You Can`t Hide The Truth- RikkeVD

Where are you going - DEL 52
Du bare smilte til han å sa '' Vi gjør dette sammen Justin!''. Du så at han ble kjempe glad når du sa da det, så reiste du deg opp av stolen ved siden av Pattie å lot Justin sette seg ned der. Så gikk du bort til baren og hentet brus flasken til Justin. Så løp du nærmest bort igjen til bordet. Du hørte Justin si til Pattie akkurat i det du kom bort til borde ''mamma, jeg vet at du kommer til å bli skuffet av meg nå.. men jeg angrer ikke lengre over min handlinger''. Så ble Pattie nærvøs. 

___________________________________________________________________________________________________________________________

Du tok hånden til Justin, så tittet du bort på Pattie med en uskyldig blikk å sa '' Pattie, ikke vær skuffet over meg eller Justin... av dette som har skjedd, det skulle jo ikke bli som det ble.'' Hun ble enda mer nærvøs så sa Justin det ''mor, *dittnavn* har blitt gravid..''

Pattie begynnte bare å le så sa hun '' dere greier ikke å lure meg!''. Du og Justin ble helt seriøs så sa begge i kor '' vi tuller ikke!'' så viste du henne bildene fra ultralyden. Da ble hun også helt alvorlig. Så satte hun blikket i øynene på Justin å sa ''Hvorfor gjorde du dette?!''.

Du så at Justin ble virkelig stressa, men så svarte han ''det var jo ikke planlagt da, men uansett om det så hadde vært så hadde det da vært fordi jeg elsker henne. Jeg hadde jo ikke vært med på det ,vis jeg ikke elsket henne!''. Pattie ble målløs, så reiste hun seg plutselig opp å gikk fra siden der Justin satt og satte seg ved siden av deg. Så sa hun ''skubb stolen din litt bak''. Det gjorde du jo, så begynte plutselig Pattie å kjenne på magen din. Så sa hun ''*Dittnavn*, jeg lover deg en ting... Justin kommer ikke til å dra fra deg når du skal oppdra dette barnet. Det skal jeg være den rette til å love deg!''.
481518_356496281061825_201961166515338_1096745_1735904572_n_large 
Så smilte du bare å klemte Pattie så sa du ''Pattie, ikke tenk så mye på det .. tenk mer på at du skal bli beste mor!''. Hun bare smilte å så bort på Justin så sa hun '' Justin, jeg er stolt av deg selv om du gjorde  denne tabben.. men du er jo sønnen min, og jeg har jo gjort samme feilen selv. Men alt i alt, var det jo ingen feil fordi jeg fikk jo den. Den vakkreste guttene i hele verden!''. Justin bare smilte å tok hånden hennes også. 

( random bilde)

Så sa Justin ''Jeg skal aldri skuffe deg igjen, men dette barnet kommer ikke til å være en skuffelse. Det er kanskje det nå, men det kommer ikke til å bli det!''Pattie bare smilte å var glad, så tenkte du for deg selv at Justin og Pattie ville nok være alene litt og du var jo ganske trøtt også etter den turen fra New Zealand, for du og Justin sovnet jo aldri, dere satt kun å snakket hele turen. Du sang til og med litt for han! '' Justin?, kan jeg stikke opp på rommet en tur? Jeg begynner å bli litt trøtt, så det er vell på tide at jeg legger meg..''. ''Ja, du kan jo egentlig gå opp dit,men kan du ikke bare gå å kjøpe deg noe å drikke selv da? Så kan jeg bli med deg etter det, jeg må bare fortelle noe til mor først.'' Svarte Justin med et stort smil over ansiktet. ''greit'' sa du bare å smilte. 

Du gikk bare bort til baren igjen å sa '' Kan jeg få et glass, vann med isbiter i?'. Damen bak disken bare smilte å nikket. Du så at Pattie og Justin satt å snakket og så fikk Pattie plutselig et stort smil over munnen så klemte de. 

Justin's synspunkt 

*Dittnavn* gikk bort over mot baren igjen. Å jeg bare snudde hode mitt bort til mor igjen å sa '' Kan jeg fri til henne?''. Hun ble kjempe glad å svarte '' ja så klart du kan det!''. Så klemte hun meg og var rett og slett kjempe glad. Så sa jeg '' men da går jeg å gjør det nå, men vi snakkes da!''. Hun bare smilte å vinket meg bort mot *dittnavn* . Så jeg gikk bortover mot *Dittnavn*.

Ditt synspunkt

Endelig kommer han tenkte du for meg selv der jeg sto. ''heisann, babe!'' sa Justin smilende å glad i det han kom mot meg. ''Heisann, handsome!'' svarte du har tilbake. Så tittet du bort på Pattie som satt å stirret på dere.. '' eeem?, Justin hvorfor stirrer hun hit?''. Da smilte bare Justin lurt å sa '' fordi vi er så hot sammen''. Det var noe virkelig rart meg Justin og Pattie nå, men du var så trøtt at du orket ikke å bry deg, men du måtte spørre Justin. '' Er du kåt på meg igjen eller?, siden du holder på med sånn flørting..'' så fniste du og lente deg mot Justin og han gav deg en klem. Så hvisket han deg inn i øret ''Jeg er alltid kåt på deg vennen''. Du bare fniste enda mer. Så sa Justin '' skal vi stikke opp på rommet eller?'' også hadde han et sånn flørtete blikk. Du bare måtte slenge frempå den kommentaren '' Justin, jeg vet du bare vil pule meg. Men du får ikke det!''. så gav du han et litt flørtete blikk. Å han bare lo, for det var jo langt ifra det han ville... 

- Mer?

HOKL, gjesteblogger - Liv Marit B.

where are you going - DEL 51
''Tusen takk Helene for at du er så rolig med meg!'' sa du helt alvorlig og smilte av det skjønne lille frøet som var på skjermen. Justin satte seg intill deg så tok han hånden din så tittet han bort på Helene å sa '' Hva er risikoen for at hun mister barnet?''.

_______________________________________________________________________

 

'' Risikoen er jo der, og den sjansen er egentlig ganske stor... ,men jeg synes ikke dere skal tenke på det akkurat nå. Fokuser heller på å få henne trygt hjem til Norge og pass på at dere som er rundt henne tar vare på henne og tro meg jeg kommer til å ta kontakt med dere senere om det å komme til Norge, for dette barnet og denne prinsessen du har her vil jeg virkelig følge vidre!''. Justin smilte og var alvorlig på samme tid, du så det virkelig på han. '' Justin?, husker du hva du sa til meg tiligere idag?. Dette klarer vi og dette skal vi være sammen om! Du vet jeg elsker dg og jeg vet at du elsker meg og vi elsker dette barne sammen, men vi tar det som det kommer for alt vi vet så kan det komme masse glede og mange sorger... it's life!''. Helene bare så på deg å sa '' Det er bra du tenker sånn og ikke bare på det negative, men  dere har god tid!''. Helene tørket av deg gele'n når hun snakket så dro hun ned genseren din igjen. Så reiste du deg opp igjen, så satte du deg på fanget til Justin å sa '' Vi skal snart bli samboere, eller vi er jo det men sånn på ordentlig.. og det eneste vi trenger å gjøre nå det er å passe på oss selv!''. Justin løftet litt på smilet å tok deg på magen, han begynte å stryke deg.. eller barnet da.
Helene skrev ned på noen papirer hvordan dette gikk. Så tittet hun opp på oss å sa '' Dere reiser i morgen eller i kveld?''. Justin bare så på deg så sa han ''vi reiser nok ikveld vi'' så smilte han. Du ble litt usikker så sa du ''Justin, skulle vi ikke reise i morgen da?''. Justin smilte lurt igjen så sa han ''jo, men det er vell ikke så lurt å sette seg på et fly sammen med faren din.. så kaster du opp, igjen og igjen så det er vell ingen dum idè at vi reiser noen timer før dem?''. Du bare smilte  å så bort på Helene så sa du '' vi drar i kveld vi''. Helene smilte litt å sa ''siden dere reiser ikveld, så tar jeg kontakt med dere over mail om 1-2 måneder, men husk å dra til legen i Norge også sånn at dem vet at du er gravid... Så sier du i fra om at dem ikke skal skade barne ditt!''. Du og Justin reiste dere opp og du gikk bort til Helene å gav henne en klem. Så gikk du og Justin ut av legekontoret og Justin tok hånden din. Så gikk dere inn i bilen igjen så sa han ''*Dittnavn*?, skal vi stikke hjem til deg å hente klærne osv , så stikker vi rett på fly plassen?''. Du bare nikket å skrudde på radioen. Justin bare smilte, for han hadde et lite håp om at du skulle synge. Du gav han et lite smil også, men du sang ikke...du sa bare '' om jeg får dette barnet, da blir det vell mye sang og morro''.Så skrudde Justin på musikken enda høyere. Det var som den tiden før i tiden, når dere var helt ny forelsket og lykkelig.

#neste morgen 

( vet ikke hvor lang tid det tar å fly fra New Zealand til Norge... teheh)

''Har du et hotell rom til oss?'' spurte Justin mannen som sto bak disken. ''Ja. Det har jeg, hvor lenge skal dere være?''. spurte mannen høflig. ''Ut dagen, eller til i morgen vi er ikke helt sikkre enda''. Så stoppet Justin å snakke så sa han til deg ''*dittnavn* kan du gå å kjøpe en flaske med sprite til meg?''.

 

 

 

 Du bare nikket å gikk bort å spurte damen som sto bak baren ''Har du en flaske sprite?''. Damen bare smilte å sa ''ja, det har jeg, men jeg skal bare servere noe til den unge damen der borte først''. Så pekte hun mot ei dame som satt ved vinuet å så ut, hun så veldig lykkelig ut. Hun hadde brunt mellom kort hår og veldig smilende å glad. Hun lignet litt på moren til Justin der hun satt. I det servitøren gikk bort til den unge damen, snudde den unge damen seg. DET VAR PATTIE! Du løp bort til henne å gav henne en klem så sa du ''hei, jeg viste du skulle hit. Men trodde ikke du skulle komme så raskt..forresten Justin vet ingenting om at du er her!''. Hun bare smilte å sa ''Jeg kom litt tiligere fordi Kenny sa det var noe viktig som hadde skjedd mellom deg å Justin..? , hva har skjedd da?!''spurte hun forsiktig. 

Justin's synspunkt 

''Har du et hotell rom til oss?'' spurte jeg mannen som sto bak disken. ''Ja. Det har jeg, hvor lenge skal dere være?''. spurte mannen høflig. ''Ut dagen, eller til i morgen vi er ikke helt sikkre enda''. Så stoppet jeg å snakke, fordi jeg måtte få *Dittnavn unna litt. ''*Dittnavn* kan du gå å kjøpe en flaske med sprite til meg?'' spurte jeg henne høflig. Jeg så hun gikk bort over mot baren, og hun sto å så på ei dame ved vinduet..Så snudde jeg jeg mot mannen bak disken igjen å sa ''Vi blir nok i to dager, og jeg vil ikke bare ha et rom jeg vil ha den vakkreste cuiten dere har her''. Så lo mannen bak disken litt å sa '' du skal fri til den vakre jenten der ja?''. Jeg rødmet litt å sa '' jeg skal det ja, er hun ikke vakker?''. Mannen bak disken bare smilte å begynte å lete etter nøkler og de nødvendige tingene til rommet. Så når han var ferdig, gav han meg nøklene. Å sa '' håper du nyter oppholde ditt her, og lykke til!'' så smilte han lurt. 

Ditt synspunkt 

''Det er ikke så mye som skjer mellom meg og Justin annet enn at vi er lykkelige akkurat nå, men du kan sikkert spørre Justin.. Kanskje han mener noe annet?'' sa du litt lurt, for du viste jo hva hun ville frem til. Så tittet du litt bort fra Pattie for å se om Justin kom og det gjorde han. Å når han fikk se at Pattie satt der kom han løpende han også bort til henne å klemte henne å sa ''Hei mamma, hva gjør du her?''med den glade stemmen sin.

''Jeg har snakket med Kenny og han sa det skjedde noe mellom dere, men han ville ikke fortelle hva..? Så hva er det som skjer Justin''. Justin tok hånden din å nikket å sa '' skal vi fortelle det sammen, eller skal jeg gjøre det?''. Du bare smilte til han å sa '' Vi gjør dette sammen Justin!''. Du så at han ble kjempe glad når du sa da det, så reiste du deg opp av stolen ved siden av Pattie å lot Justin sette seg ned der. Så gikk du bort til baren og hentet brus flasken til Justin. Så løp du nærmest bort igjen til bordet. Du hørte Justin si til Pattie akkurat i det du kom bort til borde ''mamma, jeg vet at du kommer til å bli skuffet av meg nå.. men jeg angrer ikke lengre over min handlinger''. Så ble Pattie nærvøs. 

- Mer?

HOKL, gjesteblogger - Liv Marit B. 

Where are you going - DEL 49
Du stoppet og kaste opp, så tittet du bort på Justin å sa ''tusen takk, jeg vil at du skal vite en ting før jeg tar denne testen .. jeg er redd!''. Justin tok begge hendene dine å hjalp deg opp så sa han '' Det er jeg også, men vi kommer til å greie oss helt fint uansett hva vi!'' Så kysset han deg på kinnet og gikk ut av bade. 

___________________________________________________________________________

 

Du bare så stygt på testen, men så sa du for deg selv '' vær en engel, la den være det den fortjener å være''. Det gav egentlig ingen mening, men det ble bare slik for du var så forvirret. Så satte du deg ned å tok testen, du hørte bare et lite pip.. svaret sto der det var positivt ( du  var gravid). Hjerte ditt hoppet over et slag, og du begynte å kjenne deg selv i magen.. Det var som om noe magisk skjedde. Du forelsket deg plutselig i din egen mage! 

  

Du tittet deg selv i speilet å sa til magen din '' du kommer til å vokse stor inne i min mage, og jeg kommer til å elske deg.. om du bare er snill med meg''. Det var som om at du ble som en hellig person som snakket til dine tjenere eller noe, du ble rett og slett forelsket igjen.395434_207305242689851_154009644686078_470129_639964874_n_bw_4_large 
Det ble dobbelt opp for din egen mage og for Justin. Det var nesten som du ikke kunne gå bort fra speilet. Men du måtte fortelle det til Justin.. Så du gikk bort til døren å låste den opp,så åpnet du døren. Der Justin satt på senge kanten din å sa ''hvor dan gikk det?''. Du bare smilte å sa '' Den var positiv, det er noe her inne som lever''  så tok du begge hendene dine over magen din. Justin ble helt stille han glemte nesten og puste de få sekundene. Så  gikk du bort til han så satte du deg på fanget han og sa '' vennen, det er som du sier ... vi kommer oss gjennom dette'' så smilte du igjen. Justin var fortsatt helt stille. Du tok opp hendene hans å la dem inntil magen din, han fikk et usikkert blikk for noen sekunder. Helt til han også begynte å smile. Så sa han '' *Dittnavn* .. jeg er også redd, men jeg har et håp om at vi skal klare dette!''. Så kysset du han omt over leppene å la deg over han ned i sengen, men så kjente du at du måtte spy igjen så du løp mot bade... igjen! 

'' blæææwlaæsj!'' ropte du i fra inne på bade og Justin svarte deg '' Vi drar til legen vi, ikke sant?''. Du fikk ikke helt med deg hva han sa men du ropte bare '' JBJBJB'' og Justin fikk et smil over ansiktet å sa '' Beklager at jeg sier det, men nå ble jeg nesten glad for at du heier på meg enda du kaster opp''. Så kom han inn på bade han også, så stoppet du å kaste opp i det han kom inn døren. Så reiste du deg opp og snudde deg å så på han å sa ''Justin?!, hadde jeg vært i bedre form hadde jeg løpt etter deg...! Men du vet da hvordan det endte sist?'' Så gikk du bort til vasken å pusset tennene dine. Så kom Justin bakfra og holdt rundt deg, så støk han deg over magen. Å smilte over nakken din ,dere smilte like mye begge to. Så når du var ferdig å pusse tennene dine snudde du deg å kysset han over leppene. '' Du vet jeg pusset tennene mine bare for det kysse ja?'' spurte du han lurt å fniste litt. Justin bare kysset deg enda en gang , en gang til og enda en gang. Så stoppet han plutselig å sa ''Skal vi si det til foreldrene våre?''. Du bare ristet på hode å sa ''nei, vi kan ikke det enda.. vi må da vente noen dager da for jeg må vite selv at ungen vokser''. Så smilte du litt lurt. Justin så litt usikkert på deg å sa '' jamen, det er vell best om vi venter litt da som du sa''.Så tok han hånden din å fulte deg ned i stuen, hvor Kenny og faren din satt å så på TV. Så spurte Justin '' Kenny? , kan vi låne bilen i noen timer eller?''. Så tittet Kenny rart bort på Justin å sa ''dont't text and drive!'' så kastet han nøkklene bort til Justin.

- Mer? 

HOKL, gjesteblogger - LivMarit B. 
( blir nok en del til før jeg stikker i burdagen til bestemor, så blir det et innlegg med bieberfacts!)  

Where are you going - DEL 48
 Justin gikk ut døren, så tittet faren din bort på deg å sa '' Hva skjer?, jeg er ikke dum..''. Du bare klistet på deg et falsk smil å sa ''Det er ikke noe..Bare ta det med ro, og om det er noe så skal jeg fortelle deg''. Han bare så skuffet på deg så sa han '' Ja jeg ser du er i god form idag, så hjelper du meg å bære ut klærne våre ut i bilen.. vi trenger ikke å ta meg noe mer, for jeg skal jo tilbake hit. Jeg har også snakket med moren til Justin og hun var helt enig i at dere skulle få deres eget hus i Norge. Så hun er der nå og ordner til..,men du må ikke fortelle det til Justin det skal være en overaskelse!''. Du kjente du ble litt glad innvendig,for Justin trenger noen som kan muntre han opp nå, både om du er gravid eller ikke.. Du følte deg faktisk litt bedre av det,men du var fortsatt kvalm, men du hjap faren din å legge sammen klær osv da. 
______________________________________________________________________________________________________________________________
Justin's synspunkt  

# de satt i bilen på vei hjem igjen

''Justn?!, du må fri til henne snart... når vi kommer til Norge er vell ingen dum ide?'' sa Kenny irritert. Så tittet han bort på Kenny med en uskyldig blikk å sa '' Jeg kan ikke gjøre dette.. jeg burde ikk gjort det, men jeg elsker henne jo''. Så gav Kenny han et irritert blikk også å sa '' hør hva du selv sier, du kan ikke backe ut nå.. DU ELSKER HENNE JO!''. 

Så kikket Justin bare ut vinduet på bilen så sa han ''jeg vet jeg gjør det, men jeg er ikke klar for noe barn... og mamma kommer til å kverke meg for at jeg hadde sex før jeg giftet meg!''. Kenny la bare armen sin på skulderen hans å sa '' Justin? , ikke glem.. moren din gjorde også det, men så klart hun ville jo ikke at du skulle gjøre samme feilen.. men gjort er gjort''. << Mamma greide jo og oppdra meg...,kanskje jeg greier å oppdra et barn også sammen med den personen jeg elsker. For jeg elsker virkelig *dittnavn*. Dette må jeg klare>> Tenkte Justin for seg selv så tok han opp ringen av lommen å smilte bare lurt. 

 

Så løftet han hode opp å så på Kenny og sa ''Gi gass, jeg skal hjem til *dittnavn* med denne testen og jeg skal ta det som det kommer.. Men jeg skal uansett være sammen med henne!... tusen takk Kenny, du vet alltid hva du skal si''. Kenny bare smilte å gav full gass fremover. 

Ditt synspunkt 

Du sto inne på rommet ditt å pakket siste rest av klærne til Justin, du var akkurat ferdig med dine egne klær. Så kjente du at det begynnte å presse på igjen .. du måtte kaste opp, så du løp inn på bade '' blæææsj ,whhhaa ''  ropte du i det du så spyet lande nede i doen.
 
 *PANG* hørte du i døren inn til leiligheten, så hørte du Justin rope ''*Dittnavn* hvor er du?''. Du greide ikke å rope for du var akkuatat på vei til å kaste opp igjen så hørte du faren din rope til Justin '' Hun er inne på bade, hun hører vist på den forferdelige musikken sin igjen!''. Så hørte du Justin komme løpene inn på bade han også å der kaster du opp igjen..
Så satte Justin seg ned ved siden av deg å sa '' Jenta mi?, jeg har kjøpt testen din .. men fortsetter det sånn utover kvelden da må du dra til legen. For til og med jeg vet at det der er usunt!''. Du stoppet og kaste opp, så tittet du bort på Justin å sa ''tusen takk, jeg vil at du skal vite en ting før jeg tar denne testen .. jeg er redd!''. Justin tok begge hendene dine å hjalp deg opp så sa han '' Det er jeg også, men vi kommer til å greie oss helt fint uansett hva vi!'' Så kysset han deg på kinnet og gikk ut av bade. 

- Mer?

HOKL, gjesteblogger - Liv Marit B. 

Where are you going - DEL 47
Justin begynte hardere og fortere. <<ÅÅHhhhh, jeg kommer..... Du er så forbanna deilige.. Jeeg kommer!!>> skrek Justin og kroppene deres bevegde seg krampeaktig i takt. Dere skalv begge to, Fy faen hvor godt det var!!.. <<ååhh.. Utrolig godt.. Flink er du!>> sa Justin andpusten og kysset deg fort før han dro seg ut og la seg ved siden av deg. <<Du er deilig, og flink du!>> sa du bestemt og sendte han et litt lekent blikk. <<Jeg elsker deg>> sa Justin og kysset deg igjen. <<Elsker deg også kjekken!>> sa du og smilte stort mot han.
___________________________________________________________________________
#Neste morgen

Du lå å så på Justin som lå ved siden av deg å sov. Han var så søt, du greide nesten ikke å finne ord ved å beskrive han der han lå.Du størk han over kinnet å sa '' alltid oss,vennen ''. Så kysset du han ømt på kinnet du la deg også tettere inntil han. Så åpnet Justin øynene forsiktig så sa han også '' ja, alltid oss!''. Han så deg inn i øynene så sa han '' Hvordan har du det i dag? ''.


Du fniste å sa '' Kunne ikke hatt det bedre''. Justin bare smilte så tok han rundt deg og hvisket deg i øret ''du er vakker og det må du innse''. Du bare smilte så kysset du han ømt over leppene, så gikk du at sengen. Så begynte du å gå mot bade, så stilte du deg i døren å så på han med et dirty blikk å sa '' kommer du eller? ''. Justin så forskrekket på deg så hoppet han også ut av sengen og kom mot deg. Så stilte han seg forran deg å så deg inni øynene, så gav han deg et saftig kyss over leppene. Du tok tak over nakken hans å dro han med inn på bade og låste døren. Du hoppet inn i dusjen og Justin kom like etter. Dere holdt rundt hverandre å Justin strøk deg på ryggen og du hadde hode ditt på skulderen hans. Det var nesten som dere danset sammen i dusjen. Det var en herlig følelese etter det som skjedde i går. Du fikk den følelsen av at dere kom til å være sammen for alltid.
Du tok frem hode ditt å så Justin i øynene å sa '' Jeg mener det, jeg håper det blir deg og meg for alltid!''. Justin smilte så kysset han deg på leppene så tok han et godt tak rundt deg så sa han '' Vi tar livet som det kommer, du og jeg sammen''.Dere sto der i 30min bare å holdt rundt hverandre, men så banket det på døren. Det var faren din han ropte '' Er dere ferdig snart? ,vi må begynne på pakke her... jeg har bestemt meg for at vi skal reise hjem i morgen tilig!''. Du lettet hode å begynte å hyle av glede så svarte du han '' bare begynn å pakk nå, kommer om 15min eller noe.. ''. Du var kjempe glad, så du klemte rundt Justin å sa '' VI SKAL BLI SAMBOERE!''.
Justin var også veldig glad, men han var også merkelig rolig... men du brydde deg egentlig ikke fordi du var helt i himmelen av glede!
DU SKULLE HJEM IGJEN! Du hoppet ut av dusjen og dro med deg Justin også. Så sa han '' *Dittnavn* ... eller glem det jenta mi.''.

Du bare så søtt på han så kysset du han ømt på leppene, så begynte du kle på deg å sminke deg., Justin bare sto der å tenkte. '' Justin, hva tenker du på? ''. Gikk det en liten stund så sa du det en gang til '' hva tenker du på?''. Han reagerte ikke, han var i helt andre tanker... Så gikk  du tett inntil han å begynte du å kysse han, så begynte dere å kline.
Han var likevell ikke helt med? '' JUSTIN, hva er det?! '' sa du irritert. Du ropte så høyt at du kjente du ble kvalm. Han reagerte, så sa han '' vær helt ærlig nå... hvordan føler du deg idag?'. Du bare så begymret på han. Så kjente du plutselig at du måtte spy. Du ropte da ikke så høyt tenkte du i det du skubbet Justin unna sånn at du fikk spy i toalette som sto bak han. '' Jus...t..in!?'' ropte du i mellom de gangene du kastet opp. Han satte  seg ned ved siden av deg helt forskrekket så sa han '' jeg skal være her med deg hele tiden. ta hånden min''. Du tok hånden hans så stoppet du sagte men sikkert å kaste opp. Du begynte å tenke :
- Jeg kunne ikke ha ropt så høyt?!
- Har jeg spist noe jeg ikke tåler?
- Hvorfor tenker Justin også så mye?
... ånei ,jeg har glemt å tatt p-piller!? jeg sluttet jo med deg like etter det mellom meg og Justin tiligere.
Jeg får håpe han brukte kondom igår da!
Justin så på deg med et uskyldig blikk å sa ''Hvorfor spyr du egentlig, føler du deg dårlig? eller er det noe du har spist?''. Du så på han å sa ''jeg har glemt...'' så begynte du å gråte. Men så fikk du sagt det '' vær så snill å si at du husket det?!'' sa du og kjente du måtte kaste opp enda en gang. Justin så bare på deg å sa '' vi er to som har glemt det...''. Du  virdde hode ditt i full fart i det du spydde og i mellom oppkaste ropte du '' kan du fortelle Kenny om dette, sånn at han sitter vedsiden av meg mens du stikker å kjøper en test til meg?, eller så får du han til å kjøpe testen,men han kan ikke si noe til pappa!''. I det du kom deg igjennom det. stoppet du og spy så tittet du opp på Justin igjen å sa '' Vennen, husk du og jeg sammen! og forresten jeg har ingenting i mot å bli gravid,men vi er fortsatt unge...''.Justin klemte rundt deg forskrekket. Så dro han på seg ei bukse og ei T-sjorte så spurte han deg om du ville bli meg ut på kjøkkene bare å få deg noe å drikke. Du tenkte, om jeg er gravid greier jeg da og holde spyet inne litt også om jeg er på kjøkkenet. Du tok hånden til Justin å han hjalp deg opp. Du kjente du ville bare synke sammen ,men han holdt rundt deg sånn at du ikke skulle falle.
''Justin, jeg vet du trenger å tenke litt nå så du kan bare stikke å kjøpe 2 tester til meg... så tar vi det som det kommer''. Han bare smilte så fulgte han deg inn på kjøkkenet. Hvor faren din og Kenny satt, Så sa Justin '' Kenny, kan du kjøre meg på apoteket?''. Kenny så begymret på Justin, men så sa du '' Ta det med ro, han er ikke gravid...''. Kenny og faren din bare lo så de skjønte ikke noe, men Justin bare gav deg et lurt smil så gikk han bort til deg å kysset deg ømt over munnen å sa '' jeg elsker deg,vennen''. Du smilte å sa '' elsker deg også!'

'
Justin gikk ut døren, så tittet faren din bort på deg å sa '' Hva skjer?, jeg er ikke dum..''. Du bare klistet på deg et falsk smil å sa ''Det er ikke noe..Bare ta det med ro, og om det er noe så skal jeg fortelle deg''. Han bare så skuffet på deg så sa han '' Ja jeg ser du er i god form idag, så hjelper du meg å bære ut klærne våre ut i bilen.. vi trenger ikke å ta meg noe mer, for jeg skal jo tilbake hit. Jeg har også snakket med moren til Justin og hun var helt enig i at dere skulle få deres eget hus i Norge. Så hun er der nå og ordner til..,men du må ikke fortelle det til Justin det skal være en overaskelse!''. Du kjente du ble litt glad innvendig,for Justin trenger noen som kan muntre han opp nå, både om du er gravid eller ikke.. Du følte deg faktisk litt bedre av det,men du var fortsatt kvalm, men du hjap faren din å legge sammen klær osv da.

- Mer?
< Liv Marit B.

 

Where are you going? - DEL 46 (Pervers)
Du fikk så dårlig samvittighet for atdu hadde fått Justin til å føle det sånn, for det var ikke sånn i det heletatt. Du oppdaget bare at du på en måte ikke var verdt noe. Du kysset Justin ømt på leppene. <<Justin etter at du kom tilbake til meg, har jeg fått tilbake den følelsen jeg hadde før jeg møtte deg,.. Meen.. jeg føler meg fortsatt ikke vakker!>> sa du trist. Du så smilet til Justin ble større mens du snakket, men det ble brått snudd så fort han hørte at du sa du ikke følte deg vakker. <<*DN* la meg fortelle deg noe>> Du bare nikket rolig og så på han med store blanke øyne. <<Du er vakker, den vakkreste personen jeg vet om>> sa han og smilte lurt før leppene deres møttes og han kysset deg ømt igjen, det føltes så herlig. <<Jeg elsker deg>> sa han kjærlig og tok de sterke armene sine rundt deg. 
4 timer senere:
<<Pappa!!, ikke nyheter nå.. Hver så snill da!! Jeg Justin skal jo se på Ellen!>> nærmes skrek du i øret hans. Du små fniste litt men hadde fortsatt et alvorlig utrykk i ansiktet. Han byttet fort over til nyhetene selvom du hadde sagt han ikke skulle det. <<Dust!>> sa du irritert og sendte han en liten furteleppe, bar for å understreke at du ikke satt pris på det han hadde gjort. Justin og Kenny bare lo av deg, kanskje ikke så rart!. <<Du er så søt når du er sint>> sa Justin og sendte deg et skjevt smil. <<søt?!?>> sa du litt irritert og sendte han er pass deg blikk, Justin trakk seg fort unna deg og mot Kenny. <<Kenny, gjør jobben din>> sa Justin litt ertende og sendte deg et lurt smil. Du bare så dumt på han før du flyttet blikket bort på Kenny, <<Nei, jeg gir deg fri!>> sa du alvorlig, men du klarte ikke la være å smile litt. Justin reiste seg fort opp og begynte å gå unna dere. Du bare fniste litt av situasjonen før du reiste deg opp og begynte å løpe etter Justin. <<Kom deg tilbake på jobb! NÅ!!.. Ser du ikke at jeg trenger hjelp>> skrek Justin stressa og så fort bort på Kenny, <<nope.. Dame de gav meg fri..>> sa Kenny og strakk lett på armene, han bare satte seg bedre til rett i sofaen før han sendte Justin et stort smil. <<Du får klare deg selv..>> sa Kenny mellom latteren. Faren din lo også av dere. Du klarte heller ikke slutte og le, Justin var den eneste som ikke lo, han så litt irritert ut. <<Ntååw.. Er du sur nå eller?? Du er jo så søt når du er sur>> sa du ertende og sendte Justin et, jeg er sjefen blikk. Justin løp opp trappa og forsvant inn på rommet ditt, du tok beina fatt og løp etter han, han skulle ikke slippe unne deg nei. Justin kastet seg ned på senga de og du kom like etter. Du landet ved siden av han og brøt ut i en liten latterkrampe. Han var faktisk søt når han var irritert. Justin løftet rolig hånden sin, han strøk deg ømt over kinnet før han lente seg flørtende mot deg. Leppene deres møttes i et ømt, kjærlig kyss, det var så godt å kjenne de deilige leppene hans mot dine nå. 
Du la deg litt bedre tilrette på ryggen, Justin la seg fort over deg. Nå lå han oppe deg og kysset deg lett, du åpnet munnen litt og slapp tungen hans inn i munnen din. Tungen hans begynte automatisk å leke kjærlig med din, du kjente du ble varm innvendig og det kriblet i kroppen. Justin tok den ene hånden sin rundt nakken din og dro deg litt hardere mot seg, du kjente et støkk gjennom hele kroppen akkurat i det han dro deg mot seg, herregud hvor godt det var og kjenne varmen fra kroppen hans mot din. Du hadde bare lyst til å rive av han klærne, men det var så utrolig deilig å bare ligge det og kline. Justin begynte å beføle deg, han dyttet hånden sin under genseren din, han kilte seg oppover mot puppene dine med to fingre. Det kriblet mer og mer nå, hånda hans lå godt plassert over den ene puppen din nå og han begynte så smått og massere den, det var så sinnsykt godt, du gav fra deg et lite stønn, eller litt mer som ett sukk. Du tok hendene dine rundt ryggen hans og begynte lett å klemme tak i huden hans i takt med kyssene. Justin dro tak i naken din og løftet overkroppen din litt opp før han begynte å fikle litt med låsen på bhen din, han fikk den fort opp og rev den ivrig av deg. Nå masserte han puppene dine ømt, det var så herlig å kjenne de varme hendene hans mot den bare huden din. Justin stoppet å kysse deg og dro seg litt fra deg, <<Du er så deilig!>> sa han andpustet og så deg rett inn i øynene. Han begynte å dra av deg genseren og du hjalp villig til.. <<WOW!!>> utbrøt han og hevet lekent øyenbrynene sine mot deg, han bet seg fortiskit i underleppa før han lente seg ned mot deg igjen og begynte å kysse deg på halsen. Han kysset seg lett nedover mot puppene dine og byttet ut leppene sine med tungespissen sin. Han dro lett tungen nedover og stoppet litt ved nippelen din, han lot tungen sin leke litt med nippelen din før han fortsatte nedover mangen, men han stoppet opp ved buksekanten din. 
Han reiste seg fort opp og sendte deg et lekent blikk før han begynte å dra av seg på overkoppen. Nå stod han i bar overkropp og du klarte ikke slutte å stirre på den deilige kroppen han. <<WOW... HERLIG!!>> utbrøt du med en tungpustet stemme, kriblinga var tilbake igjen men nå kriblet det ikke bare i kroppen men også i underlivet. Justin begynte å åpne jeansen sin, fortsatt holdt han øynene sine på deg. <<Vent!!.. La meg>> sa du fort og satte deg opp på knærne foran han, han så litt forskrekka ut men lot deg fortsette. Du lekte først litt med tunga rett over buksekanten hans mens du åpnet glidlåsen og dro buksen hans av. Han stønnet litt og tok et lett tak i nakken din. Du smilte fornøyd, Han likte det!. Du dro fort av han bokseren og penisen hans sto rett opp. Du puttet leppene dine ømt rundt den og begynte å suge han rolig. <<FORTERE!!>> nærmest skrek han og prøvde å dytte forsiktig på hodet ditt. Du lot være å høre på han, bare for å erte han litt ekstra. Han stønnet veldig nå, og da sluttet du bare for å være litt slem. <<Du er slem!>> sa han andpusten mens du la deg ned i sengen igjen. Justin krabbet over deg og dro ivrig av deg buska og stringen din fulgte med ned. Nå var dere begge nakne, og du kjente du ble kåtere. Justin lekte litt med fingeren sin mellom bena dine, dro den forsiktig frem og tilbake på klitten din og mellom leppene. <<Ikke ert!!!>> sa du litt furtent mens du stønnet. Justin puttet fort to fingre inn i deg og bevegde de rolig ut og inn.. Du hørte du var våt nå, og herregud hvor godt det var.. <<MMMMM>> stønnet du frem og akkurat da slutten han. <<Neei!>> sa du irritert og sendte han en furteleppe. <<Joo!>> sa han lekent og krabbet opp mot deg igjen. Leppene deres møttes, kysstingen gikk fort over til klining. Justin spredde bena dine og puttet fort penisen sin inn i deg.. <<ÅÅÅHHH... mmmm>> utbrøt du samtidig som han begynte å bevege seg rolig ut og inn av deg.. <<ÅÅHH>> hørte du Justin stønne. <<Meeer.. Fortere!>> utbrøt du gjennom stønnene. Justin begynte å bevege seg fortere og hardere mens han kysset deg på halsen, du stønnet han rett i øret og det like han tydligvis for det fikk han til å bevege seg fortere og fortere.. <<ÅååhhHHHhh.. mmmmmm.... Jeg kommer Justin!!!>> skrek du og tok et godt grep om nakken hans og dro han hardere og tettere inntill deg. Justin begynte hardere og fortere. <<ÅÅHhhhh, jeg kommer..... Du er så forbanna deilige.. Jeeg kommer!!>> skrek Justin og kroppene deres bevegde seg krampeaktig i takt. Dere skalv begge to, Fy faen hvor godt det var!!.. <<ååhh.. Utrolig godt.. Flink er du!>> sa Justin andpusten og kysset deg fort før han dro seg ut og la seg ved siden av deg. <<Du er deilig, og flink du!>> sa du bestemt og sendte han et litt lekent blikk. <<Jeg elsker deg>> sa Justin og kysset deg igjen. <<Elsker deg også kjekken!>> sa du og smilte stort mot han. 


Skrevet av : 
http://justindbiebshistorier.blogg.no 
                         (kommer innlegg senere)

- mer?
- Hva synes du om denne delen?  

Where are you going?- DEL 45 (kort del)
Han så på deg med et uskyldig blikk å sa ''Jeg kan ,jeg vil ,men jeg har en jobb også.. ''.'' Jeg lurte på om du ville flytte inn til meg , sånn at du kan kalle hjem for Norge og sånn at du kan kalle meg din samboer''. Justin tok hånden din å sa '' da er vi samboere da , snart''. Dere kysset ,så startet Justin bilen og selvfølgelig satte Justin også på cd'en med et lite håp om at du skulle synge med han. '' Justin?'' spurte du forsiktig. '' ja? , hva er det søta..'' spurte han litt nervøst..
_____________________________________________________________________________________________

 
'' Justin, du vet den gangen når vi skulle på Ellen og du kom inn i dusjen?'' spurte du å fniste litt. Justin bare nikket men var helt alvorlig. '' Da husker du nok at jeg skulle fortelle deg noe senere også da?''. Han nikket bare enda en gang og ble enda mer nærvøs. Du ble litt usikker på om du skulle fortelle han det du mente ,men du følte for å gjøre det pga at du og Justin skulle jo snart bli samboere. '' Jeg vet det er litt rart jeg sier dette nå, men en gang må det da bli. Når jeg gikk ut av dusjen så raskt var det fordi, jeg ser på meg selv som stygg! ''. Justin kjørte bilen til siden så stoppet han bilen også. Like etter på tok han hånden din å sa '' Jenta mi, det skulle du sagt tiligere... har du alltid følt det sånn?''. Du klemte hånden til Justin godt å sa '' Jeg hadde vell ikke tenkt over det før den dagen, men det begynnte nok etter at jeg kom ut av sykehuset... '' . Justin ble helt målløs.. 
Du skjønte ikke hvorfor han ikke hadde noe og si .. helt til du kom på at ha har jo tatt på seg skylden for det som skjedde med laste bilen ... '' JUSTIN! , nei det er ikke din feil! ''. Justin så på deg med blikket - sikker?-  
Du fikk så dårlig samvitighet fordi du fikk Justin til å føle det sånn, men det var ikke sånn i det heletatt du bare oppdaget ved deg selv at du var på en måte ikke vært noe ... Du kysset Justin ømt på leppene så sa du '' Justin? , etter at du kom tilbake til meg har jeg begynt å fått tilbake den følelsen jeg hadde før jeg møtte deg... ,men jeg føler meg fortsatt ikke vakker!''. Du så bare at smilet til Justin gikk litt opp ,helt til du sa at du ikke følte deg vakker..
'' men, skal jeg fortelle deg noe?''. Du nikket og Justin smilte lurt å sa '' Du er vakker! ,den vakkreste personen jeg vet om! Så kysset han deg ømt over leppene. Så tok han armen rundt deg og du sa '' Jeg elsker deg! '' 

 

- Mer? 
< Liv Marit B. 

Where are you going - DEL 44
'' J-U-S-T-I-N ?!?!?!?!?! '' ropte du med alt du hadde, Han hadde deg på skuldrene og dere sto ute i vannet å han var på vei til å kaste deg ned. '' Ja, det er meg .. hva er det? '' svarte han forsiktig tilbake. '' JO DET ,DET VAR ... DET VAR AT DU SKULLE SLIPPE MEG NED! '' Justin slapp deg ned i full fart. '' FORSIKTIG, takk? '' sa du rett før du lannet unner vann. Du kom opp igjen i full fart så sa du '' Justin ,kom så skal jeg kysse deg litt... ''. Han gikk fem på så han kom bort til deg så klemte du han å sa kysset du han ,han likte det vist... han ville over til litt klining ,men akkurat i det han prøve litt mer. Skubbet du han under vannet ,så begynnte du å løpe... Når du hadde kommet et stykke utover vann ,så snudde du deg. Å Justin hadde ikke kommet opp igjen! Du begynnte å ropte og løpe bortover til der du og Justin sto ... 
____________________________________________________________________________________________ 

 
Du så Justin ligge nede på bunden der , du dukket under.. så ''slo'' du han litt i ansiktet ,men ingen reaksjon. Så du dro han med deg oppover til overflaten hvor Justin brølte '' BOOOOOOO!''. Du ble liv redd ,så du hylte '' FAEN TA DEG DA! ,ikke gjør sånn mer....''. Så begynnte du å gråte og du så at Justin fikk dårlig samvittighet ,men du ble virkelig redd så du tok ikke tilbake det du sa.. 

# 15 MIN SENERE
- Dere snakket ikke sammen på noen timer ,men var fortsatt på samme strand. 

Du satt et stykke unna Justin ,men så ,så du at han kom bort til deg. Han satte seg ved siden av deg å sa '' sorry ,men trodde ikke du skulle bli skremt.. eller ikke  så skremt da!''. 

Du bare lente deg inn mot Justin å sa '' vet du ikke mente å skreme meg så mye ... men jeg ble virkelig redd for deg!'' . Justin så deg inn i øynene å sa '' skal aldri gjøre noe sånt igjen! , jeg lover ..''. Du bare nikket å fniste litt så sa du '' Husk det da ,uansett hva som skjer ... hevnen blir søt! ''.Justin bare lo å nikket ,med et utykt ansikkt... Du begynnte å fryse sånn at du skalv ,Justin så at du gjorde det så han holdt godt rundt deg å sa '' vi kan stikke hjem igjen nå ,siden jeg ser du fryser vennen! ''. Du så Justin i øynene å sa '' Du er fantastisk og husk jeg elsker deg ''. Så kysset du han ømt over munnen ,Justin fikk tårer i øynene når du sa det til han... så sa han '' jeg elsker deg også og du er ubeskrivelig ,husk det! ''. Du reiste deg opp å så ned på Justin så reiste han seg opp også. Så dere begynnte å gå bortover strandkanten i sol ned gangen. 

Tumblr_m07j9zho5n1qgy712o1_400_large

Du så opp på Justin så sa du '' kan du synge overboard til meg ,jeg vil vise deg noe jeg aldri har vist til noen... men nå er det oss og jeg stoler på deg ''. Han begynnte ... så begynnte du også ,og Justin så søtt på deg. Så gikk du forran han å sang det høyste du greide. Så Justin gikk helt inn til deg å begynnte på nest siste linje og sa løftet Justin deg opp å du sang den siste linjen. Så lente du deg ned til ansiktet hans så kysset du han og så  ''snurret'' deg rundt i luften. 

Og i det Justin satte deg ned igjen ,sa du til han '' Jeg fryser ikke så mye no lengre ,når du holder meg sånn ... ''sa du og lo . Justin så skjokka på deg for noen sekunder så sa han '' Hadde jeg vist at du kunne synge sånn så kunne vi ha skrevet en duett sammen ,det der var helt sykt!''. Du bare lo så dro du med deg Justin bortover sandkanten til bilen hans. Dere holdt hender ,helt til dere måtte sette dere på hver sin side av bilen. Så begynte Justin å synge '' nevet let you go'' . Du fniste litt ,så sa du '' Justin ,jeg vet du sier du liker stemmen min ... men du er kjæresten min det er jobben din! ''. Du så at Justin bare skiftet tema inni hode hans med en gang du sa det med kjæreste. '' Er vi kjærester?'' spurte Justin søtt. Du bare smilte å sa '' Ja ,kjære'' så satte du deg inn i bilen , litt etter kom Justin inn i bilen også. Han satte seg ned å så søtt på deg , så kysset dere. Så sa du '' Justin? ,vil du flytte inn til meg ... i norge? ''. Han så på deg med et uskyldig blikk å sa ''Jeg kan ,jeg vil ,men jeg har en jobb også.. ''.'' Jeg lurte på om du ville flytte inn til meg , sånn at du kan kalle hjem for Norge og sånn at du kan kalle meg din samboer''. Justin tok hånden din å sa '' da er vi samboere da , snart''. Derekysset ,så startet Justin bilen og selvfølgelig satte Justin også på cd'en med et lite håp om at du skulle synge med han. '' Justin?'' spurte du forsiktig. '' ja? , hva er det søta..'' spurte han litt nervøst..

- Mer?
Forresten : Jeg skal vet jeg sier alltid at jeg har dårlig til ,til å blogge osv .. og jeg har virkelig ikke  det, men jeg prøver også virkelig så godt jeg kan å rekke alt dette ... men jeg fokuserer først og fremst på skolen! 
< Liv Marit B. 
 

Where are you going - DEL 43
Justin holdt deg så tett inntil seg han bare greide så sa han '' Jeg hadde mine tvil om always and forever ,men nå tviler som jeg vet dette skal jeg ikke bruke min til på å tvile lengre'' . Du kysset han så kjente du at Justin ville litt mer ,så du lot han.. Du kjente han dro armen sin over ryggen din for så og åpne BH'en din. Dere holdt hverandre tett inntil hverandre å Justin begynnte å kysse deg nedove halsen. Du fniste litt ,men så kom han opp igjen å kysset deg over munnen igjen. '' € 2x host , hva holder dere to på med? '' hørte dere Faren din og Kenny si i kor.
______________________________________________________________________________________________

 
 Du lå der uten bh og med nattbuksa langt nedenfor lårene (trusa var på ,hehe). Og Justin lå der i bokser ,ja kun bokser'n. Så dere dro på dere dyna i all den fart dere hadde. Du og Justin så på hverandre å sa '' ikke no.. vi er snille barn?'' med to uskyldige blikk. '' Hva er det med dere'a? ,dere virker serr stressa! ''. sa Kenny å lo litt. Du og Justin skjønnte ikke noe ,men  så sa faren din '' Dere kan jo bare fortsette ,vi skulle bare skjekke hva dere holdt på med vi''. Så gikk begge to ut ,så tittet du og Justin bort på hverandre. Du viste ikke hvor du skulle gjøre av deg ,for det var serriøst flaut! Så sa Justin '' Vi tar det igjen en annen gang?''. Du bare nikket å gikk bort til Justin hvor han sto på andre siden av sengen i bare bokser'n. Så gikk du tett inntil han ,Justin følte at du skulle til å kysse han ,men så sa du '' Hvor er bh'en min?'' med et litt sint blikk. '' hemmelig ,synes du er sexy uten bh jeg.. du kan da gå sånn når vi skal på date i kveld? ''. Du bare lo å sa '' aldri i verden ,så om du ikke gir meg bh'en så blir det ikke noe date på deg... vil du på date eller? ''. Justin bare lo så klemte han deg tett inntil seg så sa han '' Her er den '' sa han å hjalp deg å sette den påigjen. Justin bare fniste å sa '' jeg kan hjelpe deg å ta den av igjen ,om du vil?''. 
 
Tumblr_lymubyejmb1r1r3eio1_500_large

Du bare så rart på han å sa '' hvorfor? ''. Så gav Justin deg et dumt blikk å pekte mot bad-døren å sa '' Skal vi ikke dusje da?''. Du bare løp inn på bade så ropte du '' forklarer senere ,men vil være alene i dusjen.. ''. Justin bare ropte '' off ,dumt.. jeg som hadde fått teken på de der bh'ene''.

Du bare lo for deg selv å gikk inn i dusjen ,så hørte du plutselig noen som prøvde å låse opp bad døren å den noen sang '' baby i would like to see you in the shower ,ohhh yeeeh!''. Du lo enda høyere så sa '' det har du da allerede gjort''. Justin ble stille... så plutselig ropte han '' Ja,mennnne''. Du vasket av deg shampooen så ropte du tilbake til Justin '' ikke noe mennne''. 

#Noen timer senere. 

- Dere var ute å badet ,ved ei strand .. det var bare dere to! 
'' J-U-S-T-I-N ?!?!?!?!?! '' ropte du med alt du hadde, Han hadde deg på skuldrene og dere sto ute i vannet å han var på vei til å kaste deg ned. '' Ja, det er meg .. hva er det? '' svarte han forsiktig tilbake. '' JO DET ,DET VAR ... DET VAR AT DU SKULLE SLIPPE MEG NED! '' Justin slapp deg ned i full fart. '' FORSIKTIG, takk? '' sa du rett før du lannet unner vann. Du kom opp igjen i full fart så sa du '' Justin ,kom så skal jeg kysse deg litt... ''. Han gikk fem på så han kom bort til deg så klemte du han å sa kysset du han ,han likte det vist... han ville over til litt klining ,men akkurat i det han prøve litt mer. Skubbet du han under vannet ,så begynnte du å løpe... Når du hadde kommet et stykke utover vann ,så snudde du deg. Å Justin hadde ikke kommet opp igjen! Du begynnte å ropte og løpe bortover til der du og Justin sto ... 

- Mer? ( 10 kommentarer for neste del) 
< Liv Marit B. 

Maraton5 - Where are you going - DEL 42
 Du så han rett i øynene ,og han så deg i øynene. Du ønsket så inderlig at han bare skulle kysse deg! Så sa han plutselig '' Får jeg lov?''. Du bare nikket å smilte ,så kom Justin nærmere og nærmere. Du var klar til å kysse han ,men så snudde han seg unna å sa '' Lurte deg ,ville skjekke om du virkelig ville skjønner du ... jenta mi! '' 
__________________________________________________________________________________________

 #TIMER SENERE 

 

Du hadde akkurat ordnet sengen til Kenny og Justin på sofa'èn , og faren din hadde gått å lagt seg. Det var du også klar for ,helt til Justin kom inn på romme ditt å sa '' vil du snakke om det nå?''. Du bare nikket å sa '' helst...'' så kom Justin bort til sengen din å satte seg på kanten å sa '' jeg var sammen med Selena ,men det er over nå for hun gjorde det vist med Efron.'' Du bare fniste å sa '' jeg beklager Justin ,men jeg må bare le litt for ... jeg vet du gikk tilbake til henne fordi du ville egentlig ha meg..''. Justin bare så bort å sa '' du har alltid rett!''. Du fniste litt til å satte deg nærmere Justin , å sa '' ja, men jeg håper også jeg har rett når jeg vil at det skal bli oss igjen?''. Justin bare klemte deg å sa '' bare om du tåler at crewe mitt snakker om sang , musikk og film hele tiden.. det er jo live mitt'' sa han forsiktig. Du bare nikker å sa '' Jeg må vell bare tåle det så lenge som jeg skal være sammen med deg..fordi du er jo gutten min!''

Så kysset du Justin ømt over kinnet å han rødmet å sa '' us always and forever?''. 

Du bare fniste å sa '' jeaaaap '' å klemte rundt Justin. Så trakk Justin seg litt fra klemmen å sa '' Kan jeg sove her? , Kenny fiser så det blir jordskjelv snart... i tillegg til at han synger som en hane ,om du ikke hørte det? ''. Du bare lo , du lo litt høyt sånn at faren din hørte deg så banket han i veggen å sa '' legg dere ,UNGER! og ikke finn på noe tull ... '' . Du og Justin bare lo litt til å sa '' vi noe tull ,skjer ikke .. snille unger vi!''. Du bare tittet litt bort på Justin å sa '' jeg har savnet deg!''. Justin så deg i øynene å sa '' jeg har savnet deg også ,jenta mi!''. Du bare skubbet Justin ned i sengen din så sa du '' Best du har! '' så lo du å la deg ned ved siden av Justin. Dere lå å snakket i flere timer ,helt til dere sovnet. 

 

# Neste morgen

'' *Dittnavn* er du våken? '' hørte du Justin spørre forsiktig. Du snudde litt å deg så åpnet du øynene ,der lå Justin å ventet på at du skulle åpne øynene. Du bare strøk han over kinnet å sa '' du vet jeg elsker deg ja? ''. Justin la seg nærmere deg å strøk deg over kinnet også å sa '' jeg trodde ikke du gjorde det lengre ,men nå vet jeg det! ''. Du kysset han på munnen ,du kjente sommerfuglene fly som raketter i magen ,hjerte og alle kroppsdeler. Så slapp du Justin litt å sa '' jeg skal aldri miste dem igjen''. Justin så rart på deg å sa '' miste hvem? ''. du bare fniste å sa '' noen som får oss til å holde sammen!''. 

Tumblr_lupw07otxl1qjri7so1_r1_500_large

Justin holdt deg så tett inntil seg han bare greide så sa han '' Jeg hadde mine tvil om always and forever ,men nå tviler som jeg vet dette skal jeg ikke bruke min til på å tvile lengre'' . Du kysset han så kjente du at Justin ville litt mer ,så du lot han.. Du kjente han dro armen sin over ryggen din for så og åpne BH'en din. Dere holdt hverandre tett inntil hverandre å Justin begynnte å kysse deg nedove halsen. Du fniste litt ,men så kom han opp igjen å kysset deg over munnen igjen. '' € 2x host , hva holder dere to på med? '' hørte dere Faren din og Kenny si i kor.

- Mer? ( 10 kommentarer for neste del)  

< Liv Marit B.  

Maraton4 - where are you going? - DEL 41 (kort del)
Ditt synspunkt 

For en herlig dag ute i solen , det har vært hel herlig. Nå er det på tide med litt tv tenkte du så du gikk inn på bade å tok på deg nattklærne dine så gikk du forran tv å skudde på one tree hill. Du så på det noen timer ,så gikk du ut på kjøkkenet å fant frem noe pizza ingrdienser å begynnte å lage pizza. Når du nesten var ferdig med deigen hørt du faren din i døren rope '' Jenta mi ,kan du komme hit? ''. Du ropte tilbake '' kan ikke du komme inn hit ,holder på å lage pizza til oss''. han bare lo å sa '' skal du lage pizza ,ja det skal jeg se også '' så hørte du han komme ut på kjøkkent så kastet du mel på han. 

 

Så sa du '' se jeg kan det meste jeg ''. Så tok faren din hendene forran  ansiktet ditt å sa '' jeg har en overraskelse til deg! ''. Du bare fniste å sa '' JEG ELSKER ALLE OVERRASKELSENE DU GIR MEG!'' . Så slapp han hendene ned så hørte du en stemme si '' det er bra du elsker meg da..'' så kom Justin frem fra døren inn til kjøkkenet. Du kjente tårene presse ,virkelig hardt! de begynnte å renne nedover kinnet ditt så sa du '' Hvorfor er du her? ''. Så gikk du bort til han å klemte han. Du ville ikke gi slipp på klemmen så Justin sa bare '' Fordi jeg savnet dette ,og det vi hadde... ''. Du flyttet frem hode ditt forran Justin sitt å så han inn i øynene å sa '' Jeg elsker deg! ''. Justin kom nærmere ansiktet ditt å sa '' Jeg elsker deg også! ''. Faren din å Kenny bare hostet litt så gikk dem ut i stuen å sa '' Dere kan godt bruke den kjærligheten litt på pizza'en vår ,for vi er sultne! ''. Du og Justin bare lo sammen ,som den gamle tiden. ' Du gråt fortsatt ,og Justin hjalp deg med å tørke dem bort. Så sa Justin '' Skal jeg hjelpe deg med pizza'en eller? ''. Du bare smilte lurt å sa '' jeg er ikke så dårlig til å lage mat altså ,du må ike høre alt han der sier ... ''. Justin bare lo litt å sa '' jeg vil hjelpe deg fordi da kan jeg gjøre dette... '' så kastet han en hel hånd strappfull hånd med mel i ansiktet ditt. '' Bare passe deg nå! '' skrek du tilbake til han... '' Skal jeg , passe meg for ei jente? ,phh... drømmer du om meg ofte eller fordi jeg er ikke så svak! '' sa han på en flørtete måte. 
 

Så gikk du nærmere han å sa '' jeg drømmer en del om deg ja ,det er vell en av dele du kan spørre pappa om... for som i dag tilig tok han meg på fersken med en drøm! ''. Du håpet på en måte at faren din skulle fortelle om den drømmen ,for det hadde vært litt kult da.For det var jo liksom du og Justin , aww bare den tanken gjorde deg glad. Så gikk plutselig Justin ut på stuen du hørte at dem lo å snakket litt serriøst. Du håpet bare at de snakket om drømmen fordi , du ville jo gjærne gifte deg med Justin en dag for han er jo som en prins. Du forsatte med pizza'en med et stort smil over ansiktet ,for Justin kom  etter den lange tiden! Du var bare så lykkelig ,men du viste at dere måtte ha en serriøs samtale en gang ,snart ... siden han har jo vært så mye sammen med Selena. Så kom Justin inn på kjøkkenet igjen så å tok rundt deg bakfra så kysset han deg på kinnet å sa '' håper det en vakker dag skjer da!''. Du bare smilte ,så sa du '' jeg også , jeg også!''. Justin bare smilte lurt til deg å sa '' Vet du hvor mye jeg har savnet deg eller? ''Du snudde deg rundt å så Justin i øynene å sa '' nei ,jeg vet ikke det... kan du vise meg hvor mye du har savnet meg eller?'' sa du på en veldig flørtete måte!. Justin bare så lurt på deg å sa '' Ja ,men ikke i dag ... jeg lover det blir snart! ''. Du så han rett i øynene ,og han så deg i øynene. Du ønsket så inderlig at han bare skulle kysse deg! Så sa han plutselig '' Får jeg lov?''. Du bare nikket å smilte ,så kom Justin nærmere og nærmere. Du var klar til å kysse han ,men så snudde han seg unna å sa '' Lurte deg ,ville skjekke om du virkelig ville skjønner du ... jenta mi! '' 

- Mer? (5kommentarer for neste)
< Liv Marit B.  

Maraton3 - where are you going - DEL 40
. Så når du kom hjem igjen greide du ikke en gang å skjule det glade smilet for faren din ,så han begynnte også å spørre om sånne tilfeldige spørsmål ,men du svare ikke. 

Du ble også så lei at du bare gikk å la deg , enda når du sovnet så tenkte du på Justin. 
__________________________________________________________________________________________ 

Ditt synspunkt 

Du og Justin sto oppe på scenen i Norge ,å Justin sang OLLG til deg ... han kysset deg å sa '' jeg elsker deg '' så gikk han ned på kne å sa '' vil du gifte deg med meg? ''. Så hylte du '' JA!'' i søvne ,så når du voknet satt faren din på senge kanten å sa '' Jeg hadde elsket å fått Justin som sviger sønn jeg altså! ''. Du bare fniste så slengte du puta i tryne på han! '' Jeg hadde også elsket det ,men vi får se hva tiden bringer...'' faren din bare nikket å sa '' det må vi vell alle ... '' 

Du skubbet han ut av sengen din , å sa '' UT! ,jeg skal inn på bade å dusje ... pluss det dytte var fordi jeg elsker deg vettü'' . Så hoppet du av sengen å begynnte å løpe på bade ditt så hørte du faren din rope bak deg '' jeg venter på deg ... '' med en lur stemme. Du bare fniste. Så hoppet du inn i dusjen ,så begynnte du å tenke på når Justin kom inn i dusjen til deg. Så fikk du fullstendig latterkrampe der du sto helt alene i dusjen. Du skulle virkelig bare fortalt Justin hvordan du følte deg ... om ditt utseende. Det skal jeg i allefall gjøre nå ,om han kommer tilbake til meg, for nå skal jeg vær så ærlig med han som jeg bare greier! Når du var ferdig i dusjen ,tok du på deg en enkel sommer kjole og du bestemmte deg for null sminke ,altså den nye deg! 
Tumblr 
 

Justin sitt synspunkt

 Bare noen timer igjen tenkte du , du var allerede på flyet ... du og Kenny ,han gledet seg nesten mer enn det du gjorde selv. Han snakket om *Dittnavn* hele tiden å sa '' hun er skikkelig deilig da ,kanskje jeg finner noen som henne jeg også''. Da skubbet du til Kenny litt å sa '' Du får aldri jenta mi ,never ,never , nevaaaaa!! '' Da smilte bare Kenny lurt å sa '' behand henne fin da ,mann! vis ikke får du med din egen livvakt å gjøre! ''. Når han sa det virket han faktisk veldig serriøs. '' Kenny , jeg skal spørre henne det store spørsmålet ... jeg vet vi er ung ,men jeg elsker henne! ''. Kenny ble uten ord å satt bare å gapet... Det ble stille mellom dere en stund så dere sovnet. 

Ditt synspunkt 

Du og faren din satt å spise lunsj å dere snakket om at dere skulle flytte hjem igjen så spurte faren din '' Jeg lurte egentlig på om du og Justin ville ha deres eget hus i Norge ,siden jeg vet dere kommer jo ikke til å være der så mye ,men som et ferie sted?''. Du bare så lurt på faren din å sa '' vi får se hva tiden bringer ... ''. Dere ble stille under resten av frokosten helt til faren din spurte '' hvordan går det mellom deg og Justin nå da ,egentlig? ''. Du bare smilte å sa '' vi er jo på talefot'' , og så smilte du bare lurt. Så sa du '' Pappa? ,jeg stikker ut en tur igjen jeg... ''så tok du på deg noen flotte høye hæler å ei kjempe pen jakke. Faren din bare nikket å sa '' ta med telefonen ,å vær hjemme til klokka 8! ''

 Tumblr_m0sb1lcftz1r010fmo1_500_large

Justin sitt synspunkt 

'' Vi gjør klar for landig,vi gjør klar for landig'' ropte de ut i høytalerne på flyet. Du og Kenny voknet å ordnet dere klare for å gå av flyet. Dere greide nesten ikke å vente. Du tenkte ikke over at det sto 10 000ner av fans uttafor flyplassen bare for å se Justin ,men det hadde dere ikke tid til så dere ba de i personalet å rope ut i høylalerne inne på flyplassen å si '' JUSTIN ER IKKE I BYGNINGEN ,DET HAR KOMMET FEIL DATO! '' Det gjorde de å med det samme flyet lannet og Justin kom seg ut av flyet dro bussen med alle belieberne. Da sende Justin melding på faren til *Dittnavn* å sa '' kan du hente meg og Kenny på flyplassen nå?'' å trykte send og med det sammen han sendte meldingen så ,så Justin opp av telefonen sin å der sto faren hennes. '' Hei , Herr *Etter navnetditt* '' sa du og Kenny smilende. '' Hei ,Justin og ...? '' sa svarte han. '' Jeg er Kenny '' rettet Kenny litt på faren din. '' Da stikker vi da'' sa faren din. '' ja ,men hvor er *dittnavn* '' spurte du glad. '' Hun er nok hjemme nå ... hun vet ikke at dere er her! ''. '' DA DRAR VI! '' ropte du glad og lykkelig. 

 

-Mer? (15kommentarer for neste del ,om det tar for lang tid så legger jeg ut en om jeg får 5 kommentarer også) 
- Hva håper du skjer mellom dittnavn og Justin ,når dere møtes? 


< LivMarit B.  

Maraton2 - Where are you going - DEL 39
- Jeg må få Selena ut her ifra for jeg må ringe *dittnavn* nå å fortelle henne hvordan jeg føler det for henne - 
'' wow , litt ei babe da ... men du? '' sa du forsiktig. '' Ja , kjekken min? '' spurte Selena glad å fornøyd tilbake. '' Jeg har egentlig skikkelig vondt i magen ,så jeg tror vi må droppe kino'' sa du med et bra - dårlig blikk- .
'' Det er greit det ,men da stikker jeg ut en tur å shopper jeg da ... for har jo en konsert i morgen uansett '' svare Selena tilbake å var fortsatt like glad. Så med det første Selena løp ut døren klikket du deg inn  på .. 
_____________________________________________________________________________________________

 American air plains (?) , Du bestemmte deg du skulle finne jenta di igjen ... uansett hva som hadde skjedd ,hun hadde nå fått tilbake følelsene for deg! Du var så glad at du begynnte å pakke tingene dine selv om det var 16 timer og 13min til flyet gikk ,men det gikk bra fordi du skulle møte jenta di igjen. Du sende også ei melding på *dittnavn* å sa 
'' Hei :) ,jeg har egentlig ikke tenkt sånn på det at du såret meg . Det var mer det at jeg ville bare ikke miste deg ,men tro meg du skal få meg tilbake! ses snart ,saver deg også jenta mi! ''. 

 Ditt synspunkt 

Du hadde løpt ganske langt nå ,du hadde kommet midt inn i byen. Hvor det var kjempe mange mennesker som bare smilte å var glad du tenke for deg selv - tenk om jeg kunne vært så glad ,hele tiden-. Du bare så deg i rundt så kikket du bort på en kafè som var på hjørne der å du så det sto en pc. Så siden du hadde vært ute noen timer nå så bestemmte du deg får å unne deg en liten skjekk. Så du løp bort til kafèn å gikk inn å fant noen som jobbet der å sa '' kan jeg låne den for noen sek? ''. å smilte '' Ja , det kan du '' sa damen å var enda mer smilende. Du  gikk bort å klikket deg inn på mailen ,det var ingenting der ... Du skjekket telefonen , du hadde fått ei melding.... AV JUSTIN! 

 

Du hylte , å alle på kafèn så på deg ... ,men du brydde deg ikke fordi JUSTIN hadde svart deg. 
Du gikk raskt bort til damen i kassen å sa '' takk for lånet '' å smilte å hoppet av glede ut av butikken. Så begynnte du å lure på hva Justin mente med '' ses snart'' , tenk om han kommer hit da ... bare for din del? Du fant frem litt av Justin's musikk på telefonen igjen også for nå var det på tide å komme seg hjem igjen. Du løp alt du hadde å kunne bare ikke beskrive følelsen av det at Justin hadde svart deg!!! Du greide bare ikke å slutte å tenke på han ,for selv om du hadde ødelagt alt først.. så brydde han seg fortsatt om deg likevell! 
,men denne gangen skulle du ikke ødelegge noe ... eller vent ,han sa ikke noe om at han ville være venner eller noe mer denne gangen ,fårhåpentlig vis noe mer... fordi du elsket han jo og  han elsket ho deg tiligere å det å elske noen er vell ikke noe som bare går over av seg selv... Det var bare sånne ting du tenke på ,på veien hjem igjen. Så når du kom hjem igjen greide du ikke en gang å skjule det glade smilet for faren din ,så han begynnte også å spørre om sånne tilfeldige spørsmål ,men du svare ikke. 
Du ble også så lei at du bare gikk å la deg , enda når du sovnet så tenkte du på Justin. 

 Justin's synspunkt 
Hvordan skal jeg fortelle dette til Selena? , hvordan komme hun til å reagere... 
Du kunne jo ikke bare slå opp med henne sånn plutselig ,eller jo ..,men det blir jo helt feil! 
Eller det blir jo riktig å gjøre det for *Dittnavn* sin del da ,for vi er bare ment 2 be! 
Du bestemmte deg for å sende ei melding på Selena å bare slå opp med henne ,det var jo sånn dere ble sammen også.... '' sorry Selena ,men jeg slår opp '' så trykkte du send! 
Du kjente ikke en gang litt smerte, du angret ikke en gang. Den eneste følesen du hadde nå var den gledes følelsen av å se igjen *Dittnavn*. Du håpe så indelig at dere skulle bli sammen igjen,men ikke med en gang da for liksom da vil jo alle regne deg som en player...  
Du fikk svar fra Selena '' bra ,fordi jeg fant Zac Efron på kjøpesentere og vi GJORDE DET! ''.
Du skjønnte med en gang at Selena var forbanna ,men for alt du viste så hadde hun vell gjordt det med Efron, men du bydde deg ikke fordi du skulle få tilbake *dittnavn*.

Tumblr_lxo352gzaf1r7769mo1_500_large 
( Selena istede for Vanessa ,men kunne ikke finne et annet bilde) 

- Mer? (6kommentarer for neste del)

< Liv Marit B. 

Maraton2 - Where are you going? - DEL 39
- Jeg må få Selena ut her ifra for jeg må ringe *dittnavn* nå å fortelle henne hvordan jeg føler det for henne - 
'' wow , litt ei babe da ... men du? '' sa du forsiktig. '' Ja , kjekken min? '' spurte Selena glad å fornøyd tilbake. '' Jeg har egentlig skikkelig vondt i magen ,så jeg tror vi må droppe kino'' sa du med et bra - dårlig blikk- .
'' Det er greit det ,men da stikker jeg ut en tur å shopper jeg da ... for har jo en konsert i morgen uansett '' svare Selena tilbake å var fortsatt like glad. Så med det første Selena løp ut døren klikket du deg inn  på .. 
_____________________________________________________________________________________________

 American air plains (?) , Du bestemmte deg du skulle finne jenta di igjen ... uansett hva som hadde skjedd ,hun hadde nå fått tilbake følelsene for deg! Du var så glad at du begynnte å pakke tingene dine selv om det var 16 timer og 13min til flyet gikk ,men det gikk bra fordi du skulle møte jenta di igjen. Du sende også ei melding på *dittnavn* å sa 
'' Hei :) ,jeg har egentlig ikke tenkt sånn på det at du såret meg . Det var mer det at jeg ville bare ikke miste deg ,men tro meg du skal få meg tilbake! ses snart ,saver deg også jenta mi! ''. 

 Ditt synspunkt 

Du hadde løpt ganske langt nå ,du hadde kommet midt inn i byen. Hvor det var kjempe mange mennesker som bare smilte å var glad du tenke for deg selv - tenk om jeg kunne vært så glad ,hele tiden-. Du bare så deg i rundt så kikket du bort på en kafè som var på hjørne der å du så det sto en pc. Så siden du hadde vært ute noen timer nå så bestemmte du deg får å unne deg en liten skjekk. Så du løp bort til kafèn å gikk inn å fant noen som jobbet der å sa '' kan jeg låne den for noen sek? ''. å smilte '' Ja , det kan du '' sa damen å var enda mer smilende. Du  gikk bort å klikket deg inn på mailen ,det var ingenting der ... Du skjekket telefonen , du hadde fått ei melding.... AV JUSTIN! 

 

Du hylte , å alle på kafèn så på deg ... ,men du brydde deg ikke fordi JUSTIN hadde svart deg. 
Du gikk raskt bort til damen i kassen å sa '' takk for lånet '' å smilte å hoppet av glede ut av butikken. Så begynnte du å lure på hva Justin mente med '' ses snart'' , tenk om han kommer hit da ... bare for din del? Du fant frem litt av Justin's musikk på telefonen igjen også for nå var det på tide å komme seg hjem igjen. Du løp alt du hadde å kunne bare ikke beskrive følelsen av det at Justin hadde svart deg!!! Du greide bare ikke å slutte å tenke på han ,for selv om du hadde ødelagt alt først.. så brydde han seg fortsatt om deg likevell! 
,men denne gangen skulle du ikke ødelegge noe ... eller vent ,han sa ikke noe om at han ville være venner eller noe mer denne gangen ,fårhåpentlig vis noe mer... fordi du elsket han jo og  han elsket ho deg tiligere å det å elske noen er vell ikke noe som bare går over av seg selv... Det var bare sånne ting du tenke på ,på veien hjem igjen. Så når du kom hjem igjen greide du ikke en gang å skjule det glade smilet for faren din ,så han begynnte også å spørre om sånne tilfeldige spørsmål ,men du svare ikke. 
Du ble også så lei at du bare gikk å la deg , enda når du sovnet så tenkte du på Justin. 

 Justin's synspunkt 
Hvordan skal jeg fortelle dette til Selena? , hvordan komme hun til å reagere... 
Du kunne jo ikke bare slå opp med henne sånn plutselig ,eller jo ..,men det blir jo helt feil! 
Eller det blir jo riktig å gjøre det for *Dittnavn* sin del da ,for vi er bare ment 2 be! 
Du bestemmte deg for å sende ei melding på Selena å bare slå opp med henne ,det var jo sånn dere ble sammen også.... '' sorry Selena ,men jeg slår opp '' så trykkte du send! 
Du kjente ikke en gang litt smerte, du angret ikke en gang. Den eneste følesen du hadde nå var den gledes følelsen av å se igjen *Dittnavn*. Du håpe så indelig at dere skulle bli sammen igjen,men ikke med en gang da for liksom da vil jo alle regne deg som en player...  
Du fikk svar fra Selena '' bra ,fordi jeg fant Zac Efron på kjøpesentere og vi GJORDE DET! ''.
Du skjønnte med en gang at Selena var forbanna ,men for alt du viste så hadde hun vell gjordt det med Efron, men du bydde deg ikke fordi du skulle få tilbake *dittnavn*.

Tumblr_lxo352gzaf1r7769mo1_500_large 
( Selena istede for Vanessa ,men kunne ikke finne et annet bilde) 

- Mer? (10kommentarer for neste del) 

< Liv Marit B.


 

Maraton1 - where are you going - DEL 38
'' Vi skal hjem igjen om fem dager til Norge ,vennen!''. Du hylte og klemte han så sa han '' ta det med ro nå da ,fordi det kan hende jeg må tilbake hit om noen måneder ,men da får du vell Justin til Norge igjen ,tror du ikke det? '' så gav han deg et uskyldig blikk. Du hadde ikke fortalt om deg og Jutsin enda til faren din så du hadde bare spilt med når han spurte om du vile få Justin på besøk i New Zealand. ''Vi får se hva tiden bringer ... '' sa du og smilte lurt til han ,for forhåpentiligvis så kom du og Justin til å komme sammen igjen. Det kunne bare ta litt tid før dere fant ut av ting ,men du viste i allefall at du hadde fortsatt følelser for Justin..  

___________________________________________________________________________

 

Du klemte faren din så gikk du ut på romme ditt, å fant frem pc'en du måtte skjekke om du kunne på kontakt med Justin igjen... om så dere han bare ville dere skulle være venner, men du hadde funnet ut at du hadde følelser for Justin å det hadde du bestandig hatt ... Det var bare at du rett og slett var litt lei av all denne musikk ,dans og alt mulig snikk snakk om Justin sitt liv. Du fikk skrudd på pc'en så gikk du inn på hotmail.com å bestemmte deg får å sende mail til Justin ,så om han svart var det håp ... om ikke så måtte du vell bare glemme han ,eller du skulle ikke gi deg så lett. 

''Kjære Justin 
Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si dette, men det må vell en gang sies... 
Jeg vet jeg såret deg ,men jeg ble rett og slett lei av all musikk ,dans og film snakket til crewe ditt! Jeg greide ikke lengre å tenke klart ,så mitt hjerte sa bare - stopp dette -
Som du også vet ,jeg er en person som følger mitt hjerte. Å nå gjør jeg også det fordi jeg elsker deg ,jeg vil alltid gjøre det og har alltid gjort det... 
Justin? , kan du bare vær så snill å gi meg en sjanse til .. jeg lover jeg skal ikke rote det til denne gangen! Svar meg så fort du får tid ,vet du er opptatt gutten min <3 Om du lurer på hvor jeg er så er jeg hos faren min i New Zealand ,og om du ønsker å høre stemmen min igjen så ring meg på *ditt nummer*. ''så trykket du send. Når var det send av sted til Justin så forhåpentligvis svarer han ,for han har jo en gang elsket deg. Du gikk ut av romme ditt å bestemte deg får å gå deg en tur.'' Pappa jeg stikker ut en tur '' skrek du ut på kjøkkenet. Du fant frem ei jakke å noen jogge sko å satte på head-sette ditt. Du hørte på kun gamle ,gamle sanger ,for alle de nymotens sangene fikk deg til å tenke på Justin ... noe du ikke ville på denne joggeturen ,fordi du ville ikke tenke for mye på han pga sånn i tillfelle han ikke svarte på mailen ,sånn at du ikke skulle bli så skuffet. 

 

Justin's synspunkt 

'' Selena ,kommer du eller? '' ropte du ut fra stuen. '' jaja ,jeg kommer .. skal bare ha på meg topp først! '' ropte hun tilbake. Du klikket deg inn på mailen din å hadde 10 uleste meldiger. '' Du trenger jo ikke topp du ,som er så  deilig uten ... jenta mi! '' ropte du tilbake igjen. 
 

Du begynnte å lese noen av mailen din , så når du kom til den 3 mailen leste du '' Dittnavn , Etternavn''. Faen! , skal hun komme å ødelegge mellom meg og Selena også nå da ... tenkte du. Du klikket likevell inn på mailen å begynnte å lese , du kjente tårene presse. Hun hadde alltid elsket meg, du kjente en tåre renne i det Selena kom inn døren. Du tørket den raskt bort ,så trykket du bort mailen fra *dittnavn*. 
- Jeg må få Selena ut her ifra for jeg må ringe *dittnavn* nå å fortelle henne hvordan jeg føler det for henne - 
' wow , litt ei babe da ... men du? '' sa du forsiktig. '' Ja , kjekken min? '' spurte Selena glad å fornøyd tilbake. '' Jeg har egentlig skikkelig vondt i magen ,så jeg tror vi må droppe kino'' sa du med et bra - dårlig blikk- .
'' Det er greit det ,men da stikker jeg ut en tur å shopper jeg da ... for har jo en konsert i morgen uansett '' svare Selena tilbake å var fortsatt like glad. Så med det første Selena løp ut døren klikket du deg inn  på .. 

-Mer? (5kommentarer for neste)

< Liv Marit B. 

Where are you going - DEL 37 (kort del)
Jeg tok frem telefonen min å skjekket om han hadde sendt meld på meg eller noe sånt ... men nei da! Han var borte og han kommer vell ikke tilbake ,kanskje det var dette han bare ventet på? Bare la meg gå ,han var sikkert lei av meg.... Jeg bestemmte meg for å sende ei meld på han '' Justin ,du er gutten in ... og jeg kommer til å brekke sammen om du blir borte denne natta ,fordi selv om jeg ikke kan føle alt så vet jeg innerst inne at du er min alt! '' Jeg trykte send. Tårene begynnte plutselig å fosse nedover kinnet på meg .. og alt jeg kunne vi var '' Where are you? '' og '' I love you 2 ,but it's hard! ''
_____________________________________________________________________________________________

# 6 måneder senere  

♦ Du snakket ikke med Justin etter den kvelden , og heller ikke på de 6 månedene senere. Så du dro til New Zealand hvor faren din arbeidet nå. Men du viste at Justin hadde begynnt for for fult med karrieren sin igjen, også at han hadde vært mye med Selena Gomez. Du følte deg litt sjalu ,men du håper at Justin ikke tenkte på henne på den måten.Fordi du og Justin var jo sånn egentlig fortsatt sammen. ♦

'' *Dittnavn*  , kom inn hit! '' ropte faren din. Du løp ut fra rommet ditt ,og så inn på kjøkkene der faren din satt ved kjøkkenborde å bare smilte bredt. '' Hva er det med deg 'a ?'' spurte du han så du fniste. '' Vi skal hjem igjen om fem dager til Norge ,vennen!''. Du hylte og klemte han så sa han '' ta det med ro nå da ,fordi det kan hende jeg må tilbake hit om noen måneder ,men da får du vell Justin til Norge igjen ,tror du ikke det? '' så gav han deg et uskyldig blikk. Du hadde ikke fortalt om deg og Jutsin enda til faren din så du hadde bare spilt med når han spurte om du vile få Justin på besøk i New Zealand. ''Vi får se hva tiden bringer ... '' sa du og smilte lurt til han ,for forhåpentiligvis så kom du og Justin til å komme sammen igjen. Det kunne bare ta litt tid før dere fant ut av ting ,men du viste i allefall at du hadde fortsatt følelser for Justin..  

 Profilképek
would you come and find me? 

- Mer?

#Liv Marit B.  

Where are you going - DEL 36
Jeg satte meg selv inni en helt egen tanke boble så kom jeg på kanskje jeg og Justin skulle dra tilbake til hotelle og bare snakke sammen, Så jeg av drøt Justin og Ellen som snakket '' Justin blir du med tilbake til hotellet ,tror vi må snakke litt '' sa du med et smil sånn at han ikke skulle tro det var noe alvorlig. 
 ____________________________________________________________________________________________

#Tilbake på hotellet.

'' Hva er det jenta mi? '' spurte Justin veldig forsiktig. Jeg tittet forsiktig bort på Justin og fikk tårer i øynene. Fordi jeg måtte fortelle han at sommerfuglene var borte... '' Justin ,jeg vet ikke hva jeg føler lengre'' ,jeg kjente tårene renne nedover kinnet mitt. Jeg så også at Justin fikk tårer i øynene ,så sa han '' hva har skjedd?''.
'' Det har ikke skjedd noe ,men følelsene mine har bare forsvunnet... ,men jeg kan gjøre hva enn det vil innebære fordi jeg vil ha deg! ''. Justin tok forsiktig armen min og sa  '' Jeg skal la deg få litt tid uten meg ''. Han kyssa meg ømt på munnen og sa '' Jeg elsker deg ,og finn ut om du elsker meg tilbake igjen...'' Så reiste han seg og tok med seg jakken og gikk ut døren. 

Han var gikk virkelig ... hvor skal han?! Det var det føste jeg tenkte på ,fordi han hadde jo ingen andre steder å gå uten om dette hotell rommet. Tenk at jeg var så dum som fortalte han hvordan jeg følte oven for han! 

#Justin synnspunkt  
I det jeg gikk ut døren følte jeg en slags trang til å gå tilbake til *dittnavn* ,men hun trenger den tiden. Det gjør vell jeg også egentlig fordi ,hun er jenta mi og uansett hvor mye jeg vil være med henne for alltid så vet jeg innerst inne at det kommer ikke til å skje ...for vi er fortsatt unger!
Nå får jeg bare gjøre det jeg er best i når jeg tenker , stikke på en klubb og overanske noen jenter med å synge litt til dem.. og kanskje drikke meg litt full!

# Ditt synnspunkt  

Nå hadde Justin vært bort i 2min og 5sek. Jeg kommer ikke til å klare meg igjennom natten uten han i sengen vår fordi han er virkelig min alt ,selv om jeg ikke kan føle alt... hvor er han?! 
Jeg kommer til å bli gal! Jeg tok frem telefonen min å skjekket om han hadde sendt meld på meg eller noe sånt ... men nei da! Han var borte og han kommer vell ikke tilbake ,kanskje det var dette han bare ventet på? Bare la meg gå ,han var sikkert lei av meg.... Jeg bestemmte meg for å sende ei meld på han '' Justin ,du er gutten min ... og jeg kommer til å brekke sammen om du blir borte denne natta ,fordi selv om jeg ikke kan føle alt så vet jeg innerst inne at du er min alt! '' Jeg trykte send. Tårene begynnte plutselig å fosse nedover kinnet på meg .. og alt jeg kunne vi var '' Where are you? '' og '' I love you 2 ,but it's hard! ''

 
429595_296992763696776_150930681636319_805324_6230375_n_large

- Mer?  (3 kommentarer for neste del) 
- Hva tror du kommer til  å skje vidre?


#Liv Marit B.  

Where are you going? - DEL 35 (?)

Det var hundre vis av mennesker som kom etter dere så Justin tok dro deg med seg og han tok hånden til Ellen også så løp dere alt dere hadde. Folkene bak begynnte å nå dere igjen ,men Justin fant en løsning.. Han dro dere med inn på kinoen hvor det var premiere på never say never så det var plakater av Justin over alt så du og ellen bare gjemte dere bak noen Bieber plakater. Å Justin stilte seg opp stiv som en stokk ,han så helt merkelig ut der han sto ,men han var søt da! Mesteparten av jentene som kom bak dere løp inn også ,og bestilte seg en bilett til never say never (de trodde nok at justin skulle overraske dem). Ikke lenge etter gikk alle inn i kino salen så du og ellen kunne komme trygt frem igjen. Så Justin tok hånden din og ellen sin igjen å sa '' tror vi stikker tilbake til studio å får i oss litt mat jeg ,enig?''. Du og Ellen nikket og sa '' Ja , tror det er bedre enn dette ... '' 

#TIlbake i studio

Etter en liten stund når dere hadde fått i dere litt mat ,begynnte Ellen og spørre om karieren til Justin. '' Hvor skal du etter du har vært her? '' spurte hun glad. '' Jeg vet ikke enda ,tror nok jeg blir meg *Dittnavn* hjem til Norge'' svarte han usikkert. Ellen  fikk et rart blikk å sa '' Ikke glem at du har en karriere som er viktig også da!''

 

. Justin bare lo å så på meg og sa til Ellen '' Jeg er klar over det ,men *dittnavn* er mye viktigere for øyeblikket'' sa han også kysset han deg på munnen. Det var noe rart som skjedde ,du kjente ikke sommerfuglene lengre... Hvor er de?! 
Mente ikke Justin det han sa nå? '' Justin , hva vil du egentlig med karrieren din? '' spratt det ut av deg. Justin så rart på deg og sa '' Jeg vet ikke enda ,men jeg vet at du blir min inspiraskjon i karrieren''.  Du kjente du ble kjempe glad når han sa det ,men du kjente ingen sommer fugler fortsatt. 

Justins synspunkt  

'' Justin , hva vil du egentlig med karrieren din? '' sa *Dittnavn* det virket ikke som at hun mente å si det ,men jeg måtte jo svare henne  ''  Jeg vet ikke enda ,men jeg vet at du blir min inspiraskjon i karrieren'' . Jeg så hun lyst opp når hun fikk det svare. Kanskje jeg overdriver litt med det jeg sier fordi ,vi kommer nok ikke til å være sammen for alltid heller. 

Ditt synspunkt

Hva skal jeg gjøre , jeg finner ikke igjen sommerfuglene.. Jeg får ta med meg Justin ut å finne på noe bare oss to igjen så kanskje jeg finner dem igjen.... Jeg satte meg selv inni en helt egen tanke boble så kom jeg på kanskje jeg og Justin skulle dra tilbake til hotelle og bare snakke sammen, Så jeg av drøt Justin og Ellen som snakket '' Justin blir du med tilbake til hotellet ,tror vi må snakke litt '' sa du med et smil sånn at han ikke skulle tro det var noe alvorlig. 

(Jeg bestemmte meg bare for å legge ut innlegget en gang til fordi jeg ,får så lite motivasjon når jeg bare får 2 kommentarer..) Så når jeg får 3 til kommer nok neste del!  

#Liv Marit B. 

Where are you going? - DEL 35
#en time senere. (Du, justin og ellen var ferdig i studio å Justin hadde spurt Ellen om hun ville bli med dere ut en tur) Du og Justin gikk å holdt hender i det dere gikk nedover gatene, alle 3 gikk med digre hette-gensre så ingen fikk se at det var dere. Du følte deg virkelig dum så du brøt ut i fullstendig latterkrampe... Justin og Ellen prøvde å holde for munnen din, men det var forsent det var noen som kjente igjen latteren og kom løpende til dere...

____________________________________________________________________________________________

Det var hundre vis av mennesker som kom etter dere så Justin tok dro deg med seg og han tok hånden til Ellen også så løp dere alt dere hadde. Folkene bak begynnte å nå dere igjen ,men Justin fant en løsning.. Han dro dere med inn på kinoen hvor det var premiere på never say never så det var plakater av Justin over alt så du og ellen bare gjemte dere bak noen Bieber plakater. Å Justin stilte seg opp stiv som en stokk ,han så helt merkelig ut der han sto ,men han var søt da! Mesteparten av jentene som kom bak dere løp inn også ,og bestilte seg en bilett til never say never (de trodde nok at justin skulle overraske dem). Ikke lenge etter gikk alle inn i kino salen så du og ellen kunne komme trygt frem igjen. Så Justin tok hånden din og ellen sin igjen å sa '' tror vi stikker tilbake til studio å får i oss litt mat jeg ,enig?''. 
Du og Ellen nikket og sa '' Ja , tror det er bedre enn dette ... '' 

#TIlbake i studio

Etter en liten stund når dere hadde fått i dere litt mat ,begynnte Ellen og spørre om karieren til Justin. '' Hvor skal du etter du har vært her? '' spurte hun glad. '' Jeg vet ikke enda ,tror nok jeg blir meg *Dittnavn* hjem til Norge'' svarte han usikkert. Ellen  fikk et rart blikk å sa '' Ikke glem at du har en karriere som er viktig også da!''

 

. Justin bare lo å så på meg og sa til Ellen '' Jeg er klar over det ,men *dittnavn* er mye viktigere for øyeblikket'' sa han også kysset han deg på munnen. Det var noe rart som skjedde ,du kjente ikke sommerfuglene lengre... Hvor er de?! 
Mente ikke Justin det han sa nå? '' Justin , hva vil du egentlig med karrieren din? '' spratt det ut av deg. Justin så rart på deg og sa '' Jeg vet ikke enda ,men jeg vet at du blir min inspiraskjon i karrieren''.  Du kjente du ble kjempe glad når han sa det ,men du kjente ingen sommer fugler fortsatt. 

Justins synspunkt  

'' Justin , hva vil du egentlig med karrieren din? '' sa *Dittnavn* det virket ikke som at hun mente å si det ,men jeg måtte jo svare henne  ''  Jeg vet ikke enda ,men jeg vet at du blir min inspiraskjon i karrieren'' . Jeg så hun lyst opp når hun fikk det svare. Kanskje jeg overdriver litt med det jeg sier fordi ,vi kommer nok ikke til å være sammen for alltid heller. 

Ditt synspunkt

Hva skal jeg gjøre , jeg finner ikke igjen sommerfuglene.. Jeg får ta med meg Justin ut å finne på noe bare oss to igjen så kanskje jeg finner dem igjen.... Jeg satte meg selv inni en helt egen tanke boble så kom jeg på kanskje jeg og Justin skulle dra tilbake til hotelle og bare snakke sammen, Så jeg av drøt Justin og Ellen som snakket '' Justin blir du med tilbake til hotellet ,tror vi må snakke litt '' sa du med et smil sånn at han ikke skulle tro det var noe alvorlig. 

 

(kort og kjendelig del ) 

- Mer ?
- 5 kommentarer  (før neste del) - 

# Liv Marit B.  

Where are you going - 34
#en time senere. (Du, justin og ellen var ferdig i studio å Justin hadde spurt Ellen om hun ville bli med dere ut en tur) Du og Justin gikk å holdt hender i det dere gikk nedover gatene, alle 3 gikk med digre hette-gensre så ingen fikk se at det var dere. Du følte deg virkelig dum så du brøt ut i fullstendig latterkrampe... Justin og Ellen prøvde å holde for munnen din, men det var forsent det var noen som kjente igjen latteren og kom løpende til dere...

*kjedelig del*
- mer?

#LivMarit

Where are you going? - DEL 33
Ellen og Justin bare lo så kysset han deg på leppene igjen og du bare fniste og publikum bare "naaaw!". Du så Justin noen sekund så avbrøt Ellen å sa " hva synes du om at det er så mange jenter rundt Justin da? ". Du så deg litt rundt i publikum og så svarte du Ellen og sa " vi har jo "gjemt" oss siden vi møttes ,men jeg kommer ikke til å si så mye om det fordi jeg elsker han og jeg vet jeg kan stole på han" Justin ble blank over øynene så sa han "jeg elsker deg også!". Du klemte han hardt og så på ellen. Og sa " skal dere ikke danse snart?". Ellen bare smile og rakte opp handen til DJ-en. Så kom OLLG på og du kjente tårene presse på fordi det hadde blitt din og Justin sin sang. Ellen og Justin begynte å danse rundt og fansen hans vinket til deg ,de likte deg!

-Mer?

LivMrit
Where are you going - DEL 32
Du så hun fikk tårer i øynene... Så plutselig løp hun ut av publikumet og rett ut døren. Justin og ellen så også det. Du bare snudde deg mot Justin alle i på hele stede var helt stille og skjokka... " ja ellen, Er det noe mere du vil spørre om? " spurte du henne å smilte. " ja så klart, hvordan møttes dere?". Justin bare smite bredt så sa han " en av mine konserter, hun ble OLLG og resten fra det er historie. Fordi jeg regner med at dere har lest om den jenta i lastebil ulykken? " i det han sa det tittet han på deg og du bare rettet opp hånden, bare for og vise at det var deg han snakket om. " hvordan går det nå da? " spurte ellen bekymret. "Jeg er mye bedre takket være Justin og all denne kyssingen han holder på med gjør det mye bedre for hvert kyss" svarte du og rødmet ifjen.

Mer?

Where are you going - Del 31
Der satt Selena Gomez, Justin sin eks. Du kjente masse sinne bare koke inni deg, tenk om hun hadde kommet hit bare for å ødelegge for deg? . Du gikk bortover mot plassen til justin han smilte til deg så når du kom helt bort til han og ellen så reiste begge seg og Justin gav deg en klem å hvisket " Hun skal ikke ødelegge for oss!". Så trakk han seg unna klemmen. Like etter fikk du en klem av Ellen også. "Heisann *Dittnavn* ,så er du Justins nye. ..? " Du bare smilte så tittet du bort på Justin du så bare han nikket. " Ja, jeg er nok Justin's nye kjæreste. " svarte du og rødmet, Justin tok hånden sin over deg så sa tittet han ut i publikum å sa " fansen min, dere vet jeg elsker dere, men jeg elsker *dittnavn* også ". i det øyeblikket Justin sa det så du bort på Selena.

Mer?

LivMarit B.

Beklager...
Hei det er meg (liv marit) ,jeg beklager at jeg ikke har blogget, men jeg har et liv utenfor pc'en akkurat det samme som hedda sier. Skal prøve å skrive noen små deler over telefonen så fort jeg får tid! :)

- gleder du deg til jeg fortsetter med histiorien? (Where are you going)

Where are you going? - DEL 30
Du hørte plutselig døren åpne seg ,du åpnet døren ut fra dusjen og der sto Justin klart til å hoppe inn i dusjen. '' Jeg var ikke alvorlig da ,gutten min'' sa du med en søt stemme. '' Forsent '' sa Justin og bare smilte så kom han inn i dusjen til deg. Du bare snudde deg fordi du var veldig flau over hvordan du så ut på kroppen din. ''Hva er det jenta mi? '' spurte Justin nærvøst. '' Det er ikke noe ,jeg vil bare ikke gjøre deg kåt nå... rett før vi skal dra '' svarte du han. Du bare fant på noe for det var ikke noe med det og gjøre ,du var bare ikke fornøyd med kroppen din. Du kjappet deg å bli ferdig i dusjen ,så snudde du deg tilbake til Justin å skulle til å gå ut igjen. Justin bare sto der forran døren med det søte blikket igjen så sa han '' har du ikke glemt noe'' så laget han en kysse munn. '' Dream on '' sa du og skubbet han unna på en førtende måte. Når du kom deg ut av dusjen tok du et håndkle rundt deg å begynte å ha på deg noen klær ,for du kunne ikke la Justin se hvor feit du var og hvor små puppene dine egentlig var... - tenk om han kommer til å slå opp med meg pga av dette? - tenkte du for deg selv og så ned på kroppen din.  Så fikk du raskt på deg klærne dine. Med en gang du fikk dem på deg så kom Justin ut av dusjen , han tok også et håndkle rundt seg. '' Hva er det? ,jenta mi '' spurte Justin enda en gang. Han så at noe var galt. '' Justin vi snakker om dette senere ,ok?'' Spurte du han med et smil. Justin bare nikket så tørket han av seg så kom han bort til deg å klemte deg. '' Jenta mi , husk og fortell alt da''. Du bare kysset han på kinnet å gikk ut av badet så sminket du deg på det lille speilet du hadde i vesken din. Du hadde bare mascara igjen og da kom Justin ut å sa '' ferdig snart? ''. Du bare nikket. Bare sekunder etter på var du helt ferdig så gikk du bort til Justin å tok hånden hans å sa '' Ikke stress over det som skjedde i dusjen ,ok? jeg forklarer senere''. Justin bare kysset deg på kinnet å åpnet døren for deg. Dere måtte være sikker på at Kenny var der så dere ropte begge to '' KENNY! ''. Så med det samme stakk han hode sitt frem fra et lite gjørne like ved heisen. Du og Justin gikk hånd i hånd bort til heisen. 

# Backstage on ELLEN  

'' Justin! '' hørte du noen rope bak deg og Justin som sto og holdt hånd i hånd. Begge to snudde dere og der sto Ellen. Justin hilste ''normalt'' på henne men du bare sto der stiv som en pinne. Ellen DeGeneres sto forran deg. Justin vinket med hånden sin forran deg og du reagerte med en gang '' hva er det Justin? '' spurte du nysgjerrig akkurat som du våknet fra en drøm. Han pekte på Ellen  og du lage en sånn pipe lyd å sa '' Beklager jeg greier nesten ikke å snakke ,du er liksom mitt største idol '' Så gav du henne en klem og hun gav deg en. Så sa hun '' Så du er den heldige jenta?''. Du bare så bort på Justin og han nikket. Det var greit at du sa det. '' Ja , jeg er nok det! ' sa du med et stort smil over munnen. '' Begge to skal bli med inn ja? '' spurte hun nysgjerrig. Justin tenkte seg litt om så sa han '' Jeg kan bli med inn først sånn at jeg kan forklare hvor mye hun betyr for meg osv. '' Så tittet han bort på deg som om det ikke skulle være greit. '' Greit da går vi Justin '' sa Ellen å klappet han på skulderen. 

Du så bare Justin og Ellen gå ut til deg høye musikken  - off ,hva kommer fansen til å synes om meg? - tenkte du inni deg selv. Så hørte du plutselig Justin ute på scenen '' ta vell i mot den vakreste jenta i mitt liv ''. Så åpnet dørene seg og alt var klar for at du skulle gå ut. Du gikk ut bland publikum så titten du på Justin så tilbake på publikimen ... DER SATT! 

- Mer? 
#LivMarit B. 

Where are you going - DEL 29
Justin lente hode sitt langt ned over. - hva hadde jeg gjort? - tenkte du enda en gang. "Justin, sa jeg noe galt?" Spurte du han forsiktig. Han bare nikket sa plutselig lettet han på hode og sa "jeg bare tulla, så klart jeg vil bli kjæresten din! ". Du bare så skjokka på han med et flørtende bikk. Men så kysset du han ømt over munnen igjen og tenkte - Jippi, Jippi JIPPI JUSTIN ER KJÆRESTEN MIN! " 

___________________________________________________________________________________________ 

Justin holdt stoppet plutselig å kysse deg så sa han ''kom , så skal vi gå bak det scene-teppet! '' og tok armen din og dro deg bak scene-teppet. Du sto bare deg å stirret på det mest fantastiske borde du noen gang hadde sett. Du fikk til og med tårer i øynene og Justin holdt rundt deg bak fra så sa han '' alt for deg kjæresten mi! ''. Du bare lente hode ditt bakover mot Justin å sa '' Det er nok det vakkreste du har sagt i dag '' så fniste du litt. Du kjente Justin klemte deg enda hardere så løftet han deg opp på skuldrene sine. Så begynte han å løpe rundt med deg oppe bak scene-teppet. '' Justin ,slipp meg! JEG HAR KJOLE PÅ MEG! '' sa du til han med en sint stemme. Justin bare lo å sa '' Jeg likerrrrr det jeg ser bak her''. Så slapp han deg ned. Du tro bare et poker fjes over ansiktet ditt ,men det holdt ikke lenge.. For hvor for var det ansitket til Justin så søtt? Du begynte bare å le med en gang ,fordi han så på deg med de søte øynene. 

 


Så sa han '' Kom så setter vi oss å spiser ,jeg tror jeg kunne spist deg opp''.  Du bare lo å sa '' Gjør du det så kommer jeg nok alltid til å være der hos deg ... eller ,vent'' Du stoppet resten av den tanken skulle du holde for deg selv . Justin skjønte hva du ville frem til. Det var nesten som dere kunne leser hverandre sine tanker. Du og Justin satt og snakket i flere timer helt til du begynte å bli litt trøtt så Justin kjørte tilbake til hotellet så når dere kom dere i sengen også så snakket dere enda mere helt til dere begge sovnet. 

# en uke senere 
Du og Justin var fortsatt sammen og nå var dere i California ,fordi Justin måtte på jobb for noen dager ,men dere skulle tilbake til Norge snart. Dere skulle også på Ellen DeGeneres Show og fortelle om forholde deres (fansen viste det ikke enda at dere var sammen) Det var ditt første Intervju og du elsket Ellen. 

'' Dittnavn , er du snart ferdig i dusjen eller?! '' hørte du Justin rope uten for bad døren. Du hadde bare stått der i 3min. '' Gud , Justin vis du er så skitten så får du bare komme inn å dusje sammen med meg da vettu! '' ropte du tilbake til han.
Intimate Showers Reveal Secrets (10 photos) - My Modern Metropolis

Where are you going - DEL 20 (Delen ble ikke publisert når jeg skrev den ,men nå er den her! )
 Justin bare klemte deg og kysset deg i pannen. Så trakk han seg litt unna igjen og sa '' *Dittnavn* ,du vet du betyr alt for meg? ''. Du bare nikket og tok hånden til Justin. '' Bra ,fordi du er den som inspirerer meg til alt! Så siden du vet det så håper jeg du vil bli med meg på date i kveld? '' Du gav han en klem og sa '' så klart jeg vil det! '' så tok Justin et tak bak ryggen din og tok deg enda næmere han selv.  
____________________________________________________________________________________________

Du kjente sommerfuglene i magen din igjen ,helt til Justin trakk seg unna så gikk han bare ut døren. Du bare lo og løp inn på bade selv for å så ta deg en rask dusj og ordnet deg. Du sminket deg legg og fant frem noe legg og enkelt. 
 Silver Charlotte Russe Scarves, Red Handmade Vintage Dresses | "sweet winter air" by Maria_Elyse - Chictopia
Du tok med deg vesken din og telefonen din ,og gikk ut i gangen og begynte å tenke på hva Justin skulle gjøre for daten ,om dere skulle på kino eller en vakker resturant eller mange alternetiver, Du bestemte deg for å sende han ei melding ''Hvor skal vi på date? ,husk du kan da fortelle meg alt! ''. Du bare smilte i det du sendte den meldingen. Du gikk ut døren på hotellet og begynte å se deg om kring etter en taxi... Du så en så du bare vinket sånn at den stoppet likeved deg og du satte deg inni og sa til taxi skjåføren hvor du skulle og du skulle jo selvfølgelig  til det største kjøpesentret som det var mulig å finne. Å i det blien begynte og kjøre du fikk ei meldig fra Justin ''Hei , det er hemmelig ,men et lite hint er lov - just us and music - . Du bare smilte for deg selv og kjente sommerfuglene igjen ,fordi det skulle bare være deg og Justin! Du satt og tenkte en del over det og ikke lenge etter stoppet taxi'en forran sentet du bare sendte frem noen penger ,det virka som det var nok ... Så du gikk bare ut av bilen og rett inn på senteret og gikk inn på noen randome butikker ,men du fant ingen kjole. Du tenkte du skulle tulle litt med Justin så du sendte han ei melding '' Vil du bestemme hvilken kjole jeg skal ha? ,jeg kan finne noe til deg da vettu... sånn at du blir litt mer kjekk ? '' . Ikke lenge etter på så svarte han '' Problemer med å finne den perfekte kjolen? ,men jeg kommer ned på senter om noen minutter så kan vi finne klær sammen? ''. Du begynte å tenke ... Justin kunne jo ikke se deg i kjolen ,han skulle finne til deg så det gikk ikke. Nå måtte du finne den perfekte kjolen på NOEN MINUTTER.! Du løp rett inn på den første butikken som hadde de lekkreste kjolene i vinduet. Det var din lykke butikk ,der var drømme kjolen. 

 VILA Kuhlo Dress
Du løp inn i prøve rommet , den passet perfekt! så løp du ut til kassen å betalte den! Så i det butikk damen fikk kjolen ned i bagen kom Justin inn butikk døren. Han hadde et stort smil over ansiktet så kysset han deg på kinnet å sa '' håper det ikke var mine klær? ''. Du bare tok hånden til Justin å sa '' ta det med ro ,jeg har ikke funnet noe til deg enda... tenkte du kunne få gå naken på vår føste date! '' og fniste. Du og Justin gikk sammen inne i mange butikker dere fant de perfekte klærne til Justin som passet til dine. Dere hadde det kjempe morsomt sammen. Dere snakket om hvordan ting ville bli etter at dere hadde vært i Paris og Justin spurte deg om du ville være med han på tour ,men du var ikke helt sikker... fordi da måtte du jo droppe skolen! Og dere snakket om alt mulig annet. 

# 4 timer senere 

'' Er du klar? '' ropte Justin fra soverommet. ''Ikke helt '' svarte du han ,fordi du hadde jo ikke en gang fått på deg selve kjolen... Du hadde vært for opptatt med og kjenne etter på sommerfuglene som fløy inne i magen din. Justin måtte virkelig være den rette for deg. Så du fikk raskt på deg kjolen og så deg selv i speilet og bare smilte. Så gikk du ut av bade og smile til Justin ble dobbelt så stort i det du kom ut bad døren. Det gjorde ditt også og det ble enda større når Justin kom bort til deg å kysset deg på leppene å så sa han '' Wow ,du ser da sexy ut! .. som alltid? ''.
Du bare fniste og lente deg inntil Justin skulder fordi du rødmet og du ville ikke at han skulle se det. '' Tusen takk ,kjekken min! '' sa du og fniste. Han bare tok hånden din og bilnøklene sine. '' where are we going? '' spurte du han med noen uskyldige katte øyne. '' naw ,så søt du er. '' svarte Justin tilbake og bare kysset deg på kinnet. Så gikk dere ned og inn i bilen til Justin. Justin startet bilen og gav deg et skerf. '' Hva skal jeg med det? '' spurte du usikker. Justin bare lo og sa '' ha det på deg ,rundt øynene .. du må stole på meg! ''. Du gjorde om han sa og han satte på radio'en og der sa de på radio'en '' Nå skal vi spille OLLG av Justin Bieber ,det var også han som sende inn ønsket ... for han skulle vist spille den til ei jente som het *dittnavn* som han også sa han elsket. '' Så satte de i Radioen på sangen. Du kjente tårene komme ,av glede. Å Justin la armen sin på fanget ditt å sa '' jeg elsker deg ,husk det! ''. Du bare smilte til han å sa '' vil alltid huske det! ''. Ikke lenge etter på stoppet Justin bilen du hørte bare at han gikk ut av bilen så åpenet han døren din å sa '' Fortsett  og ha det på! , jeg skal følge deg dit vi skal. '' Så tok han hånden din dere gikk sammen bortover så kom dere til en dør og Justin sa '' Når jeg teller til 3 tar du bort skjefet ''. 
Du bare smilte til han ,men er skikkelig nysgerrig smil. '' 1 , 2 , 3 ! '' sa Justin og du dro av deg sjerfet og Justin åpnet en annen dør rett forran øynene dine! ... Det var helt fantastisk ,tenk at han hadde gjort alt dette for deg ... 

- Mer?
- Hvor tror du dem er? 

#LivMarit B. 

Where are you going - DEL 28
Justin lente hode sitt langt ned over. - hva hadde jeg gjort? - tenkte du enda en gang. "Justin, sa jeg noe galt?" Spurte du han forsiktig. Han bare nikket sa plutselig lettet han på hode og sa "jeg bare tulla, så klart jeg vil bli kjæresten din! ". Du bare så skjokka på han med et flørtende bikk. Men så kysset du han ømt over munnen igjen of tenkte - Jippi, Jippi JIPPI JUSTIN ER KJÆRESTEN MIN! "

-MER?

#LivMarit

Where are you going? - DEL 27
I det du tenkte det fikk du et merkelig uttrykk. Justin så det så fniste han og sa "hva er det?". Du bare smilte til han og sa " hva da?". "Det bikket " sa Justin og lo litt. " tenkte bare litt.. " sa du med et lurt smilt til Justin. "Du tenkte på hvor deilig jeg hadde vært UTEN denne skjorta jah?" Sa han flørtende. Du bare slo han på armen og sa "dust!" På en flørtende måte. "Bra du synes jeg er deilig,v umotståelig, sexy og tiltrekkende da ,men serriøst hva tenkte du på?" Sa han helt serriøst. "Vil du bli min kjærest?".Du så bare smilet til Justin synke lang nedover. Hva hadde jeg gjort kanskje Justin ikke var klar?

- Mer?

#LivMarit B.

Where are you going - DEL 26
Justin bare lo og kysset deg så trakk du deg litt unna å sa "hva skal vi etter dette?" Så pekte du noe mellom dere når du sa det. Justin bare smilte lurt å sa "vi kan gjøre det du vil,jenta mi! ". Du bare fniste å sa "vell, jeg vil fortsette med dette en stund... " så kysset du Justin enda en gang. Du kjente at Justin tok et godt tak i rundt deg ,så sa han "stay with me allways and forever". Du bare kysset han atter en gang. Du tenke for deg selv - vis jeg skal være hos Justin for alltid må vi jo bli sammen snart da. .. kanskje jeg skal spørre han? -

-Mer?

#LivMarit B.

Where are you going - DEL 25
Ååh, gud det er ikke lenge til filmen er over og Justin la armen sin over skuldrene dine, og sommerfuglene roet seg jo ikke for den del. Yeah, endelig rulleteksten begynte du reiste deg opp å satte deg på fanget til Justin å kysset han langt og lenge! Så sa Justin plutselig " hva skjer med deg da? " med et stort smil. Du var helt serriøs å sa "hva?, liker du det ikke? ".

-Mer?

LivMarit

Where are you going? - DEL 23
(Mobilblogging)
Ikke lenge etter dro Justin deg, med ned til to av setene som det sto minst 100 brennende lys i rundt. Justin ba deg om og sette deg ned, så satte han seg ved siden av deg også og filmen begynte. Det en romantisk film, det var alt du fikk med deg for du var mer opptatt av å se på det nydelige ansiktet til Justin. Det var så rent og pent, det var helt perfekt! Du elsket han virkelig! Du kjente sommerfuglene igjen, de holdt på å ble gal... Fordi at de ville ikke forstyrre Justin som var helt med i filmen, men egentlig ville du og sommerfuglene bare kysse Justin!

-mer?
#LivMarit B.

Where are you going - DEL 22
(Mobilblogging)
Tenk at Justin hadde ordnet til en hel kino sal bare for dere to. Du kjente sommerfuglene fly i magen og du så bort på Justin og sa "dette er det søteste noen ,noen gang har gjort for meg!". Du gikk tett inntil Justin og så han inn i øynene og sa "jeg elsker deg også! ". Justin bare smilte stort å kysset deg ,med et deiig å langt kyss.

(Kort del, men det går ikke å skrive mere på telefonen)

Where are you going - DEL 21
(har ikke lest igjennom teksten)
 Justin bare klemte deg og kysset deg i pannen. Så trakk han seg litt unna igjen og sa ''
*Dittnavn* ,du vet du betyr alt for meg? ''. Du bare nikket og tok hånden til Justin. '' Bra ,fordi du er den som inspirerer meg til alt! Så siden du vet det så håper jeg du vil bli med meg på date i kveld? '' Du gav han en klem og sa '' så klart jeg vil det! '' så tok Justin et tak bak ryggen din og tok deg enda næmere han selv.  
____________________________________________________________________________________________

Du kjente sommerfuglene i magen din igjen ,helt til Justin trakk seg unna så gikk han bare ut døren. Du bare lo og løp inn på bade selv for å så ta deg en rask dusj og ordnet deg. Du sminket deg legg og fant frem noe legg og enkelt. 
 Silver Charlotte Russe Scarves, Red Handmade Vintage Dresses | "sweet winter air" by Maria_Elyse - Chictopia
Du tok med deg vesken din og telefonen din ,og gikk ut i gangen og begynte å tenke på hva Justin skulle gjøre for daten ,om dere skulle på kino eller en vakker resturant eller mange alternetiver, Du bestemte deg for å sende han ei melding ''Hvor skal vi på date? ,husk du kan da fortelle meg alt! ''. Du bare smilte i det du sendte den meldingen. Du gikk ut døren på hotellet og begynte å se deg om kring etter en taxi... Du så en så du bare vinket sånn at den stoppet likeved deg og du satte deg inni og sa til taxi skjåføren hvor du skulle og du skulle jo selvfølgelig  til det største kjøpesentret som det var mulig å finne. Å i det blien begynte og kjøre du fikk ei meldig fra Justin ''Hei , det er hemmelig ,men et lite hint er lov - just us and music - . Du bare smilte for deg selv og kjente sommerfuglene igjen ,fordi det skulle bare være deg og Justin! Du satt og tenkte en del over det og ikke lenge etter stoppet taxi'en forran sentet du bare sendte frem noen penger ,det virka som det var nok ... Så du gikk bare ut av bilen og rett inn på senteret og gikk inn på noen randome butikker ,men du fant ingen kjole. Du tenkte du skulle tulle litt med Justin så du sendte han ei melding '' Vil du bestemme hvilken kjole jeg skal ha? ,jeg kan finne noe til deg da vettu... sånn at du blir litt mer kjekk ♥ '' . Ikke lenge etter på så svarte han '' Problemer med å finne den perfekte kjolen? ,men jeg kommer ned på senter om noen minutter så kan vi finne klær sammen? ''. Du begynte å tenke ... Justin kunne jo ikke se deg i kjolen ,han skulle finne til deg så det gikk ikke. Nå måtte du finne den perfekte kjolen på NOEN MINUTTER.! Du løp rett inn på den første butikken som hadde de lekkreste kjolene i vinduet. Det var din lykke butikk ,der var drømme kjolen. 

 VILA Kuhlo Dress
Du løp inn i prøve rommet , den passet perfekt! så løp du ut til kassen å betalte den! Så i det butikk damen fikk kjolen ned i bagen kom Justin inn butikk døren. Han hadde et stort smil over ansiktet så kysset han deg på kinnet å sa '' håper det ikke var mine klær? ''. Du bare tok hånden til Justin å sa '' ta det med ro ,jeg har ikke funnet noe til deg enda... tenkte du kunne få gå naken på vår føste date! '' og fniste. Du og Justin gikk sammen inne i mange butikker dere fant de perfekte klærne til Justin som passet til dine. Dere hadde det kjempe morsomt sammen. Dere snakket om hvordan ting ville bli etter at dere hadde vært i Paris og Justin spurte deg om du ville være med han på tour ,men du var ikke helt sikker... fordi da måtte du jo droppe skolen! Og dere snakket om alt mulig annet. 

# 4 timer senere

'' Er du klar? '' ropte Justin fra soverommet. ''Ikke helt '' svarte du han ,fordi du hadde jo ikke en gang fått på deg selve kjolen... Du hadde vært for opptatt med og kjenne etter på sommerfuglene som fløy inne i magen din. Justin måtte virkelig være den rette for deg. Så du fikk raskt på deg kjolen og så deg selv i speilet og bare smilte. Så gikk du ut av bade og smile til Justin ble dobbelt så stort i det du kom ut bad døren. Det gjorde ditt også og det ble enda større når Justin kom bort til deg å kysset deg på leppene å så sa han '' Wow ,du ser da sexy ut! .. som alltid♥ ''.
Du bare fniste og lente deg inntil Justin skulder fordi du rødmet og du ville ikke at han skulle se det. '' Tusen takk ,kjekken min! '' sa du og fniste. Han bare tok hånden din og bilnøklene sine. '' where are we going? '' spurte du han med noen uskyldige katte øyne. '' naw ,så søt du er. '' svarte Justin tilbake og bare kysset deg på kinnet. Så gikk dere ned og inn i bilen til Justin. Justin startet bilen og gav deg et skerf. '' Hva skal jeg med det? '' spurte du usikker. Justin bare lo og sa '' ha det på deg ,rundt øynene .. du må stole på meg! ''. Du gjorde om han sa og han satte på radio'en og der sa de på radio'en '' Nå skal vi spille OLLG av Justin Bieber ,det var også han som sende inn ønsket ... for han skulle vist spille den til ei jente som het *dittnavn* som han også sa han elsket. '' Så satte de i Radioen på sangen. Du kjente tårene komme ,av glede. Å Justin la armen sin på fanget ditt å sa '' jeg elsker deg ,husk det! ''. Du bare smilte til han å sa '' vil alltid huske det! ''. Ikke lenge etter på stoppet Justin bilen du hørte bare at han gikk ut av bilen så åpenet han døren din å sa '' Fortsett  og ha det på! , jeg skal følge deg dit vi skal. '' Så tok han hånden din dere gikk sammen bortover så kom dere til en dør og Justin sa '' Når jeg teller til 3 tar du bort skjefet ''. 
Du bare smilte til han ,men er skikkelig nysgerrig smil. '' 1 , 2 , 3 ! '' sa Justin og du dro av deg sjerfet og Justin åpnet en annen dør rett forran øynene dine! ... Det var helt fantastisk ,tenk at han hadde gjort alt dette for deg ...

- Mer?
- Hvor tror du dem er?

#LivMarit B. 

Where are you going? - DEL 20
han tok hånden sin forsiktig fra ryggen din frem til magen og holdt rundt deg. Du bare tittet bare bak på nakken din å sa til Justin '' Du får meg til å føle meg vakker , trygg. Hvordan greier du det? ''. Justin bare så et lite sekund på deg så kysset han deg på kinnet å sa '' det er ikke jeg som gjør det ,det er du selv! ''. 
_________________________________________________________________________________

# en uke serere. 
€Du hadde blitt mye bedre ,du greide til og med å løpe fra Justin nå. Så Justin tok deg med til Paris ,Justin gjorde alt så romantisk ikke noe av det han gjorde var ikke romantisk!  € (Dette er dag 2 i Paris) 

Ditt synspunkt
Du og Justin lå i sengen å så hverandre i øynene ,Justin stor smilte. ''Hva er det?'' sa du fnisende.  '' Ikke noe spess ,kom bare på noe '' svarte han og smilte enda mere. '' Håper det er enda en romantisk ting vi skal gjøre ,fordi jeg vurderer faktisk og ta deg med ut på vår første date '' fniste du. '' Det var faktisk det jeg også tenke på , vi har ikke vært på date.. og her ligger vi og deler samme seng allerede.'' Du bare la deg nærmere Justin å kysset han. Justin bare trakk seg unna kysset å sa '' Er vi forresten bare kysse venner fortsatt? ''. Du bare smikte og tenkte
- Når skal jeg skjekke hvor romantisk han kan bli -
'' Fortsatt bare kysse venner ,men kanskje jeg blir kjæresten din i kveld vis du overbeviser meg i kveld hvorfor du burde bli kjæresten min... men du må hukse å spørre meg om en ting da nå liksom vis ikke blir det for sent. '' Du bare smilte lurt til han ,du så at han ikke skjønnte noe... 
'' Du må be meg ut på date da skjønner du ,dust! '' sa du og skubbet til han på en flørtende måte.
Justin ble helt stille så gikk han inn på bade.
- hvorfor sa han ingenting? ,ville han ikke be meg på date?

Justin's synspunkt
Jeg gikk helt lydløst inn på bade og tenkte for meg selv - nå skal jeg fikse meg opp skikkelig så gå ut igjen og be henne ut ,så dra og finne det perfekte stede og den perfekte maten.- Jeg hoppet raskt inn i dusjen og gikk ut igjen av dusjen. Jeg fant frem den buksen *Dittnavn* hadde kjøpt til meg den første dagen vi kom hit og tok på meg en genser og ei ''dress

'' jakke uttapå. Jeg så meg selv nøye i speilet nøye og sa '' well Justin ,YOU CAN DO THIS! '' og smilte. Du gikk ut igjen til *Dittnavn* . Hun lå fortsatt i sengen ,og jeg så smile hennes ble enda større ,det var sånn jeg likte det fordi smilet hennes var så vakkert . Det var alt jeg ville ha.. 

Ditt synspunkt 

Justin brukte egentlig ganske lang tid på bade , eller ikke du du hørte plutselig Justin si inne på bade '' Well Justin ,YOU CAN DO THIS ''. Så fniste du bare ,men passet på at Justin ikke hørte deg. Ikke lenge etter på kom kjekkasen din ut. Du måtte bare smile til han ,det måtte du alltid!
Du så Justin var på vei bort til sengen til deg ,men du stoppet han '' STOPP! '' sa du og kom deg selv opp av sengen . Så gikk du bort til Justin å sa '' måtte stoppe ,deg for du kan ikke legge deg igjen med den fine buksa '' og fniste. Justin bare klemte deg og kysset deg i pannen. Så trakk han seg litt unna igjen og sa '' *Dittnavn* ,du vet du betyr alt for meg? ''. Du bare nikket og tok hånden til Justin. '' Bra ,fordi du er den som inspirerer meg til alt! Så siden du vet det så håper jeg du vil bli med meg på date i kveld? '' Du gav han en klem og sa '' så klart jeg vil det! '' så tok Justin et tak bak ryggen din og tok deg enda næmere han selv.  

- Mer?
- Hvordan tror du daten blir? 

#LivMarit B.  


 

 

Kommer, lover!
Skal bare få i meg litt mat og gjøre litt lekser. .. så kommer det nok noen deler senere!

-gleder du deg?xD

#LivMarit B.

Where are you going? - DEL 19
 Du begynnte å kjenne i lommene dine å overalt ,du kunne ikke finne telefonen din! Shit du måtte ha glemt den nede på resturanten. '' Justin ,kan du gå å hente telefonen min nede i resturanten? '' 
(Du viste at det var en sjanse for at Justin fant meldingen ,men om han gjorde måtte du fortelle han om sannheten). Justin bare nikket å kysset deg så gikk han ut i gangen. 
_________________________________________________________________________________
  
Justin's synspunkt.

Jeg lukket døren forsiktig etter meg, fordi det siste *dittnavn* trengte nå var et smell i døren. Det er så synn i henne ,jeg må finne på noe sammen med henne... ,men noe som ikke stresser henne! Kanskje ta henne med på en syden reise eller kanskje ta henne med til en eller annen kjendis.? Det var kanskje ikke en dum idè. Jeg gikk inni heisen sto å tenke på hvilken kjendis *dittnavn* liker... Null idè ,men skal nok finne på noe med henne uansett! I det heisen stoppet løp jeg bort til en av kelnerne å spurte '' Har du sett en telefon ved det borde?'' å pekte bort på bordet der dere satt isted. Kelneren sa '' denne? '' med et lurt smil. jeg bare tok den fra han å løp ,så i det du var borte ved heisen å ropte '' takk ,dude! ''. I det heisen kom ned hoppet jeg inn i den å begynnte å trykke på mobil telefonen. Kanskje det var bilder en kjendis der. 

Ditt synspunk. 
Du lå bare der å slappet fullstendig av ,men tenkte likevell på Justin som kanskje kunne finne meldingen... Du hørte noen holde på med dør håndtaket inn på rommet ,det var nok Justin. Du reiste deg opp igjen fra sengen. Så når døren åpnet seg smilte du bare ,men det var ikke et smil bak den døra. Det var Justin som sto der med tårer i øynene ,han hadde nok sett meldingene. ''Justin ,la meg forklare! ''. Han kom bort til deg å satte seg ned i sengen ved siden av deg '' FORKLAR! '' skrek han høyt ut å viste deg bilde ( av deg og Erik som kysset ) . '' De bildene er gamle Justin! ,jeg er ikke sånn som sletter bildene mine på telefonen... Gi meg telefonen å se her! '' Justin gav deg telefonen og du slettet bilde av deg og Erik. Så tok du hånden til Justin å ordnet kamera sånn at du kunne ta et bilde. Du satte deg helt inntil Justin å kysset han i det du tok bilde du trakk deg litt unna kysset bare for å si '' Justin ,du er min alt nå og for alltid! ''.Justin bare smilte å sa '' sorry ,men blir fort sjalu '' så rødet han. Du bare lente deg inntil han å kysset han ,så tok han rundt deg å la deg ned i senga igjen. Han la seg rett ved siden av deg å sa '' JEG ELSKER DEG! ''. Du ble helt satt ut! (Sa virkelig Justin at han elsket meg?). Du bare smilte til han å rødmet. ''Justin ,jeg vil veldig gjærne si det til deg også,men jeg er ikke klar... jeg har det så vondt! ''. Justin bare holdt rundt deg. Så kysset han deg og det endte opp med litt mere enn et kyss denne gangen. Du kjente sommerfuglene fly inne i magen din ,det var en helt ubeskrivelig følelse.. Du ble helt satt ut ,du kjente ikke en gang at du var sliten mere ,sikkert for at Justin var veldig forsiktig med deg. Du trakk deg litt unna ''kosen'' å sa til Justin '' kom hit''. Justin skjønte ikke hva du skulle ,du dro med deg Justin bort til vinduet å holdt deg fast i vinduskarmen.
Profilové obrázky
Justin skjønte hva du ville så han tok hånden sin forsiktig fra ryggen din frem til magen og holdt rundt deg. Du bare tittet bare bak på nakken din å sa til Justin '' Du får meg til å føle meg vakker , trygg. Hvordan greier du det? ''. Justin bare så et lite sekund på deg så kysset han deg på kinnet å sa '' det er ikke jeg som gjør det ,det er du selv! ''. 

- Mer? 

€ Hva håper du kommer til å skje vidre? 

#LivMarit 

 

Sorry, sorry. ...
Hei, det er meg (Liv Marit) igjen som sier sorry for at jeg ikke har blogget idag ,men har vært hos bestevennen min og vi har jobbet med foto & data oppgave (lekse). Og det er mye annet som skjer men skal prøve å blogge noen deler i morgen, kanskje noen kjempe korte på mobil blogging også.

- gleder du deg til neste del av Where are you going?

#LivMarit

Where are you going - DEL 18
 du var fortsatt lei deg over Silje og faren din. Pattie tok hånden din å sa '' Skal du møte noen i lobbyen ,jeg bare lurer siden jeg vil ikke at du skal stå alene.'' Du bare smilte til henne å sa '' Trenger ikke å bekymre deg fordi ,jeg har en spessiel til å passe på meg''. Så i det heisen stoppet i lobbyen så gikk dere ut og du så at Justin var på vei bort til deg. Han hadde et stort smil over ansiktet. 
_________________________________________________________________________________

Hvorfor var han så glad da? , han kom bort til deg å kysset deg på kinnet så gav han en klem til Pattie også å sa '' Bra dere har møttes da ,endelig! '' med et smil. '' Hva , er dette den vakkre kjæresten din du snakket om Justin? '' spurte Pattie forbauset. Justin bare smilte å tok hånden din. '' Justin? ,jeg håper vi ikke skal gå ute nå for føttene mine greier ikke det '' sa du. '' Neida ,vi skal bare inn dit' sa han å pektet inn i til en 
restaurant.
About...
 Justin tok tak i hånden til Pattie også å sa '' Mine damer ,vil dere ha en nydelig frokost? ''. Du og Pattie bare så bort på hverandre å fniste '' ja, det vil vi gjærne ha '' sa dere begge med et stort smil. Dere gikk til borde å satte dere ned. Det var virkelig hyggelig ,helt til Pattie begynnte å spørre Justin når han skulle reise fordi da sa han ''Vi kommer nok til å reise om en uke ca '' å holdt hånden din godt. Du bare satt der å så ned på telefonen din ,bare for å late som du ikke hørte dem. Du fikk en melding '' savner deg ''. Det var fra et nummer du ikke kjente ,hvem var det? Kanskje det var faren din eller Silje som hadde nytt nummer. Du hørte bare Justin og Pattie sitte der å snakke og du ble veldig usikker på hvem det var som hadde skrevet den meldingen. Du svarte '' Hvem er du? ''. Bare minutter senere fikk du melding tilbake der det sto '' Erik ,ringer det en bjelle? ''. Du frøys til is der du satt , hva skulle du gjøre... Det var ene eksen din din forje eks. Du så bort på Justin ,han smilte til deg å sa så han på Pattie igjen ,du bare sendte han et fake smil tilbake. Du bestemte deg for å ikke svare... Du kunne i la det mellom deg og Justin bli ødelagt.
Du la fra deg telefonen å sa til Justin og Pattie '' Beklager ,men kan en av dere følge meg opp igjen på rommet... Jeg begynner å bli litt svimmel ''. Pattie bare så bort på Justin å sa '' følg henne du ,så kan vi snakkes senere fordi jeg må vist ut å handle litt sminke til denne jenta. '' sa hun med et stort smil.
'' Kom da ,*dittnavn* så skal jeg bli med deg opp jeg '' sa Justin  hjalp deg opp. '' Hade Pattie , ses '' sa du til henne blid å fornøyd. I det du og Justin så Pattie forsvinne ut hotell døren ,kjente du at føttene sviktet... '' Justin ,hadde jeg ikke kjent det jeg kjenne nå ... '' Justin avbrøt deg å sa '' Jeg er glad i deg også '' veldig glad og fornøyd. '' Det var ikke det jeg mente ,men ja jeg er glad i deg også. Kan du ta meg på ryggen vær så snill? Jeg har så vondt '' sa du med en uggen stemme. Justin bare så på deg med et veldig begymret blikk... '' Skal jeg kjøre deg til legen?'' spurte han nervøs. Du bare smilte til han å sa '' Du er legen min du , boy take a chill-pill! '' sa du bare å fniste. Justin bare løptet deg opp sånn som de som er ny gifte gjør. Du tenkte '' Håper han gjør dette med meg om 10år også ''. Du greide ikke og holde tanken inne ,du sa det også. Justin bare fniste å kysset deg på munnen. Justin bar deg inn på rommet også å la deg forsiktig ned i sengen. Du begynnte å kjenne i lommene dine å overalt ,du kunne ikke finne telefonen din! Shit du måtte ha glemt den nede på resturanten. '' Justin ,kan du gå å hente telefonen min nede i resturanten? '' 
(Du viste at det var en sjanse for at Justin fant meldingen ,men om han gjorde måtte du fortelle han om sannheten). Justin bare nikket å kysset deg så gikk han ut i gangen.

(HAR IKKE SETT OVER TEKSTEN) 
- Mer? , hva tror du kommer til å skje?  

#LivMarit B. 

where are you going? - DEL 17
Du satt ikke lenge alene ,for like etter kom Justin , Ryan , Chaz og Silje inn. Justin satte seg ved siden av deg på stolen å tok hånden din.. han så at du hadde grått. ''*Dittnavn ,hvorfor har du grått? ''. Du bare så ned å sa '' Han skal reise... '' Du kjente tårene presse på igjen! ''Hvem han skal reise? '' sa Justin forvirret. ''Pappa ,dere kommer aldri til å tippe hvor han skal! '' Justin bare klemte til deg å sa '' Jeg skal være her ... men''
______________________________________________________________________________________________

Silje avbrøt han å sa '' *Dittnavn ,du vet du betyr alt for meg ''. Du tenkte deg allerede hva hun skulle si fordi hun gjorde akkurat det samme som faren din. Hun klep deg hardt i hånden. '' Skal du også reise? '' sa du med enda flere tårer trillende nedover kinnet ditt. Hun bare nikket å klemte deg. '' skal alle reise nå da , du , Ryan og Chaz den eneste jeg kommer til å ha igjen er Justin og han kommer sikkert til å være her noen uker bare..'' du sa uskyldig på dem alle. '' Når reiser du da Silje ?'' sa du med en tåre full stemme. '' Jeg skal reise nå ,jeg skal være med Ryan og Chaz til Canada.'' Silje bare klemte deg å sa '' du vil alltid være min bestevenn! ''. 

#ETTER AT ALLE HADDE SAGT ADJØ. # Du hadde kommet til til Hotellet. 

Du så bare faren din forsvinne bort over gangen på hotellet. Tårene trillet å du mumlet '' jeg elsker deg! ''. Justin bare klep tak i hånden din å sa '' Han elsker deg også! ''. Så tittet du bort på han å sa '' jeg vet... ''. Du og Justin bare gikk bort til dobbelt sengen som sto der ,den var kun til deg... egentlig. '' Justin? , Kan du sove ved siden av meg i natt? '' Han bare nikket å kysset deg i pannen. Dere lå bare å stirret hverandre i øynene hele kvelden , og Justin sovnet med alle klærne på seg. Så han lå å svettet som bare det ,det var virkelig varmt til han. Så du bestemte deg får å ta av han skjorta og skoene. Skjorta tok du av han bare fordi du ville se six packen hans. Du måtte jo ha noe å fnise over ,men så snart du prøvde å dra av han skjorten. Våknet han å sa '' Jeg vet hva du vil'' så smilte han å dro av seg skjorten. Du bare fniste å kysset han å sa '' Hva skal jeg gjøre uten deg?''. Han bare la seg tettere inn til deg å plaserte leppene sine på dine ,etter en stund med klining så greide du ikke å holde deg du måtte fnise. '' Hva? '' sa han skjokka. Du ble helt stille og bare dro han intill deg igjen. 
#Morgenen etter.
Du lå bare å vridde deg så la du hånden din på den siden av sengen hvor Justin lå. Du var veldig forsiktig ,men hånden din endte med å lande rett ned på sengen. Justin var ikke der...? Han måtte vell bare være i dusjen fordi du hørte noe inne på bade.Du la deg ned igjen og med det samme du hørte noen ta i et dør håndtak snudde du deg. Det var Kenny '' god morgen '' sa han med et lurt smil der han kom ut fra bade i. '' God morgen , hvor er Justin? ''. Han bare gav deg en lapp og gikk ut det sto '' møt meg i lobbyen ''. Du greide å komme deg sakte ,men sikkert inn på bade og få dusjet deg så tok du bare på deg noen klær Justin hadde lagt klar til deg på benken.
- seules les images
Du bestemte deg for å ikke sminke deg i dag (Justin hadde heller ikke funnet noe sminke til deg). Så fikset du deg litt på håret å var klar til å gå. Du strevde virkelig med å gå ,det kom også ei ung dame bak deg. Hun så at du strevde med å gå, det var like før du falt rett ned så hun tok tak i deg å sa '' er du ok? , jeg kan følge deg.. skal du ned til lobbyen? '' (hun snakket engelsk). Du sa bare ''hei'' å nikket. Du greide ikke å si så mye mere ,for du hadde virkelig vondt i føttene. Så når dere kom inn i heisen så spurte den unge damen '' hva heter du? '' med et stort smil. '' Mitt navn er *Dittnavn* , hva er ditt? '' spurte du venlig. '' Jeg heter Pattie , det var hyggelig å møte deg'' sa hun. Med det du hørte navnet Pattie var det føste du tenke på var Justin for du viste så mye at hun het det ,men du hadde aldri sett bilde av henne i tilegg til at du trodde hun var i Canada. Du orket ikke tenke mere på det fordi du var fortsatt lei deg over Silje og faren din. Pattie tok hånden din å sa '' Skal du møte noen i lobbyen ,jeg bare lurer siden jeg vil ikke at du skal stå alene.'' Du bare smilte til henne å sa '' Trenger ikke å bekymre deg fordi ,jeg har en spessiel til å passe på meg''. Så i det heisen stoppet i lobbyen så gikk dere ut og du så at Justin var på vei bort til deg. Han hadde et stort smil over ansiktet. 

- Mer? 

#LivMarit
 

where are you going? - DEL 17
#morgen etter. 

Du lå bare å vridde deg helt til du orket og åpne øynene dine. Der Justin bare lå å så på deg så sa han '' du er det vakkreste som noen gang har skjedd meg''. Du bare smilte og støk han over kinnet. Dere lå bare å sa hverandre i øynene helt til det var noen som banket på døren, ''Kom inn!'' ropte du. Det var faren din '' Heisann dere to'' sa han med et litt skrått trekk over smilet. ''Justin ,du burde gå ned å ta deg litt frokost'' sa faren din med en svak stemme. Justin bare tittet bor på deg å sa '' Jeg burde nok få meg litt mat ja ,men tror jeg drar til hotellet i noen timer jeg.. fordi Ryan og Chaz drar idag ,kan ta dem med tilbake hit så dem får sagt hade til deg.'' Så kysset han deg. Du bare så på han å sa ''Jeg venter på deg! '' Han gikk bort til døren å sende deg et sleng-kyss å gikk. 
Da var det bare du og faren din som satt der,han tok hånden din å klemte den ganske hardt å sa '' Jenta mi ,du vet du betyr alt for meg...? ''. sa han og fikk tårer i øynene. ''Ja ,pappa jeg vet det... hva er det som har skjedd eller skal skje?'' sa du med en nervøs stemme. ''Jeg har fått et jobb tilbud...'' sa han med en trist stemme,

''Det er jo bra da pappa , hvor ? ,er det i nærheten?. For da hadde jeg blitt kjempe glad ,siden du er jo så mye borte nå...''. Du så bare en tåre renne ned kinnet hans å han sa '' Det er i New Zealand '' Du kjente bare tårene trille nedover kinnet ditt. Faren din bare klemte deg å sa '' om jeg bare jobber der i 1 år ,tjener jeg så mye at jeg trenger ikke å jobbe mere... Det er så mye lønn! '' Du bare klemte han enda hardere og sa '' ta jobben om du vil ha den ... ,men jeg blir her! '' Han trakk seg fra klemmen å sa '' vil du virkelig være her alene? '' Du bare nikket å kjente tårene falle nedover kinnet ditt mer enn isted. ''Dessuten kan jo Silje være hos meg og Justin kommer nok til å være hos meg til jeg blir helt bra igjen.'' Han gav deg en ny klem og du spurte '' Når drar du forresten? ''. ''Jeg drar i klokken 00:00 i kveld''. Du kjente tårene presse på ... igjen du viste ikke hva du skulle gjøre! ''PAPPA!'' hylte du å brøt fullstendig ut du begynte å gråte værre enn en unge som har mistet isen sin. Faren din bare holdt hardt rundt deg å sa ''Jeg lover å komme hjem ofte og jeg skal få deg ned dit! ''. Dere satt å snakket i noen timer så sa han at han måtte hjem å pakke. ''Jeg lover å komme innom å være her en stund før jeg drar! '' Så klemte han deg å gikk.

Du satt ikke lenge alene ,for like etter kom Justin , Ryan , Chaz og Silje inn. Justin satte seg ved siden av deg på stolen å tok hånden din.. han så at du hadde grått. ''*Dittnavn ,hvorfor har du grått? ''. Du bare så ned å sa '' Han skal reise... '' Du kjente tårene presse på igjen! ''Hvem han skal reise? '' sa Justin forvirret. ''Pappa ,dere kommer aldri til å tippe hvor han skal! '' Justin bare klemte til deg å sa '' Jeg skal være her ... men

(Jeg vet denne delen ble litt rotete ,men jeg finner ingen steder å hente inspirasjon for øyeblikket ,kommer sikkert en del til i kveld! ) 

- MER?

#LivMarit B.  

Where are you going - DEL 16
Justin bare så søtt på deg å sa '' Så du vil liksom bli sammen med meg du da?'' sa han å fniste. '' Ja ,men bare på liksom da '' lo du. Justin bare så på deg så kom han nærmere deg så kysset han deg. '' Wow ,det der kan du! '' sa du med et bredt smil. Justin bare så på deg med det søteste blikket ,ever! å sa '' så du vil ha et til? '' . '' Klart det ,kjekken! '' Han kysset deg igjen å du hørte bare Silje , Ryan og Chaz utta for døra '' YES! ''.  Du og Justin så på hveransre å ropte til de i gangen '' vi er ikke sammen ,bare kysse venner for øyeblikket! ''. Dere bare lo. Du Kysset Justin en gang til! 
_______________________________________________________________________________________

Det begynnte også å bli litt sent og du så at Justin var kjempe trøtt '' Du burde nok dra til hotellet å få deg litt søvn Justin.. før du sover i stolen der du sitter.'' sa du og fniste. ''Jeg burde nok det ,men vil være her hos deg...'' sa han med et søtt blikk. '' Vil du sove her da?'' spurte du han å klappet litt ved siden av deg i sengen. Han nikket å la seg ved siden av deg i sengen ,han holdt rundt deg å sa '' håper det blir noe mere enn ,kysse venner snart'' med et lurt smil. Du bare kysset han å la igjen øynene dine. Det samme gjorde Justin. Etter at du og Justin hadde sovet i 2timer så brå voknet du. Å hylte å sparket til alt som var der eller alt var vell Justin ,du skubbet han rett ut av sengen å hørte '' AUUU! '' og et skikkelig hyl. ''Justin ,går det bra?'' sa du med en bekymrings full stemme. '' Håper vi er skuls nå!'' sa Justin å reiste seg opp igjen. '' Hva drømte du om egentlig?''. Du ville egentlig ikke si det fordi Justin kom til å få så dårlig 
samvitighet... ,men du ville være ærlig med han. '' Jeg drømte om lastebilen ,men denne gangen ble jeg redd''. Justin så rart på deg å sa '' var du ikke redd når det skjedde?''. Du bare ristet på hode å fniste. Ikke lenge etter så kom legen inn for å skjekke om du sov ,noe du ikke gjorde fordi du heller ville snakke med Justin. ''Det er vell på en måte bra du er voken nå'' sa legen. Du bare så rart på han å sa ''hvordan det?''. Legen bare smilte å sa ''Dine prøver et unormalt sterke ,så vi skal nok sende deg hjem igjen ved lunsj tider i morgen'' så tittet han bort på Justin å sa '' Du må bare passe på sånn at hun kan ta alt med ro''. Justin bare smilte og i det legen gikk ut så begynnte han og synge OLLG (kjempe høyt). Når han gjorde det så fikk du store sommerfugler i magen ,fordi du tenkte på den kvelden. Så måtte du be han om å dempe seg litt ,for det var jo midt på natten og vi kunne jo ikke vekke alle på sykehuset. Du bare ''vinket'' han tilbake til sengen din og han bare smilte og kom bort til deg igjen så la han seg ved siden av deg igjen og holdt rundt deg. Du kjente gleden bare fly oppover inne i deg ,det måtte være noe med den natten fordi noe sånt hadde du aldri følt. Du lå å tenkte på hvor den følelsen kom fra... og Justin lå bare der å sov ,han snakket i søvne også å sa '' kyss meg '' så åpnet han øynene akkurat i det han var ferdig å snakke. Du hylte å sa '' din dust '' ,han var fortsatt veldig trøtt så han holdt bare godt rundt deg igjen å sovet.. Det gjorde du også til slutt ♥♥

- Mer?

#LivMarit B. 

where are you going? - DEL 16
Så gikk han å hentet en lege. Ikke lenge etter kom de inn igjen. Legen begynnte å spørre alle disse tilfeldige spørsmålene så begynnte han å kjenne på deg. Først i armene så nedover magen å det kilte. Så på tærne ... 
____________________________________________________________________________________ 

Du kjente ingenting i føttene ... legen gikk inn for å hente en is pose å legge på. Du kjente fortsatt ingenting. Da fikk du panikk å sa '' jeg har blitt lam, Silje kom hit jeg må ha deg her.'' Silje gikk bort å klemte deg å sa '' det går over vi må bare tro! '' Og klemte enda harere! Nå hadde du Justin og SIlje på hver sin side ... Justin begynnte å gråte , å klemte deg ...hardt! så sa han '' dette er min skyld å jeg skal betale hva som helst for at du skal bli frisk!''. Du så sint på Justin å sa '' Du skal ikke betale ett øre i dette , det var jeg som gjorde det!''. Så satte du deg opp i senga for å se opp i taket å si '' mamma , det er nå du skal hjelpe meg! ''. Du sa til alle at nå ville du bare ha Silje og Justin der. Så de andre gikk ut... '' Dere to? ,hva skjedde før jeg ble på kjørt? ,dere snakker jo ikke til hverandre og du da Silje som ELSKET BIEBER før... ?'' Silje og Justin så på hverandre å nikket ,de ble enige om å si sannheten. '' *Dittnavn , du var sint på Silje så du sa at vi to var sammen '' sa Justin. og Silje sa '' Du ble sur fordi at jeg ikke brydde meg om konserten ,jeg brydde meg mere om Ryan.'' Du ble skjokka å begynnte å gråte så sa du '' Uansett hva jeg gjorde mente jeg det ikke .. uten om det kjæreste greia ,fordi jeg vil være kjæresten din Justin. '' å så på Justin så bort på Silje og så sa du '' Beklager at jeg forelska meg i han , og jeg som ikke en gang like han før... men han overbeviste meg pluss du hadde rett han er ganske sexy''. Silje bare lo å sa '' det er helt greit ,for jeg og Ryan har blitt sammen vi nå''. '' WoW det er jo kjempe bra! ,men betyr det at jeg får Justin? '' sa du og smilte kjempe stort til Silje. '' Ja du får han! '' sa Silje å lo. Hun gav deg en klem å gikk ut. Du og Justin bare så på hverandre ,du var egentlig ganske flau... pga at du sa alt det forran han! ,men det var jo fakta! Justin bare så søtt på deg å sa '' Så du vil liksom bli sammen med meg du da?'' sa han å fniste. '' Ja ,men bare på liksom da '' lo du. Justin bare så på deg så kom han nærmere deg så kysset han deg. '' Wow ,det der kan du! '' sa du med et bredt smil. Justin bare så på deg med det søteste blikket ,ever! å sa '' så du vil ha et til? '' . '' Klart det ,kjekken! '' Han kysset deg igjen å du hørte bare Silje , Ryan og Chaz utta for døra '' YES! ''.  Du og Justin så på hveransre å ropte til de i gangen '' vi er ikke sammen ,bare kysse venner for øyeblikket! ''. Dere bare lo. Du Kysset Justin en gang til! 

(sorry ,kort del ..) - må også si at vet ikke når neste del kommer fordi jeg skal sitte barnevakt for to beliebere! (:  ,men skal prøve å blogge litt over telefon da. 

- mer?

#LivMarit 

Where are you going - DEL 15
 Ditt synspunkt i koma. 

Justin og alle andre var ute av det hvite nå... det var bare du og moren din ,hun holdt rundt deg å sa '' Jenta mi ,jeg elsker deg å jeg passer på deg! og jeg har sett litt frem i fremtiden din og du og Justin...'' Du så hun ville ikke si mere ,men du kjente igjen det smile! Jeg kommer til å bli lykkelig tenkte du. ''men du ,mamma jeg elsker deg også... lov at du alltid vil passe på meg og pappa '' sa du med en bekymret stemme. 
______________________________________________________________________________________

 På sykehuset 

Justin satt fortsatt inne i rommet med deg alene, han holdt hånden din. Å tittet bare opp på øynene dine. De åpnet seg! Du voknet igjen , å det første du fikk se var Justin... ''Kom hit og gi meg en klem'' sa du med en tørr stemme. Justin reiste seg opp å gav deg en klem å kysset deg på kinnet,han var så overlykkelig over at du hadde voknet at han visste nesten ikke hva han skulle si til deg. Han satte seg ned. '' Hvorfor er jeg egentlig her?'' spurte du Justin nysgjerrig. ''Fordi du ble på kjørt av en lastebil.. og det var min feil!''. ''Hvordan kunne det være din feil?'' spurte du med en sint stemme! ''. '' Jeg stilte meg ikke bak deg ,men jeg prøvde å hjelpe deg fremover men det var forsent! ''. Du bare så på Justin å sa ''kom hit ,igjen '' Han gav deg en klem til ,å når han trakk seg unna klemmen ,stoppet han rett forran ansiktet sitt. Du kysset han å sa '' det var ikke din feil ,fordi du er helten min! '' Justin satte seg ned igjen å i det han gikk unna ansiktet ditt så sto alle faren din, Silje , Ryan og Chaz der. De smilte med alt de hadde  og  sa '' en , to , tre '' i kor. så sa de '' Sååå søtt! ''. Du bare lo å så på Justin.  Justin så på deg også å sa '' takk for at du gjorde meg flau da ... søta! ''. Du bare lo. Faren din kom bort til deg å sa '' jeg har savnet deg ''. '' Jeg har savnet deg også ,det har mamma også!'' Faren din bare så rart på deg... '' Jeg møtte henne ,hun sa hun skulle passe på oss!''. Faren din bare gav deg enda en klem. Så gikk han å hentet en lege. Ikke lenge etter kom de inn igjen. Legen begynnte å spørre alle disse tilfeldige spørsmålene så begynnte han å kjenne på deg. Først i armene så nedover magen å det kilte. Så på tærne ... 

 
Tumblr_lx53djt6wf1qckcjqo1_1280_large

- Mer? 

#LivMarit B. 

Where are you going - DEL 14
Da var det bare du og SIlje som var der. '' *Dittnavn , jeg skal også alltid være her... uansett om vi krangler! Fordi du skal aldri dø og om du skal skal jeg også ligge ved din side '' Silje begynte å gråte etter at hun sa sa det.Så la hun seg ved siden av deg oppi senga di ... hun sovnet. 

_________________________________________________________________________________________________

 Morgen etter på når Silje voknet så satt alle guttene der til og med Chaz (guttene ba han om å komme). Ryan satt nærmest Silje og Justin satt enda nærmere deg. Chaz og faren din satt bare der å snakket. Chaz hadde vist mange vitser som gjorde faren din glad igjen. Plutselig så sa Chaz '' det var en gang ei dame og en mann som var på date ,så sa dama :off det er så varmt her... mannen : det er jo ikke så rart da ,siden du har puppen i kaffe koppen'' (kom ikke på en bedre vist). Alle begynnte å le å det ble plutselig ei koselig stemning i rommet. Det var ikke lengre noe sorg for at du lå i koma ,nå var det mere at du bare lå å sov noe du gjorde.. Så kom legen inn å skulle ta noen prøver igjen så han sa '' Dere burde gå ned i kantinen å spise noe ,før det blir tomt...'' Alle gikk ned uten om Justin han bare satt der med tårer i øynene å sa '' når vokner hun?'' . '' Hun er veldig sterk etter det prøvene viser... så hun kan vokne når som helst ,Så dere kan håpe hun vokner om en time eller to. '' han fikk ett blikk som viste at han hadde mer å si..
 '' Hva mere skal du si?''. ''Det er nok mye ,men jeg vet ikke om jeg har lov til å si dette så dette må bli mellom oss ,ok?'' Justin ble veldig usikker men ''ok''. '' Ja *Dittnavn , er som jeg sier veldig sterk og hun har fått en medisin som gjør at hun kan vokne nå eller når som helst''. Justin ble så glad at han begynnte å snakke i veien til deg '' Søta , vis du vokner snart skal du få noe.. '' sa han å kysset deg på pannen. '' Jeg skal være med deg for alltid , bare du vokner!'' sa han å klem i hånden din. Du klep tilbake å sa '' du må vente ,jeg må si hade til mamma ''. 

 Ditt synspunkt i koma. 

Justin og alle andre var ute av det hvite nå... det var bare du og moren din ,hun holdt rundt deg å sa '' Jenta mi ,jeg elsker deg å jeg passer på deg! og jeg har sett litt frem i fremtiden din og du og Justin...'' Du så hun ville ikke si mere ,men du kjente igjen det smile! Jeg kommer til å bli lykkelig tenkte du. ''men du ,mamma jeg elsker deg også... lov at du alltid vil passe på meg og pappa '' sa du med en bekymret stemme. 


(sorry for kort del) 

- Mer? 

#LivMarit B. 
 

where are you going? - DEL 13
Ditt synspunkt i koma

Ting hadde begynt å roet ser der oppe ,fordi du hørte Justin og faren din snakke sammen... Ting var ikke så tydelig ,men de snakket helt klart sammen! Du hørte Silje sin stemme si igjen '' vi er ikke venner lengre..'' Du begynnte å gråte å sa '' JEG KOMMER TIL Å DØ UTEN SILJE ''. 

På sykehuset 

Justin og faren din hørte klart å tydelig hva du sa. De måtte få hentet Silje tilbake hit ,men Justin var ikke helt enig i det fordi han ville jo også være der... Så Justin fortalte om det som skjedde. '' Jeg vet det kommer til å bli forferdelig ,men dette må vi gjøre for *Dittnavn*. Så dere får bare bli enige!''. Justin var helt enig. '' Jeg går å ringer henne jeg '' sa faren din. (Du lå fortsatt å gråt) Justin syntes det var helt forferdelig så han begynnte på synge OLLG til deg. Du roet deg ned å begynte å le istede så sa du '' Jeg elsker deg også ,Justin ''. Justin kunne ikke finne ord,han bare begynnte bare å le å sa '' så søt du er''. I det Justin sa det sto faren din i døren '' ja ,jeg ser det er for øyeblikket '' å lo. Justin bare så på faren din å sa '' om du ikke har noe i mot det ,så tror jeg at jeg har forelsket meg i dattern din?''. Faren din bare smilte å sa '' halo , er ikke du liksom en verdens kjent gutt? så klart det er greit,bare du er snill med henne! ''. Justin bare fniste å så bort på deg å sa '' så snart du vokner ... '' å kysset deg på hånden. 

Silje sitt synspunkt

Jeg vil egentlig ikke være mere på sykehuset sammen med *Dittnavn* fordi jeg vet Justin kommer til å være der ,men vi får gjøre dette for *Dittnavn* pga. uansett hvor mye vi kranglet så er vi fotsatt bestevenner! Det vil vi alltid være ... å det at *Dittnavn sa '' jeg kommer til å dø uten Silje ''. Det var bare det søteste hun noen gang hadde sagt. pga at Justin var det ba jeg også med meg Ryan sånn at de kunne snakke sammen når jeg ville være alene med *Dittnavn*. 

På sykehuset

Justin satt forsatt å holdt hånden din , helt til han hørte stemmene til Silje og Ryan. Justin så dem gå forbi døren så Justin ropte '' her inne!''. De kom inn med en gang ,Ryan fikk skjokk han hadde ikke ord. Han gikk bort til deg å viska deg i øret '' Når du vokner skal vi finne på mye kødd med Justin ''. (Du hørte det , og du skjønte det var Ryan). Du bare lo å nikket. '' så hun kan høre oss? '' spurte han til Justin. '' Ja , eller hun hører bare det hun vil høre og hun hører ting vi ikke sier også'' sa han med et lite smil. '' Justin? , vil du bli med meg ned på kafèn?'' spurte Ryan. '' Greit bare vent litt '' svarte han å gikk bort til deg å kyssa deg på panna og sa  '' I will always be here '' . Så gikk Ryan og Justin... og faren din. Da var det bare du og SIlje som var der. '' *Dittnavn , jeg skal også alltid være her... uansett om vi krangler! Fordi du skal aldri dø og om du skal skal jeg også ligge ved din side '' Silje begynte å gråte etter at hun sa sa det.Så la hun seg ved siden av deg oppi senga di ... hun sovnet. 

 

Z218643108_large

- Mer? 

€LivMarit B.  

Where are you going? - DEL 12
men , legene greide likevell å redde deg. De trodde det snart var over for deg ,men de tok likevell blodprøver av deg få å være 100% sikkre på hva som skjedde inne i kroppen din. Bare en time etter fikk de svarene tilbake. Du hadde havnet i koma ,og etter legenes beregniger så kunne du ligge der inntil 3-4 uker eller lengre. 

Faren din kom til sykehuset , helt oppløst i tårer... han hadde tatt med seg Silje uansett om hun ikke hadde lyst til å være med. Hun hadde regnet med at Justin var der. Faren din satte seg ned ved siden av deg å sa '' jenta mi , du må vokne ''. I det han sa det gav du han et lite smil, han så det å trodde du skulle vokne igjen så han ropte på legene. De kom løpende å han fortalte dem om smile ditt. Da måtte legene si noe som knuste faren din sitt hjerte '' Hun kommer til å smile ,eller gråte men det er fordi hun drømmer... vi må la henne bruke tiden sin for vis ikke er det ikke sikkert hun vokner''. Han la seg ned på gulvet å gråt ,Silje satte seg ned ved han å strøk han over ryggen å sa '' vi skal komme oss gjennom dette sammen! ,*Dittnavn* er sterk''. 

Ditt synspunkt i koma

Justin sa han elsket deg , han holdt rundt deg å du begynnte å tro dette er virkelighet. Plutselig hørte du faren din gråte ... han gråt nok over at noen andre elsket meg også. Du fant han ikke oppe i det hvite ,men Justin sto der. Plutselig hørte du Silje si '' Hun er sterk , Hun er sterk ...'' Du fant henne ikke ,enda det var det du ville fordi du savnet henne. Du skjønte ikke hvorfor hun ikke ville vise seg for deg. 

Tilbake på sykehuset

Det var ingen sammen med der på rommet ,fordi legene hadde bedt faren din om å gå inn på kontoret for legene ville forklare hva som hunne skje med deg å hvordan du kunne reagere senere. 

Justin's synspunkt 

Endelig ferdig med avhøret. '' Kenny ?.du må kjøre meg til sykehuset ,jeg skal være der sammen med henne uansett hva... dette er min feil! '' sa han med en sint stemme. Så i det vi kom til sykehuset ,kjente jeg tårene presse på... Han gikk inn likevell. Han fant en av legene å spurte '' er *Dittnavn* her, hun som var i den ulykken med lastebilen?''. sykepleieren var usikker på om hun kunne slippe inn venner ,men Justin hadde en løsning der. ''Hun er kjæresten min '' sa han med en trist stemme. 

Det som skjedde på sykehuset.

Sykepleieren slapp han inn ,når han så at du bare lå der med store sår i ansikktet. Begynte han å gråte å gikk bort til deg å tok deg i hånden å sa '' dette er min skyld , å jeg skal gjøre alt jeg kan for å gjøre det godt igjen!'' . Han satte seg ned på stolen ved siden av sengen din å han holdt fortsatt hånden din , han ville ikke slippe den. Han gjorde heller ikke der når han så faren din stå i døren. '' Hey , er du kjæresten du jah?'' sa faren din til han med en litt morsom stemme. '' å beklager ,nei jeg er ikke det. '' sa Justin. Blikket til faren din ble veldig usikker ''ja ,men du ... '' så pekte han ut i gangen. Justin skjønte det med en gang hva han mente. '' Det er sånn jeg og *Dittnavn* gjør det for å komme til hverandre ,vi er bare gode venner... for øyeblikket.'' Faren din bare smilte å fant seg en stol til å satte seg ved siden av Justin. Faren din bare smilte til Justin å sa '' vil du vite hvordan hun hadde det etter at moren hennes døde?''. Justin viste ikke at moren din var dø så han fikk egentlig et lite skjokk ,men han ville høre det. ''ja , jeg vil det '' sa han med en rolig stemme. '' Hun gjorde mange rare ting ,ting som var ubeskrivelige... men det var fordi hun ville vise at livet er ikke noe å leke med ,så hun prøvde alle disse  livs truende tingene. Det var også noe merkelig som skjedde vær gang , hun ble ikke skadet... Det var moren hennes som passet på henne mente hun.'' Justin ble helt sjokka ,men viste hva han skulle svare ''never say never , har du en tro kan alt skje ''. 

 
\\Google\\ dette var en av de syke tingene du gjorde! 
 

Where are you going? - DEL 11
 Han bare smilte til deg ,ikke lenge etter fikk du ei melding på telefonen. Det var fra faren din '' Er konserten ferdig? , om den er det må du ta bussen fordi jeg kommer ikke hjem før i 3 tiden i natt''. Du bare pustet tungt ut og fikk et skuffet trekk over ansiktet. '' Hva er det?'' sa Justin. '' Jeg må ta bussen '' sa å fniste. '' Det er jo ikke noe problem ,jeg og kenny kan kjøre deg hjem''. Du ble kjempe glad sså du å Justin gikk hånd i hånd hele veien til hotellet Justin var på. 

________________________________________________________________________________________________

Når du og Justin kom bort til vei kanten så måtte dere gå over veien. Det var glatt å dere måtte løpe for det var så mye
trafikk ,du lente deg inn til Justin fordi du var redd ,men det hjalp ikke fordi at det kom en stor lastebil. Justin kom seg unna men holdt deg fortsatt i hånden. Du sto rett forran lastebilen som kom i mot deg. # PANG. Lastebilen kom rett på deg  han kjørte ikke over deg du bare fikk trøkket av stoppet. 

 

#Justin's synspunkt 

Jeg så lastebilen komme , laste skjåføren prøvde å stopp og jeg prøvde å dra henne med meg mot meg. Jeg greide det ikke... Hun landet på bakket å jeg hoppet like etter henne for å skjekk om hun pustet. Hun gjorde det ,men ikke like raskt som til normalt. Jeg snudde hode mitt bort til hotellet der sto Kenny '' Kenny ,ring 113!!! ''. Ikke lenge etter kom ambulansen å fikk henne med seg. Jeg ville bli med ,men jeg måtte avgi forklaring til politiet. 

Deg på sykehuset , helt bevist løs. 

Du hadde det ikke så vondt du bare lå der å drømte for deg selv , det å være bevist løs var ikke så forferdelig. For Justin var der også. Det så ut som at dere var i himmelen. Du viste ikke hvorfor ,det så ut som at du var i himmelen ,du tordde bare at du lå å drømte ,men for føste gang om Justin... Det så ut til at Justin var lykkeriere nå enn noen gang , det var vell du også ,men du begynte å savne Silje. 

Det som skjedde på sykehuset. 

Legen din fikk noen i personalet til å til kalle de nærmeste , han trodde ikke du hadde så lenge igjen å leve. Legene strevet med å holde pusten på normal. Plutselig stoppet hjerte å gå... 

 \\GOOGLE

- Mer? 

#LivMarit B.
 

Where are you going? - DEL 10
 
Du fortalte Det til Justin, menn Justin SA Han kunne sende Han ei meldig bare sånn Han fikk vite på du var ok. Det gjorde Han og Han fikk svar''Helt greit, menn husk da hun er litt min også''.Justin Viste grader meldingen å. du bare rødmet. Justin lurte på: Hva du ville gjøre, menn du ville egentlig bare ut å. Gå en tur Så Justin Tok Handen din å. Dere gikk ut Sammen AV KONSERT huset. Dere gikk et stykke Så Kom Dere til Parken.
_____________________________________________________________________________________________
(har ikke sett igjennom teksten)
 Du så at Justin så på deg hele tiden så sa han plutselig '' så vakre øyne du har'' å smilte. Du bare rødmet å så bort,Justin stoppet å han fikk deg til å se han inn i øynene så sa han '' jeg mener der ,du har vakre øyne''. Du rødmet enda mere men så fortsatt på han. Du snudde deg ikke vekk fordi du ville se om han mente det. Han gjorde det ,du klemte han å sa '' tusen takk ,du vet ikke hvor mye det betyr for meg at du sier sånne snille ting til meg ... nå'' . Du trakk deg litt unna klemmen så tok du armen hans igjen ,han bare smilte. '' Er du singel? '' spurte Justin deg plutselig. '' Ja ,jeg har det..''  sa du med et lurt over ansitket. Han bare så rar på deg først og så på hendene deres som var nærmest sydd sammen. Du så han ble vedig begymret så du greide ikke å holde deg lengre. '' Neida ,jeg bare tuller med deg '' sa du å fniste. Han hav deg et lite flørt-dytt.

Dere gikk bort over i parken dere så to stykker som satt der å kysset ,dere så ikke hvem det var. Så Justin bare så bort på deg å fniste , du lo ikke en gang du bare syntes det var søtt å sa '' naww , så søte de er ''. Justin så merkelig på deg å sa '' ser du ikke hvem det er?''. Dere gikk nærmere . Det var Ryan og Silje?! Du dro med deg Justin bort å ødela den gode stemningen til Ryan og Silje å sa '' Så det er her dere to sitter!!? '' Silje bare så på deg med et surt blikk å sa '' Ja ,her sitter vi '' men ei sur å mørk stemme så, så hun på hendene til deg og Justin som var klistet sammen. '' Så dere to er sammen dere nå da?'' Du og Justin så på hverandre. Du viste ikke helt hva du skulle svare ,men du var så irritert over Silje som ikke en gang var glad for at hun fikk komme på konsert med Justin så du tittet bort på Justin igjen å så på Silje og Ryan '' Ja ,vi er nok det ja!'' sa du til Silje meg et surt blikk. Du kysset Justin på kinnet å han rødmet. Ryan bare satt der å gapet ,du ville ikke stå der lengre så du snudde deg å gikk så snudde du deg å så på Silje ... hun gråt å trøstet seg på Ryan. Du var så sint på Silje at du brydde deg ikke om hun var lei seg. 

Etter at du og Justin hadde gått en stund i stillhet så bestemte du deg for å forklare deg '' Justin ,sorry for at jeg sa at vi var sammen ,men jeg ble bare så såret og sint isted''. Han bare så på deg å smilte å sa '' Det er greit , jeg hadde ikke hatt noe i mot å vært sammen med deg uansett''. Du kjente 1000 sommerfugler fly igjennom magen din , fordi han sa det ... han sa han likte deg! '' takk for komplemanget'' greide du å stamme frem. Han bare smilte til deg ,ikke lenge etter fikk du ei melding på telefonen. Det var fra faren din '' Er konserten ferdig? , om den er det må du ta bussen fordi jeg kommer ikke hjem før i 3 tiden i natt''. Du bare pustet tungt ut og fikk et skuffet trekk over ansiktet. '' Hva er det?'' sa Justin. '' Jeg må ta bussen '' sa å fniste. '' Det er jo ikke noe problem ,jeg og kenny kan kjøre deg hjem''. Du ble kjempe glad sså du å Justin gikk hånd i hånd hele veien til hotellet Justin var på. 

- Mer?

#LivMarit B.  

Where are you going - DEL 9
Så når dere begge kom ut å løp inn i limo'en fikk begge to så store øyne at det var nesten ikke mulig. Dere hylte å klemte hverandre flere ganger. ''Hvor skulle dere igjen? '' spurte skjåføren. '' Vi skal på Justin Bieber konserten ,i byen.'' svarte dere i kor. Bilen begynnte å kjøre mens du og SIlje begynnte tok dere litt sminoff ice å skarvlet hele veien til byen. Så når bilen stoppet sto.... 

________________________________________________________________________________________________ 

det en annen stor svart bil der også , det kom en gutt ut med ei stor lilla jakke på seg. Det flørste du tenkte var '' det må være Justin '' å fikk et stort smil over munden. Fordi han tittet bort på bilen vår og Silje så ansiktet hans så hun hylt ,men han så deg så han bare smilte å løp. Du og Silje gikk ut av bilen å det begynnte å snø som bare det! Sånn at mannen som sto ved billett luken han måtte bare slippe dere inn tiligere. Dere ble de første inn i lokale eller ... nei ,det sto to vell kjente gutter ved scenen Ryan og Chaz. De kom mot dere eller Ryan kom ikke i mot deg ,han kom bare i mot Silje...
Chaz kom mot deg ,uten flaska denne gangen. Du bare smilte til han å hviska han i øret '' hvor er Justin 'a?''. Han bare smilte å pekte bak til det store tromme settet han hadde gjemt seg bak der sånn at Silje ikke skulle se han. '' aha , han er redd altså'' sa du med et bredt smil. '' Er nok det jah , pluss han vil ikke ta oppmerksomheten fra Ryan''. Etter at dere hadde stått der å snakket en stund så kom det flere og flere mennesker mest jenter. Ryan og Chaz hadde bestemt seg for å stå der ,men måtte gå å hente noen store hettegensere først.

Når guttene gikk så du bare på ansiktet til Silje at det var noe kjempe stort som hadde skjedd for henne '' Ryan ba meg ut på date! '' hylte hun alt hun hadde.
 '' tuller du med meg eller? '' sa du med et lurt ansikt. Hun gav deg € så klart ikke ,blikket €. Ikke lenge etter på kom guttene tilbake og showet begynte. Det var noe merkelig som skjedde ... Silje hylte ikke så mye mere hun fulgte nesten ikke med på scenen en gang hun var mere opptatt av at Ryan hodt rundt henne.
Chaz så at du sto å så på dem ei stud så sa han plutselig '' skal jeg holde rundt deg også ,søta? '' så lo han søtt. '' nei takk ,men jeg er bare litt lei meg for alt dette for jeg hjalp henne med å komme seg hit på denne konserten ,men hun setter jo ikke pris på det?''. Chaz bare så deg med et €sorry ,blikk€  . '' Jeg gidder ikke mere , vil du bli med ut å trekke inn litt luft?'' spurte du Chaz. '' helt greit '' sa han blid å fornøyd. Du gikk bort til Ryan og Silje å sa '' jeg stikker... '' ,men ingen av dem brydde seg. I det du og Chaz gikk i gjennom folkemengden kom det ei dame bort til Chaz å spurte han om jeg var daten hans. Han vrikka på hode (nei). Hun kom bort til deg å sa '' Vil du være OLLG?''. '' Kan jeg sikkert'' sa du med et usikkert blikk fordi du viste ikke hva det var en gang ,men du rakk å si til Chaz '' møter deg etter på ''. Han bare smilte. Damen dro deg bak scenen og du skjønte ingenting ,helt til det gikk opp et lys for deg... Det var dette Silje ville være! hun ville være den jenta sammen med Justin når han sang en av disse sangene! Dette var krise ,men damen dro deg opp på scenen bare å satte deg opp på en stol ,du satt der helt alene. Helt til du hørte musikken begynnte å spille ,du så etter Silje... Du fant henne også , hun hadde det vanlige skuffa blikket. '' Sorry '' sa jeg med bare mimingen. Sangen kom til refrenget og Justin kom nærmere og nærmere , plutselig sto han helt ved siden av ansiktet ditt.
Twitter / @BieberDreamBR: essa foto é mesmo maravilh ...
Han hjalp deg pent av stolen å danset omkring med deg. Du ble forelsket ,det fantes ikke ord for følelsen! Du tenkte ikke på noen andre en Justin , Justin , Justin hele tiden. Så når sangen var ferdi så sendte en av danserne hans en bukktet med 25 roser i. Han gav den til deg å kysset deg på hånden. Justin sendte deg bort til en av danserne å han gav et salgs tegn om at han skulle få deg til å vente. Så det gjorde du ,han avsluttet også showet å jeg lette og lette etter Silje ,men fant henne ikke... Ryan hadde sikkert kjørt henne hjem. Når Justin var ferdig så kom han rett bort til deg å gav deg en klem å sa '' Hey ,søta ''. Du rødma helt ,å fniste litt ... Du ville at Justin skulle skjønne det nå. '' Hey '' sa du med en rolig stemme. Han bare så søtt på deg og smilet hans så ut som verden søteste lepper ,du ville bare kysse dem! '' Likte du konserten da? '' sa han å lo litt etter på. '' Jeg gjorde vist det ,du har vist fått deg en belieber til '' sa du med et stort smil. '' Var du så lett og overbevise?'' ,''jeg var vist det ,men neste gang du ska overbevise meg neste gang ... kommer du ikke til å greie det! '' . 
Justin bare lo med en ond latter å smilte. Justin spurte deg også du du ville finne på noe sammen med han ,men du kom på at du sa til Chaz at du skulle møte han senere. Du fortalte det til Justin ,men Justin sa han kunne sende han ei meldig bare sånn han fikk vite at du var ok. Det gjorde han og han fikk svar '' helt greit ,men husk da hun er litt min også ''. Justin viste deg meldingen å du bare rødmet. Justin lurte på hva du ville gjøre ,men du ville egentlig bare ut å gå en tur så Justin tok hånden din å dere gikk ut sammen av konsert huset. Dere gikk et stykke så kom dere til parken.

 
HipsterMovement

- Mer? 

€ LivMarit B.  

where are you going? - DEL 8
Justin bare så bort deg å smilte til deg ,i det du hoppet ut i bilen å sa '' hade '' til alle å fikk tatt igjen døren også. Åpnet døren til Justin seg å han gav deg en klem '' gi meg sjansen til og overbevise deg''. Du rakk ikke å si mere så hoppet han inn i bilen igjen. Du gikk bort til huset der hang det en lapp '' Er på jobb , hjemme 20:00 hilsen pappa '' Du bare fant frem nøkkelen å gikk inn kastet bagene med klær ned i sofan.  

__________________________________________________________________________________________________

#Dagen etter 

 
Du å i sengen din å bare tenkte og tenkte (på guttene) ,helt til Silje kom brakende inn på romme ditt ''hey girl , what's up?''. Du bare så på henne med et stygt blikk å sa ''hva er klokka?''. '' Klokka er rundt 14:00 sirka'' sa hun med et bredt smil over ansiktet. Det hadde du også ,men prøvde å sjule det... fordi du ville ikke at Silje skulle spørre hvorfor du smilte. '' men brb Silje , jeg hopper inn i dusjen jeg. Du kan skjekke facebooken din vis du vil du. ''sa du å løp inn på bade ,men du hørte bare Silje '' greit ''.  Du var inne på bade i rundt en time å dusjet  ,men tok på deg en ny pysj å gikk ut på rommet ditt igjen. '' har du spist frokost ,Silje?''. '' Jeap ,har nok det men jeg har ikke spist lunsj da... '' Dere begynnte å le begge to ,men dere ble til slutt enige om at dere skulle kalle dette fokolusj (?). Så dere løp ned til kjøkkene der det lå enda en ny lapp '' ring etter konserten ''. Du bare så på Silje med et lurt blikk i tilegg til at du satte fram på bordet '' du? ,vil du at vi skal sitte på i limo til konserten eller? '' sa du med et stort smil over ansiktet å det eneste du tenke på akkurat da var at du skulle vise Justin og guttene at du var ikke til å kødde med. Silje så på deg med det søteste blikket noen gang å bare '' vi må jo ikke men ... vis du abselutt vil så greit ♥''. Det første du gjorde var å gå bort til telefonen å ringe til firmaet  Silje bare sto å så på deg med et stort smil å sang 

I got the fever and i think you have it to!
I got the fever and i think you have it to to tooooo.

#etter samtalen med firmaet 

'' Greit , da kommer dere om 2 timer da '' sa du å bare la av røret. Så gikk du bort til Silje igjen og dere satte dere ned å snakket sammen om hvordan dere trodde alt skulle bli. Dere snakket i en god stund helt til dere så på klokken igjen det hadde vist gått 1 time allerede. Så du og Silje løp på rommet ditt igjen å Silje dro med seg bagen sin inn på rommet ditt hun også. Silje løp inn på bade først å hadde på seg sminka og kjolen bare 10 min senere kom hun ut igjen å så hun rå lekker ut. 

 
V-neck Short/mini Black Cocktail A-line Prom Dresses(PPD00BL7) - DressilyMe.comCAN YOU TURN IT DOWN?
                (Silje sin)                                                                   (Din )
Å etter rundt 20min inne på bade for deg selv så kom du også ut i en lekker kjole. Dere ble Silje hoppet av glede når hun så deg for da slo det ,det henne igjen... hun skulle møte Justin Bieber!!!! Du tenkte bare for deg selv ... € allerede møtt han jeg og det du ikke vet har du ikke ont av.€ Ikke lenge etter fikk du melding fra firmaet der det sto '' står uttafor nå ''. Du bare dro med deg Silje ut å passet på sånn at vesken med billetene og telefonen var med. Så når dere begge kom ut å løp inn i limo'en fikk begge to så store øyne at det var nesten ikke mulig. Dere hylte å klemte hverandre flere ganger. ''Hvor skulle dere igjen? '' spurte skjåføren. '' Vi skal på Justin Bieber konserten ,i byen.'' svarte dere i kor. Bilen begynnte å kjøre mens du og SIlje begynnte tok dere litt sminoff ice å skarvlet hele veien til byen. Så når bilen stoppet sto.... 

- Mer? 

#LivMarit B.  

 

Where are you going? - DEL 7
 Dere titta inn i bilen Silje så på Ryan og du så på Chaz å sa '' Hey ,dude! har du ikke lagt i fra deg den flaska enda? '' Han tittet ikke bort på deg en gang han bare satt der. ''Greit ,vi sitter på! '' sa Silje uten å spørre deg først ,men du ble med likevell ... du ville jo ikke sitte helt alene på bussen heller. Så dere satte dere inn i bilen ,det første Silje gjorde var å sette seg ved siden av Ryan. Å begynne å flørte med en gang. Du satte deg ved siden av Chaz å greide ikke å holde deg du måtte slå til han i bak hode '' dude, det der irriterer meg! ''. Han tok endelig blikket bort fra brus flaska, men han hadde et strengt blikk. Så kom han nærmere deg å hviska deg i øret... 
_____________________________________________________________________________________________

''Han sa ikke alt ... '' Du skjønnte ingenting å bare så rart på han ,men han hadde allerede tatt blikket tilbake på flaska. Du så bort på Ryan ,det måtte jo være han som ikke sa alt? Du hadde kjempe lyst til å spørre ,men du gjorde det ikke fordi du ville ikke ødelegge mellom Silje og han. Dere var nesten fremme så du minnet jeg Ryan og Silje om at Silje skulle gå av først. Ryan ropte på Kenny å sa '' STOPP!''. Kenny brå bremsa å vi hørte en annen gutte stemme rope '' AU! '' med alt han hadde. Silje fikk panikk å begynnte å rope '' DET SKRIKE VAR FRA JUSTIN BIEBER ''.(hun hadde hørt det hylet i videoen når Justin gikk inni en glass dør) Da så du at Chaz letta på holde å skulle til å si noe ,men så sa Ryan '' nei , det var bare Kenny som fikk vondt i hode... ''. Silje trodde han ,men du derimot gjorde ikke det så jeg spurte Ryan om dem kunne kjøre meg helt hjem. Fordi du måtte snakke med Ryan og Chaz så i det Silje gikk ut slo du Ryan i hode å sa '' hva er det du ikke har fortalt oss? ''. Han så bare bort på Chaz med et sint blikk. '' JA?! ,fortell! '' sa du med en sint stemme. Ryan og Chaz så på hverandre å sa i kor '' Er du en belieber? ''. Du skjønnte ingenting ,men du svarte likevell ærlig '' nei ,men Silje er det... hvordan det? '' Du hørte bare noen hoste i fremsete forran det sotete vinduet. Ryan trykket på en knapp sånn at vinduet gikk ned.

Rett forran det vinduet satt Justin (BIEBER) , Det første du tenkte var '' f*** '' men uansett u måtte jo si noe til fyr'n uansett om du hata han også. '' Hei '' sa du forsiktig '' hei , hva heter du? '' svarte han.  ''Jeg heter *dittnavn* , og du er Justin ikke sant? ''. Spurte du egentlig bare for å virke litt dum. Han så merkelig på deg liksom sånn blikk ~ viste du ikke det ,helt sikkert? ~ '' Ja ,jeg er Justin '' sa han å smilte like etter. Du så bort på Ryan å sa '' hvorfor sa dere ikke dette?''
Begge guttene så bort på Justin akkurat som at han skulle svare. Å det gjorde han '' De fikk ikke lov for meg '' sa han med et uskyldig blikk. '' Hvorfor fikk de ikke lov ,egentlig? '' spurte du å viste egentlig at det var et dumt spørsmål ,men du ville skjekke om du kunne irritere han. '' De fikk ikke lov sånn tilfelle de jentene de møtte (altså dere) var beliebere .For jeg vil ikke at beste kompisene mine skal bli brukt ''  Etter den siste setningen han sa begynnte du å tenke ,men så måtte du stoppe det for nå var du fremme '' STOPP! '' ropte du frem til Kenny. 
Han brå bremset pluss gutta skjønnte ikke hva som skjedde. '' Her bor jeg '' sa du nesten som om du skulle invitere dem inn. Gutta bare så på hverandre å sa '' du sier ikke dette til Silje vell?''. Du kjente du eksploderte innvedig ,men du begynnte å tenke igjen. '' Greit , på en betingelse!'' sa du med en sint stemme og et sint blikk. '' Hva da?! '' ropte Ryan og du greide ikke å holde deg du måtte le ,'' det er du som er betingelsen ,om du vil selv da... Vil du gå på date med Silje? '' sa du med en liten latter ved siden.  Ryan så skjokka på deg men likevell med et smil over ansiktet '' så klart jeg vil gå ut med den dama! '' sa han å smilte og så bort på Justin med et stot smil. '' Se her ,her nummret hennes '' sa du å skrev nummret på hånden hans. Du hadde også en siste ting å si til Justin '' Jeg er ingen belieber ,men det ser ut til at vi kommer til å henge mye sammen nå en stund så ... '' Sa du med et stort smil over munden. Justin bare så bort deg å smilte til deg ,i det du hoppet ut i bilen å sa '' hade '' til alle å fikk tatt igjen døren også. Åpnet døren til Justin seg å han gav deg en klem '' gi meg sjansen til og overbevise deg''. Du rakk ikke å si mere så hoppet han inn i bilen igjen. Du gikk bort til huset der hang det en lapp '' Er på jobb , hjemme 20:00 hilsen pappa '' Du bare fant frem nøkkelen å gikk inn kastet bagene med klær ned i sofan.  

 


- Mer? 

€ Liv Marit 

 

where are you going? - DEL 6
Dere hadde det kjempe morsomt med å finne klær og sko. Dere hadde ikke hatt det så morsomt på lenge. Du så også at Silje var i ekstemt godt humør. '' hva skjer med deg 'a? '' sa du å så på Silje med (forelska(?)blikket) ,men hun bare smilte. Å fant frem 2 fantastiske kjoler. 
___________________________________________________________________________________________________

Dere løp inn i prøve rommene å fikk kjolene på dere ,de passet perfekt! Så når du og Silje gikk ut av prøverommene for å vise hveradre hvordan dere så ut så sa dere '' solgt '' høyt i kor.Damen i kassen bare så på dere å smilte!
Dere gikk inn igjen i hvert deres prøverom , og fikk på dere de vanlige klærne igjen. Dere gikk begge bort til kassen for å betale.Silje gikk forran deg så når det var din tur så du ut av vinduet bak butikk damen. Der så du Ryan og Chaz løpe som gal ,fordi dem hadde flere hundre jenter løpende bak seg. Det var en gutt til der ...
du greide ikke å se om det var noe kjent med han. De løp i allefall inn i bilen ,men jente løp fortsatt... etter bilen
,noe måtte jo være galt?! Du så bort på Silje ,hun hadde vist ikke sett det ,bra var jo det vist ikke hadde hun jo gått å tenkt på dette i hele dag.Så nå var det viktigeste i byen gjort ,så nå var resten bare for dere begge å handle inn julegavene. Silje kjøpte til å med en gave til Justin enda hun viste han ikke kom til å få den ,men hun skulle jo prøve å få gitt den til han #neversaynever. 

Etter at dere hadde gått å kjøpt en del pakker og dere hadde brukt opp nesten alle pengene bestemmte dere for at dere skulle gå til buss plassen å ta neste buss. Så dere var på vei til buss stoppet så kom det en stor svart bil med sorte ruter. Dere fikk helt panikk så dere ville egentlig bare løpe ,men dere stoppa opp å sa på bilen. Plutselig så åpna viduet seg bak ,der satt Ryan. '' Fy... som du skremte oss nå! '' sa du med høy stemme til han ,men Silje ba deg om å roe deg ned. Så sto hun bare å blikk flørtet med Ryan også da. '' men ,hva ville du egentlig? '' spurte du å ødela den flørten. '' Jeg tenkte jeg skulle spørre om vi kunne kjøre dere hjem ,men siden du er redd såå... ''. Du så bort på Silje å hun ville jo være med ,men du ville være litt frekk så du svarte '' pappa sier jeg ikke kan sitte på med fremmede... '' med et helt serriøst blikk. Du så tilbake på Silje hun var helt kok rød i ansikktet å gav deg et (vi er ikke bestevenner blikk) på tull. Ryan bare satt der å lo for seg selv. 
Så du og Silje begynnte bare å gå igjen ,dere hørte at Ryan stoppet å le. Så kom bilen sakte men sikkert bak dere å dere hørte Ryan bare '' vær så snill da ,søtinger? ''. Dere titta inn i bilen Silje så på Ryan og du så på Chaz å sa '' Hey ,dude! har du ikke lagt i fra deg den flaska enda? '' Han tittet ikke bort på deg en gang han bare satt der. ''Greit ,vi sitter på! '' sa Silje uten å spørre deg først ,men du ble med likevell ... du ville jo ikke sitte helt alene på bussen heller. Så dere satte dere inn i bilen ,det første Silje gjorde var å sette seg ved siden av Ryan. Å begynne å flørte med en gang. Du satte deg ved siden av Chaz å greide ikke å holde deg du måtte slå til han i bak hode '' dude, det der irriterer meg! ''. Han tok endelig blikket bort fra brus flaska, men han hadde et strengt blikk. Så kom han nærmere deg å hviska deg i øret... 
Tumblr_lqckpna5uq1qzznyvo1_500_large
- Mer 

€ Liv marit 

 

where are you going? - DEL 5
 Når dere kom til senteret var det fullt av mennesker der dere bestemmte dere for å gå et sted å spise først. Så dere gikk inn på kafên '' Dreams ''. For der satt det 2 utrolig kjekke gutter. Du og Silje satt å så på dem lenge fordi det var noe kjent med dem... mente Silje. 

_____________________________________________________________________________________________________

Så du ville jo ikke bare sitte der å lure så du gikk bort til dem å sa '' heillü '' de skjønte vist ikke. '' Hey '' sa du en gang til det skjønte de med en gang. De snakket engelsk ,det gikk helt greit det beste faget på skolen. (Skriver samtalen på norsk) ''Hva heter dere ,pluss er dere kjendiser eller noe? '' spurte du å kikket bort på Silje. ''Jeg heter Chaz '' sa han og '' jeg heter Ryan '' sa han andre fyrn. Han fyrn som kalte seg Ryan sa '' Nei, vi er ikke kjendiser ,vi er bare litt kjent over kompisen vår''. Du så at han tittet bort på Silje. Chaz hadde blikket festet på brusen sin som sto forran han. Du begynnte å le av han og Ryan sto til han i bak hode. '' Dude , vi snakker med ei jente her'' . Du spurte om du og Silje kunne sitte sammen med dem å prate litt. Det var helt greit for guttene ,men Ryan sa '' bare om du tar med venninen din da , er hun singel forresten? ''. Du bare nikket på hode å lo av han. Så gikk du å hentet Silje , å dyttet henne bort til Ryan. Hun var skikkelig flau over en stund ,men det gikk over. For til slutt flørtet dem som noen gale. Du satt bare der å lo av Chaz som var helt med i brusen sin ,men så tittet du bort på Silje og Ryan. Han gav henne nummre hans '' uuuuuhhh '' sa du for å gjøre Silje skikkelig flau ,men for en gang skyld forsvarte hun seg selv '' sjalu? ''. Du begynnte bare å le og når du hadde fullstendig latterkarmpe så la Ryan armen sin om Silje. 

Etter en stund kom du også på at du og Silje måtte jo gå å kjøpe nye klær snart ,men gutta kunne jo bli med de også om de ville. '' gutter vil dere være med oss å dømme klærne vi skal kjøpe til en konsert i morgen? '' sa du å så bort på Ryan. For det var jo ikke vits å se på Chaz han digget jo brus flasken sin. '' Sorry jenter ,men vi blir henta av Kenny etter på ''. 
Silje bare så trist på han å sa '' jaja , møtes senere i kveld da... som en date?''. Ryan så skjokka på Silje ,men hun reagerte ikke på blikket en gang. Du så det Ryan skulle noe ,han måtte skuffe henne... '' kan ikke lovet kompisen å henge med han i kveld ,en annen dag da?'' Silje bare nikket å kysset han på kinnet. Så dro Silje med seg deg ut av kafên mens du bare fortsatte å le av Chaz ,helt til han mista blikket av brus flasken å begynnte å kjefte på Ryan. Du hørte han rope noe sånt som '' hvorfor sa du ikke hvem han var? ''. ,men mere rakk du ikke å se for Silje dro deg med inn i favoritt klesbutikken hennes. Du bestemte deg for å ikke tenke mere på det!  Dere hadde det kjempe morsomt med å finne klær og sko. Dere hadde ikke hatt det så morsomt på lenge. Du så også at Silje var i ekstemt godt humør. '' hva skjer med deg 'a? '' 
sa du å så på Silje med (forelska(?)blikket)
 ,men hun bare smilte. Å fant frem 2 fantastiske kjoler. 
 
Girls In Dresses Boutique
(random bilde) 

- Mer?

€ Liv Marit B.  (VIKTIG : Vet det tar lang tid før Justin kommer inn i historien men vil ha en bra start) 

where are you going? - DEL 4
Etter en lang tid med tenking greide du å sove. Du begynnte også å drømme ,du drømte at du og Silje var på konserten til Justin Bieber. Silje var helt i hundre og ventet på at enda en drøm kunne bli til virkelighet hun ville bli OLLG. Det kom en person bort til dere , Silje freka helt ut ,men kvinnen som kom bort til dere hviska deg noe inn i øre som '' vil du være OLLG? '' .

 

Du brå voknet fra drømmen å begynnte å grue deg enda mere ,for om du ble valgt til OLLG kom du jo til å knuse hjerte til Silje. Du begynnte å tenke sånn '' hvor sjanse er det for at jeg blir OLLG?'' Det fungerte! 

Du lå å tenkte i flere timer helt til du fikk en meldig fra Silje '' Våken ,søta? ''. Du kikket bort på klokken borte på veggen din. Du måtte jo bestemme deg om du ville være våken eller om du ville sove ,men du ville være våken for klokken var jo allerede 11:00. Du svarte henne å løp inn på bade for å sminke deg og finne noe passende til kjøpesentet å ha på deg. 

Med det samme du var ferdig ringte det på døren nede ,du løp ned å åpnet døren. Der sto Silje klar for til å dra ,men det var ikke du for du hadde ikke spist frokost eller tigget med pappa etter penger enda. '' Kom inn ,jeg må gjøre noe først'' sa du med et stort smil over ansiktet. Du løp inn på rommet til faren din (foreldrene dine var skilt) , å hoppet opp i senga hans å vekte han. '' hei ,hei pappa'en mi. Jeg å Silje skal ut en tur vi... på kjøpe sentret ''. Du gav han engle blikket. 

Han bare så irritert på deg å sa '' hent pengboka mi ,på kjøkkenet!'' Du løp rett til kjøkkenet å tilbake. Faren din fant frem 2000 kr å sa '' er det nok? ''. Du gav han et sint blikk '' så klart det er nok '' sa du å kysset han på kinnet. Du løp rett ut til Silje i gangen å dro henne med deg bort til buss stasjonen. 

 Dere måtte vente noen minutter på bussen. Silje sa ingenting så du måtte jo si noe du '' gleder du deg? ''. Hun gav deg et så klart blikk å sa '' klart jeg gleder meg! ,jeg kan ikke takke deg nok for det du gjorde! '' . Du bare gav henne en klem å sa '' alt for deg ,husk jeg er jo glad i deg''. Bussen kom å dere begge løp inn ,bak for kanskje dere slapp å betale... Hele veien til sentret snakket dere om ting dere skulle gjøre senere i ferien sammen også ,men Silje passet alltid på at Justin bieber kom med i noen settninger også! Når dere kom til senteret var det fullt av mennesker der dere bestemmte dere for å gå et sted å spise først. Så dere gikk inn på kafên '' Dreams ''. For der satt det 2 utrolig kjekke gutter. Du og Silje satt å så på dem lenge fordi det var noe kjent med dem... mente Silje. 

 Tumblr_l4hqntvfeo1qza0fjo1_500_large

mer?

€ Liv marit  

Where are you going? - DEL 3
Begynnte jeg å lese litt inne på konkurranse siden igjen , jeg hadde jo gått glipp av en ting da!
Der sto det at den som meldte seg på kunne på tilbake melding innen allerede 2 timer (!?) Jeg logget inn på mailen min igjen. Det hadde kommet et brev fra billettservice...
______________________________________________________________________________________________

Du klikket deg inn på mailen å leste '' Vi i billettservice beklager at det ikke var flere ledige billetter igjen ,men det spiller vell ingen rolle nå siden du og din bestevenn HAR NÅ VUNNET 2 billetter til JUSTIN BIEBER konsert! ''
Du leste teksten om og om igjen. Det var riktig! Når du var helt sikker på det skrev du ut det som sto på mailen.
Så skrev du til Silje på msn at du måtte møte deg i bakken om 5min. Deretter løp du ned å tok på deg jakken løp rett bort i til bakken ,der så du Silje. Med det samme du kom bort til henne var å gi henne arket hvor alt sto!

Hun begynnte å lese... Du så at smile hennes ble større og større for vær setning hun leste. Så når hun leste den siste hylte hun med alt hun hadde! '' Fra en skala fra 1 til 10 ,hvor glad du er i meg nå?'' sa du med et kjempe , kjempe stort smil. ''Hva tror du? '' sa hun med en tåre trillende ned på kinnet. ''Neeeh ,rundt en 5'er sikkert?'' .
Silje bare klemte deg å sa '' jeg er ikke glad i deg ,jeg elsker deg''. Det var den lengste klemmen Silje noen gang hadde gitt deg. Men etter en stund trakk SIlje seg unna klemmen å sa '' vi må shoppe i morgen da ''.
Du gav henne '' så klart '' blikket. Dere sto også å snakket i en stund til helt til dere ble enige om at dere skulle gå hjem. For dere skulle jo opp i morgen på '' Bieber shoppe '' eller hva enn hun kalte det...

Du gikk hjem over og var egentlig litt stolt over deg selv som hadde greid å hjelpe bestevennen ,med å få drømmen hennes til å få i oppfyllelse ♥ Det tenkte du på hele veien hjem til å med når du kom opp i sengen din
å fikk lagt deg. Du begynnte også å grue deg fordi du skulle jo på Justin Bieber konsert... Du greide ikke å slutte å tenke på dette du gruet deg som bare det ....

(har ikke sett igjennom teksten, vet også at det jeg har skrevet er litt rotete... )

€ Livmarit B.

Where are you going? - DEL 2
Beklager liten del ... pluss må informere om at jeg kommer kanskje til å endre skrive måte i del 3.


Du løpe hjem over. du bestemte deg for og ikke gi opp, men du skulle finne noen som skulle
selge bilettene sine eller noe. Når du kom inn kasta du av meg alle ute klærne å løp opp på rommet ditt.
Skrudde på pc'en din gikk inn på bilettservice.no å leste '' TOMT '' under et bilde av Justin Bieber.
Du bladde lengre ned på siden der det var en reklame der du kunne du kunne vinne 2 billetter til en konsert.
Du klikket deg inn på , det var til en Justin Bieber konsert! Du lese litt om hvordan du kunne vinne billettene. Det
eneste du trengte var og skrive en mail til billettservice der det sto hvorfor du synes du burde vinne.

Til bilettservice
Jeg lese om den konkurransen dere hadde der vi kunne vinne 2 billetter til en Justin Bieber konsert.
Vet ikke helt hvordan jeg skal få sagt det ,men jeg trenger virkelig de bilettene p.g.a at bestevennen min var
så opptatt av å være sammen med meg at hun glemte at hun skulle bestille billetter. Å nå er det jo ikke flere igjen.
Pluss tro meg jeg vil ikke gjøre dette for meg selv ,jeg hater han! Jeg gjør dette bare fordi at det er hennes største
drøm. #NEVERSAYNEVER

Da var det ikke mere jeg kan gjøre da , Silje logget inn på msn. Tankene spant oppe i hode ditt.
''Skulle du fortelle henne om mailen eller bare holde det hemmelig til du fikk svar?''
Det tok ikke lange tiden før jeg bestemmte meg ,men jeg skulle jo snakke med henne likevell. Så etter at dere hadde snakket sammen i noen timer.
Begynnte jeg å lese litt inne på konkurranse siden igjen , jeg hadde jo gått glipp av en ting da!
Der sto det at den som meldte seg på kunne på tilbake melding innen allerede 2 timer (!?) Jeg logget inn på mailen min igjen. Det hadde kommet et brev fra billettservice...

- mer?

€Liv Marit

Where are you going? - DEL 1
Nå er det ikke lenge før Silje ,bestevennen din og du skulle møtes. Dere skulle ut å gå på ski. 
Du fikk en melding '' møt meg ved bakken ''. Det første du gjorde var å dra på deg ski skoene ,så løp du ut og dro med deg skiene bort til bakken. Du så at Silje sto der å hoppet ,hun smilte mye større en vanlig. Pluss at hun laget denne merklige pipelyden. ''Hei ,hva skjer?'' sa du nysgjerrig. Du så bare smile gikk lengre og lengre opp mot henne. '' JUSTIN BIEBER KOMMER TIL NORGE '' sa hun å hoppet enda høyere. '' Ikke noe mere enn det?'' sa du skuffende.
Du så at hun ble lei seg for at du sa det ,men du mente det jo. Du hatet han virkelig ,han var bare så merkelig. Pluss alt han kunne å si var '' neversaynever ''. Alle fansene hans sa det ,i tilegg til bestevennen min. Du fikk litt dårlig samvitighet... Du klemte henne å sa '' når kommer han da? ''. Hun slapp klemmen å sa '' du trenger ikke å tenke så mye på dette siden jeg vet du ikke vil bli med ,pluss han kommer om 3 dager.'' Du gav henne tuller du blikket? 
'' Så klart jeg skal være med Silje ,jeg vet hvor mye du vil dette '' Smile hennes gikk langt opp igjen. Hun ble så glad at hun dro deg med opp i ski bakken.Dere seilte ned over flere ganger. Helt til du hørte Silje rope '' *Dittnavn* , skal vi stikke hjem til deg en tur eller?. Jeg begynner å bli sliten'' sa hun å pustet tungt. '' Ja det kan vi ,rudolf! '' Du elsket å terge nesen hennes etter at dere hadde stått på ski ,pga det slo aldri feil den var bestandig helt rød. 
Dere gikk bortover på vei hjem til deg så kom plutselig Silje på at hun måtte jo  hjem til henne for ,hun måtte jo bestille billettene til konserten. Silje dro deg med hjem til henne. Løp inn døren med fullt av snø utover dere begge. '' Tenk om det er tomt '' sa Silje stressende. Du bestemmte deg for å være snill å si '' neversaynever '' å smilte til henne, Hun roet seg helt ned. Til hun kom inn på nettisiden der hun skulle bestille billetter. Smilet hennes sank langt ned over du så at det rant en tåre ned over kinnet hennes.  Du gikk bort for å klemme henne ,men hun ville ikke ta i mot den. Hun bare sa '' kan du være så snill å gå? ,ringer deg senere '' . Du bare gikk uten å si noe. 
- hva skal jeg gjøre for å hjelpe henne , hun er min bestevenn... jeg må hjelpe henne uansett om jeg hater fyrn! 

Flying-in-the-sky_1280x800_34614_large
\\wehaertit


- mer?

 €Liv Marit 

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits