt deg og dere la pannene deres mot hverandre. < Du er søt> sa han plutselig. < Ntå, komplimanger hjelper deg ikke> sa du og lo. < Vær så snill?> sa han og begynte å kysse deg igjen, du la armene dine rundt nakken hans og kysset han tilbake.

< Du klarer å vente til imorgen> sa du og ga han ett fort kyss også gikk du. Du snudde deg og Justin stod fortsatt der, du ga han ett smil også gikk du. Aldri i livet om du velger gutter overfor bestevennina di. Du kom deg hjem og låste døra. Thea satt på sofaen og smilte stort når du kom inn. < Du brukte ekstra nøkkelen ikkesant?> sa du og satte deg vedsiden av henne. < Hva skulle du si meg?> spurte du og smilte. < Det her er stort! Og jeg er så forelsket!> ropte henne glad. < Okey, jeg må si deg noe også!> sa du og satte deg ordenlitg mot henne. < Okei, vi sier det samtidig?> sa Thea og smilte. < Okey.. 1.. 2..> sa du og så på henne. Du så noe borte ved vinduet, du bare lente deg litt bort. Og der stod Justin og så på dere. < 3, jeg dater.....> sa Thea glad,  < Justin?> spurte du og så på vinduet. < Ja, hvordan visste du det?> spurte hun glad. < Hæ? Hva? Hva sa du?> spurte du og smilte mot henne. Du så på Justin igjen, han tegnet ett hjerte på vinduet også smilte han. Du bare smilte til ham også så du på Thea igjen. < Jeg dater Justin Bieber!> ropte hun og klemte deg. Du trakk brynene dine sammen, øyene dine ble store og du gapte. < HVA?!> ropte du og så på Justin. Ansiktet til Justin forandra seg til noe annet. < Jeg dater Justin Bieber, jeg skulle ha fortalt deg for lenge siden, men han sa at jeg ikke skulle si noe!> sa hun og smilte. Du klemte henne fortsatt og du så på Justin. < Fuck deg> forma du med munnen din og ga han fingern.
Tumblr_lo9legy3mp1qjmd49o1_500_large

 mer? 
Gjesteblogger, Beliebersdream 

The Truth - Del 2
Det har gått flere dager, tenk om han har glemt deg? Burde du ringe eller ikke? Det hadde gått noen sekunder og du vet fortsatt ikke hva du skal gjøre.


 Du klikka på den grønneknappen og lot den ringe. 1 pip, 2 pip..... < Hallo?> spurte han. Du svarte ham ikke, du bare satt der. < ''Dittnavn?''> spurte han. < Ja?> sa du. Hvordan visste han at du ringe han?.. Kanskje han hadde lagret nr ditt på mobilen hans. < Du ringte meg jo. ... ... Etter .. flere dager?> sa han og lo litt. < Sorry, jeg håper det går greit.. Jeg bare kjeder meg> sa du og håpa på at han skulle spørre om dere kunne finne på no. < Oja, har du lyst til å finne på noe da?..> spurte han. < Ja, jeg hadde håpa på det> sa du og lo. < Greit, bare møt meg i parken... > sa han og la på. Du ringte nettopp Justin Bieber, du snakket med Justin Bieber, du skal møte Justin Bieber... Det er jo alle jenters drøm. Du skyndte deg og tok på den andre klær å løp ned.
Hoodies, Shrugs, Tube Tops, Halters, Screen Tees, Tanks-Styles For LessVans Jesse Jo Denim Short 90210 Photos | - -- Anna Lynne McCord as Naomi Clark on 90210 on The CW. Photo: Scott Alan Humbert/The CW
Du gjorde ikke så mye med håret ditt, du bare rufset litt også små løp du bort til parken. Hvor i parken skulle du møte ham?.. Du bare stod ved vanndammen og kikka på endene. Det hadde gått flere minutter nå, faktisk 20 minutter nå og han har enda ikke kommet. Selvfølgelig var du litt skuffa, men man kan ikke forvente alt fra Justin Bieber. Dessuten, så var det din feil at du sa nei til han.. Kanskje han bare tar igjen?.. Nei..  Du kjente at noen dyttet deg litt, du holdt på å falle uti vannen, men noen holdt deg. < Åh gud> ropte du og snudde deg. < Hei søta> sa han og smilte. < Åhei.. Vent litt> sa du og tok opp mobilen din. < Klokka er 16:20.. og du skulle ha kommet for 20 minutter siden> sa du og la mobilen din ned igjen. < Sorry, det kom noe i veien.. Beliebers> sa han og lo. < Oja.. > sa du og dere starter å gå.

< Så, fortell meg litt om deg selv> sa han plutselig. Det var ingenting spennende med livet dit, ingenting.. < Fortell om livet ditt da> sa du og smilte til han. Han startet å fortelle hele livshistorien hans, og det var faktisk ganske spennende å høre på. Å høre på Justin's liv får livet ditt til å virke så kjedelig... Justin vil ikke date en normal.. Han vil sikkert date rikinger. < Så, kom igjen.. Fortell meg litt om ditt liv> sa han og smilte. < Ehm, jo.. Vi er bare en vanlig familie... uten en pappa> sa du og smilte. < Oja, det gikk fort> sa han og lo. < Ja, livet mitt er ikke så spennende som Justin Bieber's> sa du og lagde jazzhands (lol). < Jeg liker normale jenter, jeg> sa han og holdt deg i hånden. Du ble plutselig veldig varm, og dere gikk videre bortover. < Så, kan jeg spørre deg om noe?> spurte han. < Hva da?> spurte du og så på ham. < Hvorfor ringte du meg nå?.. Det har gått flere dager> sa han. < Jeg bare tenkte lism.. Hvorfor skulle jeg ringe deg? Jeg kjenner deg ikke engang> sa du og lo. < Men du ringte nå da?> spurte han og så rart på deg. < Ja... Jeg kjeda meg> sa du og lo. Han lo samtidig som han ristet på hodet. < Hva?> spurte du. < Ikke noe.. Du er bare søt> sa han og smilte. < Ntåå, takk> sa du og smilte.

Tumblr_lmy2r1g5qn1qbvxwmo1_500_large

< Kjeder du deg nå eller?> spurte han og satte seg ned på gresset. Du ristet på hodet og satte deg vedsiden av ham. Dere hadde gått ett stykke og du trengte å sette deg ned litt. < Se, så fint det er> sa han og så opp mot himmelen. < Ja..> sa du og smilte. Dere la dere ned og så opp. < Oo, jeg kan se karlsvogna!> ropte du og pekte opp. < Jeg ser det jeg også!> sa han og smilte. Han snudde hodet sitt mot ditt, men du bare så opp. < ''Dittnavn''?> spurte han. < Hva?> spurte du og snudde hodet ditt mot ham. < Vi burde egentlig ikke gjøre dette..> sa han og så på deg. < Gjøre hva?> spurte du og så rart på ham. Hodet hans kom nærmere og leppene deres møttes. Du trakk deg ikke unna, og det gjorde ikke han heller. Dere startet å kline, og du bare fortsatte å fortsatte.. Men er dette lurt da? .. Dere hadde så vidt blitt kjent med hverandre og her er dere.. Du trakk deg litt unna og så på ham. Han smilte også så han bort. < Du angrer?> spurte du og så på ham. < Nei.. eller. Jeg vet ikke.. Det er bare at.. > sa han og snudde seg mot deg. < Hva da?> spurte du.. < Nei, ikke noe.. > sa han og ristet forsiktig på hodet. < Kan jeg låne mobilen din?> spurte han plutselig. < Hvorfor?> spurte du og lo. < Fordi at jeg har tenkt meg å få meg en sånn mobil> sa han plutselig. Du bare smilte også tok du fram mobilen din og ga det til han. < Den er bra eller?> spurte han og så på den. < Jada> sa du. Han gikk inn på bilder og så bilder av deg. < Hot... Sexy... Pen..... Søt.....Hot> sa han mens han bladde gjennom bildene. < Oh shit!> ropte han plutselig.  < Hva?> spurte du og så på ham. < Nei, ikke noe..> sa han plutselig.< Hva? Hvis det er ett bilde der jeg går med julenissedrakt, så var det ikke min feil.. Mamma tvang meg> sa du og lo. < Har du gått med julenisse drakt?> spurte han og lo.< Ikke mobb..> sa du og så ned. < Nei, det var ikke det bildet jeg så på > sa han og smilte. < Hva er det da?> spurte du og tok mobilen fra ham.

Det var ett bilde av deg og Thea sammen. < Hva er galt med den?> spurte du og så på ham. < Vi burde kanskje stikke..> svarte ham og reiste seg. < Hva? Har jeg en kvise?> spurte du og så på bildet nærmere. < Nei, du ser pen ut> sa han og smilte. < Hva er det da?..> spurte du. Mobilen din vibrerte, og du så på den. Det var Thea som ringte deg, < 1 sekund> sa du og så mot Justin. Han bare smilte og du svarte. < Hei, Thea> sa du og snudde deg vekk.< Hei, jeg må si deg noe!! Omg, jeg kan ikke vente med å si det!!> ropte hun gjennom telefonen. < Hva skjer? Si det her da?!> sa jeg tilbake men glad. < OMGOMG, jeg skulle ha sagt dette for lenge siden!> ropte hun og la på. < Okei..> sa du rolig og snudde deg tilbake men du så ikke Justin.  Hvor var han? < Justin?!!> ropte du og så deg rundt. 

mer?  Har ikke lest gjennom
Gjesteblogger, Beliebersdream 

The Truth - Del 1
Ja, her kommer en kort historie da :)


Du er en 17 år gammel jente som bor med moren din. Du og Thea har bestevenner lenge, og dere stoler 100% på hverandre. < Klar til å dra?> spurte Thea og så på deg. Du stod foran speilet og så på deg selv. < Blir det for mye eller?> spurte jeg og snudde meg mot henne. < Nei, du ser bra ut!> sa hun og smilte. Hvis Thea sa at du så bra ut, så ser du bra ut.. Hun sier alltid meningene sine uansett hva. < Kom igjen> sa hun og dro med deg bort. Du bare ble med henne bort til kjøpesenteret. Idag så var det salg på alle butikker, og det kommer til å være mange der, det er derfor du må se bra ut. Dere kom dere fram til kjøpesenteret og gikk inn på en klesbutikk med engang. < Vi møtes etterpå, jeg må kjøpe noe til deg> sa hun og vinka. < Okei!> ropte du og vinka tilbake. Hun forsvan i en annen klesbtikk, mens du var i en annen. Hvis hun skal kjøpe til deg, så må du kjøpe noe til henne.. Men hva vil hun like?

< Kanskje denne> sa du til deg selv og tok opp en topp. < Neh..> sa du og gikk videre bort til kjoleavdelingen. < Kanskje hun liker en kjoler> sa du og tok fram en svart kort kjole. < Du hadde passet til den> sa plutselig en stemme bak deg. Du skvatt og snudde deg med engang. Det stod en gutt med svart med hettergenser og caps og noen svarte solbriller. < Unnkyld meg, hvem er du?> spurte du og så rart på ham. Hvem er det som har på seg solbriller inne?.. < Bare en gutt> sa han. < Okei> sa du og gikk videre litt bortover, egentlig så ville du bare unna han gutten. Du kikka på andre kjoler, men du la merke til at noen så på deg. Du snudde deg og der stod den samme gutten bare litt noen meter unna. Du bare snudde deg tilbake og tok med en kjole som du syntes var kjempe fin. Den var blå og fin, du gikk inn i prøverommet og prøvde den på.
Parker Strapless Dress in Blue
Den passa deg jo perfekt! Den måtte du kjøpe! Plutselig så ble gardinet dratt vekk, og du snudde deg med engang. < Hva faen!> sa du og så på den personen. Det var den samme gutten som så på deg. < Hva er det du vil?> spurte du. Han kom inn og lukket gardinet for. < Hallo?> sa du og trakk deg litt unna. < Hei> sa han og tok av seg hettegensern og capsen og solbrillene. < Hei?> sa du og så rart på ham. < Kjenenr du meg ikke igjen?> spurte han. < Nei.. Eller jo! Du er Justin Bieber> sa du og pekte på han. < Ja, sorry.. Men fansene leter etter meg, og jeg kommer meg ikke ut> sa han og flippet med håret. < Hvorfor måtte du komme inn her da?> spurte du. < Fordi jeg be deg med ut på date> sa han og smilte. < Jeg kjenner deg ikke engang> sa du og snudde deg vekk. < Vi kan jo bli bedre kjent da> sa han. < Wow, hvem vil ikke på date med selveste Justin Bieber?!!!! > sa du og var helt gira. < Ikke jeg> sa du irritert. < Neivell, men hvis du ombestemmer deg.. Få mobilen din> sa han og rakte deg hånda. < Nei?> sa du. Han så på veska di og tok den. < Hey, du kan ikke bare gjøre det!> sa du.  Han tok opp mobilen din og tastet noe. < Her er nr mitt, hvis du ombestemmer deg> sa han og smilte. < Jeg gjør ikke det > sa du fort og bestemt. < Ikke si at du møtte meg til noen!.. Fordi jeg sa til fansen at jeg skulle være i Canada.. > sa han fort. < Men du sa nettopp at fansen dine leter etter deg> sa du og så rart på ham. < Ja, de tror de så Justin Bieber, det er derfor de leter.. Men de vet ikke at det er meg> sa han. < Okei... Så du lyver for fansene dine?> spurte du og så rart på ham. < Ehm, ja.. På en måte.. Men det er pga. paparizzene> sa han og smilte. 

< Greit.. > sa du og snudde deg. < Btw, du ser bra ut i den kjolen.. Du burde kjøpe den> sa han og smilte lurt til deg. Du bare lo også smilte du. Han var faktisk ganske søt da.. < Ring meg da, søta> sa han og tok på seg solbrillene og forsvant ut. Du bare ristet på hodet også begynte du å skifte tilbake til dine vanlige klær. Du gikk ut med kjolen, du så etter Justin.. Han var borte.. < Jaja> sa du og gikk bort til kassen. < Hei, jeg skal bare ha denne> sa du og ga henne den blå kjolen. < Okei> sa hun og smilte. Hun putta den i en pose også ga hun deg den. < Eh, hvor mye blir det?> spurte du og så rart på henne. < Noen har allerede betalt for deg> sa hun og smilte. < Okei.. Hvem da?> spurte du og tok posen. < Her..> sa hun og ga deg ett kort. < Ring meg da> stod det på lappen. Du lo litt også gikk du ut av butikken. Tenk at du hadde møtt Justin Bieber og han ba med deg ut på date, og du kjenner han ikke engang! Omg.. 

Det hadde gått flere timer og du hadde kjøpt utrolig masse og du hadde ikke sett Thea i det heletatt. Du hadde kjøpt en drit fin kjole til Thea, og du er helt bombesikker på at hun kommer til å like det. Og hun kommer til å freake ut når jeg sier at jeg har møtt Justin Bieber! Du satte deg ned i en benk og ventet på Thea. Mobilen din vibrerte og det var en melding fra Thea.'' Hei beste! Beklager, men jeg har allerede dratt hjem.. Har kjøpt for mye og jeg klarte ikke å bære'' Du svarte at det var greit, også gikk du hjem.

Mobilen din vibrerte igjen, og denne gangen var det ikke fra Thea, det var fra en annen. '' Ring meg da, søta '' stod det. Selvfølelig var det fra Justin, hvorfor er han så opptatt med at du skal ringe han? Du kjenner ham ikke engang, og du er ikke en stor fan heller. Du bestemte deg for å ringe han når du er klar, og det er ikke nå. (Sorry for at jeg skipper) Dagene gikk og du hadde enda ikke ringt Justin. Du hadde nesten bare vært hjemme og vært på pcen din og blogget. Du følger mange historieblogger og elsker historiene, selv om det er om Justin. Men du syntes at dem er drit flinke, og du klarer ikke å stoppe. Bloggene har gjort sånn at du sitter på pcen 24/7 og det var ikke bra. Du hadde enda ikke ringt Justin og heller ikke snakket så mye med Thea.. Noe du ikke skjønner. Hva er det Thea driver med egentlig? - Kanskje hun også leser historieblogger, haahhah. Du så på mobilen din og scrollet litt lengre ned, der stod det.. Justin Sexy <3. Omg, han er så rar.. Du forandra ikke navnet på mobilen, du bare lot han hete deg.. For han er jo sexy. Du er ikke helt sikker på om du burde ringe han, lism.. Det har gått flere dager, tenk om han har glemt deg? Burde du ringe eller ikke? Det hadde gått noen sekunder og du vet fortsatt ikke hva du skal gjøre.

MEER?
Sorry for at det går for fort frem, men jeg kommer ikke til å være så mye på pcen, så det her går fort frem!

Btw, det kommer til å være bare 5 eller kanskje 10 deler på denne historien :) Kort historie, men lange deler. Nå skal jeg dra snart, men jeg kommer sikkert tilbake klokka 19 eller noe sånt.. Og da skal jeg fortsette å skrive! Så jeg håper dere klarer å vente!


Gjesteblogger, Beliebersdream

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits