You Can`t Hide The Truth- RikkeVD

True love.. not really #5 siste del
Vi hadde flyttet til Las Vegas og skulle på date nå. Jeg var blitt litt betatt av henne, noe som sugde siden jeg ikke kunne falle for henne. Jeg var Jason McCann, en følelsesløs faenskap som gjorde hva som helst for å gjøre sitt eget liv så bra som mulig. Jeg vurderte å drepe Sophie, men klarte ikke. Jeg var jævlig betatt av henne. Hvis Alex fikk vite det så var jeg død, mildt sagt. Jeg sa bare at jeg latet som jeg var sammen med henne så hun ikke mistenkte noe.

 

Sophies synspunkt
Vi satte oss inn i bilen og Jason begynte å kjøre. «Hvor skal vi?» spurte jeg og smilte til han. «Overraskelse» sa han og smilte. Han tok hånden min og flettet fingrene våre sammen mens han kjørte. «Skal vi kjøre langt?» spurte jeg. «Nja, litt kanskje» sa han. «Kanskje?» spurte jeg. «Jeg har ikke tatt tiden de gangene jeg har kjørt dit før» sa han. «Oja. Hva skal vi gjøre der?» spurte jeg. «Nok spørsmål, vi er sikkert snart fremme» sa han og lo.

Jeg likte Jason når han var sånn her. Han ble fort sint, veldig sint. Han hadde sinneproblemer, mildt sagt. Men jeg elsket han for det om. «Vi er fremme nå» sa Jason og stoppet bilen. Vi var med en passe stor og ganske koselig hytte. Vi gikk ut av bilen og tok tingene våre før vi gikk inn i hytten. «Hvor lenge blir vi her?» spurte jeg. «Noen dager» svarte Jason og smilte. «Hva hadde du planlagt å gjøre her da?» spurte jeg like etterpå. «Slappe av» sa han og la hendene sine rundt midjen min. Jeg nikket og smilte.

 

«Hva vil du gjøre nå?» spurte Jason etter en liten stund med bare avslapping på sofaen. «Hva er det å gjøre her?» spurte jeg og snudde meg sånn at jeg så på han. «Bade i sjøen, gå tur i skogen, kose oss her» sa han og begynte å tenke på flere ting å gjøre. «Vi kan kose oss» sa jeg og la meg halvveis oppå han. «Jeg er enig i den» sa han og smilte. Jeg kysset han og det tok ikke lang tid før han kysset tilbake. «Jeg elsker deg» sa han da han trakk seg fra meg. Ja, han hadde sagt det flere ganger før, men det var noe med måten han sa det på nå som fikk meg til å tro enda mer på han. «Jeg elsker deg også» sa jeg og smilte før jeg kysset han igjen.


Hva syntes dere om historien/imaginet? :)

- Andrine

True love.. not really #4
Jeg tenkte hele tiden på det å flytte herifra. Da hadde det vært mindre sjanse for å finne henne. Jeg hadde jo kontakter i Las Vegas så det måtte bli dit, men når? Hun måtte farge håret, jeg har kjøpt litt annerledes klær enn hun har brukt før og vi skulle flytte til Las Vegas. Ingen kom til å skjønne det. «Hva tenker du på?» spurte Sophie plutselig. «Ingenting» sa jeg fort. «Hvordan det?» spurte jeg like etterpå. «Du virket så» sa hun og tenkte litt. «Rar» sa hun litt etterpå. «Det er en overraskelse» sa jeg og smilte. Fikk bare håpe hun gikk på det.

 

Vi spiste ferdig og gikk inn i stuen for å se på tv. Hun satt i armkroken min og halvsov. For å være ærlig, så likte jeg dette. Jeg hadde aldri blitt elsket av en person før. Foreldrene mine døde da jeg var liten og Alex syntes jeg bare var i veien. Jeg visste at hun egentlig ikke elsket meg, men det ga jeg faen i. Jeg ville leve et normalt liv, noe jeg aldri kom til å gjøre. Jeg kunne ikke kontrollere sinnet mitt, så jeg kom sikkert til å bli sint på henne snart noe som mest sannsynligvis ville føre til at hun ble redd meg. Jeg håpet bare hun ikke kom til å få tilbake hukommelsen sin igjen. Hvis hun gjorde det var jeg fuckd.

«Kom» sa jeg og tok hånden til Sophie og gikk opp trappen og på badet. «Hva skal vi?» spurte hun forvirret. «Farge håret ditt» sa jeg og smilte. «Hvorfor det?» spurte hun enda mer forvirret. «Du hadde tenkt å farge håret ditt, men det ble det ikke noe av siden du falt og slo deg» sa jeg og smilte. «Da så» sa hun og lo litt. Jeg tok hårfargen i håret hennes. Jeg gledet meg til å flytte til LV igjen. Jeg hadde bodd der før og savnet stedet og folkene. Jeg måtte bare kjøpe en leilighet som jeg og Sophie kunne bo i og få tak i penger.

2 uker senere
«Babe kommer du?» ropte jeg til Sophie. Hun husket fortsatt ingenting. Jeg hadde fått tak i falsk ID til henne og bankkort, jeg hadde gode kontakter. «Kommer» ropte hun tilbake og ikke lenge etterpå var hun like ved siden av meg. «Damn girl» sa jeg og kysset henne. «Du ser nydelig ut» sa jeg da vi trakk oss fra hverandre. «Takk, du ser bra ut du også» sa hun og smilte. Jeg bare smilte og flettet fingrene våre sammen før jeg begynte å gå ut døren.


- Andrine

True love.. not really #3
«Hva er det?» sa jeg mens jeg så på hårfarger, hun måtte bli minst mulig gjenkjennelig. Alex ringte. «Har du hørt det?» spurte han. «Hørt hva?» spurte jeg og tok frem en helt mørk brun farge før jeg gikk videre og kjøpte andre diverse saker. «Dattera til Eminem er forsvunnet» sa han. «Hun er hos meg» sa jeg og så meg rundt. Det var ganske lite folk her. «Du vet du kommer til å sitte inne for livstid hvis noen finner ut av det?» sa han litt redd. Han var broren min, hva kunne jeg forvente. «Ingen kommer til å finne det ut, slapp av» sa jeg. «Men jeg skal betale nå, så snakkes» sa jeg like etterpå og la på.

 

Sophies synspunkt(Bruker Sophie hele tiden nå)
Jeg gikk ut av badet med et håndkle rundt meg og så etter klær. Jeg hadde jo ingenting her. Vi hadde sikkert akkurat kommet hit og enten ikke pakket ut eller så hadde vi sikkert bare dratt uten klær, at vi skulle kjøpe. Jason hadde en t-skjorte på gulvet som jeg kledde på meg før jeg gikk ned. Huset var ganske fint. Jeg gikk inn på kjøkkenet siden jeg sultet. Var ingenting her som fristet så jeg gikk inn i stuen og så på tv til Jason kom.

Ytterdøren åpnet og lukket seg, sikkert Jason. Jeg gikk inn på kjøkkenet og så på Jason pakke ut. Han snudde seg da han var ferdig og så på meg fra topp til tå. «Damn» sa han for seg selv og slikket seg på leppene. «Jeg har kjøpt klær, hårfarge og mobil til deg» sa han da han datt ut av transen sin og pekte på bordet. «Jeg går opp og skifter da» sa jeg og smilte til han.

Jasons synspunkt
Sophie gikk opp på for å skifte mens jeg ordnet maten. Jeg kunne ikke akkurat klage på kroppen hennes, hun var jævlig digg. Jeg stekte kjøttet, for å være ærlig så var jeg egentlig en ganske god kokk. Jeg la kjøttet på 2 fat og la litt salat og stekt potet også der. «Er maten ferdig alt?» spurte Sophie overrasket bak meg. Jeg tok et fat i hver hånd og snu meg mot henne. «Ja, sitt ned» sa jeg og la fatene på hver sin side av bordet og hentet en colaboks til hver. Jeg hadde sykt lyst på noe med alkohol, men det fikk vente.


Tusen takk for kommentarene! <3

- Andrine

True love.. not really #2
Hailie/Sophies synspunkt
Jason kysset meg på nakken. Det var så deilig. Han flyttet leppene sine fra nakken og til leppene mine. Dette føltes så rett, men samtidig så galt. Jeg orket ikke å bry meg, vi var trossalt sammen. Han dro toppen min av meg og kysset meg nedover til brystet. Han tok hånden som han tidligere hadde hatt på ene brystet mitt bak på ryggen og fjernet bh-en. Han fortsatte nedover til han kom til buksekanten. Han åpnet buksen og dro den og stringen min av meg før han satte seg opp og tok av seg klærne sine.

Han kom inn i meg og gikk hardt inn og ut. Det var så deilig! Den tanken jeg hadde om at dette var galt ble i hodet mitt, men den om at dette var rett ble større og større. Hvorfor skulle dette ikke være galt liksom? Det er jo ingenting galt med å ha sex med kjæresten sin. Jeg elsket han jo. Vi holdt på helt til vi kom. Jason la seg andpustent ned ved siden av meg. «Wow» sa han. «Ja» sa jeg like etterpå. Jeg snudde meg mot han og så på han. «Hva er det?» spurte han og snudde seg mot meg. «Jeg elsker deg» sa jeg og kysset han. Han kysset fort tilbake og snudde oss så han lå oppå meg.

Jasons synspunkt
«Jeg elsker deg» sa Hailie, eller Sophie og kysset meg. Jeg smilte og kysset tilbake før jeg snudde oss så jeg lå over henne. Det her gikk jo supert. Hun hadde ingen mistanker, og hun trodde hun elsket meg. Jeg måtte ærlig innrømme at hun var jævlig god, noe som var et stort pluss. Vi lå og klinte en stund før hun trakk seg fra meg. «Jeg elsker deg også» sa jeg og smilte til henne. Jeg måtte jo spille med så hun ikke fikk noen mistanker.

 

Jeg reiste meg opp og begynte å kle på meg. «Hvor skal du?» spurte Hailie, nei glem det, Sophie. Jeg kan ikke blande dem når jeg snakker til henne, eller hvem som helst for den sakt skyld så derfor må jeg bruke Sophie hele tiden. «Butikken» sa jeg og smilte. Jeg brukte aldri å smile til vanlig, men nå måtte jeg. «Får jeg være med?» spurte hun og smilte søtt. «Du kan jo ta deg en dusj eller noe så kommer jeg snart tilbake?» sa jeg og gikk bort til henne. «Greit da» sa hun og ordnet furteleppe. Jeg lo og kysset henne kjapt før jeg gikk.


- Andrine

True love.. not really #1
«Det var pappa, jeg må hjem» sa jeg trist og så på Michael, kjæresten min. «Kan du ikke sove over?» spurte han og tok armene sine rundt midjen min. «Sorry, jeg må bli med pappa til Los Angeles i morgen» sa jeg og smilte skjeft. Jeg ville ikke dra. «Vær forsiktig da» sa han og kysset meg på leppene. «Jeg elsker deg» sa jeg da vi trakk oss fra hverandre. «Elsker deg også» sa han og kysset meg på nytt før jeg gikk.

Jeg og Michael hadde vært sammen i litt over 1 år. Pappa likte han, noe som var et pluss siden pappa ikke likte at jeg var med gutter, men Michael gikk fint. Mobilen min ringte så jeg ok den opp fra lommen. Lucas, en av mine beste venner. Jeg trykket på den grønne knappen og tok den inntil øret. «Hei kjekken» sa jeg og smilte. Jeg hadde ikke snakket med han på lenge. «Hei babe» sa han. «Hva skjer?» spurte han like etterpå. «Er på tur hjem fra Michael» sa jeg. «Der?» spurte jeg like etterpå. Det var gjennom Lucas jeg og Michael hadde møttes.

 

Jasons synspunkt
Jeg gikk rundt i New York og så etter noen jeg kunne kose meg litt med. Det begynte å bli lenge siden sist. Jeg hørte en jente snakke så jeg så meg rundt, blikket mitt stoppet på en blond jente som gikk og snakket i mobilen. Det var mørkt ute så jeg så henne ikke så godt, men det lille jeg så var ganske så bra. Jeg fant noe jeg kunne slå til henne med så jeg fikk henne bevistløs før jeg gikk bort til henne. Jeg slo til henne, hardt nok til at hun mistet bevisstheten, men ikke så hardt at jeg drepte henne. Jeg hadde lært meg hvor hardt folk tålte å bli slått. Jeg tok opp mobilen hennes og la på før jeg løftet henne opp og la henne inn i bagasjerommet i bilen. Alt jeg håpet på var at hun var like digg eller enda diggere enn hun virket.

Hailies synspunkt
Jeg våknet av at noen snakket. Jeg åpnet øynene sakte for å se hvem det var. Det var en gutt på min alder. Han hadde brunt hår, muskuløs kropp og så ikke så verst ut. Han la på og så bort på meg. «Så du er våken?» spurte han. Jeg nikket. «Hvem er du?» spurte jeg forvirret. «Jason» sa han kort. «Hvor er jeg?» spurte jeg like etterpå. «I skogen» sa han. «Hva gjør jeg her?» spurte jeg forvirret. Han så rart på meg. «Husker du ikke?» spurte han. Jeg ristet på hodet. «Hvem er jeg?» spurte jeg.

 

Jasons synspunkt
«Hvem er jeg?» spurte Hailie. Ja, jeg hadde klart og kidnappet datteren til Eminem, god jobb. Men det virket ikke som om hun husket noe fra tidligere. «Sophie» sa jeg og smilte. Dette kunne jeg utnytte. «Du svarte ikke på hvorfor vi var i skogen» sa hun. Jeg gikk bort til henne. «For å få litt tid for oss selv» sa jeg og kysset henne på nakken. «Er vi sammen?» spurte hun overrasket. «Ja» sa jeg og lente meg over henne så hun datt bakover. «Men hvorfor husker jeg ikke noe?» spurte hun forvirret. «Du datt og slo hodet ditt da vi var ute i sted» sa jeg og smilte lurt før jeg kysset henne på nakken igjen. Hun skulle til å si noe, men jeg kom henne i forkjøpet. «Ikke mere snakk nå, vi kan heller kose litt» sa jeg flørtende og flyttet ene hånda mi på brystet hennes.


- Andrine

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits